Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua demonin kanssa : 05.07.2013 22:42:10
Minä en fanaattisesti kiellä enkä puolla demonien olemassaoloa mutta ennenkö niitä alkaa syyttämään olisi hyvä ensin poistaa se mahis että on kyse mielen sairaudesta.
17  Astro special / Yleistä / Vs: Mikä kukka olet. : 05.07.2013 22:11:00
Päivänkakkara.
18  Astro special / Yleistä / Vs: Väärin kuultuja laulujen sanoja : 05.07.2013 21:54:11
Dingon kappale Hän on se, en tiedä lauletaanko siinä yhes kohtaa "hän tahtoo verta sotilaan" vai "hän tahtoo herttasotilaan". Vai ihan jotain muuta?
19  Astro special / Yleistä / Vs: Kuinka käsittää tällaiset päivähoroskoopit? : 05.07.2013 21:16:01
Anteeksi nyt, mutta minä olen tällä keskustelufoorumilla ihan muiden aiheiden (henkimaailman ilmiöt, vaihtoehtohoidot jne.) vuoksi. Astrologian suhteen olen vain puhtaasti kuluttaja ja niin haluan asioiden olevan jatkossakin. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa ryhtyä opettelemaan taivaan palleroiden syvintä luonnetta. Sen takiahan niitä päivä/kuukausi/vuosihoroskooppeja laaditaan, että monet muutkin kuin minä ovat kiinnostuneita niitä lukemaan, mutta eivät itse syvällisesti ymmärtämään tahi laatimaan.

Lähinnä ajan kysymykselläni takaa jotain sen kaltaista, että voiko tällaisen viittauksen parisuhdeasioihin/kumppaniin sinkku sitten vaikka tulkita käsittävän myös suhdetta omaan itseen tms. Ellei, niin sitten vain on edelleen ohitettava ei-itseä-koskevina kaikki ne päivähoroskoopit ja ne osat muitakin horoskooppeja, jotka koskevat parisuhdetta tahi kumppania.

Mua kyllä kiinnostaa tuo astrologinen puolikin. Mutta kun en tiedä syntymäkellonaikaani. No kyllä sen sais muutamaltakin instituutiolta tietoon mutta en oo saanu ajalliseksi...
20  Astro special / Yleistä / Vs: Kuinka käsittää tällaiset päivähoroskoopit? : 05.07.2013 21:11:06
Pitkään sinkkuna olleena olen jo pidemmän aikaa miettinyt, onko niin että kun päivähoroskooppi täällä astrossa sattuu sanomaan jotain parisuhteesta (parisuhteesi sitä sun tätä, kumppanisi sitä sun tätä), että mitä sinkun pitäisi siitä sitten ajatella? Vai ajatellako vain "jaahas tämän päivän päivähoroskooppi ei sitten ole minua varten, vaan vain niitä varten jotka ovat parisuhteessa. (Niin olen tähän mennessä tehnyt).

Päivähoroskoopit ovat usein esim. iltalehdissä yms. sen oloisia kuin ne olisi kirjoittanut lähinnä lähettipoika luppoaikanaan ja vielä huumorimielellä, astro.fi:n päivähoroskoopeista sen sijaan on useinkin ollut iloa ja osviittaa. Paitsi siis silloin, kun tämä sinkku saa luettavakseen jonkin päivän osalta jotakin joka koskee vain parisuhdetta tai kumppania...

Sinkkuja/yksineläjiä on kasvava määrä, en varmaan ole ainoa joka tätä pähkäilee.

Painoin ensin vahingos ilmoita valvojalle kun piti painaa tuota lainaa. Mut peruin en siis ilmottanu. Grin Tämmösten aikakauslehtien jokkei mitenkää liity rajatietoon horoskoopit on just sitä että joku lähettipoika tai joku muu luppoaikanaan kirjottaa semmosen, ei kai kukaan täälä oikeesti niihin usko?

No astron päivähoroskoopis aattelisin kyllä just kun sinä oot tehny että "on sitte tarkotettu parisuhteessa olevalle". Mutta kyllä sais huomioida meidät sinkutki...Laittaa jotain perään meillekkin.
21  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 05.07.2013 20:03:07
Tää nyt on ihan pikkujuttuvalitus mutta kai tänne saa valittaa mistä vaan? Ettei tarvi olla Maailman Suurin Hätä?

Vituttaa kun Suomes pitää aina ottaa mukaan varoiksi joko sadevaatteet tai sateenvarjo jos johonki pidemmälle lähtee.  tickedoff
Aina joko uhkaa sade tai sataa.
22  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 05.07.2013 19:55:30
Onneksi on lämmintä vaikka välillä sataaki.
23  Astro special / Yleistä / Vs: Lasten oikeudet tapetilla : 04.03.2013 23:27:19
Maakuntalehdessä oli sunnuntainumerossa artikkeli siitä että kun on tapahtunut viime aikoina näitä ihan kidutuksia kun vanhemmat suoraansanoen kiduttaa lapsiaan täällä armaassa Lintukoto-Suomessamme. Tämä Erikan tapaus ja sitten oli toinen viisivuotias pikkutyttö jolta vanhemmat veti hampaita ulos suusta, seisotti 10 min kylmässä suihkussa, hakkasi laudalla...No äidithän oli äitipuolia näis tapauksis, mutta isät oli omia isiä.

Tässä ketjussa alkupäässä sanottiin miten kukan vanhempi ei ole hirviö ja vanhemmat ovat ihmisiä hekin...Olen varmaan ihan epähenkinen ihminen ja saisin hävetä kun tuli heti mieleen nämä tapaukset että näissä on kyllä nuo kiduttajat hirviöitä ja en nimittäisi oikein ihmisiksi.
Joo ja sitten tietysti vedotaan että jos he ovat lapsena nämä kiduttajat kokeneet sitä ja tätä...Lehden artikkelissa sanottiin ettei se kaikkea selitä ja kaikki kurjan lapsuuden kokeneet ei toista tekojaan.

Ei voi mitään mutta minua suuresti ärsyttää tämä hymistely ja päähän silitys mitä yleensä usein henkisillä palstoilla tapahtuu pahantekijöitä kohtaan ja vedetään ne sielunsuunnitelmat sun muut esiin..

Niin ja minulla oli ihan hyvä lapsuus ja hyvät vanhemmat, piiskaa en saanut ikinä eikä henkistä väkivaltaakaan ollut joten en ole ärsyyntynyt sen takia että käsittelisin jotakin omia traumojani. Olen ärsyyntynyt koska olen IHMINEN, en wanna-be -henkinen.

 police    Juu ja antakaa tulla vaan sitten sitä tulikivenkatkuista palautetta.... 2funny
24  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 18.09.2012 00:00:02
Kyllä mäkin elektroniikkani ostan uutena mieluummin kun kirpparilta koska haluun jonku takuun jotta ne toimii ja jos ei toimi niin takuu korvaa. Mutta en mäkään niiden "härpäkkeiden" perään oo. Mulle riittää se mitää tarvin. Muuten melkein kaiken voisinki ostaa kirpparilta mutten elektroniikkaa.

Valvotko myöhään, jos niin miksi?  Wink
25  Astro special / Yleistä / Vs: Topikin tappaja : 17.09.2012 23:49:48
Ilmeisesti sinä suhtaudut maalimaan oikealla tavalla.

Jos tuo oli mulle tarkoitettu niin ainakin itselleni oikealla tavalla.  Smiley
26  Astro special / Yleistä / Vs: Topikin tappaja : 17.09.2012 23:47:39
Mää luulen, että muillekin kuin minulle käy tätä, että selaillessa katsoo "hei, määpäs muuten vastaan tohon paremmalla ajalla" ja sitten se unohtuu, koska ei esim. ole tajunnut klikata sitä näkymään "lukemattomat aiheet"-linkin alla. buck2 Ei tarkoita että olisi mitään sen isompaa "vikaa" kenessäkään joka sattuu olemaan ketjun viimeisin kirjoittaja.

Juu näin on. Ei tarvi herkimpien vetää hernukoita nenuun ei kukaan mikään topikintappaaja oo.
27  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 17.09.2012 23:39:34


Eiks se niin ole, että sitä saa toisilta takaisin mitä heihin itse heijastaa?


Ei kai se ihan noinkaan vain oo. Siis noin mustavalkoista.
28  Astro special / Yleistä / Vs: Topikin tappaja : 17.09.2012 23:05:13
Tuo tommonen miettiminen jotta on topikintappaja on pelkkää itsesääliä. Omaa kuvittelua. Kummallekkin teistä tämä vastaus trois ja nikki.
Ja nikille nikki (heh et oo enää topikintappaja kun sun jälkees kirjotin  Smiley ) täällähän on selvä astrologinen puoli ja muu puoli. Astrologisella puolella en juurikaa oo ollu minä mutta kuvittelisin että siellä kuitenki siltä kantilta asioita pohditaan. Aiheet jo on semmoset jottei muuten voi. Muulla puolella saa sitten muutoin.
29  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 01.09.2012 22:03:24
Tsemppiä Ironialle ja kaikkea hyvää.
30  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 01.09.2012 21:59:41
Mitä ajatuksia herättää tämä Eerikan tapaus? Mun mielestä nämä kiduttajat sais kokea saman ja idiootit lastensuojelussa potkun perseelle ja työttömyyskortistoon.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288496077811.html
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24