Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 242
31  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 05.04.2022 22:25:36
Meillähän on 12.4 Jupiter  aspect_con Neptunus..
Neptunus = vesielementti
Jupiter, laajentava

Katselin säätietoja, niin sadetta eri muodoissa näkyi olevan monina tulevina päivinä.
32  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 05.04.2022 10:49:41
Katsoin pitkästä aikaa transiittilistaa, kas Uranushan se siellä  Grin
 uranus aspect_ssx aurinko ja  merkurius (7. huoneessa kaksosissa)
Ja  uranus aspect_inc keskitaivas vaa-assa...
Tämäkös se tekee muutoksen tunnetta elämään...
Työelämä ainakin muuttui kertarysäyksellä.
33  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 14.03.2022 00:52:39
Yogi teet on hyviä, ainakin se green macha, ei maistu lainkaan liikaa vihreälle teelle vaan on mausteinen ja makeahko.

Ymmärsin juuri että yksi syy sellaiselle vähän epämääräisen haaveilevalle ololle johtuneekin siitä, että eletään kalojen aikaa. Unimaailma on ollut rikas, en tiedä voisko se kyaniitti yöpöydällä vaikuttaa myös asiaan, mutta varmasti neptuniaalinen energia myös. Omalta kartalta ei kaloja löydy.
34  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 12:25:20
Mulla tulee tunne, että haluat ymmärtää mut väärin ja jotenkin kategorosioda johonkin lokeroon. Mä olen ihan tavallinen ihminen.

Sanon nyt vielä kerran, jotta ymmärrät, jos oli joku ristiriita: rokotehaitat johtuu sekä rokotteesta itsestään, sen aiheuttamasta reaktiosta kehossa. Ihmisen mieli voi vahvistaa mitä tahansa oiretta, sekä myös luoda niitä. Eli sekä-että.
En tiedä mikä tässä on niin ristiriitaista, mutta tän paremmin en osaa selittää.

Taidan olla huono kirjoittamaan, koska normaalielämän kanssakäymisissä en ole vastaavanlaisia reaktioita saanut nyt kuin täällä.
35  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 11:42:00
Enkä ole vähätellyt kenenkään rokotehaittaa. Rokotehaittat on ikävä asia ja ne on todellisia. Ykstäväni sai Modernan toisesta rokotteesta sydänlihaspussin tulehduksen ja hänen miehensä sai laskimotulpan jalkaan. Kummallakaan ei ollut tullut mitään ekoista rokotteista. Päättivät sitten, että eivät enempää enää ota..
Perheenjäsenensä halvaantui puolet kasvoista viikoksi ja sen jälkeen on jäänyt neurologiset säryt.

Ja kyllä, ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Fyysinen vaikuttaa psyykkiseen ja toisin päin. Sen toteaminen tuskin tekee minusta "sekavaa" ja se ei ole vähättelyä.
36  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 11:25:54
Olenko jossain vaiheessa sanonut, että olen sairaalassa opettanut Maria Nordinin hoitofilosofiaa?
Aika pitkälle voi näköjään mennä toisen ihmisen sanojen vääntelyssä.
37  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 10:26:02
Mä en näe mitään me ja te asetelmaa, enkä koe tarvetta syyllistää ketään.
Mehän olemme kaikessa itse itsestämme vastuussa, niin tunteista ja reaktioista, eniten se katkeruus satuttaisi itseä. Enkä toivo sellasta kellekään.

Kyllä tunteet ja ajatukset vaikuttaa hyvin paljon kehoon, sitä kutsutaan neuroplastisuudeksi. Ihan placebo-tutkimukset puhuu sen puolesta.
Siihen perustuu Joe Dizpenzan Luo itsesi uudelleen-kirja, mikä oli itselle se ensipurema aiheeseen. Maria Nordinin Free to heal tekniikka (tän avulla multa parani hajusteyliherkkyys), hypnoterapia, mentaalivalmennus..

Toki jos kehoon laittaa sinne kuulumatonta, tekee keho viisaana työn poistaakseen ylimääräisen asian (eli lähtee hyökkäämään, usein myös omia soluja vastaan), eli en tarkoita että r-reaktiossa olisi kyse pelkästä pelkoreaktiosta, mutta pelko vahvistaa. Onhan esim masennus ja pelko tekijä jonka katsotaan lisäävän riskiä pahemman koronan muotoon. Potilas paranee nopeammin kun hänelle luodaan toivoa ja turvallisuutta.
38  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 19:08:52
Mä haluan vielä sanoa sen, että esim mun mies on ottanut 2 piikkiä ja mä en missään vaiheessa oo "puuttunut" siihen mitenkään, (vaikka hän sanoikin sen niin että ottaa ne vaan siks et pääsee työmatkalle) ja myös kun äitini epäröi asioita hyvin paljon, sanoin vaan että hänen täytyy tehdä päätös omassa sisimmässä ja jos päättää ne ottaa niin menee sinne luottavaisena ja turvan tilassa.
Uskoisin myös siihen että rajuimmat oireet kertoo ihmisen sisäisestä ristiriidasta.
Se on niin k:ssa kuin r;ssä että saatamme pelkoenergiasta vetää puoleemme paljon hankalammat oireet kun miten ois mennyt, kun ois uskonut että "olen turvassa". Toki on asiat joihin emme voi vaikuttaa kuten sielunsuunnitelma ja siihen kuuluvat oppiläksyt.
39  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 17:04:41
Mut toki positiivista on se et vaihtoehtois- ja luontaishoidot on kasvattaneet suosiotaan noiden rokotehaittojen vuoksi. Ihmiset ymmärtää että apua täytyy hakee jostain muualta, kuin sieltä mistä se ongelma on tullut..
40  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 16:56:22
Siinä vaiheessa JOS rokote estäisi tartunnat ja olisi täysin turvallinen, ymmärtäisin erittäin hyvin nämä toimet...
Mä kun olen kaksi vuotta hoitanut koronapotilaita, oon nähnyt riittävästi... Nimittäin miten hyvin se rokote suojaa.

Oon nähnyt myös liian monta rokotevauriota ja yhden perheessäni  Embarrassed

Itse en ole yhteenkään miekkariin osallistunut, harvoin niistä muuten uutisoidaankaan, toi convoy sai tietty median huomion koska tiedettiin etukäteen, että sinne menee vähän eri sakkia, joka saattaa käyttäytyä huonommin kuin wwd ja savesote-mielenosoittajat. Media haluaakin luoda hyvin yksipuolisen kuvan koronarokotekriittisestä ihmisestä. Valitettavasti moni menee siihen halpaan ja luulee, että me kaikki ollaan jotain salaliittoteoreetikkoja. Se ei muuten tee kenestäkään salaliittoteoreetikkoja, että näkee jo esillä olevat asiat. Hyvin moni meistä haluaa vaan puolustaa ihmisten vapautta..
41  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 09:47:32
Mulla on aina ollut halu hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti.
Ja se onnistuu eri tavoin. Tällaisen tunnollisen ja herkän ihmisen on ollut aika kova ollu toimia isossa organisaatiossa, joka tietysti on pohjimmiltaan bisnestä. Kiire kuvaa hyvin työ kulkua, siinä ei jäädä pitkäksi aikaa kuuntelemaan potilasta. Ihmisten vaivojen juurisyyt jää hoitamatta ja etenkin vanhukset tuupataan täyteen lääkkeitä.
Paljon siellä on epäinhimillistä. Ja työntekijä on organisaatiolle vain muurahainen, ei yksilö.

Ehkä meillä on vielä joskus uuden ajan sairaalat jotka toimii vähän kuin kultaisen Atlantiksen parantamisen temppeli. Niissä sais mahdollisuuden syödä terveellistä, ravitsevaa ja parantavaa ruokaa.
Vaihtoehtoiset hoitomuodot kulkisi rinnalla, esim homeopatia, eteeriset öljyt, energiahoito, jäsenkorjaus, akupunktio.
Toki ihminen osaa jotain länsimaisesta lääketieteessä erittäin hienosti ja se on leikkaukset.
42  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 18.02.2022 23:40:43
Kiitos tsempeistä  Smiley

Juu, no mulla ei ole k-rokotteita, se on oma valinta tässä vapaassa maailmassa.

Jokainen saa arvioida itse riskit ja hyödyt. Perusterveet ihmiset yleensä sairastaa lievästi. Toki meille eri tahot myy ajatusta että rokottautuminen on toisista välittämistä ja vastuullista - siihen saa toki uskoa jos haluaa, mun henkilökohtainen näkemys on eri ja se tulee kaikesta siitä mitä olen nähnyt.
Kyllähän monet on tosi mustavalkoisia tässä asiassa, jopa suuttuvat siitä, että joku tekee itse omaa kehoa koskevan valinnan. Koitan silloin nähdä senkin läpi, että olemme samanarvoisia.

Mutta summa summarum, mulle toi irtisanoutuminen oli hyvä muutos elämään ja en hoitotyöhön tule palaamaan.. Nyt aukeaa aivan uudenlaiset ovet.
43  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 11.02.2022 22:52:49
On tää elämä jännää. 12 vuotta erikoissairaanhoidossa 2v hoitanut k-potilaita.
Sit tulee laki. Mulle sanotaan että mun pitäisi luovuttaa mun henk.koht terveystietoja työnantajalle. Sanoin ei.

Menee 3 viikkoa niin että mulle sanotaan vuorotellen et korvaavaa työtä löytyy ja ei löydy. Sitten sitä ei löydy.

Kotiin palkatta ja asia on järjestetty niin että liitolta ei saa rahaa, eikä mistään muualtakaan. Irtisanouduin. Nyt on 90pv karenssi ennen kun voisin saada työkkäristä rahaa. Töitä oon hakenut, kahdesta paikasta oon saanut vastauksen et paikka ei ole sinun.

Samassa tilanteessa on useita satoja hoitoalan ihmisiä. Ne kaikki ei oo rokottamattomia, osa on ottanut 1 tai 2 piikkiä. Osa ei vaan näyttänyt todistusta. Media valehtelee räikeästi asioista. Esim oli juttu että HUS:sta irtisanoutunut yksi hoitaja tämän takia. luku on aika paljon isompi... Mä oon kyl eri sairaanhoitopiiristä..

No, aika aikansa kutakin, vanhan täytyy romahtaa et uutta voi tulla tilalle - niin minussa kuin kollektiivisesti..
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 20.10.2021 10:20:22
Mulla olisi oikeastaan monta kysymystä ja toisaalta tiedän, että kaikki on mahdollista.  Grin

Kysyn nyt kuitenkin näin.

Tapahtuuko työssäni muutosta vuoden sisään?
Opiskelen työn ohessa täysin uudenlaista asiaa, mutta kouluttajan persoona häiritsee minua. Opiskeltava asia on hieno ja sisällöltään mun mielestä tärkeä ja hyvä, mutta opettaja suoltaa omia rajoittavia näkemyksiään tunneilla ja se syö mun motivaatiota vaikka koulutus on vain vuoden kestoinen.

Kysyn nyt tähän opiskeluun liittyen että tuleeko siitä minulle työ vai onkohan sen tarkoitus että tapasin siellä uuden ystävän, tekisi mieli jopa keskeyttää tämä opiskelu vaikka saankin siitä paljon. Toisaalta tunnen että se on joku siirtymä täysin uuteen ja edessä on vielä muutakin opiskelua.

Hei Tiigris!

Olet saanut paljon tästä koulutuksesta, se ehkä avautuu myöhemmin uudella tavalla sinulle ja huomaat oppineesi jotain muuta kuin aluksi olit ajatellut. Joustavuuttasikin tarvitaan, mutta sehän sinulta luonnistuu varmasti hyvin. Näen todellakin potentiaalia tässä isommassakin kaavassa. Älä luovuta, jotakin hyvää olisi luvassa. Tästä varmastikin jotain vihjeitä pian saat ihan konkreettisestikin nähdä. Sellainen huomio pyydetään sinulle antamaan, että muista pysyä omassa voimassasi ja totuudessasi. Älä anna voimaasi pois. Tutkaile tätä huomiota itseksesi tarkemmin. Saan tunteen, että se on tosi tärkeä. Kuuntele intuitiotasi tarkkaan, älä anna mielen hämätä. Tarkkailepa myös uniasi lähipäivinä, jotain viestiä sinulle niissä yritetään toimittaa. Uuden kynnyksellä tässä ollaan.

Kiitos vastauksesta  Smiley
Todellakin intuition käyttöä tässä harjoittelen. Olen myös ottanut aktiivisesti yhteyttä omiin oppaisiin ja enkeliin. Mulla on energiaherkkyys ja olen selvätuntoinen ja jonkin verran selvätietoinen. Tässä opetellaan paljon luottamusta kun en näe/kuule, jos saan viestejä joudun punnitsemaan onko se mielikuvitusta vai ei. Unimaailma on kyllä ollut aktiivinen, itseasiassa mulle opetettiin Vagushermon parantamista kultaisella valolla yksi yö, sitä vaan kutsuttiin Venuksen linjaksi, mutta meni aivoista suolistoon kuten Vagushermo. Korostettiin että se on tärkein linjoista. Samana yönä mulla oli iso laatikollinen jalokiviä joiden kanssa työskentelin, mutta energia oli liian pomppivaa joten päätin keskeyttää unen, heräsin ja jatkoin nukkumista.

Lisäks on ollut vähän häiritseviä unia, kuten paholaisenergia oli meidän kotona, se oli musta huppupää yhdessä huoneessa, josta leijaili myrkynvihreä valo. En pelännyt sitä, jotenkin mun tehtävä oli pitää se hallinnassa ettei se siitä leviä, mutta tiedostin että mun energia menee siinä ikäänkuin hukkaan ja olin pettynyt et sellaista pimeyttä on, kun mun oikea tehtävä on keskittyä valoon.
45  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 16.10.2021 22:08:02
Mulla olisi oikeastaan monta kysymystä ja toisaalta tiedän, että kaikki on mahdollista.  Grin

Kysyn nyt kuitenkin näin.

Tapahtuuko työssäni muutosta vuoden sisään?
Opiskelen työn ohessa täysin uudenlaista asiaa, mutta kouluttajan persoona häiritsee minua. Opiskeltava asia on hieno ja sisällöltään mun mielestä tärkeä ja hyvä, mutta opettaja suoltaa omia rajoittavia näkemyksiään tunneilla ja se syö mun motivaatiota vaikka koulutus on vain vuoden kestoinen.

Kysyn nyt tähän opiskeluun liittyen että tuleeko siitä minulle työ vai onkohan sen tarkoitus että tapasin siellä uuden ystävän, tekisi mieli jopa keskeyttää tämä opiskelu vaikka saankin siitä paljon. Toisaalta tunnen että se on joku siirtymä täysin uuteen ja edessä on vielä muutakin opiskelua.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 242