Sivuja: 1 ... 38 39 [40]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 288180 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #585 : 30.05.2011 16:01:21 »

TÄYTTÄ VAUHTIA
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Hei hämmästyttävä ystäväni!

 
Oletko pannut merkille, miten vahvistuneita energiat ovat tällä hetkellä sekä lähitilassamme että ympäri maailman? Monumentaalisia muutoksia joiden ilmentyminen fyysiseen muotoon ennen vei vuosia, ilmestyy nyt päivittäin. Ei ole epäilystäkään, että liikumme ja "ravistelemme" nopeammin kuin koskaan. On kyse sitten henkilökohtaisesta oivalluksesta, mikä muuttaa täysin oman toimintamallimme, ajatusten välittömästä ilmentymisestä tai maailmanlaajuisista tapahtumista, jotka muuttavat kollektiivitietoisuutta, muutoksia ilmestyy nopeammin ja selvemmin kuin koskaan.
 
Niille jotka ovat herkkiä energialle, nykyisen energiailmaston kuvaaminen samanlaiseksi kuin painekattila, on vähättelyä. Ajankohtaisen intensiivisyyden myötä monet meistä haluavat ehkä piiloutua tai viettää aikaa poissa ympäristöstämme. Tämä tunne on ehdottoman normaali ja on tärkeää kunnioittaa sitä. Vaikka voi olla hyvin jännittävää seurata merkittäviä muutoksia päivittäin, niin jos tunnemme tönäisyn ottaa aikaa rentoutumiseen, on tärkeää tehdä se, erityisesti koska energioiden nopea muuttuminen voi olla vähän kuluttavaa ja epämukavaa keholle ja psyykelle. Tämä tönäisy on hyvä indikaattori meille tällä hetkellä itsemme hoivaamiseen ja oman "kuppimme" täyttämiseen, jotta toimimme ilon ja rauhan tilasta ollessamme taas maailmassa.
 
Jos tunnemme väsymystä tai meillä on jotain tasapainottomuutta kehossa, meille vain lahjoitetaan silloin palautetta hoivata kehoamme ja huolehtia itsestämme vieläkin paremmin kokonaisvaltaisesti. Monet meistä havaitsevat, että silloin kun kuuntelemme, mitä kehomme ja energiamme yrittää kertoa meille, ja päätämme laittaa itsemme ja hyvinvointimme etusijalle, chi-tasomme nousee ja kehomme tasapainottuu taas.
 
Vapaasti leijuvat ajatukset
 
Korostuneina energiamuutosaikoina monilla ihmisillä on edelleen taipumus joutua paniikkiin tai pelkotilaan. Niillä meistä jotka olemme hyvin herkkiä, aiempi roolimme näytti olevan ottaa näitä tiheitä energioita toisilta ja tehdä niistä omiamme, jotta voisimme muuntaa ne korkeammiksi värähtelyiksi. Suurimmaksi osaksi tätä tehtiin tiedostamattomalla tasolla. Tietysti matkan varrella aloimme sisäistää ja uskoa niiden pelkopohjaisten energioiden, joita muunsimme, olevan todellisia ja omiamme. Kävimme läpi tätä prosessia, kunnes opimme tarvitsemamme oppitunnit näistä kokemuksista. Niinpä seuraava askeleemme oli viettää vuosikausia opetellen, miten irrottaa ja puhdistaa itsemme näistä pelkomalleista. Tämän jälkeen monille meille tuli hämmästyttävä tila, missä saatoimme täysin antautua elämänvirralle. Tästä antautumisen tilasta aloimme saada luontaista tietämystä, että elämä voi meidän puolellamme eikä koskaan meitä vastaan.
 
Kaiken sen henkilökohtaisen muuttumisen jälkeen, mitä tapahtuu, kun päästämme irti pelosta, saatamme hyvin usein havaita kiinnittyvämme taas siihen. Kun tätä tapahtuu, ensimmäiseksi voimme aina kysyä itseltämme: "Mikä oppitunti minun vielä täytyy oppia tästä kokemuksesta?"
 
Jos kuitenkin olemme panostaneet paljon aikaa ja energiaa itsemme poistamiseen energioista, jotka tuntuvat raskailta meille, ja huomaamme, että niitä tulee edelleen useammin kuin haluaisimme, kyse voi olla siitä, että nappaamme vapaasti leijuvia ajatusmuotoja. Vapaasti leijuva ajatusmuoto on energia, mikä heijastetaan kollektiivitietoisuuteemme. Koska kaikki on energiaa, me jotka olemme hyvin energiaherkkiä, aistimme tai tunnemme näitä leijuvia ajatuksia vähän helpommin kuin toiset. Tämän oivalluksen myötä voimme nopeasti alkaa tulla pois aiemmasta taipumuksesta sisäistää nämä ajatusmuodot ja reagoida niihin. Näin tekemällä voimme astua etäämmälle ja olla tarkkailija eikä reagoija, mikä sallii vapaasti leijuvien ajatusten kulkea suoraan energiakenttämme läpi helposti ja sujuvasti kiinnittymättä meihin.
 
Pelon alkemisointi läpimurroiksi
 
Suuren muutoksen aikoina on taipumusta pelkoenergiaan, joka kiertää. Aina kun jokin pelko tulee esiin sisällämme jostain syystä, 99% kerroista tuo pelko on voimakas indikaattori siitä, että valtava läpimurto odottaa meitä aivan kulman takana. Esimerkiksi jos henkilö pelkää julkista puhumista, silloin kun hän päättää siirtää estonsa sivuun ja mennä läpi peloistaan valitsemalla puhua yleisön edessä, niin enemmän kuin todennäköisesti jonkinlainen merkittävä laajentuminen alkaa tapahtua. Pelko mikä tuolla henkilöllä ennen oli, alkaa hävitä ja hämmästyttäviä tilaisuuksia alkaa ilmestyä hänen elämäänsä. Nämä tilaisuudet voisivat johdattaa tuon henkilön tavoittelemaan uraa puhujana, joka innostaa ja motivoi maailmaa viestillään. Vähintäänkin se voisi johtaa suurempaan itseluottamukseen puhumisessa ja vuorovaikutuksessa toisten edessä.
 
Niinpä tämän uuden ymmärryksen perusteella ei todellisuudessa ole mitään pelkoa, vain tilaisuuksia joiden läpi kuljemme ja jotka voivat auttaa meitä laajentumaan suurimpaan itseemme. Kuvitelkaa, jos kollektiivisena ryhmänä vaihtaisimme kaikki näkemystämme peloista ja alkaisimme käsittää, että ne ovat vain merkkejä hämmästyttävistä läpimurroista tuon pelon rinnalla, ykseys ja rauha saavutettaisiin hetkessä!
 
Erottelukyky
 
Tänä aikana on ehdottomasti pakko käyttää erottelukykyä kaikkiin viesteihin, joita saamme päivittäin, erityisesti mediakanavien kautta. Jos on koskaan epävarmuutta siitä, mikä on oikein tai totta sinulle, käänny yksinkertaisesti sisäänpäin. Jos se mitä kuulet tai näet, saa olosi tuntumaan kevyeltä kehossa ja mielessä, niin se on harmoniassa sinun ja henkilökohtaisen totuutesi kanssa. Jos tunnet raskautta kehossa ja mielessä, niin se ei ole harmoniassa sinun ja oman totuutesi kanssa. Tämä yksinkertainen järjestelmä tekee helpoksi ohittaa häiriötekijät. Häiriötekijöistä puheen ollen - niitä luodaan vielä vähän aikaa.
 
Erottelukyvyn käyttäminen ei merkitse, että meidän täytyy taistella, saarnata tai olla aggressiivinen sitä vastaan, mikä ei resonoi kanssamme. Kuitenkin se merkitsee, että voimme nähdä niiden harhojen läpi, jotka estävät meitä seisomasta omassa voimassamme ja totuudessamme. Paras ja nopein tapa muuttaa vanhat tiheät järjestelmät harmonisemmaksi maailmaksi on aikoa valita rakkaus ja myötätunto kaikissa asioissa ja kaikkia kohtaan tuomitsematta.
 
Siemenet puhkeavat kukkaan
 
Tällä hetkellä energia kosmoksessa on kypsä korkeimpien visioidemme materialisoimiselle näkymättömästä näkyväksi. Siemenillä joita olemme kylväneet, on mahdollista puhjeta kukkaan nopeammin, jos sallimme sen. On kyse sitten siemenistä, jotka kylvimme suhteisiin, luomiskanaviin, uraan, talouteen, laajentumisprosessiin ja yleisesti matkaamme, ympäristö on täydellinen näiden siementen paljastumiselle osaksi fyysistä kokemustamme. Joskus haluamamme ilmentymät voivat ilmestyä hyvin erilaisena kuin ajattelimme. Avaimena on avautua äärettömille mahdollisuuksille kiinnittymättä tiettyihin lopputuloksiin. Tämä sallii meidän elää jatkuvasti siinä universumin ihmeessä ja tulvassa, mikä siunaa meitä kokemuksilla, jotka ovat taianomaisempia, kun olisimme koskaan voineet uneksia!
 
Seuraavaan kertaan saakka, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #586 : 01.06.2011 15:51:02 »

URIEL PARANTAA
 
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 30.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Missä olet?
 
Maailmassa läsnä olevat valotyöntekijät tulevat monista ajoista ja paikoista, monista ulottuvuuksista, monilta planeetoilta, monista universumeista ja aurinkokunnista ja kaikki ovat tänä aikana auttamassa maapallon ylösnousemuksessa. Samalla kun olette tietoisia tämän planeetan ylösnousemuksesta, se on sykli, mikä toistuu ympäri universumin ja työntää sisään uutta aikaa koko universumille. Jokainen ylösnousemusjakso ja -prosessi sallii ylösnousemuksen tapahtua monilla eri tasoilla. Kun olette osa tätä jaksoa tänä aikana ja tässä paikassa, olette valinneet työskennellä kolmannen ulottuvuuden maapallon kanssa ja olette läsnä omassa valo- ja energiamuodossanne, mikä on suostunut osallistumaan tähän prosessiin.
 
Teidän on helpompaa olla henkimaailmassa, korkeammissa ulottuvuuksissa tai paikoissa, missä on korkeampi taajuus tai värähtely, kuin maan taajuudessa tällä hetkellä. Hetket ennen ylösnousemusta ovat aina haastavimpia, minkä vuoksi hyvin monet ihmiset jotka tuntevat eksyneensä ja ovat hämmentyneitä tai eivät tunne kuuluvansa tänne tai jotka haluavat lähteä, kamppailevat näiden viime hetkien kanssa. Mutta olemuksenne, mikä on teidän valoanne ja energiaanne, on suostunut olemaan täällä ja pysyminen maadoittuneena maan energioissa, missä ylösnousemus ja transformaatio tapahtuu, on lisäarvonne planeetan ylösnousemukseen. Olette täällä valintanne perusteella ja auliina osallistujana tähän universaaliin ylösnousemukseen, mihin sisältyy maapallon ylösnousemus, mutta se ei rajoitu siihen.
 
Olemuksenne - valonne, jumaluutenne, voimanne ja totuutenne - on läsnä koko ajan. Mutta silloin kun niitä ilmaistaan pelkojen läpi, olemuksenne ei ole enää maadoittuneena läsnä olevaan hetkeen, ja silloin kun keskitytte haluun olla jossain muualla tai uskotte olevanne väärässä paikassa väärään aikaan, heikennätte voimaanne ja tehokkuuttanne. Olette "minä olen" -olemuksenne joka hetki ja ilmaistaksenne sitä tehokkaimmin, teidän on oltava tietoinen tarkoituksenne ja sopimuksenne täydellisyydestä joka hetki muistamalla, että olette täällä valinnastanne ja voimallisesta sitoutumisestanne universaaliin ylösnousemukseen ja transformaatioon.
 
Olette siellä, missä teidän tarvitsee olla tällä hetkellä, teille ei ole muuta paikkaa ja sielunne on suostunut osallistumaan tähän ylösnousemusjaksoon, koska teillä on tärkeää, tarpeellista ja voimakasta tukea annettavana. Vaikka kaipaatte vähemmän stressaavaa, helpompaa ja energeettisesti sopivampaa ympäristöä, teistä jokainen tuo energiataajuuden, mitä uusi maapallo vaatii, ja tämä on teidän lahjanne ylösnousemukseen. Tietäkää, että olette sitä, mitä olette olleet aionien ajan ja monissa ylösnousemusjaksoissa - energeettinen muutosagentti. Silloin kun pysytte harmoniassa ja maadoittuneena tähän tarkoitukseen, olette maadoittunut ja harmoniassa maapallon kanssa ja jaatte ainutlaatuista olemustanne voimakkaimmassa ilmaisumuodossaan, täytätte roolinne tässä jaksossa ja autatte tuomaan taivaan maan päälle.
 
Kolme ääntä
 
Yksi "Ihmeiden valmennusohjelman" oppitunneista on tarkkailla sisäistä ääntä viikon ajan. Useimmat asiakkaat joiden kanssa työskentelen, kertovat minulle, että he ovat sisäisen äänensä hallinnassa, heillä ei ole negatiivista itsepuhelua ja he ovat tietoisia kaikesta sisäisestä kommunikoinnistaan. Pyydän heitä tekemään sen kuitenkin, koska se on tärkeä osa ohjelmaa ja tiedän - kuultuani nuo toteamukset monta kertaa - mitä tapahtuu. Asiakkaat yllättyvät aina tuloksia, koska kun he alkavat kuunnella sisäistä ääntään, he järkyttyvät siitä, miten kiireinen tuo ääni on ja miten voimakkaita ja runsaita heidän negatiiviset viestinsä ovat.
 
Kolme ääntä joita käytämme kaikissa keskusteluissa, ovat sisäinen ääni, ulkoinen ääni ja korkeamman itsen ääni ja nämä kaikki työskentelevät yhdessä kommunikoinnin luomiseksi. Olemme tietoisia ulkoisesta äänestämme, koska se on fyysistä ilmaisuamme - sekä puhuttua että kirjallista. Olemme vähemmän tietoisia sisäisestä äänestämme ja kuitenkin se vaikuttaa voimakkaimmin kommunikointiimme, koska se on totuuden ääni, mihin uskomme, yhdistymme ja minkä kanssa kommunikoimme.
 
Mitä tahansa sanommekin itsestämme ulkoisella äänellämme tai tiedämme korkeammalta itseltä, sisäinen äänemme puhuu sitä totuutta, minkä uskomme todeksi. Riippumatta siitä, miten paljon meille kerrotaan, että olemme jumalainen, täydellinen ja upea, sisäisen äänemme on oltava samaa mieltä, jotta siitä tulee totuus, mitä ilmaisemme ulkoisesti. Ja vaikka haluaisimmekin uskoa siihen, ulkoinen äänemme ei ole tässä johtaja - se vain toistaa sisäisen äänemme viestejä. Niinpä meidän on parannettava syyllisyytemme, häpeämme, voimattomuutemme, pelkomme ja arvottomuutemme, jotta estämme sisäistä ääntämme ilmaisemasta niitä ulkoisen äänemme kommunikoinnissa.
 
Voimme olla harmoniassa korkeamman itsemme totuuden kanssa jumaluudestamme ja täydellisyydestämme, silloin kun sallimme tämän olla oma totuutemme. Olemme voimakas, jumalainen, arvokas, ansaitseva, rakastettava ja täydellinen sen näkökulmasta ja sisäinen äänemme janoaa tuota totuutta, vaikka se kieltääkin sen joka käänteessä. Ajan viettäminen sisäisen äänemme kanssa ja sen pelkojen kuunteleminen kertoo meille, mitä meidän on parannettava sisällämme, jotta puhumme korkeimmasta totuudestamme - hengen totuudesta - kommunikointimme joka osassa. Ja koska äänemme, mikä sisältää ajatuksemme, luo todellisuuttamme, ilmennämme tehokkaasti sen todellisuuden, mikä peilaa haluamme taivaasta maan päällä, silloin kun kolme ääntämme on harmoniassa ja kommunikoi jumaluuttamme ja täydellisyyttämme.
 
Kesäkuun energiat
 
Eikö olekin ollut mielenkiintoinen vuosi tähän mennessä? Ja se on mennyt nopeasti, kun astumme nyt vuoden 2011 kuudenteen kuukauteen ja olemme vain kuuden kuukauden päässä vuoden 2012 alkamisesta. Tähän mennessä olemme nähneet ennenkuulumattomia vaatimuksia yhteiskunnallisista ja poliittisista uudistuksista, epätavallista säätä, mihin sisältyy vuosisadan tuhoisimpia myrskyjä, ja taloudellisten ja poliittisten rikosten paljastuksia, mikä jatkuu tämän vuoden loppuosassa. Ja tässä on vain se, mitä maailmassa tapahtuu - omassa elämässämme tapahtuu paljon enemmän. Mitä tapahtuu seuraavaksi?
 
Kesäkuu on jännittävä kuukausi, jossa on kesäpäivänseisaus ja kolme pimennystä - alkaen 1.6. Aina kun kuukausi alkaa pimennyksellä, voimme odottaa voimakasta transformaatiota. Kesäkuun 1. päivän pimennys on Kaksosissa, joka hallitsee kommunikointia - odottakaa paljastuksia mediassa ja muutosvaatimuksia. Kesäkuun 15. päivän pimennys on konjunktiossa Galaktisen keskuksen kanssa, mikä on galaksimme voimakas keskipiste, levittäytyvä keskus. Heinäkuun 1. päivän pimennys tekee aspektin Pluton kanssa, mikä luo sellaisia yhteiskunnallisia ja poliittisia häiriöitä, joita on viimeksi nähty 1770-luvulla sen edellisen kerran kulkiessa Kauriin läpi. Niitä innostaa uudet energiamme, itsetietoisuutemme ja halumme yhteyteen. Ja meillä on päivänseisaus 21.6., mikä tuo voimakkaita ja äärimmäisiä tunne-energioita. Ei ole enää keskitietä, meidän on valittava polkumme.
 
Meitä työnnetään vilpittömyyteen itsemme ja toistemme kanssa ja tunnistamaan yhteytemme ihmisperheenä. Saatamme tuntea itsemme haastettavan joka tasolla, kun pyrimme puolustamaan totuuttamme, mutta se johtuu tunteestamme, että meidän on pakko luoda, liikuttaa ja kantaa transformaatioenergiaa ja -valoa. Mitä jos puolustamme totuuttamme pelkäämättä, että haasteita tulee joka käänteessä? Mitä jos vain oletamme, että olemme jo sitä, miksi haluamme tulla, ja puolustamme voimakkaasti halujamme tuon tietämyksen puitteissa? Voimmeko muistaa, että työskentelemme universumin kanssaluojina? Aiommeko elää elämäämme pelossa vai omassa totuudessamme? Voimme aina löytää jotain pelättävää, mutta jos kieltäydymme olemasta pelossa, niin pelolla ei ole mitään, mihin yhdistyä, ja se vain menee pois.
 
Tämä on iso valinta meille kaikille, kun astumme tähän voimalliseen kuukauteen. Voimme olla tuskamme tai voimamme, voimme olla totuudessamme tai kieltämisessä. Voimme yrittää taistella pimeyttä vastaan tai muistaa, että myös sillä on paikkansa ylösnousemuksen suuressa suunnitelmassa. Kauniit tähdet joita näemme yötaivaalla, loistavat myös päivällä - emme vain näe niitä auringonvalon vuoksi. Mitä kaunista on pimeydessämme, minkä valo voi paljastaa? Olemme henkisiä sotureita, mutta aseenamme ei ole miekka, vaan oma totuutemme, uskomme, tietämyksemme ja sitoutumisemme valoon. Mitä voit muuttaa elämässäsi ollaksesi voimakkaampi? Mitä voit muuttaa itsessäsi vapautuaksesi peloista? Kesäkuu tuo tilaisuuksia ilmaista totuuttasi ja kun käytät ne, sallit valon olla miekkasi, mikä paljastaa polkusi pimeyden läpi korkeampaan ja suurempaan totuuteen.
 
Energeettisesti herkät lapset
 
Olen puhunut energeettisesti herkistä ja empaattisista kristallilapsista ja muista uusista lapsista, jotka ovat hyvin herkkiä, ja siitä miten ymmärrämme ja hoidamme heidän energiatarpeitaan. Nyt ja seuraavien viiden vuoden aikana syntyy uusi lapsisukupolvi, mikä on energeettisesti vieläkin herkempi ja tarvitsee ekstrahuomiota ensimmäisten elinkuukausiensa aikana, koska he eivät pärjää kovin hyvin tiheydessä ja heidän hoitamisensa on haastavaa.
 
Nämä ovat lapsia, jotka eivät ole tottuneet elämään tiheydessä, jotkut eivät ole myöskään tottuneet olemaan fyysisiä tai maatasolla, niinpä heidän ensikuukautensa sisältävät paljon itkemistä, vatsavaivoja, sairauksia, infektioita ja iho-ongelmia, kuten ihottumaa. Monet, jollei useimmat, näistä uusista lapsista ovat eri ulottuvuuksista ja planeetoilta eivätkä he osaa olla kolmannen ulottuvuuden tiheydessä ja täällä oleminen on heille järkytys. He tuntevat samantyyppisiä fyysisiä ongelmia kuin me käydessämme läpi tiheydestä irtipäästämistä ja siirtymistä korkeampiin ulottuvuuksiin. He ottavat itseensä tiheyttä, madaltavat värähtelyjään ja yrittävät hallita energiataajuuksia, jotka ovat paljon alempia kuin ne, mihin he ovat tottuneet.
 
Monet näistä lapsista syntyvät henkisesti tietoisille, "iäkkäämmille" vanhemmille, jotka ovat valmiita antamaan heille sitä ekstrahuolenpitoa ja huomiota, mitä he tarvitsevat. Useanlaiset kristallit, kuten ametisti ja ruusukvartsi, heidän huoneessaan tai patjan alla voivat auttaa heitä tasapainottamaan energioitaan. Aromaterapian käyttäminen (sijoitettuna heidän huoneeseensa, kauemmas heistä eikä iholle) on hyödyllistä, kuten myös huomion kiinnittäminen siihen, keitä heidän lähellään on, koska he imevät helposti energiaa muista. Ja silloin kun he pakahtuvat energeettisesti, on aika antaa heille hiljaista aikaa asettumiseen. He ovat hyvin valikoivia siinä, kuka heitä hoitaa, ja hyvin äänekkäitä tarpeissaan ja kaivatessaan ekstrahuomiota.
 
Miksi he eivät odottaisi kutsuvampaa energiaympäristöä? He ovat täällä nyt, jotta he voivat ymmärtää tiheyttä, ennen kuin se on poissa, ja auttaa siirtymisessä korkeampiin ulottuvuuksiin. Heidän läsnäolonsa on vahvistus siitä, miten lähellä olemme niitä ja tiedostamalla, keitä he ovat, ja heidän erilaiset erityistarpeensa, voimme auttaa heitä siirtymään maailmaan helpommin. He ovat uusi valo ja olemistapa maailmalle ja heidän läsnäolonsa on siunaus ja merkki tulevista ajoista.
 
Jos sinulla on tällainen lapsi, tiedosta, että se mitä ehkä pidät "vaikeana" lapsena, on energeettisesti pakahtunut ja kamppailee värähtelyissä, joiden kanssa hän yrittää työskennellä. Anna hänelle paljon lepoa, tarkkaile hänen reaktioitaan lähellä oleviin ihmisiin ja anna hänelle paljon rakkautta, koska se on hänelle mukavin värähtely.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #587 : 01.06.2011 15:53:00 »

Astroalkemiaa
KESÄKUUN TEEMA: LENTOONLÄHTÖ
 
Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
27.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
"Tuska työntää sinua, kunnes visiosi vetää sinua."
-Michael Beckwith
 

Suuri osa juuri peritystä uudesta kodistani puretaan kohta. Rakennetarkistus paljasti myrkyllistä hometta ja minua neuvottiin lähtemään, ennen kuin sairastun. Remontointi jonka olin toivonut tapahtuvan hallitusti vaiheissa, tapahtuu kaikki kerralla. Yritän pitää pääni kylmänä ja palkata oikeanlaisia auttajia ja samalla olen homeenpoiston, putkitöiden ja sähköjärjestelmien koukeroiden törmäyskurssilla.
 
Huonoina päivinä kun herään klo 4.30 pään jyskytykseen, menen ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja muistutan itselleni: "Tämäkin menee ohi." Pian visioni perheen vuodelta 1952 olevan kodin muuttamisesta meksikolaistyyppiseksi "huvilaksi" alkaa mennä ohi. Sillä välin tämä turvasuuntautunut Rapu muuttaa lähelle valvomaan asioita turvalliselta etäisyydeltä.
 
Tervetuloa pimennysjaksoon! Ja se näyttää olevan hankala. Osittainen auringonpimennys 1.6. hermostuneessa Kaksosissa (klo 23.04 Suomen aikaa) saa asiat liikkeelle, mitä seuraa täydellinen kuunpimennys Jousimiehessä 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys Ravussa 1.7. Pimennysten tiedetään tuovan äkillisiä muutoksia, erityisesti osuessaan herkkiin kohtiin kartalla (esim. 1.6. pimennys aktivoi oman nousumerkkini, mikä fyysisen itsen ja paikan piste).
 
Katalyyttipotentiaalia lisää se, että tämä pimennyssarja tapahtuu Maya-kalenterin viimeisen, universaalin alimaailman aikana. Tämän yhdeksännen aallon (9.3.-28.10.) aikana Carl Callemanin mukaan aika kiihtyy 20-kertaiseksi ja koemme saman määrän muutoksia, mitä tapahtui vuodesta 1999 tämän vuoden maaliskuuhun. Tietoisuus kehittyy nopeasti, kun ulottuvuudet yhdistyvät ja uusi maailma syntyy. Meidän valintamme on joko sopeutua ja kukoistaa tai vastustaa ja kärsiä.
 
Tarvitseeko jokin elämässäsi dramaattista parantamista? Koska pimennykset rikkovat pysähtyneitä malleja, nyt on aika harmonisoitua tulevien energioiden kanssa ja tehdä muutos. Kaksoset edistää pikatahtista oppimista. Vaikka tällä älyllisellä ilmamerkillä on taipumusta olla joka paikassa, Saturnuksen (Vaa'assa) vakauttava kolmio uudenkuun pimennykseen 1.6. auttaa maadoittamaan visiomme, jotta ne voivat lähteä lentoon.
 
Jos pysymme keskittyneenä, voimme ratsastaa näillä energioilla kuin haukka, joka navigoi voimakkaassa tuulessa. Kuitenkin koska auringon (maskuliininen impulssi) pimentää kuu (feminiininen intuitio) 1.6. uudessa kuussa, meistä saattaa tuntua, että lennämme silmät kiinni. Tätä aistimusta vahvistaa Neptunuksen (unelmointi) alkaminen perääntyä neliössä Merkuriukseen (mieli) 2.6. Saatamme epäillä suuntaamme tai itseämme. Kuitenkin Saturnuksen kolmio aurinkoon ja kuuhun sanoo: luota intuitioosi, ryhdy toimeen ja asiat selviävät - vaikka ehkä ennakoimattomalla tavalla.
 
Kesäkuun 4. päivä jättimäinen Jupiter siirtyy käytännölliseen Härkään. On aika palata maan pinnalle raha-asioissa ja selvittää, miten elää vakaasti maan päällä. Tuodessaan erityissiunauksia niille, joilla Härkä on merkittävässä asemassa, seuraava vuoden jakso on hyvä maahan investoimiselle ja realististen ja taiteellisten hankkeiden kehittämiselle. Myös vakava ja asiallinen Saturnus alkaa kulkea eteenpäin 12.6. Vaa'assa (hyvä uutinen niille, joilla on voimakas Vaaka tai Kauris!), mikä auttaa bisneksiä taas pääsemään liikkeelle. Tämän lisäksi kuunpimennyksen voimapesä Galaktisessa keskuksessa 15.6. tuo tärkeitä uusia näkökulmia. Ja vuodenaika vaihtuu 21.6., kun aurinko siirtyy herkkään Rapuun kesäpäiväntasauksessa. Pitäisi olla melkoinen kuukausi.
 
Pikamuutos voi herättää parhaan tai pahimman meissä. Vaikka emme tietäisikään, mitä tehdä seuraavaksi, tai olisimme hermostunut ja levoton, utelias Kaksoset muistuttaa meille, että jotain opittavaa on sekä ilosta että tuskasta. Pidä tiukasti kiinni siitä, mikä maadoittaa sinua - joogasta pihatöihin. Näinä poikkeuksellisina aikoina meitä kutsutaan kohoamaan korkeimpaan itsemme, levittämään siipemme ja löytämään rohkeuden lentää!
 
Voit tsekata myös "Astro Feng Shui" -blogistani Kaksosten uuden kuun rituaalin, mikä auttaa sinua ottamaan avosylin vastaa korkeamman totuutesi.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #588 : 01.06.2011 15:54:38 »

VALHEET JA PETTÄMINEN

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Mitä tapahtuu henkilön valehdellessa? Minne valhe tallentuu energeettisesti? Miten totuus tallentuu energeettisesti itsessä?

Silloin kun pettämistä tapahtuu, totuus alkaa toimia kuin kaleidoskooppi. Pettäminen tekee totuudesta pirstoutunutta ja muokattavaa, joten aivan kuin kaleidoskooppi, jos sitä väännetään tiettyyn suuntaan, se luo uuden kuvan samoista osista. Yksi asia tiedettäväksi pettämisestä ja valheista on, että totuus on aina upotettuna valheeseen. Pettämistä tapahtuu vain, silloin kun joku uskoo valheeseenne - myös jos uskotte omaan valheeseenne. Valheen on helppoa olla olemassa ilman pettämisen tapahtumista olettaen, että viestin kuuntelija tai vastaanottaja päättää olla uskomatta valheeseen tai olla tulematta huijatuksi.

Tämä on eri asia kuin se, että tässä todellisuudessa on käytössä monia totuuksia. Osa ihmisluonnetta on, että teillä jokaisella on oma perspektiivinne ja jokaisella teistä on oma versionne todellisuudesta. Ihmiskokemuksessa on monia totuuksia ulottuvilla. Otetaan esimerkiksi optimisti ja pessimisti. He katsovat samaa vesilasia ja heillä on täysin eri totuus siitä. Koska tilanteessa on monia totuuksia, se ei aina merkitse sitä, että pettämistä tapahtuu. Joskus kaksi totuutta, vaikka ne näyttäisivätkin vastakkaisilta, voivat olla rinnakkain ja näin on tärkeää tunnistaa ero monien totuuksien ja valheiden ja pettämisen välillä.

Niinpä silloin kun kerrotaan valhe, kun joku tietoisesti välittää informaatiota, jonka hän tietää olevan epätotta, niin kuuntelija voi valita, huijataanko häntä vai ei. Valheen kertovan henkilön energia pirstoutuu. Silloin kun joku on kertonut valheen tai elää valheen kanssa, hänen energiansa alkaa näyttää kaleidoskoopilta sen sijaan, että se toimii kuin lasersäde tai valonsäde. Tämä tekee hänen energiastaan vähemmän tehokasta. Mitään mitä hän pyrkii saamaan aikaan elämässään, ei voida tehdä kovin tehokkaasti tai tarkasti. Silloin kun joku elää petoksen kera - koska hän uskoo itselleen kerrotut valheet tai koska hän valehtelee itselleen tai valehtelee aktiivisesti toisille - tuosta ihmisestä tulee vähemmän tehokas jokaisessa elämänsä pyrkimyksessä. Henkilön luonnollinen energia loistaa kuin kohdevalo, niin että hänen ilmaistessaan aikomuksen jostain, toivoessaan jotain tai yrittäessään jotain tai työskennelleessään jotain kohti, tuo kohdevalo loistaa tuohon asiaan.

Valo mitä loistatte, energisoi sitä ja tuo sen todellisuuteen. Näin ilmentäminen toimii. Jos siis haluatte saada työpaikan, loistatte valoanne työpaikan saamiseen ja lopulta ilmennätte työpaikan. Jos elätte petoksessa - joko itsenne tai toisten - säteilemänne valo ei ole puhdas valonsäde. Se on enemmänkin kuin kaleidoskoopin osoittamista aikomuksianne kohti. Kaleidoskooppi ei ole kovin tehokas säteilemään valoa. Se pirstoo valon, se hämärtää ja vääristää kuvan, joten hämmennytte. Silloin kun elätte valheiden ja pettämisen kanssa, teistä tulee paljon tehottomampi aikaansaamisessa tai ilmentämisessä elämässänne.

Totuus on aina upotettuna petokseen. Aktiivisena ja tarkkana kuuntelijana löydätte totuuden petoksesta. Jokaisessa viestissä, minkä joku teille antaa, on olemassa totuus. Jos joku antaa teille sanoja, jotka eivät ole oikeita, voitte silti kuulla totuuden värähtelyn, jos kiinnitätte huomiota. Tästä syystä teidän kaikkien on kuuntelijoina tärkeää elää intuitio aktiivisena koko ajan. Osa valaistumista merkitsee, että te ette enää anna energianne pirstoutua petoksesta, niin että jos joku kertoo teille jotain, mikä ei ole totta, pystytte aistimaan pirstoutuneen energian, minkä he jakavat kanssanne, ja pystytte aistimaan, mikä on oikea totuus sen kaleidoskoopin alla, minkä he kohdistavat teihin.

Esimerkiksi joku voi kertoa teille, ettei hän ole vihainen, mutta voitte tuntea, että hän on. Voitte tuntea jännitteen hänen äänessään tai astia energian hänen kehossaan tai voitte tuntea riitasointuisuutta. Usein kuuntelijana ette tiedä totuutta heti. Huomaatte vain, että jokin ei ole kohdallaan. Tiedätte, että saamanne viesti on riitasointuinen. Saamanne viesti ei ole selkeä. Kun aistitte tämän, ottakaa aikaa tutkia, mitä tunnette. Jos intuitionne on kertonut teille, että on riitasointuja, ottakaa sitten aikaa aistiaksemme, mikä on todella totta teille, mitä tunnette tuosta henkilöstä.

Te ette voi päättää hänen puolestaan, että hän on vihainen. Mutta voitte päättää olla tulematta huijatuksi päättämällä omasta puolestanne, että te ette aivan usko, mitä hän sanoo tai että tiedätte ja tunnistatte, että on jotain muuta, mitä hän ei kerro teille. Vain sen tiedostaminen, vaikka ette tietäsikään koko totuutta, merkitsee, että pidätte oman energianne puhtaana. Teitä ei huijata. Teidän ei tarvitse tietää totuuden joka osaa. Teidän ei tarvitse selvittää jokaista saamaanne viestiä, vaan teidän täytyy pitää tämä tutka päällä koko ajan, mikä sallii sen, ettei teitä huijata. Vaikkette tietäisikään koko totuutta, tiedätte, kun jotain puuttuu tai jokin on riitasointuista, ja se riittää välttämään pettämisen.

Onko okei valehdella välttääkseen loukkaamasta toista? Milloin on ja milloin ei ole ok valehdella?

Akaasiset tiedostot eivät sanele etiikkaa tai moraalia, akaasiset tiedostot antavat informaatiota siitä, mitä tapahtuu tehdessänne tiettyjä valintoja. Teidän on päätettävä ihmisenä, mikä sopii moraaliinne ja mitä seuraamuksia ja tuloksia haluatte saada aikaan toimillanne.

Silloin kun valehtelette, myös suojellessanne jotakuta tai välttäessänne loukkaamasta hänen tunteitaan, se silti pirstoo energiaanne. Energian pirstoutumista, riitasointuisuutta sisällänne ja tehottomuutta elämässänne tapahtuu, silloin kun valehtelette tai kun tietoisesti luotte petosta, vaikka motiivinne olisi suojella jotakuta. Kuten ehkä olette huomanneet, ihmismaalimassa on monta hyvää syytä välttää jonkun loukkaamista kertomalla "valkoinen valhe". Silloin kun päätätte käyttää "valkoista valhetta", voitte lieventää sitä pirstovaa vaikutusta, mitä sillä on energiaanne. Kun tunnette tarvetta kertoa valkoisen valheen toisen suojelemiseksi loukkaantumiselta, teidän on ensin ja tärkeintä miettiä, miksi haluatte välttää tuon ihmisen tunteita.

Usein ihmiset löytävät itsensä suhteesta, mikä perustuu tunteidenne välttämiseen tai toisen tunteiden näkemisen välttämiseen. Nämä suhteet ovat täynnä petosta ja perimmiltään hyvin turhauttavia kummallekin ihmiselle. On tärkeää alkaa osallistua joihinkin suhteisiinne ja ymmärtää, miten suhteet jotka rakentuvat tunteiden välttämiseen, tulevat lopulta epätyydyttäviksi. Perimmiltään ne häiritsevät valaistumistanne. Tämä ei merkitse sitä, että valaistumista aina palvelee totuuden timantinkova pakottaminen ihmisille riippumatta siitä, loukkaantuvatko he vai eivät. On hienovaraista tanssia elää totuudessa ja olla pakottamatta omaa näkökulmaanne kaikille ympärillänne. On tärkeää, että tarkastelette suhteitanne ja tunnistatte ne, jotka perustuvat tunteiden välttelemiseen, joissa jatkuvasti pidättelette itseänne tai vääntelette totuutta välttääksenne tuntemasta jotain itse tai aiheuttamasta tunnetta toisessa ihmisessä.

Valaistuneimmat suhteet ja suhteet, jotka tukevat valaistumistanne, ovat usein täynnä tunteita, jotka tulevat ja menevät. Suhde on vakiintunut eikä se perustu tunnemyrskyille, jotka kulkevat läpi, vaan rakentamallenne taustayhteydelle, mikä sallii noiden myrskyjen mennä ohi. Toinen asia mietittäväksi, silloin kun harkitsette, kerrotteko valheen vai ette, on, että on käytettävissä hyvin paljon enemmän totuutta, kuin koskaan välitätte kommunikoinnissaan toistenne kanssa.

Suoraan sanottuna, teillä ei ole riittävästi aikaa kertoa koko totuutta kokoa ajan eikä se merkitse, että poisjättäminen luo petosta. Se merkitsee, että valitsette sen, mitä tarvitsee sanoa tilanteen kannalta, ja valitsette ajan sen sanomiseen. On monia henkisiä käytäntöjä ja perinteitä, jotka antavat ohjenuoria sen totuuden kertomiseen, mikä tarvitaan korkeimmaksi parhaaksi. Voitte kääntyä ohjenuoria saadaksenne sen uskonnon puoleen, mikä on teille läheisin. Esimerkki minkä annamme tässä, on neljä totuusporttia. Nämä ovat neljä kysymystä, jotka esitätte ennen puhumistanne. 1) Onko se totta? 1) Onko se ystävällistä? 3) Onko minun välttämätöntä sanoa tämä? 4) Onko tämä oikea aika viestin sanomiseen? Kysykää näiden porttien aikana jatkuvasi itseltänne: "Huijaanko minä? Pyrinkö johonkin?" Vain te tiedätte, mitä todelliset aikomuksenne ovat. On tapa sanoa asioita ystävällisesti ja selvästi samaan aikaan. Teidän on kehitettävä selvästi ja ystävällisesti puhumisen taitoa kulkiessanne valaistumisen läpi.

Toinen tapa miettiä tätä kysymystä on pyrkiä myötätuntoisen totuuden tilaan. Saatatte ajatella olevanne hyvin selkeä ja totuudellinen, kun todellisuudessa olette tuomitseva. On tärkeää poistaa oma tuomitseminen ja omat ajatukset siitä, mikä on hyvä tai huono tai kuka on hyvä ja paha, ennen kuin sanotte totuuden.

Riippumatta siitä, mikä valheen kertomismotiivinne on, niin silloin kun tietoisesti petätte jotakuta joko sanomalla jotain epätotta tai jättämällä pois oleellisia totuuden osia, energianne pirstoutuu. Teidän on tärkeää olla tarkkana tässä ja pitää hyvää huolta energiastanne. Mitä enemmän huolehditte itsestänne, mitä enemmän olette rehellinen itsellenne ja mitä enemmän pidätte itsenne ehjänä välttämällä pettämistä ja elämänne joidenkin osien kieltämistä, sitä helpommin löydätte tarvittavia taitoja totuuden välittämiseen ystävällisesti. Tämä on teille valaistunein tapa työskennellä toisten ihmisten tunteiden suojelemiskysymyksen kanssa.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #589 : 02.06.2011 10:02:11 »

"Ole se Valo joka Olet"
- Kirsi Ranto

http://1.bp.blogspot.com/-090LDRi8_KE/TV8bL-PyD5I/AAAAAAAABVE/TWUZYZSRWqk/s1600/DSC_3755.JPG

"Full awakening comes when you sincerely look at yourself,
deeper than you've imagined, and question everything"
- Adyashanti


Olet juuri löytänyt Deepthi-blogiini. Deepthi on sanskritia ja tarkoittaa englanniksi "sudden light", "brightener", tai "lightener"; se on nimi, jonka sain intialaiselta, maailmanlaajuisesti tunnustetulta hyväntekijältä, henkiseltä opettajaltani Äiti Ammalta syksyllä 2009. Tämä blogi on ollut matkakumppanini vuoden 2009 lopulta alkaen, kertoen omasta henkisestä heräämisestäni, matkastani takaisin sydänykseyteen. Blogini ei ole sidottu mihinkään erityiseen elämänkatsomukseen tai uskontoon, minun uskontoni on Universaali Rakkaus.

"Jos elämme ymmärtäen maailman todellisen luonteen,
pystymme kohtaamaan kaikki vastaan tulevat kokemukset rauhallisin mielin."
- Äiti Amma

Olen 32-vuotias laulaja, lauluntekijä Pohjanmaalta, Jalasjärveltä. Sisäinen filosofiani on aina ollut "Usko unelmiisi ja kulje niitä kohti" ja "Mikään ei ole mahdotonta"; että meissä itsessämme asuu se voima, jonka avulla voimme saavuttaa unelmamme, elää unelmiemme elämää.

Vuoteen 2004 saakka olin elänyt elämääni ulkoisten unelmien kautta ja saavuttanutkin niitä. Minulla oli unelmieni työ esiintyjänä, elämäni mies rinnalla, kaunis koti, olin terve, eikä rahastakaan ollut puutetta. Kunnes saavuin kuuden vuoden työputken jälkeen pysäkille, jossa niistä jokainen riisuttiin pois. Tuli työuupumus, avioero ja henkilökohtainen vararikko. Lopulta oli jäljellä enää yksi ainoa kysymys: mikä minä olen, jos en ole laulaja? Olin rakentanut maailmankuvaani kuusivuotiaasta lähtien laulaja-identiteetin ympärille, ja kun se otettiin pois, en tunnistanut itseäni. Usko unelmiin oli pyyhkäisty kerralla pois, ja tilalle alkoi nousta perustavanlaatuisia kysymyksiä: Kuka minä todellisuudessa olen? Mitä arvoa minulla täällä on? Miten ihminen voi saavuttaa Onnellisuuden ja elää täyttä elämää?


Alkoi syvä henkisen etsinnän vaihe: aloin etsiä onnea ja rauhaa sisältäni, selvittää kuka oikeasti olen, ja mistä onni koostuu. Ensimmäinen isompi heräämiskokemukseni tapahtui kesällä 2005 tavattuani Annea Saarenpään ja oltuani hänen enkelitulkinnassaan. Suuri Rakkaus, Ilo ja ennen kaikkea Toivo valtasivat sydämeni ja pääsin ensimmäistä kertaa kosketuksiin sisäisen Totuuteni kanssa. Se oli valtavan helpottavaa. Oli kuin minulle olisi annettu jälleen lupa uskoa unelmiin. Että koko totuus ei olekaan se, mitä silmillämme näemme, vaan on olemassa kokonaan toinen ulottuvuus, josta minullakin olisi mahdollisuus ammentaa aivan valtavia, upeita voimavaroja. Aloin koota palojani maailmankaikkeudesta askel askeleelta, sekä opin kuuntelemaan Enkeleideni ohjausta. Alkoi tapahtua ihmeitä ihmeiden perään, joista opin myöhemmin, että ne eivät itse asiassa edes ole mitään ihmeitä, vaan luonnollista seurausta siitä, kun kuuntelen sydämeni ääntä, pysyn uskollisena todelliselle Itselleni. Aloin lukemaan intensiivisesti henkistä kirjallisuutta (jotka listattuna Lempparit-sivulla), ja kävin muutamissa energiahoidoissa ja kanavoinneissa.


Matkan varrella olen saanut tutustua upeisiin uusiin ihmisiin, joilta olen saanut ammentaa syvää henkistä viisautta ja näkökykyä, ja ymmärtää tästä maailmankaikkeudesta koko ajan enemmän. Merkittävimpänä heistä Äiti Amma, jonka tapasin marraskuussa 2008. Hän herätti minut näkemään maailman todellisen luonteen, avaten sydämeni Universaalille Rakkaudelle. Hänen myötään olen käynyt läpi valtavan puhdistumisprosessin, uudestisyntymän; kokenut pyyteettömän rakkauden mahdin, ykseyden. Puhdistumisprosessiin on kuulunut myös luonnollisena osana meditaatio, jooga ja luonnon parissa ja hiljaisuudessa oleminen sekä luonnonmukaisempi ruokavalio.

"Seuraa unelmiasi, tee elämästäsi tie,

joka johtaa Jumalan luo.
Toteuta Hänen ihmeitään. Paranna.
Tee profetioita. Kuuntele suojelusenkeliäsi.
Kehitä itseäsi. Ole sotilas, joka on onnellinen taistelussa."

- Paolo Coelho






Näiden vuosien aikana musiikki on suureksi ilokseni tullut takaisin, nyt vain vahvempana ja aidompana kuin koskaan; omien sävellysten ja voimallisten tulkintojen muodossa. Musiikinteon lisäksi olen kouluttanut itseäni mm.Reiki1-2, intialainen päähieronta, enkelienergiakoulutus, kansanparannus. Olen saanut auttaa ihmisiä monin erinäisin keinoin: musiikilla, henkilökohtaisin tapaamisin, meditaatioilloin ja energiahoidoin.


Tänä päivänä koen, että kaikki on Yhtä. Kaikki pelot ja murehtiminen ovat väistyneet, ja tilalle on tullut rauha, tyyneys ja onni, jota en koskaan kuvitellut voivan olevan olemassakaan. Olen päästänyt irti perinteisen suoritusyhteiskunnan säännöistä ja vaatimuksista, ja elän rauhallista elämääni Pohjanmaan lakeuksien pyhässä hiljaisuudessa. Enkelit ovat hyvin vahvasti läsnä jokapäiväisessä arjessani, ja saan jatkuvasti kiittää heitä heidän ihmeellisestä avustaan ohjata ja kouluttaa minua täällä Maan päällä.


Iloa, Valoa ja Enkeleitä elämääsi!


Rakkaudessa,
Kirsi Ranto
"Om Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu
Olkoon kaikki olennot kaikkialla maailmassa onnellisia"
- Amma


http://ammandeepthi.blogspot.com/p/mina-olen.html

http://www.amritapuri.org/
« Viimeksi muokattu: 02.06.2011 10:05:41 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Poseidon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #590 : 03.06.2011 10:41:15 »

Kuukausivisioita:
"PUUTTUVAN" VÄRÄHTELYN AKTIVOIMINEN
 
Kirjoittanut Dana Mrkich ( www.danamrkich.com)
1.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Ympärillämme pyörii tällä hetkellä niin paljon voimakkaita ja vahvoja energioita, että tuskin tiedän mistä aloittaa! Voimakkain teema mikä tuntuu alleviivaavan kaikkea, on murtautuminen läpi noista katoista, jotka ovat pitäneet meitä rajoitettuna yhdessä tai useammassa todellisuutemme osassa. Vielä vahvempana valkenee oivallus siihen liittyen, miksi on ollut niin vaikeaa tehdä niitä kvanttihyppyjä, joita olemme odottaneet ikuisuuden, ja mitä meidän nyt täytyy tehdä maadoittaaksemme ja ruumiillistaaksemme ne.
 
Meillä kaikilla on jotain, minkä olemme havainneet vaikeaksi ilmentää tai ylläpitää sen ilmennyttyä. Riippumatta siitä, miten paljon pidämme päiväkirjaa, meditoimme, saamme parannusta ja sanomme affirmaatioita, jokaisen sisällä näyttää olevan yksi valtava "kvanttihyppy", mikä tuntuu jatkuvasti olevan käsivarren mitan päässä. Tämä on tullut esiin hyvin usein kuluneen kuukauden sessioissa, periaatteessa yhden pääviestin toistuessa uudestaan ja uudestaan: todellisuutesi on kuin albumi täynnä lauluja. Jos haluat lisätä jotain, minkä luomisen tai ylläpitämisen havaitset vaikeaksi, se johtuu siitä, ettei tuota laulua ole albumillasi. Sinun on lisättävä se albumiisi eikä vain lisättävä, vaan leimattava se siihen, jotta se on uusi ja pysyvä osa värähtelykenttääsi. Se on kirjaimellisesti uusi olemuksesi osa, mitä ei ole aktivoitu ennen tätä, ja siksi se ei ole pystynyt ottamaan muotoa fyysisesti aineellisella tasolla.
 
Jos olet yrittänyt lisätä jotain, mikä ei ole koskaan ollut lauluna perhealbumillasi, tiedä, että tämä uusi värähtely on täysin tuntematon esi-isiesi energiakentälle ja näin se ei kirjaimellisesti ole voinut "juuttua" albumillesi pysyvästi. Sinun on päivitettävä solujohdotuksesi, kirjaimellisesti valeltava "levyäsi" niiden uusien puolien värähtelyllä, jotka haluaisit kutsua värähtelykenttääsi.
 
Avainsanat tässä ovat "valella sitä värähtelyllä". Vaikka saattaa näyttää siltä, että elämäsi rakkaus tai unelmiesi koti puuttuu elämästäsi, todellisuudessa puuttuu aktivoitu yhteys siihen värähtelyyn, minkä energiasi liittää tuon asian ilmentymiseen (ja se on erilainen jokaisella). Ensin selvitä, mikä "puuttuva" värähtely tarkkaan ottaen on, ja siinä kaikki päiväkirjanpito, meditointi, parannukset ja affirmaatiot auttavat.
 
Esimerkiksi, jos haluat suurempaa taloudellista vaurautta, sinulta puuttuva värähtely saattaa olla "arvokkuus", vakaus, vapaus, voima tai kaikkea tätä. Abraham-Hicks kertoo meille, että jos haluat ilmentää jotain, sinun täytyy selvittää, miksi haluat sitä (eli haluatko tuntea enemmän turvaa tai enemmän rakkautta tai enemmän onnea) ja sitten selvittää tapa tuntea niin juuri nyt. On myös erittäin hyödyllistä selvittää, miksi osa sinua ei halua sitä (eli pelko vapauden menettämisestä tai itsenäisyyden menettämisestä tai pitämisestä ahneena), koska se luo merkittävää vastustusta ilmennyksesi päästämiselle sisään. Suurimman osan tästä te kaikki tiedätte, kyse on vetovoimanlain aakkosista. Kuitenkin meillä on edelleen haluttuja ilmennyksiä, jotka eivät ilmenny. Miksi? Yritys tuntea jotain, mitä ei ole koskaan ollut albumillasi, on kuin yritystä visualisoida "sininen", kun et ole koskaan nähnyt sinistä. Saatamme tietää, että vakaus on puuttuva värähtelymme, mutta jos solumme eivät tunnista sitä, se ei "juutu" ja näin emme voi vetää sitä puoleemme tai ylläpitää sitä fyysisellä tasolla - ennen kuin aktivoimme sen soluissamme.
 
Huomautus kaikkiin "ilmennysviivytyksiin". Tänään emme puhu jumalaisesta ajoituksesta, mikä on erittäin todellinen tietyille tapahtumille (eli tuleva sielu tarvitsee tietyn päivämäärän hedelmöitykseensä) emmekä puhu halutuista asioista, joita ei ole tarkoitettu sinulle. Puhumme siitä, mitä halutaan ja mikä on korkeimmaksi hyväksesi, mitä kohti sielusi ehdottomasti kutsuu sinua. Kutsu tuntuu voimakkaammin ja kuuluu äänekkäämmin nyt kuin koskaan ennen ja tunnet olevasi täysin hukassa siihen liittyen, mitä voisit mitenkään enää tehdä päästääksesi sen sisään. Olet ehkä huomannut viime aikoina sanovasi jotain tällaista: "Näyttäkää minulle, mitä en näe."
 
Filmissä "What the Bleep Do We Know" on tarina heimosta, joka ei pysty näkemään rannikolle ankkuroituja laivoja, koska näky on vieras heidän tavalliselle todellisuudelleen. Vasta shamaanin tuijottaessa merelle kuvitellen, mitä hän etsii, hän lopulta pystyi havaitsemaan laivat. Vasta niitä osoitettaessa toisille lopulta kaikki pystyivät näkemään laivat. Tätä ilmiötä kutsutaan hahmottamissokeudeksi, mikä perustuu teoriaan, että aivomme eivät pysty näkemään sellaista, mitä emme ymmärrä, mutta koska shamaani oli tottunut laajentamaan havaintopyörrettään, hän pystyi avautumaan uudelle todellisuudelle, mikä oli jo olemassa suoraan heidän silmiensä edessä.
 
On samanlainen ilmiö nimeltään huomioimissokeus, missä emme näe jotain, ellemme etsi sitä tai odota näkevämme sitä. Christian ja minä olimme kaupungissa yhtenä iltana hänen yllätyssynttärijuhliaan varten ja yritin välttää juhlapaikkaa, ennen kuin kaikki vieraat olivat saapuneet, jottei hän törmäisi kehenkään näihin matkalla sinne. Kävelimme huolettomasti vedenrantaa ja vasta myöhemmin kuulin, että ryhmä ystäviämme oli kulkenut aivan ohitsemme matkallaan juhlaan ja heidän mukaansa me kumpikin katsoimme suoraan heitä! Heitä hävetti, että heidät oli nähty, ja he sanoivat vain jatkaneensa kulkemista, kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja käyttäytyivät niin, kuin eivät tuntisi meitä! Kaksi jopa sanoi nopeasti ajatelleensa: "Olen näkymätön, olen näkymätön!" Christian ja minä vannomme, ettemme nähneet heitä! Aikomukseni olla törmäämättä heihin oli niin voimakas ja Christian ei odottanut törmäävänsä noihin ystäviin, koska he olivat sepittäneet tarinan, missä he olivat tuona iltana - ja heistä tuli kirjaimellisesti näkymättömiä meille! Tämä todella sai minut miettimään, mitä muuta sellaista emme näe, mikä on suoraan nenämme edessä. Tähtialuksia? Unelmiemme kotia? Asioita joille meillä ei edes ole vielä nimeä?
 
Siis tiedämme, että jos aivomme eivät voi nähdä, mitä emme ymmärrä, tai emme odota näkevämme jotain, niin emme näe sitä. Enemmän tämän päivän aiheeseen liittyen - vetovoimanlakimme "sokea piste" näyttää olevan, että meidän on uskomattoman vaikeaa saada itseemme "juuttumaan" jotain, jonka liitämme johonkin, mikä on erillään meistä. Näemme tätä jatkuvasti ihmisissä, jotka voitavat miljoonia lotossa vain menettääkseen sen kaiken hyvin lyhyessä ajassa. He päästävät rahan sisään, mutta he eivät voineet nähdä tai tuntea ja näin aktivoida tiettyä värähtelyä, minkä he liittävät niin suuren rahamäärän omistamiseen - on kyse sitten suuremmasta varallisuustietoisuudesta, arvotietoisuudesta tai vapaustietoisuudesta. Yksi tai useampi noista "lauluista" ei ollut heidän solu- ja värähtelyalbumillaan!
 
Niinpä ensimmäinen askel on olla hyvin tietoinen siitä, mikä "puuttuva värähtelymme" on, mutta todellinen kvanttihyppy tapahtuu, sitten kun todella, oikeasti ja "solullisesti" OMISTAMME tuon värähtelyn. Soluillemme voi olla vaikeaa omistaa uutta värähtelyä, jos se on hyvin uusi meille henkilökohtaisesti tai esi-isillemme. Sitä melkein kohdellaan kuin viruksena ja kehomme kapinoi sitä vastaan heti, kun se tulee liian lähelle.
 
Kuva jonka oppaat näyttivät meille auttamaan uusien värähtelyjemme - albumimme uusien "laulujen" - omistamisessa, on kuvitella tuon värähtelyn täyttävän kuin kultaisen valon jokaisen solumme ja leimaavan ne uudella värähtelyllä. Päivitämme solumme "uuteen normaaliin". Näin tehdessä on hyödyllistä tuntea uutta värähtelyä ja vahvistaa sitä. Rakastin lausetta, minkä Oprah sanoi viimeisessä ohjelmassaan: "Yhteinen säie juoksee kaiken kipumme ja kärsimyksemme läpi. Arvottomuus - ei tunne itseään arvokkaaksi omistamaan sitä elämää, mitä varten on luotu."
 
Olet arvokas omistamaan elämän, mitä varten sinut on luotu. Olemme jo luoneet värähtelytasolla sielumme korkeimman mahdollisen elämän itsellemme. Pidämme sitä käsivarren mitan päässä olemalla omistamatta yhtä tai useampaa siltaa, mikä yhdistää fyysisen todellisuutemme värähtelytodellisuuteemme. Sielumme korkeimman mahdollisen elämän ilmentämiseksi meidän on omistettava ne värähtelyt, jotka ovat puuttuva linkki värähtelyversion ja fyysisen version väliltä.
 
Jos haluat lisää taloudellista hyvinvointia, olen varma, että olet yrittänyt tuntea varakkuutta ja ajatellut varakkuutta ja visualisoinut itsesi varakkaaksi, mutta sinun täytyy tietää, että lisävarallisuuden kutsumisessa elämääsi ei ole välttämättä aina kyse avautumisesta varallisuustietoisuudelle. Haluamme kaikki lisää varallisuutta eri tunnesyistä. Kysy, mitä taloudellinen hyvinvointi merkitsee sinulle, ja luota sanoihin, jotka juolahtavat mieleesi. Jos vapaus tulee esiin, tätä haluat valella jokaiseen soluusi ja kuvitella vapausvärähtelyn täyttävän jokaisen solusi ja leimautuvan jokaiseen soluun. Käytä lausetta, joka toimii sinulla, auttamaan prosessin varrella: "Sallin itseni olla vapaa, sallin itseni omistaa vapauden, avaan jokaisen soluni ja jokaisen tasoni vapaustietoisuudelle, olen vapauden arvoinen".
 
Minua kiehtoo epigenetiikka, koska tämä tiede on osoittanut sen, mitä me jo metafyysisesti tiedämme: solumme kantavat esi-isiemme muistoja ja uskomuksia. Tarkastele siis uskomuksia, joita vanhemmillasi ja isovanhemmillasi on ollut (ja tiedät sen panemalla merkille, millaisia asioita he sanovat, millainen heidän yleisasenteensa on elämää kohtaan, miten he elävät elämäänsä jne.), ja tunnistamalla, missä solusi toistavat lauluja perhealbumiltasi. Tämä kertoo sinulle, mikä "puuttuva" värähtely voi olla. Tee uusi laulusi "Olen vakauden omistamisen arvoinen", "Olen vapauden omistamisen arvoinen", "Olen xxx (mitä se onkin, mitä perheesi ei ole omistanut) omistamisen arvoinen". Älä myöskään unohda kaikkia noita perheen sanontoja, jotka tarvitsee päivittää. Sinun täytyy ehkä muuttaa "Elämä on kovaa kamppailua, on tehtävä kovasti työtä saadakseen mitään" -yleistykset versioksi "Olen helpon, tyydyttävän ja yltäkylläisen elämän arvoinen". Muista, ettei tällä kertaa ole kyse itse affirmaatiosta, vaan tämän uuden asenteen värähtelyn kuvittelemisesta ja sen valelemisesta joka soluun.
 
Tämä kuukausi on supervoimakasta aikaa kutsua, lisätä ja omistaa uusia värähtelyjä ja murtautua läpi vanhoista ja rajoittavista katoista ja ennakkokäsityksistä, millaista todellisuus voi olla. Kesäkuun 1. päivä meillä on uusikuu ja auringonpimennys Kaksosissa. Kuvittele kaikkien mahdollisten värähtelyjen kultainen pyörre ja kutsu kaikkia niitä, jotka kiehtovat sinua, tulemaan kehosi jokaiseen soluun. Tätä seuraa 15.6. täysikuu ja kuunpimennys Jousimiehessä, mikä aktivoi Galaktisen keskuksen. Galaktinen keskus edustaa suurta mysteeriä. Se lähettää hyvin korkeavärähteistä energiaa ja maapallomme linjautuminen keskuksen kanssa on merkki "2012-ajasta", mikä lopettaa yhden syklin ja aloittaa uuden.
 
Jos koskaan on aika kuvitella, nähdä, tuntea ja "lukkiutua" uusiin värähtelyihin - sekä meille henkilökohtaisesti että maailmallemme - nyt on tuo aika. Nyt on aika murtautua läpi rajoittavista ajatuksista liittyen siihen, millaista elämän täytyy olla, ja syöksyä täysin uuteen ajattelumalliin, missä elämä on suurempaa, kuin voimme tällä hetkellä kuvitella mahdolliseksi. Nyt on aika aktivoida sisäinen kuvittelija ja todella tavoitella sitä - nyt-hetken energia sanoo, ettei mikään ole mahdotonta, mikään ei ole tekemättömissä, vaan kaikki on mahdollista ja kaikki on tehtävissä. Meidän on vain leimattava se värähtelykenttäämme ja päästävä sen tietämisen tunnetilaan, että se on ehdottomasti tarkoitettu todellisuutemme ja määränpäämme. Ryhdy siitä innoitettuun toimintaan, silloin kun opastetaan tekemään niin. Innoitettu toiminta on erilaista kuin looginen toiminta siinä, ettei se tyypillisesti sisällä loogisinta reittiä määränpäähän, vaan se johtaa meidät helpointa ja taianomaisinta reittiä.
 
Sitten meillä on kesä/talvipäivänseisaus 21.6., mikä on kansainvälinen maailman rauha- ja rukouspäivä, jonka on organisoinut päällikkö Arvol Looking Horse, "valkoisen puhvelivasikkapiipun" säilyttäjä ja Lakota-, Dakota- ja Nakota-kansan henkinen johtaja. Tuona päivänä kaikki maapallon ihmiset rodusta tai uskonnosta riippumatta kutsutaan liittymään rukoukseen kaikkien elävien olentojen, myös Äiti Maan, rauhan ja harmonian puolesta. Se on tasapainopäivä, kun pohjoinen pallonpuolisko kokee vuoden pisimmän päivän ja eteläinen pallonpuolisko lyhimmän.
 
Nyt on aika kaikkien olla mukana. Olemme kaikki valtavan ihmispalapelin paloja ja sinun palasi vaikuttaa. Ota 21.6. vähän aikaa ja anna oma panoksesi seuraavaan lukuun ihmiskunnan evoluutiossa ja uudella albumilla. Sano rukous, sytytä kynttilä, näe sydämestäsi kuvitellen, millaiselta kaunis, rauhallinen ja harmoninen maailma näyttäisi, Jos sinulla on intohimoa eläimiä, ympäristöä, musiikkia, luovuutta, mediaa, koulutusta, terveydenhoitoa tai jotain muuta alaa kohtaan, haluaisit ehkä keskittyä erityisesti siihen, miltä tuo elämän alue näyttää ihannemaailmassasi. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö 30 sekuntia vai 30 minuuttia - sydämessä tuntuvalla aikomuksellasi on merkitystä. Aivan kuin voit aktivoida uuden värähtelyn omassa kentässäsi, voit auttaa myös aktivoimaan uuden värähtelyn kollektiivikentässämme. Älä ajattele, että värähtelytoiminta on vähän "höttöä", millä ei ole mitään todellista vaikutusta fyysiseen todellisuuteen. Sillä on valtava vaikutus (tsekkaa tohtori Emoton työ veden parissa!)
 
Vaikka se teknisesti tapahtuu ensi kuussa, niin toinen auringonpimennys on uudenkuun aikaan 1.7. Ravussa, joten emme pysty sivuuttamaan energian nopeutumista seuraavien 4-6 viikon aikana. Pimennykset ovat kuin tornadoja siinä, että ne voivat napata sinut varoittamatta ja laskea alas uuteen paikkaan useiden kilometrien päässä. Mihin tahansa suuntaan sinua työnnetään tai kutsutaan tässä kuussa, tiedä, että nämä muutostuulet toimivat sinun kohottamiseksi ja päivittämiseksi. Siunaa niitä, kiitä niitä ja hengitä niitä sisään!
tallennettu

-Minulta Sinulle-
Poseidon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #591 : 03.06.2011 10:45:17 »

SIELUSTA SIKIÖSSÄ, LAPSEN SYNTYMÄSTÄ JA ABORTISTA
 
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Lokakuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Milloin henki tai sielu tulee kehoon raskausaikana? Mikä on elämänoppituntina hengelle tai sielulle, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan?

 
Se vaihtelee. Jotkut sielut haluavat saada fyysisen kokemuksen jokaisesta sikiövaiheesta. He tulevat heti paikalle ja pysyvät kehossa koko prosessin ajan hedelmöityksestä lähtien. Toiset sielut eivät ole kiinnostuneita kaikista sikiökokemuksissa ja näin ne tulevat kehoon joskus toisen kolmanneksen aikana. Useimmat sielut tulevat kehoon ja sitten lähtevät siitä uudestaan ja uudestaan raskausaikana. Käytämme näitä sanoja "tulla" ja "lähteä", ikään kuin ne olisivat erillisiä tekoja, mutteivät ne ole. Sielunne ei ole yksittäinen olento. Sielunne on hologrammi. Tämä merkitsee, että ollessaan ihmisenä sielunne on myös muissa paikoissa ja ajoissa.
 
Useimmilla teistä on sielun osia, jotka kulkevat planeettanne toisissa osissa tällä hetkellä enkeleinä tai henkioppaina toisille ihmisille. Osa sielustanne leijailee pois ja menee maailmanlaajuisiin tapahtumiin tai palvelee maailman tai universumin toisissa osissa. Ei ole koskaan hetkeä, jolloin koko sielunne on täysin kehonne sisällä osana sitä, kuka olette. Olette aina olemassa itsenänne ja myös koko joukkona muita asioita. Se missä määrin tätä tapahtuu, riippuu siitä, kuka olette ja mitä sielunne "meinaa". Kun sanomme, että sielu tai henki on tullut sikiön kehoon, tarkoitamme, että sen sielun energia joka tulee asumaan tuossa ihmiselämässä, on sitoutunut siihen ja ilmestynyt värähtelymuotona soluihin, jotka muodostavat kehon. Todellisuudessa lähes jokainen sielu on sitoutunut ihmiselämäänsä jo ennen hedelmöityksen tapahtumista.
 
Jollain tasolla tulevan ihmisen energia on jo noissa soluissa, kun ne alkavat kasvaa, mutta siellä ei ole koko sielu. Ei ole yksittäistä sielua tai henkeä, joka "uskoo" elämänsä tuohon yhteen kehoon, sikiöön. Jokainen ihminen joka haluaa elää täyden ihmiselämän, valitsee syntyvänsä äidille, jonka aikomus ja sielusuunnitelma ja -polku johtaa hänet täysiaikaiseen raskauteen ja lapsen synnytykseen. Sielunne sopivat toistensa kanssa ja linjaavat kokemuksenne, jotta ne sopivat yhteen. Jos on henkilö tai perhe, joka hyötyy keskenmenon läpikäymisestä, jolla on jotain opittavaa, jotain selvitettävää tai avauduttavaa keskenmenokokemuksesta, niin sielu joka haluaa kokea, millainen on keskenmeno, harmonisoituu tuon sikiön kanssa. Jos sielu haluaa päästä ihmiselämään mahdollisimman nopeasti, viivytyksettä, se ei sitoudu sikiöasteen soluihin naisessa, jonka elämänpolku johtaa keskenmenoon tai aborttiin.
 
Kuten kaikessa, sielunne tietävät perimmiltään tasan tarkkaan, mitä ne ovat tekemässä. Sielunne on jatkuvasti yhteydessä jokaiseen elämässänne korkeammalla tasolla ja ne päättävät, minne kukin menee, mitä kukin suunnittelee tekevänsä ja miten tarpeenne linjataan yhteen. Myös sen sielun tai hengen elämänpolku vaihtelee, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan. Jotkut ihmiset tai joidenkin ihmisten sielut päättävät tulla abortoitavaan tai kesken menevään sikiöön, koska ne haluavat mielenkiintoisen kokemuksen. Ne haluavat tuntea, millaista on saada 3D-keho, mutta niillä ei ole oikeastaan kiinnostusta elää koko ihmiselämää. Luultavasti ainakin 50% keskenmenoista tai aborteista on sieluja, jotka eivät halua elää koko ihmiselämää, mutta syystä tai toisesta niillä on jotain opittavaa tai koettavaa ruumiillistumisesta. Tämä on nopea ja helppo tapa ruumiillistua ja kokea fyysisyyttä ilman tarvetta käydä koko ihmiselämää läpi.
 
On myös monia muita sieluja, joilla on karmasyitä keskenmenoon tai aborttiin. Kenties niiden täytyy tulla ruumiiseen selvittämään karmaa. Kenties jokin mitä he ovat tehneet entisessä elämässä, ratkaistaan tai saatetaan tasapainoon tämän kokemuksen kautta. Kenties he antavat sen lahjaksi perheelle, jonka täytyy kokea keskenmeno tai abortti. Se vaihtelee, se on erilaista.
 
Kuten kaikessa, perimmiltään sielunne tietävät, mitä tekevät. Ne valitsevat kokemuksensa ja koreografian kaikille ympärillänne. Sanotaanpa akaasisten tiedostojen näkökulmasta jotain, mitä ei ole vielä sanottu. On erittäin selvää, että ihmiskokemus on aina niiden ulottuvilla, jotka haluavat saada sen. Tämä merkitsee, että jos sielu on käynyt läpi keskenmeno- tai aborttikokemuksen ja se todella haluaa elää ihmiselämän, se voi inkarnoitua taas uuteen ihmiskehoon. Ihmiselämä ei ole yksi ja ainoa tilaisuus. Kuten useimmat teistä ovat tunnistaneet, monet teistä ovat tehneet sen satoja tai jopa tuhansia kertoja aiemmin. Kaikki riippuu siitä, mitä sielunne haluaa tehdä korkeammasta näkökulmasta.
 
Se mitä olette päättäneet, on edullista sielunne polulle ja koko ihmiskunnalle sen perusteella, mitä haluatte tarjota. Abortin valitsemiseen liittyvät eettiset tai moraaliset kysymykset ovat todellisuudessa rehellisyyteen liittyviä. Jokaisen yksilön joka valitsee tekevänsä abortin, on tehtävä se rakkaudesta. Etiikan ja moraalin perusta on rakkaus. Koko ihmiskokemuksen perusta on rakkaus. Jos toimitte rakkaudesta ja toimitte sen mukaan, minkä tunnette oikeaksi rakkauden paikasta sisällänne, niin seuraatte omaa moraalikompassianne. Seuraatte omaa moraalikoodianne.
 
Jos teette jotain pelosta, jos reagoitte pelosta, vihasta tai itsenne tai jonkun toisen tuomitsemisesta, niin olette langenneet rehellisyydestä. Silloin tulee vähemmän selväksi teille ja kaikille ympärillänne, mikä on moraalista tai mikä on eettistä. Kun tullaan kysymykseen abortista, jokainen ihminen voi tehdä sen rakkauden tilasta. Rakkaudesta ja kunnioituksesta itseänne, perhettänne ja tilanteenne totuutta kohtaan ja on myös mahdollista tehdä se rakkaudesta ja kunnioituksesta mahdollisesti syntyvää ihmisolentoa kohtaan tunnistaen ne olosuhteet, joihin hän tulisi. Voitte tehdä sen rakkaudesta ja vapauttaa tuon sielun ja tuon mahdollisuuden, selvittää tietä eri sielulle ja eri mahdollisuudelle tulevaisuudessanne ja tuon sielun mahdollisuudelle kasvaa eri sikiössä eri ihmisperheeseen ja eri olosuhteissa.
 
Voitte päättää tehdä abortin pelosta. Pelosta että teidät tuomittaisiin, ettei teitä rakastettaisi, ettette ole riittävän hyvä vanhemmaksi. On loputtomasti mahdollisia pelkoja, jotka voivat saada tekemään abortin. Kuten useimmat ihmiset tietävät, jotka ovat käyneet läpi abortin, on luultavasti sekoitus sekä pelkoa että rakkautta. Tuo valinta on erittäin intensiivinen. Kuten kaikessa, ihmiset tekevät aina valintoja, jotka päättävät joidenkin polkujen mahdollisuuden ja avaavat uusi polkuja. Perimmiltään silloin kuin valitaan abortti, luotte jonkin mahdollisuuden kuoleman - aivan kuin valitessanne menon yhteen kouluun toisen sijasta luotte kuoleman. Suljette yhden mahdollisuuden kaikkeen, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisitte tehneet tuon valinnan. Kun teette toisen valinnan, mikä se onkin, avaatte oven joukkoon uusia mahdollisuuksia.
 
Koko ihmiselämä liikkuu eteenpäin pienten kuolemien ja pienten hyvästien kautta niille mahdollisuuksille, joita on ennen tuon valinnan tekemistä uuteen sitoumukseen ja uuteen avoimeen oveen - uuteen mahdollisuusjoukkoon, mikä syntyy jonkin valinnan tekemisen jälkeen. Tämä on totta aborttivalinnassa. Tämä on totta kouluvalinnassa. Se on myös totta siinä, mitä laitatte päällenne joka päivä. Joihinkin näistä valinnoista liittyy voimakkaampia tunteita kuin toisiin. Ne kaikki ovat osa elämää - valintojen tekemistä, jotka avaavat teille uusia mahdollisuuksia. Parasta mitä voitte tehdä, on seurata omaa moraalikoodianne ja tehdä, mikä tuntuu aidolta ja todelliselta perustuen parhaaseen yritykseenne siirtyä kohti rakkautta ja poispäin pelosta.
 
-----------
« Viimeksi muokattu: 03.06.2011 10:55:13 kirjoittanut Poseidon » tallennettu

-Minulta Sinulle-
Poseidon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #592 : 03.06.2011 10:51:05 »

MEDITOINTI JA YHDISTYMINEN LÄHTEESEEN

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miksi meditointi on tärkeää ollakseen yhteydessä lähteeseen?


Mikään meditointiharjoitus ei ole välttämättä tärkeä. Se riippuu siitä, kuka olet. Joillekin teistä tietty meditointiharjoitus sopii täydellisesti yhdistymiseen lähteeseen, toisille ei. Meditoinnissa tärkeä juttu, kuten olette kaikki tunnistaneet, on "hiljaisuus", kuten sitä kutsumme. Hiljaisuus on tärkeää lähteeseen yhdistymiseksi. Meditointi on yksi suorimmista tavoista astua hiljaisuuteen.

Eri harjoitukset johtavat teidät sinne eri tavoin ja kaikki ne ovat hyviä, vaikka eivät jotkut niistä ole hyviä joillekin teistä. Hiljaisuus on tärkeää, koska lähde tai jumala tai jumaluus, miksi sitä kutsutaankin, ei ole mitään, mitä kohti kurkotetaan, se on jotain, minkä muistatte. Fakta on, että olette jumala. Olette osa lähdettä.

Lähteen kanssa yhdistyminen, jumalan kanssa yhdistyminen vaatii jossain määrin sisäistä hiljaisuutta. Tuossa sisäisessä hiljaisuudessa muistatte, kuka todellisuudessa olette. Tuossa sisäisessä hiljaisuudessa mielenne voi saada oivalluksen, millaiselta tuntuu olla todellinen itsenne. Pitäkää nyt mielessä, että meditointiharjoitukseen - usein meditointiharjoituksen ensimmäiseen osaan tai vaiheeseen - liittyy paljon epämukavuutta. Ensin ette suinkaan keksi, kuka todellisuudessa olette, vaan löydätte kaikki tukokset, pelot ja taakat, joita teille on kasaantunut. Älkää kuvitelko sen olevan sitä, kuka todellisuudessa olette. Niin kauan kuin painitte tämän kanssa, ette ole aivan vielä hiljaisuudessa. Sitä kannattaa kuitenkin odottaa, koska lopulta riittävän harjoittelun tai odottamisen jälkeen pääsette todelliseen hiljaisuuteen. Tuo hiljaisuus mitä todellisuudessa olette, on paras tapa havaita jumaluus tai lähde.

Mikään meditointiharjoitus ei ole välttämätön tähän, mutta hiljaisuus on välttämätöntä - sisäinen pohdiskeleva, rauhallinen ja rakastava hiljaisuus. Jokainen henkinen harjoitus, joka auttaa teitä löytämään tämän uudestaan ja uudestaan, on hyödyllinen.

Miksi tunnen yhteyteni lähteeseen hämärtyvän joksikin aikaa, sitten kun olen herännyt ja muistan sieluhenkeni?

Tämä on yksi syy, miksi henkinen harjoitus ei ole yksittäinen tapahtuma - se on jatkuva prosessi. Henkiseen harjoitukseen on aina tarkoitus palata uudestaan ja uudestaan. Homma toimii niin, että te kaikki olette jumalolentoja ja ihmisolentoja. Osa ihmisenä olemista ja ihmismaailmassa elämistä on kokea sirpaloituminen tai erillisyys, kokea itsenne erilliseksi toisistanne tai jumaluudesta. Vaikka ei ole oikeasti totta, että olette erillään, se on totta kokemuksellenne täällä, niin kauan kuin olette ihminen. Koette itsenne erilliseksi. Ihmisenä olemisen vuorotteluun sisältyy siirtyminen todelliseen itseenne ja ulos siitä. Tätä tapahtuu kaikenlaisilla tavoilla. Putoatte pois harmoniasta ja palaatte siihen. Putoatte pois hyvän tai pahanolon tunteesta ja palaatte siihen, putoatte pois rakkaudesta itseänne ja toisianne kohtaan ja palaatte siihen.

Mikään täällä ei pysy paikallaan, itse asiassa mikään universumissa ei pysy paikallaan. Ei ole mitään tapaa ihmisenä saavuttaa pysyvää ja muuttumatonta kokemusta lähteestä. Sitä ei tapahdu koskaan. Myös ne jotka väittävät valaistuneensa ja kuvaavat tunnetta autuudessa olemisesta koko ajan, tietävät, että autuus vaihtelee jatkuvasti. Se voi pysyä tietyllä korkeudella tai värähtelytasolla, mutta se menee aina ylös ja alas. Niin kauan kuin olette ihminen, elämässä on vaihtelua. Syy siihen, että koet tämän yhteyden, tunnet yhteyttä lähteeseen ja sitten tunnet sen häviävän, on periaatteessa se, että olet ihminen. Niin kauan kuin olet ihminen, tunnet sirpaloitumisjaksoja. Juuri sen on tarkoitus johtaa sinua seuraavalle yhteystasolle. On hyödyllistä käyttää henkisiä harjoituksia kantamaan läpi ajoista, kun on helppoa tuntea yhteys lähteeseen ja kun ei ole. Kumpikin aika on oleellista, kumpikin aika on tärkeä osa ihmisenä olemisen prosessia.

Ajan kuluessa käyttäessänne, henkisiä harjoituksia ero yhteyshuippujen ja -aallonpohjien välillä vähenee, jolloin ihmisenä olemisen vuoristoradasta tulee enemmänkin lempeästi rullaavaa matkaa. Tämä on syy, että toisinaan tunnet yhteydettömyyttä.

Meditointiharjoituksessani olen mennyt mielessäni paikkaan, mitä valaisee hyvin lämmin, turvallinen ja viehättävä valo. Tuossa paikassa olen kyennyt yhdistymään toisiin ja parantamaan ja ratkaisemaan asioita. Mietin, tuntevatko myös toiset henkilöt tuon tilan? Astuvatko myös he Tiedostoihin?

Silloin kun meditoidessa menette mielessänne johonkin paikkaan, menette todella tuohon paikkaan, vaikka tavallisesti ette ota fyysistä kehoa mukaanne. On hyödyllistä jättää fyysinen kehomuoto tiukasti maaplaneetalle - se auttaa teitä toimimaan paremmin jokapäiväisessä elämässänne, jos teette niin. Voitte kirjaimellisesti viedä henkenne tai nostaa tietoisen mielenne paikkaan, missä henkenne jo asuu. Tämän valon tunnet lämpimäksi, rakastavaksi ja viehättäväksi paikaksi. Tämä paikka ei ole yksittäinen paikka. Hyvin yleisesti sanomme, että tämä on henkimaailma. Asut siellä koko ajan. Tämä paikka tai kokemus tästä paikasta on aina ulottuvillasi. Yksi meditointiharjoituksen eduista on, että voitte mennä sinne, voitte yhdistyä siihen tietoisesti ja käyttää sitä vakuuttamaan tietoista mieltänne, tuomaan tyyneyden ja rauhan tunnetta, olemaan vuorovaikutuksessa toisten henkiolentojen kanssa ja tuomaan parannusta, lepoa tai mitä sitten tarvitsettekin. Tämä paikka on todellinen. Elätte siellä jo.

Silloin kun yhdistytte toiseen olentoon siellä, johonkin ihmiseen jonka hengen näette tuossa paikassa, niin kyllä hänenkin henkensä kokee sen kanssanne. Se riippuu tuosta henkilöstä, tietääkö hänen tietoinen mielensä siitä vai ei. Asiat toimivat niin henkimaailmassa, että olette kaikki siellä koko ajan. Riippumatta siitä, kiinnittääkö tietoinen mielenne huomiota vai ei, osa teistä, sieluitsenne, on henkimaailmassa ja vuorovaikutuksessa toisen ihmisten ja toisten henkiolentojen kanssa koko ajan. Näin voitte kirjaimellisesti ja todellisesti - olisi sopivaa sanoa - tavata toisia henkiä ja se mitä näette tietoisesti tapahtuvan siellä, tapahtuu todella henkimaalimassa ja sillä on energiavaikutus fyysiseen maailmaan. Tästä syystä jotkut teistä ovat näiden meditointien kautta ratkaisseet ongelmia toisten ihmisten kanssa. Sitten huomaatte, että tuo ongelma näyttää jokapäiväisessä elämässä kadottaneen latauksensa. Se näyttää saavan ratkaisunsa itsekseen, vaikka tiedätte aloittaneenne työn tekemisen henkimaailmassa.

Useimmiten toisen ihmisen tietoinen mieli ei tiedosta tätä, koska tosiasia on, että useimmat teistä eivät suurimman osan ajasta tiedä, mitä teette henkimaailmassa. Voisi olla hämmentävää puhua siitä valvetilassa ihmisten kanssa. Heillä ei ole samanlaista muistikuvaa, kuin teillä meditoidessa. Toisinaan voitte havaita taianomaisia risteyksiä, missä joku kertoo teille nähneensä unta ja sitten kerrotte hänelle meditoinnistanne. Sitten huomaatte kumpikin, että kykenette tuomaan tietoisuutenne samaan tapahtumaan henkimaailmassa. Se on taianomaista ja voimallista, kun havaitsette noita risteyksiä, koska se auttaa teitä kehittämään lisäymmärrystä tietoiseen mieleenne siitä, mitä hengessä tapahtuu.
tallennettu

-Minulta Sinulle-
Poseidon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #593 : 15.07.2011 21:28:04 »

MAAPELIN PELAAMINEN HUOLETTA

Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
1.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minun ei tarvitse kertoa teille, että viime aikoina on ollut melko intensiivistä!

Tässä on lyhyt listaus joistain kosmisista tapahtumista:

1.6. - auringonpimennys Kaksosissa
7.6. - suuri auringonpurkaus
13.6. - Saturnus lakkaa perääntymästä Vaa'assa
15.6. - täysikuun pimennys Jousimiehessä
21.6. - päivänseisaus
21.6. - kohtuullinen auringonpurkaus joka kohdistui lähes suoraan maapalloon
1.7. - auringonpimennys Ravussa

Pimennykset tuovat muutosta ja muutos voi olla pelottavaa. Ajattelimme, että meillä on jokin suunnitelma tulevaisuuden varalle, ja tuo suunnitelma tuhoutui! Ja esimerkki tästä perheessäni on se, mitä tapahtui pojalleni. Hän suunnitteli olla tänä kesänä hengenpelastajana yhteisön altaalla, säästää rahaa ja matkustaa syksyllä Ecuadoriin. Mutta high schoolin loppumista edeltävänä päivänä hän katkasi kätensä. Se muutti kaiken. Tunnen monta ihmistä, jotka ajattelivat, että heillä oli suunnitelma tai ajatus siitä, että he saisivat jotain tai jonkun, ja asiat muuttuivat. Kuka tietää, mitä seuraavaksi tulee? Ja niitä ihmisiä jotka elävät tällä planeetalla vanhassa energiassa, kauhistuttaa muutos. He haluavat asioiden pysyvän, niin kuin ne ovat "aina" olleet. Jollekin tämä merkitsee vain, ettei heidän tarvitse ottaa mitään vastuuta asioista, ja toisille se merkitsee pysymistä vallassa.

Kollektiivikentässä on tällä hetkellä paljon vapaasti leijuvaa ahdistusta. Jos sinulla siis on ollut tunteita, erityisesti ahdistusta (pelko) ja "ei riittävän hyvä" -tunnetta (häpeä), siihen on syynsä. Tämä intensiivinen jakso pakottaa meidät kaivautumaan tunnekellariin, minne ruumiit (vanhat loukkaukset ja salaisuudet) on haudattu. On helppoa jäädä kiinni tunneintensiivisyyteen, sortua vihaan, häpeään ja pelkoon tai osallistua taas kerran draamaan. Mutta on myös mahdollisuus päästää irti siitä kokonaan. Kyse on antautumisesta - taas kerran. Antautuminen ei merkitse häviämistä/menettämistä, se merkitsee irtipäästämistä. Näiden kahden välillä on suuri ero, vaikka usein pidämme niitä samana asiana.

Antautuminen

Historiallisesti näemme kuvan antautujasta kuninkaana, joka häviää taistelun ja menettää itsenäisyytensä. Se oli perimmäistä nöyryytystä ja epäonnistumista. Useimmat meistä tuntevat näin antautumisen. Antautuminen ei merkitse, että luovutte itsenäisyydestänne. Se merkitsee, että luovutte kiinnikkeistä asioihin, joiden oletetaan olevan hyvin tärkeitä vanhan todellisuuden näkökulmasta, ja elätte elämäänne omaan auktoriteettiinne perustuen. Lakkaatte elämästä vanhan todellisuuden säännöillä (eivät ne todellisuudessa toimi teillä kuitenkaan) ja lakkaatte välittämästä siitä, mitä "ne" ajattelevat.

Monet teistä ovat kuulleet minun puhuvan välittämisestä ja huolehtimisesta aiemmin. Sanojen yleismerkitys voi muuttua ajan kuluessa, mutta ne sisältävät edelleen aiemman merkityksen energiaa. Voitte löytää sanoja, joista olen kirjoittanut, blogisarjassani "Playing with Language".

Luulemme, että jostain tai jostakusta välittäminen/huolehtiminen merkitsee, että rakastamme häntä, mutta se on oikeastaan tunneloukku. Se saa ottamaan itsellenne hänen taakkansa. Sana "välittää/huolehtia" (care) tulee vanhasta englanninkielestä - caru, cearu, mikä merkitsee surua, ahdistusta, murhetta. Oletteko kuulleet fraasin: "Minulla ei ole huolta maailmassa"?

Tässä on muutamia tuon sanan määritelmiä omasta sanakirjastani:

1. kuormitettu mielentila, kuten raskaista vastuista syntyvä; huolehtiminen
2. mielen kärsiminen; murhe
3. huolen, huomion tai huolenpidon kohde tai lähde: työssäkäyvän vanhemman monet huolet

Ei kuulosta rakkaudelta minusta!

Oletteko panneet merkille, että useimmat ihmiset haluavat kerätä kaikkia juttuja? He todella välittävät siitä, mitä tapahtuu, ja haluavat puhua ja puhua siitä kaikesta. "Linnunradan käsikirja liftareille" -elokuvassa muukalainen joka oli juuttunut tänne maan päälle, yritti tajuta, miksi ihmiset puhuivat koko ajan säästä ja muista toistuvista ja banaaleista aiheista. Hänen ensimmäinen teoriansa oli, että jos emme liikuttaisi huuliamme, ne tarttuisivat yhteen. Myöhemmin hän teoretisoi, että jos emme puhuisi jatkuvasti niin paljon, niin aivomme alkaisivat toimia. Olen samaa mieltä!

Täytämme aivomme hyödyttömillä ja toistuvilla ajatuksilla ja huolilla. Me vanhemmat sielut käytämme valtavasti aikaa ja energiaa itsemme työstämiseen. Yritämme jatkuvasti tajuta, mikä saa toiset ihmiset käyttäytymään tavalla, miten he toimivat. Hermoilemme siitä, mitä toiset ajattelevat meistä. Emme halua näyttää huonolta emmekä tietenkään halua, että meidät nähdään ei-välittävinä!

Kannustan sinua sanomaan: "En välitä". Pane merkille, mitä se tuo esiin sinussa. Joidenkin ihmisen on lähes mahdotonta edes ajatella ei-välittämistä. Muista, ettei se oikeasti merkitse, että olet ei-rakastava. Se merkitsee todellisuudessa, että päästät irti etkä jää kiinni tunnedraamaan.

Tällä hetkellä tapahtuu paljon asioita, joita emme voi kontrolloida. Planeetta käy läpi valtavaa ja ennenkuulumatonta transformaatiota. Emme oikeastaan tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, koska tämä on täysin uusi kokemus. Jokaisessa inkarnaatiossa minkä olette eläneet, oli elämänsuunnitelma. Tämän elämän alussa teillä oli elämänsuunnitelma. Suurin osa siitä liittyi palvelusopimuksiin ja hullun ja negatiivisen roskan ottamiseen itsellenne toimimattomalta perheeltänne ja noiden tunteiden ja uskomusten puhdistamiseen (parantaen itsenne). Mutta nyt kun olemme vaihtaneet T-raiteelle (transformaatio), meillä ei ole suunnitelmaa. Eikä meidän tarvitse jatkaa vanhoja palvelusopimuksia. Ei ole meidän tehtävämme yrittää saada toisia ihmisiä tekemään sitä, minkä luulee olevan parasta heille. Eikä voi tietenkään saada heitä muuttumaan.

Mikä prosessiosuus energiastanne menee yritykseen hallita toisia? Miten paljon energiaa haaskaatte yrittäen korjata jotain, mihin teillä ei oikeasti ole mitään hallintaa?

Totuus on, että emme voi epäonnistua. Puksutamme T-raidetta pitkin. Ei voi tyriä sitä. Ei ole mitään virhettä, minkä tehdessä heitetään ulos junasta. Ei voi hävitä maapeliä.

Maapeli

Muutama vuosi sitten huolehdin tulevaisuudesta. Minulla oli joitain kokemuksia suuresta laajentumisesta ja rauhasta ja sitten joskus minusta ei tuntunut kovin hyvältä. Kysyin St. Germainilta siitä: "Luisunko taaksepäin? Onko mahdollista, etten selviä uuteen todellisuuteen?" Hän näytti minulle kuvan pelilaudasta, joka muistutti paljon peliä nimeltään "Liukumäet ja tikapuut". Kun kulkee lautaa pitkin, niin arpakuutiota heitettäessä on mahdollista osua tikapuihin ja kiivetä ylöspäin, hypäten muutamien tai monien kohtien yli. On myös mahdollista osua liukumäkeen ja luistaa takaisin alas. Olin huolissani, että osuisin liukumäkeen ja päätyisin taas takaisin alkuun.

Mutta maapelilauta eroaa "Liukumäistä ja tikapuista", koska pelin lopussa on vuori. St. Germain kertoi minulle, että kun on päässyt vuorelle, niin ei ole enää liukumäkiä. Ei ole mahdollista, että luiskahdamme takaisin pelilaudan tasaiselle alueelle. Jatkamme vuoripolun kiipeämistä, kunnes olemme maapelin lopussa, vuoren huipulla. Meillä on suuri kuva koko pelistä ja kokemuksista, joita tulee sen pelaamisesta.

Olemme pelaajia tässä maapelissä. Olemme niitä, jotka ovat kokeneet, millaista täällä on elää, saada keho ja kaikki sen myötä tulevat haasteet. Olemme nyt mestareita.

Enkeliperheet

Ihmiset ovat enkeliperheiden jäseniä. Silloin kun päätimme osallistua maapeliin, osa enkeliperheestämme jäi pois pelistä ylläpitämään energiatasapainoa, auttaen meitä muistamaan, mistä tulimme. Toinen puolikas, me, liityimme mukaan reinkarnaatiokiertoon ja menimme maapelin tuon ajan uuteen todellisuuteen. Nyt meistä on tullut tämän pelin mestareita.

Kun ne enkelit jotka jäivät pelin ulkopuolelle, kapuavat päästäkseen itse peliin, me olemme oppaita ja opettajia, jotka auttavat heitä tämän kokemuksen läpi.

Kuvitelkaa lentäjä, joka on lentänyt Intian yli monta, monta kertaa, muttei ole koskaan laskeutunut sinne. Kysyisittekö häneltä, miten tehdään matkajärjestelyt laskeutumiseksi? Olisitteko riippuvainen hänen tiedoistaan, mitkä ravintolat ovat parhaita? Vai luottaisitteko sen sijaan johonkin paikalliseen, joka on asunut Intiassa koko elämänsä (ja luultavasti monta, monta elämää) ja joka on kehittänyt paikallistietoa ja -viisautta?

Siihen on syynsä, että hyvin monet meistä ovat kokeneet oppaidemme "hylänneen". Meidän on aika astua omaan mestaruuteemme, omaan viisauteemme ja auktoriteettiimme. Olemme olleet riippuvaisia oppaitamme, opettajistamme/guruistamme ja/tai enkeleistä, että he kertovat meille, mitä tehdä ja miten olla. Meidän on aika tulla opettajiksi ja oppaiksi. Kun siirrymme tämän siirtymän läpi, pystymme yhdistymään paremmin sisäiseen opastukseemme. Tämä osanne ei koskaan anna pelkoon perustuvaa informaatiota, koska se tietää, että onnistumisenne on taattu. Ei ole mitään "väärää" asiaa, minkä voi tehdä ja mikä pilaa mahdollisuudet mennä eteenpäin uuden maapallon kanssa.

Ja myös kanavoinnin luonne on muuttunut. Ennen oli niin, että henkilö poistuisi melko lailla (menee transsiin) ja antaisi toisen, oletettavasti viisaamman, ei-ruumiillistuneen olennon puhua kauttaan. Paremmin viime aikoina aloimme tehdä tietoista kanavointia, kun henkilö on edelleen läsnä, mutta antaa toiselle olennolle pääkontrollin kommunikoinnista.

Itselläni ja monilla muilla tuntemillani kanavilla tämä on taas muuttunut. Ainoastaan jokin parempi ja viisaampi olento ei puhu. Kyse on enemmän monien olentojen yhdistelmästä, mukaan luettuna kanava, jokaisen osallistujan suurempi itse sekä jokainen, joka on kutsuttu mukaan näkymättömistä ulottuvuuksista. (Nautin Saint Germainista, Kuthumista, Ahrazusta/Osiriksesta ja Isiksestä, koska he ovat kaikki kokeneet elämää maapelissä. He todella tajuavat, millaista se on.) Annan ikään kuin äänen ihmisten ja ihmiskokemuksen viisaudelle.

Viimeaikainen intensiivinen energia antaa meille tilaisuuden päästää irti kaikesta huolesta - mielen verbaalista rupattelusta ja tunnekiinnikkeistä. Ilman tätä häiritsevää ääntä voimme tulla tietoiseksi juuri heränneistä aisteistamme. (Lopettaa huultemme liikuttaminen niin paljon, että aivomme voivat alkaa toimia.)

Tutkin erään asiakkaan kanssa mennyttä elämää hiljattain. Tämä elämä tapahtui tuhansia vuosia sitten Mesopotamiassa Eufrat-joen varrella. Vaikka elämä oli hyvin yksinkertaista (ei televisiota, autoja, internetiä jne.), se oli rikasta, koska ihmisillä oli paljon enemmän aisteja kuin nyt. He pystyivät kuulemaan puiden laulun ja tuntemaan ilon ja vapauden lintujen lentäessä pään yli. Joki puhui heidän kanssaan sekä maa. Maailma oli elävä ja kommunikoi heidän kanssaan tavoilla, joita emme ole kokeneet pitkään aikaan. Kun katsoin yhteiskuntaamme tuon muinaisajan ihmisen näkökulmasta, olin kauhuissani. Rakennuksemme ovat kuollutta betonia ja rautaa, eivät elävää kiveä tai puuta. Meitä pommittaa jatkuvasti merkityksetön melu hyvin monilla tasoilla. Ajattelemme, että yltäkylläisyys merkitsee suuren asiamäärän saamista ja tarvitsemme noita asioita, koska emme havaitse elämän rikkautta ympärillämme.

Kaikella on tietoisuus, minkä voimme havaita. Ota hetki tunteaksesi sen tuolin tai muun tietoisuus, millä istut. Kun seuraavan kerran saat tilaisuuden olla luonnossa, ole hyvin hiljaa ja avaa hienoaistisi. Voitko kuulla musiikkia? Voitko havaita elämän mallit ympärilläsi? Herää sille aidolle rikkaudelle ja yltäkylläisyydelle, mitä on sisälläsi ja ympärilläsi. Tämä tuo sinulle rauhaa ja tyydytystä stressin ja muutoksen aikoina.

-----------
tallennettu

-Minulta Sinulle-
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #594 : 20.05.2012 05:34:55 »

Toukokuun kuukausivisioita
TOTUUS JA LÄPINÄKYVYYS
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
7.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On sanonta: "Voin nähdä suoraan lävitsesi", eikä se ole ollut koskaan sopivampi kuin nyt. Tuntuu siltä, että kaikista ympärillämme, mukaan luettuna me itse, tulee aina vain läpinäkyvämpiä, kun kaikki se mitä olemme ja mitä emme ole, paljastetaan. Tätä läpinäkyvyyttä on, pidämme siitä tai emme - kyse ei ole siitä, että kaikki yhtäkkiä tuntevat tarvetta olla täysin avoin ja rehellinen toisilleen. Paremminkin se verho joka oli aiemmin paksu, tulee nyt harsomaiseksi eikä ole paikkaa, minne piiloutua.
 
Kun tämä prosessi tapahtuu, emme ehkä aina pidä näkemästämme. Olemme ehkä pitäneet todellisuutta sitä harhakuvaa parempana, mitä joku tai jokin oli. Vaikka meillä olisikin ollut melko hyvä ajatus siitä, mitä joku tai jonkin oli, tässä parhaillaan tapahtuvassa läpinäkyvyydessä joku ikään kuin kääntää katkaisimesta himmeämmän valon keskikirkkaaksi tai kirkkaaksi. Olemme ehkä luulleet näkevämme kirkkaasti vuosi tai kuukausi sitten, mutta nyt siitä on tulossa täysin uusi "pallopeli".
 
Mitä enemmän olet vielä kiinni tietyissä harhakuvissa todellisuuden sijasta (on kyse sitten henkilöstä, suhteesta, kulttuurista tai uskonnosta), sitä suurempia tunteita laukaistaan verhon hajotessa. Kun jokin paljastuu sinulle - joissain tapauksissa ensimmäistä kertaa, toisissa sadatta kertaa - tunnet kaikkea syvästä surusta tai kiihkeästä vihasta asteikon "edelleen kiinni" -päässä, lievään huvittuneisuuteen tai lähes mielenkiinnottomuuteen asteikon "irti"-päässä.
 
Jos tunteesi laukaistaan, auttaa, kun käsität, että näkemäsi totuus itse asiassa palvelee sinua paljastuessaan. Tunnereaktiosi on vain egon "puimista", kun se haluaa edelleen olla mukana vanhassa tarinassa tai draamassa. Jos kuitenkin pysähdyt hetkeksi ja palaat keskukseesi, voit irrottautua tunteista riittävän pitkäksi aikaa esittääksesi itsellesi kysymyksen: "Vaivaako tämä näkemäni totuus minua vai onko itse asiassa hyvin vapauttaa lopulta nähdä tämä?" Jos olet vihainen, koska tietyt ihmiset käyttäytyvät tietyllä tavalla, kysy itseltäsi: "Haluanko oikeasti heidän toimivan niin, kuin sanon haluavani? Vai annetaanko minulle tässä lahja? Jos tämä on lahja, mikä se on?"
 
Vapautemme lepää sen käsittämisessä, ettei meidän tarvitse reagoida, tai ainakin voimme tietoisesti valita, haluammeko reagoida ja miten. Vanhat karmasiteemme katkeavat ja näin emme ole karmallisesti velvoitettuja jatkamaan vanhojen rooliemme tai kuvioidemme esittämistä tai olemista vanhoissa suhteissa ja dynamiikoissa, jotka eivät enää palvele meitä. Jos joku "saa" sinut tuntemaan, ettet ole riittävän hyvä tai että sinun pitäisi hävetä tai sinut tuomitaan, niin tiedä, että valitset edelleen olevasi kytkeytynyt vanhaan tarinaan. Kytkeytymisessä ei ole enää arvoa. On aika tietoisesti muistaa, että toiset eivät määrittele meitä.
 
"Se ei ole minun asiani, mitä sinä ajattelet minusta." - Terry Cole-Whittaker
 
Vanhassa syklissä tarvitsimme toisia laukaisemaan meidät muistamaan, keitä olemme - usein kohtelemalla meitä vähempiarvoisina. Muistimme voittamalla tuskan, kärsimyksen, tukahduttamisen ja muita vaikeuksia. Meillä oli pää käännettynä poispäin siitä, kuka olemme, lähde-energiasta ja täydestä valostamme ja näin uskoimme tarinat, jotka liittyivät puutteeseen, rajoittuneisuuteen, rajoihin ja yhteydettömyyteen. Uudessa syklissä meistä on tulossa "eläviä ja hereillä olevia" ihmisiä. Päämme on käännettynä taas kerran kohti täyttä valoamme.
 
Kuvittele vesiletku, mikä oli vääntynyt, eikä vesi päässyt läpi, mutta nyt se suoristuu ja vesi voi virrata taas kerran vapaasti. Tätä meille tapahtuu tässä muutoksessa. Astumme jumalaiseen identiteettimme, voimaamme ja kykyihimme ja ruumiillistamme ne. Ylösalainen maailmamme on kääntymässä taas oikeinpäin ja aivan kuin "lumisadepallossa" kääntöprosessi saa kaiken näyttämään jonkin aikaa kaoottiselta, mutta tiedämme, että asiat ovat taas palaamassa oikeinpäin.
 
Jotkut meistä surevat elämässämme sellaisten ihmisten menetystä tai kuolemaa, joita ei koskaan todellisuudessa ollut. Tietysti heidän fyysinen olemuksensa elää edelleen, mutta sitä projektiota tai identiteettiä minkä annoimme heille, ei ollut. Näemme sen nyt ja se saattaa olla vaikeaa tuntea ja kohdata.
 
Tunnet ehkä, että joka päivä yritetään painaa nappuloitasi ja olet todella yli siitä. Ainoa tapa saada tämä loppumaan on vihdoin päästä siitä todella yli. Päästä yli tarpeesta, että joku on sellainen, mitä hän ei koskaan tule olemaan tai ei ole vielä tai ei edes halua olla. Päästä yli tunteesta, että toiset ovat vastuussa teoistasi ja tunteistasi. On aika ottaa täysi vastuu siitä, kuka olemme ja miten olemme, ja irrottaa langat, jotta olemme kiinnittäneet toisiin ja toiset ovat kiinnittäneet meihin. On aika irrottaa projektioista, joita olemme heittäneet heihin ja he meihin.
 
Yksi suurimmista projektioista nyt on se, minkä olemme kollektiivisesti heittäneet tähän vuoteen 2012. Monet uskovat, että se on maailmanloppu tai vuosi jolloin tähtiperheemme tulee lopultakin pelastamaan meidät. Kumpikin uskomus kieltää oman vastuun tai kollektiivivastuun siitä maailmasta, minkä olemme luoneet ja mikä on vielä luomatta. Kun ylitämme 21.12.2012-kynnyksen, se on ratkaiseva ja voimaannuttava hetki ihmiskunnalle, koska viimeinkin voimme vapautua profetioista ja niiden vääristä tulkinnoista. Viimeinkin voimme herätä siitä harhakuvasta, ettei sillä ole oikeastaan merkitystä, mitä teemme, koska maailma joko loppuu tai meidät pelastetaan.
 
"Keskiyö tulee, mitään muuta ei tapahdu, paitsi sataa vähän pehmeästi laskeutuvaa lunta ja ihmiset heräävät seuraavana aamuna planeetalle, mistä tarvitsee huolehtia. Apokalyptisten uskomusjärjestelmien selvittäminen on erittäin tuskallista, koska sen on loputtava, että välitetään enemmän uskomuksista kuin planeetasta." - Barbara Hand Clow, The Pleiadian Agenda
 
Barbara Hand Clow viittasi tässä uuden vuosituhannen alkuun, mutta nämä sanat voivat sopia myös tämän vuoden loppuun. On surua, kun verho on lopultakin täysin nostettu ja ihmiset käsittävät, ettei kukaan tule pelastamaan meitä. Hopit olivat fiksuja sanoessaan: "Olemme niitä, joita olemme odottaneet." Tähtiperheemme katselevat meitä, he ovat lähellä ja olen varma, että he tulevat käymään. Kuitenkin "pelastamaan meidät" uhmaa koko evoluutiotarkoituksemme ydintä: herätä, muistaa ja oivaltaa, että tiedämme, miten pelastaa itsemme.
 
Tuomiopäivän julistajien tyrmistykseksi planeettamme yli huuhtoutuu ainoastaan korkeavärähteisiä energia-aaltoja. Nämä aallot "ärsyttävät" meitä heräämään, muistamaan, keitä olemme, muistamaan oman voimamme ja muistamaan todellisen jumalaisen ja galaktisen alkuperämme ja identiteettimme. Nämä aallot puhdistavat energiakehomme ja tuovat pintaan kaiken jäljellä olevan vanhan värähtelyn. Nämä aallot puhdistavat sydämemme, mielemme ja silmämme ja saavat meidät näkemään, kuulemaan ja tuntemaan selvemmin. Nämä aallot eivät ole taikasauva, joka puhdistaa ja selvittää ilman omaa henkilökohtaista osallistumistamme. Ne ovat vain totuudenpaljastajia - se mitä me kukin teemme omalla totuudellamme ja miten me kukin reagoimme lisääntyvään totuuteen, riippuu meistä.
 
Joistakin tämä paljastusten aika tuntuu painajaiselta. Toisille se on runsasta autuutta. Tästä syystä on ollut tärkeää tulla mahdollisimman tietoiseksi vuoteen 2012 mennessä - mitä auliimpi olet kohtaamaan kaiken tämän paljastuvan totuuden, sitä helpompaa menosta voi tulla. Se voi silti olla haastavaa, muttei sen tarvitse olla tuskallista tai pelottavaa. Jos tunnet tuskaa tai pelkoa, kysy itseltäsi: Mitä vastustan? Mitä en halua kohdata? Mitä pelkään? Älä tuomitse tai pelkää ihmisiä, jotka eivät näytä olevan tietoisella polulla. On paljon henkisiä etsijöitä, jotka eivät halua katsoa omaa varjoaan, ja näin heillä on vielä paljon totuuksia kohdattavana. Toisaalta on ihmisiä, jotka eivät ole koskaan elämässään ottaneet kätensä "oma-apukirjaa", mutta jotka eivät voisi olla enemmän "sano asia niin, kuin se on" -tyyppiä - he tietävät tarkkaan, keitä he ovat, ja pystyvät näkemään kenen tahansa läpi jo kilometrien päästä.
 
On juhlaa, kun verho on lopultakin täysin nostettu, koska kaikki ne jotka ovat valmiita ja halukkaita osallistumaan uuden maapallon rakentamiseen, käärivät hihansa ja alkavat (tai jatkavat) tehdä jotain asioiden saamiseksi tapahtumaan.
 
"Ennen valaistumista hakkaa puita ja kanna vettä. Valaistumisen jälkeen hakkaa puita ja kanna vettä." - Zen-sananlasku
 
Paljon tunteita ja paljon energiaa lentelee ympäriinsä tällä hetkellä ja tulee lisääntyvässä määrin tärkeäksi olla juuttumatta kiinni siihen tai häiriintymättä siitä, mikä ei kuulu sinulle tai mikä ei ole edes totta (eli vanhat projektiot tai harhakuvat). Muista, että kun siirrymme korkeampaan energiataajuuteen, että sen mikä ei ole harmoniassa korkeamman värähtelyn kanssa, on tultava esiin puhdistamista varten, joten se on näkyvämpää ja enemmän "naamallasi". Tämä saa näyttämään siltä, että asiat pahenevat, mutta tiedä, että nämä ovat juuri niitä merkkejä meille, että asiat ovat tulossa paljon paremmaksi. Emme voi tietää, miten oikaista asioita, ellemme tule täysin tietoiseksi siitä, missä olemme menneet pieleen. Emme voi astua täysin omaan voimaamme, ellemme tule täysin tietoiseksi siitä, miten ja missä olemme olleet voimaton.
 
Harhakuviin ja projektioihin liittyen - on ollut pitkään huhu, että vanhat voimat yrittävät luoda jonkin lavastetun tapahtuman käyttäen hologrammiteknologiaa, mikä saa näyttämään, että jokin avaruusolentorotu hyökkää kimppuumme, tai he heijastavat uskonnollisten hahmojen kasvoja taivaalle saadakseen maailmanlopun kiihkoa syntymään. Tiedämme, että heillä on tätä teknologiaa, ja tiedämme, että he eivät ole yli siitä, että loisivat tapahtumia laukaisemaan pelkoa saadakseen vielä enemmän kontrollia, joten tämä ei tosiaankaan ole kovin kaukaa haettua. Kuitenkin vanhan todellisuuden aikomuksilla ja energialla on joka päivä vaikeampaa ja vaikeampaa olla korkeammissa energioissa, joten en ole varma, voisivatko he onnistua tässä enää. Toisaalta on hyvä olla tietoinen, että tuonkaltaisia aikomuksia on, jotta voi olla valmistautunut, JOS jotain tapahtuu.
 
Paras tapa olla valmistautunut on olla tuttu omien aitojen tunteidensa kanssa ja tämä on vielä yksi syy, miksi on tärkeää irrottautua jatkuvasta reagoinnista siihen, mitä toiset ihmiset tekevät ja ovat tekemättä. Kun kuulet yhdeltä ihmiseltä "mene avaruusalukseen, jos he tulevat" ja toiselta ihmiseltä "älä mene", niin mitä teet? Kuuntelet omaa sydäntäsi tuolla hetkellä. Tiedät kotonasi, juhlissa tai ostoskeskuksessa, kuka tuntuu hyvältä ja kuka ei, ja sama pätee tässä. Ei ole yhtä tähtirotutyyppiä, ei ole yhtä tähtialustyyppiä, ei ole yhtä yhteistä aikomusta niiden vierailijoiden keskuudessa, joita ehkä tulee. Jos heitä tulee ja kaikki tuntuu vähän kontrolloivalta tai holhoavalta, et luultavasti halua liittyä heidän "puolueeseensa". Jos itket ilosta, koska sinusta tuntuu jälleentapaamiselta perheen kanssa, niin rutista! Kuuntele omaa sisästä opastustasi ja luota itseesi.
 
Kun näet jotain sellaista, minkä paljastumisesta et pidä, käytä sitä katalyyttinä muistuttamaan, millaisesta pitäisit ja mitä pitäisit parempana. Etsi jokin pieni tapa siirtyä kohti mieluisampaa - vaikka vain muuttamalla tapaasi ajatella tai toimia. Jokainen asia mitä kukin meistä tekee tai on tekemättä tällä hetkellä, määrittelee, millaista maailmaa luomme tässä "kerran monissa elämissä" -tilaisuudessamme luoda täysin uusi todellisuus. Olemme jokainen yksi pala valtavassa 7 miljardin palan palapelissä. Sinun palasi lasketaan. Sinun palallasi on merkitystä. Kysymys ei ole nyt: millaisen maailman saamme vuoden 2012 jälkeen? Kysymys on: millaisen maailman haluat vuoden 2012 jälkeen ja mitä teet omalla palallasi, jotta niin tapahtuu?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #595 : 03.02.2013 14:32:50 »


ONKO HENKISTÄ OLLA VIHAINEN?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 30.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Olen työstänyt kovasti henkistä kasvuani, mutta kamppailen edelleen vihani kanssa asioista, joita tapahtui menneisyydessä, ja suutun kovasti elämässäni ihmisille, jotka eivät kunnioita lupauksiaan minulle. Olen vihainen ihmisille, jotka rääkkäävät eläimiä ja lapsia ja kaikille, jotka käyttävät toisia hyväksi. Tunnen, ettei tämä ole kovin henkistä käyttäytymistä, joten olen vihainen itselleni vihaisuudesta. Onko ok tuntea vihaa ja miten vapaudun siitä, jotta voin ajatella näitä tilanteita olematta niin vihainen?
 
Jenniferin vastaus:
Tuomitsemme itsemme liian ankarasti, silloin kun ajattelemme, että henkisenä meidän on oltava myös normaalien ihmistunteiden, -tuntemusten ja -reaktioiden yläpuolella. Viha on tunne, mikä heijastaa jonkin vastustamista. Se on myös tuomitsemista, mikä heijastaa täyttymätöntä odotusta tai uskomusta. Tunnemme vihaa ihmisiä kohtaan, koska meistä heidän pitäisi toimia ystävällisemmin tai kunnioittavammin meitä kohtaan. Tunnemme vihaa myös tilanteissa, joita pidämme epäoikeudenmukaisina tai kohtuuttomina. Yleisesti ottaen viha heijastaa omaa voimattomuuden pelkoamme.
 
Jos olet vihainen jostain menneisyydessäsi, liittyikö siihen täyttymätön odotus? Tekikö joku jotain sinua loukkaavaa ja odotit hänen toimivan eri tavalla? Olitko voimaton muuttamaan tilanteen ja se teki sinut vihaiseksi? Silloin kun pelkäämme, erityisesti tilanteissa missä tunnemme voimattomuutta ja meillä on vaarana loukkaantua (fyysisesti, psyykkisesti tai tunteellisesti), ilmaisemme vihana tuon pelon. Aivan kuten nauramme ollessamme onnellinen, suutumme pelätessämme. Viha saa olomme tuntumaan voimakkaalta ja sallii meidän ryhtyä toimeen pelostamme huolimatta. Se on hyvin muinainen reaktio, mikä kerran pelasti henkemme, kun pystyimme juoksemaan karkuun dinosaurusta. Nyt se palvelee uutta tarkoitusta voimakkaana transformaatiotyökaluna. Se ei ole "ei-henkistä", se on hyvin inhimillistä. Ratkaisuna vihaan on käyttää sitä eikä tukahduttaa, haudata tai sivuuttaa sitä. Vihan vastakohta on hyväksyminen ja se parannetaan rakkausenergialla (vihje: rakkaus on energia, ei tunne ja voit ylläpitää rakkausenergiaa ihmisille, joille olet vihainen).
 
Kaikki ihmiset suuttuvat, koska he ovat inhimillisiä ja heillä on tunteita, ja kaikilla on henki, joten se on kaikki henkistä. Ihmisenä koet tunne-energiaa ja on tärkeää, mitä teet tuolla energialla. Jos pidämme vihaa vain tunteena eikä minään muuna, siitä tulee toinen transformaatiotyökalu. Kun tiedät, mistä vihasi johtuu, mitä se merkitsee sinulle ja missä tunnet voimattomuutta, se luo tilaisuuden parantumiseen ja transformoitumiseen ja vihasta tulee muutoskohta.
 
Tuosta voimattomuuskohdasta voit nähdä, missä rajoitat omaa voimaasi, missä ajattelet toisten rajoittavan voimaasi ja mitä odotat muilta ajattelemalla aina, mitä heidän pitäisi olla omassa voimassaan ja korkeimmissa puolissaan. Silloin kun näet ihmiset korkeimmassa puolessaan etkä sellaisena, kuin he ovat, suutut heille, koska he eivät elä potentiaalinsa mukaisesti, ja tunnet voimattomuutta ja avuttomuutta. Mutta et näe heitä sellaisena, kuin he oikeasti ovat, ja se on sinun ongelmasi, ei heidän.
 
Viha osoittaa meille, missä kohtaa vastustamme totuutta - omaamme tai toisten. Silloin kun näemme vihan tunteena, voimme lakata tuomitsemasta sen huonoksi ja itsemme ihmisenä olemisesta. Silloin voimme käyttää jokaisen kokemuksen viimeistelemään parantumispolkuamme sen sijaan, että tukimme parantumisvirran tuomitsemalla. On mahdollista käyttää vihaa sen tietämiseen, missä kohtaa olemme haavoittunut, haavoittuva, tunnemme avuttomuutta, haluamme jonkun pelastavan itsemme, olemme marttyyri ja teemme itsestämme uhrin, ja sitten oppia ilmaisemaan itseämme voimallisemmin. Jokainen paikka missä vastustamme, on transformaatiomahdollisuus, kuhan siirrymme tuomitsemisesta ymmärtämiseen. Opi tarkkailemaan vihaasi, opi siitä, paranna tuo haava ja vapauta sitten kaikki sen ympäriltä, myös itsesi. Silloin tunnet olosi voimakkaammaksi ja siitä käsin koet harvemmin tilaisuuksia olla vihainen.

http://www.adonai.fi/1
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 38 39 [40]
  Tulostusversio  
 
Siirry: