Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelinurkka  (Luettu 284690 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #270 : 26.10.2007 10:42:34 »


Arkkienkeli Jofiel työskentelee keltaisen viisauden ja selkeyden säteen alla.

Hän inspiroi ja auttaa löytämään luovia uusia ajatuksia. Hän auttaa löytämään viisauden ja avoimuuden kaikelle uudelle.

Hänen erikoistehtävänsa on auttaa opiskelijoita ja opettajia. Hän auttaa sinut tahdikkuuteen ja antaa sinulle näkemystä haasteellisissa tilanteissa.

Pyydä Arkki-enkeli Jofiel avuksesi kun tarvitset uutta näkemystä ja luovuutta uuden löytämisessä.



tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #271 : 28.10.2007 19:41:10 »


http://i131.photobucket.com/albums/p315/ovivip/fantasy/153.gif

SA ~ smitten
*********************************'


 angel    angel    angel    angel    angel    angel     angel



BELIEVE IN ANGELS ~ THEY BELIEVE IN YOU!


The more I believe in Angels
The more I see them all around me.
In friends, family and acquaintances.
It's amazing how much goodness you can see,
If only you believe.
"Wherever you go, whatever you do,
may God's angels watch over you."

~Author Unknown~


http://i131.photobucket.com/albums/p315/ovivip/hug/004.gif


tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #272 : 03.11.2007 12:56:46 »




Elämän arvo
Ei elämän arvo
riipu sen pituudesta,

eikä ihmisen merkitystä
mitata hänen saavutustensa määrällä.

Lyhytkin elämä
on kokonainen.

Päivänkin matkalla
voi nähdä olennaisen.

Elämä on arvokas
sen itsensä tähden.
*****
Tahtoisin toivoa sinulle
jotakin oikein hyvää,
enkelinsiipien havinaa ja iloa,
onnea syvää.

Tahtoisin toivoa sinulle,
mitä en itse voi antaa.
Saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissään kantaa.

-Anna-Mari Kaskinen
tallennettu
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #273 : 03.11.2007 14:23:17 »

Ihanaa musiikkia  smitten

Arkiviisu, kiitos, että linkitit tuon videon tänne!
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #274 : 08.11.2007 02:16:12 »


Hiljainen yö 7.11. tapahtumien jälkeen ... radiota kuunnellessa ja foorumia selaillessa .. ja hetki sitten alkoi soida ÄNGEL I MITT RUM - Eva Dahlgren

ÄNGEL I MITT RUM - ENKELI HUONEESSANI - HUONEESSANI ASUU ENKELI
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=13668.msg122204#msg122204

Huoneessani asuu enkeli
Hänellä on pesä pääni yllä
Hän saa minut levolliseksi
ja hän kuiskii minulle
Kaiken minkä sinulle sanon
...
Toinen enkeli asuu kehossani
Hänellä on mitä kaunein sielu
Hän on rakkautta ja toivoa
ja hän kertoo sinulle
Kuinka paljon rakastan sinua
...
Jalkojeni vieressä asustaa henki
Joka puhaltaa lämpöä iholleni
Se kutittaa ja näit että hymyilin
Mutta kun hän hengittää päälleni
se on ehkä siksi että tulisit
Ja lämmittäisit minua
...
Tässä minä olen kaiken sen muun kanssa
Joka tekee minusta kokonaisen
Ja toivon, toivon että sinä jaksat
Ja että enkeli huoneessa
Se on hän, jonka näet
- Eva Dahlgren-
Pieni paperinpala, jolla runo itselläni  on , on jo kellastunut ja reunat hieman käpristyneet - mutta sen sanoma on alati uusi ja antaa toivoa - ainakin itselleni- niissä hetkissä - kun tuntee ja kokee että tulisipa joku. juuri nyt ja tarttuisi käteeni - kulkisi hetken matkaani kanssani - vaikka ihan hiljaa - kyselemättä - tulisi vain ja olisi läsnä minulle...

Sitä toivon sinullekin...


Kotkansilmä  Kiss  http://www.worth1000.com/entries/98000/98496xeGD_w.jpg



Rauha olkoon siellä, missä olet
http://i236.photobucket.com/albums/ff261/recadosanimadosamizade/gifsamizade/mulherparaiso.gif
" taaviisuinen 
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #275 : 16.11.2007 14:16:56 »


Omasta meilipostistani terveisinä ....  smitten

*********************************'

PYYTEETÖN RAKKAUS

Rakkauden kosminen liekki on syttynyt sydämissämme. Huomaat sen erityisesti siitä, että pyrit auttamaan muita heidän matkallaan. Te muistatte varmasti kuinka myötätunto on ainut teidän lahjoistanne joilla todellisesti voitte auttaa läheisiänne. Ja haluan korostaa " ETTÄ"  myös itseänne. Vaaditte usein itseltänne aivan liikaa, ja sen vuoksi näännytte näennäisesti taakkanne alle. Huolehtikaa ensisijaisesti omista tunteistanne, omasta rakkaudestanne ja puhtaudestanne. Emme voi riittävästi korostaa sitä, että pitäisitte itsenne valon tilassa jokaista päätöstä, jokaista ajatusta ja jokaista tunnetta luodessanne. Siten ja vain siten voitte olla varmoja siitä, että elätte valosta ja rakkaudesta.
 
Vanha energia on nyt täysin poistumassa teistä ja olette pian astumassa täydelliseen valoon. Useiden kohdalla se tarkoittaa vanhoista asenteista, vanhoista solmituista sopimuksista ja vanhoista rajoittuneista näkökulmista luopumista. Myötätuntoa itseänne kohtaan. Loitte paljon sopimuksia maan päälle tullessanne, mutta meidän täytyy edelleen muistuttaa tietä siitä, että te teitte sen hetkisen energiatilan mukaan. Nyt olette astuneet uuden luomisen aikaan ja voitte uudelleen luoda sopimuksenne. Pyydämme teitä siis kääntymään sielunne puoleen ja uudelleen ohjelmoimaan sielunne siihen pyhyyteen joka nyt syttyy sydämissämme.
 
Marraskuun lopun aika on erityisen merkittävää sillä nyt tarkastelemme uutta aikaa ja uutta luomistyötä. Tulette huomaamaan kuinka voimakkaasti teidän tarvitsee uudelleen arvioida toimintanne, ennen kuin astutte luomukseenne. On valintoja joita teidän tulee tehdä, sillä kun uusi energia toden teolla käynnistyy joulukuussa, on aika astua elämän kulkuvälineeseen ja kulkea eteenpäin.
 
Halauksin Sari.

http://www.jatulintarhassa.info


tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #276 : 30.11.2007 11:54:23 »


LUOMINEN

Luominen on alati muuttuvaa liikettä, joka muokkautuu todellisuudeksi ajatustemme, toiveidemme, tunteidemme ja toimintamme mukaan. Sen vuoksi tasapaino ja eläminen sydämen totuudestamme lähtien muokkaa tämänhetkisen elämämme voimakkaimmin rakkautta heijastavaksi. Sydämen tilan kautta luominen luo rakkaudellista elämää ja itsemme parantaminen auttaa meitä vapauttamaan tilaa uudelle energialle, vapautta henkemme syvällisistä toiveista lähtien.
 
Tämän hetken todennäköisyys muuttuu jokaisen valintamme myötä. Yksi hetki voi ratkaisevasti muuttaa huomisen. Yksi ajatus voi kääntää elämämme suuntaa. Yksi tunnetila voi rajoittaa luomasta toiveitamme todeksi. Yksi rajoittava sana voi kääntää runsauden virtauksen pienemmälle. Ole tarkka siinä mitä luot. Jokaisen epäonnistumisen jälkeen käytä positiivisia affirmaatioita ja vahvista sitä että luot uudelleen. Kun elämässämme tapahtuu asioita jotka saavat sinut kimpaantumaan, luot tunnetilan kautta rajoituksen... useimmiten. Saatat sanoa, tiesin tämän, tämä ei koskaan onnistu! Et silloin luultavasti luo positiivista tulevaisuutta, vai miten? Ajatustemme hallinta auttaa meitä tyynnyttämään nopeasti ilmeneviä tunnetiloja, jotka nopeasti pyrskäyttävät sanat ulos mielestämme. Usein etenkin ollessamme sen negatiivisella laidalla. Tästä olet oppimassa, kuinka mestaroida itseäsi! Kuinka ei hallinnan kautta, vaan rauhan ja rakkauden kautta tyynnyttää sisimpäsi luomaan ykseyden tilassa Jumalallisesta voimastasi, viisaudestasi, rakkaudestasi Rauhan tilassa.
 
Luon tietoisesti elämässäni. Luon silloin tietoisesti elämässäni kun arvostan itseäni, viimeinen mahdollisuus luomisen toteuttamiselle toteutuu NYT hetkessä. Tällöin voimme omalla käytöksellämme yhä vaikuttaa siihen mitä lähdemme toteuttamaan. Monien asioiden järjestely henkitasolla maadoitetaan useiden sopimuskumppaneiden kesken ts. luomme yhdessä koko ajan. Olemme toisillemme herättäjiä, avustajia silloin kun autamme toisiamme näkemään mitä sielumme haluaa herättää meissä tietyillä tapahtumilla. Olemme toistemme tienviittoja ja opettajia. Elämämme jokaisena hetkenä.
 
Joulukuu alkaa rakentaa uutta vuotta voimakkaasti. Olemme nyt käyneet marraskuun ajan voimakasta luomisen aikaa. Nyt luomuksemme on valmis! Olemme valmiita astumaan uuteen energia aaltoon joulukuussa. Sen vuoksi enkelit pyytävät meditoimaan kanssamme sydän tilaan. Sydämen pyhän tilan meditaatio on voimakas avaaja. SE auttaa meitä luomaan valosta ja pysymään tasapainossa. Tämän enempää enkelit eivät paljasta, sillä hekin kunnioittavat luomisen tilaa, teidän energiaanne ja ajan kehystä.


Halauksin, Shari
http://www.jatulintarhassa.info
« Viimeksi muokattu: 30.11.2007 13:05:53 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Riccha
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #277 : 09.12.2007 02:00:14 »

Hei olen täällä aika uusi kävijä.
Toivottavasti kysyn tätä oikeassa paikassa: olenko nähnyt vai kuvittelenko nähneeni?

Olin auto-onnettomuudessa, jossa auto meni katolleen. Itse istuin vänkärin paikalla ilman turvavöitä. Autossa oli kolme muuta minun lisäksi. Auton pyörimisestä tms. minulla ei ole mitään havaintoa, vaan ainoa havainto tuosta on: Katson ikkunasta ulos ja näen enkelin penkalla seisomassa. Jotenkin menen (leijun) tuon enkelin luokse ja otan häntä käsistä kiinni ja katson silmiin. Kovasti ihmettelen miksi hän on ihan minun näköinen. Olo on todella rauhallinen. Hetken olemme näin käsikkäin ja sitten ajaudun pois enkelin luota. Seuraava tilanne on se, että auto on katollaan ja siis istun auton sisätiloissa katon päällä ja heilutan selkänojaa (ilman suunnat hieman sekaisin). Muille ei tullut onnettomuudesta mitään, yhdelle pieni naarmu. Minulla oli kasvoissa noin viisi senttiä pitkä haava sekä muita pinta naarmuja.

Osaisiko joku valaista pitkään mielessäni ollutta kysymystä; eli näinkö oikeasti enkelin (joka oli minun näköinen) vai olenko kuvitellut tuon tilanteen? Tätä todellakin mietin usein, kenellekään en asiasta ole uskaltanut puhua. Toisaalta ajatus tuntuu edelleen rauhoittavalle kun taas toisaalta... näinkö vain näkyjä. Shocked
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #278 : 09.12.2007 10:58:00 »

Hei olen täällä aika uusi kävijä.
Toivottavasti kysyn tätä oikeassa paikassa: olenko nähnyt vai kuvittelenko nähneeni?

 Katson ikkunasta ulos ja näen enkelin penkalla seisomassa ... Jotenkin menen (leijun) tuon enkelin luokse ja otan häntä käsistä kiinni ja katson silmiin. Kovasti ihmettelen miksi hän on ihan minun näköinen. Olo on todella rauhallinen. Hetken olemme näin käsikkäin ja sitten ajaudun pois enkelin luota. Toisaalta ajatus tuntuu edelleen rauhoittavalle kun taas toisaalta... näinkö vain näkyjä. Shocked


   angel

Ja tervetuloa tänne astrofoorumille http://www.nwcreations.com/wholesale_large_jpgs/ThePathwayOfDivineLove.JPG

ja sydämestäni kiitos että kerrot meille Tämän Elämäsi Tapahtuman - sillä aivan varmasti se sama rauha joka pn sinut täyttänyt sillä hetkellä kun Enkelisi kohtasit - niin sama rauha , koskettaa nyt sanojesi kautta - ja hänen Enkelin läsnäolo tuntuu vahvasti .... kirjoitan sinulle vielä lisää - nyt  tulee vahvasti tämä olo ETTÄ hiljennyn tähän rauhaan joka viestisi kautta koskettaa  - ja laitan sinulle lempirunoni .... joka saattaa antaa vastauksia - kuulumisiin

http://www.nwcreations.com/wholesale_large_jpgs/TheAngelofLight_Sound.JPG
- kiittäen aaviisunen

ENKELI
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=13668.msg122204#msg122204

Huoneessani asuu enkeli
Hänellä on pesä pääni yllä
Hän saa minut levolliseksi
ja hän kuiskii minulle
Kaiken minkä sinulle sanon
...
Toinen enkeli asuu kehossani
Hänellä on mitä kaunein sielu
Hän on rakkautta ja toivoa
ja hän kertoo sinulle
Kuinka paljon rakastan sinua
...
Jalkojeni vieressä asustaa henki
Joka puhaltaa lämpöä iholleni
Se kutittaa ja näit että hymyilin
Mutta kun hän hengittää päälleni
se on ehkä siksi että tulisit
Ja lämmittäisit minua
...
Tässä minä olen kaiken sen muun kanssa
Joka tekee minusta kokonaisen
Ja toivon, toivon että sinä jaksat
Ja että enkeli huoneessa
Se on hän, jonka näet
- Eva Dahlgren-
Pieni paperinpala, jolla runo itselläni  on , on jo kellastunut ja reunat hieman käpristyneet - mutta sen sanoma on alati uusi ja antaa toivoa - ainakin itselleni- niissä hetkissä - kun tuntee ja kokee että tulisipa joku. juuri nyt ja tarttuisi käteeni - kulkisi hetken matkaani kanssani - vaikka ihan hiljaa - kyselemättä - tulisi vain ja olisi läsnä minulle...

Sitä toivon sinullekin...  taaviisuinen

 Wink klikkaa kuvaa
« Viimeksi muokattu: 09.12.2007 11:01:19 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #279 : 16.12.2007 10:22:39 »

http://www.tiiart.com/html/novellit.htm#lumienkeleita
kirjoitettu syyskuussa 2000

Jouluyö
http://apod.nasa.gov/apod/image/9910/polaris_pacholka.jpg
Katselin sitä lumoutuneena, mykistyneenä. Se valaisi koko pohjoisen taivaan. En ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa, mitään niin kaunista ja samalla niin hämmentävää. Se aivan kuin voitti yön synkkyyden pelastaen päivän kuolemasta. Voitokkaasti se loisti halki yön pimeyden halki yön pimeän avaruuden, eikä taivas ollutkaan enää niin tumma.

- Nyt sisälle sieltä!
- Joo, joo, koko ajan!
- Mitä sinä siellä edes teet?
- Kunhan istun.
Se ei ollut pelottava. Se ei ollut uhkaava, vaan se ikään kuin hyväili rauhoittavalla lempeydellään.

Varmasti joku menee tuon tähden luo. Varmasti se johdattaa seuraajansa maailman suurimman aarteen luo.Minulle se on liian kaukana, vaikka tuntuu, että voisin koskettaa sen kirkkautta. Joku löytää jotakin ihmeellistä. Joku saa rauhan, vieläkin suuremman kuin minä tähteä katsellessani tunnen. Olen onnellinen.
- Nyt kyllä riittää siellä istuminen!
- Ei vielä äiti! Ei vielä.
- Mitä sinä siellä oikein...
- Istunpahan vaan.

Olisinpa minä hän. Pääsisinpä minä valon luo. Istun majamme edustalla banaanipuun varjossa, tähden loisteessa. Ehkä tavoitan sen jos kiipeän puun latvaan. Kuka valon löytää?
- Ja nyt jos et heti tule nukkumaan, niin... heti alas sieltä puusta!
- Mutta äiti, katso! Eikö olekin upea! Oletko koskaan nähnyt mitään näin kaunista?
- Kaunishan se on. Tule nyt.

Minä olen nähnyt jotain ainutlaatuista. Toista tällaista yötä ei tule. Tämä on suurempaa, ihmeellisempää, kuin saatoin kuvitellakaan voivani kokea. Haluan lähemmäksi, lähemmäksi.
- Minä menen nyt nukkumaan. Älä aamulla valita, jos tiikeri on syönyt jalan. Itsepäinen olet!

Kauneinta mitä koskaan olen nähnyt. Silti kaikki eivät ymmärrä, vaikka näkevätkin. Mutta minun sydämeni pakahtuu onnesta ja ilosta. Näen tummat kasvoni lammen tyynestä pinnasta. Mustat kiharat kimmeltävät tähden loisteessa. Tiikerin loistavat silmät heijastuvat vedestä. On hiljaista. Linnut pidättävät hengitystään. Ruohokaan ei huoju.
Hiljaisuus.
Jotain merkittävää on tapahtunut.

http://www.debbywerthmann.com/images/star.jpg

http://www.tiiart.com/art/kuvat/art-tiia/2006-08-12-tiia1.jpg
www.tiiart.com
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #280 : 19.12.2007 13:23:54 »

http://www.meraylah.co.uk/html/home/gallery/earthAngel.htm
http://ihanatenkelit.suntuubi.com/index.php?cat=19


    MYÖNNYTYKSIÄ
    ITSELLESI


    ⇒ Sinä saat tavoitella unelmaasi

    ⇒ Sinulla on lupa nauraa ja pitää hauskaa

    ⇒ Sinä saat pitää mistä pidät ja olla
        pitämättä mistä et pidä, siitä riippumatta,
        kuinka monta ihmistä on kanssasi eri mieltä

    ⇒ Sinä saat varata aikaa itsellesi, vaikka sinun
        olisi tehtävä kovastikin työtä sen vuoksi

    ⇒ Sinä saat olla luova

    ⇒ Sinulla saa olla huono päivä

    ⇒ Sinä saat, ja ehkä jopa pitääkin, tehdä virheitä

    ⇒ Sinä saat muuttaa mieltäsi

    ⇒ Sinä saat olla tietämättä kaikkia vastauksia

    ⇒ Sinä saat olla ottamatta tätä listaa huomioon


http://www.vionline.com/pix/gallery/eangel.jpg

 http://dl4.glitter-graphics.net/pub/655/655554or314xjc28.gif

Tuli ja vesi .... Aurinko ja Kuu ...
http://liveyourtruth.com/db1/00071/liveyourtruth.com/_uimages/Picture001.jpg

****************************

ja tässä parikin hyvää linkkiä https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=22120.msg177431#msg177431


« Viimeksi muokattu: 19.12.2007 13:28:34 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #281 : 22.12.2007 10:11:35 »

Enkelinurkan joulutervehdys tulee aaviisuisen meilipostista  smitten

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hopeasulka
DINA REES
http://dianavandenberg.no.sapo.pt/DinaRees.jpg  kuva löytyy linkistä http://dianavandenberg.no.sapo.pt/cronespage.htm ( linkit lisäsi aaviisuinen)

1980-luvulla ulkomaiset henkisen alan vieraat olivat vielä harvinaisia ja usein he herättivät suurta huomiota. Vaikka en itse osallistunut Dina Reesin seminaareihin, koin silti voimakkaasti niiden vaikutuksen.

Pian noiden vuosien jälkeen menehtynyt Dina Rees oli ihmeellinen 'enkeliolento'. Seuraavassa lainauksia hänen seminaarimonisteestaan vuodelta 1986:

"Sanaa rauha emme ainoastaan kuule usein, vaan sen vuoksi tehdään paljon työtä - nimenomaan Suomessa. Tämä kansa on esimerkki kansasta, jolla on ymmärrystä ja sydän. Rauhan ylläpitäminen edellyttää ihmisyyttä - eikä ihmisyys tarkoita vain tervettä ihmisjärkeä ja hienostuneita tapoja, vaan myös sydäntä. Ja sydämen ymmärrän energiaksi, joka mahdollistaa meille kohtalomme kantamisen."

Sana 'kohtalo' on alunperin merkinnyt metsästäjän osuutta yhteisestä saaliista. Kohtalon kantaminen - on myönteinen asia. Saan osani yhteisestä annista, se on ravintoa minulle ja läheisilleni, se mahdollistaa. Jos pakenisin kohtaloani, se merkitsisi että en ota omaa osaani yhteisestä ravinnosta!!!

"Kun Kalevalaa lukee hyvin tarkkaavaisesti ja tietoisesti, ja tarkastelee lukemaansa tieteelliseltä kannalta, käy selville, että papit ja papittaret tuona aikana osasivat lukea akasha-kronikkaa. Kalevalassa on hyvin paljon tallella henkistä ja ylimaallista tietoa."

"...että jokaisen ihmisen tulisi harjoittaa tätä luonnonlakia ja mietiskellä... Rukoukseen sisältyy valtava energia ja voima, jota tietämättömät ihmiset sanovat ihmeeksi."

"Mittauslaite oli saanut meidät vakuuttumaan siitä, että voima joka oli lähtenyt kuolevasta ja rukoilevasta naisesta, oli 55 kertaa suurempi kuin mainitun radioaseman. Eivätkä laitteemme olleet edes riittäneet mittaamaan koko voimaa, joka virtasi rukoilijasta."

"Kävi selville, että maapallostamme on olemassa alkumuotti, joka kaikkina aikoina tulee avuksi..."

Luukkaan evankeliumin Jeesus-lapsessa voimme kokea tällaisen ihmisyyden puhtaan 'alkumuotin', henkisen alkuolemuksen, jonka läheisyyden Kristus ystävineen joka vuosi lähettää meille.

"Pyhän eepoksenne 50. laulu osoittaa, että kirjoitetut sanat lähettävät voimakasta energiaa... Kirja on äärettömän viisauden kirja ja edustaa korkeaa henkisyyden astetta."

Myös eri kansojen pyhät kirjat, eepokset, on laulettu aurinkotuulen mallin mukaan... Pyhiä eepoksia aina laulettiin. Ihminen värähtelee kosmoksen kanssa harmoniassa... On erittäin tärkeää että opitte uudelleen laulamaan Kalevalaa."

Nythän meille on Lönnrotin Kalevalan lisäksi myös uusi Kalevalaisen Kulttuurin Liiton julkaisema Uuden laulun Kalevala, joka on entistä laulettavampi, ulottuu entistä laajemmalle kaikkiallisen suuren Laulun maille.

"Ja koska meissä on liian vähän iloa, me kärsimme. Älyllisyys ei sulje pois iloa ja laulua, vaikka siltä näyttääkin. Meidän tulee siis enemmän harrastaa laulua... Kuulemamme aurinkotuuliäänet lisäävät ymmärrystämme; auttavat meitä avautumaan uudella tavalla."

"Einstein: Tehtävänämme on vapautua tästä vankilasta, jossa antaumuksemme piiri laajenee niin, että voimme syleillä kohtaamiamme eläviä olentoja ja samalla koko luontoa kauneudessaan."

"Meidän tulee rakentaa voimakas energiakenttä. Jokaisen tulee osallistua siihen. Tämä energia tulee antamaan meille valtavan suojan ympärillemme. Ulkoa uhkaavan vaaran voimme muuttaa sillä täysin... Kun miehellä ja naisella on keskenään vaikeaa, he voivat tuottaa tällaisen energiakentän ja välttyä paljolta pahalta. On erittäin tärkeä osata käyttää tätä energiavaraa."

"Suomen luonnolla on vielä korkeat värähtelyt: se on vielä hyvin terve... Eivät ainoastaan kasvit paranna, vaan myös puut ja vesi. Monissa lähteissä on voimakkaita parantavia voimia."

"Näin hänelle (De'Chardin) oli selvää, että Kristus kantaa itsessään koko kosmoksen ja kaikkien sen muunnosten evoluution ja että Kristus itse on avaruuden ja ajan yläpuolella."

"Kuuntelin Sibeliusta tuskin lainkaan korvillani vaan pelkästään sydämelläni, ja pystyin näkemään myös sen suuren määrän valoa, joka hänen teoksissaan on. Meidän pitäisi paljon enemmän tajuta näitä sanomia, sielunsanomia, joita meille on jätetty... Aina kun kuuntelemme, meidän tulisi olla kiitollisia siitä."

"Jean Sibelius toi tajuntaani Suomen metsät, kasvit, eläimet, järvet ja elämän täällä."

"Himalajalla olen tavannut intialaisen tablarummun soittajan, joka sanoi minulle, että siitä lähtien kun hän oli kuullut kantelemusiikkia, hän oli tiennyt että Suomi on ikivanha maa, yhtä vanha kuin hänen kotimaansa.."

Yhteislaulu - Mä oksalla ylimmällä - "Kiitän teitä kaikesta sydämestäni, kun lauloitte minulle pyhän laulunne. Olen niin liikuttunut, että kyyneleet tulevat silmiini, enkä yritäkään peittää niitä. Minulle se oli sydämen laulu. Kun lauloitte sen, tunsin, että siinä on paljon ylimaallista voimaa. Minusta tuntuu että teidän tulisi laulaa sitä paljon useammin. Kun maanne tarvitsee suojaa, se saa sitä tästä laulusta. Vien mukanani tämän teidän lahjanne. Kiitoksia."

"Laulakaa taas lapsillenne kehtolauluja vanhan suomalaisen tavan mukaan. Ne olivat pyhiä lauluja. Ne tulevat suojelemaan teitä. Kun sukupolvet teidän jälkeenne kertovat tästä voimasta, he tietävät että te olitte niitä, joilla oli rohkeutta ottaa perinne uudelleen käyttöön -  voimat, joita kansanne niin kauan on varjellut."

"Tämä voima maassanne on erittäin kehittynyttä. Säilyttäkää se tälle maalle. Tulette tarvitsemaan sitä tulevaisuudessa ja voitte sen välityksellä auttaa monia muita kansoja."

"Kun käytte hänen (Sibelius) asuinpaikassaan (Ainola), nähkää se pyhänä paikkana eikä vain turistinähtävyytenä, jossa kuuluisa ihminen on elänyt. Siellä asui yksi aikamme suurimmista sieluista, yliluonnollisen profeetta. Hän kokosi Suomen voiman, kantasuomalaisista aina nykyaikaan saakka..."

"Kun mietiskelin tuossa paikassa koin syvää rauhaa ja hiljaisuutta. Minulle kerrottiin että joutsenet lensivät yhä uudelleen korkealla paikan yli, ja joutsen on symbolinne luovasta jumalasta. Joutsen esiintyy samassa symbolisessa merkityksessä monissa eri maissa. Kun kuvittelemme sitä maisemaa, jossa Sibelius eli, ja näemme joutsenten lentävän sen yli, ja ymmärrämme sen henkisen sanoman, niin ehkä sydäntämme koskettavat ne suuret asiat, joita teidän aikananne täällä tapahtuu."

"Jean Sibelius oli suuri tietäjä. Paikassa, jossa hän eli, hän ei sallinut mitään muutettavan: yhtään puuta ei saanut kaataa, ei laittaa vesijohtoa, vesi haettiin kaivosta. Hän ei sallinut häirittävän sitä maailmaan, joka siellä eli. Hän tiesi että se oli paikka, johon henkinen maailma laskeutui."

"On oikeastaan vain kaksi kansaa - ja kolmantena itse Buddha - joilla on niin pyhä kosmologia: Intia, itse Buddha, Suomi, joiden pyhissä kirjoissa esiintyy kuoleman valtakunta. Yksi niistä on Suomen Kalevala, jossa on tieto kuolemattomasta sielusta, paikasta, jonne sielut menevät."

"Olen löytänyt Kalevalasta niin paljon yliluonnollista, kosmista ja taivaallista. Sininen hirvi on myös luonteeltaan yliluonnollinen. Sinisellä värillä on joko kosminen tai taivaallinen merkitys. Myös Vedoissa ja muissa pyhissä kirjoissa sininen väri kuvastaa taivaallista, kosmista energiaa. Jumalallinen inkarnaatio näyttäytyi sinisenä - se oli Krishna ja mustansinisenä se oli Rama."

Ja jälleen Jouluun. Evankeliumit ovat henkistä historiaa, eivät maallista. Luukkaan evankeliumin Jeesus-lapsessa voimme kokea ihmiskunnan pyhän alkuolemuksen, alkulapsen ihmeellisen viattomuuden, saman olennon joka kerran Intiassa keveästi lähestyy ihmiskuntaa Krishnana, ja joka sitten kokonaisuudessaan laskeutuu paimenten evankeliumin Jeesuslapseen, luodakseen lähestyvälle Kristukselle täydellisen puhtaan kehon.

Ja Buddhan henkikeho on se, joka luo ihmisen alkusielulle tien maan ääreen, enkelit laulavat hänen henkikehossaan.

Rakkaudella

Matti

****************************
SYDÄMELLINEN KIITOS VUODESTA 2007. KIITOS KAIKILLE HOPEASULAN JA KOTKANSULAN LUKIJOILLE, KIITOS KAIKILLE MEDITAATIOTILAISUUKSIIN OSALLISTUNEILLE, KIITOS TUKIMAKSUISTA, KIITOS OSALLISUUDESTANNE!

LAULAKOON JOULUILO SYDÄMISSÄNNE!

Suurella kiitollisuudella
Matti

« Viimeksi muokattu: 22.12.2007 10:35:07 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #282 : 23.12.2007 17:29:35 »

Lainaus
Luoja on antanut meille antamisen ja vastaanottamisen lahjan jota voimme todentaa sydänkeskuksemme kautta. Ykseys, jokainen hetki elämässämme todentuu ystäviemme ja rakkaidemme kautta. Mitä läheisempi ystävä sen selkeämmin hän toimii peilinä itsellemme. Voimme nähdä toisessä itsemme heikot kohdat, jotka tarvitsevat rakkauden voimaa. RAkkautta eheyttämään sydämemme.
 
Luottaessamme elämään ja sen pyhään järjestykseen saamme ilon toimia oman tietoisuutemme äärilaidoilla. Olet valo ja rakkaus. Elämäsi heijastaa sitä tasapainoa joka elää ja todentuu sydämessäsi. Kun annat luvan rakkauden laskeutua sydämeesi annat luvan itsellesi luottaa elämään; sieluusi, luoja-itseesi, sen ohjaukseen ja pyhään ajoitukseen. Kukaan meistä ei todellisuudessa onnistu elämään ilman rakkautta, onneksi! Joulun aikana harjoittelemme sydänkeskuksemme avoimuutta antamisen ja vastaanottamisen muodossa. Anna läheisillesi aikaa, lämpöä, rakkautta sylin täydeltä. Sinä ansaitset sen. Rakkaus on kuin hengitys, niin paljon kuin sitä annat, niin paljon täytät itseäsi. Rakkauden rytmi on luonnollinen sisään ja ulos hengitys.
 
Rakkaudellista ja Täyttymyksellistä sydänlämpöistä Joulua!
 
Joulukuun kaksi tärkeintä päivää ovat lauantai aamu 08.08 Jolloin aurinko astuu Kauriin merkkiin. Auringon ja Jupiterin yhtymä herättää myötätunnon, anteliaisuuden ja hyvän tahdon. SE vie kohti sisäistä arvokkuutta, henkisyyden nousua ja oikeudenmukaisuutta. Optimismi ja itseluottamus nousevat pintaan. SE luo mahdollisuuden toimia arvokkaalla ja harmonisella tavalla.
 
 
Maanantai - täysikuu. Voimakkain vaikutus tuntuu 03.16. Voimakasta Kristus rakkauden ilmentämisen aikaa. Tällöin on mahdollista yhdistyä meditaation kautta Kristus tietoisuuteen ja avautua sydänkeskuksessaan vastaanottamaan maailmankaikkeuden valorakkautta.
 
Astrologiset yhtymät lähteestä HTTP:www.natha.fi
 
 
 
 
Halaus Sinulle ja Kiitos vuodesta 2007. Hiljennytään Joulun taikaan ja Uuden vuoden uusien mahdollisuuksien tuuliin. 
 
Vuosi 2007 on ollut irtipäästämisen ja irtautumisen aikaa. Se on voinut todentua kohdallamme ihmissuhteiden, asenteiden, arvomaailman tai materiaalisen maailman kautta. Vuosi 2008 tuo uuden mahdollisuuden yhdentyä ikuisuus itseensä. Se luo uusia mahdollisuuksia todentaa omaa elämää ~ luomustaan sen kauneimmassa luomuksessa, itsessä.
 

 
Halauksin, Shari
http://www.jatulintarhassa.info/

« Viimeksi muokattu: 23.12.2007 17:33:25 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #283 : 04.01.2008 16:13:52 »




Pieni Tähti

Pieni tähti loisti taivaalla. SE tiesi olevansa kaunis ja se kuuli kuinka sen sisältä kuului vaimeaa tähtien helinää MUTTA se ei tiennyt olevansa yksi muiden joukossa. Sillä oli suunnaton kaipaus saada tulla huomatuksi. Oikeastaan se ei tiennyt mitä se kaipasi, koska se ei ollut milloinkaan tuntenut sitä tunnetta, mitä se niin kovasti janosi.

Pieni tähti loisti iltaisin taivaalla ja yritti antaa ihmisille valoaan. Ihmiset ihastelivat sitä, mutta siltikään tähdestä ei tuntunut siltä, miltä olisi pitänyt. Aamu toisensa perään Tähti mietti, onko todella niin, että kaikki on yhtä suurta tyhjää.

Sitten eräänä yönä tähti kuuli korvansa juuresta samanlaista hiljaista helinää, kuin mitä sen omasta sisimmästä lähti ja se kääntyi katsomaan äänen suuntaan. Tähti ei voinut uskoa silmiään, se näki toisen, aivan samanmoisen tähden! Se tajusi, kuinka kaunis tuo toinen tähti olikaan ja ilostui suuresti saadessaan tällaisen ystävän lähelleen.

Yö yöltä tähdistä tuli yhä läheisemmät. Ne ymmärsivät toistensa avulla myös itseään yhä paremmin ja tunsivat kuinka ne olivat tärkeitä toisilleen. Oli vain pimeä yötaivas ja nuo kaksi pientä loistavaa, hiljaa helisevää tähteä.

Mutta sitä ei pieni tähti tiennyt, että joskus on tähdenkin aika sammua. Eräänä iltana sen rakas ystävä tuli kovin väsyneenä tähden viereen. Se ilta oli tähtien viimeinen. Onneksi ne eivät tienneet sitä ja tähdet viettivät viimeisen yönsä hyvin kiitollisina toistensa olemassaolosta.

Aamulla oli vanhan tähden aika lentää pitkin taivaan kaarta ja kadota näkyvistä.

Pieni tähti katseli lentoa ihmeissään: miten kauniilta se näyttikään! Minäkin olen yhtä kaunis vielä joskus, se ajatteli. Se ei ajatellut, että se ei näkisi ystäväänsä milloinkaan enää, se ei jäänyt kaipaamaan yhteisiä iltoja. Se oli onnellinen, koska se tiesi nyt olevansa kaunis, sen ystävä oli omalla olemisellaan luonut myös tähden uudelleen. Enää tähti ei kaivannut tietämättä mitä se kaipaa, nyt se rakasti itseään ja se rakasti ystäväänsä ja se oli varma, että se saisi myös itse olla joskus yhtä kaunis lentävä valo kuin vanha tähti oli ollut. Sen maailmaan oli tullut merkitys.

Rakkaus luo maailmaan merkityksen =)

Tarina on kirjoitettu eräänä pakkasiltana marraskuussa, kun tähdet loistivat ikkunasta hyvin kirkkaina...

Anu

Anu Markoff
www.anumarkoff.com
www.freewebs.com/motherashir

_______
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #284 : 11.01.2008 20:07:32 »

Rukous meitä varten
Rukous on yksi parhaista ilmaislahjoista joita saamme.

* * * * *
Pyhän Teresan Rukous
* * * * * * * * * *

Salli tänään löytyä rauha sisimpääsi.
Olkoon luottamuksesi Jumalaan että olet täsmälleen siellä, missä sinut
on tarkoitettu olemaan.
Älä unohda äärettömiä mahdollisuuksia, jotka syntyvät luottamuksesta/uskosta.
Tule käyttämään niitä lahjoja, jotka olet saanut ja anna eteenpäin
sitä rakkautta, joka on (ylhäältä) annettu sinulle.
Ole tyytyväinen tiedosta, että olet yksi Jumalan lapsista.
Salli tämän läsnäolon asettua sinun sisimpääsi ja anna sielullesi
vapaus laulaa, tanssia, ylistää ja rakastaa.
Se kuuluu meille kaikille.



http://i186.photobucket.com/albums/x145/stargrl329/loveandlight.gif

* * * * *  * * * * *

« Viimeksi muokattu: 11.01.2008 20:23:25 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: