Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.  (Luettu 62527 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #90 : 07.09.2010 09:53:03 »

Suuri risti on nyt onnellisesti (?) takana ja kirjoitanpa muutamia omia havaintojani itseäni kiinnostavilta elämänalueilta. En laita linkkejä mihinkään, mutta jos joku erityisesti linkkejä tai viitteitä vaatii, yritän löytää alkuperäisen jutun.

Talous ei romahtanut vaikka tärsky olikin aluksi kova. Lamaa en juuri huomannut, mutta moni muu varmasti huomasikin ja joutui lomautetuksi tai irtisanotuksi. Suomi on nyt velkaantuneempi kuin koskaan ja kuten IMF raportissaan totesi, talous nousee mutta kasvu on huteralla pohjalla. Tulevaisuus on siis epävarma, vaikka media kyllä marssittaa julkisuuteen toinen toistaan luottavaisempaa kommentoijaa. Suomalaisilla on varallisuutta enemmän kuin milloinkaan, samoin on velkaa, jota talouksilla on enemmän kuin käytettävissä olevia tuloja. Velkaantuneita ovat myös lähes kaikki länsimaat ja niiden asukit. Kaikki lyhentävät velkojaan samaan aikaan, mikä tietää hidasta kasvua tuleviksi vuosiksi. Syvimmällä suossa ovat Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Lama ei myöskään koskenut kaikkia julkisen sektorin virkamiehiä, joiden palkat jatkoivat nousemistaan kuin mitään talouden notkahdusta ei olisi koskaan ollutkaan. Samoin asuntojen hinnat jatkoivat nousemistaan jopa 10%:n vuosivauhtia, vaikka kuluttajahinnat välillä jopa alenivat. Selvä merkki asuntomarkkinoilla muhivasta kuplasta.

Isoa ristiä pitäisi tietenkin verrata Suomen radix-karttaan, mutta Suomessa on puhuttu paljon vaalirahoituksesta parina viime vuotena. Suomessa ei ole korruptiota, jossa sakot voi maksaa käteisellä eikä Suomessa voi ostaa loppututkintoja rahalla, mutta.. mitäpä me korruptiolla kun meillä ns Maan Tapa ja hyvä-veli-verkostot. Hauskana esimerkkinä olkoon vaikka Helsingin Elannon hallitus, joka istuu lähes kokonaisuudessaan myös Helsingin kaupunginvaltuustossa ja on siis itse päättämässä itseään koskevissa kaavoituskysymyksissä, mutta se ei kuulemma vaikuta asian käsittelyyn. Ovat niin ammattitaitoista porukkaa.

Paitsi että poliitikot ovat ammattitaitoisia, he ovat myös parina viime vuotena tuntuneet minusta erityisen ylimielisiltä ja elitistisiltä. Pahimpia esimerkkejä ovat entinen pääministeri Matti Vanhanen ja maahanmuuttoministeri Astrid Thors, jonka saavutuksiin kuuluu mm. tokaisu jonka sisältö meni suunnilleen niin, että minulla ei ole aikaa eikä resursseja selvittää maahanmuuton aiheuttamia kustannuksia, kun ( muistaakseni ) valtiontalouden tarkastusvirasto näitä tietoja häneltä pyysi. Laki asiassa menee niin, että kun tarkastusvirasto pyytää selvitystä ministeri toimittaa pyydetyn selvityksen. Kahden mummon tapauksessa oltiin valmiit luopumaan jopa vallan kolmijaon periaatteesta, mikä on koko länsimaisen demokratian kivijalka. Kaikki tämä suvaitsevaisuuden nimissä. Mukana kuorossa oli poliisin ja oikeuslaitoksen korkeimpia virkamiehiä, media lähes laidasta laitaan, tasavallan presidentti ja pääministeri. Tämän episodin jälkeen tulin lopullisesti siihen tulokseen, että Suomi on miellyttävä diktatuuri, jossa poliisi, oikeuslaitos ja media ovat kaikki poliittisessa ohjauksessa.

Sitten meillä oli tämä sikaflunssafarssi, jonka EU on nyt todennut olleen lääketeollisuuden ja median yhteinen operaatio. Melkein alusta pitäen oli selvää, että sikaflunssa oli tavallista kausi-influenssaa lievempi nuha. Tavallinen kausi-influenssa tappoi kuluneen vuoden aikana moninkertaisesti porukkaa sikaflunssaan verrattuna, vaikka helppohan se meidän eloonjääneiden on täällä tilastoja tutkia ja asia todeta. Osanottoni kaikille flunssaan kuolleiden omaisille. Muualla maailmassa WHO:n ja lääketeollisuuden kytkökset olivat sitä miltä näyttivätkin eli korruptiota. Yhtenä pääpiruista oli suomalainen J (?) Eskola, jota Suomessa esimerkiksi Helsingin Sanomat tarmokkaasti puolusti. THL:n toimista tehtiin myös tutkintapyyntö, mutta korruptiota ei havaittu. Nyt tutkitaan sikaflunssarokotteen mahdollista yhteyttä narkolepsiaan. Turhaan, yhteyttä ei tule olemaan. Rokotetta ei ollut testattu ja lääkefirmat vaativat itselleen tämän takia täyden vastuuvapauden siltä varalta, että ei-toivottuja seurauksia ilmenee. Sairastuneet joutuvat tappelemaan korvauksista Suomen valtiota vastaan ja lopputulos on selvä jo etukäteen - artisti maksaa kaiken. Median ja yleisen mielipiteen voima on väkevä - muistelkaa kuinka ihmiset tappeli rokotusjonoissa saadakseen testaamatonta, mahdollisesti vaarallista rokotetta.

Itselleni läheisin aihe oli kuitenkin ilmastonmuutoskeskustelu, joka ryöpsähti julkisuuteen kun marraskuussa 2008 ilmastotutkijoiden välinen sähköpostiliikenne hakkeroitiin tai vuodettiin nettiin. Paljastui kuinka ilmaston lämpeneminen perustuikin suurelta osin vanhojen tilastojen ja nykyisten havaintojen systemaattiseen väärentämiseen tai havaintoverkoston keskittämiseen kaupungistuneille alueille, joilla kaupunkien lämmittävä vaikutus on voimakasta. Esimerkkinä olkoon vaikka NASA:n tekemät satelliittimittaukset, joiden mukaan maaliskuu 2010 oli Suomessa kaikkien aikojan lämpimin. Sodankylän kuukausikeskilämpötila taisi olla NASA:n mukaan aavistuksen nollan alapuolella, kun se Ilmatieteen laitoksen mittausten mukaan oli noin -10. Asialla on merkitystä, koska NASA toimittaa lämpötilatiedot IPCC:lle.

Koska  pluto on  kauris muutos on vakiintuneiden rakenteiden kimpussa. Vanhoja rakenteita kaatuu ja uusia pystytetään, josta kertoo myös itse suurristi. Mikä tämä rakenne voisi olla? Koska mukana ovat uloimmat planeetat, se on jotain sukupolvia koskevaa, todella suuren luokan rakennelma. Kun lueskelee oikein hörhöjä sivustoja asiallisten lisäksi ja muistaa olla kriittinen voi yrittää hahmotella jotain. Ehkäpä nyt yritetään rakentaa jotain ylärakennetta, joka koordinoisi koko maailman talouselämää. Lähinnä länsimaisen eliitin keskuudessa esiintyy puna-viher-hörhöjä, joiden mielestä länsimaiden on tunnettava syyllisyyttä omasta hyvinvoinnistaan. Siksi tarvitaan päästökauppaa, joka romuttaisi länsimaisen talouselämän kilpailukyvyn ja sitä myötä länsimaisen elintason. Hyvinvointivaltiot on romutettava ja siihen käytetään myös hallitsematonta maahanmuuttoa, joka rasittaa sosiaalipalvelut hajoamispisteeseen. Positiivisella syrjinnällä herätetään kantaväestössä katkeruutta ja saadaan eri ryhmät tappelemaan keskenään eli tyypillistä hajota ja hallitse- politiikkaa. Ja jos oikein huonosti menee niin maahanmuuttajat ovat sopivia syntipukkejakin jos sellaista tarvitaan. Eri värisinä erottuvat enemmistöstä ja pöljempikin huomaa, ketä pitää vihata. Tiedä sitten näistä.

Tällaisia havaintoja tein tämän dramaattisen jakson aikana ja aikaisemminkin. Yksi muutos on parin vuoden takaiseen tullut. Sensuuri on ehkä aavistuksen vähentynyt Suomessa, seuraavassa sitten kuitenkin se linkki Harri Holkerin näkemykseen siitä, miksi Suomi on Afganistanissa?

http://www.ts.fi/online/mielipiteet/kolumni/152004.html

Hörhöt kirjoittelivat asiasta ulkolaisilla sivustoilla jo vuosia sitten. Hatun nosto Turun Sanomille rohkeasta keskustelun avauksesta loputtoman hymistelyn sijaan.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #91 : 11.09.2010 13:58:24 »


Niin ja mikä on maailman yleisin uskonto tällä hetkellä. Raha. Ja me kun ollaan nyt lopullisesti viisaita tajutessamme, että maailma ei ole sittenkään litteä ja maapallo ei olekaan aurinkokunnan keskipiste.

Hmmm... taitaa olla niin, että raha eli oravannahka  erilaisissa inkarnaatioissaan
on liki maailman luomisesta lähtien ollut se "yleisin uskonto"?

Ahneus ja omanvoitonpyynti lienee koodattuna lähes kaikkien elollisten olentojen perimään. Ne, joilla ei tuota ominaisuutta ainakin jossain määrin ole,
yleensä eivät tuota jälkeläisiä, tai ainakaan olemassaolon verisessä
taistelussa pärjääviä? Korkeintaan heille tupsahtelee pääsääntöisesti
sellaista jälkipolvea, joka valjastetaan huolehtimaan ahneempien
pohjattomista tarpeista?
« Viimeksi muokattu: 11.09.2010 14:00:23 kirjoittanut sideman » tallennettu
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #92 : 11.09.2010 14:40:55 »


Ahneus ja omanvoitonpyynti lienee koodattuna lähes kaikkien elollisten olentojen perimään. Ne, joilla ei tuota ominaisuutta ainakin jossain määrin ole,
yleensä eivät tuota jälkeläisiä, tai ainakaan olemassaolon verisessä
taistelussa pärjääviä? Korkeintaan heille tupsahtelee pääsääntöisesti
sellaista jälkipolvea, joka valjastetaan huolehtimaan ahneempien
pohjattomista tarpeista?

Ilmeisesti tässä ajassa jo pienet lapset valjastettu pönkittämään ahneiden elämää.
Säästäisimme hiukan enemmän "tulevaisuuden toivoa", jos tasa-arvoa riittäisi ainakin hieman
enemmän elämän alussa.

Mielenkiintoista ajatella mitä Kommenoimme, kun tänä  merkurius perääntymisen aikana vaietut asiat tuleva näkyville seuraavassa setissä eli kun  merkurius  kauris perääntyy  jousimies asti loppuvuodesta.

Ei se maailma vielä valmiiksi tullut  Wink
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
  Tulostusversio  
 
Siirry: