Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muusikon kartta : 05.09.2022 17:17:34
Laitan tähän hyvin pienen katsauksen astrologiakartasta 17.09.1977. Hankalaa on se, kun ei ole tarkkaa kellonaikaa. Se on vaikuttamassa siihen, että tulee esiin kartassa huonejaot ja kuinka planeetat siellä vaikuttaa.

Laitan ensin tämän mikä on henkilön henkinen energia:
Tunteita, haaveellisuutta, epärealisuutta, vaistot toimii voimakkaasti, alitajunta on aktiivinen,salaperäisyyttä, mielikuvitksenvoima on suuri, altis vaikutuksille.

Temperamentti,ulkomaailmaan liittyvät suhteet:
Itsepäisyyttä, asiat pitää olla entisellään,sinnikästä työntekoa,pala palalta rakentaminen.

Aurinko on Neitsyen merkissä: muutamia piirteitä
Keskittyy paljon yksityiskohtiin. Voi olla ensi tapaamisessa ujo ja arka. Haluaa asioiden sujua selkeästi ja tehokkaasti. Arvostelun halua? Terveysasiat tärkeitä? Useimmin Neitsyt voi säteillä älykkyyttä ja vitsikkyyttä eli mennään sivuhuomautuksilla. Valitettavasti jotkut Neitsyet näkevät toisen viat ja heikkoudet.

Kuu on Skorpionin merkissä:
Kiihkeä, voimakas, parantamiskykyä, Vaistot ja intuitio herkät. Joskus jopa niin herkät, ettei voi salata mitään. Lapsuus on voinut olla vaikea, mutta se on tehnyt ihmisen kovan ja sitkeän. (Syntyvät joskus kotiin, että äidillä on jokin kriisi. Äiti on voinut olla hyvinkin voimakas).
Kuu-Skorpionille ei mikään haaste voi olla suuri eikä mikään ole hänelle mahdotonta.

Sekstiili Merkurius: Tuo esiin hyvin omat ajatukset ja tunteet. Päätökset tekee hyvin jäkevästi.
kolmio Mars: Hyvä itseluottamus. Saa aloitettua asioita mitä on suunnitellutkin. Muutoksista selviää hyvällä tavalla. Huomioi hyvin tilaisuudet mitkä hyödyttävät häntä.
kolmio Jupiter: Ihminen on suurpiirteinen ja sävyisä. Voi tehdä suunnitelmia seikkailuhenkisesti ja silti ne toteutuu. Ihmissuhteet hyviä ja ihmiset auttavat häntä tarpeen vaatiessa pääsemään päämäärään.
yhtymä Uranus: Ihmnen on neuvokas, kekseliäs ja ehkä omalla lailla riippumaton. Voi nauttia omaperäisestä elämäntyylistä ja voi tarvita elämään hiukan jännitystäkin.

Merkurius Neitsyessä:
Sanoo asiat hyvin tarkasti.

Sekstiili Mars: voi olla nopea lukemaan ja lukee tarkasti.
sekstiili Uranus: on koko ajan kartalla missä mennään ja mitä puhutaan ja voi puhua nopeasti. Ihmisen ajatukset voivat olla aikaansa edellä.
kolmio Khiron: Ymmärtää hyvin toisen tuskaa ja surua.On hyvin empaattinen ja osaa kuunnella toista. Osaa sanoa oikeat sanat toiselle, jos hänellä on tosi hankalaa.

Mars Ravussa:
Voi pitää ihmissuhteista sikeästi kiinni. Oma suku tai perhe voivat olla tärkeitä. Huolehtii muuten ihmissuhteista hyvin. Joskus voi riittää pienet ympyrät (riippuu muiden planeettojen sijainnista). Kunnianhimoinen. Loukkaantuuko henkisesti liian helposti? Voi olla hyvä ruuan laittaja.

Eli tässä raapaisu kartan asioista. Paljon olisi saanut tietoa irti kartasta, kun olisi ollut se syntymäkellonaika.
 Ja toivottavasti ei nyt ihan mennyt metsään tämä arviointi.



2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muusikon kartta : 05.09.2022 14:18:57
Mikähän on syntymäpaikkakunta?
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Poikani aurinko ja nouseva on kaksonen : 09.06.2021 09:56:18
Oli niin erikoinen asia, että jollakin on todella aurinko ja nousumerkki samassa merkissä. Monillakin voi todella olla. Nousumerkki on (tai Nouseva merkki tai Askendantti) on kartalla itäinen pää ja laskeva merkki (Deskendantti) taas läntinen pää.
Siksi on tärkeää olla tarkka syntymäaika ja paikkakunta, kun aletaan tehdä astrologista karttaa. Tässä tapauksessa on tämän henkilön syntyessä sattunut olemaan Kaksoset nousevana merkkinä. Ja aurinko on siinä samassa merkissä.
Eli pieni kuvaus Aurinko Kaksosesta, jonka hallitsija planeetta on Merkurius.(Haluaa pitää kanavat auki koko ajan ulkomaailmaan ja voi puhua ja kuunnella yhtäaikaa) Itse Aurinko Kaksoset on usein utelias ja kokeilunhaluinen. Tunteet pinnalliset jopa viileät. Silti ystävät ovat tärkeitä. Ehkäpä keskittymisvaikeuksia? Osaa sopeutua nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Aurinko Kaksonen voi pysyä hyvin nuorekkaan näköisenä oli ikä mikä hyvänsä. Eräs erikoisuus Kaksosille. Heillä voi vaihtua päivän mittaa oma olotila. Aamulla voi olla hyvällä päällä ja aikaa kuluu voi hän olla hyvinkin ärripurri, eikä aina tiedä mikä sen nyt aiheutti.
Nousumerkki Kaksoset(1 huone) ja Deskendantti (7 huone) Jousimiehessä. Tällainen henkilö voi hoitaa ongelmat lähtemällä muihin maisemiin. Liikkuvuus ja vaihtuvuus ykkösasioita. Vilkas ja älykäs. Kokeilunhalua ja ne aiheuttaa ongelmia. Puhuminen on tärkeä asia ja silloin tietää mitä elämässä tapahtuu.ym. Eli mielenkintoinen kaveri Aurinko Kaksonen ja Nousumerkki Kaksonen.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Karhu muuttuikin hirveksi : 18.02.2021 21:48:58
Karhu on mytologiassa jumalolento, joka edustaa hedelmällisyyttä, elämän kiertokulkua, henkivoimia ja yhteisöä. Myös suuri naispuolinen eläinsymboli.  Hirvi: vaistot ja energia. Tässä tapauksessa voit olla sopusoinnussa vaistojesi kanssa.
Hirvensarvet: miehisen voiman myönteisiä puolia, mutta tähän voi liittyä myös ristiriitaa.

Karhu on toisaalta hyvä ja valoisa enne, vaikka sen näkemiseen voi liittyä pelkoa. Menestystä työssä ja rakkaudessa. Perhe-elämä sovinnollista.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kissa "unessa" : 18.02.2021 20:16:38
Yksi vaihtoehto. Unisymboli: Kissa on naisellisuuden ikivanha symboli. Kissa on pyhä eläin, joten se voi viitata mielen syvään naiselliseen symboliikkaan. Ääni voi viitata tunnetilaan.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: mitä merkitsee jupiterin ja saturnuksen konjuktio omalla kartalla : 15.02.2021 13:10:56
Se riippuu vähän siitä missä huoneessa tämä konjunktio on, mutta yksi selite on, että sinulla voi olla mahdollisuus menestykseen, mutta se ei tule ilmaiseksi se vaatii yritystä ja tekemistä. Jos sinulla on jokin päämäärä tai ammatti haluat lukea kaiken mahdollisen  tiedot mikä näihin voi liittyä. Ihmisellä voi olla kiinnostusta lakialalle, opetukseen, lääketieteeseen ja politiikkaan ym.
Ihmisellä voi olla myös syvällinen ymmärrys toisia ihmisiä kohtaan ja hänellä on kyky auttaa heitä hädässä ja selvittää heidän ongelmiaan. On kärsivällisyyttä myös huonompi osaisten kanssa ja on hyvä huomiokyky, koska heitä pitää todella auttaa.
Ylilyönnit voivat olla ongelmana tässä konjunktiossa. Ihminen ei osaa huomioida, koska pitää osata levätä välillä. Eli ihminen voi polttaa kynttilää molemmista päistä. Eli pieni loma asioista, jotka ovat vaativia niin jaksaa taas nähdä hyvällä ololla, mitä voi saavuttaa ja nauttia tekemisestä hyvällä mielellä.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unen tulkintaa? : 12.08.2020 15:45:53
Aalto unessa nähtynä on hyvin positiivinen aihe. Keräät itseesi energiaa ja parantavia asioita itseesi ja alat pikkuhiljaa saada tunne-elämäsi kohdilleen ja tasapainoon. Vuoden kuluttua (ja on nytkin jo alkanut pikkuhiljaa etenemään) sinä olet jo hyvässä elämän vaiheessa ja taitaa siellä rakkausasiatkin olla tapetilla. Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kehonkieli unessa : 12.08.2020 15:36:32
Unen suudelma: oliko Juudaksen suudelma? Mieti minkälainen tunnelma oli unessasi. Hedelmällisyyden vertauskuva. Tai sitten iloisen tapahtuman enne.
Potku: Jokin asia vaatii huomiota tai voi tarkoittaa onnenpotkua. Potkaisu: varo häikäilemätöntä ihmistä, joka yrittää tehdä tuttavuutta.
Tuoli: voi viitata toiveeseen saada hyvä virka. Tai sinulla on mahdollisuuksia nauttia rauhallisesta elämästä.
Syli: viittaa äidin syliin.
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kilpikonnia ja halailua : 12.08.2020 15:12:39
Tässä muutamia ehdotuksia uniisi:

Halata: Kehoitus varovaisuuteen toista  sukupuolta kohtaan.

Kilpikonna voi tarkoittaa unessa puolustusasenteesta maailmaan nähden. Tai sitten etenemisen mahdollisuudesta. Ja kolmas vaihtoehto saat viettää suojattua elämää.

Puraiseva eläin voi muistuttaa torjutuista vieteistä ja vaistoista.  Smiley
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jumalaton avioliittokriisi, eroko tulossa? Rapu - n.neitsyt & kauris n.leijona : 01.12.2019 14:20:39
Onhan se vaikeaa sanoa teidän tilanteesta, miten teidän käy. Ihan pelkkiä Kuu-merkkejä arvioiden niin miehelläsi Kuu-Merkki on Vaaka ja se voi tuoda tasapainottelua tunnepuolen asioissa. Yleensä Kuu-Vaaka inhoaa riitelyä ja haluaa sopua. Ehkä välttelee liikaa hankalia asioita ja mutkistaa näin asioiden selvittelyä. Ja voi muuttaa omaa mielipidettään toisen takia vain miellyttääksen toista. Toisaalta Kuu-Vaaka on joustava ja sopeutuva arkipäivässä. Tasapainon pitäminen asioissa on tärkeää. Pitää lapsista hyvän huolen. Aurinko Kauris ja Kuu-Vaaka sekä nousu-Leijona statustitoisuutta. Merkurius Kauriissa: ei tuhlaa sanoja turhanpäiväyksiin.
Sinulla on taas Jousimies-Kuumerkkinä. Sinä voit olla hyvin suorasanainen optimisti. Voi ehkä tunnepuolella halua rikkoa joitakin rajoja. Optimistinen luonteesi voi aiheuttaa sen, ettet näe asioiden huonoja puolia ja riskejä. Yleensä voi Kuu-Jousimiehillä olla voimakasvaellusvietti. Ilmaisun vapaus on tärkeää. Yleensä hyväntuulinen ja näytetään tuntee avoimesti ja äkkiä. Aurinko Rapu ja Kuu-Jousimies voi aiheuttaa ristiriitaa ihmiseen. Aurinko Rapu taiteilee kuun vaihtelujen mukaan. Asiat voivat aamulla hyvin ja päivällä jo ihan kauheita.
Kuumerkkejä ajatellen voitte molemmat haluta säilyttää vapautenne ja tiedätte toisenne , koska olla yhdessä ja koska toinen haluaa olla rauhassa. Aurinko Rapu ja Aurinko Kauris vetää toisiaan puoleensa ja vastakohdat täydentää toisiaan. Antakaa toisille enemmän tilaa ja huomioikaa oikeat hetket puhumiseen ja tilanteidenselvittelyyn.
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuu Skorpionissa : 02.01.2019 08:34:58
Kuu-Skorpioni on tosi mielenkiintoinen ja vastustamaton yhdistelmä. Voimakas, kontrolloiva, uudistuva, analyyttinen. Vaistot ja intuitio ovat
herkkävireiset. Luonne voi olla hyvinkin kiihkeä eri asioille, että voi pelottaa muita ihmisiä. Asiat tutkitaan niin syvältä kuin vain voi. Kuu-Parantamiskykyä ja tutkimuskykyä. Voimakas toiminnantarve ja tahdonvoima. Joskus kiihkeät tunteet voi jäädä piiloon. Ihminen voi olla ”omassa maailmassaan” miettimässä ja hänen pitää saada tehdä sen rauhassa.
Oppiläksyjä:Ehkäpä mustavalkoisuus ja jyrkkyys voi olla jollain haittana. Pitää oppia hallitsemaan omaa henkistä voimaa. Olla rakentava ei tuhoava. Kompromissien teko ei tule aina helpolla. Itsekurin kehittäminen lisää omaa magneettisuuttaan.

Erikoista voi olla joillekin Kuu-Skorpioneille, että lapsuudessa perhetausta on voinut olla jotenkin erikoinen. Vanhempiin liittyviä asioita. Surua, kuolemia, hyväksikäyttöä, vanhemman kuolema ym. Tästä johtuen , jotkut voivat olla katkeria, epäileviä ja puolustuskannalla.
Silti Skorpioni-merkkinä valloittaa aina joko hyvässä tai pahassa.






12  Astro special / Astro special / Vs: 1-3 transiitti ohitusta. : 01.01.2019 20:07:25

1.  Asia, pulma, hankaluus tai suunnitelma esille tai liikkeelle

2.   1. ja 2. välillä asioiden kypsyttely, 2 vaiheessa voi tulla jo ratkaisu.

3.  Poistaa ongelman tai asian. Toteuttaa suunnan.
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Millainen mies tämä on? : 30.12.2018 12:59:00
Tässä vain yksi ehdotus:
Miehen aurinko on Leijonassa ja 11 huoneessa. Leijona-ihmiset ovat pääsääntöisesti hyvin aurinkoisia ihmisiä. Ehkäpä parhaimmillaan olla muiden keskipisteenä ja saa siitä huomion. Saa myös ympärillä olevat ihmiset hyväntuuliseksi. Hän on hyvin sosiaalinen ja myös Vaaka-nousu tuo esiin charmikkuutta ja vetovoimaa. Hänellä koko ajan laajeneva ystäporukka ja luo heihin oman innostuksen. Parhainta on samanhenkisyys. Miehen olemus huokuu hyvätahtoisuutta, sosiaalisuutta ja halua menestyä. Joskus yrittää liikaakin onnistua asioissa.
Mars 12huoneessa voi merkitä, että tekemiset jää välillä salaiseksi. Tekemiset kulissien takana. Ei pidä, jos arvostellaan. Työn tekeminen on kuitenkin omaleimaista ja uudistavaa.
Kuu Kauriissa on 4huoneessa. Tuo esiin mahdolliset monet muutokset kotioloissa. Ehkäpä muuttoja? Voinut luoda turvattomuutta. Kuu-Kauris ihmisillä äiti on voinut olla niin kiireinen tai etäinen,ettei lapsi ole saanut sitä huomiota mitä lapsen pitäisi saada.
Myös isähahmon on voinut puuttu tai olla poissaoleva. Saturnus 4 huoneessa. On ollut monia jaksoja , jolloin toivottomuutta.
Kuu-Kauris voi tuntea olonsa hyväksi, kun kaikki on suunniteltu hyväksi. Hyvä työntekijä. Vesi vetää puoleensa , minkä äärellä haluaa asua. Jos perustaa perheen se on hänelle kiintopiste, joka on hyvin pysyvä.

Terv.Tiistailapsi
.



14  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Ravut köyhimpiä?? : 03.08.2017 08:24:30
 Carol Rushman ,astrologi, on tutkinut moninaisia karttoja ja huomioinut ,että planeettojen asteet 27, 28 ja 29 ovat olleet hyvin menestyneiden ihmisten kartoilla ja rikkaiden myös. Ja myös 29 astetta ja aurinko ravussa on ollut useiden miljonäärien kartoilla. Ja muutenkin onnea raha-asioissa. Smiley
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uskallanko perustaa oman yrityksen nyt? Vai siirränkö vielä... : 20.02.2010 12:55:21
Sinulla on ainakin hyvät yrittäjyyteen  olevat merkit, kun löytyy 6 huoneen kärjestä Oinas joka kolmiossa sinun ammattipisteeseesi (MC) olevaan Leijonaan. Energiaa ja aloitekykyä varmaan löytyy kiitettävästi ja Aurinkosi ollessa 6 huoneessa, et pelkää työtä ja sinun pitää saada olla oman itsesi "pomo". Ja ilmeisesti sinulla on tai tulee olemaan ammatti/työ, jossa olet todella hyvä ja saat huomiota osaamisestasi.
Sinulla löytyy transiiteista ainakin ikävä Saturnuksen puolineliö MC:hen, joka tuo esiin sinun ammattilliset asiat ja asemasi. Katsoit mihin suuntaan hyvänsä on näkyvissä vain viivästyksiä ja esteitä ja ei ainakaan kannata pakottaa asioita menemään haluamaallaan tavalla. Nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Tämä ajanjakso vaikuttaa noin 27.3.-31.07.2010.
Parempi jakso Saturnuksen sekstiili MC:hen alkaa 17.12. 2010 (voi vaikuttaa enemminkin) jolloin työnkuvasi muuttuu vastuullisemmaksi ja varmaan asioiden hoitokin helpottuu.
Jupiterilta löytyy kvinkunssi MC:hen 26.3.2010 joten lupailee jotain joko elämänmuutoksia, työ muutoksia tms.vaikuttavat siis omiin suunnitelmiisikin jollain tapaa.
Jupiterilla myös puolitoistaneliö MC:hen ajanjaksolla 12.6.-27.11.2010 (Vaikutus voi alkaa ennemminkin) Eli tämäkin aiheuttaisi esteitä etenemiseesi työurallasi ja suunnitelmat vain eivät etene haluamallasi tavalla.
Ensi vuonna löytyy jupiterin kolmio MC:hen  ja se lupailee jo laajentumista ammattilisella puolella. Ovia avautuu sinne tänne. Ajanjakso huhtikuun alku 2011.
Uranuksen  puolitoistaneliö MC:hen (ajanjakso 26.3.2011-31.12.2011)kehoittaa suorittamaan loppuun vanhoja asioita uusien vaatimusten tullessa tilalle. Aloitat ilmeisesti uuden "aluevaltauksen" ammatillisesti joka lupaa sinulle enemmän vapautta tehdä työtä itsenäisesti ja voit kokeilla ihan uutta lähestymistätapaa/työskentelytapaa työalallasi.Älä anna valtaa turhautumiselle, jos ei heti onnistu.
Tässä pienimuotoinen analyysi tilanteestasi.Sinähän teet itse valintasi toivottavasti auttaa tämäkin siunua päätöksissäsi.Suunnittele huolellisesti pieniä yksityiskohtia myöten kaikki työasiasi.
Sivuja: [1] 2 3