Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 351
16  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Markkinointi kielletty! : 26.05.2013 00:28:40
Hei foorumilaiset!

Olettahan tietoisia siitä, että omien tulkintojen markkinoiminen - kuten kaikenlainen markkinointi lukuunottamatta Kirpputori-ketjussa tapahtuvaa yksittäisten tavaroiden vaihtoa - on foorumillamme kielletty. Samoin oman mailiosoitteen ilmoittaminen julkisesti on kielletty turvallisuussyistä. Oman sähköpostiosoitteen voi lisätä oman profiilin allekirjoitukseen, jos niin haluaa. Allekirjoitukseen voi lisätä myös pienen ilmoituksen palveluistaan halutessaan. Omia markkinointiketjuja ei siis saa perustaa.

Omaa osaamistaan voi mainostaa foorumilla ketjuissa, joissa joku etsii apua. Tällöin ilmoitus on tehtävä foorumille sopivassa, ei-markkinallisessa muodossa, esimerkiksi "Hei, teen maksullisia tulkintoja ja voisin varmasti auttaa sinua. Ota minuun yhteyttä yksityisviestillä, niin jutellaan lisää!" Hintatiedot, puhelinnumerot jne. vaihdetaan yksityisviestein.

Foorumimme on ennen kaikkea keskustelukanava. Markkinointia varten meillä on Astron Auttajalista (löytyy tuolta yläpalkista), jonne tulkintoja ja henkistä apua myyvät henkilöt voivat ilmoittaa itsestään. Ilmoittaminen on ilmaista ja sen voi tehdä omilla Astro.fi foorumin tunnuksilla.

Ilmaistulkintoja saa edelleen tehdä foorumilla vapaasti!

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!
17  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Harrasteneuvo, kamppailua itsensä kanssa : 25.05.2013 21:47:24
Kiitos kaikille mitä loistavimmista avuista liittyen talouskysymykseeni! Kaipaisinkin nyt ulkopuolista neuvoa omien korttieni tueksi. Aiheena on uusi harrastus. Aloitin kamppailulajin harrastamisen vuoden alussa. Tunneilla on mukavaa ja ryhmä on erittäin pieni. Meillä ei ole erillistä alkeisryhmää vaan kaikki minusta alkajasta aina mustan vyön tason harrastajiin treenaavat keskenään toistensa kanssa. Kaikki harrastajat ovat mukavia, samoin opettajat.

En kuitenkaan ole päässyt tunneille läheskään niin usein kuin ajattelin ja mitä pidempiä taukoja välissä on, sen kovemmaksi nousee taas kynnys mennä tunneille - erityisesti, kun tunnit ovat sekatunteja. Tulee olo, että tämmönen rapakunnossa oleva pallero pyörii vaan siellä muiden jaloissa :Smiley Asioita ei harjoitella, vaan ruvetaan tekemään kylmiltään muiden kanssa (koska sitä alkeiskurssia ei ole, tällä hetkellä alkeisilla on minun lisäksi vain yksi muu henkilö, jolla on myös hankaluuksia päästä tunneille töiden takia).

Eli, mitä tahansa neuvoa tähän, se olisi hyvä. Jatkaa, ei jatkaa, tsempata jotenkin, jatkaa samaan malliin...?

Lähinnä siis yleistä neuvoa ja keskusteluapua sillä, että joku muu tutkii tätä asiaa korteilla tai intuitiolla itseni lisäksi. Se helpottaa!

Kiitos!
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT : 19.05.2013 23:35:21
Aihetta sivuten pieni kanavointi - tästähän tuli juuri puhetta Wink

MIKÄ MINUSSA ON VIKANA?
 
Henkeä kanavoinut John Cali (www.greatwesternpublishing.org)
17.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Eräs vanha ystävä (hän ei ole vanha, vaan olemme olleet ystäviä monta vuotta) lähetti minulle sähköpostia hiljattain. Se on tässä hänen luvallaan:
 
Hei John,
 
On mennyt vähän aikaa, tiedän. Toivottavasti tämä sähköposti löytää sinut. Nautin edelleen kovasti uutiskirjeistäsi ja blogeistasi …
 
Olen miettinyt jonkin aikaa asioita vetovoimanlakiin liittyen. Kun sinulla on aikaa, olisin kiitollinen näkemyksestäsi. Tunnen epäonnistuneeni tässä kovasti … Olen ollut tällä polulla melko monta vuotta enkä edelleenkään ilmennä "syvimpiä toiveitani" …
 
… Olen ilmaissut aikomuksia halutuista olosuhteista. Niitä ei ole ilmentynyt. Onko kyse vain sopimattomasta värähtelystä/taajuudesta VAI eikö ajoitus ole oikea VAI eikö se ole harmoniassa korkeimman parhaani kanssa? Taas kerran, olisin kiitollinen näkemyksestäsi.
 
MIKÄ MINUSSA ON VIKANA!! Oli pakko sanoa se, koska niin tunnen …
 
Tässä on Hengen vastaus:
 
Kaikki elämässäsi on heijastusta sinusta. Olet yhtä kaiken kanssa.
 
Jos haluat vetää puoleesi jonkun tai jotain erilaista, mitä sinulla nyt on, sinun on muututtava ensin itse.
 
Esimerkiksi jos haluat lisää taloudellista yltäkylläisyyttä, sinun on ensin luotava tuo yltäkylläisyys sisällesi.
 
Miten?
 
Uskomalla, että olet jo yltäkylläinen. Kaikki mitä haluat, on sisälläsi.
 
Sitten kun oivallat tämän, sen mitä haluat, on virrattava sinulle - jos vain menet pois tieltä.
 
Usein kuitenkin estät sen epäilyksillä, kysymyksillä, arvottomuuden tunteilla jne.
 
Ratkaisuna on tietää, että olet tehnyt kaiken, mitä tarvitsee. Olet tehnyt työsi. Anna nyt universumin tehdä omansa.
 
Pysy rauhallisena ja onnellisena niin paljon, kuin voit, läsnä olevassa hetkessä. Silloin se mitä haluat ja olet pyytänyt, virtaa sinulle ponnistelematta ja helposti.
 
Et ole tehnyt mitään virheitä. Kaikki elämässäsi on niin, kuin pitäisikin olla. Rakasta itseäsi ehdottomasti. Elä elämääsi pelottomasti.
 
Kaikki on hyvin.
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT : 19.05.2013 22:40:40
Minä jo aiemmin mietin, että joku minua tässä ilo ja lahjat systeemissä närää. Henkilökohtaisesti.
Ja niin, jotenkin tämä on vähän liian "juttu". Jotenkin liian monimutkaista ja vaativaa ja kommervenkikästä. Itselläni tälläinen toimii paljon yksinkertaisemmin, siis luonnollisena osana elämää. Pyyntö vain jostain asiasta, tai sitten ihan yleinen pyyntö, joka ei koske vain jotain tiettyä asiaa, ja olen perillä.
Ymmärrän, että tämä on jollekulle toiselle ihan oikea tapa toimia ja hyvä juttu, puhun siis omasta puolestani, mutta minusta ilo tai lahjatkaan eivät vaadi mitään vippaskonsteja, ne kuuluvat minulle ja saan kunhan vain ojennan käteni....tai ehkä oikeammin kannan iloa ja lahjoja yms. mukanani.

 Smiley

Eli toisin sanoen teet tätä samaa ihan koko ajan, osana arkipäivääsi ilman sen suurempia rituaaleja. Simppelistihin tämä toimii niin, että PYYDÄ = SAAT. Olet saavuttanut pisteen, jossa asia toimii hyvin, koska luotat siihen etkä kaipaa kommervenkkejä. Jokaiselle on sopiva tyylinsä toteuttaa tätä (ja mitä tahansa), joten jos se toimii hyvin, jatkaa samaan malliin!

Ihannetilannehan on se, että tästä tulee normaali elämäntapa.

Pikkaria komppaan kanssa eli saa pyytää IHAN MITÄ VAIN. Ajatus siitä, että "en voi, kun muilla menee huonosti" perustuu siihen, että "jos minä saan kaikkea hyvää, se on muilta pois". Höpö höpö. Maailmankaikkeuden runsauden kaivo on loputon eikä se voi loppua tai toteuttaessaan toiveita ottaa muilta jotain pois. Tällainen ajattelu perustuu puutteeseen, ei runsauteen.

20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Suosituksia siihen,kuka näkee hyvin edellisiin elämiin : 12.05.2013 20:33:45
Minä teen juurikin kaivatunlaisia karmallisia menneiden elämien tulkintoja, eli mistä tunnemme nämä ja nuo henkilöt ja mitkä asiat vaikuttavat välillemme menneistä elämistä. Smiley Minua voi hätistellä sähköpostitse, osoite löytyy tuosta allekirjoituksesta.

Laitoin sinulle Chev vielä YV:n asiasta.
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Rahat loppu, neuvoa korteilta, kiitän! : 12.05.2013 20:30:05
Osuvaa, Pikkari! Teen nykyään myös opastulkintoja ja toivon, että siitä tulisi ns. se tärkein tulkintapuoli, johon voisin keskittyä. Olen omasta mielestäni edistynyt kyseisten tulkintojen ja osaamisen kanssa huimaa vauhtia.

 Haluaisin myös kirjoittaa henkisen kirjan, mutta sen aika ei ole ihan vielä - toivon mukaan seuraavan 5 vuoden sisään kirja olisi ulkona.

Kiitos kortista!
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Rahat loppu, neuvoa korteilta, kiitän! : 10.05.2013 01:50:29
Intuitiivisesti tuli mieleen, että olisiko sinun mahdollista tehdä kesän ajan jotain osa-aikatyötä, vaikka ihan omaan alaasi liittymätöntä, jotta saisit hieman lisää tuloja? Sellainen tunne tuli, että jotain säännöllisempää/ "maallisempaa" kuin katselmukset, joita nyt teet.

Oliko tämä minulle vai jollekulle muulle? Osa-aika työ kesän aikana ei todennäköisesti tule onnistumaan, koska paikkoja on erittäin vähän tarjolla ja muutamankin viikon osa-aikatyö sotkee talouteni moneksi kuukaudeksi, kiitos byrokratioviidakon (puolison kanssa - jos olisi -  asuessa olisi eri juttu, kun on kaksi ihmistä pyörittämässä samaa taloutta). Sitä paitsi elokuussa alkaa taas uusi kausi, kesä menee ilman suurempaa hommaa.

Ajattelin kuitenkin tarjota maallisempana työnä tilausmaalauksia, jos ihmiset vain innostuvat niistä.
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Rahat loppu, neuvoa korteilta, kiitän! : 09.05.2013 13:49:48
Hienoa, kiitos! Jouduin ostamaan uuden tietokoneen, joka pisti talouteni sekaisin nyt, kun jäin kesän ajaksi työttömäksi ja asiakkaatkaan eivät ole pitäneet mitään kiirettä tulkintojensa maksamisessa (koska jokaisella on vapaa tahto maksaa sitten, kun sopii).  Heitetään siihen päälle vielä tämän vuoden alussa noussut vuokra ja opintolainanlyhennys niin saadaan melko huono yhdistelmä  työttömälle :Smiley Mutta, kaikki on onneksi väliaikaista!

Taikavoima-kirja löytyykin, on tuttu aihe jo monen monen vuoden takaa ja yritän aina tsempata samaa muille henkilöille.

Kiitos!
 
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Rahat loppu, neuvoa korteilta, kiitän! : 09.05.2013 00:28:31
Pankkitilini on päässyt nuivahtamaan nyt niin pieneksi että ihan hirvittää. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan! Muutenkin näyttää vähän siltä, ettei muutosta ole tulossa. Olen neuvotellut asiasta hieman korttieni kanssa, mutta kaipaisin ulkopuoliselta vielä neuvoa asiaan - korttia, heiluria, intuitiivista viestiä ymv.

Vastauksia voi tiputella tänne tai YV:llä!

25  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vapaaehtoisesti lapsettomien kirja - kirjoittajia kaivataan! : 13.04.2013 14:23:17
Hanna Parviainen, joka julkaisi keväällä 2012 kirjan pariskunnista, jotka eivät voi saada lapsia, on työstämässä kirjaa vapaaehtoisesti lapsettomista. Kirjaan kaivataan vielä vapaaehtoisesti lapsettomien kokemuksia. Iällä, statuksella, sukupuolella, siviilisäädyllä ymv. ei  ole väliä.

Näytetekstin tulisi olla noin 5 sivua pitkä. Tekstin ei tarvitse olla painomuodossa, riittää, että kirjoittaja kertoo siinä omista kokemuksista. Tekstissä voi pohtia esimerkiksi seuraavia aiheita:

-oma elämäntarinani (nuoruus, opiskelu, työ, parisuhde, asuminen)

-ajatukset perheestä, lapsista, vanhemmuudesta

-päätös vapaaehtoisesta lapsettomuudesta

-lapsettomuuteen suhtautuminen: omat vanhemmat, sisarukset, muu suku, ystävät, työtoverit

-Onko Suomi perheiden yhteiskunta? Miten tämä näkyy arjessa, työssä, vuoden juhlissa? Tekeekö lapseton ne vuorot, jotka jäävät perheellisiltä yli?

-seksuaalisuus, seksi, raskauden mahdollisuus, sterilisaatio (sterilisaation ikäraja)

-oletetaanko kaikkien kulkevan samoja polkuja? Onko naimisiin meno, farmariauton ostaminen ja omakotitalon rakentaminen muiden mukaan vain askel kohti lasta?

-suhtautuminen lapsiin – voiko lapseton olla/haluta olla tekemisissä/työssä lasten kanssa?

-väite: moni  elää vain lastensa kautta ja saa luvan kanssa unohtaa itsensä. Lapsettoman täytyy olla vahvemmin ”minä”.

-väite: lapseton luo vain uraa

-väite: lapsettomalla on enemmän rahaa ja aikaa matkusteluun, harrastuksiin, vaatteisiin

-väite: maailmassa on jo tarpeeksi ihmisiä ja lapsia huostaanotetaan paljon

-väite: suvun täytyy jatkua, vanhempia täytyy kiittää tekemällä heille lapsenlapsia

-väite: vauvakuume tulee jokaiselle (naiselle?), on jotain vikaa jos sitä ei tule

-yhden ihmisen taloudet ja elämä Suomessa

Tekstin voi lähettää 30.4.2013 mennessä suoraan Hannalle, poikkeuksellisesti sähköposti tässä nyt esillä eli hanna.m.parviainen[a]gmail.com

Kirjaan päätyvät tekstit saavat 200e julkaisupalkkion tai halutessaan 200e arvosta Atenan kirjoja.

Viestiä saa ja toivotaan julkaistavan eteenpäin!
26  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT : 25.01.2013 22:43:48
Ihan mihin vaan voi pistää toivetta menemään! Ainoastaan emme voi toivoa tiettyä henkilöä elämäämme tai muuttumaan tai mitään sellaista, joka koskee toisen ihmisen yksityistä elämää. Tämän asian blokkaa vapaa tahto, jonka mukaisesti kukaan muu ei saa puuttua kenenkään toisen sielun vapaaseen tahtoon.
27  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT : 25.01.2013 13:31:31
Ai niin ja yksi lahjajuttu vielä!

Keräilen sarjakuvia ja erityisen rakkaita ovat fanien tekemät sarjakuvat suosikkisarjoistani. Kun kiinalainen suosikkitaiteilijani julkaisi sarjakuvan, otin häneen yhteyttä ja kysyin voisinko tilata sarjiksen häneltä. Vastaus; en myy sarjakuvia ulkomaille, niitä saa ainoastaan Kiinasta.

Kiitin vastauksesta ja pyysin, että jos hän joskus muuttaa mieltään toivoisin yhteydenottoa. Ostaisin sarjakuvan sitten heti.

Taiteilija vastasi uudelleen, että hän ei tule koskaan myymään sarjakuvia ulkomaille, koska hän ei osaa käyttää maiden välisiä rahansiirto-ohjelmia ja hän pelkää, että sarjakuva katoaa matkalla. Hän kuitenkin totesi "Muistan sinut, sinä olet tämän sarjan fani. Jos haluat, voisin lähettää sinulle yhden sarjakuvan lahjaksi".

Ja niin hän teki! En saanut yhtä vaan kaksi kappaletta sarjakuvasta, sekä hänen tekemiään kortteja ja tarra-arkin! Hän ei tiennyt, että kerään kaiken hyvän lisäksi vielä tarroja ja olin haaveillut kyseisestä tarra-arkista. Korttien piirustus oli kuva, jota olin ihaillut jo pitkään. Sarjakuvan mukana oli muutama taidekirjasivu eri taiteilijoilta.

Minulla on siis hallussani kyseisen fanisarjakuvan ainoat Kiinan ulkopuoliset kappaleet. Näin ne asiat järjestyvät!
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT : 25.01.2013 13:24:58
Joku ketjussa kyseli onko olemassa muita alan oppaita. Kyllä on! Ihan mihin tahansa asiaan voi pyytää asiaansa erikoistunutta opasta. Vaikka haluaisi leipoa maailman ihanimpia muffinsseja voi pyytää juuri muffinssien leipomiseen (tai yleisesti leivontaan) erikoistunutta opasta avuksi.

Itse mietiskelin vuoden alkupuolella tilannettani. Olen asunut vuoden pääkaupunkiseudulla, mutten ole suunnitelmistani huolimatta vieläkään löytänyt uutta harrastusta itselleni. Kamppailulajit ovat kiinnostaneet aina, mutta mikään laji ei ole koskaan vetänyt puoleensa tyyliin "tässä se on!"

Pari viikkoa sitten makasin illalla sängyssä ja pyysin, että kamppailulajeihin erikoistunut opas vinkkaisi minulle uuden harrastuksen, joka olisi minulle kaikella tapaa sopiva. Mikä tahansa laji kävisi, kunhan se sopisi minulle fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti. Haluaisin pieneen ryhmään, koska en viihdy isossa porukassa. Samalla saisi yksilöllistä opastusta opettajalta.

Seuraavana päivänä huomasin Metro-lehdestä kamppailulajikurssin mainoksen. Silmiini osui pikkupräntillä NAGINATA. Tiedän, että Naginata on japanilainen taistelukeihäs, mutten tiennyt, että sitä voi harrastaa Suomessa.

Ei kun viestiä opettajalle, että sopisiko laji lyhyelle naisihmisille ja mitä se maksaa. Vastaus; sopii, Naginata on Japanissa naisten laji ja naiset siellä ovat minun pituisiani. Vuosimaksu 100e sisältäen jäsenmaksun ja vakuutuksen. Kaikkien muiden kamppailulajien vuosimaksut lähentelivät 300 euroa eivätkä edes sisältäneet jäsenmaksua tai vakuutusta. Minulla oli siis varaa aloittaa tunnit! Lisäksi nykyinen pääopettaja on Suomen ensimmäinen Naginata opettaja. Sunnuntaina on ensimmäinen tunti ja kuvien perusteella mitä olen nähnyt ryhmästä ja opettajasta, ihmiset ovat energiansa puolesta mukavia. Harrastajia on ehkä 10-15 koko ryhmässä.

Ilokseni ystäväni innostui myös lajista ja lähtee mukaani treeneihin. Ihanaa, kun ei tarvitse mennä yksin oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Toivon, että voisin kouluttautua Naginata-opettajaksi.


Muuta mukavaa lahjojen saralla:

- Ihastuin Marimo-nimisiin vesikasveihin. Niitä ei saa Suomesta, mutta löysin välittömästi Malesiasta kasvattajan, joka postitti Marimoja Suomeen. Tulli päästi kasvit läpi vaikka pelkäsin, ettei se tule onnistumaan. Aion ryhtyä itse kasvattamaan Marimoja.
- Tilasin jouluvalot, joissa oli kuolleita lamppuja ja muutama vääränvärinen lamppu. Myyjä ilmoitti postittavansa minulle välittömästi uuden setin ilmaiseksi.
- Löysin uuden suosikkitaiteilijan, joka on kotimaassaankin niin underground, että hyvä kun muutaman taideteoksen saa netistä kaiveltua esiin. Parin päivän päästä tuli sattumalta vastaan nettikauppa, joka myy kyseisen taiteilijan taidekirjaa erittäin edullisesti ja postitus Suomeen ok! Tilaan kirjan pian.
- Olen toivonut pitkään, että saisin osallistua taideprojekteihin. Viime vuonna osallistuin kahteen kansainväliseen taideprojektiin ja lisää on tiedossa.
- Toivoin viime vuonna työpaikkaa, jossa saisin tehdä töitä tietokoneella viestinnän parissa ja jossa ymmärrettäisiin kuukautisia edeltävän jännitysoireyhtymäni ongelmat eli saisin olla sairaspäiviä kotona ilman syyllistävää sormea. En löytänyt palkkatöitä, mutta minut ohjattiin työelämänvalmennukseen ministeriöön, siitä huolimatta, ettei minulla ole alalle koulutusta eikä suhteita mihinkään suuntaan. Kaikki toiveeni toteutuivat!
- Matka Skotlantiin järjestyi kesällä parissa kuukaudessa kaikkine kuluineen!
- Olen todella kova Raiden-nimisen pelihahmon fani. Raiden saa tänä vuonna ikioman pelinsä, jota markkinoitiin alkusyksystä Tokion pelimessuilla. Messuilla jaettiin isoja, hienoja mainoskansioita kyseisestä pelistä. Haaveilin, että "saisinpa tuollaisen". Valitettavasti parin päivän ajan vain yhdessä rakennuksessa toisella puolella maaalloa saatavilla olevan mainoskansion saaminen omaksi on HYVIN epätodennäköistä. Enemmin voittanee lotossa. Silti sain sen! Uusi nettiystäväni Meksikosta(!) lähetti minulle kyseisen mainoskansion täysin tietämättä, että olin haaveillut siitä; hän oli saanut sen tilauksen mukana Japanista ja ajatteli, että ilahtuisin siitä. Kyseessä on vielä ihminen, jonka odottaisi kaikkein viimeisemmäksi lähettävän yhtään mitään yhtään kellekään.
- Olen päässyt työni puolesta kuljeskelemaan valtion omistamissa kauniissa tiloissa, jonne ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa.
- Välit yhteen esimiehistäni ovat nykyisin erittäin hyvät, vaikka alku olikin kankea ja otimme ensimmäisellä työviikolla yhteen ihan tosissamme.  
- Sain suosittelijan nykyisestä työpaikastani ja juuri siitä henkilöstä, kenet halusinkin suosittelijaksi
- Olen saanut yllätyslahjoja ystäviltäni vähän ympäri maailmaa
- Minulla on ollut aina rahaa laitettavaksi rakkaaksi tulleeseen Postcrossing harrastukseen ja yleensä aina vastaanottajalle sopiva kortti valmiina kokoelmissani

Siinä olisi muutama päivitys!

Ai joo, sitäkin kyseltiin mistä tavarat tulevat ilmaiseksi. Ne voivat tulla AIVAN mistä tahansa! Minulle tavaraa on tullut ystävien kautta sekä ihan roskakatoksesta. Meillä roskakatoksessa tavara kiertää kuin kirpputorilla - vie sinne mitä haluat ja nouda pois mitä haluat. Kaikkea löytyy. Viimeksi siellä oli sohva, joka on tilauslistalla, mutta siitä puuttuivat istuintyynyt.
29  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Ehkäisystä asiaa : 17.01.2013 17:23:38
Maailman paras ehkäisy on miehille

Törmäsin tällaiseen tiedeartikkeliin eilen ja muistin tämän ketjun. Intiassa on kehitetty miehille vaaraton, 100% toimiva ehkäisyruiske RISUG, jonka laittaminen vie 15 minuuttia. Teho alkaa kolmen päivän päästä ja kestää yli 10 vuotta. Jos steriloinnin tahtoo purkaa, hoidoksi riittää vesi-sooda-ruiske ja hedelmällisyys palaa välittömästi takaisin. Ehkäisy ei aiheuta sivuoireita eikä muita terveydellisiä vaaroja.

Yllättäen pitkäaikainen ehkäisyteho halvalla ja nopeasti ei miellytä lääkefirmoja, jotka tahkoavat mukavaa valuuttaa ehkäisypillereillä, - kapseleilla ja näin päin pois. On mahdollista, ettei tämä leviä suuremmille markkinoille siis vielä aikoihin.

Juttu alhaalla kokonaisuudessaan englanniksi:

The Best Birth Control In The World Is For Men
March 26th, 2012


"If I were going to describe the perfect contraceptive, it would go something like this: no babies, no latex, no daily pill to remember, no hormones to interfere with mood or sex drive, no negative health effects whatsoever, and 100 percent effectiveness. The funny thing is, something like that currently exists.

The procedure called RISUG in India (reversible inhibition of sperm under guidance) takes about 15 minutes with a doctor, is effective after about three days, and lasts for 10 or more years. A doctor applies some local anesthetic, makes a small pinhole in the base of the scrotum, reaches in with a pair of very thin forceps, and pulls out the small white vas deferens tube. Then, the doctor injects the polymer gel (called Vasalgel here in the US), pushes the vas deferens back inside, repeats the process for the other vas deferens, puts a Band-Aid over the small hole, and the man is on his way. If this all sounds incredibly simple and inexpensive, that’s because it is. The chemicals themselves cost less than the syringe used to administer them. But the science of what happens next is the really fascinating part.

The two common chemicals — styrene maleic anhydride and dimethyl sulfoxide — form a polymer that thickens over the next 72 hours, much like a pliable epoxy, but the purpose of these chemicals isn’t to harden and block the vas deferens. Instead, the polymer lines the wall of the vas deferens and allows sperm to flow freely down the middle (this prevents any pressure buildup),  and because of the polymer’s pattern of negative/positive polarization, the sperm are torn apart through the polyelectrolytic effect. On a molecular level, it’s what supervillains envision will happen when they stick the good guy between two huge magnets and flip the switch.

With one little injection, this non-toxic jelly will sit there for 10+ years without you having to do anything else to not have babies. Set it and forget it. Oh, and when you do decide you want those babies, it only takes one other injection of water and baking soda to flush out the gel, and within two to three months, you’ve got all your healthy sperm again.

The trouble is, most people don’t even know this exists. And if men only need one super-cheap shot every 10 years or more, that’s not something that gets big pharmaceutical companies all fired up, because they’ll make zero money on it (even if it might have the side benefit of, you know, destroying HIV)."

Lähde:Techcitement.com
30  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Sikolätti :D : 03.01.2013 11:43:56
Ja minä kun odotin kivaa ja rauhallista vuotta Grin
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 351