Sivuja: 1 ... 36 37 [38] 39 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 292619 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #555 : 13.01.2011 15:32:50 »

Tää saattaa olla jo täällä, mutta laitan kun tuntuu nyt niin ajankohtaiselta. angel

UUDESTISYNTYMINEN TIMANTTIVALOON: KOSMISEN KRISTUS-ENERGIAN
AKTIVOIMINEN MAAN PÄÄLLE JA TÄHTILAPSEN SYNNYTTÄMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (www.starchildascension.org)
Elokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat valotyöntekijät, elokuussa jatkatte edelleen voimakkaiden muutos- ja transformaatioenergioiden elämistä sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Nämä muutokset ovat vaikutusta uusien valokoodien verkkoaktivoinnista kolmen pimennyksen aikana, joita teillä oli heinä- ja elokuussa. Timanttivalosiemenet aktivoidaan ihmisten sydämissä kollektiivisesti, mikä sallii jokaisen ihmisen, joka on avoin ja valmis, vastaanottaa kosmisen Kristus-energian armon ja siunaukset olemukseensa.

Timanttivalo virtaa kosmisesta sydämestä maapallolle vasta-aktivoitujen ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne kristalliverkot ja tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan energiaa. Se on energiaa, joka tukee uuden maapallon ilmentämistä ja kosmisen sillan tai yhteyden luomista valon tähtikenttiin - näitä te olette muodostamassa itsellenne. Kulkuväylä unohdusverhojen ohi kotiinne tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan tietoisiksi tähtikulkijoiksi ja kosmisiksi matkaajiksi.

Rakkaat ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia valokehonne energiakentässä ja fyysisessä kehossanne. Ensiksi timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla valokehoonne, mikä sallii teidän välittää ja säteillä henkistä valoa kuin upea timantti, kun pyhät geometriat sykkivät valoa ja ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu energia on räjäytetty timanttivalon syöksyessä energiajärjestelmän läpi. Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat energiat sydämen kanssa.

Toisia tuntemuksia kehossa ovat saattaneet olla intensiiviset unet, voimakkaat energiasyöksyt, unettomuus, uupumus ja hyperaktiivisuus. Kun energia tasapainottuu ja siihen sopeudutaan, se tekee tietä selvemmille voimakkaan ilon ja rauhan tunteille syvällä tasolla sekä lisääntyneelle elossaolemisen ja hyvinvoinnin tunteelle, kun astutte uuden maapallon tilaan. Monet teistä kokevat jo näitä voimakkaita autuuden ja ilon tunteita, kun alemmat chakrat ovat puhtaita ja harmoniassa sydämen ja korkeampien chakrojen kanssa, jotka ovat sielun kulkukäytävä. Näin keho ja sielu yhdistyvät sydänchakrassa, taivas ja maa yhdistyvät ja kosminen Kristus-tietoisuus löytää ilmaisun maan päällä niiden kautta, jotka ovat avautuneet tällä prosessille.

Elementaaleihin yhdistyminen ja lohikäärmetietoisuustyö

Rakkaat ystävät, kun edistytte yhdistymisessänne planeetan elementaalienergioihin, yhdistytte taas lohikäärme-energiaan rakastaen ja kunnioittaen. Lohikäärmeet kantavat luomisen tulielementaalienergioita planetaarisella ja kosmisella tasolla. Ihmisrodun mentaalikehon kehityksen edistämiseksi sovittiin menneisyydessä, että luovan tulen intensiivisen energian sallittaisiin vetäytyä ja viileämmistä mentaalivoimasta tulisi vallitseva joksikin aikaa. Ja niin se oli, että lohikäärme-energian sallittiin vetäytyä tietoisuudestanne ja tämä johti hylkäämisen, pelon ja vihan tunteisiin. Tätä edustivat mytologioissanne tarinat lohikäämeistä, jotka olivat pahoja ja jotka täytyi tappaa ja alistaa.

Tietäkää, että nyt on aika vapauttaa ja palauttaa lohikäärme-energia uuteen tehtäväänsä maan päälle. Maan, ilman, tulen ja veden lohikäärmeet kantavat luovaa tulta ja ovat valmiina palvelemaan Jumalan suunnitelman paljastumisessa uudella maapallolla. Se voimakas jännitys ja ilo, mitä monet teistä tuntevat, on lohikäärmeiden iloa, koska ne kulkevat taas kerran joukossanne ja ottavat oman tehtävänsä luovien tulien ylläpitäjinä Enkelielohimin ohjauksessa, luotaessa muotoa uudella maapallolla. Ensimmäinen merkittävä tehtävä mihin maapallon lohikäärmeet ovat ryhtyneet, on ollut myrkyllisten tunnejäämien puhdistaminen sekä ihmisen energiakentästä että maasta.

Ydinaseohjelmien tuloksena myrkyllistä energiaa on kerääntynyt maan tunnekenttään. Maan lohikäärmeet ovat yhteistyössä muiden maan sisäisten olentojen kanssa vieneet tätä planeetan eri voimakohtiin. Ensimmäisen atomipommimassatuhon - Japanin Hiroshima - vuosipäivänä 6.8. lohikäärmeet vapauttivat tämän energian ja poistivat sen maapallolta. Tämä tehtiin sen inkarnoituneiden valotyöntekijöiden ryhmän avustuksella, jonka erityistehtävänä oli aktivoida oma lohikäärme-energiansa ja työskennellä lohikäärmeiden kanssa tässä puhdistamisprosessissa, uudistumisen tai uudestisyntymän edistämiseksi.

Rakkaat valotyöntekijät, lohikäärme-energioiden paluu on vaatinutteiltä yksilöinä sen, että yhdistytte täysin kundaliini-tuleenne, sillä se on ihmismuodon lohikäärme-energiaa. Maalohikäärmeenne "sisäinen tuli" on kiekolla juurichakrassanne, kunnes se aktivoidaan, ja sitten se vapautuu selkärankaan ja nousee ylöspäin. Tässä prosessissa tuli sytyttää alemmat chakrat niin, että tapahtuu energiaräjähdys. Sitten saattaa nousta voimakkaita seksuaalienergiaan liittyviä tunteita, kun näihin energioihinsopeudutaan. Tällä kertaa näiden energioiden on kohottava sydämeen, missä ne voivat yhdistyä niiden kosmisten tulilohikäärme- tai tähtilohikäärme-energioiden kanssa, jotka laskeutuvat sydämeen ja yhdistyvät maalohikäärme-energiaan. Tämä saa aikaan uuden energian, mitä kutsutaan sydänlohikäärmeeksi ja mikä kantaa myötätunnon, viisauden ja rakkauden luovia energioita.

Tässä prosessissa sakraalichakraa aktivoidaan voimakkaasti ja se yhdistyy sydämeen. Myös käpylisäkettä aktivoidaan vastaanottamaan tähtilohikäärme-energiaa ja kehitetään uusi yhteys sydämeen. Tämä sallii kosmoksen ja maan luovien tulien virrata kehon ja valokehon läpi, mikä mahdollistaa luomis- ja ilmentämisvoiman kvanttilisääntymisen. Olemme varmoja siitä, että toivotatte innoissanne takaisin lohikäärme-energian ja kunnioitatte sen työtä uuden maapallon ilmentämisessä kanssanne.

Uuden maapallon uuden arkkityypin syntymä: tähtilapsi

Rakkaat ystävät, tänä uusien alkujen aikana saatte uusia valokoodeja, jotka välittävät informaatiota ja energiaa käytettäväksenne uuden maapallon ilmentämisessä. Ensimmäinen näistä koodeista antaa mallin olemuksellenne, kun alatte rakentaa valon kultaista aikaa maapallolle. Tämä on sen tähtilapsen, taikaolennon arkkityyppi, joka tulee tähdistä maan päälle kantamaan kosmista valoa ja luomaan valosiltaa taivaan ja maan välille!

Olette kaikki valmistautuneita ja valmiita aktivoimaan nämä lapsikoodit. Pyhä sydän on aktivoitunut ja kaksoisliekkikoodit ovat luoneet tasapainoa ja harmoniaa. Jumalainen feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat astuneet pyhään liittoon, yhdistyneet jumalaisen rakkauden kultaliekissä ja ylösnousseet timanttivaloksi tullakseen kosmisiksi valotanssijoiksi. Jeshuan ja Maria Magdaleenan arkkityyppinen avatara-energia viimeistelee kehitystyötään planeetalla ja tämä uusi lapsen arkkityyppi on valmis aloittamaan esiintulemisensa planeetalla.

Tähtilapsi on tietoinen kosmisesta ja galaktisesta perinnöstään ja perintöosastaan. Tähtilapsi on lumoutunut ja iloinen olemisesta maan päällä ja elää iloista aineellisen maailman seikkailu- ja löytämiselämää - samalla täysin tietoisena äärettömyydestään valo-olentona, joka elää monissa ulottuvuuksissa yhtä aikaa.

Tähtilapsen energia on valoa ja se on täynnä iloa ja autuutta. Se on leikkisää ja virtaavaa ja se kutoo jatkuvasti valoa ilmentääkseen ja luodakseen maan päällä. Arkkityyppinä se sisältää kaiken itsessään. Se on tasapainossa ja itseriittoinen ja kuitenkin rakastava ja antelias. Se on viaton, intohimoinen ja taianomainen. Se elää taian ja ihmeiden maagisessa tilassa. Ja kuitenkin se on rakastavan yhteisön rakastava osa ja se tuntee rakkauden ja sitoutumisen vetoa niihin, jotka ovat rakkaita se sydämelle. Se kunnioittaa vastuullisuutta valoa kohtaan ja valon palvelemista seremonioiden ja rituaalien sekä tanssin, laulun ja leikin kautta!

Rakkaat ystävät, taivas on yhdistynyt maahan tietoisuudessanne ja on aika antautua rakkaudelle ja sallia tähtilapsen ilmestyä esiin ja syntyä teissä! Muistakaa, että kotinne on tähdissä, ja muistakaa, että kotinne on maan päällä, ja ne ovat yhtä teissä. Muistakaa rakastaa ja olla lempeä ja antelias, mutta myös leikkiä intohimoisesti ja mielikuvituksekkaasti luoden unelmia, jotka ilmentyvät uusina ja upeina todellisuuksina aineelliseen ulottuvuuteenne.

Ja niin, rakkaat ystävät, tässä voimallisessa elokuussa toivotamme teille iloa, naurua ja rakkautta valomatkallanne maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #556 : 13.01.2011 15:34:11 »

FYYSINEN ASTIA ON IHMEELLINEN LUOMUS

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, kun siirrytte eteenpäin valaistumisen polulla ja alatte paremmin ymmärtää kosmisia lakeja ja universumin toimintaa, toivotamme tervetulleeksi tilaisuuden antaa teille toisinaan parempaa ymmärrystä luomisen käsitteistä ja fyysisen astian monimutkaisuudesta. Siksi haluaisimme antaa teille perusteellisen selityksen eetterikehon rakenteesta ja sen merkityksestä ylösnousemusprosessissa.

Eetterikeho tai eetteriverkko mikä on koostumukseltaan paljon hienojakoisempaa kuin maallinen keho, viittaa fyysisen kehon näkymättömään vastineeseen. Eetterikeho muodostuu fyysisestä aurasta, mikä ilmaisee terveytenne fyysisen tilan eri värinä ja vääristyminä tai niiden puuttumisena eetteriverkkokuviosta. Tuskan, kärsimyksen ja katkeruuden tunteet ovat ajatusmuotoja, jotka estävät teitä tulemasta siksi valonkantajaksi, mikä teidän on tarkoitus olla. Aurakenttä on näkymätön sähkömagneettivoimakenttä, mikä ympäröi fyysistä kehoa, ja se voimistaa energiaa teihin ja säteilee värähtelytaajuusmalleja teistä.

Mentaalikehon aura eetteriverkossa on lähes olematon niillä, jotka ovat jääneet kiinni kolmannen ja neljännen ulottuvuuden rajoituksiin, koska he näkevät maailman ja tapahtumat harhasuodattimen kautta, jonka ovat luoneet heidän menneet uskomuksensa, ajatuksensa ja tekonsa.

Silloin kun ollaan kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä, tunnekehon hallitseva voima on astraalitaso. Siksi valtaosaan ihmisistä vaikuttavat heidän peruspersoonansa ja egon halukeho, mikä muodostuu menneisyyden tyydyttymättömistä kaipauksista, arvottomuuden ja rakkaudettomuuden tunteista ja tunne-epätasapainosta. Yksi dramaattisimmista vaiheista ylösnousemusprosessissa on siirtyminen massatietoisuuden uskomusjärjestelmän tunnevääristymien läpi, korkeampien ulottuvuuksien vakauteen, raikkauteen ja harmoniaan.

Älkää koskaan unohtako, että pelko vie voimanne. Yleinen massatietoisuuden uskomusjärjestelmä saa voimansa negatiivisesta ja vihamielisestä ajattelusta ja vastustuksesta uusia käsityksiä ja muutosta vastaan. Valtaosa massoista on jähmettynyt tuskan ja kärsimyksen todellisuuteen, mutta he ovat haluttomia punnitsemaan uusia laajentavia ajatuksia, mitkä vapauttaisivat heidät itseaiheutetusta rajoitusvankilasta.

On elintärkeää, että pysytte tiukasti maadoittuneena ja tasapainossa hyväksytyllä kaksinaisuusasteikolla, samalla kun toimitte kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa. Teidän on myös pyrittävä muodostamaan tunneharmoniaa ja -seesteisyyttä neljännen ulottuvuuden harhamaailmaan, kun etsitte viisautta ja pyritte sopeutumaan alemman viidennen ulottuvuuden mentaalitasolle. Teidän on oltava aina valppaana sielunne ja korkeamman itsenne kuiskauksille. On myös tärkeää ymmärtää, ettei teillä ole vain yksi korkeampi itse, vaan monia korkeamman itsenne sirpaleita/kipinöitä ripoteltuna ympäri universumia.

Ylösnousemusprosessi tuo mukanaan asteittaisen yhdistymisen korkeamman itsenne seuraavaksi korkeampaan taajuusulottuvuuteen ja sen omaksumisen. Olette laajentamassa valoanne ja tietoisuuttanne. Transformaationne itsemestaruuteen sekä ylösnousemusprosessi nopeutuvat kovasti, sitten kun olette laajentaneet henkilökohtaista valoelämänlankaanne - eteeristä valoputkea - mikä on ydinyhteytenne jumalaiseen "minä olen" -olemukseenne. Olette myös muodostamassa uudestaan yhteyttänne elämänvirtaan henkilökohtaisen antakarananne kautta (valon sateenkaarisilta), mikä sisältää Luojaolemusta nimeltään timantinkovat hiukkaset. Monina menneinä aikakausina ihmiskunta on heikentänyt yhteyttä elämän/valonvirtaan niin, että useimmissa ihmissä siitä on tullut vain pieni noro.

Jokaisessa teissä on säteilypallo, minkä tuottavat aurakenttänne ja sielulaulunne värähtelymallit. Ylösnousemus merkitsee kehon koko chakrajärjestelmän saattamista tasapainoon, mikä edistää eetterikehon/aurakentän puhdistamista, jalostamista ja tasapainottamista. Tavoitteenne on palauttaa eetterikehonne ja aurakenttänne täydelliseen jumalaiseen piirustukseensa, mikä on ihmisen alkuperäinen kehosuunnitelma, jota kutsutaan Aatami/Eeva Kadmon-valokehoksi.

Tarkkailemme teitä monikehojärjestelmänne - fyysinen, mentaalinen, tunne ja eteerinen - värinauhojen avulla, joita ovat luoneet ajatuksenne ja tekonne monissa elämissänne aikakausien aikana. Energiapuumerkkinne muodostuu värähtelytaajuusmalleista, joita lähetätte päivästä toiseen ajatustenne ja tekojenne kautta. Energiapuumerkkinne voi vaihdella suuresti, kun toimitte kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä. Kuitenkin edetessänne valaistumispolulla energiapuumerkistänne tulee vähitellen harmonisempi ja melodisempi ja lopulta siitä tulee osa pysyvää sielulauluanne. Sielunne etenemistä tarkkaillaan sielulaulunne taajuuksilla, ei päivittäisillä teoillanne.

Sielulaulunne on muodostunut ehdottoman rakkauden, viisauden, tasapainon ja harmonian neljännen ulottuvuuden keskiosan ja korkeampien ulottuvuuksien värähtelymalleista. Itsemestarina energiapuumerkkinne ja sielulaulunne yhdistyvät äänen ja värin taivaalliseksi mandalaksi, mistä teidät tunnistetaan korkeammissa ulottuvuuksissa. Teidät tunnistetaan sisäisen valonne loistosta. Mitä enemmän valo-olemusta yhdistätte fyysiseen astiaanne, sitä upeammin auranne hehkuu.

Pyhä Henki tai korkeampi mentaali-itsenne on erotteleva korkeampi älykkyys, joka valvoo ja säätelee valon valelua ja niitä Hengen lahjoja, jotka annetaan teille henkisen tietoisuustasonne ja ajankohtaisten tarpeidenne mukaisesti. Pyhä mentaali-itse joka on välittäjä teidän ja "minä olen" -olemuksenne/Jumalitsenne välillä, valvoo ja levittää erityisjakeluja.

Meditointi auttaa laittamaan kuriin alemman mielen ja egon, jotta voitte virittyä tietoisesti korkeamman mielenne pohdintaan. Vaaditaan kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta lopettaa mielen rupattelu, mikä on normaalia niille, jotka ovat sulkeneet pois korkeamman tietoisuutensa. Kannustamme teitä harjoittamaan aktiivista ja passiivista meditointia.

Määräys tai affirmaatio on rukoilua voiman kera. Sen pitäisi olla ytimekäs ja positiivinen affirmaatio kera luottamuksen ja varmuuden, että se ilmentyy oikeassa muodossa ja tarkoituksenmukaiseen aikaan. Jos affirmaatiota lähetetään aikoen rakastavasti suurinta hyvää, harmonisoitte tahtonne korkeamman itsenne tahdon kanssa ja universaali laki varmistaa, että kanssaluoja-ajatuksenne ja -pyrkimyksenne yhdistetään toisten samanmielisten ajatusten ja pyrkimysten kanssa. Näin niiden voima ja vahvuus kasvaa.

Hiljainen meditointi on vastauksen kuuntelemista korkeammalta itseltänne, suojelusenkeliltänne tai Pyhältä Hengeltä.

Muistakaa, että yksi ihminen joka on keskittynyt pyhään sydämeensä ja pyhään mieleensä, voi välittää kosmisia totuuksia ja innostavia ajatuksia miljoonille ihmisille, kun hänen aurakenttänsä rakastavat värähtelyt siunaavat kaikkia, joiden kanssa hän on kontaktissa. Tyyneys ja ilo ovat sielun ominaisuuksia. Älykäs rakkaus on tuloksena, kun sielusta tulee hallitseva voima sisällä ja egopersona on saatettu kontrollin alaiseksi. Silloin kun onnistuneesti hävitätte valokalvot, jotka vartioivat pyhän mielenne sisäänkäyntiä, saatte pääsyn jumalaisen viisauden henkilökohtaiseen varastoon.

Sallikaa meidän tehdä yhteenveto muutamista ylösnousemusoireista, joita teillä - polulla vihittävinä - on tänä aikana.

* Huomaatte vetäytyvänne sosiaalisista toiminnoista ja tapahtumista, jotka ennen olivat nautinnollisia. Kovat äänet, ihmisjoukot ja riehakas toiminta häiritsevät teitä ja kaipaatte eristäytymistä ja luonnon rauhaa. Kun värähtelytaajuutenne nousevat ja teistä tulee harmonisempia, irrottaudutte ihmisistä, tapahtumista ja paikoista, jotka säteilevät epäharmonisia taajuuksia. Vähitellen teillä on myös vähemmän ja vähemmän yhteistä tiettyjen ystävien ja sukulaisten kanssa, erityisesti niiden jotka ovat negatiivisia, tuomitsevia ja epäystävällisiä toisille.

* Teillä voi olla voimakkaita energiapuuskia, jolloin pystytte tuskin olemaan paikoillanne, ja joskus teistä ehkä tuntuu niin kevyeltä sisällä, että tuskin tunnette kehoanne. Toisinaan teistä taas tuntuu niin painavalta, että melkein uppoatte maahan, ja saatatte tuntea äärimmäistä väsymystä. Kehomuotonne käy läpi voimakasta muodonmuutosta eetteri- ja solutasolla eivätkä kaikki transformaatio-oireet ole miellyttäviä - erityisesti niille jotka ovat vanhemmassa tai vähän heikommassa kehomuodossa.

* Kun kundaliini (pyhä tuli) alkaa nousta selkärankaa pitkin (eteerinen valoputki), saatatte tuntea voimakasta sisäistä kuumuutta, kun ulkoinen kehonne tuntuu kylmältä ja kostealta. Tästä syystä on alun alkaen parasta pyrkiä asteittaiseen kundaliini-tulen vapauttamiseen juurichakrasta selkärangan tyvessä, jotta voitte hitaasti yhdistyä Jumalvalon korkeampiin taajuuksiin. Nopeammin ja enemmän ei välttämättä ole parempi, kun olette keskellä ylösnousemuksen transformaatioprosessia.

* Niille jotka ovat prosessin alkuvaiheissa, jalostuneisiin valotaajuusiin yhdistyminen ei ole kovin dramaattista. Kuitenkin niillä tähtisiemenillä jotka ovat hyvin matkassa omaa ylösnousemusprosessissaan ja jotka ovat suostuneet olemaan maailmanpalvelijoita ja selvittämään tietä toisille, prosessi voi olla vaikuttavaa ja jatkuvaa, kun he yhdistyvät korkeampiin ja korkeampiin valotaajuuksiin jakaakseen toisten kanssa.

* Saatatte tuntea olevanne tunnevuoristoradassa, kun koette monia ylä- ja alamäkiä. Vapautatte syvältä solutasolta hyvin vaikuttavia energia- ja epäharmonisia taajuusmalleja ja on tärkeää sallia näiden tunteiden tulla pintaan, jotta ne voidaan muuntaa jalostuneeksi valo-olemukseksi. On tärkeää, että opitte tulemaan sen tarkkailijaksi, mitä tapahtuu, ja objektiivisesti tarkastelemaan, käsittelemään ja korjaamaan rakastavan kärsivällisesti ja ymmärtäen sitä, mitä teille paljastuu.

* Ruokailutottumuksenne voivat muuttua dramaattisesti. Mitä tahansa päätätte syödä, seuratkaa sisäistä opastustanne ja tarkkailkaa, miltä kehonne tuntuu syötyänne jotain. Kehoelementaalinne tai sisäinen kehoälykkyytenne on heräämässä ja jos kiinnitätte huomiota, se ohjaa teitä oikeaan ruokaan ja ruokavalioon. Muistakaa aina, että kohtuullisuus kaikissa asioissa on avain.

* Teillä saattaa olla monia kummallisia kipuja ja särkyjä, mihin ei ole selvää diagnoosia. Fyysisessä kehossa on monia pienempiä chakra- ja meridiaanipisteitä. Kun valon korkeammat taajuudet yrittävät virrata kehon läpi, ne voivat kohdata vastustusta näissä kriittisissä risteyksissä, mikä voi aiheuttaa vaivaa. Yksi yleisimmistä ahdistusalueista on yläselkärangan alue, lapaluiden välissä.

* Saattaa tuntua, että teistä on tulossa hullu tai ainakin olette menettämässä muistinne. Aivoissa on moniulotteisia tasoja, joten nostaessanne taajuusmallejanne aivojen alemmat tasot jalostuvat asteittain. Siksi teillä ei ole enää tarvetta tai kykyä yhdistyä paljon negatiiviseen historiaanne sekä tyhjänpäiväisiin tietoihin, joita olette tallentaneet sinne. Saatte pääsyn aivojen korkeammille tasoille, missä pyhä mielenne asuu. Pyhän mielen ja pyhän sydämen yhdistyminen on oleellinen osa ylösnousemusprosessia.

Rakkaat, teidän on myönnettävä, että nyt on riemastuttavaa aikaa olla fyysisessä astiassa ja kuitenkin fyysinen astianne kamppailee pysyäkseen mukana jatkuvasti lisääntyvissä taajuuksissa, joihin yhdistytte hetkestä ja päivästä toiseen. Monet teistä jotka eivät ole kärsineet vilustumisesta, flunssasta tai ruuansulatusvaivoista moniin vuosiin, kokevat nyt näitä heikkousoireita, ja jotkut teistä kysyvät: "Mitä teen väärin?" Te ette tee mitään väärin, urheat ystäväni. Se mitä teette oikein, aiheuttaa näitä epämukavia kehoahdistuksen puuskia. Tunnustamme, ettei näitä asioita ole miellyttävää kokea. Kuitenkin toivomme, että voimme antaa teille totuuden toisen puolen pohdittavaksi.

Taas kerran, monet teistä jotka ovat syvään uppoutuneet transformaatio- ja ylösnousemusprosessiin, kokevat näitä epämukavia oireita tapana muuntaa nopeasti vanhoja negatiivisia energioita fyysisessä astiassanne. Voisitte kutsua sitä muuntamiseksi tai kastamiseksi tulella - vanhojen taajuusmallien polttamista tai vapauttamista tietoisuuden korkeampien ja jalostuneempien kristallisolujen imeytymiseksi sisään ottamaan komennon. Eivät kaikki virukset ole pahoja - eivätkä kaikki epämiellyttävät oireet, joita koette. Nähkää ne välikappaleena ja palvelevan korkeampaa tarkoitusta. Nämäkin asiat menevät ohi, rakkaat ystävät.

Pyydämme teitä hoivaamaan itseänne, kiinnittämään enemmän kuin koskaan huomiota fyysiseen astiaanne ja niihin viesteihin tai signaaleihin, joita viisas kehoelementaalinne heijastaa teille. Miten nautitte siitä kauniista rakkauden, ilon ja yltäkylläisyyden maailmasta, mitä olette luomassa, jos kallisarvoinen fyysinen astianne ei ole vireä ja terve?

Liittykää seuraamme valopyramidissanne, rakkaat, ja antakaa meidän auttaa teitä kulkemaan tämän prosessin läpi vaivattomasti, sujuvasti ja hyvin iloisesti. Virratkoon Isä/Äiti Jumalamme säteily teihin ja täyttäköön teidät ikuisesti kestävällä elämänvalolla. Tietäkää, että olemme aina lähellä opastamassa ja suojelemassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #557 : 04.02.2011 17:16:21 »



tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #558 : 11.03.2011 18:06:11 »

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

7. päivä: Yhdeksäs aalto ja itsemme löytäminen kunnioittaen samalla menneisyyden viisautta

Tässä sitä ollaan Maya-kalenterin yhdeksännen aallon alussa, mikä alkaa 9.3. ja kulminoituu 28.10. Maya-kalenteriasiantuntijan Carl Callemanin kirjoitusten mukaan tämä on intensiivisin evoluutiojakso, minkä planeetta on nähnyt, ja sen seurauksena maa saavuttaa lopulta kosmisen tai universaalin tietoisuuden. Tätä arkkienkeli Mikael on sanonut jonkin aikaa ja se webinaari/kanavointi jonka pidimme Jim Selfin kanssa 21.12. (talvipäivänseisaus) viime vuonna, oli suunniteltu erityisesti auttamaan ihmisiä valmistautumisessa tähän kosmisiin ja galaktisiin aika-aaltoihinvaihtamiseen.

Olen aina hyvin kiitollinen siitä, että Mikael antaa etukäteen informaatiota, mitä tarvitsemme! Tässä kohtaa 9.3. astumme tämän energian intensiivisempään vaiheeseen, kuten Mayat ennustivat monta vuosisataa sitten. Pidämme ilmaisen ja suoran webinaari-lähetyksen ystäväni Sean Caulfieldin kanssa ja siinä selitämme lyhyesti Maya-kalenterin ja yhdeksännen aallon luonnetta niille, joille ne eivät ole tuttuja, ja sitten teemme aktivoinnin "Henkivartijoiden" kanssa tulevien energioiden harmonisoimiseksi armollisella tavalla, mikä on täynnä rakkautta ja vapautta pelosta.

On myös totta, että osa prosessia mitä käymme läpi tässä nopeassa evoluutio- ja muutosjaksossa, on yhdistyminen muinaisten ja alkuperäiskansojen viisauteen. Kuten Mikael on sanonut monissa kanavoinneissa, tämä viisaus on integroitava taas kollektiivitietoisuuteen, ennen kuin voimme siirtyä eteenpäin. Modernissa kulttuurissa olemme kadottaneet yhteytemme luontoon ja esi-isiemme viisauteen ja nyt opettelemme, miten yhdistää ja integroida tämä tunteeseemme siitä, kuka olemme. Se on välttämätöntä ja osa olemuksemme parantamista takaisin eheyteen ja ykseyteen.

Mutta tänä aamuna luin informaatiota tietystä viime aikojen huomattavasta opettajasta, joka on käyttänyt alkuperäiskansojen seremonioita ja opetuksia tavoilla, joista joidenkin mielestä puuttuu vilpittömyyttä. Samalla kun en halua mennä tähän väittelyyn, mieleeni juolahti, että ihmisillä on taipumusta haluta integroida menneisyyden alkuperäiskansojen viisautta tulemalla näiksi jollain tavalla. Matkoillani ympäri maailman olen kohdannut "Amerikan alkuperäiskansalaisia" Lähi-idässä ja "intialaisia" Etelä-Amerikassa. Mikä saa niin monet ihmiset halumaan oman kulttuurinsa hylkäämistä ja tulemaan joksikin, mitä he eivät ole? Kuvittelemmeko, että jos pukeudumme tiettyihin vaatteisiin, käytämme sulkia ja lyömme rumpua, meistä tulee taianomaisesti voimakas shamaani?

Omasta mielestäni se on oire yhteydettömyydestä luontoon. Kulutuskulttuurissamme meillä ei ole aavistustakaan siitä, miten päästä takaisin luontoon ja sisäiseen yhteyteemme luonnon kanssa ja näin "lainaamme" kulttuureilta, jotka näyttävät onnistuneen. Sanon "näyttävät", koska useimmat näistä kulttuureista ovat yhtä eksyksissä ja yhteydettömiä kuin muutkin ja pyrkivät myös yhdistymään menneisyytensä ja juuriensa kanssa, on kyse sitten tiibetiläisistä, lakotoista tai khoi-saneista Afrikassa. Ja näin monet meistä tuntevat vetoa "pukeutua" kuin alkuperäiskansat ja teeskennellä, että meillä on sitä, mitä heillä on tai mitä heillä oli ennen.

On myönnettävä, että tämä oli myös osa omaa kehitystäni. Olen yrittänyt olla Amerikan alkuperäiskansaa, intialainen ja afrikkalainen ja tässä prosessissa olen työskennellyt uskomattoman lahjakkaiden ja upeiden ihmisten kanssa ja minua ovat opettaneet ihmiset, joita kutsuisin shamaaneiksi. Tunnen shamaanitekniikkoja ja voin käyttää niitä parantamisessa ja seremoniassa, mutta tiedän, etten ole alkuperäiskansan shamaani. Olen länsimaisesti kasvatettu ihminen, joka pyrkii yhdistymään sisäiseen jumaluuteensa, voimaansa ja luontoyhteyteensä. Ja varmasti tätä me kaikki etsimme riippumatta siitä, mihin kulttuuriin kuulumme.

Tämän etsinnän ydinolemus ei näytä minusta sulkien käyttämiseltä ja sienien syömiseltä, vaan tuon syvän sisäisen yhteyden löytämiseltä omalla tavallani. Tavalla joka resonoi sen kanssa, kuka on, ja oman maayhteyteni kanssa. Tätä olen opettanut arkkienkeli Mikaelin kanssa siinä intensiivi-webinaarissa, mitä pidän tällä hetkellä.

Varmaan on shamaanitekniikoita, jotka resonoivat maailmanlaajuisesti - luulisin. En ole aivan varma enää. Kun pidän tapahtumia ja työskentelemme ulkona, rakastan tulikehän tekemistä illalla tai työskentelemistä medicine wheelin kanssa - tapana esitellä ihmisille elementtien kunnioittamista ja niihin yhdistymistä. Mutta olin tietoinen aivan äskettäin hyvin oudosta energiasta yrittäessäni esitellä ryhmälle venäläisiä valotyöntekijöitä medicine wheelin Pietarin metsässä, vain metrien päässä puukirkosta, mikä edusti venäläisten esi-isien viisautta. Yhdistyimme kyllä elementtienergiaan ja onnistuimme saamaan aikaan ukkosmyrskyn, mikä johti sähkökatokseen Pietarissa! Tuosta seikkailusta opin olemaan paljon huolellisempi työskennellessäni luonnonvoimien kanssa, jotka ovat epävakaita, koska Venäjän suurien maastopalojen aikana elementtienergiat olivat suuren epävakauden tilassa.

Minulle kerrottiin myöhemmin, että yhteys luontoon resonoi syvimmin, silloin kun se tehdään sisältä ja tavalla, mikä kunnioittaa luontoa sydämessä. Siinä on kyse alkuperäiskansaperinteiden arvoista - luonnon ja kaikkien elävien olentojen kunnioittaminen. Siinä on kyse oppimisesta elämään rauhassa yhdessä ja kunnioittamaan kaikkia, joiden kanssa jaamme tämän planeetan. Tänä aikana on tullut kiireellisen tarpeelliseksi, että löydämme taas arvon maan säilyttämisestä tulevia sukupolvia varten emmekä vain ota, mitä tarvitsemme, ajattelematta vahinkoa, minkä jätämme taaksemme etsiessämme aina lisää.

Ja kyllä, uskon tosiaan, että luontoa kunnioittavien seremonioiden pitäminen luonnossa, on tärkeä osa tätä yhdistymistä. Mutta ajattelen myös, että näiden seremonioiden pitäisi olla sellaisia, jotka luomme omasta sisäisestä tunteesta, kuka olemme ja miten suhtaudumme luontoon paikassa, missä olemme. Ja niiden pitäisi integroitua sen kanssa, kuka olemme ja missä kohtaa olemme nyt. Emme elä kivikaudella tai heimoissa, useimpien meistä on selvittävä modernin kaupunkilaiselämän ja yhteiskuntaelämän monimutkaisuudesta, kun kuljemme tietämme takaisin Äidin luo - yhteyteemme luonnon kanssa.

Varmasti Shekina-valo, mitä on tullut planeetallemme lisääntyvällä voimalla viime vuonna, tuo meitä lähemmäs sisäistä jumalaista feminiinisyytä ja auttaa matkaamme sisäänpäin siihen itseen, mikä on rakkauden ja totuuden jumalainen liekki. Se on jokaisen meidän sisällä ja voimme löytää tuon yhteyden sisältä, rakkauden sydäntilasta. Itse asiassa, tämä on ainoa paikka, mistä löydämme sen, ja hyväksymällä, kuka olemme ja miksi olemme täällä.

Alkuperäiskansojen kunnioittamiseksi meidän on tiedettävä olevamme niitä, joita olemme odottaneet. Ja että päätimme syntyä sinne ja siihen sosiaaliryhmään, mihin synnyimme. Tunteaksemme tuon itsen meidän täytyy ensin syleillä sitä, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Tämä on vaikeaa useimmille meistä, jos meillä on huono itsearvostus. On helpompaa pukeutua romanttiseen asuun ja teeskennellä olevansa joku muu toisesta kulttuurista. Mutta ennemmin tai myöhemmin meidän täytyy tulla kotiin itseemme ja olla itsemme. Ja silloin löydämme, että olemme kaikkia asioita ja yhteydessä kaikkiin asioihin.

Olemme kaikkea, mitä meidän koskaan tarvitsee olla - juuri tässä ja nyt.

Tässä on video, jonka teimme Seanin kanssa, kun puhuimme yhdeksännestä aallosta, tulevista energioista ja työskentelemisestä Afrikan alkuperäiskansojen kanssa: starchildglobal.com/newearthmarch2011.html#nine
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #559 : 11.03.2011 18:08:07 »

AURINGONPILKKUJA, AURINGONPURKAUKSIA JA KUMMALLISIA TUNTEITA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
8.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Onko vaikeuksia nukkua? Tuntuuko jatkuvasti, että olette juoneet 10 kuppia kahvia ja toimitte adrenaliinilla? Onko väsymyksenne muuttunut äärimmäisen uupumuksen tasolle, mutta mikään ei auta, koska yrittäessänne levätä sydän pumppaa verta raivokkaasti? Tervetuloa prosessimme auringonpilkku- tai auringonpurkaus vaiheeseen!

Auringonpilkut on tieteellisesti määritelty tummiksi pisteiksi, jotka ilmesyvät ja häviävät auringon pinnalla ja jotka aiheuttaa voimakas magneettinen aktiivisuus. Tieteen mukaan auringonpilkulla itsellään on suhteellisen pieni vaikutus maapallon (kuitenkin sillä on vaikutusta). Silloin kun paljon auringonpilkkuja ilmestyy lähekkäin toisiaan, se on usein melko hyvä merkki siitä, että auringonpurkauksia tapahtuu tuolla alueella ja tällä on suhteellisen suuri vaikutusmaapalloomme.

Energiatasolla näen, että auringonpilkut ovat aurinkoenergian miniräjähdyksiä tai -päästöjä, kun taas auringonpurkaukset ovat megaräjähdyksiä. Saan usein ensin informaatiolatauksia ja sitten myöhemmin tieteellisen tai muun "todellisen elämän" vahvistuksen, joten on aina jännittävää lukea tutkimuksista, jotka sopivat täsmälleen yhteen sen kanssa, miten minulle näytetään asioita. Näen auringonpurkaukset niin, että ne paiskautuvat maan magnetosfääriin ja laukaisevat geo-magneettisia myrskyjä, mitkä sotkevat internetiä, navigointijärjestelmiä, tietokoneita, radioaaltoja, televisiota ja säätilaa.

Kyllä, meillä on ollut auringonpurkauksia aiemminkin planeetallamme, mutta meillä ei ole ollut koskaan sellaisia mega-auringonpurkauksia, joita meidän on määrä kokea, silloin kun meillä on ollut näin paljon teknologiaa käytössämme. Kuten sisareni Jel huomautti äskettäin: "Ihmiset ovat pelänneet, että tulevaisuutemme perustuu
maailmaan, missä koneet hallitsevat planeettaa, mutta katsokaa ympärillenne - koneet hallitsevat planeettaa nyt!!" Suurella auringonpurkausjaksolla 1913 oli täysin eri vaikutus meihin kuin vastaavalla jaksolla 2012-13. Vastoin niitä pelkoja, että tämä merkitsee meidän loppuamme, tällä on mahdollisuus olla hyvin positiivinen asia, vaikkakin se luo tilapäisesti kaaosta.

Meidät irrotetaan keinotekoisista voimalähteistämme, mikä pakottaa meidät yhdistymään aitoihin ja luonnollisiin voimalähteisiin. Lyhyen aikavälin haaste = pitkän aikavälin etu kaikille. Tämä ei merkitse, että meidän kaikkien on palattava hevoseen ja rattaisiin ja luovuttava riippuvuudestamme Facebookiin. Sen sijaan meidät herätetään
vapaiden ja luonnollisten energiaratkaisujen todellisuuteen, jotta meidän ei enää tarvitse porata maasta sen öljyjä. Ihmisten ei enää tarvitse käyttää puolta palkastaan sähkölaskuihin ja bensaan.

On ilmaisia, luonnollisia energiavaihtoehtoja ja näyttää aina vain todennäköisemmältä, että yksi syy siihen, että viralliset sotavoima- ja hallituslähteet ovat jatkuvasti kieltäneet muun planeettaelämän olemassaolon, on, että sitten kuin lopulta olemme tietoisesti kontaktissa näiden älykkäiden, korkealle kehittyneiden olentojen kanssa, käsitämme sen laajuuden, missä määrin meiltä on kielletty paljon asioita, mitkä ovat helposti käytettävissämme! Virallisella kieltoasenteella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kontaktoijia pidetään hulluina tai kyse on kansallisesta turvallisuudesta. Se liittyy kaikin tavoin siihen valtaan ja rahaan, mikä on hyvin pienellä ihmisryhmällä ja mitä heillä ei enää ole, sitten kun ihmiset ovat vapaita ja voimaantuneita.

Pelisäännöt ovat muuttumassa aivan silmiemme edessä, koska yksi tämän merkittävän sähkömagneettisen toiminnan vaikutus on, että se herättää meitä kaikkia kovasti. Melko pian on odotettavissa virallinen paljastus. Totuus paljastetaan meille, koska pyydämme sitä kollektiivisesti. En tiedä tarkkaan, miten tämä ilmenee, mutta juuri tuo lause minulle annettiin tänään sisällyttäväksi tähän teitä kaikkia varten!

Tiedemiehet eivät oikeastaan mainitse (oman tietoni mukaan ja kuulisin siitä mielelläni, jos näin tapahtuu) sitä, että koska meidät kaikki on tehty sähkömagneettienergiasta, kaikki tämä auringonpilkku- ja auringonpurkausaktiivisuus iskee myös energiakehoomme ja "sähköistää" sitä, mikä vaikuttaa värähtelyymme, mielemme fokukseen, selkeyteemme, hermojärjestelmäämme ja tunteisiimme. Luulen myös, että auringonpilkuilla on käsittämäämme suurempi vaikutus ja ne toimivat enemmänkin pieninä työntöinä kuin suurina paiskauksina. Kuitenkin jos saa päivästä toiseen pieniä työntöjä, se varmasti alkaa tuntua paiskaukselta - auringonpurkauksia tai ei - ja tätä koemme päivittäin vuonna 2011.

Olemme juuri tulleet ulos (2008-2010) aurinkoaktiivisuuden minimijaksosta. Esimerkiksi vuonna 2009 oli 260 auringonpilkkuvapaata päivää. Myös aurinkoaktiivisuuden minimijaksolle tämä oli hyvin kummallista ja tiedemiehet alkoivat ihmetellä, mitä auringossa tapahtuu. Jotkut alkoivat ennustaa (muinaisennusteiden linjan mukaisesti), että todistimme tyyntä ennen myrskyä ja että sellaista hyvin hiljaista jaksoa seuraisi hyvin intensiivinen aktiivisuusjakso. Hypätään vuoteen 2011 ja heippa aktiivisuus! Tiedättekö, miten monta auringonpilkkuvapaata päivää on ollut tänä vuonna? Yksi. Heitetään tähän sekaan kuukausittaisia auringonpurkauksia tammikuussa ja helmikuussa ja muutama jo tässäkin kuussa (1.3. ja 7.3.) ja saadaan planeetta ja ihmiskunta, josta tuntuu siltä, että käsi laitetaan sähköpistokkeeseen muutamaksi kuukaudeksi ja on vain yksi vapaapäivä koko aikana, kunnes käsi siirtyi seuraavallekierrokselle!

Niinpä tämä maaliskuun ensimmäinen viikko ei ole ollut monille ihmisille intensiivinen vain auringonpurkausten vuoksi, vaan koska kehomme on vielä tuskin toipunut tammikuun ja helmikuun purkauksista! On vähän vaikeaa levätä purkausten välillä, kun päivittäinen auringonpilkkuaktiivisuus tökkii. Ei mitään lepoa heräämättömille tai sille mikä ei ole herännyt sisällämme.

Tässä siis tuleemme pisteeseen, missä heräämättömiä osia sisällämme tökitään, työnnetään ja paiskotaan hereille. Erityisteemana tällä hetkellä on, että ovia sisällämme romahtaa, ovia sisällämme avautuu ja kokonaisia huoneita laajenee päästämään valoa sisään!

Kuvitelkaa, että energiakenttämme on tehty sadoista pikkuhuoneista. Meillä on voimahuone, itseluottamushuone, vapaushuone, yltäkylläisyyshuone, tukihuone jne. Kuvitelkaa, että meillä on huone jokaiselle mahdolliselle tunteelle, laadulle ja energialle, mitä ajatella saattaa, ja huoneita joista emme ole edes uneksineet. Meillä kaikilla on kaikki käytettävissä olevat huoneet sisällämme - se ei ole ongelma. Ongelma on, että meillä kaikilla on hyvin mielenkiintoisia uskomuksia näihin huoneisiin liittyen ja ne määrittelevät, mitkä ovat suljettuja, mitkä ovat avoimia ja mitkä voivat olla auki vain, jos tietyt toiset ovet suljetaan ja päinvastoin.

Jotkut meistä ajattelevat, että jos rakkaushuone on auki, niin vapaushuone on suljettava. Toiset ajattelevat, että jos vapaushuone on auki, niin tuki- ja yltäkylläisyyshuone sulkeutuvat. Olemme alitajuisesti tehneet neuvottelusopimuksia kaikkien huoneidemme kanssa. "Luovun rehellisyydestä saadakseni harmoniaa tai olen ok ilman voimaa, kunhan minulla on onnellisuutta." Minulla ei ole aavistustakaan, keitä energialakimiehet olivat, mutta nämä neuvottelusopimukset eivät todellakaan toimi meillä enää! Varmasti ne kerran toimivat. Tietysti loimme kaikki nämä ihanat uskomukset ja tarinat, koska jos kaikki meistä olisivat olleet avoimia koko ajan koko evoluutioprosessissamme, niin ironista kyllä, meillä ei ehkä olisi ollut tilaisuutta kehittyä niin, kuin olemme kehittyneet. Mikä tarkoitus on olla vapaan tahdon 3D-planeetalla, jos ei voi heittää mukaan rajoituksia ja rajoja tekemään asioista vähän mielenkiintoisempia? Tajuamme siis kaikki, että "se tapahtui syystä", plaa, plaa, plaa.

Olemme siis kulkeneet eteenpäin ja pitäneet hauskaa (tai sitten ei) henkilökohtaisten tarinoidemme kanssa, kunnes joku yläkerrassa päätti, että on aika alkaa sytyttää valoja - tarkemmin sanottuna, on aika avata kaikki ovet ja päästää valoa kaikkiin huoneisiimme. Siltä varalta, ettemme ole saaneet henkilökohtaista herätystä, Herra Galaktinen keskus toimii nyt Herra Auringon ja Äiti Maan kumppanina ja ryöpyttää meitä valon megawateilla päivittäin. Se vastaa samaa, kuin jättimäinen helikopteri leijuisi talomme päällä ja siinä on massiivinen
kohdevalo sekä joku huutaa kovaääniseen "Avaa ovesi!!!"

Tiedätte, että valo hioo jotain suljettua ovea, koska se tuntuu vähän siltä, että puristetaan kahden ruuvipuristimen välissä, kun pitää tuota ovea kiinni. Se ei tunnu lainkaan hyvältä! Sanotaan vaikka, että itsevarmuusovenne on kiinni ja olette tottuneet sanomaan: "Voi, se on ok, sillä ei ole merkitystä, kaikki on hyvin". No, olette ehkä huomanneet, että jos olette sanoneet tämän tällä viikolla, niin on tuntunut siltä, kuin olisitte puhuneet ja lyöneet itseänne mahaan samanaikaisesti. Tai kenties oivalsitte, että teitä raivostuttaisi sanoa nuo sanat vielä kerrankin ja kuin tyhjästä nousitte puolustamaan itseänne ja sanoitte: "Se ei ole ok, sillä on merkitystä, tätä haluan ja tätä saan!"

Kyse ei aina ole yksinkertaisesta "avoin ja suljettu" -tapauksesta. Teillä saattaa olla jokin uskomus, mikä automaattisesti paiskaa itsevarmuusoven kiinni, silloin kun "pyydän mitä haluan" -ovi on auki, mutta itsevarmuusovi on täysin auki, silloin kun "autan toisia" -ovi on auki. Tämä siis kertoo meille, ettei itsevarmuusovessamme tai -huoneessamme ole mitään vikaa - meillä oli vain ansalanka, joka aktivoi sen auki tai kiinni riippuen tilanteesta.

Millä elämänalueilla tunnet olevasi rajoitettu tällä hetkellä? Asumistilanne? Raha-asiat? Terveysongelma? Mitä tarinaa kerrot itsellesi tuon rajoituksen oikeuttamiseksi? "En ansaitse paljon, mutta se johtuu siitä, että teen, mitä rakastan. Voisin saada paljon rahaa, jos lähtisin oravanpyörään, mutta en halua." Miksi et voi ansaita, mitä haluat, tehdessäsi, mitä rakastat? Miksei sinulla voi olla kumpikin huone auki? Tietysti voi olla, mutta sinulla on vain tuo ansalanka, mikä on tehnyt siitä mahdotonta tähän mennessä! Toiset voivat sanoa: "En ole onnellinen työssäni, mutta minun on maksettava laskut." Hmm … Jos sinulla olisi "onnellinen työssäni" -ovi auki, niin et voisi pitää auki myös "voin maksaa laskuni" -ovea. Kuka niin sanoo? He - tiedän sen. Unohda, mitä he sanovat. Avaa kumpikin ovi oitis! Avaa ne energeettisesti, avaa ne älyllisesti, avaa ne tunteellisesti, sitten ne lopulta avautuvat fyysisesti – niiden täytyy!

Tämä viikko on laukaissut korostuneen tietoisuuden siitä, missä kohtaa ehkä laitat itsesi laatikkoon ilmaisemaan rajallista versiota itsestäsi ja elämästäsi. Jelena (taiteilija ja taideterapeutti, www.jelenamrkich.com) suositteli, että piirtäisin auttamaan energian muuttamisessa, ja välitän suosituksen teille. Tarvitaan vain värikynät, suuri paperiarkki ja elämänalue, joka tuntuu jumiutuneelta, rajoittuneelta tai turhauttavalta jollain tapaa. Huomasin, että ilmestyi kolme piirrosta. Ensimmäinen symboloi, miltä rajoitettu osani tuntui tietyssä tilanteessa. Toinen oli piirros minusta vapaana, mutta se näytti valevapaudelta, koska se tuli sen kustannuksella, että työnsin toisen elämäni osan taustalle - mitä en todellisuudessa halunnut tehdä. Näin, miten minulla oli mallina sahata niiden kahden välillä, lopulta toteuttaen yhden puoleni ja kieltäen toisen. Sieluni halusi kummankin puolen tyydytystä, täydentävässä harmoniassa toistensa kanssa. Tämä johti kolmanteen piirrokseen, missä ole kyse eheydestä/kokonaisuudesta - sallien kaikkien puolien toteutua, tyydyttäen tarpeeni ja toisten tarpeet tasapainoisesti kaikilla elämän alueilla. Ottakaa siis värikynät esiin, koska paperille ilmestyvät kuvat saavat näkemään selvästi, mitä tarinaa energianne on esittänyt. Kolmas "perimmäinen lopputulos" on täydellinen ripustettavaksi seinälle symboloimaan, mitä haluaisitte ilmentää ja miltä haluaisitte teistä eniten tuntuvan.

Tämän viikon ja kuukauden turhauttavat purkaukset johtavat perimmiltään laajentumiseemme - laajempaan perspektiiviin siinä, kuka olemme ja kuka voimme olla. Kaikki "no, jos olen tätä, en voi olla tätä" -kaupankäynti tuntuu usein siltä, että katkaisette verenkierron tai virtauksen - teillä saattaa tuntua tiukkuutta rinnassa tai painetta. Universumi huutaa "Lopeta se!" jokaiseen merkkiin itsensä rajoittamisesta. Voin kuulla ihmisten sanovan: "Jos en rajoittaisi syömistäni, lihoisin sekunnissa! Rajoittaminen voi olla myös hyvä asia." Ihanteellisesti terve ja hyväkuntoinen ihminen ei tule itsensä rajoittamisen tilasta - sen sijaan halusta syödä terveellisesti ja tuntea olonsa hyväksi. Ja silloin kun toimii tuosta paikasta, valitsee luonnostaan ruokia, jotka ovat hyviä itselle, eikä luonnostaan syö liikaa, koska se ei tunnu hyvältä. Rajoittaminen kirjaimellisessa mielessä - sanotaan tiukkana dieettinä - toimii harvoin pitkällä tähtäyksellä, koska keho kapinoi aina sitä vastaan, että sanotaan "ei". Kehomme siirtyy hyvin tyytyväisesti sitä kohti, mille sanomme "kyllä".

Universumi pyytää meitä tällä hetkellä myös tietämään, miksi teemme, mitä teemme. Haluatko tuon nopean auton antamaan sinulle vapauden tunteen, tunteen mitä et tunne kotonasi? Jos näin on, sinun täytyy pysähtyä ja tarkistaa vapausovesi ja kysyä, miksi tunnet sen olevan kiinni ollessasi kotona. Onko se havaintokysymys lapsuudesta tai menneestä elämästä vai onko se todellinen ongelma? Jos kaipaat jotain - käytetään esimerkkinä menestymistä - on mahdollista, ettet ole yhdistynyt siihen täysin sisälläsi. Eli suljet jatkuvasti menestymisoven
tiettyjen toisten ovien ollessa auki. Mitä nuo ovet ovat? Emme voi paeta sitä, mitä tahansa juoksemmekin pakoon. Meidän on kohdattava aspektimme, joita emme ole omistaneet - muuten ne saavat meidät lopulta kiinni, yleensä tavalla mitä emme halua tai odota.

Mikä siinä on niin iso juttu - miksei vain käytä tuota nopeaa autoa upean vapaudentunteen aikaansaamiseksi ja koko kotitilanteen välttämiseksi? No, muistatko tuon kohdevalon talosi yläpuolella? Se ei ole menossa lähiaikoina pois. Sinulla voi edelleen olla nopea auto, mutta et voi käyttää sitä välttääksesi yhdistymistä johonkin, mikä todella haluaa sinun yhdistyvän ehkä sisäiseen aitoon vapauteen tai sisäiseen aitoon menestykseen tai sisäiseen aidon rakkauden tai tunneläheisyyden tarpeeseen tai mihin tahansa.

Meidän ei enää sallita käyttää ulkoisia asioita tunteaksemme rajoittuneisuutta tai laajentumista. Mitätöimme rajoitukset sisältä käsin ja laajennumme sisältä käsin, niin että silloin kun olemme yhteydessä ulkoisiin asioihin, emme tee sitä tyydyttämättömistä tarpeista tai pakenemisesta tai velvollisuudesta, vaan puhtaasta halusta olla, tehdä tai saada tuo jonkin luonnollisena laajentumana ja ilmaisuna aidosta sisäisestä yhteydestämme. Laajentuminen ja ilmaiseminen johtavat sisäiseen laajentumiseen ja kun sisäinen laajenee, niin myös ulkoinen
laajenee - ja niin se jatkuu ikuisesti kehittyvänä spiraalina.

Loppuhuomautuksena, minulla oli tietty auto vuosien ajan "visiotaulussani". Muutama viikko siten heräsin ajatellen, mitä oikein odotan. Aion ostaa tuon auton itselleni syntymäpäiväksi (11.3.)! No, ostin sen viime viikonloppuna ja arvatkaapa mitä, rekisteröinti on syntymäpäivänäni ja tytöllä jolta ostin sen, on sama syntymäpäivä! Taikaa tapahtuu, kun viimein keräämme rohkeutta sanoa "aion tehdä tämän nyt!" Mitä sinä olet odottanut tekeväsi tai saavasi, mikä odottaa sinun sanovan "olen nyt valmis"? Tonneittain energiaa huuhtoutuu ylitsesi tällä hetkellä - käytä sitä!

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #560 : 11.03.2011 18:10:59 »

MAANJÄRISTYKSET - MIKSI MAA JÄRISEE?

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 24.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys rakkaat! Olen Metatron, valonherra, ja toivotan teidät tervetulleeksi tähän nyt-hetkeen, kun kiedomme jokaisen teistä taivaalliseen valoon.

Maajäristysaalto on ravistanut planeettanne viimeisen viikon aikana. Uudessa Seelannissa on menetetty henkiä. Ymmärrämme Uuden Seelannin syvää järkytystä ja surua sekä sitä suurta tuskaa ja kurjuutta, mikä seuraa kaikkia sellaisia katastrofaalisia tapauksia kuin Haitin ja Chilen järistykset ja Indonesian tsunami. Ihmisenä oleminen tänä muutosaikana maan päällä on äärimmäisen vaikeaa hyvin monille ja pyydämme teitä rukoilemaan niiden puolesta, jotka kokevat ahdistavaa menetystä. Me enkeliulottuvuudessa olemme kanssanne.

Vaikka traagisesti menetettiin henkiä ja rakenteita ja maata tuhoutui lähellä Christchurchiä, näitä järistyksiä ei ole tarkoitettu karmaksi, rangaistukseksi tai todellisuudessa miksikään negatiiviseksi.

Mestarit, kerromme teille, että sen on tapahduttava, mitä tapahtuu. Se on välttämätöntä harmonisoitumista.

Seuraavina kuukausina Uudessa Seelannissa on lisää jälkijäristyksiä, jotkut voimakkaita Richterin asteikolla, mutta jälkijäristykset eivät tee vastaavia tuhoja. Maa muuttuu, siirtyy uuteen energiaan.

Rakkaat ystävät, tunnemme tuskanne menetyksistä ja kunnioitamme teitä hyvin paljon muutosenergian ylläpitämisestä kestämienne vaikeuksien läpi. Ymmärrämme todella kaksinaisen ulottuvuutenne surua. Kiedomme teidät rakkauteen näinä siirtymäaikoina.

Mutta ymmärtäkää, että kaikki tapahtuu valinnasta ja tuo rohkea ja pyhä valinta minkä ihmiskunta on tehnyt, on ylösnousta.

Kerromme teille myös, että vaikka ovatkin vaikeita, tällaiset tapahtumat saattavat ihmiset yhteen - tuovat parhaimman esiin ihmisistä ja vetävät heitä yhteen toinen toistaan auttamaan.

Antakaa siis meidän antaa päivitys teille siitä, mitä tapahtuu sekä lineaarisesta että korkeamman ulottuvuuden perspektiivistä. Puhumme siitä, miksi maa järisee.

Nämä järistykset tapahtuvat suurimmalta osin alueilla, jotka ovat maankuoren murtuma-alueita, mutta myös ydinalueilla, jotka ovat merkittäviä uuden maapallon verkkopisteitä ja tässä Uuden Seelannin ja Christchurchin tapauksessa kyse on kummastakin. Samana päivänä oli muita maanjäristyksiä ympäri planeettaa, kuten Uudessa Seelannissa, Kolumbiassa, Angolassa, Egyptissä, Islannissa ja Chilessä - kaikki voimakkuudeltaan 4.0 - 5.3. Missään näistä ei menetetty henkiä, mutta monet vavahtelu- ja järistyspaikat ovat todiste siitä planeettamuutoksesta, mitä nyt tapahtuu ja mikä itse asiassa nopeutuu. Kerromme teille, että paikat joissa ei ole ollut järistyksiä vuosisatoihin, jopa tuhansiin vuosiin, järisevät pian, mukaan luettuna Amerikat, Afrikka, Aasia, Eurooppa, Iso-Britannia ja Australia.

Useimmat teistä ovat hyvin tietoisia, että planeettanne käy läpi monia muutoksia parhaillaan, ja haluamme korostaa taas erästä avainymmärrystä ja niinpä kerromme teille, että nämä "etäispesäkkeet" eivät ole ainoastaan tarkoituksenmukaisia, vaan myös välttämätön keino, mikä mahdollistaa maan ja ihmiskunnan vapautumisen vanhasta ja muuttumisen ylöspäin uuteen energiaan. Nämä maanjäristykset on suunniteltu puhdistamaan ja nostamaan planeetan värähtelyjä, kuten ovat muutkin dynaamiset maan ilmiöt, jotka hyvin usein ymmärretään väärin. Niinpä pyydämme teitä tiedostamaan, että jatkuvaa ja lisääntynyttä aktiivisuutta - maanjäristykset, tsunamit, maapallon lämpeneminen ja superhurrikaanit - ei ole tarkoitus pelätä tai estää. Näin ei ole. Nämä tapahtumat ovat tosiaankin hyvin tarpeellisia evoluutiolle - evoluutiolle jota kutsutaan planeetan ylösnousemukseksi.

Järistysten ja vastaavien aiheuttamat puhdistumiset vaikuttavat elävän maapallon energian tietoisiin kenttiin - vapauttaen, koodaten ja harmonisoiden uudelleen myös kaiken, mikä koskettaa sitä. Näin uusi tietoisuus, uusi maa alkaa siirtyä eteenpäin.

Kuitenkin edelleen vallitsee pelko ja se on luonnollista ja ymmärrettävää. Nekin jotka ovat ns. turvallisilla alueilla ja joihin ei suoraan vaikuteta, ovat alitajuisesti hyvin tietoisia aiemmista maailmanlaajuisista katastrofeista, jotka hukuttivat Atlantiksen, Lemurian ja muita. Rakkaat ystävät, neljä kertaa ihmiskunta on täysin poistettu planeetalta. Niinpä ymmärrämme, miksi pelkäätte, että järistykset, planeetan lämpeneminen, vulkaaniset purkaukset, myrskyt ja magneettimuutosten mahdollisuus saavat aikaan taas yhden "buuttauksen", maailmanlaajuisen katastrofin, mikä tuhoaa elämän sellaisena, kuin tunnette sen. "Buuttaus" todellakin tapahtuu, mutta kerromme teille, että tällä kertaa se on asteittaisempi muutos, mikä riippuu jonkin verran ihmiskunnan massareaktiosta.

Uutismedianne ja elokuvienne dramaattisista tarinoista huolimatta vuosi 2012 ei merkitse maailmanlaajuista tuhoutumista. Ennen Harmonista yhdentymistä, 34 vuotta sitten, se olisi merkinnyt, mutta te muutitte sen. Kryon, magneettimestari, on kertonut teille yli vuosikymmen sitten muutoksesta, jonka Harmoninen yhdentyminen sai aikaan, ja siitä, miten ihmiskunta vastasi tiettyä valomäärää ja kirjoitti ylösnousemuksen tapahtumaan.

Kerromme teille siis, että ne pelot akselin kallistumisesta ja magneettinapamuutoksesta, joita on dramaattisesti heijastettu mediassa ja uutisissa, eivät toteudu. Sellainen pelko voidaan unohtaa. Planeetan akseli ei kallistu pelätyn katastrofaalisesti, mikään tuhoava meteori ei törmää maahan eikä magneettinavat muutu vuonna 2012.

Niinpä sanomme taas, että itse asiassa ihmiskunnan mittaus ja valinta ovat määränneet, ettei ole suurta maailman mullistusta, massiivista tuhoa maailmanlaajuisesti. Sen sijaan puhdistusta tapahtuu pienempinä paikallisjärjestelyinä ja ihmiskunta siirtyy nyt tosiaankin seuraavalle tasolle.

Älkää ymmärtäkö väärin, rakkaat ystävät, näiden puhdistumisen sallivien muutosten on jatkuttava ja ne jatkuvat ja jos massat olisivat asianmukaisesti koulutettuja ja avoimia korkeamman hyvän asenteelle ja näkemykselle, nämä tarkoituksenmukaiset muutokset voitaisiin tehdä paljon helpommin ja ennemmin kuin myöhemmin.

Kuitenkin ihmisten joukossa on niitä, jotka haluavat "pelastaa planeetan" teidän termeillänne. Monet teistä ymmärtävät edelleen väärin sen, että näitä muutoksia vaaditaan eikä planeetta ole riippuvainen ihmisten pelastamistoimista.

Miten tilanne siis hallitaan? Olisi sopivampaa, jos harmonia tietoisen maapallon kanssa olisi optimaalista ja synkronisempaa. Siitä on etua, että alatte muodostaa realistisempaa ja toimivampaa "ymmärrysvuoropuhelua" maan ja ihmiskunnan välille. Ne teistä jotka olette viettäneet elämiä maan vartijoina, alkuperäiskansoina, druideina, Alta-Rassa, ovat täällä nyt erityisesti ylläpitämässä tämän vuoropuhelun energiaa ja sitä tapahtuu nyt auliimmin. Siksi tunnette vetoa voimasolmuihin, pyörreportaalien luomispisteisiin ja aurinkokiekkojen uudelleenkoodaukseen.

Vaikeutena monilla muilla jotka tarkoittavat hyvää, on, etteivät he ole virittyneet, heillä ei ole riittävän korkeaa valomäärää hyväksyäkseen todellisen luonnon toimintamallin. Ja näin nämä massat eivät oikeasti tiedä, miten - vaikka haluavatkin auttaa. He uskovat, että muutoksen estäminen tai siirtäminen muualle on tarkoituksenmukaista - parempi siellä kuin täällä. Kaikki jotka haluavat auttaa, eivät todellisuudessa ymmärrä suurempaa hyvää ja noiden tapahtumien korkeampaa tarkoitusta, joita nimitätte superhurrikaaneiksi, tulivuorenpurkauksiksi, maanjäristyksiksi ja tsunameiksi.

Niinpä useimmat vain reagoivat pelossa näihin tapahtumiin ja toivovat vapautuvansa ahdistuksesta. Mutta pelon välttäminen ei ole sama asia kuin pelon ymmärtäminen ja siksi ihmismassat muuntavat ja itse asiassa luovat sen uudelleen. Muutostapahtumien hävittäminen ei ole välttämättä eduksi - ei maalle eikä ihmiskunnalle. Vaikeutena niiden osalta jotka yrittävät auttaa, on, että he uskovat tietävänsä paremmin ja olevansa teoreettisempia ymmärryksessään. Kuitenkin he jättävät pois hengen, he jättävät pois hengen tinkimättömyyden, megafyysisyyden. He eivät ymmärrä tai näe tapahtuman täydellisyyttä, koska heidän on erittäin vaikeaa ymmärtää, että kaikki on täydellisesti, kaikki on hyvässä järjestyksessä. Näin he eivät periaatteessa lisää öljyä nariseviin rattaisiin, vaan yrittävät estää niitä pyörimästä. Sitten ne pysähtyvät ja jumiutuvat ja näin evoluutiosta tulee paljon vaikeampaa. Pelko on aina suuri syyllinen.

Olemme kertoneet teille, että maapallon lämpenemisen pääasiallinen syy on maan sisäisen sulan ytimen (rautanikkeliä) pyörimisen lisääntyminen. Kiihtynyt pyöriminen lisää sisästä ja ulkoista ydinmassaa. Generoidulla lämmöllä on merkittävä vaikutus vaippaan ja se vaikuttaa akselin pyörimissuhteeseen. Tämän vääntövoimamuutoksen mekanismi lisää lineaarisen aikasekvenssin välähdyksiä planeetallanne. Sisäytimen laajentunut massa myös voimistaa "anionipurkausta" - mitä nimitetään Scumannin resonanssiksi - akselin kallistuskulmaa ja planeetan polariteettia.

Tällä hetkellä tämä muutos ei ole valmis. Ja sen seurauksena tällä hetkellä on epätasapainoa planeetan keskuksessa, aivan ytimessä. Tämän epätasapainon aiheuttaa epävakaus, minkä saa aikaan aiemmin mainittu lisääntynyt pyöriminen. Ydin pyörii kuitenkin myötä- ja vastapäivään.

Ja näin maan pinnalla täytyy tapahtua myös tasapainottuminen. Muuten maa ei voi siirtyä niihin korkeampiin oktaaveihinsa, mikä vaaditaan valmistautumiseksi korkeampien ulottuvuuksien saamiseen. Niinpä todellisuudessa ja ironisesti, paradoksi ja ihmismassoille tuntematon suurempi totuus on, että ilman tällaista sähkömagnetismin tasapainottumista olisi vielä enemmän maanmuutoksia.

Olisi ensin maanjäristys ja sitten hurrikaani ja tornado tasapainottamassa. Sitten toinen maanjäristys, sitten hurrikaani ja tornado luoden oman mallinsa, mistä ei olisi apua. Tällä tavalla on odottava energia siitä, miten sähkömagnetismi liikkuu planeetalla, pyörii verkkojärjestelmässä ja sitten tunkeutuu maahan ja tasapainottaa myös sisällä. Sitä ei tehdä välttämättä estämällä maanmuutoksia, vaan tuomalla tasapaino sinne, missä tasapaino on tarkoituksenmukaista. Vakuutamme, että epätasapaino korjaamattomana johtaisi mullistukseen makrotasolla. Parempi silloin, että mikrotapahtumia sattuu tasapainon tuomiseksi ja näin estetään makrotapahtuma.

Vastaavasti on ollut koronan massapurkauksia, aurinkomyrskyjä aiheuttaen ns. aurinkotuulia, jotka ovat olleet voimakkuudeltaan suurempia ja suurempia ja suurempia - jotkut suurimpia koskaan tilastoituja. Niinpä kysytte, mikä rooli aurinkotuulilla tai koronan massapurkauksilla on maan ylösnousemukselle. Kerromme teille, että nämä muuttavat sitä värähtelyä, joka vaikuttaa maahan. Ne muuttavat niitä taajuuksia, joilla ihmismieli toimii. Ne antavat "liittymäpinnan" korkeampiin ulottuvuuksiin.

Ja niin kerromme teille, miksi maa vavahtelee, miksi maa on päättänyt järistä. Rakkaat ystävät, se tapahtuu ylösnousemista varten - ylösnousemista jonka olette luoneet. Ymmärtäkää siis, ihmiset, että hurrikaanit antavat lisäpuhdistusta ja pehmentävät ja kirkastavat voimasolmujen ja planeetan meridiaanien energiaa. Järiseminen ei ole millään muotoa rangaistus, vaan kaunista uudelleenkalibrointia, kaksinaisuusheilurin vaimentamista ja laajentumista korkeampaan ulottuvuuteen.

Niinpä teidän jolla on korkeampi valo-osuus, pitäisi olla tietoisia sen syistä, mitä tapahtuu, ja korkeammista aspekteistanne katsottuna ihmiskunta on iloinen maan valmistumisesta. On teidän tehtävänne mikro- ja makrotasolla päättää, reagoitteko siihen pelossa vai uudelleenrakennuskalibroinnilla lineaarisuudessa.

Maa on kaikkivoiva olemus. Maata ei voi tuhota. Hyväksytte sitä tai ette, niin maalta ei oteta mitään, mitä se ei salli. Ihminen ei voi tuhota maata, vain oman kykynsä elää sen pinnalla. Maa oli aivan yhtä tietoinen palavana laavapallona kuin nyt. Gaia, ihmisten korkeampi tietoisuus, aurinko ja Luojajumala - kuten sitä kutsutte - ovat suostuneet tuleviin muutoksiin. Tietäkää, että kaikki on täydellisessä järjestyksessä.

Ja niin rakkaat ystävät, ennen kuin päätämme tämän viestin, kerromme teille, että on vielä suurempaa elämää, mikä kiertää ympärillänne ja yläpuolellanne, pyhän maan ja muuttuvan maan yläpuolella. Nämä energiat virtaavat nyt tietoisuuskenttäänne. Se on luonteeltaan hienovaloa. Se ei ole odotuksen valoa, sillä se ei sisällä logiikkaa, vaan se on mukavuuden, hyvinvoinnin valoa ja se kantaa enkeliulottuvuuksien kodin valoa.

Sanomme teille tällä kaksinaisuuden erikoisplaneetalla, tällä rakkaalla ja pyhällä maapallolla, että kaikki jotka avautuvat ja antavat tämän taivaallisen valon astua vaikutuspiiriinsä, tietoisuuskenttäänsä, havaitsevat itseään siunattavan välittömästi hengessä ja he loistavat jumalaisessa seesteisyydessä. Tämä energia on hiljaista, tämä energia on hyväksyvää ja tämä energia yhdistää jokaisen teistä jumaluuteenne, todelliseen taivaskotiinne. Se on ulottuvilla kaikille, jotka ovat avoimia ja kernaasti sitä. Tämä valo, tämä energia kietoo sisäänsä ja luo parantumis- ja hyvinvointipaikan. Polun ihmiset eivät toistaiseksi aina pyri sisällyttämään hyvinvointia ymmärryksen etsintäänsä, mutta kaikkien teidän pitäisi tehdä se, koska se tulee ilmaiseksi totuudelle ja kaikki kolminaisen olemuksenne osat huutavat sitä, sillä ajat muuttuvat ja olemme aina kanssanne, aina täällä vakuuttamassa teille, että kaikki on hyvin myös koettelevina aikoina.

Olen Metatron ja kerron teille nämä pyhät totuudet. Ja kerromme teille, että jokaista teitä rakastetaan. Te ette ole yksin.

Ja niin se on.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #561 : 11.03.2011 18:14:50 »


TIENSÄ LÖYTÄMINEN ELÄMÄN SEKASORRON LÄPI

Kirjoittanut Shanta Gabriel ( www.thegabrielmessages.com)
25.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Merkit ja synkronismi ovat eläviä oppaita elämiseen maan päällä. Näiden signaalien voima ja se mitä jotkut kutsuvat "sattumaksi", on tarkoitettu valaisemaan polkuamme ja varmistamaan meille, että otamme oikeita askelia riippumatta siitä, miten radikaaleilta ne saattavat näyttää.

Kun nämä ajat täyttyvät lisää häiritsevistä tapahtumista ja muutoksesta, meidän täytyy olla hyvin yhteydessä sisäiseen opastukseemme, jotta voimme toimia "mestarillisesti" maan päällä. Henkisestä harjoituksesta tulee käytännöllinen ja voimaannuttava työkalu sisäiseen rauhaan ja viisauteen vaarallisina aikoina. Olen vuosien saatossa tuottanut monta arkkienkeli Gabrielin viestiä, joissa on ollut samanlainen sisältö. Kuten melkein me kaikki, olen katsellut luonnonkatastrofien lisääntymistä, taloudellisten järjestelmien ja maailman hallitusten hämmästyttävää romahtamista. Olen tarkkaillut ihmisiä, jotka eivät voi jäädä kotiinsa ja työpaikkaansa ja on lisääntyvässä määrin selvää, että tarvitsemme sisästä opastusta enemmän kuin koskaan. Ulkoisessa maailmassa ei ole enää turvaa ja meidän on kehitettävä luottamusta ja uskoa itseemme oman tiemme löytämiseksi.

Kansana uppoudumme maalliseen toimintaan, turrutamme mielemme televisiolla ja annamme huolen ja pelon vallata mielemme. Tietysti tarvitaan vastuuta ja loogista käyttäytymistä, mutta jos teemme selkeän aikomuksen seurata sielumme kutsumusta, kaikki ulkoisella tasolla loksahtaa tainomaisesti järjestykseen, vaikka siihen joskus sisältyykin tuntemamme elämän dramaattinen häviäminen. Olen nähnyt tämän toistuvasti vuosien aikana ja saatuani viime viikolla tönäisyjä enkeliulottuvuudesta toistuvien fraasien ja synkronismin muodossa, minun näytti olevan aika tulla ulos erakkomajastani ja jakaa kanssanne joitain henkilökohtaisia tarinoitani merkeistä ja synkronismista.

Uskokaa minua, ei kannata tehdä sitä, mitä minä tein. Toivottavasti otatte tarkoituksellisia askelia huolehtiaksenne elämästänne, ennen kuin on välttämätöntä käydä läpi niin radikaalia transformaatiota.

Ollessani lähes 30-vuotias aloin huomata synkronismia, kun monet kirjat joita luin, alkoivat tuoda samaa viestiä. Ne osoittivat korkeamman voiman määräämään elämään, kera tarkoituksellisen sisäisen tiedostamisen. Tuolloin tapahtui asioita, jotka yhtäkkiä vapauttivat minut tutkimaan näitä ajatuksia käytännössä. Aloitin seitsemän vuoden automatkaseikkailun vain koira seuranani, löytääkseni "todellisen kutsumukseni ja polkuni elämässä". Tuona aikana totuin rukoilemaan ja aloin kiinnittää huomiota samanaikaisiin kohtaamisiin ja merkkeihin.

Aivan ensimmäinen merkkini

Yksi humoristisempi merkki - puhumattakaan selkeydestä - tapahtui, kun olin vähän yli 30-vuotias. Olin ottanut tilapäistyön, joka oli luvannut toisen aseman tulevaisuudessa. En sopinut tuohon työhön tai paikkaan, missä työskentelin, ja minusta tuli hyvin onneton. Eräänä päivänä ajelin kauniista vuoristopiilopirtistä, missä asuin, Kalifornian keskilaaksoon töihin. Närkästyin koko ajan lisää ajaessani kirkkaasta auringonpaisteesta ruskeaan savusumuun, mikä oli normaalia tuolle alueelle. Aloin rukoilla kovempaa ja huomasin pyytäväni Jumalalta merkkiä, joka näyttäisi minulle, oliko minun aika sanoutua irti vihaamastani työstä. Sanoin, että olisin valmis jäämään, jos se olisi korkein parhaani, mutta tarvitsin selkeää opastusta. Rukoilin koko puolen tunnin matkan. Kun kävelin töihin, minut kutsuttiin johtajan huoneeseen, missä hän pikaisesti sanoi minun irti. En edes muista, miksi se tehtiin, mutta muistan kyllä yrittäneeni olla nauramatta sille räikeälle ja hyvin selvälle merkille universumilta, että minun ei pitäisi olla siellä. Tietysti löysin uusia luovia tapoja huolehtia itsestäni ja elämästäni tuli harmonisempaa.

Tuosta eteenpäin vuonna 1975 tein parhaani elääkseni sydämeni merkkien mukaisesti. Oliko aikoja, jolloin en kiinnittänyt huomiota? Tietysti, ja oli aikoja, jolloin haluni voittivat sisäisen opastukseni. Tämä oli erityisen totta mentyäni naimisiin ja alettuani antaa pois osia itsestäni ja menettää kosketuksen todellisiin tunteisiini. Kaikki tapahtui toisen palvelemiseksi ja rauhan ylläpitämiseksi avioliitossani (plaa, plaa, plaa), mutta se heikensi yhteyttä henkeni impulsseihin tuossa suhteessa. Tuli aika, asuessamme Havaijilla 1998, jolloin merkkejä ja signaaleja ei enää voinut sivuuttaa. Yhden vuoden aikana ulkoinen elämäni alkoi hävitä pala kerrallaan. Enkelibisnes johon oli uhrannut vuosia itseni ja valtavan summan rahaa, meni konkurssiin, menetimme talomme, umpilisäkkeeni puhkesi, jouduin auto-onnettomuuteen ja minulla alkoi vaihdevuodet. Olin niin hämmentynyt tulevaisuudesta, että aloin rukoilla selkeyttä ja merkkejä auttamaan sen tietämisessä, mitä tehdä. Ainoa viesti minkä sain, oli: "Milloin ajattelit tarvitsevasi luottamusta?"

Ja synkronismia ja merkkejä alkoi tulla

Kuitenkin pian sen jälkeen minut kutsuttiin opettamaan enkelikommunikointia Michiganiin. Ollessani siellä vierailin eräässä retriittikeskuksessa, jonka henkisen johtajan tunsin menneisyydessä. Hän kutsui minut asumaan keskukseen, kun selvittelin elämääni, ja tunsin vetoa tuota ajatusta kohtaan. Vaikka olin asunut onnellisesti Havaijilla 20 vuotta ilman ajatusta lähtemisestä, minua houkutteli rauhallinen maalaismiljöö ja säännölliset henkiset harjoitukset. Tiesin, että voisin vaarantaa avioliittoni, joten halusin olla todella selkeä ennen niin radikaalin askeleen ottamista. Menin joelle etsimään opastusta. Kutsuin Jumalolemusta, sieluani, korkeampaa itseäni ja jokaista enkeliä, opasta ja mestaria, joka oli opastanut minua tässä elämässä, tulemaan avukseni. Se mitä paljastui, oli yllättävää yksinkertaisessa selkeydessään. Minulle kerrottiin: "Et toteuta henkistä kohtaloasi, ellet tule tähän paikkaan asumaan 1.10.-15.1."

Istuin siinä pelonsekaista kunnioitusta tuntien. Vaikka se tuntui pitkältä erolta avioliitossa, mieheni ja minä olimme aina antaneet tosillemme aikaa henkiseen vetäytymiseen. Itse asiassa, suhteemme alkoi kuukausina, jolloin hän matkusti gurumme kanssa. Ei siis ollut mahdotonta, että se voisi edelleen toimia, mutta se ei enteillyt hyvää, kun ajatteli avioliittomme ravistelua kaikkien viimeaikaisten menetysten vuoksi. Kun istuin penkillä joen varressa ja annoin ajatusteni levittäytyä, käsitin, että kaikki tuo selkeä opastus oli mielessäni ja kenties sydämessäni, mutta tarvitsin jonkin selkeän, fyysisen osoituksen seuratakseni niin äärimmäistä polkua. Kun kävelin pois joelta, pyysin merkkiä, josta ei voisi erehtyä. Julistin, että olin valmis seuraamaan mitä tahansa opastusta, mikä minulle paljastettiin ilman epäilyksen häivää.

Kun jatkoin kävelemistä, tuli merkki, mikä on edelleen vailla vertaansa. Pysähdyin yhtäkkiä, koska sadat perhoset peittivät minut. Niitä lensi päähäni, käveli kasvoillani, ryömi käsivarsillani ja jaloillani ja ne ympäröivät minut täysin. Sitten aivan yhtäkkiä ne lensivät pois ja jättivät valontäyteisen energian säkenöimään ilmaan ympärilleni. Mitä sinä olisit sanonut? Tuo vanha kunnon epäuskoinen osani sanoi: "No, tuo oli todella hyvä, mutta miten olisi vielä yksi pikkumerkki lisää." Ja jaloissani oli pieni lätäkkö, mihin lensi kaksi sinistä perhosta, joihin sitten liittyi yksi keltainen perhonen. Sen minulta vaati täysin antautua ja luottaa, että sieluolemukseni innosti minua. Jumala oli ottanut ohjat ja minulla oli luottamus, että vaikka mitä tapahtuisi, minua suojeltaisiin, opastettaisiin ja ohjattaisiin siitä eteenpäin. Sallin uuden elämäni puhjeta.

Ja elimmekö kaikki onnellisena loppuun asti?

En aio teeskennellä, että oli helppoa tuon päivän jälkeen vuoden 1999 lopulla, mutta se oli katalyytti miehelleni ja minulle luoda elämä, mitä meidän oli tarkoitus elää seurataksemme ainutlaatuisia kohtaloitamme. Hän löysi välittömästi uuden vaimon, meni naimisiin viikko avioeropäätöksen jälkeen ja sai vauvan kuukautta myöhemmin. Toisaalta, minusta tuli vähän vanha ja vaelteleva sadhu (Intiassa henkisyyden tavoittelija jolla ei ole maallista omaisuutta ja joka vaeltaa etsien valaistumista). Seuraavien seitsemän vuoden aikana en tavannut ainoastaan monia suuria henkisiä opettajia, vaan sain myös sisäistä opastusta ja oppitunteja, jotka ovat tänä päivänä elämäni perusta.

Vaikka elämämme näyttääkin hyvin erilaiselta, kuin olimme suunnitelleet, minulla ei ole epäilystäkään siitä, ettemme ole molemmat onnellisempia ja tyytyväisempiä kaikilla merkityksellisillä tavoilla. Avioeromme jälkeen ex-mieheni kertoi, ettei hänellä olisi koskaan ollut rohkeutta tehdä samaa kuin minä. Voin ymmärtää, mistä se johtui, koska olimme luoneet kauniin elämän aineelliseen maailmaan ja siitä oli vaikeaa luopua. Mutta minulla siinä oli vähemmän kyse rohkeudesta ja enemmän luottamuksesta. Monta vuotta ennen näitä tapahtumia olin antanut elämäni Jumalalle ja omistautunut palvelemaan siinä muodossa, mikä ilmentyi korkeimmaksi parhaakseni. Kun merkit olivat niin selkeitä, miten olisin voinut torjua opastuksen, mitä olin pyytänyt ja saanut niin runsaasti?

Elämässämme on aikoja, jolloin sielumme kutsuu Jumalaa - muodossa mitä ystäväni kutsuvat "Yksinäiseksi järjestelijäksi" - astumaan turvalliselta näyttävään elämäämme. Tarkoituksena on vetää matto omahyväisyytemme ja kiinnittymisemme alta, jotta voimme täyttää todellisen kohtalomme. Olemme kaikki sitoutuneet suorittamaan sielun tarkoituksen eri tavoin ja meillä on oppitunteja opittavana. Uskon, että kaikki mikä elämässämme ilmenee, toimii tuota lopputulosta kohti - riippumatta siitä, miltä näyttää.

Merkkejä, merkkejä, kaikkialla merkkejä

Elämme valtavan mullistuksen ja muutoksen tiivistetyllä aikajanalla. Voimme nähdä, mitä maailmassa tapahtuu ja miten se usein heijastaa sitä, mitä tunnemme omassa elämässämme. Kaikki minkä luotimme olevan turvallista ja vakaata, on monin tavoin ollut yllättävien muutosten kohteena, joita emme olisi koskaan kuvitelleet. Tämän mullistuksen keskellä meillä on vain luottamus jumalaiseen opastukseen ja yhteytemme tähän Lähde-energiaan auttamassa prosessissamme ja meistä voi tuntua hyvin erilliseltä. Tietenkään emme ole koskaan oikeasti yksin, koska on enkeleitä, jotka astuvat elämäämme juuri näillä hetkillä opastamaan polullamme. Meidän on kuitenkin pyydettävä heidän apuaan, joten tämä on erittäin tärkeä osa prosessiamme.

Mitä muuta voimme tehdä, ennen kuin elämämme alkaa hajota? Yksi tapa on saavuttaa tasapaino itsessämme meditaatioharjoitusten ja muiden askelten kautta, jotka voivat auttaa tuntemaan sisäistä harmoniaa. Joskus tuo hiljainen ääni sisällä on hautautuneena mielemme kakofoniaan. Kuitenkin sitoutuminen sisäisen yhteyden saamiseen jumalitsensä kanssa aloittaa voimakkaan prosessin. Silloin kun otamme yhden askeleen kohti Jumalaa, universumi kaataa runsaasti ihmeitä tukemaan polkuamme. Tämä omistautuminen sisäisen hengen tuntemiseen opettaa luottamaan sisäiseen opastukseensa. Luodessaan jonkin henkisen harjoituksen vaalii myös luottamustaan. Oppii arvostamaan rauhaansa niin paljon, että kulkee pitkiä matkoja ollakseen kadottamatta sisästä tasapainoaan.

Nämä ovat hyvin arvokkaita oppitunteja, joita olen oppinut 10 vuoden aikana avioeroni jälkeen. Toinen on ollut läsnä ja maadoittuneena olemisen merkitys. Tiedostamatta miltä minusta tuntuu ja mitä ympärilläni tapahtuu, saatan hukata valtavia tilaisuuksia, joita universumi antaa minulle aina. Sallin itseäni rakastettavan ja tuettavan sekä fyysisellä että ei-fyysisellä tasolla ja lähestyn ystäviä uudella tavalla. Ylläpidän henkisiä harjoituksiani ja annan itselleni joka päivä aikaa muodostaa aikomukseni tuolle päivälle ja elämälle. Vaikka kyse olisi vain viidestä minuutista, annan itselleni hiljaisuuden lahjan ja täytän itseni jumalaisella valolla. Kutsun elämääni enkelit ja mestarit, jotka opastavat minua, ja sallin heidän läsnäolonsa muistuttaa minulle, etten ole todellakaan yksin. Ja mikä tärkeintä, pyydän merkkejä ja kiinnitän huomiota synkronismiin, koska tiedän tämän olevan yksi parhaista tavoista, joilla sisäinen opastus osoittaa minun olevan oikeilla raiteilla. Teen parhaani ollakseni hyvin läsnä sille, mitä hetkessä tapahtuu, koska siinä on runsaasti tilaisuuksia ja luovia ratkaisuja.

Tässä se, mitä arkkienkeli Gabriel sanoo tästä prosessista:

"Rakkaat ystävät,

Kun fyysisen tason mestaruus lähestyy, niiden mielessä on hämmennystä, jotka toimivat tuodakseen lisää selkeyttä elämänpolulleen. Äärimmäiset keinot ovat usein tarpeellisia, kun elämän käänteitä ja kiemuroita tulee aina vain useammin. Kun siitä tulee normi, energiavirran päivittäinen tarkistaminen on hyödyllistä. Usein on tarpeellista pyytää selvempää opastusta, kun elämä kulkee niin nopeaa tahtia. Fyysisten merkkien pyytäminen on ollut yksi tapa, jolla ihmiset ovat jäljittäneet etenemistään vuosituhansia. Merkin pyytäminen voi antaa selvän määränpään hetkillä, jolloin äärimmäinen selkeys on tärkeää.

On hetkiä, jolloin tulee sisäinen impulssi ja usein viesti, joka toistuu mielessä. Jos tunnette tarvitsevanne lisää selkeyttä, voidaan pyytää fyysistä merkkiä. Silloin kun tämä pyyntö lähetetään universumiin, täytyy olla puitteet - pyyntö, että se on ilmiselvä sekä rukous harmoniasta korkeamman itsenne, jumalaisen viisautenne, suojelusenkelienne ja mestareidenne kanssa. Kun olette kutsuneet korkeinta opastustanne, tiedätte, että näyttöön täytyy luottaa. Saamistanne merkeistä tulee polkunne paljastavia merkkejä.

Vaatii suurta rohkeutta ja luottamusta seurata sisäistä opastustaan loogisuuden, turvallisuudentarpeen ja tuntemattomien lopputulosten edessä. Mutta mikä muu tapa korkeammalla itsellänne on saada huomionne, paitsi merkit, signaalit ja synkronismi?

Olkaa rauhassa ja tietäkää, että kaikki on todella hyvin."

Monia siunauksia kaikille,

Shanta Gabriel
arkkienkeli Gabrielin puolesta
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #562 : 17.03.2011 17:47:57 »

MAASUHTEEMME YMMÄRTÄMINEN

Kirjoittanut Caroline Myss
(www.myss.com)
14.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kuten kaikki jo tiedämme, maa on taas kerran muuttunut. Vain hienoinen muutos syvällä veden alla, halkeama sen "vuorikankaassa" ja saaret järisevät ja tsunamiaallot vyöryvät rannoille. Heräämme uskoen, että maailma on vakaa, vain oppiaksemme kerta toisensa jälkeen, että maapallo on yhtä elävä, hengittävä, liikkuva ja aktiivinen elämän instrumentti kuin mekin. Se on mahtavin elävä organismi, minkä koskaan kohtaamme - tämä ihmeellinen olento, joka elättää meidät elämämme joka sekunti. Viikkoja sitten ennenkuulumattoman kokoinen sykloni iski Australiaan ja maanjäristys pian sen jälkeen liikutti maata Christchurchissa, Uudessa Seelannissa. Rakennuksia kaatui kuin leluja jättäen suuren osan kaupungista palasiksi. Kuka tietää, mikä kuolemien lopullinen määrä on Japanissa?

Vaikuttaisi siltä, että kauan ennustetun maan aktiivisuuden ja ilmastomuutoksen intensiivisyys kiihtyy. Kaikenlaisia syitä voidaan esittää siihen, miksi maa käy läpi lisääntyneen seismisen aktiivisuuden jaksoa. Tiedemiehet esittävät odotetusti "tieteellistä" dataa. Oman näkemykseni mukaan, jos he olisivat niin tietäväisiä, maan massiivista väärinkäyttöä ei olisi koskaan tapahtunut, koska olisi käytetty seismistä dataa maan suojelemiseen. He ovat loistavia ajamaan ympäristömuutosjunan konduktöörivaunussa. Valitettavasti niitä harvoja joilla on ollut rohkeutta yrittää ohjata junaa, ovat estäneet yritysten ja poliittiset intressit, jotka väittävät, että kaikki data joka edes vihjaakin ilmastomuutokseen, on liberaalia salaliittoa.

Toisessa ääripäässä olen kuullut monien ihmisten kommentoivan: "Luontoäiti on vihainen" ja siksi näitä asioita tapahtuu.
En olisi niinkään varma, että Luontoäiti toimii samalla "viha-kosto/rakkaus-palkitseminen" -tunnejärjestelmällä kuin ihmiset. Toivottavasti ei. Kun otetaan huomioon, että Luontoäiti oli aktiivinen ja elävä voima kauan ennen meidän tuloamme planeetalle, oletan, että se on paljon enemmän kosmista älykkyysjärjestelmää, joka on sellaisten tunteiden yläpuolella kuin viha tai kostonhimo.

Sen sijaan oletan, että tapa ymmärtää Luontoäitiä löytyy parhaiten tutkimalla Taoa - tutkimalla niitä tasapainolakeja, jotka perimmiltään hallitsevat luonnon toimintaa. Ollessaan epätasapainossa luonto käynnistää mitä tahansa toimintaa, mitä vaaditaan muodostamaan ympäristö, joka kykenee ylläpitämään kaikkea elämää - ei vain ihmiselämää, vaan kaikkea elämää. Luonnossa kaikki elämä on tasavertaista. Elämä on kallisarvoista, koska se on elämää - ei koska se on ihmiselämää tai vaurasta elämää tai koulutettua elämää tai nuorta elämää, vaan koska se on elämää.

Elämme nyt aikaa, jolloin kaikki elämän kierrot ja järjestelmät ovat epätasapainossa, myös havaintojärjestelmämme. Emme "havaitse" elämää lainkaan selvästi ja näin ollen teemme yhteiskuntana valintoja, jotka perustuvat loputtomiin harhakuviin. Ja harhakuvat johtavat katastrofeihin. Esimerkiksi oli aika - ei kovinkaan kauan sitten - jolloin ihmiset kulkivat nöyremmin maan päällä ja auringon, kuun ja tähtien alla. Ennen "järjen aikakautta" ihminen meni metsään täynnä tietoisuutta siitä, että metsä tiedosti hänet yhtä lailla, kuin hän metsän. Hän jakoi maaperän metsän ja kaikkien siellä olevien luontokappaleiden kanssa. Ne eivät olleet hänen otettavakseen, lahdattavakseen ja hallittavakseen.

Menneinä aikoina ihmiset elivät sellaisessa tietoisuudessa, missä pieninkin tuulen liike merkitsi jotain - kenties taivas raotti verhoa ulottuvuuksien välillä, puhui pehmeällä tuulenhenkäyksellä ja liikutti oksaa tai lehteä kommunikoidakseen viestin tai varoituksen tai merkin hyväksymisestään. Tähdet jotka täyttivät yötaivaan, eivät olleet vain kauniisti säteileviä kohteita, vaan todiste taivaallisesta kotimaasta, ihmiskunnan jumalaisesta peitosta. Jokaisella elävällä olennolla oli tarkoitus ja merkitys, paikka missä sille annettiin luonnollinen arvo, koska sen oli luonut Jumala, jonka olemassaoloa kukaan ei epäillyt.

Tietysti ihmiset olivat edelleen ihmisiä noina päivinä, ennen kuin järjen aikakausi esitteli rakkauden logiikkaan ja Jumalan, jolla tietysti oli tieteelliset syyt taivaallisessa hihassaan siihen, että kaikkia asioita tapahtuu koko suuressa universumissa, niin kuin tapahtuu. Sivilisaatio oli myös pimeä ja kammottava paikka silloin - sairauksia ja kulkutauteja ja loputtomasti sotia … Hei, odottakaa, kuvaanko aikaa silloin vai nyt? Voi, kuvaan heidän versiotaan siitä, en meidän. Vaikka heilläkin oli sotia ja epidemioita ja nälkää, heillä ei ollut sitä, mikä on ajanut sivilisaatiomme hulluuden partaalle - narsismiepidemiaa sekoitettuna sokeaan epäilyyn sellaisen kosmisen rakenteen olemassaolosta, mikä pitää kasassa tämän hauraan paikan nimeltään maa. Silloin kukaan ei epäillyt tämän näkymättömän todellisuuden olemassaoloa. Tänä päivänä tuo epäily on epidemia ja maan kunnioituksen ja arvostuksen puute heijastuu valinnoissa, joita hallitukset, yritykset ja myös yksilöt tekevät.

Onko Maaäiti vihainen? Älä ole typerä. Kosminen voima tuskin suuttuu. Mutta kosminen voima etsii tasapainoa, aivan kuin oma kehosi etsii tasapainoa, kun siihen on hyökännyt jokin myrkky. Mitä eroa siinä on?

Maapallolla on lisää maanjäristyksiä, tsunameita, tulvia, kuivuutta ja mitä tahansa muuta vaaditaan, tasapainon palauttamiseksi sen ympäristöön. Se on elävä organismi, joka käytännössä "buuttaa" itseään. Vain ihmisyhteisöllä on se ajatus, että elämme jotenkin erillään maasta, että maa ei reagoi hengitykseemme, ajatuksiimme ja tekoihimme. On käsittämätöntä edes pitää sellaista perspektiiviä. Mutta maa on niin herkkä.

Vakuutan teille, ettei kierrättäminen riitä. Ajatelkaa sen sijaan maata perheenjäsenenä, olentona joka näkee teidät yhtä selvästi kuin te sen. Ja olette maan pinnalla yhtä paljon, kun seisotte keskellä New Yorkia tai Lontoota tai keskellä metsää. Olette edelleen maan kamaralla. Seisominen betonilla tai rakennuksessa ei tee siitä yhtään vähemmän maata, paitsi jos teillä on havaintotapa, mikä määrittelee, että maa on kaupungin ulkopuolella vihreässä tai erämaaluonnossa. Mutta se on harhaa. Miten voitte koskaan olla poissa maankamaralta? Juuri tuo
havaintotapa, että luonto on maalla, muttei kaupungissa, ylläpitää erillisyyden harhaa. Olette ehkä mieluummin maalla, mutta olette aina maan päällä.

Siirrytäänpä ihmishenkien menetykseen. Vaikka maanmuutokset ovat oleellisia maan selviytymiselle, ne ovat traagisia meille. Ne johtavat valtavaan ihmishenkien menettämiseen ja meidän on kaikkien pidettävä rukouksissa Japanin kansan sieluja ja perheitä. Tuhansien ihmisten pelko, tuska ja suru on käsittämätöntä. Opimme tästä tragediasta taas kerran, että elämä mihin heräämme joka aamu, voi olla täysin erilaista päivän lopussa. Huijaamme itseämme sanomalla, että meillä on elämän pituus hallinnassamme. Ei ole. Meidän on kohdeltava jokaista päivää ja rakasta ihmistä lahjana. Opimme tästä tapahtumasta Japanissa, että voimme olla japanilaisen yhteisön kanssa rukouksen, sähköpostin ja Facebookin kautta välittömästi. Opettelemme todella valtavaa kosmista totuutta: olemme kaikki yhtä. Ja meidän on tarkoitus käyttää tuota totuutta: rukoilla yhdessä, parantaa kanssaihmisiä yhdessä ja parantaa rakasta maapalloamme yhdessä. Laittakaa sielunne töihin.

Rakkautta, Caroline

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #563 : 17.03.2011 17:52:22 »

IHMISVÄESTÖ

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A.
(www.akashictransformations.com)
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Onko mahdollista tietää, miksi ihmisiä on niin paljon tällä hetkellä maan päällä?

Tähän on kaksi pääsyytä kosmisesta näkökulmasta. Toinen on, että monia olentoja kiinnostaa kokea ihmiselämää tänä aikana, koska ihmiset ovat tekemässä jotain epätavallista kosmisesta perspektiivistä katsottuna. Toinen on, että henkinen kehityksenne ihmisperheenä nojaa äärimmäisen tiheyden kokemiseen ja eläminen suuressa väkimäärässä parantaa tuota kokemusta.

Tarkemmin sanottuna ajankohtainen ihmiskehitys tapahtuu tavalla, jota kukaan universumissa ei ole koskaan odottanut. Ihmiset ovat kehittymässä kohti sitä mahdollisuutta, että eletään fyysisessä kehossa muistaen, keitä he todellisuudessa ovat sieluina. Tähän saakka tämä on ollut mahdotonta. Ihmiskokemus on aina perustunut rajoituksiin ja ensisijainen rajoitus on ollut todellisen, jumalaisen luontonne unohtaminen. Sitten kun muistaisitte, kuka todella olette - fyysinen ilmentymä jumalaisesta valosta ja rakkaudesta - niin "tuikkisitte" takaisin valoksi. Teitä menisi kyky pitää itsenne fyysisessä muodossa. Ihmisolennolle ei ole koskaan ennen ollut mahdollista ymmärtää tietoisesti jumaluuttaan ja pysyä rajoittuneissa fyysisissä puitteissa.

Olette nyt kehittymässä sitä kohti, että kykenette tietämään tietoisesti jumaluutenne ja elämään silti ihmisolentona. Teistä on tulossa valaistunut. Toisia jumalaisia olentoja jotka eivät ole koskaan uskoneet mahdolliseksi tämän tapahtumista, on nyt universumissa jonottamassa tulemista tähän muotoon ja peliin. Monet jumalolennot jotka eivät ole koskaan halunneet kokea ihmiselämän tiheyttä, ovat nyt kiinnostuneita osallistumaan evoluutioonne.

Tämä on maaplaneetalla myös viimeinen mahdollisuus elää ihmisenä täysin unohtaneena, joten jotkut ovat täällä, koska on viimeinen mahdollisuus nähdä, millaista on elää ihmismuodon rajoittuneessa tietoisuudessa.

Toinen syy on, että väestötiheys auttaa teitä heräämään. Teidät pakotetaan näkemään, ettei toimiminen rajallisesta perspektiivistä enää toimi teillä. Kun fyysisistä resursseista tulee niukkoja, fyysinen selviytymisenne on vaarassa. Tämä johtaa teidät harkitsemaan, että yhteistyö on välttämätöntä selviytymisellenne. Yhteistyö maailmanlaajuisena yhteisönä sisältää jumalaista toimintaa - yhteys, luottamus, rakkaus ja sen näkeminen, että yksilöllisellä itsellänne on paljon vähemmän merkitystä kuin suuremmalla rakkaudella keskuudessanne. Tämä suuri väestötiheys pakottaa teidätmuistamaan.

Miten voimme elättää niin suuren väkimäärän?

Maaplaneetan fyysiset resurssit riittävät elättämään nykyisen ihmisväestön ja enemmänkin, mukaan luettuna eläinlajit jotka jäävät maaplaneetalle. Mutta tämä on mahdollista vain radikaalisti muuttamalla sitä, miten hallitsette fyysisiä resurssejanne. Tällä hetkellä resurssihallinnan kehityskaari johtaa useampien eläinlajien menettämiseen ja useampien ihmisten elämiseen köyhyydessä ja nälässä, koska ette ole tehokkaita tai oikeudenmukaisia resurssihallinnassa.

Tehdäksenne resursseistanne ja väestöstänne vakaita on tapahduttava ensisijaisesti kaksi muutosta. Yksi, teidän on muutettava tapaanne käyttää resursseja mukavuuteen perustuvasta tavasta terveyteen perustuvaan. Esimerkiksi käytätte öljyresursseja auton ajamiseen, mikä on mukavaa, muttei se kuitenkaan edistä terveyttänne. Käveleminen ja polkupyöräily olisi fyysisesti terveellisempää ja asuminen lähempänä paikkoja ja ihmisiä, joiden kanssa työskentelette ja jaatte resursseja, olisi sosiaalisesti terveellisempää.

Toinen muutos, joka on tapahduttava, on resurssihallintajärjestelmienne perustuminen oikeudenmukaisuuteen. Nykyjärjestelmänne on rakennettu toimittamaan resursseja niiltä, joilla on vähiten, niille joilla on eniten. Tämä on totta maailmanlaajuisesti, kuten raaka-aineiden toimittaminen köyhistä maista rikkaisiin maihin. Ja se on totta myös pienemmällä tasolla, kuten USA:ssa missä köyhät ihmiset tekevät kovasti työtä matalalla palkalla ja heidän työnsä tulos johdetaan tekemään vielä enemmän rahaa ihmisille, jotka omistavatyritykset.

Perusmuutos mikä on tapahduttava ihmiskunnan elämiseksi kestävästi ja yltäkylläisesti fyysisten resurssien osalta, on siirtyä yksilölliseen selviytymiseen ja mukavuuteen keskittymisestä kohti sen tietämistä syvemmin, että olette lähtemättömästi yhteydessä toisiinne. Kun alatte ymmärtää sen, oikeudenmukaisuutta syntyy spontaanisti. Ainoa järjestelmä mikä sallii ihmisväestön kukoistaa maaplaneetalla lähimainkaan sen nykykoossa, on järjestelmä, mitä motivoi oikeudenmukainen antaminen kaikille ihmisille ja ekosysteemeille. Sitten kun oikeudenmukaisuus on ajava voima, luotte hallintajärjestelmiä, mitkä sallivat ekosysteemien kukoistaa ja tuottaa enemmän fyysisiä resursseja. Kun oikeudenmukaisuus on ajava voima, luotte järjestelmiä, jotka innostavat nerokkuuteen, anteliaisuuteen ja tehokkaisiin teknologioihin, jotka saavat useammat ihmiset kukoistamaan vaihtamalla toisten kanssa tavalla, joka voimaannuttaa kaikkia.

Milloin pystymme elämään kestävästi ihmisväestönä?

Jos jatkatte järjestelmienne parantamista nykytahtia, kestävyyden saavuttaminen vie teiltä kolme tai neljä sukupolvea. Tämä johtuu osittain siitä lisävahingosta, mitä tapahtuu hitaan parantamisenne vuoksi. Jos parannatte niitä nopeammin kuin nyt, voitte saavuttaa kestävän tason seuraavien 50-70 vuoden kuluessa, miellyttävämmän ja kestävämmän olemassaolon ollessa ulottuvilla seuraavien 20-30 vuoden kuluessa. Sen on muututtava, että jokainen ihminen yhdistyy siihen tosiasiaan, että olette keskenään yhteydessä ja että mukava elämänne ei ole toisten resurssien vähentämisen arvoista.

Ennen sitä näette väestönne alkavan hajota. Järjestelmät joita käytätte resurssien hallitsemiseen, eivät kehity riittävän nopeasti pysyäkseen kulujenne mukana, joten menetätte merkittävästi ihmisiä ympäristösyiden vuoksi. Tämä johtaa teidät kehittämään uuden vision, mikä perustuu terveyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Se riippuu teistä, miten kauan tämä kestää.

On elintärkeää, että otatte yksilöinä nämä asiat omiin käsiinne. Jos ette pysty muuttamaan jonkin maan energiapolitiikkaa, miettikää, miten voitte muuttaa kotitaloutenne energiapolitiikan. Miettikää, mihin kulutatte rahanne ja miten se tukee mukavuutta tai terveyttä. Toimikaa nyt omassa vaikutuspiirissänne ja löydätte kyvyn vaikuttaa laajemmin.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #564 : 17.03.2011 18:03:11 »

   

   
MAANMUUTOKSET PELASTAVAT MEIDÄT
 
Kirjoittanut Dana Mrkich ( www.danamrkich.com)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Kun Japanin maanjäristys ja tsunami tapahtuivat niin lähellä Christchurchin järistystä, monet ihmiset ovat nopeasti ottaneet tämän todisteeksi siitä, ettei Äiti Maa ole tyytyväinen. Toinen tapa tarkastella tilannetta on, että maa on elävä olento, elävä planeetta, mikä käy läpi kiertojaan aivan kuin me ihmisetkin. Se on ollut täällä miljardeja vuosia, paljon ennen meidän tuloamme ja se on täällä paljon meidän jälkeemme. Ihmisille on tyypillistä sivuuttaa luonnon kierrot ja historiallisesti on erityisen tyypillistä olla piittaamatta ja kunnioittamatta feminiinisiä kiertoja. Voi kyllä, maa ei ole vain elävä olento, se on feminiiniolento. Oletteko koskaan kuulleet kutsuttavan sitä Isä Maaksi? Tuskin.
 
Feminiiniolentona Äiti Maa käy läpi hyvin erityisiä kiertoja - joitain näemme säännöllisesti kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä. Toisia saamme nähdä vain joka 5000. tai 126000. vuosi ja miten onnekkaita olemmekaan saadessamme olla täällä yhdessä noista suurista syklisiirtymistä! Jep, saamme lahjaksi olla Äiti Maan pinnalla, kun se siirtyy siirtymävaiheesta toiseen, kun yksi kierto loppuu ja uusi maailma alkaa. Kuten missä tahansa muutoksessa tai syntymässä, se ei tapahdu ilman … hmm … muutosta!!! Astutaan maanmuutosvaiheeseen.
 
Ja arvatkaapa mitä, aivan kuin kellä tahansa naisella, tämä tulee synnytyksen käynnistymisen, supistusten ja vesien puhkeamisen kera! En tiedä teistä, mutten usko, että kukaan synnyttävä nainen arvostaa sitä, että häntä käsketään "rauhoittumaan"! En usko, että kukaan synnyttävä nainen arvostaa, kun sanomme: "Voisitko lakata tärisemästä ja huutamasta, yritän vähän nukkua tässä!" Koska arvatkaapa mitä, tässä ei ole kyse sinusta tai minusta! Tässä on kyse siitä, että planeetta on käymässä läpi hämmästyttävää uudestisyntymäprosessia ja jonkin hämmästyttävän synkronismin mukaisesti hänen pinnallaan sattuu ensimmäistä kertaa olemaan miljardeja ihmisiä ja näin SAAMME UUDESTISYNTYÄ HÄNEN KANSSAAN!!! Kyllä, ihmiskunta hyötyy tästä hämmästyttävästä tapahtumasta.
 
Lisäksi, jos Äiti Maa ei kävisi näitä muutoksia läpi nyt, meillä ei olisi paljon pidempään planeettaa millä asua. Olemme olleet kamalia vuokralaisia ja olen yllättynyt, ettei se ole häätänyt meitä jo kauan sitten. Mutta se ei tehnyt sitä, koska niin vaikeaa kuin sitä on ehkä uskoa, se rakastaa meitä. Se jatkoi meistä huolehtimista, niin kuin kuka tahansa äiti, vaikka olemme kohdelleet häntä hirveästi. Nämä maanmuutokset sallivat sen syntyä uudestaan ja elpyä. Ja arvatkaapa mitä? Jokainen maanmuutos jonka pelkäsimme olevan loppumme, on niitä samoja tapahtumia, joita taaksepäin katsoessamme käsitämme: nuo muutokset PELASTIVAT meidät. Ne pelastivat maapallon, ne pelastivat meidät jatkamasta sen tuhoamista ja ne pelastivat meidät tuhoamasta itseämme.
 
Kun maa harmonisoituu galaktisen päiväntasaajan ja keskuksen kanssa, se kääntyy tähän ja tuohon suuntaan ja pääsee mahdollisimman korkealla värähtelevään valoon. Käynnistääkö tämä lisää maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tsunameita ja sykloneita? Ei ole mitään helppoa tapaa sanoa tätä, mutta "kyllä". Se ei kuitenkaan tee tätä vahingoittaakseen tai satuttaakseen meitä, se on osa prosessia. Se puhdistuu ja tasapainottuu uudestaan. Se antaa meille periaatteessa uuden planeetan, millä asua (ja toivon, että kohtelemme "Maa, versio 5.0":aa paljon paremmin kuin aiempia versioita!) Ei ole sen vika, että meillä sattuu olemaan taloja ja rakennuksia, jotka romahtavat kaiken tämän toiminnan vuoksi. Jukra, tämä kuulostaa niin sydämettömän mustavalkoiselta, mutta se ei ole tarkoitus. Se on vain pyyntö tarkastella asiaa toisesta näkökulmasta - Äiti Maan ja tulevan selviytymisemme näkökulmasta versus nykyiset ja vanhat tarpeemme.
 
Niin myllertäviltä ja traumaattisilta kuin tapahtumat vaikuttavatkin, lopulta olemme parempi ihmiskunta niiden tuolla puolen. Mutta emme, jos käytämme koko synnytysprosessin itkien, miten MEIHIN vaikutetaan, mitä ME menetämme. Meidän on koottava itsemme ja päästettävä irti vanhasta maailmasta. Vanha maailma on lähdössä. Ei sähköä? No, arvatkaapa mitä - meillä on suuri AURINKO taivaalla, joka on yrittänyt saada huomiomme vuosia. Sitä kutsutaan aurinkovoimaksi. Katsokaa tänne ylös, joku, kuka tahansa, haloo?? Ei öljyä? Vapaata energiaa. Ei rahaa? Vapaata energiaa. Tarvitsetteko jotain? Muistamme, että Äiti Maalla tosiaan on kaikki, mitä tarvitsemme, ja muistamme kykymme luoda kaiken, mitä tarvitsemme, hyvällä tavalla vahingoittamatta sitä.
 
Kaikki te, jotka surette henkien menetystä, tietäkää, että sieluina jatkamme elämää. Tietäkää, että kaikki sielut jotka lähtevät nyt, ovat tehneet ennalta sopimuksen siitä ja auttavat meitä tässä prosessissa korkeammasta ulottuvuudesta. On vaikeaa elää fyysisesti ilman rakasta, kun hän on kuollut - tiedän - hän ei ole halaamassa tai soittamassa tai jakamassa päivittäisiä ilojanne ja taistelujanne. Mutta he ovat kanssamme. He elävät toisessa ulottuvuudessa. He katselevat meitä. He auttavat meitä. Voitte puhua heille. Ja jos suljette silmänne ja sallitte sen, voitte tuntea ja kuulla heidät - jos ette sanoina, niin sydämellänne. Olemme KAIKKI tässä yhdessä - ne jotka ovat kuolleet, jotka vielä päättävät kuolla ja ne jotka päättävät jäädä.
 
Kuollessaan oma äitini kehotti, ettemme pitäisi hänestä kiinni suremisella, koska "silloin en saa siipiäni enkä pysty lentämään ja tekemään, mitä minun täytyy". Niinpä meidän on kunnioitettava niitä, jotka päättävät kuolla näiden muutosten aikana. Heidän täytyy saada siipensä ja heidän täytyy lentää, koska heillä on hyvin paljon tekemistä meidän auttamisessa tämän läpi. Kunnioittakaa heidän elämäänsä ja kuolemaansa näkemällä heidät vapaana, lentävän siivillään ja tekemässä sielunsa seuraavaa tarkoitusta.
 
9.3.2011-28.10.2011 merkitsee Maya-kalenterin viimeistä aaltoa. Ajatelkaa viimeistä aaltoa naisen supistuksina. Kyllä, siitä tulee myrskyisää, mutta tuossa melskeessä on ihmeitä, iloa, kyyneliä ja kauneutta. On ääniä elämästä, joka putoaa pois, ja ääniä uudesta elämästä, jota emme voi vielä edes kuvitella.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #565 : 18.03.2011 20:01:48 »

OMM-AALTO
 
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Mestarit, ottakaa hetki miettiäksenne niitä kaikkia tapahtumia ympäri planeettaa, joita tapahtuu tällä hetkellä. Ettekö näe todisteita muutoksesta?
 
Kerromme teille, ettei sitä tapahdu vain kolmannessa ulottuvuudessa, vaan tämä ylevä muutos tapahtuu maapallonne kaikissa 12 ulottuvuudessa. Näin ollen pystytte laajasti edistämään pääsyä laajentuviin energioihin päiväntasauksen aikaan. Pääsemään enemmän suotuisaan OMM-aaltoon, 12D-spektriin tulevan kosmisen alkusysäyksen energiassa.
 
OMM-aalto on valeltu ja se on peräisin meiltä enkeliulottuvuuksista ja kosmisesta valoneuvostosta, sillä olemme omistautuneesti kanssanne tänä aikana. Älkää koskaan unohtako tätä, sillä ette ole yksin tänä aikana.
 
Kosminen alkusysäys on tosiaan ainutlaatuisin ja suotuisin aukko, mikä sallii meidän vielä lähemmin kietoa mukaan energioitamme. Se on ihmisille optimaalista aikaa kokoontua, sillä yhteisenergianne ovat eksponentiaalisesti dynaamisempia ja kylvetettyjä OMM-aallon ehdottomassa rakkaudessa.
 
Rakkain ihminen, riippumatta siitä pystytkö menemään fyysisesti joukkoon, voit olla osa OMM-aaltoa osallistumalla koordinoituun aikaan missä tahansa paikassa. Energiasi lisätään kollektiiviin ja siitä on hyötyä mikro- ja makrotasolla maapallolle, ihmiskunnalle ja jokaiselle yksilölle.
 
Mestarit, kosmisen alkusysäyksen päiväntasaus on aikaa meditoida ja keskittyä sekä vastaanottaa ja vahvistaa OMM-aaltoa. Niinpä joko ryhmäseremoniassa tai yksinäisyydessä, anna energian järjestyä, sitä tosiaan kerääntyy.
 
Ja kerromme teille, että näin tehdessään jokainen etsijä, jokainen osallistuja vastaanottaa valtavan vastavuoroista energiaa, hyödyllistä energiaa ja energiaa, joka auttaa teitä optimaalisessa hyvinvoinnissa ja vakauttamaan olemustanne energioissa, jotka nopeutuvat ympärillänne.
 
AE Metatron
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #566 : 18.03.2011 20:02:39 »

TOIVON VIESTI - JAPANI
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (lightworkers.org)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Lee Carroll on parhaillaan Espanjassa ja antaa tämän Kryonin viestin kaikille 15.3.2011.

 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Ilmassa on tällä hetkellä paljon pelkoa ja haluan antaa teille tämän toivon viestin. Tammikuussa kerroin teille, että numerologisesti tämä vuosi on neljä. Tämä on Gaian, kaikkien maapalloa koskevien asioiden luku. Muistutin teille myös, että veden paino jaetaan uudelleen - jäästä ja napahuipuista valtameriin, kun jää jatkaa sulamistaan. Tämä johtaisi useampiin maanjäristyksiin ja tulivuorenpurkausiin. Tässä on myös lainaus tuosta kanavoinnista: "No niin, sanomme sen taas. Tämä ei ole rangaistus ihmiskunnalle. Asioita joita tapahtuu tänä päivänä planeetalla, ei ole tarkoitettu Gaian viime askeliksi ihmissivilisaation tappamisessa. Sanon tämän, sillä juuri nyt tämä on viesti niiden huulilla, jotka haluavat hätkäyttää, säikytellä ja pelotella teitä - sitä ei tapahdu. Tällä planeetalla tapahtuu muutos, joka luo planeetan, mikä kestää kauan ja antaa teille sen, mitä tarvitsette …"
 
Nyt yhtäkkiä kolmoskuukausi (maaliskuu) teillä. Kolme edustaa katalyyttiä. Katalyytti on jotain, mikä tapahtuu ja mikä voi muuttaa jotain muuta. Jokainen joka on tekemisissä numerologian kanssa, olisi odottanut Gaian liikkuvan tässä kuussa, kuten myös viitoskuukaudessa (toukokuu), mikä tulee myöhemmin.
 
Ne tuossa suloisessa maassa [Japani], jotka saivat tämän katastrofin, eivät ole Jumalan maalitaulu. He vain ovat paikassa, mikä on aina ollut täynnä Gaian muutosta ja vulkaaninen ja maanjäristysherkkä. Aivan kuten heidän vastineensa Etelä-Amerikassa - siellä he valitsivat elävänsä. Tämän tapahtuman aikaansaama myötätunto on huomattavaa ja olen myös kanavoinut äskettäin, että myötätunto saa aikaan merkittävää muutosta planeetalla ja alatte nähdä sen.
 
1. Käyteäänpä myös hetki muistuttamaan teille, ettei Henki tiedä, milloin näitä tapahtumia tulee, yhtään sen enempää kuin tekään. Meillä on vain mahdollisuuksia, jotka perustuvat ihmistietoisuuteen ja energiamerkkeihin niiden ympärillä. Tiesimme, että Etelä-Amerikan maanjäristys oli tulossa pian ja kerroimme Chilessä oleville siitä vuotta ennen tapahtumaa. Japanin maanjäristys oli samanlainen siinä, että mahdollisuuksia oli ja myös numerologiaa. Mutta Henki ei ehdottomasti tiedä näiden asioiden yksityiskohtia ja olisi voinut kulua vuosia, ennen kuin se tapahtui tai se ei tapahtuisi ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että olemme antaneet ihmisille tietoisuustyökalun ainetta varten. Teidän muutoksenne määrää kaiken.
 
Rakkaat ystävät, lähettäkää myötätuntoenergiaa saarivaltiossa oleville ja antakaa heille voimaa ja päättäväisyyttä synnyttää mahtavampi kansa tämän vuoksi. Auttakaa heitä yhdistymään rakkaudessa ja perheenä, kun he selviytyvät menetyksestä ja erosta. Olkaa heidän perhettään tänä aikana.
 
Olkaa tietoisia, että jokainen joka kuoli viime päivien aikana, tiesi ehdottomasti akaasian tasolla, että olisi mahdollista, ettei hän eläisi vuoden 2011 yli. Olemme puhuneet tästä monta kertaa aiemmin. Syntymätuulessa tiedetään mahdollisuudet siitä, mitä ihmiset saattavat tehdä maan päällä. Tämä ei ole ennustamista, vaan mahdollisuuksien mittaamista. Koska tämä oli voimakkain mahdollisuus, nämä kauniit Jumalan osat [ihmiset] tulivat tälle planeetalle joka tapauksessa henkisenä perheenä, valmiina osallistumaan yhteen vuosikymmenen suurimpaan katastrofitapahtumaan. He tiesivät, että se muuttaisi paljon, ja se muuttaa.
 
Ylistäkää heidän elämäänsä ja tietäkää, että he ovat kaikki kotona. Lähettäkää energiaa taakse jääneille, että he voisivat löytää rauhan siitä tosiasiasta, että ne jotka menetettiin, tekivät jotain hämmästyttävää planeetan hyväksi. He lisäsivät kristalliverkon myötätuntotasoa. He ovat tehneet oman osansa ja jättäneet teidät tekemään omaanne.
 
2. Oletteko nyt tietoisia siitä, mitä olen kertonut teille yli 10 vuotta vaihtoehtoisista tavoista tehdä sähköä? Tämä yksi tapahtuma sulkee ydinohjelmanne vuosiksi. Nyt on siis aika tarkastella sitä, mitä olemme sanoneet.
 
Henki ei tuomitse ihmiskuntaa. Ihmiset ovat vapaita tekemään, mitä valitsevat sen tietoisuuden perusteella, minkä heidän omat värähtelynsä ovat kehittäneet. Olemme kuitenkin vuosia kertoneet teille hyvin toteuttamiskelpoisista tavoista luoda voimavirtaa kaikille kaupungeillenne. Olemme tehneet sen uudestaan ja uudestaan ja voitte löytää näitä kanavointeja kaikkialta työstäni.
 
Kenties tiedätte nyt, miksi olemme keskittyneet tähän kysymykseen, sillä tämä yksi maanjäristys osoittaa teille sen vaaran, minkä kohtaatte maailmanlaajuisesti jatkamalla ydinvoimapolkua. Kuunnelkaa: ette tarvitse tätä teknologiaa enää. Se ei palvele teitä hyvin. Ydinvoima on hyvin kallis ja vaarallinen tapa tehdä höyrykone. Sitä ydinvoimala vain on - tapa tehdä höyryä. Taaskin kerromme teille, että voitte käyttää rahat, jotka rakentaisivat yhden ydinvoimalaitoksen, tutkiaksenne paljon parempia tapoja tehdä sähköä, jotka eivät ole vaarallisia eikä niillä ole lähes mitään ympäristövaikutuksia.
 
A. Maalämpöenergia. Lämpöä on jalkojenne alla runsaasti. Voitte tehdä ikuisesti niin paljon höyryä, kuin haluatte. Muistakaa, että on uusia eksoottisia nesteitä, jotka kiehuvat paljon nopeammin kuin vesi, joten lämmön ei tarvitse olla sitä, mitä luulette. Jos katastrofi olisi tapahtunut maalämpövoimalassa, pahimmassa tapauksessa se olisi vain tuhoutunut. Sitten rakennatte uuden.
 
B. Tuhansia tonneja veto-työntöenergiaa tunnissa jatkuvalla ja kiinteällä aikajanalla [vuorovedet] on käytettävissänne rannikoilla. Tämä saarivaltio on täydellinen vuorivesiaaltojen generoimalle voimalle. Taaskin pahin mitä olisi tapahtunut näille voimaloille, olisi ollut tarve rakentaa ne uudestaan. Ei mitään vaaraa niiden ympärillä asuville.
 
Aiotteko käyttää tätä maailmaa muuttavaa tapahtumaa nähdäksenne lopulta nämä vaihtoehdot todellisina ja toteuttamiskelpoisina? Ydinkatastrofi luotiin, jotta pysähtyisitte ja muuttaisitte suuntaa. Vain aika kertoo, kannattiko se. Mutta hyvin usein on tapahduttava katastrofi, ennen kuin ihmiset näkevät sen, mikä on aina ollut heidän edessään … lupaus jostain paremmasta. Suurimmat kaupungit maan päällä ovat rannikolla, täydellisiä tähän voiman generointivaihtoehtoon. Mutta sitä ei ole nähty näin eikä mahdollisuuksia ole oivallettu. Ajatelkaa suuria! Käyttäkää hienoimpia mieliä luomaan uusia näkymiä sen valjastamiseen, mitä Gaia on antanut teille … vuorovesien ja merien voiman ikuisesti juuri sinne, missä tarvitsette sitä eniten. Teidän on aika luoda seuraava askel …
 
Annettu rakkaudessa … aina,
 
Kryon
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #567 : 18.03.2011 20:03:25 »

MITÄ SILLE VOI TEHDÄ, MITÄ NYT TAPAHTUU?
 
Isistä kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun paljon asioita tapahtuu, kaikki näyttää pelottavalta ja monet pelkäävät, mitä voisi tapahtua. Pelko leviää nopeasti ympäri maapalloa ja se tuo vielä yhden tavan pitää mielenne kiireisenä tavalla tai toisella.
 

Haluaisimme selittää vähän, mitä tapahtuu ja mitä te voitte tehdä.
 
Otetaanpa esimerkiksi Japani ja valontekijöiden ponnistelut auttamaan siinä lopputuloksessa, mitä tapahtuu.
 
Tasapainoa tarvitaan - ei vain tasapainoa maapallossa, vaan tasapainoa itsessänne. Tasapaino on, silloin kun energiat on integroitu ja tasapainossa sisällänne. Kaikki energiat, hyvät tai huonot, täytyy tasapainottaa. Siinä on kuitenkin eroa, minkä ihmiset ajattelevat tasapainottavan nämä energiat sisällään. He sanovat hyväksyneensä ns. pimeän puolensa ja työskentelevät vain hyvästä tai valo- tai rakkauspuolestaan.
 
Tämä ei ole tasapainoa. Tasapainoa on, kun kuljette hyvän ja pimeän puolen välistä rajaa. Kun voitte kulkea tätä rajaa, reaktionne ovat neutraaleja, mutta ne voidaan ohjata kumpaankin suuntaan hyvin helposti, palaten aina neutraaliin tilaan. Näiden katastrofien kanssa työskentelemisen on tapahduttava neutraalista tilasta, etteivät henkilökohtaiset kiintymyksenne ja tunteenne vaikuta lopputulokseen.
 
Monet teistä sanovat nyt, että voitte tehdä vain hyvää, jos lähetätte rakkautta ja valoa, joten katsotaanpa tarkemmin sitä.
 
Miten moni teistä alkoi lähettää valoa ja rakkautta, kun kaikki tapahtui? Miten moni teistä teki sen kiintymättä - ja tarkoitan todella kiintymättä lopputulokseen?
 
Jotain tapahtuu ja menette siihen moodiin, että meidän täytyy auttaa, meidän täytyy tehdä siitä vähäisempää - olenko oikeassa? Teillä siis on jokin kiintymys. Ajatus tehdä siitä vähäisempää tai parempaa kaikille. Monia asioita tapahtuu maan päällä tällä hetkellä ja ihmisryhmät ovat ottaneet tehtäväkseen auttaa hyvin henkilökohtaisella tavalla tasapainottamaan tai neutraloimaan niitä energioita, joita maa vapauttaa tänä aikana.
 
Silloin kun lähetätte energiaanne kiinnittymällä kaiken paremmaksi tekemiseen, estätte näitä ihmisiä täyttämästä täysin tarkoitustaan ja joskus tämä johtaa siihen, etteivät he pysty täysin tasapainottamaan sitä, mitä tarvitsee.
 
Maan täytyy puhdistaa ja vapauttaa energioita. Älkää puuttuko asiaan.
 
Jos haluatte tehdä jotain auttaaksenne, tehkää se henkilökohtaisella tasolla - aivan kuin nämä ihmisryhmät jotka ovat ottaneet tehtäväkseen henkilökohtaisesti tasapainottaa maan vapauttamia energioita.
 
Luuletteko, että homma toimisi hyvin, kun kaikki menisitte "hätätilaan" lähettämään rakkaus- ja valoenergiaa tarkastellen olosuhteita, jotka muuttuvat joka päivä, ja tässä kohtaa voimalat eivät toimi kovin hyvin?
 
Tätä tapahtuu ja otetaanpa esimerkiksi voimalaitos. Ydin on kuuma ja sitä viilennetään kylmällä vedellä. Kuuma ja kylmä, kaksi vastakohtaa jotka pitää saattaa tasapainoon lopputuloksena.
 
Annan teille lisää esimerkkejä. Ihmiskeho - hengitätte sisään ja ulos, kaksi täydellistä vastakohtaa, mutta ilman sitä kuolisitte. Sama tilanne ihmissydämen kanssa - se laajenee tuodakseen sisään verta ja sitten supistuu ja kaikki veri puristetaan ulos. Se on täysin täynnä ja sitten täysin tyhjä, kaksi täydellistä vastakohtaa, mutta kuitenkin ilman sitä sydämenne lakkaisi lyömästä.
 
Kun siis sanomme, että elätte vastakohtien maailmassa, voitte nähdä tämän kaikessa päivittäin - päivä ja yö, valo ja pimeys.
 
Maapallossa on sisällään tasapaino, valo ja pimeys, 50/50. Olette ihmisinä eläneet pitkään sen pinnalla ja paljon pimeydestänne on vapautettu maahan ajan kuluessa, joten tällä hetkellä maalla on sisällään enemmän pimeyttä kuin valoa. Tietenkään suuri osa tuosta pimeydestä ei ole sen ja se päästää irti siitä.
 
Se ei tarvitse enempää valoa - sillä on kaikki itsellään. Maan täytyy vapauttaa tämä pimeys, mutta sen on mentävä jonnekin. Minne se menee? Universumiin. Mutta kuten maapallolanne, universumillanne on oma pimeytensä ja valonsa, oma tasapainonsa. Sitten kun maan pimeyttä on vapautettu universumiinne, sen täytyy tasapainottua siellä.
 
Mitä jos te ihmisinä voisitte ottaa tuon pimeän energian ja neutraloida sen, jottei se vaikuta enää mihinkään? Eikö se olisi upea ratkaisu?
 
Arvatkaapa mitä, voitte tehdä sen. Se vaatii henkilökohtaista vastuuta ja kyllä, työtä. Se vaikuttaa ihmiselämänne, kyllä, ja jotkut asiat saattavat näyttää negatiivisilta vaikutuksilta.
 
Mutta mitä jos sanotaan, että 100000 ihmistä olisi työstänyt tätä neutralisointia ja kaikilla noilla ihmisillä vaikutus olisi ollut esim. tyhjä rengas. Mutta sen tekemälle he olisivat estäneet säteilyä vapautumasta ilmaan tai olisi ollut vähemmän jälkijäristyksiä. Tai tsunami olisi ollut vain pari metriä korkea 20 metrin sijasta. Eikö se olisi sen arvoista?
 
Kaikkea tapahtuu emmekä puhu vain Japanista nyt. Koko maailmanne taistelee vapaudesta. Monet Lähi-idän maat taistelevat vapaudesta. Tämä on myös tulosta tasapainottumisesta, mitä maapallolla tarvitaan.
 
Voitte työstää tätä kahdella tavalla. Voitte lähettää valoanne ja rakkauttanne tai voitte auttaa henkilökohtaisesti niiden energioiden neutraloinnissa, joita on hämmennetty ylös. Energioita jotka täytyy neutraloida, jos haluatte rauhallisen maailman, joka on tasapainossa.
 
Monet teistä ovat kuulleet seitsemästä sinetistä. Kyllä, se on raamatusta, muttei tarkoita, ettei se ole totta. Nämä seitsemän sinettiä ovat yhtä todellisia kuin te. Tällä hetkellä olette kuudennen sinetin energiassa ja aiemmissa elämissä olette olleet viidessä ensimmäisessä sinetissä.
 
Joka kerta yhden näistä sineteistä avautuessa, ihmiskunnalla oli ulottuvillaan vaihtoehto tuoda tasapaino itseensä ja maapalloon tai vain kulkea sitä polkua pitkin, millä he jo olivat - sisäisen yhteyden kadottamisen polkua tullen täysin yhteydettömäksi omaan lähteeseensä. Useimmat ihmiset ovat aina valinneet yhteydettömyyden eikä tästä voi aina syyttää yksilöä, koska kyse on tavallisesti enemmänkin ryhmäpäätöksestä.
 
Nyt olemme viimeisessä sinetissä ja poluilla jotka on valittu kuuden ensimmäisen sinetin aikana, on vaikutusta seitsemännen sinetin avautumisen lopputulokseen.
 
Monet ovat heränneet kuudennen sinetin energiassa, mutta monet eivät ole löytäneet tietään sisäiseen tasapainoon ja täydelliseen yhteyteen lähteen kanssa, oman olemuksensa kanssa.
 
Muistakaa, että tasapaino merkitsee kykyä kulkea vastakohtien välistä rajaa ja toimia siitä niin, kuin tarvitsee tasapainon tuomiseksi ympärillenne.
 
Kun haluaisimme valmistautua avaamaan seitsemännen sinetin, meidän tarvitsee neutralisoida se, mitä on tapahtunut kuuden ensimmäisen sinetin aikana. Vain nähkää se näin. Silloin kun ensimmäinen sinetti avautui, oli tienhaara, mistä voi mennä oikealle, suoraan tai vasemmalle. Sanotaan, että menitte vasemmalle. Silloin kun toinen sinetti avautui, ilmestyi toinen tienhaara ja taas menitte vasemmalle jne. Tämä vei teitä vain yhteen suuntaan - vasemmalle.
 
Koska menette jo tuohon suuntaan, ainoaksi vaihtoehdoksi jää - riippumatta siitä, menettekö oikealle, vasemmalle vai suoraan - että olette keskikohdan vasemmalla puolella. Jos olisitte valinnut keskitien alusta saakka ja pysyneet sillä, ei olisi mitään tarvetta neutralisoida, koska olette polulla kohti tasapainoa.
 
Tarpeetonta kai sanoa, että jos tarkastelemme, mitä maan päällä tällä hetkellä tapahtuu, ihmiskunta ei koskaan valinnut keskitietä.
 
Niinpä ratkaisuna tällä hetkellä on neutralisoida se, mitä tapahtui, tai tuoda tasapainoon se, mitä tapahtui menneisyydessä, jotta voimme avata seitsemännen sinetin ja kaikilla on taas uusi valintatilanne.
 
Tämä voi tapahtua ainoastaan, silloin kun olette sisäisessä tasapainossa, kuljette kahden vastakohdan välistä rajaa ja olette valmis ottamaan vastuun näiden energioiden kanssa työskentelemisestä henkilökohtaisella tasolla.
 
Annamme kanavamme kertoa teille tarinan siitä, mitä se merkitsi hänelle ja joillekin hänen oppilailleen.
 
Haluaisimme vielä puhua yhdestä aiheesta, koska se näyttää tulevan toisinaan esiin.
 
Jotkut eivät pidä itseään riittävän hyvinä tai arvokkaina tekemään tätä työtä. Tämä teidän on selvitettävä sisällänne. Tämä työ on hoitaa se vaikutus, mikä teillä on ollut monien elämien ajan planeetalla. Työstämällä henkilökohtaisen vaikutuksenne autatte muita, joilla ei ole tuota mahdollisuutta tällä hetkellä.
 
Kyse ei ole riittävästä hyvyydestä tai arvokkuudesta, kyse on tilaisuuden käyttämisestä riippumatta siitä, mikä lopputulos on, auttaakseen maata ja ihmiskuntaa - myös itseänne -tavalla, joka voi tuoda muutoksen, mitä tarvitaan hyvin paljon tänä aikana. Tasapainottakaa energiat maassa, jokaisessa olennossa maan päällä ja universumissanne, jotta voitte siirtyä maailmaan, jossa ei ole sotaa ja kärsimystä ja joka on tasapuolinen kaikille.
 
Isis
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #568 : 21.03.2011 20:07:11 »

VALOLÄÄKE - SUOJAA JA PARANTAA SÄTEILYMYRKYTYKSESTÄ, HERMOMYRKYISTÄ, BAKTEEREISTA JA VIRUKSISTA
 
Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon ( www.tomkenyon.com)
16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Uuden Seelannin ja sitä seuranneen Japanin maanjäristyksen myötä on selvää, että olette astuneet kaaossolmun monimutkaisempaan vaiheeseen.
 
Haluamme kertoa suojautumis- ja parantumismenetelmän säteilymyrkytyksestä sekä muista fyysisistä vaivoista. Kutsumme sitä valolääkkeeksi.
 
Tämä tietysti liittyy ajankohtaisiin tapahtumiin Japanissa. Kuitenkin tulevien maanmuutosten tapahtuessa saatatte kohdata samanlaisia haasteita lähitulevaisuudessa toisissa paikoissa ympäri maailman.
 
Tämä menetelmä auttaa teitä sekä suojautumaan että parantumaan altistumiselta, ei ainoastaan radioaktiivisuudelle, vaan myös hermomyrkyille ja bakteerien ja virusten muuntuneille muodoille. Meidän näkökulmastamme voitte odottaa näkevämme näiden lisääntyvän lähiaikananne.
 
Tämä menetelmä sisältää yhdistymisen taivaalliseen sieluunne, BA:han. Tässä yhdistytään valoulottuvuuksiin, jotka ovat osa olemustanne.
 
Kaikkea mitä kosmoksessanne on, voidaan tarkastella valon energiailmaisumuotona - myös tiheimmät ainemuotonne ovat perimmiltään valomuoto.
 
Tässä menetelmässä yhdistytte taivaalliseen sieluunne ylläpitäen aikomusta ja odotusta, että se välittää teille energiaa, mikä suojaa ja/tai parantaa teidät. Lähetätte tämän aikomuksen taivaalliselle sielullenne arvostuksen tai kiitollisuuden tunnevärähtelyn kera. Tämä on yksinkertaisesti värähtelyresonanssi, mikä aktivoi olemuksenne korkeamman puolen.
 
Kun olette lähettäneet tämän aikomuksen kiitollisuuden kera BA:lle, siirrätte tietoisuutenne sydänchakraan ja vastaanotatte parannus- tai suojausenergiaa sydänchakraan. Koette ehkä tämän energian valomuotona tai geometrisena kuviona tai saatatte tuntea energian laskeutuvan. Saatatte myös kokea tämän energian vain ajatuksena tai tunteena.
 
Kun energia on vastaanotettu sydänchakraan, se on valmista lähetettäväksi.
 
Tätä vaihetta varten tarvitsette puhdasta vettä, koska vesi ylläpitää tällaisen informaation äärimmäisen hyvin. Vesiastia kädessänne lähetätte aikomuksen avulla tätä energiaa, mitä on sydänchakrassa, käsivarsia pitkin käsiin ja sen chakran läpi, mikä on kummankin kämmenen keskellä. Energia menee veteen tätä väylää pitkin.
 
Ehdotamme, että tämän energian vahvistamiseksi toistatte menetelmän kolme kertaa. Juotte sitten veden. Vesi tunkeutuu kehonne vesielementtiin ja parantavat ja suojaavat ominaisuudet menevät lopulta jokaiseen soluun.
 
Tämän teon kautta "pätevöitte" valoa, mikä saa sen laskeutumaan kehonne keskiväylää sydämeen ja lähettämään sen vesielementtiin. Veden tietoisuus vastaanottaa tämän energian ja sitten keho ottaa sen vastaan juodessanne.
 
Jos olette tilanteessa, missä olette altistuneet radioaktiivisuudelle, teette tämän kuvaamamme menetelmän ja pätevöitte energiaa, mikä laskeutuu BA:sta suojelemaan ja parantamaan teitä mahdolliselta säteilymyrkytykseltä. Jos teillä on toisia keinoja suojella itseänne, teidän pitäisi tietysti käyttää myös niitä, mutta vaikka jäisitte ilman muita työkaluja kuin oma tietoisuutenne, voitte suojata ja parantaa itsenne.
 
Jos olisitte altistuneet hermomyrkyille, tekisitte saman. Jos olette keskellä epidemiaa, mihin liittyy bakteeri- tai virusinfektioita, neuvomme teitä tekemään saman.
 
Kun astutte kollektiivisesti syvemmälle tähän kaaossolmun monimutkaisempaan ja intensiivisempään vaiheeseen, bakteerit ja virukset muuntuvat nopeammin. Tämä menetelmä sallii teidän suojautua näiltä muuntuvilta elämänmuodoilta ja parantua niistä.
 
On tärkeää ymmärtää, että saatte aikaan suojan ja parantumisen oman tietoisuutenne voimalla. Teillä on suora pääsy omiin valoulottuvuuksiinne. Teillä on täysivaltainen oikeus käyttää valoulottuvuuksia omaksi ja rakkaidenne hyväksi.
 
Jos löydätte itsenne jostain kuvaamastamme vaikeasta tilanteesta, ehdotamme, että otatte valolääkettä, mikä on varaamaanne vettä, useita kertoja päivässä intuitionne opastuksen mukaisesti.
 
Japanin maanjäristyksen ja siitä seuranneen tsunamin fyysisiä seuraamuksia on hyvin vaikeaa käsitellä. Mutta toivomme teidän siirtävän huomionne tällaisen katastrofin fyysisistä vaikutuksista mentaalisiin, tunne- ja henkisiin vaikutuksiin.
 
Sen tosiasian vuoksi, että olette kaaossolmussa ja energiat syvältä avaruudesta yhdessä auringon aktiivisuuden kanssa vaikuttavat kehoonne, teihin vaikutetaan kollektiivina enemmän. Tarkoitamme tällä sitä, että kanssaihmistenne kärsimyksen todistaminen särkee sydämenne. Tämä on oivallus, että heidän ahdinkonsa voisi helposti olla omaanne. Tämä oivallus voi avata sydämenne ja sydämen kautta käsitetään tietoisuuden korkeammat tilat ja näin Japanin maanjäristys on monin tavoin kollektiivisen sydämen maanjäristys.
 
Edessänne olevat ajat eivät ole helppoja. Meidän näkökulmastamme teillä on käsillä maanmuutosten lisääntyminen. Mutta yksi tulos tällaisista tapahtumista on, että teitä ravistellaan ytimeen saakka ja massahypnoosi lakkaa hetkeksi. Ja sellaisessa syvässä ja surrealistisessa järkytyksessä monet teistä näkevät hyvin selvästi, että sivilisaationne lepää hataralla pohjalla. Tarkoitamme tätä sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti.
 
Ja niinpä neuvomme tähän kaaossolmuvaiheeseen on oppia tekemään valolääkettä itsellenne, jotta sellaisen ajan tullessa tiedätte, miten käyttää tätä suojaavaa ja parantavaa voimaa, mitä teillä on luonteenomaisesti. Ja ehdotamme, että te ette navigoi näiden aikojen läpi vain mielellänne, vaan sydämellänne - ja annatte koskettaa sydäntänne, sillä sydämen kautta nousette spiraalina omaan suuruuteenne.
 
Hathorit
 
Tomin ajatuksia ja havaintoja
 
Olen kanavoinut Hathoreita noin 20 vuotta ja aloitin planeettaviestien julkaisemisen helmikuussa 2003. Ja koko aikana en ole aistinut heissä samanlaista kiirettä julkaista jokin heidän kommunikointinsa. Tavallisesti minulle annetaan useita päiviä pohtia heidän viestejään, ennen kuin kirjoitan kommenttini. Mutta tätä ylellisyyttä ei ole tällä hetkellä. He ovat pyytäneet Judia ja minua julkaisemaan tämän viestin mahdollisimman nopeasti ja niinpä teen omista kommenteistani lyhyet ja ytimekkäät.
 
Keskeisenä viestinä tässä on, että kaikilla ihmisillä on kyky tehdä valolääkettä, kuten Hathorit sitä kutsuvat. Ja tällaisella lääkkeellä on luontainen kyky ja potentiaali suojella ja parantaa meitä - ei vain radioaktiiviselta myrkytykseltä vaan myös hermomyrkkyjen vaikutuksilta sekä bakteeri- ja virusinfektioilta.
 
Menetelmä on yksinkertainen ja ytimekäs. Koska joillekin tätä lukeville taivaallinen sielu (tai BA) voi olla uusi ajatus, selvitän sen paikan ja miten yhdistyä siihen. BA tai taivaallinen sielu on oman tietoisuutemme osa, joka on ajan ja paikan rajojen ulkopuolella. Jotkut teistä viittaisivat taivaalliseen sieluun ehkä korkeampana itsenä. Mutta miksi tahansa sitä kutsutaankin, se on Hathorien nimityksen mukaan valoulottuvuuksissa ja tähän puoleensa yhdistyy aina, kun lähettää sille arvostusta tai kiitollisuutta.
 
BA:lla ei ole sijantia ajassa ja paikassa, koska se on kummankin tuolla puolen.
 
Mutta sillä on sisäänpääsykohta energiakentässä, mikä on noin käsivarren etäisyydellä pään yläpuolella. Jos nostaisit kätesi pään päälle ja liittäisit sormet yhteen, ne osuisivat tämän sisäänpääsykohdan lähistölle. Ja tähän paikkaan kohdistetaan huomio heidän menetelmänsä ensimmäisessä vaiheessa, kun tehdään valolääkettä. (Huomaa, että käsien paikka pään yläpuolella on vain orientoitumista varten. Valolääkettä tehdessä käsiä ei laiteta sinne.)
 
Kun asetat tietoisuutesi BA-kohdan alueelle, pidät mielessä sitä valopätevöintiä, minkä haluat saada. Sanotaan esimerkiksi, että olet altistunut tai altistumassa vaaralliselle radioaktiivisuudelle ja olet säteilymyrkytysvaarassa. Keskitettyäsi huomion BA-kohtaan pään yläpuolelle, ylläpidä aikomusta, että BA:sta laskeutuva energia on energiaparannus ja/tai -suoja säteilymyrkytyksestä.
 
Sitten lähetät kiitollisuuden tai arvostuksen tunteen sydänchakrasta BA-kohtaan pään yläpuolelle ja pidät yllä em. aikomusta.
 
Seuraavaksi siirrät huomiosi BA-kohdasta sydänchakraan (rinnan keskellä rintalastan alla) ja sitten odotat saavasi energiasuojaa ja -parannusta BA:sta.
 
Niiden joille tämä on uutta, täytyy ehkä lähettää aikomus tai pätevöinti kiitollisuuden tunteen kera BA:han useita kertoja, ennen kuin huomataan responssi. Mutta jatkakaa tätä, kunnes tunnette energian laskeutuvan. Sitten kun tunnette energian laskeutuvan taivaallisesta sielusta, siirtäkää tietoisuutenne sydänchakraan. Sallikaa sydänkeskuksenne vastaanottaa tätä suojaavaa ja parantavaa energiaa.
 
Sitten laitatte kätenne vesiastian ympärille tai päälle ja lähetätte tätä taivaallisesta sielusta vastaanotettua energiaa veteen. Parantava ja/tai suojaava energia joka on tullut sydänkeskukseenne, siirtyy käsivarsianne pitkin veteen niiden kahden chakran kautta, jotka ovat kämmenten keskellä.
 
Toistakaa tämä prosessi kokonaisuudessaan kolme kertaa. Sitten juokaa vesi.
 
Jos olette vaarallisessa tilanteessa, Hathorit neuvovat, että teette valolääkettä useita kertoja päivässä ja juotte sitä intuitionne mukaisesti.
 
Kuten Hathorit osoittavat, valolääkkeellä on monia muitakin käyttötapoja. Voitte käyttää sitä suojaamaan ja/tai parantamaan itseänne hermomyrkyiltä sekä bakteeri- ja virusinfektioilta. Vaikkei sitä mainittu, kysyin viestin jälkeen Hathoreilta, toimisiko menetelmä muihin fyysisiin haasteisiin, kuten syöpä. Ja he sanoivat, että valolääkettä voitaisiin ehdottomasti tehdä samalla tavalla käsittelemään tällaista tilannetta - sekä muita.
 
Tietysti ollessanne tekemisissä jonkin vakavan tilanteen kanssa, teidän kannattaa hyödyntää kaikki lääkkeet. Toisin sanoen, tämän menetelmän ei ole tarkoitus korvata lääketieteellisiä tai yleisiä terveysratkaisuja, vaan olla lisä - jotain mitä voitte tehdä itse itsenne hyväksi.
 
Viestin jälkeen kysyin Hathoreilta valolääkkeen tekemisestä niille, jotka eivät pysty tekemään sitä itse, kuten lapsille ja lemmikeille. He sanoivat, että menetelmä olisi muuten sama, paitsi että pätevöisitte aikomuksen kyseiselle lapselle tai eläimelle. Esimerkiksi, jos teette valolääkettä suojaamaan tai parantamaan lasta tai lemmikkiä, lähettäisitte ajatuksen, että energia jonka saatte taivaallisesta sielustanne, suojaa tai parantaa olentoa, joka saa lääkettä.
 
Tässä haluaisin sanoa väliin jotain. On paljon parempi opettaa jollekin, miten tehdään valolääkettä kuin aiheuttaa riippuvuus. Kaikissa ihmisissä on luontainen kyky tehdä valolääkettä. Se on osa moniulotteista perintöä. Ja jonkun voimaannuttaminen tekemään tämän omasta puolestaan on palvelus hänen mestaruudelleen.
 
Henkilökohtaisesti minua suututtaisi nähdä, että tätä menetelmää käyttäisivät "parantajat" valolääkkeen tekemiseksi toisille sen naamion alla, että heillä on jotain erityisvoimia, joita muilla ei ole. Tämä valolääkkeen tekemismenetelmä on ihmisen syntymäoikeus ja minusta tuntuu, että se pitäisi jakaa kaikkien ihmisten kanssa.
 
Haluaisin kertoa paljon tästä yksinkertaisesta menetelmästä tehdä valolääkettä, mutta filosofiset ja metafyysiset havainnot saavat odottaa toiseen kertaan.
 
Hathorit vaativat, että julkaisemme tämän informaation kiertoon mahdollisimman nopeasti.
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #569 : 01.04.2011 21:05:49 »

ENKELIT VARTIOIVAT MEITÄ KAIKKIA
 
Kirjoittanut Doreen Virtue
spiritlibrary.com
21.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
"Jos maailma on loppumassa, pitäisikö minun vain muuttaa elämäni ja tehdä kaikkea, mitä sydämeni haluaa tällä hetkellä?" Naissoittaja radio-ohjelmassani oli vilpitön kysyessään minulta, pitäisikö hänen keskittyä unelmiinsa, jos maailma loppuu kohta.
 
Kun Japanissa oli maanjäristys, Maya-kalenteri loppuu ensi vuonna ja maan muutoksia on uutisissa, on normaalia ajatella kuolevaisuuttamme - yksilöinä ja kollektiivisesti. Itse asiassa, sen tekeminen on erittäin tervettä!
 
Ennen valmistumista collegesta otin psykologian kurssin nimeltään "Kuolemasta ja kuolemisesta", mikä oli Elisabeth Kubler-Rossin suruvaiheiden tutkimista. Opimme, miten autamme itseämme ja toisiamme selviytymään menetyksestä. Ja opintoretkillä vierailimme hautausurakoitsijoilla, krematorioissa ja hautausmailla.
 
Tämä työnsi minut tutkimaan omia pelkojani ja ahdistuksiani kuolemaan liittyen. Nämä pelot joita kutsutaan "olemassaoloahdistukseksi", perustuvat huoleen siitä, onko elämällä merkitystä ja tarkoitusta ja onko kuoleman jälkeen elämää, reinkarnoitumista vai ei mitään.
 
Käsitin, että viivyttelin unelmiini pyrkimisessä, kuten kirjan kirjoittamisessa, koska uskoin sen tapahtuvan passiivisesti jonain päivänä tulevaisuudessa, kun minulla oli enemmän aikaa. Lähemmin tutkittuani käsitin uskovani, että kirjoittaisin kirjani seniorina, kun jäisin eläkkeelle työstä. Vaistosin myös, että pelkäsin sekä menestymistä että epäonnistumista. Kaikkien näiden tunteiden välttämiseksi välttelin kirjani ja muiden unelmieni työstämistä.
 
Kun olin saanut nämä ahaa-elämykset, pelkoni vähenivät. Pelot vähenevät aina, kun ne kohdataan. Siksi ego pakottaa meidät jatkamaan pelkojen poissullomista riippuvuuskäyttäytymisellä.
 
Kahden vuoden kuluessa olin kirjoittanut ensimmäisen kirjani ja se oli julkaistu. Valmistumisen jälkeen, kun aloin työskennellä syömishäiriöterapeuttina, keskityin myös auttamaan asiakkaita kätkettyjen pelkojen kohtaamisessa. Esitin usein asiakkailleni yhden kysymyksen, minkä haluan esittää teille nyt:
 
"Jos tietäisit, että sinulla on vain vähän aikaa elää, mitä muutoksia tekisit elämässäsi?"
 
Asiakkaani vastasivat upeilla tavoitteilla ja haluilla, kuten lentokoneella lentämisen opetteleminen, matkustelu, vapaaehtoinen avustustyö, jonkin musiikki-instrumentin soittaminen, oman yrityksen perustaminen ja hauskan ja vapaan pitäminen enemmän.
 
Tutkimme sitten heidän vastauksiaan ja esitin toisen kysymyksen: "Mitä odotat?" Kun he alkoivat työstää unelmiaan, heidän ahdistus- ja masennusoireensa vähenivät tai hävisivät.
 
Kyllä, Maya-kalenteri loppuu vuonna 2012. Kyllä, tragediat Japanissa ja muissa muutoksia kokevissa paikoissa ovat intensiivisiä tällä hetkellä. Muttei se merkitse, että maailma on loppumassa. Enkelit ovat näyttäneet minulle visioita maan tulevaisuudesta lapsesta saakka … ja tuo tulevaisuus on kaunis. He näyttävät minulle Edenin kaltaisen maailman, jossa rauhalliset ihmiset tekevät yhteistyötä toistensa kanssa.
 
Käymme läpi merkittäviä muutoksia maailmassa, mikä huipentuu siunauksiin meille kollektiivisesti. Ja vaikka maailma loppuisikin, miten haluaisitte viettää viimeiset päivänne? Huolessa, ahdistuksessa ja pelossa? Vai suuressa ilossa ja autuudessa?
 
Jumala loi teidät ja kaikki mitä Jumala luo, on kuolematonta ja ikuista. Sielunne on ikivanha ja sillä on ollut monia kokemuksia … ja ne jatkuvat. Vaikka fyysinen maailma loppuisikin, te vain jatkatte elämistä … kuten rakkaannekin.
 
Käytetäänpä siis ahdistus maailmasta hyödyllisesti:
 

    Laita tärkeimmät asiat etualalle päivittäisessä aikataulussasi.
     
    Anna itsellesi lupa pyrkiä tavoitteisiisi ja elää unelmasi nyt.
     
    Puhu Jumalan kanssa paljon ja anna huolesi Jumalalle parannettavaksi ja kohotettavaksi.
     
    Keskity huolehtimaan erinomaisesti ympäristöstä.
     
    Käytä positiivisia ja rakastavia sanoja.
     
    Ympäröi itsesi lempeillä ja positiivisilla ihmisillä.
     
    Avaa sydämesi mahdollisimman paljon rakkaudelle. Elämäsi lopussa on eniten merkitystä vastauksella kysymykseen: "Miten paljon rakastin?"
     
    Älä viivyttele unelmiesi elämisen kanssa.
     
    Älä odota, kunnes sinulla on enemmän rahaa, aikaa tai ideoita työstääksesi tärkeitä asioita.
     
    Älä kuuntele negatiivisuutta itseltäsi tai toisilta.

 
Tässä on rukous tukemaan sinua:
 
"Rakas Jumala, kiitos, että olet pitänyt minua tiukasti käsivarsillasi ja antanut minulle voimaa ja rohkeutta muuttaa elämääni terveillä tavoilla. Opasta minua selkeästi ja näytä minulle merkkejä, mitkä auttavat minua tietämään seuraavaan parhaan askeleeni. Kiitos, että lähetit enkeleitä rinnalleni suojelemaan ja opastamaan minua ja perhettäni."
 
Siunausta ja rauhaa sinulle ja perheellesi,
Doreen
 
tallennettu
Sivuja: 1 ... 36 37 [38] 39 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: