Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluton transiitit  (Luettu 298398 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
neoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili WWW
« Vastaus #150 : 03.02.2011 17:05:25 »

Minulla on näköjään tammikuun lopusta alkanut  pluto aspect_tri askendentti joka jatkuu nyt näköjään tuonne huhtikuun loppuun ja sen lisäksi tuo sama tuplana alkaa 18. tätä kuuta ja jatkuu pitkälle toukokuuhun. Miten tuo transiitti voi olla kaksinkerroin samaan aikaan? Ja sitten vielä kolmannen kerran marraskuussa. Kellään kokemuksia tästä transiitista?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #151 : 03.02.2011 18:39:52 »

Miten tuo transiitti voi olla kaksinkerroin samaan aikaan? Ja sitten vielä kolmannen kerran marraskuussa. Kellään kokemuksia tästä transiitista?

Pluton liike on sen verran hidas, että kun se lähtee kääntymään suuntaan tai toiseen sen transiitti toimii tupalana saman aikaisesti... usein Pluton transiittit toimivat viiden (5) sarjassa siten että kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä ovat em. laatuisia tuplia ja siinä välissä on yksi ohitus, jolloin Pluto kulkee suoraan...

Omalla kohdallani voin sanoa että Pluton transiiteista nuo tuplat ovat ehkä monipuolisempia ja kerroksisempia,aktiivisempia, sillä niiden aikaan transiitti toimii sekä avautuvana että sulkeutuvana samaan aikaan - ja sen sijaan tuo suora ylitys on sulkeutuvana mielettömän intensiivinen ja helpottava sitten ohituksen jälkeen avautuessaan...

tallennettu

Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #152 : 05.02.2011 16:34:56 »

Mielenkiinnolla katsastan mitä samanaikainen  pluto aspect_con jupiter ja  aspect_sex aurinko tuo tullessaan, periaatteessa tuo vaikuttaa nytkin mutta tarkkenee vasta maaliskuun puolella, ja retrojen vuoksi kestää sitten koko loppuvuoden. Shocked

Sen verran efektiä on ollut jo pelkällä Pluton sekstiilillä, että töitä piisaa siihen malliin etten mä nykyään juuri netissä roiku, paitsi työasioissa. :Smiley
tallennettu
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #153 : 23.02.2011 11:29:58 »

Pluto kulkee 1.huoneessani Kauriissa, lähellä ascia. Olen vasta alussa näissä transitoinneissa, jotta kertoisiko joku, kulkeeko planeetat kartalla myötä - vai vastapäivään? Luulisin että myötä-?

Tekee aspect_squ venus vesimies ja sen kyllä huomaa; on tarve omaan tilaan enemmän kuin yleensä. Nuo merkinnät on hakusessa.. neliön vieressä lukee 5 ja alla S, mikä se S on? Ja 5 on siis 5 astetta (yli tarkan?) Siltä ainakin tuntuisi.. että tarkka olisi mennyt jo.. on nyt nyt ollut oikein mukavata rakkausrintamalla..

"Tilanteen tarkastus" oli jo (?), ja se oli helvetin painostava, oikein plutomainen, pitkän ajan juttu, joka vapautuessaan vapautti todella ja teki Suurta pitkän ajan muutosta. smitten

Nyt siis se olisi menossa kohti ascia.. (?) ja kuunsolmu menee vähän plutoa edellä..  kuunsolmu oinas neliöi neptunus kauris 4 astetta.. On ollut rankkaa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.. Ollaan kovin vieraalla maalla, kun Oinaan tavoin pitäisi muistaa itseäni, antaa itelle aikaa ym, ajaa omia oikeuksia ym. ja Neptunus siinä harhoittamassa.. Cheesy plääh.. mutta hyvin suuria asioita kyllä käsittelen..

Niin, siis tuo pluto. Tuntuisi ainakin että se on etenemässä kohti ascia, sillä ulospäin muutos on tulossa. Se vähän jännittää ja toisaalta kutkuttaa, ihania asioita olen löytämässä itsestäni, mutta kun helppoo se ei oo.. :Smiley Kun on aina ollut sellainen kun on, niin muutos on pelottava. Enkä edes tajua miksi, tai no, itseasiassa tajuan, tuo  venus :han siinä vaikuttaa kovin.. miten rakkaani  kuu harka suhtautuu.. toisaalta tiedän että hyvin, ja kannustavasti. Mutta taitaa tää parisuhde olla sellainen peili, että heijastan omia pelkojani toiseen..

Sitten on myös pluto skorpioni 9.huone aspect_sex neptunus kauris 1.huone. Tuolla kauriilla on jotakin opetettavaa selkeästi, jalat maassa olosta ja kuitenkin herkkyydestä/intuitiosta samaan aikaan.
Pitääkin mennä tutkimaan. Smiley
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #154 : 23.02.2011 12:24:41 »

Metsänkeiju, jos Venuksesi on Vesimiehessä (niin kuin minullakin), niin Pluton (Kauriissa) transiitti EI voi tehdä neliötä sille. Sen sijaan sinulla voi olla NATAALIkartalla Venuksen ja Pluton neliö, jos Venuksesi todella on Vesimiehessä ja Pluto Skorpionissa (näin minulla esim.). Smiley

Pluton ollessa Kauriissa, se voi transiittina tehdä neliötä vain planeetoille, jotka ovat ~7 asteen sisällä Pluton asteesta, joko Oinaassa tai Vaa'assa. Pluto voi tehdä oppositiota Rapu -planeetoille ja inkonjuktiota Kaksos - ja Leijona - planeetoille. Sekstiiliä tai triniä puolestaan saavat Kalat, Härät, Neitsyet ja Skorpioni -planeetat, jotka ovat jokseenkin samoissa asteluvuissa kuin Pluton transiitti.
« Viimeksi muokattu: 23.02.2011 12:27:28 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #155 : 23.02.2011 12:51:32 »

Niin ja planeetat näyttävät kulkevan vastapäivään astrologisilla kartoilla, vai pitäisikö sanoa, että astrologista karttaa luetaan vastapäivään.  Huonejaosta sen jo huomaa, 1. huone askendentin kärkenä ja 2. huone sitten siitä alaspäin, vastapäivään.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #156 : 23.02.2011 13:13:47 »

Mä ehdin jo unohtaa koko Pluton, kun tuo vihdoin jätti jousimiehen ja mun stelliumin....

Vaan eilen illalla tajusin, että hittolainen, tuossahan on tuloillaan  pluto  aspect_squ  pluto !
Olen niin ollut kiinni noissa muissa transiiteissa (  saturnus  aspect_con  plutosaturnus  aspect_squ  saturnus ), että tää on jäänyt huomioimatta.
Tuo olis noin kahden asteen päässä tarkasta, eli noin vuoden kuluttua on tarkimmillaan, nyt Pluto on 2. huoneessa ja neliöi siis 9. huoneeseen.

Miten te muut olette tämän kokeneet?
tallennettu
Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« Vastaus #157 : 23.02.2011 16:31:29 »

 pluto aspect_squ uranus = ei henk.koht transiitti.
tallennettu
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #158 : 23.02.2011 17:28:24 »

Joo - tajusinkin tossa että olen kattellut sitä nataalia. Kiitos selvennyksistä. angel Astro.com on vielä niin hepreää, kun ensin opetellut tätä astro.fi:n kautta. Pitääpä siis opetella lissee.. laugh

tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Tanita79
Vieras
« Vastaus #159 : 24.02.2011 22:57:13 »

Pitkästä aikaa täällä,..

 pluto aspect_con venus Menossa ja 5.huoneessa..

 Ainakin naispuolisista ystävistä on karsiutunut liuta pois,.Ja tietynlainen erikoislaatuinen suhde myös käynnissä, saa nähdä päättääkö  pluto sen vai syventääkö..
Jo viime vuoden puolelta on tullut paljon asiaa pohdittavaksi todellisesta kumppanuudesta, kevyet lätinät ei jaksa vastakkaiselta sukupuolelta kiinnostaa pätkääkään,.Muistoja tuhottu materiaalisella tasolla vanhoista suhteista, pakko PUTSAAA!!!
Lapsen kanssa suhde syventynyt huomattavasti, harrastukset jääneet ainakin liikunnan osalta miltei kokonaan pois(jo viime vuoden puolelta), eka kerta elämässä. Ulkona en käy enää ollenkaan 2funny Ei vois vähempää kiinnostaa,.  buck2 Ajatellen 5.huonetta.

ja arvomaailma kumppanuudesta on muuttunut ja kai tekee muutostaan koko aika.


Ainakin nää kaikki uskoisin liittyvän kyseiseen transiittiin, vaikkakin osa on perua jo viime vuoden puolelta,.jos siis näin, mietin vaan että mitä vielä tuleman pitää jos  pluto sahailee vielä toukokuussa ja joulukuussa kertaalleen samaa Huh
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #160 : 12.03.2011 14:56:35 »

Mulla  pluto aspect_con askendentti ( pluto nyt 7 asteen päässä  askendentti :ni) vaan voimistuu, on oikea stressipommi buck2  Tällä hetkellä en siedä mitään, mikä ei toimi MUN mielen mukaan ja muut saavat varmasti kuulla mielipiteeni... Pahuksen äreä olen ajoittain, hidastelu, epävarmuus ja se, että omat suunnitelmani kärsivät, saavat näkemään niin punaista, että... tickedoff Tunteet heittää äärilaidasta toiseen, tämä ei ole mitään tyyntä aikaa! Olen myös energisempi kuin aikoihin.

Pluto pörrää vielä 12. huoneen puolella - paljon menneitä asioita noussut pintaan, asioita lapsuudesta jne., joita täytyy käsitellä. Kun Pluto ylittää  askendentti :ni, niin sitten se jää jopa muutamaksi vuosikymmeneksi jättisuureen 1. huoneeseeni - muutosta varmasti luvassa jatkossakin!

Olen aina ollut pahuksen kiltti ja helposti alistunut muiden tahtoon (no, en tosin aina, osaan olla myös jääräpäinen kapinahenki tarvittaessa :Smiley ) - Pluto ei todellakaan salli alistumista!! Rakastan tätä Pluto-energiaa, mutta tunteet ovat niin leimahtelevia, että niitä on hankala hallita... Undecided
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #161 : 19.03.2011 21:44:12 »

ja pluto neliö venus(6 stars) ..toinen ohitus..ja edelleen..nothing..?..voisko joku viisas kertoa miksi ei..?=)
  Jos kartallasi  venus ei ole mitenkään henkilökohtaisesti aspektoitu, ei tämä ehkä tunnu nyt, mutta voi olla että kun neliöstä edetään eteenpäin alkaa tapahtua.. eli täytyy aina muistaa että transiitit etenevät yhtymästä oppositioon ja päin vastoin.. Wink
tallennettu

Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #162 : 19.03.2011 23:00:49 »

Ja lisäksi, transiitit eivät aina tarkoita, että jotain tapahtuu ULKOISESTI. Tämä tapahtuma voi olla täysin sisäinen tapahtuma, jonka saaminen ulos konkreettiseen elämään voi viedä aikaa. Lisäksi tuollainen transiitti voi näkyä niin monella tavalla riippuen kartasta; se voi liittyä esimerkiksi omaan seksuaalisuuteen, se voi liittyä omaan naiseuteen, se voi liittyä esimerkiksi uuteen tyyliin tai kampaajalla käyntiin tai haluun uusiutua naisena tai tyylillisesti, se voi liittyä ihmissuhteisiin syventäen tai hajottaen niitä, se voi kuvata esimerkiksi sairastumista liittyen omaan naiseuteen tai vaikkapa e-pillereiden aloittamista, se voi liittyä uraan tai naispuolisiin ihmisiin elämässä, voi liittyä uuden harrastuksen aloittamiseen tai vaiheeseen, jossa joku harrastus jää taakse etc. .

Nämä muutokset liittyvät TÄYSIN kartasta ja siitä millainen ihminen on. Kaikki ihmiset eivät iske näitä asioita ulospäin samantien, vaan pinnan alla kuplivat muutokset voivat tulla hitaasti.

Transiitit (vaikka olisivat kuinka vahvoja tahansa) eivät aina näy konkreettisesti ja transiitin voimakkuus ei liity siihen aina, miten voimakkaasti oma elämä muuttuu tai mitä konkreettisesti tapahtuu ulkoisessa elämässä, vaan kyse on sisäisestä kasvusta. Kasvu tai muutos hyvin harvoin tulee täysin yllätyksellisesti ulkoapäin, vaan useimmiten se lähtee sisältä päin. Jos me emme ole valmiita muutokseen ja vastustamme muutosta, niin usein silloin muutos pakotetaan meille (kivuliaasti) ulkoapäin. Smiley
« Viimeksi muokattu: 19.03.2011 23:03:22 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #163 : 20.03.2011 15:48:58 »

Tuli muuten mieleen tuosta  pluto aspect_con askendentti -transiitista. Onko normaalia, että ko. aikana kiinnostus omasta itsestä, hyvinvoinnista ja persoonasta kasvaa? Olen alkanut kiinnittämään huomiota elämäntapoihini, aloitin mm. karppauksen hiljattain ja olen käytännössä lähes kokonaan lopettanut juhlimisen, vaikka lasin viiniä saatan kotosalla perjantai-iltana ottaa Huh  Turhasta herkuttelusta olen luopunut, en enää syö kuin nälkääni, kuuntelen kropan viestejä.

Toisaalta tämä transiitti on tuonut paljon raivopäistä energiaa, toisaalta olen myös joutunut nöyrtymään ja käymään läpi persoonaani, vanhoja asioita jne. 12. huoneen teeman mukaisesti.
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 653


Profiili
« Vastaus #164 : 06.04.2011 11:31:12 »

Minulla alkaa kuun lopulla transiitti  pluto  aspect_con  merkurius 2 huoneessa.

Pluto Transits Through Your Second House: Watch your money and possessions, especially if transiting Pluto makes stress aspects (conjunction, square and opposition) with any of your natal planets while it is going through this house. Stressful aspects from Pluto tend to destroy things. Sure they can be built back later, but first, they have to hit bottom. Watch out, in particular, for temptation to make money by less than honest means. The Second House rules more than possessions. It also shows what you value, and this includes your sense of self-worth. This transit may not only affect your possessions, but also the very things you value. Get ready to clean house.

Pluto onkin jyrännyt 2 huonettani ilmeisesti jo jonkin aikaa...  tähän asti en ole huomannut mitään ihmeellistä tapahtuva mutta tuo yhtymä....
Pluto Transits in Aspect to Natal Mercury: Pluto likes things that are deep, significant. Shallowness turns you off with this transit, no matter what the aspect. This is a great time to get interested in new ideas, to start studying seriously. Especially the subjects ruled by Pluto. Psychology, sociology, biology, paleontology, archeology. Pluto governs anything that has to do with death and rebirth. When this transit hits, you will find that you have new insight into ideas and are better able to see what’s behind them and what they imply. Pluto is very good at getting secrets. Words have a greater impact now, in both directions. Your words can have an effect on others like they never have before. And the words you hear or read can affect you more strongly as well.   If Pluto is making a stress aspect, watch what you say. Your speech can be a lot more caustic at this time. You won’t notice anything different but those around you will. A remark that seems totally innocent to you can hit the one you’re talking to really hard. Pluto knows just where to wound.  

Minulla on aina ollut kyky ilmista itseäni paainokkaasti. Viime aikoina olen jopa, omasta mielestäni, yrittänyt välttää ihmisten provosoitumista ja miettiä, mitä sanon ja miten sanon.. mielenkiintoinen aika on tulossa... JA koska  merkurius  aspect_opp  jupiter syntymäkartallani, tarkoittaa tämä että myös  pluto kohtsillään  aspect_opp  jupiter! Mikä tarkoittaa tätä:
Pluto Transits in Aspect to Natal Jupiter: The stressful aspects can temporarily “kill” your optimism and “luck”. Your religious faith and the philosophy you live by can also be “killed and reborn” under a stressful transit from Pluto. Or, since Pluto rules extremes, you may tend to become a bit fanatical, believing that you have found some great truth. Even if you have, remember that it’s not polite to force it down someone’s throat.  The smooth aspects (sextile and trine) regenerate your “luck” and optimism. They indicate a good time to go forward with major projects (major for you, that is) furthering education, taking long trips, or getting involved in social issues.
Onni on menetetty? ehkä? Mutta mutta....  merkurius  aspect_tri  chiron ja  merkurius  aspect_tri saturnus syntymäkartallani niin eikös plutonen myös kuodosta kyseiset transiitit? Siis...
Pluto Transits in Aspect to Natal Saturn: The stressful aspects can make you believe that everything you need for safety and security is being destroyed. To some extent, this is true. Mostly though, it just feels that way. Saturn is the planet of fear. Pluto brings it out.  Fortunately, Saturn also rules persistence and discipline and Pluto can activate those things as well. This can be an excellent time to start a long-term program of change. Want to do over your house? How about a weight reduction or work-out program? This can be a great time for things like that. In fact, circumstances may force you in those directions. When it comes to either Pluto or Saturn, don’t wait until they push you.

Merkurius on siis syntymäkartallani osallisena kultaisessa kolmiossa ja mystisessä suorakaiteessa... Ja nyt pluto yhtyy merkuriukseen ja siis vaikuttaa syntymäkarttani ytimeen?! Sieltä taitaa tulla myös  pluto  aspect_sex  kuu ja  pluto  aspect_ssx  venus... Tuo sekstiiliu kuuhun on osa mystistä suorakaidetta.... Ja kuu muodostaa stellumin  vesta,  uranus,  pallas kanssa syntymäkartalla....

Taidan kuun lopusta lähtien ottaa kevät ja kesä unoset ja kaivautua peton alta vasta joskus ensivuonna..... tickedoff

.....
Otetaanpa sanoja takaisin, tajusin tässä juuri transiitteja tarkastellessani sepon transiitti listaa että pluto on jo hoidellut  aspect_tri  chiron kanssa ja tuo  aspect_opp  jupiter kanssa meni viimevuonna ja niin tälle vuodelle jää muistaakseni tuo  aspect_sex ja   aspect_con... Tota niin kuin taitaa pluton hurjimmat vaikutukset olla ohi vuonna 2012 kun sirtyy syntymäkarttani "tyhjälle osiolle".... Pitääpä hetki istahtaa ja miettiä, mikäs vaikutus sillä on ollut? siis plutolla.....

Hmmmmmm. Kaikille voin kyllä sanoa että eipäs mittään ihmeellistä ole tapahtunut.... Luultavasti vain sisäisiä muutoksi mitä en edes itsekään vielä tajua!

Voikos joku mahdollisesti avata minkä suuntaisia muutoksia olisi pitänyt olla.....  laugh
« Viimeksi muokattu: 06.04.2011 11:50:57 kirjoittanut meruska » tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26
  Tulostusversio  
 
Siirry: