Sivuja: 1 ... 35 36 [37] 38 39 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 292731 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #540 : 11.11.2010 18:48:22 »



SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
6.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tietoisuusalkemiaa

Tervehdys!

Kun jatkamme evoluutiomatkaamme, minusta tuntuu, että olemme siirtymätunnelissa - olemme kulkeneet tätä tunnelia pitkin viime keväästä lähtien. Se on luonnonmukainen, elävä ja tietoinen. Elokuussa tästä tunnelista tuntui tulevan erittäin ahdas ja se irrotti niitä osia "tarinastamme", jotka olimme valmis päästämään irti. Se oli tuskallista ja jotkut meistä ehkä tunsivat syvää lannistumista tai irrallisuutta siitä, mitä luulimme olevamme. Tämä tunneli näyttää sykkivän ja siirtävän meitä maastossa, mikä auttaa meitä näkemään syvimmät totuutemme. Mutta mihin tämä vie meitä? Olen pohtinut tätä, koska olen päästänyt irti epäharmonisesta energiasta, mitä olen tuntenut koko elämäni. Se oli ollut osanani hyvin pitkään ja uskoin siihen - tuskin näin sitä, koska olin niin tottunut tähän voimattomuuden tunteeseen. En mene yksityiskohtiin, mutta tunnen, että meillä kaikilla on oma versiomme tästä energiasta, mikä syö itsetuntoamme ja tekee hyvin vaikeaksi itsemme rakastamisen.

Tämä tunne on nyt jotain, minkä tunnistan, kun se ilmestyy esiin. Vanhaa, tuttua värähtelyä, mikä tuntuu ympäröivän minua ja virtaavan sisälläni. Minulle on annettu kuva kultaisesta harpusta, missä on yksi kieli, joka on irti ja heiluu tai on löysä ja tomun ja lian peitossa. Se liittyy muistoihini elämästä, jotka pyörivät ja pyörivät päässäni, kun värähtelen tässä epäsointuisessa energiassa.

Syvempää ymmärrystä tuli viime maanantai-iltana kanavointi/meditointi-puhelussa, mitä pidän. Koska se oli 1.11.. kuolemanpäivä jolloin verhot maailmojen välillä ovat ohuet, virityimme esi-isiimme isän puolella ja sitten äidin puolella ja avauduimme vastaanottamaan viestejä niiltä, jotka halusivat tulla esiin. Se oli hyvin voimallista ja kokemuksen aikana käsitin, että tämä "epäsointuinen värähtely", jota olin tarkastellut, tulee syvältä sukulinjastani. Se nousi esiin elämänkokemuksessani, koska tämä energia on kerännyt voimaa sukulinjassani tuhansia vuosia. Se ei ole minun totuuteni. Se on kumulaatio arvottomuuden energiasta, mikä on suuri valhe, jota on tyrkytetty ihmisille vuosisatojen ajan. Uskon, että meillä kaikilla on oma versiomme tästä energiasta ja nyt se on aika, että "vastuu on meidän". Meidän on evoluutiomatkallamme aika päästää irti tästä valheesta sielumme syvimmällä tasolla.

Olen "työstänyt itseäni" vuosia puhdistaakseni sen, mikä ei ole totuuttani, ja tänä vuonna tämä työ on mennyt syvemmälle ja syvemmälle. Kuten oppaani ovat sanoneet, puhdistamme epätotuuden kokemustinktuuraamme. Tai kuten ystäväni ja kollegani Kelly Beard kutsuu sitä "tahmeaa mönjää pohjalla". Niinpä olen ajatellut ja tuntenut, mitä teemme tälle mönjälle. Onko se parantamista, onko se puhdistamista, onko se irtipäästämistä? Mihin se menee? Olen alkanut käsittää, että kyse on enemmän energian tunnustamisesta ja yhdistämisestä. Kun näemme epäsoinnun, se kadottaa magneettisen vetovoimansa. Kun tunnustamme sen, mikä ikinä näyttääkin sisällämme laukaisevan varjomme, voimme päästä tunteeseen, että olemme irti siitä, koska rakastamme itseämme emmekä tuomitse.

LAAJA OLEMUS

Täydellinen myrsky

Tämä on aikaa, jolloin kaikkia kutsutaan katsomaan syvälle sisään … kiinnittämään huomiota tunteisiin, joita tuodaan esiin vuorovaikutuksessanne toisten kanssa. Ärsytätte toisianne niin sanotusti. Vanhat ongelmat nousevat pintaan.

Toisinaan tämä energia tuntuu ehkä takovan teitä kuin vellova meri ja tunnette kaikkien tulevan hulluksi! Tunteet ovat raakoja, kun teiltä riistaan puolustus, jotta voitte tarkastella haavojanne ja löytää parannustavan. Kukaan ei ole uhri ja kun olette työstäneet itseänne, pystytte näkemään, missä kohtaa jumalaisia kokemuksia on tapahtunut henkilökohtaisen kasvunne vuoksi. Sallikaa itsenne nähdä jokainen kokemus jumalaisena tilaisuutena totuuden paljastumiselle.

Kaikenlaisia suhteita tutkitaan ja ravistellaan. On runsaasti tilaisuuksia parantumiseen ja irtipäästämiseen vanhoista riippuvuusmalleista, jotka ovat olleet yleisiä ihmisten keskuudessa. Tämä on saanut ihmiset tuntemaan itsenä uhriksi ja syyttelemään toisia ja luopumaan omasta voimasta ja vapaudesta. Vastuun ottaminen kaikista tunteistanne ja teoistanne on tapa luovia myrskyävillä merillä. Jokainen haaste tai konflikti joka syntyy, on teille tilaisuus rakastaa itsenne eheäksi. Olette puhdistaneet monta vuotta sitä, mikä ei ole totuuttanne. Kun käsittelette ongelmienne tinktuuraa tai pelkistystä, voitte parantua rakastamalla ja tukemalla itseänne joka tasolla.

Särkynyt peili

Kun matkaatte haavoittuneisuuteenne, löydätte itsenne lapsena. Kuunnelkaa, mitä tällä lapsella on kerrottavana, ja antakaa tälle lapselle rakkauttanne ja tukeanne. Kutsutte sirpaloituneet osanne takaisin kotiin. Annamme teille kuvan. Olet pieni lapsi, riippuvainen vanhemmistasi tai huoltajistasi ja toimien tiedostamattomasti huoltaja tekee jotain, mikä aiheuttaa sinussa haavan. Voit kuvitella sen peilin särkymiseksi ja kun käyt läpi itsesi takaisin saamisen prosessia, saatat tuon peilin taas ehjäksi. Kun yhdistät pirstoutuneita osiasi, parantava liima on rakkaus. Ja kun tämä viedään vähän pidemmälle, niin vanhempasi toimi omasta särkyneestä peilistään, mitä ei koskaan parannettu ja mikä tuli hänen vanhemmiltaan jne. jne. läpi sukulinjan. Ihmisten haavat ovat särkynyt peili tai hologrammi. Ja tämä haavoittuminen heijastuu myös maahan. Ette ole erillään toisistanne tai maasta.

Voitte siis katsoa jokaista haastetta, joka tuodaan esiin vuorovaikutuksessanne toisten kanssa, tilaisuudeksi rakastaa itseänne. Näin tehdessänne voitte nähdä "vastustajanne" sellaisena, joka tarjoaa teille tilaisuutta kasvaa, ja kun kohtaatte totuutenne ja kommunikoitte totuuttanne sydämestä yhdistäen aitouden takaisin olemuksenne ytimeen, annatte myös hänelle lahjan parantaa oma sirpaloitumisensa. Ja näin törmäilette kaikki toisiinne, kun kuljette kapeaa kanavaa pitkin transformaatiotunnelissa. Olemme puhuneet tästä aiemmin - kaikki tiivistetään, puristetaan virratessa kapeaa kanavaa pitkin, mikä lopulta vie teidät olemisen aavaan mereen.

Transformaatioalkemiaa

Tältä energia näyttää meistä. Sitä voidaan kuvata myös molekyylien aktivoinniksi, aivan kuin mikroaallot aiheuttavat hankausta, jotta molekyylit hierovat toisiaan vasten luoden kuumuutta. Voitte nähdä tätä tapahtuvan keskuudessanne. Kuumuus, tuli, on transformaatiotekijä. Toinen vertauskuva on siis, että te kaikki "kiehutte/kypsytte" ja se on alkeminen prosessi.

Tässä transformaatiossa ei ole sijaa syyttelylle ja uhrina olemiselle. Jokaisen on katsottava omaan sydämeensä nähdäkseen osallisuutensa sen draaman luomiseen, mitä koette. Myötätunto on kuin liukaste, joka voi auttaa teitä kulkemaan haastavien tilanteiden läpi.

Ihmiskunnan haavat ovat syviä - jokaiseen ihmiseen vaikutetaan jollain tavalla, jokaista on sattunut jollain tavalla. Tämän haavoittumisen tunnustaminen avaa myötätunnon toisianne kohtaan, kun olette vuorovaikutuksessa ja kommunikoitte olemuksenne totuudesta. Sillä -varmuuden vuoksi - vedätte puoleenne olosuhteita, jotka näyttävät teille, missä haavoja on. Puhumme siitä magneettienergiana. Teillä on resonanssi ja se vetää puoleensa samanlaista resonanssia ja tällä tavalla olette peilejä toisillenne.

Ei ole helppoa kohdata itseänne. Se voi olla tuskallista ja epämukavaa, mutta näette, että kun toimitte sisäisestä totuudestanne ja aikomuksesta rakastaa itsenne parantumaan, niin joka kerta kun käsittelette rehellisesti jonkun haasteen, kuljette kuin läpi tunnelia, missä odottamattomia kokemuksia tulee auttamaan itsenne näkemisessä. Kun pääsette läpi tuosta kokemuksesta, ylitätte kynnyksen, mikä avautuu valoon. Teillä on hetki aikaa paistatella kokemuksessa ennen menemistä toiseen tunneliin. Se on kuin saostusallas, kun jatkatte puhdistumisprosessia.

Elämänpeli

Ehdotamme, että tarkastelette kokemuksianne "naurutalona" markkinoilla. Ette koskaan tiedä, mitä seuraavaksi ponnahtaa esiin - ja teidän on parasta uskoa, että teidät haastetaan aina syvimmällä ongelmallanne, mitä vähiten odotatte. Silloin puolustuksenne on alhaalla ja olette eniten avoinna kokemukselle, jotta saatte aidoimman reaktion. Se voi helpottaa matkaanne vähän, jos näette elämänne pelinä. Ei kouluna, vaan pelinä. Sillä tätä "puhdistumisprosessia" tulitte tänne kokemaan. Ja useimmat teistä tulivat tänne kääntämään vuoroveden ja auttamaan ihmiskunnan kohottamisessa totuuteen olemuksestanne - että olette kaikki Jumala. Olette kaikki tuomassa korkeamman itsenne, sielunne tietoisuuteenne, mikä sallii aitoutenne paljastua, että voitte elää totuudessa olemuksestanne. Puhumme tästä usein. Ja näin selvitätte sen valheellisen riitasoinnun, minkä ihmiskunta on ottanut vastaan ja vahvistanut sitä tuhansia vuosia. Pelaatte hyvin peliä, eikö vain?

Luoviminen

Tässä intuitio tulee peliin mukaan. Käyttäkää intuitiotanne opastajana. Tämä on lahja, joka teillä on hetkestä toiseen. Intuitionne, sisäinen tunteenne, yllyttää teitä, innostaa teitä tekemään tiettyjä asioita, menemään tiettyihin paikkoihin, soittamaan tietyille ihmisille. Tämä on pelin hauska osuus, sillä kun sallitte intuitionne ja sydämenne opastaa teitä, koette synkronismihetkiä itsenne ja toisten ihmisten kanssa, mikä tuo teille tunteen suuresta ilosta ja ihmeestä. Alatte myös nähdä enemmän ja enemmän, miten te kaikki luotte yhdessä kokemuksenne. Kukaan ei ole saari, kaikki ovat yhteydessä valosäteillä, jotka luovat ihmisten ajatusten, tunteiden ja kokemusten verkon. Voitte virittyä tähän säteeseen ja löytää vahvuutta. Muistakaa, että lukumäärässä on voimaa ja että te ette ole yksin.

Olette valinneet tämän matkan ja kun kuljette haavojenne läpi aikomuksena löytää eheys, astutte enemmän ja enemmän iloon. Kun päästätte irti haavoista, tunteista ja ajatusmalleista, jotka pitävät teitä ansassa ja pyörimässä ympäri ja ympäri tarinassanne, teistä tulee kevyempi, mikä tekee teille mahdolliseksi kulkemisen muutosenergioiden huipulla. Rakkautenne ja aitoutenne on kuin vene, joka kantaa teitä. On muutamia läpäistäviä koskia, vapaan pudotuksen putouksia ja kaaoksen pyöriviä vesiä, mutta mitä enemmän olette vapaa raskaudesta, mitä painaa teitä alaspäin, sitä kevyemmin pystytte luovimaan tuntematonta.

On siunaus olla maan päällä tänä aikana ja kun kohtaatte ja parannatte haavanne, parannatte esi-isänne kautta aikojen, parannatte ns. menneet elämänne. Parantaminen rakkauden avulla säteilee läpi ajan ja avaruuden. Tämä itse asiassa luo uuden maapallon - kun haavat parannetaan kaikista aikajanoista, kun tarinat joita kutsutaan historiaksenne, muuttuvat tai unohtuvat ja kun keskitytte enemmän ja enemmän nyt-hetkeen.

Tämä on parantumisprosessia, mitä ihmiskunta käy läpi, ja teillä on hyvin paljon tukea toisiltanne ja ei-fyysisiltä oppailta, opettajilta ja enkeleiltä, jotka valvovat jokaista teitä.

Siunausta ja rakkautta,

Laaja olemus ja Leilah

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #541 : 11.11.2010 18:50:27 »

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 8.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Sielun ja egon sopimus


Sielu ja ego tekevät sopimuksen jokaista elämää varten. Siinä sielu antaa tilaisuuksia oppimiseen ja parantumiseen, mitkä ego lupaa käyttää. Ei ole mitään lopullista sopimusta lopputuloksesta, sillä se on egon ja vapaan valinnan aluetta. On mahdollisuus ilmaista sielun aikomusta korkeimmaksi ja parhaimmaksi lopputulokseksi, mutta egon täytyy kyetä päästämään irti energioista, jotka se on luonut, ja olla valmis kohottamaan värähtelyään tämän tapahtumiseksi. Usein tästä sopimuksesta tulee egon ja vapaan tahdon taistelua sielua vastaan ja elämänmatkasta tulee haastavaa.

Ego mikä usein nähdään heikkona, pitää kaikkea voimaa ja se on portti elämänmatkanne mahdollisuuksiin. Silloin kun se toimii sielun parantumisaikomuksen rajoissa, se voi päästä kaikkien niiden kokemusten ja lopputulosten korkeimmalle tasolle, joita on aiottu tiettyyn elämään. Tämä saattaa loppuun parantumissyklit ja sallii värähtelytaajuutenne nousta ja näin pääsy toisille elämänpoluille on mahdollista. Jokaisen energiavärähtelymuutoksen myötä - sielun kumppanuudella - siirrytte uusiin sopimuksiin, uusiin aikajanoihin ja uusiin tilaisuuksiin elämässä.

Mutta silloin kun ego unohtaa sielusopimuksensa, sen matkasta tulee "sielutonta", se tapahtuu ilman sielun kumppanuutta. Se yrittää taistella pimeyttä vastaan omalla pimeydellään sen sijaan, että yhdistyisi sisäiseen valoon. Silloin elämästä tulee pelon, puutteen ja hämmennyksen matka. Silloin puuttuu sielun valo, mikä on egon käytettävissä, kun se on valmis jakamaan matkan ja olemaan avoin elämän mahdollisuudelle pelon ulkopuolella, koska yksin se ei ole tietoinen siitä mahdollisuudesta.

Ego on vakuutettava siitä, että tämän koettelemuksen ja matkan osan tuolla puolen on uusi alku. Se ei tiedä sitä, koska olemuksenne potentiaalia säilytetään sielun tietämyksessä teistä jumalana, ihmisenä olemisen tuolla puolen. Tämä on sielun lahja teille ja egolle, kun saatatte loppuun parantumis-, oppimis-, kasvamis- ja transformaatiomatkan. Se mitä teistä voi tulla, on sielun lupaus, kun sallitte sen osallistua matkaanne ja kanssaluoda parantumismatkanne.

Mitä viestejä sielullanne on teille täyttymyslupauksestaan? Esittäkää tämä kysymys ja saatte tarvitsemianne vastauksia siirtyäksenne "sieluttomasta" elämästä sellaiseen, mikä täyttää sielun lupauksen rakkaudesta, ilosta, rauhasta ja täyttymyksestä.

Sielun pimeä yö

Jokaiseen sankaritarinaan sisältyy sielun pimeä yö, koettelemuksien ja haasteiden aika jonka tarkoituksena on kertoa sankarille, voiko hän onnistua ja ylittää esteen vai tuhoaako se hänet. Nämä haasteet tuovat sankarin kuoleman partaalle ja paljastavat kaikki hänen epäilyksensä, pelkonsa ja heikkoutensa. Onko hänellä rohkeutta onnistua ja voittaa - ei viettää loppuelämäänsä uhrina voivotellen kohtaloaan, vaan sankarina jolle tämä matka on antanut voimaa?

Elämämme on usein matka pimeyden läpi ja meillä on monia sielun pimeitä öitä. Riippumatta siitä, onko meidät pettänyt joku, jonka ajattelimme rakastavan meitä, onko meitä kohdellut kaltoin joku, jonka ajattelimme olevan kunnioittavampi vai onko meidät hylännyt joku, jonka halusimme hyväksyvän meidät, elämäpolkumme voi olla meille haaste tavoilla, jotka työntävät meidät toivottomuuden, epätoivon ja surun pimeään kuiluun. Miksi toiset kohtelevat meitä näin ja mitä tapahtui sille rauhalle, rakkaudelle ja yltäkylläisyydelle, mistä meidän pitäisi nauttia? Missä on se valo, jonka pitäisi tukea meitä?

Silloin kun tarkastelemme elämäämme sankarimatkan näkökulmasta, sielun pimeät yöt saavat uuden merkityksen. Tarinassa ei ole kyse siitä, mitä meille tapahtui, vaan mitä teemme näistä haasteista huolimatta. Liian usein katkaisemme tarinan ja meistä tulee sen uhri, koettelemustemme siviiliuhri, ja unohdamme, että tässä tarinassa on opetus, jonka tarkoituksena on auttaa meitä yhdistymään sisäiseen sankariimme. Ja löydämme itsemme, kun käsitämme, että pimeys on valon työkalu.

Sillä ei ole merkitystä, mitä tapahtuu sankarin matkalla, koska lopulta menestymme. Riippumatta siitä, opimmeko, että tällä kertaa haaste oli liikaa meille, jolloin saamme toisen tilaisuuden myöhemmin, vai voitammeko sen, niin matkassa on kyse meistä. Sielun pimeän yön tarkoitus on oppia, että olemme voimakas, ansaitseva, rakastettava ja rakastettu ja että meillä on koko ajan kaikki sisällämme menestyäksemme ja tullaksemme oman tarinamme sankariksi.

Yksi tinasotilas ratsastaa pois

Tällä viikolla USA:ssa juhlitaan veteraanipäivää, jolloin kunnioitetaan niitä, jotka ovat taistelleet sodissa, ja juhlistetaan niiden muistoa, jotka eivät palanneet. Veteraanin tyttärenä tiedän siitä kamalasta verosta, minkä sota vaatii meistä, silloin kun taistelemme niissä tai elämme taistelleen kanssa. Isäni teki useita reissuja Vietnamiin ja vaikka olin hyvin nuori hänen palattuaan ensimmäiseltä reissultaan, olin tarpeeksi empaattinen tietääkseni, että hän oli muuttunut iäksi. Tuntemani isä ei enää koskaan palannut tuon sodassa olemisen jälkeen.

Isäni kuoli Agent Orange -kasvimyrkkykomplikaatioihin 20 vuotta sitten, mutta hänen henkensä kuoli monta vuotta aiemmin kentillä, joilla hän taisteli. Hän ei koskaan puhunut kokemuksistaan ja tiesin, että ne olivat liian tuskallisia eikä hän halunnut jakaa niitä. Tiesin, ettei hän ollut ylpeä joistain asioista, joita hänet pakotettiin tekemään, mutta ne ovat sodan palkka. Tänä päivänä sodimme edelleen ja ihmettelemme, muuttuuko tämä ihmisen piirre koskaan. Voimmeko kuvitella sodatonta maailmaa?

Tämän artikkelin otsikko on eräästä laulusta (One Tin Solider Rides Away) ja sen sanat puhuvat syistä, miksi taistelemme toisiamme vastaan elämän taistelukentillä. Laulu muistuttaa meille, että lopulta kukaan ei koskaan voita sotaa - on aina maksettava hinta, silloin kun uskomme, että voitto merkitsee jonkun toisen kukistamista. Se on totta sodassa kansojen ja ihmisten välillä sekä sisällämme. Ei ole voittajaa, silloin kun elämä on taistelukenttä. Uusi kysymys itsellemme on: voimmeko kuvitella rauhan maailman? Voimmeko kuvitella itsemme rauhassa?

Kaikki mitä haluamme maailmaan, alkaa sisältämme. Meidän on oltava valmis luomaan rauhaa, jos haluamme lopettaa sodan. Jokainen ihminen jonka kanssa olemme "sodassa" - joku joka haastaa meidät jollain tasolla eikä anna meille, mitä haluamme, tai kamppailemme oman elämämme kanssa - on meille tilaisuus kuvitella rauha. Mitä vaatii luoda paras, rauhallisin ja tyydyttävin lopputulos jokaisen kannalta? Yrittäkää kuvitella rauha tähän tilanteeseen ja sitten ottakaa askelia sen luomiseksi. Silloin kun jokainen meistä voi kuvitella maailman energiaksi rauhan, voimme luoda maailman, missä asuu rauha eikä oli mitään tarvetta sotia.

Vaikeat suhteet

Olen saanut monia kysymyksiä suhteista teiltä, jotka olette aikuisia indigoita ja kristalleja (yli 40-vuotiaita), ja kysytte, miksi ne voivat olla hyvin haastavia. Näihin sisältyvät romanttiset suhteet, mutta myös suhteet ystävien, työtovereiden, perheen ja muiden kanssa elämässänne. Kysymyksenne on, miksi nämä voivat olla niin vaikeita ja mitä teette väärin - miksi valitsitte toimimattomimman perheen, haastavimmat liikekumppanit, järjettömän pomon tai takinkääntäjäystävät? Siihen on vastaus. Lukekaa eteenpäin.

Indigona tulitte muuttamaan maailmaa ja sen ihmisiä. Sillä ei ole merkitystä, oletteko 9- vai 90-vuotias, tämä on indigotehtävä. Ja teette sen ottamalla maailman omaksenne joskus tavoilla, jotka aikaansaavat teille paljon turhautumista ja tuskaa, koska valitsette vaikeimmat energiat, joiden kanssa työskennellä. Haluatte ihmisten näkevän vääryyden siinä, mitä he tekevät, antamalla heidän tehdä sitä itsellenne ja kanssanne. Toivotte, että he näkevät virheensä ja muuttuvat, eikä niin usein tapahdu.

Kristallina olette täällä tuomassa valoa maailmaan ja näyttämässä toisille tavan rakastaa, välittää ja jakaa. Teette tämän ollen valo joka suhteessa ja usein valitsette ne, jotka tarvitsevat eniten valoa. Mutta ette aina mieti, ovatko ihmiset valmiita valolle tai haluavatko he valoa elämäänsä. Ja tässä kohtaa teidän haasteenne ilmestyy esiin, kun annatte valoa niille, jotka torjuvat teidät, ettekä suojele itseänne hallitsemalla energioitanne ja varmistamalla, että te ette anna toisille liikaa.

Useimmat ensimmäisistä indigo- ja kristallisukupolvista kantavat kumpaakin energiaa ja voivat ammentaa näitä resursseja oman tehtävänsä hallitsemiseen. Indigot voivat oppia antamaan enemmän rakkaudesta ja kiintymättömyydestä - kumpikin kristallivahvuuksia - voiman käyttämisen sijasta. Kristallit voivat oppia vartioimaan enemmän sitä tapaa, jolla he antavat energiaansa, ja olemaan vähemmän auliita sietämään toisten käyttäytymistä - kumpikin indigopiirteitä. Kumpikin näistä energioista valitsee vaikeita suhteita, koska he tietävät, että käsittelemällä näitä he pystyvät vaikuttamaan suurempaan kirjoon niitä energioita, jotka edustavat heidän työtään täällä. Ja turvautumalla muihin käytettävissä oleviin energiapiirteisiin he tekevät työnsä helpommin.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #542 : 13.11.2010 13:18:19 »

EMME OLE ENÄÄ KANSASISSA
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (danamrkich.blogspot.com)
2.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun viiletämme kohti äärimmäisen upeita 11-11-energioita, luultavasti koette kaikki tunteenne korostuneena. On kyse sitten supermahtavasta, supervoimaantuneesta, supertyynestä tai superraivostuneesta tunteesta, kaikki ovat positiivinen merkki siitä, että olette hyvin matkassa oman syntymäprosessinne osalta. Olette siirtymässä täysin erilaiseen värähtelytodellisuuteen ja jokainen kehonne solu reagoi. Riippumatta siitä, ravistetaanko, hämmennetäänkö tai puristetanko teitä vai viedäänkö tasaisesti tämän tunnelin läpi, niin yksi asia on varma: emme ole enää Kansasissa, Toto! (Ihmemaa Ozista)
 
Jos olette turta, jonkin osanne on luultavasti painanut "taukoa" prosessissa, jähmettynyt pelosta liikkuakseen eteenpäin. Emme kuitenkaan voi palata enää takaisin. Jos tilanne on tämä, saisinko ehdottaa, että vietätte aikaa pyhän hengityksenne kanssa hengittäen tietoisesti sisään ja ulos. Tietäkää, että tulette olemaan ok. Tietäkää, että se energia joka kutsuu teitä tunnelin läpi, on samaa energiaa, jolla on kaikki, mitä tarvitsette varmistamaan, että teistä huolehditaan tämän prosessin läpi.
 
Mitä tämä itse asiassa merkitsee? Mikä tunneli? Minne olemme menossa? Kuvitelkaa tuo ydinaine, mistä kaikki on tehty, tietyiksi substanssiksi, ja kutsutaan yksinkertaisuuden vuoksi tätä substanssia energiaksi. Energia voi ottaa minkä tahansa muodon - kaikki riippuu siitä, mitä haluamme tehdä sillä. Kykyymme työskennellä tämän energian kanssa vaikuttaa se todellisuustaso, missä elämme, ja henkilökohtainen tietoisuustasomme.
 
Planeettamme valtaosan tietoisuus on aivan viime aikoihin asti "koteloitu" 3D-värähtelytodellisuuden energiamatriisiin, missä energia on äärimmäisen tiheää. Sitä voidaan verrata valtavan marmorimöhkäleen "veistelemiseksi" aina, kun halutaan saada tehtyä jotain - patsas, pöytä, rahaa tai koti. Kuvitelkaa nyt, että korkeammalla värähtelevässä todellisuudessa - sanotaan 4D:ssä - energiasta tulee helpommin työstettävää. Kuvitelkaa siitä tulevan kuin savea. Asioita voidaan luoda nopeammin, mutta se vie edelleen vähän aikaa.
 
Asioista tulee todella mielenkiintoisia, kun hyppäämme 5D-todellisuuteen - energiasta tulee kuin "muovailuvahaa ilmassa" ja voimme sananmukaisesti muotoilla ja muuttaa asioita ilmentymään hyvin lyhyellä aikaviiveellä ajatuksesta jonkin asian luomiseen. Kuten voitte kuvitella, tämä on melko voimallinen todellisuus asuttavaksi. Ette haluaisi elää tässä todellisuudessa, ennen kuin olette kehittäneet tietoisuuttanne siihen pisteeseen, missä olette oppineet olemaan ajatustenne hiljainen mestari ja sitoutuneet käyttämään tietoisuuttanne hyvällä tavalla. Haluaisitte myös tietää, että kaikki muutkin tuossa todellisuudessa käyttävät ajatuksiaan hyvällä tavalla. Välitön ilmentäminen on upeaa, silloin kuin ajatukset ja tietoisuus on viritettynä positiiviseen suuntaan, mutta ei kovin hauskaa, jos ylläpitää negatiivisia ajatuksia. Näin ollen sisäänpääsy 5D- ja korkeammalla värähteleviin todellisuuksiin tulee oman turvajärjestelmänsä kanssa - oman tietoisuuden on muututtava sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa, jotta siinä voidaan asua.
 
Täällä sitä ollaan planeetalla, joka on siirtymässä avaruudessa paikan läpi, joka liittyy korkeammalla värähteleviin energioihin - linjaan galaktisen keskuksen ja yhtymään galaktisen päiväntasaajan kanssa. 2012-aikakausi on ajanjakso, jolloin maapallo siirtyy tietyn pisteen läpi, mitä se koskettaa joka 26000. vuosi. Muinaisihmiset tiesivät, että tämä piste liittyi joko suureen heräämismahdollisuuteen tai katastrofiin, koska he tiesivät, miten energia ja värähtelytodellisuudet toimivat. He tiesivät, että joka kerta kulkiessaan tämän pisteen läpi maapallo uppoutui korkeampaan taajuuteen, korkeammalla värähteleviin energioihin, joita säteillään galaktisesta keskuksesta. Tämä tuloksena myös kaikilla sen pinnalla on mahdollisuus saada näitä energioita! Muinaisihmiset pitivät tätä pistettä ihmiskunnan risteyksenä. Menemme virran mukana ja avaudumme vastaanottamaan = suuri herääminen. Vastustamme prosessia = suuri katastrofi.
 
Olemme tärkein tositv-ohjelma, mitä katsellaan jokaisella näytöllä ympäri universumia tällä hetkellä. Kaikki haluavat tietää, mitä tulee tapahtumaan! Muutammeko tietoisuuttamme sopimaan yhteen uuden värähtelytodellisuuden kanssa? Vai äänestetäänkö meidät pois planeetalta?
 
Jokaisella tämän planeetan ihmisellä on nyt tilaisuus muuttua. Ne superlatautuneet tunteet joita koette nyt, ovat tulosta siitä, että keho vastaanottaa korkeammalla värähtelevien energioiden lisääntyvää tulvaa. Tämä energia aktivoi henkilökohtaiset avainkoodinne ja kertoo tarkkaan, mitä teidän tarvitsee tehdä. JOS tarvitsee tehdä yhtään mitään. Avainkoodinne eivät ole epäselviä eikä teidän tarvitse "virittyä" löytääksenne, mitä teidän täytyy tehdä. Ne ovat selkeitä ja äänekkäitä. Ne eivät luultavasti kuulosta tieteiselokuvan käsikirjoitukselta ja niissä on täysin tolkkua sydämellenne. Ne ovat sisäisiä tönäisyjä ja opastuksia, joiden tiedätte syvällä sisällänne olevat täysin totta teille.
 
Esimerkiksi: syö terveellisemmin, lakkaa tuomitsemasta ja kritisoimasta itseäsi ja muita, keskity hyvään ja positiiviseen elämässäsi, sulje negatiivinen media, ratkaise suhdeongelmasi tai siirry eteenpäin, astu omaan voimaasi, päästä irti pelosta ja huolesta. Avainkoodienne sivuuttamisesta tulee aina vain sietämättömämpää, mikä tekee todella vaikeaksi jatkaa niiden sivuuttamista! Niinpä jokainen tuskallinen tila, mitä koette tällä hetkellä, on jokin sisäinen avainkoodi, joka sanoo teille: "Herää. Tässä on jotain muutettavaa!"
 
Taas kerran, teidän ei tarvitse räjäyttää aivojanne sen selvittämiseksi, mitä se on. Se on ilmiselvää - vaikea kohta ei ole kuulla sisäistä opastustanne, vaan saada rohkeutta todella seurata sitä. Itse asiassa ei, on sanottava tämä uudestaan. Sisäinen opastuksenne työntää teidät jo puolittain ovesta, jos on tosiaan jotain muutostarvetta. Ette oikeastaan tarvitse rohkeutta niin paljon, kuin teidän tarvitsee lakata vastustamasta, pitämästä kiinni mistään riippuvuudesta, mikä teillä on draamaan, huonoon terveyteen, negatiivisuuteen, huolehtimiseen, kärsimiseen. Oletteko koskaan huomanneet, että kun kaikki menee hyvin elämässänne, löydätte jotain huolehdittavaa? Se on huolehtimisriippuvuutta! Lakatkaa roikkumasta vanhan ovenkarmeissa ja pelkkä uuden liikevoima työntää teitä eteenpäin nopeammin ja vaivattomammin, kuin voitte kuvitella!
 
Tärkeä viesti tällä hetkellä on astua täydelliseen rakkauteen ja hyväksyntään - itseämme ja muita kohtaan. Päästäkää irti tuomitsemisesta, kritiikistä, turhautumisesta ja ärsytyksestä. Päästäkää vain irti niihin asioihin keskittymisestä, jotka eivät ole haluamallanne tavalla. Katsokaa sen sijaan hyvään elämässänne ja kun teette näin, hyvä energia kumuloituu ja leviää ja se mikä ei ole hyvää teille, muuttuu luonnostaan tai lähtee elämästänne. Se mikä on hyvää, laajenee kutsumaan lisää ja lisää hyvää.
 
Korkeammat energiat herättävät meidät muistamaan, keitä todellisuudessa olemme - ja tähän liittyy kaikesta siitä irtipäästäminen, mitä emme ole ja mitä luulemme, ettemme ole. Tilaisuuksia jotka auttavat teitä astumaan omaan voimaanne, on kynnyksellänne yksi toisensa jälkeen näinä päivinä, kunnes olette valmis siinä. Ei ole mitään "valoa ja rakkautta" oman voimamme antamisessa pois ja tällä hetkellä meitä kutsutaan ottamaan se takaisin. Joskus emme edes käsitä, miten laajasti olemme antaneet sen pois, ennen kuin joku tulee ja ylittää täysin rajamme, ja tätä tapahtuu nyt vasemmalla, oikealla ja keskellä. Vanhempi sanomassa, mitä tehdä elämällänne (iästänne riippumatta), työnantaja odottamassa teidän tekevän työtä kaksinverroin puolesta arvostuksestanne, hallitukset odottamassa heidän jokaisen sanansa noudattamista kyselemättä.
 
Olemme merkittävässä "jo riittää" -vaiheessa (lyhyt blogi jonka kirjoitin pari viikkoa sitten Venuksen perääntymisestä). Näitä rajojen työntämistilanteita tulee esiin, jotta käsitämme, miten paljon olemme astuneet ulos omasta keskuksestamme, omasta sisäisestä auktoriteetistamme, omasta sisäisestä voimastamme. Niitä tulee esiin, jotta voimme sanoa: "Ei! Minua ei enää kohdella näin! Jo riittää!" Kun sanotte "ei" johonkin, sanotte välittömästi "kyllä" sen vastakohdalle! Seuraavaksi huomaatte, että muutoksen tornado on nostanut teidät ylös ja Dorothyn tapaan löydätte itsenne keltaiselta tiilitieltä. Älkää pelätkö sanoa "ei", päästää irti, lähteä pois. Älkää pelätkö sanoa "kyllä", päästää sisään, siirtyä eteenpäin. Tämä "energiaksi" kutsuttu asia opastaa ja tukee teitä matkan jokaisella askeleella.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #543 : 13.11.2010 13:29:40 »

RAUHAN, ARMON JA MYÖTÄTUNNON KUKKIA SEKÄ TIMANTTIVALOAALTOJA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Rakas valoperhe, suuresti iloiten tulemme luoksenne tällä kertaa puhumaan uusista energioista, joita tulvii planeetallanne, ja uusista muodoista, joita ilmennetään tällä hetkellä. 10-10-10-portaalissa tai -tähtiportissa te valoperheenä piditte tilaa uusien Shekinan tai Kosmisen äidin energioiden ankkuroimiselle ja mahdollistitte niiden uusien valoverkkojen muodostumisen, jotka yhdistävät meret ja maan planetaariseksi ykseydeksi. Nyt olette uudessa vaiheessa, missä annetaan fyysinen muoto näille uusille energioille.

Kertokaamme ensin uudesta rauhan, armon ja myötätunnon energiasta, mitä tulee maapallolle 10-10-10-tähtiportin vanavedessä. Kutsumme sitä "rauhan, armon ja myötätunnon kukiksi", koska se ankkuroidaan mitä kauniimpiin pyhän geometrian muotoihin, jotka antavat korkeamman tietoisuuden niille elämänkukkaverkoille, mitkä antavat muodon planeetallenne ja ilmentävät myös ihmisen sosiaaliset rakenteet ja vuorovaikutukset. Näihin uusiin kukkiin sisältyvät rauhan, armon ja myötätunnon energiat, jotka ovat Suuren maaäidin Shekina-valon lahja ja ilmaisumuoto. Shekina-valo on ankkuroitu maan kenttiin ja se sykkii ehdottoman rakkauden, armon ja myötätunnon taajuuksia.

Myötätuntoenergia luo syvän tunteen yhteydestä kanssaolentoihin planeetalla ja halun tukea kaikkien kehittymistä korkeamman tietoisuuden valoon. Tämä vuorostaan luo halun antaa muoto yhteiskunnalle, missä kaikkia tuetaan ja rakastetaan ja missä kaikki voivat jakaa aineellisen elämän yltäkylläisyydessä. Myötätunto on Jumaläidin tai Jumalaisen feminiinisyyden lahja, mikä varmistaa, että hänen kaikki maalapsensa tietävät, että heitä rakastetaan ja tuetaan kaikkina aikoina.

Armoenergia seuraa myötätuntoa, rakkaat ystävät. Se on täydellistä luottamusta ja jumalaisen tahdon hyväksymistä sekä uskoa, että ihmeitä voi tapahtua ja tapahtuu siellä, missä rakkaus ja myötätunto ovat läsnä. Armo on myös Jumalaisen äidin lahja ja se tukee niitä, jotka päättävät virrata niiden kosmisten rakkausenergioiden myötä, joita säteillään kosmisesta sydämestä.

Rakkaat ystävät, viime vuosina olemme puhuneet usein teille tarpeesta elää läsnä olevassa hetkessä ja olla valmis hyväksymään jumalainen tahto, sellaisena kuin se ilmentyy elämässänne luomisen ja synkronismin virrassa. Nyt on aika, jolloin tarvitsette näitä taitoja, kun voimakkaat uudet energiat jotka pyyhkäisevät planeettanne yli, tuovat syvää ja merkittävää muutosta elämäänne ja yhteiskuntarakenteeseenne. Rakkaat ystävät, tietäkää, että armo, myötätunto ja ihmeet ovat täällä tukemassa teitä, jos avaatte sydämenne ja hyväksytte nämä jumalaisen rakkauden lahjat.

Tukeaksemme prosessejanne tällä hetkellä, rakkaat ystävät, selitämme, miten nämä energiat virtaavat muotoon muutaman seuraavan kuukauden aikana.

Kuljitte 10.10.10 energiatähtiportin läpi, mikä salli teidän laajentua korkeampaan tietoisuuteen. Voitte verrata tätä ehkä siltaenergiaan. Ne teistä jotka olette herännyttä valoperhettä, olitte valmiita kulkemaan valosillan yli. Korkeampi itsenne on valmistellut teitä tekemään tämän suuren tietoisuusmuutoksen. Ja näin monet teistä tunsivat tarvetta jättää tilanteet, jotka eivät olleet harmoniassa näiden uusien energioiden kanssa, vaikkette olisikaan olleet varma, mikä seuraava askel olisi ja miten antaisitte muodon ja ilmaisun näille uusille energioille elämässänne.

11-11-tähtiportissa marraskuun 11. päivänä alatte yhdistyä näihin uusiin energioihin täydemmin ja saatte paremman ymmärryksen siitä, miten teidän pitäisi siirtyä ilmaisemaan itseänne ja valoanne rakkaudessa ja myötätunnossa. Ymmärrätte paremmin itseänne ja sitä, mitä teidän täytyy saavuttaa tässä elämänne seuraavassa vaiheessa. Rakkaat, alatte harmonisoitua uuteen vaiheeseen henkilökohtaisessa kasvussanne ja laajentumisessanne rakkaudessa, mikä myös tukee planeetan laajentumista ja kasvua.

12-12-tähtiporttiin mennessä joulukuun 12. päivänä olette valmiita antamaan muodon tälle uudelle suunnalle elämässänne. Korkeamman tietoisuuden energiat ilmentyvät uusina suuntina työssä ja suhteissa.

Rakkaat ystävät, jos olette hämmentynyt ja eksyksissä näissä voimakkaissa uusissa energioissa, tietäkää, että teitä tuetaan tässä suuressa transformaatioprosessissa ja että se tuodaan muotoon ja harmoniaan jumalaisen tahdon kanssa vuoden loppuun mennessä. Muistakaa käyttää myötätunnon ja armon lahjaa itseenne ja odottakaa ihmeitä ja synkronismia jumalaisen rakkauden virrassa.

Timanttivaloaallot ja indigo-kristalliseikkailun seuraava vaihe valossa

Rakkaat ystävät, 10-10-10-tähtiportin avauduttua planeetalle tulevat timanttivaloaallot voimistuivat. Näillä on aktivointivaikutus korkeampaan tietoisuuteen ja ne lisäävät rakkauden ja rauhan kenttiä maan päällä.

Mutta niitä tukee ja mahdollistaa myös timanttiruusu-kristallilasten saapuminen. Nämä ovat kristallilasten seuraava aalto ja nämä sielut syntyvät täydessä kosmisessa tietoisuudessa ja täysin heränneenä ja yhdistyneenä siihen jumalaiseen valokipinään, mitä he kantavat sisällään. Heidän energiakenttänsä sädehtii kuin timantti, kun he kylvävät uusia energioita kollektiivisiin valokenttiin maan päällä.

Samanaikaisesti planeetan indigo-kristalliolennot aktivoidaan ja ohjataan työnsä seuraavaan vaiheeseen jumalaisen suunnitelman mukaisesti, niin kuin sitä ilmaistaan valokoodien kautta. Tämä työ on olla kanavana ja ilmaisumuotona uudelle energialle ja avustaa kestävän kumppanuuden luomisessa luonnon kanssa, jotta planeetalla on mahdollinen tulevaisuus rauhassa, rakkaudessa ja kestävässä kehityksessä.

Monet ensimmäisen ja toisen aallon indigo-olennoista, jotka saapuivat planeetalle 1970- ja 1980-luvuilla, vaihtavat tähän uuteen tietoisuuteen ja tähän uuteen rakkauden työhön. He tuntevat kutsun työskennellä ryhmissä ja projekteissa, jotka tukevat kestävän ja myötätuntoisen elintavan kehittymistä maan päällä. Tämän tuntevat myös kaikki olennot, jotka ovat muuttuneet transformaation indigo- ja kristallivaiheiden kautta ja ovat valmiita kosmisen viisauden timanttiruusutietoisuuden ilmaisemiseen maaplaneetalla.

Tämä on hyvin maadoittunut tietoisuus, joka harmonisoi sielutähtichakran ja maatähtichakran. Sielutähtichakran tasolla sieluakaasia herää muistoihin siitä, kuka olette, ja kosmisesta yhteydestänne tähtiin. Maatähtichakran tasolla heräätte syviin muistoihin kollektiivisista menneistä elämistä maan päällä ja pääsette näiden elämien viisauteen maa-akaasiassa.

Yhdessä nämä kaksi viisausvirtaa merkitsevät, että saatte valokoodeja ja informaatiota korkeimmista käytettävissä olevista lähteistä ja tietoisuutenne ja tiedostamisenne laajenee. Puhtaan timanttivalon aallot joita tulee planeetalle, päivittävät informaatiota pyhän valogeometrian uusien muotojen kautta. Nämä välittävät uuden sysäyksen kehittyä uusiin olomuotoihin. Rakkaat, ei ole yllättävää, että tunnette ehkä uupumusta ja hämmennystä, kun kaikki tämä uusi informaatio virtaa valokehoonne, solumuistiinne ja DNA:hanne. Mielenne ei pysty prosessoimaan tätä informaatiota. Mielen taso ja mentaalikeho saa prosessoida nykyisiä elämänkokemuksianne ja välittää tämän informaation maa- ja sieluakaasiaan. Älyllinen kyky on rajallinen. Ainoastaan korkeamman tietoisuuden kanavat ja meridiaanit valokehossa, joita olette kehittäneet muutaman viime vuoden aikana, pystyvät prosessoimaan tätä informaatiota yhdistyneenä DNA:hanne.

Rakkaat ystävät, mielen tehtävänä on sallia muun moniulotteisen kehon prosessoida ja johtaa sekä olla tietoinen ohjeista, joita tulee sydämestä ja kehon kautta. Silloin kun harmonisoidutte näiden ohjeiden kanssa, virtaatte korkeampiin ilmaisu- ja rakkausmuotoihin vaivattomasti, sujuvasti ja iloisesti.

Toivotamme todella teille rauhan, myötätunnon ja armon kukkien valoa, iloa ja siunausta tässä marraskuussa.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #544 : 13.11.2010 13:31:03 »

TERVETULOA UUTEEN (7.) PÄIVÄÄN!

Henkistä hierarkiaa kanavoinut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
2.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kollektiivilta.

Rakkaat valotyöntekijät, tähtisiemenet, polunviitoittajat, tiennäyttäjät, indigot, siniset säteet - kaikki sanat joilla kutsutte ja määrittelette itseänne - tänään puhumme teille yhtenä.

Olette tosiaan ensimmäisen aallon rakkaita jäseniä, eturintamaa ja soturiprikaatia, jotka syntyvät uudestaan tietoisuuden vasta-asutettuun Kristus-verkkoon. Te otatte vaarin tästä kutsuhuudosta.

Valaistun tien jäsenet, tänään on erityispäivä! Tänään tervehdimme teitä manalassa, paikassa ulottuvuuksien välillä, joka sallii meidän osallistua täysin maaulottuvuuksissa olevien kanssa. Kokoonnumme kanssanne tänne ja toivotamme teidät tervetulleeksi uuden galaktisen päivän koittoon.

Vastikään osallistuitte diagnoositapahtumaan, mikä otti etusijan arkielämänne fyysisistä toiminnoista. Taivaat ja ykseyden ulottuvuuksissa työskentelevät kutsuivat tämän tapahtuman valmistelemaan ja varmistamaan, että jokainen teistä on täysin valmis kulkemaan vakaasti ja horjumatta maailmojen välillä ja ankkuroitumaan korkeampiin ulottuvuuksiin, mutta kyeten pitämään jalkansa tukevasti fyysisellä maaperällä.

Tämän tuloksena osallistumme nyt täysin kanssanne ykseyden kentillä ensimmäistä kertaa ja samanaikaisesti, kun jokainen teistä viimeistelee fyysisen kehonne ankkuroimista (maadoittamista) inhimillisen, jumalaisen ja galaktisen tietoisuuden uuteen verkkoon. Teitä kutsutaan tänään liittymään yhteen niiden sielujen kanssa, jotka toimivat näissä fyysisen ja eteerisen kanssaluomisen ulottuvuuksissa.

Jumalaiset soturit, emme voi alkuunkaan ilmaista sitä iloa ja kiitollisuutta, mitä tunnemme maasidonnaisesta matkastanne, epäitsekkäästä uhrautumisestanne ja rakkaudesta, mitä kannatte maatasolla. Haluamme kiittää teitä jumalaisesta palvelutehtävästänne, ehdottomasta omistautumisestanne valolle ja tämän planeetan tulevaisuudelle, mitä kutsutte kodiksi. Olemme kuin ylpeitä vanhempia ja hämmästyneen innostuneita, kun katselemme siipienne avautuvan valmiina lentoon.

Teille sanomme, että pelastus on lähellä.

Pidämme teitä syttyneinä sieluina, sillä varmasti olette pitäneet elossa kolminkertaisen liekkinne sisäisen valon, mikä palaa yön pimeydenkin läpi. Kun inkarnoiduitte erillisyyden ulottuvuuksiin, piditte sen tietoisuuden, että ainoa roolinne, ainoa todellinen palvelutehtävänne henkilökohtaista ja planetaarista ylösnousemusta kohtaan oli pitää tuo valo elävänä.

Seitsemäs päivä

Galaktisen alimaailman seitsemäs päivä on aikaa hoivata uusia alkuja, päästää irti menneisyydestä niin täysin, että pystytte osallistumaan uusissa ykseyskentissä ilman karmarajoituksia. Tästä "päivästä" eteenpäin menneisyyteen on suljettu ja kuljette meidän joukossamme - maailmojen tekijöiden ja planetaarisen ylösnousemuksen valvojien.

Kun työskentelemme kanssamme tällä uudella todellisuustasolla, tulemme yhteen ajattelussa ja yhdistymme tietoisuudessa luomaan uutta maapalloa.

Tämän uuden päivän tärkein piirre on, että se sisältää "moniaistihavaintojenne" täyden aktivoinnin. Kun alatte kulkea ihmiskokemuksen korkeampiin ulottuvuuksiin, alatte ymmärtää, miten mieli voi toimia useammassa todellisuudessa yhtaikaa. Itse asiassa monet teistä alkavat jo kokeilla uusia mielen prosessointikykyjään.

Uuden päivän tullessa jokainen teistä joka on täysin yhdistynyt uuteen valoverkkoon, aloittaa tutkimisen ja luomisen uudessa maailmassa. Teillä on samanaikaisesti pääsy useampaan aika-avaruustodellisuuteen, kun tuotte esiin useita moniulotteisia lahjojanne ja havaintopisteenne muuttuu suurempaan ymmärrykseen elämästä integroituna kokonaisuutena.

Haluaisimme tunnustaa, että tämä siirtymä uuteen maailmaan on vaikuttavampi kuin mikään, mitä olette tähän saakka kokeneet ihmismuodossa.

Kokemus täysin yhdistyneestä viidennen ulottuvuuden ihmisestä on upea kuva ja laaja ymmärrys monimutkaisista todellisuusrakenteista fyysisten tasojen ulkopuolella. Tämän uuden ymmärryksen hyödyntäminen tehokkaasti merkitsee suurimpien lahjojenne käyttämistä maan ja ihmiskunnan kohottamiseksi.

Te jotka olette harmoniassa uuden maatehtävänne ja palvelunimityksenne kanssa, astutte suuremmalle näyttämölle alkaaksenne vaikuttaa massoihin. Tähän seuraavaan tehtävään olette valmistautuneet viime marraskuusta lähtien - galaktisen alimaailman kuudennesta päivästä alkaen.

(HUOM: Jokaisessa 9 alimaailmassa on 13 aaltoliikettä, 6 päivää ja 6 yötä. Tätä seuraa 7. päivä, mikä vaihtaa meidät ja tietoisuutemme ihmiskehityksen seuraavaan vaiheeseen. Galaktisen alimaailman 6. yö alkoi 9.11.2009, klo 00.00. Keskiyöllä 3.11.2010 siirrymme galaktisen alimaailman 13. ja viimeiseen aaltoliikkeeseen, 7.päivään.)

Valmistelukausi on loppumassa ja astutte kohta täysin eläväksi esimerkiksi totuudesta, minkä tuomiseksi fyysisille tasoille olette uutterasti tehneet työtä. Tästä kohtaa eteenpäin luomuksenne ovat maailman luomuksia - eli jokainen teistä luo oleellista osaa uudesta maailmasta.

Tämän totuuden valossa haluaisimme muistuttaa teille voimastanne sekä yksilönä, joka kantaa ainutlaatuista ja erityistä taajuutta, että luojana joka kanavoi tätä elintärkeää taajuutta muotoon. Luomuksenne ja niiden kantama värähtely ovat merkittäviä pilareita, joille rakennetaan uusien maarakenteidenne perusta.

Saavutuksianne ei voi tässä kohtaa tunnistaa. Kuitenkin sanomme teille, että pian näette omin silmin, miten uutta maailmaa on alettu muovata omien käsienne, oman sydämenne ja päänne avulla.

Tervetuloa uuteen päivään!

Kollektiivisesta tietoisuuskentästä sanomme teille hyvästi ja toivotamme hyviä uutisia.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #545 : 21.11.2010 14:31:54 »

URIEL PARANTAA
 
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 15.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Pidättelettekö hengitystänne?
 

Hengitys ylläpitää elämää ja elätte hengenvedosta toiseen. Ilman hengitystä ei ole elämää. Kaikki elämä maan päällä hengittää, myös kasvit. Liike-energia löytyy hengityksestä ja se symboloi yhteyttänne kaikkiin - teidän on kaikkien hengitettävä. Mutta silloin kun te ette salli energian liikkua elämässänne, pidättelette hengitystänne odottaen asioiden tapahtuvan ja toivoen, että pystytte vetämään henkeä oikealla ajan hetkellä. Miten kauan pystytte pidättelemään hengitystänne?
 
Elämässä on kyse liikkeestä ja transformaatiosta, kasvusykleistä joiden tarkoitus on sallia teidän kehittyä uusille ja erilaisille poluille. Silloin kun pidätätte hengitystänne ja odotatte syklien valmistumista tai saavanne ratkaisun, syklit liikkuvat, mutta te ette kehity. Silloin tunnette, että olette jumissa ja voimaton ja että elämästä on tullut este ja te olette sen uhri. Mutta elämä on muuttuva todellisuus, mitä kontrolloidaan sillä, mitä hengitte siihen.
 
Kun hengitätte sisään energiaa, mikä ylläpitää elämäänne ja mitä annetaan teille rajattomasti ja yltäkyllin, hengitätte ulos sen muotoista todellisuutta, minkä olette antaneet tuolle energialle. Nämä ovat Jumalan sisään- ja uloshengitystä, paljastuvaa ja kehittyvää luomista, minkä kanssaluotte universumin kumppanina. Teille on annettu rajaton valta luoda maailmassa, joten pidättäessänne hengitystä, pysäytätte myös luomisen.
 
Aina kun vedätte sisään henkeä, muistakaa, että se on enemmän kuin ilmaa - se on rajatonta voimaa, mikä ylläpitää elämäänne. Silloin hengittäessänne ulos yhdistätte tahtonne Luojan tahdon kanssa ja jokainen uloshengityksenne järjestää ajatuksenne ja uskomuksenne todellisuudeksi, mitä luotte itsellenne. Se mitä luotte todellisuuteenne, on tapa, jolla käytätte luovaa voimaanne.
 
Jos tunnette olevanne jumissa, pidättelettekö hengitystänne vai ettekö tiedosta ajatustenne voimaa? Voitteko käyttää jokaisen hengityksen voimaa erilaisen todellisuuden luomiseen? Ilmaiskaa aikomuksenne elämästä, minkä haluatte saada, käyttäkää jokaista hengitystä tuon aikomuksen voimaannuttamiseen ja ilmennätte kaiken, mitä haluatte, kun universumin kumppanina hengitätte elämää siihen.
 
Etsikää hirviön heikko kohta
 
Sankarin matkan polttopiste on suurimman pelkonsa voittaminen. On aina määrätty hetki, missä sankarin on päätettävä, kuka voittaa - hän vai pelko. Ja tuohon haasteeseen johtavat tapahtumat voivat olla pelottavia - poistaminen ystävien ja perheen luota, itsensä löytäminen yksin ja ilman tukea, elämän ja kuoleman tilanteen kohtaaminen jonkin ihmisen tai tilanteen kanssa. Onnistuakseen hänen on varauduttava pahimpaan ja löydettävä rohkeutta ja vahvuutta jatkaa eteenpäin mahdottomalta näyttävästä tilanteesta huolimatta.
 
Vaikkemme kohtaa seitsenpäistä hirviötä, mikä on sankarin haasteena mytologiassa, haasteemme voivat näyttää pahimmalta, mitä voi tapahtua. Tilanne jonka uskomme ratkaisevamme, ei selviä tai yhtäkkiä käsitämme, ettei se mitä uskoimme jostain ihmisestä tai tilanteesta, ole enää totta (ja kenties ei koskaan ollutkaan). Tällöin suunnittelemamme tulevaisuus kohtaa nykyhetken todellisuuden ja se voi tuntua pahimmalta ajalta.
 
Silloin kun voimme vaihtaa polttopisteemme ajankohtaisista tapahtumista muihin ulottuvilla oleviin vaihtoehtoihin, voimme muuttaa pahimmat ajat elämää vahvistavaksi kokemukseksi. Hyvin usein pahin tapahtuu, koska olemme piittaamatta kaikista merkeistä, joita tarvitsemme tehdäksemme muutoksia ajattelussamme, teoissamme tai uskomuksissamme. Viesti joka saa huomiomme, laittaa meidät kasvotusten pahimman asian kanssa, mitä voimme kuvitella. Jonkin pienen muutoksen sijasta meidän on tehtävä suuri transformaatio. Pystymmekö näkemään selvästi pelon läpi ja löytämään vaihtoehdot, joita on sen toisella puolella?
 
On paljon vaikeampaa ajatella selvästi, kun pelkäämme - sen sijaan, että voisimme arvioida vaihtoehtojamme ilman painetta olemisesta selkä seinää vasten. Sitten kun taistelu on ohi, voimme nähdä, että oli polku, joka johti meidät tähän hetkeen, ja että meille annettiin vihjeitä, joita tarvitsimme tulevan tietämiseen. Missä tahansa tilanteessa pahinta on pelkomme siitä, mitä voisi tapahtua jos - ei itse tilanteessa. Jokaisen sankarin on löydettävä hirviön heikko kohta ja sitten taisteltava siitä voittoon.
 
Mitä hirviösi ovat ja missä niiden heikot kohdat ovat? Onko tämä todella pahinta, mitä voi tapahtua, ja missä on transformaatiopolkusi? Tarvitsemasi vastaukset, voittamisrohkeus ja viisaus tietää tarvittavat teot ovat kaikki sisälläsi, koska olet oman matkasi sankari ja roolisi on menestyä - ja tulet menestymään.
 
Arvon ja arvostuksen jakso
 
Aiemmin tässä kuussa kirjoitin ajankohtaisesta Venuksen perääntymisjaksosta, mikä loppuu tällä viikolla. Tämä jakso on tärkeä, koska se kierrättää vuoden 2002 energioita ja oppitunteja, kun perääntymismerkki ja asteet ovat hyvin samanlaisia kuin silloin. Mitä teitte silloin, mitä elämässänne tapahtui, mitä haasteita kohtasitte ja toistuvatko ne tällä hetkellä? On mahdollista, että löydätte samankaltaisuutta siinä, mitä koette nyt ja mitä tapahtui silloin, ja teette merkittäviä muutoksia tuon informaation avulla.
 
Olemme anteliaita itsellemme elämän oppituntiemme osalta ja meillä on monia tilaisuuksia kokea niitä, joskus monista kulmista. Ihmisten ja tilanteiden valintamme ei ole koskaan sattumanvaraista ja se heijastaa aina oppitunteja, jotka ovat osa elämänpolkuamme. Vaikka ne voivat olla yllätys ilmestyessään esiin, ne ovat vain oppitunteja, jotka kiertävät, jotta voimme päästä toiselle ymmärrystasolle. Nämä ovat oppituntiemme kiertoa eivätkä ne koskaan vaihtele, vaikka usein meidän on vaikeaa tunnistaa ne ollessamme tuossa jaksossa.
 
Kaikki oppituntimme syntyvät ydinparantumisesta, mikä on elämämme tarkoitus. On kyse sitten pettämisestä, hylkäämisestä, voimasta, itsensä rakastamisesta, hyväksynnästä tai anteeksiannosta (ja on monia muita), kaiken elämässämme on suunniteltu esittelevän tämän oppitunnin jokin puoli. Ja nyt kun olemme sellaisten energioiden etulinjassa, joiden tarkoituksena on maailmanlaajuinen transformaatio sellaisessa laajuudessa, mitä emme ole koskaan ennen käsittäneet, meillä on jaksoja, jotka tukevat parantumistamme ja kasvuamme. (Eikö universumi olekin kiva?)
 
Mitä elämässäsi tapahtui vuonna 2002? Mitä ongelmia työstit ja kuka oli niiden osana? Tämä Venuksen perääntymisjakso on ollut vaikea niille, jotka eivät ole tietoisia syklien toistumisesta - ja vähemmän vaikea niille, jotka ovat huomanneet samankaltaisuuden ja käyttävät sitä tämän kierron loppuunsaattamiseen. Erona vuoden 2002 ja 2010 välillä on, että voimme saattaa loppuun nämä kierrot nyt, koska energiat tukevat sitä. Mitä sinun on siis tehtävä kiertosi loppuunsaattamiseksi? Miten voit vapautua kaikesta, mikä ei tue uskoa omaan voimaasi, että ansaitset kaiken, mitä haluat, ja olet ilon arvoinen? Tämä on aikaa ratkaista ja päästää irti. Ja voit loppuunsaattaa kierron astuaksesi uudelle ja erilaiselle elämänpolulle.
 
Indigot ja karma
 
Vuosien saatossa kun olen kirjoittanut indigoista ja kristalleista - näitä energioita kantavien lasten äitinä ja ollessani itse indigo - olen miettinyt sitä haastavaa elämää, mikä kaikilla indigoilla on. Miksi he valitsevat niin vaikean perheen, ottavat elämään ongelmia, joiden ratkaiseminen näyttää mahdottomalta, ja kestävät niin paljon tuskaa? Vastaus lepää karmassa ja tässä nimenomaisessa jaksossa indigojen roolina on sallia karman loppua, mikä on yksi käytettävissämme oleva vaihtoehto, kun loppuunsaatamme tämän universaalin ja ihmisen syklin.
 
Olemme eläneet karman kanssa niin pitkään, että unohdamme, miten voimakasta se on. Karma on kohtalomme, elämämme ottama polku, kunnes ymmärrämme roolimme sen selvittämisessä ja parantamisessa. Kohtaamissamme ihmisissä ja kaikessa vuorovaikutuksessamme heidän kanssaan on karmaleimamme. Näin valitessamme elämän, missä lopetamme karman, saamme kokea sen sieluryhmämme karmallisesti vaikuttavimpien jäsenten kanssa, ja jos voimme parantaa sen heidän kanssaan, voimme vapautua karmastamme iäksi.
 
Hyvin monet indigot valitsivat haastavimman karmakiertonsa ja he tulivat kera sen voiman, mitä he tarvitsisivat sen selvittämiseen. Mutta silloin kun he turhautuvat edistymisen puutteeseen - haasteisiin mitä he kohtaavat karmakumppaneidensa kanssa ja siihen aikaan mitä vaaditaan energian liikuttamiseen - he lannistuvat ja antavat karman ottaa hallinnan. Indigot tarvitsevat jokaisen rippeen omasta voimastaan lopettaakseen karmansa ja heidän on tiedettävä ja ymmärrettävä, että karma seuraa parantumisprosessin läpi.
 
Jokaisella indigolla on tehtävänä auttaa sieluryhmäämme vapautumaan karmasta, mistä syystä he kokevat niin voimakasta karmaa elämässään. Jokaisen sukupolven tehtävänä indigojen ja kristallien jälkeen on opettaa maailmaa elämään luomalla karman sijasta ja laajentaa indigojen parannustyötä. Indigot voivat saada paremman ymmärryksen siitä, miksi tietyt ihmiset heidän elämässään ovat hyvin haastavia, silloin kun he muistavat, että karman kokemisen tuolla puolen on karman parantaminen ja transformoiminen ja tästä syystä he ovat ottaneet nämä kokemukset tähän elämään.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #546 : 21.11.2010 14:32:39 »


HEI SINÄ, POIS PILVELTÄNI!   
Kirjoittanut Jennifer Hoffman
( www.urielheals.com)
18.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kyllä, tämän artikkelin otsikko on Rolling S
tonesin kappaleesta (Get off My Cloud), mutta sen kuulin, kun äskettäin jaoin onnistumisen erään henkilön kanssa - vain kohdatakseni kritiikkiä ja epäilyä, mikä sai minut astumaan askeleen taaksepäin. Tarkastelinko tilannettani väärällä tavalla? Näkikö hän jotain, mikä minulta oli mennyt ohi? Pitäisikö minun sivuuttaa hänen kommenttinsa vai olivatko ne totta? Olin ollut onnellinen pilvelläni, kunnes hän astui sille ja toi sateen aurinkoiseen päivääni.
 
Oletteko koskaan jakaneet onnistumisen jonkun kanssa ja lakattuanne puhumasta hänen reaktionsa puhalsi teidät pois - ei siksi, että se oli ihanaa, kannustavaa ja huomaavaista, vaan koska se kamppasi jalat altanne?
 
Oletteko koskaan olleet jonkun kanssa, jolla ei ole koskaan mitään kivaa sanottavana kenellekään, joka ei osaa löytää kohteliasta sanaa mistään, vaikka asia olisi teistä hyvin upea?
 
Ajattelitte ehkä, mitä vikaa näissä ihmisissä on. Mikseivät he voi vain olla kivoja, kannustavia ja huomaavaisia?
 
Mitä voitte tehdä auttaaksenne heitä oppimaan, miten nähdä maailma eri näkökulmasta?
 
Silloin kun olette maailman huipulla, on normaalia haluta jakaa hyvät uutisenne kaikkien kanssa, erityisesti niiden joiden uskotte tukevan teitä. Hehän ovat ystäviänne tai perhettänne ja sitä heidän pitäisi tehdä. Ja sen sijaan se mitä he sanovat, alkaa aiheuttaa epäilystä, hämmennystä ja huolta. Silloin maailmastanne tulee pienempi, toiveenne haihtuvat, alatte ihmetellä, miten olette saattaneet nähdä niin paljon potentiaalia tai olla onnellinen, alatte löytää vikaa itsestänne ja unelmistanne ja miettiä, oletteko vain kuvitelleet kaiken.
 
Mitä tapahtui?
 
Olitte pilvenreunalla ja he päättivät sataa sen päälle. Eivät siksi, että he valitsivat juuri teidän pilvenne, vaan koska he mielellään satavat pilvien päälle. Mikä tärkeintä, he voivat nähdä maailman vain omasta näkökulmastaan, joten riippumatta siitä, miten paljon potentiaalia tai iloa te voitte nähdä jossain tilanteessa, he eivät näe samoja asioita, koska he eivät näe niin maailmaa ja omaa paikkaansa siinä. He eivät voi olla onnellisia puolestanne, koska he eivät voi olla onnellisia itsensä puolesta.
 
Teillä on vaihtoehto: antaa heidän jäädä pilvellenne ja muuttaa aurinkoinen päivänne läpimäräksi sotkuksi tai voitte tehdä pilvestänne sateettoman alueen ja asettaa rajat, jotka pitävät sateiset ihmiset poissa elämästänne.
 
Miksi tämä tapahtui teille?
 
Tiedämme, ettei mitään vain "satu" meille. Luomme todellisuutemme jokaisen osan - ihmiset, tilanteet ja tapahtumat. Miksi siis tarkoituksella kutsuisitte näitä ihmisiä elämäänne, tuomaan sadetta auringonpaisteeseenne? Tähän on useita selityksiä, joita ovat mm.:
 
Itsensä sabotointi - Tarvitsette jonkun antamaan teille tilaisuuden sabotoida unelmanne, koska ette ehkä usko siihen riittävän voimakkaasti. He siis tulevat sisään ja avaavat tuon oven teille.
 
Luottamuksenne testaaminen - Tarvitsette jonkun auttamaan luottamuksen kehittämisessä itseenne, joten tuotte sisään jonkun, joka osaa laittaa eteenne kaikki negatiiviset ajatuksenne ja väitteenne.
 
Vahvistus - Tarvitsette jonkun antamaan vahvistusta itsellenne ja unelmillenne, koska teidän täytyy tietää, että joku muu pitää teitä arvokkaana.
 
Olemme pikaraiteella pettymykseen, silloin kun katsomme muihin, jotta he kertoisivat meidän olevan oikealla polulla. Muistakaa vetovoimanlaki: vedämme puolemme sitä energiaa, mitä lähetämme itse maailmaan. Jos siis pyydämme vahvistusta, koska meillä ei ole sitä, vedämme puoleemme ihmisiä, jotka eivät anna vahvistusta, koska heillä ei ole annettavana sitä meille.
 
Mitä voitte tehdä?
 
On kaksi suurta vaihtoehtoa: voitte ottaa heidän sanansa sydämeenne, uskoa heitä ja antaa heistä tulla oma totuutenne tai voitte ymmärtää, että tämä on heidän totuutensa ja te voitte valita, omaksutteko sen omaksenne vai ette.
 
Ja on toinenkin asia mietittäväksi. Kenties heidän palautteensa sisältää joitain arvokkaita kohtia, mutta silloin kun yhdistymme niihin omien epäilyksiemme ja epävarmuuksiemme kautta, sallimme niiden tehdä unelmistamme pienempiä ja tuomme sisään energioita, jotka rajoittavat meitä, sen sijaan että olemme kiintymättömiä, mikä sallii meidän laajentaa visiotamme.
 
Aina kun elämämme risteää "sateentekijän" kanssa, meidän on valittava, mihin sallimme voimamme virrata - aurinkoiseen päiväämme satavan henkilön tuhoon ja hävitykseen vai itsemme ja unelmiimme. Liian usein avaudumme energeettisesti toisille ja pyydämme heidän tukeaan, vain yllättyäksemme ja pettyäksemme, kun he eivät anna sitä, mitä odotamme. Unohdamme, että he reagoivat meihin omasta energiastaan ja kenties kateudesta, vihasta tai turhautumisesta omiin unelmiinsa.
 
Ellemme ole varovaisia, sateentekijät kuluttavat energiamme emmekä voi enää tukea omia unelmiamme. Ja tämä voi tapahtua hetkessä. Tarvitsemmeko toisia kertomaan meille, että olemme riittävän hyviä? Voimmeko uskoa riittävästi omiin unelmiimme kysyäksemme toisten mielipidettä pyytämättä heidän hyväksyntäänsä? Onko meidän mahdollista olla riittävän vakuuttunut, että voimme käyttää energiamme unelmiemme lietsomiseen ja pysyä tuolla polulla riippumatta "sateentekijöiden" puheista?
 
Seuraavan kerran kun sateentekijä ilmestyy pilvellenne, muistakaa, että teidän on tehtävä valintoja. Päättäkää, sallitteko hänen totuutensa tulla omaksenne ja sataa unelmienne päälle vai sallitteko hänen panoksensa olla hyödyllistä palautetta. Sitten voitte antaa auringon loistaa onnistumisellenne ja käyttää energianne tukemaan sitä, mitä haluatte luoda omaan elämäänne.
 
Kaikessa on arvoa ja meidän täytyy katsoa joka tilannetta kaikista kulmista, ennen kuin tuomitsemme itsemme ja ne, jotka tuomitsevat meidät. Käyttäkää siis aikaa harkitaksenne kaikkia vaihtoehtoja, ennen kuin päätätte luopua unelmistanne siksi, että jollain on vähän "sadetta", mistä hänen on päästävä eroon.
 
Luottakaa - olemme kaikki tässä yhdessä ja aika kulkee nopeasti. Tulkaa tarkkailijaksi elämässänne, samalla kun pysytte keskittyneenä omaan polkuunne.
 
Näinä mielenkiintoisina transformaatioaikoina voimme pakahtua elämämme tapahtumista, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutamia asioita auttamaan läpi vaikeista hetkistä elämässäsi.
 
Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.
 
Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:
 
Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.
 
Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.
 
Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.
 
Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,
 
Jennifer Hoffman
 
 
« Viimeksi muokattu: 21.11.2010 14:38:09 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #547 : 21.11.2010 14:37:13 »

PLANEETTAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Karen Bishop (spiritlibrary.com)
11.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Mainitsin viime sähköpostissani, että meillä alkoi massiivinen vapautus elokuun loppupuolella ja sitä jatkui suurimman osan syyskuuta. Olimme valmiita kesän intensiivisen puhdistumisprosessin osalta (mikä jätti monet meistä uupuneiksi, ikään kuin olisimme saaneet sytostaattihoitoa yritettäessä poistaa mahdollisimman paljon tiheämpiä ja pimeämpiä energioita).
 
Niinpä sitten saatuamme loppuun tämän pitkähkön ja haastavan prosessin (missä tuntui, ettei valoa ollut missään), meidät vapautettiin uudelle ja vasta puhdistetulle paletille. Vapautuksen jälkeen oli suunnitelmissa, että uusia yhteyksiä luotaisiin sen mukaisesti, ketkä päätyivät minnekin ja miten kukin meistä nyt värähteli. Näin ne ihmiset, paikat tai asiat mitä kohtaan tuntisimme vetoa, sopisivat paljon paremmin meille jokaiselle. Välittömästi vapautuksen jälkeen asiat tuntuivat taas upeilta ja hyviltä puhtaan ja uuden paletin vuoksi. Mutta hitaasti energiat alkoivat taas tukkeutua tiheydestä. Sitten 10.10.10 saimme valtavan energiatyönnön eteenpäin auttamaan uudessa alussa. Nämä massiiviset energiasyöksyt voivat usein tuntua nopeana sydämentykytyksenä, hyperventilointina, paineena, ahdistuksena, suurena liikkeenä jne.
 
Tässä samassa aikakehyksessä alkoivat myös energia-aallot eli energiat olisivat vähän aikaan ylhäällä ja sitten tipahtaisivat kovasti. Tipahdusvaiheen aikana kaikki tuntui tasaantuneen tai ei ollut yhtään tuulta purjeisiin. Mutta sitten taas energiat kulkisivat ja tunsimme olevamme huipulla. Tämä johtui siitä, että yhteyksiä muodostettiin - joskin hyvin hitaasti. Ylös, alas, ylös, alas. Koko tämän ajan asiat tuntuivat taas lähes normaaleilta (vaikka emme enää koskaan palaa normaaliin, mutta ainakin liikumme taas kerran takaisin valoon).
 
Sitten tiistaina 2.11. saimme massiivisen tulvan feminiinienergiaa. Tuona päivänä halusimme ehkä vain tehdä, tehdä, tehdä kera suuren energiamäärän - oli lähes loputtomasti energiaa ilman väsymystä. Seuraavana päivänä feminiinienergia voitiin todella tuntea. Kenties se ilmaisi itseään rentoutumisena ilman motivaatiota tai itsestään huolehtimisena. Sitä yritti saada asiat liikkumaan uusien yhteyksien kera. Ne olivat pysähtyneet vähän ja asiat alkoivat palata vanhaan ja tuttuun.
 
Tämä feminiinienergia voitiin kokea myös yhtäkkisenä tietämisenä, että vanha maskuliinienergia oli nyt poissa eikä sillä ollut enää valtaa. Jos olet nainen, olet saattanut tuntea voimakasta halua olla yhteydessä tyttöystäviin - "tyttöystäväenergia" oli hyvin voimakasta. On saattanut olla yhtäkkistä vastenmielisyyttä miehiä kohtaan (ei millään pahalla, pojat - tiedämme, että olette voineet kehittää maskuliinienergiaa feminiinisyyden kera!) Useimmiten feminiinienergia oli juuri selvintä tässä.
 
Tämä uusi feminiinienergia-aalto teki, mitä feminiinienergia tekee. Se antoi tukea, paljon rakkautta, välittämistä ja paljon sydäntä. Mutta tärkeimpänä se antoi paljon kaivattua sysäystä yhdistymiseen, koska feminiinienergia rakastaa useimmiten yhdistymistä ja se tietää vaistomaisesti, miten se tehdään. Se saattoi tuntua kuin keväältä - oli uusia alkuja, kaikki sädehti ja valon ja kristallin hehku sekä enkelipöly lisääntyi. Tai oli pelkästään tunne, että asiat olivat muuttuneet ja olisivat taas kerran hyvin.
 
Nyt kun feminiinienergiaa on saapunut, "hyvä tuuli" pitää paljon paremmin pintansa. Hyviä asioita tapahtuu taas kerran, on tukea ja on lopultakin valoa tunnelin päässä tai paremminkin tässä ja nyt. Nämä uudet yhteydet ja tämä uusi verkko sallii meidän siirtyä eteenpäin ja luoda uutta todellisuutta itsellemme. Nyt on tiukka verkko paikoillaan (ellei jotain ennustamatonta tule mukaan, mikä on tapahtunut monta kertaa aiemmin - mutta laitetaan sormet ristiin, että olemme nyt lopultakin sijoittuneet). Nyt tulee 11.11.10 ja tämä antaa sisäänkäynnin uuteen - taas yhdenlaista tukea.
 
Koska tämä portaali loi sisäänkäynnin uuteen, se aktiovoi vanhan menettämisen suruajan. Kenties tunnette surua ja itkette ilman mitään selvää syytä - tai kenties hyvästä syystä! Feminiinienergian saavuttua viime viikolla, 10-10-10-energian työntäessä meitä eteenpäin uuteen alkuun ja nyt 11-11-portaalin ja uusien yhteyksien kera näyttää lopultakin melko hyvältä.
 
Jos olette viime aikoina siivonnut kaappejanne tai poistanut jotain, mikä ei enää sovi teille, olette varmasti valmis uuteen alkuun uudessa tilassa. Siksi kerron teille uudesta tilastani ja miksi uuden kirjan osalta on tullut pientä viivytystä.
 
Lokakuun alussa minulle sattui sarja tapahtumia, mikä teki täysin selväksi, että minun oli aika myydä taloni, koska se ei enää sopinut tarkoitukseen, mihin se alun perin aiottiin. Tarpeetonta kai sanoa, että olin ymmälläni ja iskin kantani maahan. En mitenkään ollut valmis toivottamaan tervetulleeksi taas uutta muuttoa. Mutta sitten - kuten usein tapahtuu - vastustettuani energiat potkaisivat minut käytännössä ulos hyvin selvästi. Tässä kohtaa minulla ei ollut todellakaan vaihtoehtoa ja tiedän, että pärjään jatkossa paljon paremmin.
 
Myynnin valmistelu on vienyt suurimman osan ajastani siitä lähtien, mikä ei jättänyt minulle aikaa kirjoitta tai olla tuossa tietyssä tilassa - näin ollen viivytystä. Mutta korkeampi itseni tietää, että menen seuraavaan askeleeseeni ja uuteen tilaani ja kaikessa on kyse uudistumisesta. Koettuamme massiivisia menetyksiä ja merkittäviä loppumisia melkein kaikessa meidän seuraava askeleemme on uudistua, ennen kuin siirrymme täydemmin taivaaseemme maan päällä. Näin muutan läntisen North Carolinen vuoriston feminiinienergioihin - vesiputousten, runsaiden luonnonhenkien ja neljän upean lapsen hymyilevien kasvojen keskelle. Olen innoissani seuraavasta askeleestani, koska se on linjassa prosessimme kanssa ja pystyn toteuttamaan seuraavan pyrkimykseni paljon helpommin siellä. En koskaan uneksinut, että päätyisin sinne tässä viime vaiheessa, mutta kun asian tutkiminen ja selvittäminen olivat ohi, siinä on nyt tolkkua.
 
Vaikka "suunnitelmaa" ei koskaan toteutettu vuosi sitten aiotulla tavalla, sillä on samanlainen lopputulos nyt - vain eri tavalla, mikä sopii meille paljon paremmin.
 
Uusi kirja kertoo massiivisen menetyksen, tuskan, kärsimyksen ja identiteetin kadotuksen kokemuksesta ja selittää, miksi tämä on osa prosessia, koska tämä on välivaihe ennen saapumista taivaaseemme maan päällä. On tietty malli ja prosessi, mikä toistuu kaikilla elämämme alueille, ennen kuin siirrymme täysin uusiin asioihin, ja sitä selitetään tässä kirjassa - paljon muun ohella. Jos matkan varrella tiedämme, mitä etsiä ja miten määritellä se, voimme nähdä, että meitä on matkan varrella ohjattu jumalaisesti, tarkkailtu ylhäältä ja suojeltu koko ajan.
 
Niille jotka ovat epätavallisen herkkiä ja jotka toimivat paljon sydämellä, kulunut vuosi on ollut lähes sietämätön ja varmasti on tuntunut, ettei maaplaneetta ollut enää paikka, missä voisimme asua. Näiden viimeaikaisten energioiden kestäminen ja se ilmapiiri, missä ne olivat, aiheutti lähdön monille, koska se yksinkertaisesti oli liikaa. (Minua kutsuttiin kotiin kolme eri kertaa.) Meillä jotka edelleen olemme maisemissa, on suuren ryhmähalauksen aika.
 
Toivoen taivasta sydämeenne, tähtienloistetta sieluunne ja ihmeitä elämäänne näinä tainaomaisina aikoina,
 
Karen Bishop
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #548 : 21.11.2010 14:43:32 »

AINEEN EVOLUUTIO
Hiiliperustamme muuttuminen
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:

 
Oletteko nähneet alun elokuvasta 2012? Lähtökohta on hyvin mielenkiintoinen, koska se tulee lähemmäs todellisuutta, kuin aluksi luulimme. Merkitseekö tämä sitä, että myös elokuvan loppuosan ennusteet toteutuvat? Ei oikeastaan. Mutta tärkein kohta on, että auringon jatkuvat räjähdykset alkavat muuttaa sitä, minkä olemme tunteneet aineena. Se ei ole maailman loppu, ellemme päätä vajota pelkoon ja saada sitä tapahtumaan. Kyse on selvästi evoluutioprosessista, mikä vie kaiken uudelle tasolle. Voitaisiin sanoa, että hiilikimpale muuttuu timantiksi aivan silmien edessä!
 
Nauttikaa tästä matkasta - olemme ansainneet sen!
 
Steve
 
***********
 
TERVEISIÄ KOTOA
 
Ulottuvuusovet
 
Energia tässä huoneessa on muuttunut, koska ulottuvuusovi on juuri avautunut. Useimmat teistä tunsivat sen muutoshetkellä. Tämä tuntuu kuin tilan laajentumiselta ja sitä on tapahtunut jonkin aikaa. Joka kerta kun ajattelette jotakuta, joka on kuollut, tai jotain minkä olette tunteneet verhon toisella puolella, tuolla hetkellä avautuu ovi ja ne ovat täällä. Niillä on pääsy luoksenne joka hetki. Olette kokeneet tätä koko olemassaolonne ajan maan päällä, mutta nyt jotkut ominaisuuksista ovat muuttumassa. Herkkyytenne sille on paljon suurempi, joten havaitsette sen eri tasolla ja opitte, miten käyttää tuota ulottuvuusovea.
 
Massiivinen määrä olentoja ympäri universumia käyttää juuri nyt tuota ulottuvuusovea. Ovea on käytetty sen tarkkailemiseen, mitä maaplaneetalla tapahtuu tällä hetkellä. Rakkaat ystävät, ei ole koskaan uneksittu, ei ole koskaan ollut aavistustakaan siitä, että ihmiskunta olisi näin korkealla tässä kohtaa evoluutiossaan. Itse asiassa, olette liikkuneet niin paljon jopa muutaman viime viikon aikana, etteivät jotkut järjestelmänne näytä enää sopivan. Asioita jotka olivat ennen teille hyvin tärkeitä, on nyt harkittava uudelleen. Monta kertaa ne kuviot joita olette laatineet päivästänne nauttimiseen tai tarkoitukselliseen olemiseen eivät sovi aivan samalla tavalla, sillä olette liikkuneet nopeammin kuin suurimmat unelmanne.
 
Tästä syystä jokainen olento universumissa on valpastunut sille, mitä maaplaneetalla tapahtuu, ja monet niistä vaihtavat ulottuvuutta tarkkaillakseen ja ollakseen täällä auttamassa. Nyt on monia olentoja, jotka haluavat auttaa teitä tämän siirtymän tekemisessä, koska olette hyvin lähellä - tällaista siirtymää ei ole koskaan ennen tehty. Missään universumin pelissä ei ole koskaan tehty nyt tapahtuvaa muutosta, minkä vuoksi on jännitystä ja teitä katsellaan.
 
Teistä voi tuntua vähän epämiellyttävältä ajatella, että teitä tarkkaillaan vuorokauden joka sekunti. Miten suoriudun? Mitä tämä merkitsee minulle? Olette tiedostaneet tämän vasta äsken ja nyt voitte ymmärtää, miksei voi koskaan enää olla salaisuuksia. Rentoutuminen tähän, jotta voitte elää tässä ympäristössä, on teidän jokaisen edessä oleva työmaa tällä hetkellä. Tämä on työtä, koska olette kulkeneet nopeammin kuin koskaan odotitte, mutta se on iloista työtä. Vaikka noiden tasojen harmonisoiminen vaatiikin ponnistelua, kerromme teille, että rakastatte sitä ja se tuo teidät Kotiin nopeammin, kuin luulitte. Tämä sallii teidän tuoda osia taivaan Kodista ja ankkuroida ne maahan luodaksenne oman visionne taivaasta maan päällä, sillä te olette oman universuminne keskus, ellette sattuneet tietämään tätä.
 
Harmonia
 
Jokainen on kuullut tämän viestin. Kuitenkin harmonia välillänne määrää, miten kauas tämä menee universumiin. Harmonia minkä luotte naapurienne, ystävienne ja vihollistenne kanssa, määrää seuraavat askeleenne, koska ihmiskunta ei muutu ainoastaan yksilötasolla, vaan myös kollektiivisella tasolla. Sitä on hyvin jännittävää katsella ja näemme, että teitäkin riemastuttaa näiden askelien ottaminen ja kuitenkin olette vähän peloissanne siitä, mihin tämä on menossa, koska se on tuntematonta. Kerromme teille, että te ette voisi olla suoremmalla polulla Kotiin. Te ette voisi olla paremmassa paikassa, kuin olette juuri tällä hetkellä, joten pyydämme teitä ensimmäiseksi hengittämään sitä sisään ja ottamaan omaksenne suurenmoisuuden, minkä olette kehittäneet tähän mennessä. Täytyy pitää kaikkia kädestä näiden seuraavien askelien ottamiseksi, koska vaikka se tapahtuu teille jokaiselle yksilötasolla, se tapahtuu myös kaikille samanaikaisesti.
 
Kauneuden tukkeet
 
On monia värähtely- tai saavutustasoja maaplaneetalla ja ympäri universumia. Ympäri universumia on monia, monia pelejä, jotka ovat pitkällä edellä maan värähtelyä. Mikään niistä ei kuitenkaan ole aloittanut tältä värähtelytasolta tai kyennyt kehittymään täysin eri värähtelytasolle ollessaan edelleen fyysisessä kehossa. Normaali tapauksessa maapallo ja sen asukkaat olisi pyyhitty pois, jotta peli olisi voitu aloittaa alusta seuraavalla tasolla. Kuitenkin tässä olette tekemässä siirtymää ettekä odota sen tapahtumista.
 
Olette taas kerran vetäneet kaikkea eteenpäin todellisuudessanne, joten haluaisimme kertoa, mitä jotkut tämän vaikutukset ovat ja mitä asioita tarkkailla, kun kauneus alkaa tulla esiin. Salaisuudet ovat häviämässä kaikilta alueilta. Tämä on säätämistä ja se tuo myös tuon kauniin ajan, millaista ei ole koskaan ennen ollut maan päällä, joten varautukaa siihen. Miltä tuntuisi, jos joku voisi nähdä teidät vuorokauden joka hetki? No, sitä tapahtuu ja meidän on kerrottava teille, että silloin kun te ette ajattele kenenkään katsovan, olette kauneimmillanne. Ne ovat aikoja, jolloin sallitte itsenne rakastaa itseänne. Monta kertaa koko persoona minkä laitatte toisille ihmisille esille, tukkii oman kauneutenne. Työskennelkää ja leikkikää siis sen kanssa. Etsikää tapoja olla läpinäkyvämpi.
 
Tämä tuo meidät tärkeään kohtaan. Tiedämme, että on erittäin vaikeaa ymmärtää tätä, mutta olette jumala. Tämä on sen ydinolemus, minkä näette jumalassa ja kaikissa uskonnoissa. Kaikki asiat joita olette pitäneet taianomaisina, ovat vain heijastusta omasta energiastanne, ja nyt opitte käyttämään sitä tarkoituksellisesti. Suurin ongelmanne maan päällä on, että teillä on ego ja ego kertoo teille, että jos olette jumala, niin teidän on oltava ainoa jumala. Huomaatte hyvin nopeasti, ettei se ole totta. Työnne seuraavassa tasossa on kyse siitä, miten tulette toimeen toisten jumalien kanssa ja teette heille tilaa.
 
Energeettinen ravinnonotto
 
Fyysinen kehonne on myös muuttumassa kristallirakenteeksi. Tässä fyysisessä muutoksessa ei ole kyse ainoastaan siirtymisestä hiilipohjaisesta piipohjaiseen, vaan käytännössä kyse on itse hiilielementin muuttumisesta kristallirakenteeksi. Lisäksi fyysiseen kehoon tulee vaikuttamaan suuresti nopea teknologinen kehittyminen lääketieteessä.
 
Esimerkiksi korostakaamme, että ihmiset ovat aina pyrkineet parantamaan fyysistä kehoa tietyn vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tällä hetkellä maan päällä kiitää tietoisuus kehonrakentajista ja urheilijoista, jotka ovat laittomasti käyttäneet steroideja kehonsa rakentamiseen. Kuitenkin olette vain muutaman askeleen päässä sellaisesta geeniymmärryksestä, mikä purkaa monia ihmiskunnan vanhoja salaisuuksia. Kaikki tulevat ymmärtämään energeettistä ravinnonottoa ja käyttämään sitä fyysisen kehon tasapainottamiseen. Tehokkaan välitysmenetelmän avulla ei ole mitään tarvetta täyteaineille ja steroidien vaikutukset voivat tulla kehoon energeettisesti ilman jälkiä aineista. Tarkkailkaa lääketieteen lehdistä merkittäviä läpimurtoja useilla alueilla, kun fyysinen ja metafyysinen tiede jatkavat sekoittumistaan.
 
Puhumme vain yhdestä alueesta, vaikka niitä on monta, mutta käytetään tätä yhtä aluetta esimerkkinä. Urheilijat haluavat rakentaa kehoaan, jotta he voivat olla vahvempia ja nopeampia ja nyt he ovat oppineet tekemään sen ilman ulkopuolisia vaikutuksia. Sitä voidaan tehdä jopa geneettisesti, pysyvästi. Tämä hämmentää monia lainlaatijoita ja ihmisiä, jotka valvovat urheilijoita ja yrittävät päättää, huijaavatko he, koska koko ihmiskuntaa määritellään nyt uudelleen. Fyysinen olemuksenne on pääsemässä siihen ydinolemukseen, mitä todellisuudessa olette, ja nyt se pystyy majoittamaan paljon enemmän ydinhenkeänne ja olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa. Uusi fyysinen kehonne kantaa enemmän valoa samalla tavalla, millä kristalli kantaa enemmän valoa kuin hiili.
 
Nyt se on tulossa välittömäksi reaktioksi, jolloin voitte kantaa valoanne tehokkaammin kuin koskaan ennen. Fyysiset muutokset kehossa alkavat vapauttaa kykyänne olla yhteydessä Kotiin. Monet teistä ovat jo tunteneet sen. Monet teistä ovat työskennelleet sen kanssa eri tasoilla ja käyttävät sitä päivittäisessä työssänne, mikä on erittäin kaunista. Nyt se mihin keskitytte, kasvaa enemmän kuin koskaan. Tämä on aina ollut totta, sillä olette luojia, mutta nyt se mihin keskitytte, kasvaa hyvin nopeasti, koska monia silmälappuja ja suodattimia, joita on käytetty suojelemaan teitä, ei enää tarvita. Alatte ymmärtää sen todellisen upeuden, mistä ihmisenä olemisessa on kyse.
 
Kosminen vitsi
 
Olette heijastus. Jumala on tehty teidän kuvaksenne tai teidät on tehty Jumalan kuvaksi ja se on kosminen vitsi. Katsotte peiliin ja pyydämme teitä vain ottamaan vastuun siitä. Pitäkää se, käyttäkää sitä kaikkeen, mihin haluatte, mutta ottakaa ensin vastuu omasta onnestanne. Käsityksenne ylimmästä olennosta on edelleen totta, sillä se mitä kutsutaan Jumalaksi, on itse asiassa kaikkien asioiden kollektiivivärähtelyä. Etsikää noita ilopalasia, noita pikkupaloja jotka tuovat teille nautintoa ja hymyn kasvoillenne.
 
Antakaa kehonne jokaisen solun uudistua, koska näiden osien kanssa jokainen meistä työskentelee useita vuosia, ei vain vuoteen 2012 saakka. Kun otatte ensiaskelia uuteen maailmaan ja siirrytte ihmisolentoina uuteen ympäristöön, sitä tapahtuu joka päivä vähän kerrassaan. Nyt opettelette tekemään monia näistä asioista sisäisesti ilman sitä ulkoista vaikutusta, minkä olette ennalta määritelleet. Tietäkää, että tämä johtuu osittain siitä, että olette jumala ja voitte mennä sisään muuttamaan itseänne, sillä toitte jonkin osan Kotoa. Toitte osan palapeliä, mitä emme voi koota, ennen kuin olette valmis laittamaan oman osanne pöytään. Nyt tätä tapahtuu enemmän kuin koskaan, sillä energia on jo liikkeessä. Olette jo päättäneet ja olette jo ottaneet ensiaskeleet ja me olemme hyvin ylpeitä teistä.
 
Olemme puhuneet näin aionien ajan, kuitenkin vasta lyhyen aikaa ihmiset ovat kyenneet kuuntelemaan. Toivomme teidän ymmärtävän, ettei kyse ole vain korvillanne kuuntelemisesta. Kyse ei ole vain tämän lähetyksen tai Isännän puheen kuuntelemisesta. Sen sijaan kyse on itsenne kuuntelemisesta, sillä kuulette henkenne puhuvan suoraan teille, jos vain annatte sille mahdollisuuden ja avaatte tuon oven.
 
Lähdemme luotanne kolmen pikkumuistutuksen kera, koska rakastatte niitä hyvin paljon. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne aina arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #549 : 21.11.2010 15:20:56 »




tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #550 : 01.01.2011 16:18:35 »

Terveisiä Pirjo Laineelta, välitti Aaviisuinen


Hyvät lukijat,

Taas on vuosi vierähtänyt ja haluan kiittää teitä kaikkia matkan jakamisesta näiden välittämieni viestien parissa. Kiitos myös teille kaikille, jotka olette tukeneet työtäni lahjoituksin. Olen ottanut ne kiitollisena vastaan.


On uskomatonta ajatella, että vuosi 2010 olisi ollut yhtä pitkä kuin edellinen vuosi - aiemmista vuosista puhumattakaan. Aika tuntemanamme käsitteenä tuntuu todella sulavan pois. Mielen on edelleen vaikea käsittää, miten se tapahtuu, mutta aika on jotenkin menettänyt merkityksensä - toisinaan viikko tuntuu kuluvan hetkessä ja toisinaan taas hetki voi tuntua ikuisuudelta.

Enää ei ole epäilystäkään siitä, että elämme ainutlaatuista muutosaikaa, jolloin kaikki - aivan kaikki - kyseenalaistetaan. Mitään ei voi ottaa itsestäänselvyytenä - "niin kuin aina on tehty". Joka hetki on tehtävä tietoisia valintoja nojaamatta entiseen pysyäkseen muutosvirran mukana. Jokaisessa hetkessä on mahdollisuus tehdä uusi valinta ja muuttaa elämän suuntaa. Ei ole taattua, että jokin entinen tapa toimii - itse asiassa se on hyvin epätodennäköistä. Ei ole myöskään taattua, että eilen tai hetki sitten keksitty uusi tapa toimii nyt. On pakko olla tietoinen joka hetki ja seurata sydämen ääntä - en pysty enää näkemään muuta tapaa elää. Mitään ei suunnitella, mitään ei odoteta - on vain tämä hetki ja tietoisuus. Mieli saattaa nähdä sen tyhjänä ja tylsänä, mutta todellisuudessa jokainen hetki pursuu mahdollisuuksia. Meidän on vain valittava ja annettava sen ilmestyä.

Mieli ei helposti usko näin yksinkertaiseen etenemiseen. Eikä ihme, koska olemme harjoitelleet toisenlaista toimintatapaa tuhansia vuosia. Näin ollen on melko turha odottaa, että osaamme uuden tavan hetkessä. Kyse on prosessista, joka tapahtuu luonnostaan - sitä nopeammin, mitä enemmän vain annamme sen tapahtua, ihmettelemättä kaikkia asioita, tunteita ja ajatuksia, mitä eteen tulee. Kaikki vastustus, kaikki analysointi pysäyttää hetkeksi prosessin, mutta ei siinäkään mitään väärää ole. Meidän pitää sallia itsellemme eteneminen juuri sopivaa tahtia. On turhaa olla levoton - se tapahtuu, mikä tapahtuu. Eikä kyse ei ole kilpailusta. Tässä tietoisuusmuutoksessa on kyse ennen kaikkea matkasta tai prosessista, minkä aikana koemme erilaisia asioita. Kuten jotkut henkiystävämme ovat todenneet, "olemme jo perillä" ja kyse on vain sen kokemisesta, miten sinne päästään …

Elämä on perimmiltään erittäin yksinkertaista ja kyse on vain kokemisesta ja nauttimisesta - ja antamisesta kaikille muille sama oikeus. Muulla ei ole merkitystä. Ei kohtaloa, ei tarkoitusta - vain vapaus ilmaista rajattomasti itseään, olla ja kokea, nauttia ja iloita. Kaikki on muuttunut ja muuttuu - kääntyy usein päälaelleen entiseen verrattuna. Myöskään nautinto ei ole välttämättä samaa kuin ennen. Mitä enemmän sielu tai henki on yhdistynyt ihmiseen, sitä täyteläisempää nauttiminen on. Se tuottaa iloa ja mielihyvää ihmishenkemme kokonaisuudelle ja laajentaa samoja osa-alueita kollektiivissa, koska olemme jokainen erottamaton osa kokonaisuutta - sen mitä teemme itselle, sen teemme myös kokonaisuudelle. Eikö silloin ole parempi nauttia elämästä kuin ruoskia itseään tai toisia muutokseen ja parempiin saavutuksiin - vaikka ne olisivat kuinka "yleviä ja henkeviä" tahansa - ja antaa kollektiivin tietoisuusmereen tilkka iloa ja mielenrauhaa eikä pahaa mieltä ja surua?

Olkoon uusi vuosi 2011 täynnä iloa, nautintoa ja itseä ilmaisevia kokemuksia!

Pirjo Laine
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
epona
Vieras
« Vastaus #551 : 06.01.2011 23:16:12 »

2011 - YHTENÄISYYDEN VUOSI
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark
( www.kuthumischool.com)
9.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Kuthumi, tervehdin teitä Jumalan ja kaiken olevaisen loistossa.
 
Olen pyytänyt tätä kanavaa jakamaan näkemyksiä tulevasta vuodesta 2011. Tämä merkitsee suurta henkisen kehityksen vuotta ihmiskunnalle. Monia sieluja lisää herää korkeammalle tarkoitukselleen ja muistaa sielunsa tiedon, sillä värähtelyn noustessa nousee myös hengen verho. Mitä korkeammalla värähtelette valossa, tietoisuudessa, sitä ohuempi verho on, kunnes saavutetaan ratkaiseva piste, missä alatte virrata sieluvalossa ja yhtenä kaiken kanssa - universumin, maan ja kanssasielujen värähtelyn kanssa. Virtaatte Jumallähteen, kaikkeuden värähtelyn kanssa. Niin se on ja niin tulee olemaan.
 
Maailman rahajärjestelmä
 
Vuosi 2010 toi monia katalyyttejä valmistelemaan heräämistä lisää ulkoisten muutosten kautta. Koko tuntemanne rahajärjestelmä muuttuu. Tämä on ahneuden ja vallan aikaansaama muutos. Olemme kuitenkin tietoisia ja käännämme tämän tilanteen korkeammaksi tarkoitukseksi, missä etsitte rauhaanne aineellisen tason ulkopuolelta, kun sielumuistonne heräävät taas kerran.
 
Käsittäkää, että kaikki mitä tarvitsette, on sisällänne. Se ei ole ulkopuolellanne. Ei ole koskaan ollut. Kuten olen sanonut monta kertaa valmisteluna tätä aikaa varten, pelkistäkää elämäänne kaikin tavoin. Kun taistelu korruptiota vastaan suuryrityksissä voimistuu, useammat huutavat oikeudenmukaisuutta ja rauhaa. Monet maat ja rodut yhdistyvät. Ihmiset kaupungeissa yhdistyvät. Tämä on voimanne. Sukujen voima. Tämä johtaa teitä kohti voittoa, ystäväni. Voittoa korruptiosta ja maan muutoksista. On aika tulla yhteen, jakaa satonne, puutarhanne ja tietonne. Auttakaa toisianne enemmän kuin koskaan. Erillisyyden aika on ohi. Kaikki perustat murtuvat, jotka eivät ole vahvoja.
 
Korjatkaa, mitä olette kylväneet
 
Mitä olette kylväneet elämässänne tähän saakka? Oletteko auttaneet toisia ilmaiseksi mahdollisuuksienne mukaan sydän avoimena? Vai oletteko suhtautuneet vastahakoisesti toisten auttamiseen edes pienimmällä tavalla? Mitä sydämenne kertoo? Millaista elämänne on nyt?
 
Sillä tekonne yksin päättävät tulevaisuutenne. Tämä on hyvin selvää tänä vuonna. Muistakaa, että on kaksi tasoa - sisäinen ja ulkoinen. Sisäinen - sydämenne, suhteenne Jumallähteeseen. Onko sisällänne rauha? Näettekö luomakunnan ihmeen ja kauneuden? Kunnioitatteko itseänne ja näin ollen toisia? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä esitettäväksi itsellenne. Yllytän teitä ottamaan aikaa nyt ja vastaamaan.
 
Se mitä sisällänne on, heijastuu ulkoiseen. Miten voitte kunnioittaa toisia, jos ette voi kunnioittaa itseänne? Miten voitte jakaa toisten kanssa, kun elätte puutteen pelossa? Joillakin teistä tämä pelko on niin suuri, että olette negatiivisten kuvitelmien kahleissa. Kyllä, kuvitelmien. Sillä pelkäätte sellaista, mitä ei ole tapahtunut. Pelkäätte tulevaisuutta. Kuvitelmissanne luotua tulevaisuutta. Miksi annatte näille mielen kuvitelmille niin paljon energiaa? Se on haaskattua energiaa.
 
Kaikki mitä olen opettanut teille tämän kanavan kautta, on ollut teidän valmistelemiseksenne tätä aikaa varten. Valmistelemaan teitä heräämiseen ja korkeampiin askeliin, joita jokaisen on nyt otettava menestyäkseen evoluutioprosessissanne.
 
Yhtenäisyys
 
2011 on täydellisen heräämisen vuosi mielessänne ja sydämessänne. Niiden pelkojenne ja kuvitelmienne karkottamisen vuosi, mitä voi olla tai ei voi olla. Tämä on syntymän aikaa. Uuden tietoisuuden syntymän. Uuden ajattelutavan.
 
On aika keskittyä onnelliseen tulevaisuuteen. Aika pelkistää elämäänne. Päästää irti velasta, roskasta ja vanhentuneista tunteista. Kyllä, suurella osalla ruuastanne on "viimeinen käyttöpäivä", eikö vain? Sanon, että myös vanhoilla tuskan ja katkeruuden tunteillanne on viimeinen käyttöpäivä. Se oli joulukuu 2010!
 
Viimeinen käyttöpäivä
 
Nyt on siis aika heittää pois vanhat loukkaavat muistot, sillä sitä ne ovat nyt - muistoja. On aika heittää ne pois. Aika siivota tunnekehonne kaapit. Aika päästää irti. Aika olla vapaa. Ne ovat ohi viimeisen käyttöpäivänsä.
 
Ystäväni, kun saatat loppuun nämä asiat, tunnet syntyneesi uudestaan. Kun kysyt, onko sisälläsi rauha, voitko nähdä koko luomakunnan kauneuden, onko sydämesi avoin, kun tarkastelet itseäsi rehellisesti ja siivoat tunnekaappisi täysin, synnyt uudestaan. Synnyt uudestaan valoon, vapauteen. Kehotan teitä meditoimaan tälle kanavalle antamani meditoinnin mukaan. Se auttaa teitä viimeistelemään tämän prosessin.
 
Ratkaiseva kohta
 
Tämä odottaa teitä, jokaista teitä. Vapaudessa ja uudessa rauhallisessa itseluottamuksessa voitte yhdistyä, riippumatta ulkoisista olosuhteistanne. Nimittäin kaikki tämä, mistä puhun, on sisällänne. Sitä kukaan ei voi ottaa teiltä. Ei kukaan. Tämä on totuus. Tästä ratkaisevasta kohdasta alkaen alatte luoda uutta. Synnytätte uuden valotietoisuuden olemukseenne. Valo pysyy kanssanne, sielussanne. Sitten kun kuolette, fyysinen kehonne jää maatasolle. Sielunne kulkee sielutason korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Sisälle rakentamanne valo auttaa teitä tuossa risteyksessä ja pysyy sieluolemuksessanne. Kaikki aineellinen millä olette mitanneet menestystänne, putoaa pois. Mitään tästä ei voi ottaa mukaan siirtyessänne rajan taa. Se pysyy kokemuksen sielumuistona. Mutta valo, korkeampi tietoisuus, kaiken rakkaus kulkee kanssanne sielutasolle. Ja siellä osallistutte suureen juhlaan. Juhlaan inkarnaatiosta, missä onnistuitte synnyttämään uuden yhtenäisen ihmiskunnan.
 
Yhtenäisyyden vuosi
 
Kehotan teitä koko vuoden 2011 pysymään tiukasti valossa. Antakaa sen olla kilpenne kaikkea negatiivista vastaan. Seiskää vahvana tietoisuudessa, valossa. Näin voitte luottavaisesti yhdistyä saamaan vahvuutta ja lohtua toisten samanlaista tietoisuutta olevien kanssa.
 
Myös maapallo käy läpi monia muutoksia ja saattaa loppuun monia syklejä. Tapahtuu maanjäristyksiä ja vulkaanisia purkauksia. Se on veden vuosi - paljon veden. Useissa paikoissa merenpohja nousee huomattavasti. Maan nesteet siirtyvät toiseen paikkaan. Sanon siis, että 2011 on yhtenäisyyden vuosi ihmiskunnalle. Vuosi on ratkaiseva koko tulevaisuutenne kannalta.
 
Mestari Kuthumi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #552 : 06.01.2011 23:17:33 »

TARJOAMME TEILLE KULTAISTA TILAISUUTTA
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman
(www.ronnastar.com)
Tammikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, taas kerran me, Isä/Äiti Jumalamme viestintuojat ja palvelijat, toitotamme kutsuhuudon kaikille niille mahtaville voimille tulla esiin ja yhdistyä, jotka muodostavat valojoukot. Te jotka olette olleet pirstoutuneena ympäri universumia monien menneiden aikakausien ajan, olette nyt kerääntyneet tänne siunatulle maaplaneetalle auttamaan uuden ajan ja uuden todellisuuden synnytyksessä.
 
Olette luoneet ja rakentaneet erillisyyden tunteen ja antaneet voimanne niille, jotka vahvistuivat jakamalla osiin ja kukistamalla. Se aika on ohi, rakkaat ystävät! On aika ottaa hallita alemmasta luonnostanne ja sitten aloittaa kaikkien myriadien osienne yhdistäminen taas harmoniseksi ja rakastavaksi valoastiaksi. Teidän on muodostettava yhteys mentaalikehonne harmoniaan. Teidän on palattava oivallukseen, että aivorakenteeseenne on tallennettuna täysin toimiva ja täydellinen viisaus- ja voimayksikkö, mitä kutsutaan pyhäksi mieleksi. Teidän on tyynnytettävä ja palautettava tunneluontonne niin, että se keskittyy solaariseen sydänkeskukseenne. Teidän on lakattava katsomasta itsenne ulkopuolelle saadaksenne vahvistusta omalle arvolle, rakkaudelle, menestymiselle ja totuudelle.
 
Teillä on sisällänne kaikki, mitä tarvitaan henkiseen tiedostamiseen, onnellisuuteen, yltäkylläisyyteen ja kyllä, ylösnousemukseen. Teillä on sisällänne oma jumalainen "minä olen" -olemuksenne ja oma yksilöllinen Jumaltietoisuutenne. Se ei ole tuolla jossain, se on sisällänne.
 
Egon halukehon yllytyksestä monet teistä ovat ihastuneet vallan ja omistamisen tunteeseen. Tulitte tosiaan kanssaluojina rakentamaan ja kehittämään aineellista ulottuvuutta ja nauttimaan siitä kauniille maaplaneetalle. Mutta jossain kohtaa matkan varrella jäitte niin kiinni saavutuksiinne - omaisuuteenne ja hamstraamiseen - että tästä tuli rakkautenne ja menestymisenne mitta. Jos olisitte riittävän voimakas ja vaikutusvaltainen, olisitte rakkauden arvoinen tai jos teillä olisi rikkauksien ja omaisuuden suurin varasto, teitä ihailtaisiin ja arvostettaisiin.
 
Kaiken energianne keskittäminen ulkoiseen ilmentämiseen saa aikaan vain hetkellistä tyydytystä sekä jatkuvaa turhautumista ja tyytymättömyyttä. Mitä tapahtuu, jos rikkaudet ja valta otetaan teiltä pois? Mitä tapahtuu, jos menetätte omaisuutenne? Millä sitten identifioitte itsenne? Olette ikään kuin menettäneet kaiken, mikä edustaa sitä, kuka ja mitä olette. Siksi hyvin monet menettävät elämänhalun - jotkut menevät äärimmäisyyteen ja riistävät itseltään hengen - koska heidän näkökulmastaan kaikki mitä he ovat rakastaneet ja arvostaneet, on otettu pois, myös tunne siitä, että on rakkauden ja kunnioituksen arvoinen.
 
Teidän on opittava keskittymään sisäiseen maailmaanne tai sielun turvapaikkaan. Sielulla, fyysisellä astialla ja erityisesti mielellä on omat rytmiset syklinsä ja tavoitteensa. Sielun haluna on keskittyä valaistumiseen. Mieli keskittyy saamaan ja säilyttämään informaatiota. Fyysinen keho keskittyy kokemaan aistien kautta. Ihmiset kokevat jatkuvasti kasvu-, pysähtymis- ja kuihtumissyklejä, mikä tekee tietä uudelle kasvu- ja laajentumissyklille. Mestari kääntyy sisäänpäin ja pyrkii parannettuun elämänlaatuun, kun taas heräämätön sielu etsii ulkoista ärsykettä ja mielihyvää fyysisten nautintoaistimusten ja aineellisen omaisuuden kautta. Rakkaus ulkoisena polttopisteenä tuo aina haavoittuvuuden tunteen ja jatkuvan tarpeen jonkin tai jonkun vahvistuksen saamiseen. Rakkaus sisäisenä polttopisteenä joka heijastetaan ulospäin, on jatkuvaa itsevarmuuden ja itsensä hyväksymisen virtaa ja pyrkimystä yhdistää tämä autuas ykseyden ja harmonian tunne koko luomakunnan kanssa.
 
Rakkaus on koko luomakunnan ydinolemus. Rakkaus sisältyy valon timantinkoviin hiukkasiin, joita virtaa Ylimmän Luojan sydänkeskuksesta, kosmisen elämänvoiman suurina virtoina, sen kyltymättömänä haluna kokea enemmän itsestään. Se on siunattu lahja koko luomakunnan käyttöön - kaikilla tasoilla korkeimmasta ja voimakkaimmasta alimpaan ja heikoimpaan. Siinä on kuitenkin ehtoja. On syntymäoikeutenne tuoda esiin oma ainutlaatuinen itseilmaisunne, rakastavan kanssaluomisen kautta ja harmoniassa jumalaisen suunnitelman kanssa, mikä on aina täysin Luojan suuren suunnitelman mukainen.
 
Miten rakastavia ovat luomuksenne, rakkaat ystävät? Millaisen temppelin olette rakentaneet sielullenne? Samaistutteko vain kehoonne ja sitten jatkuvasti tuomiten, keskittyen puutteisiinne ja verraten muihin taistelette jatkuvaa taistelua - lopulta vakuuttuneena epäonnistumisesta vääristyneen näkökulmanne vahvistamana (rakkaus/vihasuhde itsenne kanssa, mikä pitää teidät turhautuneena ja itse aiheuttamassanne kurjuudessa)? Millaisen maailman olette rakentaneet jatkuvilla ajatusmuodoillanne? Millainen esimerkki olette olleet puolisollenne, lapsillenne ja rakkaillenne? Heijastatteko tunnetta ylpeydestä itseenne ja tietoisuudesta, miten kallisarvoinen lahja elämä on? Näytättekö esimerkkiä pyrkimällä kehittämään myriadeja puolianne?
 
On avoinna polku teidän jokaisen seurattavaksi riippumatta tilanteista tai olosuhteista, joista löydätte ehkä itsenne - kultainen tilaisuus, joka odottaa voimanne omaksumista, yhdistymistä luovuuteenne ja niiden latenttien kykyjen esiintuomista, jotka olette tallentaneet syvälle muistipankkeihinne. Ja nyt enemmän kuin koskaan olemme lähellä, tarkkailemme ja odotamme auttaaksemme, kannustaaksemme, tehdäksemme ihmeitä ja tasoittaaksemme tietä - auttaaksemme teitä siirtymään eteenpäin ja ylöspäin.
 
Urheat valonkantajat, teidän kaikkien on aika murtautua syrjinnän, heikentämisen ja rajoittuneisuuden rajoista. Haastamme teidät, hengennaisina tulemaan majakoiksi ja esimerkeiksi mestarillisina naisina miesten keskuuteen. Anomme teitä, urheina ja rehellisinä miehinä tulemaan myötätuntoisiksi miehiksi naisten keskuuteen. Tällä tarkoitamme esteiden ja rajojen poistamista väliltänne, antaen ja hyväksyen toistenne lahjat ja ominaisuudet, kun yhdistätte nämä kipeästi tarvitut energiat mentaali- ja tunnekehoonne. Totuutenne lepää tietoisuutenne tasolla, Jumaltietoisuuden kosmisen lahjan omaksumisessa.
 
Teidän on yhdistyttävä hankkimaanne tietoon ja sitten havainnollistettava, että teillä on kyky elää uuden viisaustasonne mukaan. Korkeampi itsenne ja jumalainen olemuksenne määrittelee valmiutenne edetä vihkimysspiraalissa. Olemme kertoneet teille, että ylösnousemuspolku on hyvin yksinäinen ja maallinen prosessi. Vihkimyksenne on suunniteltu erityisesti teille ja vain teille, sillä ette ole kenkään toisen kaltainen. Ja kuitenkin kalliit ystävät, jokainen saavutus mikä nostaa teitä piirun verran tai askeleen kapealla mestaruuspolulla, nostaa myös ihmiskuntaa kokonaisuutena. Olette tulossa ainoaksi olemukseltanne, mutta yhtenä kaiken kanssa.
 
Yksi upeimmista lahjoista mikä on ulottuvillanne, silloin kun asutte ylösnousemuspolulle, on yhdistyminen korkeampien ulottuvuuksien autuaaseen tilaan. Kun olette saavuttaneet tämän tavoitteen, etsitte sitä aina uudestaan, sillä olette saaneet välähdyksen todellisesta olotilastanne. Rakkaat, kun yhdistytte lisää Jumaltietoisuuden timantinkoviin hiukkasiin pyhässä sydämessänne, alatte tuntea autuutta enemmän ja enemmän. Tunnette rakkauden voiman täyteyden ja laajuuden ja toisinaan tunnette sydämenne ikään kuin vuotavan ylitse tätä jumalaista rakkauseliksiiriä.
 
Voitte yhdistyä autuusulottuvuuksiin meditoidessa, erityisesti jos meditoitte kristallipyramidissanne. Kuitenkin perimmäisen tavoitteenne pitäisi olla tämän autuustilan saavuttaminen toimiessanne arkielämässä. Tätä kutsutaan olemiseksi maailmassa, muttei maailmasta. Kuvitelkaa suojelusenkelinne istuvan olkapäällänne, kun teette päivittäisiä askareitanne, ja pysykää keskittyneenä pyhään sydämeenne, jotta olette jatkuvasti tietoinen siitä jumalaisen rakkausvalon kipinästä, joka roihuaa sisällänne. Silloin kun voitte tehdä tämän, olette hyvin matkalla luomaan omaa yksityistä taivastanne maan päälle.
 
Ympyränlaki varmistaa, että värähtelymallit joita lähetätte, palaavat teille kumuloituna samanlaisella energialla (tai samojen taajuusmallien värähtelyillä). Olette energiapyörteen keskus, joka on tehty värähtelymalliympyröistä tai -silmukoista, joita olette heijastaneet aineen maailmaan solaarivoimakeskuksenne kautta. Solar plexuksenne on osuvasti nimetty, sillä aivan kuin maa ja ihmiskunta saa kosmista energiaa aurinkokuntanne auringosta, myös jokainen teistä säteilee elämänvoimaenergiaa omasta solaarivoimakeskuksestanne.
 
Kuvitelkaa hetki itsenne oman maailmanne keskukseksi. Olette voimalähde ja ajatuksenne, tekonne ja aikomuksenne säteilevät teistä energiasilmukkoina, jotka yhdistyvät samankaltaiseen energiaan. Tämä energia lisääntyy ja ilmentyy syyn ja seurauksen maailmaan ja sitten palaa teille vahvistaen kuvaanne todellisuudesta. Kehonne imee osan tuota energiaa, mikä luo tuskaa ja kärsimystä tai iloa ja siunauksia riippuen taajuuksista. Loppu virtaa ulos takananne ja tekee äärettömyysmallinne toisen silmukan, samalla kun korkeamman taajuuden energiajäämä virtaa vähitellen henkilökohtaiseen luomispyöräänne. Lisäätte jatkuvasti omaa negatiivista ja vaikutuksille altistunutta energiavankilaanne tai valokulkuneuvoanne ja alati laajentuvaa itsetietoisuuttanne. Emmekö ole kertoneet teille, että tulitte maan päälle kanssaluojiksi Jumalvoiman rinnalle?
 
Jokaisella teistä on kyky antaa jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuista siihen jumalaiseen suunnitelmaan, mitä nyt tehdään ihmiskunnan ja maan tulevaisuutta varten. Luoja on antanut teille poikkeuksellisen lahjan, ennenkuulumattoman etuoikeuden osallistua oman kohtalonne luomiseen. Jokaisella teistä on mahdollisuus tulla ihannoiduksi kuolevaiseksi. Teistä on tulossa hengen valelemia kuolevaisia, mikä vahvistaa kuolemattoman asemanne. Olette monipuolisia ja teillä on tietoisuus paljon useammilla tasoilla, mitä voitte ymmärtää tällä hetkellä. Olette kuolematon sielu kera kuolevaisen keho ja mielen. Olette sielun laajentumisen ja valon valelemisen prosessissa.
 
Teidän jokaisen on aika astua esiin, puolustaa näkemystänne ja tulla kuulluksi. Aloittakaa siitä, missä olette korkeimmalla ymmärrystasollanne, ja nähkää rakkaussuodattimellisten silmien kautta, tuntekaa sydän täynnä myötätuntoa ja toimikaa kera mielen, jota ei varjosta syyllisyys, pelko tai tuomitseminen. Tällä tavalla löydätte totuutenne, rakkaat ystävät. Tällä tavalla maailmanne ja todellisuutenne on ylitsevuotaa rakkautta, iloa ja yltäkylläisyyttä. Tämä on mestarin tie, totuuden tie ja tie takaisin kotiin.
 
Rakkaat valomajakat, ette voi ymmärtää, miten voimakkaita teistä on tulossa. Te, uudet maailman palvelijat, luotte aivot, massatietoisuuden, mikä tihkuu vähitellen ulos ja muuttaa vanhan kolmannen/neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmiä ja näin auttaa toisia vapautumaan syvään juurtuneesta pelostaan, häpeästään, arvottomuudestaan, syyllisyydestään ja köyhtymisestään. Kun laajennatte tietoisuuttanne ja sitten sitoudutte elämään totuuttanne sellaisena, kuin tunnette sen, alatte luoda korkeampien ja jalostuneempien taajuuksien massauskomusrakennetta, mikä liittyy yhteen toisten valon valelemien mallien kanssa ja näin säteilee rakkaus-valovärähtelyjä syyn maailmaan. Ja kun yhdistytte toisten samanmielisten kanssa, luotte synergiaa, mikä laajenee eksponentiaalisesti jalostuneen ryhmätietoisuuden jatkuvasti laajenevana ympyränä.
 
Kunnioitamme teitä urheudestanne. Tiedämme, että matkanne on ollut pitkä ja vaivalloinen. Kuitenkin kerromme teille tämän, suloiset ystävät: tuskan ja kärsimyksen ajastanne on vähitellen tulossa entinen muisto, mikä hitaasti haalistuu pois. Ihmeiden aika on käsillä. Joka päivä eliminoimme lisää rajoittavia energioita väliltämme, kun hävitämme lisää negatiivisuutta, mitä pyörii eetterissä. Vakuutamme teille, että pian saatte vahvistuksen siitä, millainen tuleva suuri aika on. Ja tiedätte yhtään epäilemättä sen oleellisen osan, mitä olette esittäneet.
 
Olin kanssanne, kun astuitte ensi kertaa tälle planeetalle hyvin monia aikakausia sitten, ja pysyn opastamassa, innostamassa ja ylläpitämässä teitä, kunnes olette valmis palaamaan todellisille tiluksillenne Isä/Äiti Jumalamme loistokkaisiin ulottuvuuksiin. Olen ikuisesti ystävänne, suojelijanne ja kumppaninne hengessä.
 
Olen arkkienkeli Mikael.
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #553 : 06.01.2011 23:19:54 »

VOIKO FYYSISEN KEHON PARANTAMINEN OLLA HELPPOA?
 
Heimopäällikkö Josephia kanavoinut John Cali
( www.greatwesternpublishing.org)
4.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
John Cali:
 
Päällikkö Josephia ja minua kritisoidaan joskus siitä, että sanomme usein, että elämän ja fyysisen parantumisen pitäisi olla helppoa.
 
Monta vuotta sitten sain omakohtaisen kokemuksen siitä, miten nopeasti kehomme voi parantua. Tässä on vähän editoitu ote artikkelista, jonka kirjoitin tuosta kokemuksesta.
 
"Yhtenä iltana viime kuussa paistoin päivällistäni uunissa. Kun se oli valmista, otin kuuman pannun varovasti pois uunista ja laitoin liedelle. Hetkeä myöhemmin nostin ajattelematta pannua paljaalla kädellä. Polttava kipu syöksyi käteni läpi, käsivarteen saakka. Pudotin pannun ja katsoin epäuskoisena valtavia punaisia palovammoja kämmenessäni.
 
"Kättäni jyskytti. Laitoin toisen käteni palaneen päälle ja muutaman hetken visualisoin parantavien energioiden virtaavan siihen. Palanutta kättäni poltti edelleen, mutta kipu oli vähentynyt, vaikka palovammat näyttivät kamalilta.
 
"Seuraavana aamuna olin unohtanut koko tapauksen. Käteeni ei enää sattunut. En ajatellut sitä. Myöhemmin tuona päivänä muistaessani palamisen katsoin kättäni. Se oli täysin normaali. Palovammat olivat hävinneet eikä siinä ollut mitään kipua tai vaivaa. Vakava palovamma oli parantunut täysin alle vuorokaudessa.
 
"Sitten käsitin, ettei vanha perusoletus "aika parantaa haavat", välttämättä pidä paikkaansa. Aika ei paranna meitä. Uskomuksemme ja sisäiset resurssimme tekevät sen.
 
"Uskomuksemme voivat parantaa meidät hetkessä. Tai muutamassa tunnissa. Tai se voi viedä vuosia. Tai ne eivät koskaan paranna meitä, ainakaan tässä elämässä. Kaikki riippuu uskomuksistamme. Ajalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa."
 
Joseph on puhunut parantumisesta monta kertaa. Hän on sanonut mm. tämän:
 
* Aika on täysin epäoleellista parantumisessa.
* Todellinen avain parantumiseen on aina sisällämme.
* Voimakkain ja ainoa parantajamme on sisällä.
* Kaikki parantuminen on aina itsensä parantamista, poikkeuksetta.
 
Puhuimme tohtori Eric Pearlista tämän viikon sähköpostissa. Hän on saanut aikaan merkittäviä parantumisia potilaidensa kanssa, usein välittömästi.
 
Tässä on päällikkö Joseph.
 
Päällikkö Joseph
 
Tiedämme monien ihmisten uskovan, että parantuminen, fyysinen tai millainen tahansa, vaatii aikaa. Tietysti tuo vanha perusoletus, minkä John mainitsi ajasta parantajana, näyttää olevan totta. Mutta kuten hän myös sanoi, aika ei ole parantaja. Se on vain "väline", jonka kautta koette parantumisen.
 
Te olette paras ja tehokkain parantajanne. Kaikki muut "jutut" - lääkkeet, leikkaus, lääkärit, ei-perinteiset parantajat, kaikki menetelmät ja tekniikat - ovat vain katalyyttejä. Eivät mitään muuta. Ne stimuloivat tuota sisäistä parantajaa. Jos ne eivät onnistu stimuloimaan tuota sisäistä parantajaa, ne "epäonnistuvat".
 
Uskollanne on jotain tekemistä kaiken tämän kanssa. Olette kaikki kuulleet tarinoita ihmisistä, jotka ovat parantuneet "taianomaisesti" sen uskonsa voimalla, että he parantuisivat.
 
Mutta se on vain osa selitystä. Siihen liittyy paljon enemmän.
 
Kuten olemme sanoneet monta kertaa vuosien saatossa, teidän kaikkien todellinen parantaja on sisällänne. Jos tuo parantaja ei kuitenkaan jostain syystä toimi, te ette parannu.
 
Niinpä se mikä pystyy stimuloimaan tuota sisäistä parantajaa, näyttää parantavan teidät. Mutta taas kerran, vain sisäinen parantajanne tekee todellisen parantamisen.
 
Ihmishistorianne tehokkaimmat parantajat - Jeesus, Harry Edwards, Edgar Cayce, Jumalaisen rakkauden parantajat ja monet muut - onnistuivat, koska he tiesivät, miten herättää sisäisen parantajan voimat. Tämä on heidän menestyksensä salaisuus. Se ei ole taikaa. Se ei ole ihme. Se ei ole mitään sen luontaisen parantumisvoiman ulkopuolella, mikä teillä kaikilla on.
 
Kehonne luontainen tila on täydellinen terveys, täydellinen tasapaino ja täydellinen hyvinvointi. Jos se jätettäisiin omien resurssiensa varaan ja jos pysyisitte poissa sen tieltä, kehonne parantuisi itsestään. Ja usein välittömästi. Ei ole mitään ns. parantumatonta sairautta, josta kehonne ei voi parantua täysin ja pysyvästi.
 
Kun päästätte fyysisen kehonne luontaiseen tilaansa - mikä on yhteys henkeen, sieluunne - se parantuu, se on terve. Niiden parantajien todellinen voima joista puhuimme - ja myös tohtori Eric Pearlin - on, että heillä on kyky yhdistää ihmiset omaan henkeensä.
 
Fyysisen kehonne parantaminen voi todella olla helppoa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #554 : 06.01.2011 23:21:00 »

URIEL PARANTAA
 
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 3.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Johdatteko vai seuraatte?
 
Jokaisella tilanteella ja vuorovaikutuksella on erityinen energiapuumerkkinsä, missä olette johtaja tai seuraaja. Johtajana asetatte energian ja voitte ilmentää valitsemanne lopputulokset. Seuraajana olette tilanteen energiassa ja oma energiavärähtelynne muuttuu sopiakseen tuohon kokemukseen. Teillä ei ole ilmentämisvoimaa, koska olette menneisyyden energiatasolla. Tämä estää teitä ilmentämästä mitään muuta lopputulosta kuin sen, minkä olette jo luoneet. Valinta on teidän - johdatteko vai seuraatte?
 
Näyttää helpommalta johtaa ja tietysti se luo teille edullisempia ja tyydyttävämpiä lopputuloksia, mutta se on teille myös uusi paikka, uusi toimintamalli elämässänne, koska johtajana ilmennätte erilaisia lopputuloksia, jotka tekevät eroa sieluryhmäänne. Johtajana kuljette usein yksin ettekä pysty yhdistymään toisten kanssa, koska he eivät ole teidän energiatasollanne. Mutta parantumistarkoituksenne on täytetty, kun johdatte, koska silloin voitte saada karman päätökseen ja saattaa loppuun nämä ikivanhat energiat.
 
Perussyy seuraamiseenne on sallia toisten kokea parantumista. Seuraajana laitatte itsenne toisten energiatasolle, jotta voitte antaa heidän kasvaa - tai niin ajattelette. Mutta seuratessanne ette tee mitään energian muuttamiseksi ja toivotte, että toiset löytävät tapoja muuttaa näitä energioita parantumisensa kautta. Koska olette muutoskatalyytti, seuraamalla rajoitatte muutosmahdollisuuksia. Seuraajana ympärillänne on niitä, joilla on samanlaiset energiat, mutta ette ehkä tiedä sitä, että he katsovat teihin johtajina, minkä vuoksi he torjuvat teidät ja parannustarjouksenne.
 
Kuljette ehkä yksin jonkin aikaa, silloin kun johdatte, koska olette eri energiavärähtelyssä kuin muut ympärillänne ja menneisyydessä mallinanne on ollut seurata parantumisen tapahtumiseksi. Älkää pelätkö ilmaista aikomusta elämänne energioista - olkaa hyvin selkeä pyytäessänne, mitä haluatte. Vedätte puoleenne niitä, jotka sopivat näihin värähtelyihin, ja luotte elämänkumppaneita, jotka jakavat korkeimmat energianne ja voivat sallia teidän ilmaista korkeinta ja parasta itseänne johtajana, alullepanijana ja kanssaluojana uusissa elämismalleissa itsellenne ja maailmalle.
 
Elämän ulottuvuudet
 
Kun aloitamme uutta vuotta, meistä tuntuu, että meillä on hyvin paljon tekemistä muuttaaksemme maailman ja itsemme. Jokainen uusi tiedostamistasomme avaa silmät sille, mikä on "väärin" ympärillämme. Mutta kykymme siirtyä uudelle energiavärähtelytasolle sallii meidän tiedostaa yhteydettömyytemme, harha-askeleemme, virheemme ja huonot valintamme. Sitten menneisyys syöksyy tapaamaan meitä ja voimme joko tunnistaa itsemme voimakkaaksi kanssaluojaksi tai tuntea heikentyvämme jokaisesta voimattomasta askeleesta, minkä ajattelemme ottaneemme. Näin tiedämme, missä ulottuvuudessa asumme, ja se mihin menemme tästä hetkestä, on nousemista korkeampaan elämiseen tai laskeutumista voimattomaan menneisyyteen.
 
Kolmas ulottuvuus on egon koti ja korkeampi ulottuvuus on aina yhden askeleen sen yläpuolella. Elämässä ei ole kyse egon voittamisesta, tuhoamisesta tai lopettamisesta, koska se palvelee tärkeää tarkoitusta. Haasteenamme on viedä ego korkeampiin ulottuvuuksiin, muuntaa sen rajoittunut ajattelu rajattomaksi henkiseksi kumppanuudeksi sielun kanssa. Silloin kun yritämme tuhota egon, yritämme korjata jotain, missä ei ole vikaa. Transformaatiossa ei ole kyse tuhoamisesta, siinä on kyse energioiden ja muodon muuttamisesta ja uuden värähtelyn luomisesta. Tämä prosessi rakentaa vanhalle tunnustamalla sen erittäin tärkeän roolin elämässämme ja olemalla aina valmis ottamaan askeleen uuteen suuntaan.
 
Haluamme aina olla eri paikassa kuin siinä, missä olemme, erityisesti silloin kun se on täynnä vaikeuksia. Mutta olemme valinneet paikkamme tietoisesti tai tiedostamatta ja se on aloituspaikkamme korkeamman ulottuvuuden elämiseen. Voimme nauttia elämästä ja sen siunauksista mistä tahansa ulottuvuudesta, koska korkeamman ulottuvuuden eläminen on henkinen prosessi, mikä heijastuu fyysisyyteen. Olemme kauan uskoneet, että eläminen korkeammassa ulottuvuudessa poistaa meidät maailmasta eikä se poista - se vain antaa meille eri näkökulman maailmaan.
 
Valitsemamme ulottuvuus - on se sitten kolmas, neljäs, viides tai sen yli - on juuri oikea meille. Ja kuljemme edestakaisin, joten toisinaan olemme kolmannessa, sitten siirrymme korkeampaan, sitten tapahtuu jotain, mikä tuo esiin pelkomme, ja palaamme taas kolmanteen kokeaksemme ja vapauttaaksemme tuon pelon. Sitten voimme siirtyä taas eteenpäin. Mutta jokaisella edestakaisella liikkeellä päästämme irti vähän lisää, joten pysymme korkeammassa ulottuvuudessa pidempään ja siitä tulee tutumpi ja mukavampi. Lopulta opimme kiintymättömyyttä, mikä on välttämätöntä pysyäksemme korkeammassa ulottuvuudessa, ja kun egomme löytää paikkansa henkisessä kumppanuudessamme, löydämme ulottuvuuden, joka tekee meistä onnellisen, ja siirrymme voimakkaaseen ja mestarilliseen elämiseen.
 
Luokaa tilaa aikomuksellenne
 
Jokainen uusi vuosi alkaa päätöksellä olla parempi, fiksumpi, menestyneempi ja onnellisempi. Ja tätä kestää yleensä jonkin aikaa, sitten palaamme takaisin vanhoihin tapoihin ja uudesta vuodesta voi tulla edellisen toistoa. Mitä tapahtui? Ilmaisimme hyvät aikomuksemme eikä mikään kuitenkaan muuttunut. On eräs hyvin hienovarainen ymmärrys, mikä auttaa tekemään päätöksiä, jotka pystyy pitämään, ja sitten näkee haluamiaan tuloksia elämässään, ja se liittyy siihen, miten ilmaisee aikomuksensa.
 
Kun teemme jonkin vuoden lopussa uuden vuoden lupauksia, tarkastelemme kaikkia asioita, joita emme tehneet, joita ei tapahtunut tai jotka eivät toimineet haluamallamme tavalla. Lupauksemme keskittyvät silloin elämämme korjaamiseen. Mutta ei ole mitään korjattavaa, koska ei ole mitään vialla. Kaikki on aina täydellistä ja jumalaisessa järjestyksessä tuossa hetkessä. Voimme muuttaa mitä tahansa, silloin kun teemme sen ainoan asian, mikä sallii muutoksen tapahtua - muutamme ajatteluamme. Ilman sitä mikään ei koskaan muutu, koska ajatustemme energia luo todellisuuden, missä elämme.
 
Silloin kun aiomme jotain tapahtuvan, luodaan energiapyörre, mikä alkaa liikuttaa energiaa kohti aikomustamme. Tämä uusi energiapyörre yhdistyy kaikkeen, mikä tukee sitä ja on linjassa sen kanssa, ja törmää kaikkeen, mikä ei ole. Tunnemme harmonian tukevina ja positiivisina tapahtumina ja törmäykset pelkona ja vastustuksena. Ja jos yritämme pitää kiinni kaikesta, menemme aikomuksemme transformatiivisia energioita vastaan emmekä anna niiden ilmentyä. Sitten tunnemme olevamme jumissa.
 
Luodaksemme voimallisen, positiivisen ja kestävän muutoksen meidän on aloitettava oivalluksesta, että kaikki elämässämme on täydellistä. Silloin voimme antaa energiapyörteen laajentua ja kun näin tapahtuu, se vetää puoleensa sitä, mikä resonoi sen kanssa, ja työntää pois kaiken, mikä ei resonoi. Yksi asia jonka voimme oppia, on päästää irti sujuvasti siitä, mikä yrittää kovasti lähteä, jotta voimme kutsua sen korvaajaa. Tämä irtipäästämis- ja vastaanottamisvirta sallii aikomustemme ilmentyä.
 
Ilmaiskaa tälle uudelle vuodelle aikomukseksenne se, mitä haluatte saada elämäänne tällä hetkellä, ja olkaa valmis sujuvasti päästämään irti siitä, minkä on lähdettävä, jotta voitte luoda tilaa aikomuksellenne ja sallia ihmeiden paljastua vaivattomana virtana, mikä luo sen tyydyttävän, voimallisen ja iloisen elämän, josta uneksitte ja jonka voitte luoda oikealla aikomuksella.
 
Loppuelämä
 
Yksi mielenkiintoinen asia aikuisissa indigoissa ja kristalleissa on niiden asioiden lukumäärä, mitä he tekevät elämässään. Itselläni on ollut useita tehtäviä ja elämäni suunta on muuttunut dramaattisesti monta kertaa. Vaikka olen joskus toivonut, että voisin tehdä yhtä asiaa ikuisesti, tiedän, että kyllästyisin ja menettäisin kiinnostukseni ajan kuluessa. Emme voi tarkastella elämämme polkua tai tarkoitusta "loppuelämänänne", koska energiamme muuttuu jatkuvasti. Voimme tarkastella, mikä meitä kiinnostaa tänään, ja olla avoin muuttumaan tulevaisuudessa.
 
Olemme ensimmäinen sukupolvi (jotka olemme nyt yli 40), joka ei ole nauttinut elinikäisen työpaikan, monien vuosikymmenten avioliiton tai vakaan ja ennustettavan elämän eduista. Joskus se on hyvä asia, toisinaan siitä voi tulla pelottavaa. Monet tuntemani indigot ja kristallit tuntevat, että he ovat taloudellisesti valmistautumattomia eläkkeelle jäämiseen, luovat uusia ura- ja ammattitilaisuuksia ollessaan 40- tai 50-vuotiaita eivätkä ajattele pysähtymistä 60-, 70-vuotiaana tai sen yli. Mutta olemme myös epävarmoja siitä, miten etenemme noilla alueilla, koska olemme ensimmäinen sukupolvi, millä on käytännössä rajattomat mahdollisuudet valita, mitä teemme loppuelämämme.
 
Olen itse iloinen, ettei kukaan pakota minua jäämään eläkkeelle 65- tai 70-vuotaana ja että tiedän voivani käyttää lahjojani millä tahansa tavalla, jota pidän innostavana. Voimme katsoa epävarmaa tulevaisuuttamme epäillen tai voimme nähdä sen siksi, mitä se on - tilaisuus valita se, mikä sopii meille, sen sijaan että yritämme sopia ammattimalliin, joka on meille väärä eikä salli mitään ilmaisemisen vapautta. Olemme niin lahjakkaita, että meidän on käytettävä lahjojamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja tämä merkitsee sellaisen ammattipolun valitsemista, mikä tuo meille iloa.
 
Mitä haluat tehdä loppuelämäsi? Et ehkä pysty vastaamaan tähän kysymykseen ja se on ok, koska sinun pitäisi kysyä sen sijaan "mitä haluat tehdä juuri nyt?", koska vastaus muuttuu ajan kuluessa. Inventoi siis lahjasi ja ilmaise aikomukseksesi käyttää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kulje sitten eteenpäin tuota polkua ja tullessasi risteykseen valitse seuraava polkua, mikä tuo sinulle eniten iloa. Meillä on rajattomasti vaihtoehtoja ulottuvillamme, silloin kun olemme valmis ilmaisemaan itseämme ja lahjojamme maailmalle ja jakamaan energiamme maailman kanssa tavoilla, jotka ovat tärkeitä meille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 35 36 [37] 38 39 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: