Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 20
31  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 09.12.2010 15:58:29
..sekä Leijonan ja Vesimiehen välinen suhde..
Jellonan kanssa tällä hetkellä seukkaan, on siinä jotain, mutta parhaat kiksit on kuitenkin löytynyt Oinaan kanssa tähän asti. Aiemmat karmat vetää voimakkaammin puoleensa kuin synastria vissii uglystupid2
32  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 04.12.2010 21:46:48
Tässä yksi pieni esimerkki, onko  neptunus  aspect_opp  kuu syyllinen tähän `outoon' saneluun?
Tai miltä kuulostas vaan hieman avoimempi Visshuddha-cakra (intuitio)?
33  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 12.11.2010 23:49:45
Kyseiseen "antiaktivointiin" on siis balansoiminen se paras tapa, eli tietosuuden nostaminen tällä tasolla. Jos esimerkiksi olet liian herkkä tuntemaan pelkoa rakkauden suhteen, sun on alettava toimia kaiken sen suhteen joka kehittää pyyteetöntä antamista omassa olemuksessasi (esim. läheisten auttaminen). Tapoja on monia, ja oireet vielä sekavempia, mutta kantsii ehkä hakeutua jonkin henkisenkoulukunnan oppeihin, niin alat saada tietoa miten aidosti kehittyä ja harjaantua itse balansoimaan omaa olemustasi. Itsekin voi oppia, mutta sillätavoin itsestään saa vain pienen pintaraapaisun, kun ei ole "hädän tullen" ketään keltä kysyä ja joka aidosti osaisi vastata.
34  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 07.11.2010 18:56:57
Näkekö kukaan noita chakroja? Tai jos ihmistä vaikka reikitetään niin näkeekö kukaan niitä energioita??
Kyl niitä näkee, ei se oo ees kovin monimutkanen prosessi.
35  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: tapahtumia : 05.11.2010 23:46:43
No eihän se oo ees kummanen temppu, pitää vaan päättää et haluaa sitä oikeasti, se nimittäin vaatii vähän muutakin kuin soffalla makailua (useimmille meistä).
36  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: "Herääminen" : 04.11.2010 16:33:49
..Siitä lähtien olen yrittänyt selvittää omaa kuuppaa puhtaaksi, omalla tavallani. Kysymykset miksi tätä ei ole opetettu koulussa, miksi ihmiset eivät tuota tajua ja niin edelleen. En tosiaankaan ole mikään erikoinen.

Porukka imee itseensä NIIN paljon kaikennäköistä roskaa tuonne omaan kuppaan tv:stä ja lehdistä, että eivät tajua olevansa mitään erikoisempaa kuin mitä oikeasti ovatkaan. Vastauksia on helppo löytää muualta, vaikeinta itsestään..
Mä suosittelen, et sä hakeudut hyvin nopeasti johonkin henkiseen koulukuntaan, jossa sulla on joku joka selkeesti osaa selittää asioita jotka menee oman ymmärryksen yli, ettet vaan tiedostamattasi ala kasvattaa sitä karmaa samaa mukaa takaisin, kuin mitä luulet saaneesi poistettua. Samoin myöskin silloin, kun itse on täysin hukassa, on hyvä kun on joku joka tietää aidosti mistä on kyse, usein sillä hetkellä sitä imee itseensä kaikkein tehokkaiten niitä demoneita sisäänsä joita harva ymmärtää saavansa, ja vaikka ymmärtääkin, niin ei ainakaan tiedostaen ymmärrä niistä päästä eroon.

Usein näistä huomautuksista oma ego saa kovan kolautuksen, ja sillä hetkellä posket kuumottaa eikä enää vastaanota mitään tietoa, jos näin omalla kohdalla käy, niin kantsii miettiä miksi se ego alkaa huutamaan, onko siihen mitään syytä? No, tässä vain ajatuksia mitä voisit tehdä, ei mitään pakotuksia, mutta joillekkin voi avata jotain uusia ymmärryksen tasoja kun osaa välistä katsoa itseään ulkoapäin.
37  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 28.10.2010 00:54:48
Mistä sitten tiedän mikä chakra on auki ja mikä piäisi avautua ja mitä siitä seuraa jne...
Oma suositukseni on mennä opiskelemaan jotain sellaista henkistä koulukuntaa jossa asioita puidaan juurta jaksaen.
38  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 18.10.2010 14:17:59
Kundalinin herääminen "ennen aikaisesti" ja pakotettuna voi aiheuttaa vaikkapa huimausta, pyörtymistä, kramppeja, hikoilua, huonoa oloa, pelkoa, kovaa vapinaa tai koko kehon tärinää jne.

On hyvä tulla tietoiseksi kaikesta inhosta ja vihasta joita tämän cakran herääminen aiheuttaa, koska se on juuri merkki siitä epätasapainosta ja harmonian tarpeesta.  Usein pelot ja vihat kuitenkin liittyvät manipura-cakraan (3. cakra), koska se on myös egon taso, jolla se vaikuttaa ja toimii. Toisaalta taas esim. perjantaisin ja lauantaisin (jos on hyvin herkkä) voi helposti päätyä samaan resonanssiin kaikkien juopuneiden ihmisten kanssa, koska silloin tätä on maailman mittapuussa liikkeellä todella mittavasti, jo pelkästään suomessakin useampi satatuhatta ihmistä vetää kännit joka pe/la, jos ei jopa miljoona luokkaa.. Normaalisti kun ihmiskeho puhdistuu, niin kaikkien epäterveellisten aineiden tarve ja kyky "nauttia" niistä katoaa, esim. kuten mainitsit batteryn kohdalla. Mulle itselleni kävi samoin kahvin kanssa aikoinaan, en enää vain pystynyt juomaan sitä, se maistui aivan kammottavalle.
39  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 18.10.2010 00:04:29
Se ympäristö, missä asumme on kaikkein tärkein aloitus kaikelle puhdistautumiselle, jos oma koti näyttää kaaokselta, niin on myös oma elämä. Vaikka välillä voi turhauttavalta siivota esim. joka viikko, mutta joka kerran kun sen tekee, niin huomaa miten hyvä olo siitä tulee ja se välittyy harmoniaan omaan olemukseen, ja sitä kautta myös kaikkialle ympäristöön (mm. lähimpiin ystäviin ja perheeseen). Usein meille annetaan tilaisuus kerran tai pari elämässä päästä kehittymään pitkälle, ja joskus vaikka uskaltaisimme ottaa tämän askeleen "oikeaan suuntaan", niin silti hairahdumme takaisin "toukkamaiseen elämään" josta harvoin on helppoa tietä ulos. Suosittelen, että otat vaan rohkeasti itseäsi niskasta kiinni ja päätät että teet vaikka viikon niin, että menet nukkumaan säännöllisesti 22.15 ja heräät aamulla esim. 07.00 (tai jos töitä aiemmin, niin silloin sitten), ja jos saat hyviä vaikutuksia, niin ehkä saat mielen vakuutettua siitä, että näin kannattaa tehdä aina. Hyvä tapa aloittaa aamu, on tehdä heti jotain puhdistautumisharjoituksia, jolloin koko päivä saa aivan uudenlaisen alun, ja energiaa tuntuu riittävän joka suuntaan. Mitä kehnomman avauksen päivälle annamme, sen vähemmän saamme päivän aikana aikaiseksi. Jokainen pystyy tekemään omasta päivästään niin tehokkaan kuin ikinä mahdollista, mutta harva uskaltaa tätä tehdä ja usein väitetäänkin "en saa päivääni käyntiin ennen kuin olen juonut kupin/pannun kahvia" tms. muuta, joka on hyvin selvästi vain totuttu (huono) tapa, jolla ei käytännössä ole mitään pohjaa mihin se perustuisi. Maailmassa elää lonkalta arvioiden miljoonia kahvia juomattomia ihmisiä, ja silti nämä saavat päivänsä käyntiin ilman tätä "eliksiiriä". No, tämä nyt vain oli karrikuloitu esimerkki siitä, mitä ihmisten elämä tällä hetkellä on, ei kenenkään ole tarkoitus loukkaantua tuosta, ei henkisesti eikä fyysisesti. (Lähes) jokaisella meistä on paheemme, mutta mitä vähemmän näitä paheita meillä on, sen paremmin huomaamme elämämme soljuvan kohden omaa päämääräämme (joka jokaisessa inkarnaatiossa on sielun oppi).

Veden juonnin kanssa kannattaa muuten olla myös varovainen, liika siinäkään ei ole hyväksi ihmiskeholle kun elektrolyyttitasapaino voi alkaa heittää, ja sitä taas on vaikea ylläpitää jos ei syö tarpeeksi terveellisesti suoloja (kaupan suola jota mm. liiman valmistukseen käytetään, ei ole se paras vaihtoehto).

Tuohon ruoanlaittoon yms. kannattaa ottaa sellainen asenne, että jättää vaikkapa tietokoneen avaamatta klo 16.00 kun tulee kotiin, ja menee keittiöön suoraan tekemään ruokaa ja päättää tehdä sen iloinen asenne päällä sekä hyvällä mielellä. Ei siis siten, että "taas mun on pakko syödä ja tehdä ruokaa, voi ei", vaan "Teempä tänään jotain hyvää itselleni ja herkuttelen kunnolla", koska kaikki se mitä ajattelemme tarttuu ympäristöömme, ja jos ajattelemme negatiivisesti syödessämme, syömme käytännössä tätä negatiivisuutta itseemme, ja siitä voi jokainen päätellä mitä se tarkoittaa.

Konkreettisesti käsiksi cakroihin pääsee ihan tutustumalla mihin jokainen näistä 7:stä pääcakrasta vaikuttaa omassa olemuksessa, ja keskittäen enemmän huomiota tälle elämän osa-alueelle. Ei aina välttämättä tarvitse aloittaa niistä kaikkein henkisimmistä harjoituksista, mutta ne ovat hyvä lisäapu. Toinen hyvin tärkeä pointti on oppia rentoutumaan kaikessa siinä, mitä tekee, muuten energiat eivät pääse vapaasti virtaamaan, ja se taas aiheuttaa epätasapainoa ja haasteita tulevaa silmällä pitäen.
40  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 17.10.2010 22:46:47
Mitæ se sitten on kun tulee chakran kohdalle tuntemuksia, esin juurichakrassa on joskus todella raskas olo, ja semmonen hmm, ei sykkivæ mutta jotain sinne pæin, sitten siinæ kakkos chakrassa myøs on joskus semmonen paineen tuntu, ihan ku sielæ myllæis jotain hirveæsti, ja joskus siihen kurkun kohdalle tulee semmonen puristava tunne? Joskus myøs (kuulostaa hullulta) tulee pææhæn, otsalle, ja yløs, semmonen ihmeen huumaava olo, paineen tuntu se sama myllæys, ja semmonen olo, ettæ oikeasti tekisi mieli hakata pæætæ seinææn, jotenki tuntuu ettæ pitæis kunnolla saada kumauttaa se johonki niin helpottais se olo. Toiv ei oo ihan pølløt kysymykset... Smiley
Raskas olo muladharan tasolla voi tarkoittaa montaakin asiaa, usein se on tukkeutunut liiallisesta kuormituksesta, ja kun sitä ei ole kohotettu sitä energiaa siltä tasolta mihinkään (jolloin mm. laiskuutta yms. oireita, kuten syysmasennusta jne ilmenee helposti). Toisaalta se voi myös viitata Kundalinin osittaiseen heräämiseen, jossa se siis lepää odottaen herättämistä. Tuo "sykkivä" kuvauksesi viittaisi enemmän tähän heräämisilmiöön kuin tukkeutumiseen, ei kannata olla peloissaan vaikka se heräisikin, ajoittain se herätessään liian ajoissa voi tuottaa hieman tuskaisia reaktioita, mutta jos se herää, niin sen on silloin aika herätä. Svaddhissthanan (2. cakra) kohdalla paine (oletan että olet nainen?) on yksinkertaisesti herätys siitä, että tällä tasolla energiaa on aivan liikaa (sama kuin miehillä paine tuntuu kiveksissä), ja sille pitäisi tehdä jotain (kohottaa ylemmille tasoille). Tämä on täysin yleinen ongelma nykyaikana, ja siitä kärsii tiedostamatta lähes kaikki ihmiset jotka käyvät baareissa ja etsivät seksuaalista helpotusta esim. prostituution kautta. Otsan kohdalla (6. cakra = ajna-cakra), tarkemmin keskellä sitä, sijaitsee mielenkomentokeskus, jonka avulla kaikki aivoissa tapahtuvat tiedon välittymiset, sekä samalla käpyrauhasen yms. toiminta on ylipäätään mahdollista. Jos tällä tasolla tuntuu painetta tai tarvetta hakata päätä seinään tämän tuntemuksen takia voi kyseessä olla montakin asiaa, ehkä heräävä tietoisuus mielen piilevistä kyvyistä (oletko esim. nähnyt enneunia viimeaikoina, tai onko "ääni pään sisällä" alkanut puhumaan selkeämmin), tai vaikkapa kova epäharmonia (tällä tasolla energia jakaantuu todella tehokkaasti kahteen osaan, koska ajna on moni terälehtinen cakra) yingin & yangin välillä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Summa summarum, päätä ei kantsi hakata seinään, se ei poista kipua, mutta voit kokeilla vanhankansan viisautta pistää naula kynnen alle ja potkaista seinään, silloin ei otsassa ole kipua enää Grin Vitsi vitsi, mut ideana on kuitenkin se, että tällä tasolla tietoisuus on jo hyvin korkeaa, ja jos nämä paineet yms. kivut eivät helpotu, niin kannattaa hakeutua johonkin henkiseen koulukuntaan jossa opetetaan näiden harmonisointia sekä hallintaa. Itseopiskelu yms. on kanssa ihan kiva, mutta sitten kun tulee vastaan jotain sellaista jota ei ymmärrä, niin on hyvä että on joku joka osaa neuvoa mitä tehdä. Ja vaikka joku väittäisikin, että osaa hallita kaikkia cakroja täydellisesti voinen sanoa että epäilen, mutta jos näin on, haluan nähdä sen käytännössä (tämä tarkoittaa käytännössä todella monia paranormaaleja kykyjä yms).

Lainaus käyttäjältä: Ratkaisu
Lueskelin tätä ketjua taas pitkästä aikaa ja tuli mieleen oikeastaan Veskarille kysymys. Miten käytännössä vahvistat ja puhdistat yhtä chakraa. Voisin kuvitella, että käyttäisit jonkinnäköisät meditaatiota, mutta kiinnostaisi kuulla tarkemmin. Itsellä on työkaluna chakrojen kanssa ollut reiki, mutta jotenkin tuntuu, että kaipaisin jotain lisää sen rinnalle.

Yllä jo hieman tyhjentävä vastaus aiheeseen, mutta parasta mitä yksilö voi tehdä oman energiansa hallinnalle, on oppia tuntemaan mitä se ylipäätään on, miten se käyttäytyy milläkin tasolla ja mitä sillä voi saavuttaa tällä tasolla. Meditaatio on hyvä tapa, mutta siinäkin taas pitää tietää mitä tehdä, ja tähän suosittelen hakeutumaan jonkin sellaisen opetukseen, joka tietää mistä puhuu ja miten mitäkin kannattaa tehdä. Asuessasi (?) suuremmassa kaupungissa, tämä ei ole niinkään suuri ongelma, tai edes niiden lähellä asuessa, mutta maaseutu valitettavasti jätetään vielä toistaiseksi vähän "oman onnensa nojaan", mutta ehkä tulevaisuudessa kaikki muuttuu (jos sellaista kuin tulevaisuus on enää?). Voin aiheesta kirjoitella enemmänkin jos kiinnostusta riittää, laita vaan yv:tä tulemaan, niin mielelläni avaan keskustelua tarkemmin ja opastan mikäli osaan. Yksi hyvä tapa, mitä voit jo aloittaa kokeilemaan on värit, mitä puhtaammasta väristä kyse, sen korkeampi sen värähtelytaajuus on (mutta unohda kuitenkin kirjoista sekä netistä löytämäsi cakrojen aktivoimisvärit, koska ne eivät valitettavasti ole ne hienovaraiset värit, jotka oikeasti toimivat siihen mihin ne väittävät, vaikka osa pitääkin kutinsa, niin silti ei ole hyvä saada väärää tietoa, ettei tee tiedostamattaan hallaa väärällä värillä).

[muoks]
Meinas unohtua vastata koko kysymykseen, mutta otetaas uusiks. Eli mä itse käytän monia eri  tekniikoita cakrojen puhdistukseen (tai lähinnä avaamiseen ja harmonisoimiseen): värejä, meditaatiota (monia erilaisia meditaatiotekniikoita), kuuntelemalla kehoa ja sen tarpeita, elämällä terveellisesti, tekemällä henkisiä harjoituksia (mm. klassisessa joogassa on hyvin monia tekniikoita joilla energioiden hallinnan oppiminen on todella helppoa ja tehokasta), visualisoimalla, käyttämällä mielen voimaa jnejnejne. Toivottavasti vastasi edes suuntaa-antavasti Smiley
[/muoks]

Lainaus
Itse mietin sitä, että voisiko näihin chakroihin liittyvien teemojen tasapainottaminen arkielämässä auttaa. Eli esimerkiksi ensimmäisen chakran kanssa se, että tekee elämäntaparemontin, syö tasapainoisemmin, lepää, liikkuu ja yleensä tasapainottaa arkeaan. Kun se elämänperusta on kunnossa niin voisi siirtyä muihin asioihin, vaikkapa sitten oman seksuaalisen käyttäytymisen pohtimiseen ja niihin nautintoihin eli esimerkiksi päästää irti riippuvuuksista, kuten tupakasta tai liiallisesta kahvinjuonnista.

Kuten jo ensimmäisessä viestissäni sanoin, kaikki vaikuttaa kaikkeen, eli kyllä, jos sä syöt puhtaammin, nukut sun värähtelytaajuudelle sopivan ajan unta per yö (käyt nukkumaan 22.00-22.30 välisenä aikana, jolloin saat kaikkein eniten irti auringon solaarisista vaikutuksista, sekä kuun harmonisista lunaarisista vaikutuksista). 1. cakraan liittyy todellakin kuten mainitsit kaikki elämän perustarpeet, ja jos ne eivät ole kunnossa, koko keho kärsii (meillä on keho tarkoituksella olemassa, emme muuten olisi inkarnoituneet oppimaan fyysisestä materiaalisesta elämästä), ja jos taas epätasapaino on 2. cakran kohdalla olemme hyvin riippuvaisia ihmisten läheisyydestä, olemme aina kiireisiä, hermoilemme ja hätäilemme jne. Kahvi on huume (ja hyvin epäharmonisoiva energeettiseltä näkökannalta katsottuna) siinä missä tupakkakin (sama näkökanta pätee tähän), eli jos niistä pääset eroon kokonaan, voi puhdistuminen alkaa hyvinkin fyysisellä tasolla ja ensimmäinen impulssi kun on annettu, voi hyvin nopeasti löytyä omaan elämään sellaista sisältöä jota ei koskaan olettanut löytävänsä (ns. oman elämän tarkoitus). Omaan seksuaaliseen käyttäytymiseen on hyvä kiinnittää huomiota, miksi sitä tekee, omaksi nautinnokseen vai jonkin henkisemmän perspektiivin puolesta, onko siihen jokin pakkomielle tai voiko siitä puhua julkisesti vaikkapa menemällä prostituoidun puheille ja jutella ihan normaalista elämästä, vai aiheuttaako tämä kylmiäväreitä, jo pelkkä ajatuskin..

Jos näissä asioissa haluaa aidosti kehittyä pitää asioiden eteen tehdä jotain, ja usein se on hyvinkin fyysistä ponnistelua jotta saa haluttuja tuloksia. Omalla kohdallani olen joutunut muuttamaan elämääni täysin ja alan huomata kyllä vaikutukset ja sen että se todella kannatti. Kannattaa pohtia syytä, miksi olemme inkarnoituneet maapallolle, onko sillä joku syy sielulle aidosti että saamme fyysisen kehon ja monia houkutuksia sekä haasteita.
41  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Shallow heart and waves of love?? : 10.10.2010 20:20:23
Jos toi otetaan ilman sanatarkasti tarkastelemista, niin itse ymmärtäisin sen niin, että likaisimmasta kasvualustasta ne kaikkein puhtaimmat kukat kasvaa (esim. Lootus-kukka, joka siis nousee puhtaana ja kauniina mudasta, jota tässäkin tekstissä käytetään vertauskuvana). Esoteerisesti ton vois ymmärtää vieläkin syvällisemmin, mutta tuo varmaan avaa jo uusia näkökulmia tekstiin.
42  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Valaistuminen, osa 1? : 10.10.2010 20:13:21
Thanks, friends.  Smiley

Sain keväällä lapsen, jota synnytin peräti 30 tuntia, suurimmaksi osaksi ilman tehoavaa kivunlievitystä. Silti pidin oman lapsen synnyttämistä sunnuntaikävelynä oman itsensä synnyttämiseen verratuna, jona minä tuota valaistumiskokemusta pidän.
Tuli vaan väistämättä mieleen tosta synnyttämisestä, että ei sen aina tartte olla niin vaikeaa ja kivuliasta Wink Näin tehtynä se on suorastaan jopa tyydyttävää smitten
43  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Numeroita numeroita numeroita : 01.10.2010 23:00:41
täten [olemme luettelleet] 25:n joukon.
Mutta kun tattvoja on 36 Smiley
44  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 27.09.2010 22:04:44
Vaikka aiemmin vastasinkin tähän, että olen luultavasti kohdannut "hänet" bussissa tms. niin toisin kävi kuitenkin, tapasin hänet yhteisen elämäntavan toteuttamisen parissa, ja asiat vain kerralla loksahtivat paikoilleen, tällä hetkellä meitä erottaa n. 2500km ja niin tulee olemaan myös jatkossa, mutta sen 3 viikon aikana mitä saimme kokea yhdessä elin tämän elämän läpi uudestaan alusta lähtien.. En tiennyt että mitään sellaista on olemassa, ja nyt kun sen lopulta löysin, sieluni halajaa takaisin sen muutoksen pariin..  smitten
45  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Valaistuminen, osa 1? : 27.09.2010 21:43:38
Kun varmasti löytyy paljon oppimista sieluina, vaikka olisikin jo ihmisenä oppinut ja kokenut jo aivan kaiken tarpeellisen.
Piste. Meidän universumimme on vain hiekanjyvä kaikessa siinä mitä tuolla on vielä opittavana jälkeenpäin. Jos kuvitellaan mittasuhteita, niin jos esim. tämä tuntemamme fyysinen maailmankaikkeus olisi hiekanjyvän kokoinen, niin seuraava taso (astraali) on jalkapallokentän kokoinen vertauskuvallisesti, ja taas sen takana oleva taso (kausaali) on koko maapallon kokoinen verrattuna edellisiin. Eli, opittavaa riittää vielä useiden juttujen ajan, ja valaistuminen on vain kuten tasohyppelypeleissä tämän "kentän" läpäisy Smiley
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 20