Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomen valtion itsenäisyyskartta näyttää Suomelle huonoja aikoja?  (Luettu 22430 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #30 : 17.06.2010 14:22:54 »

Etsivä löysi! Ei ollutkaan sensuroitu, vaan toisessa ketjussa kuin mistä hain. Tässä kuitenkin alkuperäinen juttu, kirjoittanut Tuija Uusitalo.

http://tuijauusitalo.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/15/moikka-maailma/#comment-7
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #31 : 05.07.2010 18:44:30 »

http://www.uutissanomat.fi/index.php/kotimaan-uutiset

Heti kolmantena juttuna on M15, joka puhuu eduskunnassa talousasiaa. Astrologian kannalta näyttää siltä, että  pluto kauris alkaa näyttää todellisen karvansa. Yksityiset pankit ajavat EU:hun lainsäädäntöä, jonka avulla yksittäiset valtiot voidaan pakottaa erilaisiin leikkauksiin, jos näyttää siltä, että valtio ei selviä veloistaan. Suomikin elää tällä hetkellä yli varojensa eikä loppua näy ( vielä ). Tämä lainsäädäntö on pankeille tärkeä. Sillä ne varmistavat, että EU ei pysty inflatoimalla kikkailemaan itseään veloistaan vapaaksi. Sen jälkeen kun nämä lait saatetaan voimaan alkaa talouskriisin seuraava vaihe. Rahan määrän väheneminen eli deflaatio. Se saadaan aikaan siten,että aletaan ajaa firmoja, yhteisöjä, kuntia ja valtioita konkurssiin. Siinä sivussa moni ylivelkaantunut joutuu työttömäksi ei selviä lainoistaan ja omaisuutta menee pakkomyyntiin. Pankeille tulee alaskirjauksia eli kierrossa olevan rahan määrä vähenee. Se on pankeille halpa hinta siitä, että päästään ostamaan velkaantuneiden omaisuutta alehintaan. Silloin  pluto kauris symboliikka toimii myös.  kauris supistaa ja  pluto symboloi vallan lisäksi myös varallisuutta eli varallisuuden supistumisen kautta tuleva muutos sekä varallisuuden ja vallan keskittymisen kautta tuleva muutos.

Tuossa Uusitalon blogissa sivuttiin myös  pluto aspect_con aurinko transiittia. Se kysyy tavallaan tiedätkö sinä kuka sinä olet? Jos et tiedä sinusta saattaa tulla  pluto äänitorvi kuten mielestäni hesarista on tullut. Aiemmin kirjoitin kuinka Vanhasen ja Thorsin edistetyt  aurinko ovat  kauris ja konjunktiotransiitti  pluto on päällä, Halosella on tr pluto aspect_con aurinko. Vanhanen ( luojan kiitos ) sai mennä, mutta silti voi kysyä myös näiden henkilöiden kohdalla ajavatko he  pluto asiaa vai mitä.

Jotenkin vain näen asian olevan niin, että ilmastonmuutoshömpötys ja yleinen suvaitsevaisuuden korostaminen ovat vain vallankäytön välineitä. Molemmat esitetään ihanina asioina, joita ei tietenkään kuuluisi vastustaa, mutta vähemmistöjen päättäväisessä suvaitsemisessa on se hassu vaara, että tilanne kääntyy vähemmistön diktatuuriksi ja vieläpä helposti.

http://www.sampoterho.net/artikkelit/suvaitsevaisuus.html

Thors meni jossain vaiheessa niin pitkälle, että väitti hänen ( ja hallituksen) arvostelemisensa olevan rasismia. Siis silloin kun arvosteltiin hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa. Halonen puhuu naisten ja vähemmistöjen oikeuksista joka käänteessä. Olen kyllä melkoisen kyyninen näiden naisten suhteen, on vain keksitty kiva agenda joka ajaa molempien poliittista kunnian- ja vallanhimoa.

ps. vallanhimosta vielä. Nyt kun Suomeen rakennetaan ydinvoimaa niin sähköä aikanaan tuotetaan yli oman tarpeen. Seuraus, ei tarvitsisi rakentaa yhtään tuulivoimaa maisemia pilaamaan, lintuja tappamaan ja mökkiläisiä melullaan häiritsemään. On kiinnostavaa nähdä alkavatko nyt vihreät vastustaa turhaa tuulivoiman rakentamista eli turhaa luonnon tuhoamista vai onko luonto sivuseikka ja kiva keppihevonen, kun äänestäjiä kositaan vaalien alla :Smiley

Lievää paatostakin, kiitos ja anteeksi.

tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #32 : 18.07.2010 19:22:36 »

http://tuusitalo.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/18/naistutkimus-ja-neitsyt-merkki/
 pluto neitsyt ja Suomen kartalla oleva  aurinko aspect_squ kuu tarkastelussa. Mielenkiintoista tekstiä.

Edellisessä blogissaan kirjoittaja otti esille  pluto transiitin ja sen mahdollisuuden, että henkilö tavallaan hukkaa itsensä tämän transiitin aikana ja hänestä tulee  pluto tahdon toteuttaja. Suomalaisista naispoliitikoista Tarja Halonen ja Astrid Thors ovat tällä hetkellä " Plutokoulussa ". Se  pluto ääni, joka heidän kauttaan kuuluu, on mahdollisesti EU:n ääni. Ainakin pakolaisasioissa. Nimittäin - muutama vuosi sitten EU:n tasolla mietittiin pakolaisongelman ratkaisua ja ehdotettiin, että pakolaisia ripoteltaisiin kaikkiin EU-maihin. Jos tästä on tullut direktiivi, en ihmettele enää Suomen pakolaispolitiikkaa. Suomen kartalla  kuu on  neitsyt ja blogin kirjoittajan mielestä tämä on merkki säännösten pikkutarkasta noudattamisesta, jossa kokonaisuus voi hämärtyä, kun kaikki aika menee säännösten pikkutarkkaan noudattamiseen.

Ja koska naisista ja miehistä kirjoitetaan, täytyy saada lukea myös jotain feministeistä. Seuraava linkki ei ole lainkaan astrologiaa, mutta Tuija Uusitalo sivuaa aihetta ja siksi juttu on mielestäni hyvä lukea. Paino on pakolais-/muukalaisasioissa.

http://takkirauta.blogspot.com/2010/06/ne-vie-meidan-naiset.html
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #33 : 12.09.2010 14:11:10 »


Ja koska naisista ja miehistä kirjoitetaan, täytyy saada lukea myös jotain feministeistä. Seuraava linkki ei ole lainkaan astrologiaa, mutta Tuija Uusitalo sivuaa aihetta ja siksi juttu on mielestäni hyvä lukea. Paino on pakolais-/muukalaisasioissa.

http://takkirauta.blogspot.com/2010/06/ne-vie-meidan-naiset.html


Hmmm... Ei taida liittyä astrologiaan mitenkään (ja siksi ei kaiketi pitäisi tänne edes kirjoittaa).
[Lisäys: Tiedä tuota  venus  skorpioni  vaikutuksia...]

Mutta kun nyt provosoidun niin annan sitten myös kommenttini.

Edellisestä linkistä puuttui yksi "mustasukkaisuuden muoto". Tämä voisi liittyä enemmän meidän suomalaisiin vanhempiin naisiin. Mehän ollaan "suvunjatkamis / potensin purku" mielessä jo menneen talven lumia. Ja ehkä perus feministiä pahempia?

Minusta on ehkä sittenkin hyvä että ulkomailta tulee enemmän naisia. Niistä tulee piankin hyviä hoitajia aikalailla kiukkuisille ja negatiivisille vanhuksillemme (joita on tietenkin vain vähän runsaslukuisessa ikämiesten ryhmässä). Se vapauttaisi suomalaiset naiset matalapalkkaisista raskaista töistä. Tehdään siis kansan kahtiajakoa suuremmaksi....  Embarrassed
Tosin sairaita hoitaville eläkeläismummoille tästä voisi olla myös iloakin  Huh

Nuoret hyvinkoulutetut miehet tosin vievät akateemisten naistemme työpaikat, ja ovat siten uhka meidän munasolujen jatkumosta. Ellemme voi tehdä töitä ja kouluttaa lapsiamme hyvin, myös ne tulevat häviämään yhä kiihtyvässä kilpavarustelukisassa. Kaikkia miehiä kun ei kiinnosta oman siittiönsä tulevaisuus. Lapsemme (jolla ehkä täysin suomalaiset sukujuuret) elävät yhä levottomammassa maailmassa, jossa kisataan asioissa mitkä eivät liity mitenkään perheen hyvinvointiin.  Cry

Eli se siitä provosoidusta Nais/Mies -keskustelusta.
« Viimeksi muokattu: 12.09.2010 14:34:15 kirjoittanut helinä » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: