Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 350
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Kokemuksia ihmissusista ja muista ihmispedoista : 18.11.2018 11:03:18
Olen törmännyt viime aikoina maailmalla kokemuksiin, joissa ihmiset ovat raportoineet nähneensä ihmismäisiä susia, koiria tai jopa ilvestä muistuttavia, pystyasennossa käveleviä petoja. Moni on kuvannut kokemaansa sanomalla, etteivät he osaa sanoa mitä näkivät, mutta ainoa tapa kuvata näkemää on ihmissusi/koiramies.

Olen alunperin suhtautunut asiaan vähän nihkeästi, mutta nyt lähipiirissä tuli esiin kohtaaminen ihmissudelta näyttävän olennon kanssa keskellä kirkasta päivää. Lähdin tutkimaan asiaa lisää ja kyllä, kyseessä on ihan globaali ilmiö syystä X. Raportteja on Yhdysvalloista, Sisiliasta, Englannista, Saksasta ja Ranskasta, muutama mainitakseni.

Amerikkalainen Linda S. Godfrey on tämän alan tärkein tutkija - kutsun nimellä Ihmissusitäti - ja hän kerää blogiinsa kokemuksia ympäri maailmaa. Häneltä löytyy kasa kirjoja aiheesta ja kuten minä, hän aloitti tutkimukset skeptikkona.

Nyt minua kiinnostaisi kuulla, onko teillä tai tuntemillanne henkilöillä kohtaamisia tällaisten ihmiseläinten kanssa, erityisesti sutta muistuttavien kanssa? Olivatpa ne sitten henkiolentoja tai fyysisiä olentoja.
Jos on, voinko kääntää ja jakaa kokemuksenne Linda S. Godfreylle tutkimusmateriaalia varten? Tämä on mahdollista tehdä nimettömänä yksityisyytesi suojaamiseksi. Tarkoitus ei ole, että oma elämä menee pilalle hullun leimalla!

Jos et halua kertoa kokemuksistasi tässä, voit nakata minulle YV:n tai sähköpostia: outojakokemuksia@gmail.com

Suomalaiseen kansanperinteeseen kuuluvat hiidet, pirut, peikot, menninkäiset, tontut, maahiset, jotunit ymv. olennot. Joku on varmasti nähnyt joskus jotakin, mutta asiat ovat vain päässeet unohtumaan.

Kiitos paljon!
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunus neliö Keskitaivas : 04.07.2016 01:47:01
Kiitos kovasti vastauksesta! Kyselin transiittikuulumisia vähän Sepoltakin pienen tilauksen muodossa, ja se meni ehdottomasti yhteen sisäisen ääneni kanssa. Tämä vahvistaa asioita lisää.

Työpaikka on suhteellisen uusi ja firma itsessäänkin melkoisen uusi. Hörhöjä ei ole, mutta meillä on todella monia teatteria harrastaneita työntekijöitä ja näyttelijän ala on ollut monella suunnitelmissa. Pomo on vähän "höpsähtävän taiteellinen" Kaksonen + Nousu Kalat, aina suuna päänä menossa ja hyvin herkkä Cheesy Nykyisen asiakaspalveluhomman kanssa, joka rassaa, olen tekemisissä myös sosiaalihuollon asiakkaiden kanssa (ja Nousu Kauriina rahan kanssa), joskaan en tietenkään koskaan tiedä asiakkaasta mitään etukäteen. Tulkinta-asiakkaita on myös ilmestynyt viime aikoina vastaan ja "hörhöily" omalla kohdalla kiinnostaa taas enemmän ihan ammatillisessa mielessä.

Ihmissuhdepuolella on hiljaista, kuten aina. Kaksi uutta tuttavuutta olen saanut ystäväpuolelle, toinen on tosin sen verran uusi kaveri vielä, ette tiedä sitten kauanko ystävyys kestää ja lähteekö se siitä edes mihinkään Cheesy Minusta tuntuu aina vähän sille, että vaikka kartalla olisi miten onnekkaat ja lupaavat kuviot rakkaudelle meneillään, se ei kuitenkaan näy koskaan millään tavalla elämässä, haha. Luovuus on tosin kukkinut senkin edestä ja aloitin taas kirjoittamisen pitkän ajan jälkeen!

Mitään suurempia haaveita, jotka menisivät ristiin työn kanssa, en nyt näin äkkiä keksi, paitsi se, etten tänä vuonna voi lähteä ulkomaille. Siirsin ulkomaan reissun ensi keväälle.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Neptunus neliö Keskitaivas : 28.06.2016 01:43:48
En ole kirjoitellut forumille VUOSIKAUSIIN, mutta nyt kaipaan viisaampien apua. Minulla on nyt sahaamassa (yhdessä  pluto aspect_opp kuu kanssa) kartalla pitkälle ensi vuoteen Neptunus Neliö Keskitaivas. Olen yrittänyt etsiä tietoa transiitista, tutkia kaikki mahdolliset koloset, mutten saa millään irti tuon transiitin pointtia. Sellaista AHAA!-elämystä.

Kerrottakoon, että minulla on kartalla

Keskitaivas Jousimiehessä
Neptunus Jousimiehessä 29 astetta, huoneessa 11
Keskitaivaalle ei tule aspekteja

Olen tällä hetkellä vakituisessa työssä, jossa firmat ostavat meidän firmalta työsuoritteita ja lisäapua. Ei henkilöstövuokrausta vaan myytäviä palveluita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työ on itsenäistä ja osa-aikaista etätyötä, jota rakastan, mutta vuosi 2016 on ollut henkisesti niin uuvuttava, että olen joutunut kertomaan pomolle kahden asiakkaan kohdalla "en pysty". Tämä on sallittua ja suotavaa, koska periaate työpaikalla on, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Menen paraikaa läpi hyvin raskasta ja minulle täysin sopimatonta asiakastehtävää, johon olen pyytänyt jo toisen henkilön tilalle, mutta emme tiedä milloin se tapahtuu.

Neptunukseen liittyy tietysti harhakuvat, haihattelu ja muut vastaavat. Olen huolissani siitä, että pitkään jatkuva, raskas Nepparin sahaaminen Uralle saa minut näyttämään pomon silmissä epäluotettavalle marttyyrille, jolle ei voi antaa mitään hommia, kun se poksauttaa itselleen siitä äärimmäisen stressin. Tiedän, ettei tuo ole minä, jos saan tehdä minulle sopivia hommia.

Ajatuksia? Lisään mielelläni tänne kartan, jos kaipaatte!
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Kuolemanrajakokemuksia suomeksi - NDERF : 04.07.2015 15:37:21
Allekirjoittanut on paraikaa kääntämässä maailman johtavan kuolemanrajakokemuksia tutkivan laitoksen Near-Death Experience Research Foundationin 14 vuoden arkistoa kokemuksista suomeksi.

Kuolemanrajakokemuksia ympäri maailmaa pääsee lukemaan suomennettuna täältä.
Päivityksiä tulee sitä mukaa, kun minä ja Jody ehdimme kääntää ja lisätä niitä.

Omista kokemuksista voi myös raportoida suomeksi kyseiselle tutkimuslaitokselle ja sivuton lukijoille!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jaa kuolemanrajakokemuksesi NDERF:lle SUOMEKSI : 22.06.2015 02:08:05
Near-Death Experience Research Foundation on maailman johtavin (ja todennäköisesti ainoita) kuolemanrajakokemuksia TUTKIVA järjestö, joka on tehnyt työtä asian parissa melkein 20 vuotta, ja kerännyt sekä tutkinut tuona aikana kokemuksia ympäri maailmaa (eri kielillä), joten eiköhän siellä osata hommansa mitä tulee jaettuihin kertomuksiin coolsmiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Jaa kuolemanrajakokemuksesi NDERF:lle SUOMEKSI : 06.06.2015 23:32:15
Maailman johtavin kuolemanrajakokemuksia tutkiva Near Death Experience Research Foundation on nyt viimeinkin saanut kuolemanrajakokemuslomakkeensa suomeksi!

Suomea puhuvat voivat nyt siis jakaa kuolemanrajakokemuksensa tutkimussäätiölle niin halutessaan. Säätiön tarkoitus on kerätä ja julkaista kuolemanrajakokemuksia tutkimus- ja julkaisutyötä varten (tosin julkaisuja ei tehdä ilman kertojan suostumusta). Uusia kokemuksia julkaistaan sivustolla viikoittain, ja kokemukset ovat kaikkien luettavissa.

Jos joku teistä on lukenut Jeffrey Longin kirjan "Todisteita tuonpuoleisesta elämästä", kyseessä on sama herra Long, joka on perustanut NDERF-säätiön ja johtaa sitä yhdessä Jodyn kanssa.

Sivuja käännetään koko ajan suomeksi, joten ihan kaikkea ei ole ehditty vielä suomentaa.
Suomeksi tulleet kokemukset käännetään Jeffrey Longille ja Jodylle englanniksi.

Kuolemanrajakokemusten Tutkimussäätiön (NDERF) sivut suomeksi
Jaa kuolemanrajakokemuksesi

Sanaa saa laittaa kiertämään vapaasti! Smiley
7  Astro special / Yleistä / Vs: Kirppis : 30.06.2014 00:03:41
MYYNNISSÄ KIRJOJA

Tyhjennetään kirjahyllyä, pistetään viisaus kiertämään ja otetaan vastaan matkakassan täytettä.
Kaikki kirjat ovat uutta vastaavassa kunnossa, jos toisin ei mainita (kirjojahan ei kohdella rumasti!)

o) Rhonda Byrne; Voima - 12e
o) Rhonda Byrne; Taikavoima - 15e
o) Marianne Williamson; Vaurauden salaisuus; työ, raha, rakkaus ja ihmeet - 8e
o) Ruediger Schache; Sydänmagneetti - 15e
o) Stephen Casgoine; Kiinalainen tie terveyteen - 7.50e
o) Norman Vincent Peale; Sen teet mihin uskot (etukannessa siisti taitos) - 8e

Voi tiedustella myös sähköpostitse, osoite löytyy profiilista ainakin.
Postikulut vaihtelevat kirjan koon mukaan 2,5 - 4e välillä (2. luokan postituksena)
Myös HKI alueella nouto mahdollinen!
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Originaali Isä Meidän - rukous : 18.10.2013 13:39:03
Tällainen tupsahti eteenki kuin henkilökohtaisesta tilauksesta! Jaan sen nyt teidän kanssanne. En valitettavasti tiedä kääntäjän nimeä enkä näin ollen voi edes 100% varmuudella varmistaa, että "kyllä, ehdottomasti, tämä on oikein", mutta oli miten oli, tämä on ehdottoman kaunis rukous/mantra. Sopii vaikka joka päivä luettavaksi ennen nukahtamista tai heti herättyä.

" Alkuperäinen Isä meidän -rukous Rukous on suora käännös  ja osoittaa miten kaunis, syvällinen ja totuudellinen tämä Joosuan rukous on. Rukous on käännetty Arameasta, joka on Mesopotamian alkuperäinen kieli, jota alueen kylissä puhuttiin 600- luvulla ekr."
 ...

Isä-Äiti, Elämän Henkäys, Soinnun Lähde, Sanaton toiminta, Kosmoksen Luoja! Anna valosi loistaa sisällämme, välillämme ja ulkopuolellamme, jotta voisimme käyttää sitä hyödyllisesti. Auta meitä kulkemaan polkuamme hengittäen vain sinun Sinusta säteilevää tunnetta. Salli itsemme kulkea samaa tahtia Sinun kanssasi, jotta kulkisimme kuin Kuninkaat ja Kuningattaret kaikkien luotujen kanssa. Anna meidän tuntea Maan sielu sisimmässämme, sillä siten tulemme tuntemaan kaikessa olevan Viisauden. Älä salli maallisten asioiden ulkomuodon ja pinnallisuuden pettää meitä, vaan vapauta meidät kaikesta siitä, mikä estää kasvuamme. Älä anna meidän vaipua unohdukseen, että Sinä olet maailman Voima ja Kunnia, alati uudistuva Laulu, joka kaunistaa kaiken. Olkoon Sinun rakkautesi siellä, missä toimintamme syntyy. Näin olkoon!
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Markkinointi kielletty! : 08.08.2013 10:43:49
Sähköposti on julkinen, joten sitä ei kannata kauheasti jaella. Todennäköisempää on, että sähköpostiosoite bongataan nopeasti ei-toivottuunkin käyttöön foorumin tekstistä, koska värjää ja lihavoi kaikki linkkitekstit sinisellä - ja foorumin ulkoasu katsoo, että .com tai .fi päätteet ovat linkkejä. Sen sijaan allekirjoituksesta osoitteen bongaaminen ei ole ihan niin helppoa. Allekirjoitus on henkilökohtainen alue, jota voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. Suosittelen silti varovaisuutta sähköpostien julkisen jakelemisen kanssa.

ja kertauksena vielä, omia tulkintojaan ja apua voi vinkata ketjuissa, joissa joku kaipaa apua ja kokee, että voisin olla avuksi. Silloinkin tosiaan vain vinkki (kuka tahansa saa vinkata itseään tai hyväksi havaitsemiaan auttajia). Kaikenlaiset yhteystiedot sekä tarkemman tiedot jaetaan sitten yksityisviestein.

Esimerkiksi:

Viestiketju: "Elämäni on solmussa. Osaisiko kukaan valaista minulle enkelikorteilla mitä tehdä? Haluaisin viestin enkeliltä.."
Vastaus: "Olen erikoistunut enkelien kanssa työskentelemiseen ja uskon voivani olla sinulle avuksi. Voit halutessasi laittaa minulle yksityisviestiä, niin jutellaan lisää / Olen itse saanut apua eräältä enkeliterapeutilta, laitan hänen tietonsa sinulle yksityisviestillä".

Tämä siis OK!

Sen sijaan vastaus "Olen enkeliterapeutti Laura Lauranen, tehnyt enkelitöitä 15 vuotta. Vastaanottoni sijaitsee paikassa X, puhelinnumeroni on X. Saat minut kiinni myös sähköpostilla lauranen[a]lauranen.orgz. Tulkintahintani on x euroa/ tunti. Teen myös kiviterapiaa, aromaterapiaa ja annan reikihoitoa".

Tämän tyyppiset vastaukset ja ilmoitukset kuuluvat Astron Auttajalistaan. Auttajalistaan saa ilmoituksen omilla astron tunnuksilla.

Summa summarum: Omia markkinointiketjuja ei siis saa perustella foorumilla eikä suoranaisesti mainostaa itseään - sitä varten on Auttajalista. Vinkkejä omista ja muiden taidoistaan voi antaa, kunhan se ei mene siihen, että on joka ikisessä avunpyyntöketjussa ilmoitus tietyltä henkilöltä että "no terve, otapa minuun yhteyttä" :Smiley Järjenkäyttö sallittu!

Jos tämä menee liian hankalaksi, lätkäisemme kiellon kaikelle foorumin puolen vinkkailulle lukuunottamatta kolmansia osapuolia.

10  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sydän ei ole kotona enää? : 06.07.2013 16:27:36
Usein muuttaneena (ja muutenkin elämässäni muutoksia tehneenä) olen huomannut, että asiat, jotka eivät enää sovi meille, alkavat työntää meitä pois itsestään. Koti tuntuu vieraalle, työ ahdistaa, jonkun ihmisen kanssa ei olekaan enää mitään juteltavaa, jokin ruoka-aine ei enää maistukaan millekään jne.

Tällainen "hyi, mene pois" on ihan normaalia. Muutos on ainoa pysyvä asia elämässä. Kaikki on jatkuvassa liikkeessä, joten tuota liikkeen virtaa kannattaa seurata. Kaikki tapahtuu aina tarkoituksensa mukaisesti eli emme sattumalta vain päädy paikasta toiseen satunnaiseen aikaan. Kaiken tarkoituksena on tukea sielun omaa kehitystä. Et pysty tietenkään vastaamaan muiden ihmisten sielun kehityksestä (jos siis olisit muuttamassa puolison tai perheesi kanssa), mutta hyvä nyrkkisääntö läheisiä ajatellen on seuraava: "Jos se ei ole hyväksi sinulle, se ei ole hyväksi muillekaan".

Eteenpäin mars!  coolsmiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Työpaikka : 04.07.2013 18:20:19
Luota vain siihen, että jos paikka on sinulle sopiva, saat sen. Jos se ei ole sopiva eli vielä jotain parempaa on luvassa, paikka menee jollekulle toiselle - jolle se sopii sinua paremmin!

Työpaikoissa ja missä tahansa toiveissa on hyvä käyttää maagista lausetta "Tämä tai vielä jotain parempaa". Silloin takaa sen, että on aina menossa sitä kohti, joka on itselleen kaikkein parasta. Joskus liian tiukkaan rajatut toiveet, esimerkiksi "vain ja ainoastaan tämä työpaikka" tai "tämän suuruista palkkaa kiitos" voivat sulkea pois vielä parempia vaihtoehtoja. Maailmankaikkeuden on tuotava sinulle sitä mitä odotat, vaikka tarjolla olisi vielä parempaakin. Siksi "Tämä tai vielä jotain parempaa" on hyvä vahvistus ihan mihin tahansa toiveeseen Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: entiset elämät.? : 04.07.2013 18:15:55
Hei Mariia_59 ja FairyNight! Teen menneiden elämien tulkintoja, olen tehnyt niitä viitisen vuotta. Osaisin auttaa molempia teitä kysymyksienne kanssa Smiley

Voitte lähettää minulle yksityisviestit, jos tulkintani kiinnostavat. Annan teille tarkempia tietoja mieluiten yksityisviestillä.

Myös sähköpostia voi laittaa allekirjoituksessani olevaan sähköpostiosoitteeseen!
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Tee Se Itse - Myrkytön, helppo huulipuna : 29.05.2013 16:51:02
Törmäsin aivan mahtavaan opastusvideoon, jossa neuvotaan kuinka voit tehdä itse huulipunaa yhdistämällä karitevoita (shea butter), risiiniöljyä (castor oil) ja lasten vahaliituja, jotka tehdään yleensä parafiinivahasta ja myrkyttömistä väriaineista. Lapsillahan on tapana maistella vähän kaikkea, joten vahaliituihin ei voi tunkea ihan mitä tahansa myrkkyä - suosittelen kuitenkin tutkimaan tuoteselostuksen varmuuden varalle, koska opastevideo on yhdysvaltalainen ja vahaliitupolitiikka voi olla erilainen Suomeen verrattuna.

Tämä on loistava huulipunaohje, jos haluaa lyijyttömiä huulipunia (suurimmassa osassa on elimistölle myrkyllistä lyijyä), kärsii kosmetiikka-allergiasta, haluaa ei eläinkokeilla testattua kosmetiikkaa tai ei vain koskaan löydä mieleistä huulipunaa.

Anyway! Simppeli ohje suomeksi tässä:

Tarvikkeet

- Lasten väriliituja eli siis parafiiniväriliituja (haluttua väriä tai haluttuja värejä)
- Risiiniöljyä
- Karitevoita (kookosrasva saattanee sopia myös!)
- Kattila
- Teräksinen kulho
- Pieni kannellinen rasia tai vanha huulipunakuori
- Lusikka

Kaada kattilaan puoli litraa vettä ja aseta teräskulho aineiden sulattamista varten sen päälle. Pidä kattila keskilämmöllä
Mittaa teräskulhoon puoli teelusikallista riisiniöljyä ja karitevoita.
Lisää joukkoon puolikas vahaliitu haluamaasi väriä. Voit yhdistellä värejä vapaasti murtamalla joukkoon useita liituja puolen liidun verran.
Sulata koko ajan sekoittaen. Tämä vie noin minuutin.
Lusikoi sulanut huulipuna-aines rasiaan tai vanhaan huulipunakoteloon.
Anna jähmettyä jääkaapissa 10 minuuttia.
Valmista tuli!
HUOM! Älä laske ylijäänyttä vahaa viemäriin, se tukkeutuu sinne paakuiksi. Pyyhi sulatuskulho hyvin talouspaperilla ja pese sen jälkeen kulho normaalisti.

Englantia taitaville opastusvideo on katsottovissa täältä:

Lilikoi Look's Lipstick Tutorial

Kyseisiä itsetehtyjä huulipunia on kehuttu kosteuttaviksi ja hyvin levittyviksi. Vaikka ei ymmärtäisi englantia, voi lopputuloksen ja värin levittymisen kurkata videosta, alkaen kohdasta 5:14.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Harrasteneuvo, kamppailua itsensä kanssa : 27.05.2013 15:29:58
Kiitos vastauksista! Meillä on kaksi opettajaa, mies ja nainen,  joista nainen on huomattavasti kohteliaampi ja tiedustelee meiltä oppilailta usein onko tehty sarja sopiva vai haluammeko tehdä sitä vielä lisää. Hänen tunneillaan pidetän myös lyhyet juomatauot. Tämä miesopettaja on edelleen mukava ja humoristinen, mutta vaativampi. Ehkä opettanut enemmän miehiä ja pääasiassa lajeja, joissa mennään ja mennään täysillä se koko saliaika  Wink Naisopettaja on tämän kyseisen lajin alkuperäinen ammattilainen, kun miesopettajalle tämä on uusi aluevaltaus, ilmeisesti kuitenkin ihan monen monen vuoden takaa. On mahdollista, että opetustyyleihin vaikuttavat molempien erilaiset historiat kamppailulajien ja opettamisen kanssa. Ilmeisesti he eivät myöskään ole eivätkä voi olla ihan jokaisen oppilaan jokaisen edistymisaskeleen kanssa ajan tasalla samalla tavalla, joten miesopettajakin voi luulla minun olevan pidemmällä - tai ajattelee, että pitäisi olla pidemmällä, joka on tietysti hänen henkilökohtainen ongelmansa. Luullakseni miesopettajalla on lajitausta, jossa edetään hyvin nopeaan tahtiin ja opiskelija sitoutuu treenaamaan ainakin 3 kertaa viikossa. Tämä voi varmasti vaikuttaa hänen ajatteluunsa siitä, miten tämän hänen opettamansa toisen lajin opiskelijoiden pitäisi treenata ja kuinka heitä tulisi opettaa.

Lajissa kilpaillaan, tosin kisoja ei järjestetä ollenkaan Suomessa, koska kyseessä on marginaali, hiljalleen nouseva laji. Täältä mennään lähimaihin kisoihin. Tunneilla pidetään kuulemma joskus vapaita otteluharjoitteluita ihan sitä ajatellen, että saa vähän treeniä kisoihin. Minua kilpaileminen ei kiinnosta, mutta luulen sen olevan tietynlainen vaatimus vyöarvoissa etenemisen kanssa. Tai siis en osaa ajatella kilpailemista vielä näin aikaisessa vaiheessa, ehkä kun taitoa karttuu uskaltaa lähteä kisoihin.

Minulla on vähän kahtiajakautunut tunne tätä lajia kohtaan. Toisaalta jokaisella tunnilla on aina ollut kivaa ja omasta mielestäni opin nopeasti ottaen huomioon miten harvoin olen päässyt tunnille - pari kertaa liikesarja läpi ja se on takaraivossa muistissa. Lisäksi pyysin opastusta puhtaalta rakkaudentasolta tyyliin "haluaisin aloittaa kamppailulajin, jossa on sitä, tätä, tuota, toimitaan näin ja noin ja joka maksaa tätä ja tuota. Mitä suosittelette?" ja seuraavana päivänä laji tuli vastaan. :Smiley Sitä ennen olin yrittänyt löytää omaa lajia pitkään enkä päässyt kursseille, joita mietiskelin (mm. tai chi)
Toisaalta tulee välillä liian kova stressi siitä, että murehtii tuottaako pettymyksen tai aiheuttaako hankaluuksia ryhmälle omalla tahdillaan. Plus en ole liikunnallinen ihminen ja minulla on vain negatiivisia kokemuksia liikunnasta ja ryhmätyöskentelystä - näitä työstän pois paraikaa lajin kanssa. Omien korvien välissähän tämä on. Uskon myös, että elämäni samuraina punkee nyt esiin niin, ettei tule sitä "olen ollut hyvä, osannut käyttää asetta,  nyt en osaa edes liikuttaa jalkojani oikein".

Olen yrittänyt pitää yllä asennetta, että jos minun tahti häiritsee tai minun kanssa treenaaminen häiritsee edistyneitä, se on heidän ongelmansa, ei minun. Jos taas annan muiden ja omien huolieni häiritä minua, se on minun ongelmani, ei muiden.

Treeniasuun yksi harrastajista vinkkasi, että voin halutessani hankkia mustat housut ja valkean paidan, jolloin sulaudun ainakin värien puolesta massaan. Se kuulostaa ihan mukavalle idealle jatkoa ajatellen.

Uusia lajeja saa suositella aina Wink
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Harrasteneuvo, kamppailua itsensä kanssa : 26.05.2013 22:26:59
No, päivän treenit meni ihan OK mutta ymmärrettävästi opettaja oli pettynyt, etten ole päässyt tunneille tarpeeksi usein eikä minulla ole vielä ollut varaa ostaa treeniasua :T
Sivuja: [1] 2 3 ... 350