Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uskallanko perustaa oman yrityksen nyt? Vai siirränkö vielä...  (Luettu 4034 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« : 29.01.2010 21:40:16 »

Heips,

Olen tilanteessa jossa eteen on tullut ajatus omasta yrityksestä. Näkyykö mun kartalla osviittaa tukemaan tätä ajatusta? Miten voisin itse asiaa tutkailla, mitä asioita pitäis ottaa kartalla huomioon?

Laitanko omat pyörät pyörimään vai odotanko vielä?

Tässä tiedot 16.4.1977 klo 20:05 tku

Kiitos,

Brida  Smiley
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1 : 31.01.2010 15:05:59 »

Yritin katsella noita ohituksia mc:lle ja marsin ohituksia mutten ymmärrä niiden merkityksiä. Eikä niitä siellä edes kovin montaa ole... Mitkä muut vois kertoa tulevista työmuutoksista ja onko noi edes sellasia mistä vois asiaa tulkita? Neptunus ainakin on sulkeutuvassa sekstiilissä aurinkoon koko vuoden vahvasti...

Olisin niin hurjan iloinen jos joku viitsisi edes kommentoida tai kertoa miten lähden liikkeelle itse näitä tulkitsemaan.  Smiley

KIITOS!
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #2 : 31.01.2010 17:24:10 »

Hei Brida!

Ehkä kannattaisi ihan ottaa henkilökohtaista yhteyttä astrologiin. Sellaiseen, joka osaa katsoa sinulle nämä kysymäsi asiat. Koska on noinkin tärkeästä päätöksestä kysymys, kannattaa.

 smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
linjalla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #3 : 04.02.2010 17:16:57 »

Hei Brida!

Mielestäni kannattaisi odottaa kunnes  saturnus on ohittanut 12. huoneen ja aloittaa uuden syklin Ascista eteenpäin (lokakuun alussa 2012).  saturnus 12. huoneessa on aikaa, jolloin teemme bilanssia menneistä 30 vuodesta ja tarkastamme, mitä on hyvä ottaa mukaan tulevaan 30 vuoteen ja mitä on syytä jättää taakse. Tuolloin meillä on myös tarve vetäytyä omiin oloihimme, emme ole vältäämättä kovin seurallisia. Yksityisyrittäjänä on kuitenkin "yritettävä" koko ajan. En usko sinulla tuolloin olevan tarpeeksi energiaa pitää yritystäsi yllä.  saturnus 12. huoneessa pakkottaa meidät toisinaan hiljentämään vauhtia (jos me emme sitä vapaaehtoisesti tee) esim. sairauden kautta.

Samoihin aikoihin (  saturnus aloittaessa uuden 30 vuoden syklin) jupiter on kauniissa  aspect_sex MCn kanssa, minkä pitäisi olla myös positiivinen pointti tuolle ajalle.

Tuolloin myös proge-MC-IC-akselisi on konjarissa syntymäkarttsi  mars .

Puhun omasta kokemuksestani, aloitin oman yritykseni  saturnus ylittäessä Asc, ajoitus oli mielestäni aivan loistava. Kuvaahan tuo transiitti myös uuden syklin alkua.

Suosittelisin odottamista, jos vain voit.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2010 12:25:57 kirjoittanut linjalla » tallennettu
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #4 : 20.02.2010 11:55:21 »

Sinulla on ainakin hyvät yrittäjyyteen  olevat merkit, kun löytyy 6 huoneen kärjestä Oinas joka kolmiossa sinun ammattipisteeseesi (MC) olevaan Leijonaan. Energiaa ja aloitekykyä varmaan löytyy kiitettävästi ja Aurinkosi ollessa 6 huoneessa, et pelkää työtä ja sinun pitää saada olla oman itsesi "pomo". Ja ilmeisesti sinulla on tai tulee olemaan ammatti/työ, jossa olet todella hyvä ja saat huomiota osaamisestasi.
Sinulla löytyy transiiteista ainakin ikävä Saturnuksen puolineliö MC:hen, joka tuo esiin sinun ammattilliset asiat ja asemasi. Katsoit mihin suuntaan hyvänsä on näkyvissä vain viivästyksiä ja esteitä ja ei ainakaan kannata pakottaa asioita menemään haluamaallaan tavalla. Nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Tämä ajanjakso vaikuttaa noin 27.3.-31.07.2010.
Parempi jakso Saturnuksen sekstiili MC:hen alkaa 17.12. 2010 (voi vaikuttaa enemminkin) jolloin työnkuvasi muuttuu vastuullisemmaksi ja varmaan asioiden hoitokin helpottuu.
Jupiterilta löytyy kvinkunssi MC:hen 26.3.2010 joten lupailee jotain joko elämänmuutoksia, työ muutoksia tms.vaikuttavat siis omiin suunnitelmiisikin jollain tapaa.
Jupiterilla myös puolitoistaneliö MC:hen ajanjaksolla 12.6.-27.11.2010 (Vaikutus voi alkaa ennemminkin) Eli tämäkin aiheuttaisi esteitä etenemiseesi työurallasi ja suunnitelmat vain eivät etene haluamallasi tavalla.
Ensi vuonna löytyy jupiterin kolmio MC:hen  ja se lupailee jo laajentumista ammattilisella puolella. Ovia avautuu sinne tänne. Ajanjakso huhtikuun alku 2011.
Uranuksen  puolitoistaneliö MC:hen (ajanjakso 26.3.2011-31.12.2011)kehoittaa suorittamaan loppuun vanhoja asioita uusien vaatimusten tullessa tilalle. Aloitat ilmeisesti uuden "aluevaltauksen" ammatillisesti joka lupaa sinulle enemmän vapautta tehdä työtä itsenäisesti ja voit kokeilla ihan uutta lähestymistätapaa/työskentelytapaa työalallasi.Älä anna valtaa turhautumiselle, jos ei heti onnistu.
Tässä pienimuotoinen analyysi tilanteestasi.Sinähän teet itse valintasi toivottavasti auttaa tämäkin siunua päätöksissäsi.Suunnittele huolellisesti pieniä yksityiskohtia myöten kaikki työasiasi.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: