Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 51
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Yleissivistävä transiittiketju : 05.08.2014 13:58:56
Aina välillä on semmosia tämmösiä aikoja, että ihmissuhteita rikkoutuu ihan kasapäin ja
muutama uusikin alkaa, onko tämmöset taivaalla näkyvissä? uranusoinas aspect_squ venusrapu aspect_tri saturnusskorpioni ?
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuu ja Venus ihmissuheissa : 27.07.2014 18:49:35
Niin ja voisi lisätä, että ajoittain yllätyn omista tunteista/herkkyydestäni.
Enkä osaa oikein puhua tunteistani, se neliö osuu myös merkurius :Smiley mutta näytän sitten ne tekojen (mars) kautta.
Kostajatyyppi en ole kuitenkaan sitten millään. Ehkä oinas ei osaakkaan olla...
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuu ja Venus ihmissuheissa : 27.07.2014 18:33:38
Minä olen tajunnut, että mulla nämä on sinänsä aika helposti, kuu 7. huoneessa rapu ssa ja venus 1. huoneessa oinas ssa.
Meni vain aikaa hyväksyä tuo rapu-puoli itsessäni tai jopa edes nähdä se tuon venus ksen "takaa". Vaikka muut (7. huone)
sen kyllä ovat nähneet. Olen tajunnut tämän kuvion luoneen ongelmia parisuhteissa, koska en ole nähnyt kunnolla tuota
kuutani.
Nykyään kun tunnen kummatkin puolet itsestäni, ne on helpompi tasapainottaa ja hyväksyä. Ja on tuntunut, että
olen joskus ajatellut/luullut toisen tuntevan jotain vaikka se olenkin ollut minä itse.
Välillä voin transiiteista saada semmoisia ristiriitapuuskia aikaan, etenkin kun transiitti kuu on vastapäätä omaani (kauris)
niin olen usein herkkänahkainen. Siitä mielenkiintonen juttu kun tuo oikukas venus ei oo ihan kärsivällinen, sekä mars aspect_tri kuu
pistää tunteen voimalla töpinäksi. Turhaa draamaa. knuppel2
4  Astro special / Astro special / Vs: The Galactic Center yms. : 05.07.2014 21:19:12
askendenttijousimies 26.01, eli yhtymässä tuohon galaktiseen keskukseen (aspect_squmerkurius orbi 2),
myös angel-asteroidi on siinä kahden asteen päässä.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unen tulkintaa? : 30.01.2014 11:14:03
Hei!

Ajattelin kysyä, mitä muille tästä tulee mieleen...

Olin jollain reissulla ja minulle lahjoitettiin yhtäkkiä valkoinen kani syliini, kani alkoi imeä sormeani ja ajattelin sillä olevan jano, menin läheisimmän liikkeen vessaan juottamaan sitä. Vesi räiskyi ympäri huonetta ja itsekin kastuin, mutta en välittänyt kun tärkein oli, että kani sai juodakseen. Kun olin lähdössä vessasta ulos, näin ja kuulin, ikään kuin nurkan takaa, kuinka ovelle saapui hunnutettu musliminainen ja myyjä kysyi, että onko hän Kamilin vaimo, johon nainen kysyi, että kuinka hän tunsi Kamilin ja myyjä sanoi hyväntahtoisesti naurahtaen, että näki Kamilin käytävällä riisumassa lapsiaan. Sitten kävi semmoinen kuva lapsen paidan vaihdosta.

idiot2

Kiitoksia jo etukäteen smitten
6  Astro special / Astro special / Vs: Huonejärjestelmät : 28.09.2013 09:27:41
Tulin liputtamaan whole signs-huonejärjestelmän puolesta tähän lähes kuopattuun ketjuun.
Vautsi, mitä ahaa-elämyksiä!
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Lilith suhteet? : 02.08.2013 23:39:02
Uskon, että lilith suhteessa on kyse myös siitä, miten sovussa olet oman lilithisi kanssa ja lilith toimii merkkinsä kaltaisesti, lilith kulmahuoneessa/akselilla voi kieliä rinnakkaissuhteista.
esimerkki 1. (nataalilla) lilith ravun alkumetreillä ja yhtymässä ic - vaikeuksia hallita tunteita, useita rinnakkaissuhteita, itsekästä käyttäytymistä... suhteessa asc ravun kanssa, jossa synastriassa asc yhtymä lilith, asc toimii usein ikään kuin "tulkkina" lilithin tunteista ja tuo muutenkin tämän toisen syvimmät tunteet tietoon ulkomaailmalle lilith puolesta (tarkemmin sanottuna "ulkomaailma" = perhe - IC).
Minne syvimmät tunteet piilotetaan vai piilotetaanko? miten ne koetaan ja kuinka niitä käsitellään?
Jos lilith on esim. ic:llä rinnakkaissuhteet/piilotetut tunteet ovat salaisempia ja mc:llä ne taas ovat julkisempia.
esimerkki 2. (nataalilla) MC-lilith yhtymä 9 huoneen puolella, ns. avoimessa suhteessa (ainakin omasta mielestään, mutta ei myöskään piilottele suhteitaan vaan puhuu niistä avoimesti), useita rinnakkaissuhteita.
Toisen lilith yhtymässä toisen venukseen (orbi 0) ja ic (orbi 3) synastriassa, lilith sai vasta suhteen alun jälkeen tietää olevansa rinnakkaissuhteessa, suhde vaikutti avoimelta suhteelta, tunteista ei juurikaan puhuttu ja suhde kaatui siihen, ettei lilith tiennyt, oliko suhdetta olemassa. Kummallakin rinnakkaissuhteita.
Toisen juno yhtymässä toisen lilithiin (orbi 0), lilith junon "unelma" ilman "toivottua vastakaikua". Julkista flirttiä etenkin Junon osalta, en tiedä syntymäaikoja.
Löysä lilith yhtymä aurinko synastriassa ei ole näyttänyt tuottavan ongelmia, yleensäkkään löysä lilithin yhtymä (max orbi sanoisin 3) ei ole voimakas.
Mars lilith yhtymä (orbi 3), ei parisuhde, mutta ajoittain mars vaikuttaisi saavan joskus lilithin "hyökkäämään" sen huoneen osoittamalla alueella, sama juttu oppositiossa (orbi 3).
Tässä käytetty siis "kaikille tuttua" lilithiä astro.com:in asteroidi-laatikosta, mutta olen huomannut true lilithin (osc lilith) tekevän näissä tapauksissa myöskin tarkkoja aspekteja planeetoille. Analyysit perustuu omiin havaintoihini.

muoks. lilith toimii merkkinsä kaltaisesti, huoneen osoittamalla alueella.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Tärkeiden planeettojen oppositio : 05.02.2013 07:30:21
Valitettavasti nuo aspektit yksinään ei kerro vielä oikein mitään parisuhteesta, mutta kuulostaa, että kenties olet alkanut bongailla noita aspekteja jossain ja epäröit itse - se kertoo paljon. Kuuntele mitä sisimpäs sanoo, älä tuijota liikaa karttoja Smiley

Tuo merkurius oppositio kuuhun mahtaa olla vaikeampi aspekti parisuhteessa kuin auringon oppositio, eli siinä on tasapainoittelemista kommunikaation ja tunteiden välillä, merkurius tuntunee kuulle liian järkeilevältä jne.

Mutta jos tälle oppositiolle tulee kolmioita ja/tai kartoilla on muutoin toisilleen hyviä tekeviä aspekteja niin tuo kuun ja merkuriuksen oppositio tuskin on mikään kompastuskivi.
9  Astro special / Astro special / Vs: Color horoscope : 30.01.2013 15:04:25
Vautsi, tsekkailin muutaman kartan ja tuntuu täsmäävän henkilöihin hetkessä, olemukseen ja käyttäytymiseen!
Mulla top-5: 1. merkurius
2. jupiter 3. kuu 4. venus 5. neptunus

Näen tässä paremmin logiikkaa kuin pullenin systeemissä.
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neitsyet : 26.01.2013 21:11:02
Jubilee: Mun mielestä sun ystäväsi merkit näkyvät jopa huvittavan hyvin tuosta kuvauksestasi.
Tässä nähdään taas, ettei se pelkkä aurinkomerkki meitä määritä.
Mm. että venus leijonahan tekee herkästi huomion haluiseksi, mars vaa'an taas vois ajatella juurikin tekevän muiden mieliksi...
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tempperamentti ja kartta : 08.01.2013 07:53:35
Samassa perheessä jokaisella vesi mars, suurimmaksi osaksi marskalat, väittäisin, että asc vaikuttaa tuohon tempperamenttisuuteen, että mitenkä ilmenee ja sitten mitä enemmän mars tekee kovia aspekteja, sitä herkempää on myös tulistuminen. Näissä mars kaloissa on siis sitä erittäin tempperamenttista sekä samalla myös hyvin rauhallista, persoonaa. Tosin jos kalat on tosiaan sitä, miten heidät kasvatetaan, hmm...
12  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia - terveysongelmien kartoittajana : 13.12.2012 19:10:51
Kertokaas, mitä  ceres  kaksoset ja kuudennessa huoneessa tarkoittaa? En ole ihan perillä siitä, mitä tuo meinaa.. :Dd  Eikö 12. huone myös ole jollain tavalla liitettynä terveyteen?

Ainakin tehtyäsi tapahtumakartan, diagnoosin saatuasi, yllättävästä, suuremmasta, sairaustapahtumasta, näyttäisi syy (planeetta = mikä) olevan 12. huoneessa, askendentin läheisyydessä ja merkki näyttäisi kertovan, että missä tämä syy on vaikuttanut. Näin siis ainakin omalla kohdallani.

Sitten, mitä tulee osumista omalle kartalle niin Saturnus vaikuttaisi "konkretisoivan". Muutoin ihan vain transiiteilla katsomalla näiden huomaaminen vaikuttaisi aika arpapeliltä..
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Eräs synastriakartta : 06.12.2012 17:41:11
Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet
Hyvältähän tuo näyttäisi, lienee aika keskenään saman henkiset ihmiset kyseessä. Toinen (tämä ulkoisempi kartta) voi tuntea toisen (sisempi kartta) rajoittavana ja/tai liian vakavana, mutta se luo myös turvallisuuden tunnetta.
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kommunikaatio : 05.12.2012 22:50:56
Aiheuttavatko merkuriuksen oppositiot ongelmia synastriassa?? Täysin vastakkaisen ajattelutavan tms?
Vai voiko olla ihan hyväkin aspekti?

Lisäksi, kiinnostaisi tietää miten perääntyvä merkurius jommankumman kartalla voisi tarkoittaa?

Mulla ainakin on oppositiosta hyvää kokemusta, huumori on kukkinut kaikessa loistossaan Cheesy
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kommunikaatio : 02.12.2012 11:49:06
Väittäisin ettei omalla kohdallani merkuriusten välisellä aspektilla (taikka aspektittomuudella) ole juuri mitään painoarvoa vaan muiden planeettojen ja merkuriuksen välisillä kylläkin. Merkuriusten välinen aspektittomuus ja vaikeat aspektit ovat vaikuttaneet olevan enemmän hyväksi kuin pahaksi. Vedän puoleeni marssin ja merkuriuksen sekä neptunuksen ja merkuriuksen välisiä aspekteja ihmissuhteissa. Itselläni merkurius kalat, 1. huoneessa
Sivuja: [1] 2 3 ... 51