Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 18 19 [20]
286  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 02.08.2014 20:17:59

Mutta sitä en tiedä, miksi minun omalla kohdallani pitäisi kiittää Jeesusta kaikesta, tai kutsua itseni ja toisten kunnioittamista Jeesuksen seuraamiseksi. Olen kyllä viime aikoina saanut kamalia näppyjä siitä ilmiöstä, kun alistutaan joko ihmisgurulle tai henkimaailman hahmolle, ja Jeesusta myöten koko homma on mietinnässä.

Tätä tarkoitin, kun sanoin, ettei ole Jessen syy.  smitten

Mutta totta kyllä, näistä asioista pitää voida puhua kiihkoilematta ja toista kunnioittaen.
287  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 02.08.2014 15:00:09
Ei se ole Jeesuksen vika, että ihmiset jyrää.  smitten

Olisko tämän ajan henki, ettei pidä kumartaa mitään/ketään, jos ei halua?
288  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 02.08.2014 13:36:02
Tässä ketjussa keskustellaan mukavassa hengessä  smitten

Aivan varmasti Raamattu on vääristynyt matkan varrella. Ja kirjoitettukin ihmisten toimesta. Näkeehän sen tälläkin foorumilla, miten sama asia voidaan kokea ja tulkita täysin eri tavoin. Opetuslapset ovat siis tuoneet oman persoonansa kautta oman näkemyksensä asiasta.

Kannattaa kokeilla lukea Raamattua "huuhaa-lasit" päässä. Miettiä, mikä Jeesuksen opetus tai ihmeteko selittyy energiahoidon tai muun vastaavan kautta. Sitten voi myös hiljentää mielensä ja pyytää Jeesukselta vahvistusta ja opetusta.

Erään teorian mukaan jälleensyntymisoppi poistettiin Raamatusta Konstantinnopolin kirkolliskokouksessa vuonna 553.
http://www.teosofia.net/eriusk/konst_kk.htm

Muoks. Lisään vielä, että mielestäni on tärkeintä, että ihmisellä on oma uskonsa ja käsityksensä. Kenenkään ei tarvitse uskoa kuten minä uskon. Mutta en myöskään anna tuputtaa itselleni näkemystä jota en koe oikeaksi. Jos jokainen ihminen eläisi edes yhden päivän oman uskontonsa opin mukaisesti, maaplaneetta muuttuisi paljon paremmaksi paikaksi.
289  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 02.08.2014 00:29:48
Rohkenen kertoa oman näkemykseni. En puhu muiden astrolaisten puolesta.

Minulle Jeesus Kristus on yksi ylösnousseista mestareista. Minulle hyvin läheinen ja rakas. Kuulemani mukaan Jeesus olisi opiskellut Egyptissa mysteerikoulussa, joten hän oli aikalailla samoilla linjoilla kuin moni täällä. Jotkut sanovat hänen piirtäneen maahan reikisymboleja ennen ihmetekojaan. Tiedä tuota.
Minun Jeesukseni eli Magdalan Marian kanssa parisuhteessa. Se ei yhtään vähennä hänen "jumaluuttaan". Päinvastoin.
Monet Raamatun kertomukset Jeesuksesta ovat avutuneet minulle vasta huuhaa-touhujeni myötä.
Siltikään en usko Raamatun Jeesukseen.
Ehkäpä Jeesus valaistui tuon inkarnaationsa aikana, eikä hänen tarvitsisi enää syntyä tänne. Uskon kuitenkin Jeesuksen energian inkarnoituvan tälle planeetalle monen eri kehon kautta.
Jeesus Kristus ja Gautama Buddha ovat molemmat ylösnousseita mestareita - ja moni muu. Meidän on tarkoitus kulkea samaa tietä. Jokainen oman mestarnsa/mestareidensa ohjaamana.


290  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Herzog: aiotko ottaa osaa tilaisuuteen? : 26.07.2014 12:09:48
Kysymyksesi on vaikea ja mielenkiintoinen, ind1.
Valitettavasti minulla ei ole vastauksia kysymykseesi. Ja voi olla, että saat niin monta näkemystä, kuin on vastaajiakin.

Eihän sen todellakaan pitäisi noin mennä.  Undecided
Itse uskon vakaasti paranemisen mahdollisuuteen Jessen avulla. Ja muidenkin henkiauttajien avulla.
Mutta miksi ihminen ei parane, vaikka haluaa, uskoo ja vielä luvataan parantumisen tapahtuneen? Oletko kysynyt näiden henkilöiden näkemystä asiaan? Pelkään pahoin, että he syyttävät, ette uskosi ollut riittävän luja.Siitähän ei ole kyse.
Mutta ei Jessekään jätä hommia puolitiehen. Eikä hänen tarkoituksensa ollut pahentaa tilannettasi.
Mikä siis meni vikaan?

Voisiko olla, että kysymyksesi menee tässä ketjussa monelta ohi? Kannattaisiko sinun aloittaa ihan uusi keskustelu aiheesta?
Olisi myös kiva kuulla, onko foorumilla henkilöitä, jotka ovat saaneet ihan pysyvän paranemisen rukouksen avulla.
Uskoisin heitäkin olevan.

291  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 26.7 ? Mitä tapahtuu? : 24.07.2014 22:49:30
Kuuntele Sepon kuukausihoroskooppi heinäkuulle. Hän puhuu siinä, että 26.7.14 alkaa Kultainen Aika. Joku uusi 2500 vuoden sykli. Seppo on puhunut Kultaisesta Ajasta aiemminkin. Astro.fi etusivulta löytyy.
292  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Herzog: aiotko ottaa osaa tilaisuuteen? : 24.07.2014 22:45:00
Aika pinnallisia ja turhamaisia juttuja lupailee. Hiustenkasvua, laihtumista ja kultahampaita. Idolinsa sentään aikoinaan herätti kuolleista sekä paransi sokeita ja spitaalisia - kuulemma.

Rapakon takana pinnallisuus ja turhamaisuus toimii. No, miksei nyt täälläkin joissain piireissä, mutta siellä korostuneemmin. Siellä kai on aika vahvana sekin, että korkea varallisuus olisi merkki siitä, että on luojalle mieluinen.

Juu, menestysteologiaa.

No, nythän se on käskenyt ottamamaan kuolleita omaisia mukaan tilaisuuteen, jotta voi herättää kuolleista. Makaaberia  knuppel2
293  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Herzog: aiotko ottaa osaa tilaisuuteen? : 23.07.2014 21:31:41
Aika pinnallisia ja turhamaisia juttuja lupailee. Hiustenkasvua, laihtumista ja kultahampaita. Idolinsa sentään aikoinaan herätti kuolleista sekä paransi sokeita ja spitaalisia - kuulemma.
Sivuja: 1 ... 18 19 [20]