Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 26.12.2013 12:55:47
Proge  kuu kauriissa vielä yli vuoden. On kyllä maineensa veroinen "kuiva kausi" kaikilla elämisen tasoilla..kertoisiko joku vielä niistä kivoista  kuu vesimies kokemuksistaan..? laugh Vielä pitäisi kevääseen -15 odotella sen saapumista.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: MC:n merkitys : 15.09.2013 10:47:51
Entäs  chiron  keskitaivas :llä? Ja  keskitaivas siis  kalat. Ei ole omalla kartalla joten en osaa kertoa kuinka toimii mutta onko kellään kokemuksia/ajatuksia?  chiron Pidetään yleensä niin vaikeana mutta symboloihan se esim. lääketiedettä ja parantamista, käsittääkseni myös opettamista.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 19.02.2013 15:35:03
..Muakin kiinnostaisi jos joku ihan kädestä pitäen neuvoisi miten tämä katsotaan...anyone?  :Smiley
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 31.01.2013 13:52:40
Olen Ebenian kanssa samaa mieltä ettei todellakaan tarvitse alkaa pelkäämään Pluton transiitteja. Niistä on vain selvittävä.

Esimerkiksi kun minulla on nyt tämä  pluto  aspect_opp  kuu transiittina, siihen liitetään usein mahdollisuus menetyksiin tai hankaluuksiin liittyen johonkuhun läheiseen naiseen, eli todennäköisimmin äitiin, anoppiin, mummoon tai vastaavaan, mutta minulle ei ole tullut mieleen missään vaiheessa pelätä äitini menettämistä. Hän on hyvässä kunnossa vaikka täyttääkin vuoden kuluttua jo 75 vuotta. Eli aina ei ole kyse kuolemasta, vaikka voi ollakin...

Olen kylläkin kuullut paljon tietoa muilta joilla on tämä transiitti on paljon huolta läheisistään.

Omalla kohdallani 1996-1997 oli puolestaan menossa  pluto  aspect_squ  aurinko puolestaan toi tullessaan yllätyksekkään tapahtumaketjun, jonka lopuksi menetin isäni. Sitä ei voinut ennakoida, mutta näin jälkeen päin sen voi hyvin nähdä.

Tässäkin täytyy aina muistaa, että Pluton transiittia ja sen luonnetta kuvaa hyvin paljon myös sen sijoittuminen syntymäkartalla. Omalla kartallani se on 8. Huoneessa, joten se toimii minun kohdallani 8.Huoneen teemojen luonteisesti.

Ebenian kohdalla muutos kohdistuu elämänpäämääriin ( keskitaivas ) ja  aspect_con aurinko transiittia on myös kuvattu henkilökohtaisella tasolla lopulta hyvin myönteiseksi transiitiksi, vaikka yhtymä jännitteinen onkin... Koska  aspect_con on yleensä aloittava transiitti, sillä sanotaan  pluto kohdalla olevan enemmänkin voimauttava vaikutus. Yleisesti Pluton transiiteista Aurinkoon sanotaan että ne määrittävät elämäntarkoitusta.

Omalla kohdallani ei tuo transiitti elämäni aikana tule toteutumaan.. muita Pluton transiitteja Aurinkoon kyllä on ollut, viimeisimmäksi  pluto aspect_tri aurinko joka päättyi syksyn puolivälissä ja oli kyllä oikein myönteinen, mutta menetti merkitystään tämän toisen transiitin varjossa.

Minkään transiitin takia ei tarvitse kärsiä.
Tähän kommentoin sen verran, että jos jotain oikein kovasti rakastaa ja sen puolesta elää ja tuntee, niin aivan varmasti voi myös kärsiä. Kärsimystä, kipua tai tuskan tunnetta toisen puolesta tai vuoksi kun ei valitettavasti voi valita.Tässäpä tuli selvennystä, minä ainakin pitäisin näitä pluton transiitteja puhdistavina, vaikeina mutta tarpeellisina. Mielenkiinnolla odotan tuota- tai no sehän alkoi tänään-  pluto aspect_tri aurinko transiittia  Smiley
5  Astro special / Ennustava astrologia / Pluto kolmio aurinko- transiitti : 30.01.2013 23:40:14
,,mitä tuo tullessaan? Nataalilla  aurinko IX huoneessa,  pluto X:ssä.  angel
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: E-pillerit ja feromonit? : 20.11.2012 15:55:06
 Jonkun tutkimuksen luin jossa naiset valitsivat eri miehen e-pilleripäissään kuin ilman ehkäisyä. Samoin naisten miesihanne on muuttunut poikamaisempaan suuntaan viime vuosikymmenten aikana, vertaapa 50-luvun filmitähtiä tämän päivän vastaaviin..Täysin loogista ja ennenkaikkea täysin oikein ihmiskunnalle tämä. Itse en ole elämässäni maistanutkaan yhtään hormonipilleriä enkä aiokaan..Kuinka joku voi kuvitella että hormoneita voi napostella kuin karkkia ilman mitään seuraamuksia?
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Perääntyvä venus : 23.07.2012 14:34:43
 venusleijona IX h. En varmaankaan niin leijonamainen tunneasioissa, enemmänkin kiusaannun liiasta tunteilusta jne. Mutta myös  aurinko neitsyt, ASC  skorpioni pitänee tästä huolen. Cool
omasta mielestä olen tietenkin mukava,  mua ei vaan tunneta... Wink....tosin mä viihdyn vallan mainiosti keskenäni jota muiden tuntuu olevan hirveen vaikea käsittää...

...juuri näin!
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pallas DC:llä : 04.07.2012 22:13:55
Mielenkiintoista.Kyseisellä tapauksella  pallas kalat,kuutarhan sivuilla mainitiin vahvan pallaksen esimerkkeinä Anna Kournikova ja Nancy Kerrigan- urheilijoihin siis viittaa kovasti. Joo nämä asteroidit on mielenkiintoisia!
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pallas DC:llä : 03.07.2012 12:01:08
..ja siis nataalikartalla.
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pallas DC:llä : 03.07.2012 12:00:30
Entäs pallas Mc:llä, miten vaikuttaa? Ammattiurheilija vai gladiaattori??! Shocked
11  Astro special / Ennustava astrologia / Chiron MC:llä : 08.03.2012 17:24:48
Minkälaista elämäntehtävää povailee tämmöinen kuvio? Itselle tuli positiivisena vaihtoehtona mieleen auttaja (lääkäri. sairaanhoitaja, parantaja jne.) ja negatiivisinena kärsijä/hyysääjä/marttyyri. Onko kellään näkemystä tähän?
 chiron kalat 
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 22.02.2012 14:33:46
Minkälainen mahtaa olla proge  :kuu:v kauris I huoneessa? Työskentelyä itsen kanssa vaiko vaan paljon "oikeaa" työtä? Smiley
13  Astro special / Astro special / Vs: Tuplat...tai triplat? : 18.02.2012 11:29:09
Hmmm..en oikeastaan tunne tupla/tripla merkkejä-Yksi pieni ihminen on  aurinko ja  askendentti  leijona, karismaattinen pikkupoika (vanhemmat ei tuplamerkkisiä mutta äiti on kyllä   leijona ja yhden tripla  leijona joka on kyllä tosi leijonamainen ja eräs ystävä kertoi moninkertaisesta skorpparista joka oli kyllä kanssa tooodeeella  skorpioni käytökseltään ja hyperpistävine silmineen yms.
14  Astro special / Astro special / Vs: Tuplat...tai triplat? : 17.02.2012 22:34:05
Hehe, ok- karttaa ei vielä ole kun ihminen ei ole syntynyt mutta yksi mahdollisuus on tää tupla kalat kuvio. Olisin juuri kiinnostunut tästä   aurinkokuu  kalat yhdistelmästä kun mun mielestä jo  aurinko  kalat-ihmiset on ihan omanlaisiaan ja omissa maailmoissaan...ja siihen jos vielä  kuu samaa merkkiä.. Grin Tuo sinun  aurinko jousimies varmasti kuitenkin tuo reippaasti potkua hommiin  Smiley  Tokihan aina koko karttaa katsotaan mutta kyllä omaltakin kohdalta tiedän miten paljon juuri  aurinkokuu vaikuttaa mun persoonaan.. :Smiley
15  Astro special / Astro special / Vs: Tuplat...tai triplat? : 16.02.2012 12:56:57
Kertoisko joku minkälainen on tupla  kalat? Siis nimenomaan  aurinkokuu  kalat, että onko todellisuudentaju/ realismi hallussa yhtään?  Grin
Sivuja: [1] 2 3 ... 6