Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
16  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Sydänleikkaus : 07.09.2009 13:57:54
Jos näkee unta sydämestä , sydämen kunto viittaa unennäkijän tunne-elämän laatuun ja tilaan.Esim. sydänkivut voivat kertoa sisäisestä tuskasta ja levottomuudesta. Joskus uni varoittaa, että omaan terveydentilaan pitää kiinnittää huomiota. Tässä unessa unenenäkijallä hyvä olo.

Leikkaus unessa viittaa unennäkijän elämäntyyliin, arvoihin ja ajatuksiin. Sydänleikkaus viittaa rakkauselämän asioihin, vaikeuksiin?
17  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Selkä : 10.08.2009 14:49:24
Erään unikirjan selvityksiä selkä-aiheelle: enteilee uhkaavaa, tunnistamatonta vaaraa. Se viittaa  yleensä unessa yleiseen pakenemiseen.Kielikuvissa selän merkitys unessa: Jos käännät selkäsi se tietää ikävyyksiä. Tiedätkö mitä selkäsi takana tapahtuu? Jos onnistut, niin sinua taputetaan selkään.
Taakka murtaa selkäsi. Jos näet ihmisestä pelkän selän, älä tee nopeita johtopäätöksiä. Paljas selkä merkitsee vallan tai tilanteen hallinnan menettämistä. Jos olet selkärangaton ihminen, et pysty ottamaan vastuuta ja elät holtittomasti. Sinun tulee ryhdistäytyä jne...
18  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: hautakivi nimillä : 24.11.2007 13:56:46
Erään unikirjan selvitys hautakivestä.
 
Perinteinen selvitys: unessa nähty uusi hautakivi on uusien mahdollisuuksien merkki.
Vanhat hautakivet merkitsevät uudistettua ystävyyttä. Jos pystyt saamaan hautakivikirjoituksesta selvän, pystyt ratkaisemaan ongelmasi helpommin kuin kuvittelit. Jos et saa selvää, voit odottaa uutisia onnellisesta perhetapahtumasta.
19  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Olisiko jollain tietoa, selitystä? : 12.10.2007 18:27:54
Synnytysunet kertovat yleensä uuden elämänsisällön löytymisestä. Tai saa jonkun asian hyvään lopputulokseen, koska "synnytys" sujui hyvin ja lapsi ol terve.
20  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Hupsis, suusta pääsi sammakko!!! : 14.09.2007 16:59:05
Ihan omakohtaisia kokemuksia tulee omasta  merkurius yhtymä plutostani (tosi tarkka yhtymä). Olen monta kertaa ollut jo ihan "pää pölkyllä" mitä olen sanonut ja jotka olisivat voineet jäädä sanomatta. Varmaan oma kuumerkkini Jousimiehessä , joka on myös nouseva merkki, tekee minusta myös jonkunlaisen totuuden torven.
Vaan onhan tuolla Englannin kuningashovissa prinssi Philipillä sama ongelma, että löytyy merkurius yhtymästä plutoon, ettei hän aina mieti etukäteen mitä sanoo....
21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Helposti lähestyttävä ihminen/uskoutuminen : 08.09.2007 19:23:24
Kirjoista luettu ja käytännössä huomattu asia ja toimiva, kun Kheiron löytyy yhtymässä MC:n kanssa, ihmisellä on terapeuttinen olo. Moni uskoutuu helposti hänelle ja hänen kanssa on helppo puhua  ja ihmiset ovat huojentuneita kun on saanut puhua asiasta kuin asiasta. Eikä vastapuolelle eli tälle "terapeutille" jää raskasta oloa, että tuntisi olevan mikään "jätesanko" tässä tilanteessa.
22  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaksi unta : 08.09.2007 09:23:48
Kuisti unisymbolina: et ole vielä uskaltautunut astua "itseesi", hyväksynyt minuuttasi täysin. Voi merkitä identiteettivaikeuksia. Rakennus on unennäkijän minuuden symboli. Rakennustyöt kuvaavat persoonallisuuden rakentamista. Rakentaminen unessa on yleensä myönteistä.

Lepakko liitetään yleensä kuolemaan, haukka tai kotka voi merkitä korkealentoisia ajatuksia.

Lapsuudenkoti: uni vie yleensä takaisin sinne minne on jäänyt jotakin sellaista, mitä uneksija tarvitsee nyt, aikuisena. Se voi olla jokin ongelmallinenkin asia suhde omiin vanhempiin, sisaruksiin tms.

Kuollut äiti: Kuolleet omaiset ilmestyvät uniin kun olet vaikeassa elämäntilanteessa etkä pysyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja.

Kuollut: Myönteinen enne, mikäli ei koe ahdistusta kuolleen ilmestyessä uneen. Jokin vaihe on lopussa.

Joulu on myönteinen enne. Ikkunan avaaminen: tarkoittaa uusia pyrkimyksiä, laajentaa näkökenttää ja raikastaa sieluelämää ,voi merkitä myös , että kaipaa  ulkopuolisen ihmisen mielipidettä.
23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Säätiedotus: kovaa pakkasta : 07.09.2007 11:55:33
Sään muutokset unissa ovat hyvin yleisiä symboleja ja ne viittaavat yleensä mielialan muutoksiin, tunnekuohuihin, rakastumisiin, vihaan ja pettymyksiin.

Ilmasto kertoo tunne-elämän tilasta. Jos ilmasto on kylmä, viittaa se tunne-kylmyyteen, tunneköyhyyteen, tunnenälkään.Lämmin ilmanala on taas hyvien imissuhteiden vertauskuva.

Kylmyys: se voi viitata tunnekylmyyteen, kovasydämisyyteen, pelkoon. Kylmä voi viitata myös harkintakyvyn säilyttämistä eli "jäitä hattuun".

Kuukaudet viittaavat unennäkijän elämänvaiheeseen tai elinvoimaan. Talvikuukaudet merkitsevät hedelmättömyyttä, sielullista kylmyyttä, hätää, mutta myös älyllistä työtä.

Jokaisella numerolla on oma merkityksensä. Kannattaa eritellä numerot ja etsiä niiden merkitys. Sieltä voi löytyä puhelinnumero, ystävän syntymäpäivä tai joku tärkeä päivämäärä, oma ikä , kun jotain tärkeää on tapahtunut jne.

24  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kuu ja muut taivaankappaleet : 05.09.2007 20:09:28
Lainaus unikirjasta:Kuu hallitsee tunteita. Kuu symbolina (taas yksi vaihtoehto) on tajuttoman valo, naisen ja naisellisuuden vertauskuva. Kuu on valoa pimeydessä, joka viittaa suoraan oivaltavaan tietoon, intuitioon, joka loistaa piilotajunnan syvyyksistä. Jos tätä kunnioitetaan siitä syntyy kaiken henkisen viisauden lähde, jos ei, tekee kuu "hulluksi". Kuun vaiheet kertovat muutosten kautta tapahtuvasta uudistumisesta.

Ilotulitus symbolina: Uneksijasta purkautuu valtava määrä luovaa energiaa, uusia oivalluksia, assosiaatioita. Unen ilotulitus on älyllinen ilotulitus.

Kaksi numerona: tasapainon merkki. Elämässä on aina kaksi puolta hyvä ja paha jne.
Kaksi kuuta: lisääntyvää mainetta

Vihreä väri on elinvoiman symboli.
25  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: terve! : 05.09.2007 16:55:18
Ihan vaan unikirjan symbolien mukaan tulkintaa... Kulkuri, irtolainen viittaa uneksijassa niihin puoliin, jotka eivät halua kypsyä, kasvaa aikuiseksi. Uneksija voi torjua liian pitkälle omat kielteiset ominaisuutensa. Asenteet pitää muuttua niin kasvua tapahtuu.
Tuntemattoman poliisin näkeminen voi olla toive jäädä kiinni jostain todellisesta tai kuvitellusta väärinteosta tai pelkoon ettei ole ketään kenen puoleen kääntyä.
Poliisi voi olla myös omantunnon ääni eli sisäinen käskynhaltija.
Huume: et kestä olemassa olevia asioita. Pyrit pakenemaan jotain kipeää asiaa, uni varoittaa ettet pysty ratkaisemaan asioita niin helposti kuin olet luullut. Huume voi juoruta unessa sukupuolielämässä olevista vaikeuksista jne.
Kirppu: (yksi merkitys) edustaa ihmisessä itsessään olevia kylmiä ja epäinhimillisiä puolia, jotka "häiritsevät kirpun tavoin" rakkautta ja elinvoimaa jne.
Eli en tiedä mitä elämässäsi oikein tapahtuu voisiko tämä uni antaa silti viitteitä rakkauselämääsi eli jotain puhdistusta pitää tapahtua, että asiat toimii.
26  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Sairaudet kartalla? : 29.08.2007 09:57:55
Sairaudet kartalla:
Näitä voi tarkastella myös keskipisteiden kautta ja transiitit esim. voi laukaista nämä pisteet.Nämä keskipisteet ovat ajateltu olevan yhteydessä sairauksiin liittyvissä asioissa.
Esim. Kuu/Mars keskipiste on yleinen terveysasioiden näyttäjä, näyttää kuinka selviydymme eri haasteista, sisäinen voima ja kestokyky. Saturnus/Neptunus kp krooniset sairaudet ja leikkaukset. Kuu/Neptunus kp motiivin puute. Kuu/ Saturnus kp sairaalloinen neuroosi. Kuu/Uranus kp äkillinen tunne-elämän muutos. Mars/Saturnus kp:ttä pidetään kuoleman keskipisteenä. Kuu/Jupiter kp sairaaloinen tunteellisuus, hysteria jne.
Pitää huomioida, että näihin keskipisteisiin liittyy myös muita tulkintoja. Esim. Kuu/Jupiter tarkoittaa myös onnentunnetta, kihlajaisia.
Itselläni on myös tälle kesää vaikuttanut hyvin vahvasti transiittina Neptunuksen neliöinti Kuu/Neptunusta. Eli ei sitten millään ole saanut itsestään irti. Aloitekyky ja motiivi tipotiessään. Heti helpotti kun Neptunus perääntyi vaan tulossahan se taas on ensi vuoden alussa neliöimään....
27  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 12.huoneen mystiikka. : 27.08.2007 09:38:25
12 huoneen mystiikka:
Tässä huoneessa Mars-merkki himmentyy. Toimintaan mukaan tulee salaperäisyys ja  ihminen on tekemisissä alitajuntansa kanssa. Joskus voi olla salaisia vihollisia, joiden kanssa pitäisi tulla toimeen. Pitäisi oppia olemaan avoimempi tekemisissään jne.
Itselläni löytyy Mars kaksosissa tästä 12 huoneesta ja "musta kuu". Eli tämä on todella pitänyt elämässäni hyvin paikkansa, toimin ikäänkuin "verhon takaa".Ei mitään salajuonia tai vehkeilyjä tms., mutta en paljon "huutele" tekemisistäni.Haluan vaan touhuta omia juttujani niin etten tarvitse siihen ketään muuta.
 Ehkäpä eniten työtä teen alitajuntani kanssa, siis jonkunasteista itsepuhelua asiasta kuin asiasta.(Kuulostaa varmaan hassulta.)Minulla on valtava unityöskentely, olisko se sitten mustan kuun ansiota. Näen välillä enneunia tai asiat ikäänkuin näytetään minulle etukäteen. Vaan unetkin välillä tekee jekkuja ja minun pitää tehdä työtä niidenkin kanssa, että sanoma avautuu.
Itselläni parisuhteessa on puolisoni Mars-merkki myös 12 huoneessani. Ja tämä jos mikä raastaa välillä parisuhdetta, kun toinen ei kerro ihan kaikkea tekemisistään. Saa olla ihan tyhmänä, joistain asioista, kun toinen sanoo, ai enkö olekaan sanonut tätä sinulle.Vaan pitää olla pitkäjännitteinen ja antaa asian jälleen kerran olla.
28  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Toistuva uni matkasta joka ei onnistu : 18.03.2007 19:33:47
Jonkilainen ehdotus unillesi ja symboleja:
Matka: kuvaa yksilöllistä tietä, kohtaloa, mielentilan ja tunteiden vaihtelua. Matkustaminen on muuttumisen vertauskuva ja ihminen muuttuu joka hetki.
Ajoneuvot merkitsevät liikettä joko johonkin tiettyyn kohteeseen tai pois vastenmielisestä koetusta tilanteesta. Toisen kyydissä oleminen symboloi toisten vaikutusta elämään riippuvuutta.
Lentokone:lentokoneella tehty matka viittaa uneksijan haluun päästä johonkin uuteen ympäristöön tai muuttaa nykytilanne kiireisesti.
Epäonnistua: valvetilassa hyvin onnistuva ihminen saattaa nähdä unta epäonnistumisista. Tai varoittaa liiallisesta itsevarmuudesta.
Bussimatka voi kuvata tiettyä lyhyttä vaihetta elämässä.
Este: jokin on asettunut poikkiteloin elämäntiellesi. Selvitä este ennekuin pääset jatkamaan matkaasi.
Rahapula on on ajan ja energian puutteen enne. Automaatti: kuvittelet, että joku järjestää asiat puolestasi, välittömän tyydytyksen tarvetta.

Eli jokin asia vaatii muutosta ja esteitä on, joten joudut "raivaamaan esteet" ensin ennenkuin saat tasapainon kyseisessä asiassa. 
29  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Outo uni.. Tulkinta apua : 07.01.2007 11:32:16
Eräs varovainen tulkinta, uni voi tarkoittaa, että haluat tulla vanhemmaksi, saada oman lapsen, tai sitten olet unohtanut pitää itsestäsi huolta. Tai jokin suuri ongelma ei vain ole selvinnyt ja se vaatii voimavarojasi.
Leiri: kertoo yksinäisyydestä, mutta myös kyvystä ottaa osaa
erilaisiin elämänkohtaloihin.
Tuntematon mies:naisen unessa animushahmo, sielun miespuolinen täydentäjä tai miehen unessa edustaa unennäkijää itseään
Tuntematon ihminen, joka varastaa: pelkäätkö että sinulta anastetaan tai viedään jotain mikä kuuluu vain sinulle? Vai oletko huolestunut perheenjäsentesi terveydestä?
Lapsi: tavallisesti unen lapsi on meissä itsessämme piilevä lapsi, joka vaatii huolenpitoa.Lapsi on mahdollisuuden, suunnitelman ja toiveen symboli.
Karata: usein "karataan" vaikeasta tilanteesta. Pelkää olevansa kykenemätön ratkomaan ongelmia.
Saari: eristäytyneisyyden ja yksinäisyyden vertauskuva.Saari on kiinteä tietoinen maaperä jota ympäröi, tajuttoman meri, josta voi kohota erilaisia hahmoja. Uni saattaa viitata syntymättömään lapseen.
Ruumis: edustaa unessa merkityksensä menettäneitä asioita, asenteita ja suhteita.
Paeta: sielullinen ahdistus,stressi.Unennäkijä on tietoinen nykyisen elämäntilanteen vaikeuksista ja haluaa muuttua.Hän voi paeta mielikuviaan tai tilannetta, jonka mielikuvat ovat luoneet.
Hahmo: uni hahmottaa, luo kuvia, joiden avulla voit selvittää ongelman.

Yö: Pimeys voi olla valon vastakohtana uudistavaa,välttämätöntä. Tunnelma yössä on tärkein. Jos siinä on ahdistusta , kertoo se itsessä tuntemattomien puolien ja yllykkeiden pelosta. Yleensä uni viittaa tuntemattomien asioiden pelkoon, sillä ihminen pelkkää kaikkea mitä ei tunne.
Musta: surumielisyyttä ja masentuneisuutta. Musta on naisellinen ja arkkityyppinä kuva äitiä.Kaikki pimeät salaisuudet ja hämärät ajatukset symboloituvat mustaan.
Maa: Uni maasta symboloi äidin olemusta "äitimaata" ja tässä mielessä kertoo äidin parhaimmista, lämpimimmistä, turvallisimmista puolista.
Valoisa asia tai kohde: Kiinnitä huomiosi tähän tyttöön. Tai itseesi.

30  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: riita : 06.01.2007 10:09:48
Riita: Persoonallisuutesi eri puolet ritelevät vallasta. Unennäkijä saattaa yrittää päästä eroon jostakin kasvatuksensa aiheuttamasta puolesta itsessään. Kyseessä voivat olla henkilökohtaiset ominaisuudet, arvot , asenteet jne.
Joudutko miettimään , että seurustellessasi miehen kanssa, sinun pitää vielä huomioida isääsikin, ettet loukkaisi isääsi ja teidänvälistä tunnesidettä. Silti sinun pitää saada elää omaa elämääsi ja muuttaa suhtautumista isään. Isälläsi on omat ajatuksensa asioista, mutta niin saa olla sinullakin.
Sivuja: 1 [2] 3