Sivuja: [1] 2 3 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelinurkka  (Luettu 280964 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ozzette
Vieras
« : 20.03.2006 17:29:33 »

Niin, halusin avata tällaisen aiheen, joka käsittelee pelkästään enkeleitä ja kaikenlaista niihin liittyvää. Kun olisi kysymyksiä, jotka minua pohdituttavat... Eli "enkeliexpertit" voisivat varmaankin minua tässä asiassa valaista.

Eli oletan, että jokaisella on oma suojelusenkeli, MUTTA pystyykö tietämään tai saamaan selville KUKA ja MINKÄ NIMINEN tuo enkeli on ?
Ja onko niitä jokaisella useampia, aina tarvittaessa erilaisiin elämänalueisiin ja tilanteisiin ?
Vai onko kaikilla ihmisillä ihan SAMAT enkelit suojelemassa ?
Koska Arkkienkeleillä ainakin on nimet, niin eikös kaikilla muillakin ?
Voivatko myös ns. "langenneet" enkelit tulla ihmisiä "kiusaamaan ja häiritsemään" esiintyen suojelusenkeleinä ja hyvän tuojina ?

Tällaisia kysymyksiä jostain syystä päänupissani enkeleihin liittyen pyörinyt, enkä tiedä miksi...  Enkä ymmärrä... idiot2  angel
Enkeliviisautta kaivaten !   smitten
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #1 : 20.03.2006 19:08:20 »

Oon nyt parina viime päivänä nähny erittäin paljon enkelihöyheniä, joten ehkä vastaan tähän nyt ekana.  angel

Diana Cooperin kirja "Ihanat enkelit" on aivan ihana! Suosittelen tutustumaan. Muistaakseni juuri tässä kirjassa mainittiin, että on olemassa kadonneiden tavaroiden enkeleitä, ilon enkeleitä, kodin enkeleitä... Kyllä enkeleitä on ympärillämme koko ajan.

 smitten

Suojelusenkeliin, kuten muihinkin enkeleihin käsittääkseni saa yhteyden kun hetkeksi hiljentyy ja keskittää ajatuksensa siihen enkeliin, jolta haluaa apua ja sitten siihen ajatukseen tai kysymykseen mihin haluaa vastauksen. Sitten vain ole tarkkana.  Wink

Enkelit voivat ottaa minkä hahmon tahansa, yleensä siis sen, joka puhuttelee juuri kyseistä ihmistä, johon haluavat yhteyden. Olen kuullut mustista enkeleistä. En tosin, että olisivat kaikki pahoja. Joku tietävämpi toivottavasti kertoo tuosta lisää.  Huh

 smitten smitten
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #2 : 20.03.2006 19:14:27 »

Kiitokset ! Täytyy ehdottomasti hankkia tuo kirja !  smitten
Juuh, itselläkin nimittäin kokemusta noista mustista enkeleistä, räyhähengistä, tai mitä ne nyt sitten olivatkaan...
Katson maailmaa enkelin silmin   angel
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #3 : 20.03.2006 19:40:51 »

Hei Ystäväin

Eksyimpä vahingossa
enkelin viesti sivustolle


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/babyangel.jpg)

http://www.reikisivut.com/viesti/

REHELLISYYS

Itsepetos raunioittaa mielen.
Totuus on aina olemassa, ja sen kieltäminen vain pahentaa oloa.
Kaikki muutokset parempaan alkavat todellisuuden tunnustamisesta.
Rehellisyys ei ole sama kuin itsesyytös;
näe tilanne selvästi ja päätä mitä haluat.



Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 20.03.2006 20:20:41 »

Minulla on pari enkeleitä käsittelevää kirjaa, ei kylläkään tuota Diana Cooperia.

Raamatussa ja Kabbalassa näitä on käsitelty paljoltikin ja keskiajalla enkeleihin vetoaminen oli kaiketi hyvinkin suosittua. Kabbalassa on mainittu 72 enkelin nimeä, joista kukin hallitsee eläinradan viittä astetta kerrallaan. Esim. itse olen syntynyt Auringon ollessa 13 astetta Kaksosissa ja ko. merkin 10-15 asteita hallitsee enkeli Hariel. Ranskankielisen opuksen mukaan (Haute magie kabbalistique) ko. enkeli opettaa henkien manaamista, Kabbalaa ja okkultista filosofiaa ja suojelee negatiivisten henkien vaikutuksilta. Hariel hallitsee myös rauhaa ja keksintöjä, joidenkin muiden lähteiden mukaan myös tieteitä ja taiteita.

No niin, pistetään tähän vielä esittely enkelihierarkioista (Sophy Burnham: Enkelien kirja):

SERAFIT, arvojärjestyksessä korkeimmat, kuusisiipiset enkelit, ympäröivät Jumalan valtaistuinta laulaen lakkaamatta: Pyhä, Pyhä, Pyhä. He ovat rakkauden, valon ja tulen enkeleitä.

KERUBIT ovat kiintotähtien varjelijoita, taivaallisten aikakirjojen pitäjien, tiedon tuojia. Talmudissa kerubit yhdistetään pyörien arvoasteeseen, joista käytetään myös nimitystä ophanim. Heistä ylimpiä ovat Ofaniel, Rikbiel, Zofiel ja ennen lankeemustaan Saatana.

VALTAISTUIMET tuovat meille Jumalan oikeuden. Toisinaan heitä nimitetään pyöriksi, ja juutalaisten Kabbalassa he ovat SOTAVAUNUJA eli MERKBAH. Salatieteellisessä Zohar-teoksessa pyörät arvotetaan serafien yläpuolelle, mutta toiset lähteet samastavat heidät kerubeihin, joten tässä kohdin vallitsee sekaannus. ylin enkeliruhtinas on Orifiel eli Zabkiel eli Zafiel.

HERRUUDET eli HERRAUDET sääntelevät enkelien velvollisuuksia. Heidän kauttaan tulee julki Jumalan kaikivaltius. He käyttävät valtansa merkkinä valtakunnanomenaa tai valtikkaa, ja heprealaisen perimätiedon mukaan heistä korkein on nimeltään Hashmal tai Zadkiel.

HYVEET tekevät ihmeitä maan päällä. He antavan armon ja urhoollisuuden.

VOIMAT estävät demoneita alistamasta maailmaa valtaansa tai sitten he hallitsevat demoneita tai kenties (Paavalin mukaan) he ovat itsekin pahola. Ertosi, Sammael tai Camael (lähteestä riippuen) on Voimien päällikkö.

VALLAT eli HENKIVALLAT ovat uskonnon suojelijoita. Nisrokh on Miltonin mukaan "ruhtinaista ensimmäinen" ja eri lähteissä on heistä nimetty myös Requel, Anael ja Cerviel.

ARKKIENKELIT ja ENKELIT ovat ihmisten ja kaikkien fyysisten olentojen suojelijoita.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ozzette
Vieras
« Vastaus #5 : 20.03.2006 20:42:19 »

Wau !
Ihanaa Lilli, suurkiitokset kattavasta tekstistäsi ! Tiedonjanoni on kyltymätön...  Cheesy  angel
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 20.03.2006 21:05:09 »

Tässä on linkki tosi järeään kabbala-kirjoitukseen (englanniksi). Enkeliasiaa on niin paljon, että kokemattomampaa hirvittää. Mainitsemani 72 enkelin nimeä ja niiden hallitsemat asiat löytyvät myös täältä.

http://www.moup.org/Files/Practical_Kabbalah_Part_2.pdf

Toivottavasti sinulla Acrobat Reader. Jos ei ole, niin sen voi onneksi ladata ilmaiseksi netistä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #7 : 20.03.2006 21:15:24 »

Lilli, en jostain syystä päässyt lukemaan tuota. Näytti että olisi valmis sitten kun yritti lukea ilmoitti virhe. Undecided

Jos jostain näet niin mitkä enkelit ovat Jousimiehen 3' asteella? Entäs Kuuni Kalat 23' asteella? Tai Rapu nousuni 10' asteella? Todella mielenkiintoista.
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #8 : 20.03.2006 21:24:06 »

Hei Ystäväin

Enkeli kiiltokuvia



(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0102t.jpg)  (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0095t.jpg)

(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0094t.jpg) (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0096t.jpg)

(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0090t.jpg) (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0091t.jpg)

(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0098t.jpg) (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0097t.jpg)

(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0100t.jpg) (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0101t.jpg)

(http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0092t.jpg)  (http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/RLIT0093t.jpg)


(http://www.ouka.fi/ppm/tilapaisnayttely/kuvat/enkeli_vanha_pieni.jpg) (http://www.ouka.fi/ppm/tilapaisnayttely/enkeli_vanha_pieni2.jpg)

http://www.ouka.fi/ppm/tilapaisnayttely/kiiltokuvat.htm

http://www.xmission.com/~tssphoto/xmas2/angels/angels.html

http://www.xmission.com/~tssphoto/vt/angel.html

KIILTOKUVIENVAIHTO-ILTAPÄIVÄ

© Pohjois-Pohjanmaan museo 
Museossa järjestetään
sunnuntaina 26.3.2006 klo 13–17 kiiltokuvienvaihto-iltapäivä.

Kiiltokuva-harrastajat voivat
tavata toisiaan, vertailla kokoelmiaan ja vaihtaa kiiltokuvia.

Tervetuloa paikalle kaikki asiasta innostuneet!

 

Elämänilo
« Viimeksi muokattu: 21.03.2006 00:33:04 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Ozzette
Vieras
« Vastaus #9 : 20.03.2006 21:46:22 »

Tässä on linkki tosi järeään kabbala-kirjoitukseen (englanniksi). Enkeliasiaa on niin paljon, että kokemattomampaa hirvittää. Mainitsemani 72 enkelin nimeä ja niiden hallitsemat asiat löytyvät myös täältä.
Suurkiitokset !!
Todellakin tuhdisti asiaa ! Täytyy perehtyä paremmin oikein kunnolla ajan kanssa...  angel  angel
tallennettu
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #10 : 20.03.2006 22:15:14 »

Oman suojelusenkelinsä nimen voi saada selville, tässä Diana Cooperin kirjassa oli juuri yksi harjoitus/meditaatio, jonka avulla päästään lähemmäksi sitä suojelusenkeliänsä.. Valitettavasti en vain muista miten se menee ja kirja ei ole täällä mukana.  idiot2

Sen kuitenkin tiedän, että minulla on neljä suojelusenkeliä (tai vähintään neljä) he ovat ilmoittaneet minulle nimensä ja kaksi heistä tunnen jo aika hyvin. Heidän nimensä on Elina, Jorma, Hilppu ja Aurelia. Hilppu on luovuuden ja huumorin enkeli ja hän on aina vahvasti kanssani kun maalaan tai hulluttelen.  Cheesy Aurelia taas on näistä enkeleistäni se, joka eniten keskittyy henkisen kasvuni tukemiseen, violetti enkeli.

Höyheniä löydän aika usein mitä kummallisemmista paikoista ja tiedän aina heti, minkä takia ne on minulle lähetetty.. Löydän näitä enkelinhöyheniä juuri silloin, kun olen tehnyt jonkun oivalluksen tai rohkean päätöksen ja tulkitsen sen aina sitten merkiksi, että oikealla tiellä ollaan...

Arkkienkelimeditaatiot ovat aivan ihania. ne tuovat elämään niin paljon iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta että sitä jaksaa hämmästellä joka kerta, miten voimallisia ne ovatkaan.  angel angel

Suosittelen lämpimästi kaikille teille enkeleihin tutustumista! He ovat täällä kanssamme aina ja jatkuvasti ja odottavat sitä että heitä pyydetään apuun, sillä he ovat täällä tukemassa meidän kasvuamme, meitä varten ja koko universumia varten...
  smitten
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #11 : 20.03.2006 23:22:29 »

Eli EHDOTTOMASTI tuo kirja siis hankkimaan !!  smitten
En kai ole täysin väärässä, jos olen siinä oletuksessa, että jokaisella enkelillä on ns. "vasta-enkeli". Se "pimeämpi" puoli ?
Enkelit kiinnostavat minua niin !   angel
Ja en tuosta "järkälemäisen" isosta Kabbala-jutusta paljonkaan ymmärtänyt... Olen niin aloittelija ja "vihreä" vielä näissä jutuissa...  idiot2
Mutta jos ollenkaan mitään sain selkoa siitä, niin onko "minun" enkelini Achaiah ?
Siis syntymäPÄIVÄNI perusteella 24. huhtikuuta... ?  idiot2

Ja mistä löytyisi hyviä kuvia enkeleistä, löytyykö ihan nimihaulla ? Nolottaa hölmöyteni...  Embarrassed Ja EN halua mitään "hihhuli-sivuja"... En ole uskovainen, henkisyys-ihminen kylläkin...  smitten
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #12 : 20.03.2006 23:23:35 »

Lilli, en jostain syystä päässyt lukemaan tuota. Näytti että olisi valmis sitten kun yritti lukea ilmoitti virhe. Undecided

Jos jostain näet niin mitkä enkelit ovat Jousimiehen 3' asteella? Entäs Kuuni Kalat 23' asteella? Tai Rapu nousuni 10' asteella? Todella mielenkiintoista.

0-5. astetta Jousimiestä hallitsee enkeli Vehuel. Tämän enkelin avulla voit oppia lukemaan ihmisten ajatuksia tietääksesi, onko kyseessä ystävä vai vihollinen. Vehuel auttaa myös niitä, jotka etsivät Jumalaa ja hänen avullaan pääsee myös lukemaan Akaasisia arkistoja.

20-25. astetta Kaloja hallitsee enkeli Haiel. Auttaa ilkeyden kohtaamisessa. Suojelee kaikkia, jotka häneen turvautuvat. Antaa taikuuden hallinnan, jotta Adepti voisi toteuttaa ihmeitä kaikilla erikoisaloilla.

5-10. astetta Rapuja hallitsee enkeli Pahaliah. Opettaa mikokosmokset ja makrokosmoksen välillä olevia yhteyksiä. Tasapainottaa ihmisen mentaalista, astraalista ja fyysistä kehoa. Hän vaikuttaa siveyteen ja hurskauteen ja taistelee Jumalan vihollisia vastaan.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 20.03.2006 23:27:39 »

Princess of Darkness,

kukin noista enkeleistä hallitsee myös erinäisiä päivämääriä. Omaa syntymäpäivääni hallitsee Lelahel. Köh, köh, HÄMMÄSTYTTÄVÄSTI muistuttaa niin oikeaa nimeäni kuin nimimerkkiänikin.

Juu, Kabbala-paketti saattaa äkkinäiselle olla vähän turhan järeää luettavaa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ozzette
Vieras
« Vastaus #14 : 20.03.2006 23:33:06 »

Niinpä, Lilli...  2funny
Kaipa sekin jossain vaiheessa avautuu paremmin...

Saako näistä MITÄÄN käsitystä:
Aurinkoni siis Härässä 3:48' huoneessa 12
Kuu Ravussa 26:29' huoneessa 4
Nousu Kaksosissa 9:44' VAI OLENKO NÄISSÄKIN IHAN HAKOTEILLÄ...  2funny
Syntymäpäiväni 24.04.1969 klo 5:46 Hki
ÄLKÄÄ HERMOSTUKO PÖSILYYDELLENI ! Heh...  2funny
« Viimeksi muokattu: 20.03.2006 23:44:00 kirjoittanut Princess of Darkness » tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: