Sivuja: 1 ... 30 31 [32] 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelinurkka  (Luettu 279767 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #465 : 10.03.2013 17:34:52 »

suomen markka  Grin Grin
taitaa se olla filosofian maisteri..


Koskas muuten alettaisiin hyväksymään, että ihmisten aivot on jokaiset rakentuneet eri tavalla, eikä semmoista "normaalia" aivotoimintaa ole, josta poikkeama pitää lääkitä? Eri asia tietenkin jos ihminen kärsii suuresti jostakin, oma valinta aina, mutta noin periaatteena, ettei kaikki poikkeava olisi aina sairautta..
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #466 : 10.03.2013 17:37:30 »

Miekin feikkaisin, filosofian maisteria.. :Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #467 : 10.03.2013 18:00:24 »

No niin, vakavissaan, luulisin minäkin että filosofian maisteri, mutta meni hetki ennenkö keksin Cheesy

Minä ajattelen sen niin, että meidän hulluutemme on pelkästään terve reaktio tähän sairaaseen maailmaan.
Esim. skitsofreenikot tai muutoin vakavasti mieleltään häiriintyneet; heillä on useimmiten jokin niin kamala kokemus elämässä, että jo on kumma, jollei siitä sairastuisikin.

Mutta niin, niin kauan kun tää meitin hieno järjestelmä on tämmönen kun se on ja kaikkien toivotaan mahtuvan samaan muotoon ja sopivan samoille kärryille, tullaan kaikkea vähänkin poikkeavaa lääkitsemään. Ja niin kauan kun lääkefirmoilta mitään kysytään.
Mutta, ehkä se siitä "murtuu" piankin.


tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #468 : 10.03.2013 18:10:08 »

Juuripa noin.. Huh Huh   Esim. skitsofreenikot tai muutoin vakavasti mieleltään häiriintyneet; heillä on useimmiten jokin niin kamala kokemus elämässä, että jo on kumma, jollei siitä sairastuisikin.
Elikkä
Syy..   idiot2 ja siitä sitten seuraus.. Huh Huh
tallennettu
Mäntysuopa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 84



Profiili
« Vastaus #469 : 10.03.2013 21:40:56 »

Ei kaiken poikkeavan tarvitse olla sairautta, mutta esim. juuri skitsofreniassa kärsimykset, ahdistus ja muut oireet ovat sitä luokkaa, että niistä kärsivät ihan mielellään syövät ne lääkkeensä jotta pystyvät elämään normaalia elämää.  Smiley

Lääkkeiden kanssa ei todellakaan ole aina kyse siitä että "paha lääketeollisuus" syöttää ihmisille turhia lääkkeitä vaan siitä että ihminen saa asianmukaista hoitoa eikä kärsi enää. Ei ole kysymys siitä että kaikkien pitäisi mahtua johonkin muottiin vaan siitä, että ihminen ei vaikkapa harhoissaan ja tuskissaan tappaisi itseään vaan voisi lääkityksen avulla elää antoisaa elämää! (Eikä skitsofrenia välttämättä puhkea vain kamalista elämänkokemuksista, se voi olla perinnöllinen ja muustakin aiheutuva. http://fi.wikipedia.org/wiki/Skitsofrenia)

Mutta nyt on hukattu alkuperäinen kysymykseni (Byrne ja ne enkelikokemukset) niin pahasti että minä jätän tämän tähän!  Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #470 : 10.03.2013 21:54:09 »

Noh, skitsofreenikot, tai maanisdepressiiviset tai sen sorttiset eivät tosiaan aina mielellään ota niitä lääkkeitään, vaikka heille se olisi hyväksi.
Ei tosiaan ole aina kyse siitä että suuret ja pahat lääketehtaat ovat liikenteessä, kyllä niille ihan oikeasti paikkansakin on niille lääkkeille. Mutta paljon sitä liiallista tuputusta asioihin, jotka eivät lääkkeillä hoidu. Eivätkä ainakaan pelkillä lääkkeillä.
En tarkoittanut ehkä niinkään osoittaa skitsofreenikkoja tuolla muotteihin mahtumisesta puhumisella, vaan masennuksia ja noita autismin kirjoon kuuluvia juttuja, hiukan ns. kevyempää kamaa, väsymysoireyhtymiä ja uhmakkuushäiriöitä ja mitäkaikkea.

Jah, skitsofrenia voi olla periytyvä, ja puhkeaa jollekin jo aivan pienestä, asiasta, josta moni muu ei olisi moksiskaan.
Mutta ilman parempaa tietopohjaa väitän, että tyhjästä se ei kellkeään tule, vaikka miten kantaisi sen sorttisia geenejä, aina on olemassa joku laukaiseva tekijä tahi tekijöitä.

On niin mielenkiintoinen ja omaa elämää lipova aihe, vaikkei nyt Lorna Byrneen liitykään, että jatkoin  angel
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #471 : 10.03.2013 22:34:55 »

Ja no niin, palatakseni itse asiaan; kertokaahan, miten pyyntöihinne on vastattu? Onko mitään yllättävää?
Aina vastataan, mutta se saattaa tulla eteen hyvin yllättävällä tavalla Cheesy
En sano rukous, kuten en oikein puhu mielelläni jumalastakaan, kalskahtaa liikaa kristinuskoon.

Mutta siis...pyysin, että pääsen eteenpäin elämässäni ja irti menneistä, ja siis aivan käytännön tasolla pyysin, että autoni asiat hoituvat jotenkin.
En osannut kuvitellakaan, että alan jälleen seurustella tuon saman miehen kanssa, ja että hän korjaa autoni, ja se, että sukset menevät jälleen hänen kanssaan ristiin ja mäenlasku katkeaa sen siliän tien, on se, mikä minut vapauttaa ja päästää eteenpäin Cheesy
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #472 : 11.03.2013 01:17:57 »

 knuppel2 On tämä varsinaista pelkurimaista peliä.. Ensin ei uskota enkeleihin ja sitten kirjan kirjoittajalla on skitsofrenia ja sitten kun ei ole muuta vedettävänä esille, niin yritetään rauhoitella ihmisiä hakemalla tietoa skitsofreniasta wikipediasta.. Eli kun ei ole esittää vastatodisteita enkeleistä niin sitten alennetaan ihmistä vetoamalla.. Olet varmasti sairas, skitsofrenia sopisi sinulle tai maaninen psykoosi.. Tai hei, voidaanhan me diagnosoida sulle jokin muu sairaus tai mt-häiriö. Huh huh..  idiot2
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #473 : 11.03.2013 10:17:32 »

Ja siksi tämä keskustelu lähtee ihan ufoille teille ja siihen että onko joku pöljä vai ei, koska sitä pyytämääni ei kukaan voi antaa eli TODISTEITA. Jos teillä olisi konkreettista faktaa ym. niin ei tarvitsisi miettiä uskooko joku vaikka rautalangasta vääntää tai lentääkö meillä lautaset.  2funny Jos teillä ei ole antaa todisteita tai mielipiteitä kysymästäni Byrnestä niin miksi vastata ollenkaan??

Yksi huomio:
Ns 'yliluonnolliset' ilmiöt saattavat aivan hyvin olla kvanttitason ilmiöitä. Kvanttifyysikot nimittäin sanovat  nyt samaa, mitä mystikot ja shamaanit ovat sanoneet jo tuhansia vuosia: Kaikki on yhtä, kaikki on energiaa ja tarkkailija vaikuttaa tarkkailemaansa ilmiöön (eli energia menee sinne minne huomio menee.)

Näinollen yksikin paikalla oleva vakaumuksellinen skeptikko saattaa vaikuttaa kvanttitasolla asioihin niin, ettei tällainen ilmiö toimi, vaikka se ilman hänen läsnäoloaan toimisi erinomaisen hyvin.

Tämän elämän pelin yksi juttu on juuri se, että näistä asioista ei ole todisteita saatavissa, vaan jokainen on oman intuitionsa ja mahdollisen uskonsa varassa.  Cheesy

Ei sen puoleen, psykoosissa olevan ihmisen läheltä nähneenä, voin sanoa että ulosannin perusteella ei välttämättä erota rajatietoihmisestä, mutta ruumiinkielestä kyllä erottaa jos sitä ymmärtää, tyyni ja tasapainoinen ihminen ei ole samalla tavoin kireäksi viritetty kuin katkeamaisillaan oleva viulunkieli. Sellainen oli se tapaus, jonka näin läheltä.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #474 : 11.03.2013 13:21:19 »

Niissä tapauksissa, jotka itse tiedän, on skitsofrenialle ja muillekin löydettävissä jokin laukeamistilanne. Niin mielestäni psykologiassakin on todettu, että vaikka skitsofrenia onkin perinnöllinen, se tarvitsee jonkin tapahtuman lauetakseen, eikä se välttämättä kaikilla laukea. Ettei se nyt ihan tyhjästä kuitenkaan ilmaannu. Kummempi ekspertti en ole, mutta näin muistelen.

Ekletktikko mainitsi hyvin, jatkan sitä niin, että mielisairaudeksi voi luokitella sellaisen, josta henkilö tai tämän lähipiiri suuresti kärsii. Jos jokin kokemus taas tuottaa tasapainoa henkilölle ja hänen lähipiirilleen, niin vaikea sitä on psykoosiksi sanoa? Parempi on jos ihmisten annetaan olla onnellisia, kuin että heitä pitäisi pakottaa siihen samaan tietoisuuteen, mikä tällä hetkellä on määritelty "totuudeksi".
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #475 : 11.03.2013 13:34:22 »

Itse asiassa tämä vierestä näkemäni psykoosi meni itsekseen ohi noin viikossa (ne muutenkin yleensä menisivät jos pääsisi rauhallisiin olosuhteisiin joissa tuntee olonsa turvalliseksi, sellaisia on vain huonosti tarjolla, joten kaikki tupataan kitusia myöten täyteen lääkkeitä) ja oli kokijalleen hänen omien sanojensa mukaan hyvä kokemus, josta oli paljon apua lopulta. Psykoosi on psyyken keino suojata itseään hajoamiselta, se ottaa ikään kuin lomaa todellisuudesta hetkeksi. Tämä tapaus oli kyllä sangen rasittava ympäristölle sen viikon verran, mutta kaikki lopulta päätyi sangen erinomaisesti. Luulen itse että äkillisiä psykooseja - tässä ei siis ollut kyse skitsofreniasta - on monenlaisia ja osan niistä kanssa ei pitäisi lääkitä ollenkaan, antaa vain rauhallinen paikka käydä prosessi läpi.

Mutta siitä varsinaisesta skitsofreniasta: Skitsofreenikoilla keliakia on moninkertaisesti yleisempää kuin 'terveellä' väestöllä ja keliakian oirekuvaan kuuluu pahimmillaan myös hallusinaatiot. Ehkä kyseessä on sopimattoman ruokavalion herkille aiheuttama tila? Alttius keliakiaan ja huonoon viljansietoon on perinnöllinen, ehkä skitsofreniakin periytyy nimenomaan sitä kautta. Tai siis: Huono viljansieto on ihmisen normaalitila, kyky syödä sitä niin että sairastuu vasta 30-50 vuotiaana sitten kaikkeen ikävään on perinnöllinen ja toisilla ei tätä ominaisuutta ole.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2013 13:39:32 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #476 : 11.03.2013 13:45:14 »

Mikseipä tosiaan voisi olla noin. Yhteiskunta joustaa varsin vähän, pakko on jokapäiväiset hommat tehdä, työt, kaupassa käynnit jne., niin se psykoosi jatkaa vain uusiutumistaan. Tämän oravanpyörän ylläpitämiseksi siis ensimmäinen apuvaihtoehto on lääke? Kyllä sitä nykyään paljon puhuttua, ettei masennukseenkaan saa kuin lääkkeet kouraan vaikka haluaisi kokonaisvaltaisempaa apua, voi luonnehtia karrikoidusti: että sama kun syötettäisiin vaan kokaiinia, että kierrokset lisääntyy ja ihminen jaksaa jatkaa olla osa koneistoa. Karrikoitua, mutta kyllä tuossa taustalla jokin ajatus on.
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #477 : 11.03.2013 16:06:22 »

Psyykosissa ihminen saattaa myös tarvita turvallisen ihmisen rinnalleen, koska siinä tilassa voi myös yrittää satuttaa muita tai olla itselleen vaarallinen. Muistan lukeneeni jostain netistä vuosia sitten että psykoosipotilaat ei suinkaan pitänyt tätä olotilaa huonona, vaan miellyttävänä kokemuksena. Mutta kait näitä on niin erilaisia että toiselle se voi olla tuskaisaa kun taas toiselle mieluisaa. Olen nähnyt sivusta kuinka psykoosi voi viedä ihmisen niin huonoon tilaan että siinä ei auta muu kun vahvat lääkkeet ja sairaalahoito hetkeksi, koska mopo karkaa ihan totaalisesti käsistä.
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #478 : 11.03.2013 17:29:33 »


Tuttavan kertomaa, miten enkelit ovat auttaneet hätätilanteessa. Tai sitten vetovoiman laki toiminut, tai molemmat.
 :-\Oli tiukka tilanne, kun miehen työn vuoksi tuli tieto, että meidän pitää muuttaa toiselle paikkakunnalle, mutta ei ollut tietoa minne. Pyysin apua enkeleiltä minulle työn löytymiseen uudelta paikkakunnalta, löytyi. Sitten pyysin apua asunnon myymiseen (paikkakunnalla ei tahtoneet asunnot mennä kaupaksi) sekin järjestyi, uuden asunnon löytymiseen, sekin löytyi ja lopuksi vielä lasten hoitokuvioihin, koska minä ja lapset jouduimme/pääsimme lähtemään ennen miestäni. Nämä kaikki asiat järjestyivät loppujen lopuksi kuin itsestään. smitten

tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #479 : 21.03.2013 20:09:28 »

Mari_Anna oli postannut loistavan linkin toiseen keskuteluun enkeleiden numerosarjoista mitä ne tarkoittavat.. halusin sen lisätä myös tänne.. Smiley
http://www.luxonia.com/viestit/25-muita-kirjoittajia/1691-doreen-virtue-numerosarjoja-enkeleiltae

itse kun bongailen noita rekkareita ja nyt on jostain kumman syystä tupsahdellut eteen useampaan otteeseen 666.. en kuvitellut sen tarkoittavan mitään sellaista mikä nyt tuohon lukuun liitetään, mutta kun tuolta linkistä luin 666 kohdasta, niin asia kävi hyvinkin järkeen.. Smiley siispä numeroita bongailemaan.. Wink
 smitten angel smitten
tallennettu

..just go with the flow..
Sivuja: 1 ... 30 31 [32] 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: