Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: 5D aika on alkanut : 05.07.2017 01:45:01
Tämä on ilmeisesti hiton tyhmä kysymys, mutta mitä 4D:lle sitten tapahtui? Siis kun nytkö mennään 3D->5D?
2  Astro special / Yleistä / Vs: Yöjuttuja : 04.02.2017 20:06:53
Uskallan kirjoittaa päivällä ku edellinenki kirjotti päivällä tai emmä tiä onko 19.04 päivä, ei se on ilta. Mutta ei kumminkaa yö. Mä harvakseen kirjottelen tänne oon jo kauan ollu kirjautuneena.

Eikä mulla oikeesti ollu muuta kummempaa ku että moon utelias: nikki sinikiviuhko vai mikä se nyt oli, sullon niin jännä nikki mistä se tulee?
3  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 06.06.2015 23:18:30
Suomalaiset seiskarit ovat tainneet saada uuden Matti-Mervin:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1432862997822.html

Hanna Kärpänen ja Heikki Lampela yllättivät monet ilmoittamalla palaavansa jälleen yhteen. Vain alle viikkoa aikaisemmin pari oli riidellyt niin rajusti, että Hanna on väittänyt pelänneensä henkensä edestä.

 Grin

Tuo Lampela menettää ammattiuskottavuutensa tämmösen "mattimerveilyn" takia.
4  Astro special / Yleistä / Vs: Se "taito" kun ihmisistä vaistoaa luonteen vaikka ei tuntisikaan. : 23.08.2014 22:17:59
Tässä on puhuttu suojauksista. Siis minä käytän suojauksia samalla periaatteella kuin lukitsen oveni yöksi ja kun olen poissa kotoa. Siis estän ei-toivottuja tulemasta. Olen kokenut energihäiriköintiä elävän ihmisen taholta. Minä asetan sanani niin että hyvällä tulevat voivat tulla muut jää ulos. Eikä suojaus herranen aika sitä meinaa että blokkaat omat tuntees tai et pysty/halua auttaa muita. Mulla todellakn meinaa että pidän "rosvot" ulkopuolella. Musta se on normaalia ihan että jotakin viboja toisesta saa energeettisesti samalla lailla kuin juuri ruuminkielestä mm. Mutta sitten taas semmonen oikein katsomalla toisten energioihin katsominen on musta tirkistelyä, siis jos tekee sitä ilman toisen lupaa. Sitten taas tuosta kun joku sanoi että joidenkin energiat "vyöryy päälle" että pakosta lukee, niin oisko sitten että itellä (jolle ne vyöryy päälle) ois todella tarve suojata ittensä jottei kaikki energiat vyöry ja vaikuta? Ja sitten taas sekin, että yhtä lailla kuin en kerro jokaselle hyvänpäiväntutulle kaikkia asioitani sänkykamarijutuista ja pankkitilin saldosta lähtien niin en näe miksi mun energeettisestikkään pitäis olla täysin auki kaikki sais kaikki tietää?
5  Astro special / Yleistä / Vs: Koulutuskysely : 01.08.2014 23:37:17
Alemman korkea-asteen, AMK, tradenomi kirjastoalalta. Sitä ennen oli hankittu yo-merkonomikoulutus sihteerilinjalta kauppaoppilaitoksesta.
6  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 27.07.2013 22:50:42
http://www.shamanicjourney.com/display-category/100-0-30/power_animals_totems_spirit_guides

http://www.spiritwalkministry.com/spirit_guides

http://www.thuleia.com/voimaelaimet.html
7  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 27.07.2013 22:03:18
Jos kysytään mikä eläin olisit/olet, niin kissa. Muita jotka kiehtoo: delfiini, susi , hirvi, kotka, haukka, leijona, korppi, varis, pöllö,
hevonen, yksisarvinen ja lohikäärme tarueläimistä.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Testaa mikä planeetta sinua pitäisi oikeasti hallita (englanniksi) : 27.07.2013 21:47:16
Close to sun, Mercury has very long days - and is rarely visible to the rest of the solar system.

You are perfect to rule Mercury, because you live for the present - and can truly enjoy a day that goes on forever.
Like Mercury, you are quick and elusive. Your wit is outstanding, and you can win any verbal sparring match.

Some people see you as superficial, but in truth, you just play many roles and have many interests.
A great manipulator, you usually get what you want from people. And they're happy to give it to you.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Arkkityyppi-testi : 27.07.2013 21:24:07
Maagikko

Maagikko pärjää elämässä keskivertoa paremmin, hänellä on kyky visualisoida myönteisten asioiden tapahtuvan hänelle ja tämä luo hänen elämäänsä ihmeellisiltä vaikuttavia asioita. Hän erinomainen seuraihminen ja hänellä on luontainen kyky rohkaista ja kannustaa toisia. Hänelle ollaan usein myös kateellisia ja voi olla että hänen on vaikea löytää läheisiä ystäviä, jotka eivät kadehtisi häntä. Antautuminen seksuaaliseen kokemukseen on vaikeaa ja maagikko tarvitsee tukea pystyäkseen antautumaan tunteilleen ja näyttämään ne. Hän tuntee itsensä ja omat heikkoutensa hyvin, ne vain hävettävät häntä sen verran, ettei hän mielellään keskustele niistä.

Parin prosentin päähän jäi Vaeltaja.
10  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 27.07.2013 21:09:29
Jess!!! Helle!!!!
11  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 27.07.2013 21:04:56
Ei oo kesäflunssaa. Montako kertaa ootte uineet järvessä tai meressä tai joessa siis luonnonvesissä tähän mennessä?
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua demonin kanssa : 08.07.2013 00:19:43

Käsittääkseni on olemassa mielenterveyden ammattilaisia, jotka osaavat yhdistää nämä asiat. Esim ymmärtävät, että ihmisellä voi sakrat aueta hallitsemattomasti. Sen myötä selvänäkö ja selväkuulo voivat aktivoitua.  Jos ei ymmärrä mistä on kyse, tilanne voi olla hyvin pelottava. Kun siihen lisätään oman mielen demonit, lopputuloksena voi olla mielisairaus. Tai jos alkaa muistaa menneitä elämämiä ja niiden hirmutekoja, voi tulla tarvetta psykologin juttusille. Harmi vaan, monikaan ei uskalla työpaikan ja maineen menettämisen pelossa avoimesti asiosita puhua.

Voi olla myös niin päin, että elämän tuskissa särkynyt mieli vetää puoleensa nagatiivista energiaa, jota voidaan myös demoniksi kutsua. Samoin kuin Valon puolella, myös pimeyden puolella on eritasoisia henkiä.

Helsingissä ainakin on toiminut lääkäriasemia, joissa on mukana vaihtoehtohoitoja (Sofianova, Greenlife tai jotain sellaista) Niistä voisi löytyä myös mielenterveyden ammattilaisia, joille uskaltaa kertoa demoneista. Periaatteessa myös julkisella puolella tulisi kunnioittaa ihmistä, joka siitä kertoo. Meillä on oikeus uskoa oman ymmärryksemme mukaisesti.

Tämän sorttista minäkin ajoin takaa tuossa mitä ennen tätä kirjoitin. Ei julkisella puolella eikä yksityiselläkään muissa kuin tuollaisissa mitä mainitsit jotka on erikosituneet vahtoehtoisiinkin hoitoihin missään nimessä valitettavasti voi tuoda esiin tuommosta näkökantaa kuin sinäkin tuossa. Minä en ainakaan arvaisi mennä kenellekkään puhumaan sakroista, edellisistä elämistä tms. jos en olisi 110 % varma että heille sellasista voi puhua. Nuo valitettavast ei ainakaan Suomessa ole arkipäivää vielä pitkään aikaan.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua demonin kanssa : 07.07.2013 23:59:54
No en kommentoi tuohon kysymykseni sävyyn mitään - mielestäni yritin tällä erää olla mahdollisimaan neutraali ja esittää kysymyksen heräättääkseni pohdintaa.

Se, mitä minä kuvittelen itsestäni on mielestäni nyt aivan tois-sijainen asia. Olkaa hyvä ja ajatelkaa minusta mitä ikinä haluatte.

Minä en kuvittele sinusta yhtään mitään kun kirjoittelen täällä sen verran harvoin ettei ole mitään pohjaa kuvitella mitään. Reagoin niinkuin ihminen normaalisti reagoi. Sen perusteella miten satuit nyt juuri tallä kerralla minulle vastaamaan, millään muulla pohjalla en voi mitään luulla kun ei ole sinusta yhtään mitään käsitystä muuten.

Voisko edes tämä palsta olla sellanen jossa turhat henkilökemia -takut jätettäisiin pois, please? Puhun siis kaikille en meinaa vain sinua.


Voisiko sitä ajatella, kenties, että nämä kaksi asiaa voisivat olla olemassa yhtä aikaa? Että ne olisivat ikään kuin saman asian kääntöpuoli? Että toisen totuuden flitteristä katsottuna kyyseessä olisi mielisairaus ja, että toisen taas kyseessä olisi demonesta?

Itse olen miettinyt että voisi olla mahdollista että osa mielensairauksista voisi johtua siitä että joku paha henki on ottanut valtaan mutta mun filosofiani pohjalta ei ihmistä voi ottaa noin vain valtaan, mites se vapaa tahto tähän istuu? Jotenki se paha henki sinne on päässyt joko huijaamalla tai ihminen on ollut tekemisis mustan puolen kanssa. Tai jotenkin jostain syystä on vaikka luontaiset suojat olleet alhaalla tai heikkoja kohtia.

Sitten taas osa johtuu ihan mielen sairauksista joilla demonien kanssa ei ole mitään tekoa. Ja osa voi johtua siitä että jos vaikka kanavat on auenneet, kyvyt tulleet jostain syystä jotenkin liian äkkiä tai ihmiselle joka niitä ei kestä (voiko tämmönen olla mahollista??)
ja sitten menee sekaisin, kansankielellä tulee hulluksi.

Muutenkin nämä voi kaikki syytkin olla yhteydessä toisiin tai sitten ei. Siis tapauskohtasta. Eli ei vois yleistää että kaikki johtuu demoneista tai mikään ei johdu demoneista esim.

Mä en oikeen päässy jyvälle tuosta mitä tarkoitat että on kolikon kääntöpuolia ja toisen totuuden fultteristä sitä ja toisen tätä, jos et sitten tarkoittanu justiin tuota mitä minä selitin tai tuonsorttista.

Edelleen sama tilanne - DET KVITTAR VAD SOM ÄR SANT (ihan sama mikä on totta) Se on ihan Bisak! Nyt on tärkeintä löytää käytännön apuja ihmiselle, joka on hädässä.

Ei ole minusta sama kumpako on totta tai  mikä syy noista mitä minä esim. sanoin. Jos ei ole demoneista kyse, ei manaus mitään auta.
Ei manauksella saa pois skitsofreniaa esim. Voihan se lumelääkkeenä auttaa aluksi jonkun aikaa jos potilas vahvasti uskoo. Ethän sä nyt
sellaiselle joka on saanut kyynpureman anna kyypakkauksen sisällön sijasta aspiriinia jos kyypakkauskin on olemassa. Et saa pois demonia jos sitä ei ole. Jos sairaus johtuu muusta. Eikä sairaus tosiaan todella sitten parane jos väärillä lääkkeillä/parannuskeinolla autetaan.

Toisaalta ymmärrän, että he, jotka lähestyvät asiaa toteamalla heti ensi alkuun, "Sinulla on meilisairaus" ovat ehkä neuvottomia ja heille syötetty ja opetettu ainoa hoitokeino tai apu tällasiin tilainteisiin tai tällaisille ihmisille on se perinteinen "Lisää mömmöjä".

Vakaviinkin mielensairauksiin on olemassa muita hoitokeinoja, uskokaa pois. Ei ihmisen Ole PAKKO syödä neuroleptejä, epilepsialääkkeitä tai mitä lie lithiumia löytääkseen tasapainon. Sanon vaan, ettei se ole välttämätöntä.

Minä en lyhyessä viestissäni maininnut mitään mistään lääkkeistä enkä myöskään todennut että "sinulla on mielisairaus" (meilisairaudestakaan en puhunut mitään  Wink) Totesimpa vain että se mielen sairaus ois hyvä ensin poistaa pelistä. Mun mielestä vastuuntuntoinen ihminen tekisi niin ja neuvoisi niin.

No mutta ymmärrän, että kiihdyksissäni krijoitettu aikaisempi kirjoitus on nyt herättänyt täällä aivan tarpeeksi vastakiihkoa ja kaiken maailman reaktioita, jotka ehkä ovat ihan oikeutettujakin.

Ainoa joka tässä mun mielestä on kiihkoillut olet sinä. Ja sitten joku toinen nikki joka hyökkäsi jonkun toisen niskaan. Että täälläkin on tuota jälkimmäistä, huokaus.  Sad

Mielestäni on kuitenkin monilta teiltä törkeää, sydämmetöntä tai oikeastaan luultavasti täyttä ymmmärtämättömyyttä lähteä totemaan mielipiteitä asioista, joista teillä ei selvästikkään ole mitään kokemusta. Siis ihan oikeasti... toinen pyytää apua ja täällä ruvetaan debatoimaan siitä, että onko se avuntarve todellista vai ei. (Ja kyllä - niin sen tulkitsen kun toinen kysyy alunperin: "Miten pääsen eroon demoneista?" ja täällä ruvetaan sitten luennoimaan "Demoneja ei ole olemassakaan."

Sinulla ilmeiseti on kokemusta (ainakin omasta mielestäsi). Tuo suluissa siksi koska en minä voi tietää luuletko vain tietäväsi vai tiedätkö oikeasti. Netissä kuka tahansa voi väittää mitä tahansa. Kuka tahansa voi myös luulla itsestään ja tiedoistaan mitä tahansa. Tuokin vain yleinen toteamus ei kohdistettu nimenomaan sinuun.

Minusta hälle on kyllä apua tarjottu. Avun tarjoamista on myös se että tuo esiin sen että jospa ei olekkaan demoni...Kuten jo sanoin, jos ei ole olemassa demonia manaaminen ei auta muutakun ehkä lumelääkkeenä joksikin aikaa. En tällä kuitenkaan tarkoita että ihminen pitäisi pumpat mömmöjä täyteen. Kaiken sortin terapiaa sun muutakin on olemassa. Toki voihan sitä ihmiselle uskotella jos se auttaa että terapoidessa ajetaan demoneita pois. Mutta siis oikea parannuskeino pitää löytää. Jos se ei ole manaaminen se ei ole, eikä se auta mitään. Jos taas on niin on.  Ei siitepölyallergiaankaan aspiriinit auta.

Herätkää: Se ei ole inhimillen tapa auttaa!
/A

Ei ole myöskään inhimillinen tapa alkaa morkata muita jotka on ihan selvästi apua tarjoamassa vaikka näkökanta olisikin eri.
Eikä käydä jonkun toisen nikin kimppuun vain koska nyt kemiat ei pelaa. Se ei ainakaan auta ap:ta.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua demonin kanssa : 07.07.2013 00:50:18

Mikähän Ihme saa sinut kuvittelemaan, että kyseessä olisi kaksi erillistä asiaa?

/A

Kysymyksesi sävy on mielestäni hieman outo.  Shocked Sinä siis tiedät (ainakin omasta mielestäsi) että demonit ja mielen sairudet on sama asia? No voihan ne ollakkin ja onkin varmaan jos sanan demoni liittää vaan kristilliseen kontekstiin. Minä tarkoitin sillä nyt laajempaa eli kaikki toisenpuolen häiriköt. Niin ymmärsin ketjua lukiessani muidenkin??? ainkin osan?? käsittävän ja sinun vastauksistasi sain sen käsityksen että sinä puollat että on demoni? Ainakaan et pitänyt kun toiset kyseenalaisti. Oletko nyt saanut uutta tietoa jostakin varmaa tietoa että demoneita ei ole? Merkityksessä siis toisenpuolen häirikköhenget? Niitäkö ei ole ollenkaan mielestäsi? Kaikki semmonen on mielen sairautta?
 Eli nytkö neuvosi olisivat ap:lle toisenlaiset ja sanoisit että on kuvitelmaa ja terapia ja lääkitys auttaa jos joku ja että demoneita ei ole?
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Läheisten sielut : 06.07.2013 00:06:31
Mua kiinnostaisi se että kun täällä jotkut on saaneet viestejä välitettäväksi edesmenneiltä joillekkin tuttavilleen, niin miten reagoivat nämä tuttavat? Jos siis eivät muuten yleensä usko tälläiseen "hölynpölyyn"  laugh Mun mielestä siis ei ole hölynpölyä mutta kyllä mun tutut ja sukulaiset realielämässä alkais miettiä että pitäiskö valkotakkiset kutsua jos minä alkaisin väittämään että heidän edesmennyt mummo/vaari/kuka tahnasa sano näin...Eri asia tietysti ehkä jos viesti on semmonen että ei ole muuta mahista kun että edesmennyt tuon on sanonut...
Sivuja: [1] 2 3 ... 24