Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys?  (Luettu 32869 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #30 : 04.08.2015 15:26:08 »

Maidonhan on kovin väitetty olevan haitaksi ihmiselle, lapset ainoastaan pystyvät enemmän tai vähemmän hyödyntämään maitotuotteita, mutta olen kuullut jopa tutkimuksia aiheesta, jossa maitotuotteet aiheuttavat myös syöpää.

Veteen ja alkuperäiseen aiheeseen liittyen, onkos kukaan muu testannut Granderia (http://www.grander.com)? Itsellä laite ollut omistuksessa muutaman vuoden, ja välissä oli reippa vuoden mittainen tauko kun silloiseen asuntoon en saanut laitetta kiinni. Nyt kuitenkin kun taas palasin käyttämään, niin huomaan kyllä miten paljon parempaa vesi on, ja miten paljon enemmän sitä tulee juotua.
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #31 : 04.08.2015 15:33:16 »

MaitoTUOTTEET voivat olla mitä vain: Esimerkiksi kerman yleinen lisäaine karrageeni on syöpää aiheuttava. Jos purkissa siis lukee 'stabilointiaine' tai on mitään E-koodia, niin sellaista kermaa ei kannata ostaa.

Homogenoituja maitotuotteita kannttaa myös välttää, koska luonnottoman pieniksi pilkotut rasvapallerot pääsevät suolesta seikkailemaan paikkoihin joihin niiden ei pitäisi päästä. Luomumaidot ovat yleensä homogenoimattomia. Kuohukermoista homogenoimattomia ja karrageenittomia ovat tällä hetkellä vain Maitokolmion puolen litran tölkissä ja Arla-Ingmanin luomukuohukerma. Smetana on homogenoimatonta ja lisäaineetonta yleensä.

Voi sopii minkä ikäisille tahansa, jos muut maitotuotteet eivät maistu.

Enpä minäkään maitoa juo, vaan käytän itse raakamaidosta kefiirisienellä tehtyä kefiiriä, kuohukermaa, smetanaa ja voita.

Tutkimuksista joiden mukaan maitotuotteet aiheuttavat syöpää: Olisi kiintoisaa kuulla, millaisia maitotuotteita on käytetty, mutta ennen kaikkea mitä MUUTA on syöty...  Tässä vähän toisenlaisia tutkimuksia, joka kirjoituksessa on linkki myös itse tutkimusabstraktiin:

Se CLA jota siis saa maidon ohella myös rasvaisesta punaisesta lihasta vähentää suolistosyövän riskiä:
http://healthydietsandscience.blogspot.fi/search/label/Dairy%20and%20Cancer

Tässä kuusi kirjoitusta aiheesta maitotuotteet ja sydänsairaudet, diabetes jne, edelleen positiivista maitorasvan kannalta.
Otsikot:

High saturated fat meat diet lowers risk of heart disease compared to low fat diet
High fat diets lower heart disease risk by 61%
High fat dairy consumption LOWERS the risk of diabetes
Eating high quantities of full fat dairy products lowers the risk of death from heart disease by 69%
High dairy intake reduces death rates by 13%
Milk and dairy food lowers the risk of stroke, heart disease and diabetes

Ja tästä lukemaan artikkelit:
http://healthydietsandscience.blogspot.fi/search/label/Dairy%20and%20Heart%20Disease

Ja saman sivuston oikean laidan aakkosellisesta hakemistosta voi  katsoa lisää 'dairy' alkuisia aiheita.
« Viimeksi muokattu: 04.08.2015 15:40:36 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 04.08.2015 15:48:27 »

Helsingin vesijohtovesi otetaan Päijänteestä 40 metrin syvyydestä ja saapuu pääkaupunkiseudulle Päijänne-tunnelia pitkin. Hgin vesijohtolaitos on lisäksi siirtynyt humuksenpoistossa käyttämään alumiinisulfaatin sijaan rautasulfaattia, joten sitäkään ongelmaa ei enää ole.

Helsingissä ainakin on siis vesijohtovesi niin hyvää, että en kaipaa ihmeempää käsittelyä sille - tosin laulan yläsävellaulua vedelle aina kun lasken sitä kannuun tai lasiin, eli kaikki juomani vesi on kyllä 'laulettua' mikä toimii ihan yhtä hyvin veden energisoimiseen kuin mikä tahansa tekninen laitekin. Eikä maksa mitään.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: