Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20
256  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä tapahtui ja kadonneet tavarat : 18.08.2014 18:36:36
Tämä menee nyt arvailuksi. Mutta koitetaan.

Oletko joutunut yllättävän pahoinpitelyn kohteeksi? Mutta luulet itse kaatuneesi?
Näkisin tämän tapahtuneen ulkona, jossain lähiötyyppisellä alueella, metsäisen kävelytien tietämissä.

Tavarat katosivat kerralla, mutta kuten Boudicca sanoi, osa tavaroista saattoi jäädä lähistölle. Juurikin siksi, että siinä valittiin kiireellä parhaat päältä.

Onneksi selvisit aivotärähdyksellä!  smitten

Muoks.
Kävelitkö yksin kotiin ravintolasta tai olit muuten juovuksissa? (en kysy tuomitakseni  Wink)
Näen jyrkän kävelytien alamäen. Takanasi on kerrostaloja ja kuljet mäkeä alas. Oikealla puolellasi on metsäkaistale, jonka takana on kerrostaloja, ja vasemmalla autotie. Edessäpäin on kevyenliikenteen alikulkutunneli ja sen jälkeen teiden risteys. Hyökkäys tapahtui mäen yläpäässä ja muistisi palasi alikulkutunnelin kohdalla?
257  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Netin vaarat.. : 17.08.2014 12:03:25
Netissä näkee vain sanat, jotka voi olla ihan liirum laarumia. Tosi elämässä voimme lukea toista kehonkielen ja olemuksen kautta.
Siksi netissä on helpompi tulla huijatuksi.
258  Astro special / Yleistä / Vs: Meditointi ja nukahtaminen : 17.08.2014 11:59:23
Sama täällä.
Vaikka en nukahtaisi,menen sellaiseen tiedottomaan tilaan, jossa tavallaan nukun ja toisaalta olen ihan skarppina.
Joskus kyllä menen ihan ntenmaillekin.

Voihan se olla, että nukahtaminen palvelee korkeimpaa hyvää, eikä olekaan epäonnistuminen. Kun mieli on saatu pois pelistä, energiat voivat työskennellä kehossa. Esim juurikin noita lukkoja avaamassa.
259  Astro special / Yleistä / Henkilökohtaiset tulkinnat : 14.08.2014 13:44:50
Astron etusivulla on linkki ajanvaraukseen. Mutta mistään ei selviä, MISSÄ tulkinta tehdään?
Pitäisikö kaikkien tietää missä Seppo vaikuttaa?

Hintaa en nyt kommentoi, vaikka mieli tekisi  coolsmiley
260  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 12.08.2014 15:57:05
Pikkari, Jalkasen toimstolla on nykyään sellainen linja, että mainostavat aina kurssejaan ja tuotteitaan vastauksessaan.

Se ei siis ollut kohdistettu juuri sinulle. Sinun ei kannata ottaa nyt lisäpaineita auttamistyöstä. Sen aika tulee, kun olet paremmissa voimissa. Ensin on aina autettava itseään.
261  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiavirtaus : 08.08.2014 19:25:15
Olen itsemennyt niin monta kertaa pärse edellä latvaan näissä energiajutuissa, että alan jo vähitellen oppia  Wink
262  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 08.08.2014 15:56:41
Ollaan kaikki vain kiltisti niin päästään taivaaseen ja eletään nuhteettomasti niin saada isolta jehulta kiitokset  uglystupid2

Ison jehun poika muutti veden viiniksi, ja kaiketi pääsi taivaaseen  coolsmiley
Pidätän saman oikeuden. En vaan millään keksi, kuinka se tehdään  2funny
263  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiavirtaus : 08.08.2014 15:54:28
Sakrojen pitäisi olla tasapainossa. Itse en aloittaisi otsasakran avaamisella. Ilmeisesti energia alkoi valua kurkkusakraan.
Suunta oli väärä. Aloita juurisakrasta ja nouse kohti päälakisakraa. Yhden sakran aktivoiminen, varsinkin kolmannen silmän, aiheuttaa aivan varmasti epätasapainoa kehoon.

Googlettamalla chakrat löytyy paljon hyvää tietoa - myöskin ei niin hyvää. Lue ajatuksella.
264  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 08.08.2014 15:44:08
Sama juttu. Tietyissä tilanteissa suorastaan nautin muutamasta annoksesta. Enkä silloin halua tulla syyllistetyksi tai tuomituksi.

Örveltäjät kierrän kaukaa, enkä itse örvellä. Ymmärrän toki alkoholistien lapsia ja muita alkoholin traumatisoimia. Silti voisi pikkuisen suhteuttaa. Ei siiderin avaamisesta aina tule katastrofia.

265  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 08.08.2014 14:20:23
Mua taas ärsyttää absolutistit jotka kyttää ja arvostelee toisten kohtuukäyttöä. Tekopyhiä ilonpilaajia.
266  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 05.08.2014 15:02:21
Aivan.

Mutta ihmiset ovat eri vaiheessa, joten näiäkin tarvitaan. Jokainen tarvitsee varmaankin matkan alussa. Harva varmaan pystyy heti ottamaan pikavuoron perille asti.
Toisaalta voisi ajatella, että näillä on ihmisestä riippumaton paikkansa ja tehtävänsä universumissa, mutta jossain vaiheessa kiinnitämme huomiomme niihin. Joku jää kiinni Enkelijuttuihin, toinen innostuu tähtikansasta. Tarkoitus lienee päästä juuri tuohon tilaan, mistä kirjoitit.

Ehkä niin, että ennen on tarvittukin noita kaikkia välikäsiä, koska maapallon energiat ovat olleet niin alhaalla, että yhteys mihinkään olisi ollut aivan mahdotonta muuten, mutta nykyän onnistuu ihan yksityinen pikavuoro suoraa perille saakka?

Tämä oli pointtini Jeesuksen ja kirkon merkityksestä kirjoittaessani.

267  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 05.08.2014 11:10:13
Entäpä jos onkin niin, että meidän " henkimaailmamme", hyvä, paha, saatana, jumala, jeesus, lucifer, lilith, aatami, eeva, valo, pimeä, Michael, Gabriel ja kaikki, ovatkin itse sitä vanhaa energiaa, josta tässä nimenomaan  pitäsi päästä, jotta valo ja rakkaus pääsisi virtaamaan ja vapaus ja valo ja oikea rakkaus OLISI.
Josko ne käykin nyt kiivasta viimeaikojen taistelua olemassaolostaan? Tarviivat vastakakinasettelua ja dualismia, jotta voisivat olla olemassa, tarviivat ihmisiä, sieluja siihen.

Oikee valo ja rakkaus onkin jotain ihan muuta?


Hyvä ajatus.

Olisin taipuvainen ajattelemaan, että kuvaamasi taisto käydään henkimaailman ulkopuolella. Siis täällä ihmisen sfääreissä, alemmilla astraalitasoilla.

Jos ajatellaan, että  jokaisessa meissä on positiivisuus ja negatiivisuus, ja pelin henki on oppia voittamaan oma sisäinen negatiivisuus.
Värähtelemme tietyllä taajuudella, ja värähtelymme muuttuu tunnetilojen mukaan. Myös vanhat traumat ja kaunat laskevat värähtelyä. Kun pyrimme koti positiivisuutta värähtelymme nousee. Kun otamme yhteyden henkimaailmaan, pääsemme sille taajuudelle, jolla itse värähtelemme. Jos olemme kovin peloissamme, ahdistuneita tai muuten matalissa energioissa, saattaa ajatuksemme ja yhteytemme jäädä alemmalle astraalitasolle, jossa on nuo kiusaajat ja pelottelijat. Joidenkin ihmisten värähtely on valitettavasti vakiintunut tuolle matalammalle tasolle, jolloin he myös johdattavat etsijää "omien joukkojensa" autettavaksi. Toki heillä on aina oikeus muuttaa ajatuksensa ja pyrkiä kohti positiivisuutta.

Jos ajatellaan, että tuolla astraalitasolla olisikin samannimimen hemmo eri värähtelytaajuuksilla, niin saamme yhteyden matalavärähteiseen tai korkeavärähteiseen jumalaan lusiferiin, mikaeliin jne.

Kun olemme vakiinnuttaneet itsemme riittävän korkeaan värähtelytasoon, valo ja oikea rakkaus ON.

Voi toki olla hyvä oikopolku, jos vaan alkaa ajatella, että valo ja oikea rakkaus ON. Se ehkä nostaa oman värähtelymme alemman astraalitason henkien ohi.

Jossain vaiheessa vapaudumme tästä dualismin harhasta ja silloin meillä ei ole muuta kuin oikea valo ja rakkaus.
268  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 05.08.2014 10:50:07
Mulla on edelleen hieman epäselvää, ei nyt enää Jeesuksesta (vaikka en nyt päässyt hänestäkään selvyyteen, mutta antaapa olla), vaan muusta henkimaailmaan liittyvästä asiasta.

Ensinnäkin. Jos pitää paikkansa, että siellä toisella puolen on meidän sielujen oikea koti, siellä on rakkautta, suurta iloa ja hyväksyntää (kuten esim. Michael Newtonin kirjoista voi päätellä, sekä kuolemanrajakokemuksia kokeneiden henkilöiden kertomuksista, näin muunmuassa), niin missä ihmeessä ne pahat henget ja saatanat sitten on? Minä kun olen käsityksessä, että niitä ei siellä "oikeassa" maailmassa ole.  Huh Tai itse asiassa, olen ollut siinä käsityksessä, ettei niitä ole laisinkaan, onko se väärä käsitys?

Toiseksi. Mikä järki meidän on inkarnoitua tänne maapallolle (Tai muuallekaan), jos siellä henkimaailmassa ollaan onnellisia, opiskellaan, luodaan, harjoitetaan rakkautta jne. Siis kertokaa nyt että MIKSI? Ei riitä vastaukseksi se, että "on osa suurempaa suunnitelmaa", koska sitten haluaisin kernaasti tietää että kuka sen suunnitelman takana on, onko suunnitelma aukoton, mihin se tähtää jne. Tai myöskään se ei riitä, että ihmisenä eläinen opettaa ja jalostaa, kasvattaa meitä kohti parempaa, koska eikö saman asian voisi hoitaa siellä jo lähtökohtaisesti hyvässä ja rakkaudellisessa ympäristössä?

Tässä on nyt jotain, mitä en ymmärrä  Undecided Ja niin kovasti haluaisin yrittää ymmärtää, luoda omalle järjelleni soveltuva selitys. Ihminen kun haluaa aina selityksiä kaikelle.

Sinulla on hienoja kysymyksiä. Valitettavasti kukaan ei taida osata antaa aukottomia vastauksia. Ei ole olemassa absoluuttista totuutta.
Hienoa, että olet aloittanut tämän antoisan keskustelun täällä ja toivon, että saat sinulle rakennusaineita omaan maailmankuvaasi. Astrofoorumi ei kuitenkaan ole kaikkein hengellisin foorumi. Kannattaisiko sinun tämän lisäksi keskustella eri uskontokuntien pappien kanssa? Myös netissä taitaa olla kristillisiä sivustoja. Löysin hiljattain mielenkiintoisen buddhalaisen keskustelufoorumin, mutta hukkasin myös. Siellä oli mielenkiintoisia keskusteluja.
Selkiytä ajatuksiasi pikkuhiljaa, ja ole valmis muuttamaan käsityksiäsi, jos joku ei tunnukaan hyvältä.
Pysy kuitenkin astrofoorumillakin kuulolla  Smiley
269  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 04.08.2014 20:10:43
Lisäyksenä Ritsan hyvään pohdintaan.

Jokainen henkimaailmalta saatu ohje pitää myös ajatella järjellä. Jos saat pelkkää sanahelinää tai arveluttavia ohjeita, luukut kiinni vaan.
Lisäksi täydentävät kysymykset on sallittu.
270  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesus Kristus : 04.08.2014 18:58:27
Kiitos tuosta, Ritsa.  smitten
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20