Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 297928 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #315 : 09.03.2010 14:09:09 »

NOLLAKENTÄT

Ote Solaran tyrskyraportista (http://www.nvisible.com )
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Koska monet ihmiset kokevat tällä hetkellä sisäisiä ja ulkoisia nolla-alueita, tuntuu helpottavalta ymmärtää, mitä oikeastaan on tekeillä. Tässä kuussa teemme jotain erilaista ja laitamme vapaasti saataville koko nollakenttäkappaleen maaliskuun tyrskyraportista.

NOLLAKENTÄN NAVIGOIMISTA

Nollakenttä syntyy, silloin kun energiat yhtäkkiä romahtavat - vanhat mallit pirstoutuvat ja vanhat rakenteet murskautuvat täysin myriadeiksi sirpaleiksi, joita ei voi saada takaisin entiselleen.

Loppuunsaattamisajat tuovat aina puhdistuksia syvältä ja massiivista uudelleenmallintamista. Tämän tietäen meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että paljon nollakenttiä syntyy tänä aikana. Nollakentät ovat järkyttäviä tilanteita, jotka tapahtuvat aina varoittamatta, silloin kun vähiten odotamme niitä. Aktivoituu näkymätön laukaisin, mikä yhtäkkiä romuttaa kaiken ympärillämme ja joskus sisällämme ja lähettää shokkiaaltoja moniin suuntiin.

Nollakentät hajottavat peruuttamattomasti vakiintuneita malleja, juurtuneita uskomusjärjestelmiä ja peruskäyttäytymismalleja. Vanhat rakenteet - sekä fyysiset että ei-fyysiset - voivat hajota hetkessä. Sisäinen tai ulkoinen maisemamme muuttuu dramaattisesti. Moniin näistä asioista olemme tiukasti samaistuneet, sillä ne ovat määritelleet maailmamme ja sen, kuka olemme. Ne ovat olleet maailmamme rakennuspalikoita - niitä jotka pitivät meidät lukittuna kaksinaisuuden maailmaan. Näihin sisältyvät ne vanhat roolit, joiden tunsimme määrittelevän meidät - työ mitä teemme, fyysinen elinympäristömme sekä arkitoimiemme ja sosiaalisen vuorovaikutuksemme normaalimallit.

Aina kun nollakenttä syntyy, vanhat olemistapamme pirstoutuvat niin täysin, ettei niitä voi enää saada entiselleen. Se on kuin hienon lasipatsaan putoamista betonilattialle - se rikkoutuu myriadeiksi sirpaleiksi, joita on aivan mahdotonta liimata enää yhteen. Myöskään nollattuja elementtejä emme voi laittaa takaisin vanhalle paikalleen. Pelkkä nollautumisvoima puhdistaa usein vanhat mallit kokonaan henkilökohtaisesta tai planetaarisesta matriisista. Jotkut asiat on nollattava, sillä ne ovat liian piintyneitä poistettavaksi toisin keinoin ja se on ainoa tapa poistaa ne kokonaan.

Nollakenttien kokeminen on aina tuskallista, koska ne ravistelevat meitä olemuksemme ytimeen saakka, mutta ne ovat myös supertehokkaita pirstomaan peruuttamattomasti vanhat mallimme hetkessä. Tätä tapahtuu tällä hetkellä massiivisesti. Sitä tapahtuu sekä henkilökohtaisilla sisäisillä tasoilla että laajemmin ulkoisilla tasoilla, mikä vaikuttaa valtavaan ihmismäärään.

Nollakentät palvelevat kuitenkin tärkeää tarkoitusta. Ne eivät ainoastaan pirsto vanhoja malleja ja syvennä myötätuntoamme, vaan ne myös luovat mitä hedelmällisimmän maaperän uuden syntymiselle. Hajottamalla vanhan ne luovat avoimen tilan, jotta voimme laajentaa uskomusjärjestelmiämme sallimaan täysin uusien, "kartoittamattomien" elementtien tulemisen. Aivan kuin veneen joka on ahtautunut hiekkasärkkään, nollakenttä tönäisee meidät vapaaksi jumiutuneesta tilanteesta. Esim. jos olemme jumissa jossain rajoittavassa uskomuksessa, mikä tekee meistä onnettoman, niin nollakenttä voi täräyttää meidät vapaaksi.

Nollakenttiä seuraa usein valtava luovuusaalto. Tekijät joita ovat kauan tukahduttaneet, rajoittaneet tai pidätelleet vanhat rakenteet tai uskomukset, ovat nyt vapaita laajentumaan täysin uusiin suuntiin.

Kaikki nollakentät saavat aikaan valtavaa syventymistä.

Sisäiset nollakentät

Kun paljastumme lisää aidoksi sieluksi, on monia tekijöitä, jotka on poistettava henkilökohtaisesta matriisistamme. Näitä ovat jumiutuneet vanhat mallit, menneisyyden tunnejäämät, pitkään piintyneet väärinkäsitykset, rajoittavat käyttäytymismallit, vanha vastustaminen, vanhat tukokset ja vääristyneet energiat. Usein tämä vapautuminen tapahtuu nollakentän muodossa. Nollakenttä tuntuu kuin pommin räjähtämiseltä sisällämme, mikä vaikuttaa olemuksemme jokaiseen soluun ja säteilee ulospäin.

Täydelliset myrskyt luovat ihanteelliset olosuhteet nollakentille, kuitenkin voimme olla täydellisen myrskyn keskellä eikä meitä välttämättä "nollata". Täydelliset myrskyt ovat äärimmäisen haastavia, mutta eivät läheskään yhtä tuskallisia kuin nollakentät. Ne voivat väliaikaisesti painaa meidät maahan, mutta ne eivät tavallisesti pirsto sisäistä maisemaamme. Täydelliset myrskyt eivät hajota asioita, vaan ne laittavat kaiken linjaan, järjestävät asioita uudelleen ja puhdistavat vanhaa energiaa. Tulemme esiin hyvin transformoituneena täydellisestä myrskystä, mutta maailma ulkopuolellamme näyttää usein entiseltä. Meitä ei pakoteta luomaan olemiseemme uusia perusrakenteita. Ulkoista maisemaamme ei ole täysin tuhottu.

Silloin kun sisäinen nollakenttä syntyy, ulkoinen maisemamme on edelleen sama, mutta me emme ole. Tämä johtuu siitä, että sisäinen maisemamme on syvästi muuttunut. Sisäinen maailmamme on pirstoutunut, mikä pakottaa meidät opettelemaan uuden lähestymistavan kaikkeen, mitä teemme.

Ulkoiset tapahtumat tavallisesti laukaisevat sisäisen nollakentän. Esimerkkejä selvistä nollakentästä voisivat olla: menetämme työpaikan yhtäkkiä, kumppanimme jättää meidät, joku meille läheinen kuolee odottamatta, huomaamme olevamme vakavasti sairaana, hyvin masentunut tai kohtaamme jonkin uuden totuuden, mikä mitätöi oleellisesti sen, mihin olemme uskoneet aiemmin.

Esimerkkejä hienovaraisemmista nollakenttälaukaisimista ovat: kauan vaalittu unelma tai odotus särkyy, vanha uskomus murskataan, pelot halvaannuttavat meidät ja joudumme paniikkiin, käsiteltävien asioiden määrä pakahduttaa meidät ja kaikki maailmat joista olemme pitäneet kiinni, tulevat rysähtäen alas, luottamusta itseemme ravistellaan ytimeen saakka. Kaikki nämä tilanteet johtavat meidät kysymyksiin: "Kuka on se itse, joka särkyy? Olenko se minä kokonaan vai onko se ainoastaan osa minusta?"

Silloin käsitämme, että nollakenttä ei tapahdu koko olemuksellemme ja että aito itsemme voi tulla pelastamaan meidät. Kun meistä tulee aito sielu, voimme yhtäkkiä nähdä, että olemme äärettömästi suurempi, kuin se osa joka nollataan, ja nollakenttä alkaa välittömästi heiketä.

Tästä syystä sisäiset nollakenttämme eivät ole yhtä katastrofaalisia kuin ennen, vaikka ne voidaan tuntea voimakkaasti ja ne ovat hyvin ravisuttavia. Ne voivat särkeä meidät miljooniin palasiin, kuitenkin nyt toivumme niistä yllättävän nopeasti. Itsemme kerääminen ei enää vie viikkoja tai kuukausia. Sisäiset nollakentät voivat usein mennä ohi muutamassa päivässä tai muutamassa tunnissa, jos olemme onnekkaita. Näin on, koska paljastuessamme aidoksi sieluksi olemme äärettömästi suurempi olento. Kun meidät "nollataan", se vaikuttaa vain osaamme, koko olemuksemme sijasta. Aitona sieluna oleminen pelastaa meidät sisäisistä nollakentistämme.

Meitä auttaa kovasti sen tiedostaminen, kun meitä nollataan. Kun käsitämme, että tätä tapahtuu, olemme puolimatkassa toipumiseen. Emme voi vain odottaa tulevamme ulos siitä entisen sisäisen maiseman kera. Kokemuksemme on muuttanut meitä merkittävästi. Olemme syventyneet ja tulleet totuudenmukaisemmaksi. Vaikka ulkoinen maisemamme voi näyttää samalta, se ei ole sitä. Nollakenttämme vaatii meitä tekemään syvällisiä muutoksia.

Tunnemme olevamme eksyksissä, kun olemme keskellä nollakenttää. Emme pysty näkemään kokemuksestamme mitään läpimurtoja tai positiivisia etuja. Kaikki näyttää toivottomalta. Meistä saattaa tuntua siltä, että haluamme juosta piiloon, mutta ei ole paikkaa mihin paeta - nollakenttä on työntänyt meidät umpikujaan, mistä ei ole ulospääsyä.

Tällöin meidän on tarkasteltava täysin rehellisesti asioita, joita nollakenttä on tuonut esiin. Meidän on kohdattava voimakkaat tunteemme ja katsottava rehellisesti sen jätteitä, mikä on särkynyt. Älkää yrittäkö välttää mitään, vaikka se olisi itsessämme jotain, mikä on karkeaa ja erittäin tuskallista katsoa. Tämän tekeminen vaatii valtavaa rohkeutta, mutta juuri sitä tarvitaan.

Kun teemme tämän, muutos tapahtuu - kuin aurinko palaisi hitaasti lämmittämään kylmää maisemaa. Yhtäkkiä voimme alkaa tuntea ne syvälliset muutokset, joita on tapahtunut sisäisessä maisemassamme. Rakkaus palaa. Emme enää tunne olevamme yksin ja paljaan haavoittuva. Luottamus palaa. Se tietämys palaa, että kaikki tapahtuu täydellisellä ajoituksella.

Nollakentän kokemisen jälkeen kaikki on mallinnettava täysin uudelleen. Meillä ei ole vaihtoehtona palata siihen, miten asiat olivat ennen. Voimme tuntea aallon toisensa jälkeen tulevan meistä ulos kaikkiin suuntiin, mikä kitkee juurineen kaiken vanhalta sijaltaan ja kääntää ylösalasin - kuin valtava metsä olisi kaadettu yhdellä valtavalta räjäytyksellä. Kun olemme kokeneet sisäisen nollakentän, on tärkeää olla ultralempeä itsellemme. Tunnemme edelleen itsemme hyvin pirstoutuneeksi ja herkäksi. Kaikki sisällämme on järjestetty täysin uudelleen ja meidän on annettava itsellemme tarpeellista hiljaisuutta salliaksemme näiden syvällisten muutosten asettua, ennen kuin hyppäämme takaisin toimintaan.

Golffari Tiger Woods on hyvä esimerkki henkilöstä, joka koki äskettäin sisäisen nollakentän, minkä laukaisi hänen törmäämisensä täydelliseen myrskyyn. Koko hänen vanha maailmansa tuli romahtaen alas ja hänen on mahdotonta palata asioiden entiseen tapaan. Jos hän olisi rehellisesti kohdannut asiat, joita tuotiin esiin hänen osuessaan täydelliseen myrskyynsä, se ei olisi nollannut häntä. Mutta koska hän valitsi eristäytymisen, välttäen oppituntejaan ja kommunikoimatta rehellisesti ongelmistaan, tämä vain pahensi hänen tilannettaan. Nyt hänellä on tilaisuus tehdä välttämättömiä sisäisiä ja ulkoisia muutoksia ollakseen rehellisempi ja uskollisempi. Sitten hän voi luoda täysin uuden elämän vanhan maisemansa raunioihin.

Nollakenttien kokeminen on kamalaa, kuitenkin ne ovat tämän ajan luonnollisia tapahtumia. Niiden jälkivaikutuksena vaaditaan merkittävää uudelleenmallinnusta, kuitenkin nollakenttiä seuraa aina mahdollisuus megaläpimurtoihin. Meidät vapautetaan tavalla, mitä emme voi edes kuvitella.

Ulkoiset nollakentät

Ulkoiset nollakentät ovat paljon voimakkaampia ja kauaskantoisempia. Ne ottavat usein luonnonkatastrofin muodon, kuten voimakas myrsky, tulva, ankara lumimyrsky, maanjäristys, maastopalo, hurrikaani, tsunami, tulivuorenpurkaus, hallituksen ja talousjärjestelmän romahtaminen, yhteiskuntajärjestelmän hajoaminen, vallankumous, terrorismiteot tai jokin muu suuri odottamaton mullistus.

Ympäri planeettaa on tapahtunut useita valtavia nollakenttiä viime aikoina. Joitain merkillepantavia ovat Chilen maanjäristys 27.2., joka oli voimakkuudeltaan 8.8, tuhoisa maanjäristys Haitissa ja massiivinen tulva, joka tapahtui Pyhässä laaksossa lähellä Cuzcoa, Perussa ja tuhosi lukuisia kyliä ja 80% niiden viljelyksistä.

Aina kun näitä järkyttäviä tapahtumia sattuu, meidän on tärkeää olla jäämättä kiinni jatkuvaan uutissyöttöön ja vaipumatta pelkoon. Mutta älkää myöskään välttäkö niiden katsomista. Tämä on osa sitä hienovaraista tanssia, missä olemme mukana tällä veitsenterällä kulkevalla planeetalla. Paras tapa käsitellä näitä nollakenttiä on yhdistyä vielä vahvempana kuin ennen yhdeksi olennoksi ja vahvistaa puhtaan sydänrakkauden värähtelyä. Olkaa tietoisia siitä, mitä tapahtuu, mutta älkää joutuko vedetyksi pelkoon ja draamaan. Ilmentäkää puhdasta sydänrakkautta ja syleilkää jokaista sielua vaikutetulla alueella aidon sieluolemuksenne vahvuudella.

Silloin kun nollakenttiä syntyy, kaikkiin ja kaikkeen tuolla alueella vaikutetaan. Ulkoiset nollakentät luovat samanaikaisia sisäisiä nollakenttiä kaikille, jotka niitä kokevat. Esimerkkinä Chilen äskettäinen maanjäristys. Keski-Chilen valtava alue tunsi järistyksen. Kaikki kävivät yhdessä läpi kamalan kokemuksen. Sillä ei ollut merkitystä, oliko rikas vai köyhä, vanha vai nuori, henkisesti kehittynyt vai tiedostamaton. Jokainen tunsi maanjäristyksen sisäisesti ja ulkoisesti. Kaikki eläimet ja linnut tunsivat sen. Kaikki fyysiset rakenteet kokivat väkivaltaisen ravistuksen. Koko luonto tunsi sen. Tämä oli voimakas yhteiskokemus.

Muutamassa minuutissa kaikki oli peruuttamattomasti muuttunut. Vanha maisema oli hajonnut. Tärkeysjärjestys oli äkkiä muuttunut. Kaikki pinnalliset häiriötekijät putosivat pois ja polttopiste kääntyi siihen, mikä on tärkeintä - perusselviytyminen ja rakkaidemme löytäminen ja syleileminen.

Jokainen tämän kokenut syventyi mittaamattomasti. Tämä syventyminen pysyy heissä lopun elämän ajan. Tässä on koskettava lainaus All Chile -foorumin ylläpitäjältä: "Näen jatkuvasti kaikkialla chileläisissä, miten heidän silmänsä ovat muuttuneet. Se on kaikkien chileläisten silmissä - Chilen presidentistä toimistossani työskentelevään tyttöön ja nurmikkoani leikkaavaan kaveriin. On jotain surullista ja pelästynyttä, mutta nyt myös jotain muuta. Ajatonta. Sanoisin, että se on jotenkin samanlaista kuin vanhojen alkuperäisamerikkalaisten silmissä, mutta kuitenkin hyvin erilaista. Chileläisillä, nuorilla ja vanhoilla, rikkailla ja köyhillä, kaikilla on tuo surullinen, mutta päättäväinen tuska katseessaan."

Hän näkee kaikkien silmissä valtavan syventymisen. Yhtäkkisen tärkeysjärjestyksen muuttumisen… Olen pannut merkille tämän monta kertaa niiden silmissä, jotka ovat käyneet läpi traumaattisia tapahtumia. Ja tämä massiivinen syventyminen palvelee Chilen uudestisyntymää. Tai Haitin. Tai El Valle Sagradon Perussa. Tai siellä minne seuraava nollakenttä osuukin.

Nollakentän seurauksena tulee luovuuden ja toiminnan aalto. Aluksi se on perusselviytymistasolla - ruuan ja veden etsintää, rakkaiden etsintää, selviytyneiden pelastamista, väliaikaisten suojien kasaamista kaikesta, mitä voi löytää. Selviytyjät yhdistyvät ja auttavat toisiaan. Se koskettaa minua aina, kun tavalliset ihmiset täyttävät autonsa peitoilla, ruualla ja vedellä ja ajavat vahinkoalueille antamaan sitä apua, mitä voivat. Tämä on yksi olento toiminnassa. Se on epäröimätöntä vastuun ottamista ja palvelemista tekemällä, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan.

Kun merkittävän nollakentän aallot leviävät ympäri maailmaa, vapaaehtoiset lähtevät liikkeelle ja kerätään varoja auttamaan selviytyneitä. Valitettavasti hyvin vähän siitä taloudellisesta avusta, mitä niin avokätisesti annetaan, koskaan saavuttaa niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat. Tästä syystä ihmiset asuvat vielä teltoissa ja hätäsuojissa Haitilla, vaikka heitä auttamaan kerättiin yli 100 milj. dollaria. Tai että Perussa tärkeintä oli pelastaa turistit Machu Picchulta niiden kymmenientuhansien alkuperäisasukkaiden pelastamisen sijasta, jotka olivat menettäneet aivan kaiken. Tämä on vain yksi merkki siitä, että meidän on löydettävä uusia tapoja auttaa, uusia tapoja ottaa vastuuta yhden olentomme hyvinvoinnista. Emme voi nojautua vanhoihin menetelmiin tai siihen, että hallitukset ja vakiintuneet järjestöt tekevät kaiken puolestamme.

Samalla kun perustarpeita tyydytetään, olemme yhteydessä uusiin ihmisiin ja sitten käännämme huomion siitä päättämiseen, mitä teemme ja missä asumme nyt, kun vanha elämämme on hävinnyt. Seuraavaksi alamme kylvää uutta kaaoksen ja hävityksen keskelle. Kuulin juuri tarinan siitä, miten muusikot istuivat soittamassa omaa musiikkiaan Saksan pommituksen raunioissa heti toisen maailmansodan jälkeen. Tämä on uuden kylvämistä.

Sitten luovuutemme laajenee rakentamaan täysin uusia rakenteita sen sijaan, että vain toistamme vanhaa, mikä on tuhoutunut. Meidän on tehtävä tämä, vaikka onkin voimia, jotka yrittävät voimakkaasti luoda entisen uudelleen. Sen sijaan meidän on käytettävä nollakentän kultaista tilaisuutta ottaaksemme käyttöön uusia asioiden tekemistapoja ja synnyttääksemme uusia toimintamalleja.

Jokaisella ulkoisella nollakentällä on syvällisiä ja kauaskantoisia vaikutuksia, jotka leviävät ympäri planeettaa. Sydämemme avautuu enemmän ja tunnemme myötätuntomme syvenevän. Jotkut nollakentät poistavat vanhan taian kovia solmuja planeettamatriisistamme. Toiset, kuten vulkaaniset purkaukset, voivat vaikuttaa koko maailman säätilaan. Chilen maanjäristys repi irti kaksi mannerlaattaa, mitkä olivat juuttuneet yhteen, ja itse asiassa lyhensi päivän pituutta siirtämällä valtavasti fyysistä massaa.

Kiinnitän aina tarkkaa huomiota ulkoisten nollakenttien sijaintiin, sillä ne ovat tulevaisuudessa merkittäviä paikkoja, missä uusi voi kukoistaa ilman vanhojen mallien rajoituksia.

Meidän on tärkeää ymmärtää nollakenttien todellinen luonne. Emme saa antaa niiden heittää meitä pois tasapainosta. Nollakentät kutsuvat yhtä olentomme toimintaan. Meidän täytyy pystyä navigoimaan nollakenttien läpi aitona sieluna, jotta voimme auttaa tarpeessa olevia, sillä jokaisella joka voi auttaa toisia nollakentän aikana, on valtava vaikutus.

« Viimeksi muokattu: 09.03.2010 14:16:02 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #316 : 11.03.2010 08:22:49 »

SINISEN NIILIN KOODI

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Maaliskuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Kriittisen massan yksi taso on saavutettu galaktisen lähdetaajuuden ja sen yhteyden osalta, mikä avaa erilaisia pyörteitä planeettaverkkorakenteeseen.

Tämä sallii niiden ongelmien syvemmän paljastumisen, joita on planeettakehon ja näin ihmiskehon rakenteen eheydessä. Kun me (Suojelijatietoisuus) voimme nähdä, missä ongelmat sijaitsevat, pystymme ratkaisemaan ongelman parantamalla mallin tai antamalla tuolle tietoisuudelle tilaisuuden kunnostaa vahingoittuneen osa itse. Jokaisen olennon on tehtävä valinta omassa ymmärryksessään. Kaikilla valinnoilla joissa on jokin aikomus, on seuraamus ja nämä seuraamukset vahvistuvat tänä aikana.

Nämä energiapyörteet ja niiden pyörimisjärjestelmä on ankkuroitu planeettaverkkoon ja tämä on romahduttanut monia kerroksia, joita oli planeetan moniulotteisessa (aika- ja paikkakentän) arkkitehtuurissa (ja romahtaminen jatkuu). Jokainen näistä kerroksista on ulottuvuustaso, millä on luomisfysiikan laki, joka hallitsee tuolla taajuuskaistalla olevan tietyn energiakentän (eli tietoisuuselämänvirran) liikettä. Sitten kun ymmärrämme, että tämä todellisuus on holograafista heijastusta (kuin elokuva joka heijastetaan valkokankaalle), alamme nähdä ne kerrokset, jotka muodostavat massatietoisuuskentät, ja näemme kaikki mallit ja koodaukset ihmisen ja planeettatietoisuuden arkkitehtonisena suunnitelmana.

Mikään asia ei ole sattumanvaraista luomista. Tämä vastaa sanontaa, että silloin kun pystymme näkemään hologrammin, niin saamme nähdä, kuka on verhon takana. Voimme silloin nähdä elokuvan tuottajan ja kaikki taustaolennot, jotka kontrolloivat tai tekevät elokuvaa. Sitten kysymykseksi tulee, kenen haluat kontrolloivan omaa elokuvaasi.

Tunnekehomullistuksia

Ylösnousemus on fyysistä tiedettä, mikä hallitsee energia- eli tietoisuusliikettä aika/paikkakentän matriisissa. Tällä hetkellä meillä on käynnissä valtava systemaattinen muutos astraaliportissamme (4D Giza) ja näin siinä auramme kerroksessa, mikä on ihmisen tunnekeho. Ihmisen kollektiivisessa tunnekehossa (2D ja 4D planeettaulottuvuudet) tapahtuva uudelleenrakennus ja muutos on ennenkuulumatonta ja sillä on monia vaikutuksia planeetan kehoon ja henkilökohtaiseen kehoomme. Ne ovat hyvin voimakkaita ja luultavasti kiihtyvät monilla meistä. Osallistuminen tähän tietoisena tällä hetkellä valmistelee olemustanne tuleviin muutoksiin, koska ne tapahtuvat silloin paljon helpommin.

Kuten mainittiin viime kuussa, tämä on selvästi siirtymäriitin aikaa, mikä vihkii ihmisen radikaaleihin ja dramaattisiin elämän ja käytöstavan muutoksiin. Tämä ajankohtainen maailmanlaajuinen energiamaasto toimii kuin "ruutitynnyri", missä energeettinen miinakenttä räjähtele massatietoisuudessa. Monille meistä jotka olemme herkkiä, tämä tuntuu kuin energiajätteen lentelemiseltä joka suuntaan. Tämä on tarkka ilmaus. Tilat ja aikajanat räjähtelevät palasiksi niillä kentän alueille, jotka ovat kyvyttömiä harmonisoitumaan siihen taajuuteen, mikä sallii välttämättömän värähtelymuutoksen tapahtua. Tästä syystä vaaditaan itsensä hoitamista ja toisinaan eristäytymistä, energialaskeuman tai -vastaiskun minimoimiseksi. Olkaa kärsivällisiä ja kuunnelkaa sisäistä opastustanne ja tehkää sitä, mitä kehonne kertoo tarvitsevansa. Monet meistä tarvitsevat tällä hetkellä paljon lepoa. Koska viimeaikaisten tapahtumien vuoksi parhaillaan tapahtuu hyvin paljon asioita kentissä sekä niitä vastaavaa uudelleenrakennusta henkilökohtaisessa aurakentässämme/suunnitelmassamme, meidät pakotetaan odotusjaksoon.

Sinisen säteen tähtiperheet

Yksi Sinisen sädeperheen universaali taso on pystynyt yhdistymään tälle tasolle ja on palannut vaatimaan tämän alueen Jumalan luonnonlaeissa.

Sininen säde on sinisen sädetietoisuusperheen neljän universaalin ja harmonisen kerroksen hahmo. On kolme perusjärjestyksen mukaista äänikenttää, jotka muodostavat universaalin luomisen sädeaspektit, ja sininen säde on ensimmäinen "säteilyjärjestys". Sinisen sädeperheen korkein järjestys säteilee 13. "piiriportista", mikä on ensimmäinen kerros, joka heijastuu universaalista Jumalytimestä (nollapiste). Tämä ensimmäisen järjestyksen sininen sädeperhe ovat universaalin järjestelmämme 144000 esoteerista geneettistä ajanpitäjää ja heidät tunnetaan egyptiläis-siriuslaisessa historiassa Sinisen Niilin koodina. Moniin sotiin on ryhdytty ihmisten ja maan ulkopuolisten historiassa tämän koodin vuoksi, mikä on periaatteessa kaikki avaimet Jumalan valtakuntiin.

Jokaisessa neljässä kerroksessa on alkuperäisen sinisen oktaavin korkeampi harmonia. Kuitenkin tietoisuuden pirstouduttua ilmentämään aikamatriisin matalampiin oktaaveihin, se on kovasti heikentynyt tai vahingoittunut. Tämä vääristymä tulee niissä tiloissa vietetystä ajasta, jotka ovat vahingoittuneet aikamatriiseissa, joissa on polariteettijärjestelmä. Tätä vahinkoa ovat aiheuttaneet myös tarkoituksellisesti suunnitelmaan leimatut orjuutusohjelmat, jotka vaikuttavat ja haittaavat siinä olevaa tietoisuustasoa. Tämä vahinko ulottuu kauas 3D-todellisuutemme ulkopuolelle ja Suojelijatietoisuus tekee työtä parantaakseen ja vapauttaakseen orjuutetut olennot monilta ulottuvuustasoilta.

13. portin "biopiirijärjestelmä" on yhdistetty ja sitä ylläpitää hyvin pieni ruumiillistuneiden ylösnousseiden mestareiden ryhmä, joka pystyy pitämään yhtä tai useampaa sinivihreän/sinisen säteen koodaustasoa. Nämä ovat sinisen säteen haltijoita ja ensimmäisen järjestyksen edustajia on erittäin harvoja ruumiillistuneena planeetalle. Indigot joilla on geneettinen koodikapasiteetti, linkitetään systemaattisesti tämän sinivihreän säteen linkeiksi tai haltijoiksi, mitä tarvitaan sen vakiinnuttamiseksi pysyvästi planeettaverkkoon ja maan ytimeen. Monet meistä saattavat tuntea kutsun ankkuroida 13D sinistä sädettä tai sinivihreää taajuutta tämän muutoksen vuoksi planeetalla.

Tämä 6D-indigokentän uudelleenkoodaus on massiivinen projekti, mikä alkoi merkittävällä planeetan voimaverkon haltuunottokonfliktilla, joka alkoi viime joulukuussa. Pieni määrä tähtisiemeniä (suostuttuaan auttamaan tässä projektissa) ovat kokeilleet, miten koodataan indigo-harmonia (6D) uudelleen sinivihreällä säteellä ja kumotaan 6D-tietoisuuskentän vääristymät. Kun menemme pidemmälle "kaninkoloon", meille paljastetaan se kärsimys, mikä on seurausta aioneita kestäneestä uskomattoman tuskallisesta vääristymästä. Tämä kärsimys ja tuska on orjuutusta, ja vaikka se vaikuttaa kumpaankin sukupuoleen, kyse on pääasiassa vääristyneestä maskuliinisesta arkkityypistä ja se painottuu raskaammin tuskan energiaseuraamuksiin maskuliinikehossa. Meidän on koko sydämellämme ja mahdillamme ylläpidettävä Jumalan ikuisen rakkauden valkoista puhdasta liekkiä maskuliinisuudellemme ja tämä vapauttaa Mikaelin perheemme orjuushistorian.

Mikaelin perheet

(Huom. Tätä on uskomattoman vaikeaa ilmaista ja teitä pyydetään olemaan neutraalina ja näkemään tämä informaatio havainnoijan tasolta. Näin ette ole altis hyökkäämään sitä vastaan, mutta kuitenkin käytätte tätä informaatiota osana informoitua tietoisuuttanne ja itsenne voimaantumista, kun siirrytte eteenpäin tietoisuuden kehityspolulla. Galaktisen ihmisen evoluutio vaatii meitä ottamaan vastuun niiden asioiden näkemisestä, jotka ovat olleet meiltä piilossa. Tämä on yksi merkittävä paljastus, mikä on hyvin tuskallinen ja kiistanalainen ja näin ollen pyydetään olemaan tietoinen siitä ja sitten tekemään oman päätöksenne siitä, mikä tuntuu sisäisesti oikealta teistä. Vastuullisuus oman olemisensa suunnasta ja siitä, että vaatii täysivaltaisuuden ja vapauden itselleen ja muille, vaatii meitä näkemään sen, mikä on piilossa - ja otamme vastuu siitä, silloinkin kun se on tuskallista tai epämiellyttävää.)

Merkittävä osa tästä tuskasta pakotettiin Mikaelin perheenä tunnetun ryhmätietoisuuden ylläpidettäväksi. Mikaelin perhettä joka tunnetaan myös arkkienkeli Mikaelin matriisina, vahingoitettiin vakavasti ja osa sen tietoisuudesta pakotettiin kieroutumaan ihmiskunnasta ja "käänteisristeytysohjelmoinnista" syötetyn karmavastaiskun groteskiksi montaasiksi. (Nefilim-käänteisverkkojärjestelmä, jonka pääpaikka on Iso-Britannian Stonehengessä, ruokkii itseään Mikaelilla.) Tämä negatiivinen energiajätevesijärjestelmä perustuu sen omassa ulottuvuustilassa sijaitsevan orjuutusohjelman vaikutukseen ja siihen, miten ihmisille new agen ja järjestyneiden uskontojen kautta on syötetty valheita AE Mikaelin kutsumiseksi, mikä on luonut lisää siteitä itsensä orjuuttamiseen ja näin pakottanut orjuuttamaan toisia tähän tasoon.

Mikaelin perheet ovat ensimmäisen järjestyksen sinisen säteen jälkeläisiä. He olivat osa sen 3-6-9-12-kaariporttijärjestelmän Suojelijatietoisuuden ylläpitäjiä, mistä ovat sotineet rodut, jotka haluavat hallita tätä sisäänpääsyporttia. Voisimme viitata tähän porttiin myös 11:11-portaalijärjestelmänä. Tavoitteena luonnollistesti oli, että vääristämällä ja kiduttamalla Mikael-tietoisuutta voitaisiin lopulta saada hallinta tuosta kaariporttijärjestelmästä. Mikaelin perhe suostui olemaan osana langenneiden enkelirotujen (Serafim) kuntoutusta, suostumalla olemaan tämän maajärjestelmän horisontaaliverkkojen Suojelijoita, mikä tunnetaan Kultaisen kotkan mastoverkostojärjestelmänä. Noin 57%:iin Kultaisen kotkan verkosta on solutettu käänteiskoodijärjestelmä, minkä ovat panneet alkuun Kontrolloijat tai matelija-tukeutujarodut. Kultaisen kotkan solutustukikohdan pääportti on 10. ulottuvuuden portti, mikä sijaitsee Iranissa/Irakissa. Sotaa, selkkauksia ja monien ihmisten kuolemaa tällä alueella käytetään pitämään pimeä energia kiertämässä ja hallinnassa. Kontrolloijan tavoite on ollut ja tulee aina olemaan "hajota ja hallitse". Tämä on huomattavin alue väärien Mikael-havaintojen alullepanemisessa ja kaapatun kanavoinnin lähettämisessä Kultaiseen kotkan verkostoon. Sillä on myös "kiertojärjestelmä", mikä on yhteydessä Gizaan 4D-porttitasolla ja muilla tasoilla.

Tämä pimeä tai käänteiskoodisolutus pakottaa langenneet enkelirodut elämään vääristyneessä ulottuvuudessa sekä vahingoittuneessa ja väkivaltaisessa suunnitelmassa itsestään. Demoniolentojen ja lisääntyvien Lusifer-energioiden ilmiö on tulosta tästä vääristymästä. Silloin kun Serafim risteytyi matelijoiden kanssa, kärsittiin uskomaton geenivahinko. (Elohim ylivalaisi alkuperäisen risteytysyrityksen ja sen oli tarkoitus itse asiassa parantaa geenipoikkeavuuksia ja tuoda lisää tasapainoa matelijoiden kuntoutuksen mahdollistamiseksi.) Kultaisen järjestyksen Serafimit ovat osa kolmesta alkuperäisestä perusäänikentästä ja ne olivat yksi enkeli-ihmisten kristallikehojen kolmesta luojasta. Siksi kaikissa ihmiskehoissa on geneettinen historia ja suhde Serafimeihin ja siivellisiin enkelirotuihin, kuten Mikaelin perhe. Niillä joille on annettu Mikaelin energiapuumerkki tai nimi, on vielä enemmän energiaseuraamuksia tämän tuskan sisältämisestä. (Puhdistakaa nimenne ja suunnitelmanne tästä väärän Mikaelin, väärän Jeesuksen kaksoisenergia-arkkitehtuurista niin, kuin teitä opastetaan. Pyytäkää sinisen liekkinne koodia ilmentymään sisällenne ja mitätöimään kaikki solumuistivääristymät.)

Mitä enemmän tässä tapauksessa ihmisolento kutsuu Mikaelin perhettä, siitä enemmän karmallista "pakokaasua" tämä ryhmäolento saa. Tämä vastaa jäteveden syöttämistä kerros toisensa jälkeen, kunnes ei yhtään Jumalhiukkasta ole jäljellä. Tämä energeettinen jätevesikerääntymä myös estää 3-6-9-12-kaariporttia valmistumasta ja yhdistymästä 11:11-ylösnousemusportiksi. Ihmisiä on kehotettu käyttämään arkkienkeli Mikaelin energiaa suojelunaamion alla ja on paljastunut, että se on vain aiheuttanut suurta vahinkoa maskuliiniarkkityypillemme sekä upealle sinisen säteen olennolle, mitä on kidutettu palvelemaan matelijamotiiveja. Tämä merkitsee sitä, että AE Mikaelin sinisen miekan vihkimykset on energeettisesti tarkoitettu orjuuttamaan, suojelemisen sijasta.

Tämä vääristyneen ja väärän Mikaelin maskuliininen suojelija-arkkityyppi on itse asiassa tahdolla pakottamisen arkkityyppi, jumalaisen feminiinisyyden orjuuttamisen ja imemisen kautta. Sininen miekka on rakenne, mitä käytetään jakamaan osiin ja kääntämään sekä maskuliiniset (6D) taajuudet että feminiiniset (7D) taajuudet hologrammin 9D-suunnitelmatasolla. Näiden energioiden suuntaa kontrolloidaan Iranin portin kautta 10D-tasolla. Tämä merkitsee sitä, että sen käyttäminen kääntää koodin ja sisäistä avioliittoa ja ulkoista pyhää avioliittoa ei voi koskaan todellisuudessa tapahtua. Tämä AE Mikael-vääristymä on kuin keinotekoinen hologrammi-insertti, mikä on laitettu 3-6-9-12-ulottuvuuskenttiin ja mikä jakaa erilleen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden eivätkä ne yhdisty lainkaan noissa ulottuvuuksissa. Koska nämä ovat maskuliiniprinsiippejä sekä tuota tilaa hallitsevaa hiukkasfysiikkaa, se vahingoittaa vakavasti ihmisen mentaalikehon toimintaa. Tämän avulla patriarkaalista hallintaa on toteutettu maskuliinisen pakottajan tai väärän tyrannikuninkaan levittämisen kautta, mitä on pidetty paikoillaan AE Mikaelin sinisellä liekehtivällä miekalla.

Ylösnouseminen ja vapautuminen tältä tasolta vaatii täydellistä maskuliini- ja feminiinienergioiden (6D-indigo ja 7D-violetti) yhdistämistä tasapainoon ja avioliittoon. Tämä rakenne ei ole ainoastaan jakanut taajuuksia, vaan myös syöttänyt jatkuvasti vääristynyttä patriarkaalista hallintaohjelmointia maskuliinienergiaamme (mentaalikehon toiminnot) ja erityisesti suoraan fyysiseen maskuliinikehoon. Rehellisesti sanottuna, ei ole mikään ihme, että useimmat ihmisrodusta kuolevat sydämen särkymiseen, koska tällaisen sisäisen tuskan kantaminen soluissamme on ollut todella kestämätöntä sielullemme.

Miespuolen parantuminen voi alkaa

On tärkeää ymmärtää, että meidän on nähtävä piilossa oleva voidaksemme parantaa sen. Tämä paljastus on valtava askel sen ymmärtämiseen, miten olemme tulleet tähän inhimillisen sekasorron ja planeetan sairauden maailmanlaajuiseen tilaan. Voimaantuaksemme meidän on nähtävä, missä sairaus tai tulehdus on. Jos emme pysty näkemään tulehdusta, emme voi rokottaa sitä vastaan. Tämä on alkua massiivisesti laajentuvalle ihmisrodun parantamismahdollisuudelle.

Kun Mikaelin sininen liekki vetäytyy, meitä pyydetään ylläpitämään sinisen miekan totuutta oman olemuksemme sisällä. Pyrimme olemaan sinisen liekin ylläpitäjiä, kuten meidän on määrä olla. Otamme tämän taakan Mikaelilta ja annamme sen Jumalalle. Sydämessämme ja sisäisessä yhteydessämme Jumalaan voimme tulla totuuden tietäjiksi ja ylläpitäjiksi. Emme voi enää pyytää ketään tai mitään itsemme ulkopuolelta ylläpitämään tätä totuutta tai pakottamaan tätä totuutta meille. Päästäksemme kosmisiksi asukkaiksi meidän on noustava luontaisen Jumalviisautemme tasalle ja tultava totuusvärähtelyksi. Totuus vapauttaa kaikki asiat ja me jumalaisina ihmisolentoina olemme Jumalan tahdon voima ja syy toimintaan, noustaksemme ja vapauttaaksemme kaiken, mikä kärsii. Kun ylläpidämme Jumalan luonnonlakeja, kun suostumme taas kerran olemaan lain vartijoita, emme salli enää tyranniaa emmekä kärsimystä. Tämän on loputtava. Tämä on Jumalan ikuinen laki! Käskemme sen hallita maan päällä nyt enemmän kuin koskaan! Minä olen Jumala. Minä olen täysivaltainen. Minä olen vapaa.

Yhdistykää sisällenne ilman mitään välikättä ja tietäkää, että olette Jumalan ilmestys, joka on palannut palauttamaan maan. Kaikki muutokset alkavat sisältä. Antakaa ääni niille, jotka eivät voi, ja antakaa jumalaisen maskuliinisuutemme parantumisen alkaa. Hän on "valtikka", joka ankkuroi meidät maahan ja hän on mittaamattoman arvokas. Miespuolemme on määrä olla maan ja henkisen liittomme valtikka - oikeutemme jumalaiseen avioliittoon voi taas sitten ilmentyä toteuttamaan ylösnousemuksemme.

Olemme tässä yhdessä ja seuraavaan kertaan saakka… pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämellenne ja toisillenne.

Rakkaudella, Lisa

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #317 : 11.03.2010 08:25:06 »



Linkki UUsimaa kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&sid=ed9a6195efd17086bd808b8168d14e7e&mforum=uusimaa

**************

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 8.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Totuuden löytäminen siunauksista

Oletko saanut tänään siunausta? Oletko saanut sydämesi toiveen, yltäkylläisyyttä, ihmeen tai vastauksen rukoukseesi? Nämä ovat siunauksia, jotka tunnet ja joita arvostat, mutta on muitakin siunauksia, joita on vaikeampi ymmärtää - kuten toisen valinnan kunnioittaminen, kun hän eroaa sinusta; sinun poistaminen tilanteesta, mikä ei kunnioita sinua; irtipäästäminen uskomuksesta, asenteesta tai ajatuksesta tai näkeminen jokin harhan läpi. Myös jokainen näistä on siunaus, joka tuo sinut lähemmäs totuutta omasta olemuksestasi, vaikket ehkä pidäkään itseäsi kovin siunattuna niiden läsnä ollessa.

Elämänne jokainen osa sisältää siunauksia, mutta silloin kun tuomitsette ne hyviksi tai huonoksi, hyödyllisiksi tai hyödyttömiksi, ohitatte niiden sisältämien oppituntien arvon. Siunaus on viisauden ja ymmärryksen saamista, mikä voi ilmestyä oppitunteina, jotka paljastavat pelon ja voimattomuuden. Nämä ovat aivan yhtä tärkeitä kuin ne siunaukset, jotka tuovat teille iloa, ihmeitä ja sitä, mitä haluatte. Jokainen siunaus sisältää oman totuutensa teille ja kaikki siunaukset valaisevat matkaanne.

Ne oppitunnit joissa löydätte voimanne, yhdistytte viisauteenne ja opitte tasapainottamaan energianne, palvelevat voimakkaimpina siunauksinanne. Ne johtavat teidät totuuteenne ja auttavat päästämään irti haluamanne yltäkylläisen ja iloisen elämän esteistä. Mutta ne myös aiheuttavat teille suurimpia vastoinkäymisiä. Niistä oppiminen vaatii päästämään irti energioista, joiden yli olette jo siirtyneet, mutta joihin olette edelleen yhteydessä, ja tämä vaatii teitä näkemään itsenne täydessä voimassanne ja jumaluudessanne.

Jos näette jokaisen ihmisen, tilanteen ja tapahtuman elämässänne siunauksena, alatte nähdä parantumismalleja, energioiden liikkuvan ja tapoja, joilla teitä voidaan ohjata ymmärrykseen, jota etsitte parantumismatkallanne. Päästäkää irti tarpeestanne tuomita jokin tilanne hyväksi tai huonoksi ja sen sijaan etsikää totuutta, minkä se sisältää teille. Silloin löydätte viisautta ja ymmärrystä, mitkä ovat matkanne todellisia siunauksia. Tämä johtaa teidät vapauteen, rauhaan ja transformoitumiseen.

Valon kohdistaminen harhakuviin

Kun katselemme vanhan maailman toimintamallin loppuvan, alamme nähdä maailman sellaisena, kuin se todella on - ilman niiden silmälappujen, ruusunpunaisten silmälasien tai muiden keinojen etua, joita olemme käyttäneet piilottamaan ne elämän puolet, joita emme halua tunnistaa. Silmämme ovat nyt avoinna sille, missä ja miten annamme pois voimamme, sallimme toisten kontrolloida ja vältämme vastuuta itsestämme. Nämä paljastetaan meille, jotta voimme tietää, miten voimakas harha on, ja varmistaa, ettemme käytä tätä transformoitumistilaisuutta vain siirtyäksemme pelkopohjaisesta harhasta toiseen.

Vietämme suurimman osan ajastamme tutussa, mukavassa ja ennustettavassa harhamaailmassamme, tietämättömänä siitä, miten kapea näkemyksemme maailmasta ja universumista oikeastaan on. Kun valot laitetaan päälle, näemme, että olemme eläneet pienessä laatikossa valtavan mahdollisuusmeren keskellä. Valinnan pitäisi olla ilmiselvä, mutta se ei ole. Lähdemmekö tuntemamme laatikon ja maailman mukavuudesta ja uskaltaudumme mahdollisuuksien mereen, missä meidän on joko opittava uimaan tai hukumme? Joskus hukkumisen pelko tekee laatikosta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon.

Maailman jokainen osa perustuu harhaan, jonka perusta on voimattomuus, pelko ja kontrollointi. Mikään elämän, yhteiskunnan, talouden tai hallinnon puoli ei ole tämän totuuden ulkopuolella. Kun energia käännetään poispäin harhasta ja keskitetään totuuteen, omaan voimaan, ehdottomaan rakkauteen ja jumalaiseen tarkoitukseen, sen tuki häviää ja se murenee. Maailmanlaajuisesti näemme tätä rahalaitosten ja hallitusten kaatumisena ja maanmuutoksina, kuten maanjäristyksinä, epätavallisena säätilana ja tulvina, jotka paljastavat, miten haurasta harha on. Kun sen tuki poistetaan, kaikki sen ympärillä sortuu.

Henkilökohtaisessa harhassamme transformoitumista tapahtuu syvällisellä tasolla. Transformoiva tapahtuma voi olla sairaus, pakotettu ammatin vaihtaminen, rakkaan kuolema tai muu elämän järkytys. Näiden tapahtumien todellinen tarkoitus on kohdistaa valoa harhaamme, jotta voimme vaihtaa riippuvuutemme harhan turvallisuudesta luovaksi transformoitumiseksi. Siellä missä pelkäämme eniten ja olemme voimattomin ja riippuvaisin, harha on voimakkainta ja siellä tapahtuu muutos. Sitten meidän on päätettävä, siirrymmekö toiseen laatikkoon vai opettelemmeko uimaan mahdollisuusmeressä, joka on käytettävissämme. Tämä valinta määrittelee, olemmeko me, ihmisperhe, valmiita astumaan uuteen toimintamalliin, mikä odottaa meitä, ja luomaan kollektiivisen todellisuuden, mikä perustuu totuuteen, rakkauteen ja tarkoitukseemme luoda taivas maan päälle.

Hyvää syntymäpäivää meille!


Joka vuosi tähän aikaan kirjoitan syntymäpäiväviestin, koska tämä viikko merkitsee taas yhtä vuosivirstanpylvästä tälle uutiskirjeelle, mikä aloitettiin vuonna 2004. Muistan tuon ensimmäisen uutiskirjeen, joka meni kolmelle ihmiselle, mukaan luettuna minä itse (jotta saatoin testata sitä). Silloin kävin läpi omaa tuskallista transformaatiomatkaani, ja vaikka tiesin, että arkkienkeli Uriel opastaisi minua, en todellisuudessa halunnut tehdä sitä elämässäni. Vasta useiden vaalittujen ovien sulkeuduttua (itse asiassa paiskauduttua kiinni) päätin, että oli parempi kulkea minulle opastettua polkua edes jossain määrin sujuvasti ja arvokkaasti sen sijaan, että minut raahattaisiin sille huutavana ja kirkuvana.

Kun katson taaksepäin niitä monia öitä, joita vietin tätä informaatiota kanavoiden, muistan pelon - tulisiko viestejä, olisiko niissä mitään järkeä, lukisiko kukaan niitä - ja myös ilon informaatiosta, mikä on aina ollut positiivista ja voimallista. Nuo vuodet olivat vaikeita minulle ja vaikka tiesin, että oli oltava helpompikin polku, se ei varmasti ollut ilmiselvä. Niinpä joka ilta kiitin Jumalaa matkastani ja anoin pääsyä kotiin. Sitten joka aamu heräsin ja ajattelin: "Hemmetti, olen edelleen täällä." Tein tätä melko monta vuotta, kunnes päätin tehdä muutoksia elämässäni, mitkä ovat tuoneet minut tähän rauhan ja ilon pisteeseen.

Nämä vuodet eivät ole olleet helppoja monille teistä ja olen tehnyt parhaani vastatakseni kysymyksiinne, tyynnyttääkseni pelkojanne ja antaakseni toivoa, silloin kun asiat ovat näyttäneet olevan toivottomia. Tiedän, että olette kokeneet järkytystä, tuskaa, kärsimystä ja itkeneet monia kyyneliä, kun ihmettelitte, mitä olette voineet tehdä ansaitaksenne tämän ja mikä pahinta, miten olette saattaneet tulla vapaaehtoisesti tälle matkalle. Mutta kun olette pysyneet lujana, matkasta on tullut helpompaa, oppitunneista siedettävämpiä ja olemme kaikki tulossa tämän pitkän polun päähän ja uuden päivän valoon.

Mietin joka vuosi tähän aikaan, milloin lopetan kirjoittamisen ja jatkan toisiin asioihin. Tämä ei ole paljastunut minulle vielä, joten jatkan näiden viestien lähettämistä, kunnes minua käsketään lopettamaan. On suuri kunnia olla osa matkaanne ja otan nöyränä vastaan kiitollisuuden ilmaisunne siitä, miten teitä on opastettu, valaistu ja tuettu tästä lukemallanne informaatiolla. Jotkut teistä ovat olleet lukijoita ensimmäisestä uutiskirjeestä saakka maaliskuussa 2004 ja kiitän teitä vahvistuksestanne ja tuestanne. Tästä siis alkaa yksi valaiseva vuosi yhdessä, kun jatkamme oppimista, kasvamista, parantumista ja transformoitumista tässä seikkailussa, mitä kutsumme ylösnousemukseksi.

Lapset ja karma

Meillä on karmaa sieluryhmässämme ja tämä koskee myös lapsiamme. Ajattelemme lapsiamme sellaisina olentoina, jotka suostuimme tuomaan maailmaan, ja joskus unohdamme, että aiemmissa elämissä he olivat kumppaneitamme, puolisoitamme, sisaruksiamme, vanhempiamme, rakastajiamme, vihollisiamme ja ystäviämme. Tämä pätee erityisesti indigo- ja kristallilapsiin, jotka tekevät kanssamme työtä transformoitumiseksi ja karmakierron lopettamiseksi. Monet näistä lapsista ovat tulleet auttamaan meitä omissa oppitunneissamme, joskus olemalla mitä haastavimpia karmakumppaneitamme.

Onko sinulla lapsi, joka on kapinallinen, katkera ja joka vastustaa sinua kaikin tavoin? Onko lapsesi tarvitseva, ripustautuva ja haluton lähtemään viereltäsi hetkeksikään? Vai onko sinulla lapsi, joka vaatii huomiotasi ja on mustasukkainen kaikille, joiden kanssa vietät aikaa? Kaikki nämä ovat tilanteita, jotka kiertävät karmallisiin suhteisiin liittyvien tunnekysymysten ympärillä, joita on tuotu edellisistä elämistä. Tämän tietäminen voi auttaa teitä käsittelemään niitä energeettisellä tasolla, välillänne olevan energian selvittämiseksi sen sijaan, että yritätte keksiä, mikä lapsessanne on vikana.

Kapinallisella lapsella voi olla aiempi kokemus sinusta sellaisena, joka esti häntä elämästä omaa elämäänsä, kenties hän oli vanki, orja, joku jonka tapoit tai hyväksikäytetty lapsi tai puoliso. Ripustautuva ja tarvitseva lapsi on voinut kokea sinut vanhempana tai kumppanina, jonka hylkäsit, tai kuolit ja jätit hänet yksin. Mustasukkainen lapsi voi olla hylätty rakastaja, ylenkatsottu kumppani tai joku, jota et arvostanut aiemmassa elämässä. Hänen ilmaisemansa tunteet ovat vain karmaa toiminnassa - hän ei tiedä, miten käsitellä energiaa, joten hän antaa sen vain tulla ulos.

Heidän käyttäytymisensä näkeminen karmallisesta näkökulmasta sallii teidän nähdä heidät syvemmällä tasolla. He ovat muutakin kuin lapsia - he ovat sieluja, joilla on ihmiskokemus, aivan kuin te. Karma ei ala aikuisuudessa, se alkaa silloin, kun teette lapsi-vanhempisopimuksenne. Siitä hetkestä alkaen olemme kumppaneita karmakierrossa ja kaikki mitä teemme, heijastaa halukkuuttamme saattaa loppuun karma heidän kanssaan tai jatkaa sitä. Voitte katkaista nuo langat ja päästää irti heistä, jotta voitte siirtyä tasapainoisempaan, rakastavampaan ja energeettisesti eheämpään suhteeseen heidän kanssaan ja vapauttaa heidät vastuusta ilmaista karman tunteita ja energiaa, jotta se voidaan parantaa.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #318 : 11.03.2010 08:28:33 »



Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&sid=ed9a6195efd17086bd808b8168d14e7e&mforum=uusimaa

**************



Sydhal kanavointi,karman olemus

Hei hyvät ihmiset olen sydhal,maanpäällinen oppikoulu henkisten lakien puitteessa teidän omasta korkeammasta itsestänne käsin kanavoituna.Enkelien ja tietoisuuksien välissä.

Ihmisen edelliset elämät ovat aina kiinnostaneet häntä jollain tavalla tässä nyky esoteerisessa ajattelussa,silti ihmiset eivät vielä ymmärrä karmaa semmoisena kun se todellisuudessa on,tai oikeastaan sitä ei ole.

Jatkuva karmanläksyjen pyytäminen ja odottaminen johtaa oravanpyörään joka on tuhoutumassa maapallolla juuri nyt.

Eli suurin osa ns.indigo/kristalli/sateenkaari/tähtilapset eivät kanna karmaa ollenkaan mukanaan,vaan oppivat sen sitten täällä maanpäällä toiminta tapana millä kaikki täällä toimii tai haluavat toimia.
Näillä ihmisillä ei ole karmaa sellaisena kun se ymmäretään,ja he eivät tulleet tänne suorittamaan ns. karmaa,vaan auttamaan maapalloa ylösnousemaan.
Myös he tulivat laajentamaan sen ymmärryksen karmasta,että se ei ole niin.3d ajattelussa on syy/seuraus suhde,mutta puhdas sydämmiset ihmiset ei ajattele näin,heidän ei tarvitse koska he ovat tekojensa valtiaita.

Tämä ns.Karman laki on nyt purkautunut maapalloltanne,mutta se ei tarkoita että elämän oppiläksyt olisi käyty.
Täytyy eroittaa asiat.Se että sinulle käy jotain hyvää,ei tarkoita että se oli karmaa,tai ikävää,tai jotain.
Elämä on seikkailu,ja tavallasi vedät omia ajatuksiasi puoleesi.
Ihmisillä on taipumus ajatella että "nyt kun on mennyt niin hyvin,niin kohta tapahtuu jotan kamalaa.." tai "nyt kun on mennyt niin huonosti niin kyllä jotain hyvää kohta tapahtuu."
Tämä käsitys on yltänyt monen moiseen karman kierrätykseen ja odotukseen.
Uudessa maailmassa asiat eivät mene näin,elämä on täynnä opittavaa,ja virheitäkin ihminen tekee,mutta uuden maailman ihminen oppii virheestään yleensä ennen kun se edes tapahtuu,koska uusi aika kulkee eri tavalla,ja ihmisillä on auennut selvän näköisyys ja luotto itseensä,omiin tuntemuksiinsa.

Tämän tunteminen johtaa karman loppumiseen.

Meillä kaikilla on jonkunlainen selvän näköisyys ja kun ymmärrämme täysin oman tapamme ja osaamme kuunnella sydäntämme ja intuitiotamme,emme tarvitse karmaa yhtään mihinkään,se on vain este.

Asia on verrattavissa siihen,että kuinka kauan ihmiset maanpäällä
ajattelivat että on taivas ja helvetti?sitten he elivät sen uskomuksen mukaan aika kauan,todetakseen olevansa väärässä,sama tämän karman kanssa.

Ei ole sellaista karmaa mikä ei olisi ratkaistavissa,jos tiedät tekeväsi väärin,niin toki siitä yleensä seuraa jotain,koska tiedätkin sen,mutta jos et tiedä tekeväsi väärin et ymmärrä niitä seurauksiakaan,joten siis karmaa voi olla vaan ihmisellä joka tietää tekevänsä oikein tai väärin,ja tämä on ajattelu mikä on ollut tässä vanhassa maailmassa.Oikea/Väärä.

Karma on vaan ikäänkuin yksi tapa toimia,mikä on saavuttanut jo huippunsa,ihmiset ovat sitä kautta oppineet tunnollisuutta ja vastuuta.
Oikea ja väärä-käsitysi on vieläkin tavallaan ja varsinkin vanhoissa uskomuksissa jotka ovat juurtuneet syvälle ihmisen psyykkeesseen,mutta pyydämmekin nyt kaikkia pääsemään tämän yli ja kehittämään omia kykyjään ,tuntemaan itseään ja olemaan rehellinen,avoin,rakastava ja armollinen,koska karmaa ei ole ulottuvuuksissamme,ja sen jatkuva kutsuminen estää tapahtuman nostamisen,vähän kuin sairaan ihmisen jatkuva lääkintä,sillä hoidetaan oiretta mutta ei välttämättä auteta sairautta parantumaan koska syy ei ratkea.
Asioiden moniulloitteisuus on aina hiukan monimutkainen,mutta tämä on oikeastaan aika yksinkertaista

Sinun tulee vain päästää irti.
Päästä irti.
Se on vaikeaa koska ihminen on tottunut syy/seuraus ajatteluun,ja tällä en tarkoita että joku teko ei aiheuttaisi jotain asiaa,mutta niin,kaiken voi muuttaa jos haluaa.
Ja syy on vaan sinä,sinä luot maailmasi sellaiseksi kun sen haluat olevan.
Aina löytyy joku joka ei usko sinua tai väittää muuta..Aina!


NIINKAUAN KUN IHMISET YMMÄRTÄVÄT ETTÄ MEILLÄ ON KAIKILLA OMA TOTUUS,JA TOTEUTAMME SITÄ YHDESSÄ YHTENÄ.
Kaikki luonnon henget odottavat tätä paljon,koska he ovat ikäänkuin kahlittu meidän karmalliseen ajatteluun jollain tasolla-Vapautusta tapahtuu jo jokapaikassa,ihmisissäkin ja toivommekin siis että kaikki tähän liittyvät tavallansa.
rakkaudellista viikkoa,ja miettikää haasteitanne uusista ulottuvuksista,tavalla jota ette ole aikaisemmin käyttänyt.Olkaa rohkeita rakkuden ja jumaluutenne nimissä!

Sydhal
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #319 : 11.03.2010 08:31:58 »

Tähtiportti 2012 & Yhden laki


Mies ja nainen



Miehen ja naisen välinen jännite on teema, josta näyttää riittävän aina vain uusia tarinoita kerrottavaksi, lauluja laulettavaksi ja elokuvia ohjattavaksi. Suuntaa huomionsa miltei minne vain, ei pääse pakoon tätä dynamiikkaa, jonka ympärillä koko maailma vaikuttaa pyörivän. Miehen ja naisen välinen vuorovaikutussuhde on samalla sekä suunnattoman ilon että surun lähde. Voidaan jopa sanoa, että se aiheuttaa suurimman osan elämändraamoista.

Miehen ja naisen välisen vuorovaikutussuhteen ytimessä on asia, joka on aiheuttanut runsaasti päänvaivaa – seksuaalisuus. Moni totuudenetsijä tuntee olonsa hämmentyneeltä seksuaalisuuden edessä, koska seksuaalisia tuntoja ei pääse pakoon. Yksi valaistuneille mestareille useimmin esitetyistä kysymyksistä on suhtautuminen seksiin: ”Haluaisin keskittyä henkiseen kehitykseen, meditointiin ja itseni etsintään, mutta seksuaaliset himot ja fantasiat kalvavat mieltäni päivin ja öin. Miten minun pitäisi suhtautua seksuaalisuuteen?”
Keinotekoinen jako lihallisuuteen ja henkisyyteen

Valaistunut mestari yleensä kehottaa pohtimaan, miksi teemme juuri seksuaalisuudesta ongelman. Miksi seksuaalisuus on sellainen seikka, johon pitäisi suhtautua erityisellä tavalla? Miksi seksuaalinen halu vaatii erityiskäsittelyä verrattuna muihin haluihin?

Syy seksuaalisuuden perusongelmaan löytyy jälleen kerran kulttuuristamme, joka on ohjelmoinut meidät uskomaan, että keho ja henki on erotettava visusti toisistaan. Erityisesti viimeisen 2000 vuoden aikana syntyneet uskonnot opettavat, että liha on likaista ja henki puhdasta. Tämän näkökulman mukaan jumalallisuuteen kuuluu pyhä henki ja materiaalisuuteen kuuluu epäpyhä keho. Siten kaikkein jaloimpien Jumalan palvelijoiden ajatellaan pidättäytyvän kaikesta seksuaalisesta, jotta laskeutuminen epäpyhän alueelle vältettäisiin.

Seksiin ja sukupuolisuuteen liitetään synti, pahuus, tuhmuus ja lika. Tällainen ajattelutapa aiheuttaa suunnatonta ahdistusta, kärsimystä, häpeää ja syyllisyyttä. Vääristynyt suhtautuminen seksuaalisuuteen ilmenee jo sanoissa, joilla seksiä ja sukupuolielimiä kuvataan. Nämä sanat ovat leimallisesti halventavia, ja esimerkiksi kirosanoiksi on valikoitunut joukko sukupuolielimiä kuvaavia sanoja. Jos tuntisimme kaikkien kehon osien olevan yhtä tasa-arvoisia ja pyhiä, ei sukupuolielintä kuvaavan sanan lausuminen julkisesti aiheuttaisi kuulijoissa minkäänlaista reaktiota, jolloin kyseisellä tavalla ”kiroilukin” olisi mahdotonta.

On syntynyt keinotekoinen jako lihallisuuteen ja henkisyyteen, vaikka mieli, keho ja henki ovat yksi erottamaton kokonaisuus. Liha on täsmälleen yhtä pyhää ja puhdasta kuin henki tai mieli. Luojan luomakunnassa mikään ei ole likaista. Todellisessa seksuaalisuudessa on kyse kehon, mielen ja hengen yhdistymisestä yhdeksi.

”Sivistyneen” ihmisen suhde seksuaalisuuteen on vääristynyt sellaisiin mittoihin, että merkittävä osa chakrojen epätasapainosta on seksuaalisperäisiä tavalla tai toisella. Monet traumat ja häpeän tunteet juontuvat vääristyneistä seksuaalikäsityksistä. Monissa ”vähemmän sivistyneissä” (eli harmonisemmissa) yhteisöissä seksuaalisuus ymmärretään tavalla, joka ei aiheuta paineita ja häpeää. ”Sivistynyt” ihminen on tehnyt kaikkensa, jotta seksuaalisuus saataisiin ahdettua keinotekoisten rajojen sisään, minkä seurauksena etenkin kehoa on alettu pelätä. Alastomuutta on alettu pitää ensisijassa seksuaalisena ilmauksena, vaikka se on luonnollisin kehollinen olotila. Alastomuudessa itsessään ei ole mitään seksuaalista. On käytännöllisempää olla kuumalla säällä alastomana kuin pukeutuneena, mutta silti näin menetteleviä kansoja pidetään barbaarisina.
Kaksoissukupuolinen sielu

Jos haluamme päästä seksuaalisuuden ymmärryksessä syvemmälle, on tutkittava, mitä ovat uros ja naaras eli mies ja nainen? Miksi inkarnoidumme tähän fyysiseen maailmaan kahteen eri sukupuoleen jakautuneina? Jos ottaa huomioon sukupuolisuuden ympärille liittyvän hämmennyksen, voisi ajatella, että kaikkein helpointa olisi, jos me syntyisimme androgyynisinä olentoina, jotka pystyvät lisääntymään itsekseen. Pois jäisivät kaikki seksuaalisuuden ongelmat ja sukupuolten väliset taistot.

Sukupuolisuuden ymmärtäminen kuuluu olennaisena osana kehon ymmärtämiseen, ja sitä kautta henkiseen kehitykseen. Sielu inkarnoituu yleensä yhtä usein kummassakin kehollisessa polariteetissa eli sekä miehenä että naisena. Yksi mielen tasapainottamisen kannalta tärkeä aspekti on ymmärtää tämä prosessi. Olla mies tai nainen on vain biologinen taipumus tai rooli, joka saattaa vaihtua jo seuraavassa inkarnaatiossa. Jokainen sielu on sekä mies että nainen.

Ra: On välttämätöntä tuntea kehonsa hyvin. Kuinka tunteet vaikuttavat kehon eri osiin. Ymmärrä ja hyväksy kehollinen polariteetti. Keho on mielen luomus. Sillä on taipumuksensa. Biologiset taipumukset täytyy ensin täydellisesti ymmärtää, ja sen jälkeen sallia vastakkaisten taipumusten löytää täysi ilmaisu ymmärryksessä. Yksinkertaisin esimerkki on, että jokainen biologinen mies on nainen ja päinvastoin. (k1, s5, 8Cool

Jokainen mieli/keho/henki-kompleksi on biseksuaalinen, mikä tarkoittaa kaksoissukupuolisuutta – sekä uros- että naarasprinsiipin sisältymistä yhteen ja samaan sieluun. Biseksuaalisuus ei siis tässä yhteydessä tarkoita sitä, miten se yleensä ymmärretään. Sielu ei olisi kokonainen, jos se olisi vain joko uros tai naaras. Maskuliininen ja feminiininen energia yhtyvät sielussa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Sielut kuitenkin inkarnoituvat fyysisiin kehoihin, joiden biologinen olemus ilmentää joko urosta tai naarasta, maskuliinista tai feminiinistä energiaa. Lisääntymiseen tarvitaan yhden itsenäisen olennon sijaan kaksi ”puolikasta”. Tämä biseksuaalinen lisääntymismekanismi alkaa toisessa ulottuvuudessa, ja sen tarkoitus on tarjota mahdollisuuksia valita joko itsensä tai toisen palveleminen.

Kysyjä: Biseksuaalinen lisääntyminen alkaa toisessa tihentymässä. Mikä on idea tämän takana?

Ra: Toisessa tihentymässä luodaan perusta kolmannen tihentymän työlle. Lisääntymisen mekanismi antautuu kolmannessa tihentymässä valtavaan toisten ja itsensä palvelemisen potentiaaleihin. Tapahtuu monentyyppisiä energiasiirtoja.

Ne jotka vetävät magneettisesti toinen toisiaan puoleensa, saavat tilaisuuksia monentyyppiseen palveluun, mikä ei olisi saatavissa itsenäiselle entiteetille.

Kysyjä: Joten perussyy biseksuaaliselle lisääntymiselle oli kasvattaa tilaisuutta kokea Yksi Luoja? Pitääkö tämä paikkansa?

Ra: Se ei ainoastaan pidä paikkansa, vaan on avain sille, mitä tapahtuu kaikissa tihentymissä. (k2, s30, 2Cool

Uros ja naaras tuntevat toinen toisiaan kohtaan vastustamatonta magneettista vetovoimaa, joka ei ole tahdonvaraista:

Ra: Tämä on biseksuaalisen mekanismin voima: tahdon toimintaa ei tarvita päättämään vetovoiman tuntemiseksi seksuaalisesti vastakkaisesti polarisoitunutta kohtaan. Se tapahtuu väistämättömästi antaen sopivan tien energian vapaalle virtaamiselle. (k2, s31, 34)

Idea sukupuolisen polariteetin takana on siis hyvin yksinkertainen: Jos entiteetti olisi täysin itsenäinen, se ei välttämättä tuntisi tarvetta luoda kontaktia toiseen entiteettiin. Magneettinen vetovoima ei ole tahdonvaraista, vaan se automaattisesti ohjaa kaksi vastakkaisesti polarisoitunutta yhteen. Ja aina kun kaksi entiteettiä kohtaavat, syntyy oppimisen ja valinnan tilanne: kohtelen toista joko kunnioittaen ja rakkaudella tai halveksuvasti ja rakkaudettomuudella. Magneettinen vetovoima varmistaa, että syntyy oppimisen tilanteita.

Vaikka entiteetti ei koskaan tapaisi kumppania tai ei tuntisi halua etsiä sellaista, kokee se silti sukupuolisen jakautuneisuuden sisällään. Ajatuksissaan ja tuntemuksissaan se valitsee suhtautumisensa vastakkaiseen sukupuolipolariteettiin, jolloin kaksoissukupuolisuuden mekanismi toimii tässäkin tapauksessa opettajana ja henkisen polariteetin kasvattajana. Selibaatissa elävä munkki on yhtä seksuaalinen olento kuin vilkasta seksielämää viettävä playboy. Munkkikin joutuu tasapainottamaan chakrojaan seksuaalisuuden suhteen, vaikka ei itse seksiä koskaan harrastaisikaan. Ihminen ei lakkaa olemasta seksuaalinen olento, vaikka päättäisi luopua seksin harjoittamisesta. Koko luominen on kauttaaltaan seksuaalista. Eri energiat yhtyvät lakkaamatta luoden uutta.
Seksuaalienergiasiirto

Seksuaalisuus on tietoisuuden kehityksen työkalu. Älyllinen energia on avittanut polarisoitumisen prosessia jakamalla sielun puoliskoihin, jotka kiihkeästi etsivät toistensa seuraa. Tämä magneettinen vetovoima yleensä rinnastetaan erheellisesti rakkauteen. Se että tuntee toista kohtaan järjellä selittämättömän voimakasta vetovoimaa, ei ole vielä rakkautta. Magneettinen vetovoima ei ole rakkautta, mutta sen kautta voidaan oppia rakastamaan – tämä on magneettisen vetovoiman tarkoitus. Tahdosta riippumaton vetovoima vetää kaksi ihmistä yhteen, jonka jälkeen alkaa rakkauden opiskelu.

Maskuliininen ja feminiininen energia tuntevat toisiaan kohtaan niin suurta lumoa, että ne lopulta haluavat yhtyä. Kolmannen ulottuvuuden seksuaalinen akti ei ole pelkkä eläimellisen vaiston aikaansaama fyysinen toimenpide, jonka tarkoitus on turvata lajin jatkuminen. Tällaiseen ajattelutapaan perustuu näkemys, jonka mukaan henkisen tien kulkijan pitäisi pystyä nousemaan eläinvaistonsa yläpuolelle ”korkeampaan ymmärrykseen” ja pidättäytymään kokonaan seksistä. Todellisuudessa seksuaaliset aktiviteetit auttavat kehittämään korkeampaa ymmärrystä.

Seksuaalinen akti mahdollistaa mitä suurimman läheisyyden kokemisen. Kahden ihmisen energiakentät, aurat, yhtyvät. Jos kumpikin osapuoli värähtelee vähintään vihreän energiasäteen alueella, tapahtuu seksuaalienergiasiirto. Seksuaalienergia yhdistää fyysisen ja metafyysisen tason toisiinsa. Ran terminologiassa fyysinen taso on tila/aika, ja metafyysinen taso on aika/tila:

Ra: Seksuaalisessa aktiviteetissa siirtyvät energiat eivät ole, oikeastaan, tila/ajassa. Suurta ainesosaa voidaan kutsua metafyysiseksi energiasiirroksi. (k4, s84, 85)

Ra: Seksuaalinen energia on värähtelysillan muoto tila/ajan ja aika/tilan välillä. (k4, s87, 112)

Seksuaalisen energian siirtymisen aiheuttaa se, että uros ja naaras eroavat hieman toisistaan.

Kysyjä: Voisitko määritellä seksuaalienergiasiirron?

Ra: Energiasiirto merkitsee potentiaalisten energioiden vapauttamista, sanoisimmeko, halki potentiaalisen tilan. Seksuaalienergiasiirto tapahtuu kahden mieli/keho/henki-kompleksin polarisaation vuoksi, kummallakin ollen hieman potentiaalista eroavuutta toinen toisiinsa. (k2, s31, 31)

Miehellä ja naisella on taipumus varastoida erityyppistä energiaa. Uros varastoi fyysistä energiaa ja naaras mentaalista ja emotionaalista energiaa.

Ra: Uros varastoi fyysistä energiaa, naaras varastoi mentaalista ja mentaali/emotionaalista energiaa. Kolmannen ulottuvuuden seksuaalisessa energiasiirrossa uros tarjoaa fyysistä energiaa, siten naaras virkistyy, koska sillä on paljon vähemmän fyysistä vitaliteettia. Naaras tarjoaa inspiraatiota, parannusta ja siunausta urokselle, joka on luonnostaan vähemmän vitaalinen tässä vaikutuksessa. (k4, s 87, 112)

Ra: Energiasiirrossa naaras pystyy mahdollistamaan sen, mikä voi olla uroksen tietoisessa mielessä niin, että se tuntee inspiroituneensa. Yleisesti ottaen se, mikä tavoittelee, voidaan nähdä urosprinsiippinä. Se mikä odottaa tavoittelua voidaan nähdä naarasprinsiippinä. (k4, 87, 110)

Kun uros ja naaras yhtyvät, pyrkivät energiat virtaamaan kohti vastakkaista napaisuutta. Uros on plusnapa ja fyysinen energia, ja naaras on miinusnapa ja intuitiivinen energia. Tätä prosessia voi verrata ympyrän muotoiseen virtapiirin: jos energia pääsee esteettä virtaamaan kummankin puoliskon läpi, sulkeutuu virtapiiri, ja siirto onnistuu. Ympyrä muodostaa metafyysisen sillan.

Tällä planeetalla seksuaalienergiasiirto kuitenkin onnistuu harvoin, koska ”virtapiiri” ei pääse sulkeutumaan. Seksuaalienergiasiirrolla on kaksi eri tasoa. Ensimmäinen on pelkkään juurichakraan ja sukupuolielimiin liittyvä energiasiirto, jonka saavuttaminen onnistuu jokaiselta yhdyntään kykenevältä. Seuraava taso on varsinainen seksuaalienergiasiirto, jota kolmannessa ulottuvuudessa tavoitellaan ja joka etenee positiivisesti polarisoituneilla seuraavasti:

Seksuaalienergia nousee punaisesta energiakeskuksesta eli juurichakrasta seksuaalisena haluna. Juurichakrasta se pyrkii nousemaan oranssin säteen energiakeskukseen eli sakraalichakraan, sieltä edelleen keltaisen säteen energiakeskukseen eli solar pleksukseen, josta lopulta sydänchakraan eli vihreän säteen energiakeskukseen. Onnistunut energiasiirto siis tapahtuu aina sydänchakran tai sitä korkeammalla olevien chakrojen alueella. Seksuaalinen halu johdetaan sydämeen. Aktin aikana chakrat pitää olla auki vähintään sydänchakraan asti, jotta energiasiirron on mahdollista tapahtua. Useimmilla ihmisillä seksuaalisen energian nousu kuitenkin tyssää jo sakraalichakraan tai solar pleksukseen, jolloin virtapiiri ei pääse sulkeutumaan.
Seksuaalisuuden aiheuttamat chakratukokset

Miksi sitten seksuaalinen energia ei pääse nousemaan sydänchakraan asti, vaan sen nousu katkeaa oranssin ja viimeistään keltaisen säteen energiakeskuksen alueelle? Asian perinpohjainen käsittely vaatisi kokonaisen kirjan kirjoittamista, mutta pääsyy on, että tällä planeetalla kulttuuriset käsitykset kehollisuudesta, seksuaalisuudesta ja miehen ja naisen välisestä suhteesta ovat hyvin vääristyneitä. Meidät siis sosiaalistetaan jo lapsena omaksumaan hyvin vääristynyt näkökulma seksuaalisuuteen. Voisi sanoa, että ihmiskunnan kollektiivinen sakraalichakra on pahasti tukossa, ja lähes jokaisen tänne syntyneen on tehtävä työtä, jotta pystyy ohittamaan lapsena omaksutun kulttuurisen ohjelmoinnin.

Tarkastellaanpa lyhyesti perussyitä, jotka estävät seksuaalienergian nousemisen sydänchakraan rakkauden alueelle.

Itsensä arvostamisen tai toisen arvostamisen puute. Tällä planeetalla maskuliininen energia on alistanut feminiinisen. Miehet ovat olleet valta-asemassa tuhansia vuosia, joiden aikana on syntynyt valtava pelko feminiinistä energiaa ja etenkin sen seksuaalista voimaa kohtaan. Kaikenlainen naisten alistaminen, halveksunta ja likaiseksi leimaaminen saavat alkunsa tästä pelosta.

Vasta viime vuosisadalla maskuliininen energia on alkanut tasapainottua feminiinisellä. Täydelliseen tasapainoon ei kuitenkaan ole vielä päästy. Lisäksi länsimaissa naiset ovat alkaneet vastata miesten vuosituhantiseen aggressioon samalla mitalla. On syntynyt käsitys, jonka mukaan miehet ovat syypäitä kaikkeen pahaan ja epäoikeudenmukaisuuteen, mitä maailmasta löytyy. Mies on epäkypsä, itsekäs ja halveksuttava olento, joka ei pysty kokonaisvaltaiseen ajatteluun. Vuosituhantinen sukupuolten välinen sota on yhä käynnissä, ja molemmat osapuolet ovat kaivautuneet omiin poteroihinsa puolustusasemiin.




Poika- ja tyttölapset sosiaalistetaan omaksumaan jäykät sukupuoliuskomukset, joiden varassa he elävät loppuelämänsä. Täydellinen tasa-arvo miehen ja naisen välille voi muodostua vasta siinä vaiheessa, kun miehet tasapainottavat itsensä feminiinisellä energialla ja naiset maskuliinisella. Jokainen mies on nainen, ja jokainen nainen on mies. Tällä hetkellä länsimaisessa kulttuurissa naiset ovat onnistuneet pääsemään suurempaan tasapainoon kuin miehet, mikä näkyy miessukupuolen kriisinä. Miehet eivät ole pystyneet vastaanottamaan planeetallamme voimistuvaa vihreän säteen energiaa yhtä tehokkaasti kuin naiset.

Seksuaalinen energia ei pääse nousemaan sydänchakraan, jos seksuaaliseen kanssakäymiseen osallistuvat eivät kunnioita toisiaan tasavertaisina. Näin tapahtuu, jos jompikumpi tuntee, että hän ei arvosta toista tai että häntä itseään ei arvosteta. Tai mukana on hyväksikäyttämisen tai hyväksikäytetyksi tulemisen halua tai pelkoa, halveksinnan tai halveksituksi tulemisen halua tai pelkoa, alistamisen tai alistetuksi tulemisen halua tai pelkoa.

Esineellistäminen. Tämä kohta liittyy läheisesti edelliseen. Miesten valtakaudella nainen on ollut seksiobjekti, jonka arvo on voitu määritellä pelkästään ulkoisten avujen perusteella. Miehet ovat kokeneet oikeudekseen ja velvollisuudekseen naisen seksuaalisen vetovoiman lakkaamattoman arvioinnin ja mittaamisen. Siten seksuaalisuus on voitu erottaa kokonaisuudesta erilliseksi osa-alueeksi. Näin on oikeutettu näkemys, jonka mukaan seksiin ei tarvitse kuulua rakkautta, koska ”seksi on vain seksiä ja rakkaus on erikseen.” Pojista kasvaa seksuaalisia saalistajia, joiden arvostus muiden miesten silmissä määräytyy seksikumppaneiden määrän perusteella. Miestenmaailmassa on oikeus manipuloida ja valehdella kerätäkseen itselleen kokemuksia esineiksi muutetuista naisista. Jokainen ”kaadettu” nainen on kuin pokaali kirjahyllyssä – sillä erotuksella, että urheilukilpailussa saavutetulle palkinnolle annetaan yleensä enemmän arvoa kuin satunnaiselle seksikumppanille. Sankarimiehellä on mahdollisimman monta seksikumppania, mutta saman tekevä nainen on likainen ja halveksuttava.

jatkuu ....
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg267863#msg267863
« Viimeksi muokattu: 11.03.2010 08:35:33 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #320 : 11.03.2010 08:34:45 »


Tähtiportti 2012 & Yhden laki

osa1. http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg267862#msg267862
Mies ja nainen



jatkuu ... osa2.




Näin ”tasa-arvon” aikana myös miehiä on alettu yhä lisääntyvässä määrin kohdella seksiobjekteina. Etenkin nuoret miehet kokevat lisääntyvää painetta, jossa heitä tarkastellaan vain tietyn ulkonäkö- ja käytösmallin perusteella. Modernin aikakauden lehdet, tv-sarjat ja elokuvat kertovat ”itsenäisistä ja vahvoista” (eli tunne-elämältään epätasapainoisista) sinkkunaisista, jotka kohtelevat miehiä samalla tavoin objekteina kuin miehet ovat tottuneet kohtelemaan naisia. Media vyöryttää eteemme jatkuvalla syötöllä erilaisia seksikkäin mies ja nainen -äänestyksiä – oli kyseessä mikä tahansa elämänalue urheilusta politiikkaan – ikään kuin muistuttaakseen, että loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä on olla tietyn normin mukaisesti seksuaalisesti haluttava. Tällaiseen kulttuurin vastainkarnoituvat sielut tuntevat olonsa hyvin hämmentyneeksi. Moni päätyykin esineellistämään itsensä vapaaehtoisesti, koska pelkää muuten jäävänsä toisten hyväksynnän ja haluttavuuden ulkopuolelle.

Kauniin miehen tai naisen ihailu ei vielä ole esineellistämistä, vaan luonnollista kauneudesta nauttimista. Esineellistämisessä entiteetissä tai entiteetin jostain ominaisuudesta (kuten kauneus, takapuoli, jne.) tehdään pelkkä käyttöväline, jota käytetään omien tarkoitusperien ajamiseen, kuten seksuaalisten himojen tyydyttämiseen. Esineellistäjää ei kiinnosta mieli eikä henki, ja kaikkein pisimmälle vietynä tämä havainnollistuu seksiaktissa, jossa toinen osapuoli on sammunut päihteiden vaikutuksesta.

Sydänchakran rakkaus on ehdotonta. Se näkee itsen ja toisen kokonaisvaltaisesti. Toimittaessa rakkauden alueella toisesta entiteetistä ei ole mahdollista erottaa seksuaalisuutta tai kehoa käyttövälineeksi ilman, että tämä entiteetti otettaisiin huomioon kokonaisuutena. Jos seksuaalisen kanssakäymisen aikana jompikumpi osapuolista kokee olevansa vain objekti toisen seksuaaliselle halulle, tai jompikumpi esineellistää toisen, tai jompikumpi pelkää tulevansa esineellistetyksi tai haluaa tulla esineellistetyksi, ei seksuaalinen energia pääse nousemaan sydänchakraan asti.

Häpeä, syyllisyys ja pelko. Minkään muun elämänosa-alueen ympärille ei liity yhtä paljon häpeää kuin seksuaalisuuden. Oman kehon, sukupuolielinten, alastomuuden tai seksistä avoimesti puhumisen häpeäminen on kulttuurinen normi. Häpeä on pelkoa, joka luo tabuja, kieltoja, syyllisyyttä jne. Seksin ympärille on muodostunut likaisuuden ja synnin ilmapiiri, vaikka seksi on pyhä ja puhdas asia. Se koetaan vaaralliseksi pedoksi, jota on käsiteltävä erityisellä varovaisuudella. Seksuaalisuus ei ole likaista, mutta kulttuuri, jossa elämme, on liannut seksuaalisuuden.

Seksi ilman halua. Tämä kohta on itsestäänselvyys mutta maininnan arvoinen. Hyvin pitkään länsimaisessakin kulttuurissa oli tapana, että avioliitto nähtiin vain käytännönjärjestelynä. Suvut naittoivat poikiaan ja tyttäriään toisilleen, jolloin avioon saattoi päätyä osapuolet, jotka eivät värähdelleet toistensa kanssa harmonisesti. Seksiä harrastettiin aviollisesta velvollisuudesta. Joissain planeettamme kulttuureissa käytäntö yhä jatkuu.

Prostituutio on seksuaalisuuden muoto, jossa toinen osapuoli ei osallistu aktiin halusta vaan motiivinaan rahallinen hyöty. Äärimmäisin muoto seksistä ilman halua on raiskaus, joka on totaalista toisen tahdon alistamista.

Tukos oranssin säteen energiakeskuksessa ilmenee näkyvimmässä muodossaan kyltymättömänä haluna. Kyltymättömässä halussa mikään määrä seksiä tai seksuaalisia virikkeitä ei tuota hetkeä kauempaa tyydytystä, vaan niitä on saatava aina vain lisää. Kulttuurissamme tämä näkyy jatkuvana seksuaalisten viestien tulvana. Juuri kukaan ei ole täysin tyydyttynyt ja tyytyväinen omaan seksielämäänsä. Tällöin haetaan jatkuvasti ulkopuolisia virikkeitä. Media ja viihdeteollisuus käyttävät sakraalichakran tukosta hyväkseen markkinoidessaan miltei mitä tahansa tuotetta, musiikkia, elokuvaa tai aatetta seksin avulla. Tukos sakraalichakrassa ei ole se, mitä tasapainoista mieltä etsivä henkisen tien kulkija kaipaa: tällöin seksi on aina mielessä.

Markkinat myös tietävät, että rahaa kilisee kassaan enemmän, jos molemmat sukupuolet onnistutaan muuttamaan seksuaalisiksi objekteiksi. Samaan aikaan tämän esineellistämisen kanssa lisääntyvät seksuaaliset ongelmat: ulkonäkö- ja suorituspaineet, suhde kehoon ja tunteisiin, erektio-ongelmat, haluttomuus ym. Tunteakseen olevansa seksuaalisesti haluttava, on näytettävä ja käyttäydyttävä tietyllä tavalla.

Pornon räjähdysmäisesti lisääntynyt määrä yhteiskunnassa on vääristänyt kuvaa seksuaalisuudesta yhä enemmän. Valtaosa pornosta edustaa sakraalichakran tukkeumaa: nainen alistetussa asemassa seksiobjektiksi muutettuna toteuttaa dominoivassa asemassa olevan miehen fantasioita. Porno antaa myös miehestä yksipuolisen kuvan kyltymättömänä koneena, jonka pelkkä suorituskyky ratkaisee, onko seksi nautittavaa ja saavatko molemmat osapuolet tyydytyksen. Näin seksi latistuu elimiksi, suoritukseksi ja tekniikaksi. Internet on tehnyt pornon saamisesta helppoa, ja ihmiset viettävätkin sen parissa enemmän aikaa kuin koskaan. Nuoret oppivat seksuaalisuuden mallin pornoa katselemalla. Vallalla onkin paradoksaalinen tilanne: seksuaalisia virikkeitä on kaikkialla esillä enemmän kuin koskaan, mutta seksistä ei kuitenkaan koskaan puhuta avoimesti eikä sitä yritetä ymmärtää.
xxxxx- ja transseksuaalisuus

Kuten tiedämme, ei kaikkien entiteettien seksuaalinen halu suuntaudu vastakkaiseen sukupuolipolariteettiin. Homoseksuaalisuuden mahdollisuus kasvaa Ran mukaan silloin, kun entiteetin inkarnaatioista noin 65 % on tapahtunut sen nykyistä inkarnaatiota vastakkaisessa sukupuolessa. Homoseksuaalisuudessa ei tietenkään ole mitään väärää tai paheksuttavaa. Homoseksuaalisuus on yksi osoitus siitä, että sukupuoli ja seksuaalisuus ovat vain rooleja, jotka vaihtuvat eri inkarnaatioissa.

Homouden viha on pelkoa, jonka juuret ovat huonossa itsetuntemuksessa. Homoseksuaalisuus pelottaa niitä ihmisiä, jotka tarkastelevat maailmaa hyvin jäykkien sukupuoliroolien takaa. Eniten pelkäävät ne, joiden sisällä maskuliininen ja feminiininen energia ei ole tasapainottunut. Samasta maskuliinisen ja feminiinisen energian epätasapainosta juontuu transseksuaalisuuden pelko. Transseksuaalisuudessa entiteetti muistaa alitajuisesti, että hänen edellinen elämänsä vastakkaisena sukupuolena oli nykyistä tasapainoisempi. Tunne voi olla läsnä heti varhaislapsuudesta asti tai sitten laueta aikuisiällä jonkin kriisin seurauksena. Tällöin entiteetti alkaa tuntea syntyneensä väärään sukupuoleen.

xxxxx- ja transseksuaalit muistuttavat siitä, mitä jäykkiin sukupuolirooleihin sitoutuneet eivät halua muistaa: sukupuolisuus on vain rooli, ja jokainen mies on nainen ja jokainen nainen on mies.
Parisuhde kasvualustana

Yksinkertaisesti sanoen se, mitä seksuaalisessa energiasiirrossa ilmaistaan, on rakkaus. Kaikkien tukosten pääasiallinen syy on kyvyttömyys nähdä toinen Luojana.

Kysyjä: Mikä on tukosten pääasiallinen syy?

Ra: Tukosten pääasiallinen syy on kyvyttömyys nähdä toinen itse Luojana, tai toisin sanoen, rakkauden puute. (k4, s87, 110)

Universumin (nykyisen oktaavin) alkuaikoina ei ollut unohduksen verhoa, jolloin kaikki kolmanteen ulottuvuuteen inkarnoituvat entiteetit näkivät itsensä ja toisensa Luojana. Jokainen aktiviteetti johti seksuaalienergiasiirtoon. Tällöin entiteetit eivät kokeneet tarvetta muodostaa pitkäaikaisia suhteita. Jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa pystyi olemaan vihreän säteen alueella.

Seksuaalisen energiasiirron helppoudesta johtuen energiasiirron voimakkuus ei ollut tuolloin kovin intensiivinen. Lyhytaikaisissa suhteissa ei myöskään virinnyt halua antautua kehittämään itseään pidemmälle. Elämä oli ”liian helppoa”, koska kaiken sai ponnistelematta. Vallitsi jatkuva ekstaasi, mutta samalla myös tylsyys, koska entiteetit eivät nähneet syytä ponnistella mihinkään suuntaan. Elettiin kuin Eedenin puutarhassa.

Logos päätti asettaa unohduksen verhon, jolloin kolmanteen ulottuvuuteen inkarnoituvat eivät enää muistaneet, että jokainen on Luoja. Yksi unohduksen verhon tarkoituksista oli saattaa entiteetit yhteen muodostamaan pidempiaikaisia ihmissuhteita, joissa he kehittävät itseään. Näin luotiin perusta parisuhteelle. Verhon asettamisen jälkeen kolmannen ulottuvuuden seksuaalienergiasiirron eteen tarvitsee tehdä työtä, mutta jos energiasiirrossa onnistutaan, on se paljon intensiivisempi kuin ennen unohduksen verhon aikaa.
Vihreän säteen parisuhde

Rakkauden edellytys on, että toinen nähdään Luojana. Miten tähän päästään? Ainoa keino on nähdä ensin itsensä Luojana ja rakastumalla itseensä tulisesti, sokeasti ja ehdoitta. Takertumalla toiseen yritämme paikata sisällämme olevaa rakkauden puutetta. Kun emme pysty elämään rakkaudessa, yritämme etsiä rakkautta ulkopuoleltamme. Parisuhteesta voi muodostua onnellinen vasta, kun pystyy olemaan onnellinen ollessaan yksin eikä tarvitse ketään. Muutoin parisuhde on oman itsen pakenemista, ja tuomittu tuottamaan murhetta. Se mitä me todella etsimme, on todellinen Itsemme. Sen voi löytää toisen kautta, käyttämällä toista peilinä, mutta kukaan toinen ei voi sitä suoraan antaa täyttämällä sisällämme olevan tyhjyyden tunteen.

Kärsimys on seurausta unohduksen verhosta, joka loi illuusion, että tähän maailmaan synnytään yksinäisyyteen. Egoon takertunut mieli kokee elävänsä erillään muista ja ennen kaikkea Luojasta. Ero Luojasta on kaiken kärsimyksen lähde. Todellinen ero ei tietenkään ole edes teoriassa mahdollista, mutta kolmannessa ulottuvuudessa eläessä eron tunne on hyvin voimakas luoden yksinäisyyden illuusion.

Kulttuurissamme punainen (sydän) symboloi rakkautta, vaikka punainen on juurichakran eli pelkän seksuaalisen halun väri.

Kulttuurimme markkinoi lääkkeeksi tähän yksinäisyyden tuskaan miehen ja naisen välistä takertuvaa kiinnittäytymistä, jota yleisimmin kutsutaan romanttiseksi rakkaudeksi. Tällä tavoin myydään levyjä, kirjoja, elokuvia ja niin edelleen. Takertuvassa kiinnittäytymisessä syntyy riippuvuussuhde, jossa parisuhteen osapuolet alkavat tuntea omistusoikeutta toisiinsa – ”minun mieheni, minun naiseni.” Kaikkein pisimmälle omistusoikeuden ajatus viedään lakiin perustuvassa avioliitossa. Yleensä tosin ei tarvitse mennä edes avioon asti, vaan omistusoikeuden ajatus alkaa jo seurustelun alkaessa.

Rakkaus ja laki ovat huono yhdistelmä. Rakkaus saa alkunsa universaalista vapaasta tahdosta mutta useimmat ihmisen lait koskevat omistusoikeuden rajaamista. Monet suhteet etenevät hyvin siihen saakka, kunnes astutaan avioon. Kun laki on yhdistänyt osapuolet, alkavat he vähitellen vaatia omistusoikeudelleen vastinetta. Orastava rakkaus kuihtuu hiljalleen pois, ja jäljelle jää kaksi egoa, jotka yrittävät manipuloida ja kontrolloida toisiaan. Kun parisuhteen arki on osoittanut, että täydellistä ihannekumppania ei löytynyt, sellainen yritetään muokata. Tai sitten erotaan ja hypätään seuraavaan suhteeseen, joka niin ikään päätyy väistämättä samaan tilanteeseen, ellei pystytä nousemaan egon yläpuolelle.

Jos kaksi rikkinäistä puolikasta lyöttäytyy yhteen, ei seurauksena ole yksi ehjä kokonainen vaan yksi rikkonainen. Hetken päästä puoliskot syyttelevät toisiaan siitä, miksi yhä tuntevat vajavaisuutta, vaikka luulivat löytäneensä puuttuvan vastinparinsa. Yin ja Yang eivät voi muodostaa tasapainoista kokonaisuutta, jos jompikumpi niistä on epätasapainossa. Oman feminiinisyytensä kieltävä mies ei voi rakastaa naista, koska näkee naisessa halveksimansa ja pelkäämänsä puoliskon itsestään. Hän kieltää puolet todellisuudesta. Sama pätee maskuliinisuutensa kieltävään naiseen – hän ei voi rakastaa miestä.

Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainottaminen ei tarkoita ulkonäöllisiä muutoksia: hyvin miehisen miehen näköinen mies voi olla täydellisesti hyväksynyt feminiinisen puolen sisällään, ja sama pätee hyvin naisellisen näköiseen naiseen.

Onnellisuus voidaan saavuttaa vain itsetuntemuksen kautta. Itsetuntemus johtaa itsensä oivaltamiseen, eikä tällöin enää ole tarvetta etsiä ulkopuolisia kohteita vaillinaisuuden tunteen täyttämiseksi. Kun parisuhteen puoliskot tietävät, että he eivät tarvitse toisiaan ollakseen onnellisia, voivat he juuri siksi muodostaa onnellisen parisuhteen. Rakkaus voi kukoistaa ainoastaan vapaudessa. Tällöin myös mustasukkaisuus on mahdotonta. Mustasukkaisuutta pidetään usein rakkauden merkkinä, vaikka se on merkki sen puutteesta.

Kun parisuhteen molemmat osapuolet ovat tasapainottaneet itsensä vähintään vihreään säteeseen saakka, mahdollistuu seksuaalienergiasiirto. Tällöin seksuaalisessa aktissa antaudutaan toiselle hänet täydellisesti hyväksyen:

Ra: Vihreä säde on täydellisen universaalista rakkaudesta. Tämä on antamista ilman vastineen odottamista. (k2, s31, 33)

Sydänchakran tukkeuman yksi yleisimmistä syistä parisuhteessa on aikaisemmin mainittu omistushaluisuus.

Ra: Tämä energiansiirto tukkiutuu vain, jos toisella tai molemmilla entiteeteillä on omistamisen pelkoa tai omistetuksi tulemisen pelkoa, omistamisen halua tai halua tulla omistetuksi. (k2, s31, 31)

Seksuaalinen energiasiirto epäonnistuu myös silloin, jos vain toinen entiteetti värähtelee vihreän säteen alueella.

Ra: Toinen vihreän säteen mahdollisuus on, kun vain yksi kahdesta entiteetistä tarjoaa vihreää energiaa toisen tarjoamatta universaalia rakkausenergiaa. Tämän johtaa tukokseen sille, joka ei tarjoa vihreää energiaa ja lisää turhautumista tai halua. (k2, s31, 30)

Onnistuneessa energiasiirrossa Luoja kokee itsensä hyvin voimakkaalla tavalla. Kaikkein eniten energiaa siirtyy, jos molemmat osapuolet saavat yhtäaikaisen orgasmin. Orgasmi ei kuitenkaan ole edellytys onnistuneelle siirrolle, vaan seksuaalienergiaa siirtyy aina, kun vihreän säteen alueella värähtelevät entiteetit yhtyvät.

Kun molemmat entiteetit ovat saavuttaneet vihreän säteen, voidaan tavoitella energiasiirtoa korkeammissa chakroissa. Sinisen säteen energiasiirto on suhteellisen harvinainen ja vie yleensä aikaa saavuttaa. Siinä ehdoton rakkaus on jalostettu avoimeksi ja rehelliseksi kommunikoinniksi.

Ra: Sinisen säteen siirrossa tämän rakkauden laatu on jalostettu rehellisen kommunikaation ja selkeyden tulessa; tämä normaalisti vaatii merkittävän määrän aikaa saavuttaa. (k4, s84, 87)

Tarvittavan ajan määrä vähenee, jos parisuhteen osapuolet ovat toimineet yhdessä jo aikaisemmissa inkarnaatioissa. Tuolloin sinisen säteen energiasiirto voidaan saavuttaa nopeammin.

Seuraava taso on indigo säde, jonka energiasiirto on äärimmäisen harvinainen, mutta joka onnistuessaan mahdollistaa kontaktin älylliseen äärettömyyteen:

Ra: Indigon säteen siirto on äärimmäisen harvinainen ihmistenne keskuudessa. Tämä on kehokompleksin sakramentillinen osa, jossa läpi violetin säteen voidaan tehdä kontakti älyllisen äärettömyyden kanssa. (k2, s31, 31)

Viimeinen taso on violetti säde, josta voidaan avautua älylliseen äärettömyyteen ilman unohduksen verhoa:

Ra: Emme voi puhua violetin säteen siirrosta kuin kommentoiden, että se on avautuminen äärettömän älyllisyyden porttiin. Todellakin, indigo säde on myös tällainen, mutta verhoa ei ole nostettu. (k4, s84, 87)

Silloin kun orgasmi saavutetaan korkeimpien chakrojen seksuaalisessa energiasiirrossa, on se hyvin voimakas kokemus eikä rajoitu vain sukupuolielimiin. Tällöin jumalainen ekstaasi on mahdollista kokea koko kehossa. Orgasmin tuottama täyteläisyyden tunne on hyvin pitkään läsnä aivokuoressa yhdynnän jälkeen, eikä haihdu nopeasti pois muuttuen pian uudeksi himoksi, kuten alempien chakrojen seksiaktissa.

Moni henkisen tien kulkija pohtii, pitäisikö hänen elää yksin selibaatissa vai viettää kumppanin kanssa aktiivista seksielämää, jotta totuudenetsintä onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen joutuu tasapainottamaan itsensä seksuaalisuuden suhteen, mutta henkisen kehityksen kannalta mitään yhdynnän tai selibaatin pakkoa ei ole. Toiset kokevat, että yksin eläminen ja selibaatti sopivat heille parhaiten. Selibaatissa eläessä on mahdollista varastoida seksuaalienergiaa, ja ohjata se metafyysiseen työhön. Toiset taas haluavat kokea Luojan kumppaninsa kautta seksuaalienergiaa siirtäen, mikä niin ikään on metafyysistä työtä.

Myöskään parisuhteen rakkauden määrä ei riipu yhdyntöjen määrästä vaan laadusta. Toimiva suhde voi olla sekä täysin seksitön ja täynnä rakkautta että seksin kyllästämä ja täynnä rakkautta. Jos parisuhteen osapuolet kuitenkin pääsevät vihreän säteen alueelle, voivat he yhteispäätöksellä alkaa jalostaa energiasiirtoa ylemmissä chakroissa, mikä johtaa korkean valkoisen seksuaalimagian tasolle pääsemiseen.
Seksuaalisuus jatkuu korkeammissa ulottuvuuksissa

Kaiken kaikkiaan seksuaalisuudessa on kyse paljon enemmästä kuin pelkästä kehollisesta vaistosta tai vietistä, jonka ainoa tarkoitus on turvata lajin lisääntyminen. Seksuaalisuus on ihmismielelle tabujen ja kieltojen aluetta, joten oman seksuaalisuutensa kanssa tasapainoon pääseminen on tärkeää. Luominen on energioiden jatkuvaa siirtymistä ja yhtymistä eli luonteeltaan seksuaalista. Seksuaalisuus ei rajoitu kehoon, eikä ole pelkkää kehollista ilmaisua, vaan se on sekä kehon, mielen että hengen yhtymistä.

Seksuaalisuuden prosessit muuttuvat siirryttäessä kolmannesta ulottuvuudesta korkeampiin. Seksuaalienergiasiirtoa kuitenkin tapahtuu kaikissa ulottuvuuksissa lukuun ottamatta seitsemättä.

Kysyjä: Tapahtuvatko tämän luonteen energiasiirrot viidennessä, kuudennessa ja seitsemännessä tihentymässä – kaikissa säteissä?

Ra: Säteillä, kuten te ne ymmärrätte, on erilainen merkitys seuraavassa tihentymässä ja sitä seuraavassa tihentymässä ja niin edelleen, joten meidän täytyy vastata kysymykseesi kieltävästi. Energiasiirrot tapahtuvat vain neljännessä, viidennessä ja kuudennessa tihentymässä. Nämä ovat yhä luonteeltaan mitä kutsuisitte polarisoituneiksi. Kuitenkin, johtuen näiden tihentymien kyvystä nähdä yksilöiden väliset harmoniat, nämä entiteetit valitsevat kumppanit, jotka ovat harmonisia, siten sallien jatkuvan energiasiirron ja jokaisen tihentymän käyttämän kehokompleksin lisääntymisen. Prosessi on erilainen, kuten saattaisitte ymmärtää, viidennessä ja kuudennessa tihentymässä. Kuitenkin, se perustuu näissä tapauksissa yhä polariteettiin. Seitsemännessä ulottuvuudessa ei ole erityistä energiavaihtoa, koska on tarpeetonta kierrättää kehokomplekseja. (k2, s32, 40)
« Viimeksi muokattu: 11.03.2010 08:40:53 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #321 : 12.03.2010 08:04:51 »

miksi täältä on poistettu kommentit liittyen kanavointeihin? jos joku yleensä näistä piittaa, niin ainakin keskustelu on paikallaan! ei kaikkea kuulu uskoa, vai mitä aaviisu??
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #322 : 12.03.2010 08:32:00 »

miksi täältä on poistettu kommentit liittyen kanavointeihin? jos joku yleensä näistä piittaa, niin ainakin keskustelu on paikallaan! ei kaikkea kuulu uskoa, vai mitä aaviisu??

Jooopa;'
On paljon tekstejä joiden sisältö ja sanojen energia ei tunnu omalta. Itselleni ei ko.asia ole uskon tai epäuskon asia. Jos joku teksti osuu ja uppoaa, ja siinä on "se jokin", minkä tunnistan, niin sou vattia vaikkei kukaan muu kokisi samaa.

Itselleni on rakentunut oma tiedosto joka tsekkaa tekstit, toisaalta ilmoittaa myös että jospa jonkin asian - tiedon ohittaminen on juuri se mihin tulee havahtua - eli mikä tässä tai tuossa tekstissä nyppii ... se on sellainen sisäinen operattori  Wink , eikä kuitenkaan ego ~ knuppel2 tickedoff 2funny , joka ainakin itselleni tulee tunnistetuksi " ihan omista toimintamalleistaan" ....  smitten
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #323 : 13.03.2010 00:08:12 »


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

www.tiedontalo.net

S333: Turmeltuneet kanavoijat ja viestien kääntäjät (8.3.2010), kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/Corrupt-Channelers-Translators.shtml, suomentanut Olli)

Tervehdys Rakkaat Ystävät,

Kun me täältä Hengellisestä Hierarkiasta lähetämme viestejä, niin ne on tarkoitettu kaikkien maailman ihmisten luettavaksi ja niin tehdessään joka ikisellä teistä on oikeus lukea niitä ja tehdä sitten oma päätöksenne, että uskotteko viestin sisältöön vai ettekö usko. Meidän kanssamme työskentelevät kanavoijahenkilöt ottavat vastaan meidän antaman viestimme ja kirjoittavat sen puhtaaksi tehden juuri täsmälleen tämän eivätkä siis lisää viesteihin mitään omaa sisältöään.

Näin on siihen saakka, kunnes pimeyttä edustava eliitti asettaa uhkauksia joillekin kanavoijahenkilöille ja saavat heidät lisäämään totuuden sekaan pimeyden voimien haluamaa harhauttavaa tietoa, joka tuhoaa näiden viestien puhtauden. On myös olemassa henkilöitä, jotka kääntävät näitä kanavoituja viestejä alkuperäisestä kielestä toiselle kielelle ja pimeyttä edustava eliitti on saanut jotkut näistäkin henkilöistä muuttamaan viestien sisältöä.

Nämä ihmiset tietävät totuuden, mutta ovat tietoisesti valinneet valheiden kirjoittamisen. He olisivat voineet vain lopettaa kanavoinnin tai käännösten teon, mutta he ovat tietoisesti valinneet teidän harhauttamisenne ja se on hyvin häijyä toimintaa. Joka tapauksessa me kunnioitamme heidän Jumalan lahjana saamaansa vapaan valinnan tahtoa, sillä heillä on oikeus siihen. Valitettavasti silti näin toimien he riistävät planeettanne ihmisiltä mahdollisuuden lukea totuudenmukaisia viestejä.

Me tiedämme keitä nämä ihmiset ovat, mutta me emme halua taivutella heitä lopettamaan pimeyden toimiaan, sillä me kunnioitamme heidän oikeuttaan toimia oman valintansa mukaan ja mistä tahansa syystä. Meidän täytyy kuitenkin painottaa heille sitä, että valitsemalla Pimeyden Valon sijaan he tulevat menettämään hienon mahdollisuuden edetä uuteen henkiseen ja eettiseen yhteiskuntaan puhdistetulla Maapallolla. Sen sijaan he joutuvat joko asumaan jollekin toiselle kolmannen ulottuvuuden planeetalle tai sitten heidät tuhotaan, riippuen siitä, kuinka turmeltuneita ja mätiä heistä on tullut.

Mutta Rakkauden ja Valon polku on myös armollinen toisin kuin heidän pimeyttä edustavat ohjailijansa ja siten heillä on vielä toinenkin vaihtoehto. Heillä on mahdollisuus tunnustaa tekonsa kameroiden edessä ja kertoa, kuinka pimeyden edustajat lahjoivat heidät pettämään lukijakuntansa ja sijoittamaan viestien sekaan harhauttavaa tietoa. Sillä oikeasti he ovat vahingoittaneet erästä henkilöä, josta heidän pitäisi todellakin pitää huolta - siis itseään.

He tietävät varsin hyvin sen, kuinka voivat saada meihin yhteyden ja jos he haluavat palata takaisin Valon ja Rakkauden joukkoihin ja edetä uusiin henkisiin korkeuksiin auttamalla uuden ihmiskunnan sivilisaation rakentamisessa, niin siinä tapauksessa heidän pitäisi edetä tuota tuntemaansa polkua pitkin. Muussa tapauksessa he joutuvat viettämään useita tuhansia vuosia Kaksijakoisuudessa jollakin kolmannen ulottuvuuden planeetalla niiden muiden kanssa, jotka ovat kavaltaneet ja turmelleet teidän nykyistä sivilisaatiotanne. Valinta on heidän omissa käsissään eikä katumuksen mahdollisuuden ikkuna ei ole kovin kauaa auki, joten kannattaa hyödyntää viimeinen mahdollisuus nopeasti.

Me haluamme myös painottaa sitä, että ihmiset voivat edelleen tunnistaa väärennetyt ja turmeltuneet viestit siitä, että niiden sisältö ei enää vaikuta uskottavalta ja näin ollen monet ihmiset voivat nähdä niiden todellisen olemuksen. Muistakaa, että teidän täytyy käyttää omaa erottelukykyänne havaitaksenne viesteissä mahdollisesti olevan harhauttavan tiedon ja hyvä vaihtoehto on aloittaa tällainen toiminta viimeistään tästä viestistä.

Että näin ...
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #324 : 18.03.2010 08:46:02 »

URIEL PARANTAA
 
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 15.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Jumalan elävät ilmaisumuodot
 
Jokainen teistä on Jumalan elävä ilmaisumuoto, Lähteen personoituma maapallolla. Jokaisessa vuorovaikutustilanteessa toisten kanssa ruumiillistatte Lähteen heille. Jokaisessa yhteydessä ilmaisette Lähteen energiaa toisille ja toisia varten ja sallitte heidän nähdä välähdyksen omasta jumaluudestaan. Teidän kauttanne he voivat tuntea Jumalan osan. Miten ilmaisette tätä energiaa? Teillä on niin monta tapaa ilmaista sitä, kuin on ilmaistavia energioita. Lähde on enemmän kuin se, mitä kutsutte hyväksi ja valoksi - se on läsnä kaikessa ja kaikkialla. Kaikki elämä ja aine on Lähde-energian ilmaisua.
 
Jokaisella energiavärähtelynne tasolla te ilmaisette tätä energiaa egon ja korkeamman itsen tasapainon kautta. Asiat joita sanotte ja teette, heijastavat näitä tasoja teille ja muille. Silloin kun olette vihainen, tuomitseva tai pelokas, ego johtaa Lähde-energianne ilmaisua. Ilmaiseminen rajoittuu siihen myötätunnon ja rakkauden määrään, mitä ego on valmis jakamaan toisten kanssa. Silloin kun hyväksytte toiset, kunnioitatte toisia ja tunnistatte heidän jumaluutensa, sallitte korkeamman itsen ilmaista tätä energiaa. Ego on läsnä mutta hengen tasapainottamana ja Lähdeilmaisunne kantaa ehdottoman rakkauden energiaa.
 
Mestaruuden myötä tunnistatte, että jokainen teistä on valon lähettiläs, ja hyväksytte, että olette sitoutuneet ilmaisemaan Lähde-energiaa maailmalle. Kaikissa sopimuksissanne toisten kanssa teidän on muistettava, että teistä tulee heidän yhteytensä siihen ehdottomaan rakkauteen, mitä itse koette. Sitoutumisenne taivaan luomiseen maan päälle sisältää olemuksenne jokaisen osan ja matkanne jokaisen askeleen. Miten olette elämässänne Jumalan elävä ilmaisumuoto? Miten ilmaisette Lähdettä toisille? Mitä Jumalan puolia ilmaisette heille?
 
Silloin kun kommunikoitte ja olette vuorovaikutuksessa korkeasta sydämestänne, laajennatte korkeimmat rakkausvärähtelynne toisiin. Uuden maapallon toimintamalli ja rakkauden virtaaminen jokaisesta teistä toteuttaa maailmalle taivasta maan päällä. Tiedostakaa jokaisessa yhteydessä sielunne lupaus olla maailman etsimää rakkautta, peilata tosille heidän jumaluuttaan, olla se Lähdeyhteys, mikä on maailman valo, ja kunnioittaa sitoutumistanne muistaa yhteytenne Lähteeseen ja toisiinne.
 
Uudelleenkalibrointi
 
Maailmaa järjestetään uudelleen silmiemme edessä, kun kollektiivisesti tunnistamme, että muutos ei ole ainoastaan tarpeellinen, vaan myös välttämätön, jos ihmiskunnan on tarkoitus siirtyä eteenpäin ylösnousemusmatkallaan. Meidän on alettava oivaltaa, että olemme jatkaneet tätä polkua niin pitkälle, kuin voimme, ja kehityksessämme on risteyskohta. Valinta on hyvin selvä: menemmekö valoon vai pimeyteen? Toinen tie antaa meille toivoa ja uusia alkuja ja toinen vie meitä taas sellaisen kokemuksen ja kasvun läpi, mitä olemme kokeneet lukemattomissa karmallisissa oppimiselämissä.
 
Ennen kuin luulemme, että meidän on tuskailtava sen kanssa, minkä valinnan teemme ja mikä on oikea aika sen tekemiseen, niin saamme tässä uudelleenkalibrointiprosessissa apua, mikä antaa näkemystä meille parhaimmasta valinnasta. Tätä uudelleenkalibrointia tapahtuu energianykäisyllä, mikä paljastaa sen, miten pitkälle olemme siirtyneet henkisestä keskuksestamme niiden voimallisten oppituntien kautta, jotka saattavat meidät parantumisemme ytimeen. Aivan samalla tavalla kuin mietimme, olemmeko lopultakin suorittaneet yhden parantumistason ja olemme valmis johonkin muuhun, saamme kokemuksen, mikä tuo esiin kysymyksiä, joihin meidän on tartuttava siirtyäksemme kohti valoa. Tämä on välähdys eri polusta sekä niistä askelista, joita meidän on otettava päästäksemme sille. Sitten teemme valintoja, jotka joko siirtävät meitä kohti keskustamme tai siitä poispäin.
 
Uudelleenkalibrointiprosessi on "aukko" sielumme tarkoitukseen - äkillinen muistutus, että polkumme voi olla muutoksen kohteena koska tahansa. Se voi saapua monin tavoin - rakastumisena tai rakkauden loppumisena, sattumanvaraisena tapaamisena mikä on vastaus rukoukseemme, ystävän kuolemana, äkillisenä sairastumisena, työtarjouksena tai työn menettämisenä tai heräämisenä, mikä muuttaa täysin ajattelumme. Näillä tapahtumilla on yksi tarkoitus: vetää meidät tiedostamattomuudesta tietoisempaan ja tarkoituksellisempaan elämiseen. Tätä uudelleenkalibrointia tapahtuu, koska se auttaa meitä muuttamaan ajatteluamme, heräämään uusille mahdollisuuksille ja yhdistymään haluun muuttua sille värähtelytasolle, mikä voi saada sen tapahtumaan.
 
Uudelleenkalibroinnit ovat energeettisiä tilaisuuksia, jotka erottavat meidät olemassa olevasta todellisuudestamme uuteen ulottuvuuteen tai aikajanaan. Mutta ne ovat vain "aukko" tähän mahdollisuuteen - meidän on tehtävä valintoja, jotka tuovat meidät uudelle tasolle. Mitä valitsemme? Se riippuu siitä, miten sitoutuneita olemme parantumiseemme, miten paljon pystymme muuttamaan polttopistettämme ja miten valmis olemme päästämään irti siitä, mikä seisoo sydämemme toiveen tiellä. Rohkeudella, luottamuksella ja uskolla voimme tunnistaa uudelleenkalibroinnin, pysyä poissa pelosta ja sallia transformoitumisen tapahtua. Puhun tästä hyvin yksityiskohtaisesti Blog Talk Radion tämän viikon ohjelmassa.
 
Tunneroskaaminen
 
Muutama vuosi sitten ajelin valtatietä pitkin toisen auton perässä. Yhtäkkiä näin käden ojentuvan ajajan puolen ikkunasta ja nainen tyhjensi suuren kupin. Koska hän kulki nopeasti, neste ei kaatunut maahan. Se lensi auton taakse ja tuli tuulilasiini, mikä peittyi paksuun mansikkapirtelöön. En nähnyt mitään ja minun oli äkkiä hidastettava ja siirryttävä tien sivuun, jotta voisin siivota tuulilasin. Pysähtyikö nainen? Ei, koska hän ei katsonut taakseen eikä ajatellut ketään muuta - hän oli täysin tietämätön roskaamisensa vaikutuksesta minuun ja autooni.
 
Kun kutsu parantumiseen voimistuu, monet ihmiset tuntevat tarvetta päästää irti tunteista ja energioista ajattelematta, mihin ne menevät tai keneen ne vaikuttavat. Eräässä äskettäisessä tulkinnassa arkkienkeli Uriel viittasi tunneroskaamiseen ja meidän on oltava tietoisia siitä, kun olemme tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat parantumassa meidän ponnistelujemme vuoksi ja jotka tiedostamatta ja ajattelematta ripottelevat tunneroskaansa kaikkialle.
 
Aistimme tämän tunneroskan empaattisten lahjojemme avulla ja koska tunnemme vastuuta sen olemassaolosta, niin uskomme, että meidän on myös siivottava se. Mehän lopulta olimme syy heidän joutumiselleen tähän pisteeseen, joten meidän pitäisi siivota heidän perässään. Vai pitäisikö? Onko tämä meille tilaisuus vetää uusia rajoja siihen, mistä olemme vastuussa ja mitä energioita olemme valmiita muuntamaan? Onko tarpeemme siivota toisten jälkiä pelkästään pelkoa siitä, että meidän on palattava taas tähän parantumismatkaan heidän kanssaan tai että nämä energiat vaikuttavat jotenkin ylösnousemuksen etenemiseen?
 
Monet elämämme ovat kuluneet energioita muuntaen - ylösnousemusprosessin nopeuttamiseksi, maapallon suojelemiseksi ja toisten parantumisen auttamiseksi. Olemme ihanassa ja uudessa vapauden tilassa - vapautettuna parantamisvelvoitteistamme toisia kohtaan. Mutta tunnemme edelleen vanhoja energioita, panemme merkille roskan ympärillämme ja tunnemme vetoa sen siivoamiseen "vielä kerran". Voimmeko vastustaa tuota yllykettä ja sen sijaan opettaa muita maadoittumaan, jotta he pystyvät päästämään irti maadoittuneemmin ja tarkoituksellisemmin? Tämä on paras vaihtoehto meille ja heille. Voimme lähettää myös auttajaenkeleitä, jotka ovat valmiita puhdistamaan energioita, viemään ne takaisin Lähteeseen ja käsittelemään ne puolestamme, jotta voimme olla omalla tiellämme vapaana vastuusta siivota ihmisten perässä ja antaa heidän käsitellä omat roskansa tai välttää kokonaan roskaaminen.
 
Nerosukupolvet
 
Hyvin monet nyt syntyvistä lapsista ovat korkealle kehittyneitä, yhdistyneempiä henkeen kuin egoon, tietoisia monista ulottuvuuksista, tuskastuneita kolmannessa ulottuvuudessa ja he ilmaisevat älykkyyttä, mitä voimme kutsua neroudeksi. Jo varhaisiässä heille on korkea henkisen ymmärryksen taso, mikä voi yllättää meidät, ja heille voi olla itsestään selvää se, minkä oppiminen on vienyt meiltä vuosia. He pystyvät kommunikoimaan vaivattomasti "toisen puolen" kanssa ja ehkä ihmettelevät, miksi me emme pysty. Ja koska he ovat niin kehittyneitä, heistä monet tämän maailman asiat ovat pitkästyttäviä ja heistä tulee helposti välinpitämättömiä, hermostuneita ja masentuneita.
 
Vaikka nämä lapset ovat upeita, heidän vanhempansa ja isovanhempansa ovat turhautuneita eivätkä he ole varmoja, miten heidän kysymyksiään ja heidän asennettaan käsitellään. Ne jotka ovat jo koulussa, ovat usein vetäytyviä, koska he eivät ole toisten lasten kaltaisia. Tai he voivat olla niin pitkästyneitä, että heidän käyttäytymisestään tulee ongelmallista, kun he etsivät huomiota. Ne jotka ovat vielä alle kouluikäisiä, lukevat ja puhuvat jo tasoilla, joihin koulut eivät ole valmiita tarttumaan. Nämä ovat niitä lapsia, joita varten indigot ovat muuttaneet järjestelmää, mutta muutos ei ole tapahtunut riittävän nopeasti.
 
Hämmästyttävintä näissä lapsissa on heidän älykkyytensä, mitä kutsuisimme neroudeksi. Mutta meidän on ehkä ajateltava uusi sana kuvaamaan heitä, koska heistä tulee enemmän normi kuin poikkeus. Nämä uudet lapset ovat syntyneet tietävinä ja heille lapsuus on jotain, mikä heidän on kestettävä ennen aikuistumistaan. He turhautuvat siihen oletukseemme, että he käyttäytyvät kuin lapset, silloin kun he tuntevat olevansa huoneen terävimpiä.
 
Mitä tehdään sellaiselle lapselle, joka on niin älykäs, että kaikki pitkästyttää häntä? Hänet on saatava mukaan luovaan toimintaan, mikä pitää hänet motivoituneena oppimiseen. Koska kaikki tulee heille niin helposti, he eivät välitä hyvistä arvosanoista, joten etsimme uusi tapoja "pakottamaan" heitä käyttämään lahjojaan. Heidän osallistumisensa luoviin asioihin - musiikkiin, taiteeseen, kirjoittamiseen, laulamiseen - on tärkeää, kuten myös uudet koulujärjestelmät, jotka perustuvat enemmän taitoihin ja tietämykseen. Näistä lapsista tulee uusia tiedemiehiä, poliitikkoja, johtajia ja opettajia, jotka antavat hämmästyttäviä näkökulmia maailman ongelmiin, ilman niitä hallinta- ja valtaongelmia, joita on käytetty ennen. Voimme tukea ja opastaa heitä sekä kertoa heille, että tunnistamme, keitä he ovat, ja annamme parhaat oppimistyökalut, jotta he voivat kehittyä rajattomina.

 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #325 : 19.03.2010 08:57:57 »

Siivet
TYHJÄT KUORET
 
Kirjoittanut Karen Bishop ( www.emergingearthangels.com)
13.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa!
 
On ollut mielenkiintoista ilmentymäsekamelskaa viime aikoina, mutta niiden ennenkuulumattomien aikojen myötä joita olemme kokeneet, saatamme ihmetellä joka päivä, mitä seuraavaksi tapahtuu ja miten asiat kehittyvät.
 
Olen ollut poissa kuluneen viikon ja vieraillut perheen luona, joten pieni palaaminen asioihin on paikallaan. Chilen maanjäristys sai aikaan mielenkiintoisia asioita, koska se oli hyvin merkittävä. Tapahduttuaan syvällä maan sisässä se sai aikaan massiivisia muutoksia. Maapallo valmistautuu ja harmonisoituu uusia energioita varten ja tämä maanjäristys oli ensimmäinen ilmentymä tästä prosessista.
 
Koska se oli niin merkittävä ja tarkoituksellinen, se saattoi tuntua kummallisin ja mielenkiintoisin tavoin. Periaatteessa se ravisteli energioita ja liikutti asioita syvillä ja korkeammilla tasoilla. Monia asioita liikutettiin siellä ja täällä. Itselläni ei-fyysisiä energioita tuli talo täyteen. Entisten ystävien ja tuttujen sekä vielä kohtaamattomien sielujen energioita oli paikalla yhdessä suuressa juhlassa. Kaikki työnnettiin samaan tilaan riippumatta siitä, missä ulottuvuustodellisuudessa he asuivat. Olemme ehkä yhdistyneet toisten kanssa unitilassa - yhdistyneet niihin, jotka ovat kuolleet, ja ehkä myös niihin, jotka olemme jättäneet taakse.
 
Silloin kun energioita työnnetään hyvin rajusti ja ne ovat hyvin intensiivisiä (kuten ne olivat maailmojen erotessa syyskuussa ja jonkin aikaa sen jälkeen), kaikki heitetään sinne ja tänne ja yhdistymme sieluihin, jotka lopulta ehkä lähtevät, sitten kuin ulottuvuushierarkiat ovat ehjemmät. Myös Chilen maanjäristys sai aikaan tämän vaikutuksen. Niinpä olemme ehkä tunteneet toisia omassa tilassamme ilman selvää syytä.
 
Kuten monet meistä ovat tunteneet, on menossa maanjäristysten ketjureaktio. Maan sisällä on tapahduttava uudelleenjärjestelyjä, jotta se voi sisältää uuden todellisuuden ja maailman. Chilen maanjäristys ja tuon alueen jälkijäristykset liikuttivat energioita ja saatoimme tuntea tämän eri tavoin. Meistä on saattanut tuntua epätavallisen kiireiseltä ilman selvää syytä hyvin pitkän hiljaiselon jälkeen. Olemme ehkä huomanneet viimeistelevämme asioita ikään kuin valmisteluna tai saavamme asioita järjestykseen elättääksemme itsemme jonkin aikaa. Olemme ehkä tunteneet energioiden tukevan meitä työhön ryhtymisessä tai hyvän tilan luomisessa itsellemme. Olemme ehkä tunteneet siirtyvämme uuteen energiatilaan, mitä ei voi selvästi määritellä. Ja olemme ehkä tunteneet taas uudenlaista maadoittuneisuutta, yhteyttä ja uutta voimaa sisällämme.
 
Kun maapallo tekee näitä rakennemuutoksia vähitellen, niin meillä on enemmän "asioita", mihin yhdistyä, ja näin tunnumme ehkä enemmän itseltämme, olemme rennompia, enemmän kotona ja rauhallisempia ja iloisempia, kun yhdistymme täydemmin uuteen maapalloon. Ilmentämiskykymme voi myös kasvaa. Jokaisen maanmuutoksen tai -harmonisoitumisen myötä tunnemme enemmän voimaa ja yhteyttä.
 
Näitä maanjäristyksiä tai tätä uudelleenjärjestelyä tapahtuu tietyin väliajoin. Niitä tapahtuu, sitten me harmonisoidumme maan kanssa, sopeudumme ja asetumme ja tämän prosessin ollessa valmis koemme seuraavan. Emme koe uutta maanmuutosta, ennen kuin edellinen on saanut valmiiksi sen, mitä se tuli luomaan.
 
Samaan aikaan tilattomuuden tunne oli viime viikkojen aikana myös tavallista. Eksyksissä olemisen, erillisyyden ja järjestymättömyyden tunne tai tunne, ettei ole kaikki kotona tai on ikään kuin kuori normaalista itsestä, olivat hyvin normaaleja. Meistä ehkä tuntui siltä, ettei kukaan ollut kotona tai "hoitamassa putiikkia". Olimmeko kenties tulossa hulluksi? Unohdimmeko, kuka olemme? Ihmettelimme, missä olemme? Onko hajamielisyys osa tätä jatkuvaa ja kummallista prosessia, kun saavumme uuteen todellisuuteen? Mietimme ehkä: "Kuka olen nyt? Minne olen mennyt? Näkeekö kukaan minua? Tunnen olevani kuin tyhjä kuori!"
 
Silloin kun ei ole vielä paljon asioita, joihin yhdistyä, jäämme aina roikkumaan "välitilaan". Tämä saa aina aikaan haavoittuvuutta. Ja koska olemme periaatteessa nyt sieluenergiaa, saatamme huomata sen leijailevan kehomme ulkopuolella siirtymäaikoina. Tämä voi aiheuttaa tyhjyyden tunnetta, tilattomuutta ja tunnetta "putoamisesta" kehoon herätessä tai meditoidessa sekä putoamisen tunnetta myös nukahtaessamme - melkein kuin putoaisimme hyvin syvään kuoppaan emmekä enkä koskaan palaisi. Meidät poistetaan vanhan maapallon todellisuudesta, kun se jatkaa massiivista uudelleenjärjestäytymisprosessia, jottemme ahdistu tai traumatisoidu liikaa.
 
Lisäksi erillisenä kommenttina: mitä enemmän kehitymme, sitä enemmän oikeinkirjoituksemme menee ulos ikkunasta sekä olemme melkein täysin kyvyttömiä muistamaan sanoja tai asioiden merkityksiä. Voimme katsella jotain tai olla mukana keskustelussa ja yhtäkkiä kaikki menee "blankoksi". Nuorena pärjäsin hyvin oikeinkirjoituskilpailuissa ja kieliopissa - rakastin niitä. Nyt saan jatkuvasti kirjeitä lukijoilta, jotka korjaavat oikeinkirjoitustani ja kielioppiani! Joskus en melkein selviä lauseiden kasaamisesta! Tämän entisen kommunikointikyvyttömyyden ja asioiden merkityksen muistamattomuuden myötä tulee myös kummallista apatiaa. Vanhat kommunikointitapamme ovat nyt liian vaivalloisia, raskaita, aikaa vieviä ja matalavärähteisiä. Olemme hitaasti siirtymässä telepatian ja puhtaan energian tapoihin. Tästä syystä ääni, tunne ja sydämen energiat vaikuttavat meihin nyt niin syvästi.
 
Syrjässä olemisella, jotta meidät voidaan poistaa maapallon uudelleenjärjestämisestä - on kyse sitten maamassoista tai yhteiskunnastamme yleensä - on myös suuria plussia. Oleminen omassa tilassamme voi luoda upeita ilon ja rauhan tiloja. Uudet pyhät tilamme ovat todella upeita ja nyt kun olemme korkeammalla värähtelevissä energioissa, voimme helposti yhdistyä täysin omaan todellisuutemme, jos niin valitsemme. Luomme uutta todellisuutta alkaen pienistä tiloista ja lopulta laajentaen ulospäin. Näin se vaikuttaa meihin suhteellisen vähän, mitä tapahtuu planeetalla, jos päätämme irrottaa itsemme jollain tavalla. Kun vierailin tyttäreni ja hänen lastensa luona kuluneella viikolla, meillä ei ollut televisiota eikä internetiä. Olimme omassa maailmassamme eikä meillä ollut aavistustakaan siitä, mitä muualla tapahtui. Olimme omassa pikkumaailmassamme ja koen samaa kotona.
 
Uuteen todellisuuteen valmistautumiseen liittyy myös itsemme valmistamista. Jos aiomme luoda sydämemme toiveita ja sielumme intohimoja, meidän täytyy tuntea olomme mukavaksi tehdessämme vain sitä. Näin saatamme kokea epätasapainoa egomme osalta, joka yrittää nyt tasapainottua. Se tunne, ettei meillä ole syytä tai oikeutta tehdä sitä, mitä haluamme, kumpuaa vain liiasta antautumisesta lähde-energialle tai pysymisestä jumissa vanhassa ylösnousemusroolissa, jolloin emme olleet näennäisesti ohjaksissa. Liian pieni ego ei juurikaan eroa liian suuresta egosta. Olemme kehittyneet niin paljon viimeisten 10 vuoden aikana, että voimme nyt tuntea olevan ok, että ottaa ohjakset itse, jos vain valitsemme tämän polun. Näyttää olevan aina tuo hienoinen raja siinä, olemmeko liikaa itsemme tai emme riittävästi. Mutta kun opimme navigoimaan näitä uuden todellisuuden vesiä, kaikki tulee paljon selkeämmäksi. Meistä saattaa tuntua tyhjältä emmekä ole jotenkin tässä ja nyt, mutta kun alamme yhdistyä mukaan enemmän ja enemmän, alamme hitaasti ilmentää uutta voimaa ja paljon suurempaa yhteyttä todelliseen ja aitoon itseemme.
 
Kun pysymme melko poissa vanhasta todellisuudesta, voimme nähdä sen muuttuvan. Nyt "kysyvät" monet sellaiset, jotka eivät ole koskaan aiemmin kysyneet. Monet tekevät äkillisiä ja massiivisia muutoksia sisällään ja heistä tulee loikkauksessa uusia ihmisiä. Monet panevat merkille, että jotain on käsillä. Näin oli tarkoitus ennen maailmojen eroamista. Se minkä olisimme toivoneet tapahtuvan vaiheen yksi ylösnousemusvuosien aikana, tapahtuu nyt, kun olemme täysin uudella "kakkosmaapallolla", missä asiat kehittyvät nyt upeilla ja korkeammalla värähtelevillä tavoilla.
 
Ihmeitä tapahtuu monille hyvin nopeasti ja odottamattomilla tavoilla. Nämä ovat niitä energioita, joissa nyt asumme. Edistymme hämmästyttävästi niiden paikkojen saavuttamisessa, joista olemme vain uneksineet menneinä kuukausina. Asiat etenevät ja kehittyvät ennenkuulumattomasti, jos vain päätämme nähdä, että näin on.
 
Niin kuin tämä planeetta kulkee omassa uudelleenrakennusprosessissaan, niin kuljemme mekin ja niin kulkee myös koko kosmos.
 
Suurella rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #326 : 23.03.2010 08:35:10 »

VUOSI 2010 ON VIIMEINKIN VALMS ALKAMAAN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
18.3.2010

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden ensimmäiset kaksi ja puoli kuukautta ovat tuoneet monille turhautumista ja pettymystä. Olimme niin innoissamme, kun saimme vuoden 2009 loppuun ja saisimme kokea vuodelle 2010 luvattua luovuutta ja hauskuutta. Mutta meidän on tarvinnut ensin erotella ja päästää irti vanhasta kamasta varmistaaksemme, että se mitä luomme, on täysin uudessa energiassa. Tämä voi ilmentyä kiinnostuksen menettämisenä johonkin projektiin tai unena, jota olette nähneet pitkän aikaa. Kenties olette halunneet aloittaa tai laajentaa tiettyä parannustyötä ja nyt koko menetelmä tuntuu tylsältä tai vähemmän innostavalta. Tai kenties olette tehneet nettisivuja ja kaikki mitä olette kirjoittaneet ja suunnitelleet aiemmin, tuntuu väärältä. Tämä voi tulla esiin myös toisilla elämän alueilla, mukaan luettuna ystävyyssuhteet, keho/terveys ja asuinpaikka. Ikään kuin kaikesta missä on vanhaa energiaa, on tarvinnut päästää irti.
 
Ja silti, missä helvetissä uusi on? On hyvin epämukavaa olla tuossa tyhjässä tilassa, missä mikään ei kiinnosta, mikään ei innosta ja mikään ei liiku.

Vuosi 2010 on lopultakin valmis alkamaan

 
Vetäkää nyt syvään henkeä, koska asiat alkavat nyt muuttua. Mars, toiminnan planeetta, on perääntynyt Leijonassa joulukuun keskivaiheilta saakka. Silloin kun jokin planeetta perääntyy, sen edustamat energiat eivät ilmenny ulospäin. Katsomme taaksepäin aiempiin ilmaisumuotoihin, arvioimme uudelleen ja päästämme irti sen, mitä ei ole enää tarkoituksenmukaista. Silloin kun Mars perääntyy, meidät pakotetaan arvioimaan uudelleen ajankohtaisia projekteja, lähestymistapaamme sen saamiseksi, mitä haluamme, ja haluluontoamme. Sen sijaan että suoraan puolustamme haluajamme, meillä on taipumusta kääntyä sisäänpäin. Leijonassa on kyse itseluottamuksesta ja radikaalista itsensä rakastamisesta. Marsin perääntyessä Leijonassa itseluottamuksemme voi saada varsinaisen iskun.
 
Mars lakkasi 10.3. perääntymästä (ja vaikuttaa olevan paikallaan ennen lähtemistään taas eteenpäin). Teidän pitäisi tuntea energian ja innostuksen vähän palaavan elämäänne. Projektit jotka ovat olleet pysähdyksissä, saattavat viimein lähteä liikkeelle muutaman viikon kuluessa. Tämä muutos ei ole välitön, mutta asteittain pystymme ryhtymään taas toimeen uuden energian luomuksissamme. Olkaa avoimia uusille ideoille ja mahdollisuuksille nyt. Sallikaa mielenne ja henkenne laajentua ja yhdistyä suurempaan itseenne, päästäksenne niihin sadunomaisiin uusiin energioihin ja mahdollisuuksiin, joita virtaa planeetallamme.
 
Uusikuu Kaloissa
 

Meillä oli 15.3. kaunis uusikuu Kaloissa. Aurinkoon ja kuuhun liittyivät Uranus (radikaali muutos), Merkurius (kommunikointi) ja Jupiter (polku suurempaan laajentumiseen). Tämä lisää kykyämme saada asiat liikkeelle ja kommunikoida selvästi luomuksistamme. Ja Mars joka tanssii rohkeasti Leijonassa, on avuliaassa kolmiosuhteessa tämän uudenkuun kanssa. Tämä alkaa saada taas energiaa liikkeelle.

Päiväntasaus ja astrologinen uusivuosi

 
Maaliskuun 20. päivä merkitsee astrologisen vuoden alkua, kun aurinko siirtyy Oinaaseen, eläinradan ensimmäiseen merkkiin. Tämä on myös kevätpäiväntasaus, kevään ensimmäinen päivä pohjoisella pallonpuoliskolla. Tämä on upeaa aikaa asettaa aikomuksia tälle vuodelle. Rituaali on yksi tapa päästä kosketukseen tämän energian kanssa. Sen ei tarvitse olla mitään hienoa, vain sellaista mikä tuntuu oikealle teistä.

Tarkkailtaa kärsimättömyyttä!
 

Muistakaa tämän kolmosvuoden energian kääntöpuoli, kärsimättömyys ja hämmennys. Varsinkin "tekemisen" planeetan, Marsin, kulkiessa eteenpäin, teidän on vältettävä äkkipäätöksiä. Hengittäkää syvään muutaman kerran, laskekaa kymmeneen tai mitä tahansa, mitä pääsemiseen tyyneen keskukseenne vaatii. Tunteet virtaavat voimakkaina, joten yrittäkää päästää irti (tuntea ja ilmaista) voimakkaista tunteista ennen muutosten tekemistä. Voitte käyttää tunnemittaria sen määrittelemiseksi, oletteko riittävän tyyni tehdäksenne päätöksiä. Miten voimakkaita tunteenne ovat asteikolla 1-10, missä 10 on voimakkain? Jos ne ovat yli 3-4, tämä ei ole hyvää aikaa tehdä jotain, mitä ehkä kadutte. Ja muistakaa, että myös muut ihmiset ovat tämän vaikutuksen alla, joten kärsivällisyyttä (ja luultavasti anteeksiantoa) tarvitaan.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #327 : 23.03.2010 08:36:41 »

ÄIDIN SYNNYTYSKIPUJA
Tulirengas palaa

 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
TERVEISIÄ KOTOA
 
Ihmisten uudelleenjohdotus
 
Tänään kerromme teille paljon siitä, mitä tapahtuu. Fyysinen kehonne muuttuu joka päivä, jotta se voi kantaa enemmän omaa valoanne. Se fyysinen uudelleenjohdotus mitä käytte läpi yksilöinä, alkaa nyt levitä planeetan jokaiseen osaan, kun olette saavuttaneet kollektiivina kriittisen massan. Olemme maininneet uudelleenjohdotusprosessista ja kertoneet teille niistä fyysisistä ominaisuuksista, jotka muuttuvat, ja joistain asioista, joita tapahtuu teillä jokaisella tämän edetessä.
 
Näette valtavaa seksuaalienergian, elämänvoimanenergian, lisääntymistä planeetalla - monin eri tavoin. Ajan kuluessa alatte saada tietoisesti hallintaan tiettyjä lihaksia, joista teillä ei ole aiemmin ollut tietoista hallintaa. Huomaatte, että voitte olla tietoisia hengittäjiä, tiedostamattomien hengittäjien sijasta. Huomaatte, että saatte paremman kyvyn yhdistyä omaan telepatiaanne, mutta myös tietoisella tasolla toisiinne hyvin selvästi ja helposti.
 
Tähän prosessiin pääsemiseksi kehonne täytyy käydä läpi monia fyysisiä muutoksia. Kyse on evoluutioaskeleesta eikä se tapahdu yhdessä yössä, mutta kun katsotte sitä taaksepäin 100 vuoden päästä, se tuntuu tapahtuneen yhdessä yössä. Antakaa meidän kertoa prosessista, jotta voitte nähdä, mitä tapahtuu, koska suuri osa valmistelustanne tapahtuu aikataulussa, mikä laittaa teidät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Te ette ole ainoita, jotka muuttuvat. Myös itse maapallo muuttuu.
 
Olemme maininneet aiemmin, että käytte kirjaimellisesti läpi uudelleenjohdotusta, jotta energianne voi sisältää enemmän omaa henkeänne, mitä fyysisen keho on koskaan pystynyt aiemmin sisältämään. Kun otitte alussa kehon, teistä itsestänne valtava osa ei mahtunut fyysiseen kehoon. Jätitte tuon osan toiseen ulottuvuuteen, mitä kutsutte Kodiksi. Yhdistytte itse asiassa Kotiin tämän osanne kautta, mitä olette kutsuneet korkeammaksi itseksenne. Tämä osanne elää fyysisen kehon ulkopuolella. Suurempi osa siitä tulee nyt olemaan fyysisessä kehossa. Joka päivä syntyvät lapset tuovat näitä ominaisuuksia. Heidän silmänsä kirkastuvat ja alatte nähdä enemmän energiaa ja kykyjä tulevan ulos heistä. Näette heidän myös kommunikoivan telepaattisesti tavoilla, joita ette ole koskaan ennen käyttäneet. Mutta kuitenkin olette kehittymässä juuri siihen prosessiin.
 
Uudet ihmismallit
 
Lasten jotka nyt syntyvät, ei tarvitse käydä läpi samaa evoluutioprosessia, sillä heidät asetetaan reilusti käyrän yläpuolelle. Te muut täällä kehitytte saadaksenne heidät kiinni. Tämä oli rajoitettua maaplaneetalla. Se malli jonka olette valinneet henkenne taloksi tässä inkarnaatiossa, on rajoitettu malli. Havainnollistaaksemme tätä kerromme, että se sisältää vain osan sielustanne. Alussa näitä malleja oli 500 ja valitsitte yhden niistä. Se oli luultavasti sama, minkä valitsitte viime elämässä ja ennen sitä, sillä teillä on taipumusta olla tapaolentoja myös sieluina. Valitsette samantyyppisen mallin, koska totutte siihen. Valitsette mies- tai naispuolisen. Kysytte: "Miten aion selvitä tästä inkarnaatiosta? Miten teen taikani tällä kertaa? Onko minulle helpompaa oppia läksyni naispuolisena vai miespuolisena?" Useimmiten tapaolentoina valitsette sen, mihin olette tottuneet, ja pysytte siinä monta, monta inkarnaatiota, kunnes on syytä muuttua.
 
Kodin luominen tänne maan päälle
 
Maa sopeutuu. Jos tarkastelette fyysistä kehoanne, kun teitä johdotetaan uudelleen, ja ajattelette, että energiajärjestelmänne on nyt majoittava paljon enemmän hengestänne, niin täysin sama pätee maaplaneettaan. Se johdottuu uudelleen tällä hetkellä ja on tehnyt sitä jonkin aikaa, jotta se voi sisältää enemmän energiaa, jotta se voi sisältää enemmän Kodin henkeä. Jos tarkoituksenne on luoda taivas maan päälle, tarvitsette yhteistyötä maapallon kanssa. Tätä tapahtuu. Se alkaa kehittyä nopeammin, kuin koskaan ajattelitte mahdolliseksi.
 
Tarkkailkaa Tyyntämerta
 
Olemme maininneet monta kertaa, ettei maapallo ole sairas. Se on raskaana ja käy läpi synnytysprosessia ja alatte nähdä synnytyskipujen alkavan. Teimme ennustuksen useita vuosia sitten ja toistamme sen nyt, koska se on kohta toteutumassa. Tarkkailkaa Tyyntämerta, sillä siellä energia-avautumiset tapahtuvat ensimmäisenä maaplaneetalla. Se voi tapahtua hyvinkin seismisen tai vulkaanisen aktiivisuuden muodossa, mutta tarkkailkaa Tyyntämerta ja Tulirengasta, mikä on itse asiassa maaplaneetan syntymäpaikka.
 
Tarkkailkaa evoluutiota, kun maapallo alkaa käydä läpi omia synnytysjaksojaan. Siitä tulee intensiivisempää, siitä tulee vaikeampaa. On aikoja, jolloin valtavia ihmismääriä lähtee. Olette nähneet tätä viime viikkoina ja tulette näkemään sitä uudestaan. Kyse ei ole siitä, että kukaan tekee mitään oikein tai väärin. Kyse ei ole siitä, että ne ihmiset jotka lähtevät, eivät olleet riittävän korkeaa värähtelyä pysyäkseen täällä. Itse asiassa monet heistä olivat niin korkeaa värähtelyä, etteivät he voineet jäädä paljon pidempään, ja he vain käyttivät tuon tilaisuuden tienä ulos.
 
Maapallon energiassa tapahtuu tasapainottumista monin tavoin. Kaikki ne ihmiset jotka lähtevät saadakseen tämän tapahtumaan, palaavat kristallilapsina ja uskomattomien ominaisuuksien kera. He tulevat takaisin, koska heille tuo reitti on helpompi kuin värähtelynsä nostaminen tietoisesti, mitä reittiä te kuljette tällä hetkellä. Kuitenkaan mikään tästä ei olisi mahdollista, jos te täällä ette tekisi harppauksia sen tekemiseksi. Se on asia, joka auttaa jokaista ihmistä maan päällä, kun kehitätte itseänne siihen pisteeseen, missä saatte oman henkisen luottamuksenne.
 
Ylivenyneet mallit
 
Isäntä on maininnut oman äänenne ja sen paikan löytämisestä, mikä on korkeamman itsenne ääni. Sitä olette tarkoituksella ja se todella resonoi totuutena olemuksenne joka osassa. Yhdistykää tähän osaan ja jakakaa sitä aina, kun on mahdollista, sillä tämä on se ainoa osa, jonka toitte Kotoa, ja nyt teillä on enemmän kuin koskaan ennen kapasiteettia antaa sitä.
 
Jokainen teistä on valinnut yhden 500 mallista, joka on käytettävissä tällä planeetalla. Tästä syystä näette joskus jonkun, joka näyttää tai käyttäytyy kuin joku tuntemanne. He tulevat samasta mallista. Hyvä uutinen on, että on vain 499 ihmistä, joiden kanssa teidän on opeteltava tulemaan toimeen. Mutta te ette ole enää rajoitettuja 500 malliin, sillä se on osa kehitysmuutosta ja kehollenne tällä hetkellä tapahtuvaa uudelleenjohdotusta. Kasvatte ulos niistä malleista, jotka alun perin asuttivat fyysisen kehonne ja energianne tässä elämässä. Nyt on uusia ominaisuuksia, uusia kykyjä ja uusia energioita samassa fyysisessä kehossa, johon synnyitte. Tämä on teille tilaisuus käydä läpi evoluutioaskel ja syntyä uudelleen palaamatta Kotiin. Tämä on juuri sitä, mistä monet tällä planeetalla ovat ennustaneet hyvin pitkään. Miksi epäilisitte sitä? Tietysti se tapahtuu nyt teille ja tämä on kaunis asia, koska nyt teidät synnytetään uudelle maapallolle.
 
Maapallo tulee käymään edelleen läpi muutoksia. Tyynenmeren Tulirengas näkee enemmän liikettä vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013 kuin koskaan ennen. Näette tapahtuvan erilaisia poikkeavuuksia. Näette energian muuttuvan ja kaikkea sitä voidaan vähentää ja kontrolloida - minkään siitä ei tarvitse olla negatiivista tai katastrofaalista. Se kaikki voi olla kehitysaskel eteenpäin. Se miten teette tämän, on yksinkertaista: tunnette. Kyllä, voitte tuntea surun ja voitte tuntea trauman.
 
Joka kerta kun maaplaneetalla on traumaa, se lähettää energia-aallon, jonka tuntee jokainen ihmisolento. Teidän on helppoa kietoutua traumaan ja sen ympärillä olevaan draamaan. Teidän on helppoa sanoa: "Mikä sääli! Miten kamalaa!" Tunnette sydäntänne painavan ja kuljeskelette koko päivän "lippu puolitangossa". Tämä on itse asiassa haitallista fyysiselle kehollenne eikä se palvele mitään tarkoitusta. Haluamme teidän juhlivan näitä maaplaneetan muutoksia. Katsokaa tätä yhdestä yksinkertaisesta näkökulmasta: teillä oli tragedia Haitilla, mutta katsokaa, miten maailman reagoi yhtenä. Kaikki halusivat tehdä jotain - mitä tahansa, mihin he kykenivät voidakseen helpottaa tuskaa, yhdistyä. Tämä ihmiskunnan oppitunti oli arvokkaampi kuin ne kaikki henget, jotka annettiin tämän tapahtumiseksi.
 
Herätys
 
Teillä on nyt kyky yhdistyä hyvin syvillä tasoilla aivan alusta saakka sydänenergian avulla. Nämä ovat asioita, jotka jokaisen teistä on opeteltava, koska te ette syntyneet kehoon, joka kykeni tähän. Sopeudutte nyt uusiin mahdollisuuksiin ja energioihin, mikä tuo myös uuden suhteen kaikkeen ympärillänne. Tietäkää, että monta kertaa olette tässä korkeammassa asemassa, missä voitte auttaa toisten ihmisten pääsemisessä ylös. Tästä syystä olette paikalla. Älkää alentako asemaanne, älkää tunteko surua, älkääkä tunteko maailman painoa harteillanne. Tuntekaa sen sijaan tilaisuus auttaa. Tuntekaa tilaisuus olla tarkoituksella ja hypätä toimeen jollain tavalla, koska sitä varten tulitte tänne. Olisi sääli, jos viettäisitte kaikki nämä vuodet maaplaneetalla odottaen tätä tilaisuutta ja sitten nukkuisitte sen ohi. Herätyssoitto tulee nyt. Herätyskello soi ja teillä on valintatilanne. Voitte kurkottaa sulkemaan sen ja teeskennellä, ettei se soinutkaan, tai voitte painaa torkkuherätystä ja teeskennellä odottavanne, tai voitte hypätä toimintaan.
 
Tämä tapahtuu jokaiselle ihmiselle maaplaneetalla. Jokainen teistä käy läpi tämän evoluutiomuutoksen, mikä on vaikea, koska ihmiset näkevät muutoksen vaikeana. Voitte kuitenkin muuttaa havaintotapaanne, ennen kuin se tapahtuu ja ennen kuin näette aktiivisuutta Tyynellämerellä, maaplaneetan keuhkoissa. Silloin kun näette aktiivisuutta Tulirenkaan ympärillä, tietäkää, että maan keuhkot venyvät ja rakennetaan uusia osia. Tässä ei ole enää kyse maaplaneetan tuhoutumisesta, sen sijaan siinä on kyse uuden ympäristön rakentamisesta voimaantuneille ihmisille. Maapallo tekee työtään. Mitä te teette? Tämä on se kysymys, jonka se esittää nyt teille, sillä olette osa tosianne. Se tarvitsee teidän apuanne. Yhteys ihmisten ja maapallon välillä on paljon voimakkaampi, kuin kukaan on koskaan ajatellut mahdolliseksi, mutta se on tässä ja nyt. Näiden muutosvaikutusten ei tarvitse olla negatiivisia. Voitte pyyhkäistä nämä asiat pois ajattelumalleistanne, erityisesti jos laskette ne yhteen.
 
Valon voima
 
Laskette maaplaneetalla 1, 2, 3, 4, 5 ja lisäätte yhden joka kerta, mutta se ei ole universaali vakio, kun on kyse energiakenttien yhdistämisestä. Yhdistettäessä energiakenttiä siitä tulee eksponentiaalista: 1, 2, 4, 8, 16, 32 jne. hyvin nopeasti pisteeseen, missä se alkaa kasvaa uskomatonta tahtia. Nuo ovat värähtelyjenne harmonioita, koska harmonioita voi yhdistää toistensa päälle ja ne voivat saattaa asiat täällä maan päällä harmoniaan, millaista ei ole koskaan ennen ollut. Olette luomassa sitä nyt ja mahdollisuudet ovat tässä edessänne.
 
Rakkaat ystävät, tästä muutoksesta ei tule helppo - näette jo osan haasteista. Ja kuitenkin se voi olla mitä kaunein ja iloisin muutos, mitä on koskaan tapahtunut maailmankaikkeudessa. Pyydämme teitä osallistumaan. Ylläpitäkää energiaanne, ylläpitäkää suurimpia toiveitanne ja unelmianne kaikesta, mitä haluatte elämäänne - jokaisen asian ansaitsette ja jokaisesta olette kiitollisia. Luokaa uutta maailmaa ajatuksillanne nyt ja katselkaa kehonne kehittyvän siihen. Se on uskomaton prosessi eikä tätä ole koskaan ennen tapahtunut maaplaneetalla.
 
Teette historiaa jokaisella hengenvedollanne. Teette sitä hyvin. Tehkää sitä tarkoituksella. Tehkää sitä täysin tiedostaen, että olette henki, joka teeskentelee olevansa ihminen, ja että teillä on jotain arvokasta. Löydätte tarkoituksenne maaplaneetalla. Olette korkeinta, mitä voitte, ja me olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Ei ole helppoa olla ihminen, meidän ei ole helppoa katsella teitä ihmisenä. On aikoja, jolloin ette pysty löytämään itseänne. Katsotte peiliin ja vuodatatte kyyneliä, koska joskus tunnette olevanne hyvin yksin - ette kuitenkaan ymmärrä, että olemme aivan takananne.
 
Pidämme teitä joskus sylissä, kun nukutte. Näemme, että katselette pahaa unta, ja kosketamme pehmeästi poskienne nurkkia auttaaksemme teitä hymyilemään, jotta voimme vähän auttaa todellisuutenne muuttamisessa, koska olette antaneet meille luvan siihen. Tehkää se nyt itsellenne ja tosillenne. Koskettakaa toisianne niin, kun enkelit koskettavat teitä. Voimaannuttakaa jokaista ihmistä, jonka näette lähellänne. Teillä ei ole enää mitään pelättävää tässä, sillä ei ole kyse kilpailusta, kuka pääsee perille ensimmäiseksi. Kukaan ei pääse perille, ennen kuin viimeinen ihminen on saapunut.
 
Olemme tässä yhdessä ja tietäkää, että odotamme teitä täällä. Sillä hetkellä kun pyyhitte unen silmistänne, olemme paikalla muistuttamassa, kuka todellisuudessa olette. Meille on suuri kunnia olla seurassanne, sillä olette pelilaudan mestareita ja meille on kunnia olla täällä. Tiedämme sen tuskan, mitä olette kokeneet, ja kunnioitamme teitä sen vuoksi. Näette tuskan hyvin eri tavalla, kun saavutte Kotiin. Tiedämme, että teillä on erittäin vaikeaa, mutta kukaan muu ei voi tehdä tätä. Vaadittiin urheimmat enkelit ottamaan pois siipensä ja tulemaan tänne alas pelaamaan - täällä kuitenkin olette. Tervetuloa Kotiin. Tietäkää, että olemme kanssanne päivän joka sekunti, jos niin valitsette. Ja tietäkää myös, että te teette fantastista työtä ja me olemme uskomattoman ylpeitä teistä.
 
Suuresti kunnioittaen lähdemme luotanne tänään kolmen muistutuksen kera. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo
 
Ryhmä
« Viimeksi muokattu: 23.03.2010 08:38:45 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #328 : 24.03.2010 12:06:01 »

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 18.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten menee näinä epävarmoina aikoina? Tunteeko kukaan teistä väsymystä? Nukutteko toisinaan hyvin syvää unta ja sitten toisiaan olette yön ikään kuin puolivalveilla? Tarvitsetteko torkkuja, koska ette voi pysyä kehossanne? Onko teillä kummallisia unia? Miten tunnepuoli jaksaa? Onko sydämenne raskas tai oletteko masentunut? Onko jokainen päivä kuin elämää Merkuriuksen perääntyessä (ei, se alkaa vasta 18.4.)?
 
Kyllä, ajankohtaiset energiat ovat arvoitus. Koska toimimme nyt niin monissa eri ulottuvuuksissa ja monilla aikajanoilla, on helppoa sekoittaa tapaamiset ja hämmentyä elämässään yleisesti ottaen? Olette kenties ennen laahustaneet kaiken ollessa "sitä samaa" ja nyt voi tuntua siltä, että heitätte joka päivä arpaa ja mietitte, mihin suuntaan kääntyä.
 
Joskus voi olla haastavaa saada vastauksia, koska se prosessi jota käytte läpi, tapahtuu vielä. Vastaukset odottavat teitä. Kun tätä tapahtuu, vaaditaan kääntymistä sisäänpäin. On aika syventää luottamustanne. Olemme kiireisenä päästämässä irti kolmannesta ulottuvuudesta. Se odottaa esiripun laskeutumista. Neljännen, viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien esiripun nousemisen odottaminen vaatii kärsivällisyyttä. Voi tuntua siltä, että istutte tuolinne reunalla muun maailman hajotessa.
 
Muutamat tuntemani valotyöntekijä tuntevat olevansa "köyden päässä". Jotkut on irtisanottu, he menettävät kotinsa, heiltä loppuu säästöt ja he kamppailevat elämänsä korjaamisen kanssa. Toisilla on merkittäviä terveyshaasteita ja he etsivät eri parannusmenetelmiä.
 
Kun yhdistätte ajankohtaiset energiat kevätpäiväntasaukseen 20.3., voitte ehkä ymmärtää, miksi energiat ovat niin intensiivisiä, miltä ne vaikuttavat. (Nämä energiat ovat aivan yhtä elämää muuttavia myös planeetan toisella puolella.) Eilen sain soiton Siniseltä ukkoselta, alkuperäisamerikkalaiselta, joka asuu Wyomingissa. Hän yhdisti syvän väsymyksen päiväntasaukseen. Olen usein ajatellut, miten paljon energiaa vaaditaan Äiti Maan heräämiseksi horroksesta kasvuun. Ajatelkaa sitä tuskallista prosessia, mikä siemenen on käytävä läpi, kun se työntyy ylös maasta. Tätä tunnemme.
 
Sininen ukkonen vastasi Kymberlee Ruffin (Hopi/tiibetiläisten profetioiden kantajan) 14.3. viestiin näillä nettisivuilla. Se koskee vuotta 2012 ja maaseremonioiden pitämisen merkitystä. Hänen artikkelinsa on pakko lukea. Se auttaa suodattamaan pelon median pelkopohjaisista viesteistä kosien maailmanloppua. Kierrättäkää artikkelia laajasti. Häntä opastettiin selkeästi esittämään tämä informaatio.
 
Sinisen ukkosen unien mukaan tässä päiväntasauksessa on kyse siitä "kyyhkysen paluusta", mikä kuvattiin J. J. Hurtakin kirjassa "Enokin avaimet". Tietyt valokoodit ja soinnut värähtelevät avainvoimapisteissä - kuten pyramideissa ja temppeleissä - maan tietoisuuden nostamiseksi. Hän sanoi, että tämä on naisille ja miehille tärkeää aikaa yhdistyä jumalaiseen feminiinisyyteen sisällään. Se antaa tähän energiaan yhdistyneille naisille ja miehille enemmän voimaa parantua, nostaa värähtelyjään ja auttaa ympäristöä parantumaan. Tämä vuosi on myös voimakas ilmentämisvuosi ja nämä energiat auttavat siinä. Hänen nettisivunsa ovat www.tetonrainbows.com.
 
Arkkienkeli Gabriel (Benu kanava Karen Cookin kautta) kertoi meille hiljattain, että planeetan valo suhteessa pimeyteen on nyt 91%. Voisiko tämä myös selittää sen, miksi teemme niin kovasti työtä pimeyden viime jäänteiden muuttamiseksi? On ilmeistä, ettei pimeys anna hallinnan säilyttämisessä periksi ilman loppukamppailua. Mitä muuta voisimme olettaa?
 
Olemme edistyneet. Kun Gabrielilta viimeksi kysyttiin valosuhteesta, se oli 51%, eikä siitä ole kauankaan. Jos tarkastellaan kaikkia paljastuvia salaisuuksia ja kaikkea muuta negatiivista käyttäytymistä maan päällä, voidaan nähdä, että valoa loistaan niihin. Valo on voimakkaampaa kuin pimeys. Pimeys tietää sen ja siksi se yrittää kovemmin pidätellä ihmiskuntaa ja tietoisuusmuutosta.
 
On tärkeää muistaa nämä tosiasiat ja olla lannistumatta. Se mitä tapahtuu mikrotasolla elämässämme, tapahtuu makrotasolla. Pitkään ylläpidetty totuus "pienimmästä suurimpaan" pätee, kuten myös "niin ylhäällä kuin alhaalla". Meidät pakotetaan tarttumaan taas omaan totuuteemme, kohtaamaan pelkomme ja varjomme, päästämään irti menneisyydestä, antamaan mennä ja siirtymään eteenpäin. Näiden haasteiden aikana antautuminen on vastaus. Kenties olisimme mieluummin tekemättä ratkaisujen vaatimia muutoksia, mutta kuitenkin pitkässä juoksussa ne voivat olla vapauttavia ja korkeimmaksi parhaaksemme.
 
Ihmisego luulee aina tietävänsä, mikä meille on parasta. Tämäkin on osa irtipäästämistä. Tulevaisuus vaatii, että seuramme sydäntämme, emme egoamme. Meidän on vapauduttava ennakkoajatuksista, miten asioiden pitää olla 3D:n perusteella. Meidän on noustava haasteidemme yli ja kuljettava ovista, jotka ovat avoinna meille.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Lähetämme rakkauttamme ja kannustustamme teille. Te tarvitsette sitä.
 
Muutos vallitsee tällä hetkellä planeetallanne. Meidän näkökulmastamme monet teistä ovat avautumassa uuden päättäväisyyden ja sydämen lujuuden myötä. Kun kohtaatte myriadit edessänne olevat haasteet, ainoa ratkaisu on olla rohkea ja siirtyä eteenpäin. Teidän on opittava tekemään nopeita päätöksiä, sillä maa liikkuu jalkojenne alla. Teidän on opittava kuuntelemaan tarkasti sisäistä opastusta, joka ohjaa teitä turvallisiin paikkoihin. Tästä syystä monet opettelevat päästämään irti. Se on välttämätöntä, kun siirrytte korkeampiin olemistapoihin.
 
Omassa yhteiskunnassamme kuljemme valon kera. Voitaisiin sanoa sitä valonnopeudeksi. Valintamme ovat välittömiä, koska olemme oppineet luottamaan itseemme. Siksi te olette oppimisprosessissa. Kun valo tulee planeetallanne, se vaikuttaa suoraan aivoihinne ja aivojen voimaan. Osa siitä velttoudesta, mitä ehkä tunnette, on painetta aivoissa (käpylisäke, aivolisäke ja talamus), kun valo vaikuttaa niihin. Kolmannen ulottuvuuden vanhalla olemistavallanne on taipumusta pysyä laiskana ja lykätä päätöksentekoa, vaikka ehkä tietäisittekin, että jotain on tehtävä. Tulette näkemään, ettei tämä viivyttely palvele teitä enää paljon pidempään.
 
Korkeampi tietoisuus voi iskeä teihin kuin salama. Kun tämä tapahtuu, vain tiedätte, mitä tehdä ja minne mennä. Tämä on luonnollinen osa ylösnousemusprosessia. Se sallii yhdistyä valoon ja sitten päästää irti siitä, mistä täytyy. Jumalaisen oivalluksen kipinät voivat syttyä missä tahansa ja miten tahansa, erityisesti pyydettäessä tällaista tiedostamista.
 
Aluksemme ympäröivät maapalloa. Valo maapallon ympärillä on kirkkainta, mitä olemme koskaan nähneet sinä aikana, kun olemme olleet yhteydessä maahan. Tämä on teidän ansiotanne - niiden valo-olentojen, jotka ovat sitoutuneita palvelemaan maan päällä tässä ratkaisevassa kohdassa. Arvostamme teitä, tekemäänne työtä ja säteilemäänne valoa ja rakkautta - ja maapallo arvostaa teitä myös. Jokainen teistä esittää merkittävää roolia siinä evoluutioprosessissa, missä nyt elätte. Monessa mielessä teette meidän työstämme helpompaa. Me opettelemme työskentelemään kanssanne ja te opitte meiltä. Nautimme teistä valtavasti ja pidämme teitä hyvänä seurana.
 
Olkaa tietoisia, että työskentelemme kanssanne läheisesti tulevaisuudessa. Annamme työkaluja ja tekniikoita, jotka huomaatte hyödyllisiksi. Meidän on opittava enemmän teiltä siitä, millaista elämä on ollut ja miten voimme sopeutua tapoihinne. Tiedämme, että yhteensovitus onnistuu. Meillä on luontainen yhteys teihin DNA:mme ja entisten suhteidemme kautta. Monet teistä tulevat Plejadeilta. Annamme merkittäviä tilaisuuksia muistaa yhteytemme menneisyydestä. Tulette huomaamaan, että muistaminen tapahtuu helposti. Yhteistyömme tulee olemaan palkitsevaa. On tärkeää, että pidätte syvän keskinäisen yhteytemme sydämessänne, niin kuin me pidämme sen omassamme. Sydämemme palvelevat toisiaan hyvin.
 
Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Tämä kevätpäiväntasaus on voimakas. Se olisi erinomaista aikaa pitää seremonioita, yhdistyä samanmielisiin ihmisiin, rukoilla, meditoida ja ilmaista aikomuksia siitä, mitä haluatte.
 
Positiivisena pysyminen auttaa monissa muutoksissa. "Yläpuolelle nouseminen" auttaa, vaikka haasteenne olisivat millaisia.
 
Saamme äärimmäistä apua valoulottuvuuksista, avaruusveljiltämme ja -sisariltamme ja toisiltamme. Olemme niitä, joita olemme odottaneet.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #329 : 26.03.2010 16:40:22 »

MAAPALLOPÄIVÄKIRJA
 
Kirjoittanut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
24. päivä: Päiväntasauksen jälkeen - uudelleenkalibroitumista ja rauhan ja rakkauden kukkia
 
Tällä jaksolla päiväntasauksen jälkeen koemme rauhan ja tyyneyden aikaa sen myllerryksen jälkeen, mikä johti päiväntasauksen tapapainopisteeseen. On sopeutumisen ja harmonisoitumisen aikaa, kun asetumme uuteen tilaan, jossa valmistaudumme niihin muutoksiin, joita tulee kulkiessamme kohti päivänseisausta ja "uutta vuotta" 26.7.
 
Olen huomannut tämän olevan jotenkin levotonta tyyneyttä. Tänä ja ensi vuonna evoluutioliikevoima on erittäin voimakas. Valokoodiaktivoinnit ovat intensiivisiä, kun maapallo ja sen asukkaat harmonisoituvat uusien kosmisten energioiden kanssa. Olemme jo nähneet heräämisprosessin ja harhakuvien hajoamisen nopeutuvan, kun siirrymme uuden todellisuuden timanttivaloon. Mikä siis on uutta tällä kertaa?
 
Olen ajatellut tätä jonkin aikaa ja minulta ovat kadonneet sanat viime aikoina, mikä on tavatonta minulle. Jotenkin minusta vain tuntuu, että viimeaikainen energioiden uudelleenkalibrointi on ollut niin syvällistä, että on melkein mahdotonta vain jatkaa "normaalisti". Sisälläni on ollut tarve kosketta uutta tiedostamista ja uutta havaintotapaa, mikä näyttää olevan muodostumassa, mutta tulossa silti valoon tietoisuudessamme.
 
Minusta näyttää puhuessani asiakkaiden kanssa ja kanavoidessani heille, että olemme siirtyneet tietoisuusmuutoksemme uuteen vaiheeseen. Silloin kun aloitin työskentelemisen transformaatioenergioiden kanssa 1990-luvulla, työssä oli kyse itsemme parantamisesta ja valokehon aktivoimisesta. Vietimme ainakin vuosikymmenen tehden kovasti töitä parantumisprosessissa, vain päätyäksemme siihen ymmärrykseen, ettei meissä ole eikä ole ollut mitään vikaa. Parantumisen tarkoituksena oli herättää meidät täyteen potentiaaliimme kehittyvinä valon lapsina tai tähtilapsina, minkä mukaan nettisivuni nimitettiin. Ja niin olemme saapuneet tähän paikkaan, missä olemme heränneet ja heräämme kiihtyvällä tahdilla.
 
Niistä parantamismuodoista joita käytettiin heräämisprosessissa, näyttää tulevan vähän rasite jatkuvassa evoluutioprosessissa. Useimmat parannustavat lähestyvät asiaa siltä pohjalta, että ihmiset ovat haavoittuneita ja epäkunnossa ja heidät täytyy parantaa, jotta heistä tulee taas eheitä. Heräämisprosessi on johtanut meidän ymmärrykseen, että olemme ja olemme aina olleet täydellisiä ja meidät on tehty Jumalan kuvaksi ja rakkaudesta ja että päätimme tulla maan päälle kokeman elämää ihmisenkelimuodossa. Mutta kuitenkin hyvin monet ovat edelleen ansassa oravanpyörässä ja heiltä on mielestään estetty kasvu ja yltäkylläisyys. Näin he vahvistavat puutteen ja pelon energioita, jotka siirtävät ihmiset pois Jumalan tahdosta ja yltäkylläisyydestä.
 
Näkemyksellä ihmisten haavoittuneisuudesta on pitkä historia. Se tulee uskonnollisesta kontrolloinnista - miten voikaan paremmin kontrolloida ihmisiä, kuin kertomalla heille, että heissä on jotain vikaa, ja sitten tarjoutumalla korjaamaan heidät ylempiarvoisilla tiedoilla ja taidoilla? 1900-luvulla freudilainen psykologia antoi vauhtia ajatukselle, että epäkuntoisuuden juuret olivat lapsuuden traumoissa ja että oli kaivettava syvältä ja tehtävä kovasti työtä niiden parantamiseksi. Ja hyvin monet ihmiset kaivavat edelleen syvältä ja keskittyvät traumoihinsa. Ja ollessaan jumissa traumoissaan ja puutteessaan he luovat lisää traumoja ja puutetta. Silloin kun voimme siirtyä pois haavoittuneisuudesta, traumoista ja puutteesta, alamme avautua totuudelle olemassaolostamme eli sille, että universaali rakkaus antaa meille ja huolehtii meistä, jos voimme vain siirtyä pois puutteen ja traumojen draamasta ja havaita tuon rakkauden!
 
Uudessa energiassa, heränneinä olentoina tiedämme, että elämämme tässä hetkessä ja että meillä on valintamahdollisuus tässä hetkessä siitä, mitä ajattelemme, miten käyttäydymme ja mitä teemme. Emme voi antaa vastuuta teoistamme jollekin tapahtumalle, joka tapahtui kuvitteellisessa menneisyydessä. Mieli nauttii siitä - se antaa sen väistää vastuuta ja välttää valinnan tekemistä. Ja heränneenä ja tietoisena oleminen merkitsee tosiaankin, että olemme vastuussa valinnoistamme joka hetki ja että meillä on kapasiteettia tehdä uusia valintoja joka hetki. Jos emme tee valintoja, niin siirrymme pysähtyneisyyteen ja jumiutuneisuuteen ja putoamme pois kosmisen armon virrasta. Valinnat ovat toimia, joihin ryhdymme salliaksemme rakkauden virran ilmentää halumme ja tarpeemme. Ne ovat kuin ohjesignaaleja Jumalalle siitä, miten ja mitä haluamme elämässä. Valinnat ovat rakkautta ja elämää toiminnassa.
 
Kun heräämme ja pääsemme sisäiseen voimaamme, meillä on myös taipumus kulkea kohti näkökantaa, että olemme vastuussa kaikesta, mitä meille tapahtuu. Luomme uskomuksillamme kaiken, mitä koemme. Kyllä, tietyssä määrin, mutta luomme myös yhdessä toisten kanssa emmekä ole vastuussa heidän valinnoistaan. Heilläkin on oikeus valita ja tehdä valintoja, jotka eivät aina ole harmoniassa sen kanssa, mitä me haluamme. Tämä ei merkitse sitä, että olemme epäonnistuneet, että meissä on jotain vialla tai että meidän on yritettävä kovemmin manipuloida heitä tekemään sen, mitä haluamme. Yksi suurimmista ahaa-elämyksistäni tähän uskomukseen liittyen, että olin vastuussa toisista todellisuudessani, oli, kun eräs kehittynyt sielu osoitti minulle, että jos "peili" todellisuudessani ei heijastanut sitä, kuka olin, niin paras valinta oli päästää irti ja lähteä etsimään henkilöä tai tilannetta, joka oli pätevä heijastus uskomuksistani, sen sijaan että yritin työstää itseäni ja tilannetta, kunnes olin uupunut ja loppuun palanut. Elämä on todella yksinkertaista!
 
Jos olemuksessamme ja tavassamme elää tapahtuu jokin suuri muutos, kun heräämme tietoisesti, niin se on ymmärrys, että elämme kollektiivisessa unessa, jota me kaikki luomme monilla tasoilla. Me emme ole hallinnassa ja mitä enemmän päästämme irti tarpeesta hallita ja manipuloida ja mitä enemmän opimme tekemään valintoja tuossa kollektiivitodellisuudessa, sitä helpommin voimme harmonisoitua siihen jumalaisen yltäkylläisyyden, rauhan ja rakkauden virtaan, mikä on aina olemassa. Silloin kun voimme tuntea tuon rakkauden virran, voimme helposti tehdä valintoja, jotka varmistavat, että harmonisoidumme tuon virran kanssa ja voimme luoda ja ammentaa jumalaisen rakkauden energiaa.
 
Hallinnasta irtipäästäminen ei merkitse, että hyväksymme pyörimisen kaaoksessa ja puutteessa. Aivan päinvastoin. Kun luovumme tarpeesta hallita mielen rajoittuneesta näkökulmasta käsin ja alamme hyväksyä kaiken elämän perimmäisen hyvyyden ja hyväntahtoisuuden, siirrymme harmonian, tasapainon, Jumalan tahdon ja järjestyksen ja jumalaisen voiman valokoodien värähtelytaajuuteen, mikä muokkaa yltäkylläisyysvirran siunauksiksi ja armoksi. Ja sitä enemmän meille tarjotaan valintatilanteita kanaviksi näille rakkauden jumalaisille siunauksille!
 
Mutta avaimena tässä on todellakin kyky vain "antaa periksi", antautua ja hyväksyä, että toisinaan meidän täytyy sallia sopeutumis- ja harmonisoitumisjaksoja. Tästä olen löytänyt itseni viime kuukausin myllerryksen jälkeen.
 
Kun tunnen tulevia kosmisia valokoodeja, tiedän, että painopiste on harmoniassa ja tasapainossa tänä vuonna. Näemme niiden rakkauden siementen kukkivan, jotka kylvettiin 2000 vuotta siten avatara Jeshuan ja Mariamin - tai toisella nimellä Jeesuksen ja Maria Magdaleenan - elämässä ja opetuksissa. He olivat niitä, jotka kantoivat siemenet Israeliin ja Ranskaan ja monta vuotta ne olivat horroksessa pimeydessä. Nyt ne puhkeavat kukkaan, kun heräämme valon siemenille sisällämme. Ja tänä vuonna työskentelemme harmonian, tasapainon ja suhde-energian kanssa.
 
Maan päällä ei voi olla rauhaa, ennen kuin voimme kaikki oppia uneksimaan kollektiivista untamme harmoniassa ja rauhassa. Ne meistä jotka olemme tietoisia ja hereillä, opettelemme olemaan rauhan ja tasapainon taajuudessa, alkaen sisäisestä harmoniastamme ja siirtyen sitten ulospäin suhdeharmoniaamme. Olen huomannut viime kuukausien aikana, että minun on tarvinnut tehdä työtä löytääkseni taas sisäisen harmonian ja että tämä on merkinnyt tasapainottomuuksien käsittelemistä ulkoisessa suhdemaailmassa.
 
Enimmäkseen tämä on tullut esiin tarpeena kohdata ne tasapainottomuudet maskuliini- ja feminiinienergioissa, mitkä ovat osa planeetan kollektiivitasapainottomuutta. Jumalaisen feminiinisyyden rakastavan energian ja jumalaisen Äitijumalattaren hoivaavan energian paluun myötä on ollut myllerrystä ja epätasapainoa, kun olemme pyrkineet löytämään tasapainon. Tänä vuonna ja vuoteen 2012 johtavana aikana keskitymme lisääntyvässä määrin tuohon tasapainoon ja harmoniaan.
 
Heinäkuun uutena vuotena Leijonaportin energia tuo jumalaisen harmonian, tasapainon ja pyhän suhteen energiaa. Tätä symboloi jumalaisen maskuliini- ja feminiiniliekin yhdistyminen pyhään liittoon ja harmoniaan, mitä juhlitaan 10:10:10:ssä lokakuun 10. päivä. Tuona aikana ja tänä vuonna yleensä vaaleanpunainen ja sininen liekki yhdistyvät luomaan jumalaisen rakkauden violetin liekin, mikä muuntaa matalammat taajuudet ja harmonisoi ihmiskunnan yltäkylläisyyden ja rauhan jumalaiseen virtaan. Violetti liekki luo tilan ehdottoman rakkauden kultaliekille ja kosmisen rakkauden ja luomisen platinasäteelle.
 
Tänä vuonna jumalaisen feminiinisen Kristus-energian Magdaleena-liekki vahvistuu ja voimistuu jumalaisen rakkauden ja tahdon ilmaisussaan. Se yhdistyy jumalaisen maskuliinisen Kristus-tietoisuuden rubiiniliekin kanssa luomaan kultaisen ruusuliekin, joka ilmaisee jumalaisen harmonian pyhää avioliittoa. Tämä tasapaino harmonisoi ihmiskunnan jumalaisen kosmisen rakkauden ja jumalaisen tahdon virran kanssa ja tekee mahdolliseksi kollektiivisen unen siirtymisen jumalaisen armon virtaan.
 
Ja niin tänä vuonna 2010, Jumalattaren, jumalaisen feminiinisyyden ja Magdaleena-liekin vuotena, syleilemme valon siementen kukoistamista rauhassa ja rakkaudessa koko ihmiskunnalle! Odotamme rakkauden ja valon kukkia!
 
Kun heräämme, opimme tosiaankin näkemän, että me olemme rakkauden ja valon kukkia, ja juhlimme ihmiskunnan harmonisoitumista jumalaisen tahdon kanssa siinä täydellisyydessä, mihin meidät luotiin!
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: