Sivuja: 1 ... 31 32 [33]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelinurkka  (Luettu 280174 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rastainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #480 : 25.03.2013 13:26:29 »

Onkohan jotain isompaa ja merkittävää tulossa lie... Onnistun nykyään katsomaan kelloa aina tasaluvuin (esim 12:12), monen monta kertaa päivässä. Enkä minä sitä kelloa koko aikaa kyyläile. Näin pari päivää sitten tähdenlennon ihan yllättäen, toivoin tietenkin. Ja nyt lauantaina töissä löysin laukustani valkoisen höyhenen. Kotoa se ei ihan satavarmasti ole kulkeutunut sinne! Onkohan enkelit asialla?

Nyt avoimin mielin ja sydämin aion ottaa kaiken vastaan, jotenkin muutoksen makua on ilmassa. Viime aikoina olen paljon koittanut puhua enkeleille. Ehkäpä (tai ihan varmasti) enkelit ovat kuulleet asiani ja vastannut siihen!
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #481 : 25.03.2013 15:50:27 »

Kommentti aivojen välittäjäaineet ja masennus -asiaan:
Lääketehtaiden rahoittamien tutkimusten mukaan masennus olisi mukamas jokin häiriö välittäjäainetasoissa. Uskokoon kuka haluaa, sillä masentuneilla ajatusketjuilla voi laskea omia serotoniitasojaan ja laulamalla ja väkisin hymyilemällä nostaa niitä. Päämotivaatio kyseisillä tutkimusilla on saada myytyä yhä enemmän masennuslääkkeitä, niitä määrätään jopa ns. reaktiiviseen masennukseen - eli kun  masentaa hetkellisesti vaikkapa ihmissuhteen päättymisen  johdosta. Reaktiivinen masennus on ihmisen normaali tunnetila, jonka on tarkoitus hieman hidastaa epämiellyttävän tapahtuman jälkeen ja saada pohtimaan sitä, mahdollisesti oppien kokemuksesta.

Pitkäaikainen masennus on sitten ihan toinen asia, itsekin sitä kokeneena sanosin, että se on sielun sairaus eikä ruumiin. Serotoniinitasoista ei myöskään voi välttämättä päätellä paljoa: Jos ihmisellä on huonosti serotoniinireseptoreja, on ihan se ja sama paljonko sitä serotoniinia on veressä. Serotoniinreseptori on glykoproteiini, huono proteiininsaanti voi verottaa kyseisiä reseptoreja, samoin huono ravintoaineiden imeytyminen. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on löydetty myös vahva yhteys suoliston bakteeriflooran ja mielentilan välillä: Vääränlainen suolistobakteerikanta voi aiheuttaa masennusta - ja ehkä masennus saa syömään sellalista lohtu/roskaruokaa (=tuottaa paljon eksorfiineja, opiaatteja siis) joka entisestään huonontaa suoliston bakteerikantaa.

Masennus ei ole mikään synnynnäinen asia, vaan siihen vaikuttavat lapsuudenkokemukset, ympäristöstä opitut ajatustottumukset - usein masennusta aiheuttavat ajatustottumukset - sekä myös ravinto. Väite siitä että ihan noin vaan  jollakulla olisi liian matalat serotoniinitasot tai että synnynnäisesti voisi olla masennukseen johtavan matalat serotoniinitasot on lääketeollisuuden todistamaton markkinointiväite - varsinkin, kun ei niitä serotoniintasoja edes mitata ennen kuin määrätään mielialalääkkeitä.

tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #482 : 25.03.2013 21:07:54 »

Täällä kun on paljon rakkaudensäteitä, niin luulisi olevan myös suvaitsevaisuutta. Enkeleitä, onko heitä? En mä usko, että niitä ainakaan voi käskyttää miten ja mihin milloinkin. En mä usko, että taivaankansi on kaikkien pikkutoiveiden toteutusautomaatti. Ihmisellä on itsellään myös vastuu omasta elämästään. Semmosta.

tietysti ihmisellä on vastuu elämästään ja siksi enkelit eivät pystykkään auttamaan meitä asioissa jotka ovat tarkoitettu hoidettavaksi itse.. Jokaisella on oma suojelusenkeli joka on ainoastaan ja vain meitä varten.. koska ne kulkevat rinnallamme aina, he ovat alttiita auttamaan meitä pienissä asioissa.. silloin ei puhuta taivaankannesta vaan meidän omasta ns. alueesta ja ympäristöstä.. He eivät koe mitenkään mitään asiaa raskaaksi tai liikaa pyydetyksi.. joissain asioissa enkelit eivät vain pysty auttamaan.. Enkelit haluavat auttaa meitä ja ovatkin erittäin innoissaan jos haluamme kommunikoida heidän kanssaan.. Niin ja erityisesti vielä muistettakoon se, että enkeliä ei voi käskyttää.. heiltä voi pyytää apua..
Ja vielä yleisenä muistutuksena, että olemme itse keksineet sanan enkeli ja voit kutsua heitä ihan sellaisena kuin itse haluat.. He ovat energiaa, eivät välttämättä siivekkäitä kiharatukkaisia naisia tai miehiä, ellet niin halua.. Wink
tallennettu

..just go with the flow..
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #483 : 26.03.2013 14:35:58 »

Itse koen enkelit tietynlaisena aistimuksena kruunuchakrassa ja usein pyydän rauhan ja rakkauden enkeleitä ympärilleni kun kaipaan ja homma toimii toistaiseksi. En muista että olisin varsinaisesti nähnyt enkelin siivekkäänä olentona vaan enemmänkin aistin erilaisia energioita. No, kuka lie niin olen kiitollinen  smitten
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268



Profiili
« Vastaus #484 : 28.03.2013 09:31:46 »

Terhi, voit pyytää apua ihan silloin kun sinusta tuntuu ja mihin asiaan tahansa.. Enkelit auttaa myös ns. pikkuasoissa. Ystäväni hukkasi rakkaan perintösormuksensa nurmikon sekaan ja pyysi apua - samassa auringonsäde osui kimaltavaan ja sieltä se löytyi.. Isojen elämäntragedioiden ja vastaavien kanssa kun ollaan tekemisissä enkeli ei voi pelastaa sinua esim. sairastumasta syöpään jos sielusi sopimukseen kuuluu että joudut sairauden läpikäymään. Enkeli voi pyydettäessä helpottaa oloasi, auttaa käsittelemään surua tai pelkoa mutta ei poista karmista läksyäsi joka sinun on tarkoitus kokea. Jos aikasi on kävellä alas lastauslaituria ja kuolla kupsahtaa, enkeli ei voi sinua pelastaa. Sinun aikasi ei selvästikään vielä ollut  angel
Yhteydessä enkeliin olet kun vain alat jutella  Wink Yhteydenpitoa on monen laista, mutta siihen että enkeli kuulee sinua ei tarvita mitään kikkailuja, ajatus riittää. Kuten Nefariankin sanoi, enkelit ilmentävät itseään sellaisena kuin olemme tottuneet heidät mieltämään, meidän kulttuurimme ja uskontomme nyt tykkää esittää enkelin siivekkäänä ihmishahmona.
« Viimeksi muokattu: 28.03.2013 14:27:07 kirjoittanut Lilim* » tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
har.za
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #485 : 07.04.2013 20:43:19 »

Hih etin eilen mummuni silmälaseja ei löytynyt millään, pyysin enkeleiltä apua ja kas. Ne makasi mummun tyynyllä enkä ollut huomannut vaikka istuin siinä sängyllä niiden vieressä.  knuppel2 knuppel2 idiot2 idiot2 tickedoff  pääsi mummu rakas taas lukemaan  angel  2funny  smitten smitten
tallennettu
Verninia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 160



Profiili
« Vastaus #486 : 12.04.2013 00:01:00 »

Olisin vielä kiinnostunut, jos joku osaisi kertoa, millaisissa pikkuasioissa voi pyytää apua enkeliltä ja millaista on kommunikoida enkelien kanssa.
Töissä, koulussa, arkiaskareissa, eli kaikessa. Itse usein pyydän erityisia opettajaenkeleitä luokseni silloin, kun työskentelen jonkun uuden asian parissa, jännitän jotakin tai tarvitsen lisäkärsivälliisyyttä oppimisprosesseihin. Tehostan pyyntöäni sanoille: "Saa tulla!"

Kattoin tänään myös tanskalaista dokkaria erään sairaalaklovnin ja pienen pojan ystävyydestä. Klovni kertoi haastattelussa, ettei usko enää Jumalaan, mutta enkeleihin uskoo, koska hän on niitä nähnyt työssään ja sopivat kuulema muutoinkin paremmin hänen maailmankuvaansa. Hauska näkökulma.
tallennettu
Verninia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 160



Profiili
« Vastaus #487 : 12.04.2013 01:36:25 »

Ai niin! Ja pakko iloita tänne, kun en kenellekään ole tästä päässyt kertomaan! Viime viikonloppuna näin makuuhuoneessani kirkkaansinisen ilmassaleivujan valo-ilmestyksen, jonka tulkitsin enkeliksi. Väriltään tumman, mutta heleän kirkas sininen kiteen muotoinen puolet ihmisen pään koosta liikkui hitaasti ilmassa. Sininen, eikös se ole Arkkienkeleistä Mikaelin väri? Tuli rauhallinen olo!
tallennettu
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #488 : 12.04.2013 11:26:11 »

Ihana näky Verninia..!! ja jo vain, onhan se sininen Arkkienkeli Mikaelin väri..  smitten
tallennettu

..just go with the flow..
Sivuja: 1 ... 31 32 [33]
  Tulostusversio  
 
Siirry: