Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 34
16  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 01.03.2017 21:13:29

Tuosta laivaunesta tuli mieleen Suomen ja Venäjän suhde. Ehkä suomalaiset osaavat käyttäytyä siten, että uhkaa ei ole.  smitten Pieni ja nokkela.
17  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvien tekojen aika : 17.01.2017 20:28:41

Minusta tuli puolison omaishoitaja ja saan tehdä auttamista ja hyviä tekoja joka päivä.  smitten Viisi viikkoa jo menty näin ja vielä viikkoja edessä runsaasti. Toivon, että minusta tulee huomaavaisempi tällä tehokuurilla, ihan yleensäkin ihmisten keskuudessa liikkuessani.
18  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 21.12.2016 13:32:20
"Tässä kuussa alkavat pyhät unet. Saamme lahjana kaksitoista pyhien unien yötä aattoillasta lähtien. Jokainen yö kertoo tulevan vuoden yhden kuukauden tapahtumista. Aattoillasta lähtien tammikuu, sitten seuraavana yönä helmikuu jne. Kirjaa ylös pyhät unet ja tarkkaile tulevana vuonna miten upeasti ne antavat osviittaa joka kuulle. Pyhät unet ovat taivaan lahjoja, ne kannattaa todellakin tallentaa."
(Voima Kalenterikirja 2013)
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvien tekojen aika : 27.11.2016 18:37:54

Kiitos Palance tästä ketjusta! Kiitos sanoistasi!  smitten
Olen tavallinen, mutta haluan lisätä hyviä tekoja ja vetää mukaan toisiakin.  Smiley

Tänään postitin sisarelleni ison paketin lehtiä. Yllätys ennen joulupakettia.
Pieni sukulainen tuli kylään ja sai mukaansa haluamansa kirjat ja askartelutarvikkeita jouluisiin askarteluihin. Hän tuli kovin iloiseksi.
20  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvien tekojen aika : 26.11.2016 23:22:01

Löysin suvun teinille kivan matikan tukiopettajan ja maksan ne opetustunnit.
Pyrin tekemään pieniä auttamistekoja päivittäin tuntemattomille ja tutuillekin, aina kun lähden liikkeelle. Autan myös netissä. Aion laittaa kaupassa jonkun ostoskoriin 5 euron setelin, jossa on kiva toivotusteksti.  smitten

21  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mitä nimimerkkisi kertoo? : 24.10.2016 11:06:15

Ikiviuhkon nikki pistää minut miettimään mahdollista lukihäiriötä itselläni.  laugh Jännä juttu tuo kukkien saaminen laitokselle, telepatiaa tai jotakin.
Oma nikkini on vain "otetaan nyt sitten tämä, kun on vapaa". Yritin monta erilaista säätöä omasta nimestäni, mutta kaikki oli varattu tai liian samankaltaiset, joten päädyin päinvastaiseen vaihtoehtoon. Parempi olisi ollut vähemmän erottuva.
22  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 21.10.2016 22:02:31

Tuo lapsirakkaus, joka ulottuu kaikkiin lapsiin, lisääntyy vanhetessa. Olen sen itsessänikin huomannut. Se vaan tulee jostain. Ulottuu se kyllä vanhuksiinkin.
23  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 17.10.2016 13:30:55

Hurjaa, Tiigris! Onneksi auttava enkeli osui tiellesi. Mutta mistä tämä ryökäle tuli, joka teki tihutyön?  knuppel2
24  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: auttaminen : 08.10.2016 11:49:22
Serge Kahili Kingin Kaupunkisamaani -kirjassa on selvänäkijöistä sanottu: Hyvä selvänäkijä on tavallisesti oikeassa menneisyyttä koskevissa asioissa, melko oikeassa nykyisyyttä koskevissa asioissa ja surkean väärässä tulevaisuuden suhteen. Selvänäkijä suodattaa tiedot omien uskomustensa läpi, kysyjä luo koko ajan omaa tulevaisuuttaan. Ihmiset muuttavat mieltään kaiken aikaa ja luovat erilaista tulevaisuutta, samoin tekee planeetta.



25  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 17.08.2016 00:01:45
Tiigris, upeasti käsitelty aihetta ja kerrottu potilaan ja hoitajan suhteesta.  smitten angel Olet mahtava hoitaja!
26  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Asiaa traumoista : 16.08.2016 23:50:12
Kiitos Ginger86. Juuri luinkin täällä näitä kirjoituksia. Niissä on kauttaaltaan paljon huomioitavaa asiaa. Todella paljon asiaa. Olen tutustunut Renardin opetuksiin jonkun verran. Ne resonoivat. Ho'oponopono minulla aktiivisesti käytössä. Noita flashbackeja kyllä tulee ja silloin on hyvä muistaa, että nyt on aikuinen ja pystyy tekemään asioille jotain.
IOK on minulle osittain tuttua, monelta eri taholta, mutta itse kirjaa en ole ryhtynyt käymään läpi. Olen tehnyt paljon työtä kuitenkin juuri syyllistämisen ja uhriutumisen työstämisessä. Ja oman vastuullisuuden kehittämiseksi.
27  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Asiaa traumoista : 15.08.2016 09:09:26

Ginger 86, kerro vielä joku käytännön esimerkki traumojen työstämisestä!  smitten
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Ajatuksen voima : 14.08.2016 22:10:20

Minäkin olen tutustunut KonMarin taikaan. On ihmeitätekevä menetelmä. Kunhan pääsen vauhtiin asiassa, niin kaikkea tapahtuu, odottamatontakin.  smitten
29  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Herätätkö tunteita muissa? : 28.07.2016 10:52:56
Kyllä vaan. Ginger86 ja forestflower, tuttua on. Samaistun monessa kohtaa täysin. Ja juuri tuli sukuun uusi vauva, eivät todellakaan ole tyhjiä tauluja tullessaan. Minua on kehotettu kommunikoimaan vauvan kanssa telepaattisesti. Eilen olisi ollut tilaisuus paikan päällä, mutta unohtui yleisessä hässäkässä.  smitten Erityisen kiinnostavaa on, että yli vuosi sitten muuan kanavoija kertoi tasan 40 vuotta sitten kuolleesta rakkaasta veljestäni, että tämä ei ole vielä syntynyt uudelleen tänne keskuuteemme, mutta syntyy pian meidän sukuumme. Ja yksi tuttava sanoi, että veljellä saattaa olla uudessa muodossaan paljon samankaltaisuuksia entiseen muotoonsa ulkonäöllisesti sekä henkisesti. Tällä kaksikuukautisella vauvalla tuntuu olevan vahva henkinen yhteys minuun.
30  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Asiaa traumoista : 28.06.2016 10:47:58

Olen lukenut uudelleen Colin C. Tippingin kirjaa "Ehdoton anteeksianto". Siinä on energioiden muuntamisesta, ensimmäisellä lukemisella en ollut kiinnittänyt asiaan huomiota lainkaan. Siinä on vihasta, syyllisyydestä, uhrina olemisesta, peloista. Ihmiset, jotka suututtavat meitä eniten, opettavat meitä myös eniten sielutasolla. Kun epämukava tilanne on päällä, kokee tilanteen torjumatta, muuttaa omaa näkökulmaansa tilanteeseen - se on juuri sillä hetkellä täydellinen, siinä ei tarvitse korjata mitään. Kun on hyväksynyt tilanteen, sen energia muuttuu pysyvästi. Ei tarvitse edes tietää syvempiä syitä tällaiseen toistuvaan tilanteeseen. Hyväksyy vain itsensä, toiset osapuolet ja tilanteen.

Yksi käyttämäni menetelmä on ho'oponopono. Se on helppo käyttää ja aina käsillä, ei tarvitse mitään välineitä. Joe Vitale ja tri Hew Len opettavat sitä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 34