Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 240 241 [242]
3616  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Nyt sitten chakrat balanssiin! : 12.09.2007 14:14:06
Heiphei! Tässä on tietoa chakroista, joita vähän leikkelin ja liimailin ja YRITIN hieman referoida, eli ne on otettu www.reikisivut.com sivustolta.

Lisäselvennys: ++ tarkoittaa "Liiallinen energia tässä chakrassa (chakra pyörii liian nopeasti) aiheuttaa" ja -- tarkoittaa "Liian vähäinen energia tässä chakrassa (chakra pyörii liian hitaasti) aiheuttaa"

Oikein hätkähdin kun noita lukiessani tajusin jotain, oikein lamppu syttyi päässä!
  Shocked Smiley

Juurichakra
väri: punainen
tehtävä: ohjaa selviytymistarpeita ja itsesuojeluvaistoa; yhdistää meidät fyysiseen maailmaan aineellisten tarpeiden tyydyttämisen, olemassaolon ylläpitämisen ja oman lajin säilyttämisen kautta.
Kun energiamme on keskittynyt Juurichakraan, voimme kokea pelkoa loukatuksi tulemisesta sekä fyysisessä että psyykkisessä mielessä tai olla vahvasti taipuvaisia loukkaamaan muita. Fyysisesti se vaikuttaa meihin ohjaamalla adrenaliinin ja noradrenaliinin erittymistä. Kun Juurichakra on tasapainossa se tuo elinvoimaisuutta, hyvinvointia, juurtumisen ja keskittymisen tunteita, seksuaalista hellyyttä ja itsehillintää.

++ aggressiivisuus, määrääväisyys, egoismi, seksuaaliseen pidättyväisyys.
-- epävarmuus ja masennus, tahdonvoiman puute esim. oman elämän päämäärien toteuttamiseen, kiinnostumattomuus tai vastenmielisyys seksiin, epävarmuuden tunne, levottomuus ja huolestuneisuus.

Joitakin fyysisiä sairauksia saattaa esiintyä, kun Juurichakra on epätasapainossa: selkäranka- ja sääriongelmat, kivessairaudet.



Sakraalichakra
väri: oranssi
tehtävä: tunteiden, ruoansulatuksen ja seksuaalisuuden keskus; huolehtii sukupuolten välisistä ihmissuhteista ja seksuaalienergiasta, puhdistaa ja käynnistää tunteita ja fyysisiä prosesseja.
Sakraalichakra on keskittynyt elämän nautintoihin, joten se jonka energiat ovat keskittyneet tähän chakraan on kiinnostunut sensuaaleista nautinnoista ja kokemuksista. Kun tämä chakra on tasapainossa kuukautiset ja vaihdevuodet sujuvat ilman komplikaatioita, kuten muutkin hormonaaliset muutokset sekä miehillä että naisilla, olemme kosketuksissa omiin tunteisiimme, meillä on hyviä ja lämpimiä ihmissuhteita, hyvä suhde seksuaalisuuteemme, olemme tyytyväisiä itseemme, luotamme toisiin ja olemme tasapainossa ruoan suhteen.
 
++ ylitunteellisuus, aggressiivisuus, liiallinen kunnianhimo, manipuloiva käytös, ylihemmottelevuus, pakkomielle seksiin.
-- yliherkkyys, ujous, mielipaha, luottamattomuus ja syyllisyys.

Epätasapaino tässä chakrassa voi aiheuttaa virtsarakko-, ja munuaissairauksia, verenkierto-ongelmia, mielialan muutoksia ja erittäin vaativaa käyttäytymistä. Epätasapainot Sakraalichakrassa aiheutuvat usein mm. riippumisesta kiinni vanhoissa ideoissa, käsitteissä ja olosuhteissa joista meidän olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten luopua.


Solar plexus- chakra
väri: keltainen
tehtävä: voiman ilmaisemisen ja tunteiden esiintuomisen keskus.Tämän chakran avulla havaitsemme myös suoraan muiden ihmisten värähtelyjä. Solar plexuksen kautta otamme energiaa auringosta.
Tämä chakra on yhteydessä egoon ja tunteisiin, siten se reagoi ajatuksiin jotka sisältävät huolia, hermostuneisuutta ja pelkoa. Suurella osalla meistä Solar Plexus-chakra menee jatkuvasti epätasapainoon tunteiden sekamelskan vuoksi. Kun Solar-Plexus chakra on tasapainossa arvostamme itseämme ja muita, luotamme itseemme, olemme ulospäin suuntautuneita, hyväntuulisia, rentoutuneita, spontaaneja, esteettömiä, nautimme fyysisistä aktiviteeteista, hyvästä ruoasta, osoitamme tunteikasta lämpöä, olemme terveitä, rohkeita ja pystymme suuriin tekoihin.

++ ylikriittisyys, työnarkomaanius, liiallisen täydellisyyden tavoittelu, suuruuden hulluus omista voimavaroista.
-- masentuneisuus, epävarmuus, yksinolemisen pelko

Epätasapaino tässä chakrassa voi fyysisesti aiheuttaa alavatsan kipuja, maksaongelmia sekä heikkoa yleistä elinvoimaisuutta.


Sydänchakra
väri: vihreä
tehtävä: yhdistäminen rakkauden avulla - sydänchakra on ystävällisyyden, toisten huomioonottamisen ja epäitsekkään toiminnan keskus.
Kun sydänchakra on tasapainossa, otamme toiset huomioon, haluamme auttaa toisia, kasvamme kohti ehdotonta, vilpitöntä rakkautta. Tämä tekee meistä ulospäinsuuntautuneita, ystävällisiä ja auttaa olemaan kosketuksissa omiin tunteisiimme.
 
++vaativuus, ylikriittisyys, omistushaluisuus, oikullisuus ja "ehdollisen rakkauden" mestaruus.
-- vainoharhaisuus, riippuvaisuus, hylätyksi tulemisen pelko ja jatkuvaa uudelleenvarmistumisen tarve.

Jos koemme rakkaudettomuutta, hyljeksintää, tai tunnemme että emme ole rakastettavia muiden silmissä, me usein suljemme tämän sydänkeskuksen ja se luonnollisesti aiheuttaa ongelmia näillä alueilla. Jos olemme herkkiä tuomitsemaan muita niin helposti epäonnistumme oman itsemme tarkastelussa. Hyväksymällä omat vajavaisuutemme voimme ymmärtää ja suvaita niitä myös toisissa ihmisissä. Kun tämä chakra ei ole tasapainossa se voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, astmaa, sydän- ja keuhkosairauksia.


Kurkkuchakra
Väri: Taivaansininen
tehtävä: huolehtia vuorovaikutuksesta ja kommunikaatiosta; tämä chakra on itseilmaisun, kommunikoinnin, luovuuden, totuuden, tahdon ja rehellisyyden keskus.
Kolmannen Silmän ja Kurkkuchakran energioiden yhdistyminen johtaa luovaan aktiviteettiin. Kun tämä chakra on tasapainossa keskitymme paremmin, olemme tyytyväisempiä, parempia puhujia, taiteellisesti inspiroituneita sekä aktiivisemmin kiinnostuneita spirituaalisen viisauden ja meditoinnin opiskelusta. Kun tämä chakra on tasapainossa, aineenvaihdunta toimii hyvin.

++ ylimielisyys, liiallinen puhuminen sekä itsekeskeisyys
-- pelokkuus, ujous, syrjäytyneisyys, sekä seksiin liityviä pelontunteita.

Kun tämä chakra ei ole balanssissa, voit kokea uupumusta, paino-ongelmia, esiintymispelkoa, ruoansulatusvaivoja, kurkku- ja niskakipua. Niskan jäykkyys voi olla merkki kykenemättömyydestä ilmaista tunteitasi verbaalisesti. Kykenemättömyys ilmaista tunteita voi johtaa turhautumiseen ja jännittymiseen. Sen jonka kurkkuchakra on epätasapainossa, on vaikea rentoutua, hän saattaa olla kontrolloiva, itsepäinen ja suorasukainen.


Kolmas silmä- chakra
väri: indigo
tehtävä: Intuitiivinen silmä, korkeamman yhteyden tiedostaminen
Kun tämä chakra on tasapainossa ja toimii täydellä potentiaalilla, se saa meidät näyttämään ja tuntemaan itsemme nuorekkaiksi, olemaan mieleltämme valppaita, avoimia, terveitä, irtaantumaan materiaalisen omistamisen tarpeesta, poistaa kuolemanpelon, avaa psyykkiset voimavaramme ja tuo esiin telepaattiset ja selvänäkemislahjamme.

++ ylpeys, manipuloiminen ja itsekeskeisyys.
-- yliherkkyys toisten tunteille, epävarmuus, kykenemättömyys erottamaan oma ego korkeammasta minästämme.

Kun tämä chakra ei ole tasapainossa, voimme kokea päänsärkyä, silmäongelmia, migreeniä, heinänuhaa, unettomuutta, hormonaalista epätasapainoa, vaikeuksia nähdä elämää eri näkökulmista, sekä vaikeuksia hallita oman elämämme kulkua.


Kruunuchakra
väri: violetti
tehtävä: kosmisen energian vastaanottaminen ja universaali tietoisuus.
Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään. Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon . Kun tämä chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaaliselle energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme.

++ turhautumista ja migreeniä.
-- päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää.

Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella.


Jos joku nyt jaksoi nämä lukea,  Smiley Wink niin tuliko huomattua mitään erikoista?
Minä ainakin huomasin että nyt pitää tosissaan käydä kurkkuchakran kanssa tositoimiin. Ja samoin solar plexuksen ja sydänchakran ja öö.. Ehkä kaikkien muidenkin!
3617  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Harmaakarhu : 05.09.2007 12:26:19
Terve vaan itselles!  Cheesy
3618  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Millä eroon "syöpöttelystä"? : 28.08.2007 12:39:21
Höm..  idiot2 Minä olen lukenut vähän päinvastaista, niin että sitruuna ja karpalo (puolukasta en ole varma) muuttuvat elimistössä emäksisiksi, eivät happamiksi.. sen takia niitä suositellaan esim. virtsatie-infektioon..
3619  Astro special / Yleistä / Vs: UUSI yleinen jutteluareena : 12.08.2007 13:38:33
Eipä oo mullekaan ruoka maistunut.. Eilenkin söin vain banaanin ja yhden ruisleivän, vaikka olin töissäkin ja se on koko ajan fyysistä ponnistelua. No, kunhan juo tarpeeks. Kyllä se kroppa itse tietää millon tarvitsee ruokaa ja millon ei.

Mieletön matkakuume.. Viikon päästä äkkilähdöillä bulgariaan, turkkiin tai kreetalle, saas nähä mihin päädytään..  Cheesy
3620  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 07.08.2007 10:50:54
iloisesti tervehtii sinua
3621  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttavat kasvit : 31.07.2007 20:49:25
Niin, valkoinen tee on ihan huippua. Se on vielä tehokkaampaa terveydellisiltä vaikutuksiltaan kuin vihreä tee - mutta ei ole yhtään karvaan makuista.
3622  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttavat kasvit : 27.07.2007 11:23:38
Tähän minun on jo pitkän aikaa pitänyt kirjoittaa.

Pari vuotta kärsin jatkuvasta flunssakierteestä, tulehduksista, allergioista ja väsymyksestä, jotka aiheutuivat elimistön liiasta happamuudesta ja hiivasyndroomasta. Tässä on tehopakkaus luonnon aineksia joilla hoidin itseni kuntoon. Enkä luovu niiden käytöstä vaikka on jo ihan terve olo.  Smiley Joka aamu iso lasillinen sokeroimatonta karpalomehua ja illalla lasillinen vettä johon on puristettu puolikkaan sitruunan mehu. Tekee hyvää!

Valkosipuli

Valkosipulin tiedetään sisältävän monia verisuonia hoitavia aineita. Näistä tärkeimpiä ovat ajoeenit. Ne vaikuttavat mm. antitromboottisesti, ne ts. estävät hyytymien syntymistä ja auttavat siten verta pysymään juoksevana. Näin myös verenpaine pysyy helpommin normaalina. Ajoeenit auttavat lisäksi laskemaan veren triglyseridejä ja kokonaiskolesterolia ja ehkäisevät näin valtimoiden kovettumista.

Valkosipulin antibioottisia ominaisuuksia on selitetty sen sisältämillä fytonsideillä. Ne tappavat bakteereja, sieniä, ameeboja ja jopa sisälmysmatoja. Valkosipulin tehoaineiksi arvellaan myös glukosideja.

Valkosipulia suositetaan helpottamaan ruoansulatusta. Se sisältää rikkipitoisisa eteerisiä öljyjä, jotka edistävät ruoansulatusta. Nämä öljyt vaikuttavat myös antibioottisesti, mihin paljolti perustuu valkosipulin käyttö vilustumisoireiden lievitykseen.

sitruuna

C-vitamiinipitoinen > lisää kehon vastustuskykyä. Sitruuna alkaalisoi elimistöä eli vaikuttaa myönteisesti happo-emäs tasapainoon, tuhoaa myös hiivaa.

karpalomehu

Myös vähentää happamuutta kehossa. Tästä on apu vitsatie-infektioihin ja hiivaan.

tea tree (ulkoisesti)


Todella tehokas luonnon antibiootti kuten valkosipuli. Auttaa mitä moninaisimmissa iho-ongelmissa kuten sieni-ihottumat, hiiva, pienet haavat ja palovammat,hyttysten, mäkärien ja muiden hyönteisten pistokset.

inkivääri

Auttaa lihaskipuihin ja tehostaa vastustuskykyä.

valkoinen tee

Luonnon oma antibiootti, vähentää tulehduksia. Paljon antioksidantteja.

hapankaali

Paljon  maitohappobakteereita jotka hellivät suolistoa ja lisäävät sen vastustuskykyä.
3623  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Vesta ja MC 10.huoneessa/kauriissa : 19.06.2007 15:48:21
Minulla on ihan samat jutut, vesta ja MC (ja vielä pluto) 10. huoneessa, vesta  ja MC vaaka, pluto skorpioni.

Itse olen tulkinnut nämä että juuri että menestyn työssäni, jota teen sydämeni kutsumuksesta ja se on tavallaan "kohtaloni".
3624  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mikä aine tehoaa selluliittiin? : 12.06.2007 19:41:14
Tehokas rakkaus-elämä sulattaa kaiken selluliitin ja on muutenkin kivaa.  Wink
Sivuja: 1 ... 240 241 [242]