Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 384
1  Astro special / Yleistä / Vs: Huhuu, onko täällä vielä v. 2006 ja sitä ennen liittyneitä jäseniä? : 12.03.2015 17:21:45
Hei vanhat astroystävät!

Joskus olen miettinyt, jos palaisin tänne, kun tuota värikästä keskustelua ei muualla synny, ei facebookissa saati sitten blogien joukossa, joita aina rustaan. Kun tekee aina vain mieli tutkia ja kirjoittaa.

Sattumalta siis tänne joskus kurkistan. Olen työstänyt isot sivumäärät astrologisia huoneita, vilkaiskaa jos viitsitte:

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2015/03/12-huone-piilotajunnan-valon-ja.html2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkohuone ja sen asukkaat : 29.01.2015 15:23:43
Ei se mitään, eivät nämä asiat ole mistään irti, kaikki kytköksissä toisiinsa.

Kyllä todella kannattaa paneutua tuohon Nousumerkki-stelliumiisi! Sehän on valtava voimavara. Tutki noita yhtymiä täältäkin. Vestasta tuli mieleen itsenäinen ihminen, joka ei helposti mene lemmen pauloihin.  Cheesy

Eräs kirja, joka on ihan nousumerkkikeskeinen on Olavi Asikaisen Tähdet ja Kohtalomme.

Hyvää jatkoa sinulle! Esmis
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkohuone ja sen asukkaat : 29.01.2015 13:07:14
Hei!

Sattumalta kurkistin tänne foorumin puolelleä ja löysin, että joku kulkee vielä vanhoilla topiceillani. Mielestäni sinä 'Rannalla' analysoit hienosti jo karttaasi. Mutta jos tunnet Aurinkosi sinulle vieraaksi, niin voisit keskittyä enemmän nousumerkkiisi, sillä sen energiat ovat kohdistuneet syntyessäsi sinuun ilman välikäsiä suoraan ja välittömästi.  Monet ovat huomanneet, että kasvaessaan ja vanhetessaan tuo merkki tulee tutummaksi ja jopa omimmaksi.

Itse lähdin opiskelemaan omaa karttaani blogissani 'Marsin kyydissä' ja siellä juuri ja taas pähkäilen noita huoneita. Tässä osoite, jos olet kiinnostunut:

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2015/01/kolmas-huone-vuorovaikutus-ja-opinhalu.html
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Onko kukaan lukenut Gurdjieffiä? : 02.08.2014 09:42:17
Voi noita aikoja!
 
Jotkut vetävät paljon tekstejään pois. Olen sitä itsekin tehnyt. Pitäisköhän vielä lisää tyhjentää.

Mutta Gurdjieffin teksteihin vielä palaan. Kun taas on se aika!
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla? : 30.07.2014 20:17:17
Hei! Yksi suuntaa näyttävä alue astrologiassa on varmaankin lähimmän planeettamme Kuun progressiot. Pengoin tietoa siitä ja vertasin oman elämäni tapahtumia siihen ja ihme että se natsaa!

Olen poiminut tietoa Kuun progressiosta eri merkeille. Seuratkaapa näitä ja tutkikaa mennyttä ja katsokaa tulevaa, löytyykö siitä mitään 'totta'.

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2014/07/kuun-progressiot-eri-merkeissa-osa-1.html

Huom...suuri osa tekstistä on ihan omaa mielikuvaa.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologisesti: Minne olet matkalla? : 26.07.2014 11:25:57
Kiitos Evea, kun nostit tämän ikivanhan topikin, ajatella 10 vuotta sitten ollan pohdittu tuollaisia!

Ja täytyy sanoa, että tuo Uranuksen kuvio järisytti ja muutti elämääni aika tavalla!

Nyt on menossa Uranuksen oppositio MC:lle ja on mietintämyssyn alla monella lailla. Tekemisiäni mietin!

Enpäs muistanut tällaisia juttuja ennen kuin nyt tässä! Huh!!! Kyllä astrologia on osannut puhua, vaikka siitä ei paljoa ole ymmärtänytkään!

Kuunsolmuja olisi mukava tässä tutkia! Ja niitä tienhaaroja!

Esmis
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 17.04.2014 16:16:45
Kato Vega sai minut naurahtamaan! Näinhän se on...

Ja usein roikkuu sellaisessakin, josta jo on loppunut tarinat ja sanomiset. Eipä silti, ajattelin lopettaa sellaisenkin toiminnan, jossa ryhmässä olen pyörinyt jo 15 vuotta! Hurjaa hommaa se on ollut. Itämainen tanssi ja monet matkat ja retket! Mutta siis aikansa kutakin.  Cheesy
Ja uusiin seikkailuihin... coolsmiley
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 06.04.2014 09:55:28
Samaa mieltä Jadexin kanssa!!

Mutta joskus on ihana heittäytyä sattumien virtaan...tai prinssiä odottavan prinsessan rooliin. Mutta niin laiska ei saa olla, etteikö ajattelisi, muotoilisi mielessä haluaamaansa, lähettäisi toivetta kosmisiin virtoihin.

Sillä ajatuksella on nykyään voimaa. Minä tein tässä yhden jutun näin, ja toiveeni seisoi pian edessäni.

Sitten vain valitsemaan, otanko vai jätänkö!  Grin

Minä otin ja kannan nyt vastuuta valinnastani.  Wink

9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 04.04.2014 09:30:30
Kiitos Nikki!! Tuo lohdutti jo paljon!

Tietenkin täytyy ymmärtää, että yksi transiitti on vain yksi ja kuten eivät Seponkaan nettitieto pysty ottamaan vastaan transiittien kokonaisuutta eikö sen suhdettä pohjakarttaan. Saatikka sitten se, että tulkinta kuin tulkinta on aina vain jokin osanen.

Siinä kai se, että pitäisi päästä astrologin eteen tutkiskelemaan koko karttaa tai itse sitä tutkiskella.

Mutta katsotaan mitä se tuo tullessaan!  Cheesy
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 03.04.2014 19:57:00
Rupesin kaivelemaan ja tällaisen löysin:

 uranus aspect_opp keskitaivas

This will be a very upsetting time in your career, when you feel a powerful urge to free yourself from restrictions in your personal life. Your home life is likely to be unstable this year, due to your own actions or circumstances out of your control. If you’ve been bored with your location or have experienced heavy restrictions in your living situation, you’ll feel an overpowering need to move now. Your reactions are immediate and urgent, and your decisions may confuse the people closest to you in life. If you need to make a change but have been ignoring your feelings, external forces may oblige and force you to relocate or change your living situation. You may experience more problems with electricity or wiring in your home, or problems with obnoxious neighbors. Whatever happens, it’s likely to happen quickly and without much warning and you need to handle these problems as quickly as they come up. Changes in your career may also compel you to move, or you may initiate a new business venture that upsets the routine and stability of your home life. Know that these two important areas of your life, home and career, are polarities that need to be kept in balance. When you’re more comfortable and free in your personal life, you’ll be more productive in your career.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 03.04.2014 19:38:01
Hei! Plarasin läpi koko sivuston etsien heitä, joilla on  uranus aspect_opp  keskitaivas, joka ittelleni tulee päälle nyt pariksi vuodeksi melkein.

Löysin K-NRJ:n samaisen transiitin. Hän sai vauvan ja muutto yhteen vauvan isän kanssa. Vauva ei ittelle enää passaa, enkä HALUA MUUTTAA MIHINKÄÄN!  

Kysyisinkin Sacyltä ja Arppilta, mitä teille on sattunut tai alkanut sattumaan viime vuodesta alkaen. Teillä on ollut sama Uranuksen kuvio.

Tiedän, että tuo oppositio on sama kuin yhtymä IC:lleni. En halua, että mitään tapahtuu kodilleni! Olen jo tarpeeksi taistellut voidakseni pitää katon pääni päällä. En jaksaisi enää uusia haasteita.

Työn puolesta; ilmoitin juuri kesäkahvilani kolmannesta kesästä, joten sekin homma pysyy samana. Mutta jotenkin hirvittää, sanoo tämä astrouskovainen!!! Shocked

Huomasin, että minä olen viisastellut ja höpöttänyt tuolla edellä kaikenlaista. Nyt kun tämä kulma sattuu omaan nilkkaan, en osaa sanoa mitään.

Voisko joku 'lohdutella' minua?  Sad
12  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 02.04.2014 10:13:25
Hei! Blogeja on alkanut moni varmaan kirjoittaa senkin vuoksi, että haluaa pohdiskella pitemmän kautta.
Kun itsekin 7 vuotta kommentoin ja keskustelin asioista täällä foorumin areenalla, niin tuntui jo aika tyhjältä. Kaikki puhallettu.... Cheesy

Siksi hiljenin täällä ja vaihdoin blogien puolelle pitempiin tekstiin. Tiedän, että usealle se sitten on raskaampaa luettavaa, ei ehdi, ei jaksa syventyä. Ja varsinkin, kun se minulle Rapu-energisena ja sisäänpäin kääntyvänä on usein aika itsekeskeistä hommaa.

Joskus innostun pohdiskelemaan muutakin.  Wink

Niin ihanaa kuin kirjoittamisen 'flow' onkin ihan itsensä kanssa, uskon, että kaikki blogien kirjoittajat ovat sitten yhtä ihastuneita kommenteista ja muiden huomioista. Tässä yksi blogisivu, johon toivoisin kommentteja:

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2014/03/miten-ymmartaa-astrologiaa.html

Tervetuloa!
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 19.03.2014 20:45:59
Hei! Rupesin selailemaan, enkä löytänyt Nikin blogia tästä ollenkaan! Nyt se on tässä:

http://nikinkuunkierto.blogspot.fi/
14  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 19.03.2014 20:43:59
Tässäkin on varteenotettavia astroblogeja:

http://liisantaivaanmerkit.blogspot.fi/

http://pieniastro.blogspot.fi/

http://mypages.sunpoint.net/~raimonikula/
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 19.03.2014 20:32:11
Olen jo pidemmän aikaa ollut viehättynyt kaulakoruihin joissa on avain. Ei mitään siloiteltuja kultakoruja vaan vanhanaikaisia ja hiukan kuluneen oloisia. Ne saavat näyttää mystisiltä ja kilistä kaulassa pitkässä roheassa ketjussa Smiley

Rihana, ihana avainviehätyksesi! Minä kaipaan vieläkin Egyptistä ostamiani hopea ankh-koruja, jotka sitten hukkasin yks matka. Ne avaimet mielestäni veivät minua vanhoihin mysteereihin (siellä vieläkin). Salaperäinen viehättää ehkä sinuakin. Toisaalta avain voisi kuvata myös oman elämän herruutta, kuten muinoin se emäntä, jolla oli vyöllään kaikki avaimet. Kulunut voisi kuvata sitä kuinka merivesikin hieroo kivien pintaa, särmät pois. Ehkä sinunkin elämässä olet jo käynyt läpi tuota hiomatyötä. Tarkoitan sillä sitä, että kun usein on 'isketty' sitä hioituu niin ettei muut enää voi sinua pahasti loukata eikä leimata.

Tuo kilinä viehättää itseänikin. Siksi usein käytän simpukasta tehtyjä koruja, jotka riippuvat ja kilisevät mukavasti. Se on kuin merenalaista musiikkia tai toisaalta muistuttamassa minua että on ihana olla olemassa. Eikä se haittaa vaikka muutkin sen huomaavat!  Wink
Sivuja: [1] 2 3 ... 384