Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 04.08.2015 15:26:08
Maidonhan on kovin väitetty olevan haitaksi ihmiselle, lapset ainoastaan pystyvät enemmän tai vähemmän hyödyntämään maitotuotteita, mutta olen kuullut jopa tutkimuksia aiheesta, jossa maitotuotteet aiheuttavat myös syöpää.

Veteen ja alkuperäiseen aiheeseen liittyen, onkos kukaan muu testannut Granderia (http://www.grander.com)? Itsellä laite ollut omistuksessa muutaman vuoden, ja välissä oli reippa vuoden mittainen tauko kun silloiseen asuntoon en saanut laitetta kiinni. Nyt kuitenkin kun taas palasin käyttämään, niin huomaan kyllä miten paljon parempaa vesi on, ja miten paljon enemmän sitä tulee juotua.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 04.08.2015 15:13:13
Mielenkiinnosta, miten sitten tuo ideaalitilanne saavutetaan, ja saadaan ylläpidettyä? Itselläni kyseinen aavekakka tulee joskus, mutta harvemmin, ja kiinnostaisikin saavuttaa tämä ideaalitilanne pysyvästi.

Sopivalla ravinnolla. Kun tulee aavekakka, olet syönyt suht itsellesi sopivasti esim. viimeisimmän vuorokauden tai parin aikana. Minulla aavekakkojen määrä lisääntyi suuresti, kun jätin viljat ja teolliset elintarvikkeet pois ruokavaliosta ja aloin syödä paljon eläinrasvaa. Suolistobakteerit tykkäävät erityisesti voin sisältämästä konjugoidusta linolihaposta (CLA).

Joo, itse olen tässä nyt vähentänyt ensiksi hiilareita huomattavasti pois jotta saa painon oikeampaan suuntaan. Seuraava voisi olla viljat vekka. Luomua olen pyrkinyt syömään jo parisen kuukautta aina kun mahdollista, ja aika hyvin onnistuukin. Pitää vielä tuo CLA jotenkin saada kuvioihin, margariineissa sitä ei taida liiemmalti olla?
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 04.08.2015 14:59:35
Tästä syystä kun ruuansulatus toimii niinkuin pitää, voi tulla ns. aavekakka, eli luiskahtaa pönttöön liukkaasti ja paperiin ei jää juuri mitään kun pyyhkii. Tämä johtuu siitä, että kun kakka kulkee suolessa, se päällystyy matkan aikana suolen sisäseinästä irronneilla bakteerien tuottamilla polysakkaridikalvolla.

Mielenkiinnosta, miten sitten tuo ideaalitilanne saavutetaan, ja saadaan ylläpidettyä? Itselläni kyseinen aavekakka tulee joskus, mutta harvemmin, ja kiinnostaisikin saavuttaa tämä ideaalitilanne pysyvästi.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Onko tällainen mahdollista, ja voisiko joku auttaa? : 04.08.2015 14:43:59
Moi. Mietin, että onko kartasta mahdollista katsoa ns. "karmanpolttoon" sopivaa tapaa? Tarkoitan, että omalla kohdallani on pitkään ollut taloudellinen vaikeus, paljon lainaa/velkoja eikä suurista ponnisteluista huolimatta tunnu "tapahtuvan mitään". Toki jotain aina välillä, mutta varmaan viimeiset 5 vuotta on menty ns. alamäkeä, ja mielellään haluaisi tietää milloin se loppuu, ja voiko asiaa jotenkin vauhdittaa jonkin oikean energiahoidon tms. avulla. Pari vuotta aiemmin olen jo Rosen-terapiaa kokeillut, se oli ihan hyvä, mutta en tiedä sitten auttaako se enemmän asioiden käsittelyyn kuin energeettiseen "hoitamiseen", ts. ongelmien poistamiseen.

Laitan liitteeksi tähän kartan, jos joku sitä voisi vähän katsella "sillä silmällä"  Grin
5  Astro special / Yleistä / Planeettojen välisten asteiden laskuri : 10.07.2012 15:03:27
Heippa. Onko kenelläkään tiedossa jotain nettisivustoa, jossa voi laskea helposti kahden eri planeetan väliset asteluvut? Varmasti onnistuu jollain Solarfirellä, mut entäs sitten ihan joku simppeli sivusto? Onnistuuko esim. astro.comissa? Winkwink tänne vois kans tehdä sellasen Wink Kiitos
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaksonen ja Jousari : 08.03.2012 10:36:36
Kipaiseppa vaikka astro.comiin ja tee siellä synastria kartta, sekä laita se tähän liitteeksi, niin lienee hieman helpompi tarkastella noita mainitsemiasi aspekteja. Jos olet rekisteröitynyt, niin löytyy http://www.astro.com/horoscopes ja siellä alhaalla "Extended Chart Selection". Kohtaan "Please select the type of chart you want:" laitat Synastry chart (2) ja ylös tietenkin täytät ne tiedot jossa vertailet näitä kahta ihmistä. Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Syömisen karma : 06.03.2012 11:32:29
Kiinalaisen lääketieteen sekä Ayurvedan mukaan minkään muun dosha-tyypin ei ole järkevää paastota kolmea (3) päivää pidempään kuin Kappha-tyyppien. Kapphat saavat paastota viikon, mutta silloinkin kehon on oltava jo valmiksi hyvin puhdas. Pitta ja Vata varsinkin taas yleensä ovat jopa liian laihoja paastotakseen kauemmin, jottei vitaliteetti kärsi (joka ei ole tavoiteltavaa, vaikka tällä hetkellä niin paljon laihuutta ihannoidaan erään ryhmittymän aikaan saannoksena). Päivällä on merkitystä milloin paastoa, ja kuten astrologiasta voinette ymmärtää, niin jokaisella viikonpäivällä on tietty energeettinen resonanssi, jota voi puhdistaa/lisätä paastoamalla kyseisenä päivänä.

Nykypäivänä yleisintä on ihmisten solaarisuuden puute, josta johtuu myös hyvin suuri osa kaikista taudeista ja sairauksista, myös vastustuskyvyn puute. Mitä enemmän energeettisesti olemme harmoniassa ja tasapainossa (ying-yang), sen helpommin kestämme terveenä ja pystymme estämään tarpeettomien tautien ja loisten leviämisen niin itseemme kuin toisiinkin. On siis hyvin paljon merkitystä mitä syömme (koska olemme sitä mitä syömme). En usko, että joogit ja valaistuneet mestarit olisivat tuhansia vuosia turhaan meditoineet ja oivaltaneet miksi ei ole järkevää syödä lihaa. Suurin este kaikelle muutokselle on oma egomme, joka useimmissa ihmisissä on niin vahva, ettemme edes myönnä sen olemassa oloa, vaan sanomme että "kehoni/sieluni tarvitsee" josta jo hyvin selvästi ilmenee mistä on kyse. Olen itse oivaltanut sen, että kun en syö lihaa ollenkaan, henkinen ja energeettinen kehitykseni on huomattavan paljon nopeampaa kun ei ole mitään, mikä tukkisi energeettisiä kanavia kehossani. Parasta olisi raakaruokaravinto, mutta valitettavasti lähes kenenkään ruoansulatus ei kestä sitä, joten se siitä vaihtoehdosta.

Jokaisella on oma polkunsa kuljettavana, ja kenenkään ei pidä tehdä mitään muuta kuin mitä Jumala kyseiselle henkilölle on tahtonut. Toisten on opittava karmansa lihasta, toisten ei. Sellaisenaan yleensä en kenellekkään suosittele kasvissyöntiä, jos ainoa peruste on se, että sillä vähennetään päästöjä tai muuta vastaavaa, mutta jos aidosti osaa perustella miksi itselle on välttämätöntä syödä omenoita ja yang-pitoista ruokaa, niin en varmasti pistä sitä pahakseni. Nyt on aamupalan aika Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Syömisen karma : 23.02.2012 23:40:50
Niin, ei aina kannata niiden omien kantojensa takana seisoa maailmanloppuun asti: http://www.image.fi/artikkelit/lihan-himo jokaiselle asialle on aina vasta-argumenttinsa, ja jokaisen on opittavaa tietyistä karmisista läksyistä ennen kuin on valmis siirtymään eteenpäin evoluutiossaan. Molemmat meistä sopivat vielä toistaiseksi maapallolle, niin lihan syöjät kuin vastustajatkin. On vain oltava valmis myöntämään, että jokainen ihminen on korkeimman absoluutin näkökulmasta olennainen, ja jokaisen mielipide on itsellesi merkityksellinen (kehityksesi kannalta). Mikäli jonkun puheet herättävät itsessä kovastikin raivoa "en voi hyväksyä tuon jatkuvaa kasvisruoan puolesta paasaamista", niin vika voi löytyä hyvin läheltä: peilistä. Tarkoituksena ei ole provosoida ketään, mutta välillä enemmän hämmästyttäviä ihmisiä ovat ne jotka lihan puolesta puhuvat, ja ovat valmiita tekemään mitä mystisimpiä asioita käännyttääkseen ihmisiä kasvissyönnistä takaisin lihansyöjiksi. Myönnän, vikaa on toisellakin puolella, mutta ne jotka aidosti ymmärtävät kummalla puolella on merkityksellistä itselleen olla, eivät hyvin paljon jaksa enää asian tiimoilta alkaa hyppiä toisten nenille. Kehittykäämme sulassa sovussa arvon rakkaat siskot ja veljet Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Syömisen karma : 19.02.2012 15:46:33
No niinhän se silloin varmasti onkin, ja hyvin moni vegaani ei koskaan mitään maitotuotteita juuri tuosta syystä syö. Ideana kuitenkin kaikki tuska jota mille tahansa sielun omaavalle tuotetaan siirtyy sen energeettiseen kehoon, ja näin ollen myös veteen jota hyvin suuri osa kehosta on. Kaikki värähtely jota koemme kuoleman hetkellä ja varsinkin sitä ennen siirtyy sellaisenaan siihen veteen, josta se toksiini leviää koko kehoon välittömästi (koska vesi on yhteydessä kokonaisuutena). No eipä sillä, jokainen tekee niin kuin haluaa Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Syömisen karma : 18.02.2012 14:20:37
Tuonpa hieman erilaisen näkemyksen asiaan: mitäs jos ja kun kaikki asiat ovat energiaa, ja kaikki energia on värähtelyä maailmassa, niin mitäs jos me syötyämme tapettu eläin, saamme tämän kokeman tuskan (kuoleman hetkellä) itseemme, ja täten saamme koko energeettisen kehomme sekaisin Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: tästä : 24.01.2012 12:54:43
Mä erään tekniikan myötä tuossa taannoin tutkailin noita aiempia naamoja joita on tullut käytettyä, ja suurin osa niistä on melkos tavallisia, mutta kyllä siellä välissä tuli joitain nykyiseen pisteeseen johtaneitakin naamoja. Usein vain ihmisten omakehu on olennaisinta "Minäpä olenkin ollut xyz", eikä uskalleta myöntää sitä, että jokainen meistä on raiskannut, murhannut, käyttänyt huumeita, orjuuttanut ja tehnyt kaikkia mahdollisia "syntejä" aiemmissa elämissämme lisäten karmaamme, johon tässä elämässä annetaan sitten mahdollisuus sen pois polttamiseen. Kaikki eivät tähän neuvoon tartu, ja siksi kärsivätkin vielä useita elämiä, mutta jotkut uskaltavat ottaa kiinni tästä mahdollisuudesta.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 27.12.2011 11:52:32
Lukematta itse artikkelia, olisin aika varovainen tuon tekniikan kanssa. Auringon mahamanipura vaikutus on valtavan voimakas, ja jos itsellä oma manipura ei ole kovin aktiivinen saati auki, niin voi olla että tuhoaa näkökykynsä eikä sen ihmeemmin mitään hyötyä saavuta.
Auringon tuijottamisella ja auringon ottamisella chakrat balanssiin.. Tässä yksi kokemus aiheesta:
http://phoenixtools.org/sungazing/sungazing_testimonial.htm

Auringon valohan sisältää kaikki värit luonnollisessa muodossaan ja juuri optimaalisina määrinä elämän kannalta.

13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hypoteesi: mihkä levitaatio perustuu? : 26.09.2011 09:52:49
Kundalini voi kohota vielä paljon ylemmäksikin, sahasraraan, jolloin lopullinen päämäärä tavoitetaan, ja itseoivallus herää meissä (ts. valaistuminen). Levitaatio on mahdollista ilman meditaatiotakin, ainoastaan siihen vaaditaan hyvin voimakas kuolemanpelon ylittäminen, toisin sanoen harmoninen ja voimakas muladhara-chakra, ja sen tasolla jopa paranormaalien kykyjen saavuttaminen (siddhien). Supramentaalinen taso (ylempi mieli) meditaatiossa on jonkin verran yhteydessä tähän mainitsemaasi magneettisuuteen, koska koko kehomme perustuu resonanssin lakiin (ts. värähtelyyn), ja mitä voimakkaammin otamme vastaan tiettyä värähtelyä, sitä voimakkaammin resonoimme sitä ympäristöömme.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Varautukaa lennokkaisiin henkimaailman ilmiöihin lokakuun lopulla? : 22.09.2011 00:23:34
Toivottavasti ei, ei tässä nykyisessä taloudellisessa maailmassa ole mitään järkeä. Parempi vaan, että kaikki raha hävitettäisiin, ja päästäisiin lopulta aloittamaan Satya-Yuga ilman muurareiden sen ihmeempiä pelotteluita.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Varautukaa lennokkaisiin henkimaailman ilmiöihin lokakuun lopulla? : 20.09.2011 22:00:55
Noita lennokkaita ilmiöitä tarjonnee myös Nibirun konjunktio aurinkoon (alle 100milj. km maahan). Ekaa kertaa ikinä noin lähellä. Tarkka hetki löyty jo heti ensi viikolta. Aiemmilla kerroilla joka kerran on ollut suuri (yli 8 richterin) maanjäristys, tai tsunami.
Sivuja: [1] 2 3 ... 20