Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
31  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 01.09.2012 01:48:36
Kaikkien aikojen paras Babylon 5. Nyt tulevista....Hmmm...Kostoa ei tuu enää eikä Aavekuiskaajaa...Eikä Merliniä (ois ollu paras jos ois viä tullu)CSI...NCIS...FBI etsivät...
No Downton Abbey, tulee uusinnat joita en katso kun on niin hiljan tulleet.. Mut tulee jokatapauksen nyt tv:stä. Se. Downton Abbey nykyään tulevista.

Kaikkien aikojen Babylon 5. Mun lemppari Sydämen asiallakin alkaa taas ihan alusta...Lovejoyta oottelen...

Mikä on unelma-ammattisi?
32  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 28.08.2012 23:55:05
Kalevanneito, hahaha, ei :Dd vaan siis tuoli oli keskellä yötä kaatunut selkänojallen ja kaapin ovet auennut. Ja kun hyvin aikaisin aamulla (ketään muuta ei ollut hereillä) heräsin, ne oli noussu takas ylös ja kaapin ovet ollu kiinni. (En silloin yöllä uskaltanut sitä nostaa ylös ja kaappeja laittaa kiinni, vaan juoksin huoneeseen ja koetin saada unta)

Eikun tuota justiin tarkoitin että sä et siis nostanut sitä tuolia etkä pannu kaapin ovia kiinni vaan ne oli ite noussu pystyyn ja menny kiinni. En siis tarkottanu jotta sä ne kaadoit ja avasit.
33  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneisyyden kaipuu : 26.08.2012 23:48:09
No mä fanittaisin keskiaikabileitä ja oon jo runsaat nelikymppinen. Mua on aina kiehtonu kelttiläisyys. Druidit, Stonehenge ja koko Brittein Saaret. Mutta jos haluaisin johonkin aikaan niin niin pitkälle tulevaisuuteen jotta ihmiskunta on vallottanu avaruuden ja matka Marsiin on yhtä tavallinen ku täältä Seinäjoelle.
34  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Rukouksen voimasta : 26.08.2012 23:41:50

Yksi äidin siunaus kumoaa 7 papin kirouksen!  Shocked  

Tähän mä uskon - äidin vilpitön ja kaikenkattava rakkaus lastaan kohtaan on NIIN paljon enemmän ku 7 pikkusieluisen papin henkilökohtaisesta typeryydestä lähteneet pahantahtoisuudet.

Itse uskon rukouksen voimaan, olen myös kokenu sen puitteissa muutamia ihmeitä elämässäni.

Niin ja siunaus voittaa muutenkin aina kirouksen, uskon minä.
35  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapsi ja henkimaailma : 26.08.2012 23:12:35
Tämä nyt ei lapsiin liity mitenkään mutta muuten vähä samansukuista kun tässä ketjussa. Täs muutama viikko sitten tuli ihan oikeasti kammottava olo jotta piti kaikki ikkunaverhot pistää kiinni illalla kun oli pimeetä kun sain päähäni jonkun ajatuksen että sieltä joku katselee sisään. Järki sanoo että mun takaterassi on niin täynnä nyt tavaraa pöytää ym. jotta mahdollinen katselija törmäisi niistä johonki tai joutuis liikuttamaan niitä ja se kuuluis tänne. Siis nimenomaan sitä takaterassin ikkunaa säikyin. Viikonpäästä ja siitä etiäppäin ei ollu mitää semmosta eikä nykkään, verhot on avoinna. Silloin jopa sytytin välillä sinne valon, että eihän sielä oo ketään. Saa sytytettyä sisältä. Aiva kahjon touhua.  idiot2 2funny

Etupuolen ikkunan eteen vedän aina verhot kun siitä kulkee yleinen kulkuväylä jota tosin käyttää tän talon asukkaat vaan ja heidän vieraat. Takapihalle ei kyllä kellään normaali-immeisellä oo asiaa. Muutaku omalleen.

Sitten 1997 kun asuin eräällä paikkakunnalla Keski-Suomessa, niin mun asunnolta pääsi kahta kautta r-kioskille. Meinasin takasi tulla sitä vähä syrjäsempää oiko?polkua, en muita oikasko mitenkää kauheesti. Mut kun käännyin sinne suuntaan niin tuli joku kammottava pelottava olo "ei tuota kautta". No en menny. Seuraavana päivänä vahtasin lehdestä jotta onko mitää kelleen tapahtunu. Siis jos joku ois sitä kautta kulkenu johonki. Aiva outo oli tuokin juttu. Se oli siis niin pakottava niinku ilmas olis säteilly jotakin kammottavaa pakottavaa "ällä tule tätä kautta", "älä mene sitä kautta".
36  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 26.08.2012 22:42:09

Pitkään aikaan ei mitään yliluonnollista oo oikeestaan täällä tapahtunut, mutta jatkuvasti mun muistissa kolkuttelee yksi vanha - yliluonnollinen, not sure - tapahtuma, joka häiritsee ihan tavattomasti.
Tuoli kaatui siis meillä keskellä yötä selkänojalleen keittiössä ja muutamia kaapin ovia, jotka pääsääntöisesti on kiinni (koska niissä on kaikenlaista turhaa romua), oli auki. Ja heräsin tuohon kolinaan siis siinä kahden aikoihin, muistaakseni, ja menin katsomaan, eipä ollut keittiössä ketään ja kaikki muut, paitsi minä olivat sikeässä unessa, mutta silti oli kaapit auki ja tuoli kaatuneena maassa. Säikähdin paljon ja koetin nukkumaan, en uskaltanut jäädä sinne keittiöön tekemään mitään. Sitten aamulla heräsin uudelleen neljän kieppeillä ja menin katsomaan. Kaapin ovet oli kiinni ja tuoli nostettu ylös. Oli muuten jännä, enkä oikeen tiedä miksi jäi mieleen erikoisemmin, kun täällä on muutakin tuollaista pientä välillä tapahtunut.

Siis sä jätit ne kaapinovet ja tuolin silleen auki ja kaatuneeksi ja sitte ne oli itekseen menny kiinni ja tuoli ylös? Niinkö?
37  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 26.08.2012 22:11:46

Saako joku paremman mielen kuitenkin siitä että lukee toisten ongelmista?


Kyllä jotku varmaan saa. En meinaa ketään täällä. Mutta oikeesti jotku voi saada kiksejä siitä jotta kun toisilla menee huonosti että "vitjat kyl mä oonkin hyvä, ei mulla sentään noin" (Sit oikeesti näillä se elämä vasta onkin rempallaan, sitä vaan ei myönnetä ees itelleen) Mut positiivisesti voi taas saada ahaa- elämyksen että se mun kynnen katkeaminen ei ollukkaa mitää verrattuna ton toisen ongelmaan...
38  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 26.08.2012 21:59:25
minkä h...tin vuoksi toiset on kiinnostuneita enemmän muiden asioista kuin omistaan  Angry Angry Angry
pitäisivät vain huolta omista asioistaan!!!!!!!!!!

Kun niillä ei taida niitä omia asioita olla... Elämä on niin vitun (anteeksi) köyhää ja sitten käy kateeksi ihmiset joilla on omaa elämää.
39  Astro special / Yleistä / Vs: Puutarha Horoskooppi : 14.08.2012 20:30:34
21.1 - 18.2
Neilikka
Voimaa ilmentävä Neilikka puolustaa vapauttaan ja
aatteitaan viimeiseen asti. Hän tulee hyvin toimeen muiden kanssa
ja tuntee paljon erilaisia ihmisiä.

 Smiley Smiley
40  Astro special / Yleistä / Vs: Huikkahoroskooppi : 14.08.2012 20:27:11
Vesimies
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on hänen lempipuuhaansa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

 Cheesy Grin
41  Astro special / Yleistä / Vs: Keijukais Horoskooppi : 14.08.2012 20:24:59
Kolsijainen
Syntynyt Hopeisen lumen kuussa eli 3.1.-28.1.

- Kolsijaiset viihtyvät yksin. Jos ne kuitenkin kaipaavat seuraa, ne hakeutuvat itseään vanhempien ja viisaampien olentojen, kuten tietäjien ja velhojen pariin. Ne antavat itsestään arvokkaan vaikutelman, mutta ovat pohjimmiltaan rajuja. Niiden lempiväri on graniitinharmaa ja onnenkasvi torvijäkälä.

 Smiley Smiley
42  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 14.08.2012 20:23:43
No jottan +23, aika nätti ilima.
43  Astro special / Yleistä / Vs: Bissehoroskooppi : 14.08.2012 20:21:10
Vesimies:
Olet Karhu!
Suuri osa rituaalimurhaajista ja saatanan palvojista on vesimiehiä.
Kulkee aina mustissa ja naama on kuin Rapalan mainos! Lävistyksiä täynnä ja vartalossa typeriä tatuointeja. Tyypillinen ihmisten pilkkoja. Pelkuri...joka ei uskalla olla oma itsensä!
Onnenkalu: Huulirasvapuikko

 2funny 2funny 2funny 2funny Grin Grin Grin
44  Astro special / Yleistä / Vs: Mistä puusta sinä olet pudonnut? : 14.08.2012 20:18:25
JALAVA (Jalomielisyys) - miellyttävänmuotoinen, tyylikkäät
vaatteet,
vaatimattomat pyynnöt, ei ole tapana antaa virheitä
anteeksi, iloinen, tykkää
johtaa mutta ei totella, rehellinen ja
uskollinen kumppani, tykkää päättää
asioista muiden puolesta,
jalomielinen, huumorintajuinen, käytännöllinen.


 Cheesy
45  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 14.08.2012 20:09:50

Yep ja Kuuhilda.
Minun veljeni teki itsemurhan parikymppisenä. Sitä olemme lähipiirissä kaikki nämä vuodet selvitelleet. Ja lähisukulaiset ovat tulleet sanomaan, että helvettiin se meni.

Siis mä en ymmärrä että jotkut oikesti tulee sanomaan noin. Vaikka niin uskoisivatkin. Jos mä uskoisin että itsemurhantehnyt menee Helvettiin niin valehtelisin kyllä omaiselle jos se kysyis jotta "ei mene". Kyllä hitto jokasen täysjärkisen/empaattisen ihmisen pitäis tietää
jottei tuollaista voi mennä sanomaan. Mitä ne sillä voittaa jotta menee sanomaan? Jotain vallankäyttöäkö tuokin on? Itsenä osoittamista paremmaksi vai?  idiot2 knuppel2 tickedoff uglystupid2 buck2
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24