Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.  (Luettu 63364 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« : 20.07.2009 19:03:25 »

Hei!

Nyt voisi olla aika alkaa kurkistaa tulevia kuukausia ja niiden aikana muotoutuvia aspekteja. Ovat sitten todella raskaan sarjan kuviota. Ne huipentuvat kesällä 2010, mutta jo syyskuusta lähtien maailmalla tulee tapahtumaan yhtä ja toista.
    saturnus aspect_opp uranus tapahtuu 15.9.ja paria päivää myöhemmin  aurinko on neliössä tähän oppositioakseliin. Oma arvaus on, että noihin aikoihin taloudessa tapahtuu ( taas ) jotain vakiintuneet kuviot murtavaa. Jotain voisi kuulua BRIC-maiden suunnasta ( Bra, Rus, Ind, Chi ). Mielenkiintoista on, että nämä neljä maata kokoustivat Venäjällä 15.-16.6. eli sen kokouksen  aurinko on tarkasti neliössä  saturnus aspect_opp uranus. Tässä kokouksessa ei ollut mukana
USA, joka ei saanut paikalle tarkkailijaa, kun nämä maat nimenomaan torjuivat Yhdysvaltain läsnäolon kokouksessa. Kenestäköhän siellä oikein puhuttiin :Smiley Kiina on yhdessä Venäjän kanssa vihjaillut, että voisi sen dollarin hylätä maailman reservivaluuttana. Syyskuussako kuullaan tältä rintamalta? Jos dollari pudotetaan jalustalta ei ole (talous)johtajat pelkästään sumussa tulevaisuuden suhteen vaan sitten laitetaan vielä silmätkin kiinni.
   Pari kuukautta myöhemmin pamahtaa sitten päälle  saturnus aspect_squ pluto. Robert Hand kuvaili tämän parivaljakon vaikutusta lyhyesti supistumisen mukanaan tuoma muutos. Samaan aiheeseen sopii hyvin myös se, että  pluto on nyt kauriissa ja tulee olemaan vielä pitkään. Mikä muuttuu? Kaikenlaiset rakenteet ja vakiintuneet systeemit. Entä supistuu? Taloushan se supistuu ja tulee supistumaan vielä kunnolla, vaikka virallinen media sanoo, että alkaa helpottaa.
   Seuraavan linkin takana on eurooppalainen tutkimuslaitos, joka aika hyvällä prosentilla on ennakoinut tulevia. Talouskuplan puhkeamisenkin melkein 2 vuotta ennen posahdusta.

http://www.leap2020.eu/English_r25.html

Saman puljun aiempia raportteja löytyy netistä torrentteina jos kiinnostaa. Hakusanaksi geab 36, 35 jne. Asioiden nykyisestä tilasta ei oikein voi muuta sanoa kuin, että kieltämisvaihe on päällä. Juostaan jo kielekkeen ulkopuolella, ilmassa. Nämä kaksi edellämainittua aspektia koputtavat sitten ovelle niin lujaa, että huonokuulonenkin hoksaa. Tämä  saturnus aspect_squ pluto on voimissaan helmikuun alkupuolelle asti. Sen jälkeen hetken hengähdystauko, ennen  saturnus aspect_opp uranus, joka on huhtikuun loppupuolella.
   Seuraava kesä voikin sitten olla todella kuuma, toivottavasti vain tulenarka. Jännitteinen se tulee olemaan varmasti. Juhannuksen tienoolla taivaalla möllöttää iso risti  aurinko aspect_opp pluto on neliössä  jupiter aspect_con uranus aspect_opp saturnus. T-risti tai iso risti on kyllä taustalla koko kesän, mutta välillä se on enemmän pinnassa ja välillä vähemmän.
   Heinä- elokuussa keitokseen tulee vielä  mars, joka tulee siis  vaaka.

http://www.khaldea.com/

Tuolta sivustolta löytyy mm. Kiinan, USA:n, Israelin ja federal reserven kartat. Fed on sikäli mielenkiintoinen, että Yhdysvalloissa todellinen valta näyttää keskittyvän yhä tukevammin muutamien pankkien käsiin. Yhdysvallat on plutokratia oikein sanan varsinaisessa merkityksessä. Mielenkiintoinen on myös Islannin ( linkki hukassa  Sad ) kartta ja sieltä  saturnusneptunus pari. Haaveet ja todellisuus.... Suomen valtion kartta ei säväytä, mutta kannattaa muistaa, että Tarja on syntynyt 25.12. siis  pluto aspect_con aurinko meneillään. TH on kuitenkin maan pää ja edustaa Suomea ja siksi on hyödyllistä kurkistaa Tarjan karttaa.

Kauempana tulevaisuudessa, noin 2013, häämöttää  uranus aspect_squ pluto. Taloudellinen kurjistuminen, joka koskee massoja ja vallan itselleen keskittänyt eliitti törmäyskurssilla vai mitä? Katsotaan nyt tuleva vuosi ensin ja jäitä hattuun kaikille, erityisesti valtaapitäville.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
lighthouse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1 : 20.07.2009 19:42:57 »

Moi!

Mitä antaisit neuvoksi pienelle ihmiselle tulevalle vuodelle koskien asunnon- ja työpaikanvaihtoa? Onko järkevää pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa vai vaihtaa, kun on hirveä kutka uusiin kuvioihin? Olen syntynyt 27.12.1974 klo 15 Savon pääkaupungissa.

kyselee nimimerkki Äimän käki

ps. Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Näiltä asioilta halutaan aina sulkea silmät liian pitkäksi aikaa.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 21.07.2009 04:34:51 »

Moi!

Mitä antaisit neuvoksi pienelle ihmiselle tulevalle vuodelle koskien asunnon- ja työpaikanvaihtoa? Onko järkevää pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa vai vaihtaa, kun on hirveä kutka uusiin kuvioihin? Olen syntynyt 27.12.1974 klo 15 Savon pääkaupungissa.

kyselee nimimerkki Äimän käki

ps. Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Näiltä asioilta halutaan aina sulkea silmät liian pitkäksi aikaa.

Aina on hyvä yrittää vaihtaa, jos toisessa paikassa on onneton tai tyytymätön, oli tilanne millainen tahansa maailmalla.  Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 21.07.2009 12:01:36 »

Kiva, maallikko, että muistat välillä meitä astro-foorumilaisiakin!  Smiley

Tulee noista ensi vuoden kuvioista jotenkin mieleen 60-luvun puoliväli, erityisesti 65-66, jolloin taivaalla on ollut tarkkana Uranuksen ja Pluton yhtymä Neitsyessä ja nämä muodostavat vielä oppositiota Saturnukseen. Mars on ainakin jossain vaiheessa ollut tämän kompleksin "sulostuttaja".

Aikamoista kuohunta-aikaahan tuo oli muistaakseni (tosin en muista, kun synnyin itse vasta -67  Grin).

Kansalaisoikeustaisteluja, rotumellakoita, Vietnamin sotaa, kulttuurivallankumous Kiinassa, vasemmistolaisuuden nousu Suomessa, radikaalifeminismin nousu, mutta myös nuorison kulutusjuhlia, Beatle-maniaa ja vapautuvaa seksuaalisuutta. Myös nopea tekniikan kehittyminen oli ajalle tyypillistä, kuten myös yhteiskunnan kaupungistuminen Suomessa. Oliko se muuten tuota aikaa, kun suomalaisia muutti massoittain Ruotsiin työn perässä?
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #4 : 21.07.2009 14:00:01 »

Hei lighthouse ja muutkin!

Itse olen valmistautunut näihin aikoihin maksamalla velat pois ja lisäksi olen muistuttanut itseäni siitä, että mitä tahansa voi tapahtua. Minulla nuo T-ristit ja isot ristit osuu akseleille ja kaikki on todellakin mahdollista. En osaa lighthouse muuta sanoa kuin, että olen samaa mieltä Ebenian kanssa. Ns. kriisiaikoina käy usein niin, että se mikä ei toimi kunnolla hyvinä aikoinakaan, lopettaa yhteistyön täysin huonoina. Jos jokin ei toimi, se on vain hylättävä. Toki helpommin sanottu kuin tehty.
   Lilli, olen minä muistanut teitä koko ajan, mutta on ollut paljon mietittävää ( Pluto meni 4. huoneeseen ja teki myös neliön askendenttiin, jos tämä käy selitykseksi. ) ja uutta mukavaa on kasvanut vanhan paskan tilalle. Edes minun tarkka syntymäaika ei ollut tarkka vaan liian myöhäinen. Olen noista viime aikojen transiiteista määritellyt sen uudelleen ( 19:14 ei 19:35 ). Ainakin elämän käännekohdat tuntuu napsahtelevan kohdalleen paremmin tuon aikaisemman kellonajan kanssa.
  Evealle kiitokset Tarjaa koskevasta tarkennuksesta Smiley

Samantapaisiahan nuo oli nuo kuviot 60-luvullakin, mutta nämä nykyiset on rankempia, koska ne on johtavien merkkien alussa. Lisäksi Federal reserven kartalla on  aurinko aspect_opp pluto ravun alusta kauriin alkuun ja lisäksi Fedin keskitaivas on oinaan alussa. Myös USA:n kartalla mielenkiintoa tuo se, että keskitaivas on vaa`an alussa eli  saturnus tulee kohta 10. huoneeseen ja se jos mikä on tärkeä transiitti. ( Heitin tämän ulkomuistista, saatan muistaa AP-karttaa, progressiota tai jotain muuta karttaa ). Yhdysvalloissa verotulot on romahtaneet ja osavaltiot, kaupungit ja kunnat ovat vaikeuksissa, esimerkiksi Kalifornia on käytännössä konkurssissa. Yhdysvalloissa kaikki suurimmat pankit ovat vararikossa. Stressitestien läpi ne pääsi vain koska ne itse sanelivat ehdot, kuinka taseet lasketaan. Hallitus antoi pankeille satoja miljardeja, että ne voisivat ostaa toisiltaan niitä surullisen kuuluisia sub-primelainapaketteja, joiden arvoa kukaan ei voi oikeasti arvioida, koska kukaan ei niitä omalla rahallaan halua ostaa eli ne ovat jokseenkin arvottomia. Syy siihen, miksi pankit ovat yhä pystyssä, on se että niitä ei ole vara päästää nurin. Valitettavasti niitä ei voi tukea loputtomiin vaan ne kaatuvat lopulta kuitenkin ja sitä ei tiedä kukaan mitä siitä seuraa.

Ps. Federal reserven kartalla on muuten paljastava transiitti,  neptunus 8. huoneessa. Epäselvyyksiä raha-asioissa, jopa suoranaista valehtelua.

2. ps. Olen pitänyt tuota Federal reservea tärkeänä, koska USA on maailman johtava talousmahti ja Fed sen keskuspankki ja USA:n rahayksikkö dollari on öljykaupan valuutta ja öljyhän pitää pyörät pyörimässä ja rahavirrat liikkeellä.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #5 : 18.09.2009 20:11:22 »

Pientä päivitystä. Vielä ei ole draamaa havaittavissa, mutta pienempiä ja vähän isompia uutisia maailmalta kuitenkin kuuluu. Seuraavassa videossa naissotilas juttelee sikainfluenssasta ja tulevista viranomaistehtävistä USA:ssa, 15.10.2009 alkaisi hänen mukaansa tapahtua uudella mantereella.

http://talousdemokratia.blogspot.com/2009/09/naissotilaan-tilitys-tulevasta.html

Talousdemokratian sivuilla ääneen pääsevät myös Gerald Celente ja Igor Panarin, jonka mukaan Obama on Yhdysvalloille sama kuin Gorbatsov oli Neuvostoliitolle eli presidentti, jonka valtakaudella hänen johtamansa maa hajoaa. Hurjalta kuulostaa, mutta katsotaan kuinka käy. Ainakin Yhdysvaltain radix-kartalle muodostuu kinkkisiä transiitteja.
   Lähes huomaamaton pikku-uutinen oli se, että Kiina sallii nyt kansalaistensa omistaa kultaa ja hopeaa. Lisäksi em. metallien maastavienti on nyt Kiinassa kiellettyä. Takana voi olla se, että Kiinan johto on alkanut valmistautua aikaan, jolloin dollari on huomattavasti arvottomampi kuin tänä päivänä. Kiinahan on USA:n suurin velkoja eikä katsele hyvällä, kun Yhdysvalloissa painetaan uutta rahaa pää märkänä. Jos sinä olisit lainannut kaverille tonnin ja kaveri yrittäisi maksaa velkansa monopoli-rahalla niin kukapa sen hyväksyisi. Voipi olla, että Kiinassa meinataan ottaa käyttöön raha, jonka arvo on sidottu jalometalleihin tms. Vaikka tämä vähän astrologian ohi meneekin niin seuraavassa linkissä on 18.9. postattu viesti, jossa on linkki leap 2020 tutkimusporukan tuoreeseen raporttiin ( Full English report ). 25 sivua painavaa asiaa, mutta kannattaa ehdottomasti lukea.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message881027/pg1

Hulluinta tuossa raportissa on se, että sen mukaan oikeastaan kaikkien maiden viralliset työttömyyslukemat on kaunisteltu. Sama pätee oikeastaan kaikkeen muuhunkin taloustietoon. Vieläkään ei ole tajuttu, että vanhaan " talous kasvaa ikuisesti "- meininkiin ei ole enää paluuta, mutta vanhaa järjestelmää pidetään yllä keinotekoisesti ja samalla estetään uusien rakenteiden pystyttäminen. Pluto kauriissa ja kohta neliössä Saturnukseen, tuo mukanaan muutoksen. Se tosin voi tuoda mukanaan myös diktatuurin, mutta yhtä kaikki vanhat rakenteet häviävät.

Yhdysvaltain keskuspankki Fed edustaa yksityisiä pankkiireja ja sen kartallahan Pluto ottaa nyt vastaan Pluton oppositiota itseensä. Oppositio edustaa kehityskulun huipentumaa ja kun kyseessä on Pluto, kyseessä on yleensä kontrolli ja vallan keskittäminen. Yhdysvalloissa valta on keskittynyt käytännössä yhden pankin käsiin eli Goldman Sachs pyörittää koko maata taloudellisten muskeleidensa turvin. Seuraava juttu on pitkä ja nostaa verenpainetta, mutta kannattaa lukea.

http://www.rollingstone.com/politics/story/29127316/the_great_american_bubble_machine

Homman ydin niille, jotka eivät jaksa juttua lukea on se, että suuresta lamasta lähtien GS on ollut mukana jokaisessa talouden kuplassa ja on joka kuplan myötä haalinut itselleen aina vain lisää valtaa. GS on tietoisesti ja tahallaan rikkonut lakeja ja saanut myös rangaistuksia rikoksistaan. Sanktiot vain ovat olleet niin pieniä, että rikoksesta saatu hyöty on ollut monikymmenkertainen rangaistukseen nähden. Jutun viimeisellä sivulla sivutaan myös päästökauppaa, jota GS voimakkaasti ajaa. GS hinkuu mukaan, koska siinä bisneksessä on kyse jättimäisistä rahasummista. Päästökauppa antaisi mahdollisuuden luoda ennennäkemättömän suuria kuplia talouteen ja siten myös voitot olisivat lähinnä astronomisia. Tähän asti on puhuttu miljardeista, päästökauppabisneksessä biljoonista. 1 biljoona on 1000000000000. Tämä puoli on myös hyvä muistaa, kun ilmastonmuutoksesta ja ihmisen osuudesta siihen puhutaan.   
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 18.09.2009 20:45:03 »

Huh, olipa siinä asiaa! Kiitos.

Katselin sattumalta dokumentin E-Amerikan maista, jossa selvästi on noussut vastustus USA:n herruutta vastaan taloudellisissa ja kaupallisissa asioissa. Maat pyrkivät lyöttäytymään yhteen, löytämään yhteisiä arvoja ja voimavaroja.

Uudenlaista sosialismia, jopa 'kolhooseja', yhteisiä viljelysalueita, nousee pystyyn. Mottona on se, että 'rikas ihminen on se joka on omavarainen'.

Ajattelen aina optimistisesti että jos muualla jotain romahtaa, niin vastaavasti toisaalla nostaa uusi energia päätänsä.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #7 : 19.09.2009 06:45:14 »

Olin niin kuplien lumoissa, että muistin tuon päästökauppaosuuden väärin siinä mielessä, että jos laki astuu voimaan GS:n haluamassa muodossa, saa GS tavallaan verotusoikeuden eikä sen siksi edes tarvitse manipuloida markkinoita. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista joka tapauksessa.

Ei se mikään kumma ole Esmiralda, että USA:a vastustetaan. Ajattelepa esimerkiksi sitä faktaa, että Yhdysvalloissa asuu noin 7-8 prosenttia maailman väestöstä. Öljyä he kuluttavat sitten noin 25 prosenttia koko maailman tuotannosta.

Omavaraisuus ja paikallinen demokratia on kirosana monikansallisille suuryrityksille. Niitä pyörittävät ja niiden taustalla vaikuttaa ihmisiä, jotka mielellään kontrolloisivat kaikkea. Kun globalisaatiosta ja vapaasta kilpailusta suureen ääneen puhutaan, äänessä ovat nimenomaan nämä kaiken kontrolloijat. Niin hullua kuin se onkin maailmassa on ollut, on ja tulee olemaan yksilöitä, jotka haaveilevat koko maailman herruudesta. Nyt välineenä tämän tavoitteen saavuttamiseen käytetään rahaa, joka omistaa poliitikot, oikeuslaitokset ja median.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 19.09.2009 11:33:38 »

Astrologian näkökulmasta ajateltuna Pluto Kauriissa toivon todella, että itsenäiset kansakunnat järkiintyisivät, kuten Kauriin energian kuuluu. Tuossa dokumentissa, jonka katsoin, oli surullinen näky, mitä öljypohatat olivat jälkeen jättäneet, kamalia öljylammikoita, joista vielä eläimet juovat ja jonka rannalta nälkiintyneet ihmiset metsästävät niitä eläimiä ja joissa on kummallinen maku. Eikö E-Amerikan monet maat olekin juuri 'rikastuneet' öljyllä ja sitä vielä on siellä paljon.

Toinen öljylähde on kait tuo Barentsin meri tuolla Pohjolassa, johon Suomikin on kai kärkyllä ja tottakai USA.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #9 : 19.09.2009 16:52:42 »

Hm. Olen ollut minäkin tuossa joukossa joskus. Ja jokaisen olisi hyvä joskus olla, että tietäisi.  Huh

Pitää vain uskoa, että se ei ole noilla kaikilla pysyvä tila.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #10 : 19.09.2009 20:31:50 »

http://www.talouselama.fi/uutiset/article328138.ece

Vaikka synkistely on helppoa, kun hankalat transiitit jyllää, pitää tosiaan muistaa, että uusia ja positiivisia juttuja voi olla idulla. Olisikohan yllä olevassa linkissä oleva juttu oire jostain paremmasta? Talouskasvu yksin ei tuo onnea, mitä sitten jos BKT kasvaa jos ihmisten pahoinvointi lisääntyy ja ympäristö tuhoutuu, sekö on onnea hä?
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #11 : 19.09.2009 20:51:46 »

Vaikka synkistely on helppoa, kun hankalat transiitit jyllää, pitää tosiaan muistaa, että uusia ja positiivisia juttuja voi olla idulla. Olisikohan yllä olevassa linkissä oleva juttu oire jostain paremmasta? Talouskasvu yksin ei tuo onnea, mitä sitten jos BKT kasvaa jos ihmisten pahoinvointi lisääntyy ja ympäristö tuhoutuu, sekö on onnea hä?

Ehkäpä jutun ydin on juuri siinä, että ihmiskunta alkaa pikkuhiljaa huomaamaan että emme voi enää elää näin. Valitettavasti monelle elämä on vielä sitä, että kulutetaan kunhan vaan itsellä on hyvä elää ympäristöstä piittaamatta.

Uskon että tämä "henkistyminen" minkä useat tämän palstan kirjoittajat ovat jo kokeneet, leviää muidenkin tietoisuuteen, ja yhä usemapi alkaa hahmottaa että enää ei ole yksinkertaisesti varaa elää näin tai maapallo tuhoutuu.

Suuria muutoksia edeltää aina yleensä kriisi.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #12 : 23.09.2009 00:25:49 »

Mielenkiintoisia tulkintoja. Itselläni on hiukan optimistisempi ote mundaaniastrologiaan yleensä ottaen, ja myös näiden nyt päällä olevien kuvioiden tulkintaan erityisesti, mikä tehnee minusta melkoisen harvinaisuuden alan harrastajien keskuudessa.  Toki ajat ovat vaikeat, mutta kaikissa näissä haastavissa kuvioissa on myös mahdollisuuksia.

Olen esim. nähnyt kyllä tämän jo viime vuonna alkaneen  saturnus  aspect_opp uranus -syklin ravistelleen nimenomaan sellaisia poliittisia ja taloudellisia valtarakenteita, jotka sitä kaipaavatkin läpinäkyvämmän ja jo siksi oikeudenmukaisemman poliittisen ja  taloudellisen systeemin luomiseksi. Siksi melkeinpä odotan tuon  pluto:n asettumista t-ristin kärjeksi, koska itse tuon tulkitsisin niin, että silloin valtiovaltan, eli  saturnus :ksen on  tosisaan puutututtava  uranus :sen uudistuspaineiden takia puututtava kaikenlaiseen hämärään,  pluto :n symboloimaan vaikuttamiseen.

USA:n kartallahan tästä syntyykin sitten mielenkiintoinen kuvio, kun t-ristin tyhjässä kärjessä on rahaa ja vaurautta kuvaava  venus. USA:n valtiontaloutta saatetaan yrittää tavalla tai toisella vielä horjuttaa tarkemmin määrittelemättömältä, "hämärää valtaa" käyttävältä taholta, mutta yllätys yllätys, nytpä viranomaiset eivät taidakkaan olla niitä varsinaisia pahiksia yksittäisten kansalaisten kannalta, vaan toimivat heidän (ja meidän) edukseen.

Suomen kartalle tekee jo transitoiva  pluto on melko tarkkaa yhtymää  merkurius aspect_con kuunsolmu yhtymälle, ja löysähköä  aspect_opp :tiota nataali  pluto :lle.  Kuinka ollakkaan, media (  merkurius ) on kiinnostunut jälleen politiikasta mm. vaalirahakohun myötä . Kun   saturnus  aspect_opp uranus

Kolmas olen lähemmin seurannut, on Italia. Siellä nämä kaksi ensimmäistä saturnus aspect_opp uranus oppositioita ovat neliöineet melko tiukalla orbilla maan aurinko:a. Maan pääministeri on aiheuttanut kohua ulkomailla käytöksellä, jollaisesta muissa maissa joutuisi kantamaan ns. "poliittisen vastuun" melkoisen nopeasti, mm. viettämällä USA:n vaaliyön ( saturnus aspect_opp uranus tarkkana taivaalla) maksullisessa seurassa. Asia tuli julkisuuteen viime keväänä, mutta on eskaloitunut sisäiseksi poliittiseksi kriisiksi oikeastaan vasta viime viikkoina .  Tilanne on edennyt siihen pisteeseen, etten pitäisi ollenkaan mahdottomana Berlusconin vetäytymistä tehtävistään seuraavina viikkoina, esim. terveyssyihin vedoten, mutta tosi asiassa liittolaistensa pakottamana. Tästä luultavasti seuraa jonkinlaisia uudelleenjärjestelyjä myös Italian mediamaailmassa,  saturnus uranus pluto t-ristin tyhjä kärki on nimittäin tarkassa yhtymässä Italian  merkurius:kseen.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 23.09.2009 17:32:13 »

Tuo Suomen kartalla näkyvä Pluto yhtymä Merkurius näkyy nyt kyllä aika selkeästi näissä Nova Groupin rahasotkuissa. Pluto nostaa esille sen mistä on aiemmin vaiettu - totuus esiin.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #14 : 24.09.2009 12:01:08 »

Pluto nostaa esille sen mistä on aiemmin vaiettu - totuus esiin.

Pätee tosiaan aivan samalla tavalla mundaaniastrologiaan kuin henkilökarttoihinkin.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: