Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Foorumilaisten syntymäkartat  (Luettu 174998 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ghede
Vieras
« Vastaus #90 : 19.08.2013 22:39:18 »


Kiitos ghede!
Laitoin yv:tä.


Laitoin sulle takaisin tulkintaa yv:nä.  crazy2 Cheesy
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #91 : 19.08.2013 22:46:03 »

Hei ghede, haluatko tulkita myös minun karttaani?  Smiley Jos joku muukin haluaa sanoa jotain kartastani niin siitä vaan!  smitten

Voin minä tässä vielä joku päivä. En mene mitään vannomaan enkä lupaamaan ettei ala liikaa ahdistamaan. buck2
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #92 : 19.08.2013 22:50:03 »

Kiitos taas Ghede!

Täytyy ihan nostaa hattua kun jaksat karttojamme tutkia ja tulkita  Smiley
Mun sieluun todella iskettiin lovi sosiaalisessa kentässä kun en ollut vahvimmillani ja sitä haavaa nuolen vielä pitkään. Mun mottoni kuitenkin  on, että "totuus tulee aina ilmi" ja tiedän, että silloin haavoittuu, ellei jo ole haavoittunut muut sielut ja jään muistiin "opetuksena".
Päihteet eivät ole ihan se mun juttu vaikka hyvät kännit aina joskus onkin paikallaan Wink Vaikka eri maailmat onkin kulkenu mun mukana kauan,tarkastelen asioita aina järjettömän tosikkomaisesti ja järkeistäen, joo avautua pitäisi enemmän...
"toisaalta jotkin suunnitelmasi ovat saattaneet näyttää jopa liian utopistisilta ainakin ulkopuolisin silmin katsottuna" Tämä pitää niin paikaansa- miksi monet asiat pitää tehdä niin vaikealla tavalla?? Muutosvastarintaa - tietenkin, mutta aina se jaksaa harmittaa.

Sain jostain mielettömästi energiaa kirjoittaessani tätä - kaiketi niin pitikin. Jatkakoon se siis matkaasa yhtä voimakkaana niin sinulle kuin muillekin sitä tarvitseville! smitten

Annkristin



Olepa hyvä ja kiitos itsellesi palautteesta. Smiley Mukava kuulla, että edes jollakin tasolla osui tulkinta oikeaan! Cool Sen muistan, että kirjoitin tuota tekstiä jotenkin tunkkaisessa olotilassa, joten toivottavasti se ainakaan hirveästi paistanut läpi siitä, heh! laugh
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #93 : 20.08.2013 10:39:25 »


Kiitos Ghede!
Tulkintasi osui aivan uskomattomalla tavalla oikeaan! Tämä topik ja Senisan :"Kanavoin henkiopastani" ovat foorumin parhaat!
Kiitos näistä!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
ghede
Vieras
« Vastaus #94 : 20.08.2013 23:59:31 »

Olkaapa hyvä vain! Shocked Smiley
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #95 : 21.08.2013 20:14:19 »

Hei ghede, haluatko tulkita myös minun karttaani?  Smiley Jos joku muukin haluaa sanoa jotain kartastani niin siitä vaan!  smitten

No niin emmiinatar, yritän heittää sulle jotain tulkintaa tuosta kartastasi. Ensinnäkin karttasi yleisvaikutelmasta. Suurin osa planeetoista kartan alaosassa kertoisi siitä, että olet pohjimmiltasi melko privaatti persoona, joka haluaa säilyttää yksityisyytensä keinolla millä hyvänsä. Auringon ja pluton välinen väljä yhtymä leijonassa kertoo tietyissä määrin omistushaluisesta ja dominoivasta minästä, joka kuitenkin saattaa ulkopuolisille näyttäytyä usein suorastaan näkymättömältä tai piilossa olevalta ts. monikaan ihminen ei ensisilmäyksellä pääsee pureutumaan sinun todelliseen puoleesi tai sisimpääsi. Tämän aspektin myötä et myöskään ole helposti taivuteltavissa tai suostuteltavissa oleva ihminen. Syitä tähän voi tietysti olla monia. Yksi on se, että et kenties ihan äkkinäisesti luota ihmisiin vaan haluat ottaa selvää heidän perimmäisistä motiiveistaan tai jopa synkistä salaisuuksistaan - et kuitenkaan nöyryyttääksesi heitä vaan kokeaksi olevasi tasapuolisessa asemassa tai muuten vain olosi turvallisemmaksi.

Sulla on paljon tulta kartalla, mikä voisi vihjata impulsiivisesta luonteesta, joka suorastaan vaatii fyysistä ja suoriutumiskeskeistä orientoitumista ympäröivään maailmaan. Tunteiden ja todellisen minäsi välillä vallitsee jonkinmoinen tasapaino tarkan auringon ja kuun välisen kolmioaspektin ansiosta. Tämä aspekti voi viitata myös harmoniseen kodin ympäristöön - oli kyseessä sitten oma lapsuuden ympäristösi tai itse luomasi ympäristösi jälkikasvullesi. Tämä luonteestasi välittyvä tasapaino heijastuu myös ympäröivään maailmaan, joten saattaa olla mahdollista, että ihmiset näkevät sinut usein myös helposti lähestyttävänä yksilönä. Toisaalta edellä mainittu auringon ja pluton välinen yhtymä saattaa nostaa tätä kynnystä juurikin olemuksestasi huokuvan salamyhkäisyyden takia.

Merkurius ja venus ovat kartallasi yhtymässä neitsyessä antaen sinulle voimakasta kauneuden tajua ja kykenet viestimään erilaisten ihmisten kanssa tuoden ajatuksesi esille usein yleisesti hyväksyttävällä tavalla. Merkurius, venus ja jupiter ovat kuitenkin kartallasi perääntyneinä, mikä ehkä voisi tarkoittaa, että nämä planeetat operoivat jollakin tavoin sisäänpäin kääntyneesti. Voi olla, että ajattelu -ja arvomaailmasi ovat sinun kohdallasi painottuneesti yksilöllisiä etkä hae kuin vertailukohteita muista lähteistä näille. Varsinaisesti vaikutteiden ottaminen saattaa hankaloitua näiden kuvioiden myötä mikä toisaalta voi olla ihan hyväkin. Toisaalta taas ei minkään perinteiden seuraaminen voi johtaa siihen, että on vaikea saada myötävaikutusta omille ajatuksilleen muilta ihmisiltä.

Jupiterin puolitoistaneliö auringolle vihjaa vaikeudesta hahmottaa täysin omat laajentumismahdollisuudet. Tämä on jokseenkin hiertävä aspekti, joka myöskin viittaa eräänlaiseen ehdottomuuteen, joka tulee esiin persoonan jossakin puolissa. Sinun tapauksessasi tämä voi myös viitata ylilyönteihin omassa itseluottamuksen esiintuomisessa, joten "vaarana" voi olla, että saatat joskus tarkoituksettomasti aiheuttaa kateutta muissa ihmisissä. Toinen tällainen samankaltainen aspekti on jupiterin tekemä kvinkunssi merkuriuksellesi, mikä taas viittaa mahdollisiin ylilyönteihin kommunikaation puolella. Näitä aspekteja ei kuitenkaan tulisi nähdä negatiivisina kulmina, kuten ei ylipäätänsä mitään muutakaan asiaa, koska se olisi liian yksiulotteinen hahmotustapa, joka tietysti sopii yksinkertaisille mielille. Kvinkunssi ja puolitoistaneliö ovat ratkaisukeskeisiä aspekteja, jotka näin ollen auttavat erityisesti elämässä vastaantulevien ongelmien purkamisessa. Ne ovat toki hiertäviä aspekteja (vähän kuin kivi kengässä), mutta parhaimmillaan voivat nostaa yksilön esiin juuri ongelmanratkaisutaitojensa puolesta tietyllä elämänalueella. Nämä aspektit eivät viittaa yhtä suuressa määrin ulkoisiin tapahtumiin tai ulkoapäin tuleviin mahdollisuuksiin tai haasteisiin kuin esim. kolmiot ja neliöt. Lisäksi nämä aspektit toimivat paljon suppeamalla alueella taikka skaalalla kuin ns. perinteiset aspektit.

Kuunsolmun ja cereksen välinen yhtymä kaloissa on merkki siitä, että tämän elämäsi eräänä tehtävänä on toimia hoivaajana. Kuunsolmun vaikutuksen mukaisesti tällaisia tapahtumia, joissa saat tai joudut olemaan hoivaajana (tai hoivattuna), saattaa ohjautua sinulle ikään kuin kosmisen tilauksen sanelemana ts. sinun tahdostasi näennäisesti riippumattomana. Merkuriuksesi tekee oppositiota tähän kuvioon, joka eräässä mielessä voisi kertoa synnynnäisestä taidosta puhua hellyyttävin ja terapeuttisin sanoin (merkuriuksen yhtymä laskusolmulle), mutta toisaalta vaikeudesta päästää irti läheisistä suhteista henkisellä tasolla tai jonkinlaisesta yliyrittämisestä muiden ihmisten huomioonottamisessa. Toinen mielenkiintoinen asteroidiasetelma löytyy marsin ja vestan välisestä yhtymästä. Kaikki tekemisesi ja asiat, joihin ohjaat todellisen energiasi, kuvastavat luonteesi antaumuksellista ja omistautuvaa puoltasi. Saatat uhrata itsestäsi ja hyvinvoinnistasi hyvinkin suuren palasen aina silloin kun päätät ohjata energiasi johonkin itseäsi kiinnostavaan asiaan. Taustalle voi myös liittyä suoranaista velvollisuudentuntoa, joka on lähtöisin ajatuksesta, että itsensä tulisi tietyissä määrin uhrata joillekin korkeammille ihanteille. Toisaalta tähän voi liittyä myös jonkinlaisia seksuaalisia turhautumia tai jopa pidättyneisyyttä oman seksuaalisen puolen esiintuomisessa, mikä tavallaan uhrataan sitten työnteolle. Vahvan vestan kartallaan omaavat saattavat olla enemmän alttiina loppuunpalamisille kuin muut juurikin äärimmäisen työorientoituneisuutensa vuoksi.

Jo aikaisemmin esiinnostettu auringon ja kuun välinen kolmio kartallasi jatkaa vielä kolmiota chiron -asteroidiin tehden näin kartallesi ns. kultaisen (tai vaihtoehtoisesti suuren) kolmion. Tämä kuvio vielä lisää auttajan puolta itsessäsi. Omien haavoittavien kokemuksiesi myötä olet luontaisesti kykenevä näkemään muiden ihmisten hädän ja tarjoamaan heille auttavaa kättäsi. Auttajan roolisi voi hyvinkin liittyä esim. muiden ihmisten itsetietoisuuden selkeyttämiseen auttamalla heitä paremmin liittämään toisiinsa luonteen kaksi puolta eli emotionaalisen ja järkiperäisen tai mukautumishaluisen ja eteenpäin menevän puolen.

Vielä karttasi keskipisteistä muutama sananen. Merkurius asettuu kartallasi auringon ja saturnuksen keskipisteeseen. Omaat jämäkän ja kurinalaisen ajattelu-/kommunikaatiotyylin. Itseilmaisusi voi aika-ajoin olla turhankin rajattua, mikä voi olla liitoksissa saturnuksen myötä jonkinlaisiin pelkotiloihin. Toisaalta tämän keskipistekuvion ansiosta mielesi tulisi kyetä hahmottamaan muotoja erinomaisella tavalla ja ajatteluasi hallitsee tietynlainen loogisuus. Tämä kuvio jatkuu siten, että merkuriuksen ja neptunuksen väliin asettuu vielä saturnus. Näiden kolmen planeetan operoidessa yhdessä kykenet organisoimaan ja materialisoimaan mielikuvituksestasi esiin pulpahtavat havaintokuvat. Ylipäätänsä kaikki kuviot, joissa saturnus ja merkurius ovat mukana, liittyvät myös jollakin tavoin keskittymiskyvyn hallinoimiseen. Fokusoituminen asioihin ja turhien, mentaalista toimintaa häiritsevien seikkojen poisjättäminen havaintojensa piiristä, ovat näiden kuvioiden avainsanoja.  

Tämän verran sain nyt irti kartastasi emmiinatar...toivottavasti taas edes jotkin kohdat kuulostavat tutuilta! Huh Smiley Pahoittelen viivettä tulkinnassa, mutta kun on muitakin asioita, joita pitää yrittää hoitaa. buck2

Ai niin ja en ota enää vastaan tulkintapyyntöjä. Pysytään nyt siinä tämän ketjun alkuperäisessä tarkoituksessa eli keskustellaan keskenämme kartoistamme olipa astrologiset taitomme mitkä tahansa.


 





 

« Viimeksi muokattu: 21.08.2013 20:42:17 kirjoittanut ghede » tallennettu
emmiinatar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #96 : 24.08.2013 19:46:57 »

Paljon kiitoksia sinulle ghede karttani laajasta tulkinnasta!  Smiley smitten Olen lukenut sen moneen kertaan, ja joka kerralla löydän siitä yhä enemmän totuuksia itsestäni! Olet mielestäni tosi taitava tulkitsemaan karttaa ja osaat kertoa sen niin, että ymmärrän mitä milloinkin tarkoitat! Vaikutat muutenkin aidolta ja ihmisläheiseltä tyypiltä ja sulta löytyy huumorintajua!

Olen niin onnellinen tuosta karttani tulkinnasta, koska olen näinä aikoina "etsinyt itseäni", ja olen nyt päässyt asiassa eteenpäin! Kiitos vielä ghede, olet paras  Smiley  angel
tallennettu

Aurinko-Leijona, 5.huone
Nouseva-Kaksonen
Kuu-Oinas, 12.huone
Mars-Leijona, 4.huone
Venus-Neitsyt, 5.huone
Merkurius-Neitsyt, 5.huone
Chiron-Jousimies, 7.huone
Jupiter-Oinas, 12.huone
Kuun Yläsolmu-Kalat, 11.huone

Keltainen Spektrinen Aurinko
Metalli Jänis
Puuhoroskooppi Keltis
enkuli_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #97 : 24.08.2013 22:36:15 »

Toivoin että Ghede olis mullekin kattonut  Cry
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #98 : 25.08.2013 13:16:16 »

Toivoin että Ghede olis mullekin kattonut  Cry

Älä huoli enkuli - voin kyllä edelleen kahtoa, jos viitsit laittaa tuosta kartastasi astro.comin version tänne. Smiley En kertakaikkiaan hahmota tarpeeksi hyvin näitä tällä sivustolla tehtyjä karttoja. Tai sitten lähetät mulle yv:nä tietosi ja käyn tekemässä karttasi sekä tulkkaan sulle sitä. Mielestäni tämä on paras vaihtoehto näistä.
tallennettu
ghede
Vieras
« Vastaus #99 : 25.08.2013 13:23:43 »

Paljon kiitoksia sinulle ghede karttani laajasta tulkinnasta!  Smiley smitten Olen lukenut sen moneen kertaan, ja joka kerralla löydän siitä yhä enemmän totuuksia itsestäni! Olet mielestäni tosi taitava tulkitsemaan karttaa ja osaat kertoa sen niin, että ymmärrän mitä milloinkin tarkoitat! Vaikutat muutenkin aidolta ja ihmisläheiseltä tyypiltä ja sulta löytyy huumorintajua!

Olen niin onnellinen tuosta karttani tulkinnasta, koska olen näinä aikoina "etsinyt itseäni", ja olen nyt päässyt asiassa eteenpäin! Kiitos vielä ghede, olet paras  Smiley  angel

Kiitos paljon kehuista! Kiss Olen hyvin otettu jälleen kerran - varsinkin nykyisessä mielentilassani, joka on vieläkin taipuvainen vähän väliä vaipumaan äärimmäiseen negatiivisuuteen. Sad Harvoin eteeni on tullut tilanteita, joissa olisin oikeasti saanut myötätuntoisia eleitä osakseni, joten yritän todella ottaa näistä opikseni ja hengittää muutakin kuin ahdistuksen täyttämää ilmaa. Huh
tallennettu
Tummasilmä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #100 : 25.08.2013 20:19:42 »

Tämäpä mielenkiintoinen ketju!! On mukava lukea näitä tulkintojas kartoista Ghede. Olisipa mielenkiintoista lukea omastakin, mutta en edes tiedä tarkkaa syntymäaikaani, niin liekö luotettavaa, eikä muutenkaan tulkintapyynnöt joita oon jättäny tänne astroon ole ottanu tuulta alleen. Jos vaan kartassani ei ole mitään kerrottavaa  Tongue . Hienoa kuitenkin että on teitä jotka jaksatte antaa aikaanne ja voimianne meille muille  smitten
tallennettu

ghede
Vieras
« Vastaus #101 : 25.08.2013 21:48:01 »

En usko, että se siitä johtuu Tummasilmä, etteikö kartassasi olisi mitään kerrottavaa. Tulkinta vain vaatii aikaa ja paneutumista eivätkä kaikki välttämättä edes halua taikka uskalla harjoittaa kykyjään täällä "julkisesti." Ei se teksti kuitenkaan aivan itsestään synny ja monilla tulkitsijoilla saattaa olla takanaan vuosien "hiljaista työskentelyä" karttojen parissa, minkä ansiosta heille on syntynyt edes jonkinlainen ymmärrys astrologiasta. Ja monet myös haluavat tekemälleen työlleen jonkinlaista vastinetta kuten rahaa. Itse miellän tämän toistaiseksi harrastuksena, joka kuitenkin suhteellisen vakavahenkisestä suhtautumisestani johtuen vie monesti paljon kallista aikaani, jota minun pitäisi säästää myös muille tärkeille asioilleni, jos nyt ajatellaan hivenen itsekkäästi. Huh Ja ei tulkintaa ole mahdotonta tehdä ilman tarkkaa syntymäaikaa. Tietysti moni tärkeä asia joudutaan jättää huomioimatta, kuten esim. ei voida tietää nousumerkkiäsi ja planeettojesi huonesijainteja ilman kellonaikaa.
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #102 : 25.08.2013 21:50:58 »

Tummasilmä, kyllä kellonajalla on suuri merkitys.  Kokeile ensin kysyä sairaalasta, mikäli olet syntynyt sairaalassa.  Jos olet syntynyt kotona ja kätilö on ollut synnytyksessä mukana, voit kysyä Kansallisarkistosta.  Linkki löytyy täältä:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/syntymakelloaika-hukassa/

Huonejako määräytyy kellonajan mukaan, ja mun mielestä niillä on iso merkitys.  Tosin joidenkin astrologien mielestä huonejaot pitäisi romuttaa kokonaan, onhan niitä erilaisia koko joukko. 
« Viimeksi muokattu: 25.08.2013 21:54:36 kirjoittanut meimi » tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
enkuli_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #103 : 27.08.2013 00:33:59 »

Kiitos ghede! Laitoin yv:tä  Smiley
tallennettu
Tuisku12
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 73



Profiili
« Vastaus #104 : 31.08.2013 13:23:02 »

Tuisku12: Suurin osa planeetoistasi sijaitsee kartan alaosassa, mikä viittaa siihen, että olisit luonteeltasi jokseenkin introvertti/sisäänpäinkääntynyt, mutta motivoidut sisältäsi ja omista tavoitteistasi käsin etkä muiden ohjailemana, koska planeetta enemmistö on kartan vasemmalla puolella. Karttasi keskeinen kuvio on Merkurius-Mars-Neptunus yhtymä jousimiehessä, joka on vielä oppositiossa Kuuhun kaksosissa. Nämä kaikki ovat 3. ja 9.huoneessa...Kyseinen asetelma voisi kieliä siitä, että koulutus ja opiskelu ovat suuressa roolissa elämässäsi tai ylipäätänsä jonkinlainen informaation kerääminen ja sulattaminen. Jupiter 10.huoneessa luulisi olevan melko hyvä asetelma ammatin ja uran puolesta. Saatat olla etulyöntiasemassa muihin työntekijöihin nähden siinä mielessä, että ansaitset esim. esimiehen luottamuksen vähemmällä vaivalla ja suhun luotetaan työmaalla. Kääntöpuolena työelämässä voi taas esiintyä kateellisuutta muiden taholta sinua kohtaan. Kuun oppositio Marsiin vihjailee tulisesta tempperamentista ja saatat opposition luonteen mukaisesti joutua reflektoimaan tunnepuoltasi ristiriitaisissa kohtaamisissa muiden ihmisten kanssa. Oppositio ikään kuin vetää näitä arkipäiväisiä ristiriitatilanteita osakseen, koska tällä tavoin aspekti toimii ja auttaa sinua tulemaan paremmin tietoiseksi itsestäsi ja erityisesti tähän aspektiin liittyvistä seikoista. Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä lisää mielikuvitusta ja koska nämä ovat 3.huoneessa osaat sanallistaa laajan mielenmaisemasi omaperäisellä tavalla. Koska mars on kuviossa mukana niin tämä taas tekee mielikuvituksestasi aktiivisin osan joka päiväisissä toiminnoissasi, joissa kommunikointia tarvitaan.

Uranus sijaitsee skorpionissa ja Auringon ja Venuksen keskipisteessä antaen sinulle elinvoimaisen ja intohimoisen tavan ilmaista rakkaudellisia tunteitasi, mutta Uranuksen luonteeseen kuuluen tätä kaikkea luonnehtii äkillisyys ja katoavaisuus. Ai niin joo ja kartallesihan muodostuu ihan selvästi vielä T-risti, koska Saturnus tekee neliötä tuohon kaksos-kuusi ja jousimies-stelliumin väliseen oppositioon. Saturnus rajoittaa ja asettaa hierarkian kaikkeen mihin se koskee ja erityisesti neliöaspekti sopii sen kuvaan. Marsin ja Saturnuksen neliö kartallasi kertoo siitä, että sinun tulee asettaa tarkat rajat kaikelle toiminnallesi, jotta et uuvuttaisi itseäsi liikaa. Merkuriuksen neliö Saturnukselle hillitsee sanaista arkkuasi ja tekee puhumistavastasi hyvin ekstaktin, mutta pidättyväisen. Erittäin hyvä aspekti kuitenkin kaikenlaiselle mentaaliselle työlle ja keskittymiskyky on kenties oivallinen. Jupiter tekee tosin vielä kolmiota ja sekstiiliä T-Ristillesi laajentaen ja vapauttaen sen toimintaa. Erityisesti Kuun ja Jupiterin sekstiili viittaa siihen, että yleisesti ottaen kykenet tasapainoittamaan tunnepuolesi tarpeen vaatiessa ja tästä johtuen muut ihmiset myös viihtyvät seurassasi. Mielenkiintoista on myös Aurinkosi ja Saturnuksen sijannit, jotka ovat aivan 3.huoneen ja 12.huoneen kärjellä..

Kiiiitos ghede coolsmiley Tämäpä valotti kartan lukuani entisestään ja hyvin osuvia asioita sait selville.  Cheesy Nyt en enää ihan eksy metsään..  Grin

Joo, chironin kuviot kiinnostaa, varsinkin kun se on vielä 8. huoneessa.. Niin, hyvä huomio tuo aurinko 3. huoneen ja saturnus 12. huoneen kärjellä.. Hmm, oisko mahdollista että myös 12. huoneen teemalla on vaikutusta satrunukseen samoin kuin 2. huoneella aurinkooni?  Huh Ihan pulpahti tuossa mieleen.. Smiley

tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16
  Tulostusversio  
 
Siirry: