Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 292620 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #30 : 26.07.2009 13:30:28 »



linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


HYVÄKSIKÄYTÖN LOPETTAMINEN MAAILMASSAMME

Kirjoittanut Leonard Jacobson (spiritlibrary.com)
22.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiset ovat jääneet loputtomaan hyväksikäyttökierteeseen. Yhdessä elämässä esitämme hyväksikäyttäjän roolia ja seuraavassa meitä hyväksikäytetään. Sama asia ilmentyy tässä elämässä. Olemme joko hyväksikäyttäjä tai hyväksikäytetty ja joskus olemme kumpaakin.

Olemme eksyneet vääränlaiseen voimaan, mikä on kaiken hyväksikäytön syy historiassa ja tämän päivän maailmassamme. Heräämisemme luontaisena osana meidän on löydettävä voimamme oikea luonne.

Syvällä ja joskus tiedostamattomalla tasolla tunnemme voimattomuutta. Tämä kumpuaa tavallisesti lapsuudesta, kun meidän ei sallittu olla oma itsemme ja meidän oli toteltava vanhempiemme tahtoa. Tietyssä mielessä meiltä otettiin pois luontainen voimantuntomme. Se ei ole vanhempiemme vika. Sama asia tapahtui heille ja se vain siirretään eteenpäin sukupolvelta toiselle.

Pyrimme pakenemaan tätä voimattomuuden tunnetta tuntemalla voimaa, mutta jos tuo voima on suhteessa toisiin, niin se on vääränlaista voimaa.

Jos meidän täytyy tuntea olevamme parempi, vahvempi tai menestyneempi kuin joku toinen, niin tavoittelemme väärää voimaa, ja se tulee aina jonkun toisen kustannuksella. Jokaista voittajaa kohden on aina häviäjä. Aina kun tuntemamme voima on suhteessa toisiin, se on vääränlaista voimaa ja ennemmin tai myöhemmin se johtaa hyväksikäyttöön. Ihmiskunta on ollut eksyneenä vääränlaiseen voimaan lähes ajan alusta saakka ja historiamme tulvii esimerkkejä hyväksikäytöstä. Yhteiskuntamme on rakennettu vääränlaisen voiman perustalle. Sitä esiintyy suhteissamme hyvin monin tavoin. Vääränlainen voima johtaa sotaan, nälkään, väärinkäyttöön sekä ympäristön, lasten, naisten, eläinten ja monen muun asian hyväksikäyttöön.

Jotta ihmiskunta selviytyy, meidän on herättävä oikealle voimallemme. Oikealla voimalla ei ole suhdetta toisiin. Se kumpuaa olemuksen keskeltä. Se kumpuaa sisäisestä lähteestä - sisäisestä äärettömän rakkauden, viisauden, vahvuuden ja voiman maljasta. Silloin kun oikea voiman syntyy sisällänne, entinen voimattomuuden tunne vain häviää. Tunnette vapautta. Tunnette voimaantuneenne olemaan itsenne ja ilmaisemaan itseänne vapaasti ja ilman rajoja - eikä sillä ole mitään tekemistä kenenkään muun kanssa. Ei ole tunnetta, että on vahvempi tai parempi kuin kukaan muukaan. Ei ole tarvetta olla vahvempi tai parempi kuin kukaan muu, koska tunnette voimaa sisällänne.

Oikeassa voiman tunnossa ei ole mahdollisuutta toisten hyväksikäyttöön.

Oikea voima voi nousta vain, kun olemme täysin ja perusteellisesti läsnä. Kun olemme läsnä, avaamme tuon oikean voiman sisäisen lähteen. Niin kauan kuin pysymme eksyneenä mieleen ja toimimme egona, jatkamme vääränlaisessa voimassa ja hyväksikäyttö pysyy.

On toinenkin syy hyväksikäyttöön.

Meidät on ehdollistettu välttämään tuskallisia tunteita. Tämä ehdollistuminen alkoi varhaislapsuudessa. Meitä opetettiin tukahduttamaan sellaiset tunteet kuin loukkaantuminen, tuska ja viha. Nämä tunteet eivät kuitenkaan häviä, kun ne tukahdutetaan, ja joskus ne ovat aivan lähellä pintaa.

Yksi strategia jonka olemme kehittäneet välttyäksemme sisälle tukahdutetun tuskan tuntemiselta, on tuskan aiheuttaminen toisille. Se on välttämisstrategiaa, mikä on levinnyt laajalle ja näyttäytyy elämässämme hyvin monilla tavoilla. Se on toinen hyväksikäytön pääasiallinen syy maailmassamme. Tätä voi usein tapahtua suhteessa vanhemman ja lapsen välillä, jolloin vanhempi välittää oman lapsuutensa tuskan omille lapsilleen, ja tämä kaikki tapahtuu tiedostamattomalla tasolla osana välttämisstrategiaa. Toisin sanoen, vanhemmat tekevät lapsilleen sen, mitä heille itselleen tehtiin.

Useimpia hyväksikäyttäjiä on hyväksikäytetty. On tullut ilmi, että lähes kaikki sarjamurhaajat ovat kokeneet kamalaa hyväksikäyttöä lapsuudessaan ja kaikki heidän tuskansa, vihansa ja raivonsa on jäänyt tukahdutetuksi sisälle.

Jos meidän on tarkoitus voittaa hyväksikäyttö, siinä on tapahduttava murros, miten käsittelemme tunteitamme ja tuntemuksiamme. Meillä ei ole enää varaa tukahduttaa tunteitamme. Meidän on tunnettava ja koettava tunteemme täysin, mutta aina vastuullisesti, ja tämän mullistuksen on levittävä elämämme jokaiseen osaan ja ulotuttava lapsiimme syntymästä saakka - jos ei jo hedelmöittymisestä saakka.

Meidän on päästävä oikeaan suhteeseen tunteidemme kanssa. Meidän on herättävä oikeaan voimaamme. Vasta silloin lopetamme tämän loputtoman hyväksikäyttökierteen.

-----------



http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2541&sid=83cf6080f48631476c6eb12be08d9925&mforum=uusimaa


****************************

http://www.thankgoddess.com/mediac/400_0/media/goddess_full.jpg
http://www.starchildascension.org/starchild/eleven3.jpg


http://www.starchildglobal.com/starchild/wolves_wisdom_c.jpg
http://www.starchildascension.org/starchild/eleven8.jpg

http://octopus.blogit.fi/files/2008/12/harmony_1.jpg
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4834794/waterdrop-main_Full.jpg



« Viimeksi muokattu: 26.07.2009 13:51:10 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #31 : 26.07.2009 20:51:12 »

SOTURIN TIE
 
Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Soturin tie on yksinkertainen. Kuten olette usein kuulleet minun sanovan, se on ehkä yksinkertainen, mutta se ei ole aina kuitenkaan helppo. Tänään haluaisin antaa teille muutaman yksinkertaisen ohjenuorani "tiesäännöistä". Ja se on soturin tie.
 
Soturi puhuu aina omaa totuuttaan - riippumatta olosuhteista.
 
Soturi on täysin irti siitä, mitä toiset ajattelevat ja sanovat hänestä. (Tämä on ehdottoman välttämätöntä, jos hän aikoo huomioida ensimmäisen säännön.)
 
Soturi tekee aina parhaansa nähdäkseen jumaluutta kaikessa, mitä on. Näin hän ei koskaan halua omistaa, kontrolloida, manipuloida, väärinkäyttää tai hyväksikäyttää mitään Suuren hengen olentoa.
 
Soturi seuraa aina korkeinta polkua niin, kuin sanelee maailmankaikkeuden suurin auktoriteetti - hän itse.
 
Soturi luottaa täysin - ja antautuu - elämänsä virralle. Hän tietää kaiken olevan niin, kuin pitäisikin. Siksi hänen on aina luotettava täysin korkeampaan itseensä, sieluunsa, Suureen henkeen - ja antauduttava sille.
 
Soturi tietää kaiken rakkauden, kaiken viisauden ja kaiken voiman olevan sisällään - sydämessään, mielessään, kehossaan, sielussaan. Ei ole mitään etsittävää, ei mitään löydettävää, ei mitään paikkaa minne mennä - paitsi SISÄLLEEN.
 
Soturi ei ota koskaan elämää liian vakavasti maaplaneetalla. Lopulta, sehän on peliä - peliä maaplaneetan luokkahuoneessa. Ja pelien pitäisi olla hauskoja. Nauttikaa pelistä - se ei kestä ikuisesti!
 
Soturin sydän on aina täynnä - ja kiitollinen. Hän ei koskaan tunne puutetta eikä tyhjyyttä - paitsi silloin kun hän luo noita harhoja ihastuttuaan liikaa Suureen harhaan, ihmiskokemukseen.
 
Soturi tietää, että Suuri harha saa aikaan hyvin mielenkiintoisia haasteita - esim. haasteen nousta Suuren harhan yläpuolelle.
 
Kun soturi nousee Suuren harhan yläpuolelle, hän tietää, että tämä kokemus on sellainen, kuin sen pitäisikin olla - hän on itse valinnut sen. Ja tässä valinnassa hän muistaa tiensä takaisin valoon, Kotiin. Tämä oli alun alkaen ainoa syy valita Suuri harha.
 
Soturi tietää, että kaikilla hänen sisarillaan ja veljillään tällä planeetalla on sama määränpää - KOTI. Mutta jokainen saattaa valita eri polun. Ja soturi tietää tämän olevan ok! Kaikki pääsevät Kotiin - riippumatta valitsemastaan polusta. Muuten ei voi olla, sillä KAIKKI polut johtavat KOTIIN.
 
Soturi tuntee tuulen tien. Hän rakastaa tuulta, mutta hän tietää, ettei hän voi vangita sitä - hän ei voi omistaa sitä. Hän voi rakastaa sitä, nauttia sen läsnäolosta, loistaa sen energiassa. Mutta jos hän yrittää vangita sen, siitä tulee jotain muuta, mitä se todellisuudessa on - siitä tulee pysähtynyttä ja paikallaan olevaa ilmaa. Hän ei voi koskaan saada sitä haltuunsa täysin, ellei hän kieltäydy koskaan omistamasta sitä, ellei hän kieltäydy koskaan ottamasta sitä valtaansa. Hän voi saada sen haltuunsa vain antamalla sen olla vapaa - antamalla sen olla, mitä se on.
 
Muuten ei voi olla. Soturin tie on tuulen tie.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #32 : 28.07.2009 08:46:18 »


linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

HENKISENÄ "NÄKIJÄNÄ" MAAN SIIRTYMÄSSÄ

Kanavoinut DL Zeta (lightworkers.org)
25.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maailmassanne on paljon sellaista, mikä odottaa näkemistä ja tuikkii kuin tähti pilviverhon takana. Paljon siitä mikä peittää "näkymättömän", muodostuu verhoista ja kuorikerroksista näkijän mielessä ja sydämessä. Kun ihminen oppii avaamaan henkisilmänsä, maailmankaikkeudessa tulee kaikesta näkyvää.

Henkisilmien avaaminen "näkymättömälle" maailmalle

Suuri osa siitä, mitä sanotte paranormaaliksi maailmassanne, on näkymättömän aistimista tulkinnoin, jotka usein epäonnistuvat kuvailemaan viisauden sisäistä toimintaa. Mystiset asiat koostuvat sellaisesta, mitä tietoisuutenne ei ole vielä venynyt käsittämään. Mystisyyden arvo on sen kyvyssä vetää huomio tuntemattomaan ja näkymättömään. Riittävällä huomiolla, ponnistelulla ja oikeanlaisella tahdon käyttämisellä voitte paljastaa maailman mysteereitä.

Jos ette ole vielä avanneet henkisilmiänne näkemään harhan läpi, tietyt todellisuudet näyttävät olevan tarkoituksellisesti peitetty teiltä. Tämän on suunniteltu suojelemaan teitä (ja toisia), kunnes kehitätte viisautta ja vastuuta itsestänne, jotta voitte hallita luontaisia lahjojanne ja kykyjänne. Maailmankaikkeudessa ei ole salaliittoja tai salattuja tavoitteita. Kaikki maailmanne "salaliitot" ovat ihmisten keksimiä. Älkää antako näille aikaanne ja energiaanne. Ainoa ymmärtämisen arvoinen mysteeri on oman sydämenne mysteeri. Kun kiinnitätte tarkempaa huomioita siellä oleviin tunteisiin ja intohimoihin, alatte löytää sen, kuka olette. Kun ymmärrätte tämän, saatte viisautta ja henkistä selvänäkökykyä nähdäksenne maailmankaikkeuden sellaisena, kuin se todellisuudessa on.

Maailma täynnä "näkijöitä"

Tänä aikana on inkarnoituneena ennätysmäärä "näkijöitä". Noin 5%:lla maan asukkaista on selvänäköisyyden lahja. Tämä saattaa näyttää pieneltä lukumäärältä, mutta kautta historian on ollut vähemmän.

Maataso muuttuu nopeasti. Vuoteen 2100 mennessä kolmanneksella niistä, jotka jäävät maan päälle, on selvänäköisyyden lahja. Tämä luku kasvaa eksponentiaalisesti seuraavien sukupolvien aikana. Tulevina aikoina on paljon helpompaa avautua henkiseen näkemiseen. Tähän on useita syitä. Kun useammat planeetan ihmisistä vaihtavat korkeavärähteiseen malliin, tästä värähtelystä tulee vallitseva. Henkisesti heränneet ankkuroivat tätä energiaa ja ylläpitävät sitä toisten ulottuvilla.

Toinen syy henkisilmien avautumiseen on, että maapallosta tulee vähemmän väkivaltainen ja kaoottinen. Tällä hetkellä on vaikeaa olla, silloin kun olennosta tulee täysin selvänäköinen. Ne jotka näkevät kaiken, todistavat tapahtuvaa kärsimystä joka hetki monissa paikoissa maapallolla. Kuvitelkaa, että elätte päivittäistä elämää ja yhtäkkiä mieleenne tulee kuva kidutuksesta ja tappamisesta, katastrofaalisesta luonnontuhosta, miljoonien kärsimyksestä. Niiden jotka näkevät ja tuntevat maailman tuskaa, täytyy päivittäin rakastaa tuska rauhan tilaan omassa sydämessään. Nämä ovat olentoja, jotka valaisevat tietä ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Näkijät muuntavat maailman tuskaa omassa sydämessään

Näkijät jotka muuntavat maailman tuskaa ja kärsimystä, aloittivat muuntamalla tuskaa omassa sydämessään. He oppivat rakastamaan jokaista ihmistä ja jokaista elämän olosuhdetta ja antamaan anteeksi. He tietävät, että kaikki elämän olosuhteet ovat tapahtumia näyttämöllä, jossa on sieluryhmän kiertävä näyttelijäjoukko luomassa tarvittavia oppimistilaisuuksia. Sitten kun tietoinen mieli tai ego hyväksyy tämän kosmisen totuuden, henkisilmät avautuvat ottamaan vastaan elämien paraatin. Tästä tilasta tulee mahdolliseksi todella "nähdä" itsensä ja muut.

Kun olette avanneet henkisilmänne, opitte käyttämään erottelukykyä tuomitsemisen sijasta. Jos joku ihminen seisoo edessänne kertoen monia surullisia tarinoita siitä, miksi hänen elämänsä ei toimi, kuulette sanat fyysisin aistein, mutta näette totuuden sisäisin silmin. Näette henkilön energiakentän, missä hänen menneet elämänsä näkyvät kuin tuhannet elokuvat odottaen avaamista ja irtipäästämistä. Näette sielun kuin koskemattoman keitaan etsimässä viisautta ja kasvua väärinkäsitysten ja katumuksen kuorikerrosten alla. Näette ne tukokset kristallisoituneena energiakentässä, mitkä estävät elämänvoimaenergian vapaan virtaamisen. Näette surun ja hämmennyksen ilmentyvän energiakenttään. Kun näette ihmisen tällä tasolla, pystytte ylläpitämään parantavaa tilaa, mihin hän voi astua.

Selväkuuloisuus, selvätuntoisuus (tunteminen/näkeminen) ja selvätietoisuus kulkevat käsi kädessä selvänäköisyyden kanssa. Nämä kyvyt sallivat teidän nähdä fyysisen maailman kuvitellun ulkokuoren läpi, tuntea, mitä henkilö (tai eläin) tuntee, ja kuulla jokaisen sanan takana kokonainen tutkielma, joka paljastaa elämien poikki kulkevan sieluolemuksen ja värähtelyn.

Vastuullisuus on avain henkinäkökyvyn saamiseen

Kukaan ei saa henkiaisteja, ennen kuin hän on valmis ottamaan vastuun siitä tietämisestä, mikä tulee näiden lahjojen mukana. Aivan samalla tavalla kuin maailmassanne on monia, jotka uneksivat miljonääriksi tulemisesta täysin ymmärtämättä sitä valtavaa vastuuta ja karmaa (väärinkäytöstä), mikä sitä seuraa, on niitä, jotka etsivät sisäisiä voimia ilman halukkuutta hyväksyä vastuuta niiden viisaasta käytöstä. Suurenkin ponnistelun myötä nämä yksilöt ilmentävät vain kaikkein minimaalisimpia kykyjä.

Toisten auttaminen avaamaan henkinäkökyvyn

Miten näkijä reagoi niiden vaikeuksiin, jotka eivät ole vielä avanneet sisäisiä aistejaan? Ensinnäkin, rakkaudella ja myötätunnolla. Tämä on helppoa, silloin kun pystyy katsomaan taaksepäin omiin elämänkokemuksiinsa ja moniin elämiin, jotka on käytetty henkiseen tietämykseen pääsemiseksi. Toiseksi, näkijä voi ottaa telepaattisesti yhteyden vaikeuksia kokevan henkilön sisäiseen opastukseen päättääkseen, miten hän voi parhaiten reagoida, miten hän voi parhaiten palvella henkilöä tällä hetkellä. Kolmanneksi, näkijä voi siunata henkilön ja toivottaa hänelle korkeinta ja parasta. Siunaukset avaavat energiapolun, johon henkilö voi astua - kuin pienen energiataskun, jota voidaan käyttää värähtelyn kasvattamiseen.

Monet näkijät tekevät kirjoja tai taideteoksia, antavat opetusta ja jakavat informaatiota monilla tavoilla ja monissa muodoissa. Aina kun oppaanne kiinnittävät huomionne tällaiseen informaatioon, antakaa sille aikaa ja huomioita. Kun avaudutte seuraamaan tällaisia vihjeitä, huomaatte elämästänne tulevan rauhallisempaa ja henkisesti harmonisoituneempaa.

Näkijän konsultoiminen henkisen polun nopeuttamiseksi

Heräämisenne alkuvaiheissa päätätte ehkä nopeuttaa henkistä polkuanne etsimällä näkijän, jota voitte konsultoida ajoittain. Aito näkijä antaa teidän nähdä itsenne henkiaistiensa kautta ja auttaa teitä tulkitsemaan ja ymmärtämään saatua informaatiota. Teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, että pääsette käsiksi informaatioon, mikä ei ole korkeimmaksi parhaaksenne, sillä näkijä toimii yhdessä oppaidenne ja korkeamman itsenne kanssa ja tuo esiin informaatiota, mikä on eniten eduksenne tuolla hetkellä. Kun teitä opastetaan askelissa, jotka auttavat teitä avaamaan henkistä näkökykyänne, opitte näkemään sisäisesti itse. Jonain päivänä autatte ehkä toisia heidän omassa etsinnässään.

Kun ilmaisette tahdoksenne avata henkisilmänne, ilmaisette halua puhdistaa pois kaiken, mikä on henkiaisteihinne pääsemisen esteenä. Kun ilmaisette tämän halun, maailmankaikkeus tuo huomionne piiriin kaiken sen, mitä tarvitsee parantaa ja puhdistaa saavuttaaksenne tarvittavaa viisautta ja vastuullisuutta. Kun pääsette henkinäkökykyynne, muutkin henkiaistit avautuvat. Näkijänä pidätte koko maailmankaikkeutta rakastavassa katseessanne ja autatte maapalloa parantumaan planetaarisen kehityksen seuraavaan vaiheeseen.

Ote kirjasta "Portals of Spirit: Multidimensional Doorways for Healing and Transformation.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2553&sid=d7a8ffc30ef90d13712811e932f5df77&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 28.07.2009 09:09:09 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #33 : 29.07.2009 11:51:54 »



linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

KOKO KUVAN NÄKEMINEN - EI AINOASTAAN HOPEAREUNUSTA

Kirjoittanut Gillian MacBeth-Louthan ( www.quantumawakening.com)
Heinäkuun 2009 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Monta vuotta olemme tavoitelleet itsemme ulkopuolelta totuutta, viisautta, tietoa, ihmeitä ja vain vanhoja kunnon todisteita. Olemme sytyttäneet kynttilöitä, toistaneet Ave Mariaa, rukoilleet patsaita, ikoneja ja kirjaimellisesti eksyneet kaiken sen tulvaan, minkä oli tarkoitus olla suurempaa, pyhempää ja jumalaisempaa kuin me itse.

Olemme kutsuneet enkeleitä, mestareita, pyhimyksiä, henkioppaita ja kuolleita rakkaitamme pyytäen apua, asioihin puuttumista, ihmeitä, loton voittonumeroita ja sielukumppanimme puhelinnumeroa.

Kun pääsimme lähemmäs ja lähemmäs vuotta 2012, kommunikointilinjat alkoivat huonontua ja katkeilla. Menimme edelleen itsemme ulkopuolelle hakemaan jotain suurempaa kuin me itse, jotain mahtavampaa, parempaa, jotain kaikki tietävää. Kirjeet, sähköpostit ja puhelut näitä "suuremmilta" energioilta vähenivät edelleen. Valehtelimme itsellemme ja vakuutuimme siitä, että kolmas silmämme oli tukossa, sydämemme kiinni eikä kruunuchakramme toiminut.

Tiesimme olevamme rikki. Varmasti kyse oli meistä - emme kuulleet Jumalan sanoja. Kokeilimme uutteita, öljyjä, kristalleja, meditointia, lukemuksia, menneen elämän regressioita ja kaikkia muita uuden ajan työkaluja, joita oli käytettävissä. Emme vieläkään kuulleet sanaakaan Herralta. Kulutimme tuhansia euroja ja satoja tunteja ja kokeilimme jokaista kikkaa yrittäen korjata sitä, minkä luulimme olevan rikki.

Katselimme toisia kateudesta vihreänä, kun he näyttivät syvällisiltä ja kaiken tietäviltä. Otimme tätä yrttiä ja tuota vitamiinia, käytimme tätä väriä tänään emmekä silti pystyneet huippusuoritukseen. Sitten eräänä päivänä lopetimme. Lakkasimme rukoilemasta, koska kukaan ei näyttänyt vastaavan. Lakkasimme meditoimasta, koska näkyjä ei ollut tullut kuukausiin. Lakkaisimme yrittämästä manipuloida elämäämme. Lakkaisimme yrittämästä ilmentää sydämemme toiveita, koska sydämemme oli hyvin surullinen. Kun lakkasimme yrittämästä niin kovasti, elämämme alkoi muuttua - vähitellen, päivä kerrallaan.

Aloimme tuntea olomme mukavammaksi omissa nahoissamme. Aloimme pitää taas itsestämme. Jumala ei tuntunut niin kaukaiselta. Elämä ei ollut yhtä vaikeaa - mikä oli muuttunut? Ympyrä oli viimeinkin sulkeutunut ja hyväksyimme itsemme - hyvän, pahan ja näkymättömän. Olimme viimein hyväksyneet menneisyyden, nykyisyyden ja sen, mitä ikinä tuleman pitää. Olimme viimein oppineet rakastamaan sisäisesti ja täysin juuri sitä, mitä olimme tuolla hetkellä. Mutta kuitenkin tunsimme jonkin olevan toisin.

Verho oli nostettu, meidät oli vapautettu - mutta mistä? Omat odotuksemme siitä, mitä meidän pitäisi olla, olivat kampittaneet meitä koko ajan. Näimme nyt koko kuvan, emme ainoastaan hopeareunusta.

-----------



http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2554&sid=8c0a52770dfae678f8f015489a58d1fb&mforum=uusimaa
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #34 : 29.07.2009 18:48:56 »

ihmettelen muuten Pirjo Lainetta, ei kai hän näitä kaikkia itse käännä?? olis aika sukkela tapaus.

RAKASTAMISEN HAASTE
 
Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
26.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystäväni,
 
Lakkaa kantamasta huolta ennustetusta tulevaisuudesta, koska sillä ei ole mitään tekemistä todellisuutesi kanssa. Sinä valitset todellisuutesi ja se on vapaus, jonka Jumala antoi teille, kun teidät luotiin hänen kuvakseen. Tulevaisuutta ei ole suunniteltu millään tavalla, sillä valintojen tekeminen tässä nykyhetkessä muuttaa polkusi. Kyllä, ennustukset usein toteutuvat, mutta tämä ei merkitse sitä, että tulevaisuus on määrätty. Ennuste on pelkästään sitä, mihin asiat ovat matkalla nykyhetkellä, jos ei valintoja tehdä polun muuttamiseksi. Muuta polkuasi nyt ja tulevaisuus muuttuu. Tulevaisuus ei ole muuta kuin mahdollisuus. Tee tietoisia valintoja ja tulevaisuus sopeutuu.
 
Tunne intohimosi nousevan, kun mietit, missä haluaisit olla. Mikä saa energiasi virtaamaan? Mikä saa sinut nauramaan, laulamaan ja luomaan äärettömien mahdollisuuksien kera? Pane merkille, mitä tulee mieleen, ja ala tehdä valintoja liikkuaksesi noita mahdollisuuksia kohti. Salli sisäisen vastustuksesi sulaa pois ja ota vastaan ne mahdollisuudet, jotka tuntuvat sinusta hyviltä. Avaa silmäsi ja ala nähdä korkeammasta näkökulmasta. Anna sydämesi opastaa, ystäväni, sillä sydämesi on hyvin vanha ja viisas. Se opastaa kuiskaamalla sinulle. Kuuntele tuota kuiskausta ja ala virittää tietoisuuttasi sydämesi lähetystaajuudelle.
 
Anna itsesi nauttia jokaisesta kokemuksesta tästä näkökulmasta. Opettele näkemään rakkautta siellä, missä rakkautta ei ole aiemmin ollut. Opettele näkemään rakkautta vihassa ja pelossa, sillä rakastamalla sitä, mikä ei ole aiemmin nähnyt rakkautta, muutat maailmaanne paremmaksi. Jos sinulla on pelkoa ja tuskaa, älä sulkeudu, vaan avaudu vielä enemmän. Tunne epämukavuus koko olemuksellasi ja anna viattomuutesi parantaa se, mikä tekee olosi epämukavaksi.
 
Pelko ja epämukavuus ovat vain pysähtynyttä energiaa. Tuntemalla sen täysin laitat energian liikkeeseen ja saat sen taas virtaamaan. Kyllä, se voi olla aluksi pelottavaa, sillä tunnet epämukavuutta vielä enemmän jonkin aikaa. Mutta luota meihin, kun sanomme, että avautumisen alkushokin jälkeen alat nähdä eri näkökulmasta. Alat tuntea itsesi laajemmaksi, viisaammaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan ennen. Pimeys on todellisuudessa jumaluuttasi eikä meillä ole mitään tapaa selittää tätä sinulle, ennen kuin sallit itsesi kokea sen täysin oman olemuksesi kautta.
 
Jeesus Nasaretilainen oli tuntemisen mestari. Hän tunsi kaiken koko olemuksellaan ja näin hän muutti ihmisten elämää. Hänen ympärillään oli hyväksynnän kenttä, sillä hän ei työntänyt pois mitään. Hän tiesi olevansa turvassa niin kauan, kuin hän tunsi koko olemuksellaan sen tuskan ja kärsimyksen, mitä tapahtui hänen ympärillään. Pyydämme sinua tekemään nyt niin, kuin Jeesus teki. Ala tuntea maailman tuska täysin äläkä vastusta mitään. Älä etsi tuskaa ja kärsimystä, vaan pysy avoimena, kun se lähestyy sinua. Korkeampi itsesi tuo sinulle sen, mitä olet valmis kokemaan, joten silloin kun olet epävarma ulkoisesta maailmastasi, mene sisällesi ja pyydä sydäntäsi avautumaan.
 
Maailma näkee merkittävän siirtymän tulevaisuudessa. Kyllä, tämä on ennuste, muttemme voi nähdä nyt toista tietä. Ihmisiä herää joka päivä siihen tietoisuuteen, mikä kasvaa tällä planeetalla. Monia sellaisia asioita putoaa pois, joita ei ole rakennettu vilpittömyydelle, ja paljon vihaa ja pelkoa saattaa nousta ympärillänne. Miten valitset käsitteleväsi tämän, ystäväni? Lisäätkö pelkoa vai oletko myrskyn tyyni keskus? Oletko valo muiden nähtäväksi, kun kaikki muu näyttää pimeydeltä?
 
Kiitämme sinua rohkeudestasi olla ihmismuodossa tällä hetkellä. Inkarnoituneena oleminen maaplaneetalla ei ole helppo tehtävä ja tiedämme, että tällä kertaa se on tavallistakin haastavampaa. On aika kohdata se, mikä on ollut piilossa vuosituhansia, ja rakastaa se takaisin jumalaan. On aika olla rohkeampi kuin koskaan ennen. Olet hyvin varustettu tähän tehtävään ja vaaditaan vain tietoista valintaa palvella itseäsi ja muita. Astu esiin ja ala kohdata kaikki rakastavalla asenteella. Tuomitseminen, viha, pelko ja pimeys eivät sovi yhteen sydämesi kanssa, jos vain annat itsesi avautua sille. Rakasta niin, kuin et ole koskaan ennen rakastanut, ja saa elämäsi merkitsemään jotain kaunista.
 
Urhea sielu, sinua kunnioitetaan suuresti tehtävästä, jonka olet ottamassa.
 
Rakastamme sinua enemmän, kuin sanat voivat ilmaista, ystävämme.
 
Enkelisi
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #35 : 29.07.2009 20:11:04 »

ONGELMAT
 
Aaronia kanavoinut Barbara Brodsky
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 07/2009 ( www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Minulla näyttää olevan hyvin monia ongelmia. Joka kerta ratkaistessani yhden, näyttää tulevan uusi tilalle. Mitä teen väärin?
 
Kuulen kysymyksesi. Monet ihmiset myötäilevät sinua. Tietysti on kysymyksiä, jotka on ratkaistava, mutta voitte suhtautua niihin rakastavasti. Ensinnäkin tietäkää, että ei ole ongelmia - vain tilanteita, jotka pyytävät rakastavaa huomiointianne. Jos olette valmiita ottamaan riskin olla puolustuksetta tuskassa, kun avaatte sydämenne näille vaikeuksille, niin ei ole ongelmaa, mikä vihjaa negatiiviseen kokemukseen - on vain tilanne, joka pyytää huomioita.
 
Tavanomaisesti kuitenkin luotte vaikeuksia itsellenne. Miksi ihmiset tekevät sen? Silloin kun teillä on jokin ongelma, se antaa teille jotain, mihin keskittyä. Tunnette, että voitte määrittää sen ja sanoa: "Tämä on ongelma ja kun pystyn ratkaisemaan tämän, niin kaikki on hyvin. Sitten tunnen oloni mukavaksi ja kaikki ovat tyytyväisiä." Tämä antaa teille vallan, kontrolloinnin ja turvallisuuden harhan. Olette kiinnittyneitä ongelmanratkaisuun. Silloin kun omat ongelmanne ovat hyvin tulossa ratkaisuun, löydätte ystävänne ongelmissa, jotta voitte auttaa heitä niissä. Yksi ylivoimaisimmista "kertausluomisistanne" on ongelmien luominen ja niiden ratkaiseminen. Keräätte niitä jopa "pähkinäkirjoihin" ajanvietteeksi!
 
Ihmiset jäävät kiinni siihen, mikä näyttää turvalliselta paikalta eli pieni itse ja sen kontrollointimenetelmät. Olette kiinni itsessä ja siksi olette kiinni ongelmissanne ja käytätte niitä ovena johonkin, mitä voitte tehdä - ratkaista ongelman. Tämä on konstikasta. Silloin kun ratkaisette ongelmaa, se auttaa teitä olemaan tuntematta tilanteen tuskaa yhtä voimakkaasti. Sanotte: "No, teen asialle jotain." Itsepetoksena tässä on se, että sen sijaan että todella annatte tilanteelle rakastavaa huomiota, pidättelette tuota rakastavaa huomiota, koska jollain tasolla haluatte vahvistaa ongelmaa. Se siirtää huomion pois tuskasta, samalla kun teette jotain. Irtipäästämistä kontrolloinnin harhasta ei nähdä vaihtoehdoksi.
 
Elätte maailmassa, missä on paljon pelkoa. Tutkitte kaikki pelkoa itsessänne ja elämässänne. Voitte luoda uusia pelkotilanteita heijastaaksenne sisäistä pelkoanne ja antaaksenne itsellenne lisää mahdollisuuksia osallistua pelkoon, vihaan, tuskaan tai puutteeseen. Miksi tekisitte niin? Sen tekeminen voi tuntua turvallisemmalle kuin lepääminen tietoisuudessa, joka tarkkailee pelkoa jäämättä kiinni sen tarinoihin. Sellaisessa tietoisuudessa lepääminen merkitsee astumista pois itsensä määrittelemisestä vaivan/epämukavuuden avulla. Se on astumista itsen ulkopuolelle. Aidolla olennolla ei ole ongelmia. Avarasta näkökulmasta, mikä ei ole kiinni ongelmissa, tietoisuus voi hoitaa epäterveet, epämukavat tai epämiellyttävät tilanteet hyödyntämällä sitä tietoisuusuloketta, minkä tunnette arkipäivän itsenä. Mutta sellainen näkökulma joka päästää irti itsestä, on uhkaava, joten pidätte ongelmat tapana pitää kiinni itsestä.
 
Tämä prosessi on hyvin hienovarainen. Tarkastelkaa sitä omassa kokemuksessanne. Etsikää kysymys, mikä on teille epämiellyttävä, paikka missä on paljon tuskaa. Kenties kyse on paremman työpaikan tai paremman suhteen haluamisesta. Etsikää jotain, mitä pidätte ongelmana. Sitten esittäkää itsellenne kysymys: mitä jos tämä olisi ratkaistu? Vetäkää syvään henkeä ja kysykää se niin rehellisesti kuin pystytte. Osa teitä sanoo: "Hienoa!" Osa teitä värisee: "Mitä jos se olisi ratkaistu? Mikä ylläpitäisi sitten huomioni, erottaisi minut ehdollistuneen olemassaolon syvemmästä kärsimyksestä?"
 
Todellinen ongelma on siinä, että vaikka tämä suhde olisikin harmonisempi, vaikka tämä työ tulisi paremmaksi, niin kärsisitte edelleen, koska kärsimyksenne ei kasva huonosta suhteesta, työpaikasta tai edes huonosta fyysisestä terveydestä. Kärsimyksenne kasvaa, kun jatkuvasti taistelette säilyttääksenne sen harhakuvan, että itse on asioiden hallinnassa. Kyse on sellaisen jonglöörin pulmatilanteesta, jolla on liian monta palloa ja hän taistelee niiden kaikkien pitämiseksi ilmassa, ahdistuneena yhdenkin putoamisesta. Mitä jos annatte kaikkien pallojen pudota ja sitten nostatte vain ne, joita haluatte heitellä, ja laitatte ne helposti alas ollessanne valmis?
 
Kärsimys kasvaa jonkin lopullisen ratkaisun tavoittelemisesta. Ette löydä sitä, niin kauan kuin jatkatte etsimistä vääristä paikoista. Niin kauan kärsitte, kun ette pysty olemaan läsnä tässä hetkessä ja tietämään sitä täydelliseksi, vaan jatkatte sen tavoittelemista, että asiat ovat eri tavalla. "Ongelmat" naamioivat tuon kärsimyksen.
 
Voitteko nähdä mallin itsessänne? Jos suhde parantuu ja kärsitte yhä, mitä sitten? Jos pidätte harhakuvan "Jos vain voin korjata suhteen, jos vain voin korjata kumppanin ja hänen kaikki puutteensa, niin kaikki on hyvin ja olen ikuisesti onnellinen", se antaa teille tunteen hallinnasta ja auttaa henkilökohtaista itseä tuntemaan turvaa ja voimaa. Jollain tasolla siis haluatte vahvistaa ongelmianne.
 
Ette pääse vapaaksi ongelmistanne, ennen kuin ymmärrätte tämän. Vaatii rohkeutta antaa samaistumisensa egoitseen hävitä, jotta todellinen olemus voi loistaa. On erittäin vaikeaa olla niin rehellinen itselleen ja nähdä riippuvuusmallit. Mutta tämä on tie vapauteen. Ongelmat loppuvat ja tietoisuus hoitaa elämän hankaluudet ystävällisesti ja avoimin sydämin.
 
Tämä artikkeli on ote Barbara Brodskyn kirjasta "Peace, Kindness and Freedom".
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #36 : 30.07.2009 11:16:18 »



ihmettelen muuten Pirjo Lainetta, ei kai hän näitä kaikkia itse käännä?? olis aika sukkela tapaus.


RAKASTAMISEN HAASTE
 
Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
26.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

 


 Kiss #Gulveig# , ehditkin tuoda tämän  smitten

Ja ymmärtääkseni Pirjo    kyllä kääntää itse kaikki ne tekstit missä on hänen allekirjoituksensa. angel



« Viimeksi muokattu: 30.07.2009 12:02:29 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #37 : 30.07.2009 12:15:48 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

*************************************

Hahhaa, sain alla olevat tarinat sähköpostiini tänään ja nää osu ja uppos taas kertaalleen niin että ihan pakko oli ne tännekin laittaa. Uskon nääs vakaasti, että enkelitkin iloitsevat mitä enemmän meistä hymyä irtoo :-).

Miksi turkulaiset angel  Kiss  smitten    Wink lisäävät sipseihin suolaa? Koska pussissa lukee "Pan suola".

Tamperelaises  Kiss  angel  smitten  Wink  ravintolas oli joku ihmetelly ku kokki oli kontallas mikroaaltouunin eres ja teki hassui naamalliikkei. Selitys oli et hää teki kakaril nauravi nakei.

Pölypunkei voiran torju suihkeil. Tämä tosin o pikkanen onkelma et kummottos simmosen punkin saa kii ja sen truutan sil suuhun tunketuks kun ne on tavallise vikkeli ja piäni elukoi.

Tampereel oli yhrel äijäl jääny avaimet auton sisäl ja se joutus akkuna rikkoman et sai muijans ulos.

Luantaistuatekauppaan oli tullu myyntiin simmonen poronsarviuute minkä pitäs mahrottoman hyvä potenssilääke oleman. Määkin sitä jo maistoin ja huamasin et kyl se pikkase vaikutta. Vähä niinku jäkälä tekis miäli.

Turu lintutiätelline yhristys on voittanu ponkamise suamenmestaruuren. Tulos oli sataykstoist lintu. Tamperen yhristyksen rotesti hylätti. Tuamaristo huamautti et vaik oli nähty kakssata pulu Tammelan toril ni ei se riitä ko tarkotus on nährä eri lajei.

Ensmänen sähköjuna Turust Toijalan alka kulke tänäpä. Tarkotus on et tulevaisuures pannan sähköjuna jatkaman Tamperel asti mut toistaseks on Tamperen asema ilmottanu ettei heil olt tarpeks pitkä roikka jo Viialan kohral helppa töpseli.




Vielä yksi haave
- Hei Tepi. Surisisiks sää jos mää kualisi?
- Juu, kyll mää surisisi
- Ossaisiks sää tehrä mittä jos mää kualisi
- En kai mää pal mittä. Tai kyl mää yhren jutun tekisi
- No minkä?
- Soololevy

Astronautit
Matti ja Teppo olivat hyvin ansaitulla lomalla Floridassa.
- Mennääks rannall? kysyi Matti
- Mennää vaan, sanoi Teppo. - Mut ei oteta ku mahapuolell Illalla rasvattiin palanutta mahanahkaa. Teppo kysyi: - Mennääks huamennaki rannall?
- Mennää vaan, muttei oteta ku seläll, sanoi Matti Illalla rasvattiin palaneita selkiä.
- Mennääks viäl rannall? kysyi Teppo
- Ei mennä, mennää baariin, sanoi Matti
Siemailtiin Budweiseria baaritiskillä. Viereen änkeytyi isohampainen vanhempi mies, joka alkoi kehua retostella.
- Tiedättekö, kuka minä olen?
- Eei me vaan tiäretä, sanoi Matti
- Jaa-a. Minäpä olen Neil Amstrong. Tuleeko mitään mieleen, sanoi mies.
- Eei ny oikken tul, sanoi Teppo
- Well. Minä olen se mies, joka on ollut kaksi ja puoli tuntia kuussa.
Matin ja Tepon ilme kirkastui. Matti sanoi: - Noo, ei toi ol pal mittä viäl. Me ollaan oltu Tepin kans koko päivä aurinkos.

20.30
Matti ja Teppo olivat keikan jälkeen hotellihuoneessa. Matti meni suihkuun ja Teppo avasi TV:n - Hei, täält tuleet uutiset ja sää!
- Ai mää vai?

Petovaara
Matti ja Teppo olivat Kuusamossa keikalla, majoitus oli järjestetty erämökkiin. Matti hahmotteli sävellystä ja Teppo päätti käväistä pihalla
haukkaamassa raitista ilmaa ja ihailemassa revontulia. Äkkiä Matti kuuli ulkoa kovan juoksemisen kopinää, ärinää ja huohotusta.
Kun hän vilkaisi ikkunasta, näki Tepon juoksevan henkensä edestä mökkiä ympäri. Perässä, vain muutaman askelen päässä, möyrysi valtava, vihainen uroskarhu.
Matti raotti tuuletusikkunaa ja huusi:
- Varo Tepi, se saa sunt koht kiinni!!
- Ei mittä hättä, vastasi Teppo. - Se on jo kolme kiarrost jäljes..

Vegaanit
Veljesten kantaravintolassa tarjoilija yritti kerrankin saada aikaan jotain vaihtelua poikien ruokailutottumuksiin.
- Ottaisittekos te tällä kertaa jotain kasvisruokalistaltamme?
- Juu! Me otetaanki lehtipihvit, innostuivat Ruohoset

Voi harmi
Matti ja Teppo olivat taas matkalla Kanarialle. Istuskeltiin Helsingin lentoasemalla.
- Voi harmi, ku ei tullu pia no mukkaa, sanoi Teppo
- Piano? ihmetteli Matti. - Eihä me nyt mittä piano voida mukan kuljettaa. Kui sull semmonen tuli miälee?
- No en mää muuten mittä, mutt ku meijän lentoliput on koton pianon pääl..

Vahingossa
Matti ja Teppo eivät ole olleet kuin kerran erossa toisistaan. Silloin Teppo joutui vahingossa Afrikkaan.
- Kuinka joku voi joutua vahingossa Afrikkaan?
- No pojat olivat lentoasemalla lähdössä Lappiin ja Tepon tuli jano. Hän lähti hakemaan kioskia ostaakseen kokista.
Erehtyi lippuluukulle ja sanoi: An gola!

Kotini on linnani
- Voi jukra, ku oltais koton, sanoi Matti. - Siäl mää sentään olen joku
- Kui nii, kysyi Teppo
- No ku mää pääsen kotti ja istun sohvall, ni heti muija sanoo: no nyt sais joku viedä roskat ulos..

Liikenneturvaa
Matti ja Teppo palailivat keikalta. Matti Mersun ratissa vastaili haastattelupyyntöihin kännykällään.
Teppo huolestui: - Kui sää tommottos ajat kännykkä kädes? Eiks tarttis olla händsfrii? - Ei kuule, kyll mun tarttee toisell kädell edes pikkasen ohjata, oikaisi Matti

Pikku lemmikki
Kesämökillä. Teppo huutaa innoissaan:
- Matti hei, tul kattomaa, kesy hyttyne!
Miten nii kesy?
- No kato nyt, se syö kädest..

Lukemista
- Mitä kirjaa sää luet, Teppo?
- Tää on Mannerheimin elämäkerta
- Joko sää olet päässy siihen asti, ku se on presidentti?
- Hiljaa! Älä ny paljasta juonta!

Hätätilanne
Matti ja Teppo piipahtivat Jämsän Essolla kahvilla ja pullalla. Autolle palatessa he huomasivat kauhukseen,
että auton ovi oli lukossa ja avaimet virtalukossa.
- Voi kauhia! pähkäili Teppo. - Otetaan rautahenkari ja yritetään keplotella ovennuppi ylös
- Ei me voida, raapi Matti päätään. - Joku luulee, että me yritetään murtautuu autoon
- Semmonenki konsti on olemas, ett leikataan linkkarill kuumatiiviste poikki, työnnetää kolost tikku ja nostetaan nuppi ylös, tiesi Teppo.
- Ei, ei taatusti, kauhistui Matti. - Ihmiset näkee ja luulee meit tosi tyhmiks, ku ei tajuta käyttää henkarii
- No voi peeveli, hätääntyi Teppo. - Kyll ny tarttis äkkiä jottain keksii! Koht ruppee satamaa ja kattoluukkuki on auki!

Terveysruokaa
Matti ja Teppo olivat lounaalla laivaravintola Svarte Rudolfissa työpaikkansa vieressä. Matti syö paistettuja silakoita, Teppo vääntää pippuripihviä.
- Kui sää silakoi syät, pihvi on paljo parempaa, ihmettelee Teppo
- Silakanpäät lisää järkee
- Älä ny? Onks tosi kans, ihmettelee Teppo
- Tosi mikä tosi! Osta mult nämä päät kympill ja kokeile.
- No voin mää ostaakki! sanoo Teppo ja kaivaa kympin. Silakanpäät ja seteli vaihtavat omistajaa. Teppo mutustel ratisevia kalanpäitä antaumuksella,
kunnes hänessä herää epäily.
- Venttaas vähä! Sää et maksanu näist silakoist ku yhdeksän euroo ja nyt mää syän näit päitä kympill!
- No huamaaks nyt, ne alkaa jo vaikuttaa, tuumailee Matti.

Syntyvyyden säännöstelyä
- Meijän perheeseen ei kyll tehdä lisää lapsii, kertoo kolmen lapsen isä Teppo
- Ai kui nii ? ihmettelee Matti
- No ku lehdes oli, ett joka neljäs syntyvä lapsi on kiinalainen...

Nolo tilanne
Teppo on matkalla Kustaviin kesämökille, kun vatsassa alkaa kauheasti kiertää. Hätä on yltymässä kestämättömäksi.
Onneksi Vilumarketin baari tulee vastaan ja ankarasti pidättäen Teppo ehtii miestenhuoneen eriöön. Huojentuneena hän keventää itseään, kun yllättäen viereisestä kopista kuuluu kysymys:
- Terve, kuis hurisee?
Teppo äimistyy oudosta keskustelun avauksesta, mutta ähkäisee:
- No, kiitos ihan hyvin!
- Mitäs touhuat siellä? kysellään ohuen vaneriseinän takaa.
- No, ihan samaa kuin sinäkin varmaan, tiuskahtaa Teppo. Mutta naapurikopin mies ei anna periksi.
- Voinks mä tulla käymään siellä?
- Älä herran tähden! huutaa Teppo. Silloin seinän takana oleva sanoo:
- Hei kuule! Mä soitan myöhemmin. Tuolla toisessa kopissa on joku äijä, joku huutelee koko ajan!
« Viimeksi muokattu: 30.07.2009 12:26:07 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #38 : 31.07.2009 13:04:55 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

*************************************
PIMENNYKSESTÄ SELVIYTYMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
28.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Oletko vielä hengissä? Kenties et halukkaasti… mutta hengissä silti?

Kaikki asiat huomioon ottaen, jos sinulla tuntuu vielä pulssi, taputa itseäsi selkään, koska olet juuri selviytynyt tilanteesta, mitä voidaan pitää kaikkien siirtymälatauksien äitinä.

Itse asiassa ensimmäistä kertaa tällä matkalla minulla oli ohikiitävä ajatus siitä, että emme ehkä sittenkään pääse kotiin. Ajatus ei pysynyt, mutta se ajatus kuitenkin tuli. Ja kaiken menneiden elämiemme kovan työn ja piinaavan hitaan kuoleman jälkeen olin TODELLA huonossa jamassa ja kaipasin vastauksia.

Kun tuskin kykenin kestämään enää sekuntiakaan, minun oli kutsuttava "isoja kihoja" saadakseni tietää - Jumalan pyhään nimeen - mitä meille tapahtui ja vielä tärkeämpää MIKSI?! Tämän kuulin Metatronilta:

Juuri ennen 2000-luvun pisintä auringonpimennystä (sekä sen aikana ja jälkeen) jumalaisen rakkauden massiivista "energialinkoa" pidettiin niiden vanhojen, patriarkaalisten planeettarakenteiden ympärillä, jotka ovat olleet asteittain purkautumassa.

Tämä "linko" toimi energeettisenä erotusastiana, suojaavana haarniskana tasapainottoman maskuliinisuuden romahtaville todellisuusjärjestelmille, mikä esti tarpeettomat vahingot ihmispsyykelle tämän hyvin voimakkaan tapahtuman aikana.

Koska tarvittiin erittäin paljon energiaa ylläpitämään tätä sähkömagneettista voimakenttää, tiennäyttäjiä kerättiin 22.7. ympäri planeettaa auttamaan jumalan suunnitelmassa. Tämä sielutason osallistuminen mahdollisti runsaan rakkausmäärän aktivoimisen pitämään jumalaisen feminiinisyyden kautta tilaa ja tasapainottamaan suurta maskuliinista sydämen avautumista.

Tämä saavutettiin onnistuneesti monien epäitsekkäiden ankkurien avulla, jotka pitivät pyhän rakkauden valoa sydämessään, mielessään ja kehossaan, kun kollektiivisesti teimme tämän vaarallisen siirtymän kuuden voimakkaan pimennyksen läpi tänä vuonna!

Osallistuneet tähtisiemenet/valotyöntekijät tunsivat ja tuntevat edelleen tämän monumentaalisen rakkausteon fyysisiä, mentaalisia ja tunneseuraamuksia, kun vanha ja tasapainoton toimintamalli armollisesti, joskin päättäväisesti, menehtyy uuden aurinkomme alla.

Pyhiä sydämen avautumisia!

Tämä pyhä "linko", jota monet meistä pitivät paikoillaan viime päivien aikana, suojeli ihmiskuntaa ja maapalloa tarpeettomilta katastrofeilta ja kahakoilta, kun auringonpimennys keräsi tarvittavaa vauhtia räjäyttääkseen auki miehisen sydänkeskuksen.

Ilmeisesti - niin kuin ymmärrän asian - tämä "linko" luotiin suodattamaan hyvin tasapainottomia, solar plexus -keskeisiä maskuliinienergioita - seksuaalinen mädännäisyys, ahneus, viha, raivo ja vallankäyttö toisia kohtaan - eroon jumalaisesti tasapainoisista sydänkeskeisistä maskuliinienergioista - maadoittunut voimaantuminen, järjestynyt rakenne, tukeva kanssaluominen ja se johtajuussääntely, mitä tarvitaan tasapainottamaan jumalaisen feminiinisyyden vapaasti virtaavaa energiaa.

Nämä kaksi voimakasta energiaa törmäsivät yhteen ja yhdistyivät ehdottoman jumalaisen armoteon kautta, mikä mahdollistaa sekä mies- että naisenergioiden virtaamisen yhtenevästi ihmiskehon läpi.

Ne teistä jotka osallistuivat tähän epätavalliseen tapahtumaan, ovat voineet kokea fyysistä ja tunne-epämukavuutta, mitä liittyy solar plexuksen ja sydämen puhdistumiseen…

Olette saattaneet huomata myös tarvetta lisäkurinalaisuuteen pitääksenne ajatukset keskittyneinä ja selkeinä.

Tunnepuolella tämä on ehkä aiheuttanut ÄÄRIMMÄISEN ärtyneisyyden, raivon, vihan ja ahdistuksen vaihtelevia tunteita tai äkillistä pinnan palamista. Pahimmassa tapauksessa teidän ehkä täytyi puhua itsenne pois kallionkielekkeeltä.

Fyysisesti tämä puhdistuminen ilmentyi monin epämiellyttävin tavoin. Kuitenkin erityisesti solar plexuksen ja sydämen avautumiseen liittyvät oireet näyttivät aiheuttavan kummallista arkuutta vatsalihaksissa ja solar plexuksen alueella (ikään kuin olisitte tehneet liikaa vatsalihasliikkeitä), hellittämätöntä pahoinvoinniksi muuttuvaa närästystä ja ruuansulatusongelmia, sydämentykytystä ja puuttuvia lyöntejä, keski- ja yläselän kipua - suoraan sydämen takana ja lapaluiden välissä (ikään kuin teitä olisi isketty puukolla selkään, mutta unohdettu poistaa puukko). Koska sydänalue (chakra) hallitsee myös keuhkoja ja rintoja, teillä on ehkä ollut keuhkoputken puhdistumista ja/tai naisilla epätavallista arkuutta/herkkyyttä/turvotusta rinnoissa (ikään kuin PMS-oireita).

Näiden intensiivisten puhdistusten aiheuttama nopea solujen myrkynpoisto voi tulla pintaan myös ihottumana ja/tai kutinana, erityisesti kropan alueella. Tämänlaajuinen puhdistuminen voi työntää fyysisiä myrkkyjä ulos kehosta nopeammin, kuin elimet pystyvät prosessoimaan, jolloin iho-oireet ovat tavallisia.

Näiden erityisongelmien lisäksi on myös niitä tavanomaisia oireita, joita koetaan merkittävissä energiamuutoksissa/-latauksissa: onteloiden tukkoisuus, kurkkukipu, jäykkä niska, kehosäryt, alaselän kipua tai jäykkyyttä, suoliston puhdistumista, yhtäkkistä huimausta, kausiallergiaoireita, syvää väsymystä, levottomuutta, unettomuutta, kummallisia unia, ruoka-ainehimoa (proteiini), turvotusta, painonnousua tai vähennystä, nivelkipua tai -jäykkyyttä jne.

"Tämä liiallinen maskuliinienergia jota on muunnettu tiennäyttäjien kehojen ja elämän kautta, on erittäin voimakasta, ja vain niillä soturiolennoilla jotka ilmentävät rakkauden ja valon korkeita tasoja, on kykyä ja kokemusta puhdistaa kunnolla näitä morfogeneettisiä kenttiä. Toisin sanoen, tämä on heidän asiantuntija-aluettaan." -Metatron

Tämä uskomaton tehtävä loi perustan tasapainoisen jumalihmisen luomiselle ja tekee mahdolliseksi sen, että jumalainen maskuliinisuus ottaa oikeutetun paikkansa jumalaisen feminiinisyyden tukijana - vuosisatojen patriarkaalisen tasapainottomuuden ja länsimaisen hallinnan jälkeen.

Karmivaa hiljaisuutta

Pimennys näyttää aina pysäyttävän ajan, energian ja liikkeen, mutta tämä pimennys meni tästä yli ja sen saattoi tuntea kolmen päivän energiaikkunassa 22.7.-tapahtuman ympärillä (ja edelleen jossain määrin). Jotkut meistä joutuivat "karanteeniin" suojelun vuoksi, jotkut sielut lähtivät ja vielä useammat sielut saapuivat "kosmiselle tieasemalle" - kuten sitä kutsun - eivät ole aivan siellä eivätkä täällä, mutta turvallisessa välitilassa. Näitä vaihtoehtoisia todellisuusrakenteita ilmeistesti luodaan varasuunnitelmana niille sieluille, jotka eivät ole pystyneet koko hyppyyn.

Jos olet yksi niitä onnekkaita, joka pysyi pystyssä siirtymän ajan, olet ehkä huomannut tämän "karanteenihiljaisuuden" apaattisuutena tai irrallisuutena kuljeskellessasi pyörryksissä ja miettien, mitä tehdä itsellesi ja elämällesi. Tämä oli selvää myös taloudellisessa pysähtyneisyydessä ja kommunikointiesteissä toisten kanssa - tuulikin näytti tyyntyneen.

Mutta tämä hiljaisuusjakso toimi pyhänä katkaisuna menneisyyteen, mikä mahdollistaa liikkumisemme vapaasti eteenpäin, uuteen ja aitoon. Taaksepäin katsottuna uskon, että ne "radikaalit muutokset maapallon holograafisessa todellisuusrakenteessa", joihin Metatron viittasi viime lähetyksessään, olivat viittausta tähän koko siirtymään - eräänlainen ennalta ehkäisevä "henkiraketti" kantamaan meidät suoraan helvetin läpi.

"Tämän epätavallinen ja suurenmoinen tapahtuma (22.7. auringonpimennys) sinetöi luovan kykynne ottaa tietoisesti hallintaan kohtalonne ja harmonisoitua Kristus-energioihin, jotka alkavat virrata esteettä kehonne läpi maan ytimeen, uuden maapallon käsikirjoittamatonta luomista varten." -Metatron

Mitä seuraavaksi?

Kuulen, että tuleva kuunpimennys 6.8. saattaa loppuun väärinluomukset sekä käynnistää uudet alkumme, jotka perustuvat maan tulevaisuuden nyt ankkuroituun perustaan, eli nämä uudet alut eivät perustu yksinomaan yksilölliseen haluun, vaan yhteiseen haluun kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Ja olettaen, että tämä on saattanut todella olla viimeinen taistelu kokeneille, joskin uupuneille sotureille, on ilmeistä, että seuraava heräävien sielujen aalto voi lopultakin korvata roolimme. Itse asiassa, tiennäyttäjien kaikki jumalaiset roolit muuttuvat elokuussa ja ensimmäisen jalkaväkijoukon kunniamerkkeinä ovat lopultakin vapaa tahto ja ehdottoman sieluvilpittömyyden ilmaiseminen muodossa.

"Ne jotka ovat hyvin polulla kanssaluomiseen Ykseyden lähteen kanssa, singotaan oikeutetulle paikalleen johtamaan seuraavaa prikaatia ykseyteen. Kuitenkin niille jotka ovat edelleen syvään juurtuneena erillisyystietoisuuteen, esitellään seuraavan tason haasteet valinnan tekemiseksi äärimmäisten polariteettien avulla." -Metatron

Minulle kerrotaan myös, että tapahtuu fyysisiä ja taloudellisia puhdistuksia ja ihmeparantumisia ensi kuussa… "Ne joilla on merkittävää sairautta, saatetaan yhtäkkiä singota hyvinvointiin, ja ne jotka ovat käyttäneet kehoaan ja elämäänsä taikavarpuna viimeiset vuodet, saatetaan tasapainon ja täydellisyyden tilaan." -Metatron

Kuunpimennyksen jälkeen

Minulle näytetään, että elokuun pimennystä seuraa hyvin syvällisiä muutoksia, kun jokainen meistä asettuu harmonisen resonanssimme aitoon tilaan. Tämä värähtely on "syynä" moniin ihmeisiin ja jumalaiseen synkronismiin, joita on täynnä kaikkien niiden elämä, jotka urheasti ovat osallistuneet tähän jaloon seikkailuun ja matkaan kohti ykseyttä.

Ja pitäkää mielessä, että vaikka monet sieluryhmät (eivät kaikki) ovat olleet vastuussa planeettaverkon suuren osan puhdistamisesta ollen yhteydessä kolmannen ulottuvuuden hologrammiin vuodesta 2000/2001 saakka, tämä oli vain osa työtämme, ja kun olemme vapaita näistä todellisuusrakenteista sielusopimustemme viimeistelyn kautta, meitä eivät enää kahlehdi nämä taivaalliset ja astrologiset tapahtumat. Toisin sanoen, tulemme olemaan värähtelyssä, mikä ei ole enää "sidottu maallisen (karman) lain alaisuuteen", kuten Metatron asian ilmaisi.

Niinpä siihen saakka kunnes sopeudumme seuraavan kuunpimennyksen energioihin, ottakaa itsellenne paljon kaivattua lepoa palauttamaan biologianne ja olkaa superhoivaavia itsellenne (nukkukaa tarvittaessa, juokaa paljon puhdasta vettä, kävelkää luonnossa, upottakaa luunne merisuolakylpyyn jne.). Muistakaa myös, että sydänkeskus vaatii ekstrahuolenpitoa sopeutuessaan näihin uusiin taajuuksiin. Tänä aikana on tärkeää pidättyä sydämen rasittamisesta rajulla liikunnalla, stressillä tai minkäänlaisella "virkaintoisella" toiminnalla.

Hyvin pian pystymme huokaisemaan helpotuksesta, jäämään eläkkeelle, irtisanoutumaan työstämme ja ELÄMÄÄN kauan sitten tarkoitetulla tavalla. Luovuus, ilo, intohimo ja liike palaavat taas kerran ja olemme pysyvästi ja tiukasti ankkuroituneet uuteen ja todelliseen kotiimme.

Siihen saakka.. rentoutukaa, laittakaa päähän 3D-lasit ja nauttikaa show'sta!

Palaan seuraanne pimennyksen jälkeen elokuun alussa.

Lauren


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2560&mforum=uusimaa

KLIKKAA kuvaa angel
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #39 : 31.07.2009 13:57:18 »

lyhyestä virsi kaunis,
auringonpimennyksen jälkeen  venus :kaksoset:N  aurinko leijona,
ja kuunpimennyksen jälkeen tuleva  venusrapu aspect_sex :merkurius:7  neitsyt
ja
Saimaan kanava tais siirtyä Suomen hallintaan  Smiley
tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #40 : 01.08.2009 10:31:36 »

Hengen-foorumi
Tämän foorumin päämääränä on tietoisuuden kohottaminen.

 linkissä:  
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2397&mforum=phk


TULEVA AJATTOMUUSPORTAALI

Kanavoinut DL Zeta (lightworkers.org)
31.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

On hetkiä, jolloin kosmiset muutokset keskeyttävät olemassa olevien energioiden virtaamisen ja luovat tilaisuuksia päästä paremmin toisiin tietoisuusulottuvuuksiin. Nämä tilaisuudet käytännössä keskeyttävät tutun virran lisäämällä tauon tavanomaiseen ajatus-, tunne- ja ilmaisuvirtaan. Tällä virtaamisen keskeytymisellä on voima käynnistää heräämisiä ja elämänmuutoksia.

Kuunpimennys on yhdentyyppinen kosminen muutos, mikä saa aikaan maan asettuminen auringon ja kuun väliin. Tämä asema estää lyhyeksi aikaa auringon säteilemisen kuuhun, mikä avaa energiaportaalin. Tämän kesän toinen kuunpimennys tapahtuu 6.8.

Tämä tuleva portaali tarjoaa tilaisuuden astua vapaaksi lineaarisesta ajasta ja kokea aika-avaruusjatkumon tuolla puolen. Tämä "ajattomuusportaali" auttaa teitä ylittämään fyysisen, aineellisen maailman sidokset ja astumaan sisällänne paikkaan, missä on kaikki mahdollisuudet. Nämä mahdollisuudet eivät ehkä ole sen kurssin todennäköisyyskentässä, mitä tällä hetkellä seuraatte lineaarisessa ajassa, mutta niistä voi tulla sitä.

Tässä ajattomuusportaalissa olette vapaita tekemään uusia valintoja ja ohjaamaan uuteen suuntaan maallisten unelmienne kurssia.

Käyntipisteitä ajattomuuden havaitsemiseen

Päästyänne täysin tähän portaaliin voitte energisoida uudelleen muita tilanteita, jolloin olette astuneet ajan ulkopuolelle. Tätä tapahtuu unissa, meditoinnissa ja aikoina, jolloin matkustatte mielikuvituksessanne ja teette jotain, mikä antaa teille suurta iloa. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Näissä muuntuneissa tiloissa astutte ajattomuuden paikkaan, missä nykyistä maauntanne voidaan tarkastella ja muuttaa.

Ajattomuus ja korkein paras

Kun päätätte asuta lineaarisen ajan ulkopuolelle tarkoituksenanne palvella ihmiskunnan korkeinta parasta, tulee esiin mahdollisuuksien kimaltelevia meriä. Tämä on värähtelyä, missä sielut liittyvät yhteen telepaattisessa ykseydessä uneksimaan uutta maailmaa, mikä perustuu rauhan ja rakkauden periaatteille. Tässä värähtelyssä karma vapautuu ja verhot nousevat. On helppoa siirtyä täydellisen muistamisen tilaan, missä kaikki aika on yhtä ja nyt on aina täydellinen hetki luoda se, mistä olette uneksineet. Voitte tästä tilasta päästä välittömästi vaikuttamaan menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Synkronismi on täällä normi, ei poikkeus. Siirtyminen tähän ajattomaan ulottuvuuteen ja siitä poistuminen on loistava supervaltatie, mikä ulottuu sydämenne avoimelta ovelta maailmankaikkeuteen ja takaisin.

Ote kirjasta "Portals of Spirit: Multidimensional Doorways for Healing and Transformation"

-----------

« Viimeksi muokattu: 01.08.2009 10:41:37 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #41 : 01.08.2009 10:48:05 »


linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

LINKKINÄ  angel

Henkimaailma
Henkistä tietoa. Elämänohjeita, pohdintoja, tietoa henkioppaista ja meditaatiosta, asiaa henkien maailmasta, hyvän olon videoita…

 http://henkimaailma.wordpress.com/2009/05/19/kanavointi-kypsa-aika-siriuslaiset-mestarit



Kanavoinut: Paul McCarthy

Epälineaarisen ajan konseptia voi olla vaikea ymmärtää maan asukin silmistä, joka on tottunut elämään lineaarisessa ajassa. Me vertaamme näitä kahta ja kerromme kuinka voit kokea sekä lineaarista, että epälineaarista aikaa. Me yritämme kuvailla epälineaarisen ajan kokemista ja kerromme, että se on aika nautinnollista!

Lineaarisessa ajassa on monia hienoja puolia. Kuinka hienoa onkaan nähdä lapsesi kasvavan yhtäjaksoisesti. Lineaarinen aika antaa sinulle mahdollisuuden kokea asioita niin, että niillä näyttäisi olevan alku, keskikohta ja loppu. Tämä on todella hyödyllistä, kun keskityt johonkin asiaan kovasti mikä on normaalia kolmiulotteisessa kokemuksessa. Ajan kokeminen on hieman erilaista muissa ulottuvuuksissa. Me emme sano, että toinen olisi toista parempi.

Mitkä ovat lineaarisen ajan tärkeimmät ominaisuudet? Ilmeisintä on se, kuinka asiat näyttäisivät tapahtuvan jatkumona. Meitä kuitenkin kiinnostaa enemmän se kuinka maan asukit kanavoivat tietoisuuttaan edestakaisin lineaarisen ajan aikajatkumossa systemaattisesti ja aina samalla tavalla. Meitä kiinnostaa se kuinka ihmismieli on kykenevä kokemaan epälineaarista aikaa. Tätä tapahtuu usein meditaatiossa, transsitilassa tai kun tietoisuus on muuten muuttuneessa tilassa. Monet eivät oikein pysty käsittämään lineaarista aikaa, koska he lähestyvät sitä aisteillaan jotka ovat harjaantuneet ja optimoituneet tiedostamaan, sekä kokemaan ajan lineaarisesti. Kun pääset tällaisesta ajattelutavasta eroon, annat samalla epälineaariselle ajalle mahdollisuuden tulla osaksi tajuntaasi.

Kuinka epälineaarista aikaa sitten koetaan meidän todellisuuksissa? Sanat voivat vain raottaa verhoa, mutta yritetään ja aloitetaan sanoilla virta ja luonnollinen. Kuvitellaanpa tapaaminen epälineaarisessa ajassa. Se tapahtuisi vain siinä hetkessä olematta sidoksissa mihinkään muuhun. Ajoitus olisi täydellinen, koska ei ole olemassa mitään lineaarisen ajan mittausvälineitä kuten kelloa tai kalenteria, joilla sitä voidaan verrata muihin tapahtumiin. Ilman ajan mittaamista tai jonkin asian odottamista tapahtuvaksi kullakin hetkellä kaikki tapahtuu juuri oikealla hetkellä. Kun ajattelet jotakuta hän ilmestyy sinulle ja tämä tapahtuu molemmille samalla hetkellä. Se on luonnollista ja loogista. Te molemmat ajattelitte toisianne ja sitten tapaatte. Kuinka suurenmoista! Kun kehityt tietylle tasolle ja saat jonkin hienon ajatuksen, tapaat ihmisiä, jotka ajattelevat ja tuntevat samoja asioita. Tämä tapahtuu siitä syystä, että juuri sillä hetkellä tunnette vetoa toisiinne. Tätä ei kuitenkaan pidä käsittää niin, että ihmiset ovat jossain odotushuoneessa odottamassa, että muutkin saavat tämän hienon ajatuksen. Se ei ole ollenkaan niin, koska se on asioiden kokemista lineaarisesti.

Ehkä meidän pitäisi alkaa kutsua epälineaarista aikaa OIKEAKSI tai KYPSÄKSI AJAKSI. Seuraavaksi pari esimerkkiä kypsästä ajasta. Toivomme, että ne vapauttaisivat jäykkää lineaariseen ajan odotukseen ja etsimiseen tottunutta mieltä. Voit päästä käsiksi kypsään aikaan ulottuvuuksien läpi maailmassasi useammilla tavoilla kuin uskotkaan.

Voit ajatella, että jokin asia tulee tai tapahtuu sinulle, kun olet siihen valmis ja sen sijaan että odotat sitä tapahtuvaksi keskityt sisimpäsi kokemiseen. Kun aika ja sinä olet kypsä tämän asian manifestoitumiselle, silloin universumi on sinun kannaltasi järjestäytynyt juuri oikein, juuri silloin kun on tarkoitus. Monet teistä käsittävät tämän synkronisaationa. Monella tapaa te ette koe synkronisaatiota tai kypsää aikaa. Useimmat ovat niin jämähtäneet kokemaan aikaa vain lineaarisesti, että siitä tulee täysin vallitseva tapa kokea todellisuuttanne. Kun saatte kokemuksen kypsästä ajasta, se tapahtuu niin kuin joku muu olisi valmistellut sen puolestanne. Nautit siitä ja ihmettelet sen tapahtumista, mutta et ajattele että sinulla on mahdollisuus olla aina kypsän ajan virtauksessa tai et ymmärrä että se on jo osa elämääsi. Kun annat kypsälle ajalle mahdollisuuden, toisin sanoen kun et enää ajattele aikaa vain lineaarisesti, sitä enemmän huomaat elämässäsi näitä kypsän ajan hetkiä. Samalla lineaarisen ajan merkitys vähenee sinulle. Kun ymmärrät, että voit keskittää huomiosi molempiin tapoihin kokea aikaa, silloin ymmärrät paljon paremmin kuinka universumi todellisuudessa toimii.

Harjoituksena voit miettiä jotain asiaa, jonka haluat ymmärtää ja sitten kirjoittaa sen ylös. Tiedä sydämessäsi, että kun aika on sinulle kypsä, vastaus tulee sinulle juuri oikealla hetkellä. Olkoonkin se aika huomenna, ensi vuonna tai viiden minuutin kuluttua. Se ei edes välttämättä tapahdu tämän elämän aikana. Me emme tiedä milloin se tapahtuu, emmekä edes yritä arvioida tai arvailla milloin se tapahtuu. Me vain asettamme odotuksen, että se tapahtuu joskus. Tämä prosessi on ihmeellinen ja kaunis. Kun sitten aikanaan saat tämän vastauksen tunnet sen oikea-aikaisuuden. Se tuntuu täydelliseltä. Tunnet kuinka se on osa ajan luonnollista virtausta. Tällä hetkellä sinä olet kokemassa epälineaarista aikaa. Silloin tiedät sisälläsi ja ajatuksissasi kuinka sen vastauksen ja ymmärryksen saamisen hetkellä kaikki oli järjestyksessä ja aika kypsä.


Lähde: http://www.channeled-readings.com/messages2.htm

Tallennettu aiheeseen Artikkelit, Maan ulkopuolinen elämä, Ulottuvuudet/Dimensiot, Viestit - Vinkit - Ohjeet | Avainsanat: aika, kanavointi, Paul McCarthy
« Jumalallinen valintaki
Puhetta sisäisestä lapsestaki »


/
« Viimeksi muokattu: 02.08.2009 12:47:47 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #42 : 02.08.2009 12:53:30 »



linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

Ja kun klikkat Kryonin tekstiä...... :
"KVANTTISEKSI" TULEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.6.2009 Sedona, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tämä viesti annettiin Kryonin Kesän valokonferenssissa Sedonassa, Arizonassa kesäkuussa. Se on samanlainen viesti kuin "Muutoksen piirteitä", mutta siinä on mukana paljon parannuksia ja se annettiin englanniksi englanninkieliselle yleisölle. Tämä saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta, muttei todellisuudessa ole sitä. Silloin kun kanavoidaan toiselle kulttuurille monien pysähdysten ja aloitusten kera - mikä mahdollista tulkkaamisen - kielioppi on kummallista ja viesti tuntuu usein jakautuneelta. Tämä on tilaisuus tarjota hyvää informaatiota yleisölle, joka puhuu kanavoijan kieltä. Viesti on hyvä… täynnä hyviä neuvoja tätä uutta energiaa ja tulevia asioita varten.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sedonassa kesäkuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kaksikymmentä vuotta sitten sanoin nämä sanat kumppanilleni. Tiedättekö, mitä hän sanoi minulle? "Sinun täytyy muuttaa nimesi. Se ei ole riittävän "pörröinen". Se ei ole riittävän enkelimäinen… ja kuka on koskaan kuullut magneettienkelistä?" Tämän hän sanoi 20 vuotta sitten.

Kun tänä päivänä istutte tässä paikassa, ymmärrättekö viimeinkin, miten planeetan magnetismi vaikuttaa elämäänne? Eikö siinä ole järkeä, että mekin tunnemme sen toisella puolella verhoa? Eikö siinä olekin järkeä, että nämä asiat ovat synkronissa, että fyysiset asiat, fraktaaliasiat ja tietoisuusasiat liittyvät kaikki siihen, miksi olette täällä? Kenties olette täällä edistämässä valintakohtien henkistä tekijää?

Olemme nyt alkaneet kuulla siitä tieteellisesti [puhutaan tutkimuksesta, jonka Gregg Braden esitteli aiemmin päivällä]. Joillekin se on sitä, mitä olette odottaneet, sillä magneettimestarissa ei ollut mitään järkeä. Kenties kanavoinnissakaan ei ollut mitään järkeä. Sanotte, että mies joka istuu tuolissa, "teeskentelee saavansa viestejä verhon toiselta puolelta".

Tarkastellaanpa tätä hetken aikaa. Jos haluatte, voitte löytää sen ensimmäisistä antamistani viesteistä vuonna 1989. Kerroin teille tämän: tulee aika, jolloin niissä paikoissa, joissa kasvatatte viljaa, ei enää kasva sitä. Sanoimme myös, että paikoissa missä ei koskaan kasva viljaa, kasvaa silloin! Kerroin teille, että säätila muuttuisi merkittävästi. Kerroin teille tämän. Nyt olette siinä!

Puhuin tietoisuusmuutoksesta ja se on täällä. Ja sanon teille, jotka mietitte, milloin se tapahtuu: se meni teiltä ohi! Sitä on kaikkialla ympärillänne. Sitä on tapahtunut 1980-luvun loppupuolelta saakka ja sitä on tapahtunut tänä vuonna. Sitä on kaikkialla ympärillänne. Kyse on valintakohdasta - kohdasta missä ihmistietoisuus valitsee mitätöivänsä planeetan toistuvat energiafraktaalit.

Kerroimme teille, että maapallon lämpeneminen oli syklistä ettekä te aiheuttaneet sitä. Uskotteko sen nyt? Se kanavoitiin, mutta nyt tiedekin osoittaa sen. Kerroimme teille selkeästi kuluneina vuosina, että tämä lämpeneminen on lyhytaikaista ja se johtaa viilentymissykliin. Nyt tämä tosiasia on julkaistu monissa paikoissa ja nyt siitä on tiedettä. Uskotteko sen nyt?

On niitä, joiden äly alkaa sulautua yhteen tunteiden kanssa. Alatte ymmärtää viestin. "Kenties on ok, ettei enkeli ole pörröinen", sanotte nyt. Kenties on ok, että viesti tulee siltä, joka rakastaa teitä - kotoa. Kenties on myös ok, että magneettimestari puhuu teille.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi nämä viestit annettiin tällä tavalla [kanavoimalla] ja miksi niin kauan sitten? Kenties yksi sattuma? Alatte jäljittää asiaa taaksepäin ja kysytte: "Milloin kaikki tämä alkoi? Milloin tiedemies, Gregg, aloitti matkansa? Milloin kumppanini aloitti matkansa? Milloin oivalluksia tapahtui elämässänne?" Joillakin tässä yleisössä istuvilla parantajilla on myös mielenkiintoisia aloittamispäivämääriä. Milloin opettajalla, Peggyllä, oli ensimmäinen oivallusvaiheensa [puhutaan Peggy Phoenix Dubrosta]? Jäljitättekö suurimman osan näistä noin 20 vuoden taakse juuri siihen, milloin muutos alkoi, juuri siihen milloin (taivaallinen) asetelma alkoi. Onko tässä riittävästi sattumaa teille? Milloin tohtori Todd sai oivalluksia keksinnöstään maan päällä? Kaikki tapahtui näinä vuosina, joista puhumme. Liikaa sattumia? Kenties.

Tämä on yhteenveto viimeisen puolen vuoden viesteistä. Sillä tänä aikana olen antanut teille informaatiota siitä, mitä teille tapahtuu. Tänään annan teille informaatiota, jolla on vaikutusta tuossa valintakohdassa.

On niitä, jotka sanovat, ettei ihmisillä ole mitään syytä tehdä eri tavalla tässä risteyksessä, kuin on tehty aiemmin. On ihmisiä, jotka sanovat, että teidän on suunniteltu epäonnistuvan. Jokainen sylki, jokainen sivilisaatio epäonnistuu, kun on tiettyjä tapahtumia ja sivilisaatio-ominaisuuksia. He sanovat, että ihmisluonto ei koskaan muutu ja syklit toistuvat ja toistuvat ja toistuvat. Olen sanomassa tässä sitä, että tämä risteys on erilainen. Olette saavuttaneet kohdan, missä alatte muuttua ja kehittyä kvanttisesti. Alle puolen prosentin tämän planeetan ihmisistä on tehtävä tämä valinta, jotta koko planeetta muuttuu.

Magnetismi

Mitä opitte tänään magnetismista [taaskin Gregg Bradenin luennosta]? Miten se on linjassa Kryonin opetusten kanssa? Annoin teille informaatiota prosessista tieteellisesti induktion avulla - siitä miten aurinkokunta lähettää oman gravitaatioleimansa auringon heliosfäärissä, kvanttikommunikointia aurinkotuulen avulla. Aurinkotuuli limittyy vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa, mikä vuorostaan limittyy DNA:nne luoman kentän kanssa. Siksi tekin saatte aurinkokunnan saamat viestit.

Vastaavasti tämä on magneettisohva, jolla istutte. DNA:nne on magneettinen ja tämä on tieteellinen fakta, joka on nyt lopultakin nähty. Nyt pieni vaikuttaa suureen ja suuri vaikuttaa pieneen. Olette kuulleet myös tämän tänään, eikö vain? Silloin kuin riittävä määrä ihmisiä ajattelee eri tavalla, kun riittävä määrä ihmisiä reagoi myötätuntoisesti, tunne siirtyy eteenpäin massana, minkä tieteelliset instrumentit voivat mitata. Planeetan värähtelyyn vaikutetaan! Alkaako tämä nyt korreloida sen kanssa, että sillä mitä ajattelette ja teette, on vaikutusta? Ja jos te ette uskoneet tätä kummalliselta kaverilta [puhutaan Leestä], niin kenties uskotte sen tiedemieheltä? Kenties - vain kenties - he molemmat antavat totuuden? Mitä siitä sanotte?

Kvanttiseksi tuleminen

Kvanttiseksi tuleminen on päivän kysymys. Se on vaikeaa, koska se vaatii teitä ajattelemaan eri tavalla. Rakas ihmisolento, sinulla tapahtuu kehitystä. Se on kehitystä DNA:lle puhuvan magnetismin avulla ja tämä antaa ajatukselle mahdollisuuden luoda tietoisuusmuutoksen moniulotteisesti. Tämä on vaikein asia, mitä koskaan opetamme.

Kolme vuotta sitten kerron kumppanilleni, että hän opettaisi sellaista, mitä ei voi opettaa, ja hän istuu tuolissa tekemässä sitä. On niitä, jotka tajuavat sen, ja niitä jotka eivät tajua. Jos olette opiskelleet kvanttitilasta, tiedätte tietyistä ominaisuuksista, ja aiomme tänään puhua vain yhdestä niistä. Vain yhdestä, mutta sillä on taipumusta ei-linearisoida joitain elämänne piirteitä. Aion näyttää teille, mitä kvanttiseksi tuleminen voi tehdä teille.

Ihmisolennot ovat tunteellisia ja se on hyvä asia, koska tunteet ovat kvanttisia. Ne ovat nimittäin kontrolloimattomia kumpaankin suuntaan: kontrolloimatonta vihaa, kontrolloimatonta rakkautta… ne eivät noudata mallia, eikö vain? Vaaditaan älyä rakentamaan laatikko tunteiden ympärille ja kutsutte sitä tasapainoksi. Alatte siis jo nähdä, että ihmismieli on kvanttiominaisuus. Tietoisuus on luonnostaan kvanttista. Ihmisaivot suunniteltiin ajattelemaan kvanttisesti. Vain loogisen ja älyllisen tasapainon avulla biologisista synapseista tulee lineaarisia. "Kryon, emme ymmärrä, mistä sinä puhut."

Katsokaa autistista ihmistä. Tässä on ihminen, jolla on ominaisuus, mistä tuntuu puuttuvan jotain. Kenties olette olleet tietynlaisten autistitietoisuuksien lähellä? Silloin tiedätte, mitä heiltä puuttuu. Lineaarisuuden rakenne. Autistinen mieli ei ymmärrä lineaarisuutta ja se yrittää aina tarttua järjestykseen ja symmetriaan. Autisti yrittää epätoivoisesti muodostaa rakennetta tietoisuutensa ympärille, jotta hän voi saada tolkkua maailmasta. Totuus on, että hän on paljon kvanttisempi kuin te! Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Siksi rakenne on olemassa.

Kvanttiseksi tuleminen on jo ulottuvillanne. Teidän täytyy vain keksiä, miten avataan ja suljetaan synapseja sellaisen ihmisen luomiseksi, joka on alku kehittyneille ihmisille. Saavutetaanko tämä valintakohta ja sitten tuloksena tavanomainen elämä? Valaistuuko ihminen yhtäkkiä, valitsee jotain ja sitten palaa valaistumattomaan tilaan? Vastaus on ei ja tiedätte sen. Ei, sen sijaan muututte ja pysytte muuttuneena. Se siis luo uuden alun, eikö vain? Tämä on se villi kortti, joka tapahtuu ajankohtaisessa syklissä ja jota ei ole koskaan ennen tapahtunut. Tämän vuoksi Kryon tuli vuonna 1989 ja siitä syystä olen täällä. Tämä muutos on edessänne. Olette sen keskellä.


.... seuraavaa linkkiä, niin löydät kanavoinnin kokonaisuudessaa :
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2566&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 02.08.2009 13:00:54 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #43 : 04.08.2009 13:38:30 »

this is it--

Kysymys:
Rakkaat Mestarit, olette maininneet, että Lähde päätti saada jotain muuta kuin täydellisen suuruutensa, ja sitten se alkoi murtaa paloja sielujen luomiseksi. Voisitteko selittää, miksi näin on ja ketä se hyödyttää? Luullakseni hyötykäsite on maallinen, mutta olen hämmentynyt Lähteen tarpeesta tai halusta tehdä tätä lainkaan. Kun nämä sielut on luotu, niiden on käytävä läpi pitkä inkarnoitumismatka oppituntien oppimiseksi - vain tullakseen lopulta taas yhdeksi sen Lähteen kanssa, mistä ne ovat peräisin. Jos koko juttuna on palata alkuperäiseen tilaan Lähteen kanssa, miksi emme pysyneet sen osana? Onko tämä Lähteen tapa ilmaista itseään? Jos on, niin mikä sitä pakottaa siihen? Onko tämä kierto yksinkertaisesti Lähteen luonne? Kiitos paljon kaikesta viisaudesta, mitä päätätte jakaa.
 
Vastaus:
Lähde ei päättänyt saada jotain muuta kuin oman täydellisen suuruutensa, vaan saavuttaa lisää viisautta omasta luonteestaan, jotta se voisi paremmin arvostaa omaa täydellistä olemustaan.
 
Olet oikeassa siinä, että hyötykäsite on tuomitseva useimmissa tapauksissa, mutta tässä sitä voidaan käyttää arvostamaan lisäystä siihen tietopohjaan, mikä Lähteellä jo on. Lähde tietysti hyötyi tässä tapauksessa, mutta niin hyötyi jokainen Lähteen osakin.
 
Lähteellä ei ollut mitään tarvetta tähän tietoon, ainoastaan uteliaisuus siitä, miten sen osat käyttäytyisivät tilanteessa, mikä oli vähemmän täydellinen ja itse asiassa negatiivinen verrattuna ehdottoman rakkauden positiiviseen energiaan. Koska Lähde ei ollut ollut missään muussa kuin jatkuvassa positiivisessa energiassa, se saattoi nyt kokea jotain, mitä ei ollut ollut aiemmin, kuin se päätti luoda tämän uuden maailman.
 
Jokainen sielu tekee oman valintansa siitä, osallistuuko se tähän kokeiluun vai pysyykö Kotona ja toimii oppaana toisille osallistujille. Jokainen pysyy aina kiinteästi osana Lähdettä. Haasteena on nähdä, miten paljon todellista olemusta voi muistaa ja paljastaa ollessaan vielä ihmiskehossa.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #44 : 05.08.2009 13:01:34 »


linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


************************************



ANNA LUOMISEN PUHUA PUOLESTAAN

Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
2.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystäväni,

Ole rauhassa sen osalta, missä kohtaa olet juuri tällä hetkellä. Hengitä sitä syvään sisään ja pane merkille kaikki muutokset sisälläsi. Tunne laajentuminen jokaisella hengenvedolla ja anna itsesi vajota siihen rauhalliseen tilaan, mikä on luonnollinen tilasi. Siunaa itseäsi tiedolla, että tuntemasi rauha pysyy, kun kaikki muu otetaan pois.

Anna kaiken mennä tässä hetkessä ja tulee rauha. Tämä on lupaus, mutta älä usko sanamme siitä - kokeile sitä itse. Yritä päästää irti. Yritä hengittää syvään. Mutta ennen kaikkea yritä olla "yrittämättä" - jos ymmärrät pointtimme. Yrittämättömyys liittyy irtipäästämiseen, mutta mieli tarvitsee jotakin, minkä se voi ymmärtää. Siksi sanoessamme "yritä", todellisuudessa sanomme "lakkaa yrittämästä". Vain pysäytä kaikki. Pysäytä kaikki "tekeminen", missä olet mukana tässä hetkessä ja vain tunne. Vain tunteminen on ajaton käsite, sillä tunteminen on ajan ulkopuolella.

Tunne on energiaa liikkeessä, tunteet ovat enemmänkin kuin tila. Sitä ei voi kuvata ja määritellä, joten etsijän on kokeiltava sitä itse. Etsijän joka haluaa tutkia, mitä on ajatustoiminnan ja aistien stimuloimisen tuolla puolen, täytyy löytää aikaa tulla ajattomaksi. Löydä aikaa hävitä tästä maailmasta hetkeksi ja anna hengityksesi viedä sinut sisäänpäin. Ole tarkkailija, osallistumaton tarkkailija.

Oletko valmis astumaan ajan ulkopuolelle?
Oletko valmis tulemaan joksikin suuremmaksi?
Oletko valmis päästämään irti vanhoista käsityksistä ja määritelmistä ja antamaan luomisen puhua puolestaan?
Oletko valmis tähän juuri nyt?

Namaste

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2576&sid=c367b58081574dd20ba1fb548206031d&mforum=uusimaa
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: