Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
31  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Uni joka mietityttää..... : 28.12.2006 21:23:47
Eräs selvitys unellesi. Paikka viittaa mielentilaan tai tiettyyn ajanjaksoon ,jolla on suuri merkitys unennäkijälle. Tuntemattomat ihmiset edustavat usein unennäkijän omia ominaisuuksia, tuntemattomia puolia.
Tappaa: äärimmäinen vihan osoitus, voimakas tunnepurkaus. Hahmo, jota unennäkijä yrittää tappaa, voi olla hänen oma itsensä osa, jonka hän yrittää tuhota, "tappaa veitsellä" omalla kohdallasi.Pohdi itse mistä itsesi puolesta pidät niin vähän, että sen pitää "tappaa" ja selvittäessäsi tämän asian voit kyetä muuttumaan.
32  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Rottia : 25.12.2006 22:05:06
Kellari: Uni viittaa ihmisruumiin alaosaan. Kellarissa asustavat ihmisen vaistot, piilotajunta.
Häkki:rajoittavien asioiden vertauskuva. Häkeillä voi olla myös seksuaalinen merkitys.
Rotta: Paha eläin. Rotassa symbloituu kaikki vastenmielisyys-oli se sitten fyysistä, henkistä tai sukupuolista.
Pieni karvainen eläin (rotta):viittaa omaan sukupuolisuuteen.
Irtoaisiko tästä ajatuksia, onko muutoksia tullut tai tulossa tunne-elämään tai oma suhtautuminen seksuaalisuuteen joutuu kokemaan muutoksia ym. Eräs vaihtoehto unellesi.
33  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Verta... : 25.12.2006 12:59:59
Veri on yleensä vaikeimmin tulkittavista asioista unessa. Se symboloi elämää, mutta myös vihamielisyyttä ja kuolemaa. Unennäkijän pitäisi keskittyä enemmän tapahtuman tulkitsemiseen kuin veren itsensä symboliikkaan.
Vanhan unikirjan mukaan toinen vaihtoehto: jos näkee unessa verta vuotavan, ennustaa se järkyttävää uutista. Verilätäkkö tietää  suurta harmia ja menetystä.
34  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Auringonpaluukartta mietityttää... : 15.10.2006 10:03:15
Kiitos Emelia vastauksestasi. Ihan samansuuntaisia ajatuksia ajattelin itsekin.
35  Astro special / Ennustava astrologia / Auringonpaluukartta mietityttää... : 13.10.2006 14:17:05
Tein itselleni auringonpaluukartan tulevalle jaksolle elokuusta 2006-2007. Eräs kohta ,jossa ap-kartalla on eka huoneessa (askendantti Leijona) Saturnus ja Venus yhtymässä ja osuu myös syntymäkartan uranukseen eli tekee yhtymän tämä pari ja toinen kohta ap-kartan kolmos huoneessa on Mars tiukka yhtymä Lilithiin (vai Musta kuu?)ja tiukassa yhtymässä syntymäkartan Venukseen? Eli nämä kaksi kohtaa mietityttää .
Onko minulle tulossa muutosta omaan olooni miehen kautta? Jäänkö kärsimään yksinäisyyttä ja oma mies jää kiinni uskottomuudesta vai kohdalleniko sattuu mies-henkilö, joka vie jalat alta vai mitä? Auttakaa jos saitte selvää mitä yritin tuoda kartastani esille. Kiitos! Huh
36  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Mersulla katolleen : 20.08.2006 08:22:31
Auto on miehinen symboli.( Miehen unessa auto symboloi naista).
Unen autossa oleva ihminen  merkitsee enemmän kuin auto itse.Auto viittaa haluun lähteä, jättää vanha taakse ja muuttua. Ajaessasi autoa voi uni vihjata tarpeeseesi paeta jotain tilannetta tai siihen, että sinun olisi saavutettava jokin päämäärä.
(Puuttuuko sinulta itsekuria tai et pysty täyttämään muiden asettamia vaatimuksia  auton mennessä  ympäri...)
Ehkäpä lopputulos ,oli se mikä tahansa, luo sinulle jonkinasteista turvallisuuden tunnetta.
37  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Taas pari unta, : 19.08.2006 18:40:04
Ensimmäiseen uneesi myös tällainen tulkinta. Nähdessäsi yläilmoista miehen pienenä, heikkona ja väsyneenä, voi se merkitä, että joku tai jotkin asiat alkavat menettää merkitystään sinun silmissäsi . Eli tapahtuu ikäänkuin"perspektiivimuutoksia".

Toisessa unessasi oletko ollut huolissasi omista voimavaroistasi esim. hoitaa lastasi tms.Ei ole hätää sinulla eikä lapsellasi, koska miehesi tuli tilanteeseen mukaan auttamaan.
38  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hiekkaa : 11.08.2006 19:52:22
Vanhan unikirjan mukaan, kun hiekasta näkee unta merkitsee se suunnitelmien epäonnistumista ja josta taas seuraa alakuloisuutta.Pitää vain keksiä keinoja, että tahmea saamattomuus väistyisi. Unikirjan sanomana jokainen päivä tuo uudet mahdollisuudet, ne on vain itse keksittävä ja luotettava tulevaisuuteen.
Tässä yksi selitys-vaihtoehto unellesi. Taisit jo itsekin tietää, uni tuo esiin vähän ikäviä asioita kohdattavaksi.
39  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kamera? : 11.08.2006 11:40:56
 Eräs vaihtoehto unestasi.Kamera unisymbolina tarkoittaa tai sen näkeminen uuden ystävyyssuhteen alkamista. Kysessä saattaa olla työtoveruus, joka antaa elämällesi mieluisaa jännitettä ja säpinää. Ja olithan siinä unessa oudon miehen  seurassa, jolla kamera mukana...
40  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: käärmeet : 10.08.2006 09:19:24
Halusin tuoda esiin myös oman tulkinnan unestasi. En tiedä mitä taustaltasi löytyy, mutta unen merkit viittaavat hyvin paljon tunne-elämääsi.Toisaalta ruoho itsestään meinaa työn ja menestyksen kautta.(Jos ruoho on heleän vihreää menestystä rakkaudessa!) Silti tämä betoni kiirehtii sinua terästäytymään ja kehottaa sinua tarmoon ja rohkeuteen. Ja seinä-symboli: oletko yrittänyt turhaan selvittää jotain salaisuutta? Pensaat unessa tarkoittavat yksinäisyyttä, irrallisuutta, liiallista passiivisuutta, surumielisyyttä. Älä jää nollakohtaan.
Käärme voi tarkoittaa ahdistavaa pelkoa, joka on melko varmasti aiheetonta. Ja älä välitä ihmisten puheista ja mielipiteistä. Ei he kauaa jaksa puhua samasta asiasta. Opettele elämänrohkeutta!
Susi meinaa sinulle kyllä harvinaislaatuista seikkailua, josta jää hyvä mieli. Aiheuttaako se myös pahojen puheiden loppumisen, jos niitä on.
Tyttäresi esiintyessä vainajana unessa on yleensä hyvä enne tunneasioissa. Syvä rakastuminen tai perhe- tai lemmenasioissa onnellista kehitystä. (Asfaltti unessa olisiko salainen rakkaus...aika näyttää.) Toivottavasti kohtaat positiivisen muutoksen tunne-elämässäsi. Ainakin merkit viittaavat siihen. 


 
41  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: kaaos : 01.08.2006 15:02:57
 Unesi tuntuu jotenkin selvältä. Autosi on sinun elämän kulkuväline ja punainen värinä meinaa sinun rakkauselämääsi. Auton etuvalot (onko niistä tullut sitten lasinsirpaleita viittaa rakkaussuruihin).Joku ( asia, ihminen) haluaa estää elämääsi sujumasta entiseen malliin. Nyt vaaditaan muutosta johonkin asiaan. Talo meinaa sinua itseäsi ,sisäistä puolta. Jokin tapahtuma on saanut sinut sisäiseen kaaokseen ja se vaatii jotain tehtäväksi, että saat taas sisäisen puolen tasapainoon. Jos vanhasta asiasta joutuu luopumaan se tekee tilaa aina uudelle asialle.
Sivuja: 1 2 [3]