Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ennustus Harjoittelua.  (Luettu 153744 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
epona
Vieras
« Vastaus #225 : 19.07.2012 13:37:47 »

Voi kun ihanaa että haluat Ilveksentytär katsoa korteista täällä!
Kortit kiinnostaa mua ja usein käyn Astro-sivuilla nostamassa itselleni tarot-kortin sekä riimun ja varsinkin riimut on mielestäni ollut hyvinkin osuvia. Pitäsiköhän itsekin hommata kortit ja alkaa harjoittelemaan?

Mutta jonoon haluan minäkin tulevaisuuden kysymyksineni:
Onnistuuko terveyten vuoksi, sekä ruumiillisen että henkisen, suunnittelemani maan vaihdos tänä syksynä vai vieläkö jokin asia tulee esteeksi?
Näyttääkö oma henkinen tilani paremmalta kuin tämä pitkä-aikainen synkkyys ja ahdistuneisuus?
ja kaikista tärkein kysymys
Onko koirallani vielä vuosia edessäpäin vai onko elämänsä loppusuoralla jo?

Tässäpä sinulle harjoitusta; toivottavasti ehdit ja jaksat vastata jossain vaiheessa, tekisit minut enemmän kuin tyytyväiseksi Smiley


Hei vaan DorisTi,

Katsotaanhan ensin, mitä nousee muuttoon. Nousi siis kortti "Ariel", joka on äärimmäisen positiivinen ja rakkaudellinen kortti. Kun kysymys liittyy muuttoon katsoisin, että enkeli tuli luoksesi muistuttamaan oman asenteesi tärkeydestä. Koita olla huolehtimatta liikaa ja luo positiivinen intentio muutolle. Positiivinen asenne helpottaa trasitiota valtavasti. Kortti viestittää myös, että uudessa paikassa tulet kohtaamaan onnea niin työelämässä kuin yksityisellä sektorilla, joten anna mennä vaan.

Henkiselle hyvinvoinnillesi nousi taas kortti "Kamael". Kamael on puhdistautumisen kortti ja kertoo siitä, että olet läpikäynyt näitä synkkiä tunteita ja ahdistusta, jotta voisit käsitellä kenties jopa menneisiin elämiisi liittyviä tunnelukkoja. Puhdistautuminen merkitsee kivun ja rauhattomuuden hyväksymistä. Tulet tulevaisuudessa hyötymään näennäisistä menetyksistä, sillä koettelemuksesi on tehnyt sinusta henkisesti vahvan yksilön. Kykenet nousemaan tilanteestasi kuin pheonix linty tuhkasta. Affirmoi itsellesi, että kykenet työstämän itsesi pois kivuistasi tai suruistasi. Nämä puhdistavat sinua.

Kysyin heilurilta koirastasi ja vastaus siihen, elääkö koira vielä pitkään (vuosia) oli valitettavasti ei.


Voimia:
A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #226 : 19.07.2012 13:44:10 »

kokeilaan minullekin!! Smiley katsotasan työstä ,saanko töitä kesän aikana, ja miten minulla ja avomiehellelle tapahtuu..?? vai nouseeko seinä vastaa edelleen?


Hei Eloveera,

Heilurin mukaan saat työpaikan vielä tämän kesän aikana.

Parisuhteelesi nousi kortti: "Haniel". Enkeli vakuuttaa, että ongelmat, jotka nyt kohtaatte ovat täysin mahdollista voittaa ja tilanteesta on olemassa ulospääsy. Koska kortti on vahvojen tunteiden kortti ja liittyy läheisesti tunne-maailmaan näkisin, että sinulle halutaan sanoa, että tunteiden keskeltä on hankala nähdä ratkaisua tai ulospääsyä tällä hetkellä. Anna näiden tunteiden ohajata sinua sydämmesi äänen luokse ja yritä rakastavasti ilmaista omat tarpeesi.

Toivottavasti tästä oli hyötyä.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #227 : 19.07.2012 15:48:23 »

Moi moi, minulla samanlainen kysymys kuin Kuutar66:lla  Smiley! Millä aikataululla meidän talo tulee myydyksi ja päästäänkö me aloittamaan jo tänä vuonna rakentaminen kuten olemme suunnitelleet? Kiitos vaivannäöstäsi  smitten

annel

Hei Annel,

Käytin hyväkseni heiluria ja kysyin siis, että pääsettekö aloittamaan uuden talonne rakentamista jo tänä vuonna ja vastauksena oli selkeä: Kyllä.

/A
tallennettu
annel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #228 : 19.07.2012 15:55:24 »

Moi moi, minulla samanlainen kysymys kuin Kuutar66:lla  Smiley! Millä aikataululla meidän talo tulee myydyksi ja päästäänkö me aloittamaan jo tänä vuonna rakentaminen kuten olemme suunnitelleet? Kiitos vaivannäöstäsi  smitten

annel

Hei Annel,

Käytin hyväkseni heiluria ja kysyin siis, että pääsettekö aloittamaan uuden talonne rakentamista jo tänä vuonna ja vastauksena oli selkeä: Kyllä.


/A

Ja tähän selkeä KIITOS  Cheesy smitten

tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #229 : 19.07.2012 15:58:41 »

Moikkarallaa,

nostaisitko kortin minullekin?

Elämäni on jo jonkin aikaa tuntunut polkevan paikallaan, mutta jaksan uskoa siihen, että myös tällainen jämähtäneisyyden aika kuuluu asiaan. Haluaisin saada positiivista virettä tulevasta. Kiitos jo etukäteen <3

Hei Hekuma,

Sinulle nousi kaksi korttia ikään kuin vahingossa; "Hanihah" ja "Haniel". Kortit viittavat kyllä siihen, että tilanne on hyvin pian muuttumassa ja elämääsi on virtaamassa uutta energiaa. Olet aivan oikeilla jäljillä kun sanot, että tuo vaihe kuului elämääsi, sillä korttien mukaan sinun ei ollut mahdollista edetä tilanteestasi ennen kuin nyt. Sinun on aika jättää taaksesi vanhat käyttäytymis- tai ajattelumallit ja vilkaista taaksesti viimeistä kertaa. Päästämällä täysin irti menneestä pystyt kevyemmin etenemään haluamaasi suuntaan. Tunnetyöskentely tuottaa tulosta, mutta varo kiinnittymästä tunteisiin liikaa. Yritä katsoa elämääsi hieman objektiivisemmin ja oivalla, että alemmat värähtelyt (negatiiviset tunteet) ovat täällä vain opettamassa tai kasvattamassa sinua henkiesti. Kuitenkin vaikuttaa siltä, että olet päästämässä irti menneistä asioista ja tee se siis huoletta. Elämääsi saattaa astua uusia ihmis-suhteita, joidenka avulla näet asiat entistä selkeämmin. Yleisesti ottaen kummatkin enkelit kehottavat sinua katselemaan elämääsi hieman etäämmältä ja yrittää olla takertumatta prosessin nostattamiin tunteisiin.

/A
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #230 : 19.07.2012 16:06:56 »

Hei  Smiley

Millaista nousisi tähän loppukesään ja syksyyn.. ihan yleisesti.. hieman takkusasti mennään vähän kaikilla aloilla.. 
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #231 : 19.07.2012 16:20:53 »

Miltäpä näyttää, jatkuuko kyynistymiseni ympäristöäni ja elämääni kohtaan vai taittuuko tämä joskus positiivisempaan suuntaan? Jos suunta vaihtuu niin kauanko sitä tarvii odotella?

Hei Jerse,

Hyviä uutisia! Sinulla on itselläsi voima ja mahdollisuus päättää, että positiivisempi suunta alkaa juuri: NYT. Smiley

Katsotaaan kuitenkin vielä mikä kortti sinulle nousee. Sinulle nousi enkelikortti "Ayael".

On tarve hiljentyä, mietiskellä tai meditoida, jotta saisi objektiivisemmän kuvan itsestään. Näin kykenemme yhdistymään todellisen minämme kanssa. Näillä harjoituksilla on suuri painoarvo. Niiden avulla saavutamme suuremman itse-tietoisuuden ja oivallamme oman suuruutemme.
Joskus emme kuitenkaan halua nähdä sisäistä valoamme ja me suorastaan itse asiassa pelkäämme sitä. Emme kuitenkaan koskaan kykene löytämään mitään merkittäviä vastauksia ulkopuoleltamme, vaikka etsisimme kokonaisen ihmis-elämän. Tärkeimmät vastaukset ja vapahdus löytyy sisältämme. Meidän ei tarvitse kuin hiljentyä tai keskittyä näihin positiivisiin ominaisuuksiimme.
Tällä tavoin pystymme antamaan itsellemme anteeksi ja oppia tuntemaan omaa psyykettämme paremmin. Masennuksen kourissa tämä voi tuda valoa pimeimpiin nurkkiin ja näin vapahduksen painavista tunteista.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #232 : 19.07.2012 16:29:08 »

Heipä hei,

Kannan minäkin nyt korteni kekoon täällä foorumilla tarjoutumalla nostamaan kortteja halukkaille. Painotan, etten ole mikään ammattilainen vaan tavallinen intuitiivinen kuolevainen. (Jolla on enkeli kortit käytössään.) angel

Minulla on käytettävissäni Rebecca Bachsteinin "The Kabbalah Angel Tarot" -kortit, jotka ovat omasta mielestäni aina osuneet oikeaan ja todella monipuoliset. Aion myös käyttää intuitiivistä tunnettani siitä nostanko kysyjälle useamman kuin yhden kortin vai riittääkö yksi kortti avaamaan tilannetta hieman.
Kysymyksen pyytäisin muotoilemaan mahdollisimman hyvin ja tarkasti - Ja, vastaan myös yksityisviesteihin.

Katsotaan kuinka menee. Eli kysymyksiä kehiin - ken uskaltaa.  Wink

Vastailen, jahka kerkiän, mutta lupaan vähintään kerran viikossa tulla vilkaisemaan palstaa.

/A

Hei =) kysyisin parisuhteestani. Näkyykö jälkikasvua? Ja jos voin vielä kysyä työstäni että näkyykö sillä rintamalla mittään muutosta..kiitos sulle Cheesy

Hei Minzi,

Parisuteellesi nousi kortti "Haniah" ja koska kysyit nimenomaan jälkikasvusta tulkitsen sen niin, että on hyvinki mahdollista, että teille on tulosa jälkikasvua. Kortti puhuu siitä, että kannattaa antaa asioiden tapahtua omalla painollaan ja olla pakottamatta toivottua lopputulosta. Mielestäni tämä on oiva kortti kun kysyy raskaudesta sillä niinhän sitä usein sanotaan, ettei lapsi helposti tule jos sitä yrittää vaan silloin kun hänen aikansa on tulla. Kortti on myös toiveiden täyttymisten kortti, joten jos toivot lasta näyttäisi siltä, että saat toivomasi.
Työtilanteellesi nousi "Sitael", joka on onnenpyörä tai kohtalon pyörä tarotkorteista. Vaikuttaa siltä, että sinulle avautuu tai sinulle tarjoutuu uusi mahdollisuus työurallasi ja enkeli kehottaa rohkeasti tarttumaan siihen. Nyt voit oppia uutta ja kehittyä. Lähesty myös muita huoletta, sinulla on paljon annettavaa.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #233 : 19.07.2012 21:34:17 »

Hei vaan kaikille.

Tiedoksi, että katselen nyt kortteja silloin kun ehdin ja puran aika pitkää jonoa. Kysymyksia saa siis toki laittaa, mutta kannatta siis varautua siihen, ettei vastausta tule heti huomenna eikä varmaan ensi viikollakaan vielä. Olen siis juuri muuttanut uuteen maahan ja etsiskelen tällä hetkellä aktiivisesti töitä sekä tutustun minulle uuteen paikkaan.

Että kärsivällisyyttä, ystävät!

/A
tallennettu
Tiina1000
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #234 : 20.07.2012 02:40:21 »

Hei Ilveksen tytär,
katsoisitko minullekin korteista, kun ehdit.
Koko elämäni on myllerryksessä eli vaikeuksia sekä taloudellisesti, rakkaudessa että työn suhteen.
Palautuuko talouteni ennalleen ? Saanko ulkomailla asuvan miesystäväni Suomeen, jos, niin milloin ? Miten näet tulevan työtilanteeni?
Kiitos etukäteen!
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #235 : 21.07.2012 15:40:20 »

Minäkin kaipaisin vähän apua   Kiss. monien vuosien itsetutkistelun, lukuisten ahaa-elämysten ja anteeksi antojen jälkeen olen saanut kehoani paljon parempaan kuntoon, mutta jokin vielä mättää. Mikä asia vielä vaatisi huomiota, jotta saisin kehoni tasapainoon?
Avusta kiittäen  smitten

Hei etsiskelijä,

Sinulle noisi mielenkiintoista kyllä enkelikortti "Yeialel". Kortti puhuu hyväksymisestä ja siitä, että olet jo perillä. Tässä hetkessä voit todeta, että levoton elämä on takanasi päin ja olet vihdoin saavuttanut sisäisen rauhan. Koska kuitenkin kerrot, että jokin vielä mättää sanoisin, että nyt se oleellisin seikka, mitä pitää työstää on mahdollisen sairauden hyväksyminen.
Enkeli kehottaa myös pyrkimään löytää sisäisen tasapainon materialistisen ja henkisen välillä. Hiljentymällä ja keskittymällä sisäiseen valoosi löydät vastaukset, joita etsit. Eteesi tuodut haasteet kuuluvat korkeampaan kosmiseen suunnitelmaan ja ovat sielusi valitsemia. Olet tehnyt valtavasti työtä itsesi kanssa ja olet saamassa siitä palkkion. Jonkun läheisen tuki saattaa nyt olla sinulle korvaamaton apu oivaltaessasi mitkä ovat sisimmät toiveesi.
Minulle tulee sellainen tunne, että tekemäsi työ itsesi kanssa on ollut äärimmäisen arvokasta ja sinulla on paljon työkaluja taskussa jatkaaksesi itsetutkiskelua ja henkistä kehitystäsi. Nyt olet ikään kuin tehnyt suursivouksen ja voit halutessasi keskityyä johonkin tiettyyn asiaan tai haasteeseen. Meditaatio on oiva (ja ilmainen) apu, jota voi myös käyttää tukena paranemisprosessiin.

Toivottavasti vastaus oli avuksi. Tsemppiä.

/A


tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #236 : 21.07.2012 15:44:19 »

Hei Ilveksen Tytär <3 Toivon ehdottomasti kuulevani mikä on vastaus Suureen Sielun Rakkauteeni ! Ovatko rakkauden energiat tässä kesässä!  Meldaas rakas ystävä <3

Hei aadatar,

Sinulle nousi myös enkelikortti "Yeialel". Viesti on se, että tulet kokemaan rakkauden kruunauksen eli toisin sanoen sitoudut johonkuhun. Vaikuttaa siltä, että kyseessä olisi sielunkumppanuus ja, että liitto tuo sinulle sisäistä rauhaa. Paikkasi on juuri siinä missä oletkin ja olet nyt onnesi kukkuloilla.

Hih, kiva tuoda tällaisia uutisa.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #237 : 21.07.2012 16:03:51 »

Hei, minäkin olisin halukas kuulemaan mitä minulle nousee .... mulla ehkä useampi asia mikä hieman kysymysmerkillä Undecided, esim. mihin suuntaan parisuhteeni on menossa, onko tulossa tähän parempi muutos vaiko ihan uusi ihminen odottaa ja jos niin meneekö vielä kauan  ?, ja entä opiskelujeni jälkeen töiden tarjonta, löydänkö sen työn mikä on "mun juttuni" ? ja terveydentilani ylipäätään.  Kiitos  Smiley

Hei Jeleh,

Nostan sinulle kolme korttia noihin eri osa-alueisiin.

Ensimmäisenä nostin parisuhteellesi kortin. "Lehahel" enkeli viestittää siitä, että suhde on himan hutaralla pohjalla. Onko sinulle paljon yhteistä kumppanisi kanssa? Jotkut ihimis-suhteet ovat asetettu tiellemme tekemään elämäsätämme hauskemman tai mukavamman, mutta niissä ei ole pidempi-aikaisen suhteen vaatimaa syvyyttä. Kenties pidät kiinni suhteesta, joka on jo täyttänyt tehtävänsä niin sanotusti. Välillänne vaikuttaa olevan intohimoa, mutta riittääkö se sinulle? Uutta suhdetta en nyt tähän tilanteeseen vielä näe. Kenties sinun olisi hyvä tehdä päätös siitä haluatko jatkaa nykyisen kumppanisi kanssa ja sen jälkeen katsoa tulevaa.

Opiskelun jälkeiseen tilanteeseen kysyin neuvoa heilurilta. Vaikuttaa siltä, että työllistyt haluamallesi alalle ja löydät kyllä sen, joka on sinun juttusi.

Terveydellesi nostin kortin "Haniel", joka on kaunis kortti saada tähän kysymykseen. Enkeli puhuu positiivisesta asennoitumisesta ja luonnon parantavista voimista. Ota askeleita kohti askeettisempaa elämää ja anna yksinkertaisten asioiden tuoda tasa-painoa niin tunne-elämääsi kuin fyysiselle terveydellesi. Kävely metsässä, meren rannalla tai vaikkapa puistossa voi rauhoittaa mielen ja antaa uutta energiaa.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #238 : 21.07.2012 16:05:55 »

Minäkin laitan kysymyksen: selviääkö asunto asiamme kivuttomasti, vai mutkistuuko juttu

[/quote

Hei Mollamaija,

Kysymyksesi oli yksinkertainen, joten vastaan siihen heilurin avulla. Vaikuttaa siltä, ettei asunto asianne selviä täysin kivuttomasti. Tulee siis vielä mutkia matkaan.

/A
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #239 : 21.07.2012 16:13:40 »

Hei Ilveksen tytär, haluaisin tietää onko avioliitollani tulevaisuutta ja onko jotain  muutosta tapahtumassa?
Kiitos Smiley

Hei Akriel,

Nostin avioliitollesi kortin "Zadikel" ja sittemmin tilanteeseen nousi myös vahigossa toinenkin kortti; "Reyiel."

Kortit yhdessä viittaisivat siihen, että tämänhetkinen tilanne tulee järjestymään. Olette kumppanisi kanssa kasvaneet hieman erilleen, mutta näkisin, ettei ero ole välttämätön. Mikäli olette kummatkin samoilla linjoilla ja haluatte jatkaa pystytte yhdessä järjestelmällisesti työstämään suhdettanne. Saat jostain lisää voimia läpikäydä vaikeita asioita tai erimielisyyksiä ja tilanne helpottuu kyllä.

/A
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23
  Tulostusversio  
 
Siirry: