Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 242
16  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 25.09.2022 20:47:25
Hmm, oon ehkä ymmärtänyt että perääntyvät planeetat syntymäkartalla vaikuttaa melko vahvasti. En ole niitä liiemmin ennen noteerannut, tai tiedostanut ne olen, mut nyt aloin miettiä että niitä on tosi paljon.
Muutenkin aloin miettiä 1. huonetta, siellä on Uranus  jousimies ja Neptunus  kauris, molemmat perääntyvinä. Kun se on kuitenkin minuuden huone. Haaveileva friikki?

Oon saanut kuulla hyvin erilaisia versioita siitä miten mut koetaan, usein vähän salamyhkäiseksi, ei ollenkaan perus kaksoseksi vaikka kaksososissa monta persoonallista planeettaa...
Olen valitettavasti ihminen joka on hyvin erilainen eri ihmisten seurassa, se liittyy hyvin paljon turvan tunteeseen. En tarkoita että olisin feikki. Joskus olen ihan täysin sivusta seuraaja, asiallinen viilipytty, diplomaattinen. Joillekin heti avoin hölösuu, näytän lämpimän hassun puolen. Ja sitten se on se filosofistinen minuus joka on suora ja ehkä jopa tahallaan erikoinen ja villi, jotta saadaan vähän aikaan kontrastia (se on selvästi Uranus  Grin mutta se puoli näkyy vain kun on riittävän turvallista)

No lisäksi kartallani perääntyy myös Jupiter  vesimies, se on 2. huoneessa, Saturnus  skorpioni 10. huoneessa ja  pluto skorpioni 12. huoneessa.

Voisko tämä selittää sen, että mulla on valtava sisäinen maailma jota en kovin hyvin osaa ilmentää ulospäin, koen siis vaikeutta saada ulos asioita.
17  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 17.05.2022 21:06:14
Mitäs kun kuu oli 28 astetta skorpionissa täyden kuun ja pimennyksen aikaan, jossain englanninkielisessä videossa ohjattiin katsomaan mitä itseltä löytyy 28 asteesta niin se vaikuttaa vahvimmin siihen. Niin tarkoittikohan se et mistä tahansa merkistä vai siitä missä on skorpioni...
Mulla on 12 huoneessa Saturnus 23 astetta skorpionissa joten eikös se siihen ollut yhtymässä?
En muuten kyllä huomannut mitään erityistä olossa. Ihan yhtä vahvaa varjotyötä ollut koko vuosi.   Grin Kun käsitin et tuo kuunpimennys tuo meille omat varjot vasten kasvoja ja vielä superkuu intensiivisesti vesimerkissä. En huomannut, ollut suht tasaista.
18  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 10.05.2022 22:47:14
Parasta tänään..
Mielenrauha.
Metsälenkki, huumaava luonto.

Viime öinen kokemus, havahduin siihen, että mulle sanottiin "higher heart activation" ja sen jälkeen tunsin voimakkaan pyörteen rinnan ja kurkun välillä, kesti noin 5min ja nukahdin sen tuomaan hyvään oloon. Saan kaikenlaisia energiahoitoja ja viestejä sellaisessa puoliunessa, nyt olin kyllä täysin hereillä.

Me ei olla yksin  smitten
19  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, Valonkantajan asteroidi : 10.05.2022 22:15:03
Hei iloinen yllätys, että täällä on tullut tulkintaa, kiitos nikki  Smiley

Joo, kutsumus on mun juttu työelämässä, oli mitä oli mä olen sellainen täyttymyksen maljan etsijä.  ;DJa se tarkoittaa sitä, että voin antaa hyvin paljon jollekin asialle, joka antaa mulle hyvin paljon. Rahaa tarvitaan elämässä mutta mä en valitsis työtä ikinä rahan perusteella.

Sitten kyllä olen erittäin epämotivoitunut asioista, joista en ole motivoitunut.  Grin (Tähän mun 11v sanois: no shit Sherlock!)  Tahdon vaan tehdä aidosta kipinästä asioita.
Vaihtoehtoiset hoitomuodot mua kiinnostaa kovin. Yrittäjyys, kenties yhdessä jonkun kanssa, olen parhaimmillani "pientiimipelaaja", kun vaan on sellaiset kaverit, et jokaisen yksilöllisyys saa tilaa ja joustoa.
20  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, Valonkantajan asteroidi : 04.05.2022 23:56:10
Kuuhilda, jos se niissäkin töissä käy et "suutarin lapsilla ei ole kenkiä", niin mikä jottei...
Mut ei. Ei mun juttu. Oon liian  kuu kauris semmoseen.

Kirjoitin tähän pitkän rimpsun ja se katosi jonnekin  buck2
21  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, Valonkantajan asteroidi : 03.05.2022 23:30:37
Mielenkiintoista.
Multa jää nää tulkinnat pois kun en todellakaan oikein ymmärrä kokonaisuuksia. Mutta, mielenkiintoista on se et Vestani sijaitsee huoneessa 10., tässä kun mietin mikä musta tulis sit isona.
Se on  vaaka merkissä. 10. huoneessa sen kaverina  pluto skorpioni mutta eivät oo yhtymässä.

Aspekteja tuli kaksi ja ne kohdistuu molemmat 2. huoneessa oleviin kappaleisiin,  aspect_tri jupiter vesimies ja  aspect_squ kuu kauris.
22  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 03.05.2022 22:34:04
Millä matkalla? Tallinnan risteily vai äkkilähtö Kreetalle?  :Smiley
Joo. Siis en oo vuosikausiin tutkinut astrologiaa, niin ehkä "pieni" innostus, kun tajuan alkaa tutkimaan meidän perheen karmallisia sidoksia ja muuta.

Ja oikeesti lasten ja miehen kartalta löytyy aika friikkejä juttuja - siis erilaisia kuin omalla kartalla niin tuntuu, ettei semmosta voi ollakaan.  Grin

Musta on esim aika hurja et miehen Pluto skorpionissa on 0 astetta 4. huoneessa, eli tarkka yhtymä IC:lle. Hui.

Ja musta on tosi outoa et tyttären nousumerkki on kauris. Ja siihen tarkka yhtymä Pluto kauriissa 12. huoneessa. Hui.

 Grin
23  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 03.05.2022 13:10:17
Täähän meni nyt tosi jännäksi!

Mä huomasin, et mun miehen kuunnoususolmu on kaksosissa (mun aurinkomerkki) ja laskusolmu jousimiehessä (mun nousumerkki)
Ja siten tää menee ristiin et miehen aurinkomerkki on skorpioni, niin mun laskusolmu on siellä.

Meidän pojan noususolmu on myös jousimiehessä eli vastakkainen kuin miehellä ja mun tytöllä on skorpionissa, eli päinvastoin kuin mulla mutta sama akseli.

Ihmeellistä!
24  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 03.05.2022 09:25:40
Mähän olen hyvin erakkomainen ja kotona mielellään yksin meditoin ja keskustelen oppaiden kanssa, sehän on täysin 12. huoneen skorpparijuttu enemmän..

Mutta sen kuun laskusolmun lisäksi siellä mun 12. huoneessa on Saturnus skorpionin merkissä.
25  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 03.05.2022 09:21:45
Huh, onneksi huomasin et Pallas Härässä on yhtymässä noususolmuun. Pallakseen kuuluu mieltä ja ruumista yhtäaikaisesti hoitavat tekniikat.
Niitähän mä teen ja ehkä pian opetan..
26  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 02.05.2022 23:01:18
Kaipa musta pitäisi tulla sitten joku arvovaltainen ja rikas kuninkaallinen, joka viljelee maata ja järjestää viihdyttäviä juhlia jossa on runsaat pitopöydät. Hmm, olen kyllä taiteellinen, joten se vois istua tähän asetelmaan.
27  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 02.05.2022 22:58:01
No höh.  Grin Kiitos.
Nyt tuli hölmö olo, oloni on vieras härän merkissä ja 5. huoneessa.  Grin
28  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 02.05.2022 22:48:17
Kuunsolmuista kyselen. Kun mulla näkyy täällä kuunsolmu Härässä 5. huoneessa, niin onko se nyt sitten nousu vai laskusolmu? Onko se pohjois- vai eteläsolmu? Onko se se mikä kertoo edellisestä elämästä ja sitten se toinen solmu skorpionissa 11. huoneessa on tän elämän oppitavoite?

Yritin lueskella vanhoja ketjuja mutta en oikein löytänyt selvyyttä. Ja kartassa se on tosiaan nimettyjä vain "kuunsolmu". Mikä on epäselvää.  Wink
29  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 13.04.2022 20:36:46
Mun sisäisiin silmin tuuli on violetti ja sininen.


Teetkö manifestointirituaaleja kuun kierron mukaan? Tuli mieleen, kun täysikuu tulossa.

30  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 05.04.2022 22:36:45
Mun uusin oivallukseni astrologiassa on, että en kyllä muista/tajua siitä juuri mitään  coolsmiley Grin Sen ymmärrän että se on monimutkaista ja siinä on paljon liikkuvia osia. Tällä hetkellä kiinnostaa taivaankappaleiden liikkeiden vaikutus kollektiiviin.

Olis hauska jos jaksaisi vähän perehtyä enemmän. Tein kyllä jo ens vuoden auringonpaluukartan ja olin ylpeä että osasin sen tehdä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 242