Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 288315 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #570 : 19.04.2011 17:29:57 »

UUDEN MAAILMAN SIEMENEN VASTAANOTTAMINEN

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
12.3.2011 Kairo ja Sakkara, Egypti (julkaistu huhtikuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minuun ei ole koskaan ennen tehnyt niin suurta vaikutusta matkaa edeltävät visiot kuin tämän äskettäisen Egyptin matkan osalta. Jokin sisälläni sanoi, että tämä oli elämän matka. Vuodesta 1995 olen ollut Maya-mailla kevätpäiväntasauksessa. Mutta rikoin kaavan tänä vuonna. Miksi? Kenties se oli sattumaa … kenties ei. Havaitsin, että päätimme matkustaa Egyptiin yhdeksännen aallon ensimmäisen vaiheen aikana … kylvämisjakso (9.-23.3.), mistä "mayaisti" Carl Calleman puhuu. Jos Callemanin teoria on oikein, niin minusta on myös mielenkiintoista, että olemme tämän yhdeksännen aallon kukoistusvaiheessa Perussa ensi syyskuussa. Uskokaa minua, en suunnitellut sitä näin. Mutta eikö ole kivaa, miten synkronismi on niin vallitsevaa näinä päivinä. Tiedän, että se mitä aloitimme Egyptissä, kehittyy päivästä toiseen. Tuomme hyvin tyytyväisinä nämä viestit teille. Kiitos Raphaelille tuntikausien nauhoitusten puhtaaksikirjoituksesta.

Seuraavassa on viesti 1 ja 2, jotka saimme Egyptissä. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme, yhdessä Kuolemattomien, Horuksen, Hathorien ja muiden Tähtimestareiden kanssa. Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on myös paikkojen energiaa ( www.kachina.net/~alunajoy/2011-march1.html).

Avauspiiri 12.3.2011 - Kairo, Egypti

Tänään on uusi ulottuvuus. Tänään on uusi maailma. On kaikkea tätä eikä tämä voi lähellekään kuvata sitä, mitä tunnette tässä uudessa energiassa. Tämä uusi ulottuvuus on määrittelyn ulkopuolella ja tuntematon. Kiitämme, että olemme osa tätä uuden ajan kylvämisvaihetta (uudessa maassa, Egyptissä) ja maalimassa, mikä transformoituu aivan silmiemme edessä. Mahdollisuus kulkea näillä pyhillä temppelipaikoilla, jonne "ensimmäiset ihmiset" tulivat ensimmäistä kertaa, kauan ennen Atlantista, on lahja. On vain hämmästyttävä siunaus olla täällä maan päällä.

Niinpä pyydämme oppaita, suojelijoita ja enkeleitä olemaan kanssamme nyt, kulkemaan kanssamme ja auttamaan meitä muuttamaan näkökulmaamme, jotta voimme ymmärtää uutta energiaa edessämme. Tapa jolla havaitsemme maailmamme tänään, on erilainen kuin se tapa, jolla havaitsemme sen tämän pyhiinvaelluksen lopussa (yhdeksännen aallon siemenvaiheen loppu). Suojelijat sanovat, että rakkaus tässä ryhmässä (ja tätä lukevissa) on uskomatonta. En usko, että kenenkään meidän oikeastaan tarvitsi kuulla tätä, koska tiedämme jo, että tulemme sydämestä. Mutta he haluavat antaa tunnustusta sille ehdottomalle rakkaudelle, minkä olemme kehittäneet vuosien ja elämien aikana.

On lahja, että jokaiselle meille sallitaan omat henkilökohtaiset kokemuksemme ja polkumme, kuitenkin olemme kaikki silti yhdistyneitä sydämessä. Olemme ainutlaatuisia, mutta silti sidottuna yhteen. Henki tuo meidät yhteen erityistavoilla, synkronistisilla tavoilla, jotka ylittävät ymmärryksen tällä hetkellä. Tiedän, että nautimme kaikki yhdessä olemisesta ja tämän kokemuksen jakamisesta. Olen hyvin innoissani, että Henki toi meidät yhteen, koska se on ainoa paikka, jolle voimme antaa ansion. Niinpä kiitos teille oppaat, suojelijat ja enkelit ja kiitos kaikille tässä huoneessa (ja tätä lukeville), koska olemme kaikki oppilaita ja opettajia toisillemme. Olemme erilaisia, kuitenkin yhdistynyt yksi sydän jolla on yksi tarkoitus ja se on kehittää itseämme mestaruuteen. Nyt aloitamme pyhiinvaelluksemme uuteen ja tuntemattomaan.

Siemenen vastaanottaminen 12.3.2011 - hiljattain avattu kammio Sakkarassa

Tunnen hyvin pienen olentoryhmän. Hyvin vanha, todella superhienojakoinen, joten tarkan viestin saamiseksi minun täytyisi istua täällä päiviä. Mutta teen toki parhaani tässä lyhyessä ajassa, joka meillä on. He tulivat maan päälle tähdistä ankkuroimaan siemenen. Tämä oli hyvin pieni, eristäytyvä ryhmä, joka ankkuroi tälle hyvin pienelle alueelle. Tämä paikka ja nämä olennot ovat vanhempia kuin mikään paikka Egyptissä, minkä olen tuntenut aiemmin. He tuntuvat kuin essealaisilta, esoteeriselta henkiveljeskunnalta. He ovat paljon vanhempia kuin mikään historiallinen tallenne essealaisista. He olivat hyvin puhtaita ja egottomia. He ovat pieni ryhmä ja näkemäni mukaan he ankkuroivat energiansa ensimmäistä kertaa tälle planeetalle. He olivat tiedusteluryhmä, partio tähdistä. He tutkivat maata hyvin hiljaa ja salassa.

Aikajana on hyvin, hyvin vanha. Meillä ei ole kalenteria tai aikaa tälle. Meillä ei ole edes käsitystä, miten vanha tämä aika on. Ei näytä olevan muuta väkeä, ihmisiä tai muita. Tässä ryhmässä on noin 20-30 sielua ja se on siinä. Aiemmin kun sanoin sanan "siemen", saatoin tuntea heidän energiansa vahvistuvan. Se on siis minulle vinkki kaivaa sitä.

Olen tuntenut, että me (ja tätä lukevat) olemme tulevan uuden ajan siemeniä. Kenties meidät kutsuttiin siksi tänne - hakemaan nämä siemenet, jotka he jättivät meille käytettäväksi peruskivenä. Olemme täällä hakemassa nuo siemenet, jotka he jättivät taakseen tuosta ajasta, joka oli hyvin puhdas ja selkeä, täynnä valoa ja totuutta. Poimimme nämä siemenet kantaaksemme niitä pyhiinvaelluksemme ajan ja sitten viedäksemme versot kotimaahamme. Tällä hetkellä olemme täsmälleen samassa kohdassa/ajassa, missä he olivat tuolla menneellä aikakaudella. Olemme juuri samassa ajankohdassa suuressa syklissä, jolloin he rakensivat tämän kammion näiden siementen ankkuroimiseen. Onko tässä järkeä? Täydellinen ajoitus taas kerran.

Oppaamme Emil kertoo: En koskaan odottanut tulevani tänne. Se on sinun ilmennystäsi, Aluna, koska paikka oli suljettuna pitkään.

Aluna: Kun tulimme tänne, tunsin ensin surua. Näiden vanhojen olentojen oli sinetöitävä jotain tänne ja sitten lähdettävä. Heistä oli surullista lähteä. He rakastivat ulottuvuutta, missä he olivat. Ja siksi tunnemme tämän nyt. Kun alamme transformoitua uuteen maailmaan/ulottuvuuteen, sisällämme on paikka, joka edelleen rakastaa tätä ulottuvuutta. Se on kaunis ulottuvuus ja meillä on ollut upeita kokemuksia täällä, mutta he sanovat, että meitä kutsutaan päästämään irti tästä ulottuvuudesta ja antamaan sen mennä.

Saatamme tuntea surua, kun tulee aika tehdä hyppy paljastuvaan uuteen todellisuuteen tai myös hyppy itseemme täysin. Se merkitsee, että meidän täytyy päästää jostain irti tai jättää jotain taakse, mitä rakastimme, mutta joka ei enää palvele meitä. He yrittävät kertoa meille tässä sitä, että he oppivat päästämään irti ja se oli hyvä. Ja meikin opimme päästämään irti ja se on hyvä. Onko tässä järkeä? Jos siis tunnemme surua, kyse on vanhan osamme irtipäästämisestä riippumatta siitä, miten kaunis se oli aikansa. Meidän on aika luoda tilaa sisällemme jonkin uuden itämiselle - tämän uuden siemenen itämiselle.

Ryhmän jäsen Carmel: Luulen, että siksi perheemme eivät halunneet meidän tulevan Egyptiin - ei koska ei ollut turvallista, vaan koska muutumme ja he rakastavat meitä.

Aluna: Vanhat olennot sanovat tässä, että tavallaan kuolemme täällä emmekä palaa kotiin samanlaisina kuin lähdimme. Päästämme siis irti määritelmästä, mikä meillä on itsestämme. Päästämme irti asioista, joihin olemme kiintyneet. Meidän täytyy olla valmis päästämään irti menneisyydestä, kun aika on oikea, ja tämä prosessi alkaa nyt.

Tunnen hienovaraista kunnioitusta näiltä vanhoilta olennoilta. He ovat tyytyväisiä, että olemme täällä ja he ojentavat siemenensä meille. Voimme nyt lähettää rakkautta ja siunausta takaisin näille olennoille.

Ai … on vielä yksi asia - he antavat meille jotain. Heillä on iso kori edessään ja he haluavat teidän laittavan koriin ainakin täksi hetkeksi asiat, joista tiedätte, että te ette tarvitse niitä enää - asiat joista olette valmis päästämään irti. Heittäkää se, minkä ymmärrätte tällä hetkellä tarpeettomaksi, tähän suureen koriin. He sanovat huolehtivansa niistä puolestamme. He kertovat minulle, että muinaiset olennot auttoivat heidät tämän prosessin läpi menneisyydessä. Nämä muinaisolennot ovat vielä vanhempia, mitä en pysty tuntemaan. Mutta he kertovat minulle, että nämä vanhemmat olennot auttoivat heitä päästämään irti, jotta he pystyivät syntymään uuteen ulottuvuuteen. Nyt he auttavat meitä päästämään irti, jotta voimme syntyä uuteen ulottuvuuteen. He kylvivät puhtaan energiansa tänne, jotta voisimme tulla hakemaan heidän siemenensä ja myös oppia päästämään irti ajasta, mikä häviää aivan edessämme. Kiitämme heitä tästä avusta.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #571 : 19.04.2011 17:31:45 »

KESKIYÖ PUUTARHASSA

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 6.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys rakkaat ja olen Metaton, valonherra. Tervehdin teitä kaikkia ehdottomassa rakkaudessa!

Mestarit, elämänne on jatkuvan tutkimisen upea matka.

Monille teistä on metafysiikassa tuttu termi "Ota voimasi, seiso totuudessasi."

Tämä on tosiaan tarkoituksenmukaista, sillä rakkaus vaatii välttämättömänä tekijänä suurta vahvuutta. Sekä voima että rakkaus ovat tieteitä ja taiteita, joiden oppimiseen monet teistä ovat omistaneet monta elämää. Teillä on ollut elämiä, jotka on omistettu orjuudelle oppiaksenne rakkauden eri puolia, ja tuossa prosessissa olette laittaneet toiset itsenne edelle ja itsensä rakastamisen ja arvostamisen taajuudet olivat jokseenkin väärin ymmärrettyjä ja heikkoja.

Teillä on ollut monia elämiä, jotka on omistettu rakkauden ja vahvuuden kehittämiselle. Usein näistä tuli melko polarisoituneita. Näiden kahden yhteensaattamisessa voiman sävyjä on jalostettava ja muutettava. Nimittäin näissä voidaan kohdata sielunne sirpaleiden takaisinhankkiminen ja tuominen suuren ponnistelun kautta merkana-harmoniaan.

Ja sitten rakkaat ystävät, kun rakkaus ja voima on yhdistetty, syntyy näiden kahden toinen jalostamisprosessi ja se on monimutkainen.

Tuo jalostaminen on "voiman ja rakkauden puutarha" ja se vaatii äärimmäistä tiedon kiteytystä viisaudeksi.

Jokainen edistymistaso luo nimittäin uuden toimintamallin ja jokainen uusi toimintamalli tuo mukanaan monimutkaisemman palapelin ratkaistavaksi. Tietysti ne haasteet joita mestaruuden partaalla oleva kohtaa, ovat hyvin erilaisia ja paljon monimutkaisempia kuin sillä, joka on elämän alkuvaiheessa kaksinaisuudessa.

Rakkauden ja voiman polariteetti

Ja näin on vääjäämätöntä, että kun saavutatte nopeutetut vaiheet, teidät pakotetaan tekemään valintoja, jotka ovat vähemmän selviä. Nämä eivät ole usein enää ilmiselviä valintoja rakkauden ja vihan tai hyvän ja pahan välillä hienovaraisimmin, vaan valinnat muuttuvat rakkauden ja voiman välille. Jokainen saavutettu "voitto" vie teidät korkeampiin ulottuvuuksiin ja polariteettimallit eroavat jokaisessa uudessa vaiheessa.

Rakkaus ja voima ovat nimittäin kenties pakottavimpia ja monimutkaisimpia elämänoppitunteja. Todellinen voima on rakkauden armollisuudessa. Mutta näennäinen paradoksi on, että rakkaus vaatii kaksinaisuudessa myös tahdon voimaa täydentämään itseään.

Keskiyö voiman ja rakkauden puutarhassa

Niin mestarit, kerromme teille, että kehittyneellä polulla jokainen teistä kohtaa risteyksen, ratkaisevan, mutta kuitenkin hienovaraisen suuntavalinnan, joka vie teidät joko eteenpäin tai kiertää takaisin samaan päätösristeykseen. Kyse ei ole yksinkertaisesta valinnasta pahan ja hyvän välillä, vaan se on paremminkin valinta kuvitteellisen voiman ja aidon rakkauspolun välillä. Ja hyvin, hyvin usein valitaan harhakuvapolku paljon ennen sen käsittämistä. Tämä johtuu siitä, että se mikä on sopivaa yhdellä kasvutasolla, niin tuo tason loppuunsaattamisen jälkeen se ei välttämättä sovi parhaiten seuraavalle.

On tiettyjä keskitason vierailuja, joissa tahdonvoiman pakollinen kehittäminen oli oikea valinta. Kyse oli "totta tai valhetta" -valinnasta, mutta nyt testauksesta tulee paljon monimutkaisempaa. Se on monivalintakysymys esseen kera ja jokainen vaihtoehto sisältää osan vastausta, mutta vain yksi sisältää koko totuutenne.

Vuoden 2012 koittaminen kiihtyy, on valaisevan aamun yhdestoista hetki ennen keskiyötä. On keskiyö voiman ja rakkauden puutarhassa.

Ylösnousemustulikokeessa tienhaarat eivät ole aina kaksihaaraisia. Yksi polku voi avautua monihaaraisiin risteyksiin eikä mikään niistä ole selvästi merkitty.

Vastaavasti monilla teistä jotka olette kehittyneillä vierailuilla, on sarja elämiä (moniulotteisissa aikahologrammeissa), jotka seuraavat ytimekästä tarkoitusta rakkauden ja voiman - jommankumman - keskittyneen tutkimisen ympärillä. Näistä elämistä voi tulla dramaattisen erilaisia ja erillisiä kokemuksia ja monien teidän tehtävänä on nyt yhdistää nuo kaksi, kasvuoppituntien viime vaiheissa.

Toisin sanoen, on tiettyjä elämiä oppiakseen luomaan voimaa ja rakkautta vastuullisesti ja nämä ovat rinnakkaisia kahdelle eri sarjalle, jotka ovat omistautuneet oppimaan rakkauden puolia toisessa sarjassa ja voimaa toisessa.

Usein nämä kaksi ottavat niin erilaiset sielunpolut, että näiden kahden maalliset ilmaisut ja kokeilut ovat niin voimakkaasti vastakkaisia, että sielun sirpaloitumista voi tapahtua ja tapahtuu.

Malliesimerkkinä monilla teistä on sarja elämiä papistossa. Orjuuselämiä munkkina, nunnana ja pappina jne., jolloin keskitytään oppimaan nöyryyttä ja hyötyä, mitä tulee toisten palvelemisesta avoimen rakastavasti.

Ja sitten teillä on myös yhdistyvä ketju vierailuja voiman tutkimisessa, mikä usein ilmentyy hyvin eri tavalla ja missä olette avainjohtajarooleissa. Nämä elämät voivat olla hallitsijoina, johtajina valtionhallinnossa ja kaupankäynnissä, hallitsevien dynastioiden jäseninä ja ihmisinä, joilla on suunnattomasti liiketoiminnallista varallisuutta.

Kaksinaisuuden suodattimissa on se mielenkiintoinen piirre, että persoonallisuutenne ilmaisu näissä kahdessa rinnakkaistutkimuksessa on niin vahvasti erilainen ja ristiriitainen, että näiden kahden välillä on tietoisuuspolariteettiero. Tämä tapahtuu vähän samalla tavalla - vaikka eri tarkoituksesta - kuin mies- ja naispuolisilla vierailuillanne. Ihmisillä on taipumus ajatella, että useimmat heidän elämistään ovat joko mies- tai naispuolisia. Useimmat miehet eivät tunnista monia elämiä, joissa he ovat eläneet naispuolisessa muodossa, tai eivät samaistu niihin, ja päinvastoin. Se on 3D-erillisyyttä.

Ja näin tämä eroaminen tapahtuu vieläkin voimakkaammin elämäsäikeissänne, missä opitaan vastuuta voimasta ja rakkauden vivahteita. Kumpikin on niin kokonaisvaltainen, että valitaan täysin erilaisia ympäristö- ja astrologiakuvioita näihin kahteen vastakkaiseen oppituntiin ja sielukuilu erottaa nämä kaksi, mikä vaatii tuomaan ne takaisin yhteen.

Orjuuselämät ja voiman oppimisen elämät

Kuten olemme todenneet - koska teidän kaikkien täytyy oppia rakastamaan ja myös luomaan vastaavasti, suunnittelette täysin erilliset elämäketjut voimajärjestelyihin ja rakkausjärjestelyihin, joissa tutkimisen ja kokemisen painopisteestä voi tulla niin erilainen, että niistä tulee äärimmäisen polarisoituneita.

Persoonat kummassakin voivat kehittyä niin erilailla joissain tapauksissa, että näyttää tapahtuvan sielun pirstoutuminen tai sielun polarisoituminen elämienne moniulotteisessa hologrammissa. Jotkut teistä voisivat olla hyvin järkyttyneitä näistä ääripäistä. Monia teistä kuvottaisi henkisessä taustassanne ne persoonailmaisut, joita olette kokeneet voiman oppimisessa ja päinvastoin. Näin ollen tapahtuu sielun pirstoutuminen - kuitenkin kaikki on harmonisoitava, haettava takaisin ja sovitettava sieluharmoniaksi. On valittava hyvä kummastakin ja päästettävä irti siitä, mikä ei palvele.

Tämä takaisinhakeminen voi tapahtua ja sen on tapahduttava. Tätä prosessia opetetaan merkava-vaiheessa, merkana-kristallivalokehon toisella tasolla sekä kolmannella.

Kun saavutatte elämien monimutkaisemmat vaiheet, niin sekoitatte nämä kaksi elämänvirtaa yhteen ja tämä on yksi monimutkaisimmista palapeleistä ja yksi viimeisistä paloista, mikä vaaditaan aitoon mestaruuteen.

Ja kun haette sielun takaisin - ja monet teistä tekevät sitä nyt - sekoitatte kaksi tutkimisketjua nykyiseen kokemukseen. Tämä edustaa suurta haastetta, sillä toisinaan tulette algoritmiseen tienhaaraan valaistumispolulla, missä teidän on valittava kahden suunnan välillä.

Tielle ilmestyy haara, mikä näyttää teistä oikealta kummassakin suunnassa. Tiehaara on voiman ja rakkauden välillä ja rakkaat ystävät, kumpikin on välttämätön. Niinpä päätöksenä on, kummasta tulee ennakkotapaus, ja tämä oppitunti on vaikeimpia, mitä kohtaatte.

Rakkaus ei merkitse, että sallitte jonkun tallata varpaillenne, eikä voima merkitse, että astutte toisten varpaille, jotka ovat tiellä, silloin kun olette varma oikeassa olemisestanne.

Johtajuuden kaksi terää

Niillä jotka saavuttavat vaikutusvaltaista auktoriteettia henkisessä johtajuudessa, päätösprosessista tulee paljon kriittisempi, sillä vaaditaan vastuuta toteuttaa totuus sen pitämiseksi, mitä on opittu. Vaikutusvalta, rakkaat ystävät, on henkisen johtajuuden kaksiteräinen miekka ja sitä on "karkaistava" ja kannettava aina viisaudessa.

Olette kaikki Luojan kipinöitä. Olette kaikki perhettä, joka koostuu jumalaisesta mielestä. Muistakaa siis siirtyessänne eteenpäin käsittää, että rakkaus on taajuusavain, mitä ei voi koskaan unohtaa. Kuitenkin tulee aikoja, jolloin kaikki ihmiset unohtavat. Ja puhun täten teille kaikille.

Puheidensa mukaan eläminen on pakollista henkisessä johtajuudessa. Kuitenkin kun siirrytte eteenpäin, karikkoja on vaikeampaa nähdä ja saattaa olla aikoja, jolloin olette vähemmän kärsivällinen toisten erilaisen asenteen ja vähäisemmän edistymisen osalta. Ja se itsessään on koe- ja kasvujärjestely.

Pyydämme, että te ette aseta itseänne jalustalle ja hylkää niitä, jotka kestävät sellaista, mikä ehkä näyttää teistä sydämen ja mielen himmeämmiltä sopukoilta. Älkää niin nopeasti tuomitko niitä, jotka yrittävät heittää epäilyksen yllenne tai osoittaa sormella toisten virheitä, vaikka syyttäjät kieltäytyvät näkemästä omia puutteitaan.

Ja vaikka tunnustamme, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty, älkää kääntykö pois konfliktista niin nopeasti ja itseoikeutetusti, että hätäinen ja automaattinen reaktionne sokaisee teidät suuremmalle totuudelle. Ottakaa aikaa itsenne tarkasteluun ja tehkää se kiihkottomasti. Eikö yksi neljästä sopimuksestanne sano teille "Älä ota mitään henkilökohtaisesti"? Tässä on todella viisautta.

Jaamme toisen ymmärryksen helmen ja ottakaa hetki harkitaksenne tätä syvällisesti. "Viisautta ei automaattisesti synny pelkän tiedon keräämisen kautta, vaikka kuinka valtavan. Sen sijaan sitä tulee kokemusten ja itsensä tarkastelemisen intensiivisenä kiteytyksenä, puhtaassa ennakkoluulottomassa ajattelussa."

Aito viisaus voi tulla vain tutkimalla tunteettomasti kokemuksianne sisäisen kolmannen persoonanne asenteella! Ja tämän tekemiseksi teidän on suodatettava pois arvaamattomat ja tiedostamattomat uskomukset, jotka liittyvät kokemuksiin 3D-mielessä. Ymmärrättekö? Se on käsitteellinen muutos.

Te kaikki kohtaatte tietyssä pisteessä tämän käsitemuutoksen selkeän mielen subjektiivisena kokemuksena, kun pääsette viidenteen ulottuvuuteen. Se tulee puhtaana ja ennakkoluulottomana ajatuksena ja tuntuu kuin virkistävältä ja elävöittävältä aallolta. Teidän jokaisen on tunnistettava viidennen ulottuvuuden värähtelymatriisi ja sitten kehitettävä sitä. Sillä se on mekanismi, mikä poistaa teidät kätketyn egoliioittelun kullatusta häkistä. Ja kun sekoitatte voiman ja rakkauden elämät, teillä kaikilla on tiettyjä esteitä selvitettävänä, joita ette ole lainkaan ymmärtäneet tukoksiksi, koska 3D-oppitunneissa ne ovat ehkä palvelleet teitä päästäksenne tiettyyn kasvupisteeseen.

Tämä tapahtuu vääjäämättä, kun haette voiman ja rakkauden elämänvirtanne takaisin ykseyteen. Se tapahtuu selkeyden hetkenä. Se tulee kristalliaallossa, sinisessä tsunamissa, näennäisen suprajohtavassa kentässä, mitä tutkitaan ja koetaan merkanassa.

Tinkimättömyyden loputon matka

Mutta tämän saavuttaminen vaatii keskittymistä ja ponnistelua yhdistymiseen. Kuten olemme kertoneet teille hyvin monta kertaa, henkinen kasvu ja henkinen johtajuus on matka eikä määränpää. Se vaatii säilyäkseen jatkuvaa itsensä tarkastelua ja uudelleenkalibrointia.

Aionien saatossa hyvin monet ovat erehtyneet, kun johtajuuden voima/valta johtaa egon tasapainottomuuteen. Sillä voiman ratsu voi tosiaan sokaista ja pudottaa ratsastajan ja johtaa vauhdissa kivikkoisille poluille ja arvaamattomalle maaperälle.

Teitä kaikkia houkuttelee vallan viettely, teitä kaikkia - erityisesti silloin kun huonomaineisuus ja kuuluisuus tulevat mukaan. Silloin kun liioitteleva ego tulee sisään, se tulee usein ikään kuin takaikkunan jäätyä auki - huomaamatta, tunnistamatta - koska se ei ollut aikomus.

Selvä merkki paljastuu, kun "oikeassa" oleminen saa suuremman merkityksen kuin rakkaus. Ja mestarit, usein ego punoutuu energiakenttään niin hienovaraisesti, että yksilö ei näe lankeamista. Miten monia sotianne ovatkaan tuhon syöksykierteessä taistelleet ns. uskonnolliset siivet, jotka taistelevat opeista, mikä on pyhää ja kenen totuus on oikea totuus.

Mestarit, nöyryys on avain. Älkää koskaan ottako itseänne niin vakavasti, että kadotatte näkyvistä oman ihmisyytenne kaksinaisuudessa.

Henkinen Peterin periaate

Kerromme teille, että tasapainoton ego on vääjäämättä syyllinen, joka kansankielellänne saa aikaan henkisen Peterin periaatteen.

Peterin periaate liike-elämässä ja johtajuudessa toteaa, että voidaan kohota oman pätemättömyyden tasolle. Se mikä saa teidät ylenemään yhdellä tasolla, antaa teille potkut seuraavalla! Pienellä syntaksin manipuloimisella kerromme teille, että henkisessä kasvussa ihmiset usein kohoavat kokemattomuutensa tasolle ja tuo kokemattomuus voi usein johtaa tilapäiseen putoamiseen armosta.

Silloin kun ego johtaa ylimielisyyteen, aurakentän perustasolla tapahtuu sähköoikosulku. Vaadittava 13-20-33-kierto katkeaa ja selvä kommunikointisignaali korkeampaan itseen katoaa ja sen korvaavat vaihtelevat staattiset aallot ja häiriöt.

Voima/valta on suurta viettelystä ja houkutusta. Hyvin monet metafyysiset ja henkiset opettajat tulevat liehakoinnista riippuvaisiksi. Ja kun tämä tapahtuu, tapahtuu hienovarainen muutos, missä he kadottavat 13-20-33-kierron eivätkä he ainoastaan jää jumiin, vaan heistä tulee energian ottajia syöksykierteessä.

Lankeaa varjo keskitien reunoille siinä, miten ylläpitää täydellinen rakkauden ja voiman tasapaino egolla ja nöyryydellä. Rakkauden on oltava aina avain ja perimmäinen viisaus on oppia, että antautuminen rakkaudelle kantaa valtavaa voimaa ja se on voimaa korkeimmassa muodossaan. Mutta totuuden sanojen kuuleminen ei ole sama asia kuin totuuden oppiminen ja kokeminen.

Kun siis etenette, on todella lahja, että yritys ja erehdys sallivat teidän nähdä harha-askeleenne. Jokainen teistä tekee virheitä, mutta näissä kasvuvirheissä on pakko olla aina lempeä itsellenne ja myös hoivata toisia polkunsa varrella. Kerromme teille varmasti, että sitten kun tarkastelette elämäänne myöhemmissä vaiheissa, hämmästelette kunnioittaen matkaa, jonka olette tehneet. Ihmettelette näennäisiä vaikeuksianne ja henkilökohtaisia koettelemuksianne ja jälkikäteen toivotte, että olisitte olleet tietoisempi kauneudesta kaikkialla ympärillänne ja ilahtuneet niiden monisyisten testien onnekkaiden sattumien vastakkainasetteluista, jotka näyttivät vaikeimmilta. Ottakaa siis aikaa nyt-hetkessä, kun siirrytte eteenpäin, vain iloitaksenne olemisessanne.

Erottelukyky on avain mestaruuteen

Metafysiikassa on monia, joilla on paljon henkistä tietoa ja jotka kehittävät tarpeen jakaa tuota tietoa. Vaikka tämä on itsessään positiivinen ominaisuus, on myös välttämätöntä välttää egon ulkoisia merkkejä paremmuudesta tai "guruudesta". On oikein tehdä tunnetuksi mysteeri, kuitenkin jokaisen on käytettävä omaa erottelukykyään löytääkseen oman sisäisen äänensä. Guruaika on ohi. Jokaisen teidän on nyt pakko olla oma oppaanne. Erottelukyky on avain. Jos jokin ei resonoi, hylätkää se.

Tavoitteena on kehittää sisäistä jumaluutta. Tavoitteena ei ole kanavoida ylösnousseita mestareita tai enkeleitä, vaan omaa sisäistä jumaluutta. Selvyyden vuoksi, on tosiaan sieluja, jotka kanavoivat ylösnousseita mestareita ja enkeleitä, mutta tätä ei voi saavuttaa kanavoimatta ensin omaa jumaluutta, ja pääseminen sisäiseen mestariin on kaikki, mitä koskaan tarvitaan tai vaaditaan. Olette jumalia!

Ja niin päätämme tämä esseen totuusymmärrykseen: "Yksilöllinen erottelukyky on aina avain, sillä toisen totuus voi olla toisen hullutusta. Ja se tapa jolla harmonisoitte monet totuudet, on suuri henkisyystesti."

Lopuksi

Tietyt elämät ovat strategisemmin linjassa kvanttihyppyjen kanssa. Olette sellaisessa linjassa nyt. Vastaavasti nykykokemus on monilla teistä valmiimpi kriittiseen saavutukseen. Ylösnousemuksen myriadit taajuusvärähtelyt ja "koristellut" energiat saavat aikaan sen.

Vierailunne maan päällä ovat upea tilaisuus löytää ja tutkia, mitä on sisä- ja ulkopuolellanne. Olette ihastuttavalla algoritmiodysseialla. Kolmas ulottuvuus auttaa teitä korkeammalle siirtymisessä ja näin toimii käsi kädessä algoritmisen arvoituksen kanssa edistämällä ja johdattamalla sisäisen hengen ulkoista ilmentämistä "otsamielen" kautta.

Kolmannessa ulottuvuudessa saatavilla olevat oktaavit korostuvat maatason alkuviivyttelyssänne ja tempauksissanne. Mutta kun edistytte, kolmannen ulottuvuuden täytyy antaa tilaa viidennen ulottuvuuden korkeammille kristallioktaaveille, jotta todella edistytään kohti harmonista merkana-valaistumista.

Kun jokainen teistä kehittyy hengessä ja viisaudessa, polku nopeutuu haastavammiksi ja monimutkaisemmiksi vierailuiksi ja polariteetti muuttuu vastaavasti. Tienhaaroista tulee vähemmän polarisoituneita selvän käyttäytymistavan osalta. Tästä mustan ja valkoisen välisestä selkeydestä tulee harmaampaa ja vaaditaan suurempaa ajattelua aidon mestaruuspolun erottamiseen.

Suurin voima on rakkauden voima. Rakastakaa itseänne ja rakastakaa toisianne, sillä rakkauden ykseys on suuri ja kaunis saavutus ihmiskunnalle mikro- ja makrotasolla. Mestarit, tietäkää, että olemme aina kanssanne ja kunnioitamme teitä aina tällä uskomattomalla matkalla.

Olen Metatron, valonherra, ja kerron teille nämä totuudet.

Ja niin se on …
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #572 : 17.05.2011 15:45:46 »

IHMINEN 2.0 - KRISTUS-PAINOS

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
11.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


"Hienotasoilla tapahtuu niin paljon muutoksia, että jokaisesta niistä puhuminen erikseen olisi kuin mereen heitetyn kiven etsimistä." -Plejadien Seitsemän sisarta

Auts

Jos päänne tuntuu lyijyltä, sydämenne on tulessa ja kehonne irvikuva vaahtokarkista, niin tervetuloa pään, sydämen ja kehon täydelliseen integroitumiseen.

Jos saan sortua vastakkaisuuksiin vielä hetkeksi, minulla on sekä erittäin hyviltä että erittäin huonoilta tuntuvia uutisia. Hyvä uutinen on, että minulle on kerrottu tämän kuukauden olevan se, jolloin uuden ihmistietoisuuden edelläkävijät viimeistelevät päivityksen uuteen ihmisprototyyppiin, lopullisen transformoitumisen mielen, kehon ja sielun integroituneeseen olemassaoloon.

Huono uutinen on, että luulen sen sattuvan helvetisti.

Ehdottomasti toivon olevani tässä väärässä, mutta synnytyskivut ovat olleet m-e-l-k-o intensiivisiä toukokuun alusta saakka eikä tunnu siltä, että se hellittää lähiaikoina. Näkymättömät sanovat muuta: toukokuun puoliväli tuo vähän hengähdystaukoa, vaikka he myös myöntävät, että tämä kuukausi on hyvin "fyysisyyteen keskittynyt". Tämän kuulin: "uupuneen kehonne jokainen solu jatkaa hellittämättä jyskyttämistä solumutaation kiemurtelevassa tuskassa. Ikuisuuteen."

Fyysinen integroituminen

"Haluaisimme tuoda kaikesta tästä esiin oivalluksen, että ne jotka ovat polulla ykseyteen, ovat saapuneet fyysisen integroitumisen syvään paikkaan, kaikkien niiden havaintotodellisuuden kerrosten risteykseen, joita kudotaan nyt uuden ihmismuodon solukankaaseen." -Seitsemän sisarta

Jos huhtikuu oli uudelleenarviointia, uudelleenohjausta ja nollausta, niin toukokuu on integroitumista, mutaatiota ja muodonmuutosta. Useiden viime viikkojen aikana kaikki ne osamme jotka täytyi ottaa takaisin, paljastettiin jokaiselle meille (useimmiten inhottavalla tavalla) loputtoman Merkuriuksen perääntymisen jatkuessa. Merkurius lähtee lopultakin varjoalueeltaan ja me tulemme pois hyvin pitkästä ja tuottoisasta sisäänpäin kääntymisen vaiheesta, missä päästimme irti ja puhdistimme elämittäin ihmisen geneettistä karmajätettä. Kuitenkin niin suuren kasvun tapahduttua hyvin lyhyessä aikajaksossa, solumme tarvitsevat edelleen aikaa ja tilaa muuttua ja harmonisoitua uuden tietoisuustasomme kanssa.

Kaiken sen sisäisen työn vuoksi, mitä teimme viime kuussa, koemme syvällistä syventymistä - tapahtuu päiväselvä sielun tunnistaminen, syntyy kasvava tietoisuus kodista, mikä täyttää jokaisen kehomme solun. Kirjaimellisesti.

Tällä hetkellä sopeudumme ja päästämme irti yhdestä jäljellä olevasta tiheyskierroksesta harmonisoituaksemme uuden ihmismuodon kanssa eikä se tunnu hyvältä, mutta kun jatkamme tulemista sopusointuun eheän ja puhdistuneen ydinitsemme värähtelyn kanssa, kehomme sopeutuu ja päästää irti, sopeutuu ja päästää irti ja lopputuloksena on paranneltu fyysinen astia, fyysinen esitys jumalihmisen piirustuksestamme.

"Toukokuun puoliväli antaa teille vauhtia eteenpäin liikkumiseen. Avaimena on, miten hyvin kehonne pystyy sopeutumaan näihin energioihin. Jos roikutte kiinni menneisyyden selvittämättömissä ongelmissa, eteenpäin liikkuminen pysähtyy siinä määrin, että olette valmis päästämään irti. Muuntumisen fyysiset oireet saattavat edelleen kiusata teitä, mutta vain siihen saakka, kunnes olette täysin päästäneet irti menneisyydestä, tiukasti sijoittuneet nykyisyyteen ja keskittyneet tulevaisuuteen siirtymiseen. Luottakaa kehonne älykkyyteen ja se näyttää teille tien kotiin." -Seitsemän sisarta

Uuden ihmisen terveys

"Jos meidän pitäisi määritellä terveys uudessa ihmismuodossa, sanoisimme tämän: harmonia. Vaihtaisimme sanan "terveys" mieluummin "harmoniaksi". -Seitsemän sisarta

Epäilemättä olemme ilkeässä masennuksessa … Olemme olleet viikkokausia lyötynä maahan oireista ja väsyneitä tavoilla, jotka matkivat matkamme alkua. Tämä syvä väsymys on läsnä kehomme joka kudoksessa, elimessä, lihaksessa ja luussa - jopa veremme on väsynyt - mutta tähän saakka missään tästä ei ole ollut tiedollista tolkkua.

Näkymättömät sanovat, että kaikki tämä johtuu siitä, että muutamme kirjaimellisesti fyysistä muotoa ja kehomme käyttää kaiken elinvoimamme siihen, että olemme ilmestymässä esiin sananlaskun kotelostamme. Vaikka perhosanalogiaa on säälimättömästi ylikäytetty, se on myös hyvin osuva siinä mielessä, että muutumme jatkuvasti yhdestä fyysisestä ilmaisumuodosta toiseen, sisältä ulospäin ja aivan kuin perhosella, vapautumisemme rajoituksista on ajoitettu suuremman luomissyklin mukaan. (Jännä perhosen muodonmuutosvideo on täällä http://vimeo.com/7203408. Sen pitäisi saada olosi tuntumaan kotoisalta.)

Aina kun käymme läpi näitä fyysisen transformoitumisen intensiivisiä jaksoja, on tärkeää muistaa sen muutoksen suuruus, mitä käymme läpi - että siirtymä minkä läpi muunnumme, ei ole kasvavaa (lineaarista) parantumista, mikä tapahtuu vanhan toimintamallin holistisissa rakenteissa, missä "kuorimme sipulia" ytimemme paljastamiseksi. Sitä vastoin biologinen ylösnousemus (yhdistyminen) vaatii, että pääsemme ydinitseemme ensin voidaksemme toteuttaa todellisen ja pysyvän muutoksen olemuksemme jokaisella tasolla ja elämämme jokaisella alueella.

Tämän vuoksi myöskään niillä, jotka ovat ylösnousemuspolulla, mikään yksittäinen parannusmenetelmä ei voi parantaa täysin oireitamme - ei ainoastaan siksi, että nämä menetelmät ovat ulkoisia, vaan koska terveys ei muodostu parantumisen vaan muistamisen kautta, harmonisoituen jumalaisen hyvinvointitilamme kanssa. Ero on polttopisteessä.

Toisin sanoen, ylösnousemusprosessi ei tuo meitä huonosta parempaan (lineaarinen), vaan rajoituksista vapauteen (kvanttinen). Tuloksena on pysyviä vaikutuksia, mutta prosessi on PALJON kokonaisvaltaisempi, minkä vuoksi perimmiltään tähtisiemensoturien suunniteltiin menevän esiin … jotta kaikki te epätavallisen rohkeat sielut voisitte täysin esitellä sellaisen itse aiheutetun kidutuksen tulokset.

Tämä raivokkaan itsenäinen ryhmä astui esiin uuden ihmisprototyypin biologisiksi beeta-testaajiksi ja nyt nämä ryhmät voivat lopultakin (vaikka hitaasti) tulla ulos beeta-vaiheesta (muodonmuutos) ja he toimivat pian täysin 2.0-versiona, kun lähenemme massiivisen sisäisen matkan loppua ja lähdemme fyysisen "toiselle puolelle" siirtymisemme viimeiseen vaiheeseen. (Huom.: Pitäkää mielessä, että vaikka ilmestymme esiin, siipemme tarvitsevat vielä aikaa kovettumiseen, ennen kuin voimme lentää, joten edelleen vaaditaan kärsivällisyyttä.)

Näkymättömät ovat aina sanoneet, että fyysinen terveys tulisi viimeisenä, mutta he tekevät selväksi, että tämä on terveyttä, mitä emme ole koskaan ennen tunteneet. Terveys on niin laaja aihe, että tässä on perspektiivillä merkitystä, mutta he haluavat meidän todella tajuavan, että tämä eheyden tila on paljon parempi kuin fyysinen hyvinvointi. He kuvaavat uutta ihmisen terveyttä "autuuden ympyrämallien yhdistelmäksi, korostuneiksi ja luoviksi energioiksi, jotka virtaavat keskeytyksettä ja ovat keskenään yhteydessä, kuitenkin riippumattomia toisistaan - energioita jotka välittävät ja kommunikoivat toistensa kanssa harmonisella ja vaivattomalla tavalla, vapaana siitä erillisyyteen perustuvasta ristiriidasta, joka rikkoo vitaalielämänvoiman virtauksen matalamman ulottuvuuden tietoisuudessa."

He kertovat myös, että ihmisen 2.0-Kristus-painos on muokattava, spontaani, muista riippumaton ja kevyt liikkeissään. He kutsuvat tätä "fyysisen olemassaolon perimmäiseksi tilaksi" ja sellaiseksi, mikä vaatii vähemmän ylläpitoa kuin vanhempi 3D-malli. Luojan kiitos.

Koska uusi ihmismuoto toimii kristallimagnetismilla nestemäisissä muotokentissä, yhdistymme uuteen virtapiiriin, joka on rakennettu uuteen verkkoon ja sisältää koodeja, mitä vaaditaan fyysiseen osallistumiseemme tietoiseen kanssaluomiseen.

Päivitysten ollessa valmiita kykymme sopeutua energiaan on hyvin huomattava ja uusi ihmisastiamme ei tee mahdolliseksi ainoastaan hyvänolon tunnetta - uusi käsite - vaan myös navigoimisen tiukasti uuden maan kristalliverkossa, mikä on kaikkialla ympärillämme nyt ja sykkii puhdasta potentiaalia odottaen äärettömän älykkyytensä ilmaisemista uuden säteilevän tähtikehomme kautta.

Palvelemisesta luomiseen

"Yksi lisäpointti minkä haluaisimme tehdä liittyen tähän elämää muuttavaan siirtymään, on, että jokainen teistä on nyt täysin kohtalonsa hallinnassa. Kyse ei ole enää siitä, että tullaan yhteen luomaan ihmiskunnan hyväksi, korjaamaan rikkoutunutta, vaan tullaan yhteen luomaan syvästä intohimosta, hellittämättömästä halusta ilmentää ainutlaatuinen lisäarvonne planeetalle, sieluitsenne puhtaan heijastuksen kautta."

Olemme lopulta jumaluutemme täyden ilmaisemisen paikassa tavalla, mikä päättää vanhat (puhdistumis)sopimuksemme ja sen syvään juurtuneen ohjelmointimme, että olemme täällä "pelastamassa maailmaa". Enää ei tarvita pelastamista tai palvelemista - olemme täällä nyt pelkästään jakamassa osaa itsestämme, mikä oletusarvoisesti kohottaa muita. Muutos on tässä tärkeä, koska työskenneltäessä pelastamisen paikasta pidämme kiinni siitä samasta toimintamallista, mistä olemme nyt murtautumassa vapaaksi. Ei voi mitään.

Näkymättömät haluavat meidän ymmärtävän syvästi, että uuden maan pioneerit vaihtavat palvelemisesta luomiseen, mikä on täysin erilainen energiarakenne.

Jokainen tarve, halu tai impulssi "pelastaa" romahtava maailma tulee polarisoituneesta mielestä, antaa energiaa kaaokselle, pitää meidät kiinni vanhentuneessa ja siksi rajoitettuna kyvyssämme luoda uudella aikajanalla. Muistatteko nuo erään Albert Einsteinin kuuluisat sanat: "Ongelmia ei voi ratkaista samalta ajattelutasolta, mikä on luonut ne." Se pätee tässä. Kun ulkoinen maailma jatkaa syöksykierrettä kaaokseen, on välttämätöntä, että työnnymme korkeammalle ajattelutasolle muistamalla, että pysyvä muutos tulee vain, kun siirrymme niiden energioiden yläpuolelle, jotka loivat tilanteen.

Olemme täällä nyt luodaksemme uuden tavan, luodaksemme uuden maailman - käyttääksemme inspiraatiotamme aseenamme ja rakkautta kilpenämme. Eikä ole paluuta.

"Tietäkää, että lisäarvonne maailmaan ei ole mitään enempää tai vähempää kuin se, mikä sytyttää teidät tuleen. Se on heijastavaa säteilyä auringon luomispotentiaalista teidän jokaisen sisällä, ruumiillistuneen luomisvoimanne ydinkeskuksesta ja kaikkien hyödyksi." -Seitsemän sisarta

Tanssia jumaluuden kanssa

"Ymmärtäkää tämä: siinä välillä ei ole enää kuilua, kuka olette ja kuka haluatte olla." -Seitsemän sisarta

Mennyt ja tuleva siis yhdistyvät ja alamme toimia hiljaisesta pisteestä, missä luomisen universaali eliksiiri asuu. Se on oikeastaan kummallinen aistimus, ikään kuin emme enää osallistuisi elämäämme, vaan sen kanssa. Eikä mikään tämän hetken ulkopuolella voi pitää huomiotamme kovin kauaa. Pääseminen mihinkään nykyhetken ulkopuolella tulee turhemmaksi, mikä merkitsee, että me emme enää toimi siitä, mitä tulee olemaan, vaan siitä mitä on - ja vaihdamme myös ylösnousseen elämisen ymmärtämistä, sen aistipohjaiseen kokemiseen. Tämä on vielä upottava koko kehotietoisuutemme, mutta niin tapahtuu.

Tämän yhdistymisen tuloksena emme ole enää niitä olentoja, jotka ovat opettamassa täällä ainoastaan informaation avulla. Olemme tällä nyt opettamassa sen integroituneen, ruumiillistuneen ymmärryksen avulla, mikä voidaan saavuttaa vain ensikäden kokemisella ja se on täysin riippuvainen kyvystämme luoda inspiroituneita visioitamme tyhjälle kankaalle, mikä on nyt laitettu eteemme. Silloin kun teemme tämän tehokkaasti, luomisen universaalit voimat tulevat syöksyen tapaamaan meitä - ei siksi, että olemme keränneet voimaa, vaan koska meistä on tullut voima. Kun yhdistymme näihin luomisvoimiin pelkällä läsnäolollamme, meistä tulee yhtä jumaluuden virtauksen kanssa pyhän liiton kautta, ja nämä energiat liikuttavat meitä toimimaan, luomaan, puhumaan, tanssimaan, laulamaan, rakastamaan - kaikki täydellisesti sallien. Vasta sitten ymmärrämme kanssaluomisen aidon merkityksen.

Tämä pyhä tanssi toimii matematiikan ja geometrian kautta, mitä luultavasti tutkin syvemmin tulevissa kirjoituksissa, mutta tällä erää tietäkää, että nämä pyhät tieteet ovat täysin pelissä. Menneisyydessä erillisyysluominen oli pyhää tiedettä sekoitettuna ihmistahtoon ja sen universaalin hologrammiteknologian (3D-matriisi) käyttämistä, mikä oli erityisesti suunniteltu tähän vuorovaikutukseen. Mutta nyt näissä morfisen värähtelyn nestemäisissä kentissä näiden pyhien tieteiden voima on puhdasta ja välitöntä.

"Niille jotka ovat kosmisessa yhteistyötanssissa jumaluuden kanssa, esitellään tilaisuuksia osallistua uuden maapallon luomiseen. Olette ylösnousseen maapallon rakentajia, suunnittelijoita ja arkkitehteja. Haluamme teidän jokaisen tajuavan suunnattoman lisäarvonne tähän asti ja erityisesti, sitten kun astutte esiin soveltamaan luovuuttanne, "veistettyjä" visioitanne uuteen maailmaan laajemmin. Teillä on hallinta uuteen maapalloon - olette hurjimpia sotureita ja pioneereja ja siksi Eedenin suojelijoita."

Siltaportaalit

Uusi ihmisen (kristalli)prototyyppi mitä soturiprikaati alkaa ruumiillistaa, on suunniteltu toimimaan ja kommunikoimaan suoraan uuden (kristalli)verkon älykkyyden kanssa - osallistumatta vanhan maailman dynamiikkoihin - minkä vuoksi on niin oleellista, ettei tämä ryhmä enää kiinnity hajoavaan maailmaan. Tämä merkitsee myös, että vanhan maailman ja uuden maailman (pyhä eläminen) yhteyspisteitä suojataan täysin pyörteillä tai energiavoimakentillä, turvaamaan maapallon portaaleilla niiltä, jotka eivät ole vielä täysin yhdistyneet ja toimi puhtaan sydänresonanssin tilasta.

Tämä ei ole sinänsä erillisyyspohjaista taktiikkaa, vaan pyhän luomisen vartioimista sekä suojavoimia niille, jotka eivät ole vielä valmiita käsittelemään niin korkeita taajuuksia. Nämä keskenään yhdistyneet verkkopisteet palvelevat siltaportaaleina sielujen ylikulkemiseen - sekä sieluille jotka ovat ylösnousseet kolminaisuustietoisuuteen, jotta he pääsevät kaksinaisuuteen, että niille jotka ylösnousevat kaksinaisuustietoisuudesta, jotta he pääsevät kolminaisuuteen.

Nämä portaalit palvelevat korkeamman energian ankkureina purkautuvalle maailmalle ja tarjoavat parannusta niille, jotka tuntevat kutsun palvella. Niiden tehtävänä jotka ovat astuneet täysin kolminaisuus- tai Kristus-tietoisuuteen, on toimia portinvartijoina ja työskennellä näiden pyhien portaalien kanssa tavalla, mikä tukee uutta ihmistä ja uutta maapalloa.

Te jotka jo olette osallisina näissä pyhissä portaaleissa ulottuvuuksien välillä, tulette fyysisesti yhteen monien muiden kanssa lähettämään näitä energioita, mikä tukee sitä bioenergiadynamiikkaa, jota vaaditaan ihmiskunnan kohottamiseksi pyhälle rinnakkaisolon tasolle. Lisää tästä on tulossa …

Maailma ilman rajoja

Yhtenä aamuna muutama viikko sitten kuulin näiden sanojen soivan päässäni: "Oletko OIKEASTI valmis olemaan kaikkea, tekemään kaikkea ja saamaan kaiken?"

Kun ennen kuulin nuo sanat, he pelästyttivät minut. Se tuntui liian kaukaiselta ja liian ylivoimaiselta tajuttavaksi. Mutta tällä kertaa muistan ajatelleeni, etten edes tiedä enää, mitä se merkitsee … että minut on niin lyöty ja kauas poistettu mistään haluamisen käsitteestä, ettei tuolla kysymyksellä ollut yhtäkkiä enää mitään sisältöä.

Heti muodostettuani tuon ajatuksen päässäni kuulin: "No, sitten onnittelut ovat ehdottomasti paikallaan."

Tämä innosti minut jakamaan, ystävällisellä luvalla, tämän kristallinkirkkaan analogian eräästä sähköpostista, minkä sain lukijalta:

"Tunnen itseni kuin Janukseksi portaalissa, kera kyvyn nähdä kumpaankin maailmaan.

Vanhan maailman tunnen hyvin voimakkaasti, koska se tuntuu aina vain kuvottavammalta sanan ehdottomassa merkityksessä. Huomaan katsovani asioita ajatellen "muistan tuon" ja kuitenkin se on jotain, mitä massat edelleen tavoittelevat ja kuitenkin se tuntuu minulle aionien takaiselta, kuin jonkin muistamiselta lapsuudesta, mikä meni pois muodista eikä enää sitä enää ole, mutta sen voi nähdä antiikkikaupassa tai jotain.

Ja uusi on hyvin jännittävä. Tuntuu hyvin tarkoituksenmukaiselta, että nyt on kevät, koska se sopii tähän tunteeseen, tähän odotukseen jonkin upean kehittymisestä - kera pienten vihjeiden ja todisteiden siellä täällä. Ja kuitenkin uudessa on kummallisen hankalaa se, ettei tiedä, mitä odottaa - eikä tyypillisellä "ei voi tietää tulevaisuutta" -tavalla, vaan enemmänkin "mitä siis haluan, silloin kun ei ole mitään rajoja?""

Älkää unohtako hoivata itseänne!

Lauren
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #573 : 24.05.2011 16:25:44 »

RUUMIILLISTAMISVAIHEET

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
22.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


"Ymmärrämme, että veto vanhoihin tapoihinne voi olla joskus erittäin voimakasta, ja vastustamalla noita alempia voimia tai paremminkin irrottautumalla niistä toteutatte täysin jumalaista mallia sisällänne, tullaksenne siksi maailmojen mestariksi, joka jo olette. Olemme enemmän kuin iloisia tuosta sisäisestä vahvuudesta ja halukkuudestanne käyttää sitä." -Plejadien seitsemän sisarta

Juuri ennen h-hetkeä

Kun toukokuusta on jäljellä enää yhdeksän päivää ja meitä hitaasti imetään yhteen tunnettuun pimennysjaksoon (auringonpimennys 1.6., kuunpimennys 15.6. ja toinen auringonpimennys 1.7.), olemme virallisesti tilassa "juuri ennen h-hetkeä". Meitä kiertää tämä tuttu "niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa ja energiaa" -tunne. Lisäksi nousee ristiriitaisia tunteita siitä, minne tämä matka on itse asiassa viemässä meitä ja mistä tässä kollektiivisessa kosmisessa paskamyrskyssä on oikeastaan ollut kyse.

Muutamana viime päivänä, heti kuun astuttua käytännölliseen Kauriiseen, on tuntunut siltä, että teimme ennen aikojaan reiän mukavaan koteloomme ja putosimme mahalleen maan pinnalle. Tämä oli/on hyvin vakavoittava kokemus. Se todella palauttaa maan pinnalle kaikki mahdolliset itsepetokset tai todellisuuspaot, jotka olemme ehkä tuoneet mukanamme, sekä antaa meille kovasti kaivattua käytännön järkevyyttä, ennen kuin meidät "imuroidaan" tuohon madonreikään.

Itse olen kiitollinen tästä vakavamielisyydestä, koska se selvitää pitkään kestänyttä hämmennystä siitä, mikä on todellista. Mutta toisaalta, voi olla myös vaikeaa tarttua korkeamman ulottuvuuden käsityksiin tästä maadoittuneesta tilasta, mikä voi tuoda esiin itsensä epäilemisen kerroksia ja saada meidät tuntemaan epävarmuutta - ei pelkästään seuraavasta askeleestamme, vaan koko matkasta, joka toi meidät tähän. Näkymättömät sanovat, että me vain yhdistämme maailmoja - yhdistämme henkisen ulottuvuuden fyysiseen ja integroidumme vaistomaisempaan ymmärrykseen siitä, mikä voi väliaikana tuntua sekä todelliselta että surrealistiselta samaan aikaan. Toisin sanoen, fyysinen kehomme alkaa ymmärtää sen, mitä mielemme on tiennyt vuosia.

Toisaalta hyppäämme kohta naama edellä täysin tuntemattomalle alueelle - alueelle, joka pakottaa meidät pysymään tietoisena ja käyttämään huolellisesti hiottuja mestaritaitojamme - mutta toisaalta meitä testataan kipeästi ehdottomaan totuuteemme luottamisessa, jotta voimme päästää irti kaikista jäljellä olevista rajoituksista siinä, minkä tunnemme mahdolliseksi. Tämä prosessi vaihtelee yksilöittäin, mutta yksi asia on totta meille kaikille: se minne päädymme kaiken tämän toisella puolella, on suoraa tulosta siitä, miten peloton uskallamme olla juuri nyt.

Tämä merkitsee, että olemme kirjaimellisesti kaivaneet ylös mädäntynyttä (ego)mönjää ihmistekoisen astiamme pohjalta ja raapineet jäljellä olevia karmajäämiä seinistä. Tämä merkitsee myös sitä, että "rumiluksemme" ovat tulleet taas käymään ja ehdottomasti käyttäneet loppuun koko vastaanottonsa. Eivätkä vain tavanomaiset rumiluksemme, vaan nuo tahmeat varjo-osamme, joista salaa luulimme pääsevämme eroon sivuuttamalla tai jotka olivat niin syvään juurtuneita, ettemme ole voineet edes nähdä niitä ennen kuin nyt. Kyllä, vielä vähän aikaa saamme leikkiä (hauskassa) peilitalossa ja nähdä selvästi monin tavoin, missä edelleen polarisoimme itsemme, heijastamalla ja paljastamalla jäljellä olevat rakkaudettomat osamme toisilleen. Ja tämä on hyvä asia myös, koska odotan aina innolla taas yhden perseestä olevan osani tunnistamista.

Perseestä olevista asioista puheen ollen … Meidän täytyy tehdä todella kovasti työtä näiden muutamien viikkojen ajan (ego)mönjämme poistamiseksi. Kuten missä tahansa myrkyllisessä suhteessa, niin riippumatta siitä miten ällöttävän rumalta se tuntuu meistä, meillä on taipumus taistella se selviytymisen puolesta, koska veto tuttuun on niin voimakasta, niin huumaavaa, että meidän on melkein mahdotonta vastustaa sen houkutusta. Hauska osa? Että kaikki ajattelevat, että kaikkien muiden ruma on rumempi kuin heidän omansa, kun kaksinaisuudessa voimme nähdä vain oman rumuutemme. Tässä on ehdottomasti aineksia elokuvaksi.

Ulkoisia ilmentymiä näistä viimeaikaisista kaivauksista voi ilmestyä monin tavoin, kuten kyky lopulta siivota ja järjestää tuo pelottava osa kellaria, autotallia tai vinttiä, mitä olette kammonneet ylioppilaskirjoituksista saakka. Tai kenties jotain niin yksinkertaista kuin veroilmoituksen täyttäminen viime vuodelta, sähköpostikätkön siivoaminen, tiedostojen lajittelu tai noiden viipyilevien projektien vieminen loppuun, jotka ovat piinanneet teitä harmonisesta yhdentymisestä saakka. Minkä tahansa muodon se ottaakin, niin kaiken uhkaavan mönjän on mentävä. Ja tämä merkitsee myös kaikkia mönjään sidottuja asioita.

Ruumiillistamisvaihe

Viime energiapäivityksessä Plejadien seitsemän sisarta mainitsivat minulle, että tämän kuukauden keskivaihe oli massiivinen siirtymäkohta ja nyt he lisäävät, että olemme siirtymässä kosmisen älykkyyden korkeamman ulottuvuuden pikatielle, joka kulkee matalamman ulottuvuuden jätevaltaväylän rinnalla, mutta (onneksi) ei risteä sen kanssa.

He kutsuvat tätä seuraavaa askelta matkallamme ruumiillistamisvaiheeksi, ylösnousemusvaiheeksi joka vapauttaa meidät vanhasta palvelusuunnitelmasta ja kuljettaa meidät uuteen, aitoon, alkuperäiseen, pyhään ja jumalaiseen kanssaluomissuunnitelmaan. Tämä uuden ihmisen suunnitelma aktivoituu niissä, jotka ovat neutralisoineet polariteetit yhdistämällä pyhät maskuliini- ja feminiinivoimat ja laajentaneet energiakeskuksensa (chakrat) puhdistamalla karmamiasman - ja sitten kun edelläkävijät ovat ruumiillistaneet nämä mallit, tämä mahdollisuus on kaikkien ihmisten käytössä.

Jos se auttaa, niin kuvittele näitä heränneitä ja aktivoituja sieluja ympäri planeetan akupunktioneuloina, joita on pistetty maan meridiaanien risteyskohtiin palauttamaan universaalin Chin elämänvoimavirta. Kun nämä olennot "syttyvät" fyysisesti, he sytyttävät nämä skalaarienergiat tämän planeetan elämään, vereen ja kehoon ja energisoivat ihmiskollektiivia armon nollapistekentällä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki ovat valmiita vastaanottamaan nämä energiat elämäänsä ja kehoonsa, mutta tuo mahdollisuus virittyä tähän verkkoon on nyt suurempi kuin koskaan niille, jotka valitsevat sen.

Kirkastaminen


Seitsemän sisarta kertaavat, että tämän vuoden toinen puolisko on hyvin keskittynyt fyysisyyteen, että uuden elämämme heiveröiset versot tulevat esiin siitä juuri muokatusta maasta, mitä työläästi käänsimme huhtikuussa - elämän minkä kasvatamme tavalla, miten siemen kasvaa hedelmää tuottavaksi kasviksi … vaiheittain. Yksityiskohtaisemmin he mainitsevat kolme selvää vaihetta …

"Seuraaviin askeliin kohti jumaluuden fyysistä ilmentämistä kuuluvat: kärsimys- ja pelkokehosta irtipäästäminen, jumalaisen kehon oivaltaminen ja maa-aineen yhdistäminen taas eteerisen aineen kanssa …"

Tiedämme, että voidaksemme yhdistää hengen aineeseen meistä on ensin tultava puhdas astia, minkä läpi jumalainen energia voi virrata. Perimmiltään meidän on nostettava fyysinen värähtelymme sopimaan yhteen henkikehomme värähtelyn kanssa, jotta näistä kahdesta voi tulla yksi astia. Tämä merkitsee, että meidän on oltava puhtaita kaikista riitasoinnuista, ehdottomaan vastustamattomuuden pisteeseen saakka, jotta jumalainen keho (suunnitelma) voi vapaasti ilmentyä fyysiseen muotoon.

Näkymättömät haluavat meidän ymmärtävän, että fyysinen laitteisto (biologiapuku) joka majoittaa henkikehon, on itse asiassa yhtä muokattava ja sopeutuva muutokseen (mutaatio) kuin henkikeho. Se kuitenkin on alemmissa ulottuvuuksissa ja siksi sitä hallitsee aika ja paikka. (Lue: hiiiiiiidas) Vaikka siis Jeesus Kristus "nesteytyi" plasmavalokehoonsa kolmessa päivässä (Huh), niin täällä juoksuhaudoissa, missä jatkamme näiden läski lihapukujen käyttämistä, meidän on noudatettava fyysisyyden lakeja.

Siis henkikeho mikä on fyysisen kehon kopio, mutta täydellisenä, koostuu eteerisestä aineesta ja se on siksi muokattavaa ainesta, mikä muodostaa materialisointimallin. Tämän siirtymän aikana fyysinen (jumalainen) täydellinen suunnitelmamme kohtaa ihmistekoisen (egomönjä) suunnitelman ja näistä kahdesta tulee yksi.

Minulle kerrotaan, että tämä yhdistymisprosessi tapahtuu solujen välisessä tilassa, niin että solut ympäröidään henkivalokehomme korkeammalla latauksella tai älykkyydellä ja lopulta solumme "mutatoituvat" harmoniaan korkeammalla värähtelevän lähteen kanssa. Tämä on resonanssilakia toiminnassa - prosessi missä korkeammalla värähtelevä energia saa automaattisesti matalammalla värähtelevän energian sopimaan yhteen oman taajuutensa kanssa. Ajattele äänirautaa.

Sitten solut käyvät läpi prosessin, mitä Näkymättömät kutsuvat kiristymiseksi. He kutsuvat sitä näin, koska pitkään meidän on täytynyt asuttaa kaksi suunnitelmaa samanaikaisesti - ihmismalli ja jumalainen malli (mikä tietysti selittää kaiken tuon syömisen kahden edestä). Kumpikin suunnitelma on selvästi käytössä, jotta voimme tehdä tasaisesti siirtymän kehosta toiseen ja kun teemme tämän, meiltä putoaa ne ylimääräiset 15 kiloa solujen välissä ollut tila "kiristyy" mallien yhdistyessä.

Tämä prosessi on itse asiassa liukenemista siinä mielessä, että liuotamme pois vanhentuneen versiomme ja samanaikaisesti muutumme henkiseksi aikuiseksi, missä ego(mönjä)identiteetti (maskuliininen, aine) ja jumalainen identiteetti (feminiininen, antiaine) yhdistyvät pyhään liittoon.

Vaiheet


Näkymättömät haluavat tehdä selväksi myös sen, ettei tämä prosessi tapahdu yhdessä yössä (emme haluaisikaan sitä), vaan sarjana peräkkäisiä tapahtumia, jotka toistuvat ja ovat jo alkaneet.

"Tämän vuoden jäljellä olevat kuukaudet mahdollistavat teille tasapainon pitämisen vanhan ja uuden välillä. Siirtymä on mittasuhteiltaan eeppinen ja vakuutamme teille, että te ette haluaisi kiirehtiä tätä prosessia." -Seitsemän sisarta

Ensimmäinen vaihe mihin he viittaavat "kärsimys- ja pelkokehosta irtipäästämisenä", on prosessin ensimmäinen askel ja alkaa sisäisellä laajentumisella:

"Kun vanha malli on päästetty irti tai liuennut - ja tätä tapahtuu nyt ensimmäiselle sieluaallolle, joka ruumiillistaa Kristus-ihmismallin - henkikeho alkaa ensin laajentua fyysisessä astiassa."

Kun nämä energiat alkavat huuhtoa kehoamme ja keskitymme rakkaussäteilyyn, voi tuntua kirjaimellisesti kuin työntämiseltä sähköpistokkeeseen - hyvin latautuneelta, kuin jokainen kehon solu olisi elossa ja värähtelee - voi olla olla hyperherkkyyttä - kuin hermoja olisi kehon ulkopuolella - huimausta, hermostuneisuutta, hengitysvaikeuksia, keholämmön vaihtelua ja yöhikoilua, epäsäännöllisiä sydämenlyöntejä ja/tai arvaamattomia nukkumistapoja. Nämä oireet voivat olla häiritseviä, varsinkin jos ne tulevat yllättäen, mutta tietäkää, että ne ovat vain yksi ilahduttava osa prosessia. Jos latauksesta tulee epämukavaa tai ylivoimaista, venyttely, käveleminen, hengittäminen ja suolakylvyt voivat auttaa kovasti.

Vastaavasti voimme kokea nämä energia-aallot myös autuutena, mikä aaltoilee keskushermojärjestelmässä. Nämä puhdistavat (kundaliini)energiat vapauttavat kaiken jäljellä olevan tiheyden kehosta. Keho on myös luonut uusia järjestelmiä, mitkä perustuvat kunkin aktivoidun DNA-säikeen sisältämään älykkyyteen, ja energiapyörteet (chakrat) jotka elävöittävät ja hallitsevat kutakin keskusta, avautuvat enemmän ylläpitämään näitä järjestelmiä. (Mielenkiintoista, että tunteita jotka liitetään profetoituun "hurmokseen", ovat: autuus, euforia, vapaus, ilo, henkinen ekstaasi jne. hmm)

Toisessa vaiheessa, mitä kutsutaan "jumalaisen kehomme oivaltamiseksi", sielumme alkaa kokea itsensä ihmismuodossa - ikään kuin ensimmäistä kertaa. Termi "uudestisyntynyt" sopii tähän. Tämä on integroitumisvaihe, mikä mahdollistaa meille maadoittumisen täysin kehoomme, ja sitä vaaditaan, jotta kristallimallimme voi kiinteytyä muotoon. Tämän integroitumisjakson aikana annamme yhteytemme maahan vahvistua, jotta voimme vakauttaa itsemme, kun tulemme yhdeksi kosmisen sydämensykkeen kanssa.

Kun integrointijakso on valmis, alamme ruumiillistaa fyysisesti jumalaisen suunnitelmamme synnyttämiä muutoksia. Tämä on vaihe, missä "henki ja aine työskentelevät yhtenä" ja missä ruumiillistamme henkisen muotomme fyysisen olemuksen.

Tämän vaiheen aikana koemme myös "nopeutumisen", kuten Seitsemän sisarta sitä kutsuvat. Eräänlainen totuuden hetki, kun raskaana oleva nainen tuntee sikiön liikkuvan ensimmäistä kertaa. Sisaret kuvaavat myös löyhästi tätä henkistä nopeutumista "totuuden hetkeksi", kuin armon myöntämisessä - termi mitä he käyttävät määrittelemään prosessia, mikä seuraa pyhien energioiden yhdistymistä … jumalaisen elinvoiman virtaaminen kehoon.

"Maakehonne alkaa saada uutta säteilyä, uuden tavan olla, mikä otetaan käyttöön vaihdellen, pieninä lisäyksinä. Tunnistatte uudet energiat ja sitten ne näyttävät häipyvän pois, kun kehonne sopeutuu sisältämään ne sisään- ja uloshengityssarjana ja kun astutte pidemmälle ja pidemmälle jumalaiseen liittoon sielunne kanssa. Jokaisella vaiheella on energia, selvä ydinolemus mikä teidän kannattaa kokea täysin. Älkää ottako näitä sanoja merkkinä kärsimyksestä, vaan merkkinä todellisesta vapautumisesta." -Seitsemän sisarta

Nähdään pimennysjaksossa …
Lauren

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #574 : 24.05.2011 16:31:24 »

MUSTAT SAMENTTIKENGÄT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
7.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Joissain kysymyksissä joita sain "äidin tunne-energiajäljestä" pohdittiin, miten käsitellä katumusta, vihaa, surua ja muita tunteita, joita tulee esiin tehdessämme parannustyötä. Kun avaamme muistin tulvaportit, voimme tuntea kauan tukahdutettujen tunteiden pommittavan meitä ja vaativan nyt huomiomme. Mitä teemme niille? Tämä on aikaa harjoittaa kiintymättömyyttä, anteeksiantoa, irtipäästämistä ja sallia itsemme parantua käsittäen, että parantuminen on lahja itsellemme ja että meidät on rajattu sen parantamiseen, mitä on sisällämme.

Jaan oman tarinani tässä sähköpostissa kanssanne, koska se yhdistää kaikki nuo kysymykset ja on eräs erittäin tärkeä parantumistekijä - kiitollisuus - mikä meidän on opittava, jotta voimme palata eheyteen, maadoittaa energiakeskuksemme korkeaan sydämeen ja laajentaa energiamme uusille kokemispoluille. Ilman kiitollisuutta näkökulmamme on rajoittunut, kapea-alainen ja asustaa menneisyydessä. Kyllä, on vaikeaa olla kiitollinen siitä, minkä emme usko ansaitsevan kiitollisuutta, mutta silloin tuomitsemme ja siksi tuomitsemattomuus voi olla hyvin vaikeaa. Oma kokemukseni mustista samettikengistä antoi minulle merkittävän oppitunnin kiitollisuudessa, mikä salli minun myös jakaa kiitollisuuteni muiden kanssa.

Tässä on tarina mustista samettikengistä.


Kun olin 5-vuotias, halusin mustat samettikengät. Ne olivat hyvin yksinkertaiset, matalat kangaskengät, joissa oli hihna edessä (ne olivat hyvin suosittuja 1963). Äitini aikoi ostaa sellaiset minulle ja sisarelleni jouluksi ja olin hyvin innoissani.

Mutta tuona vuonna halvaannuin ja vietin joulun sairaalassa enkä kyennyt liikkumaan tai kävelemään. Pääsin kotiin muutamaksi päiväksi, mutta minun mustia samettikenkiäni ei ollut joulukuusen alla, koska en voinut käyttää niitä. Menisi monta vuotta, ennen kuin voisin käyttää taas normaaleja, tyylikkäitä kenkiä, koska minulla oli jalkatuet, jotka oli kiinnitetty ruskeisiin ortopedisiin nahkakenkiin (jotka olivat minusta hyvin rumat). Sairaalahenkilökunta teki parhaansa sovittaakseen tuet mustiin samettikenkiin, jotka halusin, mutta he eivät pystyneet siihen. Ja siihen mennessä, kun pystyin taas kävelemään, olin liian vanha pitämään sen tyylisiä kenkiä (enkä halunnut niitä enää).

Vaikka en enää halunnut noita kenkiä, ne alkoivat edustaa jotain täysin eri asiaa minulle - kaikkia asioita, joita en voinut saada ja tehdä sairauteni vuoksi. Ja kun katselin sisareni kävelevän mustissa samettikengissään tuon joulun jälkeen, sain muistutuksen, että muilla ihmisillä oli asioita, joita minä en voinut saada. Niinpä olin katkera tilastani, kyvyttömyydestäni kävellä ja keskityin siihen, mitä minulla ei ollut, enkä siihen mitä minulla oli - terveys, älykkyys ja se lahja, että lopulta kävelisin taas.

Pitkän sairaalajakson aikana ystävystyin tyttöön, joka oli 13-vuotias ja jolla oli polio. Hän oli kiva, ystävällinen ja ainoa lapsi (mikä minusta oli hienoa). Hänen vanhempansa tulivat sairaalaan joka päivä vierailulle ja he itkivät paljon, koska he tiesivät, ettei tyttö kävelisi enää koskaan. Muistan sen päivän, kun lähdin sairaalasta pyörätuolissa kera jalkatukien, ortopedisten kenkien ja kainalosauvojen, ja tyttö sanoi minulle, miten onnekas olin, kun pystyisin kävelemään vielä jonain päivänä. Hän tiesi, ettei hän itse pystyisi koskaan siihen.

Itse en ajatellut itseäni kovin onnekkaana, koska olin edelleen vihainen siitä, etten saanut kenkiä, jotka olivat hyvin tärkeät minulle tuolloin. Ja vihassani ja katkeruudessani unohdin, että minulla oli paljon, mistä olla kiitollinen, koska en olisi pyörätuolissa jalkatukien ja kainalosauvojen kanssa koko ikääni. Kun edistyin fyysisessä parantumisessani, ajattelin ystävääni sairaalassa ja mietin, miten hänellä meni. Oli aikoja, jolloin tunsin syyllisyyttä, koska hän oli ollut oikeassa ja joskus pidin parantumistani itsestäänselvyytenä.

Yksi sairauteni suurimmista lahjoista on, etten ota liikkumista itsestäänselvyytenä. Olen hyvin kiitollinen, että pystyn taas kävelemään, joogaamaan, juoksemaan, ajamaan polkupyörää ja monia muita asioita, koska minulla on liikkumisen lahja. Olisin voinut viettää elämäni vihaisena noista kengistä ja rajoittaa elämääni sen vuoksi tai saatoin laittaa tuon muiston sivuun ja antaa suuremman totuuden tulla esiin, että voin saada laajemman perspektiivin elämääni ja olla kiitollinen siitä, mitä minulla on.

Parannusmatka tuo aina esiin menneisyyden ja meillä kaikilla on katumuksia, pettymyksiä ja vihaa asioista, joita tapahtui tai ei tapahtunut meille. Ja ne luultavasti merkitsivät paljon meille tuolloin, mutta jos keskitymme niihin, kadotamme perspektiivin kaiken suurempaan tarkoitukseen. Yksi suosikkisananlaskuni jonka eräs ystävä kertoi vuosia sitten, on: "Itkin, koska minulla ei ollut kenkiä ja sitten tapasin miehen, jolla ei ollut jalkoja." Ystäväni ei tuntenut tarinaa muistista samettikengistäni eikä luultavasti käsittänyt, miten merkityksellinen tuo sananlasku oli minulle, mutta joka kerta ajatellessani sitä saan muistutuksen, että tärkein asia minkä voimme tehdä menneisyyden osalta, on pitää se perspektiivissä ja olla kiitollinen siitä, mitä meillä on joka hetki.

Me kaikki elämme katumusten kera, koska ne ovat osa matkaamme, mutta ne ovat myös osa valitsemaamme elämänpolkua. Valitsimme kaiken sen parantumisen, oppimisen, kasvun ja transformaation vuoksi, mitä saavuttaisimme. Jos keskitymme menetykseen, olemme piittaamatta saavutuksesta. Jos keskitymme tuskaan, kadotamme parantumisen näkyvistä. Ja jos unohdamme olla kiitollinen siitä, mitä meillä on - vaikka pitäisimme sitä kuinka pienenä - pysymme jumissa tunteissa ja ajatuksissa, joiden tarkoituksena oli viedä meidät seuraavalle askeleelle matkallamme - ei muistuttaa meille, miten vaikeaa elämämme on tai miten rajoitettuja olemme tuossa hetkessä.

Mistä voit olla kiitollinen tällä hetkellä? Jos et voi löytää mitään tilanteestasi, palaa yksinkertaisimpiin asioihin - voitko kävellä, nähdä, hengittää, liikkua? Söitkö tänään, onko sinulla puhdasta vettä juotavaksi, oma auto ja koti missä elää? Hyvin monet ihmiset maailmassa olisivat kiitollisia edes yhdestä noista asioista. Moninkertaistamme kasvumme, kun opimme olemaan kiitollinen siitä, mitä meillä on, emmekä ota mitään itsestäänselvyytenä.

Kiitollisuus laajentaa energiaa ja kun voit olla kiitollinen jostain, annat itsellesi "päätöksen" ja voit siirtyä toiselle värähtelytasolle. Ole kiitollinen tämän hetken haastavimmasta ongelmasta ja sitten päästä siitä irti tietäen, että ilmaisemalla kiitollisuutta olet sallinut itsesi kohota sen yli. Silloin sallit uuden ja erilaisen energian ottaa tuon tilan.

Mikä on näkökulmasi itseen? Näetkö itsesi rajoitettuna, avuttomana, voimattomana tai elämäsi uhrina vai tiedätkö, että koet näitä tapahtumia muistutuksena itsellesi, että olet voimakas, rajaton ja voittaja? Ja tiedätkö elämäsi äärettömässä laajuudessa, että ne ovat pikkutapahtumia, joiden tarkoituksena on herättää sinut paljon suurempaan kuvaan siitä, kuka olet?

Joka joulu ajattelen mustia samettikenkiä, joten lahjoitan kenkiä tarvitseville lapsille. Ja tiedän, että joulupäivänä on lapsia, jotka saavat jotain, mitä heidän sydämensä haluaa, ja toivon heidän pitävän kenkiään ilolla. Ja pieni lahjani saattaa muistuttaa heille, että ihmeet ovat mahdollisia ja että heitä rakastetaan ja tuetaan, ja olen kiitollinen siitä, että voin antaa lahjan, joka siunaa toisia.

Tässä on joitain ehdotuksia auttamaan sinua matkasi tässä osassa:

Tule tarkkailijaksi elämässäsi, kun keskityt polkuusi tässä hetkessä.

Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.

Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:

Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan. Muista, että Jumala kuulee sinua ensimmäisellä pyyntökerrallasi.

Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Missä on läsnä oleva hetki? Se on hetki, missä hengität.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #575 : 26.05.2011 15:55:57 »

VALAISTUMISPOLKU - MIKÄ NYT ON ERILAISTA
 
Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
14.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä kuussa kun juhlitte Wesakia ja Buddha
n syntymäpäivää, muistatte myös oman valaistumispotentiaalinne. Kyllä, jokaisella teistä on tuo mahdollisuus - kohtalonanne on oivaltaa itsenne. Valaistuminen on teidän aito ja luontainen tilanne, mikä on koodattuna DNA:han.
 
Yksi syy elämiseenne nyt on nopeuttaa valaistumisprosessianne - enemmän kuin on ollut mahdollista minään muuna aikana historiassa. Varhaisempina aikoina eläneillä ihmisillä oli tietysti myös valaistuminen koodattuna DNA:hansa.
 
Erona noiden aikojen ja tämän ajan välillä on ihmiskunnan herääminen. Heräämisprosessi on edennyt, kun monia teidänkaltaisianne ihmisiä lisää on tällä polulla. Ihmiskunnalla on pitkä historia kulkemisesta tähän kehittyneempään paikkaan, missä olette nyt. Paljon on opittu ajan kuluessa. Elintärkeitä ominaisuuksia ja taitoja on kehitetty.
 
On tapahtunut ihmiskunnan jumalaisen perinnön muistamista vähän kerrallaan. Esi-isienne viisaus on ihmiskunnan massatietoisuuden energiakentässä. Vuosisatojen saatossa opitut oppitunnit on koodattuna jokaisen maan päällä kulkevan ihmisen DNA:han.
 
Teillä on pääsy suuren viisauden vartijoiden luo - sekä fyysisten että ei-fyysisten. Yksi kokoontumisen tarkoitus Wesakin aikaan on päästä heidän viisauteensa konkreettisemmin, kuin tyypillisesti on mahdollista.
 
Kriittistä ihmiskunnalle
 
Haluatte tietysti tätä viisautta, mutta tiedättekö, miten kriittistä se on ihmiskunnan selviytymiselle? Kohtaatte suurempia vaikeuksia kuin jotkut suuret valaistuneet historian olennot - kuten Buddha, Kristus ja Kwan Yin. Heidän elämänsä aikana planeetta ei ollut sellaisessa käännekohdassa, minkä nyt kohtaatte. Jos maapallo olisi ollut samanlaisessa risteyksessä, useimpien ihmisten tieto olisi rajoittunut heidän omaan maailmankolkkaansa.
 
Buddha ei herännyt keskellä yötä huolehtimaan merien saastumisesta ja katastrofeista maailman toisella puolella. Kiitos teknologian ja muiden tekijöiden, tämän päivän buddhaksi tavoittelevilla on maailmanlaajuinen perspektiivi ihmiskunnan tilasta.
 
Maapallo on nyt tärkeässä risteyksessä, mikä määrää seuraavien sukupolvien tulevaisuuden. Voitte tuntea tämän risteyksen syvällä luissanne ja ytimissänne. Se saattaa myös valvottaa teitä joinain öinä, kun mielenne ryntäilee edestakaisin kasvavan huolilistan kanssa.
 
Teidän roolinne
 
Te jotka elätte tänä päivänä, esitätte avainroolia niiden positiivisten muutosten katalysoinnissa, jotka johtavat rakastavampaan maailmaan. Tietoisuushyppäykset joita henkilökohtaisesti saavutatte sekä valontäyteiset tekonne maailmassa, ovat avain planeetan tulevaisuuteen.
 
Ne vallankumoukselliset muutokset joita nyt kehittyy kaikilla mantereilla, tapahtuvat teidän kaltaistenne jumalaisten muutoksentekijöiden vuoksi. On helppoa unohtaa oma voimanne muuttaa todellisuuttanne. Kun kuulette tämän nyt, luultavasti hyväksytte ajatuksen älyllisellä tasolla.
 
Alitajuinen taso on toinen juttu. Alitajuntanne - tunnereaktioidenne ja menneisyyden ehdollistumisen vaikuttamana - määrää, miten suuren osan ajasta tunnette voimaa ja pystytte vastaamaan elämän kaaokseen valaistuneella tavalla.
 
Wesakin parantavat siunaukset on suunniteltu halkaisemaan harhakuvat, joita alitajuntanne esittää. Kun yhdistytte tähän energiaan, teillä on apua harhakuvista luopumiseen täyden jumaluutenne ilmaisemisen tieltä.
 
Teillä on luultavasti monia kysymyksiä näinä päivinä ja paljon epävarmuutta. Joskus voitte unohtaa tietämättömyyden kaaoksessa, miten voimakas olette. Kun kuljette epävakaalla maaperällä, saatatte epäillä kykyänne löytää tien kotiin.
 
Säteilevä valonne
 
Unohtaminen ja epäileminen tulevat ihmisyyden myötä, mutta nämä asiat eivät ole sitä, kuka olette. Muistinmenetyksen ja epäilyksen alla on säteilevä valonne. Valonne säteilee kirkkaasti eikä se koskaan sammu. Jos voisitte nähdä tämän valon loistavan teille peilistä, se hämmästyttäisi teitä. Teidän täytyisi astua etäämmälle peilistä, koska se olisi niin kirkas. Jos voisitte tuntea rakkauden, joka lepää ytimessänne, pelkoreaktioidenne alla, yksinkertaisesti sulaisitte. Rakkautenne on niin voimakasta.
 
Olette keskellä vallankumouksellista hanketta ja osallistutte ihmiskunnan massaheräämiseen ympäri planeetan. Tulitte ollaksenne avainpelaaja, jumalainen muutoksentekijä. Tämän ei pitänyt olla mikään pieni tehtävä, mutta olitte valmistautuneet ja olitte valmis ottamaan riskin liittyäksenne tähän kokeiluun. Viisas osanne tiesi, että kriittisissä kohdissa matkan varrella yhdistyisitte jumalaisen energian vahvistusten kanssa ja nämä auttaisivat teitä purkamaan esteitä ja näkemään olemassaolonne selkeästi. Tiesitte, että Wesak oli yksi niistä ajoista, jolloin voisitte yhdistyä henkisen polttoaineen laajemmalle tasolle.
 
Tulevien viikkojen aikana saatatte huomata uusia ihmisiä tulevan elämäänne auttamaan keskeneräisissä asioissa. Kun vastaatte positiivisesti noiden vuorovaikutustilanteiden lahjaan, tarkastellen syvemmin itseänne ja puhdistaen entiset mallit, voitte nopeuttaa prosessianne merkittävästi. Alatte pitää ja lähettää enemmän valoa.
 
Tässä laajentuneessa tilassa teillä on kyky koskettaa ja tulla konkreettisemmin jumalaisen voiman koskettamaksi, mikä yhdistää teidät horjumattomaan sisäiseen opastukseen ja tietämykseen, että olette turvassa ja okei ja menestytte ulkoisista olosuhteista huolimatta. Kun tämä prosessi tapahtuu vaiheittain, tiedostamisestanne tulee syvempää ja loistavampaa ja lopulta rajatonta. Kun tämä tapahtuu, koette puhdasta iloa ja näette maailmanne ilon silmin.
 
Siis niinä päivinä kun ette tunne kykyä löytää iloanne, muistakaa tämä totuus. Muistakaa, että lopullinen päämääränne on pitää ja lähettää rakkauden ja ilon energioita. Sillä välin voitte löytää, miten olla noissa energioissa enemmän, kun seuraatte valaistumispolkua, minkä viisautenne vartijat ovat muokanneet teille.
 
Kun teette tämän, olette positiivinen esimerkki toisille. Yksi suurimmista lahjoista jonka voitte antaa, on olla tämä esimerkki maailmassa. Korkeampi viisautenne tietää, että tästä syystä läsnäolonne planeetalla nyt on hyvin ratkaiseva. Korkeampi osanne on horjumaton, sillä se tietää, miten hedelmällinen matkanne todella on.
 
Muistakaa kutsua korkeampaa viisauttanne päivittäin, erityisesti hetkinä jolloin häiritseviä uutisia kerrotaan ja esitetään uutta informaatiota maailman tilasta.
 
Ihmisillä on opeteltu taipumus mennä lauman mukana. Näinä päivinä kun on internet ja hyvin paljon informaatiota käytettävissä, joukon mukana kulkeminen voi saada teidät pois kurssista ja laukaista tarpeetonta pelkoa ja levottomuutta. Voisitte lähteä tuottamattomille kiertoteille, lisätä ympärillänne olevien pelkoa ja viivyttää omaa valaistumistanne. Jumalaisena muutoksentekijänä teillä ei ole varaa jäädä kiinni joukkomentaliteettiin. Joka tilanteessa teidän on löydettävä oma totuutenne.
 
Se että jokin tarina on ilmestynyt kymmenillä nettisivuilla, ei tee siitä totta. Oman totuusbarometrinne on oltava täysin toiminnassa ja perustuttava omaan syyhynne, intuitiiviseen tietämiseenne ja maadoittuneeseen tutkimiseen.
 
Teidän totuusbarometrinne
 
Silloin kun teillä on hyvin kehittynyt totuusbarometri, voitte pysyä keskuksessanne enemmän ja teistä on enemmän apua toisille. Kun teette tämän, se muuttaa kohtaloanne ja niiden kohtaloa, joita kosketatte.
 
Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #576 : 26.05.2011 15:58:29 »

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
3.-10.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, olen 61-vuotias. Eräs ahdistava malli toistuu jatkuvasti elämässäni, huolimatta ponnistuksistani lopettaa se. Se alkoi ollessani hyvin nuori. Vanhempani syyttivät minua aina asioista, joita en tehnyt tai tein aikoen tehdä oikein. Tunsin jäykistyväni ja olevani heikko ja avuton heidän kontrolloivasta ja kriittisestä asenteestaan minua kohtaan. Valitettavasti tämä malli on jatkunut elämäni läpi auktoriteettien ja vallassa olevien ihmisten osalta ja taaskaan minua ei koskaan kuulla. Se tuntuu kuin unelta, missä huudan ja kutsun eikä kukaan kuule. Kertokaa minulle, mitä elämänoppituntini ovat ja miten rikon tämän tuskallisen kuvion. -Mona, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Ensisijainen elämänoppituntisi on löytää oma voimasi ja näin kontrolloida sitä, mitä tunnet elämästäsi. Kun olit lapsi, vanhempasi kertoivat sinulle, mihin sinun pitäisi uskoa ja mitä he ja yhteiskunta odottivat sinulta. Et pitänyt sitä reiluna, mutta hyväksyit silti nämä säännöt omaksi uskomusjärjestelmäksesi. Olet säilyttänyt nämä ajatukset etkä ole tehnyt mitään käyttääksesi vapaata valintaasi siinä, miten elämääsi "pyöritetään".
 
Lähteen osana - aivan samanlaisena kuin kaikki muutkin - sinulla on kyky luoda oma todellisuutesi. Sinulla on sama voima kuin muilla. Sinulla on sama kyky valita ja olla hyväksymättä toisten mielipiteitä. Tunnet, ettei sinua koskaan kuulla, koska et ajattele ansaitsevasi kuulluksi tulemista. Kasvatuksesi vuoksi hyväksyt, että auktoriteettiasemassa olevilla ihmisillä on kontrolli sinusta, kuten sinulle ohjeistettiin. He käyttävät tätä kontrollia niin kauan, kuin sallit sen. Olet täysin tietämätön siitä, että toisten kontrolloinnin salliminen tulee sinun sisältäsi.
 
Sen tavan muuttamiseksi, miten reagoit toisiin ihmisiin - toisin sanoen, ollaksesi sallimatta heidän kontrolloida itseäsi - sinun täytyy alkaa nousta puolustamaan itseäsi ja ottaa voimasi takaisin. Ensimmäisellä epämukavalla hetkellä pysähdy ja kysy itseltäsi, mitä tunteita saat tilanteesta. Tämä kertoo sinulle, minkä kätketyn uskomusmallin sallit edelleen sanella käyttäytymistäsi. Päätä juuri siinä paikassa, ettei sinun tarvitse noudattaa vanhaa mallia. Sitten luo se, mitä haluat tapahtuvan. Sinun täytyy uskoa itseesi.

Kysymys:

Mestarit, olen jumiutunut tunteeseen, että olen mielikuvitussuhteessa erääseen mieheen, jolla on suhde toisen kanssa. Tunnen oloni huonoksi, kun pidän hänestä. Olen oppinut muutamia oppitunteja tämän kokemuksen avulla, mutta en vieläkään näytä saavan häntä pois mielestäni. Hän on myös tavallaan pomoni, mikä pidättelee minua tavoittelemasta unelmatyötä. Haluaisin lakata tuntemasta hämmennystä ja itsetietoisuutta, kun hän on maisemissa. Mitä voin tehdä lakatakseni vetämästä häntä elämääni, saadakseni tilanteen päätökseen ja päästäkseni eteenpäin tässä tehtävässä? -Lisa, Israel
 
Vastaus:
Olet tiukasti kiinni näytelmässä, mihin olet laatinut käsikirjoituksen. Pystyt muuttamaan rooliasi haluamallasi tavalla. Juuri nyt olet laittanut itsesi hyvin turvalliseen asemaan. Haluat päätä pahkaa miestä, jota et mahdollisesti voi saada tällä hetkellä. Siksi ei ole mitään mahdollisuutta, että voit tulla torjutuksi tai loukatuksi tässä suhteessa. Tilanteen tekee vaikeaksi läheisyytesi tämän miehen kanssa. Useimmissa vastaavissa tilanteissa nainen valitsisi jonkun kuuluisa henkilön, jonka kanssa hänen ei tarvitsisi olla tekemisissä päivittäin.
 
Et luota siihen, että ansaitset jonkun, jolla on samat ominaisuudet kuin tällä miehellä, joten on turvallista haluta sellaista, joka on jo sitoutunut toiseen ihmiseen. Miksi tunnet olosi huonoksi? Se on sinun unelmasi, sinun harhakuvasi. Voit tuntea olosi huonoksi vain, jos hyväksyt, että vahingoitat jotakuta. Mutta kuka se on? Ainoa joka tuntee tässä epämukavuutta, olet sinä. Olet tehnyt mahdottomaksi onnellisuuden löytämisen.
 
Hämmennyksesi hänen läsnä ollessaan on sen ajattelemista, että hän ehkä on tietoinen hullaantumisestasi häneen. Vedät häntä puoleesi, koska asetat tarjolle sen nergian, että haluat olla hänen kanssaan. Siitä ei puhuta, mutta sen voi helposti tuntea kahden ihmisen välillä. Lopettaaksesi hänen huomionsa vetämisen puoleesi sinun täytyy lakata ajattelemasta, että haluat hänet. Tämä muuttaa itsetietoisuuttasi, kun hän on maisemissa.
 
Siihen saakka kunnes kirjoitat osasi uudestaan etsimään toista miestä, olet jumissa tässä hämmennyksen ja sydänsurun silmukassa. Aloita kuvauksella ihannekumppanistasi, sitten ihannetyöstäsi. Voit huomata, että oman työsi muuttaminen on vastaus ongelmiisi. Ansaitset miehen, joka rakastaa sinua sellaisena, kuka olet, ja joka haluaa jakaa elämänsä kanssasi.

Kysymys:

Mestarit, jos meillä on ehdotonta rakkautta Kotona, miksi meidän täytyy kokea mitään muuta? Olen melko varma, että elämäni pääoppitunti on tuntea rakkaudettomuutta elämäni ajan, vaikken ole paha ihminen - itse asiassa olen melko hyvä ihminen. Jos päästessäni Kotiin riemuisten taas ehdottomassa rakkaudessa, miksi minun täytyy kokea tätä rakkaudettomuutta? Myös riippumatta siitä, mitä teen, miten yritän meditoida, rukoilla jne., en pysty koskaan pääsemään kosketukseen sieluoppaan tai minkään olennon kanssa, että hän auttaisi minua tässä elämässä. Miten tarkkaan ottaen saan yhteyden ja tiedän saavuttaneeni sielutasapainon, jotta voin parantua? -JH, USA
 
Vastaus:
Kuten olet oppinut tällä matkalla maan päälle, on suuri ero rakkauden ja rakkaudettomuuden välillä. Jos sinulta ei koskaan puuttuisi rakkautta, miten tietäisit, miten upeaa ehdottomassa rakkaudessa oleminen itse asiassa on? Monet sielut viettävät elämien ajan opetellen kaiken erilaisista rakkauksista ja fyysisistä tunteista, joita liittyy ihmisen rakkauteen. Kyse on tiedon ja viisauden etsinnästä. Naurat tälle kysymykselle ollessasi Kotona.
 
Sinulla on taipumusta olla kärsimätön niin itsesi kuin toistenkin kanssa. Ajattelet, että sen noudattamien, mikä on toiminut joillain toisella yhteyden ottamisessa ei-fyysisiin sieluihin, pitäisi toimia sinulla juuri samalla tavalla ensimmäisellä tai toisella yritykselläsi. Ensinnäkin, sinä ajattelet liikaa. Silloinkin kun yrität meditoida, mielesi päättää aina, mitä pitäisi tapahtua, ja ihmettelee, miksi ei tapahdu. Tämä tekee sinulle mahdottomaksi kuulla tuo hiljainen ja pieni ääni "tuolta puolen".
 
Myös niin ajatteleminen, että sielut tulevat auttamaan sinua, on vähän röyhkeä olettama. Oppaat eivät koskaan kerro sinulle, mitä tehdä - he voivat vain antaa pikkuopastusta mahdollisuuksista. He eivät voi kertoa sinulle, onko sielusi tasapainossa, koska tuossa käsityksessä ei ole järkeä ihmiskehossa oltaessa.
 
Parantuminen liittyy vain aikomukseesi tuoda tasapaino fyysiseen luontoosi. Tarvitaan vain sen hyväksymistä, että sinulla on voima parantua, ellet ole valinnut sairaustilaa elämän oppitunniksi etkä ole vielä oppinut tuota taustaoppituntia.
 
Kysymys:
Mestarit, olette usein opettaneet, että olemme täällä löytämässä, kuka oikeasti olemme, ja rakastamassa itseämme. Onko tämä perimmiltään ainoa tarkoituksemme ja koko huomiomme voidaan kohdistaa olemiseen rakkautta ja valoa ja sielumme ruumiillistuma vai täytyykö ennakkosuunnitelmamme ja elämänoppituntimme - kenties jonkin keksinnön tuominen maailmaan, toisten opettaminen, yhteisön luominen tai perheen kasvattaminen - toteuttaa ensin? -Hazel, Iso-Britannia

Vastaus:

Silloin kun annamme yllä olevan tarkoituksen, summaamme perimmäisen syyn inkarnoitumiseen. Löytämällä todellisen olemuksenne ja tuntemalla sitä ehdotonta rakkautta, mikä on luonteenne, kykenette suorittamaan kaiken muun, mitä haluatte kokea jossain elämässä. Saatatte tehdä kovasti työtä kasvattaen perheen, mutta jos ette kykene näkemään tuohon tehtävään rakennettua oppituntia - kuten keskinäisen riippuvuuden käsitteleminen tai väkivaltaisen suhteen jättämismahdollisuuden oivaltaminen tai avun vastaanottaminen asioiden tullessa ylivoimaiseksi - ette työstä tuon tietyn elämän tarkoitusta.
 
Asioita ponnahtelee esiin elämässä, koska teitte järjestelyjä niistä. Ne ovat tilanteita, jotka esittelevät teille oppitunteja. Mainitsit joukon asioita, jotka liittyvät yhteiskunnan auttamiseen, mutta normaalisti henkilön on käsiteltävä ensin peruselämänoppitunnit, ennen kuin hän menee "palvelumoodiin". Palveleminen valittujen oppituntien oppimisen jälkeen on joidenkin sielujen takaraivossa. Jos oppimattomiin läksyihin liittyy vaikeudet omanarvontunnossa tai itseluottamuksen puute, on vaikeaa auttaa toisia.
 
Sielu on voinut päättää olla hyvin paljon tekemisissä toisten kanssa elämänsä alusta saakka, jos henkilö on valinnut egon tai sen ymmärtämisen, miksi ihmiset auttavat toisia. Opettaminen ja yhteisön luominen voi olla oppituntina kontrolloinnissa tai oman voiman tai luomiskyvyn löytämisessä. Sielulla voi olla myös rentouttava elämä, missä oppitunnit eivät ole pääsyy täällä olemiseen. Ydinasia kuitenkin on, että sielu inkarnoituu oppiakseen jotain itsestään. Täydellinen pyyteettömyys kertoo sinulle vain se, mitä voit tehdä toisten hyväksi, ei sitä, mitä voit oppia itsestäsi. Se voi indikoida myös sitä, että teet asioita tunteaksesi itsesi hyväksi, koska et rakasta itseäsi riittävästi.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on aina ollut epärationaalinen pelko siitä, että tuntemani ihmiset (erityisesti ystävälliset!) näkevät minut tai puhuvat minulle. Olen ok vieraiden kanssa. Tämä on hyvin kummallista ja ärsyttävää ja se on ollut yksi tämän elämän vaikeimmin ratkaistavista ongelmista. Voitteko antaa minulle mitään vinkkejä tämän pelon syystä ja siitä, miten voisin jotenkin vapautua siitä? -Angela, Australia

Vastaus:

Tässä elämässä ja menneissä elämissä sinua ovat käyttäneet hyväksi ja pettäneet ne, jotka ovat näyttäneet ystäviltäsi ja perheeltäsi. Tämä on jättänyt sisääsi pelon, että joku jonka tunnet, erityisesti sellainen joka näyttää yrittävän päästä lähellesi ystävänä, tekee tämän vain saadakseen sinusta parhaan irti. Silloin kun tapaat jonkun, jota et tunne, tämä ei laukaise tätä kätkettyä pelkoa, koska et odota koskaan näkeväsi tuota ihmistä enää.
 
Olet luonteeltasi hyvin avoin, mikä alistaa sinut toisten käytettäväksi. Se mikä alkaa yksinkertaisena pyyntönä auttaa "ystävää", muuttuu suureksi odotukseksi ja kuluttaa aikaasi ja resurssejasi. Sinun on melkein mahdotonta sanoa "ei" ihmisille ja tiedät, etteivät vieraat pyydä sinulta palveluksia, joten he eivät ole uhka jokapäiväiselle elämällesi.
 
On aika muistaa, että kaikki sielut ovat samanlaisia. Kukaan ei ole velkaa kenellekään muulle. Olet vastuussa vain itsestäsi. Ota takaisin voimasi käyttämällä vapauttasi valita. Älä tee mitään, mitä et halua tai mikä ei tunnu oikealta sinulle. Riippumatta siitä, kuka pyytää sinua tekemään jotain, sano "ei", ellet todella tunne haluavasi tehdä sitä.
 
Sinulle ei ole mikään ongelma olla tuntemiesi ystävällisten ihmisten lähellä, jos ymmärrät, että olet samanlainen kuin he. Pystyt laskemaan leikkiä heidän kanssaan ja mukavasti astumaan sivuun kaikista pyynnöistä käyttää aikaasi. Prosessi on hidas, mutta tietäen pelkosi syyn voit helposti käsitellä sen. Huomaat myös, etteivät kaikki ole käyttämässä sinua hyväkseen.
 
Kysymys:
Mestarit, mikä Balin merkitys on? Olen kuullut, että se sijaitsee kahden "linjan" risteyksessä. Ovatko nämä mannerlaattoja? Olen kokenut siellä paljon pelkoa ja tunsin ikään kuin kuminaa maan alla. Eräs nuori mies putosi tulivuoreen ja kuoli. Tunsin elämäni olevan suuressa vaarassa. Sen jälkeen pelkoni ja negatiivisuuteni on lisääntynyt ja olen tuntenut olevani heikompi. Mitä todellisuudessa tapahtui? -D., Norja

Vastaus:

Maan päällä on kymmenittäin erilaisia linjoja. Mannerlaattoihin ei yleensä viitata linjoina, koska ne kohtaavat, ovat päällekkäin tai kulkevat toistensa alle, mutteivät risteä. "Linjat" ovat mitattavissa olevia magneettisia, sähköisiä tai aaltovärähtelyjä. Jotkut ihmiset ovat riittävän herkkiä ja voivat tuntea ne ilman instrumentteja. Planeetan monissa paikoissa ihmiset ovat käyttäneet linjoja kirkkojensa ja metafyysisten rituaalipaikkojensa sijoittamiseen modernin ihmisen aikakauden alusta saakka.
 
Bali on Tulirenkaassa, alueella missä 75% maapallon aktiivisista ja nukkuvista tulivuorista sijaitsee. Laavan ja painesopeutusten maanalainen liike keikuttaa jatkuvasti tätä aluetta. Monet ihmiset jotka asuvat tällä alueella, ovat erittäin herkkiä purkautumista edeltävän paineen muodostumiselle. Energiaherkät ihmiset voivat kerätä millä tahansa alueella joko negatiivista tai positiivista energiaa itseensä. Pelko on äärimmäistä negatiivisuutta.
 
Kokemuksesi Balilla toi sinut kontaktiin suuren negatiivisen energiamäärän kanssa. Se toi sinut kontaktiin myös inkarnoitumattomien sielujen kanssa, jotka ovat jättäneet ihmiskehon, mutta eivät ole siirtyneet valoon, ja ne pyrkivät elämään toisten energialla. Inkarnoitumattomat voivat helposti ottaa energiaa sellaiselta, joka on pelokas. On totta, että samanlaiset energiat vetävät puoleen toisiaan, ja negatiivinen energia on kiinnittynyt sinuun.
 
Mitä enemmän pelkäät, sitä houkuttavammalta vaikutat ja sitä helpommin olet näiden energiavampyyrien kohteena. Tarvitset parantajaa tai energia-asiantuntijaa auttamaan tämän negatiivisen hengen saamisessa jatkamaan matkaansa. Sen lähdettyä pois energiasi palaa, koska kukaan ei ruoki itseään sinulla. On tärkeää, että luot positiivisen energiakentän ympärillesi, jotta vedät vain positiivista energiaa luoksesi tästä eteenpäin.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
dodobien84
Vieras
« Vastaus #577 : 26.05.2011 21:05:56 »

En tiedä ketä olen kanavoinut näillä sivuille kuin omaa itseäni. Alusta loppuun. Olen pistänyt syvimmät varjoni esiin ja olen saanut ne "takaisin". Olen tällä keinoin saanut chakrani auki. Vähän kuin psygologille kertoisi syvimmät tuntemuksensa, jota ei arkipäivänä vain voi kertoa. Tummimmasta chakrasta tummimpaan.

Ja maailma kertoo ne aina takaisin. Sotaa itsensä kanssa.

Alan olla tilanteessa jossa normaalielämä tuo kyyneleet silmiin. Alan katsoa maailmaa ympärilläni.

Transsit ja unet käy voimakkaammiksi.

Ehkä kanavoin kohta oikeata itseäni? Me täällä ollaan vain osa jotain isompaa.

Ja sen pitää päästä sanomaan sanottavansa...
« Viimeksi muokattu: 26.05.2011 21:07:55 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #578 : 30.05.2011 15:39:43 »

POLIITTISET VAALIT
 
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Onko sillä merkitystä, osallistummeko poliittisiin vaaleihin?
 
Jos elätte paikassa, missä pidetään poliittisia vaaleja, niin kaikissa maailmanosissa on erittäin tärkeää, että osallistutte. Tämä on muuttunut. Kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten osallistumisellanne oli vähemmän merkitystä. Jokin on muuttunut ja kun siirrytte valaistumisen läpi, teidän ei ole tärkeää osallistua ainoastaan poliittisiin vaaleihin, vaan kaikkiin toimintoihin, jotka vaikuttavat elämäänne.
 
Osa valaistumista merkitsee, että teistä tulee tietoinen ja otatte vastuuta siitä vaikutuksesta, mikä kaikilla tekemisillänne on maailmaan. Tähän sisältyy myös vastuu siitä vaikutuksesta, mikä äänellänne tai sen puuttumisella on maailmaan. Jos elätte demokraattisessa yhteiskunnassa, ei ole mitään tapaa välttää vaikuttamasta järjestelmään. Kymmenen tai viisitoista vuotta sitten monien teidän oli itse asiassa hyödyllistä välttää poliittista prosessia.
 
Monien teidän oli hyödyllistä vaihtaa henkisempään perspektiiviin, vapauttaa psyykenne siitä kaksinaisesta ja loukkaavasta järjestelmästä, mikä poliittinen järjestelmä on useimmissa maissa. Mutta nyt olette lähestyessänne vuotta 2012 tulleet käännekohtaan, missä teitä ei enää palvele poliittisen järjestelmän välttäminen. Itse asiassa teitä ei enää palvele minkään sellaisen välttäminen, minkä osa olette. Teidän on nyt aika ottaa voimakkaampi asenne, lähestyä järjestelmää ja paikkaanne siinä - voimaantuneesta ja henkisyyteenne keskittyneestä perspektiivistä sen sijaan, että lukkiudutte tai jäätte koukkuun järjestelmän kaksinaisiin ja loukkaaviin piirteisiin. On erittäin tärkeää, että osallistutte, mutta on myös erittäin tärkeää, että pysytte osallistuessanne keskuksessanne ja voimaantuneena.
 
Jos teistä tulisi tiedostamaton ja jäisitte energeettisesti itse järjestelmän koukkuun, te ette itse asiassa auttaisi itseänne tai ketään muuta. On tärkeämpää, että pysytte hereillä, tietoisena, keskuksessanne ja voimaantuneena, ja sen lisäksi on tärkeää, että osallistutte käyttäen keskittynyttä ja voimaantunutta perspektiiviä.
 
Mikä on keskivertoihmiselle paras tapa osallistua poliittisiin vaaleihin?
 
No, ei ole yhtä parasta tapaa, koska jokainen teistä on ainutlaatuinen ja on useita osallistumistasoja, jotka sopivat joillekin teistä mutteivät toisille. Jos ajattelemme niitä tasoja pyramidina, mikä tulee pienemmäksi ja intensiivisemmäksi siirtyessänne ylöspäin, niin te kaikki aloitatte pohjalta. Pohjalla on tärkeää, että äänestätte oman maanne poliittisissa vaaleissa. Tuo osallistumisen perustaso - äänenne antaminen - on rituaali, mikä ylistää ääntänne ja sitä ainutlaatuista energiaa, minkä tuotte tähän maailmaan. Ennen poliittiset järjestelmät eivät olleet paras paikkanne sen esiintuomiseen. Teidän ei ollut mahdollista saada tällaista valaistunutta rituaalia äänestämisestä. Jotkut ihmiset ehkä pystyivät, mutta monet eivät. Katositte järjestelmään.
 
Kun enemmän ja enemmän ihmisiä voimaantuu elämässään ja yhdistyy puhumaan totuutensa puolesta, poliittiset järjestelmät ovat herkkiä muutokselle. Tuo herkkyys on pyhä asia, koska poliittisia järjestelmiä on tarkoitus muuttaa demokraattisen ja ei-pakottavan kansalaistahdon perusteella. Koska poliittisia järjestelmiä on aika muuttaa ja ne ovat muutosten ulottuvilla, kaikkien teidän on nyt aika valaistumisen läpi kulkiessanne yhdistyä taas äänestämisen perustasolle. Se pätee teihin kaikkiin.
 
On korkeampi taso, mitä kutsumme "järjestämiseksi", ja siinä on useita tasoja. Monet teistä tuntevat kustumusta osallistua järjestämiseen. Järjestäminen voi merkitä mitä tahansa - naapurille puhuminen kysymyksistä, joista välitätte, jonkin poliittisen tapahtuman järjestäminen tai sellaiseen osallistuminen tai työskenteleminen jonkin ehdokkaan tai puolueen hyväksi.
 
Tuossa järjestämiskerroksessa jokainen teistä saa tämän kutsumuksena. Sen tavan tunnette kutsumuksena, jolla tunnette teidän olevan tarkoitus olla järjestäjä. Huomaatte, että teistä tuntuu epämukavalta, jos ette puhu naapureillenne tietyistä asioista. Huomaatte, että jokin kysymys koskettaa sydäntänne tai herättää intohimonne tavalla, joka kutsuu teitä vahvemmin toimintaan. Aivan kuin minkä tahansa kutsumuksen osalta, voitte sivuuttaa sen, mutta teistä ei tunnu tyydyttävältä elämässä, jos teette näin. Jos vältätte kutsumusta, huomaatte jatkuvaa tappiontunnetta. Kutsumus on syynä. Se on ainutlaatuista teille ja teidän tehtävänne on kuunnella, mikä oma kutsumuksenne on.
 
Jos ette ole varma, mikä kutsumuksenne on, tai onko se todella kutsumus, minkä tunnette, ottakaa askel sitä kohti ja katsokaa, miten menee. Jos ette ole varma kutsumuksesta jonkin poliittisen puolueen järjestelijäksi, kokeilkaa puhumista naapureillenne kysymyksestä ja sitten katsokaa, miltä tuntuu. Tunnetteko enemmän tyydytystä kuin jännitystä? Tuntuuko teistä vähemmän tyytyväiseltä? Sillä ei ole merkitystä, miten naapurinne reagoi. Sillä on merkitystä, miltä teistä tuntuu, mikä energiamuutos sisällänne tapahtuu, silloin kun osallistutte toimintaan, joka vastaa kutsumustanne.
 
Tuolle järjestämistaso ainakin 50% teistä tuntee kutsun. Jos kuljette valaistumista läpi ja saatte suurempaa henkistä ymmärrystä itsestänne ja elämästänne, on todennäköisempää kuin ei, että tunnette kutsun jollekin järjestämistasolle poliittisessa järjestelmässä. Jos järjestelmistä on tosiaan tulossa pienempiä kuin kansalaisten voimaantuminen, niin se merkitsee, että kansalaisten täytyy todella astua esiin ja saada noita muutoksia tapahtumaan.
 
Seuratkaa siis kutsumusta, jos se nousee sisältänne. Seuraava askel ylöspäin on edustaminen. Paljon pienempi joukko teistä tuntee kutsun edustajaksi järjestelmään. Tämä merkitsee poliittiseen asemaan pyrkimistä. Tämä pienempi määrä ei vaikuta moniin teistä, jotka kuuntelette tai luette tätä kanavointia. Mutta valaistumisen läpi kulkee ihmisiä, jotka tuntevat kutsun pyrkiä poliittiseen asemaan, ja kun siirrytte läpi valaistumisen, teidän on tärkeää etsiä noita ihmisiä.
 
He eivät aina osu siihen poliittiseen puolueeseen, mitä olette tyypillisesti suosineet. Joskus he osuvat, joskus eivät. Joissakin yksilöissä on todellista rakkausvärähtelyä ja todellista vilpittömyyden tunnetta. Niin kauan kuin heidän tekonsa ja sanansa ovat harmoniassa omien arvostuksienne kanssa ja voitte aistia tuon kipinän heidän sisällään, teidän on tärkeää poliittisesta puolueesta riippumatta seurata sitä ja pyrkiä saamaan järjestelmään mahdollisimman monia ihmisiä, jotka tuntuvat todella vilpittömältä. Tässä on tärkeää, ettei teitä huijata.
 
Järjestelmä on rakennettu huijaamaan äänestäjiä. Älkää etsikö parhaimman näköistä ehdokasta. Älkää etsikö loistavinta tai tunnetuinta ehdokasta. Etsikää hiljaisia ihmisiä, jotka eivät ole koskaan ennen olleet mukana politiikassa. Etsikää hiljaisia ihmisiä, jotka näyttävät todella oikeasti vastanneen kutsumukseen, sen sijaan että ovat suunnitelleet poliittista uraa. Näitä edustajia löydätte vähemmässä määrin pitkän aikaa, mutta heitä alkaa tulla esiin enemmän ja enemmän.
 
Nämä ovat tasoja, joilla teidän on tärkeää osallistua. Kaiken tämän sisällä ei ole mitään yhtä parasta tapaa tehdä sitä. Esitettävänä on erilaisia rooleja ja jokainen teistä tuntee kutsun johonkin noista rooleista. Kuunnelkaa siis sydäntänne. Kokeilkaa muutamia asioita. Mutta ennen kaikkea poliittisiin vaaleihin liittyen ajatelkaa sitä, että valaistumisprosessin tässä kohtaa ja vuodesta 2012 eteenpäin politiikan vältteleminen ei enää palvele.
 
Aivan samalla tavalla kuin teidän täytyy ottaa vastuu siitä, mitä jätteitä saatte aikaan, mistä ruokanne tulee ja miten energianne vaikuttaa ympärillänne oleviin ihmisiin, teidän on otettava vastuu myös roolistanne kansalaisena. Kun otatte vastuun eduista, joita saatte hallitukseltanne, teidän on otettava vastuu myös toimista, joihin teidän on ryhdyttävä osallistuaksenne ja ylläpitääksenne tuon hallituksen.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #579 : 30.05.2011 15:40:42 »

PIMENNYKSISTÄ
 
Kirjoittanut Allison Rae (starpriestess.com)
22.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Eikö olekin ihanaa, miten elämä antaa juuri sitä, mitä tarvitset, juuri silloin kun tarvitset?

 
Viikkojen ajan ihmiset ovat kyselleet minulta pimennyssarjasta, joka tapahtuu kesä- ja heinäkuussa, enkä ole löytänyt sanoja kuvaamaan tunnettani siitä, mitä on tulossa.
 
Tänä aamuna hyppäsin autoon ajaakseni kaupunkiin. Laitoin cd:n soittimeen ja vastaus tuli.
 
Jack Johnson vangitsi tulevan, merkittävän pimennysjakson ydinolemuksen yhteen suloiseen ja tarttuvaan pikkulauluun "Breakdown" (= hajoaminen). Kun löysin YouTube -videon ( www.youtube.com/watch?v=Y4O7ufx9D_s&feature=player_embedded), olin hurmioitunut, kun hän käytti myös surffausteemaa. Juuri näin olemme kuvanneet tämän vuoden energioita vuoden 2010 loppupuolelta saakka.
 
Jos pidit vuosi sitten pimennyksiä hurjina, niin sinun ehkä kannattaa tuplata meditointi ja joogatunnit ja kenties tehdä pikapuhdistus valmistautuaksesi tähän asetelmaan.
 
Mitkä pimennykset, sanotte?
 
Pimennykset ovat erityisiä maapallon, auringon ja kuun asetelmia, joita tapahtuu joka kuudes kuukausi pareittain tai kolmikkoina. Pimennyksen aikana varjo ylittää kuun tai auringon pinnan. Pian tulee kolmikko: osittainen auringonpimennys 1.6., täydellinen kuunpimennys 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys 1.7.
 
Pimennyksiä tapahtuu kuuden kuukauden ja 19 vuoden sykleissä, joten tulee luultavasti pintaan kysymyksiä, joita käsittelitte noissa aikapuitteissa. Tämä sarja kaiuttaa myös pimennysparia vuosi sitten, kun suuri kardinaaliristi aktivoituu uudestaan tänä vuonna.
 
1.6.2011 - osittainen auringonpimennys (uusikuu Kaksosissa) näkyy pohjoisilla leveysasteilla, mm. osissa Aasiaa, Alaskassa, Kanadassa, Grönlannissa, Islannissa ja Skandinaviassa.
 
15.6.11 - täydellinen kuunpimennys (täysikuu Jousimiehessä) (toinen kolmesta samana vuonna!) näkyy Australiassa, Japanissa, Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.
 
1.7.2011 - osittainen auringonpimennys (uusikuu Ravussa) näkyy pienessä osassa valtamerta eteläisen Afrikan ja Etelänapamantereen välillä.
 
Toisin kuin suuren kardinaaliristin asetelmat viime kesänä tai täydellinen kuunpimennys päivänseisauksessa viime joulukuussa, tämä on ensimmäinen ja ainoa pimennys, mikä tapahtuu Maya-kalenterin viimeisen alimaailman aikana (kuten Carl Johan Calleman tulkitsee).
 
Tämän yhdeksännen Maya-aallon aikana tietoisuuden evoluutio nopeutuu 20-kertaisesti edellisestä alimaailmasta (1999-2011). Carlin tulkinnan mukaan se muutosmäärä mitä koimme kesäkuusta 1999 tämän vuoden maaliskuuhun, tapahtuu alle kahdeksassa kuukaudessa - 9.3.-28.10.2011. Se on pyörryttävää muutostahtia verrattuna mihinkään, mihin olemme tottuneet.
 
Siitä jälkeen kun yhdeksäs aalto alkoi 9.3., vallankumous on pyyhkäissyt Lähi-idän yli, massiivinen maanjäristys ja tsunami ovat rampauttaneet Japanin, ihmiskunta on kohdannut historian pahimman ydinkatastrofin ja talous on tutissut ympäri maailman. Meksikonlahden öljyvuoto mikä tapahtui suuren kardinaaliristin muodostuessa taivaalle viime vuonna, on edelleen kiusanamme.
 
Olemme saavuttaneet jyrkänteen yksilöinä ja kollektiivisesti - muuttuminen on pakollista. Tänä kesänä (tai talvena, jos asut eteläisellä pallonpuoliskolla) meillä on harvinainen tilaisuus osallistua elämän kiertoradan muuttumiseen maan päällä, harmoniassa evoluutiovoimien kanssa.
 
Muinaisista ajoista saakka pimennykset on yhdistetty äkillisin ja odottamattomiin muutoksiin. Tunnemme vaikutuksia sähkömagneettitaajuuksien muuttumisesta kaksi tai kolme viikkoa etukäteen ja ne jatkuvat useita viikkoja näiden erikoisplaneetta-asetelmien jälkeen. Tämä merkitsee, että asiat tuntuvat epävakailta, huterilta ja räjähdysherkiltä.
 
Sen erityisen tavan vuoksi, miten pimennysmuodostelmat asettuvat tässä sarjassa, muutokset ovat äkillisiä, voimakkaita ja hyvin transformatiivisia. Tässä on valtava potentiaali. Jokainen hetki ei ole mukava tai iloinen, mutta perimiltään tämä prosessi kannattaa.
 
Onko elämässäsi asioita, joiden tiedät tarvitsevan muutosta? Oletko koskaan kaivannut vapautumista riippuvuuksista ja tulemista terveeksi? Kutkuttaako sinua elämäsi kääntäminen ympäri - kenties vaihtaa ammattia, lopettaa jokin suhde, muuttaa, muokata kehoasi, tulla ympäristöystävällisemmäksi? Pimennykset rikkovat pitkäaikaisia energiamalleja. Nyt on siis täydellinen aika.
 
Olemme nyt pimennysten sähkömagneettisessa huojunnassa ja Kaksosten auringonpimennys on ensi viikolla. Jakso jatkuu kesäkuun puoliväliin, pari viikkoa pimennyksen jälkeen. Se on tilaisuusikkuna. Rakastavan universumin tuella, elämä maan päällä ei ole enää koskaan samanlaista.
 
Kuten Jack Jackson sanoo: "Tarvitsen tätä tässä vanhan junan hajoamiseksi." Kun näin tapahtuu, saamme tehdä asiat eri tavalla. On sen aika.
 
Seuraavien kahden viikon aikana tutkimme pimennysenergioita ja nostamme esiin tilaisuuden, mikä meillä on elämämme ja maailmamme muuntamiseen tämän ennenkuulumattoman portin kautta.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #580 : 30.05.2011 15:42:34 »

JUMALAISEN ITSEMME PALJASTAMINEN
 
Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
18.3.2011 Hatshepsutin temppeli, Dier el Bahar, Egypti (julkaistu toukokuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Seuraavassa on 7. viesti, jonka saimme Egyptissä. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme (myös käännetty). Voisi olla hyvä idea lukea ne järjestyksessä, koska jokainen viesti rakentuu edelliselle. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Kuolemattomat, Horus, Hathorit sekä muut tähtimestarit ja tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Kun siis luet tätä viestiä, sinun kannattaa ehkä kuvitella, että olet kanssamme. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on paikkojen energiaa ( www.kachina.net/~alunajoy/2011-march6.html).
 
***********
 
Ryhmämme kävelee ylös portaita Hatshepsutin temppeliin ja menemme temppelialueen sisäpihalle. Temppelin koko takaosaa hyväilee vuorenrinne. Olemme temppelissä yksin.
 
Aluna aloitti viestin sanomalla … Huomaatte, miten silmiänne vedetään ylöspäin täällä. Kultaiset suojelijat vartioivat meitä koko vuorenrinteen leveydellä. He tunnistivat meidät, kun tulimme. Silloin kun he tunnistavat meidät tällä tavalla, se on hyvä merkki.
 
Täällä on hyvin hiljaista energeettisesti tänään ja kysyin Kultaisilta suojelijoilta: "Miksi täällä on näin hiljaista tänään? En tunne kovin paljon mitään." Ja he sanoivat: "Se on ohi. Se on tehty!" Ja sanoin: "Mikä on ohi ja mikä on tehty?" (Suojelijat alkavat kertoa tarinaa Alunan tulkitessa.) Tämän paikan rakensi voimakas ja viisas nainen, Jumalatar Hatshepsut, jonka oli teeskenneltävä olevansa mies tullakseen hyväksytyksi. Hänen oli käytettävä rooliasua. Hänen oli teeskenneltävä olevansa jotain, mitä hän ei ollut, luodakseen tilan kohtalonsa täyttämiselle. Hänen oli luotava harha ulkopuolelle, jotta hän saattoi päästää sisällään olevan totuuden ulos. Tämä on ollut totta hyvin monille ihmisille - ei vain naisille, vaan myös miehille. Meidän on täytynyt sopeutua ympäristöön, mikä oli jokseenkin vieras hengellemme. Meidän täytyi pystyä sopimaan maailmaan, jotta pystyisimme päästämään ulos sen, mitä sisällämme on.
 
Tunnette sanonnan: "Olla maailmassa muttei maailmasta?" Olemme eläneet tässä maailmassa, muttemme ole olleet tästä maailmasta. Olemme olleet sopeutumattomia ja kapinallisia. Tämä paikka siis opettaa meille paljon naamion pitämisestä - ei vain sen kätkemiseksi, kuka olemme, vaan luodaksemme tässä maailmassa tarpeellisen tilan päästääksemme ulos sen, kuka olemme, jotta voimme tehdä työmme. Mikä on ohi? Mikä on valmis? Ettei meidän tarvitse käyttää enää naamiota. Kultaiset suojelijat puhuvat aidon voiman käyttämisestä, ei valheellisen voiman. Olen varma, että tämän paikan mahtavuudesta huolimatta olette myös virittyneet suloisuuteen. Tämän temppelin mahtavuus on siis naamio. Suloisuus on sydän tai kohtalo.
 
Tunnen nyt Jumalatar Hatshepsutin ja hän kertoo, että me kaikki maahanmuuttajat (sopeutumattomat ja kapinalliset) voimme nyt ottaa pois naamiomme. Hän kertoo myös, että useimmat tässä ryhmässä eivät käytä enää naamiota ja ne jotka käyttävät, ovat melkein riisuneet sen. Kun kävelimme ylös portaita päätemppeliin, tunsin upeaa tunnistusta ja tunnustuksen saamista Kultaisilta suojelijoilta. Tämä tunnustus vahvisti, miten sitoutuneita olemme olemaan aito itsemme. Tiedämme sen olevan kesken, mutta meidän ei tarvitse pukeutua esittääksemme roolia. Meidän ei tarvitse näyttää henkiseltä ulkopuolelta, koska olemme jo heränneet sille, mitä on sisällämme. Silloin kun meidän täytyy teeskennellä ulkopuolella, että olemme jotain muuta, kun meidän täytyy luoda harhakuva ulkopuolelle, se tavallisesti merkitsee, että jotain puuttuu tai jokin ei ole herännyt sisällä. Tämä ei enää toimi niillä, jotka yrittävät tätä metkua. Maailmasta on tulossa läpinäkyvä.
 
Tiedän, että jotkut meistä ovat tänään pukeutuneet egyptiläiseen asuun, mutta Suojelijat eivät pidä näitä rooliasuna tai naamiona. He ymmärtävät, että käytätte näitä huvin vuoksi. On ok pukeutua huvin vuoksi ja koristella ja juhlistaa itseään. Te ette käytä näitä asuja yrittääksenne vaikuttaa joltain, joka ette ole. Puhumme tässä aikomuksesta pettää. Aiotteko luoda harhakuvan tai vaikutelman, että olette jotain, mitä ette ole? Tästä he puhuvat. Arvostan todella ryhmiämme, koska teemme työtä kohti täydellistä aitoutta, koska tiedämme, mitä meillä on täällä (Aluna näyttää sydäntä).
 
Kun siis kävelimme tähän temppeliin, Suojelijat sanoivat sen olevan valmis - ei vain meidän tai ihmiskunnan, vaan koko aikakauden osalta. Olemme saapuneet perille. Olemme heränneet sille tosiasialle, ettei ulkoinen liity mitenkään siihen, mitä meillä on sisällä. Sillä ei ole merkitystä, miten pukeudumme tai miltä näytämme. Meidän ei tarvitse puhua pyhillä kielillä tai pitää pyhiltä näyttäviä vaatteita. Voimme vain puhua ja elää sydämestämme. Olemme aitoja. Olemme todellisia. Tämä on tavoite, mitä ylläpidämme päivittäin joka teolla, mitä teemme maailmassa.
 
Jumalatar Hatshepsut halusi olla aito, kun hän asui täällä. Mutta hän ei voinut, koska tuo aikakausi ei tukenut naista asemassa, missä hänen oli määrä olla. Mutta se oli silloin ja tämä on nyt. Tunnen hänen kunnioituksensa tulevan ryhmälle (ja tätä lukeville). Hän sanoo, että hänen lapsensa ovat tulleet takaisin ja elämme nyt viestiä, minkä hän kuvitteli hyvin kauan sitten. Olemme aito, olemme totuus, olemme valo. Olemme, kuka olemme.
 
Jokainen on ainutlaatuisesti erilainen. Sallimme jokaisen ihmisen saada oman yksilöllisen polkunsa, mikä tahansa se onkin, ja kuitenkin olemme kaikki yhdessä tässä monimuotoisuudessa. Juuri tätä hän tuli tänne opettamaan. Siemenet kasvavat hitaasti, mutta hän sanoo onnistuneensa, kun seisomme tässä nyt. Olemme vahvistaneet hänet ja hän on vahvistanut meidät. Mutta koska tiedämme, mitä meillä on sydämessä, emme tarvinneet vahvistusta. Hän katseli meidän tulevan ylös temppeliin hyvän sydämen kera ja hän tietää, että se mitä hän ankkuroi tänne, on saanut otteen tässä maailmassa.
 
Hatshepsut on nöyrä olento. Mutta ulkopuolelta hän näytti hyvin mahtavalta. Hän käytti rooliasua. Hän huokui tätä voimakasta olemusta, jottei kukaan kyseenalaistaisi häntä ulkopuolen perusteella. Mutta sisällä hän oli kuin me. Hän oli vain nöyrä ja yksinkertainen elämän opiskelija, joka halusi täyttää kohtalonsa ja palvella ihmiskuntaa aikana ja kulttuurissa, missä tämäntyyppistä opetusta ei tuettu. Hän oli totuuden soturi ja totuus on silta valoon.
 
Hatshepsut sanoo myös, että mekin olemme sotureita, koska meidän on täytynyt kestää tämä elämä. Vasta viime vuosina olemme voineet todella olla sitä, kuka tulimme tänne olemaan. Niinpä monin tavoin olemme kuin Hatshepsut. Nyt meitä vain on monia sen sijaan, että ainoastaan yksi olento pitää tilaa aitoudelle, totuudelle ja valolle. Ympäri maapalloa on tuhansia ja tuhansia, jotka pitävät tätä tilaa. Siemen on siis itänyt, versonut ja nyt kylvetty uudestaan.
 
Niinpä Hatshepsut sanoo kunnioittavansa meitä siitä rohkeudesta, mitä vaati ottaa pois naamiomme, tulla ulos kaapista ja olla sitä, kuka olemme, huolimatta siitä tosiasiasta, etteivät monet asiat joihin uskomme, ole sosiaalisesti erityisen hyväksyttäviä. Jotkut visioistamme voivat kiistellä dogmaattisten uskontojen kanssa. Uskomuksemme voivat kiistellä sanomattomien sääntöjen kanssa tämän maailman sosiaalisessa järjestyksessä. Olemme sotureita ja järjestelmän rikkojia. Olemme se heikko lenkki, joka hajottaa maailman, jotta voimme rakentaa uuden. Näin heikkona lenkkinä oleminen vaatii eniten vahvuutta, koska on päästettävä irti siitä, mikä on helppoa, ja tehtävä oikeita asioita. Onko tässä järkeä? Meidän on hajotettava vanha maailma. Niinpä olemme tarjoutuneet heikoksi lenkiksi, jotta voimme antaa maailman hajota. Tämä vaatii vahvuutta ja rohkeutta.
 
Nyt kaikki Suojelijat jotka ovat ympärillämme, näyttävät lähettävän alas kuin kauniita maljakoita tai uurnia, jotka ovat täynnä jotain. He kaatavat kultaista energiaa yllemme. Tämä on siunaus, mutta teidän on annettava lupa sydämessänne tämän tapahtumiseksi. Jotkut Kultaisista suojelijoista auttavat sen hävittämisessä, mitä on jäljellä naamiostamme ja roolipuvustamme. He huolehtivat meistä. Näyttää siltä, että nämä kaikki ovat Hatshepsutin sielunsiskoja.
 
Olemme siis kukoistaneet sisällämme tasolle, millä hän oli rakentaessaan tämän temppelin. Nyt hän pyytää meitä viemään sen vielä toiselle tasolle. Toisin sanoen, meitä pyydetään olemaan ulkopuolisessa maailmassa enemmän sitä, kuka olemme, vaikka mikä olisi. Ja hän kutsuu meitä, jos haluamme sitoutua tähän hankkeeseen, ottamaan vielä askeleen - antamaan tämän heräävän tietoisuussiemenen kasvaa vielä pidemmälle sisällämme. Ja se mitä sisällämme tapahtuu, vaikuttaa muuhun maailmaan. Omana aikanaan Hatshepsut pystyi viemään tämän käsityksen, vision ja energian vain näin pitkälle. Hatshepsut haluaisi auttaa meitä paljastamaan itsemme ja olla läpinäkyvämpi.
 
Okei, etsin aina taustatarinaa … Niinpä kysyn: "Okei, kuulostaa todella mukavalta ja kauniilta olla ilman naamiota, olla aidompi, mutta mitä ovat seuraamukset?" Koska olen havainnut, että on aina toinen puoli, mihin meidän kannattaa varautua. Muutos laukaisee aina odottamattomia kokemuksia. Ja he sanovat: "Olette haavoittuvia, koska astutte uudelle alueelle. Avaudutte ja päästätte jotain sisältänne ulos. Säteilette valoa, mitä ette ole koskaan ennen antaneet kenenkään nähdä." Teistä siis tuntuu vähän haavoittuvalta ja haavoittuvuus tuntuu vähän epämukavalta. Teettekö tämän silti? Kyllä! Ehdottomasti! Tätä tulimme tänne tekemään. Muistakaa siis, että on hyvä merkki, että tunnutte vähän haavoittuvammalta tullessanne aidommaksi. Astutte paikkaan, minne ette ole ennen menneet. Antakaa siis vain valonne loistaa.
 
Hatshepsut kertoo vähän omasta historiastaan. Hän oli yksi valaistuneista, joka selvisi Atlantikselta, ja hän rakensi tämän temppelin Atlantiksen energialla, mitä hän edelleen sisälsi. Ainoa toinen tuntemani temppeli joka rakennettiin Atlantiksen romahduksen jälkeen ja joka on tällainen, on Luxor. Hän ymmärsi Atlantiksen alkemiaa ja hän teki parhaansa ankkuroidakseen sitä tänne. Se oli kovaa työtä. Mutta aikakausi mihin maailma siirtyi Atlantiksen romahduksen jälkeen, ei tukenut sellaista energiaa. Tämä on se aikakausi, minkä olemme nyt jättämässä. Maapallon oli käytävä läpi pimeä syklinsä. Meidän oli uudestisynnyttävä. Saamme uudestisyntyä henkisellä polullamme ja myös maapallo saa uudestisyntyä.
 
Okei, nyt tulee uusi energia eikä minulla ole aavistustakaan, kuka se on. Se on kaunis energia ja se on saanut huomioni. Se on tavallaan kuningasmaista energiaa, mutta sydämen kuningas, ei mielen kuningas. Ohh, tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnen Ekhnatonin. Voi, hän oli myös suuri järjestelmän hajottaja, soturi ja kapinallinen. Hän oli heikko lenkki, koska hän muutti sitä tapaa, millä kaikki ajattelivat Jumalasta, koska hän tiesi, että oli vain yksi. Hän saattoi alemman ja ylemmän Egyptin yhteen. Hän hankkiutui eroon kaikista jumalista ja alkoi ankkuroida ykseyttä ja monimuotoisuutta.
 
Tuntevatko kaikki painetta nyt rinnassaan, aivan sydämen alueella? Ekhnaton antaa meille kauniin energialatauksen. En tunne paljon hänen tarinastaan. Tarkoituksellisesti en lue historiaa tai arkeologiaa matkoja varten, koska tiedän sen muuttavan havaintotapaani suuresti. Niinpä en tiedä, mitä tekemistä Ekhnatonilla on Hatshepsutin kanssa. Mutta hän on ehdottomasti täällä. Nyt kun olen tuntenut hänet nyt, tunnistan hänet seuraavalla kerralla tavatessamme.
 
Ryhmän jäsen Jyri: Tunnen olevan kyse ydinenergiasta. Kun tulin tänne, tunsin suuren energiapallon ja renkaita sen ympärillä, ja mietin, mitä se oli. Ja sitten oli yhteys maan ytimeen ja ajattelin (ihmettelin), tehtiinkö työtä maapallon ytimessä, mutta kyse on vain ydinenergiasta. Samasta mitä meillä on valokehossa … Ydinkristalli.
 
Aluna: Tunnen myös Horuksen siivet kiedottuna ympärillemme. Mutta hän on ollut kanssamme aina Edfulta, Horuksen temppelistä saakka. Horuksessa on kyse vilpittömyydestä ja pimeyden voitosta. Hatshepsut on aitous. Ekhnaton on jumalainen rakkaus. Hathoreissa on kyse rakkaudesta, kauneudesta, musiikista ja ilosta. Ja aivan kulman takana on Hathorien temppeli, joten menemme sinne seuraavaksi. Mutta haluan kunnioittaa ja antaa tunnustusta siitä, miten monia kauniita olentoja kulkee kanssamme tänään. Luulen, että sen he aikovat antaa meille tänään. Ja voin nähdä, että he ovat jo edellämme ja tietävät, minne menemme seuraavaksi. Näemme, mitä kehittyy.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #581 : 30.05.2011 15:43:51 »

KEHITYTTE HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ VAUHTIA
 
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
23.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette ehkä panneet merkille viimeaikaiset energialataukset. Sillä ei ole merkitystä. Tietäkää, että paljon on muuttunut olemuksessanne muutamana viime kuukautena.
 
Jokainen energialataus siirtää päätöksentekoprosessianne lähemmäs sydäntä.
 
Silloin kun ihastuitte uuteen aikakauteenne tai uuden maapallon energioihin, teillä oli unelma vuorovaikutuksesta rakkaudessa. Jokainen energialataus siirtää teitä ja toisia, jotka ovat ottaneet vastaan lataukset, lähemmäs tuota tavoitetta.
 
Mitä se merkitsee teille tänään, tällä viikolla ja tässä kuussa? Kenties löydätte ilon nopeammin ja pelko on vähän vaikeampaa hyväksyä. Tämä on odotettua. Olemme puhuneet tällaisesta monta kuukautta. Avainerona on, että olette vähemmän huolestuneita toisten draamasta. Selitetäänpä.
 
Olette nopeasti siirtymässä iloelämään ja pelko koskettaa teitä vain vähän. Teette näin, koska te ette enää ota vastaan toisten pelkoja. Ymmärrättekö, miten dramaattinen tällainen toteamus on ja kuitenkin miten oikea?
 
Paljon asioita tapahtuu uutisissa päivittäin - mistä suurinta osaa voitaisiin pitää pelottavana tai vihaa aikaansaavana. Ennen olisitte ajatelleet: "Nuo ihmisraukat" tai "Miten kamalaa se on?" Nyt teistä voi tuntua vähän surulliselta, kenties huolestuneelta tai myös pelokkaalta. Mutta nuo tunteet eivät kestä pitkää aikaa, kuten tapahtui ennen. Eikä teistä tunnu, että teidän täytyy ikään kuin dramaattisesti muuttaa omaa elämäänne saadaksenne toisten olon tuntumaan paremmalta.
 
Riippumatta siitä, oletteko jo huomanneet sen itse, niin pelko ja viha esittävät pienempää roolia elämässänne.
 
Monet teistä ajattelevat, etteivät tunteenne ole kovin erilaisia kuin ennen. Saanemme olla eri mieltä. Ennen vietitte suurimman osan päivästänne pelossa ja vihassa ja ilo kosketti teitä vain vähän. Vastakkaisesta on nopeasti tulossa totta. Teitä jotka väitätte, että teistä tuntuu vain vähän erilaiselta kuin ennen, pyydämme tarkastelemaan tunteitanne maailmantapahtumista parilta viime viikolta - dramaattisista myrskyistä poliittisiin mullistuksiin. Keskusteletteko viikkotolkulla surusta tai vihasta, mitä sellaiset tapahtumat saavat aikaan? Vai oletteko kehittyneet niin, että sellaiset tunteet viipyilevät vain tunteja tai päiviä? Huomaatteko eron?
 
Kenties uskotte, että pelko- ja viha-asioita tapahtuu niin nopeasti, ettei teillä ole aikaa käsitellä joka tragediaa. Saanemme olla eri mieltä. Eikö vanhan ajan logiikalla jatkuvien tragedioiden lukumäärä ja syvyys varmistaisi, että olisitte surullinen ja masentunut kuukausia tai vuosia?
 
Muistatteko "vanhat hyvät ajat", jolloin massamurhaaja pääsi uutisotsikoihin viikoiksi? Ja te, perheenne, ystävänne ja työtoverinne puhuitte joka vivahteesta ja ihmettelitte: "Minne maailma on menossa?" Sellainen ei ole totta enää. Luette jostain tornadosta aamulla, massamurhaajasta iltapäivällä ja muutamassa päivässä olette unohtaneet kummankin draaman, kun uusi tragedia ottaa etusijan.
 
Jotkut teistä ehkä ajattelevat, että sellainen "keveyden tunne", on tulosta informaatiolatauksesta - käsittelette asioita vain nopeammin, jotta te ette pakahdu. Saanemme taaskin olla eri mieltä. Tuollaisella logiikalla teidän pitäisi olla jatkuvassa masennuksessa, mikä lisääntyy jokaisen uuden tragedian myötä. Sen sijaan ihastelette auringonpaistetta ja iloa keväästä tai syksystä - riippuen asuinpaikastanne. Menette töihin joka päivä ja huomaatte nauravanne typerille ajatuksille tai vitseille.
 
Miten tämä eroaa menneisyydestä? Kertaamme, että menneisyydessä jokainen tragedia olisi saanut teidät huonoon mielialaan, mitä olisivat vain vahvistaneet rakkaanne, jotka tunsivat tarvetta tutkia kanssanne jokaista negatiivista tunnetta heidän maailmassaan.
 
Luultavasti huomaatte nyt välttävänne ihmisiä, jotka jatkavat melodraaman rakastamista, tai teillä ei ole enää sellaisia ihmisiä elämässänne. Te tosiaan kehitytte. Mutta koska kehitytte itsellenne sopivaa tahtia, te ette ole sallineet vielä itsenne tunnistaa, miten tunteenne ovat muuttuneet iloon ja toivoon, tuskan ja epätoivon sijasta.
 
Eräs analogia joka auttaa teitä ymmärtämään tätä näennäisen hidasta, mutta dramaattista prosessia, on ensimmäisten sanojenne oppiminen ja sitten niiden laittaminen yhteen lukeaksenne kirjan. Kenties ette muista ensimmäisiä tunnistamianne sanoja tai ensimmäistä lukemaanne kirjaa. Mutta jossain kohtaa elämäänne tiesitte, että osaisitte lukea minkä tahansa haluamanne kirjan. Näin tapahtuu muutoksessanne pelosta ja vihasta iloon ja rakkauteen. Ette muista sitä ensimmäistä kertaa, kun siirryitte rakkauteen ja iloon enemmän kuin pelkoon ja vihaan, mutta tulos on, että elämänkuvassanne on nyt enemmän iloa kuin tuskaa.
 
Olette oppineet läksynne hyvin. Hämmästelkää elämän auringonpaistetta ja sitä, miten helposti olette luiskahtaneet iloelämäänne. Taatusti on päiviä, jolloin tunnette pelkoa, mutta noista päivistä on tulossa harvempia ja harvempia, kun ilo ottaa vallan. Tämä ei ole mitenkään erilaista kuin kompastelu vaikeisiin sanoihin, kun opettelitte lukemaan, kunnes kiiditte läpi kirjoja, jotka sisälsivät noita samoja sanoja.
 
Kehitytte ja kasvatte hämmästyttävää tahtia. Ette ole vain vielä tarkastellut etenemistänne. Ottakaa tänään vähän aikaa sen tekemiseen, sillä te tosiaan kehitytte paljon nopeammin, kun ajattelimme mahdolliseksi.
 
Rakastakaa itseänne ja maailma pyörii rakkaudessa. Pelätkää tai vihatkaa itseänne ja maailmanne on työlästä ja tuskan täyttämää. Vanhaa aikaanne ei enää ole. Nauttikaa täysin siemauksin tästä ajatuksesta. Ja myöntäkää itsellenne, miten kauas olette päässeet vain muutamassa kuukaudessa. Olette rohkeita ja auliita, suurimpia tähtiä. Niin olkoon. Aamen.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #582 : 30.05.2011 15:45:27 »

MONIVIVAHTEINEN PIMENNYSKOLMIKKO
 
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 25.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, mestarit! Ja niin kiedomme teidät ehdottoman rakkauden OMM-aaltoon.

 
Ja tämä rakkaus on tosiaankin tyynnyttävää ja keskittävää hyvinvointia, mitä jokainen teistä haluaa kantaa vuoden 2011 jäljellä oleviin kuukausiin ja vuoteen 2012.
 
Rakkaat ihmiset, kesäkuussa 2011 alkaa 30 päivä jakso, mikä merkitsee tärkeitä loppuunsaattamisia ja tärkeää muutosta maapallolle ja ihmiskunnalle. Tämä jakso saattaa loppuun monia liikkeitä, jotka alkoivat aiempina kuukausina. Vapautumista vanhan energian skenaarioista, tilanteista ja suhteista, jotka eivät enää resonoi uuden maapallon kanssa, tapahtuu makro- ja mikrotasolla, maailmanlaajuisesti ja yksilöinä.
 
Kerromme teille, että ryhmien liikehdintä Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idän hallituksissa on osa tätä muutostuulta. Huomaatte yksilöinä, että tapahtuu lisääntyvästi "suhdesapattivapaita" ja katkaisette siteitä - joitain väliaikaisesti, joitain pysyvästi - niihin, joiden energiat ovat - mitenkään tuomitsematta - sopimattomia omienne kanssa. Tämä on tarkoituksenmukaista. Usein eroamisprosessi - toteutettuna rakkaudessa - on katalyytti kasvuun ja muutokseen suurimmaksi hyväksi. Tätä tehostavat päivänseisausenergiat 21.6.
 
Pimennykset ovat aikaa katsoa sisäänpäin, parantua, päästää irti, uudelleenrakentaa ja ryhtyä toimeen oman polttopisteen hienovirittämisessä. Näin tämän tapahtuman jokainen hetki on anti, mikä mahdollistaa nopeutumisenne. Tätä tapahtuu ensin itsensä kanssa ja pysähtyneisyyden poistaminen mahdollistaa parhaan kyvyn hyödyntää tätä muutostuulten tärkeää virtaa. Kohtaamalla ainutlaatuiset haasteenne tässä liikkeessä hyödytte ja kasvatte perimmiltään. Mutta tehkää se rakkaudessa. Rakkaus on aina avain. Mutta rakkaus vaatii vahvuutta ja nuhteettomuus määritellään olemalla uskollinen itsellenne. Nyt on se aika! Tarttukaa hetkeen!
 
Jokaisella hetkellä on merkitystä
 
On hyvin tärkeää, että jokainen teistä ymmärtää ja täysin oivaltaa, miten todella tärkeä jokainen elämänne hetki näissä nopeutuneissa energioissa on kosmokselle, uudelle maapallolle ja teille. Tällä planeetalla on todella uutta energiaa ja tämä energia pyrkii nyt aktivoimaan lisää tietoisuuttanne ja valomääräänne. Ja rakkaat ystävät, kykynne sisältää enemmän valoa "koristaa" kykyänne ilmaista rakkautta. Tuo rakkaus ei ala ainoastaan hyväksymällä itsenne, vaan todella rakastamalla itseänne. Alatte ymmärtää, miten kauniita tosiaan olette, ja se, rakkaat ihmiset, on erittäin tärkeää näinä ylösnousemisaikoina.
 
Teillä kaikilla on sisällänne Jumalan voima ja kehotamme teitä sallimaan tuon tunnistamisen, tuon uuden itsensä hyväksymisen, tuon tahrattoman rakkauden huudella ylitsenne.
 
Se on kalibroitu syntymäoikeutenne ja se on kaunista. Löydätte uudestaan tämän tahrattoman rakkauden ekstaasin meditoinneissanne, sillä siirtymälaajentumista tapahtuu tässä uudessa energiassa. Olette nyt avautumassa selvemmin näkemään, miten tärkeä elämänne on - ei vain maapallolle, vaan myös suurelle kosmokselle. Voi kyllä, tämä on niin totta!
 
Tämän syvän meditatiivisen laajentumisen värähtelyt ylivuotavat fyysiseen ulottuvuuteen, missä elätte, ja te saitte sen tapahtumaan. Verho ulottuvuuksien väliltä on ohentunut ja osanne joka on verhon toisella puolella, kurkottaa lempeästi koskettamaan sydäntänne. Ja osanne korkeammassa ulottuvuudessa on kvantti-sinä, todellinen sinä, joka uneksii tämän syvällisen elämänkokemuksen. Tuo korkeampi itse haluaa teidän tietävän - kuten mekin enkeliulottuvuudessa - miten paljon teitä rakastetaan, miten tärkeitä ja suurenmoisia te todellisuudessa olette. Rakkaat ihmiset, voitteko käsittää tämän?
 
Olette polulla
 
Olette hyvin usein epäilleet itseänne. Hyvin usein tunteneet, ettei elämänne johda minnekään. Voi, rakkaat ystävät, jos vain tietäisitte ja hyväksyisitte totuuden siitä, miten olette vaikuttaneet ja edelleen vaikutatte.
 
On aina ollut epäilijöitä, vastaan sanojia, jotka ovat sanoneet, ettei ylösnousemusta koskaan tapahtuisi, ettei ihmiskunta taitaisi tätä pyhää valmistumista korkeampaan tietoisuuteen. Mutta olette toteuttaneet tuon saavutuksen - ylösnousemus on nyt ehdottoman varmaa. Se on ilmentymässä! Se on ollut kaksi vuosikymmentä ja useimmat teistä eivät ota ansiota itselleen sen navigoimisesta todellisuudeksi. Monet teistä eivät vieläkään käsitä, että se työ mitä olette tehneet verhon kummallakin puolella viimeiset 25 vuotta, ovat muuttaneet sen maapallon, mille synnyitte, täysin erilaiseksi taajuudeksi ja toimintamalliksi.
 
Te olette vastuussa siitä eikä ihmiskunta vieläkään ymmärrä, mitä olette tehneet, tai omista ansiota tästä saavutuksesta. Mestarit, se mitä olette tehneet, on nimenomaan syy siihen, miksi monet teistä lukevat nyt näitä sanoja, joita lähetetään toisesta ulottuvuudesta.
 
Niinpä sallikaa minun kunnioittaa teitä, kun puhumme tulevasta kuukaudesta ja vuoden 2011 loppuosasta, sillä teistä on tullut paljon voimakkaampia, kuin käsitätte. Olette tehneet kvanttihypyn ja riippumatta vuoden 2011 kalenteripäivistä, se mitä edessään on, on tosiaan hyppyvuosi! (Suom. huom. samat sanat merkitsevät myös karkausvuotta) On kvanttihyppyvuosi!
 
Vuoden 2011 päiväntasaukset ja päivänseisaukset
 
Vuoden 2011 päiväntasaukset ja päivänseisaukset ovat poikkeuksellisen voimakkaita ja monitarkoituksellisia. Nämä ovat itse asiassa ylösnousemuskatalyyttejä ja -laukaisimia. Nämä voimakkaat päivät pitäisi käyttää ryhmärukouksiin, parantumiseen, irtipäästämiseen, loppuunsaattamiseen ja meditointiin ja syvään itsensä tarkasteluun. Päiväntasaukset ja päivänseisaukset joita on jäljellä seuraavien kahden vuoden aikana, ovat monitahoisia ja liekehtivät monia hologrammi-insertejä sekä ihmiskunnan että planeetan ylösnousemukselle. Vakuutamme teille, että nämä astrologiset tapahtumat ovat ehdottomasti voimakkaampia kuin päiväntasaukset ja päivänseisaukset useina menneinä vuosituhansina. Kannustamme jokaista teitä käyttämään erottelukykyään ja hyödyntämään niitä ehdotetusti. Kokoontukaa näinä päivinä ja ryhmätietoisuuden voima kukoistaa eksponentiaalisesti.
 
Vuoden 2011 voimakkaat pimennykset
 
Lisäksi vuonna 2011 on äärimmäisen harvinainen kokoelma monimutkaisesti koodattuja pimennyksiä. Vuonna 2011 on yhteensä kuusi pimennystä ja kolme näistä tapahtuu 30 päivän jaksolla 1.6.-1.7. Tätä jaksoa höystää kesäkuun päivänseisaus.
 
Vuoden puolivälin "pimennyskolmikko"
 
Vuoden puolivälin voimakas "pimennyskolmikko" tapahtuu: 1) 1.6. 2) 15.6. 3) 1.7.
 
Nämä kolme pimennystä tapahtuvat täsmälleen 15 päivän välein. Kyse on kahdesta osittaisesta auringonpimennyksestä, joiden väliin jää täydellinen täydenkuun pimennys. On tuskin riittävästi tilaa hengittää, joten valmistautukaa voimalliseen kyytiin. Kaikkea tätä höystää äärimmäisen voimakas päivänseisaus 21.6. Vaikka kolmikon kaksi "ulommaista pimennystä" ovat osittaisia auringonpimennyksiä, älkää kuvitelko, että se vähentää niiden energioita. Kaikkien kolmen energia on äärimmäisen voimakas ja tuntuu koko planeetalla riippumatta siitä, näkyvätkö ne omalla planeettavektorillanne. Energia kiertää maapallon ja vaikuttaa jokaiseen teistä.
 
Kesäkuun 1. päivän pimennys on alku ja kaikilla näillä tapahtumilla on risteävä kenttä, mikä laajentuu energeettisesti kolmelle päivälle ennen pimennystä ja kolmelle päivälle sen jälkeen.
 
Energiat
 
Kolmikon energiamalli liittyy irtipäästämiseen, parantumiseen ja jälleenrakentamiseen.
 
1.6.: Irtipäästäminen ja puhdistuminen, vanhoista energiamalleista vapautuminen - malleista jotka voivat olla juurtuneita, myös kätkettyjä.
 
15.6.: Parantuminen haasteen kohtaamisen kautta ja oleminen uskollinen itselle.
 
1.7.: Uuden "sinun" vahvuus ja loppuunsaattaminen. Ei vain visualisoimalla ominaisuuksia ja tapahtumia, joita haluatte luoda, vaan ryhtymällä vaadittaviin toimiin, askeliin kohti niiden ilmentämistä.
 
Keskikesän päivänseisaus (keskitalven päiväntasaajan alapuolella) vahvistaa näiden kaikkien energiavirtaa. Ja vuonna 2011 se lisää ainutlaatuista energiaa, mikä kutsuu esiin porttia 11-11-11-tapahtumaan.
 
Päivänseisauksen energia rakentuu 14 päivää ennen 21.6. tapahtumaa ja ulottuu 14 päivää sen jälkeen.
 
Tämä on yksi vuoden 2011 "ylevämielisistä" energioista ja portti 11-11-11-kristallinopeutumiseen.
 
Näin ollen te kaikki maatasolla olette nyt uppoutuneena uskomattoman kristallienergian kenttään. Tämän tuloksena omasta aurakentästänne ja merkana-kehostanne on induktion kautta tulossa äärimmäistä energialiikettä. Se on energiaa, joka haluaa ilmaista itseänne, ja näin työnne kutsuu nyt vielä hienojakoisempaa taajuutta.
 
Kuvitelkaa, että jos otatte vitamiineja fyysiseen kehoonne, niiden on oltava sellaisia, jotka kehonne pystyy imeyttämään hyvinvoinnin ja paremman terveyden generoimiseksi. Ja näin sama pätee kristallisiirtymään - sen taajuudet ja energiat ovat vitamiineja valokehonne laajentumiseksi.
 
Kristallivärähtely ympäröi teitä nyt tavoilla, jotka sallivat teidän imeä niiden tahrattomia symmetrioita energiakenttäänne ja siirtää, konvertoida ja vahvistaa niitä omaan työhönne, haluihinne, täyttymykseenne ja kaikkiin tapoihin, jotka koskettavat maapalloa ja ihmiskuntaa.
 
Kolmoispäiväportaali
 
Marraskuun kolmoispäiväportaali on voimakkain vuoden yksittäinen päivä. Ihmismassat muodostavat ihmisverkon ja sitovat yhteen kosmisen energian, mitä kerätään 144-kristalliverkon aktivoimisen viime vaiheissa. Atlantislaiset mestarikristallit aktivoituvat lisää 11-11-11-portaalissa, kun Moniulotteisen kommunikoinnin kristalli alkaa herätä kristallipyörteessä.
 
Tämä herääminen koodaa peräkkäin 12 kultaista aurinkokiekkoa ympäri planeetan.
 
Nämä kiekot aktivoidaan kahdeksitoista kierrespiraaliksi. Ne säteilevät nollakentän, puhtaan rakkauden ja ehdottoman rakkauden jumalaista energiaa sekä valokoodia, mikä voi olla vain viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella.
 
11-11-11-portaalissa kristallipyörteen aurinkokiekko aktivoidaan Huippuvuoren alla Arkansasissa ja tämä viimeistelee Arkansasin pyörteen energian ja sitten verkottaa uudet DNA-koodit ympäri planeettaa.
 
Kultaiset aurinkokiekot ovat yhtenäisen kristallikentän DNA, suunnitelma planeetan kristallisiirtymään. Nämä tosiaan ohjelmoidaan uudelleen 144-kristalliverkossa!
 
Kultaiset aurinkokiekot lähettävät 12-säikeistä kierrettä spiraalienergiassa, mikä palvelee kristallipiirteen DNA-prototyyppinä 144-verkon kautta. Ne ovat tosiaan yhteys maapallon kykyyn uudistua ja tulevat uuden maapallon DNA-malliksi tai suunnitelmaksi. Ne ovat energiaspiraaleja. Ne ovat tosiaan enemmän spiraaleja kuin kiekkoja, mutta ne kyllä näyttävät katsottaessa kiekkomaisilta.
 
Nyt kun ylösnousemuksenne valmistuu, teillä on suurempi pääsy moniulotteisiin puoliinne. Todellisuudessa joillakin teistä ylösnousemus on jo enimmäkseen tapahtunut moniulotteisuuden osalta. Ymmärrättekö?
 
Nyt maapallo ja ihmiskunta tarvitsevat kristallisiirtymää - sekä maapallon että teidän energialaajentumistanne. Niinpä te olette niitä, joka kutsuvat tätä. Se auttaa monissa rooleissa, kenties useammissa kuin voitte kuvitella.
 
Se muuttaa tapaa, millä ihmiskeho vastaanottaa auringonvaloa. Se auttaa fyysisen kehon transformoitumisessa läpikuultavan hohtavaksi. Se laukaisee ihmiskehon siirtymisen hiilipohjaisesta piipohjaiseksi. Se muuttaa vastaavasti fyysisen ihmiskehon ravintotarvetta. Se suojelee maan magnetosfääriä ohjaamalla meteoriitteja ja komeettoja. Se vähentää gammasäteiden vaikutuksia maan ilmakehään. Se tulee esiin luonnollisena ja tieteellisenä työnä, se on valmiin 144-kristalliverkon luonnollinen verso.
 
Pimennykset 2011
 
Ja mestarit, tosiaankin auringon- ja kuunpimennysten 4+2-yhdistelmä yhtenä vuonna on hyvin harvinainen, joten näette, että jumalainen suunnitelma kehittyy. Kerromme teille, että pimennykset ovat tilaisuuksia energisoivaan muutokseen.
 
Rakkaat ystävät, vuoden 2011 pimennykset ovat "tarjous" minkä tahansa tarvittavan muutoksen tekemiseen, jota pidätte tarkoituksenmukaisena henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa elämänvirrassanne. Nämä avautuvat parhaiten synkronoimalla asioita sen pohdiskelun ja tarkastelun kautta, mikä on ulottuvilla päiväntasauksissa ja päivänseisauksissa.
 
Täydellinen järjestys
 
Jotkut teistä sanovat ja tuntevat, että "kaikki toimii, niin kuin pitäisi - kaikki on täydellisessä järjestyksessä". Mutta mestarit, tämä käsite on paradoksi ja aivan kuin kuvakortti, se on ylösalaisin kummastakin suunnasta katsottuna. Ymmärrättekö?
 
Korkeammasta näkökulmasta kaikki on täydellisessä järjestyksessä, mutta ihmiskunnan näkökulmasta kaksinaisuudessa ei ole! Jos olisi, ei olisi mitään tarvetta opitunteihin, ei mitään tarvetta reinkarnoitumiseen.
 
Täytyy vain katsella ympärilleen ja jo tietää, että ihmiskunnan ahdinko maaplaneetalla on kaukana täydellisyydestä. Homma ei todellakaan toimi, niin kuin pitäisi, ennen kuin teette siitä toimivan!
 
Tämä pätee mikro- ja makrotasolla. On paljon käsiteltävää, paljon tarkasteltavaa. Kaikki aikanaan ja mestarit, se tulee tapahtumaan.
 
Lopuksi
 
Rakkaat ihmiset, minäpä ilmaisen lopuksi yksiselitteisesti, että minä ja enkeliulottuvuus olemme erityisroolissa tukemassa teitä paljon enemmän, kuin ehkä käsitätte, sillä tekin olette jumalia syntymässä, jumalan kipinöitä tulossa kaikkeuden violeteiksi liekeiksi.
 
Rakastamme jokaista teitä, teitä kaikkia ja verhon tuolla puolen olette osa meitä. Pyöräytämme suuren kunnioituksen ja arvostuksen valopyörteen teille. Lähetämme tätä energiaa jokaiselle teistä nyt-hetkessä, kun luette näitä sanoja. Voitteko tuntea sen, avata sydämenne ja vastaanottaa, mitä lähetämme rakkaudessa?
 
Kunnioitamme teitä vilpittömästi, koska siirrytte maapallon kristalliylösnousemuksen kahteen viime vuoteen. Ja autamme teitä maapallon ylösnousemuksessa, mikä synnyttää fyysisten ihmisten kriittisen massaylösnousemusliikkeen kahdessa tai kolmessa vuosikymmenessä. Kaikki vapaasta tahdosta, kaikki valinnan tehden. Ja tuona aikana ei ole maailmanlaajuista sotaa, ei massanälänhätää.
 
Nimittäin 21.12.2012 maapallo ylösnousee ja ylösnousemus on ihmiskunnan ulottuvilla. Mutta älkää odottako, että nyt ympärillä näkemänne 3D-maapallo seuraa välittömästi esimerkkiä. Se tapahtuu kolmessa vuosikymmenessä, mutta se planeetan kristallitransformaation laajentunut energia, mitä kutsutaan ylösnousemukseksi, sallii ihmiskunnan siirtymän … yksi sydän kerrallaan.
 
Seuraavien kahden vuoden kuluessa rakkaus valtaa kohtaan alkaa korvautua rakkauden voimalla.  Älkää epäilkö sitä, sillä se on jo liikkeessä. Tämä transformoituminen tapahtuu yksi sydän kerrallaan, teidän jokaisen sisällä. Näin ollen teidän on oltava se muutos, jonka haluatte nähdä!
 
Luotte ylösnousemustulevaisuutta ja kerromme teille, että tämä kolmen vuosikymmenen jakso on vain silmänräpäys. Teemme kunniaa teille. Olette tarkoituksenmukaisella polulla!
 
Edessänne lepää uskomaton herääminen ja loppuunsaattaminen. Vuosi 2011 on kaikkivoimaisen tarkastelun, irtipäästämisen, uudelleenkalibroinnin ja uudelleenrakennuksen aikaa. Se on todella nopeutumisen, vahvistumisen ja juhlan aikaa. Te jokainen olette vaikuttaneet ja lähdette tältä planeetalta suurempana valona, mitä olitte tänne tullessanne. Ja teitte sen omalla tavallanne. Rakkaudessa. Kutsumme teitä tuntemaan iloa, sillä olette ansainneet sen!
 
Olen Metatron ja jaan kanssanne nämä totuudet. Olette rakkaita!
 
Ja niin se on …
 
« Viimeksi muokattu: 30.05.2011 15:47:46 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #583 : 30.05.2011 15:52:59 »

2.osa   SÄÄTIEDOTE TOUKO-ELOKUULLE
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker ( www.childrenoflight.com)
15.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Raportti fyysisistä ja tunneoireista touko-elokuussa 2011.
 
(HUOM.: Ymmärtääksesi paremmin, miten nämä kuukaudet sopivat suurempaan kuvaan, kannustamme lukemaan ensin vuoden 2011 yleiskatsauksen. Olemme sisällyttäneet tuohon artikkeliin paljon tietoa, mikä on tärkeä vuoden jokaisen osion ymmärtämiselle. Emme toista tuota informaatiota alla.)


HEINÄKUU
 
Tällöin siirrytte sydämen kolmanteen porttiin, korkeampaan tahtoon ja elämänintohimoon. Tällöin alatte siirtyä ajattelusta totuuteen olemisestanne.
 
Tänä aikana vanhat ajatustapamallit alkavat pudota pois, kun huomaatte, ettei pelkkä rajoitusten uudelleenkuvaus palvele enää teitä. Näette mullistusta eri järjestelmienne ihanteissa, kuten uskonnot.
 
Kollektiivisissa uskomusjärjestelmissä on monia petoksia. Nämä alkavat kaikki hajota - hallinnollisissa ihanteissa ja sosiaalisissa ihanteissa jne. Teidän on henkilökohtaisessa elämässänne kohdattava ihanteenne, jotka ovat luoneet ajatusmalleja. Pelkkä älyllisten käyttäytymismallien toistaminen niin, että teillä on harha elämänne kontrolloimisesta, ei enää palvele teitä.
 
Tämä kokee mullistuksen. Voi olla monia harhaa poistavia kokemuksia, joissa päästätte irti älyllisistä kiinnikkeistänne ja kuvauksistanne siitä, mitä olette uskoneet elämän olevan. Se kuitenkin korvataan paljon syvemmällä tietämis- ja totuustasolla riippuen halukkuudestanne päästää irti siitä, mikä ei enää palvele.
 
Nämä energiat yrittävät tukea teitä suuremman potentiaalimääränne käyttämiseen, mutta tämä pelottaa sitä gon puolustusta, minkä olette tunteneet valheellisena identiteettinänne. Tätä paikkaa teidän on opittava syleilemään, koska se on ilmentämisen ja luomisen paikka - tyhjyyden ja hiljaisuuden paikka.
 
Sielun tunkeutuminen mielen tasolle sallii paremman suhteen sisäiseen totuuteenne. Se vasta alkaa vuotaa läpi alussa. Kun päästätte irti vanhasta, uutta virtaa sisään.
 
Ei ole mitään tyhjiötä, vaan se on paljolti kuin päästämistä irti trapetsista valmistautuessa seuraavaan. Pyydämme teitä kuvittelemaan tämän tyhjyyden turvalliseksi paikaksi.
 
Syy miksi useimmat ihmiset eivät ilmennä sitä, mitä he haluavat, liittyy enemmän vastustamiseen ja sen välttämiseen, mitä he eivät halua. Teidän täytyy kuitenkin myös kyetä tuntemaan asioita tai resonoimaan asioiden kanssa kokemusmahdollisuutena - myös kera halukkuuden päästää irti.
 
Tämä paikka menee yli kaikesta halusta. Tätä paikkaa kutsutaan korkeammaksi tahdoksi, mikä alkaa tunkeutua heinäkuussa sisäisen totuuden ja tietämisen läpi. Tahto ei ole kontrollia, kuten olette ymmärtäneet kolmannen chakran alemmassa tahdossa. Se haluaa tuntea valheellista voimaa kontrolloinnin kautta, mikä on oikeastaan vain ilman kontrollia olemisen taistelua. Tämä luo ahneutta ja manipulointia.
 
Korkeampi tahto on vapauden ja tyhjyyden paikka, missä yhdistytte sielun kanssa. Näette enemmän ja enemmän tyydytystä ja suurempaa tarrautumista asioihin ja kiintymyksiin niissä, jotka eivät ole tietoisia tapahtuvasta prosessista, kun selviytymismentaliteetti haastetaan.
 
Kehittyneemmät sielutasot ovat tyypillisesti auliimpia. Tyhjyyden paikassa on täydellinen yhteys persoonan ja henkisen tietoisuuden välillä ja sielu yhdistää nämä kaksi. Tämä voi sitten opastaa persoonaa jatkuvan lähteen kautta, mikä ei koskaan ehdy.
 
Tämä on oivallus, että lähde EI ole fyysisyydessä. Siirrytte sitten enemmän synkronismin lakiin. Alitajunnasta tulee sielun hallitseva mieli, kun puhdistatte sen haavoittuneet tunteet ja mielen kiinnikkeet.
 
Synkronismin laki avaa teidät telepatialle, Jumalatietoisuuden korkeampaan ulottuvuuteen, mihin voitte oppia yhdistymään kaikkina aikoina. Tämä vaatii, että päästätte irti erillisyydestänne ja puolustuksestanne.
 
ELOKUU
 
Tämän osuuden viimeinen kuukausi avaa teidät sydänchakran neljänteen porttiin. Tämä sallii teidän avautua myötätunnon, hyväksynnän ja anteeksiannon laeille.
 
Tämä on paikka, missä alatte todella kokea kaksinaisuuden ja harhan loppumisen, jos olette valmistautuneet tähän mahdollisuuteen. Jos pysytte kontrollointidraamoissanne ja erillisyydessänne, teille on odotettavissa järkytyksiä.
 
Kun yhdistyminen sydämen kautta tapahtuu, se pelottaa alempaa egoa, mikä ei ole tottunut tuntemaan läheisyyttä ja yhteyttä. Pystytte luomaan uudenlaista kanssakäymistä resonanssin lain avulla, missä samanlaiset energiat vetävät toisiaan puoleen ihmeellisen synkronismin kautta.
 
Tämä on pelkästään teidän virittymistänne tiettyyn värähtelytaajuuteen, mikä on harmoniassa sitoumustenne ja värähtelynne kanssa. Ja tässä kanssakäymisessä teillä on lopultakin tietoisuus valinnanvapaudestanne. Olette ainoa laji planeetalla, jolla on tuo valintamahdollisuus sieluna. Koko eläinkunnalla on yhteinen sielu.
 
Olette ensimmäinen kollektiivinen laji, jolla on mahdollisuus kehittyä Jumalmielen tiedostamiseen. Vapaa tahtonne sallii teidän valita ja siirtyä Jumalmielen luomisvoimaan, rakkausvoimaan. Niinpä sielun herääminen on vapaan valinnan heräämistä, luovan voiman käyttämiseksi tehokkaasti, niin että tunnette koko luomakunnan/luomisen ja sen äärettömän luonteen.
 
Kaikilla yksilöillä jotka kehittyvä inkarnaatiokierrossa, on mahdollisuus tuntea 12 luomisen arkkityyppiä.
 
Niinpä elokuussa voitte alkaa koskettaa tätä luomisvoimaa. Tunteaksenne sen teidän täytyy puhdistaa kaksinaisuutenne ja haavoittuneisuutenne lataus alemmasta itsestänne - kyetäksenne siirtymään sydämen neutraalisuuteen ja hiljaisuuteen.
 
Tämä on mahdollisuus, mikä on nyt heräämässä teille jokaiselle. Ääretön mahdollisuus syvyyteen, tietämiseen, inspiraatioon, paljastukseen ja luomiseen. Tämä on elämää, tunnette sitä tai ette. Tähän planeettanne on siirtymässä. Ja se on nyt puhdistamassa ja parantamassa kaiken, mikä seisoo tuon Jumalan suunnitelman tiellä.
 
Se vaatii, että käytätte vapaata valintaanne parantuaksenne sen sisällä. Kehittäkää siis tietoista valintaanne, omatuntoanne, kykyänne yhdistyä, intohimoanne ja tahtoanne elämään ja kanssakäymiseen, jotta voitte herätä myötätuntoon, anteeksiantoon ja kaiken olevaisen hyväksyntään.
 
Elämä voi olla aitoa inspiraatiota joka suunnasta, jos sallitte sen olla. Ja teidän on mahdollista inspiroida toisianne. Huomaatte siirtyvänne enemmän ja enemmän palvelemiseen, niin että voitte tulla yhteen syvemmässä kanssakäymisessä.
 
Tämän on alettava itsestänne, sitoutuen näkemään syvemmät totuudet ja sitten inspiroiden tuota heräämistä myös muissa. Tämä on tämän ajan mahdollisuus!
 
Tässä on vähän siitä, mitä voitte odottaa, kun jatkatte vuotta 2011.
 
Siunausta,
Gabriel
 
« Viimeksi muokattu: 30.05.2011 15:56:50 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #584 : 30.05.2011 15:56:01 »

1..osa SÄÄTIEDOTE TOUKO-ELOKUULLE
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker ( www.childrenoflight.com)
15.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Raportti fyysisistä ja tunneoireista touko-elokuussa 2011.
 
(HUOM.: Ymmärtääksesi paremmin, miten nämä kuukaudet sopivat suurempaan kuvaan, kannustamme lukemaan ensin vuoden 2011 yleiskatsauksen. Olemme sisällyttäneet tuohon artikkeliin paljon tietoa, mikä on tärkeä vuoden jokaisen osion ymmärtämiselle. Emme toista tuota informaatiota alla.)

 
Tämä on sieluheräämisen valmistautumisaikaa. Vuosi 2010 oli aikaa tuoda teidät parannetun kaksinaisuuden läsnäoloon ja saattaa vastakohtaparit yhteen. Vuotta 2011 kutsutaan totuuden paljastumisen ja integroitumisen vuodeksi.
 
Vuoden yleiskatsauksessa olemme puhuneet kolmanneksista (neljän kuukauden jaksoista). Tämä kanavointi koskee erityisesti vuoden toista kolmannesta.
 
Jatkatte siirtymistä täydemmin sieluheräämisen aikaan. Tämä on aikaa, jolloin siirrytte yleisesti kehon toisen chakran takaisinottamiseen - alueen mikä liittyy suhteisiin.
 
Tänä aikana valmistelette kehoa, tunne- ja mentaalikehoa sielutietoisuuteen. Niinpä tänä aikana sydämen ylemmät portit heräävät alempiin chakroihin.
 
Sydämessä on seitsemän porttia, jotka valmistelevat porttia sieluenergialle. Kun herätätte toisen chakran täydemmin, valmistaudutte aktivoimaan nämä portit.
 
TOUKOKUU
 
Toinen chakra herättää suhteet ensimmäiselle portille, mikä sallii teidän siirtyä tuomitsemisesta, mikä näkee fyysisen maailman hyvinvointinne lähteenä, harhattomuuden aikaan. Tämä valmistelee teitä valaistumiselle uusista näkökulmista ja totuuksista.
 
Olette murtautumassa läpi siitä fyysisyyden ja henkisyyden kaksinaisuudesta, mikä teillä on ollut koko ajan tällä planeetalla. Olette valmistautumassa hajottamaan tämän, mikä on merkittävää tietoisuudellenne. Ja nyt suhteenne koko elämään muuttuu.
 
Olette hajottamassa sen selviytymislähestymistavan ja -perspektiivin, missä etsitte ulkopuolelta itsetuntoanne. Olette halunneet ulkoisia asioita elämäänne antamaan teille tarkoituksen tunnetta ja valheellista itsetuntoa, mikä on paljon pienempi kuin syvemmät totuudet, joille olette heräämässä.
 
Niinpä tarkastelette kaikkia kuvauksia fyysisyydestä, joihin olette luottaneet. Rakenteidenne ja muotojenne - kuten hallitus, perhe, uskonto - täytyy kasvaa ja laajentua.
 
Siirrytte sitten yli rakenteista, joka pitävät teitä kuvauksessa tai identiteetissä, mikä on erillinen muista. Sinä olet tätä ja minä olen tuota. Alatte nyt herätä syvemmälle totuudelle, mikä on teidän kaikkien yhteys. Tämä sallii teidän yhdistyä toistenne sisäiseen ydinolemukseen pääasiallisena yhdistymistapana.
 
Polariteetti on järjestetty luomaan kontrastia. Tämä on oleellista fyysisyydessä. Teillä on oltava valo ja pimeys, jotta saatte kokemusskaalan heijastamaan kaikkea, mikä on mahdollista. Kuitenkin haavoittuneen tunnekehosuhteenne perusteella olette ottaneet toisen tunnepolariteetin ja oppineet vastustamaan toista puolta.
 
Tämä tulee tuska-, häpeä- ja ristiriitakokemusten yhdistämisestä tunteisiin, kun taas totuus on, ettei mikään tunne ole hyvä tai huono.
 
Mutta lapsena yhdistätte erillisyyden tuskan, torjunnan ja häpeän tunnekokemuksiin. Silloin kun koitte tietyn tunteen eikä isä tai äiti osannut hyväksyä, hoivata ja tyynnytellä teitä, ette tienneet, miten nähdä opittu pelkokäyttäytyminen. Otitte henkilökohtaisesti tämän torjunnan tai hämmennyksen ja liititte sen tunteisiin.
 
"Minun on vältettävä tätä tunnetta kaikin tavoin yrityksenä välttää tuskaa, häpeää ja konfliktia." Tämä on hallinnut teitä ja planeettaanne tuhansia vuosia. Tämä ei ole totuus.
 
Työ mitä kanava ja hänen ystävänsä (Robert ja Ron) ovat oppineet tekemään, on tunnehaavakerrosten parantaminen, mikä sallii teidän ottaa takaisin haavoittuneen itsenne ja siirtyä taas kerran selviytymiskaksinaisuudesta polariteetin parannettuun versioon.
 
Silloin kun teillä on itsetunto ulkopuolella, pysytte narsistisena ja etsitte ulkopuolelta ympäristöstä tyynnyttelyä. Ihmiset ovat kuitenkin alkaneet nousta ylös ja siirtyä pois vanhoista rakenteista. He eivät aivan vielä tiedä, miksi he tuntevat pakkoa tämän tekemiseen, mutta tätä alkaa tapahtua.
 
Ulkoinen maailma ei voi määritellä mitään. Se voi antaa teille vain tilaisuuden KOKEMISEEN. Niinpä tässä kuussa alatte kadottaa vanhaa identiteetintunnetta, mikä perustuu kuvauksiin ja yhteyksiin ryhmien kanssa, jotka ovat erillisiä. Alatte kadottaa valheellisen itsetunnon, mikä on syntynyt roolien pelaamisesta toistenne kanssa.
 
Tätä tapahtuu fyysisellä tasolla ja nyt tunnetasolla. Alatte nyt avata sydämen neljää ensimmäistä porttia. Aloitatte ensimmäisestä portista toukokuussa ja alatte transformoida tuomitsemista, mikä erottaa kaiken oikean ja väärän, hyvän ja huonon kaksinaisuudeksi.
 
Tämä prosessi pitää teidät laumatietoisuudessa ja keräännytte eri ryhmiin, jotka vastustavat toisiaan siinä, kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Alatte nyt haastaa kiintymyksenne laumoihin itsetunnon vuoksi. Siitä on tulossa harhatonta.
 
Kun koette räjähdyksen toisessa chakrassa, kera suhteenne kaikkeen, se ravistaa ensin sitä, miten suhtaudutte rakenteisiin elämässänne tuon ensimmäisen portin kautta.
 
Tämän ensimmäisen portin korkeampi energia liittyy EROTTELUKYVYN JA OMANTUNNON energiaan. Tämä alkaa herättää teidät omalle yksilölliselle arvollenne. Alatte käsittää, että voitte olla täyttymyksen/tyydytyksen LÄHDE omassa elämässänne, sisältä ulospäin.
 
Kun tämä tapahtuu, se aiheuttaa ensin sen identiteetin katoamisen, mikä on ulkopuolella rakenteiden kautta. Alatte nähdä, miten alempi ego on taistellut erillisyyden puolesta, mikä on vain rajallinen YKSILÖLLISYYDEN korvike.
 
Yksilöllisyys ei synny erottamisesta ja puolustamisesta. Se tulee riippumattomuudesta, mikt voi olla vain, silloin kun alatte tuntea itsenne sisältä. Silloin sisäinen totuus merkityksestä, arvosta ja tarkoituksesta alkaa ilmestyä sisältä.
 
Näette tämän heijastettuna itsenne ulkopuolelle eri rakenteisiin. Katsokaa hallituksianne ja niiden kyvyttömyyttä olla samaa mieltä, mutta ruohojuuritason liikkeet alkavat herätä ja sanoa: "Ei enää." Ne eivät vielä tiedä, millä ne haluavat korvata vanhan järjestelmän, mutta heräämistä tapahtuu.
 
KESÄKUU
 
Tällöin toinen chakra alkaa herättää toisen portin, missä olette elämässänne olleet kiinnikkeissänne, aitojen yhteyksien sijasta.
 
Tunnekeho on koko elämän katsonut tuohon ulkoiseen maailmaan ja heijastanut tunteita ihmisiin, tilanteisiin ja omaisuuteen sekä ihanteisiin. Tämä on luonut kiintymystä noihin asioihin tyydytyksen saamiseksi.
 
Tämä ei luo sisäistä täyttymystä. Se vain tekee teistä riippuvaisen jostain itsenne ULKOPUOLELLA, mikä jättää teidät tyytymättömyyden ja tyhjyyden tunteeseen. Tämä johtuu siitä, että fokus on ollut itsenne ulkopuolella. Tämä ei auta teitä kehittämään syvempää sisäistä yhteyttä.
 
Se on parhaimmillaankin pelottavaa, pelkoa noiden kiintymysten menettämisestä. Ette voi tuntea turvaa, rauhaa ja voimaa, silloin kun katsotte itsenne ulkopuolelle tällä tavalla. Tunnette turvaa, rauhaa ja täyttymystä vain, silloin kun tunnette ITSENNE sisältä ulospäin.
 
Tämä saa aikaan mullistuksen kaikessa, mitä on pidetty kaksinaisuudessa, riippuvuussuhteessa. Tämä johtuu siitä, että kiintymyksistä tulee epätyydyttäviä. Irtipäästäminen tuo ensin esiin syviä pelkoja, koska ette ole vielä oppineet, miten yhdistyä lähteeseen.
 
Se vastaa paljon kun trapetsista irtipäästämistä, koska tunnette tarvetta tarttua seuraavaan. Mutta se tuo esiin pelkoa päästää irti, haavoittuneen selviytymisuhan vuoksi.
 
Totuus on, että te ette ole lainkaan uhattuna, koska pyritte laskeutumaan itsenne sisään ensimmäistä kertaa planeettanne historiassa, tunteaksenne todellisen lähteen, todellista turvaa, yhteyttä ja rauhaa. Mutta maailman on kasvettava aikuiseksi, sillä suurimmalta osalta se ei ole koskaan kasvanut aikuiseksi. Se on ollut kolmen alimman chakran ansassa, selviytymisessä. Se on jäänyt energeettiseen lapsuuteen ja opetellut selviytymään.
 
Olette tunteneet enimmäkseen kiintymystä ja halua. Kaikki ovat katsoneet ulkopuolisen maailman massatietoisuuteen. Nyt kun alatte siirtyä sydänchakraan, heräätte tietoisuuteen sielukierrostanne. Tämä saa narsistisen tietoisuuden putoamaan pois, aivan kuin jätätte lapselliset asiat, silloin kun teillä on tyydyttävämpiä vaihtoehtoja.
 
Harhasta luopuminen, mikä tapahtuu tämän tapahtumiseksi, katsoo kaikkia tapoja, joilla olette etsineet tyydytystä kiintymystenne kautta. Kun tämä alkaa kuolla pois, tunnette usein tunnetyhjyyttä, kun päästätte irti tunnetrapetsista, mikä ei enää palvele.
 
Tämän tyhjyyden välttäminen on pitänyt teidät riippuvaisena - ruuasta, seksistä, saavutuksista jne. Kuitenkin upea uutinen on, että silloin kun sallitte tämän avata tilaa, jotta ette ole keinotekoisesti täytetty, niin havaitsette itsetunnon alkavan tulla esiin.
 
Teille olisi hyötyä työkaluista, jotka kannustavat sisäiseen polttopisteeseen ja tutkimiseen, ja parantavat pelkoa ja häpeää ja vanhaa haavoittumista, mitä on pidetty sisällä. Silloin kun siirrytte yli tyydytysriippuvuuksista, löydätte valtavan vapauden.
 
Riippumatta siitä, oletteko ollut kiinni ruuassa, käyttäytymistavoissa tai suhteissa saadaksenne itsetuntoa, alatte olla tyytymätön, kun tiedostatte pelon, mikä on pitänyt sitä paikallaan. Tuskan pelko on pitänyt sitä paikallaan, mutta pitämällä kiinni näistä valinnoista pidätte itsenne erillään itsestänne, mikä luo suurinta tuskaa. Niinpä se ei voi koskaan toimia!
 
Olette olleet eristäytymisen tuskassa, koska olette olleet irti itsestä. Tämä ei ole ollut koskaan mahdollista tähän saakka. Olette valmistutuneet tähän, kun olette kehittäneet kykyä elää fyysisenä olentona - selviytyen ja opetellen, miten alatte suhtautua ja luoda. Nyt olette valmiita enempään. Niinpä tunnekeho yrittää transformoitua yhteyksillä sielun sydänportteihin.
 
Tässä kuussa alatte siirtyä kiintymyksistä, jotka eivät enää palvele, yhteyteen - alkaen yhteydestä itseen. Riippuen siitä, missä kehitysvaiheessanne olette, tämä on armollista tai järkyttävämpää alemmalle, haavoittuneelle egoitselle.
 
Jos olette tehneet sisäistä työtä tietoisesti, pystytte sopeutumaan ja sallimaan nämä muutokset vaivattomammin. Tämä voi saada aikaan paniikin tunnetta siitä, ettei ole mitään todellista itsetuntoa. Tämä voi aiheuttaa äärimmäisen, viimeisen yrityksen mielihyvään ja kiintymyksen.
 
Saatatte huomata reagoivanne yllättävillä tavoilla. Olette ehkä ajatelleet olevanne yli tietyistä asioista ja huomaatte näitä kiintymyksiä nousevan taas alitajuisesta mielestä.
 
Syynä siihen, että te ette ole päässeet tähän alitajuntaan, on, että se on ollut "peitettynä" menneisyyden ehdollistumisella, opitulla käyttäytymisellä, minkä olette luulleet tarpeelliseksi tullaksenne hyväksytyksi laumaan.
 
Myös karmahistorianne on estänyt teitä olemasta selkeä. Niinpä tässä on fokuksena vanhojen karma-aikajanojenne puhdistaminen. Suhdeagendat, on kyse sitten tarpeestanne saada tyynnyttelyä tai hallita ja kontrolloida - kohtaatte nämä haavoittuneet tavat olla yhteydessä puolustusmekanismien kautta.
 
Nämä asiat tulevat pintaan eivätkä nämä yhdistymistavat yksinkertaisesti enää tunnu siltä kuin ennen. Toiset mallit, kuten marttyyrius, alkavat selvitä, jos sallitte itsenne seurata uusia viehtymyksiä ja yhdistyä itseenne suuremman arvon kera.
 
Näette muutoksia maailmassa ja uskonnot ja yhteiskuntarakenteet muuttuvat ja alkavat nähdä uusia mahdollisuuksia - ensin hajoamisen ja vastustuksen kautta, koska uusi uhkaa egon selviytymistä. Saattaa olla paljon selkkauksia tämän prosessin aloittamiseksi.
 
Kun kiinnikkeet katkeavat, herätätte jotain syvempää. Teillä on uusi viitekehys, missä on enemmän tunnetta yhteydestä sisäiseen ytimeen, sisäiseen totuuteen. Saatatte yllättyä siitä, mitä tämä inspiroi sisältäpäin.
 
Yhtäkkiä olette halukas kohtaamaan totuuden uusin tavoin pitäen itseänne suuremmassa arvossa. Näiden neljän kuukauden lopussa havaitsette enemmän neljän ensimmäisen portin sulautumista. Sillä välin näette vanhojen riippuvuussuhteiden hajoamista, joiden kuvioita heräävä totuus ei enää siedä.
 
Voitte nähdä myös monien suhteiden päättymistä tässä vanhassa muodossa. Saatatte yhtäkkiä tuntea vetoa uudenlaisiin yhteyksiin synkronismin kautta. Kun värähtelette enemmän korkeammilla energia- ja tietoisuustasoilla, siirrytte uuteen resonanssiin.
 
Tämä on aikaa, jolloin alatte siirtyä syystä ja seurauksesta puoleensa vetämiseen ja ilmentämiseen resonanssinne kautta. Tämä saa aikaan välittömämpiä muutoksia kera suuremman tietoisuuden synkronismista. Tämä ei ollut yhtä mahdollista erillisyydessä ja kaksinaisuudessa.
 
Kun yhdistytte tässä kuussa, ilman kiinnittymistä, liitätte yhteen sisäisen ja ulkoisen ilmentääksenne tehokkaammin kuin koskaan. Tämä on merkki ykseydestä elämän kanssa, vastavuoroisesta yhteydestä elämään (erillisyyden, kontrolloinnin ja vastakkaisuuden sijasta).
 
Läheisestä yhteydestä tulee mahdollista ja annetaan ja saadaan tasaveroisesti. Yksilöt jotka luottavat omaan arvoonsa, tukevat toisiaan. Myös tunteet jotka ovat näiden linjausten vastaisia, tulevat voimakkaammin esiin tänä aikana.
 
On myös salaisuuksien paljastamisen aikaa. Tämä on ilmentymä korkeammasta valosta. Kun tätä kaikkea tapahtuu, on valtavasti häiriöitä maapallon astraalikehossa, joka vastaa teidän kaikkien astraalikehoa.
 
Astraalikeho on pitänyt teidät kiinnittyneenä fyysisyyteen. Halukeho ja kiintyminen alkavat nyt hajota. Tämä on myös pitänyt hengissä kuolemanpelkonne - harhan että kuolema on todellista. Se on harhakuva, mikä perustuu fyysisestä kehosta vapautumiseen inkarnaatiojakson lopussa.
 
Tietoisuutenne kuitenkin jatkuu. Kun heräätte sielukehollenne tänä aikana, kumoatte täysin kuoleman harhan. Heräätte sielun säteilyvoimalle, mikä täyttää kehon hyvin korkealla värähtelyllä.
 
Tämä sallii teidän uudistua rajattomasti. DNA-koodi on ollut rikki viime vuosina. Nyt leikitään ajatuksella, että on mahdollisuus kuolemattomuuteen, mitä pidetään DNA-potentiaalissa. Olette herättäneet vasta 20 niistä 64 "paikasta", jotka ylläpitävät potentiaalianne.
 
Kehollanne on kyky pysyä täysin terveenä ja hyvinvoivana. Sairaus on keinotekoinen elämänmuoto, joka perustuu puolustautumiseenne elämältä ja erottautumiseenne siitä. Selviytymissuojalähestymistapanne elämään ei palvele enää.
 
Tiedemiehet löytävät myös, että tunnevirta vaikuttaa kehoon DNA-tasolla. Teidän on tehtävä rauha haavoittuneiden tunteidenne kanssa ja opittava virrattamaan, ilmaisemaan ja vapauttamaan tätä tunne-energiaa. Vastustaminen vain hajottaa teidät. Se ei suojele teitä. Alatte nyt havaita tämän vähän.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: