Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuu Skorpionissa  (Luettu 8667 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jokoskin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22


Profiili
« : 11.10.2018 13:01:44 »

Ei se huono sijaintikaan ole. Sehän liittyy mm. hyvään muistiin. Pystyn tekemään radikaaleja muutoksia hyvin lyhyessä ajassa, ja tukemaan tunteellisena ihmisenä vaikeuksissa olevia. Sen pohjana on kylläkin oma kokemusasiantuntijuus. Mutta antaisitteko jotain vinkkejä, en halua turhaan enää uuvuttaa itseäni. Haluaisin kuulla myös muilta kokemuksia tästä sijainnista. 
tallennettu
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1 : 02.01.2019 08:34:58 »

Kuu-Skorpioni on tosi mielenkiintoinen ja vastustamaton yhdistelmä. Voimakas, kontrolloiva, uudistuva, analyyttinen. Vaistot ja intuitio ovat
herkkävireiset. Luonne voi olla hyvinkin kiihkeä eri asioille, että voi pelottaa muita ihmisiä. Asiat tutkitaan niin syvältä kuin vain voi. Kuu-Parantamiskykyä ja tutkimuskykyä. Voimakas toiminnantarve ja tahdonvoima. Joskus kiihkeät tunteet voi jäädä piiloon. Ihminen voi olla ”omassa maailmassaan” miettimässä ja hänen pitää saada tehdä sen rauhassa.
Oppiläksyjä:Ehkäpä mustavalkoisuus ja jyrkkyys voi olla jollain haittana. Pitää oppia hallitsemaan omaa henkistä voimaa. Olla rakentava ei tuhoava. Kompromissien teko ei tule aina helpolla. Itsekurin kehittäminen lisää omaa magneettisuuttaan.

Erikoista voi olla joillekin Kuu-Skorpioneille, että lapsuudessa perhetausta on voinut olla jotenkin erikoinen. Vanhempiin liittyviä asioita. Surua, kuolemia, hyväksikäyttöä, vanhemman kuolema ym. Tästä johtuen , jotkut voivat olla katkeria, epäileviä ja puolustuskannalla.
Silti Skorpioni-merkkinä valloittaa aina joko hyvässä tai pahassa.






tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: