Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.  (Luettu 63428 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #60 : 06.12.2009 21:39:54 »

jos ei haittaa, suorittakaa vertailua..

VALOTYÖNTEKIJÄN MUISTIINPANOJA VUODELLE 2010
 
Kirjoittanut Christina Lunden ( www.creatormediator.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
No, ollaan sen hullun vuoden lopussa, jolloin "meidän oli kiirehdittävä hidastamaan". Jos ajattelette tämän vuoden olleen kummallinen, odottakaas, kun näette vuoden 2010. Tämän kuukauden viestinä aion kertoa teille muutamia näkemyksiä siitä, mitä minulle kerrotaan olevan tulossa vuonna 2010 ja miten valmistautua siihen.
 
Vuoden 2010 ensimmäinen puolisko on suhteellisen hiljaista. Tämä merkitsee sitä, että asiat etenevät entiseen malliin - viivytystä ilmentämisessä, yhtäkkistä ilmentymistä, mutta koko ajan lisää henkisiä kykyjä ja luottamusta siihen, kuka olemme henkisenä ihmisolentona. Suurinta osaa henkiyhteyksien lisääntymisestä ei tunnisteta ennen vuoden toista puoliskoa, jolloin luotamme niihin aktiivisemmin. Sanon olevan "suhteellisen hiljaista", koska se on suhteessa siihen, mitä teille tapahtuu. Kokonaisuutena monet jatkavat sen katsomista, kun asioita tapahtuu ympäri maata tai maailmaa. Mutta jos olette alueella, mihin tornado iskee, missä tulvii tai missä ei ole sähköä, ette ole samaa mieltä siitä, että jakso oli suhteellisen hiljainen, kun elämäänne vaikutetaan suoraan.
 
Tämän ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ehdottaisimme, että keskitytte henkiyhteyksiinne. Käyttäkää erottelukykyänne siihen, mistä vastaanotatte informaatiota.
Jos puhutte edelleen samoille enkeleille kuin vuosia sitten, niin siinä olisi pitänyt tapahtua muutos. Ja jos ylösnousette tietoisesti, opastuslähteenne muuttuu jatkuvasti jokaisella askeleella, koska pystytte pääsemään korkeampiin henkiulottuvuuksiin. (Ehdotamme teitä lisäämään yhdistymisrukoukseenne, että kutsutte "korkeinta" - kehen sitten pyydättekin yhdistyä. Näin tehdessänne kurkotatte automaattisesti entistä korkeampaa opastusta kohti, jos olette saavuttaneet uuden tason.)
 
Jos saatte vääriä vastauksia, tarkistakaa ja tarkistakaa asia uudelleen itseltänne, jotta näette, mitä tapahtui. Kenties kyse oli tavasta, millä esititte kysymyksen. Esitittekö kysymyksen tavalla, mikä sallisi kaksi eri lopputulosta? Teidän on oltava selkeitä, kun esitätte kysymyksiä hengelle, jotta voitte saada selkeän vastauksen. Kenties kyse oli siitä energiasta, missä olitte kysymystä esittäessänne. Ajatelkaa, mitä teitte esittäessänne kysymyksen. Onko teillä vaikeuksia saada vastausta tai tietää, oletteko saaneet sellaisen? Voisitte käskeä henkeä antamaan vastauksenne niin selvästi, että te ette voi sivuuttaa niitä. Sitten muistakaa kiinnittää huomiota.
 
Kulkekaa kuin se henkinen ihmisolento, joka olette. Kutsukaa henki elämänne jokaiseen osaan. Silloin kun jotain tapahtuu päivittäisessä elämässänne, kääntykää ensin hengen puoleen, ennen kuin yritätte keksiä loogisesti vastauksen. Käyttäkää parannuskykyjänne, myös pieniin asioihin - kuten mustelmiin. Pankaa merkille, miten kauan mustelman häviäminen kestää parantaessanne sen, verrattuna siihen kun ette paranna. Opettakaa lapsillenne, miten parannetaan itsensä. Silloin kun lapseni satuttivat toisiaan, laitoin heidät istumaan makuuhuoneeseen ja parantamaan aikaansaannoksensa. He nauroivat minulle (ja toisilleen), mutta kumpikin tuli ulos makuuhuoneesta ilman kuhmuja, haavoja tai mustelmia. Lapseni eivät koskaan kuulleet, etteivät he pystyisi siihen, joten se oli helpompaa ja teimme siitä tavallaan leikin. Jokaisella on tämä kyky jossain määrin. Kyllä, jokaisella. Teidän ei tarvitse tuntea jotain erityistä parannusmenetelmää, teidän on vain uskottava pystyvänne siihen. Miten tiedätte, jos ette kokeile? Ehdottamme, että harjoittelette sitä nyt - se voi olla kätevää myöhemmin vuoden kuluessa.
 
Ehdotuksena on käyttää tämä viimeinen lepokausi henkisten kykyjenne hiomiseen. Lämmittelemme henkisiä lihaksiamme, jotta voimme kutsua niitä myöhemmin - ne tietävät sitten suuremmitta ponnisteluitta mitä tehdä - koska toisella vuosipuoliskolla, kun asiat ovat ylösalaisin - kirjaimellisesti joissain paikoissa - voi olla vaikeampaa kuulla henkeä useiden syiden vuoksi: maan energiahäiriöt, henkistä yhdistymistä yrittävän ihmisen tunteet ja luottamustaso. Hoitakaa nyt asiat, joita voitte kontrolloida. Voitte alkaa työstää tunteitanne.
 
Tässä on äskettäinen esimerkki minusta itsestäni. Mieheni on apulaissheriffi ja joka päivä olen tiennyt, että minun täytyy "valmistella" hänet, kun hän menee ulos ovesta virkapuvussa. (Itse asiassa teen tämän jokaiselle riippumatta iästä, työstä jne.) Hän tekee vaarallista työtä. Joskus vain liikennesakkoa antaessaan jollekin hän voi kompastua terroristiin tai rikolliseen, joka ei halua mennä takaisin vankilaan ja joka ei ajattelisi mitään murhatessaan hänet. Kun siis kuulin, että tällä viikolla murhattiin neljä poliisia kahvilassa, niin jos kulkisin vain ihmisenä, se olisi järkyttänyt minua ja saanut minut roikkumaan enemmän aviomiehessäni ja olisin rukoillut kaikenlaisia suojauksia hänelle. Mutta en kuitenkaan ole ihminen, vaan olen henkinen ihminen. Tiedän, mitä tapahtui ja seuraan rikosta uutisissa. Mutta se ei ole liikuttanut minua tunteellisesti.
 
Niillä monilla kerroilla, jolloin olen puhunut rajan yli siirtyneiden sielujen kanssa - jotkut murhattuina, jotkut itsemurhan tehneinä, useimmat luonnollisesti kuolleina - yksikään sielu ei ole valittanut minulle, että se oli virhe ja ettei sen pitäisi olla siellä. Uskon siihen, mitä henki on kertonut ja näyttänyt minulle: valitsemme oman kuolemamme ja sen tavan ja ajankohdan. Niinpä minulla ei ole mitään syytä järkyttyä niistä valinnoista, joita on tehty maatasolla. Voisin järkyttyä, olla tunteellinen ja kantaa huolta siitä, että joka vuosi kuolee enemmän poliiseja työtä tehdessään. Se toisi energiani alas maatasolla ja alentaisi henkiyhteyttäni. Ketä se palvelee? Auttaako huoleni niitä, jotka ovat kuolleet, tai heidän perheitään? Ei. Estääkö se miestäni lähtemästä valitsemanaan ajankohtana? Ei. Palveleeko se, että olen vähemmän yhdistynyt henkisesti, ihmisiä, joita autan yksityissessioissa? Ei.
 
Huolehtiminen on täydellistä ajan haaskausta joka tilanteessa. Jos jotain tapahtuu, se tapahtuu riippumatta siitä, huolehditteko siitä vai ette. Mutta useimmat asiat, joista huolehdimme, eivät tapahdu ollenkaan.
Miten monet noista asioista tosiaankin menevät ohi? Tässä maapallon ylösnousemuskohdassa meidän on parasta kantaa korkeimpia henkisiä energioita, mihin pystymme, niin suuren osan päivästä, kuin pystymme. Jos siis jotain tapahtuu kaupungissa, missä kasvoitte, tai asuinalueellanne tai perheenjäsenellänne, henkisenä ihmisenä teidän on parasta pysyä korkeimmassa energiassanne ja kunnioittaa jokaisen sielun valintoja. Voimme tehdä niin paljon enemmän tämän maailmamme puolesta pysymällä vahvuudessamme, valossamme ja voimassamme.
 
Voitte hallita myös luottamustasoanne. Miten saatte luottamusta henkisiin kykyihinne? Käyttämällä niitä! Kokeilkaa eri asioita.
Jos olette tottuneet vain vastaanottamaan tuntemuksia asioiden kuulemisen sijasta, pyytäkää saada kuulla. Ja sitten kuunnelkaa! Jos ette ole koskaan parantaneet mitään tai ketään, kokeilkaa sitä! Olkaa avoin sille tänä aikana - kaikki on mahdollista, jos vain uskotte. Monet ihmiset avautuvat nyt spontaanisti uusille kyvyille.
 
Vuoden 2010 toisella vuosipuoliskolla näette massiivisen määrän muutoksia maan päällä. Jos ette pysty säilyttämään henkistä tasapainoanne siihen mennessä, on vaikeaa löytää jalansijaanne silloin. Meidän täytyy katsella, kun maapallo muuttuu sopeutuakseen viidennen ulottuvuuden energiaan ja näin ollen on maanjäristyksiä, vulkaanisia purkauksia, tulvia jne.
Sieluvalintojen vuoksi myös terrori-iskut lisääntyvät maailmanlaajuisesti, jotkut niistä tapahtuvat USA:ssa. Useimmat on estetty tähän mennessä USA:ssa, mutta näin ei tapahdu tulevana vuonna.
 
Yksi ehdotus on, että jos aina otatte loman tiettyyn aikaan vuodesta ja se sattuu olemaan toisella vuosipuoliskolla 2010, niin rukoilkaa sen osalta, ennen kuin teette suunnitelmianne. Varmistakaa, että enkelinne haluavat teidän menevän sinne, minne olette menossa. Varmistakaa, että voitte päästä sinne haluamananne ajankohtana. Älkää vain olettako, että koska joka vuosi menneisyydessä olette tehneet jotain, tänä vuonna käy samoin. Monilla tämä vuosi muuttaa kaiken. Vahvan henkiyhteytenne myötä olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joku esittää kysymyksen: "Mitä jos hän menee lomalleen eikä hänen pitäisi olla siellä ja hän kuolee?" Niin ei tapahdu. Mikään kuolema ei ole suunnittelematon. Teidät pelastettaisiin jollain tavalla, jos ei olisi aikanne siirtyä rajan taakse. Mutta olisitte ehkä fyysisesti loukkaantunut lopun elämäänne ja teidän täytyisi selviytyä siitä.
 
Kannamme sisällämme enemmän sielustamme kuin minään muuna aikana maan kolmen syklin historiassa. Tämän myötä olemme enemmän vastuussa siitä, mitä teemme elämällämme. Ole se henkinen ihminen, joka tulit olemaan. Yhdisty päivittäin henkeen jollain valitsemallasi tavalla. Käytä noita henkisiä lihaksia. Katso, millainen henkiyhteys toimii parhaiten sinulla. Testaa itseäsi tunteita herättävissä tilanteissa - näe, miten olla tyyni ja liikuttumatta siitä, mitä näet, kuulet tai tiedät.
 
Olemme vahvempia ja voimme auttaa enemmän toisia, jos kuljemme henkisinä ihmisinä. Olemme silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan palvellaksemme ja auttaaksemme sielua, joka teki nuo valinnat. Uskon, että olemme kulkemassa hämmästyttävimpään aikaan historiassamme. Se ei ole helppoa, mutta niiden työkalujen, sen tiedon ja ymmärryksen kera, mitä meille on annettu, selviämme tämän ylösnousemuksen läpi ja maapallosta tulee parempi paikka kaikille.
 
Et ole koskaan yksin.
 
Christina
 
« Viimeksi muokattu: 06.12.2009 21:45:54 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #61 : 12.12.2009 08:38:11 »

http://jackandolini.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/10/jaa-hyvasti-suomenmaa/

Blogikirjoitus tiivistää mielestäni aika hyvin ajan valtavat muutokset ja niitä symboloivat astrologiset kuviot;  pluto kaurispluto aspect_squ saturnus ja  saturnus aspect_opp uranus. Suuri raha on se mikä puhuu, suuren rahan nostattamaa ilmastohysteriaa käytetään välineenä keskiluokan omaisuuden siirtämisessä rikkaan eliitin taskuihin. EU:n perustuslaki toi mukanaan mm. sellaisen muutoksen, että isojen maiden painoarvo päätöksenteossa kasvaa. On helppo arvata jo historiankin perusteella, mistä suurimmat maksut suhteellisesti tarkasteltuna otetaan. Periferia on aina maksanut pääkaupungin loiston eikä tämä kerta ole poikkeus. Tämä kehityskulku koskee myös Yhdysvaltoja ja muutakin ns. länsimaista maailmaa. Kun olen seurannut kotimaamme poliitikkoja ja heidän mielipiteitä, soraääniä ei ole juuri kuulunut. Varsinkin ilmastonmuutoshössötys on yhdistänyt poliitikot vasemmalta oikealle. Olo on kuin laukkakilpailussa, jossa mafia omistaa kaikki hevoset. Ei ole enää demokratiaa, on aivan sama äänestätkö vai et, vaikutusmahdollisuuksia ei ole. Hyvinvointivaltio sosiaaliturvineen ja yhtäläisine koulutusmahdollisuuksineen tulee katoamaan tämän Pluto Kauriissa taipaleen aikana. Jokainen pitäköön huolen itsestään ja läheisistään, niinhän nuo poliitikotkin näyttävät tekevän. Ja tämä on vasta alkua..

Tulipas siitä synkkä vuodatus. Kun aikani olin näitä juttuja miettinyt, pomppasi mieleeni kuva. Pienen pieni hyönteinen/muurahainen käveli kahden jättimäisen hammasrattaan välisellä kosketuspinnalla. Eliö ehti juuri sopivasti niiden välistä pois, kun ne hitaasti liikuivat toisiaan vasten. Ajan pyörähän se oli. Maailma on lonksahtamassa nyt uuteen asentoon ja luulen, että nyt voi vaan katsella, että minkälainen tästä uudesta maailmasta tulee. Olen varma, että tulevaisuudessa voimme todellakin sanoa, että ennen oli kaikki paremmin.

Ps. Omista transiiteistani sen verran, että minulla on  saturnus askendentti Wink voi selittää synkkyyden määrän.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #62 : 12.12.2009 13:19:49 »

Ps. Omista transiiteistani sen verran, että minulla on  saturnus askendentti Wink voi selittää synkkyyden määrän.

Kiitos maallikko. Ja samat kuviot mullakin menossa - Tosin AC:n  neitsyt 29 astetta tuntumassa on radix  pluto  neitsyt 27 astetta.
Kääntyilen siis mieluusti vanhempien maallikkojen puoleen  Wink
Hyviä juttuja kyllä löydät ja osaat myös ilmaista itseäsi hyvin.

Itse katselen kuitenkin  aurinko  rapu :na myös kartan  rapu puoleen.
Uskon että myös 2010 T-ristissä myös muidenkin katsee kohdistetaan Rapuun.
Ja että Astro Seppo osunee joissain Joulukalenterin tuomissa lahjoissaan hyvin osuviin kommentteihin. ...joista pitäisi alitajunnan puolesta löytää myös eväitä uusiin  saturnus tuomiin aloituksiin. Eli myös oman elämän aloituksiin.
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #63 : 20.12.2009 09:29:22 »

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=155&kom=1#kom

Heikkilän blogissa ja varsinkin sen kommenttiosassa mielenkiintoista luettavaa linkkeineen ja lähteineen. Sikainfluenssarokotteet sisältävät vaarallisia tai suorastaan myrkyllisiä ainesosia eikä kausi-influenssarokotteiden tehokaan ole sitä mitä on annettu ymmärtää. Jälkimmäisestä asiasta mainio suomennettu teksti kommenttiosiossa, mukana myös linkit alkuperäisiin teksteihin ja tutkimuksiin. Kauppa se on mikä kannattaa, sano :Smiley
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #64 : 02.01.2010 19:00:04 »

Euroopan parlamentti alkaa tutkia WHO:n ja lääketeollisuuden kytköksiä ja sikainfluenssaepidemiaa.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #65 : 03.01.2010 00:07:18 »

Huh, ken draamaa hakee, sitä löytyy täältä.  Cool
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #66 : 14.01.2010 18:43:52 »

Lääketeollisuuden ja THL:n taloudelliset kytkökset ovat päässeet uutisiin - Intiassa Shocked

http://talousdemokratia.blogspot.com/

tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #67 : 15.01.2010 14:25:54 »

Lääketeollisuuden ja THL:n taloudelliset kytkökset ovat päässeet uutisiin - Intiassa Shocked

http://talousdemokratia.blogspot.com/



 Grin

on se hyvä, että meillä on sananvapaus - ja sitä käytetään. Intiassa.
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #68 : 16.01.2010 10:03:48 »

http://winwincapita.blogspot.com/

Linkin takana on juttua wincapita-tapauksesta. Varsinainen asia, mikä minua kiinnosti on sivuilta löytyvä elokuva. Se on 79 minuuttia pitkä, suomennettu osittain ja missä suomenkielinen tekstitys loppuu voi vaihtaa esim. englantiin. Elokuva löytyy kun hiukan rullaa alaspäin sivun yläreunasta ( pari senttiä ).

En ole vielä kauheasti pohtinut sitä, mitä raha on. Olen tarttunut vähän pienempiin aiheisiin kuten noihin sikainfluenssa- ja ilmastonmuutosjuttuihin, jotka ovat mielestäni silkkaa kusetusta. Tuon elokuvan kun katsoo, alkaa näyttää siltä, että globalisaatio nykyisen kaltaisine rahajärjestelmineen on kaikkien aikojen vedätys, oikea kaikkien huiputusten äiti. Syy siihen että rahan syntyprosessista ei puhuta, on se että nykyisellään raha on täydellinen vallan väline eikä valta pidä siitä, että sitä uhataan. Valta ei halua, että se tulee paljastetuksi. Roomalaisilla oli hieno sanontakin, joka suomeksi kuuluu "vaikuta, älä näy". Onko mikään enempää Pluton symboliikan alaista kuin raha ja valta ja se että se ei nimenomaan näy suoraan.

Elokuvan lopussa tarjotaan ratkaisuksi uudenlaista rahajärjestelmää ja se vaikutti erittäin mukavalta systeemiltä. Tässä nykyisessä systeemissä köyhyys ja kurjuus ovat jo asetuksissa ja tällainen systeemi pitäisi toimimattomana tietenkin hylätä, mutta kun se antaa sen mahdollisuuden hallita. Katsokaa ja ajatelkaa, ei meinaan ole hetkeen ajateltavasta pulaa.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #69 : 04.02.2010 18:17:09 »

http://talousdemokratia.blogspot.com/

Rahan korruptio. Luettavaa suomeksi.

Nyt voi käydä lataamassa itselle sata sivua tekstiä ja lukea suomeksi, mitä raha on ja mitä on todellinen valta. Lukekaa ja kurkistakaa meidän elämäntapamme ytimeen.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #70 : 04.02.2010 19:26:34 »

Ensin vuodettiin sähköposteja ja paljastui, kuinka CRU vääristeli ilmastodataa ja sai ilmaston "lämpenemään". Sitten selvisi, että Himalajan jäätiköt "sulavat". Se oli valetta ja IPCC:n maine alkoi rapistua. "Glaciergate" aktivoi ihmisiä lukemaan IPCC:n Nobel-palkinnon saanutta raporttia tarkasti ja alkoi paljastua muutakin. IPCC:n raportit ovat järjestön omien sääntöjen mukaan vertaisarvioituja tieteellisiä tekstejä. Kuitenkin tästä raportista löytyi lukuisia viittauksia artikkeleihin, joita olivat tehtailleet mm. WWF ja Greenpeace. Löytyipä eräs viittaus artikkeliin, joka oli julkaistu vuorikiipeilijöiden omassa lehdessä. Siis artikkeleja - ei todellakaan tieteellistä vertaisarvioitua tutkimusta.

Lämpötiladataa ei ole väärentänyt pelkästään CRU vaan NASA:n alainen GISS ( Goddard institute for space studies ) ja NOAA ( national oceanic and atmospheric administration ). 1990-luvun alussa tutkimuslaitokset pudottivat seuraamiensa havaintoasemien määrän 6000 tuhannesta noin 1500:aan. Tämä tapahtui maailmanlaajuisesti. Jäljelle jäi suhteellisesti vähemmän pohjoisia, korkealla sijaitsevia tai kaukana kaupunkien lämmittävästä vaikutuksesta sijaitsevia havaintoasemia kuin aiemmin oli ollut. Seuraus tästä oli, että ilmaston lämpeneminen kiihtyi, mikä oli haluttu lopputulos. Muitakin lämpötiladatan manipuloimiskonsteja käytettiin. Niistä voi lukea seuraavassa linkissä avautuvasta PDF-tiedostosta. Yli 100 sivua tekstiä, mutta suosittelen lämpimästi ( hahaha ).

http://scienceandpublicpolicy.org/images/stories/papers/originals/surface_temp.pdf

Pahoittelen sitä, että nämä kaksi linkkivinkkiäni eivät ole kovin astrologisia. Mutta, jutut linkkien takana ovat painavia ja jonkun/joidenkin maailmankuva voi muuttua dramaattisesti, mikä näinä aikoina on jopa odotettavissa.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #71 : 04.02.2010 20:26:55 »

raha on energiaa.. sen tietää jo jokainen noita ja kanavoija.  angel angel angel vaihdon väline..

Kysymys:
Mestarit, minulla on muutama kysymys. 1) Näin sfinksin lentelevän noin 10 vuotta sitten. Miksi näin sen elävänä olentona? 2) Minulla on vakavia rahaongelmia - näyttää siltä, ettei mikään tekemiseni tuo rahaa. Voitteko antaa minulle minkäänlaista neuvoa? 3) Miten avaan kolmannen silmäni, kommunikoin henkien kanssa, teen taikoja jne.? 4) Mikä on täällä olemisen tarkoitus? - Roderick, USA
 
Vastaus:
Niin paljon kuin kaipaatkin kontaktia itsesi ulkopuolisten, ei-fyysisten olentojen kanssa, niin pelkäät ja epäilet niiden olemassaoloa. Sfinksinäyn tarkoituksena oli näyttää sinulle, että on paljon enemmän kuin rajoittunut fyysinen maailma ja sen kolmannen ulottuvuuden taso - kiinteät asiat. Olet tarvinnut fyysistä ilmentymää vahvistukseksi, jotta hyväksyt ja uskot, että jotain muuta on olemassa.
 
Olet niin paljon enemmän, kuin luulet. Ensimmäinen askel pyrkimiisi tuloksiin on luottamus omiin voimiisi. Jos pystyt hyväksymään, että sinulla on etsimäsi kyvyt - rahan tekemisestä henkien kanssa kommunikoimiseen ja todellisuuksien luomiseen - niin huomaat, että itse asiassa pystyt tekemään näitä asioita vähin vaikeuksin. Sfinksienergia pistäytyi saadakseen sinut arvostamaan sitä, mitä sinulta puuttuu ollessasi niin suljettu perimmäiselle voimallesi.
 
Ennen kaikkea sinun tarvitsee hävittää negatiivisuus maailmastasi. Aina kun "en voi tehdä sitä" ponnahtaa esiin, korvaa se lauseella "minulla on kyky tehdä se". Sitten tarvitset ne sisäisen tietämyksen viisi tasoa, joita usein siteeraamme. Seuraa niitä saavuttaaksesi oman määritelmäsi menestymisestä: hyväksy, usko, tiedä, tee, tule siksi.
 
Tarkoituksesi elämässä on oppia ja ymmärtää ydinolemuksestasi. Käytä näitä työkaluja ja saat sen, mitä etsit - sekä tällä fyysisellä tasolla että henkisellä elämän oppituntien matkalla.

Kysymys:
Mestarit, monet elämässä kohtaamani haasteet lapsuudesta asti ovat liittyneet rahaan? Tunnun olevan rikas henkisesti, mutta minulta on aina puuttunut maallista valuuttaa, jotta voin vapauttaa mieleni riittävästi tavoittelemaan elämänoppituntejani - mitä ne ovatkin. Ymmärrän, että minun on kunnioitettava itseäni ja etten voi auttaa ketään, ennen kuin pystyn auttamaan itseäni. Voitteko siis antaa jonkin ajatuksen siitä, miten pitkään menee, ennen kuin vapaudun taloudellisista rajoituksista, koska talousasiani ovat niin sotkussa, ettei minusta tunnu olevan hyötyä kenellekään tällä hetkellä - puhumattakaan itsestäni.
 
Vastaus:
On vähättelyä, kun sanot, että talousasiasi ovat sotkussa - sinulla on pakkomielle rahasta. Määrittelet arvosi sillä rahamäärällä, minkä pystyt ansaitsemaan ja omistamaan. Pystytkö ottamaan fyysistä rahaa mukaasi, kun palaat Kotiin? Miksi sitten vähättelet sitä henkisen vaurauden määrää, minkä voit ottaa mukaasi?
 
Eläessänne kolmannen ulottuvuuden ihmismaalimassa, määrittelette arvonne yhteiskuntanne standardeilla ja sillä, mitä näette toisten omistavan. Tämä antaa yhteiskunnan muodostaa uskomusjärjestelmänne. Tässä tapauksessa on kyse siitä rahamäärästä, minkä luulet tarvitsevasi.
 
Ympäröi itsesi henkisen vaurauden ehdottomalla rakkaudella. Tasapainoisimpia, henkisimpiä ja onnellisimpia ihmisiä planeetallanne ovat ne, jotka eivät omista mitään - esim. Dalai Lama, Sai Baba ja eristyneet munkit. Sinun ei tarvitse matkia heitä - lakkaa ainoastaan polvistumasta rahan alttarille.
 
Etsi rauhaasi kyvyistä, joita sinulla on. Rahaongelmat eivät ole muuta kuin puute, jonka uskot itselläsi olevan. Kun tunnet, ettet pysty omistautumaan henkisille asioille, ennen kuin sinulla on niin suuri pankkitili, ettei sinun tarvitse enää tehdä työtä, niin raha edustaa arvoasi. Ilmaiset selvästi maailmankaikkeudelle ja itsellesi, että et ole riittävän arvokas ymmärtämään elämänoppituntejasi. Yksi oppituntisi on sen ymmärtäminen, että raha sitoo sinut inhimilliseen tarpeeseen ja estää sinua pääsemästä henkiseen viisauteen - tämä on oppitunti itsessään.
 
Aloita luottamalla henkiseen itseesi. Henkinen itsesi tietää, että maailmankaikkeus antaa sen, mitä tarvitset. Sinusta ei ehkä tunnu siltä, että sinulla on kaikkea haluamaasi, mutta sinulla on riittävästi kaikkea viettääksesi aikaa omalla matkallasi.

Kysymys:
Minulla on tarkoituksena ilmentää 4000 dollarin kuukausitulot. Haluan kirjoittaa affirmaation, mikä kertoo sen. En halua nimetä, miten se tulee minulle. Miten ilmaisisin tämän sanoin?
 
Vastaus:
Tilanne jossa olet tällä hetkellä, on tulosta tämänhetkisistä uskomusjärjestelmistäsi. Ne kertovat sinulle, miten paljon uskot voivasi ansaita ja miten sinua estetään kerryttämästä lisävarallisuutta.
 
Uskomusjärjestelmät ovat ihmisten jokapäiväisen elämän hallintaventtiilejä. Ne rajoittavat käyttäytymisen tiettyihin parametreihin, jotka on hyväksytty tosiasiaksi. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että heillä on uskomusjärjestelmiä, jotka alkoivat kiteytyä heidän ollessaan lapsia, jotka olivat riippuvaisia toisista ja joita voitiin muokata näiden toiveidensa mukaisesti. Jonkin ajan kuluttua sellaiset uskomukset vain olivat olemassa eikä niitä koskaan kyseenalaistettu.
 
Sinun on muutettava hyväksymiäsi uskomusjärjestelmiä muuttaaksesi todellisuuttasi. Tiedostot ovat aivoissasi ja niiden päälle on kirjoitettava omat halusi. Vaaditaan monia uusien uskomusten toistoja kattamaan kokonaan kaikki kerrat, jolloin olet hyväksynyt vanhat uskomukset ehdottomina.
 
Helpoin tapa tämän tekemiseen on toistaa affirmaatiota, joka ilmaisee halusi elämänmuutokseen. Sen on oltava riittävän yksityiskohtainen, että ero tulee selväksi entisestä, eikä se saa olla niin yksityiskohtainen, että sinut rajataan yhteen ainoaan mahdolliseen lopputulokseen. Tästä syystä ehdotamme, että affirmaatiosi sisältää tämän lauseen "tämä tai jotain parempaa, suurempaa tai enemmän".
 
Affirmaation on oltava nykyaikamuodossa, ei tulevassa. Jos käytät tulevaa aikamuotoa, sanot, että olet tyytyväinen saadessasi sen tulevaisuudessa ja tulevaisuus on aina myöhemmin. Yksi mahdollisuus haluamaasi lopputulokseen voisi olla "saan 4000 dollaria kuussa tai enemmän". Tämä sallisi sen tulla työstä, perinnöstä tai lottovoitosta. Sinun on sitten jatkettava työtä jollain alueella, mikä sallii tulojesi nousta - osta joskus arpalippu tms.
 
Mutta tiedä, että yksi asia mikä voi sekoittaa minkä tahansa affirmaation, on ristiriita sellaisen elämänoppitunnin kanssa, jonka olet valinnut oppivasi.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2010 20:52:21 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #72 : 06.02.2010 09:11:21 »

http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/2010/02/1-johdanto.html#comments

Uudenlaiseen raha-ajatteluun liittyvä blogi, jonne ilmestyy kirjan verran luettavaa kevään aikana. Nykyisen kaltainen, velkaan perustuva rahajärjestelmä sisältää jo asetuksissaan loogisen umpikujan, johon koko systeemi tulee kaatumaan. Astrologiassa kaikki systeemit ovat periaatteessa  saturnus alaisia ja nyt  pluto taivaltaa  kauris. Ehkä yksi seuraus tästä  pluto transiitista on nykyinen lama. Vaikka kurssit pörssissä ovat nousseet viime kuukausina, väitän että pidemmällä aikavälillä suunta on edelleen alas. Nykyinen talousjärjestelmä ja sen systeemivirheet ovat nyt  pluto tarkassa käsittelyssä ja kaikki mikä ei toimi joutaa mennä. Velkaan perustuva raha tuottaa tämän koko nykyisen kilpailuyhteiskunnan kaikkine sairaine ja järjettömine seurauksineen, josta esimerkkinä olkoon vaikka viljan polttaminen energiaksi, koska sitä ei taloudellisesti kannata myydä nälkäisille. Rahajärjestelmä on ihmisten itse laatima sääntökokoelma, joka tuottaa kurjuutta. Koska systeemi on ihmisen luoma, ihminen voi järjestelmän myös muuttaa. Ehkäpä tämä  pluto transiitti raivaa tietä täysin uudelle, inhimilliselle talousjärjestelmälle. Varmaa on, että kaikki puheet itse rahajärjestelmään kajoamisesta tullaan kieltämään, sitten leimataan salaliittoteorioiksi. Vastustus tulee olemaan ankaraa ja mediassa ei aiheesta keskustella, mutta tieto lisääntyy pikkuhiljaa ja lopulta massaa on riittävästi ja muutoksesta aletaan keskustella laajemminkin. Aikaa voi kulua kyllä ja taloudellisen kurjuuden täytyy levitä laajalle, ennen kuin muutos edes teoriassa voisi tapahtua. Useinhan muutos tapahtuu, kun kärsimystä on ollut tarpeeksi.

Mielenkiintoisesti blogi avattiin 1.2.2010. Taivaalla möllötti tarkkana silloin  saturnus aspect_squ pluto.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #73 : 08.02.2010 05:01:02 »

Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana knuppel2
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Asterix
Vieras
« Vastaus #74 : 08.02.2010 07:55:14 »

Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana knuppel2

No jaa... :Smiley yksi idiootti, jolla ei ole varaa maksaa kaupungille jatoksistaan. Simple.
Fuck off.........! ........tuhlaamasta veronmaksajien rahoja typerilla pikku protesteillasi.  Wink
Kiss.... and happy future......! Kiss
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: