Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 242
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 14.03.2023 21:36:12
No siinä onkin sitten aihetta juhlaan!  Grin

Tällä hetkellä on  pluto aspect_squ venus ja vaikutusalue 4. huone. Toki se ei ole kestänyt vielä kauheen kauaa. Mutta ihan kiva että siinä ei oo nyt muita planeettoja mukana.

Katsoin just yhden tutun parin edellisen vuoden transiitit niin siellähän oli Pluto oppositio aurinko... Hänellä on aurinko ravussa 12. huoneessa... Voin kuvitella et on ollut diippiä myllerrystä, erosi jne.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 10.03.2023 19:31:44
Onko se niin että  pluto aspect_opp aurinko transiitti voi tulla vain kerran elämässä ja kaikilla se ei tule koskaan? Siis tällainen muistikuva tuli jostain.
Selasin vanhoja transiittilistoja ja totesin että mulla on ollut 15-16-vuotiaana   pluto aspect_opp merkurius ja  aurinko, muutama vuosi sen jälkeen  pluto aspect_opp mars ja  chiron
3  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 11.02.2023 17:09:22
No älä, jos mulle olis tarjottu parisuhdetta pelkillä merkeillä niin en kyllä ikinä valitsisi mitään  skorpioni oinas yhdistelmää, kaikella kunnioituksella  Grin Ja kun miettii niin joo. Suhteen alkuvaiheessa tuollaiset merkit voi näkyä intohimona, mutta sitten kun rakkauskupla arkistuu niin tulee ne muutkin puolet esiin.

Ihmiset on kyllä hirveen moniulotteisia ja kaiken kaikkiaan käsittämättömiä.
Vaikka kuinka on tutkinut itseäänkin, ei siitäkään ymmärrä mitään.  Grin Tai jos on joskus muka ymmärtänyt niin tajuaa myöhemmin luulleensa ollut enemmän oma ulkokuori ja opitut käyttäytymis- ja tunnemallit (traumapohjaiset). Sit kun niitä alkaa purkaa pois, niin ymmärtää miten pihalla on ollut.

Mut sit vaan miettii, että onko sillä väliäkään. Ei me vaan ymmärretä tästä universumista edes hiukkasta. Tai ehkä juuri se hiukkanen.
 smitten
4  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 09.02.2023 18:21:18
Voitteko muuten kuvitella. Mä kysyin mun miehen äidiltä mun miehen syntymäaika. Ei se osannut varmaksi sanoa, mutta sanoi suurinpiirtein ajan. En tiedä mikä toi aikaisempi kellon aika oli millä olen tehnyt. Ja ajatellut et hän  aurinko skorpioni on  askendentti leijona...
Mä en oo sitä leijonaa hänessä koskaan oikeen niin tunnistanut ja tän uuden ajan mukaan hän onkin  askendentti oinas  2funny

Joo. Hän on vielä  kuu kalat, se on 12. huoneessa enkä mä kyllä tunnista sen vaikutusta ollenkaan. Ei niin mitään kalamaista. Se on täysin piilossa.
5  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 09.02.2023 18:00:39
En ole, vaan nousujousimies. Huh.  Wink

Noniin. Olen taas sekoillut. Siellä 12. huoneessa olikin  saturnus skorpioni. Pluto  skorpioni olikin 10. huoneessa. Ja se on osana mun "mystistä suorakaidetta".
 pluto aspect_tri marspluto aspect_opp venuspluto aspect_ssx askendenttipluto aspect_sex neptunus on Pluton aspektit.

Ja nyt huomasin että on meneillään semmoinen transiitti kuin  pluto aspect_squ venus  ja se tapahtuu mulla 4. huoneessa. Ja sitten  uranus sulkeutuva semisekstiili  aurinko. Aurinko on huoneessa 7.

Kyllähän tässä on juuri sitä ilmassa että enpäs tiedä missä ja kenen kanssa asun vaikka parin vuoden päästä. Saatikka mitä teen työkseni. Tai on mulla visio.
Se vaan on  coolsmiley aika kaukana, mutta kuvittelen sen isona ja mahtipontisena  askendentti jousimies tyyliin   :Smiley
6  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 08.02.2023 15:36:05
Joo, ai sieltä pystyy tekemään ne transiittilistat myös menneisyyteen. Oon mä sentään oman kartan jo tehnyt, oon kuitenkin roikkunut täällä jostain vuodesta 2004 lähtien?  2funny

Joo on tässä ollut vuosien taukoja..

Ihan vaan täytyisi kerrata, että mitä siellä kartalla on tapahtunut niinä vuosina kun on mennyt ihmissuhteita, asunto tai työt alta. Ainakin joskus siinä oli kyse  uranus aspect_squ aurinko kaudesta..

Pluto, en tiedä onko se mulle jotenkin "käsittämätön". Koko aikuiselämä melkein ollut jonkinlaista metamorfoosi. Mut en tiedä, mulla on Pluto perääntyvänä skorpionin merkissä huoneessa 12. Eikö se jo tee siitä aika utuisen.  Grin
7  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 06.02.2023 17:16:01
Tiedän kyllä myös että Uranus on myös helposti osasyy näihin kausiin. Se mulla on ollut viime ajat mukavan aktiivinen...
8  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 06.02.2023 17:14:17
Heippa  smitten

Olen palannut koto-Suomeen!
Kertokaa, onko joku ikä milloin esim Pluto tulee varhaisaikuisuudessa tekemään jotain kettuilu-transiitteja jokaiselle?
Mietin mistä näkisin edellisen parin vuoden transiitit, nyt kun miettii niin olen todellakin kuollut ja syntynyt uudelleen. Taas.  Grin
9  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 04.11.2022 18:34:01
Ooiiiii  smitten

Älä jää liikaa merkkejä miettimään Kuuhilda vaan fiilistele sydämellä  Wink smitten
10  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 04.11.2022 18:30:14
Nyt on kuulkaa erikoinen juttu!  Shocked

Kun tulee 8.11. täysikuu ja pimennys, niin silloin mun kuunsolmu ja Pallas Härässä 5. huoneessa ovat yhtymässä sen hetken kartan kuuhun, kuunsolmuun ja Uranukseen Härässä.

Samaan aikaan ne on oppositiossa  aurinko skorpioni joka on yhtymässä siihen mun kartan toiseen kuunsolmuun.

Samaan aikaan Saturnus on yhtymässä mun Jupiteriin vesimiehessä 2. huoneessa ja nämä teki sit myös jotkut aspektit kuuhun ja aurinkoon.

Itse en osaa tulkita tätä astrologisesti, mutta sen tajuan että tässä on joku aika vahva juttu. Isoja muutoksia elän, lähdetään parin päivän päästä 3 kuukaudeksi tuonne Keski-Eurooppaan asumaan, eli muutto osuu juuri täysikuulle. Tämä matka tuli ja järjestyi jotenkin "kohtalonomaisesti" eli kaikki järjestettiin ja mahdollistettiin nopeasti. Olen tietoinen menneistä elämistäni tuossa maassa ja olo on ihan kuin tämä olisi käsikirjoitettua kaikki, ja jotenkin aavistelen löytäväni ton reissun aikana itsestäni uuden puolen. Tai meneväni vahvasti sitä kohti mitä mun on tarkoitus tehdä.

Nimimerkillä: Vain vähän matkustellut kotikissa.  Smiley

Jännittää, pelottaa ja innostuttaa, silti jollain tavalla vahva ja rauhallinen olo - näin tän pitää mennä.
11  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 10.10.2022 20:05:57
Mielenkiintoista, en ole tuollaista komerojuttua kuullutkaan. Mutta näyttää siltä että mulla ei ole mitään komerossa. Jos osasin oikein tulkita.  idiot2

Oispa kivaa jos jaksaisi opiskella vähän tätä astrologiaa, on jäänyt aika perustasolle.
12  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 30.09.2022 21:00:21
Nikki, jep, se kuunsolmu on kärkenä. Mutta mä en ymmärrä astroa niin paljon et tietäisin mistä näen onko sen paluu.  Grin

Jotain mullistavaa on tää koko vuosi kyllä ollut elämässä, pään sisällä ja ulkoisestikin. Tulee pian muutto ulkomaille kolmeksi kuukaudeksi koko perheen kera.
Mä mietin ihan tosissani alkavani viimeinkin opiskelemaan jotain hörhöä. Hörhöys on aina ollut mun oma juttu, mut jos alan vaikka energiahoitajaksi, pitää mun tulla siinä asiassa näkyväksi. Oon ollut ennen siihen liian nössö, mut nyt oon alkanut ymmärtää että täähän on mun elämä... Mä voin tehdä sitä mikä kutsuu, vaikka se ois monen mielestä outoa.
13  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 29.09.2022 21:52:20
Tää on tämmöistä yksinpuhelua nyt, mut vielä yksi havainto mitä tein niin mun kartallahan on YOD. Se ei ole astro.fi tulkinnoista tullut ilmi, eli oli mulle ihan uus löytö. Tein jollain ulkomaisella sivustolla kartan niin se oli minitulkinnassa.

Mulla se koostuu  uranus jousimies 1. huoneessa, kuunsolmu  harka 5. huoneessa ja MC  vaaka . Jännä homma! Täytyy alkaa ihmettelemään sen merkitystä.
14  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 29.09.2022 21:27:02
Niin ja normaalisti en kovasti stressaa perus arjesta enkä pienistä muutoksista, mut nyt on sellainen vähän isompi muutos nopealla aikataululla  Grin
15  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 29.09.2022 21:18:08
Joo..
Suvussa kulkevat riippuvuudet, ajatus- ja tunnemallit ja sairaudet.
Niihin olen tietoisesti katkonut siteitä pari vuotta. Tärkein on että tiedostaa ne ja päättää, että tämä pysähtyy minuun. Meidän suvusta tulee vahvana itsensä vähättely ja marttyyrius sekä puutetietoisuus. Ja ymmärrä kyllä, sota-ajan eläneet sen koki niin vahvana et sen seuraukset siirtyi mun vanhempien sukupolveen myös.

Joku kumma kyllä, nyt iski taas akuutti alaselkäkipu. Se muuten tulee aina siinä elämänvaiheessa kun tuntuu olevan liikaa kaikkea ja tuleva muutos pelottaa. Se on psykosomaattinen juttu ihan satavarmasti, vaikka onkin ihan myös satavarmasti hyvin fyysinen iskias tai mikä nyt onkaan...

Juurichakraa se varmasti heijastelee. Sitä perusturvan tunnetta. Riittääkö tämä kaikki mitä teen, kun täytyy siihen ja siihen mennessä saada kaikki valmiiksi. Se on se tunne.
Sivuja: [1] 2 3 ... 242