Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ennustus Harjoittelua.  (Luettu 153729 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mirikka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #195 : 30.06.2012 11:57:07 »

Hei, laitanpa tänne kysymykseni vielä minäkin, sillä isoista asoista on kysymys. Olisin tosi kiitollinen jos ehdit ja jaksat vastata jossain vaiheessa.

Mitä tapahtuu syksyllä elokuusta eteenpäin? Millaisena näet silloin kotini, perheeni ja parisuhteeni?
tallennettu

~ Aurinko vesimies, nousu jousimies, kuu leijona ~
sitrus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


Profiili
« Vastaus #196 : 01.07.2012 06:45:40 »

Hei! nykyisen parisuhteen tulevaisuus?ja suhteen tarkoitus? kiitos,jos ehdit vastailla.
tallennettu
fairytiger
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100



Profiili
« Vastaus #197 : 01.07.2012 12:21:07 »

Suhteessani on ilmennyt iso ristiriita. Miltä tulevaisuus näyttää asian ratkaisun kannalta? Olisin todella kiitollinen, jos ehdit vastata minulle  Smiley
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #198 : 01.07.2012 13:13:39 »

Hei, olisi kivaa jos katsoisit minullekin. Kysyn perheemme asumisesta, onko muutosta tulossa? Paraneeko taloustilanteemme?
Kiitos sinulle ja toivotan sinulle oikeen hyvää kesää!

Hei Ramhan,

Sinulle nousi kortti ”Yeialel”, joka mielestäni vastaa kumpaankin kysymyksiisi. Sinulle /teille on luvassa lähiaikoina toivomanne rahoitusta, joten rahatilanne siis kyllä parantuu. Tämä helpottaa tilannettanne, mutta muutosta asumiseen en nyt tässä näe. Kenties voit kuitenkin harmonisoida olemassa olevaa kotianne sisustamalla uudestaan tai tekemällä pientä remonttia. Sillä voi olla suuri vaikutus talossa oleviin energioihin ja niin myös asukkaisiin. Näen edessänne kuitenkin olevan onnellisia kotihetkeä ja suhteesi kumppaniisi on kestävä ja vakaa.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #199 : 01.07.2012 13:14:08 »

Heippa, mulle voisi myöskin katsoa, miesasiat mietityttävät..

Hei Suski1

Sinulle nousi ”Lehaiah”, joka viestittää, että ajankohta ei ole aivan vielä oikea, mutta enteilee kuitenkin tasapainoista ja onnellista suhdetta. Sillä välin sinua kehoitetaan sellaiseen toimintaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden maadoittua esim. meditoiminen, jooga, oikeastaan mikä tahansa  liikunta tai vaikkapa luonnossa kävely. Kun olet itse tasapainossa sinun on helpompi sitoa vakaa parisuhde toisen kanssa.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #200 : 01.07.2012 13:14:46 »

Hei!

Minulle voisi katsoa mitä nousee esille aiheesta työ ja asunto.

Paljon kiitoksia etukäteen  Smiley

T.Pinte


Hei Pinte,

Katsotaanhan. Työtilanteeseen sinulle nousi enkelikortti ”Reyiel”. Tulet saavuttamaan muiden arvostuksen ja täyttämään päämääräsi ahkeralla työllä ja systemaattisesti edeten. Itseluottamuksesti kantaa pitkälle ja saat vielä palkkion tekemästäsi työstä. Säilytä vaatimaton asenteesi se on avain menestykseesi.
Asunnolle nousi ikään kuin vahingossa kaksi korttia ”Mehiel ja Nith-Haiah”. Oletkohan muuttamassa tai tekemässä remonttia asuntoosi? (Tai kenties kumpaakin?) Kortit kehottavat sinua ottamaan riskin, sillä onni on nyt puolellasi. Myös luovuuttasi saat käyttää aivan vapaasti ja tehdä rohkeitakin päätöksiä – kummatkin kortit liittyvät luovuuteen jollain tasolla. Jokatapauksessa saat pian hyviä uutisia ja sinulle taataan hyvää tulevaisuutta tällä saralla.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #201 : 01.07.2012 13:15:24 »

Minulle voisit nostaa rakkaus asioissa, tuli kohdattua mies syntymäpäiväni lähettyvillä  smitten

Suur kiitoos

Hei Jame,

Kysessä on maaginen vetovoima ja tiedän on vaikea pysytellä toisistanne erossa. Suhde tuo iloutta ja keveyttä elämääsi. Hän on karismaattinen mies, johonka on helppo ihastua. Hänen antama huomio sinulle saa sinut onnen kukkuloille ja tanssit hetken aikaa pilvillä.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #202 : 01.07.2012 13:16:05 »

Nostaisitko epätoivoiselle rakkausasioissa? Löydänkö koskaan ketään? Vai löysinkö jo?
Kiitos...

Hei Hettana,

Sinulle ei noussut tähän väliin parisuhteeseen viittaavaa enkelikorttia. Kuitenkin sinulle viestitetään, että sinun kannattaa työstää asennettasi niin, että yksinkertaisesti päätät tapaavasi jonkun lähiaikointa. Tee tilaa elämässäsi miehelle ja ryhdy käymään juhlissa, kenties jopa koittamaan internet deittailua tai muuten aktivoitua ja käydä paikoissa, joissa tapaat uusia ihmisiä. Ajan mittaan tällainen ”etsiminen” kyllä tuottaa tulosta ja ”Reyiel” kyllä enteilee hyvää lopputulosta. Muista myös hemmotella itseäsi välillä – milloin olet viimeksi käynyt esim. kosmetologilla tai hieronnassa? Rento olemus viehättää vastakkaista sukupuolta.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #203 : 01.07.2012 13:16:35 »

Hei vaan! Minullekin saisit nostaa kortin Wink Eniten tällä hetkellä kiinnostaa, eteneekö pieni orastava suhteeni milloinkaan pysyvämmälle asteelle???
[/quote

Hei Maija13,

Suhtellene nousi ”Zafikel”. Kortti viittaisi kyllä siihen, että suhteenne vakavoituu tulevaisuudessa. Saatatte edetä jonain päivänä jopa alttarille asti, mutta anna kumppannillesi aikaa. Hän tarvitsee sitä nyt syystä taikka toisesta.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #204 : 01.07.2012 13:17:17 »

Hei,

Haluaisisin tietää joko pian kohtaan soulmateni? Ja vihjettä siitä mistä hänet voisin löytää?

Hei Hoppo,

Vaikuttaa siltä, että universumi saattaa sinut piakkoin yhteen kaipaamasi kumppanin kanssa. Kortti ”Yeialel” nimittäin viittaa siihen, että toiveesi toteutuu ja suhdekohdan alla puhutaan tyytyväisyydesta, onnesta ja siitä, että elämääsi astuu (tai on astunut) pian elämäsi rakkaus.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #205 : 01.07.2012 13:18:56 »

Hola Smiley
Minua askarruttaa/välillä masentaa/ahdistaa/välillä taas tunnen olevani rohkea ja oikealla tiellä tämän miehen kanssa. Miltä tulevaisuutemme näyttää, onko eri polut vai yhteinen taival ja jos yhteinen, niin seestyykö tilanne?

Kiitos etukäteen!

Buenos dias ReettaP,

Nyt en saa sellaista tunnetta, että kumppani jonka kanssa tällä hetkellä olet on sinulle se oikea. Teillä ei vaikuta olevan yhteisiä intressejä, eikä mies myöskään vaikuta olevan täydellä sydämmellä mukana suhteessanne.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #206 : 01.07.2012 13:19:30 »

Haluaisinpa minäkin tietää rakkauselämästäni. Olen löytänyt aivan ihanan miehen, mutta meillä on kummallakin paniikkihäiriö ja ahdistusta sekä itselläni surkea itsetunto. Nämä seikat vaikeuttavat suhdetta, mutta voisiko tämä mies olla minulle se oikea?

Kiitos smitten

Moi Hande-83,

Sinulle nousi sellainen kortti (Nith-Haihah), joka viestittää nyt kaiken olevan auki ja uusi alku on mahdollinen. Kortti ei kuitenkaan anna selkeää vastausta tulevasta, joten ehkä sinun ei kuulukkaan tietää sitä. Elä vain hetki hetkeltä ja nauti kumppanisi seurasta. Aika näytää kyllä, mikäli olitte toisillenne tarkoitetut tai ette.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #207 : 01.07.2012 13:20:18 »

Heips,

mielellänihän minäkin tulevasta kuulisin! Miltä mahtaa näyttää terveydentilan kohdalla sekä työrintamalla?  :Smiley

Hei Vasa,

Sinulle nousi kortit ”Imamiah ja Gabriel”. Tulkitsen sen niin, että pystyt nyt elämäntapamuutoksilla vaikuttamaan suuresti terveydentilaasi. Kenties saat jostain tukea tähän – jokatapauksessa Imamiah enteilee hyvää tulevaisuutta ja muutosta terveydentilaasi. Uudella puhdilla onnistut elämäntaparemontissa ja sitä myötä niin ikään myös terveytesi paranee.
Vaikuttaa siltä, että tällä hetkellä terveydentilasi vaikutta jollain tasolla myös työhösi, mutta Gabriel kyllä enteilee sairaudesta paranemista, mikäli sellaista on. Saat jostain asiasta lisää voimaa/ energiaa ja tämä vaikuttaa myös suuresti menestymiseesi työrintamalla. Kortti viittaisi myös siihen, että tulet tekemään lähitulevaisuudessa enemmän yhteistyötä muiden kanssa ja sosiaalinen verkostosi laajenee siis tätä myötä.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #208 : 01.07.2012 13:21:13 »

Hei Ilveksen tytär, ennättäisitkö minullekkin nostaa pariin kysymykseen kortin?  Smiley

Olen tapaillut miestä uudestaan menneisyydestäni, ja ihan kohtuullisen mukavasti on mennyt. Millaisena tulevaisuus näyttäytyy meille? Saammeko tästä vielä aikaiseksi kunnon parisuhteen, mahdollisesti jopa yhdessä asumista josta joskus menneisyydessä ehdimme yhdessä suunnittellakkin?

Työasiat mys askarruttavat, tai lähinnä talous. On ollut todella tiukkaa, ja teen keikkatyötä. Vuoden vaihteessa aloitin opiskelut, ja se tosiaan näkyy lompakossa..  Sad helpottaako tilanne, ja mihin tässä mennään?

Kiitos tuhannesti, jo näin etukäteen  smitten

Hei Ophiuchus,

Katsotaan. Nostan parisuhteellesi ja sitten raha-asioihin erikseen kortit.

No niin, parisuhteellesi nousi kortti ”Mebahiah”, joka on radikaalien muutosten kortti. Se vastaa tarot korteista ”torni” - korttia, joten en valitettavasti nyt näe, että suhteenne kestää. Kortti enteilee mahdollista eroa.

Rahatilanteellesi nostin kortin ”Seheiah”. Jonkun suuren elämänmuutoksen jälkeen saatat kokea hetkellistä paniikkia myös tällä rintamalla. Enkeli kuitenkin muistuttaa, että elämä on täynnä pienia kuolemia ja rauhoittelee, sillä vaikka tilanteesi olisi nyt tiukka ei se merkitse sitä, että se olisi sitä aina. Kortti enteilee uutta alkua, joka tulee kun uskaltaa päästää vanhasta, tarpeettomaksi tulleesta irti. Muutos on positiiviseen suuntaan, vaikkei se heti näykkään.

/A


tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #209 : 01.07.2012 13:21:50 »

Jos suinkin jaksat/ehdit/viitsit vastata vielä yhteen eli tehdä harjoituksen mulle  smitten

Olen vuosia ollut yksin ja nyt, muutoksen tuulissa, sydämessäni on herännyt kaipuu.. Olisi mukava tietää, johtaako se mihinkään. Henkinen kasvu on vienyt kaiken aikani  Smiley

Sua muuten mainostetaan Astron viikkokirjeessä, joten meitä mattimyöhäisiä tullee lisääkin  coolsmiley

Kiitos  smitten

Hei MariaGu,

Nostin sinulle kortin ”Mehiel”. Näet jonkun ihmis-suhteen ihanteellisella tavalla. Älä vielä suunnittele häitä äläkä eroa. Tästä voi siis tulla jotain – tai sitten ei. Kortti ei kerro tulevasta, mutta muistuttaa hienovaraisesti pitämään jalat maan pinnalla.

/A
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23
  Tulostusversio  
 
Siirry: