Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 34
1  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Vs: Mikä peittää Aurinkosi? : 06.04.2020 08:35:17
Mahtavaa auttamista ja kehitystä Henrik!  angel Tällaista paljon lisää planeetalle.   smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuuma toukokuu? : 23.06.2018 18:06:13

Olen samaa mieltä, että kollektiivisesti lähetetty itsensä toteuttava ennuste.  coolsmiley
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkisyys : 09.06.2018 17:31:49

Tervetuloa foorumille, Tyväri!

Minäkin kysyn tästä kesästä. Odotan kovin suuria, mutta miltä näyttää? Kun tuntuu, että "vierestä viedään". Muille tapahtuu kaikkea, minä vaan odotan. Näen tai aavistan vaan kuolemantapauksia etukäteen, enkä ole näkijä.
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Euroviisut 2018 : 15.05.2018 07:22:49
 Saara persoonana on kovin mielenkiintoinen ja moninainen. Mietinkin että näkyykö se kaikki edes hänen kartallaan. Sen lisäksi että hän on taiteellisesti lahjakas sekä laulajana, pianistina, säveltäjänä, sanoittajana, tanssijana ym. hän on hyvä johtaja ja organisoija. Taiteissa on neptunuksesta hyötyä ja johtajuuteen löytyy johtavia planeettoja härän lisäksi. Kaksosiinkin liitän johtajuutta. Markku Manninen pitää kaksosia vahvan naisen merkkinä (muistaakseni). Lisäksi Saara on kielinero ja kertoo, että hänellä on "tietokonemuisti".Siihen perustuu että hän oppi X-factorissa niin nopeasti uudet jutut. Henkisestikin hän on kehittynyt. Melkoinen rakkauspakkaus kaikkiaan. Rakkauden soturi.
(Olen lainannut tämän Virpin kirjoituksen toisaalta. )

5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Offtopic : 02.01.2018 17:54:18

Kiitos Massoumeh!
Täytyy vaan manifestoida, että kaikki sujuu hyvin loppuun asti.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Offtopic : 29.12.2017 17:45:32
Minäkin kysyisin tulevia näkymiä. Olen vuoden alussa sitoutumassa uuden kohta rakenteilla olevan asunnon ostoon, siitä tulee velkaakin.
Toivon että olen oikealla tiellä ja sujuu hyvin. Ikää on jo ja tasavuosia täytän ensi vuonna.
Kulunut vuosi oli rankka isoine muutoksineen ja kumppanin  terveysasioiden vuoksi, nyt odotan tulevasta vuodesta kevyempää. Kiitos, että kaltaisiasi näkijöitä on!
7  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 19.12.2017 21:50:26

Adlibriksessa on ainakin, en löytänyt muualta.
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Braco - katseella parantaja : 30.10.2017 09:38:27
Olisi ollut kiva vertailla kokemuksia. Koulun ala-aula ja toisen kerroksen aula olivat täpötäynnä ihmisiä ennen Bracon esiintymistä klo 12.00. Oltiin kuin sillit suolassa, ei päässyt liikkumaan kuin joukon mukana. Monet olivat tulleet pelkästään Bracon vuoksi. Olen samaa mieltä, että netin kautta saa voimakkaan vaikutuksen. Saimme dvd:n mukaan, en ole vielä käyttänyt sitä. Meillä on lähipiirissä jo 10 kk koomassa ollut teinityttö, jonka haluaisimme saada virkoamaan. Haastavaa.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua lapselleni : 17.10.2017 16:07:51

Olisiko teidän lähipiirissä, sukulaisissa tai tuttavissa joku sellainen luottohenkilö, joka pystyisi keskustelemaan tyttäresi kanssa? Se ei ole helppoa, koska nuorilla on pahaa oloa, jota he eivät osaa itse sanoittaa. Virallisen tahonkin apu on hyvä, tk:n ja koulun kautta, mutta kaikki myönteinen lähestyminen ja huomio voisi auttaa pienin askelin parempaan oloon päin.
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Braco - katseella parantaja : 17.10.2017 12:46:37
Kävikö kukaan Hengen ja tiedon messuilla 14.-15.10.17. Braco oli käymässä Suomessa ja aiheutti yleisöryntäyksen sunnuntaina. Kertokaa kokemuksia.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ummikolle apua! : 31.07.2017 08:53:11

Tuohon itselleen ennustamiseen yritän vastata viime viikkojen kokemukseni mukaan. Minulla oli iso muutos suoritettavana; vanhan kodin myynti, uuden löytäminen ja liiallisen irtaimiston hävittäminen. Kumppanini oli varsin skeptinen tähän urakkaan nähden, itsekin tunsin että vaatii paljon energiaa ja ajattelun pitämistä päivittäin "oikealla tasolla". "Kaikki järjestyy". Läpiirimme peukutti kovasti onnistumisen puolesta. Ennakkoaavistukseni kertoi, että myynti tapahtuu nopeasti ja helposti, mikä oli vastoin yleistä mielipidettä ja ympäristön odotuksia. Niin tapahtuikin. Seuraus oli, että kotimme piti tyhjentää nopealla aikataululla ja jäimme tyhjän päälle, ei ollut paikkaa mihin mennä. Yllätys oli että uuden paikan saaminen oli niin vaikeaa, tosin meillä ei ollut enää kuin kaksi viikkoa aikaa, mutta aika on suhteellinen käsite, muutamassa minuutissa voi tapahtua isoja käänteitä. Mulla oli perususkomus, että paikka löytyy ajoissa, mutta uskoni alkoi horjua ja oli vaikea pitää omia ajatuksia "oikealla tasolla" ja värähtelyä vastaanottavaisena. Silloin sain energiatönäisyn ventovieraalta ihmiseltä kaupungilla, jolle avauduin ongelmastani. Hän sanoi että uusi koti löytyy pian ja yllättävästi kaikki järjestyy nopeasti. Kotimatkalla affirmoin asiaa: "Tämä on seikkailu! Olen innostunut!" Tarkoitus oli pitää energiatasoa korkealla, valoisissa perhosmaisissa sfääreissä. Kotona kuulin, että nyt on hyvä mahdollisuus käsillä. Tunsin että tämä on se paikka, vaikka meille vähän liian kallis. Saimme tehtyä sopimuksen ja saimme muuttaa heti eli ennen sopimuksen alkua. Nyt vielä odotan taloudellisen puolen järjestymistä.
Nämä vaiheet menivät aavistuksieni mukaan, mutta kumppani pitää "tietämistäni" jälkiviisautena. Itse tiedän mitä tiesin.
Näin hyvin itselleni ennustaminen ei ole onnistunut kuin muutaman harvan kerran. Yleensä aina tiesin toisille.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarjoan kanavointia/"selvä"näköä/intuitiivisia viestejä : 18.07.2017 19:59:15
Uusi asunto löytyikin aivan yllättävältä taholta. Eli asia on järjestyksessä.  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarjoan kanavointia/"selvä"näköä/intuitiivisia viestejä : 17.07.2017 06:37:59
Hei!
Onnistuin manifestoimaan vanhan asunnon myynnin nopeasti ja helposti. Tapahtui niin nopeasti, että uusi asunto on vielä hakusessa. Aikaa on enää vajaa kaksi viikkoa muuttoon. Mistä ja miten uusi asunto? Olen yrittänyt ottaa kaikki vinkit huomioon.  
Etsin asuntoa pääkaupunkiseudulta.
Kiitos!
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kabbalah Center : 03.04.2017 09:17:57
Minä olen jonkin verran tutustunut ja käynytkin yhdessä tilaisuudessa. Taisi jäädä minulta yhteen kertaan. Siinä on juuri nuo piirteet; hierarkia, henkilöpalvonta ja rahankerääminen eli kymmenyksien pikkutarkka kerääminen. On todella tarkkaa miten ja mihin kymmenykset maksetaan, sitten vasta alkaa rahavirta toimia molempiin suuntiin. Yhdessä syöminen ja viiniäkin kuluu, se on tarkkaa. Käsien pesu ennen aterioita, miten se tehdään on pikkutarkkaa, ei tule oikeanlaista puhdasta muuten. Käsienpesukannusta kaadetaan vettä näin, ensin tämä käsi, sitten kannu tällä tavoin, pestään toinen käsi, kuivataan kädet näin. Rituaalit kuluttavat kovasti energiaa sen sijaan että antaisivat energiaa, ainakin aluksi. Koko ajan on epäilys, että toiminko nyt oikein. Jos ei ole oikein tehty, saat kärsiä, itse aiheutit.
Tuntui minulle aivan liian säädellyltä ja monimutkaiselta.

Tunnen sieltä muutamia ihmisiä, ovat aivan ihania ja hyviä tyyppejä. Yksi tuttavani meni mukaan hyvin kiinteästi tähän ja hänestä tuli kovin tiukkapipoinen. Hän huomauttaa heti, mitä ei saa tehdä ja miten asioiden oikeasti kuuluu olla.
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 01.03.2017 20:13:29

Tuosta laivaunesta tuli mieleen Suomen ja Venäjän suhde. Ehkä suomalaiset osaavat käyttäytyä siten, että uhkaa ei ole.  smitten Pieni ja nokkela.
Sivuja: [1] 2 3 ... 34