Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: maallikko - 20.07.2009 19:03:25



Otsikko: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 20.07.2009 19:03:25
Hei!

Nyt voisi olla aika alkaa kurkistaa tulevia kuukausia ja niiden aikana muotoutuvia aspekteja. Ovat sitten todella raskaan sarjan kuviota. Ne huipentuvat kesällä 2010, mutta jo syyskuusta lähtien maailmalla tulee tapahtumaan yhtä ja toista.
    :saturnus: :aspect_opp: :uranus: tapahtuu 15.9.ja paria päivää myöhemmin  :aurinko: on neliössä tähän oppositioakseliin. Oma arvaus on, että noihin aikoihin taloudessa tapahtuu ( taas ) jotain vakiintuneet kuviot murtavaa. Jotain voisi kuulua BRIC-maiden suunnasta ( Bra, Rus, Ind, Chi ). Mielenkiintoista on, että nämä neljä maata kokoustivat Venäjällä 15.-16.6. eli sen kokouksen  :aurinko: on tarkasti neliössä  :saturnus: :aspect_opp: :uranus:. Tässä kokouksessa ei ollut mukana
USA, joka ei saanut paikalle tarkkailijaa, kun nämä maat nimenomaan torjuivat Yhdysvaltain läsnäolon kokouksessa. Kenestäköhän siellä oikein puhuttiin ::) Kiina on yhdessä Venäjän kanssa vihjaillut, että voisi sen dollarin hylätä maailman reservivaluuttana. Syyskuussako kuullaan tältä rintamalta? Jos dollari pudotetaan jalustalta ei ole (talous)johtajat pelkästään sumussa tulevaisuuden suhteen vaan sitten laitetaan vielä silmätkin kiinni.
   Pari kuukautta myöhemmin pamahtaa sitten päälle  :saturnus: :aspect_squ: :pluto:. Robert Hand kuvaili tämän parivaljakon vaikutusta lyhyesti supistumisen mukanaan tuoma muutos. Samaan aiheeseen sopii hyvin myös se, että  :pluto: on nyt kauriissa ja tulee olemaan vielä pitkään. Mikä muuttuu? Kaikenlaiset rakenteet ja vakiintuneet systeemit. Entä supistuu? Taloushan se supistuu ja tulee supistumaan vielä kunnolla, vaikka virallinen media sanoo, että alkaa helpottaa.
   Seuraavan linkin takana on eurooppalainen tutkimuslaitos, joka aika hyvällä prosentilla on ennakoinut tulevia. Talouskuplan puhkeamisenkin melkein 2 vuotta ennen posahdusta.

http://www.leap2020.eu/English_r25.html

Saman puljun aiempia raportteja löytyy netistä torrentteina jos kiinnostaa. Hakusanaksi geab 36, 35 jne. Asioiden nykyisestä tilasta ei oikein voi muuta sanoa kuin, että kieltämisvaihe on päällä. Juostaan jo kielekkeen ulkopuolella, ilmassa. Nämä kaksi edellämainittua aspektia koputtavat sitten ovelle niin lujaa, että huonokuulonenkin hoksaa. Tämä  :saturnus: :aspect_squ: :pluto: on voimissaan helmikuun alkupuolelle asti. Sen jälkeen hetken hengähdystauko, ennen  :saturnus: :aspect_opp: :uranus:, joka on huhtikuun loppupuolella.
   Seuraava kesä voikin sitten olla todella kuuma, toivottavasti vain tulenarka. Jännitteinen se tulee olemaan varmasti. Juhannuksen tienoolla taivaalla möllöttää iso risti  :aurinko: :aspect_opp: :pluto: on neliössä  :jupiter: :aspect_con: :uranus: :aspect_opp: :saturnus:. T-risti tai iso risti on kyllä taustalla koko kesän, mutta välillä se on enemmän pinnassa ja välillä vähemmän.
   Heinä- elokuussa keitokseen tulee vielä  :mars:, joka tulee siis  :vaaka:.

http://www.khaldea.com/

Tuolta sivustolta löytyy mm. Kiinan, USA:n, Israelin ja federal reserven kartat. Fed on sikäli mielenkiintoinen, että Yhdysvalloissa todellinen valta näyttää keskittyvän yhä tukevammin muutamien pankkien käsiin. Yhdysvallat on plutokratia oikein sanan varsinaisessa merkityksessä. Mielenkiintoinen on myös Islannin ( linkki hukassa  :( ) kartta ja sieltä  :saturnus: -  :neptunus: pari. Haaveet ja todellisuus.... Suomen valtion kartta ei säväytä, mutta kannattaa muistaa, että Tarja on syntynyt 25.12. siis  :pluto: :aspect_con: :aurinko: meneillään. TH on kuitenkin maan pää ja edustaa Suomea ja siksi on hyödyllistä kurkistaa Tarjan karttaa.

Kauempana tulevaisuudessa, noin 2013, häämöttää  :uranus: :aspect_squ: :pluto:. Taloudellinen kurjistuminen, joka koskee massoja ja vallan itselleen keskittänyt eliitti törmäyskurssilla vai mitä? Katsotaan nyt tuleva vuosi ensin ja jäitä hattuun kaikille, erityisesti valtaapitäville.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: lighthouse - 20.07.2009 19:42:57
Moi!

Mitä antaisit neuvoksi pienelle ihmiselle tulevalle vuodelle koskien asunnon- ja työpaikanvaihtoa? Onko järkevää pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa vai vaihtaa, kun on hirveä kutka uusiin kuvioihin? Olen syntynyt 27.12.1974 klo 15 Savon pääkaupungissa.

kyselee nimimerkki Äimän käki

ps. Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Näiltä asioilta halutaan aina sulkea silmät liian pitkäksi aikaa.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Ebenia - 21.07.2009 04:34:51
Moi!

Mitä antaisit neuvoksi pienelle ihmiselle tulevalle vuodelle koskien asunnon- ja työpaikanvaihtoa? Onko järkevää pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa vai vaihtaa, kun on hirveä kutka uusiin kuvioihin? Olen syntynyt 27.12.1974 klo 15 Savon pääkaupungissa.

kyselee nimimerkki Äimän käki

ps. Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Näiltä asioilta halutaan aina sulkea silmät liian pitkäksi aikaa.

Aina on hyvä yrittää vaihtaa, jos toisessa paikassa on onneton tai tyytymätön, oli tilanne millainen tahansa maailmalla.  :)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Lilli - 21.07.2009 12:01:36
Kiva, maallikko, että muistat välillä meitä astro-foorumilaisiakin!  :)

Tulee noista ensi vuoden kuvioista jotenkin mieleen 60-luvun puoliväli, erityisesti 65-66, jolloin taivaalla on ollut tarkkana Uranuksen ja Pluton yhtymä Neitsyessä ja nämä muodostavat vielä oppositiota Saturnukseen. Mars on ainakin jossain vaiheessa ollut tämän kompleksin "sulostuttaja".

Aikamoista kuohunta-aikaahan tuo oli muistaakseni (tosin en muista, kun synnyin itse vasta -67  ;D).

Kansalaisoikeustaisteluja, rotumellakoita, Vietnamin sotaa, kulttuurivallankumous Kiinassa, vasemmistolaisuuden nousu Suomessa, radikaalifeminismin nousu, mutta myös nuorison kulutusjuhlia, Beatle-maniaa ja vapautuvaa seksuaalisuutta. Myös nopea tekniikan kehittyminen oli ajalle tyypillistä, kuten myös yhteiskunnan kaupungistuminen Suomessa. Oliko se muuten tuota aikaa, kun suomalaisia muutti massoittain Ruotsiin työn perässä?


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 21.07.2009 14:00:01
Hei lighthouse ja muutkin!

Itse olen valmistautunut näihin aikoihin maksamalla velat pois ja lisäksi olen muistuttanut itseäni siitä, että mitä tahansa voi tapahtua. Minulla nuo T-ristit ja isot ristit osuu akseleille ja kaikki on todellakin mahdollista. En osaa lighthouse muuta sanoa kuin, että olen samaa mieltä Ebenian kanssa. Ns. kriisiaikoina käy usein niin, että se mikä ei toimi kunnolla hyvinä aikoinakaan, lopettaa yhteistyön täysin huonoina. Jos jokin ei toimi, se on vain hylättävä. Toki helpommin sanottu kuin tehty.
   Lilli, olen minä muistanut teitä koko ajan, mutta on ollut paljon mietittävää ( Pluto meni 4. huoneeseen ja teki myös neliön askendenttiin, jos tämä käy selitykseksi. ) ja uutta mukavaa on kasvanut vanhan paskan tilalle. Edes minun tarkka syntymäaika ei ollut tarkka vaan liian myöhäinen. Olen noista viime aikojen transiiteista määritellyt sen uudelleen ( 19:14 ei 19:35 ). Ainakin elämän käännekohdat tuntuu napsahtelevan kohdalleen paremmin tuon aikaisemman kellonajan kanssa.
  Evealle kiitokset Tarjaa koskevasta tarkennuksesta :)

Samantapaisiahan nuo oli nuo kuviot 60-luvullakin, mutta nämä nykyiset on rankempia, koska ne on johtavien merkkien alussa. Lisäksi Federal reserven kartalla on  :aurinko: :aspect_opp: :pluto: ravun alusta kauriin alkuun ja lisäksi Fedin keskitaivas on oinaan alussa. Myös USA:n kartalla mielenkiintoa tuo se, että keskitaivas on vaa`an alussa eli  :saturnus: tulee kohta 10. huoneeseen ja se jos mikä on tärkeä transiitti. ( Heitin tämän ulkomuistista, saatan muistaa AP-karttaa, progressiota tai jotain muuta karttaa ). Yhdysvalloissa verotulot on romahtaneet ja osavaltiot, kaupungit ja kunnat ovat vaikeuksissa, esimerkiksi Kalifornia on käytännössä konkurssissa. Yhdysvalloissa kaikki suurimmat pankit ovat vararikossa. Stressitestien läpi ne pääsi vain koska ne itse sanelivat ehdot, kuinka taseet lasketaan. Hallitus antoi pankeille satoja miljardeja, että ne voisivat ostaa toisiltaan niitä surullisen kuuluisia sub-primelainapaketteja, joiden arvoa kukaan ei voi oikeasti arvioida, koska kukaan ei niitä omalla rahallaan halua ostaa eli ne ovat jokseenkin arvottomia. Syy siihen, miksi pankit ovat yhä pystyssä, on se että niitä ei ole vara päästää nurin. Valitettavasti niitä ei voi tukea loputtomiin vaan ne kaatuvat lopulta kuitenkin ja sitä ei tiedä kukaan mitä siitä seuraa.

Ps. Federal reserven kartalla on muuten paljastava transiitti,  :neptunus: 8. huoneessa. Epäselvyyksiä raha-asioissa, jopa suoranaista valehtelua.

2. ps. Olen pitänyt tuota Federal reservea tärkeänä, koska USA on maailman johtava talousmahti ja Fed sen keskuspankki ja USA:n rahayksikkö dollari on öljykaupan valuutta ja öljyhän pitää pyörät pyörimässä ja rahavirrat liikkeellä.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 18.09.2009 20:11:22
Pientä päivitystä. Vielä ei ole draamaa havaittavissa, mutta pienempiä ja vähän isompia uutisia maailmalta kuitenkin kuuluu. Seuraavassa videossa naissotilas juttelee sikainfluenssasta ja tulevista viranomaistehtävistä USA:ssa, 15.10.2009 alkaisi hänen mukaansa tapahtua uudella mantereella.

http://talousdemokratia.blogspot.com/2009/09/naissotilaan-tilitys-tulevasta.html

Talousdemokratian sivuilla ääneen pääsevät myös Gerald Celente ja Igor Panarin, jonka mukaan Obama on Yhdysvalloille sama kuin Gorbatsov oli Neuvostoliitolle eli presidentti, jonka valtakaudella hänen johtamansa maa hajoaa. Hurjalta kuulostaa, mutta katsotaan kuinka käy. Ainakin Yhdysvaltain radix-kartalle muodostuu kinkkisiä transiitteja.
   Lähes huomaamaton pikku-uutinen oli se, että Kiina sallii nyt kansalaistensa omistaa kultaa ja hopeaa. Lisäksi em. metallien maastavienti on nyt Kiinassa kiellettyä. Takana voi olla se, että Kiinan johto on alkanut valmistautua aikaan, jolloin dollari on huomattavasti arvottomampi kuin tänä päivänä. Kiinahan on USA:n suurin velkoja eikä katsele hyvällä, kun Yhdysvalloissa painetaan uutta rahaa pää märkänä. Jos sinä olisit lainannut kaverille tonnin ja kaveri yrittäisi maksaa velkansa monopoli-rahalla niin kukapa sen hyväksyisi. Voipi olla, että Kiinassa meinataan ottaa käyttöön raha, jonka arvo on sidottu jalometalleihin tms. Vaikka tämä vähän astrologian ohi meneekin niin seuraavassa linkissä on 18.9. postattu viesti, jossa on linkki leap 2020 tutkimusporukan tuoreeseen raporttiin ( Full English report ). 25 sivua painavaa asiaa, mutta kannattaa ehdottomasti lukea.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message881027/pg1

Hulluinta tuossa raportissa on se, että sen mukaan oikeastaan kaikkien maiden viralliset työttömyyslukemat on kaunisteltu. Sama pätee oikeastaan kaikkeen muuhunkin taloustietoon. Vieläkään ei ole tajuttu, että vanhaan " talous kasvaa ikuisesti "- meininkiin ei ole enää paluuta, mutta vanhaa järjestelmää pidetään yllä keinotekoisesti ja samalla estetään uusien rakenteiden pystyttäminen. Pluto kauriissa ja kohta neliössä Saturnukseen, tuo mukanaan muutoksen. Se tosin voi tuoda mukanaan myös diktatuurin, mutta yhtä kaikki vanhat rakenteet häviävät.

Yhdysvaltain keskuspankki Fed edustaa yksityisiä pankkiireja ja sen kartallahan Pluto ottaa nyt vastaan Pluton oppositiota itseensä. Oppositio edustaa kehityskulun huipentumaa ja kun kyseessä on Pluto, kyseessä on yleensä kontrolli ja vallan keskittäminen. Yhdysvalloissa valta on keskittynyt käytännössä yhden pankin käsiin eli Goldman Sachs pyörittää koko maata taloudellisten muskeleidensa turvin. Seuraava juttu on pitkä ja nostaa verenpainetta, mutta kannattaa lukea.

http://www.rollingstone.com/politics/story/29127316/the_great_american_bubble_machine

Homman ydin niille, jotka eivät jaksa juttua lukea on se, että suuresta lamasta lähtien GS on ollut mukana jokaisessa talouden kuplassa ja on joka kuplan myötä haalinut itselleen aina vain lisää valtaa. GS on tietoisesti ja tahallaan rikkonut lakeja ja saanut myös rangaistuksia rikoksistaan. Sanktiot vain ovat olleet niin pieniä, että rikoksesta saatu hyöty on ollut monikymmenkertainen rangaistukseen nähden. Jutun viimeisellä sivulla sivutaan myös päästökauppaa, jota GS voimakkaasti ajaa. GS hinkuu mukaan, koska siinä bisneksessä on kyse jättimäisistä rahasummista. Päästökauppa antaisi mahdollisuuden luoda ennennäkemättömän suuria kuplia talouteen ja siten myös voitot olisivat lähinnä astronomisia. Tähän asti on puhuttu miljardeista, päästökauppabisneksessä biljoonista. 1 biljoona on 1000000000000. Tämä puoli on myös hyvä muistaa, kun ilmastonmuutoksesta ja ihmisen osuudesta siihen puhutaan.   


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 18.09.2009 20:45:03
Huh, olipa siinä asiaa! Kiitos.

Katselin sattumalta dokumentin E-Amerikan maista, jossa selvästi on noussut vastustus USA:n herruutta vastaan taloudellisissa ja kaupallisissa asioissa. Maat pyrkivät lyöttäytymään yhteen, löytämään yhteisiä arvoja ja voimavaroja.

Uudenlaista sosialismia, jopa 'kolhooseja', yhteisiä viljelysalueita, nousee pystyyn. Mottona on se, että 'rikas ihminen on se joka on omavarainen'.

Ajattelen aina optimistisesti että jos muualla jotain romahtaa, niin vastaavasti toisaalla nostaa uusi energia päätänsä.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 19.09.2009 06:45:14
Olin niin kuplien lumoissa, että muistin tuon päästökauppaosuuden väärin siinä mielessä, että jos laki astuu voimaan GS:n haluamassa muodossa, saa GS tavallaan verotusoikeuden eikä sen siksi edes tarvitse manipuloida markkinoita. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista joka tapauksessa.

Ei se mikään kumma ole Esmiralda, että USA:a vastustetaan. Ajattelepa esimerkiksi sitä faktaa, että Yhdysvalloissa asuu noin 7-8 prosenttia maailman väestöstä. Öljyä he kuluttavat sitten noin 25 prosenttia koko maailman tuotannosta.

Omavaraisuus ja paikallinen demokratia on kirosana monikansallisille suuryrityksille. Niitä pyörittävät ja niiden taustalla vaikuttaa ihmisiä, jotka mielellään kontrolloisivat kaikkea. Kun globalisaatiosta ja vapaasta kilpailusta suureen ääneen puhutaan, äänessä ovat nimenomaan nämä kaiken kontrolloijat. Niin hullua kuin se onkin maailmassa on ollut, on ja tulee olemaan yksilöitä, jotka haaveilevat koko maailman herruudesta. Nyt välineenä tämän tavoitteen saavuttamiseen käytetään rahaa, joka omistaa poliitikot, oikeuslaitokset ja median.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 19.09.2009 11:33:38
Astrologian näkökulmasta ajateltuna Pluto Kauriissa toivon todella, että itsenäiset kansakunnat järkiintyisivät, kuten Kauriin energian kuuluu. Tuossa dokumentissa, jonka katsoin, oli surullinen näky, mitä öljypohatat olivat jälkeen jättäneet, kamalia öljylammikoita, joista vielä eläimet juovat ja jonka rannalta nälkiintyneet ihmiset metsästävät niitä eläimiä ja joissa on kummallinen maku. Eikö E-Amerikan monet maat olekin juuri 'rikastuneet' öljyllä ja sitä vielä on siellä paljon.

Toinen öljylähde on kait tuo Barentsin meri tuolla Pohjolassa, johon Suomikin on kai kärkyllä ja tottakai USA.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 19.09.2009 16:52:42
Hm. Olen ollut minäkin tuossa joukossa joskus. Ja jokaisen olisi hyvä joskus olla, että tietäisi.  ???

Pitää vain uskoa, että se ei ole noilla kaikilla pysyvä tila.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 19.09.2009 20:31:50
http://www.talouselama.fi/uutiset/article328138.ece

Vaikka synkistely on helppoa, kun hankalat transiitit jyllää, pitää tosiaan muistaa, että uusia ja positiivisia juttuja voi olla idulla. Olisikohan yllä olevassa linkissä oleva juttu oire jostain paremmasta? Talouskasvu yksin ei tuo onnea, mitä sitten jos BKT kasvaa jos ihmisten pahoinvointi lisääntyy ja ympäristö tuhoutuu, sekö on onnea hä?


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: K-NRJ - 19.09.2009 20:51:46
Vaikka synkistely on helppoa, kun hankalat transiitit jyllää, pitää tosiaan muistaa, että uusia ja positiivisia juttuja voi olla idulla. Olisikohan yllä olevassa linkissä oleva juttu oire jostain paremmasta? Talouskasvu yksin ei tuo onnea, mitä sitten jos BKT kasvaa jos ihmisten pahoinvointi lisääntyy ja ympäristö tuhoutuu, sekö on onnea hä?

Ehkäpä jutun ydin on juuri siinä, että ihmiskunta alkaa pikkuhiljaa huomaamaan että emme voi enää elää näin. Valitettavasti monelle elämä on vielä sitä, että kulutetaan kunhan vaan itsellä on hyvä elää ympäristöstä piittaamatta.

Uskon että tämä "henkistyminen" minkä useat tämän palstan kirjoittajat ovat jo kokeneet, leviää muidenkin tietoisuuteen, ja yhä usemapi alkaa hahmottaa että enää ei ole yksinkertaisesti varaa elää näin tai maapallo tuhoutuu.

Suuria muutoksia edeltää aina yleensä kriisi.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: La Papessa - 23.09.2009 00:25:49
Mielenkiintoisia tulkintoja. Itselläni on hiukan optimistisempi ote mundaaniastrologiaan yleensä ottaen, ja myös näiden nyt päällä olevien kuvioiden tulkintaan erityisesti, mikä tehnee minusta melkoisen harvinaisuuden alan harrastajien keskuudessa.  Toki ajat ovat vaikeat, mutta kaikissa näissä haastavissa kuvioissa on myös mahdollisuuksia.

Olen esim. nähnyt kyllä tämän jo viime vuonna alkaneen  :saturnus:  :aspect_opp: :uranus: -syklin ravistelleen nimenomaan sellaisia poliittisia ja taloudellisia valtarakenteita, jotka sitä kaipaavatkin läpinäkyvämmän ja jo siksi oikeudenmukaisemman poliittisen ja  taloudellisen systeemin luomiseksi. Siksi melkeinpä odotan tuon  :pluto::n asettumista t-ristin kärjeksi, koska itse tuon tulkitsisin niin, että silloin valtiovaltan, eli  :saturnus: :ksen on  tosisaan puutututtava  :uranus: :sen uudistuspaineiden takia puututtava kaikenlaiseen hämärään,  :pluto: :n symboloimaan vaikuttamiseen.

USA:n kartallahan tästä syntyykin sitten mielenkiintoinen kuvio, kun t-ristin tyhjässä kärjessä on rahaa ja vaurautta kuvaava  :venus:. USA:n valtiontaloutta saatetaan yrittää tavalla tai toisella vielä horjuttaa tarkemmin määrittelemättömältä, "hämärää valtaa" käyttävältä taholta, mutta yllätys yllätys, nytpä viranomaiset eivät taidakkaan olla niitä varsinaisia pahiksia yksittäisten kansalaisten kannalta, vaan toimivat heidän (ja meidän) edukseen.

Suomen kartalle tekee jo transitoiva  :pluto: on melko tarkkaa yhtymää  :merkurius: :aspect_con: :kuunsolmu: yhtymälle, ja löysähköä  :aspect_opp: :tiota nataali  :pluto: :lle.  Kuinka ollakkaan, media (  :merkurius: ) on kiinnostunut jälleen politiikasta mm. vaalirahakohun myötä . Kun   :saturnus:  :aspect_opp: :uranus:

Kolmas olen lähemmin seurannut, on Italia. Siellä nämä kaksi ensimmäistä :saturnus: :aspect_opp: :uranus: oppositioita ovat neliöineet melko tiukalla orbilla maan :aurinko::a. Maan pääministeri on aiheuttanut kohua ulkomailla käytöksellä, jollaisesta muissa maissa joutuisi kantamaan ns. "poliittisen vastuun" melkoisen nopeasti, mm. viettämällä USA:n vaaliyön ( :saturnus: :aspect_opp: :uranus: tarkkana taivaalla) maksullisessa seurassa. Asia tuli julkisuuteen viime keväänä, mutta on eskaloitunut sisäiseksi poliittiseksi kriisiksi oikeastaan vasta viime viikkoina .  Tilanne on edennyt siihen pisteeseen, etten pitäisi ollenkaan mahdottomana Berlusconin vetäytymistä tehtävistään seuraavina viikkoina, esim. terveyssyihin vedoten, mutta tosi asiassa liittolaistensa pakottamana. Tästä luultavasti seuraa jonkinlaisia uudelleenjärjestelyjä myös Italian mediamaailmassa,  :saturnus: :uranus: :pluto: t-ristin tyhjä kärki on nimittäin tarkassa yhtymässä Italian  :merkurius::kseen.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Ebenia - 23.09.2009 17:32:13
Tuo Suomen kartalla näkyvä Pluto yhtymä Merkurius näkyy nyt kyllä aika selkeästi näissä Nova Groupin rahasotkuissa. Pluto nostaa esille sen mistä on aiemmin vaiettu - totuus esiin.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: La Papessa - 24.09.2009 12:01:08
Pluto nostaa esille sen mistä on aiemmin vaiettu - totuus esiin.

Pätee tosiaan aivan samalla tavalla mundaaniastrologiaan kuin henkilökarttoihinkin.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 25.09.2009 21:09:14
Vaalirahasotkuun liittyy olennaisesti Matti Vanhanen, joka nousi pääministeriksi 24.6.2003. Vanhasen toinen hallitus on ollut vallassa 19.4.2007 lähtien. Pääministeriksi nousemisen tarkkaa kellonaikaa en tiedä, mutta pistää silmään sieltä  :aurinko: :aspect_con: :saturnus: noin 2 astetta  :rapu:.  :pluto: etenee nyt  :kauris: ja  :saturnus: saapuu kohta  :vaaka:. Näiden planeettojen neliö osuu tarkasti neliöön/oppositioon tuohon radix  :aurinko: :aspect_con: :saturnus:. Jotenkin en vain jaksa uskoa, että vaalirahakohu olisi ohi. Itse asiassa luulen, että hallitus kaatuu tulevan talven aikana.

 Toteutuuhan se Pluton transiitti Kauriissa näinkin. Instituutioiden yms. hajoaminen arvovallan murenemisen kautta. Vaikka Vanhanen ei ole tiettävästi rikkonut lakia, niin vaalirahan vastaanottaminen säätiöltä ( jonka nimeä en nyt muista enkä jaksa hakea  :P ), joka rikkoo lakia antaessaan rahaa yksittäiselle poliitikolle, on yksinkertaisesti moraalisesti väärin. Ainakin minun oikeustajuni mukaan. Ja oikeastaan vielä ällöttävämpää oli se toinen Kukkaissäätiö tai mikä se nyt oli. Jos ostit säätiöltä jonkin tuotteen ja ajattelit samalla lahjoittavasi hyväntekeväisyyteen, niin voi voi, osa niistäkin rahoista meni jonkun poliitikon taskuun, mm. Vanhasen joka ei näe mitään syytä erota.
   Ongelmahan ei tietenkään ole kukaan yksittäinen toimija vaan tämä meidän maan tapa eli ns. Hyvä veli - verkostot. Mitä me korruptiolla kun meillä on tällainen systeemi, mutta takaisin astrologiaan.
  Toinen mielenkiintoinen henkilö lähikuukausina tulee olemaan Anni Sinnemäki 20.7.1973 Helsingissä. Tarkkaa aikaa en tiedä. Hänellähän on syntymäkartallaan  :saturnus: :aspect_squ: :pluto: . Transitoivat  :saturnus: ja  :pluto: tekevät transiitteja tälle parille ja paineita varmasti riittää. Lehdissä on viime aikoina kirjoitettu siitä mikä saisi Vanhasen pois virasta. Presidenttihän ei voi hallitusta hajottaa vaan hallitus voi hajota vain jos pääministeri perustellusta syystä toteaa, että hallitus ei ole toimintakykyinen ja silloinkin vain jos presidentti suostuu hallituksen eroon. Vanhanen on tehnyt selväksi sen, että ei aio erota. Silloin jää vielä jäljelle se vaihtoehto, että vihreät jättävät hallituksen. Annin johdollahan näin voisi käydä, mutta riittäkö kantti.

Mukavaa La Papessa, että kirjoittelet noita mundaaniastrologia juttuja tänne. Itse olen siinäkin maallikko, kuten monessa muussakin asiassa. 


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: La Papessa - 28.09.2009 14:12:12
Mukavaa La Papessa, että kirjoittelet noita mundaaniastrologia juttuja tänne. Itse olen siinäkin maallikko, kuten monessa muussakin asiassa. 

Ihan maallikkohan minäkin olen, aloin perehtyä mundaaniastrologiaan syvällisemmin oikeastaan n. vuosi sitten plutosiirtymän innoittamana.  ;)  Mutta hurahdinkin sitten  aiheeseen oikein kunnolla, mikä kaiketi oli odotettavissakin, sillä olen harrastanut historiaa niin kauan, kun olen osannut lukea.

Lainaus
Vanhasen toinen hallitus on ollut vallassa 19.4.2007 lähtien. Pääministeriksi nousemisen tarkkaa kellonaikaa en tiedä,

Pitääpä tulevaisuudessa alkaa kiinnittää tarkempaa huomiota hetkeen, jolloin presidentti nimittää valtioneuvoston. Jotenkin sellainen kutina on, että nimeäminen tapahtuisi iltapäivällä, aina samaan aikaan,  joten tuo Suomen kartallakin käytettävä 14.00 voisi olla mahdollinen ?

Lainaus
Itse asiassa luulen, että hallitus kaatuu tulevan talven aikana.

Itse kun katsoin hallituksen karttaa, ensimmäisenä silmään pisti :merkurius: :ksen,  :saturnus: :ksen ja  :jupiter: :in suurkolmio, jossa  :jupiter: on vielä tarkassa yhtymässä Suomen nataali  :aurinko: :oon. Jotenkin sellainen olo tuli, että Suomen kartalle tulevista vaativista transiiteista huolimatta tämä hallitus on vallassa täydet neljä vuotta.

Toinen juttu sitten on se, millä kokoonpanolla. Henkilövaihdokset ovat mahdollisia. Tämän hallituksen  :aurinko: :han on 29' astetta  :oinas: :sta, siis ns. kriittisellä asteella. Kaikenlaiset uudelleenjärjestelyt liittyen odottamattomiin kriiseihin ovat oleellinen osa kartaa, jolla tärkeä planeetta, saati sitten  :aurinko: on kriittisellä asteella.

Lainaus
Presidenttihän ei voi hallitusta hajottaa vaan hallitus voi hajota vain jos pääministeri perustellusta syystä toteaa, että hallitus ei ole toimintakykyinen ja silloinkin vain jos presidentti suostuu hallituksen eroon. Vanhanen on tehnyt selväksi sen, että ei aio erota. Silloin jää vielä jäljelle se vaihtoehto, että vihreät jättävät hallituksen. Annin johdollahan näin voisi käydä, mutta riittäkö kantti.

Sen enempää karttoja tutkailematta tämä kai ei ole nyt se kaikkein todennäköisin vaihtoehto. Vihreät ovat pysyneet hallitusrintamassa. Sen sijan olisi mielenkiintoista katsoa Vanhasen ja vaikka Paula Lehtomäen transiitteja Keskustan puoluekokouksen aikoihin ensi kesäkuussa. Nimittäin saattaa hyvinkin olla, että oma "kenttä" vetää tukensa Vanhaselta, ja viimeistään 2011 eduskuntavaaleihin lähdetään jonkun muun johdolla. Saattaa myös olla, että Vanhanen siirtyy vielä kesken hallituskauden hoitamaan jotain  "palkintovirkaa", esim. KELA:n pääjohtajuudesta on puhuttu.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 28.09.2009 19:51:48
Lainaus
Suuria muutoksia edeltää aina yleensä kriisi.

Aivan. Yritetään pitää tuo mielessä.

Hui hui kun oli muuten pelottavaa luettavaa... ja minulla vielä on asuntolaina yksin harteilla.

Onpa tosiaan mielenkiintoista elää näitä aikoja ja mahdollisesti nähdä mitä tapahtuu. Onneksi ollaan kaikki täällä yhdessä. :)



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: pirjoha - 29.09.2009 12:32:49
Olipas todella mielenkiintoinen ketju!
Kiitos teille!!


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 29.09.2009 17:27:43
Lainaus
Suuria muutoksia edeltää aina yleensä kriisi.

Aivan. Yritetään pitää tuo mielessä.

Hui hui kun oli muuten pelottavaa luettavaa... ja minulla vielä on asuntolaina yksin harteilla.

Onpa tosiaan mielenkiintoista elää näitä aikoja ja mahdollisesti nähdä mitä tapahtuu. Onneksi ollaan kaikki täällä yhdessä. :)



Kauniisti sanoit....ollaan täällä yhdessä.  :smitten: :smitten:

Emme varmaan tiedäkään mikä merkitys täälläkin yhdessä ololla on ollut ja on oleva.  :angel:

Minulle eräs selvännäkijä jutteli aika peloittavia asioita. Hän puhui noista mannerlaatoista ja niiden liikkeistä. Sanoi, ettei ollenkaan turhaan ole rakennettu Lappia hotelleineen ja kaikkineen. Niitä kuulemma tarvitaan vielä kovasti.

Mutta eletään tämä päivä ensin ja vahvistutaan!  ;)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 30.09.2009 16:34:34
Terve La Papessa! En tullut katsoneeksi tämän toisen hallituksen karttaa, kun olen tarkastellut asiaa Matti Vanhasen pääministeriyden näkökulmasta. Kyllä toi  :merkurius: :saturnus: :jupiter: suurkolmio on niin pönäkkä, että hallitus pysyy pystyssä kovemmissakin myrskyissä. Kokonaan toinen asia on, jatkaako Matti Vanhanen pääministerinä tämän vaalikauden loppuun. Saattaa nimittäin olla niin, että Matti Vanhasen ollessa Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajana, säätiö rikkoi säätiölakia jakaessaan rahaa poliitikoille. Näin toimiessaan säätiö on rikkonut lakia ja omia sääntöjään. Juttuun voi tutustua täällä;

http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

Juttu 162, muutakin mielenkiintoista luettavaa löytyy.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: La Papessa - 05.10.2009 15:51:50
Kokonaan toinen asia on, jatkaako Matti Vanhanen pääministerinä tämän vaalikauden loppuun. Saattaa nimittäin olla niin, että Matti Vanhasen ollessa Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajana, säätiö rikkoi säätiölakia jakaessaan rahaa poliitikoille. Näin toimiessaan säätiö on rikkonut lakia ja omia sääntöjään. Juttuun voi tutustua täällä;

Kyllä, nämä Nuorisosäätiön mahdolliset väärinkäytöksethän olivat Silminnäkijän nyt jo kuuluisan jakson varsinainen pääpainopiste. Vanhasen kuitenkin onnistui taitavasti ohjata keskustelu puolueen ja myös itsensä kannalta vaarattomampiin lautakasoihin. Siitä, kuinka kauan näistä tikuista saadaan asiaa, voidaankin sitten puhua paljon, myös astrologisesta näkökulmasta.

Matti Vanhanenhan on syntynyt Jyväskylässä 4.11.1955. Tarkkaa syntymäaikaa en ole löytänyt, joten akseleita on vaikea sijoittaa paikoilleen, samoin  :kuu: :n tarkka sijainti  :rapu: :ssa jää hämäräksi. Joka tapauksessa,  kartassa on kaksi selkeää painopistealuetta: Henkilökohtaiset planeetat ovat  :kuu::ta lukuunottamatta keskittyneet n. 45 asteen alueelle  :vaaka::an loppupuolelle ja  :skorpioni: :iin.  Sukupolviplaneetoista   :neptunus: on aivan  :vaaka: :an lopussa, mutta  :uranus:,  :jupiter: ja  :pluto:  :leijona: :nassa, kaksi viimeistä tarkassa yhtymässä merkin lopulla.  Silmiinpistävää tällä kartalla on maaelementin puute. Vaikka Vanhasella olisikin esim. aurinkoskorpiooneilla yleinen  :neitsyt: tai  :kauris: nousu (itse veikkaisin kyllä  :jousimies: nousua, jolloin kartalle saataisiin melkoinen 12. huoneen lataus  :D), maata on silti kartalla huomattavan vähän ns. reaalipolitikon kartalle (Vanhasen idolilla Kekkosellakin sentään oli  :aurinko::n lisäksi  :neitsyt:  :merkurius:). Tiettyä taipumusta  skandaaleihin voisi nähdä jo syntymäkartan   :merkurius:  :aspect_con: :neptunus:  :aspect_squ:  :uranus: kuviossa.

Vanhasen tiimoilta viimeisten parin vuoden aikaina esiintulleet nais- ja raha-asioihin liittyvät kohut johtunevat jo  pidempään hänen :venus: :staan kiusanneesta :aspect_squ: :neptunus: transiitista. Vanhasen kannalta onnekasta on saattanut olla, ettei hänellä ole ollut sitten 2007-08 vuoden juurikaan haastavia  :saturnus:-aspekteja. 2010 lähtien niitä on sitten tulossa sitäkin enemmän,  :saturnus:ksen edetessä  . :aspect_squ: :kuu: saattaa tulla  nataalikartalle jo aiemmin -tuntemattomasta syntymäajasta riippuen. Ja itse asiassa tässä voisi olla nähtävissä tiettyä syklisyyttää,  Jäätteenmäkihän joutui eroamaan kesäkuussa 2003, jolloin  :saturnus: oli aivan  :rapu::n ensiasteilla. Vanhasen tullessa Keskustan puheenjohtajaksi lokakuussa 2003  :saturnus: oli n. 12-13 astetta  :rapu::a, mahdollisesti yhtymässä  :kuu::hun, mutta ennenkaikkea  :aspect_tri:  :aurinko::oon.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: indiima - 06.10.2009 12:58:45
Kiitos tästä erittäin mielenkiintoisesta ketjusta ja linkeistä. Enpä ole mundaaniastrologiasta ennen kuullutkaan. Kiinnostavaa kiinnostavaa hmm hmm hmm...


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 15.11.2009 06:36:19
http://areena-beta.yle.fi/ohjelma/de81459305398c88048a05a620fb4717

MOT - ilmastokatastrofi peruutettu. Vielä ehtii katsoa. Kiihkottomasti ohjelmassa selostetaan kansainvälisen hallitusten välisen ilmastopaneelin eli IPCC:n tapa tehdä tiedettä. IPCC ei tee tiedettä vaan manipuloi ja muokkaa tieteellisiä aineistoja luodakseen ennusteita, joiden mukaan ilmasto lämpenee ja jonka pysäyttämiseksi tarvitaan uusi ilmastosopimus ja päästökauppasopimus.
   Jos ilmasto ei sitten lämpene miksi tarvitaan tällainen sopimus? En usko, että hallitukset ovat juuri nyt heränneet suojelemaan ympäristöä vaan kaiken takana taitaa sittenkin olla mahdollisuus tehdä rahaa. Qui bono? kysyivät jo muinaiset roomalaiset eli kuka hyötyy? Laitoin tänne aiemmin linkin Rolling stone lehden artikkeliin, jossa kirjoitettiin Goldman Sachs pankin ajavan hiilikauppajärjestelmää, koska se on suunnitellut olevansa näissä kaupoissa järjestävänä osapuolena ja nettoavansa siinä sivussa astronomisia summia viime kädessä veronmaksajien rahoja. Samanlaista roolia ovat kaavailleet itselleen myös brittipankit.
   Mielenkiintoista ja dramaattista on minusta se, että YLE esittää tällaisen ohjelman, jossa vallitseva totuus nollataan täysin. Onko tuuli kääntynyt? Ilmastosopimuksen kaatuminen joulukuun alussa Kööpenhaminassa olisi katastrofi - ei ihmiskunnalle vaan muutamille suurpankeille, jotka ovat kai laskeneet jo taseeseensa päästökaupalla saatavat tulot. Kun nämä rahat jäävät saamatta, konkurssi häämöttää taas ja taas tarvitaan veronmaksajien rahaa, jota ei ole ja jota on poliittisesti aina vain vaikeampaa jakaa vastikkeetta pankeille.
   Minusta näyttää siltä, että anglo-amerikkalainen maailma on painumassa kuin Titanic meren syvyyksiin. Sekä Yhdysvallat että Iso-Britannia ovat luhistumassa velkataakkansa alle. EU on pian erittäin tiukassa paikassa, kun euro vaan vahvistuu suhteessa dollariin. Jos EU ei kykene koviin päätöksiin tulevan vuoden aikana, se vaipuu USA:n imussa syvemmälle talouskurimukseen kuin sen tarvitsisi. Seuraavasta linkistä lisäjuttua.

http://www.leap2020.eu/GEAB-N-38-is-available!-Global-Systemic-Crisis-The-European-Union-at-a-crossroads-in-2010-an-accomplice-or-a-victim-of_a3885.html

Uusi kuukausikatsaus ilmestyy alkuviikosta.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.11.2009 11:47:26
minunkin piti kulkea jonnekin ilmastohappeninkeihin pari kertaa työn puolesta; hyvä että tekevät jotain mm Saksassa isoissa kaupungeissa; mutta älkää murehtiko itseä kuoliaaksi; ja love.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: mateve - 15.11.2009 13:45:59
P.S katsokaapa Googlen hakupalvelusta hakusanoilla Halonen Demla Viljanen Thors Suurpää niin saatatte yllättyä - onko Suomeen rakenteilla varjohallitus...

Laitan tämän tänne myös...

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nousukuu - 15.11.2009 13:57:15
http://areena-beta.yle.fi/ohjelma/de81459305398c88048a05a620fb4717

Hurja juttu! :o

Paras oli kyllä se että "Koira söi maailman tärkeimmän tieteellisen mittausaineiston." ;D >:(

Taitaa tosiaan olla niin että tiede on vapaata ja riippumatonta tasan niin kauan kun se tutkii jotain pikkuötököiden elämänkiertoa tai muuta vastaavaa jolla ei ole mitään sen kummempaa yhteiskunnallista vaikutusta.

Tässä linkki lehtijuttuun johon sattumalta (vai liekö johdatusta) törmäsin vaikken kyseistä lehteä yleensä lue ollenkaan:

http://www.jylkkari.fi/2009/09/yliopistolle-mahtuu-myos-toisinajattelija/

Mielenkiintoista ja dramaattista on minusta se, että YLE esittää tällaisen ohjelman, jossa vallitseva totuus nollataan täysin. Onko tuuli kääntynyt?

Niin silloin kun alkoi tulla paljon uutisia ilmaston lämpenemisestä, niin useimmat tiedemiehet muistaakseni suhtautuivat hyvinkin skeptisesti koko asiaan! Vähitellen sitten ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä tuli vallitseva käsitys.

Jospa Yle ei olekaan minkään vallitsevan totuuden äänitorvi, vaikka itsekin kyllä olen sitä vähän sellaisena pitänyt. Nyt kun miettii, niin kukapa ylen ulkopuolinen voisi estää yleä tekemästä ja esittämästä esim. tuota dokumenttia? Joskus tuntuu siltä että kun on katsellut liikaa zeitgeisteja ja Rauni-Leena L-K:n juttuja niin unohtuu se asia että ihmisillä ja medialla on sentään jonkinlainen sananvapaus. (tämä ei nyt liittynyt mateven laittamaan viestiin joka putkahti tässä välissä)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 15.11.2009 14:05:52
Wise Star. Hyvin sanottu.

 Toisaalta tiedän kokemuksesta sen, että on vaikea olla murehtimatta. Vaatii keskittymistä rakkauteen pelon sijaan.

On tietenkin hyvä, että tietoisuus lisääntyy ja, että asioista puhutaan niiden nimillä. On kuitenkin vaikea olla levittämättä pelkoa. Se oli ainakin oma reaktioni kun aloin ymmärtää, mitä ympärillä oikeasti tapahtuu.

Luin taannoin erään ystävän kommentin:

Lainaus
The truth is, we don't really know the truth. Keep asking the big questions. It's not about terror, its about illusion. It's not about war, it's about you.

Luontohan pyrkii aina tasapainoon - osmoosin avulla? :)

Kai tärkeintä on päättää, mikä sinun totuutesi on. Ja sekin vaihtelee.

Miten vaikutan tähän maailmaan - muuttamalla itseäni vai ympärillä olevia? ?
Vai kumpiakin?


En itse ole kovin solidaarinen ollut koskaan. Nyt tuntuu, että sellainen olisi jotenkin äärimmäisen tärkeä saada elämään. Tuntea luissa, että olemme täällä yhdessä. Ilman toisia, en ole mitään - enkä taatusti vahva.




Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: mateve - 15.11.2009 14:48:13
Tässä yksi selitys monista pelkoon jota nyt levitetään, olkaamme vahvoja yhdessä...
 ;)  Mateve

Kopioin tämän Uusimaa foorumilta, Lara)

Sain tämän viestin ystävältäni ja haluan sen jakaa teidän tähteläisten kanssa. Älkäämme antako pelolle valtaa missään muodossa:-)
Rakkaudella Taana.

Hei!
Suomen yllä on pelkoenergian kollektiivikenttä, johon meitä yritetään kiinnittää. Tarkoituksena on alentaa värähtelyjämme, jotta yleinen värähtelytaso laskisi. Syöttinä käytetään tietenkin sikainfluenssaa. Me jokainen voimme / saamme voittaa tämän pelon ja pysytellä sen alhaisen värähtelyn yläpuolella. Avuksemme tarjotaan valosta MAHATMA-energiaa. Meitä kehotetaan tekemään Mahatma-energian puhdistava ja vahvistava chakra-harjoitus päivittäin. Löydät harjoituksen Diana Cooperin kirjoista ATLANTIS sekä HIEMAN VAPAUTUMISEN TIESTÄ.Lisäksi Arkkienkeli GABRIELin energia on loistava suoja tässä ajassa. Pyydä Gabrielia suojaamaan sinua päivittäin. Pyydä Gabriel mukaan myös Mahatma-harjoitukseesi.Tämän pelonvoittamisprosessin kautta meillä on mahdollisuus irtautua monista vanhoista pelkoenergioista ja päästä eteenpäin valotiellämme. Oleellista on pitää omat värähtelyt mahdollisimman korkeina. Pysy tyynenä ja sisäisessä rauhantilassa kaikissa tilanteissa. Luota valoon ja suojelukseen. Tätä viestiä saa lähettää eteenpäin. Tämä valon tieto ja apu on tarkoitettu kaikille.
Rakkain valon terveisin
Jaana

Tässä Mahatma-harjoitus niille, joilla ei ole Dianan kirjaa.
Maadoita itsesi sekä pyydä Arkkienkeli Gabriel luoksesi suojaamaan sinua kirkkaalla energiallaan.Kutsu Mahatmaenergia luoksesi.Pyydä sen kullanvalkoinen säde:- kruunuchakraasi sekä siihen liittyvään käpylisäkkeeseen puhdistamaan, hoitamaan, tasapainottamaan ja energisoimaan. Anna energian tehdä työnsä rauhassa.- otsachakraan sekä aivolisäkkeeseen - kurkkuchakraan sekä kilpirauhaseen- sydänchakraan sekä kateenkorvaan- solar plexuschakraan sekä haimaan- sakraalichakraan sekä sukurauhasiin (munasarjat tai kivekset)- juurichakraan sekä lisämunuaisiinAnna Mahatmaenergian virrata jalkojesi kautta maahan. Pyydä Mahatmaenergiaa vielä puhdistamaan esim. keuhkoputket sekä keuhkot, sydänlihaksen ym. tuntemustesi mukaan. Tunne kuinka harjoitus harjoitukselta energia alkaa levitä myös solutasolle sekä energiakenttääsi.Kiitä lopuksi valoa.

Viestiä saa vapaasti levittää.

Kirjoittaja Taana "Markeban Qi"

Välitti Anutuija Very Happy

Olen itse tehnyt aikanaan tätä harjoitusta, mutta on ollut unohduksissa jonkin aikaa. On voimallinen harjoitus. Suosittelen!lara
 
Viestit: 1148
Liittynyt: 05 Helmi 2008 18:30
Yksityisviesti


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 15.11.2009 15:15:17
Kiitos Mateve!

 :smitten:



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 15.11.2009 15:44:19
En ole kokenut minkäänlaista pelkotunnelmaa ainakaan täällä pohjoisessa. Kaikki kertoilevat ihan rauhallisesti influenssistaan, olkoon se sitten sikaa tai tavallista. Ja selviytyvät hienosti.

Luin jostakin mielenkiintoisen pointin tuohon ihmastonmuutosprosessiin. En tietenkään muista mistä.
Mutta siinä kerrottiin koko aurinkokunnan muutoksesta sen vuoksi että se on tulossa aivan uusien hiukkaskenttien alaisuuteen kosmisella matkallaan. Ja että nämä maapallon muutokset olisivat suhteessa siihen kaikkeen.

Siis loppujen lopuksi, mitä kaikkea pitäisikään tietää ihan fyysisestä ympäristöstämme, mitä laskea yhteen?! Sitä kaikkea voi olla yllättävän paljon.  ???


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nousukuu - 15.11.2009 17:09:02
Suomen yllä on pelkoenergian kollektiivikenttä

Kuulostaa ihan säätiedotukselta: "...liikkuu maamme yli itään"

Mutta siis jälleen vakavasti puhuen, kyllä minä ainakin uskon että tässä on perää:

Lainaus
Tarkoituksena on alentaa värähtelyjämme, jotta yleinen värähtelytaso laskisi. Syöttinä käytetään tietenkin sikainfluenssaa. Me jokainen voimme / saamme voittaa tämän pelon ja pysytellä sen alhaisen värähtelyn yläpuolella.

Siitä eteenpäin en osaa sanoa mitään, menee yli hilseen kaikki mahatma jutut.

Mutta siinä kerrottiin koko aurinkokunnan muutoksesta sen vuoksi että se on tulossa aivan uusien hiukkaskenttien alaisuuteen kosmisella matkallaan. Ja että nämä maapallon muutokset olisivat suhteessa siihen kaikkeen.

Hiukkaskentistä en tiedä mutta muistan sellaisen jutun että avaruustutkijat olisivat havainneet kaikkien aurinkokuntamme planeettojen lämpötilan kohonneen. Aurinko olisi jotenkin kuumempi kuin aiemmin. Tämä on nyt huhupuhetta, täytyy katsella jos löytyisi jotain linkkiä aiheesta. Jos se pitää paikkansa niin ihmisen vaikutus ilmaston lämpenemiseen ei näytä kovin merkittävältä.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 15.11.2009 17:16:46
Jep Nousukuu!

Vallan pieniä ovat ehkä kolttosemme todellisuudessa.

Luin jonkin kirjan 'Olemassaolomme avaimista' eli siitä mitkä mitat, tarkat numerot siis oikeuttavat maapallon olemassaolon. Ja sen, että avaruuden hiukkasista ja magneettivoimista tunnistamme ehkä vain 20 prosenttia jos sitäkään. Joten hiukkasjutut ovat kyllä aikamoinen kummajainen varmaan ihan tieteessäkin vielä.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nousukuu - 15.11.2009 17:26:28
Vallan pieniä ovat ehkä kolttosemme todellisuudessa.

Niinpä, ilmaston muutoksen suhteen. Mutta se mikä minua häiritsee tosi paljon tässä ilmastonmuutoskeskustelussa on se että sen varjoon on jäänyt kaikenmoinen saastuttaminen. Yhtäkkiä kaikkia muka kiinnostaa vain se paljonko CO2 päätyy ilmakehään, mutta ekosysteemimme myrkkypitoisuuden kasvusta ei mitään huolta, radioaktiivisuudesta nyt puhumattakaan. Vähän kärjistäen ehkä. Laaja asia, jätän ihan näin maininnan tasolle.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nousukuu - 15.11.2009 17:40:55
avaruustutkijat olisivat havainneet kaikkien aurinkokuntamme planeettojen lämpötilan kohonneen. Aurinko olisi jotenkin kuumempi kuin aiemmin. Tämä on nyt huhupuhetta, täytyy katsella jos löytyisi jotain linkkiä aiheesta.

Tällainen löytyi, ainakin Marsin samanaikaisesta lämpenemisestä siinä puhutaan. En ole vielä itsekään tesktiä tavannut.

Climate Change: Breaking the "Political Consensus"
The Science of Climate Change: What does it Really Tell Us?

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=9763


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 15.11.2009 18:17:32
Kuvaisiko  :pluto:  :kauris: parhaiten seuraavan linkin takaista juttua. Raha on nyt todellakin se mikä puhuu ja voisi selittää myös pelkokentän leijumista Suomessa. Juttu on tuore ja kannattaa yrittää hakea vahvistusta väitetyille faktoille. Aiheen aloittaja on todella lääkäri. Olen itsekin käynyt hänen vastaanotollaan, kun hän oli meidän firman työterveyslääkäri. Keskusteluketjussa pari ( maksettua? )
trollia pyrkii sotkemaan keskustelua koko ajan.

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=140214&tstart=0

Rahan kannalta ajateltuna ymmärrän kyllä uusien rokotteiden testaamisen pandemian varjolla. Aikaa säästyy valtavasti, kun koehenkilöinä on kymmenet miljoonat ihmiset. Tiedä sitten liittyykö STM:n lakiesitys tähän. Niin tai näin, lasten lääketieteelliset pakkotutkimukset vanhempien vastustuksesta huolimatta alkavat kuulostaa aika Mengeleltä.

Ps. Se että osaan ajatella rokotetutkimusten järjestämisen tällä tavoin ei tarkoita, että hyväksyisin toimintatavan - en todellakaan hyväksy lääkefirmojen toimintatapaa.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 18.11.2009 23:03:35
Mitä - puhuttiinko nyt possunuha rokotteesta??

Ymmärsin että H1N1 rokotetaan hyvinkin laajalti kaikkiin meidän koululaisiin ja usein myös kouluissa.
- Kyllä vanhemmille tuli lappu, että saako rokottaa. Mutta kysymys oli aika retorinen. Itse vastasin että kyllä se sopii.

En nyt mitenkään halua suojautua vanhemman vastuulta, mutta kyllä rokotteen turvallisuudesta vastaavien (Fimea = entinen lääkelaitos) on pitänyt turvallisuus tutkia.

Nanopartikkeleista tiedän vain sen verran, että ne helposti kertyvät maksaan. "pikku partikkelit" tulee helposti sisäänheitettyä soluihin solukalvojen mekanismien kautta ja verenkierto on erityisen hyvä maksassa. Oliko näitä käytety rokotteissa - en tiedä.
Yhden rokoitteen sisältämä partikkelien määrä on lopulta kuitenkin minimaalinen.

Siis onko tässä lasten maksat vaarassa?
Luulisin että suuremmat uhkat tulee ihan muista tahoista kuin valvotuista tuotteista.

Itse olen huolissani oman jälkikasvun ja miksei myös vanhempienikin tulevaisuudesta medikalisaation (=liiallinen lääkkeiden käyttö) tai laittomien tuotteiden vaaroista (netti- ja katukauppa). Ns. itselääkintä on minulla pannassa. Enkä ymmärrä maita, joissa halutaan lääkkeet ruoka-kauppoihin.
Minusta jopa luontaistuotteet on hyvä tutkia kunnolla.
Tästäkin ollaan ilmeisesti montaa mieltä. Mutta tämä nyt vain oma sellainen.
Bisneksessä liikkuu paljon rahaa - sitä tulee valvoa.

Helpompi on että pitää stressiä loitolla, nauttii elämän sallituista iloista ; liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Ne on sitä hyvän elämän huumetta. Nautitaan elämästä!

Mukavaa iltaa toivotellen  :smitten:


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: suski7 - 19.11.2009 09:13:07
juu meillekin tuli lappu saako lasta rokottaa, minä taas vastasin että ei. Ensinnäkin piikitys tulee auttamattomasti liian myöhään, tautihan on jo "päällä". Jos tulee uusi epidemia keväällä, taas tarvitaan uusi rokote. Mitä järkeä?? Miten sun oman puolustusmekanismin käy jos sut pumpataan estolääkkeitä täyteen? Parempi kait se on että käyt taudin läpi ja saat immuniteetin sitä kautta. Influensseja on ollut aina ja tulee olemaan, ja aina siihen kuolee ihmisiä. Yleensä ne joilla jo ennestään on heikko terveys.

Minä uskon että tässä suuressa hysteriassa on nimenomaan kyse lääkelaitosten ahneudesta. Aina tulee näitä uusia tauteja ja siihen lääkkeitä...ei tarvi kuin mennä muutama vuosi taaksepäin kun  kauhisteltiin verenpainetta ja sen jälkeen tuli kolesterolihysteriä. Nythän on jo todettu että kananmuniakin voi syödä surutta ja lääkitys on täysin turhaa...

Joskus sitä miettii että mihin on kadonnut terve maalaisjärki? Millainen ihminen tarvitsee jatkuvaa ohjeistusta ylemmiltä tahoilta (hallitus jne) ja tekee juuri niinkuin "ylemmät" käskevät...tää auktoriteettien pelko meissä suomalaisissa kytketään jo tarha-iässä meihin. Mitään ei saa tehdä yksilöllisesti vaan kaikki tehdään ryhmässä, tiettynä aikana ja valvonnan alaisena. Ja jos poikkeat ryhmästä seuraa siitä rangaistus.

"
Vuoden 1976 joukkorokotus aiheutti kuolemia ja vakavia vammoja
Vuonna 1976 Yhdysvaltain armeijan tukikohdassa Fort Dixissä New Jerseyn osavaltiossa löydettiin uusi influenssaviruksen muoto, jonka väitettiin olevan epidemian alku.[4][5] Armeijalle tyypilliseen tapaan alokkaat jossain vaiheessa heidän saavuttuaan tukikohtaan rokotettiin muun muassa influenssaa vastaan. Uuden virustyyppilöydön jälkeen silloinen presidentti Gerald Ford julisti, että jokainen amerikkalainen tullaan rokottamaan. Uusi virustyyppi tappoi vain yhden alokkaan, mutta rokote tappoi 25 ihmistä. Rokotusohjelma keskeytettiin, kun arviolta noin 25 % väestöstä oli rokotettu. On myös huomionarvoista todeta, että vuonna 1976 puolustusministerinä oli jo silloin lääkeyhtiön listoilla toiminut Donald Rumsfeld ja varapresidenttinä Rockefeller-sukuun kuuluva Nelson Rockefeller."


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 19.11.2009 09:37:16
Tässä muuten erään lääkärin näkemus Svine Flusta..

http://www.youtube.com/watch?v=M8Zrxui9n94&feature=related


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: suski7 - 19.11.2009 09:53:16
joo tää on mielenkiintonen ja hyvin kiistanalainen persoona....jos muistatte Rauni-Leena Luukasen(-Kilde)......toi on uskottavaa mutta siinä vaiheessa kun on lukenut hänen ajatuksiaan mm siitä että jokaiseen istutetaan siru aivoihin....rupee mietityttään vielä enempi...mutta uskon että hän on aikaansa edellä ajatuksissaan.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 19.11.2009 10:54:43
Hyvä pointti Suski7. Rokote tullee monille aivan liian myöhään. Itse toivon saavani viruksen nyt - enkä sitten vasta seuraavassa aallossa. Rokotetta ei normi aikuinen tule kuitenkaan saamaan - kuin ehkä tiskinalta. Luulen että näistä epäarvoisista rokottamisista tullaan myös puhumaan jossain vaiheessa: miksi joku sai rokotteen enkä minä. Ihan turha luulo, että kaikki ihmiset olisi kiltisti odottaneet vuoroaan...

Mutta tunteita tämä Possu nuha tuo. Lieko Kiinalaisen horoskooppi sian ( :skorpioni: ) syytä...
Hyvä että ihmiset puhuvat edes jostain. Vaikka itseäni kyllä eniten on ajassa ärsyttänyt, että kun eduskunnassa piti äänestää vanhusten hoidon laadusta - puhuttiin mediassa ja muussa vaan Matti Vanhasen tuppeen sahatusta puusta. Siis - Hey come on! Kyllä on suomella puurot ja vellit ihan sekaisin!!!

Toivottavasti en pahoittanut kaikkien mieltä kommenteilla lääkkeen valvonnan puolesta. Ehkä se on vaan rästi jota minun kuuluikin puolustaa. Olenhan ihan  :neptunus: huuruissa koko mimmi.  :kuu:  ja  :mars: :vesimies: :stä pommittanut koko Sumutuksen popppooo    :neptunus:  :jupiter:  :chiron: . Järjen aijon kuitenkin pitää tässäkin transiitissa  ;)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 19.11.2009 13:09:33

Minä uskon että tässä suuressa hysteriassa on nimenomaan kyse lääkelaitosten ahneudesta. Aina tulee näitä uusia tauteja ja siihen lääkkeitä...ei tarvi kuin mennä muutama vuosi taaksepäin kun  kauhisteltiin verenpainetta ja sen jälkeen tuli kolesterolihysteriä. Nythän on jo todettu että kananmuniakin voi syödä surutta ja lääkitys on täysin turhaa...


Olen samaa mieltä Lääketeollisuuden ahneudesta ( :neptunus:  :jupiter:  :chiron:  :vesimies: ), kun rahaa tekevät yksiköt vain irtisanovat henkilöstöä. Onko työlainsäädäntömme sellainen jossa varmasti sydämmellä työtätekevät saavat jäädä - ja ne jotka pelaavat kulisseissa valtapelejä lähtevät? Uskon myös että Hysteerisemmät ovat niitä jotka pelaavat eniten kulisseissa. Rauhoittakaamme mielummin mieltämme ja tehkäämme oikeasti hyviä päätöksiä. Otetaanko omista päätöksistä tarvittava vastuu.... Itse ainakin tarvitsen paljon lepoa hyviin päätöksiin päästäkseni.

Pidän myös Lääkelaitoksen (Fimea) siirtoa Kuopioon jonkin asteen  :pluto:  :kauris: - kuviona. Paljon yksilöille muutospainetta valtakoneiston päätöksestä siirtää toimintaa toiselle puolelle suomea. En ole vieläkään oikein ymmärtänyt miksi.

Onko ihmiset molemmissa päätöksissä unohdettu? Onko muutoksissa otettu huomioon heikompi-osaiset?
Uskon että ns. fyysisesti heikompien (henkisesti kehittyneiden) yksilöiden olisi nyt vain syytä pysyä tänä aikana hengissä. Muuten tämä maailma menee ihan liikaa väärään suuntaan. Meidän olisi pidettävä korkeampaa huolta siitä, ettemme hukuta terveyttämme mihinkään jo tiedettyyn paheeseen: Alkoholi - tupakka - oman hyvinvoinnin unohtaminen.

Itseä olen myös havainnut että liikaan itselääkitsemiseen liittyy usein henkilökohtainen Ahneus. Miksi ihmiset syövät masennuslääkkeitä ja ryömivät takaisin työpaikkoihin?
Miksi miehet käyttävät Erektiolääkkeitä ja haluavat olla ikinuoria vaikka luonnollisesti vanhentuva mies on erittäin puoleensavetävän turvallinen.
Miksi et ole sairaslomalla itsesi tai lapsesi sairauden takia?
Vastaisin näihinkin Valta ja Raha.

Muistetaan rakkaitamme ja lähetetään joulukortteja niille läheisillemme joita haluamme muistaa tässä ajassa.  :angel:



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: mateve - 19.11.2009 13:39:00
Ehkä tässä olisi vastauksia kysymyksiin miksi???
[/coÄLKÄÄ ODOTTAKO ENÄÄ PÄIVÄÄKÄÄN

Emmanuelia kanavoinut Langa (www.emmanuelmessages.com)
15.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysyjä: Minulla on kysymyksiä kuusta… Onko se keinotekoinen?

Sana "keinotekoinen" on olemassa vain kolmannessa ulottuvuudessa. Mikään ei ole "keinotekoista" maailmankaikkeudessa.

Kuunne on vanhempi kuin aurinkokuntanne. Sen suunnitteli eräs hyvin älykäs rotu ja se tuotiin maapallon kiertoradalle päätarkoituksena hidastaa planeettanne pyörimisvauhtia.

Kysyjä: Milloin kuu tuotiin maan kiertoradalle?

Kuunne tuotiin aurinkokuntaanne 1.7 miljardia vuottanne sitten. Silloin kuu laitettiin paljon lähemmäs maata ja se "ohjelmoitiin" asettumaan tarkasti 30 maapallon halkaisijan etäisyydelle ajankohtaisen galaktisen syklin loppuun mennessä.

Kysyjä: Onko kuu ontto?

Kuunne on puoliontto.

Kysyjä: Onko kuu asutettu?

Maanulkopuolisia olentoja ja ihmisiä maapallolta asuu kuussanne.

Kysyjä: Missä he elävät?

Kahdessa maanalaisessa "pääkaupungissa" ja 17 muussa paikassa.

Kysyjä: Onko kuussa vettä?

Vastoin sitä, mitä teille on kerrottu, kuussanne on vettä ja vähän ilmakehää.

Kysyjä: Miten on mahdollista, että kuu näkyy aina toiselta puolelta ja pimeä puoli on aina piilossa meiltä?

Kuunne kiertää planeettanne ympäri 655.719 tunnissa ja myös pyörähtää omalla akselillaan kierroksen 655719 tunnissa. Siksi voitte nähdä vain toisen puolen. Mutta näin ei ole aina ollut. Noin miljoona vuottanne sitten neljä tasapainottajaa asetettiin kuuhunne, jotta sen liike synkronoitiin planeettanne pyörähdysvauhdin kanssa.

Kysyjä: Asuuko Marsissa ihmisiä?

Kyllä.

Kysyjä: Miksi tämä tieto salataan yleisesti?

Koska planeetallanne on kunnianhimoisia ryhmiä, jotka haluavat kontrolloida kohtaloanne pitämällä teidät tietämättöminä.

Nämä ryhmät uskovat olevansa geneettisesti parempia kuin muut ihmiset ja he ovat pyytäneet apua negatiivisilta/pimeiltä olennoilta todellisuutenne hallintasuunnitelmiin.

Kysyjä: Miten pimeät olennot auttavat heitä?

Negatiiviset/pimeät olennot auttavat kontrolloimaan todellisuuttanne formatiiviselta tasolta. Formatiivisella tasolla ajatusmallit esi-ilmennetään aineelliseen olemassaoloon. Se on hankkeiden värähtelytaso ja se vastaa tiettyä osaa astraalitasostanne.

Kysyjä: Silloin kun Jumala loi maailmankaikkeutemme, miksi luotiin negatiivisia olentoja?

Jumala ei luonut maailmankaikkeuttanne - te loitte sen.

Kysyjä: Miksi negatiiviset olennot suostuivat auttamaan vallassa olevia ryhmiä?

Negatiiviset/pimeät olennot työskentelevät salaliitossa näiden ryhmien kanssa, koska niiden tavoite on sama: planeettanne hallitseminen. Vallassa olevat haluavat hallita fyysistä itseänne, kun taas negatiiviset/pimeät olennot haluavat hallita sieluanne. Ja kummankin ryhmän käyttämä menetelmä on sama: tuhota rakkaus luomalla tuhansia erilaisia pelkoja.

Yksilö joka on täynnä pelkoa, ei voi tuntea rakkautta, ja rakkaus on ainoa energia, mikä transformoi sielun ja tekee mahdolliseksi ylösnousemisen korkeammille olemassaolon tasoille.

Riistämällä sielultanne rakkausvärähtelyn, he ovat jakaneet energiakenttänne virtauksen, mikä pitää teitä jatkuvassa sisäisessä ristiriidassa. Ja kun olette ristiriidassa itsenne kanssa, havaintonne todellisuudesta on rajallinen - näin ette pysty näkemään heidän strategiansa kehittymistä silmienne edessä.

Kysyjä: Käyttävätkö he pimeää energiaa?

He käyttävät teidän omaa energiaanne pitääkseen teidät minimipotentiaalissanne.

Tästä syystä riittävä määrä ihmisiä ei vakavasti mieti sitä mahdollisuutta, että uusi todellisuus luodaan vain heijastamalla uusia ajattelumalleja formatiiviselle tasolle. Rakkauden, rauhan, ilon ja harmonian uusi todellisuus voi ilmentyä välittömästi olemassaoloonne. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä, että heillä on voima muuttaa elämää, ja he olettavat, etteivät asiat koskaan muutu. Siksi miljoonat ihmiset ovat tuhansia vuosia eläneet ahdistuksessa maan päällä.

Kysyjä: Miksi he haluavat kontrolloida meitä?

Värähtelytasolla kontrollointi on tiedostamisen huono korvike.

Tästä syystä tietämättömät ihmiset ovat saaneet aikaan yli 4000 sotaa maan päälle viimeisten 2500 vuoden aikana. Sotia taistellaan tarkoituksena saada aikaan egon harha jakamalla kollektiivinne voittajiin ja häviäjiin. Me korkeammista ulottuvuuksista voimme kertoa teille, ettei yhdessäkään sodassanne ole koskaan ollut voittajaa.

Kysyjä: Merkitseekö tämä sitä, ettei sotaa voi voittaa?

Voitatte sillä hetkellä, kun päästätte irti halusta voittaa.

Kysyjä: Olette maininneet, että Valoliitto on täällä tarkkailemassa tapahtumakehitystä planeetallamme. Auttaako se meitä pysäyttämään negatiiviset/pimeät olennot?

Valoliiton kehittynyt teknologia on Jumalan palveluksessa, mutta mitään ei voida tehdä, ennen kuin pyydätte, sillä tämä on vapaan tahdon maailmankaikkeus.

Kysyjä: Täytyykö meidän kohottaa taajuuttamme ollaksemme yhteydessä heihin?

Vain pyytämällä sydämestä kohotatte taajuuttanne. Pyytäkää mielestä ja teitä kuullaan. Pyytäkää sydämestä ja teille vastataan.

Kysyjä: Olette maininneet, että tämän galaktisen syklin lopussa kaikki se romahtaa, mikä ei ole linjassa Jumalan suunnitelman kanssa. Mitä tapahtuu pimeille olennoille?

Nykysyklin lopussa pimeä kollektiivi kohtaa täydellisen tappion katkeruuden.

Rakkaat maan sisaret ja veljet, todistatte yhtä epätavallisinta hetkeä galaktisessa historiassa. Se galaktinen sylki jossa elätte, saadaan loppuun/valmiiksi. Ihmiskunta on nyt nykyjakson viimeisessä risteyksessä evoluutiomatkallaan.

Kosminen DNA:nne aktivoidaan niiden korkeasti värähtelevien energiasäteiden avulla, joita virtaa maapallolle itse Jumalan tietoisuuden galaktisesta yhtenäiskentästä. Nämä energiat ovat avanneet korkeiden värähtelyjen pyörteen, mikä selvittää Gaian ylösnousemuspolkua ja saa aikaan todellisen muutoksen kehonne solurakenteessa.

Ihmiskunnan kollektiivitietoisuus laajenee merkittävästi, mutta heränneiden yksilöiden lukumäärä on edelleen liian matala. Teidän vastuullanne on - kuten on ilmaistu elämänsopimuksessanne - auttaa kollektiivisen massatietoisuuden aktivoinnissa laajentamalla henkilökohtaista tietoisuuttanne.

Muistakaa, että sisällänne on voima päättää tulevaisuudestanne. Virittyminen rakkauden korkeampiin taajuuksiin avaa kanavan sisäisen voimanne virtaamiselle tietoisuutenne pintaan, jolloin otatte hallintaan kohtalonne.

Nyt on se aika. Älkää epäröikö. Älkää hukatko tätä hetkeä. Ette saa toista tilaisuutta. Älkää odottako enää päivääkään, sillä ylösnousemuksen oikealla ajoituksella on suuri merkitys.

Olen Emmanuel.

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nikki - 19.11.2009 17:40:30

Nyt on se aika. Älkää epäröikö. Älkää hukatko tätä hetkeä. Ette saa toista tilaisuutta. Älkää odottako enää päivääkään, sillä ylösnousemuksen oikealla ajoituksella on suuri merkitys

niinpä.
 :kuunsolmu: 22  :aspect_ssx: :neptunus: 23  :vesimies: :aspect_ssx: :uranus:rx  :juno: 22  :kalat:
 
 :neptunus: on jo liikahtanut eteneväksi asteen yli muista,
 :uranus: lähtee etenemään 1.12. tullen kuitenkin jäljessä ja  :juno: on siinä vaiheessa kahden asteen päässä Uranuksesta, kaipuu täyteen mystiseen liittoon / :juno:.
Solmu peruuttaa pois ketjusta. Semisekstiiliketjusta,mikä vie aina kohti jotakin.
Tässä tapauksessa kohti Uranusta ja Junoa.
 :saturnus: 2  :vaaka: :aspect_squ: :pluto: 2  :kauris: on vielä voimassa, mutta  :saturnus: nopeampana liikahtaa neliöstä piankin pois.
Sitä minä en tiedä mitä ylösnousemus on ja mitä pitäisi tehdä.
Muuttaa sisäistä asennetta, koskapa asenne ratkaisee aina?
Ja tehdä jotakin konkreettista eikä leijua pilvissä.
Tarttis tehrä jotain enneku  :mars: retroaa Tuomaksen aattona.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 20.11.2009 20:53:56
MOT:ssä mainittu CRU, joka oli manipuloinut ilmastodataa on joutunut tietomurron kohteeksi, jonka seurauksena tuhansia e-maileja ja dokumentteja on julkaistu internetissä. Aika noloa ::)

http://pasi.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/20/tietomurto-ilmastotutkimuslaitos-cruiin/

Koko pakettikin kai löytyy piratebaysta. Taisi olla kuitenkin se rahan tekeminen pääasia koko ilmastohömpötyksessä. Ilmastotalkoot my ass..


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 21.11.2009 14:40:47
Vai, että kuu on ontto.

Ja, että asuvat jotkut sielläkin.

Ilmastonmuutosta salaillaan?

Joo.

Hullua - tämä elämä täällä planeetalla. Edelleen - halauaisin jo pois.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 21.11.2009 15:20:01
Elä nyt pois halua :o Elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja, draamaa pukkaa joka päivä - käsikirjoittajana elämä itse.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 21.11.2009 15:32:07
:)  No joo. Vähän harkitsematon heitto minulta - mutta se on totta. Joskus (painotan  - joskus) minulle iskee valtava kaipuu pois täältä. Tämä on vaikea selittää - en itse koe, että se on itsetuhoisuutta millään muotoa (toki voihan se olla sitäkin) vaan, että se on kaipuu päästä kotiin.


Mutta voihan se olla, että kirjoitan huonosti elämäni käsikirjoitusta - enkä sittenkään viihdy siinä.

Äh. :) Menipä taas synkäksi puheet.

By gones.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 30.11.2009 19:38:43
Samainen lääkäri, jonka aloittamaan juttuun laitoin linkin, on äänessä blogissaan.

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/29/suomalaiset-pandemrix-on-nanorokote-ja-meita-on-raskaasti-huijattu/

Keskustelu käy kuumana ja hyviä linkkejä piisaa. Pointti on se, että ihmisiltä on salattu se fakta, että nanopartikkelien käytöstä rokotteissa ei tiedetä juuri mitään. Siis myöskään mahdollisista haittavaikutuksista. THL:n luotettavuuteen vannoville muistutukseksi. GlaxoSmithKline joka on Pandemrix sikainfluenssalääkkeen valmistaja, rahoitti myös THL:n rokotetutkimusta muistaakseni summalla, joka oli 10-kertainen Suomen valtion antamaan taloudelliseen tukeen. THL valitsi sitten juuri GSK:n toimittamaan sikainfluenssalääkkeen ja taisipa mennä vielä ilman kilpailutusta. Muistutan kuitenkin, että korruptiosta ei voi olla kyse, koska Suomi on maailman vähiten korruptoituneita maita maailmassa. Kyse on sattumasta.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 30.11.2009 22:45:50
THL:n luotettavuuteen vannoville muistutukseksi.

...Kenenkään luotettavuutta en menisi minäkään vannomaan...
Sössitään täällä maailmassa välillä kukin vuorollaan.

Hyvä aihe keskustelullehan tuo näyttää olevan. Ja avointa keskusteluahan varmaan 2010
omalla lailla voisi peräänkuuluttaa...

Miten se meni, Pluto paljastaa ja Pluto jättää sanomatta...
Joulukuun transiiteissa ennen 16.12 Uutta kuuta on:  :merkurius:  :aspect_con:  :pluto: 7.12.2009.
 Uuden kuun jälkeen:  :aurinko:  :aspect_con:  :pluto: 24.12.2009 ja  :venus:  :aspect_con:  :pluto: 27.12.2009.

Harmi että taas järjestys on tämä, Itse aina toivoisin, että teot lähtisi "sydämen tunteesta" eli tuosta viimeisestä kuviosta - ja siihen sitten voima ja järki yhdistyisi. Mutta kuten edellä - järjestys on päinvastainen. Tosin ehkä jos "yritää liikaa", niin eiköhän Pimennykset huolehdi turhan lasti purkamisesta... ja se on tämän kuvion tarkoitus (  :kuu: Pimennys 10 astetta  :rapu: 31.12.2009 )


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: indiima - 01.12.2009 13:28:10
THL valitsi sitten juuri GSK:n toimittamaan sikainfluenssalääkkeen ja taisipa mennä vielä ilman kilpailutusta. Muistutan kuitenkin, että korruptiosta ei voi olla kyse, koska Suomi on maailman vähiten korruptoituneita maita maailmassa. Kyse on sattumasta.


Katselin Maria! ohjelmaa ja THL:n johtava ylilääkäri tms. korkean tittelin omaava henkilö totesi, että terveysministeriö teki päätöksen ostaa ilman kilpailutusta lääkkeet kyseiseltä yhtiöltä. Perusteet: Kilpailutus veisi EU:n säädöksien mukaan toimittaessa useampia viikkoja, eikä rokottamaan oltaisi vielä päästy.

Tiedä häntä onko totuus, mutta näin on suorassa tvmediassa puhuttu.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 01.12.2009 18:46:39
Epäilin myös tätä vaihtoehtoa, koska silloin kun epidemia painaa päälle, ei aina ole järkeä mennä pykälien mukaan eli hätä ei lue lakia. Minusta on tullut viime vuosina vain aikamoisen kyyninen, kun seuraan maailman menoa ja miksei myös koto-Suomen lautakasajuttuja. Joka tapauksessa ihmisiä on rokotettu uuden tyyppisellä rokotteella, jonka mahdollisista haittavaikutuksista ei tiedetä paljoakaan. Eikä meillä olisi edes pandemiaa, jos WHO ei olisi muuttanut viime toukokuussa pandemian määritelmää. Ennen taudilta vaadittiin mm. korkeaa kuolleisuutta. Tulevat vuodet näyttävät saammeko kärsiä pandemioista joka talvi. Sikainfluenssa on ollut vaisu nuha, vaikka kuolonuhreja on tullutkin. Media on pitänyt huolen siitä, että tauti on ollut esillä.

En vähättele omaisten surua enkä sairastuneiden lähiomaisten huolta, sanottakoon se nyt tässä.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 02.12.2009 14:10:03
Anahata - minusta täällä on niin pöhköä, että minulla on vakaa aikomus huvitella MAX paljon elämässäni, kaikkien pykälien, aikataulujen, tapaamisten jne keskellä ja muodossa. sikatautia en ole ajatellut ottaa niskoilleni, mutta mahd. paljon Ylösnousseiden voimaa..

>> bileitä, matkoja, romantiikkaa, ystäviä, hauskaa biz.. jos asioita on pakko muuttaa ohessa, niin muutetaan, muttei yksin.  :coolsmiley: ILOA,  


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 05.12.2009 19:34:42
Olen yrittänyt miettiä mistä astrologisesta tekijästä nämä ilmasto- ja sikainfluenssaepämääräisyydet johtuvat. Yksinkertaistus on tietenkin se, että "syyllinen" on  :pluto: :kauris:. Valta ja raha näyttävät olevan nyt tiukemmin naimisissa kuin koskaan aiemmin ja näyttää siltä, että valta on myös korruptoinut. Kauris on vakiintuneiden instituutioiden ja yhteiskunnallisen arvovallan merkki ja Pluto tuo muutoksen. Siis  :pluto: murentaa arvovallan, kun paljastuu, että poliittinen eliitti onkin ollut ostettavissa eikä vain se vaan myös heikkoselkäisimmät tiedemiehet ja lääkäritkin. Seuraavassa pari linkkiä. Ensimmäisessä jutellaan CRU:n verkkoon ilmaantuneesta materiaalista, josta löytyi myös ohjelmakoodi, jonka merkitystä ruoditaan. Toinen linkki on Svenska Dagbladet- lehteen, jossa grafiikan avulla esitellään WHO:n asiantuntijoiden taloudelliset kytkökset lääketeollisuuteen.

http://wattsupwiththat.com/2009/12/04/climategate-the-smoking-code/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3866171.svd

7.12. tulee TV:stä taas MOT. Ilmastonmuutoksesta puhutaan.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: La Papessa - 06.12.2009 18:23:28
Siis  :pluto: murentaa arvovallan, kun paljastuu, että poliittinen eliitti onkin ollut ostettavissa eikä vain se vaan myös heikkoselkäisimmät tiedemiehet ja lääkäritkin.

Minullahan on aika monista muista poikkeavasti aika positiivinen kuva  :pluto:  :kauris: :iin ajan mahdollisuuksista (ehkäpä siksi, että  :kuu:  :kauris: :iina jotenkaan tämän ajan henki ei niin ahdista ?).   Siksi minusta tietynlaisen korruption "paljastuminen" on vain osa isompaa, mahdollisesti hyvin positiivista kehitystä. :pluto: :kauris: vakiinnuttaa "vallankumoukselliset" filosofiset ajatukset, joita on noussut  :pluto:  :saturnus: :ksen aikaan. Esimerkkejä historiasta: 1700-luvun lopulla Yhdysvaltain itsenäistyessä alettiin ensimäistä kertaa toteuttaa instituutionaalisesti valistuksenajan ideaaleja. 1500-luvun alkupuolella taas kehitettiin Saksassa protestanttisen uskonpuhdistuksen vaikutuksesta ajatus valtionkirkosta, toisin sanoen siitä, että kansa seuraa hallitsijan uskontoa.   Suosikkini kaikista  :pluto:  :kauris: ajanjaksoista on kuitenkin "Ateenan kulta-aika" antiikin maailmasta. N. 20 vuoden jakso, jota nykyään yleisesti näin kutsutaan, ajoittuu vuosilleen yhteen  :pluto:  :kauris: sykliin.

Sen, että ihmiset ovat peloissaan ja ahdistuneita milloin mistäkin, näen liittyvän enemmänkin :saturnus: /  :pluto: /  :uranus: aspekteihin kuin varsinaisesti  :pluto: :kauris: :iiseen. Luulen, että 2012 jälkeen olo helpottaakin sitten jo kummasti.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.12.2009 18:31:45
ai siis ensi vuonna leikkisä draama jatkuu?

noo.. entäs 2011, ja luuleeko joku että 2012 ei ole draamaa.. anyways.. matkalle, matkalle, eikä tauteja ottamaan..  8)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 06.12.2009 19:43:41
Hei La Papessa!  :pluto:n mukanaan tuoma muutos alkaa aina hajoamisella.  :pluto: raivaa tieltä toimimattomat instituutiot ja rakenteet tai henkilöt, jotka edustavat toimimattomuutta. Sitten myöhemmin on niiden positiivisten juttujen aika eli olen samaa mieltä La Papessa kuin sinäkin, että nämä paljastukset voivat edeltää hyvinkin positiivista aikaa.
  Varsinaisesti en tunne olevani ahdistunut vaan pikemminkin kärsimätön ;D. Talousjärjestelmä zombipankkeineen jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta eiköhän Pluton perusteellisuus keikauta kumoon vielä senkin niin, että uutta ja toivottavasti reilumpaa systeemiä päästäisiin pystyttämään. Vaikka onhan minulla epäilykseni..


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 06.12.2009 20:12:21
Kiitos ^^^mīla sztár^^^.

Kivasti sanottu.  :smitten:




Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nousukuu - 06.12.2009 20:40:55
Varsinaisesti en tunne olevani ahdistunut vaan pikemminkin kärsimätön

Samanlaiset fiilikset mullakin usein vaikka täytyy myöntää että kyllä se ahdistuskin usein tulee.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Elämänilo - 06.12.2009 21:09:16
Heips

Tämä lienee liittyy tähän keskuteluun.


http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=21617.msg256898#msg256898
Suomen valtion itsenäisyyskartta näyttää Suomelle huonoja aikoja?


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.12.2009 21:39:54
jos ei haittaa, suorittakaa vertailua..

VALOTYÖNTEKIJÄN MUISTIINPANOJA VUODELLE 2010
 
Kirjoittanut Christina Lunden ( www.creatormediator.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
No, ollaan sen hullun vuoden lopussa, jolloin "meidän oli kiirehdittävä hidastamaan". Jos ajattelette tämän vuoden olleen kummallinen, odottakaas, kun näette vuoden 2010. Tämän kuukauden viestinä aion kertoa teille muutamia näkemyksiä siitä, mitä minulle kerrotaan olevan tulossa vuonna 2010 ja miten valmistautua siihen.
 
Vuoden 2010 ensimmäinen puolisko on suhteellisen hiljaista. Tämä merkitsee sitä, että asiat etenevät entiseen malliin - viivytystä ilmentämisessä, yhtäkkistä ilmentymistä, mutta koko ajan lisää henkisiä kykyjä ja luottamusta siihen, kuka olemme henkisenä ihmisolentona. Suurinta osaa henkiyhteyksien lisääntymisestä ei tunnisteta ennen vuoden toista puoliskoa, jolloin luotamme niihin aktiivisemmin. Sanon olevan "suhteellisen hiljaista", koska se on suhteessa siihen, mitä teille tapahtuu. Kokonaisuutena monet jatkavat sen katsomista, kun asioita tapahtuu ympäri maata tai maailmaa. Mutta jos olette alueella, mihin tornado iskee, missä tulvii tai missä ei ole sähköä, ette ole samaa mieltä siitä, että jakso oli suhteellisen hiljainen, kun elämäänne vaikutetaan suoraan.
 
Tämän ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ehdottaisimme, että keskitytte henkiyhteyksiinne. Käyttäkää erottelukykyänne siihen, mistä vastaanotatte informaatiota. Jos puhutte edelleen samoille enkeleille kuin vuosia sitten, niin siinä olisi pitänyt tapahtua muutos. Ja jos ylösnousette tietoisesti, opastuslähteenne muuttuu jatkuvasti jokaisella askeleella, koska pystytte pääsemään korkeampiin henkiulottuvuuksiin. (Ehdotamme teitä lisäämään yhdistymisrukoukseenne, että kutsutte "korkeinta" - kehen sitten pyydättekin yhdistyä. Näin tehdessänne kurkotatte automaattisesti entistä korkeampaa opastusta kohti, jos olette saavuttaneet uuden tason.)
 
Jos saatte vääriä vastauksia, tarkistakaa ja tarkistakaa asia uudelleen itseltänne, jotta näette, mitä tapahtui. Kenties kyse oli tavasta, millä esititte kysymyksen. Esitittekö kysymyksen tavalla, mikä sallisi kaksi eri lopputulosta? Teidän on oltava selkeitä, kun esitätte kysymyksiä hengelle, jotta voitte saada selkeän vastauksen. Kenties kyse oli siitä energiasta, missä olitte kysymystä esittäessänne. Ajatelkaa, mitä teitte esittäessänne kysymyksen. Onko teillä vaikeuksia saada vastausta tai tietää, oletteko saaneet sellaisen? Voisitte käskeä henkeä antamaan vastauksenne niin selvästi, että te ette voi sivuuttaa niitä. Sitten muistakaa kiinnittää huomiota.
 
Kulkekaa kuin se henkinen ihmisolento, joka olette. Kutsukaa henki elämänne jokaiseen osaan. Silloin kun jotain tapahtuu päivittäisessä elämässänne, kääntykää ensin hengen puoleen, ennen kuin yritätte keksiä loogisesti vastauksen. Käyttäkää parannuskykyjänne, myös pieniin asioihin - kuten mustelmiin. Pankaa merkille, miten kauan mustelman häviäminen kestää parantaessanne sen, verrattuna siihen kun ette paranna. Opettakaa lapsillenne, miten parannetaan itsensä. Silloin kun lapseni satuttivat toisiaan, laitoin heidät istumaan makuuhuoneeseen ja parantamaan aikaansaannoksensa. He nauroivat minulle (ja toisilleen), mutta kumpikin tuli ulos makuuhuoneesta ilman kuhmuja, haavoja tai mustelmia. Lapseni eivät koskaan kuulleet, etteivät he pystyisi siihen, joten se oli helpompaa ja teimme siitä tavallaan leikin. Jokaisella on tämä kyky jossain määrin. Kyllä, jokaisella. Teidän ei tarvitse tuntea jotain erityistä parannusmenetelmää, teidän on vain uskottava pystyvänne siihen. Miten tiedätte, jos ette kokeile? Ehdottamme, että harjoittelette sitä nyt - se voi olla kätevää myöhemmin vuoden kuluessa.
 
Ehdotuksena on käyttää tämä viimeinen lepokausi henkisten kykyjenne hiomiseen. Lämmittelemme henkisiä lihaksiamme, jotta voimme kutsua niitä myöhemmin - ne tietävät sitten suuremmitta ponnisteluitta mitä tehdä - koska toisella vuosipuoliskolla, kun asiat ovat ylösalaisin - kirjaimellisesti joissain paikoissa - voi olla vaikeampaa kuulla henkeä useiden syiden vuoksi: maan energiahäiriöt, henkistä yhdistymistä yrittävän ihmisen tunteet ja luottamustaso. Hoitakaa nyt asiat, joita voitte kontrolloida. Voitte alkaa työstää tunteitanne.
 
Tässä on äskettäinen esimerkki minusta itsestäni. Mieheni on apulaissheriffi ja joka päivä olen tiennyt, että minun täytyy "valmistella" hänet, kun hän menee ulos ovesta virkapuvussa. (Itse asiassa teen tämän jokaiselle riippumatta iästä, työstä jne.) Hän tekee vaarallista työtä. Joskus vain liikennesakkoa antaessaan jollekin hän voi kompastua terroristiin tai rikolliseen, joka ei halua mennä takaisin vankilaan ja joka ei ajattelisi mitään murhatessaan hänet. Kun siis kuulin, että tällä viikolla murhattiin neljä poliisia kahvilassa, niin jos kulkisin vain ihmisenä, se olisi järkyttänyt minua ja saanut minut roikkumaan enemmän aviomiehessäni ja olisin rukoillut kaikenlaisia suojauksia hänelle. Mutta en kuitenkaan ole ihminen, vaan olen henkinen ihminen. Tiedän, mitä tapahtui ja seuraan rikosta uutisissa. Mutta se ei ole liikuttanut minua tunteellisesti.
 
Niillä monilla kerroilla, jolloin olen puhunut rajan yli siirtyneiden sielujen kanssa - jotkut murhattuina, jotkut itsemurhan tehneinä, useimmat luonnollisesti kuolleina - yksikään sielu ei ole valittanut minulle, että se oli virhe ja ettei sen pitäisi olla siellä. Uskon siihen, mitä henki on kertonut ja näyttänyt minulle: valitsemme oman kuolemamme ja sen tavan ja ajankohdan. Niinpä minulla ei ole mitään syytä järkyttyä niistä valinnoista, joita on tehty maatasolla. Voisin järkyttyä, olla tunteellinen ja kantaa huolta siitä, että joka vuosi kuolee enemmän poliiseja työtä tehdessään. Se toisi energiani alas maatasolla ja alentaisi henkiyhteyttäni. Ketä se palvelee? Auttaako huoleni niitä, jotka ovat kuolleet, tai heidän perheitään? Ei. Estääkö se miestäni lähtemästä valitsemanaan ajankohtana? Ei. Palveleeko se, että olen vähemmän yhdistynyt henkisesti, ihmisiä, joita autan yksityissessioissa? Ei.
 
Huolehtiminen on täydellistä ajan haaskausta joka tilanteessa. Jos jotain tapahtuu, se tapahtuu riippumatta siitä, huolehditteko siitä vai ette. Mutta useimmat asiat, joista huolehdimme, eivät tapahdu ollenkaan. Miten monet noista asioista tosiaankin menevät ohi? Tässä maapallon ylösnousemuskohdassa meidän on parasta kantaa korkeimpia henkisiä energioita, mihin pystymme, niin suuren osan päivästä, kuin pystymme. Jos siis jotain tapahtuu kaupungissa, missä kasvoitte, tai asuinalueellanne tai perheenjäsenellänne, henkisenä ihmisenä teidän on parasta pysyä korkeimmassa energiassanne ja kunnioittaa jokaisen sielun valintoja. Voimme tehdä niin paljon enemmän tämän maailmamme puolesta pysymällä vahvuudessamme, valossamme ja voimassamme.
 
Voitte hallita myös luottamustasoanne. Miten saatte luottamusta henkisiin kykyihinne? Käyttämällä niitä! Kokeilkaa eri asioita. Jos olette tottuneet vain vastaanottamaan tuntemuksia asioiden kuulemisen sijasta, pyytäkää saada kuulla. Ja sitten kuunnelkaa! Jos ette ole koskaan parantaneet mitään tai ketään, kokeilkaa sitä! Olkaa avoin sille tänä aikana - kaikki on mahdollista, jos vain uskotte. Monet ihmiset avautuvat nyt spontaanisti uusille kyvyille.
 
Vuoden 2010 toisella vuosipuoliskolla näette massiivisen määrän muutoksia maan päällä. Jos ette pysty säilyttämään henkistä tasapainoanne siihen mennessä, on vaikeaa löytää jalansijaanne silloin. Meidän täytyy katsella, kun maapallo muuttuu sopeutuakseen viidennen ulottuvuuden energiaan ja näin ollen on maanjäristyksiä, vulkaanisia purkauksia, tulvia jne. Sieluvalintojen vuoksi myös terrori-iskut lisääntyvät maailmanlaajuisesti, jotkut niistä tapahtuvat USA:ssa. Useimmat on estetty tähän mennessä USA:ssa, mutta näin ei tapahdu tulevana vuonna.
 
Yksi ehdotus on, että jos aina otatte loman tiettyyn aikaan vuodesta ja se sattuu olemaan toisella vuosipuoliskolla 2010, niin rukoilkaa sen osalta, ennen kuin teette suunnitelmianne. Varmistakaa, että enkelinne haluavat teidän menevän sinne, minne olette menossa. Varmistakaa, että voitte päästä sinne haluamananne ajankohtana. Älkää vain olettako, että koska joka vuosi menneisyydessä olette tehneet jotain, tänä vuonna käy samoin. Monilla tämä vuosi muuttaa kaiken. Vahvan henkiyhteytenne myötä olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joku esittää kysymyksen: "Mitä jos hän menee lomalleen eikä hänen pitäisi olla siellä ja hän kuolee?" Niin ei tapahdu. Mikään kuolema ei ole suunnittelematon. Teidät pelastettaisiin jollain tavalla, jos ei olisi aikanne siirtyä rajan taakse. Mutta olisitte ehkä fyysisesti loukkaantunut lopun elämäänne ja teidän täytyisi selviytyä siitä.
 
Kannamme sisällämme enemmän sielustamme kuin minään muuna aikana maan kolmen syklin historiassa. Tämän myötä olemme enemmän vastuussa siitä, mitä teemme elämällämme. Ole se henkinen ihminen, joka tulit olemaan. Yhdisty päivittäin henkeen jollain valitsemallasi tavalla. Käytä noita henkisiä lihaksia. Katso, millainen henkiyhteys toimii parhaiten sinulla. Testaa itseäsi tunteita herättävissä tilanteissa - näe, miten olla tyyni ja liikuttumatta siitä, mitä näet, kuulet tai tiedät.
 
Olemme vahvempia ja voimme auttaa enemmän toisia, jos kuljemme henkisinä ihmisinä. Olemme silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan palvellaksemme ja auttaaksemme sielua, joka teki nuo valinnat. Uskon, että olemme kulkemassa hämmästyttävimpään aikaan historiassamme. Se ei ole helppoa, mutta niiden työkalujen, sen tiedon ja ymmärryksen kera, mitä meille on annettu, selviämme tämän ylösnousemuksen läpi ja maapallosta tulee parempi paikka kaikille.
 
Et ole koskaan yksin.
 
Christina
 


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 12.12.2009 08:38:11
http://jackandolini.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/10/jaa-hyvasti-suomenmaa/

Blogikirjoitus tiivistää mielestäni aika hyvin ajan valtavat muutokset ja niitä symboloivat astrologiset kuviot;  :pluto: :kauris:,  :pluto: :aspect_squ: :saturnus: ja  :saturnus: :aspect_opp: :uranus:. Suuri raha on se mikä puhuu, suuren rahan nostattamaa ilmastohysteriaa käytetään välineenä keskiluokan omaisuuden siirtämisessä rikkaan eliitin taskuihin. EU:n perustuslaki toi mukanaan mm. sellaisen muutoksen, että isojen maiden painoarvo päätöksenteossa kasvaa. On helppo arvata jo historiankin perusteella, mistä suurimmat maksut suhteellisesti tarkasteltuna otetaan. Periferia on aina maksanut pääkaupungin loiston eikä tämä kerta ole poikkeus. Tämä kehityskulku koskee myös Yhdysvaltoja ja muutakin ns. länsimaista maailmaa. Kun olen seurannut kotimaamme poliitikkoja ja heidän mielipiteitä, soraääniä ei ole juuri kuulunut. Varsinkin ilmastonmuutoshössötys on yhdistänyt poliitikot vasemmalta oikealle. Olo on kuin laukkakilpailussa, jossa mafia omistaa kaikki hevoset. Ei ole enää demokratiaa, on aivan sama äänestätkö vai et, vaikutusmahdollisuuksia ei ole. Hyvinvointivaltio sosiaaliturvineen ja yhtäläisine koulutusmahdollisuuksineen tulee katoamaan tämän Pluto Kauriissa taipaleen aikana. Jokainen pitäköön huolen itsestään ja läheisistään, niinhän nuo poliitikotkin näyttävät tekevän. Ja tämä on vasta alkua..

Tulipas siitä synkkä vuodatus. Kun aikani olin näitä juttuja miettinyt, pomppasi mieleeni kuva. Pienen pieni hyönteinen/muurahainen käveli kahden jättimäisen hammasrattaan välisellä kosketuspinnalla. Eliö ehti juuri sopivasti niiden välistä pois, kun ne hitaasti liikuivat toisiaan vasten. Ajan pyörähän se oli. Maailma on lonksahtamassa nyt uuteen asentoon ja luulen, että nyt voi vaan katsella, että minkälainen tästä uudesta maailmasta tulee. Olen varma, että tulevaisuudessa voimme todellakin sanoa, että ennen oli kaikki paremmin.

Ps. Omista transiiteistani sen verran, että minulla on  :saturnus: :askendentti: ;) voi selittää synkkyyden määrän.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 12.12.2009 13:19:49
Ps. Omista transiiteistani sen verran, että minulla on  :saturnus: :askendentti: ;) voi selittää synkkyyden määrän.

Kiitos maallikko. Ja samat kuviot mullakin menossa - Tosin AC:n  :neitsyt: 29 astetta tuntumassa on radix  :pluto:  :neitsyt: 27 astetta.
Kääntyilen siis mieluusti vanhempien maallikkojen puoleen  ;)
Hyviä juttuja kyllä löydät ja osaat myös ilmaista itseäsi hyvin.

Itse katselen kuitenkin  :aurinko:  :rapu: :na myös kartan  :rapu: puoleen.
Uskon että myös 2010 T-ristissä myös muidenkin katsee kohdistetaan Rapuun.
Ja että Astro Seppo osunee joissain Joulukalenterin tuomissa lahjoissaan hyvin osuviin kommentteihin. ...joista pitäisi alitajunnan puolesta löytää myös eväitä uusiin  :saturnus: tuomiin aloituksiin. Eli myös oman elämän aloituksiin.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 20.12.2009 09:29:22
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=155&kom=1#kom

Heikkilän blogissa ja varsinkin sen kommenttiosassa mielenkiintoista luettavaa linkkeineen ja lähteineen. Sikainfluenssarokotteet sisältävät vaarallisia tai suorastaan myrkyllisiä ainesosia eikä kausi-influenssarokotteiden tehokaan ole sitä mitä on annettu ymmärtää. Jälkimmäisestä asiasta mainio suomennettu teksti kommenttiosiossa, mukana myös linkit alkuperäisiin teksteihin ja tutkimuksiin. Kauppa se on mikä kannattaa, sano ::)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 02.01.2010 19:00:04
Euroopan parlamentti alkaa tutkia WHO:n ja lääketeollisuuden kytköksiä ja sikainfluenssaepidemiaa.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Esmiralda - 03.01.2010 00:07:18
Huh, ken draamaa hakee, sitä löytyy täältä.  8)


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 14.01.2010 18:43:52
Lääketeollisuuden ja THL:n taloudelliset kytkökset ovat päässeet uutisiin - Intiassa :o

http://talousdemokratia.blogspot.com/



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: indiima - 15.01.2010 14:25:54
Lääketeollisuuden ja THL:n taloudelliset kytkökset ovat päässeet uutisiin - Intiassa :o

http://talousdemokratia.blogspot.com/



 ;D

on se hyvä, että meillä on sananvapaus - ja sitä käytetään. Intiassa.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 16.01.2010 10:03:48
http://winwincapita.blogspot.com/

Linkin takana on juttua wincapita-tapauksesta. Varsinainen asia, mikä minua kiinnosti on sivuilta löytyvä elokuva. Se on 79 minuuttia pitkä, suomennettu osittain ja missä suomenkielinen tekstitys loppuu voi vaihtaa esim. englantiin. Elokuva löytyy kun hiukan rullaa alaspäin sivun yläreunasta ( pari senttiä ).

En ole vielä kauheasti pohtinut sitä, mitä raha on. Olen tarttunut vähän pienempiin aiheisiin kuten noihin sikainfluenssa- ja ilmastonmuutosjuttuihin, jotka ovat mielestäni silkkaa kusetusta. Tuon elokuvan kun katsoo, alkaa näyttää siltä, että globalisaatio nykyisen kaltaisine rahajärjestelmineen on kaikkien aikojen vedätys, oikea kaikkien huiputusten äiti. Syy siihen että rahan syntyprosessista ei puhuta, on se että nykyisellään raha on täydellinen vallan väline eikä valta pidä siitä, että sitä uhataan. Valta ei halua, että se tulee paljastetuksi. Roomalaisilla oli hieno sanontakin, joka suomeksi kuuluu "vaikuta, älä näy". Onko mikään enempää Pluton symboliikan alaista kuin raha ja valta ja se että se ei nimenomaan näy suoraan.

Elokuvan lopussa tarjotaan ratkaisuksi uudenlaista rahajärjestelmää ja se vaikutti erittäin mukavalta systeemiltä. Tässä nykyisessä systeemissä köyhyys ja kurjuus ovat jo asetuksissa ja tällainen systeemi pitäisi toimimattomana tietenkin hylätä, mutta kun se antaa sen mahdollisuuden hallita. Katsokaa ja ajatelkaa, ei meinaan ole hetkeen ajateltavasta pulaa.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 04.02.2010 18:17:09
http://talousdemokratia.blogspot.com/

Rahan korruptio. Luettavaa suomeksi.

Nyt voi käydä lataamassa itselle sata sivua tekstiä ja lukea suomeksi, mitä raha on ja mitä on todellinen valta. Lukekaa ja kurkistakaa meidän elämäntapamme ytimeen.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 04.02.2010 19:26:34
Ensin vuodettiin sähköposteja ja paljastui, kuinka CRU vääristeli ilmastodataa ja sai ilmaston "lämpenemään". Sitten selvisi, että Himalajan jäätiköt "sulavat". Se oli valetta ja IPCC:n maine alkoi rapistua. "Glaciergate" aktivoi ihmisiä lukemaan IPCC:n Nobel-palkinnon saanutta raporttia tarkasti ja alkoi paljastua muutakin. IPCC:n raportit ovat järjestön omien sääntöjen mukaan vertaisarvioituja tieteellisiä tekstejä. Kuitenkin tästä raportista löytyi lukuisia viittauksia artikkeleihin, joita olivat tehtailleet mm. WWF ja Greenpeace. Löytyipä eräs viittaus artikkeliin, joka oli julkaistu vuorikiipeilijöiden omassa lehdessä. Siis artikkeleja - ei todellakaan tieteellistä vertaisarvioitua tutkimusta.

Lämpötiladataa ei ole väärentänyt pelkästään CRU vaan NASA:n alainen GISS ( Goddard institute for space studies ) ja NOAA ( national oceanic and atmospheric administration ). 1990-luvun alussa tutkimuslaitokset pudottivat seuraamiensa havaintoasemien määrän 6000 tuhannesta noin 1500:aan. Tämä tapahtui maailmanlaajuisesti. Jäljelle jäi suhteellisesti vähemmän pohjoisia, korkealla sijaitsevia tai kaukana kaupunkien lämmittävästä vaikutuksesta sijaitsevia havaintoasemia kuin aiemmin oli ollut. Seuraus tästä oli, että ilmaston lämpeneminen kiihtyi, mikä oli haluttu lopputulos. Muitakin lämpötiladatan manipuloimiskonsteja käytettiin. Niistä voi lukea seuraavassa linkissä avautuvasta PDF-tiedostosta. Yli 100 sivua tekstiä, mutta suosittelen lämpimästi ( hahaha ).

http://scienceandpublicpolicy.org/images/stories/papers/originals/surface_temp.pdf

Pahoittelen sitä, että nämä kaksi linkkivinkkiäni eivät ole kovin astrologisia. Mutta, jutut linkkien takana ovat painavia ja jonkun/joidenkin maailmankuva voi muuttua dramaattisesti, mikä näinä aikoina on jopa odotettavissa.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.02.2010 20:26:55
raha on energiaa.. sen tietää jo jokainen noita ja kanavoija.  :angel: :angel: :angel: vaihdon väline..

Kysymys:
Mestarit, minulla on muutama kysymys. 1) Näin sfinksin lentelevän noin 10 vuotta sitten. Miksi näin sen elävänä olentona? 2) Minulla on vakavia rahaongelmia - näyttää siltä, ettei mikään tekemiseni tuo rahaa. Voitteko antaa minulle minkäänlaista neuvoa? 3) Miten avaan kolmannen silmäni, kommunikoin henkien kanssa, teen taikoja jne.? 4) Mikä on täällä olemisen tarkoitus? - Roderick, USA
 
Vastaus:
Niin paljon kuin kaipaatkin kontaktia itsesi ulkopuolisten, ei-fyysisten olentojen kanssa, niin pelkäät ja epäilet niiden olemassaoloa. Sfinksinäyn tarkoituksena oli näyttää sinulle, että on paljon enemmän kuin rajoittunut fyysinen maailma ja sen kolmannen ulottuvuuden taso - kiinteät asiat. Olet tarvinnut fyysistä ilmentymää vahvistukseksi, jotta hyväksyt ja uskot, että jotain muuta on olemassa.
 
Olet niin paljon enemmän, kuin luulet. Ensimmäinen askel pyrkimiisi tuloksiin on luottamus omiin voimiisi. Jos pystyt hyväksymään, että sinulla on etsimäsi kyvyt - rahan tekemisestä henkien kanssa kommunikoimiseen ja todellisuuksien luomiseen - niin huomaat, että itse asiassa pystyt tekemään näitä asioita vähin vaikeuksin. Sfinksienergia pistäytyi saadakseen sinut arvostamaan sitä, mitä sinulta puuttuu ollessasi niin suljettu perimmäiselle voimallesi.
 
Ennen kaikkea sinun tarvitsee hävittää negatiivisuus maailmastasi. Aina kun "en voi tehdä sitä" ponnahtaa esiin, korvaa se lauseella "minulla on kyky tehdä se". Sitten tarvitset ne sisäisen tietämyksen viisi tasoa, joita usein siteeraamme. Seuraa niitä saavuttaaksesi oman määritelmäsi menestymisestä: hyväksy, usko, tiedä, tee, tule siksi.
 
Tarkoituksesi elämässä on oppia ja ymmärtää ydinolemuksestasi. Käytä näitä työkaluja ja saat sen, mitä etsit - sekä tällä fyysisellä tasolla että henkisellä elämän oppituntien matkalla.

Kysymys:
Mestarit, monet elämässä kohtaamani haasteet lapsuudesta asti ovat liittyneet rahaan? Tunnun olevan rikas henkisesti, mutta minulta on aina puuttunut maallista valuuttaa, jotta voin vapauttaa mieleni riittävästi tavoittelemaan elämänoppituntejani - mitä ne ovatkin. Ymmärrän, että minun on kunnioitettava itseäni ja etten voi auttaa ketään, ennen kuin pystyn auttamaan itseäni. Voitteko siis antaa jonkin ajatuksen siitä, miten pitkään menee, ennen kuin vapaudun taloudellisista rajoituksista, koska talousasiani ovat niin sotkussa, ettei minusta tunnu olevan hyötyä kenellekään tällä hetkellä - puhumattakaan itsestäni.
 
Vastaus:
On vähättelyä, kun sanot, että talousasiasi ovat sotkussa - sinulla on pakkomielle rahasta. Määrittelet arvosi sillä rahamäärällä, minkä pystyt ansaitsemaan ja omistamaan. Pystytkö ottamaan fyysistä rahaa mukaasi, kun palaat Kotiin? Miksi sitten vähättelet sitä henkisen vaurauden määrää, minkä voit ottaa mukaasi?
 
Eläessänne kolmannen ulottuvuuden ihmismaalimassa, määrittelette arvonne yhteiskuntanne standardeilla ja sillä, mitä näette toisten omistavan. Tämä antaa yhteiskunnan muodostaa uskomusjärjestelmänne. Tässä tapauksessa on kyse siitä rahamäärästä, minkä luulet tarvitsevasi.
 
Ympäröi itsesi henkisen vaurauden ehdottomalla rakkaudella. Tasapainoisimpia, henkisimpiä ja onnellisimpia ihmisiä planeetallanne ovat ne, jotka eivät omista mitään - esim. Dalai Lama, Sai Baba ja eristyneet munkit. Sinun ei tarvitse matkia heitä - lakkaa ainoastaan polvistumasta rahan alttarille.
 
Etsi rauhaasi kyvyistä, joita sinulla on. Rahaongelmat eivät ole muuta kuin puute, jonka uskot itselläsi olevan. Kun tunnet, ettet pysty omistautumaan henkisille asioille, ennen kuin sinulla on niin suuri pankkitili, ettei sinun tarvitse enää tehdä työtä, niin raha edustaa arvoasi. Ilmaiset selvästi maailmankaikkeudelle ja itsellesi, että et ole riittävän arvokas ymmärtämään elämänoppituntejasi. Yksi oppituntisi on sen ymmärtäminen, että raha sitoo sinut inhimilliseen tarpeeseen ja estää sinua pääsemästä henkiseen viisauteen - tämä on oppitunti itsessään.
 
Aloita luottamalla henkiseen itseesi. Henkinen itsesi tietää, että maailmankaikkeus antaa sen, mitä tarvitset. Sinusta ei ehkä tunnu siltä, että sinulla on kaikkea haluamaasi, mutta sinulla on riittävästi kaikkea viettääksesi aikaa omalla matkallasi.

Kysymys:
Minulla on tarkoituksena ilmentää 4000 dollarin kuukausitulot. Haluan kirjoittaa affirmaation, mikä kertoo sen. En halua nimetä, miten se tulee minulle. Miten ilmaisisin tämän sanoin?
 
Vastaus:
Tilanne jossa olet tällä hetkellä, on tulosta tämänhetkisistä uskomusjärjestelmistäsi. Ne kertovat sinulle, miten paljon uskot voivasi ansaita ja miten sinua estetään kerryttämästä lisävarallisuutta.
 
Uskomusjärjestelmät ovat ihmisten jokapäiväisen elämän hallintaventtiilejä. Ne rajoittavat käyttäytymisen tiettyihin parametreihin, jotka on hyväksytty tosiasiaksi. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että heillä on uskomusjärjestelmiä, jotka alkoivat kiteytyä heidän ollessaan lapsia, jotka olivat riippuvaisia toisista ja joita voitiin muokata näiden toiveidensa mukaisesti. Jonkin ajan kuluttua sellaiset uskomukset vain olivat olemassa eikä niitä koskaan kyseenalaistettu.
 
Sinun on muutettava hyväksymiäsi uskomusjärjestelmiä muuttaaksesi todellisuuttasi. Tiedostot ovat aivoissasi ja niiden päälle on kirjoitettava omat halusi. Vaaditaan monia uusien uskomusten toistoja kattamaan kokonaan kaikki kerrat, jolloin olet hyväksynyt vanhat uskomukset ehdottomina.
 
Helpoin tapa tämän tekemiseen on toistaa affirmaatiota, joka ilmaisee halusi elämänmuutokseen. Sen on oltava riittävän yksityiskohtainen, että ero tulee selväksi entisestä, eikä se saa olla niin yksityiskohtainen, että sinut rajataan yhteen ainoaan mahdolliseen lopputulokseen. Tästä syystä ehdotamme, että affirmaatiosi sisältää tämän lauseen "tämä tai jotain parempaa, suurempaa tai enemmän".
 
Affirmaation on oltava nykyaikamuodossa, ei tulevassa. Jos käytät tulevaa aikamuotoa, sanot, että olet tyytyväinen saadessasi sen tulevaisuudessa ja tulevaisuus on aina myöhemmin. Yksi mahdollisuus haluamaasi lopputulokseen voisi olla "saan 4000 dollaria kuussa tai enemmän". Tämä sallisi sen tulla työstä, perinnöstä tai lottovoitosta. Sinun on sitten jatkettava työtä jollain alueella, mikä sallii tulojesi nousta - osta joskus arpalippu tms.
 
Mutta tiedä, että yksi asia mikä voi sekoittaa minkä tahansa affirmaation, on ristiriita sellaisen elämänoppitunnin kanssa, jonka olet valinnut oppivasi.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 06.02.2010 09:11:21
http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/2010/02/1-johdanto.html#comments

Uudenlaiseen raha-ajatteluun liittyvä blogi, jonne ilmestyy kirjan verran luettavaa kevään aikana. Nykyisen kaltainen, velkaan perustuva rahajärjestelmä sisältää jo asetuksissaan loogisen umpikujan, johon koko systeemi tulee kaatumaan. Astrologiassa kaikki systeemit ovat periaatteessa  :saturnus: alaisia ja nyt  :pluto: taivaltaa  :kauris:. Ehkä yksi seuraus tästä  :pluto: transiitista on nykyinen lama. Vaikka kurssit pörssissä ovat nousseet viime kuukausina, väitän että pidemmällä aikavälillä suunta on edelleen alas. Nykyinen talousjärjestelmä ja sen systeemivirheet ovat nyt  :pluto: tarkassa käsittelyssä ja kaikki mikä ei toimi joutaa mennä. Velkaan perustuva raha tuottaa tämän koko nykyisen kilpailuyhteiskunnan kaikkine sairaine ja järjettömine seurauksineen, josta esimerkkinä olkoon vaikka viljan polttaminen energiaksi, koska sitä ei taloudellisesti kannata myydä nälkäisille. Rahajärjestelmä on ihmisten itse laatima sääntökokoelma, joka tuottaa kurjuutta. Koska systeemi on ihmisen luoma, ihminen voi järjestelmän myös muuttaa. Ehkäpä tämä  :pluto: transiitti raivaa tietä täysin uudelle, inhimilliselle talousjärjestelmälle. Varmaa on, että kaikki puheet itse rahajärjestelmään kajoamisesta tullaan kieltämään, sitten leimataan salaliittoteorioiksi. Vastustus tulee olemaan ankaraa ja mediassa ei aiheesta keskustella, mutta tieto lisääntyy pikkuhiljaa ja lopulta massaa on riittävästi ja muutoksesta aletaan keskustella laajemminkin. Aikaa voi kulua kyllä ja taloudellisen kurjuuden täytyy levitä laajalle, ennen kuin muutos edes teoriassa voisi tapahtua. Useinhan muutos tapahtuu, kun kärsimystä on ollut tarpeeksi.

Mielenkiintoisesti blogi avattiin 1.2.2010. Taivaalla möllötti tarkkana silloin  :saturnus: :aspect_squ: :pluto:.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 08.02.2010 05:01:02
Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana :knuppel2:


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Asterix - 08.02.2010 07:55:14
Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana :knuppel2:

No jaa... ::) yksi idiootti, jolla ei ole varaa maksaa kaupungille jatoksistaan. Simple.
Fuck off.........! ........tuhlaamasta veronmaksajien rahoja typerilla pikku protesteillasi.  ;)
Kiss.... and happy future......! :-*


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.02.2010 10:04:09
ennen Floraa oli oravannahat..

mietiskelin itsekin eilen rahaa, kortteja, luottoja ja sen sellaista. että se kaikki todella on ihmisen keksintöä. väittävät nuo kanavoinnit, että joku korkeampi taho olisi mukana muuttamassa systeemiä, useamman kerran on sanottu että system tulee muuttumaan.

toisaalta kanavoinneissa on yleensä tämä - kuten yoga teksteissä - että rahan täytyy aina tulla tarpeeseen ja että voit toteuttaa unelmasi ja kaikki mahdollista ja kutsu vaan luo.. kaikkeuden "täytyy" toimia (siis jos "kasvusi" vaatii linnan, saat sen, jos ei, se ei kenties ilmene)  :D

koska raha ja maksut on ihmisten luomia, niin verkkopankit ja luotot kuin raaka-ainetreidauksetkin, ne ovat ihmisten sovittavissa, neuvoteltavissa jne. toisaalta ihmettelee että pankki (pankissa töissä oleva ihminen, joka haluaa hyvät tulot että olisi hieno auto, talo) antaa luottoa yleensä; maksuhäiriömerkinnät ovat taas kasvaneet; kai se perustuu siihen että saa koron kanssa lisää. ihmiset ja raha ovat molemmat 3d illuusioita lopulta! heh. mutta siis onhan ymmärrettävää että pitää olla jotain sääntöjä, -

eilen nimittäin selvittelin erään henkilön Visa-korttiongelmaa ja hän on menossa pankkiin. kortin kun piti toimia oikein koodein ja jos on katetta.. en tiedä mikä oli kyseessä.. olen jopa kääntänyt tekstejä liittyen maksujärjestelmiin.

muuten, miten poistat velat jos suuri osa ihmisiä tarvitsee asuntolainaa eri maissa? kaikki lähti kai luotonannosta varattomille, siis Jenkeissä,
tai näin kuulin. kaikille perintönä tarpeeksi omaisuutta??


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 08.02.2010 15:40:02

No jaa... ::) yksi idiootti, jolla ei ole varaa maksaa kaupungille jatoksistaan. Simple.
Fuck off.........! ........tuhlaamasta veronmaksajien rahoja typerilla pikku protesteillasi.  ;)
Kiss.... and happy future......! :-*

[/quote]

Jutun pointtihan oli tietenkin suomalainen korruptio, josta esimerkkinä on tämä pohjavesijuttu. Korruptiosta tulee mieleen Venäjä ja aiempi Neuvostoliitto. Jaksamme täällä Suomessa aina kauhistella Venäjän korruptiota, mutta osataan sitä meilläkin. Siis jos vaivautuu vähän katselemaan asioita tarkemmin. Korruptio tuhoaa varmasti kaikki yhteisöt ja yhteiskunnat, joissa se pääsee valloilleen. Ainakin minusta pikku protesti on paikallaan.

Eikä Suomessa ole pelkästään korruptiota vaan sensuuri jyllää myös. Kommenttiosiossa eräs kirjoittaja valitteli, kun oli yrittänyt avata keskustelua Kalevan verkkosivuilla juuri tästä pohjavesien myyntihankkeesta, aihe oli sensuroitu heti.

Jos korruptiossa jotain hyvää on, se on se, että vaikka yhteiskunnassa mikään ei toimisikaan niin kaikki kuitenkin järjestyy. Mutta kuka haluaisi sellaisessa maassa asua?


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 08.02.2010 15:49:38
Bella Luz, tämä raha-aihe on minulle uusi. Nykyisen systeemin olen sisäistänyt ja se pitää sisällään loogisen umpikujan, jonka takia koko systeemi kaatuu omaan mahdottomuutensa. En tiedä miten systeemi ajetaan hallitusti alas vai annetaanko mennä vaan. Vielä vähemmän tiedän siitä millainen korvaavan systeemin pitäisi olla, mutta jotain muuta voisi kokeilla. Nykysysteemi tuottaa kurjuutta,kärsimystä ja omaisuuden ja vallan keskittymisen harvoille eikä varmasti sattumalta.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.02.2010 21:39:53
joten lue kaikki mahdollinen siitä mitä raha on, rahan energia, rahan luominen itse, oma turvallisuus, jne ymv. laskin juuri miten paljon rahaa olen pystynyt luomaan tai luon noin 1.5 vuodessa- palkkaa, biz rahaa, muuta rahaa. 

henkitasolla mm elementaalit työskentelevät rahaenergian parissa.. kulta, mineraalit.. ennen kuin siis valkoinen mies tuli, oli alkuperäiskansoilla kaikenlaista tietoa..  :angel:


http://www.amazon.com/Energy-Money-Spiritual-Financial-Fulfillment/dp/0345434978

http://www.healpastlives.com/future/rule/rumoney.htm

4> MONEY IS JUST ANOTHER FORM OF ENERGY & GOD'S LOVE

    Those who by karma evolve to a more balanced view of money realize that it is just another aspect of the energy of spirit made visible in form. The energy of spirit takes on many forms in the physical world: like love, time, space, and nature to name a few.

    No one ever says: "it is bad to have more love in my life... or more time, or more space, or more natural resources that are freely abundant to everyone" like air, sunshine, and so on. In fact, people desperately seek love, take time for granted, occupy space without really noticing it, and ignore nature unless it gets in the way.

    No one says "give me less love, less time, less space, and while you are at it, cut down on the air I need to have every moment and without which I will be dead in three minutes". Yet these same people say give me less money when they believe that it is "evil" and will keep them from "being a good person" or from "becoming more spiritual".

    Was Buddha corrupted by wealth he was born into? No, he gave it up for spirit. Was Jesus corrupted by the manifesting abundant food ("loaves and fishes") for his audience? Certainly not. All Jesus objected to money being worshipped instead of God.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Alcedo - 09.02.2010 13:32:40
Kalevalassa on präntättynä se, että keinotekoinen
maailmamme vetelee viimeisiään ja tulee uusi ehom-
pi maailma. Sitten vaan seuraamaan, mutta myös
omalta osaltamme toimimaan, mitä kaikkea tässä
sattuu ja tapahtuu.

Kalevalassa on onnellinen loppu.  :smitten:

Paljon voi tehdä omalta osaltaan siitä tietämättö-
myydestä, itsekkyydestä ja köyhyystietoisuudesta
irtipäästämiseksi. Valintakysymys on se.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 09.02.2010 18:16:31
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: maallikko - 08.02.2010  04:01:02
Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana knuppel2

No jaa... Roll Eyes yksi idiootti, jolla ei ole varaa maksaa kaupungille jatoksistaan. Simple.
Fuck off.........! ........tuhlaamasta veronmaksajien rahoja typerilla pikku protesteillasi.  Wink
Kiss.... and happy future......! Kiss


Harvoin mua nyt näin paljon puistsattaa, Mutta ei voi muuta kun todeta: Olet Sasha yksinkertainen.



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: Asterix - 09.02.2010 18:29:48
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: maallikko - 08.02.2010  04:01:02
Vähän dramatiikkaa näin aamutuimaan.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Ja salaa tietenkin, meidän kaikkien selkien takana knuppel2

No jaa... Roll Eyes yksi idiootti, jolla ei ole varaa maksaa kaupungille jatoksistaan. Simple.
Fuck off.........! ........tuhlaamasta veronmaksajien rahoja typerilla pikku protesteillasi.  Wink
Kiss.... and happy future......! Kiss


Harvoin mua nyt näin paljon puistsattaa, Mutta ei voi muuta kun todeta: Olet Sasha yksinkertainen.



Ma en usko tuohon juttuun ollenkaan. Suomalaiset ovat niin draamahakuisia,
etenkin talviaikaan ja tekee (olemattomia) ongelmia sinne, missa niita ei ole
ja keksii naita juttuja, jotka sitten muut idiootit uskoo ja nielee pureksimatta
ilman epailyksen haivaa.

Jos se todella olisi noin, niin kylla Suomen hallitus, kuten myos media olisi meuhkaamassa
asiasta, etta porukoilta viedaan etuoikeus veteen ja kulkea omilla maillaan.

Haloo taas...!  :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
Pelataan ulkomaalaisia, kun ottaa meidan maat ja vedetkin itselleen! :crazy2:


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 09.02.2010 18:48:30
Joo - No comments...

Love and light to you my firend.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 10.02.2010 18:31:26
Vähän samantapainen jo toteutunut tapaus on koillis-Lapissa olevan Soklin myyminen muistaakseni norjalaiselle Yaralle.

http://www.boy.fi/stu/uutiskommentti13.php

Sokli siirtyi norjalaisomistukseen Kemira GrowHow kaupan yhteydessä. Koko kaupan hinta oli 207 miljoonaa euroa. Pelkästään Soklin arvoksi arvioitiin muutama kuukausi kaupan jälkeen 10 - 20 miljardia. Siis miljardia. Soklin malmio myytiin ulkomaalaisomistukseen ainakin 98:n prosentin alennuksella. Ennen kauppaa Suomi oli omavarainen fosfaatin ja siis lannoitteiden suhteen. Ei ole enää ja nyt maksamme norjalaisille aina kun syömme Suomessa tuotettua ruokaa - Yara nimittäin nosti heti monopolin saavutettuaan lannoitteidensa hintoja 28 prosenttia.

Kaupan junailivat Mauri Pekkarinen ( kesk ) ja Jyri Häkämies ( kok ).

Liiketoimi on todennäköisesti yksi historian typerimpiä. Olen täysin vakuuttunut, että tämä hallitus voi myydä pohjavetemme ulkomaalaisomistukseen. Oulun tienoolla on menossa samanlainen projekti kuin Karvialla. Hakusanaksi Turjalaisen valtakunta ja jo löytyy osin samat kummat jutut kuin tuossa Söyringin blogissa.

Sasha, huomaan kyllä, että et millään voi uskoa, että asiat meillä Suomessa voivat olla näin huonosti. Ne ovat. Korruptio jyllää, media vaikenee, suoltaa propagandaa ja sensuroi mielipidekirjoituksia. Oletko nähnyt lehdissä juttuja, missä olisi kerrottu EU:n aloittaneen tutkinnan siitä oliko sikainfluenssa Big Pharman ja median yhteinen projekti lääkeyhtiöiden voittojen lisäämiseksi? Ilmastonmuutoksesta jos yrität kirjoittaa kriittisesti yleisönosastossa niin haaveeksi jää. Sen sijaan Ilmatieteen laitoksen johtaja Taalas ilmaantuu televisioon haukkumaan kriitikoita partureiksi ja litteään maahan uskoviksi hörhöiksi. Kun IPCC:n raportista paljastuu yhä uusia virheitä ja kun pakkasjakso jatkuu aina vaan, lähtee Paula Lehtomäki kierrokselleen ja Aamulehti otsikoi isosti, kuinka ministeri on huolissaan kansalaisten ilmastonmuutosuskon heikkenemisestä.
Jos kritisoit maahanmuuttopolitiikkaa, rasistikortti nousee heti. Politiikan arvostelusta. Tällaisia Soklinmyyjäpolitiikkoja on syytäkin pitää tarkasti silmällä. Tiedä mitä vielä keksivät.

Media Suomessa on valtaapitävien puudeli ja äänitorvi. Kiitos internetin ja hyvän englanninkielen taitoni, voin lukea muitakin lehtiä kuin Aamulehteä tai Helsingin Sanomia. Tutkivaa journalismia ei Suomessa juuri ole, vaikka juttuja olisi tongittavaksi vaikka millä mitalla.

 



Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 10.02.2010 19:12:13
Luin Soklijutun liian nopesti. Juha Korkeaoja ( sit? ) oli mukana myös ja Suomi nettosi kaupasta 207 miljoonaa. Koko kauppa maksoi Yaralle enemmän. En pystynyt jostain syystä muokkaamaan edellistä tekstiäni.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 15.02.2010 11:18:31
Uskon että politikotkin ovat osittain hyvätahtoisia ja hyvää tarkoittavia... Tai sitten tämä on enemmänkin toivomus.

Joka tapauksessa olen samaa mieltä että Suomen lehdistö / valta informaatio koneisto on jokseenkin epäonnistunut. Itse tekee kohta mieli tilata aku-ankka: siinäkin on enemmän kriittistä kirjoittamista kuin valtakunnan lehdistössä. Kertoo ehkä osittain tämän ajan tulostavoitteista: määrä korvaa laatua.

Harmi että tässä ajassa myös satuttaa itseänsä todella radikaalisti jos aukoo suutaan.
Tai sitten tämä on vain "oma osani tässä ajassa".

Toivon että osalla on Voima ja Taito nostaa asioita esille - Älyä ja nokkeluutta olla polttamatta omia siltoja ja näppejään siinä prosessissa. Takananne on varmasti Suomen suuri tuki - tosin tuossa työssä tarvitsee yhteistyötä ja avoimuutta. Hassua että asto-kanavat ovat nyt tähänkin valjastettu.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: mateve - 14.03.2010 11:51:10
Oletteko tietoisia tästä????

[/colorSent: Sunday, March 07, 2010 7:53 PM
Subject: Fwd: Rokoitteetko syynä vai GMO-ravinto


Kummallinen ihosairaus vaivaa usassa ja muuallakin maailmassa...nimeltä
Morgellonin sairaus; iho menee rikki, kutittaa hirvittävästi ja rakkuloista
jotka eivät parane nousee eri värisiä ohuita lankamaisia matoja.

Tutkimuksissa on kuitujen välillä löydetty yhteys kasvimaailmaan ja
epäilyksen kohteeksi nousee GMO kasvit - mm. puuvilla.

Kuulostaa joltain X-Files jutulta mutta katso (eng.kiel.) videot:

http://www.youtube.com/watch?v=z6EIlNaqM60&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PQa1LydOrqY

http://www.youtube.com/watch?v=i97LZCj2jBU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UlQtZv8qRVs&feature=related

Mahdollinen tartuttaja on halvat (made in china ja india) uudet
puuvillavaatteet joissa on munavaiheessa olevia parasiitinmunia.:

http://nanotransformation.com/gmo-diseases-news/suspected-morgellons-vector-
cotton-nematode-parasites-in-new-clothing.html

 :tickedoff:  Mateve


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: nikki - 14.03.2010 12:33:03
En katsonut vielä noita videoita mutta ajattelen tämän astrologisesti tähän aikaan kuunsolmujen myötä.
Saamme sitä mitä tilaammekin.Alasolmu  :rapu: ja geeniperimä, jatkumo, hedelmällisyys ja siihen vaikuttaminen manipuloimalla, mikä on taas  :pluto: :kauris: siemenvarastoon kajoamista. Elämänmuodon muokkaamista.
 :kuunsolmu: :kauris: ihosairaudet, ja johtuen juuri siitä että haluamme geenimanipuloinnilla lisätä kauriin ruokavarastoja. Hyvinkin psyykkinen / henkinen läksy ihmisille,  :kauris: /  :saturnus: ja mitä vallanhalu / ahneus / luonnon hallinantarve  :pluto: :kauris: aiheuttaa ihmisille.
Tuohon solmupariin yhdistän myös nuo vesivarantojen kartottamisen ja vehkeilyn sillä saralla.
 :rapu: /  :kuu: alasolmu ja vesi on meidän elinehto,  :kuunsolmu: :kauris:, Saturnus- rajalliset varannot, missä ja kenellä, kenen maaperällä sitä on. Pitääkö jakaa?

Jotenkin on lohdullista sinänsä, että luonto ei "niele" kaikkia ihmisen toimia. Se antaa auliisti takaisin sen minkä siltä yritämme kiskoa.Perisyntinä olen aina pitänyt kaikkea sitä mitä ihminen tekee luontoa vastaan, KOSKA SILLOIN HÄN TOIMII MYÖS ITSEÄÄN JA JUMALAISTA JÄRJESTYSTÄ VASTAAN.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: epona - 15.03.2010 10:35:09
Olen lukenut tuosta morgellonin sairaudesta. Muistaakseni sen oireiden kirjo oli aika laaja, mutta aiheutti mm. tuhoa nivelissä.

Todella inhottava juttu.

Toivottavasti alkavat pian etsiä siihen parannuskeinoa. (Elleivät jo tiedä) Olisi hirveetä saada moinen tartunta ilman, että siihen on parantavaa hoitoa.

Hyj.  :(

/A


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: dodobien84 - 02.04.2010 10:48:17
Olen jo monta vuotta etsiskellyt kuumeisesti sitä ns. totuutta netin syövereistä, joka on muuten ainoa todellakin vapaa media tällä hetkellä. Kaikkeen mihin olen törmännyt (huonoon ja hyvään) lupailee melkoisia paukkuja.

Esimerkkinä yksi näistä on katolisen kirkon lasten hyväksikäyttöskandaali. Kumman hiljaisena tuö yleinen media on ollut asiasta (arvatenkin, en seuraa enää). Ja katsokaapa paavin hautajaisvideoita niin näette että jokaisesta maasta ne tärkeimmät PR-henkilöt (presidentit, ministerit, muut päsmärit) päästetään kumartelemaan paaville jäähyväisiä.

Niin ja mikä on maailman yleisin uskonto tällä hetkellä. Raha. Ja me kun ollaan nyt lopullisesti viisaita tajutessamme, että maailma ei ole sittenkään litteä ja maapallo ei olekaan aurinkokunnan keskipiste.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: maallikko - 07.09.2010 10:53:03
Suuri risti on nyt onnellisesti (?) takana ja kirjoitanpa muutamia omia havaintojani itseäni kiinnostavilta elämänalueilta. En laita linkkejä mihinkään, mutta jos joku erityisesti linkkejä tai viitteitä vaatii, yritän löytää alkuperäisen jutun.

Talous ei romahtanut vaikka tärsky olikin aluksi kova. Lamaa en juuri huomannut, mutta moni muu varmasti huomasikin ja joutui lomautetuksi tai irtisanotuksi. Suomi on nyt velkaantuneempi kuin koskaan ja kuten IMF raportissaan totesi, talous nousee mutta kasvu on huteralla pohjalla. Tulevaisuus on siis epävarma, vaikka media kyllä marssittaa julkisuuteen toinen toistaan luottavaisempaa kommentoijaa. Suomalaisilla on varallisuutta enemmän kuin milloinkaan, samoin on velkaa, jota talouksilla on enemmän kuin käytettävissä olevia tuloja. Velkaantuneita ovat myös lähes kaikki länsimaat ja niiden asukit. Kaikki lyhentävät velkojaan samaan aikaan, mikä tietää hidasta kasvua tuleviksi vuosiksi. Syvimmällä suossa ovat Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Lama ei myöskään koskenut kaikkia julkisen sektorin virkamiehiä, joiden palkat jatkoivat nousemistaan kuin mitään talouden notkahdusta ei olisi koskaan ollutkaan. Samoin asuntojen hinnat jatkoivat nousemistaan jopa 10%:n vuosivauhtia, vaikka kuluttajahinnat välillä jopa alenivat. Selvä merkki asuntomarkkinoilla muhivasta kuplasta.

Isoa ristiä pitäisi tietenkin verrata Suomen radix-karttaan, mutta Suomessa on puhuttu paljon vaalirahoituksesta parina viime vuotena. Suomessa ei ole korruptiota, jossa sakot voi maksaa käteisellä eikä Suomessa voi ostaa loppututkintoja rahalla, mutta.. mitäpä me korruptiolla kun meillä ns Maan Tapa ja hyvä-veli-verkostot. Hauskana esimerkkinä olkoon vaikka Helsingin Elannon hallitus, joka istuu lähes kokonaisuudessaan myös Helsingin kaupunginvaltuustossa ja on siis itse päättämässä itseään koskevissa kaavoituskysymyksissä, mutta se ei kuulemma vaikuta asian käsittelyyn. Ovat niin ammattitaitoista porukkaa.

Paitsi että poliitikot ovat ammattitaitoisia, he ovat myös parina viime vuotena tuntuneet minusta erityisen ylimielisiltä ja elitistisiltä. Pahimpia esimerkkejä ovat entinen pääministeri Matti Vanhanen ja maahanmuuttoministeri Astrid Thors, jonka saavutuksiin kuuluu mm. tokaisu jonka sisältö meni suunnilleen niin, että minulla ei ole aikaa eikä resursseja selvittää maahanmuuton aiheuttamia kustannuksia, kun ( muistaakseni ) valtiontalouden tarkastusvirasto näitä tietoja häneltä pyysi. Laki asiassa menee niin, että kun tarkastusvirasto pyytää selvitystä ministeri toimittaa pyydetyn selvityksen. Kahden mummon tapauksessa oltiin valmiit luopumaan jopa vallan kolmijaon periaatteesta, mikä on koko länsimaisen demokratian kivijalka. Kaikki tämä suvaitsevaisuuden nimissä. Mukana kuorossa oli poliisin ja oikeuslaitoksen korkeimpia virkamiehiä, media lähes laidasta laitaan, tasavallan presidentti ja pääministeri. Tämän episodin jälkeen tulin lopullisesti siihen tulokseen, että Suomi on miellyttävä diktatuuri, jossa poliisi, oikeuslaitos ja media ovat kaikki poliittisessa ohjauksessa.

Sitten meillä oli tämä sikaflunssafarssi, jonka EU on nyt todennut olleen lääketeollisuuden ja median yhteinen operaatio. Melkein alusta pitäen oli selvää, että sikaflunssa oli tavallista kausi-influenssaa lievempi nuha. Tavallinen kausi-influenssa tappoi kuluneen vuoden aikana moninkertaisesti porukkaa sikaflunssaan verrattuna, vaikka helppohan se meidän eloonjääneiden on täällä tilastoja tutkia ja asia todeta. Osanottoni kaikille flunssaan kuolleiden omaisille. Muualla maailmassa WHO:n ja lääketeollisuuden kytkökset olivat sitä miltä näyttivätkin eli korruptiota. Yhtenä pääpiruista oli suomalainen J (?) Eskola, jota Suomessa esimerkiksi Helsingin Sanomat tarmokkaasti puolusti. THL:n toimista tehtiin myös tutkintapyyntö, mutta korruptiota ei havaittu. Nyt tutkitaan sikaflunssarokotteen mahdollista yhteyttä narkolepsiaan. Turhaan, yhteyttä ei tule olemaan. Rokotetta ei ollut testattu ja lääkefirmat vaativat itselleen tämän takia täyden vastuuvapauden siltä varalta, että ei-toivottuja seurauksia ilmenee. Sairastuneet joutuvat tappelemaan korvauksista Suomen valtiota vastaan ja lopputulos on selvä jo etukäteen - artisti maksaa kaiken. Median ja yleisen mielipiteen voima on väkevä - muistelkaa kuinka ihmiset tappeli rokotusjonoissa saadakseen testaamatonta, mahdollisesti vaarallista rokotetta.

Itselleni läheisin aihe oli kuitenkin ilmastonmuutoskeskustelu, joka ryöpsähti julkisuuteen kun marraskuussa 2008 ilmastotutkijoiden välinen sähköpostiliikenne hakkeroitiin tai vuodettiin nettiin. Paljastui kuinka ilmaston lämpeneminen perustuikin suurelta osin vanhojen tilastojen ja nykyisten havaintojen systemaattiseen väärentämiseen tai havaintoverkoston keskittämiseen kaupungistuneille alueille, joilla kaupunkien lämmittävä vaikutus on voimakasta. Esimerkkinä olkoon vaikka NASA:n tekemät satelliittimittaukset, joiden mukaan maaliskuu 2010 oli Suomessa kaikkien aikojan lämpimin. Sodankylän kuukausikeskilämpötila taisi olla NASA:n mukaan aavistuksen nollan alapuolella, kun se Ilmatieteen laitoksen mittausten mukaan oli noin -10. Asialla on merkitystä, koska NASA toimittaa lämpötilatiedot IPCC:lle.

Koska  :pluto: on  :kauris: muutos on vakiintuneiden rakenteiden kimpussa. Vanhoja rakenteita kaatuu ja uusia pystytetään, josta kertoo myös itse suurristi. Mikä tämä rakenne voisi olla? Koska mukana ovat uloimmat planeetat, se on jotain sukupolvia koskevaa, todella suuren luokan rakennelma. Kun lueskelee oikein hörhöjä sivustoja asiallisten lisäksi ja muistaa olla kriittinen voi yrittää hahmotella jotain. Ehkäpä nyt yritetään rakentaa jotain ylärakennetta, joka koordinoisi koko maailman talouselämää. Lähinnä länsimaisen eliitin keskuudessa esiintyy puna-viher-hörhöjä, joiden mielestä länsimaiden on tunnettava syyllisyyttä omasta hyvinvoinnistaan. Siksi tarvitaan päästökauppaa, joka romuttaisi länsimaisen talouselämän kilpailukyvyn ja sitä myötä länsimaisen elintason. Hyvinvointivaltiot on romutettava ja siihen käytetään myös hallitsematonta maahanmuuttoa, joka rasittaa sosiaalipalvelut hajoamispisteeseen. Positiivisella syrjinnällä herätetään kantaväestössä katkeruutta ja saadaan eri ryhmät tappelemaan keskenään eli tyypillistä hajota ja hallitse- politiikkaa. Ja jos oikein huonosti menee niin maahanmuuttajat ovat sopivia syntipukkejakin jos sellaista tarvitaan. Eri värisinä erottuvat enemmistöstä ja pöljempikin huomaa, ketä pitää vihata. Tiedä sitten näistä.

Tällaisia havaintoja tein tämän dramaattisen jakson aikana ja aikaisemminkin. Yksi muutos on parin vuoden takaiseen tullut. Sensuuri on ehkä aavistuksen vähentynyt Suomessa, seuraavassa sitten kuitenkin se linkki Harri Holkerin näkemykseen siitä, miksi Suomi on Afganistanissa?

http://www.ts.fi/online/mielipiteet/kolumni/152004.html

Hörhöt kirjoittelivat asiasta ulkolaisilla sivustoilla jo vuosia sitten. Hatun nosto Turun Sanomille rohkeasta keskustelun avauksesta loputtoman hymistelyn sijaan.


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: sideman - 11.09.2010 14:58:24

Niin ja mikä on maailman yleisin uskonto tällä hetkellä. Raha. Ja me kun ollaan nyt lopullisesti viisaita tajutessamme, että maailma ei ole sittenkään litteä ja maapallo ei olekaan aurinkokunnan keskipiste.

Hmmm... taitaa olla niin, että raha eli oravannahka  erilaisissa inkarnaatioissaan
on liki maailman luomisesta lähtien ollut se "yleisin uskonto"?

Ahneus ja omanvoitonpyynti lienee koodattuna lähes kaikkien elollisten olentojen perimään. Ne, joilla ei tuota ominaisuutta ainakin jossain määrin ole,
yleensä eivät tuota jälkeläisiä, tai ainakaan olemassaolon verisessä
taistelussa pärjääviä? Korkeintaan heille tupsahtelee pääsääntöisesti
sellaista jälkipolvea, joka valjastetaan huolehtimaan ahneempien
pohjattomista tarpeista?


Otsikko: Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.
Kirjoitti: helinä - 11.09.2010 15:40:55

Ahneus ja omanvoitonpyynti lienee koodattuna lähes kaikkien elollisten olentojen perimään. Ne, joilla ei tuota ominaisuutta ainakin jossain määrin ole,
yleensä eivät tuota jälkeläisiä, tai ainakaan olemassaolon verisessä
taistelussa pärjääviä? Korkeintaan heille tupsahtelee pääsääntöisesti
sellaista jälkipolvea, joka valjastetaan huolehtimaan ahneempien
pohjattomista tarpeista?

Ilmeisesti tässä ajassa jo pienet lapset valjastettu pönkittämään ahneiden elämää.
Säästäisimme hiukan enemmän "tulevaisuuden toivoa", jos tasa-arvoa riittäisi ainakin hieman
enemmän elämän alussa.

Mielenkiintoista ajatella mitä Kommenoimme, kun tänä  :merkurius: perääntymisen aikana vaietut asiat tuleva näkyville seuraavassa setissä eli kun  :merkurius:  :kauris: perääntyy  :jousimies: asti loppuvuodesta.

Ei se maailma vielä valmiiksi tullut  ;)