Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Foorumilaisten syntymäkartat  (Luettu 174557 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
ghede
Vieras
« Vastaus #105 : 01.09.2013 22:23:31 »

Kiitos ghede! Laitoin yv:tä  Smiley

Yritän puristaa ensi viikolla masennuksen ja erinäisten pelkotilojen surkastamista aivoistani jotain tulkintaa sulle rakas kalaystäväni, enkuli. Tällä hetkellä vain vihaan kirjoittamista.
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #106 : 01.09.2013 22:25:39 »

Tuisku12: Suurin osa planeetoistasi sijaitsee kartan alaosassa, mikä viittaa siihen, että olisit luonteeltasi jokseenkin introvertti/sisäänpäinkääntynyt, mutta motivoidut sisältäsi ja omista tavoitteistasi käsin etkä muiden ohjailemana, koska planeetta enemmistö on kartan vasemmalla puolella. Karttasi keskeinen kuvio on Merkurius-Mars-Neptunus yhtymä jousimiehessä, joka on vielä oppositiossa Kuuhun kaksosissa. Nämä kaikki ovat 3. ja 9.huoneessa...Kyseinen asetelma voisi kieliä siitä, että koulutus ja opiskelu ovat suuressa roolissa elämässäsi tai ylipäätänsä jonkinlainen informaation kerääminen ja sulattaminen. Jupiter 10.huoneessa luulisi olevan melko hyvä asetelma ammatin ja uran puolesta. Saatat olla etulyöntiasemassa muihin työntekijöihin nähden siinä mielessä, että ansaitset esim. esimiehen luottamuksen vähemmällä vaivalla ja suhun luotetaan työmaalla. Kääntöpuolena työelämässä voi taas esiintyä kateellisuutta muiden taholta sinua kohtaan. Kuun oppositio Marsiin vihjailee tulisesta tempperamentista ja saatat opposition luonteen mukaisesti joutua reflektoimaan tunnepuoltasi ristiriitaisissa kohtaamisissa muiden ihmisten kanssa. Oppositio ikään kuin vetää näitä arkipäiväisiä ristiriitatilanteita osakseen, koska tällä tavoin aspekti toimii ja auttaa sinua tulemaan paremmin tietoiseksi itsestäsi ja erityisesti tähän aspektiin liittyvistä seikoista. Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä lisää mielikuvitusta ja koska nämä ovat 3.huoneessa osaat sanallistaa laajan mielenmaisemasi omaperäisellä tavalla. Koska mars on kuviossa mukana niin tämä taas tekee mielikuvituksestasi aktiivisin osan joka päiväisissä toiminnoissasi, joissa kommunikointia tarvitaan.

Uranus sijaitsee skorpionissa ja Auringon ja Venuksen keskipisteessä antaen sinulle elinvoimaisen ja intohimoisen tavan ilmaista rakkaudellisia tunteitasi, mutta Uranuksen luonteeseen kuuluen tätä kaikkea luonnehtii äkillisyys ja katoavaisuus. Ai niin joo ja kartallesihan muodostuu ihan selvästi vielä T-risti, koska Saturnus tekee neliötä tuohon kaksos-kuusi ja jousimies-stelliumin väliseen oppositioon. Saturnus rajoittaa ja asettaa hierarkian kaikkeen mihin se koskee ja erityisesti neliöaspekti sopii sen kuvaan. Marsin ja Saturnuksen neliö kartallasi kertoo siitä, että sinun tulee asettaa tarkat rajat kaikelle toiminnallesi, jotta et uuvuttaisi itseäsi liikaa. Merkuriuksen neliö Saturnukselle hillitsee sanaista arkkuasi ja tekee puhumistavastasi hyvin ekstaktin, mutta pidättyväisen. Erittäin hyvä aspekti kuitenkin kaikenlaiselle mentaaliselle työlle ja keskittymiskyky on kenties oivallinen. Jupiter tekee tosin vielä kolmiota ja sekstiiliä T-Ristillesi laajentaen ja vapauttaen sen toimintaa. Erityisesti Kuun ja Jupiterin sekstiili viittaa siihen, että yleisesti ottaen kykenet tasapainoittamaan tunnepuolesi tarpeen vaatiessa ja tästä johtuen muut ihmiset myös viihtyvät seurassasi. Mielenkiintoista on myös Aurinkosi ja Saturnuksen sijannit, jotka ovat aivan 3.huoneen ja 12.huoneen kärjellä..

Kiiiitos ghede coolsmiley Tämäpä valotti kartan lukuani entisestään ja hyvin osuvia asioita sait selville.  Cheesy Nyt en enää ihan eksy metsään..  Grin

Joo, chironin kuviot kiinnostaa, varsinkin kun se on vielä 8. huoneessa.. Niin, hyvä huomio tuo aurinko 3. huoneen ja saturnus 12. huoneen kärjellä.. Hmm, oisko mahdollista että myös 12. huoneen teemalla on vaikutusta satrunukseen samoin kuin 2. huoneella aurinkooni?  Huh Ihan pulpahti tuossa mieleen.. SmileyKiitos sinulle tuisku, rakastan sinua myös näinä yön heleisinä tunteina vailla katkeamatonta katkeruuden herättämää tuskaa vyötärölläni!
tallennettu
enkuli_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #107 : 03.09.2013 23:11:20 »

Kiitos ghede! Laitoin yv:tä  Smiley

Yritän puristaa ensi viikolla masennuksen ja erinäisten pelkotilojen surkastamista aivoistani jotain tulkintaa sulle rakas kalaystäväni, enkuli. Tällä hetkellä vain vihaan kirjoittamista.

Suuret kiitokset! Hyvin jaksoin odottaa tulkintaa ja nyt kun sen sain ihan jännitti lukea  Grin Paikkansa pitävä oli ja taidan lukea sen vielä monta monituista kertaa Cheesy
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #108 : 06.09.2013 12:40:22 »

Kiitos ja ole hyvä vaan! Smiley
tallennettu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30Profiili
« Vastaus #109 : 07.09.2013 17:45:44 »


No niin Eleanor, jatketaanpa vielä sunkin kartan tulkintaa, kun sekin jäi vähän kesken. Menetin hetkellisesti hallintani sen vuoksi, kun tänne alkoi yhtäkkiä satelemaan noita karttoja. Muutenkaan minulla ei ole tällä hetkellä elämää, joten sama kai se on kun yritän tulkita näitä kerpeleen karttoja täällä foorumilla. crazy2

Lähdetään nyt liikkeelle vaikka noista asioista, jotka sinua itseäsi ovat pohdituttaneet eli ystävyyssuhteet ja sen sellaiset. Ensinnäkin on melko selvää, että olet jossain määrin sosiaalisesti orientoitunut ihminen, kun katsoo karttaasi. Tämä johtuu siitä, että suurin osa persoonallisista planeetoistasi sijaitsee ns. sosiaalisissa merkeissä eli leijonassa (Kuu), Neitsyessä (Aurinko+Merkurius) ja Vaa'assa (Venus). Kuitenkin se paikka, jossa nämä kyseiset merkit suurimmilta osin pääsevät esiin, on jokseenkin vieras näiden merkkien todelliselle luonteelle. Viittaan tällä paikalla karttasi suurehkoon 6.huoneeseen. Toki Kuu sinulla taas on itsessään 5.huoneessa ja leijonassa, joka merkkinä kyllä sopii tähän huoneeseen kuin nakutettu, koska 5.huone on auringon hallitsijahuone ja auringon hallitsjiamerkki on leijona.

Toisekseen, jos katsotaan yleisesti karttasi huonepainotusta niin jokaisesta ilmamerkin huoneesta löytyy kartaltasi planeetta. Saturnus on 11.huoneessa, Pluto 7.huoneessa ja Mars 3.huoneessa. Erinäisissä lähteissä on sanottu, että ilmahuoneet liittyvät paljolti elämän sosiaaliseen puoleen ja niihin sidoksissa oleviin muihin alueisiin. Jos pidetään orbi melko väljänä kartallasi niin voimme huomata, että ainakin Pluto, Saturnus ja Askendentti muodostavat T-Ristiksi kutsutun kuvion kartallasi ja jos vielä lisätään Chiron (haavoittunut parantaja) tähän soppaan mukaan niin saadaan suureksi ristiksi kutsuttu kuvio aikaiseksi ja se on sinulla kiinteissä merkeissä. Chiron on myös melko lähellä Kuutasi, joka voi liittyä haavoittaviin kokemuksiin tunne-elämän puolella ja lisätä herkkyyttä luonteeseen...itseltäni löytyy sama positio.

Saturnus 11.huoneessa voi tuoda jollakin tavoin rajoittavia kokemuksia erityisesti ystävyyssuhteiden puolella enkä tarkoita rajoittavilla kokemuksilla välttämättä esim. hylkäyksen kokemuksia. Esim. kyseessä voi olla, että ystävyyssuhteitasi leimaa korostunut ikäero tai ne pääsevät vasta todelliseen kukoistukseensa myöhemmällä iällä. Nämä ystävyyssuhteisiin liittyvät takapakit voivat sitten pahimmillaan heikentää itsetuntoasi, kun sinun Karttasi Kuu on vielä oppositiossa tuohon perääntyvään Saturnukseen. Kuuhunhan liitetään mm. tunne-elämä, ehdollistuneet reaktiot jne. Jälleen kerran on kuitenkin otettava koko kartta huomioon ja sehän tässä astrologiassa onkin vaikeimpia kohtia nimittäin pätevän synteesin luominen. Tämä ei todellakaan synny helposti keskittymällä vain kartan yksityiskohtiin, mutta tällä kertaa kuitenkin päätän niin tehdä. Lisäksi Saturnus on vielä väljässä neliöaspektissa Askendenttiisi vahvistaen ulkoiseen olemukseesi liittyviä herkkyyden piirteitä. Varsinkin Pluton oppositio Askendenttiin voi vihjata esim. vetäytymisestä sosiaalisista tilanteista tai kuten jo aiemmin mainitsin - pinnan alla kytevää valtapeliä, joka ulottuu kaikenlaisiin ihmissuhteisiin eikä välttämättä edes ole lähtöisin sinusta itsestäsi vaan jostakin toisesta henkilöstä.

Kommunikointitaidoissasi ei välttämättä ole mitään vikaa, kun katsoo syntymäkarttaasi. Onhan sinulla Merkurius ilmamerkissä eli vaa'assa, joka sinällään on hyvä sijanti tälle planeetalle. Osaat ottaa muut huomioon keskustellessa ja joskus saatat tasapainoilla eri näkemysten välillä jopa rasittavuuteen asti vaa'an luonteen mukaisesti. Aspektien osalta taisin jo mainitakin Kuun ja Merkuriuksen välisen sekstiilin, joka osoittaa, että tarvittaessa kykenet avautumaan tunteistasi hyvinkin mainiolla tavalla sekä toisekseen tämä aspekti kuvastaa eräässä mielessä tunteen ja järjen välistä tasapainoa. Toisaalta Merkuriuksen ja Marsin välinen tiukka neliö viittaa nopeaan ajatuksenjuoksuun ja saatat tarvita osaksesi silloin tällöin kunnon väittelyä. Tämän aspektin myötä osaat varmasti myös pitää puolesikin tilanteissa, joissa joudut puolustamaan omia näkemyksiäsi. Toinen merkuriuksen aspekti, joka parhaimmillaan saattaa liittyä keskimääräistä suurempiin älynlahjoihin on sen tekemä puolineliö Plutolle. Tämä aspekti lisää syvyyttä muodostamiisi ajatuksiisi ja auttaa hallitsemaan hermoja. Jostain kumman syystä olen huomannut, että monesti Merkuriuksella toimii todella hyvin nimenomaan "vaikeammat" aspektit, kun on kyseessä todellinen älyllinen ponnistelu. Tiedä sitten mistä tuokin johtuu tai ehkä se on vain vaillinainen havainto.

Täytyy nyt kuitenkin sen verran vielä vetää takaisin aiempia sanomisiani, että Merkurius on kuitenkin kotonaan 6.huoneessa, joka sinulta siis löytyy. Ja muutenkin neitsytmerkki, joka justiinsa liittyy koko huoneeseen. Kosmiset planeetat eli Uranus, Neptunus ja Pluto ovat sinulla kulmahuoneissa, joita pidetään huoneista kaikista vahvimpina. Nämä planeetat säätelevät ikään kuin näkymättömänä kätenä niin uraan kuin ihmissuhteisiin liittyviä asioitasi ja näitähän planeettoja ei noin vain hallitakaan vaan niiden vaikutus saattaa näkyä hyvinkin kaaosmaisina tapahtumina huoneisiin liittyvissä asioissa. Jokin täysin valtavirrasta poikkeava ala saattaa myös herättää kiinnostusta sinussa, jos lastenohjaaminen alkaa joskus kyllästyttä. Kannattaa tutkiskella netistä tai jostakin kirjasta Uranukseen ja Neptunukseen liittyviä avainsanoja ja rinnastaa ne mahdollisiin sinua kiinnostaviin aloihin. Toisekseen Uranus-Neptunus yhtymäsi tekee vielä kolmiota nousumerkkiisi, joka tarkoittaa, että saatat ihmisenä olla todella avoin kaikkea uutta ja erikoista kohtaan sekä lähestymistapasi maailmaan on välillä niin järisyttävän spontaania, että herkimpiä ihan puistattaa.

Onnenpisteesi on yhtymässä karttasi IC -akselin kanssa, mikä voisi liittyä siihen, että materiaalinen onni on löydettävissä kotiin tai sukuun liittyvistä asioista. Toisaalta se on yhtymässä Marsiin, joka voisi kieliä yritteliäästä luonteesta, mutta koska Mars on 3.huoneessa ja liitoksissa IC:hen niin jonkinlaista kinastelua tai kilpailua voi jopa esiintyä esim. sisarusten välillä...jos sinulla sellaisia on. Uranuksen oppositio tähän rykelmään tuo vielä oman vivahteensa tähän jo tarpeeksi sekavaan vyyhtiin. Ehkä sen kertoo siitä, että halusi perehtyä syvemmin kaikenlaiseen erikoiseen ja epätavanomaiseen on jonkinlaisessa ristiriidassa mahdollisten materiaalisten tavoitteidesi suhteen..mene ja tiedä. Merkuriuksen yhtymä Vertexiin taas kertoo kohtalonomaisista kohtaamisista, joihin liittyy erityisesti kommunikatiivinen ulottuvuus. Nämä kohtaamiset taas saattavat mullistaa kokonaan näkemyksesi todellisuudesta yms.

Ehkäpä tämä taasen riittäisi vähäksi aikaa. buck2 Kysy ihmeessä, jos mieltäsi alkaa askarruttamaan jokin karttasi kohta. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä oman itsesi parempaan ymmärtämiseen. Wink

Hei ghede, ja iiiiso kiitos iiisosta tekstistä! Hieman myöhään tulee kiitos kun huomasin viestisi myöhään ja sitten vielä unohdin vastata siihen, anteeksi Smiley

Tulkinnoissasi oli paljon totta, joskin se antoi melkolailla positiivisen, ehkäpä positiivisemman kuvan omasta sosiaalisuudestani kuin olin ajatellut. Tai ainakin positiivinen kuva minulle tulkinnoistasi jäi, vaikka ehkä tuo herkkyys on sellainen hieman rajoittava tekijä, mutta enpä minä kaipaisi muunkaanlainen olla. Parhaimpina päivinäni sosiaalisuus on pelkkää iloa Smiley Täytyy kyllä sanoa, että nuo Uranus, Neptunus ja Pluto asiat jäivät kiinnostamaan hyvin paljon varsinkin mitä tuohon "valtavirrasta poikkeavaan" alaan tulee. Kiinnostaa hyvin paljon juuri sellainen mitä ihan kaikki eivät teekään! Voipi olla, että käännyn vielä puoleesi mutta tällä hetkellä ei ole suurempia kysymyksiä. Jonkinlaisen mielenrauhan onnistuit antamaan, vaikka joskus kun itse olen katsonut karttaa niin on tuntunut lähinnä siltä että EIKÖ SIELLÄ OLE MITÄÄN HYVÄÄ. Niin että kiitos paljon, on paljon positiivisempi olo tuon ison tekstimääräsi vuoksi!  Wink

Ainiin, tuosta sisarusasiasta kun kirjoitit, että voisi olla kinastelua tai kilpailua, niin se ei aivan osunut Cheesy on kaksoissisko ja nuorempi veli, ja hyvät välin molempiin <3 Muiden kohtien kanssa upposi tai ainakaan ei muistu mieleen eriävää asiaa, tuolla kun oli NIIN paljon! On ihana huomata että on ihmisiä, jotka näkevät vaivaa toisten eteen vaikka eivät edes tunne. Tuntuu, etten nyt osaa kiittää niin suuresti ja hienosti kuin tahtoisin, koska sinä todellakin ansaitsen ison kiitoksen!  Smiley Jos tylsää tulee ja satut karttaani katsomaan niin saa tulkita vielä lisääkin, ihan vaikka vain sellaisia asioita jotka ponnahtavat.... vaikka sen taisit jo tehdäkin Tongue Nojaa, kiitos kiitos kiitos paljon!
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
ghede
Vieras
« Vastaus #110 : 09.09.2013 11:49:02 »

Kiitokset palautteesta! Smiley
tallennettu
jouskaritytsy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #111 : 12.09.2013 17:33:08 »

 Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #112 : 17.09.2013 16:29:25 »

Missä ghede on?  Cry
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #113 : 17.09.2013 17:01:48 »

Ghedellä taitaa olla taas vetäytymiskausi.. Toivottavasti tulee taas takaisin. Afro
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930Profiili
« Vastaus #114 : 17.09.2013 19:00:24 »

Ghede on kilpikonna  smitten
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1327Profiili
« Vastaus #115 : 01.10.2013 14:49:16 »

Hänhän sanoi, ettei tarkoittanut tehdä tulkintoja vaan
että keskustelisimme sivuston käyttäjinä keskenämme kartoistamme.

Hyvä kun loppuu tämäkin hyväksikäyttö.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
billieramone
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #116 : 02.03.2014 16:57:59 »

jos jotakuta kiinnostaa niiin laittakooon tulkintaansa  Wink ja haluaisin tietää jos joku kohta hyppää heti silmille tai ensifiiliksen jos sellainen vahvana tulee  :Smiley
tallennettu
Lacia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #117 : 05.04.2014 21:37:44 »

Itse en ole kovinkaan paljoa perehtynyt kartan tulkintaan ja se vaikuttaakin haastavalta, joten jos joku haluaa syvällisempää tulkintaa tehdä mun kartasta niin olisin todella kiitollinen.  Smiley Pikatulkinnan olen lukenut, mutta ei se ihan kamalasti valaissut ja jäi mietityttämään että kuinka harvinainen tuo mystinen suorakaidekkin oikein on.  Huh
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205Profiili
« Vastaus #118 : 05.04.2014 22:50:53 »

Itse en ole kovinkaan paljoa perehtynyt kartan tulkintaan ja se vaikuttaakin haastavalta, joten jos joku haluaa syvällisempää tulkintaa tehdä mun kartasta niin olisin todella kiitollinen.  Smiley Pikatulkinnan olen lukenut, mutta ei se ihan kamalasti valaissut ja jäi mietityttämään että kuinka harvinainen tuo mystinen suorakaidekkin oikein on.  Huh

En siis todellakaan osaa tulkita karttoja tai mitään, mutta mä näen tuossa myös kultaisen kolmion ( mikä itseltänikin löytyy ). Kolmion omaavat ilmeisesti menestyvät kaikessa mihin ryhtyvät...?  Cheesy
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1327Profiili
« Vastaus #119 : 22.05.2014 12:39:46 »

Billieramone! Löydän kartastasi kaksi leijaa, eli kantavia asioita on elämässäsi riittävästi. Toki ne vetävät sinua kahtaanne, mutta oikein suhtautuen saat niistä uusia mahdollisuuksia irti, kun menossa oleva elämä alkaa liiaksi tökkiä. Voit siis vaihtaa melko vaivattomasti suuntaa, kun ja jos siltä tuntuu.

Mystinen suorakaide ei ole kovin harvinainen, ainakin minulla niitä löytyy kartalta kolme.

Itse tulkitsen tuon kuvion lauseella: Kissa putoaa aina jaloilleen.
Eri asia tosin on, jos oikein korkealta putoaa, saattaa tulla pikkuisia murtumia tassuihin, mutta sitten on olemassa invataxit.  Grin  crazy2 Tarkoitan, että silloin ainakin oppii ottamaan apua vastaan, vaikka kuinka olisi itse vahva ja moniosaaja. Jokainen tarvitsee toisia, koska heillä on eri painotus osaamisissaan ja siten toiset voivat laajentaa itsekunkin näkemyksiä. Ikävä kyllä, monet pyrkivät muuttamaan toisen näkemyksiä, eikä se ole kovinkaan rakentavaa.

Kovin syvällistä tulkintaa en osaa tehdä, pistin muutaman rivin intuitiolla ja toivon, että ne avaavat ajatuksia ja rohkaisevat sinua eteenpäin elämäsi tiellä, joka on yhtä ainutkertainen kuin jokaisen toisenkin.

tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16
  Tulostusversio  
 
Siirry: