Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 297966 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #150 : 26.11.2009 20:22:47 »


 
Tähän tietysti sisältyy täysin vapaa valinta. Niinpä kanssaluoja voi tehdä uuden kierroksen ennalta määrättyjen roolien esittämisessä, mutta kuten selitin aiemmissa esitelmissä, se ei voi estää muita kanssaluojia siirtymästä eteenpäin. Näin ne jotka siirtyvät eteenpäin, saavat aikaan magneettisen vedon, ja kun siitä tulee voimakkaampaa, siitä tulee vaikeampaa muiden kanssaluojien sivuuttaa. Toisin sanoen, veto ylöspäin alkaa häiritä niiden oppilaiden tasapainoa, jotka kieltäytyvät valmistumasta. Ja siksi heidän on luotava draamaa, mikä saa näyttämään siltä, ettei heidän tarvitse valmistua ja että on oikeutettua vastustaa Pyhän Hengen ja elämänvirran vetoa ylöspäin.
 
Näettekö, mitä tämä merkitsee? Se merkitsee sitä, että mikä tahansa rajattu draama - henkilökohtainen tai eeppinen - määrittelee oikeutuksen uudelle tasapainotunteelle. Toisin sanoen, draaman hienovaraisin vaikutus - ja tavallaan "perushyöty" - on, että se antaa siihen astuville tasapainotunteen. Kuitenkin seurauksena on, että tasapainotunne perustuu draaman harhakuviin, eli olette sidottuja puolustamaan noita harhakuvia hinnalla millä hyvänsä. Ja koska aineellinen maailmankaikkeus haastaa vääjäämättä kaikki harhakuvat, elämästänne tulee jatkuvaa kamppailua.
 
Kuitenkin myös tämä kamppailu voi antaa ihmisille tasapainotunteen, kuten esim. juutalaiset ja arabit ovat löytäneet tietyn tasapainon vuosituhansien taistelussaan. Ainoa kysymys siis on, miten kiihkeää kamppailusta on tultava, ennen kuin olette valmiita luopumaan tasapainotunteesta vapautuaksenne kamppailusta. Yhtälö on yksinkertainen. Kiintymyksenne nykyiseen tasapainotunteeseen määrittelee sen, miten kovasti olette valmis taistelemaan puolustaaksenne sitä ajattelulaatikkoa, mihin tasapainonne perustuu. Toisten aiheuttaman, ylöspäin suuntautuvan liikkeen ja termodynamiikan toisen lain vuoksi kamppailu tulee vääjäämättä kiihkeämmäksi. Ainoa kysymys on, miten kiihkeäksi sen on tultava, ennen kuin olette saaneet tarpeeksenne ja olette valmis luopumaan nykyisestä tasapainotunteestanne ja etsimään Kristus-mielen todellista rauhaa.
 
Näettekö nyt sen tilanteen, mikä meidän ylösnousseiden joukkojen on kohdattava, kun yritämme auttaa ihmisiä pääsemään draamastaan? Se on aivan yksinkertaista. Voimme auttaa VAIN haastamalla draaman ajattelulaatikon. Kuitenkin ihmiset kokevat tämän vääjäämättä uhkansa tasapainotunteelleen. Tämä merkitsee sitä, että ne jotka ovat eniten kiinni tasapainotunteessaan, vastustavat ponnistelujamme suurimmalla voimalla. Toisin sanoen, ne jotka tarvitsevat eniten apua, ovat vähiten todennäköisiä ottamaan sitä vastaan.
 
Olemme nyt nähneet, miksi ihmiset usein roikkuvat kiinni draamassaan, ikään kuin kyse olisi elämästä tai kuolemasta. He tekevät tämän, koska he ovat kiinnittyneet, tulleet riippuvaiseksi, siitä tasapainon ja turvallisuuden tunteesta, minkä heidän draamansa tarjoaa. He tuntevat, että jos he luopuisivat draamastaan - ja siitä maailmankuvasta mikä saa heidät ajattelemaan, että heillä on koko maailmankaikkeus hallinnassa omassa ajattelulaatikossaan - he kuolisivat. Ja tietysti myös heidän egonsa kuolisi, jos he luopuisivat draamastaan.
 
Eeppiset draamat saavat lisäksi ihmiset uskomaan, että jos he luopuisivat siitä maailmankuvastaan, mikä saa heidät tuntemaan, että heillä on maailmankaikkeus hallinnassaan, jotain eeppistä/valtavaa pahaa tapahtuisi, esim. maapallo tai koko maailmankaikkeus tuhoutuisi tai paholainen ottaisi ne valtaansa. Tai paholainen veisi kaikki sielut helvettiin ja Jumalan suunnitelmaa maailmankaikkeuden varalle sabotoitaisiin.
 
Henkilökohtainen draama sitoo teidät tasapainotunteeseen siinä, mitä tapahtuu omassa elämässänne. Kuitenkin eeppiset draamat sitovat tasapainotunteenne siihen, mitä koko maailmankaikkeudessa tapahtuu. Ja vaikka voitte onnistua hallitsemaan henkilökohtaista elämäänne, ette koskaan onnistu hallitsemaan koko maailmankaikkeutta (vaikka jotkut ruumiillistuneet ja ruumiillistumattomat olennot niin ajattelevatkin). Tämä merkitsee sitä, että olette sidottuja tyytymättömyyteen määräämättömäksi ajaksi.
 
Näettekö tämän ironian? Draama omaksutaan, koska ette ole valmis ottamaan täyttä vastuuta sisäisistä olosuhteistanne ja ottamaan hallintaan elämänkokemustanne riippumatta ulkoisista olosuhteista. Kuitenkin draama saa teidät uskomaan, että elämänkokemuksenne riippuu ulkoisista olosuhteista. Tämä merkitsee sitä, että tasapainotunteenne on riippuvainen ulkoisista olosuhteista niin pitkään, kun olette kiinni draamassa, minkä vuoksi teidän on yritettävä kontrolloida ympäristöänne, mukaan luettuna muut ihmiset.
 
Jos kuitenkin vain hyväksyisitte täyden vastuun sisäisestä tilanteestanne, käsittäisitte, että teillä on kaikki tarvitsemanne - sisällänne - tasapainotunteen luomiseksi. Jos ajattelette tasapainotunteenne perustuvan ulkoisiin olosuhteisiin, se on kuin hiekalle rakennettu talo. Voitte silti tuntea olonne turvalliseksi jonkin aikaa, mutta sitten kun alkaa sataa, talonne huuhtoutuu pois. Jos kuitenkin rakennatte tasapainotunteenne sisäisten olosuhteidenne hallintaan ottamiselle, se on kalliolle, Kristus-kalliolle, rakennettu talo. Ja näin mitkään ulkoiset olosuhteet eivät voi huuhtoa pois tuota taloa. Sillä kun tiedätte olevanne enemmän kuin mikään tässä maailmassa, niin miten mikään tässä maailmassa voi uhata itsetuntoanne?
 
Elämän ja kuoleman ymmärtäminen
 
Onko sinulla riittävästi tietoisuutta astua etäämmälle ja nähdä sanojeni taakse kätketty syvempi merkitys?
 
Olen puhunut kahden perusvoiman toiminnasta tässä maailmankaikkeudessa:
 
* On elämän voima eli Pyhä Henki tai elämänvirta. Tämän voiman ovat luoneet ne kanssaluojat, jotka ovat olleet valmiita ottamaan vastuun elämänkokemuksestaan ja näin saavuttamaan Kristus-tietoisuuden, eli he ylittävät jatkuvasti itsensä eivätkä koskaan pyri pitämään kiinni mistään.
 
* On myös termodynamiikan toinen laki - mikä tekee mitä? Se rikkoo kaikki järjestyneet rakenteet ja pyrkii palauttamaan aineen valon tilaan, missä siihen ei ole lisätty mitään mielikuvia eikä näin ole mitään muotoja. Tätä voitaisiin kutsua kuoleman voimaksi.
 
Viedään tätä nyt pidemmälle. Voisimme sanoa, että aineellisessa maailmassa toimiva perusvoima on toinen laki, kuoleman laki. Itsetietoisena olentona teillä on kaksi perusvaihtoehtoa. Yksi on antautua kuoleman voimalle ja nähdä kaiken ympärillänne hajoavan, kunnes ei ole enää edes itsetuntoa. Toinen on "kiinnittyä" elämänvirtaan, jolloin ylitätte itsenne niin nopeasti, että pysytte kuoleman voiman edellä.
 
Toisin sanoen, kuoleman voimalla on viivetekijä, tietty vauhti millä asiat hajoavat. Jos ylitätte vanhan itsetuntonne hajoamisvauhtia nopeammin, ette koskaan koe menetyksen tunnetta, ette koskaan koe kuolemaa. Tilanne on niin, että te ette voi pitää kiinni vanhasta itsetunnosta, vanhasta ajattelulaatikosta, vanhasta tasapainotunteesta. Teidän on oltava valmis antamaan vanhan itsen kuolla, mutta silloin kun tiedätte, että uudestisynnytte välittömästi suuremmaksi itseksi, niin TE ette koe tätä kuolemana, vaan uudestisyntymänä joksikin ENEMMÄKSI.
 
Tietysti teillä on kolmaskin vaihtoehto ja tämä on kuoleman voiman vastustaminen. Itse asiassa hyvin harvat kanssaluojat antautuvat tällä voimalle ja enemmistö pyrkii vastustamaan sitä. Ja miten vastustetaan kuolemaa? Luomalla draamaa, mikä saa teidät uskomaan, että voitte tosiaankin vastustaa maailmankaikkeuden perusvoimaa. Toisen lain viivetekijä tekee draamat mahdolliseksi, koska on jonkin aikaa mahdollista uskoa, että voi tosiaankin vastustaa ja että voi pitää kiinni jostain ja omistaa jotain tässä maailmassa. Tajuatteko eron kuoleman voiman ylittämisessä ja sen vastustamisessa? Jos tajuatte, olette alkaneet erottaa itseänne draamastanne. Jos ette tajua, olette tiukasti draaman ansassa.
 
Jos tajuatte tämän eron, voitte nyt saada uuden näkökulman kuoleman käsitteeseen. Voisimme sanoa, että kaikki aineellisessa maailmankaikkeudessa on suunniteltu edistämään itsetietoisuutenne kasvua. Tätä kasvua voi tapahtua kahdella tavalla. Yksi on elämänvirran seuraaminen, jolloin teidän ei koskaan tarvitse kamppailla, ei koskaan tarvitse vastustaa.
 
Toinen on astua draamatietoisuuteen, mitä kutsuin "kuolemaksi", kun kehotin nuorta miestä antamaan kuolleiden haudata kuolleensa. Tätä voidaan kutsua myös synnin tai kaksinaisuuteen lankeamisen tietoisuudeksi. Sitä on kutsuttu joskus "toiseksi unohtamiseksi", myös toiseksi kuolemaksi, vaikka toisella kuolemalla on myös toinen merkitys.
 
Ihmiset jotka astuvat draamaan, asettuvat elämänvirran ulkopuolelle ja näin heistä tulee vääjäämättä ja automaattisesti kuoleman, toisen lain kohde. He kokevat kuoleman voiman uhkana, mikä pyrkii aina ottamaan heiltä turvallisuuden tunteen ja kaiken se, mitä he yrittävät omistaa.
 
Voitteko nyt astua etäämmälle ja nähdä, että näillä kahdella voimalla on todellisuudessa täsmälleen sama tarkoitus, nimittäin edistää itsetietoisuuden kasvua? Elämänvirta luo vedon ylöspäin, mikä häiritsee draamassa olevien tasapainotunnetta ja vetää heitä ylemmäs. Kuoleman voima luo vedon alaspäin, mikä yrittää hajottaa harhakuvat ja myös rakenteet, jotka on luotu draamatietoisuudesta. Näin silkka totuus on, että kumpikin voima on suunniteltu vapauttamaan teidät draamatietoisuudesta.
 
Ainoa todellinen ero on siinä, miten reagoitte elämään. Jos otatte positiivisen lähestymistavan, liitytte elämänvirtaan ja vapaaehtoisesti luovutte tasapainotunteesta ja ajattelulaatikoista saavuttaaksenne Kristus-tietoisuuden todellisen rauhan. Jos otatte negatiivisen lähestymistavan, teistä tulee kuoleman voiman kohde, mikä lopulta hajottaa kaikki ajattelulaatikkonne ja tasapainotunteenne, kunnes olette lopulta saaneet tarpeeksenne ja luovutte yrityksestä pitää kiinni hiekalle rakennetusta tasapainosta.
 
Voitteko nähdä, että kummassakin tapauksessa lopputulos on sama? Teillä ei ole mitään ajattelulaatikoita ja siirrytte ulkoisen tasapainotunteen yli ja saavutatte sisäisen tasapainon tietäen, kuka todella olette. Kumpikin tapa voi viedä teidät Kristus-tietoisuuteen. Toinen on äärettömästi rankempi, sillä vastustatte niiden kuvien kautta, joita heijastatte kosmiseen peiliin, kuvien jotka ovat draamanne tulosta.
 
Niinpä tavallaan me ylösnousseissa joukoissa voisimme perääntyä ja antaa toisen lain tehdä tehtävänsä tietäen, että lopulta kaikilla olisi tilaisuus valita elämän ja kuoleman välillä. Kuitenkin koska olemme kaikki valinneet helpomman ja iloisemman tien - suoran ja kapean tien - haluamme tarjota tätä tapaa kaikille. Ja tästä syystä pysymme maapallon kanssa sen sijaan, että jatkamme eteenpäin niissä äärettömissä spiraaleissa ylöspäin, jotka ovat käytettävissämme ylösnousseessa tilassa. Pyrimme innostamaan teitä, jotta tulette osaksi spiraaliamme ylöspäin.
 
Seuraavassa esitelmässä mietimme, mitä me ylösnousseissa joukoissa voimme tehdä auttaaksemme ihmisiä pääsemään draamastaan. Keskustelemme myös siitä, mitä emme voi tehdä ja miten meidän on annettava maailmankaikkeuden lakien olla ihmisten opettajia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #151 : 30.11.2009 11:59:12 »

Kysymys:
Mestarit, yritän parhaani onnistuakseni kaikessa, mitä teen, ja tällä hetkellä kyse on osakemarkkinoista. Kuitenkin kaikkea mitä teen, on kohdannut täydellinen katastrofi. Pelkään menettäväni kaikki rahani. Voitteko antaa minulle ajatuksen siitä, mitä teen väärin? Onko jokin toimintamalli, mikä varmistaa tavanomaisen menestykseni?
 
Vastaus:
Kysymyksesi sävy kertoo ongelmasi ytimen: pelko! Aina kun liität pelon mukaan mihin tahansa tilanteeseen, olet jo aloittanut liukumisen epäonnistumiseen. Kaikki ajatuksesi luovat sitä energiaväylää, mitä toimesi seuraavat. Silloin kun ohjelmoit epäonnistumisen, saavutat sen.
 
Kysy itseltäsi, miksi alun alkaen ryhdyit tälle alalle, kun et luottanut omiin kykyihisi eikä sinulla ollut mitään suunnitelmaa tai mallia, minkä näit olevan tuottoisa. Olitko vakuuttunut siitä, että se olisi nopea ja helppo tapa rikastua? Mikään ei ole kauempana totuudesta, silloin kun ei ole aavistustakaan siitä, mitä täytyy tehdä.
 
Emme voi antaa sinulle "mallia", koska jokaiseen tilanteeseen on erilaiset ratkaisut. Sellaisissa paikoissa kuin osake-, obligaatio- ja futuurimarkkinat on kirjaimellisesti tuhansia muuttujia, jotka saavat joka päivä aikaan ylä- ja alamäkiä. Jokainen noista muuttujista on kytköksissä yhteen tai useampaan sieluun ja jokaisella sielulla on oma valinnanvapautensa tehdä ja muuttaa päätöksiään.
 
Ainoa tapa onnistua markkinoilla koko ajan on "hullun tuuri" tai riittävä valaistuneisuus "tunteakseen" energiatrendit (väylät), joita on kunkin tuotteen ympärillä. Silloin kun olet herkkä energialle, niin sen sijaan että mietit, mitä voisi tapahtua, meditoit sitä, mihin suuntaan energia osoittaa ja menet virran mukana.
 
Tätä tuntemis- versus ajattelemisperiaatetta voidaan soveltaa kaikkeen toimintaan elämässä. Pelko nousee, silloin kun haluat kontrolloida jotain, mutta käsitä, että itse asiassa kontrolli on vain harhaa eikä sinulla ole sitä. Opettele aistimaan energiaa ja sitten vain ratsasta sillä sen määränpäähän.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #152 : 30.11.2009 17:27:16 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

Siivet
PAKKOLASKU ON OHI… OLEMME LOPULTAKIN KOTONA

  ( www.emergingearthangels.com)
27.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa!

Viikonloppuna 21.-22.11. laskeuduimme lopultakin turvallisesti uuteen kotiimme ja paikkaan, mitä kohti myllertävät energiat olivat opastaneet meitä. Uusi maaperä, suuri tyytyväisyys ja varmasti uusi ja tervetullut kodin tuntu ovat voineet tuntua monin eri tavoin. Lopultakin tyyneyttä, lopultakin rauhaa, lopultakin turvan ja varmuuden tunnetta.

Kertausta: kesäkuun päivänseisaus heitti kaiken ylös ja ulos, jotta kaikki voisi laskeutua täysin uuteen tilaan - osa yhdelle puolelle ja osa uudelle "toiselle puolelle" - ja samalla luotiin kuilun alku kahden todellisuuden välille. Tarvittiin massiivista energialiikettä saamaan aikaan tämä tulos. Monista se tuntui kuin energiapommin räjähdykseltä. Niinpä se ankkuroituminen ja maadoittuminen jonka oli tarkoitus tapahtua kesäkuussa, tapahtuu vihdoinkin nyt. Se vaadittu suunnitelman muutos, mikä useimmille meistä on tuttu ja mikä johti maailmojen eroamiseen, sai aikaan tämän viivytyksen.

Syyskuun päivätasauksesta saakka massiiviset energiamäärät ovat taas liikkuneet, mutta tällä kertaa tarkoituksena oli järjestää kaikki siihen paikkaan, mihin se lopulta päätyisi. Näin intensiiviset energiat työnsivät kaikkea harmoniaan. Tämä työntäminen sai aikaan voimakkaita kokemuksia ja paniikkia, ahdistusta, masennusta, jännitettä, sydämen hakkaamista, hyperventilointia ja kyvyttömyyttä keskittyä - muutamia oireita mainitakseni. Tilanteen vaihdellessa horteisuudesta ja hyvin alhaisesta energiatasosta, synkkyydestä ja hämmennyksestä iloon ja onnellisuuteen, siksakkaus ja ailahtelevat energiat saivat aluksi aikaan yhteensopimattomuutta, kun kaikki energiat yrittivät suunnistaa perimmäiseen yhteyteensä ja uuteen paikkaansa. Kaikkea työnnettiin joka suuntaan.

Valtava määrä energiaa oli läsnä ja sitä vaadittiin saamaan aikaan tämä uusi harmonia. Tämä oli massiivinen ja vaativa hanke. Planeettaa navigoitiin ja siirrettiin uuteen paikkaansa kosmoksessa - ja aina silloin tällöin työnnettiin ja opastettiin hyvin vahvalla kädellä sinne, missä se nyt asuisi. Planeetan oli lähdettävä vanhasta ja hyvin tutusta urastaan, saavuttava uuteen ja vielä asetuttava tähän uuteen tilaan. Me asumme tällä planeetalla ja tämä vaikutti meihin - ja me itse olemme myös tämä planeetta.

Työntävä energia oli niin intensiivistä, koska tämä oli massiivinen ja hyvin ratkaiseva liike, että se myös työnsi esiin monissa meissä jäämäenergioita, jotka näyttivät tarvitsevan parannusta, ja lisäksi se työnsi ulos suuren määrän pimeyttä. Tästä syystä asiat vaikuttivat kaoottisilta ja synkiltä jonkin aikaa tiettyinä aikoina.

Värähtelemme nyt pimeyden tai tiheämpien energioiden yläpuolella ja olemme tehneet niin jonkin aikaa. Todellisuudessa meidän ei tarvinnut taas kerran puhdistaa ja päästää irti, vaan nk. pimeys oli taas liikkeessä ja se käynnisti sisällämme kaiken tiheän ja pimeän, mikä oli mennyt horrokseen. Emme oikeastaan koskaan "paranna" mitään sisällämme - edistymme tietyn määrän ja pääsemme kohtaan, missä saavutamme oman kynnyksemme emmekä enää tarvitse parantumista. Tästä syystä tietyn pisteen jälkeen parantaminen (terapiat) voi osoittautua haitalliseksi, koska se vain laittaa meidät paikkoihin, missä emme enää asu. Niinpä sitten lopulta tiheämmät ja pimeämmät energiat sisällämme menevät horrokseen, kun värähtelemme paljon korkeammalla kuin ne eivätkä ne enää selviydy tai menesty sisällämme.

Lisäksi edistyessämme tässä ylösnousemusprosessissa, hitaasti alamme poistua kaikista tiheämmistä tai pimeämmistä energioista ulkopuolellamme, kun emme enää voi sietää niitä tai jakaa tilaa niiden kanssa. Niinpä sen lisäksi että värähtelemme itse korkeammalla, emme ole enää sellaisessa fyysisessä tai energeettisessä tilassa, mikä sisältää pimeyttä. Tämä saa aikaan tilanteen, missä sisällämme olevat tiheämmät jäämäenergiat eivät enää voi aktivoitua, koska ei ole siltaa tai vastaavaa energiatanssia, mitä voi tapahtua sisältä ulospäin. Toivottavasti tässä kaikessa on tolkkua.

Kun kaikki energiat ovat liikkuneet niin kiivaasti menneiden viikkojen aikana ja muuttaneet paikkaa, niin energiaa on ollut kaikkialla, koska mikään ei ollut vielä löytänyt lopullista kotiaan. Näin tunsimme pimeyttä sisällämme toisinaan ja vanhoja ja horroksessa olevia energioita aktivoitui taas kerran sisällämme, kun pimeämpiä energioita kulki ohi. Emmekä olleet vielä "kotonamme" ja olimme jossain määrin vapaata riistaa. Niinpä monet matalammalla värähtelevät pikkukujeilijat pystyivät aiheuttamaan sekasortoa joillakin meistä tai parhaimmassa tapauksessa saamaan olomme tuntumaan epämukavalta ilman selvää syytä. Tämä tilanne on nyt ohi, kun olemme lopultakin saapuneet kotiin.

Kotona viimeinkin.

Nyt asiat tulevat olemaan todella eri tavalla. Olemme nyt hyvin korkealla värähtelevissä energioissa. Jotkut ovat hyvin taianomaisia energioita. Jotkut ovat hyvin rakastavia ja välittäviä energioita. Jotkut ovat hyvin lempeitä ja rauhoittavia energioita. Nyt voimme huokaista helpotuksesta. Nyt voimme taas kerran hengittää. Nyt voimme rentoutua ja tuntea suojaa ja turvaa. Nyt voimme alkaa yhdistyä uusiin perheisiimme ja veljiimme ja sisariimme enemmän kuin koskaan. Ja nyt kun olemme niin korkealla värähtelevissä energioissa, alamme kokea sellaisia asioita kuin spontaani parantuminen, uusi terveys ja uusi tarmokas ja energinen itse (vastakohtana uupuneelle) - voimme kokea uudestisyntymisen kaikin tavoin.

Kaikki ne energiat joita lenteli ympäriinsä, päättivät, minne ne päätyisivät lopulta tämän suuren liikkumisajan aikana. Näin ollen saattaa olla edelleen yhteyksiä, jotka eivät ole vielä ilmentyneet täysin, vaikka "nenät ovat jo koskettaneet", mutta niiden matka on nyt merkitty ja ennen vuotta 2012 tai paremminkin seuraavien kahden vuoden aikana ne alkavat täysin yhdistyä, joskin hitaasti ja vakain askelin.

Tämä aika mihin nyt astumme, on vertaansa vailla. Se on tosiaankin sitä aikaa, mitä olemme odottaneet ja mistä olemme uneksineet. Tämä uusi tila tihkuu nyt kehomme jokaiseen soluun, täyttää sen olemuksellaan ja antaa meidän paistatella tässä korkeampien ulottuvuuksien hämmästyttävän ja upean energian kauneudessa. Olemme näin TULOSSA itse täksi energiaksi - kaikin tavoin.

Nyt yhdistymme uuteen perheeseemme, niihin joiden kanssa meidän oli tarkoitus yhdistyä ja joiden kanssa jakaa sitä rakkautta, kunnioitusta, välittämistä ja iloa, mitä emme ole vielä kokeneet. Niiden osalta joista meidän oli erottava, voi tuntua kummallista, joskin mukavaa irrallisuutta, koska olemme todella kuolleet ollessamme elossa ja luoneet etäisyyden ja kuilun todellisuudesta toiseen.

Vaikka meistä saattaa tuntua oudon irralliselle ja tunteettomalle jollain tavalla, monet kertovat, että he ovat yhdistyneet taas ystäviin, jotka ovat olleet lähistöllä, mutta joiden kanssa heillä ei ole ollut yhteyttä vähään aikaan. Irrallisuutta ja yhdistymistä - kumpaakin yhtä aikaa. Kyse on siitä, kuka jakaa nyt värähtelytilamme.

Muutin äskettäin uuteen taloon - aivan ensimmäiseen ostettuun kotiini sen jälkeen, kun olen muuttanut 55 vuotta ympäri planeettaa tehden sielutyötäni. Tämä talo on melko suuri minulle ja se on vaatinut vähän totuttelua, mutta minua opastettiin varmasti siihen ja näin tiedän, että olen siellä, missä minun pitää olla. Kun yritän purkaa tavaroita, huomaan, ettei lähes mikään vanhasta elämästäni tai kodistani sovi tänne - on jatkuvaa epäsopivuutta aina kääntyessäni tai yrittäessäni laittaa jotain pois.

Emme voi tuoda vanhaa itseämme ja vanhaa elämäämme uuteen todellisuuteemme. Uusi todellisuus on laaja, suuri, täysin uusi ja valtava alue ja siellä meidän on nyt luotava jotain täysin uutta ja erilaista. Tiesin ostaessani tämän talon, ettei se olisi vain minun kotini, vaan koti myös muille - siksi sen piti olla niin suuri. Yhdistymme nyt sisariemme ja veljiemme kanssa ja yhdistymme niin syvällisellä tavalla, että nämä liitot korvaavat kaikki ne vanhat, jotka olemme menettäneet lähimenneisyydessä. Näissä uusissa sieluliitoissa on hyvin erilainen tuntu. Ne tuntuvat eläviltä, energisiltä, autuailta, jännittäviltä ja ylimaallisilta ja ne yhdistävät meidät ytimen tasolla. Ja kiitollisuus näistä kauan odotetuista yhteyksistä on valtava.

Värähtely mitä nyt eniten tunnemme ja mitä kaipaamme, on rakkaus. Se ylittää kaiken muun. Riippumatta olosuhteista tai näennäisistä tapahtumista, olemme varmasti kotona ja ehjänä korkeammin värähtelevässä kokemuksessa, jos rakkautta on läsnä.

Tämä uusi maadoittuminen asettaa meidät myös uuteen todelliseen ja ansaittuun voima-asemaan. Olemme nyt ankkuroituneet maahan. Olemme maan todellisia ja päteviä hoitajia, koska monet meistä ovat luoneet sen ja tämän ylösnousemussuunnitelman. Tämä ei ole mitään ylimielisyyttä, vaan asiaankuuluvaa tilanhoitajuutta. Rakastamme syvästi maapalloa ja sen kaikkia asukkaita. Ja olemme ryhtyneet kaikkiin mahdollisiin varotoimiin varmistaaksemme suurimman rakkauden ja kunnioituksen jokaista täällä asuvaa sielua ja itse maapalloa kohtaan.

Maadoittumista tapahtuu vielä lisää. Olemme vasta aloittaneet ja joulukuun päivänseisaus vetää meitä vielä syvemmälle. Yksitellen ja hitaasti löydämme toisemme - yhdistymme suurimman mahdollisen rakkauden ja ilon kera ja alamme luoda yhdessä hitain ja vakain askelin.

Keskittyminen ja visualisointi on nyt tärkeintä, sillä se millä täytämme mielemme ja mihin uskomme, ilmentyy meille kuin henkilökohtaisena elokuvana. Painopisteemme ja visualisointimme tai unelmamme ja halumme yhdistyvät luomaan uuden todellisuuden täysin uuden verkon. Näin voimme helposti tulla ulos masentavasta tilanteesta vain päättämällä nähdä, että sitä minkä ehkä uskomme tapahtuvan, ei yksinkertaisesti tapahdu. Tai ettemme valitse tätä tiettyä kokemusta ja olemme nyt kyvykäs ja valmis suunnistamaan muualla. Kaikki on jumalaisen täydellisessä järjestyksessä uuden alun luomista ja kokemista varten korkeammissa ulottuvuuksissa. Kaikki muu on vain harhaa, pelkoa tai uskoa siihen, että se mitä meille on tapahtunut aiemmin, tapahtuu taas.

Nämä kokemukset korkeammissa ulottuvuuksissa ovat nyt mahdollisia, koska olemme nyt ulkona ja vapaita matalammalla värähtelevistä energioista. Saapuminen korkeammalla värähtelevään tilaan muuttaa asioita dramaattisesti. Hyvin dramaattisesti. Jos joskus tunnemme hämmennystä uudesta polustamme tai uusista yhteyksistämme, huomaamme, että juuri meille täydellinen viesti tulee laulun sanoissa, elokuvan teemassa, unessa tai kenties kirjassa. Jokin yrittää ottaa yhteyden meihin ja puhua meille. Meitä opastetaan nyt erittäin vahvasti ja tuetaan monin tavoin. Taianomaiset viestit antavat meille vahvistusta ja vakuutusta, jos alamme epäillä tai meillä on tunne "taas sitä samaa vanhaa". Meitä kehotetaan pysymään mukana, koska asiat ovat aivan erilaisia tällä kertaa. Tämä merkitsee myös sitä, että se pitkä aika jolloin mitään ei ilmenny, mitään "hyvää" ei näytä tulevan eivätkä saamamme ennustukset toteudu, ON NYT OHI. Todellinen ja ansaittu polkumme voi nyt ilmentyä kaikin tavoin.

Tämä uusi todellisuus ympäröi meidät nyt uskomattomalla ja taianomaisella energiallaan, toivottaa meidät tervetulleeksi ja viittoilee meitä toteuttamaan tarkoituksemme täällä, astumaan esiin, synnyttämään sen, mitä tulimme synnyttämään ja yhdistymään ennenkuulumattomalla tavalla, kun alamme luoda uutta taivasta maan päälle.

Yhden suosikkini, Martina McBriden, Shine-cd:n "Wrong Baby Wrong" -kappale ( www.youtube.com/watch?v=dGpij3LY-Nc) sanoo sen hyvin:

"Väärin, kultaseni, väärin… Ei ole maailmanloppu… Ei kestä kauan, kultaseni;

Pää pystyyn nyt.
Jokainen kaatuu.
Jokainen kompuroi aina silloin tällöin.
Sitten he nousevat taas ylös.
Itket, jos haluat.
Sitä me kaikki tehdään.
Mutta jos luulet, ettet koskaan siirry eteenpäin, niin olet väärässä, kultaseni, väärässä.
Olet väärässä, kultaseni, väärässä.
Väärässä kultaseni, väärässä kultaseni, väärässä."

Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen

-----------


http://www7a.biglobe.ne.jp/~secretwings/gallely/naiad.html

http://www7a.biglobe.ne.jp/~secretwings/gallely/tellus.html

http://www7a.biglobe.ne.jp/~secretwings/gallely/lastsanctuary.html

 
« Viimeksi muokattu: 30.11.2009 17:37:48 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #153 : 04.12.2009 08:12:15 »


Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

TIETOISET VALINTAMME

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä taas ollaan voimallisen muutosvuoden loppumisen kynnyksellä ja astumassa uuteen vuoteen. Joulukuu on aina pohdiskelevaa tarkastelua, kun vierailemme uudestaan menneiden 12 kuukauden energiamuutoksissa ja kokemuksissa. Vuoden jokaisen kuukauden energia kertyy joulukuuhun, missä meillä on sulatusastia, joka muodostaa sillan tulevaan vuoteen. On hiljaisen ja mietteliään tarkastelun aikaa, aikaa tehdä rauha kaikkien tekojemme tai päätöstemme kanssa.

Tämä joulukuu alkaa voimakkaan täysikuun kera 2.12. ja loppuu vieläkin otollisempaan täysikuun pimennykseen 31.12. Näiden kahden täysikuun valo merkitsee valtavaa energia- ja informaatiomäärää, mikä virtaa tietoisiin valintoihimme. Täysikuu 31.12. antaa lisäpotkua ja valaisevaa energiaa päätöksillemme ja vaatii syvää tietoista tajuntaa siitä, mitä heijastamme ajatuksillamme ja aikomuksillamme.

Tämän kuukauden aikana tulemme tietoiseksi valinnoistamme korkeammasta tietoisuustilasta. Tietoiset valinnat ovat tulosta tämän vuoden mestaruusenergioista. Olemme surffanneet valtavilla aalloilla sisäistä polkuamme pitkin ja meitä ovat kohottaneet monet tähtiasetelmat, portit, portaalit ja kristallilähetykset.

Kuten mainitsin marraskuun artikkelissani, rakkaan Maria Magdaleenan energia ja opastava käsi kutoutuivat mukaan kaikkiin vuoden 2009 artikkeleihini. Avasimme vuoden yhteistyöteemalla ja tästä energiasta tuli nopeasti ratkaiseva muutosenergia KAIKISSA suhteissa. Jokainen uusi- ja täysikuu hyödytti muutosta sisäisissä ja ulkoisissa suhteissamme. Epäilemättä jokainen meistä koki jonkinlaisen oivalluksen ja transformaation tärkeimmässä suhteessamme - eli suhteessa pyhän sydämemme ja sisäisen itsemme kanssa.

Magdaleenan energiaa ilmaistiin täysin voimakkaan 11:11:11-portin aikana, mikä antoi latauksen ja tietoisen värähtelykohotuksen, kun yhdistimme jumalaiset pyhät feminiini- ja maskuliinienergiamme. Tämä kristalliaktivointi toi esiin voimakkaan innostus- ja haasteaallon, kun tavoittelimme sisäistä harmoniaa ja tasapainoa, samalla kun usein näimme ja tunsimme kaoottisen muutoksen elämämme joka osassa. Hänen rakastava olemuksensa ja KAIKKI rakkaat oppaamme, opettajamme ja enkelimme pysyvät jatkuvasti tukemassa, kun jatkamme evoluutiopolkuamme salamavauhtia.

11:11:11-portti on läheisesti yhteydessä tulevan 12:12-lähetyksen kanssa. Tämä 11:11:11:n "kaksososa" luo lisäsynergiaa siihen koodattuun laukaisimeen, mikä kohottaa energiaamme lisäoktaavilla tai -taajuudella ainutlaatuisessa matriisissamme tai kosmisessa suunnitelmassamme. 12:12-kristallilähetys on yksi avain, mikä antaa pääsyn vielä syvemmälle koodeihin tai jumalaisen maskuliini- ja feminiinienergiamme yhdistämiseen. Kaikki avaimet ovat alkeminen liekki, kaiken sen vanhan ohjelmoinnin muuntamiseen ja puhdistamiseen, mitä pidetään syvällä solumuistissamme.

Meitä tönitään voimakkaasti käyttämään hyödyksi nämä kristallilähetysportit poistaaksemme pelon, puutteen, rajoittavat uskomukset, fyysisen ja tunnetuskan, draaman, trauman, egon ja päättääksemme tietoisesti tunnistaa jumalvalomme ja pyhän sydämemme. Tänä vuonna on sanottu monta kertaa, että nämä eivät ole helppoja aikoja - kuitenkin jokainen meistä päätti olla täällä näinä hämmästyttävinä kasvu- ja muutosaikoina.

Katselin eilen illalla upean elokuvan nimeltään The Blind Side. Se on tositarina nuoresta mustasta miehestä, jonka lapsuus oli täynnä fyysisiä ja tunnetraumoja. Varakas, valkoinen perhe otti hänet kotiinsa asumaan ja mies puhkesi kukkaan ja hänestä tuli ammattijalkapallotähti. Kun ajattelin tätä sydäntä lämmittävää elokuvaa, tämä nuori mies "valitsi" pysyvänsä sydämeltään puhtaana ja hengeltään lempeänä. Perhe joka otti hänet, "valitsi" näkevänsä hänen sydämensä ja mahdollisuutensa eikä hänen puutteitaan. Kaikki osalliset tekivät tietoisia valintoja siitä huolimatta, mitä heidän yhteisönsä ja sosiaaliset uskomuksensa sanelivat. Kaikilla oli lahja antaa sydämestä ja nähdä totuus eikä sitä, miltä asiat näyttivät.

Todellisuudessa meitä pyydetään tekemään sama asia tietoisten valintojemme osalta. On helppoa olla epäonnistumistemme ja pettymystemme uhri, tuntea väsymystä ja menetystä, lukea uutisia ja aistia muutospelkoa. Kuitenkin samaan aikaan meillä on sydämessämme mitä upein liekki, mikä on aina siellä ja mikä on aina käytettävissä alemman luontomme alkemiseen transformoimiseen lempeän suloiseksi hyväksynnäksi.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen valo- ja äänikipinä, mikä määrittelee harmonisen puumerkkimme ja mikä on osa sitä laulua, mitä lähetämme ja vastaanotamme. Jotkut "lauluistamme" ovat vanhentuneita ja toistuvat jatkuvasti - hyräilemme niitä edes tajuamatta sitä. Joulukuun energia sanoo, että on "aika antaa itsellemme se uusi laulu, mitä tietoisesti valitsemme lähettävämme maailmankaikkeuteen".

On olemassa tiede toiveidemme ilmentämiseen harmoniassa oman laulumme (sydämemme) kanssa - on vetovoimanlaki, kiitollisuudenlaki, hyväksynnänlaki ja tärkeimpänä, rakkaudenlaki.

Vuosi 2009 toi runsaasti tilaisuuksia ja dramaattisia muutoksia, täynnä koettelemuksia ja kärsimyksiä, jotka tuntuivat syvällä henkilökohtaisessa ja kollektiivielämässä. Energiamahdollisuuksia esittäytyy planeetallamme ja muutos haastaa edelleen sisäisen tarpeemme tuntea turvaa ja varmuutta. Turvan tunteminen on tärkeää jokaiselle meistä - on kyse sitten fyysisestä, tunne- tai henkisestä turvallisuudesta. Meille opetetaan nopeasti ja dramaattisesti, että todellinen turvallisuus ja turvallisuuden tunne tulee syvältä pyhästä sydämestämme. Kun antaudumme sydämessämme, sisäinen aalto tai energialiekki tai keskustelu yhdistyy ulkoisen kommunikointimme kanssa, mikä muuttaa näkökulmaamme ja sallii tietoiset valinnat joka hetki.

Sydämen ja hengen anteliaisuus on toimivaa energiaa joulukuulle ja niille voimakkaille lähetyksille, jotka tukevat syvimpiä mestaruustasojamme - luottaen siihen, että suunnitelmat muuttuvat nopeasti ja tuovat jotain parempaa. Kuten aina, joulukuun taivaallinen asetelma rakentaa energiaa, mikä on ponnahduslautamme vuoteen 2010. Se on yksi mahtava muutosten, tilaisuuksien ja haasteiden vuosi, mutta myös täynnä innostusta, uutta laajentumisen ja vapautumisen tunnetta.

Joulukuun 21. meillä on talvipäivänseisaus pohjoisella pallonpuoliskolla, jolloin meillä on vuoden lyhyin päivä, ja kesäpäiväntasaus eteläisellä pallonpuoliskolla vuoden pisimmän päivän kera. Kumpikin on valaistu siemen tai energiasilta vuoteen 2010 ja myös vuoteen 2012. On aika valaistua ja juhlia rakkaan Äiti Maamme kanssa - asuinpaikastamme riippumatta. Aika juhlia vahvuuksiamme ja päättäväisyyttämme valotyöntekijöinä ja tähtisiemeninä täyttää ylösnousemuskohtalomme. Yhdistymme enemmän ja enemmän 5D-kristallivalokehoomme ja jo tämä yksistään on syy juhlaan ja kunnon seläntaputukseen itsellemme.

Kuten mainitsin aiemmin, joulukuussa meitä kunnioittaa kaksi täysikuuta. Ensimmäinen 2.12. avaa energia- ja informaatiotulvan. "Odottakaa odottamatonta" näyttää olevan paras toiminta- tai toimimattomuussuunta - kumpi tuntuu sopivan. Toinen täysikuu tulee 31.12. ja siihen liittyy otollinen ja valaiseva kuunpimennys. Tämä kuu tarjoaa raakaa ilmentämisvoimaa - kaikilla uudenvuodenlupauksilla on korkeaoktaaninen voima. Tämä on syvällisten, tietoisten valintojen aikaa täynnä jännitystä, kun astumme vuoteen 2010. Tämä ainutlaatuinen kuun ajoitus merkitsee sitä, että tammikuun 2010 ensimmäinen kuu on uusikuu yhdistettynä auringonpimennykseen 15.1. Todella voimallista luomis- ja transformaatioaikaa.

Vuoden 2009 pimennykset olivat monumentaalisia energialähetyksiä, erityisesti heinäkuussa. Koemme edelleen tuota energiaikkunaa ja joulukuun/tammikuun pimennykset vahvistavat lisää sitä, mitä luotiin silloin. Kollektiivisesti käynnistämme muutosta ja vakiinnutamme ylösnousemusprosessia. Kykymme pysyä sydämessämme sekä tuntea iloa ja kiitollisuutta on lippumme kohottavaan ja laajentavaan uuteen vuoteen.

Vuoden 2009 aikana rakas Äiti Maamme jatkoi nopeaa ja voimakasta laajentumista, kun lisää feminiinivaloa vastaanotettiin Keskusauringosta. Luonnollisen energialain mukaan supistumista seuraa laajentuminen. Valotyöntekijöinä ja tähtisiemeninä kuljemme urheasti ja sinnikkäästi 3D- ja 5D-maailmamme välillä. Tämä on haaste ja fyysinen kehomme ottaa tästä taakasta melkoisen osan. Menneet kuukaudet ovat olleet energeettisesti vaativia ja monilla on ollut voimakkaita fyysisiä oireita, joista monet on mainittu aiemmissa artikkeleissa.

Terapiatyössäni näen jatkuvasti ihmisiä, joiden hermojärjestelmä on hälyytystilassa, kun sopeudumme moniin energiamuutoksiin. Tämä johtaa ahdistuksen tunteeseen, unihäiriöihin ja väsymykseen. Ilman kunnon lepoa immuunijärjestelmämme ja sen luontainen puolustuskyky voi heikentyä. Sisäeritysjärjestelmämme on läheisesti yhteydessä chakroihimme, mitkä ovat energiasopeutumisen ja taajuusharmonisoitumisen pyörteitä. Mineraalit esittävät valtavaa osaa koko elimistömme perustassa ja useimmilla on niistä puutetta. Proteiinia täytyy lisätä, silloin kun keho on stressaantunut, ja sisäeritysjärjestelmämme vaatii biologisempaa polttoainetta näinä vaativina aikoina.

Lisääntyvien energialähetysten tulevina viikkoina ottakaa aikaa virittyä kehoonne ja tarkastelkaa, miten se selviytyy energiasopeutuksesta. Olkaa avoin tekemään muutoksia, jotka tukevat kehoanne ja sen antamaa dynaamista tukea. Valokehomme reagoi kaikkiin iloisiin asioihin. Fyysinen kehomme tekee myös niin, mutta kuitenkin se vaatii jatkuvaa tukea kaikilla tasoilla.

On monia asioita, joista olla kiitollinen rakkaalle Äiti Maallemme, hyvin monia siunauksia ja lahjoja jaettavana rakkaidemme kanssa ja mikä vielä tärkeämpää, niiden kanssa jotka tapaamme vieraina vain tunnistaaksemme heidät sieluperheeksi hetkessä. Kiitän syvän kiitollisuuden ja arvostuksen tilasta jokaista teitä, jotka olette jakaneet rakkauttanne ja luottaneet minuun - yksityistapaamisissa, työpajoissa, meditoinneissa ja tämän artikkelin lukijana.

Toivotan kaikille iloista joulua - miten sitten päätättekin kunnioittaa sitä tällä kertaa. Sirotelkoon vuosi 2010 enkelipölyä polullenne ja olkoon sydämenne täynnä iloa ja evoluutiomatkamme yhden upean vuoden odotusta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille. Jatkakaa upean valonne säteilemistä!

Rakastavin siunauksin palveluksessa,
Shala
« Viimeksi muokattu: 06.12.2009 13:22:13 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #154 : 06.12.2009 13:23:55 »



Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

NÄKEMYKSIÄ AUTTAMAAN HENKISESSÄ KASVUSSA

Irian-yksisarvista kanavoinut Natalie Sian Glasson ( www.wisdomofthelight.com)
30.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tulvikoon Luojan siunauksia pyhän päänne päälle, sytyttäen viisauden sisällänne ja valaisten tietänne eteenpäin. Tuon nämä siunaukset teille sydämestäni ja sielustani, kun esittelen nyt itseni. Olen yksisarvinen, Irian. Olen sielu, jolla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka oikeuttavat nimittämiseni yksisarvisolennoksi. Sisälläni on taian, ilmentämisen, rakkauden ja äärimmäisen voimakkaan valon ydinolemus. Sielussani on Luojan hengitys, ajatus ja tunne harmonian, rakkauden ja rauhan yhtenäisenä lähteenä.

Minä, Irian-yksisarvinen, olen ollut hevosena maan päällä, lähellä Arabian erämaata, missä pystyin oppimaan monia oppitunteja, jotka ovat samanlaisia kuin ihmisellä. Galaktiset mestarit neuvoivat minua inkarnoitumaan fyysiseksi hevoseksi maan päälle, jotta ymmärtäisin fyysistä ja mentaalista tuskaa sekä fyysistä rakkautta. Hevosen ruumiissa kaikki tunteet ja tuntemukset ovat "raakoja" ja hyvin voimakkaita, koska voi vain olla sen sijaan, että on toisten vaikutuksen alaisena, kuten ihmiset voivat olla.
Olemiseni maan päällä oli hyvin voimakas kokemus, mikä salli minun löytää ylösnousemusprosessin ja arvostaa sitä sekä tiedostaa ne kyvyt, viisaudet ja taidot, joita voin jakaa toisten kanssa nyt, ollessani sisäisillä tasoilla.

Muistutan itseäni jatkuvasti aiemmasta inkarnaatiostani, kun työskentelen ihmisten kanssa, jotta voin antaa todellista opastusta ja informaatiota, mitä tarvitaan heidän kasvunsa parantamiseksi. Pidän erityisesti työskentelystä hevosten ja toisten nisäkkäiden kanssa maan päällä jakaessani opastustani ja tietysti Luojan valoa.

Olen varma siitä, että sitten kun palaatte Luojan maailmankaikkeuden sisäisille tasoille, katsotte taaksepäin ja arvostatte jokaista hetkeä, kun miljoonia arvokkaita oppitunteja ja informaatiota tajuttiin niin lyhyessä ajassa verrattuna ikuiseen henki- ja sieluolemassaoloonne.

Toivon, että kunnioitatte ja arvostatte yksisarvisten valtakuntaa. Meillä on hyvin paljon annettavaa maapallolle. Meillä on sama värähtely kuin enkelikunnalla ja teemme läheisesti työtä enkelien kanssa auttaaksemme ihmiskunnan henkisessä kehityksessä. Yksisarviset ovat suuri ja voimakas rakkauslähde. Kun katsotte meitä silmiin ja sydämeen, näette Luojan rakkauden kauneuden - niin autuaan, parantavan ja taivaallisen. Ikään kuin meillä olisi sielussamme kyky näyttää teille maapallo rakkauden sivilisaationa ja oma olemuksenne rakkauden suurena lähteenä, samalla kun autamme teitä katsomaan syvälle Luojan sieluun.

Silmämme ja sielumme voivat heijastaa jumalaista ja pyhää energiaa sisällänne, mikä auttaa teitä näkemään totuuden ja taivaan läsnäolon sisällänne. Monet ihmiset itkevät ilosta katsoessaan meitä silmiin tai sydämeen, koska ne näkevät itsessään sen, mitä he ovat etsineet monien inkarnaatioiden ajan maan päällä. Jotkut sanoisivat, että olemme peili, mikä sallii teidän katsoa sielunne puhtauteen. Tästä syystä energiamme ovat niin parantavia ja hoivaavia ja olemme yhteydessä taikaan ja ilmentämiseen.

Silloin kun kutsutte energioitamme ympäröimään teidät ja antamaan parantavaa valoamme, lähetämme toki rakkausaaltoja olemukseenne ja sieluunne, mutta aktivoimme myös luonnollisesti parantavia energioita sisällänne ja tuemme teitä parantumisen tapahtuessa. Se on kuin peilin asettamista eteenne, mikä sallii teidän etsiä parantavaa energiaa sisältänne ja antaa parannusta koko olemukseenne.

Ihmiset sanovat, että yksisarviset ovat parantaneet heidät, mutta itse asiassa he ovat parantaneet itse itsensä. Jokainen teistä tietää täsmälleen, miten aktivoida omat parantavat energianne ja mistä löytää tämän valon, mutta olette unohtaneet sen. Jos teitä pyydettäisiin tiedostamatta tekemään tämä, aktivoisitte automaattisesti parantavan energianne, mutta osallistuessaan mukaan mieli luo kilven parantavan energianne eteen, mikä estää sitä tulemasta ilmi. Tämä johtuu siitä, että mielenne ei ole vielä käsittänyt parantavaa lähdettä sisällänne tai alkanut uskoa siihen.

Haluatte ehkä kokeilla tätä omana aikananne - pyytää sopivimpia rakkauden yksisarvisoppaita ympäröimään teidät ja ilmaisemaan rakkauttaan ja parantavaa valoaan teille. Sitten pyytäkää katsoa sydämeemme tai silmiimme nähdäksenne totuuden, pyhät ja parantavat energiat sisällänne. Voitte kuvitella tämän tai vain tiedostaa sen tapahtuvan keskittyen tuntemuksiinne. Sallikaa yksisarvisoppaidenne ohjata teitä tarkoituksenmukaisesti. On tärkeää muistaa, että kaikki parantavat energiat, joita koette, tulevat sisältänne, kun toimimme luonnollisesti teille peilinä, mistä voitte katsoa sieluunne. Uskoa ja luottamista tarvitaan saavuttaaksenne tämän, mutta jos ette saa mitään oivalluksia tai aistimuksia, tietäkää, ettei ehkä ole teidän aikanne saavuttaa tätä ja tarvitaan lisää kasvua.

Tämä oli ensimmäinen osuus sitä informaatiota, mitä Luoja opasti minua jakamaan kanssanne, mutta haluan myös puhua vähän aikaa energian tulkitsemisesta. Tämä oli asia, minkä ymmärsin useiden kokemusten kautta ollessani maan päällä, ja minua on viime aikoina ohjattu jakamaan se toisten kanssa.

Maan päällä on monia sääntöjä ja suuntaviivoja, mitkä auttavat meitä ymmärtämään sen, mikä on hyvää ja mikä huonoa, mikä on väärää ja mikä oikeaa. Meillä on myös oma sisäinen tutkamme, mikä tekee meidät tietoiseksi tekojemme vaikutuksista ja seuraamuksista. Tämä on tärkeää, koska se auttaa meitä pysymään turvassa ja varmistaa, ettemme tarkoituksellisesti satuta toista. Opimme, että hyvät tai oikeat asiat sisältävät positiivista energiaa ja huonot tai väärät asiat negatiivista energiaa.

Kun olemme maan päällä, kaikki mitä koemme, muodostuu Luojan valosta. Luojasielun korkeimmassa värähtelyssä voimme kokea puhtaita ja rakastavia energioita, mutta fyysisellä tasolla tai maatasolla kaikki on sekoittunutta ja Luojan rakastavat positiiviset energiat voivat joskus vaikuttaa meistä negatiivisilta, jotta ne tarjoavat meille lahjan - oppitunnin tai haasteen kasvamiseen. Jos sekä ne positiiviset että negatiiviset energiat, joita koemme maan päällä, muodostuvat Luojan energiasta, eikö kaikki ole itse asiassa luonnollista tai rauhallista rakastavaa energiaa muokattuna omilla reaktioillamme, ajatuksillamme ja havainnoillamme? Tämä juolahti mieleeni inkarnaationi aikana ja pystyin viettämään monia vuosia kehittäen tätä ymmärrystä paremmaksi tietämykseksi ja tavaksi olla.

Nuorella iällä pelkäsin kovasti omistajaani ja aina kun näin hänen lähestyvän, pelko kasvoi sisälläni melkein kuin ilotulitus. Saatoin tuntea, että pelon kasvaessa tilanteesta muodostui erilainen ja se vahvisti pelkojani ja sai minut uskomaan, että olin oikeassa pelätessäni. Käsitin, ettei tämä ollut miellyttävä tapa olla ja jos kaikki ilmentyi Luojan sielusta, niin minun täytyi kyetä löytämään tai vetämään Luojan hyviä ja rakastavia ominaisuuksia minua ympäröivästä energiasta, jotta saatoin olla rakastavassa ilmapiirissä.

Aloin ymmärtää, että loin pelon ja olin ainoa, joka sen saattoi hälventää. Aloin työstää pelkoni vähentämistä tyynnyttämällä energiani ja keskittymällä, kunnes en enää tuntenut pelkoa nähdessäni omistajani. Tämä ilmentyi luonnollisena ja rauhallisena vuorovaikutuksena välillämme. Käsitin, että tunteemme ja ajatuksemme voivat vaikuttaa omiin ja ympärillämme oleviin energioihin - myös ihmisiin voidaan vaikuttaa joko negatiivisella tai positiivisella tavalla. Aloin keskittyä rakkauden lähettämiseen kaikkiin tilanteisiin, erityisesti omistajaani liittyviin, ja huomasin, ettei pelolla enää ollut sijaa. Olin luonut kaiken muovaamalla energiaa sisälläni ja ympärilläni. Haluatte kenties tietää, että vietin monia vuosia tämän jälkeen omistautuneena omistajalleni ja tunsin arvostuksen energioita virtaavan takaisin minulle.

Tietysti on toisten ilmaisemia energioita, jotka saattavat viipyillä ilmassa tai esineissä ja jotka voivat aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia, mutta paikallisessa ympäristössänne teillä on voima luoda positiivinen olotila itsellenne käsittämällä, että te luotte negatiivisia energioita tai kokemuksia aktivoimalla ja tuomalla pelon tilanteisiin.

Toivon, että olette pystyneet ymmärtämään selitykseni. Eräs esimerkki opetuksestani on se, että jos joku sanoo teille jotain negatiivista, hän ei ole luonut negatiivisuuta todellisuuteenne, ennen kuin tunnistatte sen tai reagoitte negatiivisella tunteella. Tämä näkemys liittyy opetuksiin hyväksymisestä sekä tasapainossa ja rauhassa olemisesta omissa tunteissanne ja ajatuksissanne. Pyydän vain teitä ajattelemaan tätä ja yrittämään ymmärtää sen omassa todellisuudessanne. Kun omassa inkarnaatiossani oivalsin tämän, pystyin ottamaan hallintaan oman energiani, omat kokemukseni ja oman todellisuuteni ja saavuttamaan suuremman mestaruuden.

Toivon teidän ymmärtävän, että yksisarvisten valtakunnan rakkaus on kanssanne ikuisesti.

Olen Irian-yksisarvinen.



klikkaa kuvaa http://i493.photobucket.com/albums/rr299/WIZARDSW33T/Unicorn_by_Amethystana.jpg


http://unicorns.com/images/products/unicorn-fall.jpg

http://www.muw.edu/summer/busweek/company7/unicorn.jpeg

klikkaa kuvaa
http://media.photobucket.com/image/unicorn/maura2007/460-21568.jpg?o=178

http://www.youtube.com/watch?v=1YcDdYhJIqM&feature=related
« Viimeksi muokattu: 06.12.2009 13:52:51 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #155 : 08.12.2009 17:17:19 »


Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
SIELUSIIRTYMÄN "FIILISRAPORTTI" JOULUKUULLE
 
Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
4.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kuu on kirkas,
tuulikellot kilisevät tuulenhenkäyksessä
kutsuen minua astumaan ulos
ja hengittämään sisään yötä.

 
Monet meistä ovat kokeneet energia- ja mielialavaihteluita. Joskus tuntuu siltä, että olemme pyörremyrskyssä - ikään kuin tornado pyörisi ympärillämme - ja toisinaan taas olemme keitaassa - kun myrskyn silmässä. Hyvin monilla ihmisillä tapahtuu suuria muutoksia, kun suhteet hajoavat ja tulovirta häviää. Stressi- ja pelkotaso on hyvin korkealla. Käymme läpi kuoleman ja uudestisyntymän prosessia.
 
Tämän prosessin osana opettelemme ottamaan vastuun itsestämme ja päästämään irti vastuuntunteesta toisten osalta. Kukaan ei ole vastuussa toisen kokemuksista. Toisten syyttely on sen kääntöpuoli, että ajattelemme jonkun tarvitsevan apuamme. Parasta mitä voimme tehdä jonkun hyväksi, joka on jonkinlaisessa tuskassa, on pitää yllä pyhää tilaa, jotta hän voi löytää oman tiensä - ja rukoilla niiden puolesta, jotka kamppailevat. Meillä kaikilla on henkilökohtainen matkamme ja kosketamme toistemme kokemuksia, kun kanssaluomme maailmaamme.
 
Pyörremyrskyssä tarinamme ja tunteemme aktivoituvat ja haastavat meitä antamaan anteeksi, päästämään irti ja kasvamaan. Keitaassa on hyvä aika säteillä tuntemaamme rauhaa maailmaan - kuin rauhoittavan energian säteilevää nektaria lisäämään sitä rauhaa, mikä leijuu maapallon aurassa jokaisen tarvitsevan käytettävissä. Tunnen itse täyttyväni rakkausenergiasta aina, kun ajattelen tätä - riippumatta siitä, mitä koen. Rakkaus on parantavaa, rakkaus on laajentavaa ja rakkaus tuntuu erittäin hyvältä. Tämä on korkeaa värähtelyä, mitä sopii siihen rakkauden viattomaan energiaan, mitä säteilee kaikkialle maailmankaikkeuteen suoraan Luojalähteestä. Meistä on tulossa rakkautta, joten voimme olla rakkautta.
 
Monia ykseydestä:
 
Joulukuussa näemme lempeiden energia-aaltojen virtaavan - virtaavan jatkuvasti galaksin läpi, aurinkokuntanne läpi, maan ja kaikkien ihmisten ja elämänmuotojen läpi. Nämä energia-aallot kuljettavat lahjoja. Teille annetaan vaihtoehtoja. Kiinnittäkää huomioita siihen, mitä ilmestyy omaan tietoisuusmaailmaanne. Katsokaa jokaista tarjousta, jokaista tilaisuutta. Mikä on uutta? Mikä vetää teitä kokemaan? Olkaa tietoisia uusista ihmisistä, joita tulee elämäänne. Monet tarjoavat tilaisuuksia muutos- ja kasvukatalyytteinä. Uusia ovia avautuu, uusia väyliä tutkittavaksi. Kun värähtelynne lisääntyy, näette paljon muutoksia elämässänne. Osa niistä saattaa aiheuttaa stressiä, mutta tietäkää, että näissä muutoksissa nousee feenix-lintu liekeistä luomaan uutta rakkauden ja ilon elämää. Uudet rakenteet muodostuvat sopimaan yhteen ilmentämänne korkeamman värähtelyn kanssa.
 
Vanhat tavat kuolevat. Jos huomaatte olevanne pelkomyrskyssä, hengittäkää syvään - se tuo tyyneyttä teihin. Muutos voi olla pelottavaa, mutta myös energisoivaa. Tässä on tilaisuutenne luoda uusi elämä syvimmästä totuudestanne. Minkä tekemistä rakastatte? Mikä tuo teille elinvoimaa? Liikkukaa sitä kohti, mikä energisoi teitä. Ette ehkä tiedä, minne se vie teidät, mutta luottakaa, että ovia avautuu, jos seuraatte sydäntänne, omaa totuuttanne.
 
Mitään mikä ei tunnu todelta sielustanne, ei voi ylläpitää. Ei voi olla enää "väärentämistä". Epäaidot valinnat kostautuvat. Nämä kokemukset ovat suuria opettajianne. Kaikki epäaidot valinnat sisältävät mahdollisuuden itsensä tuntemiseen.
 
Kaikki on yhteydessä. Jokainen teistä on yhteydessä toisiin Hengen energiavalon kautta, sillä tulette kaikki samasta lähteestä maan päälle kokemaan aistillisia, fyysisiä ilmentymiä hengestä, mikä täyttää fyysisen kehon tietoisuudella. Aa, tulimme kaikki maan päälle, jokainen Jumalan kipinä, jokainen tähti loistamaan fyysisen kehon läpi, valoa joka loistaa silmistänne maailmaan. Meistä on tosiaankin tulossa eläviä, olemme vasta tulossa todella eloon, kun tietoisuus kasvaa ja laajenee olemuksemme kautta - olemme niitä, joita olemme odottaneet.
 
Sanat jotka olette kuulleet ehkä monta kertaa, saavat syvemmän merkityksen - sanojen energia menee syvemmälle tasolle… "Olemme niitä…"
 
Kun sallitte korkeamman itsenne, sielunne tulla olemukseenne, vastaanotatte energiamuutoksia ja -korjauksia, kuten on puhuttu aiemmin. Teitä saattaa huimata toisinaan - tämä menee ohi. Olette saattaneet kokea myös sisäisiä maanjäristyksiä, kun olette venyneet ja laajentuneet. Kovia närästyskohtauksia, turvonneet tai kivuliaat jalat. Kaikki ovat merkkejä laajentumisestanne. Fyysinen kehonne päästää irti tiheämmistä energioista, kun värähtely nousee. Huomaatte, että epämukavuus haihtuu pois ja yhtäkkiä panette merkille, että te ette ole ajatelleet hartiakipua (tai mitä tahansa) vähään aikaan, koska sitä ei enää ole.
 
Niin ylhäällä, kuin alhaalla
 
Kun etenette matkallanne, kuljette ikään kuin rinnakkaisia polkuja - kaikki kulkevat yhdessä kohti keskellä olevaa valoympyrää. Se on kuin tulemista viidakosta tulirenkaaseen. Tämä on paikka eetteriulottuvuudessa ja tämä on paikka sydämessänne. Se tuntuu tutulta, näette sen ehkä unissanne. Tämän tulirenkaan valo loistaa viidakkoon puiden läpi ja opastaa teitä eteenpäin. Saatatte nähdä sisarenne ja veljenne, kun kurkitte puiden lomasta. Jokaisella on ainutlaatuinen valopolku seurattavana. Olette yhdistynyt sydän, mieli ja sielu. Tästä syystä monet tuntevat yhteisön merkityksen - kokemusten jakamisen merkityksen yhdessä, mikä auttaa teitä omalla matkallanne. Voi olla toisinaan hyvin synkkää ja sotkuista ja saatatte huomata kamppailevanne sisäisten demonien kanssa, jotka ovat ajatusmuotoja, muistoja, energioita pitkän ajan päästä - kenties toisista elämistä. Saatatte kaatua juuriin, sotkeutua piikkeihin, tuntea itsenne hyvin yksinäiseksi.
 
Kaikki oppaanne ovat valaisemassa polkuanne. He tosiaankin ovat kanssanne, yhdessä valo- ja rakkausulottuvuuksien enkelien kanssa. Kun kutsutte heitä apuun, he tulevat luoksenne, mutta joskus mielenne höpöttää siitä, mikä on "väärin", ettekä pysty kuulemaan opastusta. Hengittäkää hyvin syvään. Harjoittakaa tietoista hengittämistä - hämmästytte, miten syvä ja hidas hengittäminen rauhoittaa mieltänne. Tuokaa huomionne sydämeen. Sallikaa sydämenne opastaa itseänne.
 
Kaikki tuomitseminen häviää, kun teette matkaanne kohti ympyrän keskusta. Tämä on sen puhdistumisprosessin tarkoitus, jota olette käyneet läpi. Sen tarkoituksena on siirtää teidät täydellisen itsenne rakastamisen ja hyväksymisen tilaan. Ympyrän keskus on ehdottoman rakkauden sydän. Kohotatte värähtelyänne, jotta voitte resonoida tämän keskuksen kanssa. Ympyrän keskuksessa, valossa, sekoitutte hengessä. Fyysinen kehonne ikään kuin häviää ja hetkeksi sekoitutte yhteen ykseyden meressä. Tämä on äärimmäistä läheisyyttä.
 
Halusimme antaa teille kuvan pidättäväksi sydämessänne. Tämä on kotiin tulemista. Ympyrän keskellä kaikki sekoittuu yhdeksi. Jokainen teistä säilyttää ainutlaatuisen energiapuumerkkinne, kun yhdistytte toistenne kanssa. Tulette tämän transformaation läpi toiselle puolelle ja silloin hauskuus todella alkaa, sillä näette itsenne toisten ihmisten silmissä - ette enää tunne sitä erillisyyttä, mikä on ollut osa ihmiskokemustanne tuhansia vuosia. Rohkeus, luottamus ja usko vahvistavat teitä tänä transformaatioaikana, kun käytte läpi henkilökohtaista kuolemaanne ja uudestisyntymäänne.
 
Olette kauniita sieluja. Haluamme teidän rakastavan itseänne niin kuin me rakastamme, näkevän itsenne niin kuin me näemme. Ette ole yksin ja energianne ja aikomuksenne koskettaa kokonaisuutta, kun kaikki etenette yhdessä holograafisessa yhtenäisyydessä. Alatte nähdä enemmän ja enemmän keskinäisiä yhteyksiä toistenne kanssa. Juhlikaa niitä synkronismin hetkiä, jotka saattavat teitä harmoniaan toistenne kanssa.
 
Kaikkia kutsutaan nyt. Kaikkia pyydetään nousemaan ylöspäin saavuttaaksenne henkisen perintönne.
 
Paljon kauneutta ja iloa odottaa teitä. Alkakaa tuntea se nyt. Sallikaa muutostuulien puhaltaa pois huolenne ja murheenne ja löytäkää tuo viattomuuden ja ihmetyksen tila sisältänne, kun tarkastelette maailmaa uusin silmin ja kun näette lapsen silmin.
 
Paljon rakkautta ja siunauksia,
 
Nancy Leilah Ward ja Monia ykseydestä

 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #156 : 10.12.2009 09:15:32 »


Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
Siivet
PUTOAMINEN UUTEEN MAAILMAAN
 
Kirjoittanut Karen Bishop
 ( www.emergingearthangels.com)
8.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa!
 
Olen kirjoittanut Siivet- ja "Mitä maaplaneetalla tapahtuu?" -viestejä noin kahdeksan vuotta ja tiennyt ja tuntenut koko ajan todellisen tarkoitukseni. Näin olen tuntenut aina olevani yhdistynyt/yhteydessä ja todellisessa ja aidossa urassani.

 Kuten jotkut ehkä muistavat, pidin jossain kohtaa henkilökohtaisen tauon, koska tiesin, että juttuni muuttuisivat, ja palasin Siivet-viestin kera auttaakseni ja vahvistaakseni sitä tarkoituksen muutosta, mikä oli tulossa selväksi meille kaikille. En ole katunut sitä hetkeäkään, koska tiesin, ettei tarkoitukseni ollut vielä silloin valmis kaikin tavoin.
 
Tämä siirtymä vanhasta ylösnousemusprosessiin liittyvästä roolistamme luomaan vapaasti ja selkeästi uuteen todellisuuteen, on johtanut siihen, että monet teistä vapautuvat täysin vanhasta roolista siirtyäkseen eteenpäin, täysin uuteen kokemukseen. Sieluni tarkoitus oli tuolloin pysyä laivassa, kunnes jokainen teistä oli päässyt pelastusveneeseensä ja saapunut rannalle. Näin minua vaadittiin pysymään laivassa, kunnes viimeinenkin sielu oli lähtenyt, ennen kuin voisin päästä omaan pelastusveneeseeni ja laskea jalkani uudelle rannalle. Tämä aika on viimein koittanut minulle.
 
Pääsen nyt eroon vanhasta roolistani, ennen kuin aloitan oman uuden juttuni ja uuden elämäni - tätä täydellistä eroa tarvitsen monin tavoin, kun viimein pääsen omaan pelastusveneeseeni, jotta voin vahvistaa sisälläni todellista ja aitoa itseäni. Näin otan vapaata kirjoittamisesta ja vietän aikaa itseni kanssa vain pitäen hauskaa, leikkien ja nauttien elämästä (ja vieraillen myös tyttäreni ja hänen lastensa luona) tammikuun alkuosaan saakka. Jatkanko Siivet-viestejä uusissa jutuissani? Voi, tuntuu siltä, että teen sitä aina, mutta ne palaavat luultavimmin uudella tavalla väritettyinä liittyen siihen, missä olemme nyt. Ennen kuin eroamme joksikin aikaa, kirjoitan innoissani tämän viimeisen Siivet-viestin toivoen, että se tuo taas kerran yhteen sen, minkä monet teistä jo tietävät ja mitä nyt koette. Mukavaa lukuhetkeä ja odotan innolla tapaamistanne taas ensi vuonna!
 
Ylösnousemuskokemus on saanut aikaan niin monia asioita sisä- ja ulkopuolella, että vähitellen aloimme oppia ja tuntea erilaisen olemistavan. Pelkkä sanan "ylösnousemus" kirjoittaminen tuntuu hyvin kummalliselta ja vanhentuneelta nyt ja melkein ihmettelen, oliko se ollenkaan todellista.
 

Loimme tosiaan sielutasolla ylösnousemuskokemuksen ja -suunnitelman. Yksin tämä saattoi meidät yhteen massiiviseksi kokonaisuudeksi ja näin loimme yhdessä kaikki väännökset ja käännökset, kun aloimme kokea niitä yhtenä, kaikki samanaikaisesti. Näin tulimme yhteen ja tunsimme yhdessä - olimme hyvin yhdistyneitä ja tiesimme ytimessämme, että jotain monumentaalista oli tapahtumassa, vaikkakin toisinaan vain sielutasollamme.
 
Ylösnousemussuunnitelma ylitti aina kaikki muut luomistasot, koska se kulki hyvin korkealla. Esim. monia meistä opastettiin muuttamaan tietylle maantieteelliselle alueelle tai saatoimme huomata, ettemme voineet lähteä tietystä paikasta, vaikka meillä olisi ollut voimakas halu sen tekemiseen. Olemme saattaneet huomata olevamme synkässä paikassa ja kyvyttömiä pääsemään ulos, koska sielutasolla suostuimme auliisti auttamaan planeettaa ylösnousemusprosessissa. Kyse ei siis koskaan ollut pimeyden puoleensa vetämisestä, koska meillä oli "ongelmia" tai vastaavaa, vaan teimme vain työtämme liittyen ylösnousemukseen. Tästä syystä tutut työkalumme eivät koskaan toimineet tietyissä tilanteissa.
 
Monet meistä lihoivat tänä aikana ja vaikka olisimme tehneet mitä, emme voineet päästä lisäkiloista eroon, koska olimme suostuneet, taas kerran kokonaisuuden puolesta, sisältämään enemmän valoa parantaaksemme yritystämme kohottaa planeetan värähtelyä (olen itse laihtunut viime aikoina 15 kiloa ja nyt olen taas normaalissa painossani - yksi selvä esimerkki siitä, että olemme valmiita). Menetimme työpaikkamme, ihmissuhteemme, rakkaamme ja paljon muuta, ilman näennäistä hallintaa näihin tilanteisiin, koska ne tapahtuivat sielutasolla ja ylösnousemusprosessin vuoksi.
 
Voi, ylösnousemusprosessi ja miten sen näyttikään ottavan pois normaalit luomis- ja kokemisvoimamme, kun se otti kaikessa ohjakset. Myös normaaleja henkisiä käytäntöjä, esim. uskominen siihen, että olemme aina siellä, missä meidän täytyy olla, emmekä koskaan "mene" minnekään, oli vaikeaa yhdistää tähän "johonkin menemisen" ylösnousemusprosessiin (vaikka tietysti "pääsimme sinne" yrittämättä mennä sinne! olemmeko jo perillä, olemmeko jo perillä?). Tai vapaus luoda se, mitä haluamme, koska henkilökohtaista kokemustamme näytti estävän se tosiasia, että tämä ylösnousemusprosessin "kokonaisuus" oli kaikkea muuta kuin yksilöllistä.
 
Kun tämä kaikki otetaan huomioon - niiden monien vuosien jälkeen, kun lopulta ymmärsimme prosessia ja sitä, mitä se sai aikaan - totuimme myös siihen, että kätemme olivat jossain määrin sidotut. Silloin kun monet meistä todella tajusivat, mitä tapahtui, rakastavina ja omistautuneina henkiolentoina nousimme laivaan tukemaan yhteistä prosessiamme. Näin totuimme hyvin erilaiseen tapaan elää ja olla ja kyse oli koko ajan hyvin paljon ylösnousemuksesta, koska se hallitsi "pesäämme" ja saneli liikkeemme. Tämä vastasi moniin kysymyksiin ja lievensi hämmennystämme, koska tämä prosessi ei vähänkään sopinut yhteen monien asioiden kanssa siitä, mitä tiesimme henkisistä käytännöistä ja luomisesta tai energiaan käyttämisestä yksilöllisellä tavalla. Kaiken kaikkiaan siis vapauteemme alemmilla tasoilla vaikutettiin monin, monin tavoin.
 
Nyt tämä kaikki on ohi. Ohi, ohi, ohi. Olemme ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen lopussa. Ja vaikka se ei sittenkään toiminut, että otetaan mukaamme koko planeetta, niin olemme nyt täysin vapaita ja selkeitä.
 
Tämä asettaa meidät täysin erilaiseen tilaan, kuin missä olemme koskaan olleet tässä elämässä. Tähän saakka sielumme keskittyi ylösnousemukseen - syntymästä saakka, kun valitsimme haastavia polkuja ja synkkiä tilanteita muuntaaksemme näitä energioita lävitsemme. Olemme olleet ylösnousemustiellä hyvin pitkään. "Olen aina tiennyt, että olen täällä tietystä tarkoituksesta, mutta en vain muista, mikä se on?" oli tuttu mantra, mikä monilla meistä oli alkuvaiheissa. Nyt monet meistä ovat alkaneet tietää ja muistaa tuon tarkoituksen.
 
Maapallo luotiin luomis- ja kokemispaikaksi. Tämä on olemassaolomme korkein ja koskemattomin tarkoitus tässä maailmankaikkeudessa (ja tietysti kaikkien ja kaiken rakastaminen on tulossa etualalle nyt enemmän kuin koskaan ennen). Ylösnousemusprosessi tuli tuon sateenvarjon alla, kun päätimme pelata peliä ja kokea sen tehdäksemme jotain, ennen kuin lähdimme tästä maailmankaikkeudesta iäksi (saamme kokea täysin uuden maailmankaikkeuden, sitten kun olemme valmiita, joten ei koskaan ole oikeasti "loppua"). Suunnitelma ei ole vielä ohi, koska ainoa muutos tapahtui siinä, ettemme pystyneet ottamaan koko planeettaa mukaamme.
 
Vaikka siis saatamme tuntea epäonnistuneemme jossain määrin, koska olemme kaikki ytimeltämme enkeleitä ja rakastamme kovasti jokaista elävää asiaa maan päällä, pystymme silti jatkamaan suunnitelman kakkosvaiheen kera ja luomaan uuden maapallon ja myös auttamaan niitä, jotka ovat vasta saapuneet ulottuvuusrajalle. (Ne jotka päättivät siirtyä rajan yli, ovat hyvin erilaisia kuin ne, jotka jätimme taakse toiseen maailmaan, koska he pyytävät apua prosessiinsa. Näin siis palvelujamme tarvitaan, kun niitä pyydetään ja kunnioitetaan.)
 
Nyt siis olemme aivan uudessa tilassa. Näin ollen meistä saattaa tietysti tuntua eksyneelle, hämmentyneelle, emme ole erityisen varmoja asioista, meillä on ehkä identiteettikriisi tai mietimme, mihin perusta jalkojemme alta on kadonnut. Lisäksi, meitä ei enää opasteta, sanella, aseteta (näennäisesti ilman lupaamme) kokemuksiin, joita loivat sielumme ylösnousemusta varten, emmekä ole tavallisessa urassamme. Olemme täysin vapaita ja juuri tämä vapaus tuntuu monista meistä epämukavalta.
 
Muistan kuulleeni tarinan koirasta, joka oli ollut pihalla monta vuotta lyhyessä narussa. Eräänä päivänä se vapautettiin iäksi kulkemaan eikä se pystynyt käsittelemään vapauttaan, koska se oli hyvin erilaista. Pitkään vankilassa olleilla on hyvin vaikeaa, kun heidät vapautetaan, ja monet tekevät rikoksen, jotta he voivat palata tutulle alueelle, missä he ovat tottuneet olemaan pitkän aikaa. Tämä on ihmisen (tai koiran!) luonne. Olemme edelleen ihmisolentoja. Olemme tottuneet rakenteeseen. Kosmoksessakin on rakenne.
 
Useimmat meistä ovat hiton fiksuja eivätkä tietenkään ole samassa tilassa kuin yllä mainitut esimerkit, mutta yhtäkkinen sisäinen ohjelmointimuutoksemme voi vaatia vähän totuttelua ja myös sielumme toipumisprosessi on oikeutettu. Olemme nyt siis määrittelemässä, miltä haluamme uuden rakenteen näyttävän ja miten ja mitä haluamme luoda - ja jotkut meistä vaativat vielä jonkin verran toipumisaikaa vain oleskeluun ja leikkimiseen. Kaiken tämän yhtäkkisen sielutason muutoksen ja hyvin intensiivisen mutta tärkeän vaiheen loppumisen vuoksi, monet meistä tuntevat olevansa poissa tasapainosta, tyhjiä ja pyörivänsä ilman selvää tunnetta suunnasta.
 
Aivan äskettäin maapallo siirtyi uuteen uraansa kosmoksessa. Tämä sai aikaan hyvin dramaattisia, työntäviä energia-aaltoja joksikin aikaa, mutta kun tämä vaihe oli valmis, tunsimme maadoittuvamme ja asettuvamme uudella tavalla. Tämän liikkeen jälkeen asiat tuntuivat tyyniltä, seesteisiltä, kotoisilta ja saatoimme rentoutua jonkin aikaa. Mutta sopeudumme edelleen toisin tavoin. Vaikka maapallo on nyt uudessa urassaan tai asemassaan, se "kallistuu" edelleen. Tämä kallistuminen on osa uuden tasapainon palauttamista. Tämä kallistuminen johtaa toisinaan tasapainottomuuden tunteisiin tai siihen, että asiat etenevät tasaisesti ja sitten yhtäkkiä tuntuvat pysähtyvän. Tämä kallistuminen saa aikaan "ylös, alas, ylös, alas" -energiaa.
 
Tämän kallistumisen aikana tapahtuu myös luonnollisesti asettumista tai muutosta. Näin alkuilmentymät ja -tunteet häviävät hitaasti ajan kuluessa, kun asetumme enemmän ja enemmän uuteen energiatilaamme. Tämä asettuminen ja muuttuminen myös luo ja vahvistaa uusia yhteyksiämme siihen, mitä teemme, olemme ja luomme  uudella maaplaneetalla. Näin ollen ajan kuluessa emme enää menetä tasapainoamme niin paljon. Näiden muutosten ja tasapainotusten myötä ei ole mikään ihme, ettei meillä ole paikan tajua. Mutta tämän kaiken läpi hakeudumme luonnostaan sinne, minne kuulumme ja mikä tuntuu mukavalle kullekin meistä.
 
Tällä hetkellä kaikkialla kulkee pelkoenergiaa, kun hyvin monet sielut tuntevat eksyneensä ja heillä on vähän tai ei ollenkaan turvallisuutta. Kun tätä tapahtuu, muodostuu vahvoja mielipiteitä yrityksenä pitää kiinni jostain. Nykyinen energiatilamme muistuttaa minua ajasta, jolloin meillä oli viimeksi presidentinvaalit täällä USA:ssa. Oli niin monia mielipiteitä ja vahvoja tunteita, että minulle tuli haastavaksi lukea sähköpostiani. Samaa tapahtuu nyt ja sähköpostiini tulee uusi hyökkäävien äänien aalto - on vahvoja mielipiteitä siitä, miten asiat todella oikeasti ovat, miten ja miksi olen väärässä, sekä henkilökohtaisia hyökkäyksiä ja hyvin sopimattomia neuvoja ja arviointeja liittyen siihen henkilökohtaiseen informaatioon, mitä päätän kertoa (jotkut mielipiteet ovat myös rakastavia, mutta ne ovat silti tietysti vain mielipiteitä). Yksi viesti ilmaisee vahvasti jotain tietystä aiheesta ja seuraava viesti ilmaisee täysin vastakkaista samasta aiheesta. Ihmiset tarkastelevat asioita omien havaintosuodatintensa läpi.
 
Stepping Into the New Reality -kirjassa kerron paljon niistä suodattimista, joiden läpi jokainen meistä näkee todellisuuden. Suodattimet ovat aina paljon tiheämpiä kuin olemisen korkeammat tasot ja mielipiteet ovat samassa joukossa. Koska olemme nyt siirtymässä uuteen vaiheeseen, antamaan ainutlaatuisen tarkoituksemme ja leimamme uuden todellisuuden luomiseen, suodattimemme ovat hyvin paikallaan ja liittyvät siihen, kuka ja mitä olemme. Paljon muuta on sisältämme lingottu pois ylösnousemusprosessissa. Meidän täytyy vain käyttää näitä suodattimia tai tätä lisäarvoa sopivina aikoina.
 
Ja kaikkein tärkeintä on, että nämä lisäarvot tai yksilölliset tarkoitukset on sovitettava rakenteeseen tai kokonaisuuteen ja käytettävä yhdessä toisten kanssa, jos tarkoituksemme on luoda onnistuneesti uusi todellisuus. Juuri nyt kun pelolla on niin vahva ote monista, tämän on vielä tapahduttava, mutta tämä on vain vaihe, minkä käymme läpi, ja se menee ohi, jos olemme niitä viisaita sieluja, joita uskon meidän todella olevan. Mutta tietäkää, että teissä on myös hyvin monia sieluja, jotka olette tällä hetkellä hyvin tyytyväisiä myrskyn silmässä ja vain kellutte siellä, missä olette. Valintamme ja kokemuksemme ovat hyvin erilaisia - tämä kaikki luo täysin järjestyneen energiaverkon, kauniin ja hämmästyttävän mosaiikin.
 
Olemme siis nyt tilattomuudessa ja koemme myös maapallon kallistumisen aiheuttamaa liikettä ylös- ja alaspäin. Se tuo mieleeni erään tuntemani ihmisen, joka lopetti vähän aikaa sitten avioliitonsa ja on nyt tilassa, missä hänen "uutensa" ei ole vielä saapunut. Avioliitosta lähteminen oli suuri askel hänelle, jotta hän voisi siirtyä eteenpäin. Mutta hän sanoo minulle, että hänen on oltava jatkuvasti valppaana, että hän pysyy pois vanhasta, koska hän ja hänen ex-miehensä ovat nyt erittäin hyviä ystäviä ja hänelle voi olla hyvin helppoa pudota tuohon samaan vanhaan uraan.
 
Palaammeko vanhaan, kun olemme vielä tilattomuudessa? Onko se sitä, mitä meidän täytyy tehdä tunteaksemme olomme hyväksi? Meidän monien tuntema epämukavuus kumpuaa siitä, että olemme ulkona vanhasta, muttemme vielä uudessa. Olemme edelleen tilattomuudessa, koska asiat muuttuvat ja asettuvat vielä.
 
Olemme tosiaankin uuden maaplaneetan oikeutettuja luojia. Jos meillä on jokin uusi rooli, niin "uuden maaplaneetan oikeutettu luoja" on tuo uusi rooli. Ei ole vielä mitään sääntöjä, suuntaviivoja tai kehyksiä, joihin olimme alkaneet tottua ylösnousemusprosessissa. Sanoin yhtenä päivänä eräälle ystävälle, että tämä on kuin 25.12. - olemme vain huomanneet, ettei ole enää joulua, ei ole koskaan ollutkaan ja että saamme nyt luoda jotain täysin uutta sen paikalle tai olla luomatta mitään. Saamme mennä nyt mielikuvituksemme korkeuksiin ja luoda sitä, mikä saa sydämemme laulamaan.
 
Paletti on tyhjä ja valkoinen. Olemme kehittyneet riittävästi, ettemme tarvitse mitään opastusta tämän paletin luomiseen. Olemme nyt aiempia oppaitamme. Sisällämme nyt niin paljon valoa, että voimme luottaa luovamme jotain suurenmoista ja upeaa, jotain mikä sopii kullekin meistä täydellisesti, ja voimme myös tietää, että se syntyy ehdottomasti. Voimme käyttää omaa opastustamme, kun meillä on nyt vapaus ja vapaa tahto saada asiat tapahtumaan. Jos loimme ylösnousemusprosessin, niin voimme myös luoda jotain uutta ja erilaista. Olemme niin voimakkaita luojia, että myös tiesimme riittävästi muuttaaksemme ylösnousemussuunnitelmaa ja rukataksemme sitä vähän, koska se ei toiminut niin, kuin toivoimme ja aioimme. Olemme tosiaankin hyvin voimakkaita ja olemme ohjaksissa. Meidän täytyy ehkä palauttaa vähän luottamustamme, kun ylösnousemussuunnitelman muuttuminen syyskuussa heitti meidät vähän tasapainosta. Mutta taas kerran, tiesimme riittävästi säästääksemme itseämme ja jatkaaksemme alkuperäisen, seuraavan vaiheen kera - joskin pienemmän sielumäärän ollessa mukana.
 
Uskon, että jotkut meistä ovat vielä jumissa vanhoissa henkisissä harjoituksissa ja myös vähän ylösnousemusprosessin vanhassa muotissa. Uusissa henkisissä harjoituksissa on kyse olemisesta onnellinen, iloinen ja rauhallinen - uuden luomis- ja kokemissateenvarjon alla (nyt kun ylösnousemuksen ensimmäinen taso on ohi). Eli näitä tunteita ja tuntemuksia voi kokea ja luoda moniin tilanteisiin - täysin riippuen siitä, kuka olemme, ja niistä suodattimista, joiden kautta kuljetamme oman energiamme. Ei ole ehdottomasti mitään oikeaa tai väärää. Näin ollen on monia, monia muunnelmia ja monilla eri värähtelytasoilla.
 
Lisäksi yksi uusi ja tärkeä rooli tulee myös etualalle (en oikeastaan kutsuisi sitä rooliksi). Kun nyt on niin paljon muutoksia ja "ylös, alas" -energiaa, mikä voi iskeä erittäin kovasti meihin, kaipaamme luonnostaan rakkauden hyvän energian tuntemista. Kun tapahtuu niin paljon muutoksia, ei sillä ole edes merkitystä, missä urassa kukin on, missä kohtaa olemme ns. suunnitelmassa tai miltä asiat näyttävät. Kaiken tämän yläpuolella on rakkausenergia ja tämä yhdistää meidät riippumatta siitä, kuka, mitä tai missä tietty tilanne on. Kuten joku juuri sanoi minulle, rakkaus on yksinkertaistettu versio todellisesta tarkoituksestamme - ja se tosiaan on.
 
Tämä selvä rakkauden antamisen ja saamisen kokemus ottaa todella vallan nyt enemmän kuin koskaan, kun olemme kehittyneet paljon korkeammalla värähtelevään olemistilaan. Vaikka asiat voivat siis ravistella, tuntua synkiltä yhtenä ja valoisilta toisena päivänä ja saada meidät tuntemaan bi-polaarisuutta toisinaan, rakkausenergia pitää meidät aina vakaana, kun siihen ei voi koskaan vaikuttaa. Tämä energia voittaa tosiaan kaiken muun. Näin sillä ei oikeastaan ole merkitystä, mikä henkilökohtainen tarkoituksemme on tai miten voimme auttaa toisia, silloin kun meidän tarvitsee todellisuudessa vain rakastaa toisiamme. Huomaamme tulevina aikoina, että äärimmäiset rakkauden ja välittämisen tunteet ja teot säteilevät meistä enemmän kuin koskaan ja ainakin minulla olo tuntuu tällöin parhaalta ja olen eniten harmoniassa. Tämä rakkausenergia tulee etualalle entistä enemmän tulevina aikoina. Tämä on uuden tilamme oleellinen osa.
 
Sateenkaarienergiat ovat silloin: kokeminen, luominen ja rakastaminen.
 
Jollain kummallisella tavalla siis toivumme edelleen ylösnousemusprosessista. Olemme nyt hyvin hitaasti ja varmasti mitätöimässä sen vaikutuksia liittyen luottamukseen, hämmennykseen, opastukseen, varmuuteen ja mikä tärkeintä, oman voimamme omistamiseen taas kerran. Meidän on palautettava aito ja oikeutettu voimamme ja tunnettava olomme taas kerran hyväksi. Meidän on palautettava arvokkuutemme, kun ylösnousemusprosessi todella näytti meille (ei ainoastaan suunnitelman muutoksella, vaan myös niillä parilla, kolmella vuodella, kun se laittoi meidät synkempään ja haastavampaan tilaan, kuin missä olimme olleet melkoiseen aikaan). Meidän täytyy antaa itsellemme arvokasta aikaa ja sallia tämän tapahtua - harmonisoitua taas kerran todellisen ja aidon itsemme kanssa, ennen kuin alamme luoda uutta maailmaa ja ennen kuin alamme auttaa muita, jotka ovat ulottuvuusrajalla yrittäen päästä sinne, missä me olemme nyt.
 
Meidän täytyy alkaa käsittää, että tämä on nyt uusi aikakausi. Olemme nyt taas kerran uudessa, vapaan luomisen tilassa eikä minkään uuden luomuksemme tarvitse liittyä ylösnousemussuunnitelmaan ja sen näennäisen kummallisiin ja rajoittaviin sääntöihin. Meillä voi olla taas kerran positiivisia ja valaisevia visioita ja voimme tietää, että tällä kertaa ne tosiaan toteutuvat. Ja veljillemme ja sisarillemme ja muille jotka ovat siirtyneet rajan yli ja vasta aloittelevat heräämis-, harmonisoitumis- ja ylösnousemusprosessiaan, voimme antaa suurta rakkautta ja välittämistä, koska yksin tämä on tarkoitus, mitä ilmennämme enemmän kuin koskaan, kun rakastavasti katselemme ja sallimme heille heidän omat kokemuksensa.
 
Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen

 
« Viimeksi muokattu: 10.12.2009 19:17:35 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #157 : 10.12.2009 19:31:50 »


Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

PAIKOILLEEN LOKSAHTAMISTA

Ote Solaran tyrskyraportista
(www.nvisible.com )
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tilaisuudet uuteen ja aitoon lisääntyvät laajuudeltaan ja voimaltaan koko joulukuun. Polku uuteen elämäämme avautuu edessämme. Tätä tapahtuu, koska monet meistä ovat lopultakin saavuttaneet OIKEAN AJAN JA OIKEAN PAIKAN keskipisteen.

Kun kaksinaisuuden maailma romahtaa lisää, monet ihmiset kohtaavat taloudellisia vaikeuksia, mikä tönäisee heidät kauas mukavuusalueen ulkopuolelle. On tullut selväksi, etteivät asiat enää toimi samalla vanhalla, lineaarisella tavalla kuin ennen. Vanhat ratkaisut eivät yksinkertaisesti enää toimi. Ainoa tapa suunnistaa onnistuneesti tämän siirtymäajan haasteiden läpi on siirtyä täysin uudelle kartalle ja asua uuteen maisemaan. Tämä on Ultrasuuremman todellisuuden maailma. Täältä löydämme kovasti kaivatut "laatikon ulkopuoliset" ratkaisumme vanhoihin ongelmiin.

Kun kuljemme uudella kartalla, viemme sen, KUKA OLEMME NYT, menneisyytemme vanhoihin paikkoihin ja vanhoihin tilanteisiin. Näin tekemällä voimme muuttaa niitä väre- ja aaltomalleja, joita lähetettiin menneisyydestä ja mitkä ovat vaikuttaneet meihin tässä elämässä. Voimme neutraloida nuo väreet ja aallot ja mallintaa menneisyyden uudella tavalla, missä ei ole mitään karmajäämää. Tämä saa aikaan syvällisen ja aidon Ho'o Pono Ponon tai muuttaa asiat oikein ydintasolla. Voimme tosiaankin muuttaa menneisyyttä ja poistaa kaikki karma- ja tunnejäämät, jotka ovat olleet juurtuneena sinne.

Silloin kun meistä tulee aitoja sieluja, niistä uuden kartan opasteista tulee näkyviä, jotka oli kirjoitettu näkymättömällä musteella. Polkumme eteenpäin tulee jatkuvasti selvemmäksi. Askelistamme tulee luottavaisempia. Meillä on uutta varmuutta tarkoituksesta, mitä emme ole ennen tunteneet. Se on kuin kulkemista labyrintissä, missä kaikki umpikujat on yhtäkkiä suljettu, joten emme voi tehdä mitään vääriä valintoja tai mennä väärään suuntaan. Jos olemme aitoja, emme voi valita väärää polkua. Ja sinetöityjä ohjeitamme avautuu, kun kuljemme uudella kartalla.

Joulukuu vaatii, että panostamme täysin siihen, mikä on todella tärkeää meille. Meiltä vaatii merkittävää ponnistusta saada asiat liikkeeseen, mutta sitten kun ne alkavat liikkua, vaaditaan vähemmän ponnistelua ja ne alkavat liikkua omalla vauhdillaan.

Kun ponnistelemme saadaksemme aikaan liikettä eteenpäin, voimme kokea massiivista asioiden loksahtamista paikoilleen. Kun kaikki alkaa loksahdella paikoilleen, liikumme tasaisesti kirkkaan, vihreän valoaallon läpi. Tapahtuu monia odottamattomia ja uusia yhteyksiä ihmisten ja paikkojen kanssa - aito oikea rakkautemme, tilaisuudet, tapahtumat, kokemukset ja uusi informaatio. Osa niistä tulee hurjimpien unelmiemme tuolta puolen ja tekee meistä syvän kiitollisia.

Joulukuussa kun useammat meistä astuvat mestaruuteensa, tsunamit heittelevät meitä vähemmän. Aallot ovat massiivisia, mutta koemme riemastuttavaa kyytiä uuteen elämäämme. Se esteiden suma, mikä on pidätellyt meitä hyvin pitkään, vapautuu loputakin - meitä pidätelleet tukokset poistetaan ja kaikki liikkuu eteenpäin.

Joulukuun on palkitsemisen aikaa niille meistä, jotka ovat pysyneet aitoina ja olleet tekemättä myönnytyksiä.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #158 : 11.12.2009 17:52:43 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa



ONKO KEHO KAVERISI?

Kirjoittanut ja kanavoinut John Cali
( www.greatwesternpublishing.org)
8.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali

Yhtenä päivänä hölkätessä kiinnitin erityisesti huomioita kehooni. Käsitin yhtäkkiä, miten paljon rakastan ja arvostan tätä upeaa fyysistä kehoa, jolla minua on siunattu.

Olen kuntoillut ja hölkännyt yli 45 vuotta - suurimman osan aikuisiästäni. Mutta aivan viime vuosiin asti en ole rakastanut tai arvostanut kehoani, vaikka olenkin kuntoillut uskollisesti. Ja edelleen kuntoilen.

Asenteeni oli, että keho oli viholliseni. Ja yksi tapa jolla voisin estää sitä hajoamasta, oli kuntoilu ja hölkkääminen. Mutta siitä ei ollut minulle mitään iloa. Vain vastusta.

Kuulostaako tutulta?

Mutta nyt rakastan kuntoilua, rakastan hölkkäämistä, rakastan kehoani, rakastan elämääni. Tulos tästä? Nyt elämäni syksyssä olen onnellisempi ja terveempi kuin koskaan.

Lopultakin olen tehnyt kehosta kaverini.

Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef

Vuosien kuluessa olemme sanoneet monta kertaa ja monella tavalla, että olette Jumala ihmismuodossa. Myös jotkut valtavirtauskontonne ja muut henkiset perinteenne kutsuvat kehoanne Jumalan temppeliksi.

Ja se on tosiaan Jumalan temppeli. Näin me näemme kehonne. Ne meistä jotka olemme henkiulottuvuudessa ja jotka ovat olleet fyysisesti inkarnoituneena, saavat nauttia olostaan teidän kauttanne, fyysisen kehonne kautta.

Meille on todella suuri ilo pystyä tekemään näin. Haluaisimme nähdä useampien teistä ottavan enemmän iloa irti fyysisistä kokemuksistanne, erityisesti kehostanne.

Käsitämme, että asiat voivat mennä "pieleen" kehossanne. Käsitämme, että kehostanne huolehtiminen vaatii vähän ahkeruutta. Esim. sopivaa liikuntaa, ruokaa, lepoa jne.

Mutta monet pitävät kehosta huolehtimista parhaimmillaankin riesana ja huonoimmillaan hemmetin harmina, jonka mieluummin ohittaisitte - ja usein ohitattekin. Siinä ei ole iloa, kuten Johnilla aiemmin. Vain vastusta.

Ystävät, kun lähestytte kehoanne niin hämmästellen ja kunnioittaen kuin me, kukoistatte. Ottakaa ilo irti kehossa olemisesta. Löytäkää kaikki nautinto ja intohimo, minkä voitte saada tästä upeasta mekanismista, fyysisestä kehostanne.

Keho ei ole vihollisenne. Te sielutasolla valitsitte kehonne ennen inkarnoitumista. Nekin teistä jotka valitsitte kehon, mitä ehkä kutsuisitte haasteeksi, valitsivat viisaasti ja hyvin.

Korkeampi itsenne tiesi, mitä teki. Luottakaa siihen. Teidän velvollisuutenne on alkaa nähdä kehonne samalla kunnioituksella ja rakkaudella kuin korkeampi itsenne näkee - ja me näemme.

Kyllä, teille voi tulla joskus fyysisiä haasteita, sairautta. Mutta tietäkää tämä: kehonne luonnollinen tila on hyvinvointi.

Kehonne reagoi paljon enemmän ajatuksiinne ja tunteisiinne, kuin useimmat teistä koskaan kuvittelevat. Ja se on paljon kestävämpi, kuin useimmat teistä koskaan kuvittelevat.

Kunnioittakaa ja rakastakaa siis kehoanne huolehtimalla siitä hyvin. Nähkää keho sen Jumalan temppelinä, mikä todellisuudessa olette. Riippumatta sen kunnosta, kunnioittakaa ja rakastakaa sitä koko ajan. Se reagoi siihen tavoilla, mitkä saavat teidät hämmästymään.

Kehonne tietää, miten olla terve ja eheä. Luottakaa siihen. Pysykää pois sen tieltä. Kunnioittakaa ja rakastakaa sitä. Tiedämme toistavamme itseämme - mutta tarkoituksella.

Tehkää kehosta kaverinne.


http://img410.imageshack.us/img410/2713/1370301079lof1.gif
« Viimeksi muokattu: 11.12.2009 18:18:02 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #159 : 11.12.2009 17:58:40 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


TERVEYDESTÄ JA PARANTUMISESTA

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Joulukuussa 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miten suhtaudumme parhaiten terveydenhoidon menetelmiin ja harjoittajiin (lääkäri, terapeutti yms.), jotta voimme saavuttaa parhaimman henkilökohtaisen hyvinvoinnin?

Kyse on itsensä voimaannuttamisesta. Jotkut teistä työskentelevät joidenkin alan harjoittajien kanssa ja toiset toisten kanssa. Joku ihminen voisi työskennellä tietyn alan harjoittajan kanssa ja homma toimii upeasti - löydätte täydellisiä ratkaisuja, eheydytte ja harmonisoidutte täysin sisällänne tuon terapian avulla. Toinen ihminen voisi työskennellä tuon saman alan harjoittajan kanssa ja kaikki menee pieleen. Tärkeä ero tässä on itsensä voimaannuttaminen - se tapa millä otatte potilaana voimaanttamisen mukaan terveydenhoitokokemuksiinne.

Kyllä, ensimmäinen ja tärkein asia minkä voitte tehdä terveydenhoitovalintoihinne liittyen, on oppia kuuntelemaan omaa kehoanne. Voimme sanoa tämän, muttei ole aina selvää, miten se tapahtuu. Voimme antaa teille muutamia harjoituksia ja maailmassa on monia muita harjoituksia auttamaan teitä virittymään tuntemuksiin ja aistimuksiin kehossanne ja alkamaan ymmärtää sitä tapaa, millä keho kantaa tunteitanne, historiaanne ja mahdollisuuksianne koko ajan mukana. Monet näistä menetelmistä ovat saatavilla muissa Akaasisten tiedostojen kanavoinneissa. Tärkein asia minkä voitte tehdä, on kuunnella kehoanne ja sitoutua syvästi kunnioittamaan sitä, mitä opitte kuuntelemisesta. Jos jokin tuntuu olevan epäharmoniassa kanssanne, välttäkää sitä ja etsikää asioita, jotka tuntuvat parhaimmilta teille.

Kun kohtaatte jonkun alan harjoittajan tai tietyn menetelmän, ottakaa mukaanne tuo alkutietämys itsestänne ja tuo ensisijainen sitoutuminen, minkä olette tehneet omaa hyvinvointianne kohtaan. Tämä on se perusta, mille voitte rakentaa sellaisen tasapainoisen suhteen jonkun alan harjoittajan kanssa, missä voitte kuunnella intuitiotanne koko prosessin ajan ja voitte ilmaista oman totuutenne. Tästä itsenne kunnioittamisen ja arvostamisen voimaantuneesta tilasta, voitte sitten käyttää alan harjoittajan asiantuntemusta eduksenne. Tämä on hyvin erilainen malli kuin se, millä toimitaan erityisesti länsimaisessa maailmassa. Sen vanhassa asioiden tekotavassa ihmiset tuntevat kehonsa mysteeriksi ja he luovuttavat itsensä jollekin alan harjoittajalle uskoen - tai heidät johdatetaan uskomaan - että jokin asiantuntija tuntee paremmin kuin heidän kehonsa ja siksi he alkavat kääntää intuitionsa pois päältä.

He eivät toimi itsensä kunnioittamisen ja itseltään kysymisen tilasta. He luovuttavat itsensä ja antavat voimansa sille, kenet he näkevät asiantuntijana. Tämä on asioiden vanha tekotapa. Uusi tapa on rakentaa itsensä kunnioittamisen ja itsensä voimaannuttamisen perusta ja se on usein yhtenevä henkisten harjoitusten kanssa. Henkiset harjoitukset - kuten meditointi ja rukous - auttavat teitä tuntemaan itsenne siinä syvässä ja hiljaisessa paikassa sisällänne, missä vastaukset tai oma tuntemuksenne kehosta ovat. On erittäin tärkeää, että yritätte astua kohti valaistuneempaa suhdetta terveydenhoidon kanssa. Ja terveydenhoidon harjoittajien on erittäin tärkeää kehittää jonkinlainen henkinen harjoitus, mikä tekee kykeneväksi tällaiseen jumalaiseen kuuntelemiseen.

Tiedostonpitäjät ovat antaneet niin paljon tällaisia harjoituksia, ettemme toista niitä tässä. Mutta tietäkää, että teidän on kehitettävä itseltänne kysymisen ja itse tietämisen taitoa ja tästä tilasta voitte parhaiten hyödyntää terveydenhoidon ammattilaisia. Silloin kun toimitte tästä tilasta, terveydenhoidon harjoittajat ja asiantuntijat ovat hyvin hyödyllisiä. Heillä on paljon informaatiota jaettavana.

He voivat antaa oman näkökulmansa, mutta perimmiltään kaikki terveydenhoitoon liittyvät päätöksenne lepäävät sisällänne ja perimmiltään olette vastuussa jokaisesta valinnasta, minkä teette omaan terveydenhoitoonne liittyen - valitsette sitten jotain tehtäväksi tai jätettäväksi tekemättä. Perimmiltään te olette vastuussa. Tämä on yksi oppitunti, mikä on opittava yksilötasolla ympäri Amerikkaa, ympäri USA:ta ja tämä on saanut aikaan kollektiivisen kriisin. Teillä on ollut malli, mikä on perustunut itsenne luovuttamiseen asiantuntijoille. Nyt kun useammat ja useammat teistä voimaantuvat ja saavat tämän tunteen, että teidän pitäisi pystyä kysymään omalta keholtanne ja seuraamaan oman kehonne vihjeitä, niin huomaatte, että syntyy törmäys voimaantumisen ja sen vanhan version välille, missä voima annettiin pois.

Kun kollektiivina navigoitte terveydenhoitoa uuteen versioon, on erittäin tärkeää, että jokainen teistä yksilönä hyväksyy sen tosiasian, että olette täysin vastuussa omasta kehostanne - mutta ette ole yksin siinä. Kehonne tekee työtä kanssanne. Kehittäkää jokin itsenne kuuntelemisen henkinen harjoitus. Sitoutukaa tiukasti kunnioittamaan kehoanne kaikin tavoin, kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Se on hyvin paljon kuin avioliitto. Ehkä pidätte jonkinlaisen rituaalin, missä annatte juhlallisen lupauksen kehollenne ja pyydätte kehoanne antamaan teille vihjeitä, joita tarvitsette ymmärtääksenne, mitä tapahtuu. Huomaatte enemmän ja enemmän, että tiedostatte, mitä tunnette. Tiedostatte, mitä tunnette, mutta ette aina tiedä, mitä se merkitsee, ja siinä voitte käyttää jonkin asiantuntijan apua. Tiedostatte, mitä tunnette, mutta ette aina tiedä, mitä tehdä asialle, ja siinä voitte käyttää jonkin asiantuntijan apua. Teidän on aloitettava tietämisestä itse ja tiukasta sitoutumisesta kunnioittamaan kehoanne kaikissa olosuhteissa.

Miten voimme parhaiten päästää irti negatiivisista puolista tai niistä taakoista, jotka pidättelevät meitä?

Tähän on lukuisia vastauksia. On hyvin monia tapoja eikä ole yhtä oikeaa tapaa jokaiselle teistä, koska jokainen on niin erilainen ja taakkanne ovat niin erilaisia. Kun muututte ajan kuluessa, myös teillä parhaiten toimivat tavat muuttuvat. Voimme sanoa tästä nyt sen, että tässä työssä on joitain avainpiirteitä, jotka teidän kaikkien on sisällytettävä parannusprosessiinne. Yksi niistä on anteeksianto. Se on välttämätöntä, jos aiotte todella päästää irti taakoistanne.

On välttämätöntä, että avaatte tilan antaa anteeksi itsellenne sen, että teillä on tuo taakka, ja toisille osallisille sen, että he auttoivat luomaan tuon taakan. Se voi olla helppoa tai sitten ei. Mutta riippumatta siitä, oletteko saavuttaneet sen kohdan, missä kykenette tuntemaan anteeksiantoa, on tärkeää, että jatkatte tuon tilan avaamista sille - vaikka olisittekin raivoisan vihainen toiselle, joka on loukannut teitä menneisyydessä ja aiheuttanut teille tuon taakan tai vaikka jatkuvasti lankeaisitte tapaan kritisoida itseänne siitä, että teissä on jotain vikaa, koska teillä on tuo taakka.

Kaikista näistä malleista tai taipumuksista huolimatta, jatkakaa itsenne palauttamista siihen ajatukseen tai mahdollisuuteen, että kenties olitte täysin viaton ja kenties ympärillänne olevat ihmiset yrittivät parhaansa, ja kuitenkin tapahtui vahinko ja mallit kehittyivät. Taakkoja kerättiin. Jatkakaa tuon tilan avaamista ja lopulta ajan kuluessa tapahtuu anteeksianto. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä - se vie vain aikaa. Mutta tuo aika täytyy olla täynnä tilaa harkita anteeksiannon mahdollisuutta. On erityisen tärkeää antaa anteeksi itsellenne.

Tämä on armon koko tarkoitus tässä maailmassa. Armo on olemassa, jotta voitte antaa anteeksi itsellenne, koska taakan todellisin muoto, tunnetaakan jokaisen osan ydin, on itsensä syyttäminen ja itsensä vihaaminen. Joka kerta kun tunnette jotain muuta kuin rakkautta ja kunnioitusta itseänne kohtaan, olette langenneet tuohon taakkaan. Kun sanomme sen näin, luultavasti tunnistatte, että lankeatte taakkaanne melko usein - useimmat teistä. Mutta avaimena tässä on vain jatkuvasti harkita sitä ajatusta, että kenties olitte viaton ja kenties virheistänne ja hämmennyksestänne huolimatta olette edelleen yhtä hyvä ja yhtä jumalainen, kuin voisitte koskaan olla. Tämä on avaintekijä taakastanne vapautumiseen. Sitten mahdollisia "parhaita" menetelmiä on niin monia, että toiseksi on erittäin tärkeää, että säilytätte uteliaisuuden eri parannusmenetelmiä kohtaan - uteliaisuuden ja joustavuuden.

Useimmat teistä tuntevat vetoa tiettyjä tekniikoita tai alan harjoittajia kohtaan ja kun olette selvittäneet sen taakan, mikä on ulottuvillanne tuon prosessin alkaessa, huomaatte, että sitten kun uusi taakka nousee esiin, kun uusia kysymyksiä, malleja tai haavoja tulee pintaan, teidän täytyy ehkä vaihtaa eri menetelmään. Teidän täytyy ehkä vaihtaa uuteen tekniikkaan tai uuteen alan harjoittajaan. On tärkeää, että säilytätte jatkuvasti uteliaisuuden ja panette merkille, tuntuvatko asiat liikkuvan vai eivät.

Jos teistä ei tunnu siltä, että asiat liikkuvat, jos tunnette ikään kuin jääneenne jumiin, niin kokeilkaa jotain uutta. Menkää johonkin kurssille, lukekaa itseapukirja, pyytäkää joltain apua, menkää jollekin parantajalle. On loputtomasti mahdollisuuksia, mutta kokeilkaa jotain uutta, vaikkette olisikaan varmoja siitä, osuuko se oikeaan. Olette oikeasti jumissa ainoastaan silloin, kun lakkaatte kokeilemasta uusia tekniikkoja, kun lakkaatte kokeilemasta jotain uutta. Nämä kaksi avainpiirrettä tai -tekijää vapauttavat teidät tunnetaakastanne.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #160 : 15.12.2009 17:47:32 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


KRISTUS-TIETOISUUDESTA

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Joulukuussa 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Voitteko puhua Kristus-energian tai -tietoisuuden luonteesta? Kuka on Kristus ja miten tämä olento liittyy ihmiskunnan ja maapallon evoluutioon?

Kristus on erillinen energiaolento. Se on tietoisuus. Voitte kuvitella Kristus-energian tai -tietoisuuden sellaisten jumalaisten olentojen kollektiivina, joiden päätarkoitus on myötätunnon valo. Ryhmä on valtava. Itse asiassa se sisältää monia ihmisolentoja, jotka elävät tällä hetkellä planeetalla! Tiedostonpitäjät ovat puhuneet ihmiskunnan matkasta - matkasta jolle olette lähteneet luodaksenne erillisyyden harhan eri osienne välille, mukaan luettuna keho, mieli, sydän ja henki. Kuvittelette koostuvanne näistä tekijöistä sen sijaan, että tunnette itsenne kokonaisena/eheänä.

Matka tähän erillisyyden harhaan on ollut pitkä ja eri sivilisaatiot ja olennot ovat auttaneet teitä luomaan tämän harhan. He ovat auttaneet erillisyyden muodostamisessa mielen ja kehon välille (tämä auttoi alun perin tekemään ihmisistä fyysisiä), mielen ja sydämen välille, sydämen ja kehon välille jne. Kaikki nämä tekijänne on erotettu eri sivilisaatioiden ja yksittäisten olentojen (jumalaisten olentojen ja ihmisten) ponnistelujen avulla.

Olennot jotka tunnette tänä päivänä henkisinä mestareina tai opettajina, ovat eläneet palvellakseen muistutuksena siitä, että olette kokonainen. Jokainen näistä opettajista tai johtajista on antanut tietyn viestin auttamaan sen muistamisessa, että teidän on mahdollista kutoa itsenne takaisin kokonaisuudeksi. Yksinkertaisesti voisimme sanoa, että kaikki nämä opettajat ja johtajat ovat olleet muistuttamassa teitä siitä, kuka todellisuudessa olette: korkeampi itsenne, jumalainen itsenne. Perimmiltään tämä merkitsee sitä, että teidät kaikki on tehty rakkaudesta.

Kristus-tietoisuudella on tietty resonanssi tähän kaikkeen liittyen. Kristus-tietoisuus on sydämenne ja henkenne välisessä yhteydessä. Kristus-tietoisuus resonoi kuvitteellisessa tilassa sydämenne ja henkenne välillä. Kun Kristus-tietoisuus värähtelee siellä, sydämenne ja henkenne harmonisoituu ja niistä tulee yhtä. Kristus-tietoisuus on teidän kaikkien ulottuvilla ja monet teistä ovat itse asiassa Kristus-tietoisuuden ilmentymiä. Olette osa sitä ryhmäenergiaa, mikä on Kristus-tietoisuus tai mikä ylläpitää sitä tässä maailmassa.

Monet teistä tuntevat vetoa Kristus-tietoisuuteen, koska se tuntuu teistä kodilta. Monet muut tuntevat vetoa siihen, koska tiedätte tarvitsevanne sitä. Sen ei tarvitse tulla kristinuskon kautta. Se on vain sosiaalinen rakenne, minkä ihmiset ovat laittaneet sen ympärille. Tietysti kaikkien sosiaalisten rakenteiden tapaan se on vääristänyt Kristus-tietoisuuden todellisen energian. Se on luonut kaikenlaista draamaa tai kaikenlaisia valtaeroavuuksia tai sortamista. Kaikissa sosiaalisissa instituutioissa on noita tekijöitä, joten Kristus-tietoisuuteen yhdistymiseksi ei tarvitse liittyä mihinkään tiettyyn uskontoon, mutta voitte löytää Kristus-tietoisuuden minkä tahansa uskonnon kautta. Kristus-tietoisuus on jokaisen ihmisen syntymäoikeus. Se on yksinkertaisesti yhteys sydämenne ja henkenne välillä.

Kuka on Kristus suhteessa Jeesuksen henkilöön? Onko Kristus-energia inkarnoitunut maan päälle aiemmin?

Ihmisolento, Jeesus Kristus, joka eli noin 2000 vuotta sitten, oli Kristus-tietoisuuden ilmentymä. Tämä ihmisolento oli yksittäinen ihmissielu, mutta samanaikaisesti siinä oli ryhmäenergia, mikä oli Kristus-tietoisuus. Miettikää hetki, miten kumpikin on mahdollista, silloin kun tarkastellaan tilannetta kolmannen ulottuvuuden ulkopuolelta. Tavallaan tuo sielu, joka päätti elää Jeesus Kristuksena, päätti elää kanavana suuremmalle energialle, yksittäisen egon sijasta. Hän oli Kristus-tietoisuuden kanava. Tavallaan voitaisiin sanoa, että hän oli yksittäinen sielu, mutta samaan aikaan hän oli tässä maailmassa ryhmäenergiana, joten monet teistä voivat tuntea läheistä yhteyttä tuohon elämään, koska monet teistä olivat hengessä osa tuota ryhmän kollektiivienergiaa. Tämä on se suhde.

Kristus-tietoisuus on inkarnoitunut monta muutakin kertaa maaplaneetalle, muttei koskaan niin selvällä tavalla. Siihen on syynsä, että tuo ihmisolento on aiheuttanut hämmennystä historiassanne. Hän toimi Kristus-tietoisuuden portaalina ja valeli maapalloa sillä. Silloin kun saatte suuren jumalaisen energiavalelun, usein ensimmäiseksi ihmiset näkevät kaikki varjot, joita he eivät voineet aiemmin nähdä. Se on kuin valon loistetta pimeässä luolassa - ensimmäisenä näette varjojen muodostumisen.

Kun Kristus-tietoisuus tuli ihmisen muodossa, ihmiset alkoivat välittömästi käsitellä kaikkia asioita, jotka pidättelivät heitä. Tämä sai Kristuksen vaikutukselle alttiit yhteiskunnat astumaan vieläkin pimeämpään aikaan, mitä olitte koskaan nähneet ennen Kristus-tietoisuuden tulemista. Aivan kuin huoneessa, johon sytytetään valo, voitte yhtäkkiä nähdä kaiken lian, sotkun ja varjot, mitä ette voineet nähdä pimeässä. Ihmiskunnalla oli paljon parannettavaa sen jälkeen, kun Kristus-tietoisuutta oli tuotu tuon yhden ihmiselämän kautta.

Ei ole ollut toista henkilöelämää, missä Kristus-tietoisuutta olisi tuotu sisään niin laajasti tunnetulla tavalla. Sitä tarvittiin vain kerran ja sitä tarvittiin tuona tiettynä aikana pimeytenne saattamiseksi uudelle aikakaudelle. Ette tarvitse samaa pimeyttä nyt eikä ole samaa tarvetta. Sen sijaan Kristus-tietoisuus ilmestyy esiin ja monet ihmiset luovuttavat Kristus-tietoisuudelle osan elämästään tai suurimman osan elämästään. Äiti Teresa oli yksi heistä. On monia, monia muita. Dalai Lama on yksi heistä. Näettekö, miten se ei ole sidottu uskontoon? Gandhi oli yksi heistä. He ovat kaikki osa Kristus-tietoisuutta. Lisäksi on lukemattomia miljoonia ihmisiä, jotka ovat myös olleet Kristus-tietoisuuden ilmentymiä elämässään.

Jotkut lukijat ehkä tunnistavat tämä itsessään. Jos tunnet olevasi osa Kristus-tietoisuutta, niin voit tietää, että tulit tänne auttamaan koko ihmiskuntaa. Mutta ennen kaikkea harmonisoi oma sydämesi oman henkesi kanssa, sitten auta kaikkia muita tekemään sama. Tapa tehdä se - ainoa tapa tehdä se - on rakkauden kautta. Ainoa tapa tehdä se on perustaa ja kehittää kyky ehdottomaan rakkauteen ja sitten tarjota tuota rakkautta jokaisessa tilanteessa, missä voitte, kaikin mahdollisin tavoin, mitä voitte keksiä. Tulitte tänne rakastamaan. Tämä kuulostaa melko ihanalta, mutta se voi itse asiassa johtaa melkoisen vaikeaan ja tuskalliseen elämään, koska olette erityisen herkkä niille kerroille, jolloin rakkaus estetään tai heitetään pois. Kutsumuksenne on jatkuvasti palata kykyynne rakastaa ehdottomasti, kehittää sitä ja jakaa sitä kaikin tavoin, millä voitte.



*****************

http://www.iamjeshuareturned.com/
« Viimeksi muokattu: 15.12.2009 17:50:29 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #161 : 15.12.2009 17:52:56 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

TAMMIKUUN 2010 TEEMA: YHDISTY SISÄISEEN GURUUN

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
11.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Valtava myrsky pyyhkii maan yli, ryöpyttäen meitä hyytävissä lämpötiloissa, jäässä ja lumessa. USA:n hallitus sitoo tuhansia henkiä lisää Afganistanin sotaan ja miljardeja dollareita pelastamaan hajoavaa talouttamme. Otetaan liiallisuuden - äärimmäiset lämpötilat, pöyhkeilevä ego, mieletön kuluttaminen, epätoivoinen köyhyys - vuosikymmenen viimeisiä henkäyksiä.

Vuosi 2010 aloittaa vuosikymmenen, mikä merkitsee suurempaa itsehillintää ja myötätuntoa toisia kohtaan. Ne jotka edelleen arvostavat ulkoisia palkkioita inhimillisen yhteyden yli, heräävät raa'asti. On aloitettava uusia tapoja ja käytäntöjä tähän uuteen moodiin vaihtamiseksi. Tämä alkaa tarinoista, joita kerromme itsellemme.

Joulukuun rituaalissa jumalatar-ryhmäni sisaret päättivät siunata toisensa sen sijaan, että tuhlaisivat rahaa lahjoihin. Luimme ääneen toistemme hyvistä ominaisuuksista, jotka olimme kirjoittaneet kauniille paperille. Jotkut olivat lisänneet kuvia tai säihkettä.

Oli kiehtovaa nähdä, miten toiset näkivät minut. Neljä yhdeksästä sisarestani kutsuivat minua viisaaksi. Ironisesti olin muutama päivä aiemmin kertonut ystävilleni typerästä käyttäytymisestäni. Olin saanut itseni kiinni itseni sabotoinnista. Kuten elämänvalmentaja Alan Cohen huomauttaa: "Joka kerta kuin kerrot jonkin tarinan, vahvistat siihen liittyviä tunteita ja kokemuksia, vahvistat noita teemoja tietoisuudessasi ja lisäät samanlaisten tarinoiden toistumismahdollisuutta maailmassasi."

"Typerä" on lapsuuden jäämäsana, mikä on pysynyt havainnossa itsestäni. Niinpä uuden kuun ollessa Jousimiehessä 16.12., poltan sanan "typerä" rituaalisesti yhdessä sen vahvistamien tuskallisten tunteiden kanssa. Ja siunaan sanaa "viisas" liekkinä, joka opastaa minut uuteen vuosikymmeneen - tuotavaksi tuleviin tarinoihin, joita kerron itsestäni.

Jousimies on eläinradan tarinankertoja. Jousimiestyyppi on optimistinen ja kohottava, mutta hän voi olla myös omahyväinen ja vakuuttunut omasta erehtymättömyydestään. Jousimiehet asettautuvat usein jonkinlaiseksi guruksi. Miettikää Megajousimiestä, James Arthur Rayta, joka vähän aikaa sitten suostutteli seuraajansa Sedonan hikimajassa sivuuttamaan kehonsa viisauden "henkisen mestaruuden" nimissä - tämän seuraukset olivat traagiset. Ray on kenties tarkoittanut hyvää, mutta hänen mielettömyytensä oli meille kaikille herätys. Etsimme sitten henkistä tai poliittista opastusta, on aika lakata seuraamasta guruja ja alkaa seurata sen sijaan omaa sydäntämme.

Uusikuu 16.12. tarjoaa hyvän mahdollisuuden yhdistyä sisäiseen guruun. Aurinko, kuu ja Venus innostavassa Jousimiehessä ovat yhteydessä siihen Jupiteriin, Kheironiin ja Neptunukseen parantavan ja paljastavan yhteyden viime vaiheeseen, mikä alkoi viime keväänä. Tämä aspekti sallii meidän yhdistyä suoran sisäiseen viisauteemme ja vahvistaa myötätuntoisen toisistamme välittämisen viestiä. Myös omalaatuinen Uranus - nyt liikkeessä eteenpäin ja erityisen voimakas - tekee vapauttavaa, joskin mahdollisesti horjuttavaa neliötä uuteen kuuhun. Meille näytetään korkeampia totuuksia, mitkä auttavat meitä heittämään pois itseä lannistavien tapojen kahleet. Nyt voimme alkaa ajatella eri tavalla itsestämme ja kertoa erilaista tarinaa elämästämme.

Sankarillinen Mars alkaa perääntyä Leijonassa joulukuun keskivaiheilla. Maskuliininen tarve tunkeutua ja suojella kohdistuu nyt sisäänpäin. Tämä suosii aktiivista itsensä hoitamista ja sielun etsintää. Mars edustaa myös vihaa, erityisesti tulimerkissä. Varokaa hyökkäämästä itseänne tai toisia vastaan pelkästään turhautuneena siitä, että ette saa, mitä haluatte. Käyttäkää sen sijaan tämä perääntyminen todellisten halujenne määrittelemiseen ja itsenne sytyttämiseen niiden saavuttamiseksi - sitten kuin Mars alkaa liikkua taas eteenpäin maaliskuun puolivälissä.

Viestintuoja Merkurius marssii myös taaksepäin Kauriissa joulukuun loppupuolelta tammikuun puoliväliin. Tänä aikana tarkastellemme elämämme perusrakennetta, päämääriämme ja ammattiamme. Kahden henkilökohtaisen planeetan perääntyminen samanaikaisesti on merkittävä kutsu kääntyä sisäänpäin - ei mitenkään helppo homma joulunaikaan. Kuitenkin siellä lepää vahvuutemme ja oivalluksemme. Varokaa yrittämästä tehdä liikaa tammikuun puoliväliin saakka - erityisesti matkustaminen voi vaatia suurta kärsivällisyyttä. Ja suurten virusmäärien leijuessa ympäriinsä, pitäkää erityisen hyvää huolta terveydestänne. Planeetat sanovat: yksinkertaista, pelkistä ja löydä sisäinen ilosi.

Monilla meistä on taipumusta olla puheliaita tähän aikaan vuodesta - erityisesti muutaman terästetyn munatotin jälkeen. Juhlapyhät ovat oiva tilaisuus kuunnella tarkasti, mitä suusta tulee ulos. Jos huomaatte toistavanne vanhaa ja väsynyttä tarinaa itsestänne, pysähtykää ja korvatkaa sen jollain positiivisemmalla. Vuosi 2010 on kartoittamatonta aluetta. Käymme valtavaa evoluutiomuutosta läpi tällä planeetalla. Lakataan arvostelemasta itseämme niin rankasti - se vain erottaa meidät sisäisestä Lähteestä. Olemme jumalia ja jumalattaria, joilla on jumalaiset voimat ja ominaisuudet. On aika käyttää niitä kultaisen ajan synnyttämiseksi!

-----------
« Viimeksi muokattu: 15.12.2009 17:55:09 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #162 : 16.12.2009 09:06:34 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


MASKULIINIENERGIAT

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
15.10.2009 Graz, Itävalta
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahdoksesi, että olet kanavoinnin nyt-hetkessä ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On upeaa olla täällä Grazissa tänä iltana, juuri tänä iltana. Olemme kokeneet suuren muutoksen säätilassa ja talvi on tulossa. Rakkaus on myös tulossa, uusi rakkaus ja uusi olemistila, uusi tietoisuus, sillä rakkaus muuttaa kaiken. Olemme täällä tänä iltana ja henki on kanssamme. Sallikaa itsenne olla läsnä ja tuntekaa hengen siirtyvän huoneeseen. Sallikaa itsenne olla hiljaa, sillä monia muutoksia on tulossa. Tulee uusi tietoisuus ja asiat alkavat muuttua hyvin nopeasti. Teidän on opittava elämään intuitiollanne. Se turvallisuus ja varmuus mitä aineellinen maailma toi teille tietyllä tavalla ennen, menee pois ja niille teistä jotka ovat tehneet työnsä, henki antaa enemmän ja enemmän voimaa.

Ne teistä jotka olette jättäneet vanhan negatiivisen ohjelmointinne taakse, taajuutenne muuttuu ja säteilette enemmän ja enemmän energioitanne. Tämä saa aikaan paljon parantumista ympärillänne ja tämä vaikuttaa niihin, jotka eivät ole työstäneet itseään. Se muuttaa heitä, että olette muuttaneet itseänne. Tulee täysin uusi maailma, maailma joita poliitikot eivät kontrolloi. Tulee uusi maailma, missä ne jotka ovat astuneet rakkauteen, luovat tietoisuutta. Heille annetaan lisää voimaa säteillä rakkaustietoisuuttaan ja tämä rakkaus muuttaa maailman. Rakkaus ratkaisee ongelmat, rakkaus muuttaa sitä tapaa, millä katsotte maailmaa ja monet, monet asiat muuttuvat.

Tällä hetkellä luotte todellisuuttanne sekä positiivisista että negatiivisista energioista ja tulee muutos, jolloin tietoisille energioille annetaan enemmän uskottavuutta. Tämä saa aikaan rakkausenergian ja maailman täynnä rakkautta. Rakkaus ei ole monin tavoin sitä, mitä luulette sen olevan. Rakkaus on uuden maailman tapa eikä teidän siihen pääsemiseksi tarvitse tehdä mitään - vain jatkakaa itsenne työstämistä. Vain parantakaa menneisyyden haavat.

Yksi tärkeä alue, jolle teidän pitäisi keskittää työnne, on isä. Kryonin opetuksissa isä vastaa aurinkoa, äiti maata ja lapsi kuuta. Se mitä sisällämme tapahtuu, on suoraa heijastusta maailmankaikkeudesta. Tätä tarkoitetaan makrokosmoksen mikrokosmoksella, sillä jokainen on miniuniversumi, suora kopio näkemästänne universumista. Matkana on päästä synkroniin universumin kanssa löytämällä kaikki itsenne puolet, jotka ovat joko hukassa tai haavoittuneet, ja sallimalla energioiden palata. Teette tämän tarkkailemalla sitä todellisuutta, mitä luotte.

Silloin kun uneksitte yhdestä todellisuudesta ja luotte toista, niin se on osa tiedostamatonta todellisuuden luomistanne, mikä on vastakkainen sille, mitä haluatte. Sisäinen universumi ei ole sitä, mitä pitäisi, joten teidän tehtävänne on saattaa itsenne ykseyteen, eheyteen - haavoittuneet osanne. Sanomme sen taas: tiedostamaton luo vastakkaisen todellisuuden kuin se, mitä etsitte.

Isä edustaa aurinkoa ja kun teillä on ollut heikko isä tai poissaoleva isä elämässänne, tämä luo pienen auringon elämäänne. Niinpä matkananne pitäisi ennen kaikkea olla isänne parantaminen - sisäisen isän, isän joka on leimattuna psyykenne sisäiseen maisemaan. Mitä vahvempi sisäinen isänne on, sitä enemmän auringonloistetta säteilette elämäänne. Tässä maailmankolkassa miehet ovat viime vuosisadalla nähneet kaksi maailmansotaa ja on paljon haavoittumista ja monet isäenergiat on menetetty. Nyt on aika sallia näiden isäenergioiden palata ja maskuliinienergioiden tulla isän kanssa. On aika sallia auringon loistaa elämäänne ja tuoda rakkautta sydämeenne ja ratkaista sisäiset ongelmat.

Sulkekaa siis silmänne ja laskeutukaa kehoonne ja vain sallikaa itsenne tuntea yhteys henkeen tässä huoneessa. Henkioppaanne ovat jalkojenne juuressa. Sallikaa niiden rakastaa ja huuhdella auraanne ja vain sallikaa itsenne tarkkailla omaa isäänne. Pääskää kosketukseen isäenergian kanssa sisällänne. Vain sallikaa rakkauden virrata. Joskus jos isänne on satuttanut teitä, rakkaus ei virtaa. Sallikaa vastuullisuuden energioiden virrata kehonne läpi isäänne.

Varhaisempina vuosinanne isä oli se, jonka olisi pitänyt olla vastuussa teistä, ja oli tärkeää, että isänne opetti teille vastuullisuutta. Sallikaa siis vastuullisuuden energioiden virrata lävitsenne ja isänne lävitse ja ottakaa täysi vastuu isävalinnastanne. Kun vastuullisuus virtaa kehoonne, alatte vapauttaa energioita, jotka eivät tue vastuullisuuden energiaa. Vain sallikaa vastuullisuuden tulla sisään ja toisten energioiden vapautua. Sama koskee kaikkia energioita - kun hyvät ja tietoiset energiat tulevat sisään, tiedostamattomat energiat vapautuvat. Riippumatta siitä mitä teidän ja isänne välillä on tapahtunut menneisyydessä, pyytäkää isältänne ja itseltänne anteeksi. Sallikaa anteeksipyynnön energioiden virrata lävitsenne ja isänne lävitse. Pysykää tunteiden kanssa, antaen tunteiden tulla ja mennä.

Seuraavana on anteeksiannon energia. Sallikaa siis anteeksiannon energian virrata lävitsenne isäänne. Vapauttakaa se, mikä ei palvele teitä.

Seuraavana on pyhä suodatinenergia. Sallikaa pyhän suodatinenergian virrata lävitsenne ja isänne lävitse. Tämä suodattaa kaikki negatiiviset energiat, joita virtaa isänne esi-isistä - joko pysäyttäen negatiiviset energiat tai muuntaen ne. Sallikaa pyhän suodatinenergian virrata lävitsenne isäänne.

Seuraavana on pyhä tukemisenergia. Sallikaa tämän yhdistymisen tapahtua siellä, missä isänne on kadottanut tämän yhteyden jumaluuteen. Tämä on voinut tapahtua kauan sitten perheessänne. Tämä voi olla perheenne malli, erityisesti jos perheessänne on traumoja, missä lapset tai vanhemmat kuolevat nuorena. Tämä voi aiheuttaa yhteydettömyyttä jumaluuteen ja luoda monia toimimattomia käyttäytymismalleja. Sallikaa edelleen pyhän tukienergia virrata lävitsenne isäänne ja sinne, mihin sen perheessänne täytyy virrata. Tämä on yksi tärkeimmistä energioista, jotta isänne voi vastaanottaa jumalaista opastustaan ja jotta rakkaus voi virrata.

Siirrytään nyt seuraavaan energiaan ja tämä on pyhä isäenergia. Sallikaa tämän pyhän isäenergian virrata kauttanne isäänne.

Seuraavana on pyhä maskuliinisuusenergia. Sallikaa pyhän maskuliinisuusenergian virrata lävitsenne isäänne. Jos ajatellaan maskuliinisuutta joenuomana, niin käytämme pyhää maskuliinisuutta vahvistamaan tuota joenuomaa, jotta maskuliinisuus on riittävän voimakasta ohjaamaan pyhän feminiinisyyden virtaamista.

Seuraavana on pyhän miehisyyden energia. Sallikaa pyhän miehisyyden virrata kruunuchakran kautta isäänne. Sallikaa pyhän miehisyyden virrata kauttanne isäänne.

Seuraavana on pyhä sulhasenergia. Tämä on se energia, missä isä valmistautuu jättämään äitinsä. Kaikki ongelmat mitä hänellä on äitinsä kanssa, ratkaistaan ja side miehen ja hänen äitinsä väliltä katkaistaan tai vapautetaan ja hän valmistautuu kohtaamaan vaimonsa. Sallikaa pyhän sulhasenergian virrata lävitsenne isäänne ja sallikaa hänen suhteensa oman äitinsä kanssa selvitä puhdistaen tilan sydämeen, mihin hänen vaimonsa kuuluu, ja sallien äidin siirtyä hänen sydämessään siihen erityispaikkaan, mihin äiti kuuluu.

Siirrytäänpä nyt pyhän aviomiehen energiaan. Sallikaa pyhän aviomiehen energioiden virrata lävitsenne isäänne. Tämä pyhä aviomiesenergia rakastaa vaimoaan. Antakaa vaimolle kuuluvan rakkauden mennä hänen vaimoonsa. Se on erilaista energiaa kuin isän energia, koska pyhä isäenergia rakastaa lapsiaan, niin kuin isä rakastaa lapsiaan.

Seuraavana on pyhä setäenergia. Tämä on hyvin erilaista kuin isän ja aviomiehen energia. Se on maskuliinienergiaa, mikä tulee kiintymättömyyden tilasta. Sallikaa tuon pyhän setäenergian virrata kauttanne isänne ja kun energia liikkuu läpi, voitte tuntea eron.

Seuraavana on pyhä seksuaalisuusenergia. Sallikaa pyhän seksuaalisuuden virrata lävitsenne isäänne.

Seuraavana on pyhä suuntaenergia. Tässä isänne pää, sydän, seksuaalisuus, jalat, sielu ja henki menevät samaan suuntaan. Ne virtaavat samaan suuntaan. Sallikaa pyhän suuntaenergian virrata lävitsenne isäänne.

Viimeinen energia on: "Rakastan olla mies." Naiset, päästäkää "Rakastan miehiä" -energia isäänne. Miehet, päästäkää "Rakastan olla mies" -energia isäänne. Antakaa sen virrata lävitsenne isäänne. Kun naiset sallivat "Rakastan miehiä" -energian virrata, se muuttuu "Rakastan olla mies" -energiaksi virratessaan isäänne.

Nyt sallikaa mystisen avioliiton energian virrata lävitsenne isäänne. Tämä merkitsee sitä, että hänen sisäinen maskuliinisuutensa ja feminiinisyytensä alkavat yhdistyä. Tämä on osa ilmentämistaitoa - kaikki ilmentämien tapahtuu, kun maskuliinisuus ja feminiinisyys yhdistyvät.

Rakkaat ystävät, tänä talvena elämässänne on enemmän auringonpaistetta tämän prosessin tuloksena.

Menkää turvallisesti, Jumalan siunausta, sillä Kryon on lähdössä. Kiitos kaikille.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #163 : 16.12.2009 09:09:40 »

Linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle
 http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 14.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Vastuullisuuden lahjat

Ihmiskokemus on lahja, millä jokaista teitä on siunattu ja mikä sallii teidän kokea luomisvoimianne rajattomasti. Ulottuvuudessanne on monia kokemustasoja, jotka vaihtelevat pelosta rakkauteen, tuskasta iloon ja maapallon rajattoman energian kaikkiin muihin puoliin. Silloin kun uskotte, että se mitä luotte elämäänne, on kaikki, mitä on koettavana, sivuutatte sen vastuun, minkä olette ottaneet maapallon ja sen ylösnousemuksen luojina, parantajina ja transformoijina. Tämä vastuu on kirjoitettuna sielusopimukseenne, missä suostuitte käyttämään lahjojanne parantamiseen ja ylösnousemukseen universaalille tasolle.

Sielusopimukseenne sisältyy vastuu työskennellä niiden energioiden kanssa, jotka olette tuoneet mukananne, käyttäen niitä lahjoja, joilla teitä on siunattu. Niiden käyttötarkoitus laajentuu oman parannustyönne ulkopuolelle - niiden on määrä laajentua korkeimpaan mahdolliseen ilmaisumuotoonsa kolmannessa ulottuvuudessa. Tämä tapahtuu, kun olette tietoisia siitä moniulotteisesta parantamisvastuusta, mihin olette suostuneet. Elätte kahta elämää ja kumpaankin sisältyy vastuu. Henkilökohtaisella tasolla olette omalla parantumismatkallanne kolmannen ulottuvuuden sielukokemuksessanne. Mutta parantajina ja opettajina olette moniulotteisella parantumispolulla, sopimuksenanne osallistua transformaatioon ja ylösnousemukseen universaalilla tasolla. Kaikki työnne ulottuu kolmannen ulottuvuuden ulkopuolelle, kun nostatte ihmiskunnan paikkaa maailmankaikkeudessa.

Jos olette empaattinen, tunnette toisten energiat ja tiedätte heidän tuskansa, mikä voi olla niin voimakasta, että tunnette tarvetta suojautua siltä, jottei se sotkeudu omiin energioihinne. Mutta tunnette tämän energian, koska se on myös maapallon matriisissa ja vastuunanne on tuoda korkeampien ulottuvuuksien valoa transformoimaan sen iloksi. Parantajina autatte energeettisten tasapainottomuuksien ja traumojen parantamisessa. Ne jotka tulevat parannettaviksenne, herättävät teidät tietoisuuteen siitä, että nämä energiat täytyy parantaa myös maapallon matriisista. Lähettäkää jokaisen parantumisen energia maan energiamatriisiin, mikä laajentaa transformaatiotyötänne ja tuo sen kaikkien ihmisten ulottuville.

Jokainen teistä on Lähteen jumalainen viestintuoja ja läsnäolonne maan päällä tänä aikana tuo mieleenne sen energiaparannuksen, mikä liittyy myös maapalloon. Tämä on vastuunne moniulotteisina parantajina, teidän kaikkien jumalaisen perinnön viestintuojina. Älkää jääkö jumiin tuohon tuskaan tai traumaan - se on vain tilaisuus transformoitumiselle, muistutus teille roolistanne ylösnousemusprosessissa. Pysykää hiljaisuudessanne ja ottakaa hallinta alemman ulottuvuuden energioista sieluna, joka on vastuussa niiden transformoinnista. Jumalaisen liekin ylläpitäjinä ihmiskunnan puolesta voitte siirtyä jokaisen kokemuksen tuolle puolen, parantaa minkä tahansa trauman ja ilmentää maapallon korkeimman potentiaalin. Tämä on tehtävänne valon ja totuuden moniulotteisina lähettiläinä. Taivas tulee maan päälle tekemänne työn kautta - jokaisen muuntamanne energian ja jokaisen aikaansaamanne parantumisen kautta.

Mitä tapahtui yhteydelleni?

Sielumatkamme universaalissa virrassa jokainen elämä vastaa tilaisuutta, missä suostuimme muuntamaan maapallon energian niitä puolia, joita kannamme omassa energiamatriisissamme. Elämän lopussa päätämme, olemmeko suorittaneet tehtävän vai emme ja siirrymme eteenpäin. Nämä ovat jatkuvia keskusteluja, joita käymme sielumme ja Lähteen kanssa. Henkiyhteytemme voi olla jatkuva, jolloin tuomme tietoisesti tuon energian maapallolle, jotta voimme parantaa maapalloa kumppanuudessa sen kanssa, mutta emme tee sitä. Rajoitamme sieluyhteytemme aikaan juuri ennen jokaista inkarnaatiota ja sitten yhteys siirtyy taustalle, kun kamppailemme ihmiskokemuksessamme yksin.

Kun tulemme kuhunkin elämään, meidän on päätettävä tuoda tuo yhteys mukanamme. Mutta uskomme, että kun tulemme kolmannen ulottuvuuden ovesta, meidän on päästettävä irti jumaluudestamme, jotta voimme todistaa itsellemme tekevämme parannustyön omalla voimallamme. Ego on voimakas ilmentäjä ja se on jääräpäinen uskossaan, että se pystyy pääsemään läpi elämästä ilman apua. Koska ego vain kierrättää energiaa, rakkaus-, anteeksianto- ja transformaatioenergiat esitellään vain henkisen yhteytemme kautta. Joka elämässä meidän on vakuutettava ego siitä, että tuo yhteys on hyvä asia. Jos onnistumme siinä, voimme saada aikaan transformoitumisen ja ylösnousemisen. Jos emme, niin voimme yrittää sitä taas toisessa elämässä.

Kolmas ulottuvuus ei toivota tervetulleeksi henkistä opastusta, se itse asiassa vastustaa sitä. Valmiutemme painostaa egoa jatkuvasti sallii avautumisen tuolle yhteydelle. Ja meidän on tehtävä tämä, silloin kun olemme tuskaisia, pettyneitä, väsyneitä ja sydämemme on uupunut. Egon argumentti on, että jos tuo yhteys on niin voimakas ja upea, niin missä se on? Ja tunnemme tosiaan houkutusta olla samaa mieltä egon kanssa. Missä on yhteytemme, silloin kun eniten tarvitsemme sitä, kun tarvitsemme vapauttamista, kun olemme suurimmassa tuskassa ja pelossa? Se odottaa kutsua maailmaamme. Aivan kuin yksityisklubille saavuttaessa, henki osallistuu kolmanteen ulottuvuuteen vain kutsusta.

Tällaiseksi ylösnousemuksemme suunniteltiin, jotta ihmiskunta voisi valita sen oman voimansa avulla ja transformoida pelon päästäessään irti polariteetista. Ylösnousemukseen on jumalainen valtuutus, mutta se ei ole taattu. Ihmiskunnan matkana on opastaa maapallo ja kaikki kolmannessa ulottuvuudessa ylösnousemukseen, omalla valinnallaan tuoda taivas maan päälle. Henkiyhteytemme odottaa hiljaa tämän prosessin tapahtumista, kuten se on tehnyt ajan alusta saakka. Ja se odottaa niin kauan kuin vaaditaan, jotta kutsumme yhteyttä ja luomme taivaan maan päälle.

Ennustamisesta totuuteen

Silloin kun arkkienkeli Uriel antaa informaatiota yksityisesti, se koskettaa usein kätkettyjä tunteita ja uskomuksia, joista asiakas ei ehkä ole tietoinen. Nämä ovat tärkeitä niiden kysymysten ja ongelmien ratkaisemisessa, jotka estävät heidän rakkauttaan, iloaan ja onnistumistaan. Ennusteet ovat yleensä hyvin tarkkoja, mutta niiden toteutuminen riippuu kahdesta asiasta - että asiakas yhdistyy mahdolliseen energiaan ja että hän on valmis näkemään itsensä tämän korkeamman värähtelyn valossa. Jos tätä ei tapahdu, ennuste jää mahdollisuudeksi, mihin ei yhdistytä.

Silloin kun ennusteet eivät tapahdu ennustetulla tavalla tai ajoituksella, asiakkaat otaksuvat, että ennuste oli väärä. Mutta se edustaa mahdollisuutta, mistä voi tulla heille totta, jos he voivat yhdistyä siihen. Ilman heidän valmiuttaan nähdä, että se on ovi uuteen todellisuuteen, mikä vaatii vähän ponnistusta heidän osaltaan, sitä ei yksinkertaisesti tapahdu. Meidän on oltava valmiita sekä näkemään mahdollisuutemme että avautumaan niille, jotta ne tapahtuisivat. Kuten arkkienkeli Uriel sanoo: "Maailmankaikkeus työskentelee kanssanne, ei puolestanne" ja jos emme tee tuota työtä, siunaukset ovat ulottumattomissamme.

Mitä vaaditaan siirtymiseksi ennusteesta totuuteen? Se riippuu siitä, miten paljon vastustamme omia mahdollisuuksiamme, miten kiinni olemme nykyuskomuksissamme ja miten paljon haluamme muutosta. Voimme katsoa maailmaa, mikä hiljaa heijastaa uskomuksiamme takaisin meille ja kirota sen, kun se ei anna meille enempää iloa - mutta maailma ei tee sitä. Sen peilissä on heijastus nykytotuudestamme eikä mitään muuta. Jos vastustamme mahdollisuuksiamme, olemme jumissa tuossa heijastuksessa ja sulkeudumme korkeammilta totuuksilta ja muilta mahdollisuuksilta. Jos pelkäämme muutosta, keksimme kaikki mahdolliset syyt pitääksemme nykytodellisuutemme koskemattomana.

Ennusteita tehdään, kun olemme valmiita vastaanottamaan informaatiota seuraavasta askeleesta matkallamme. Tuossa kohtaa se on energiaa, puhdas mahdollisuus, mikä odottaa meidän ilmentävän sen. Tämä on sisäinen prosessi, mikä vaatii voimaamme, uskoamme ja parantumistamme. Se mitä teemme ennusteen toteuttamiseksi, saa aikaan uusia mahdollisuuksia iloon ja maadoittaa unelmamme todellisuuteen. Maailmankaikkeus voi vain antaa meille informaatiota siitä, mikä on mahdollista, ja sitten me valitsemme, minkä kanssa voimme toimia ja minkä tapahtumisen olemme valmiita sallimaan.

Rakastan sinua, mutta

Haastavan indigon äitinä tiedän tuskan lapsesta, joka on itsetuhon tiellä, ja miten vaikeaa on rakastaa häntä siitä huolimatta, mitä hän tekee. Voin muistaa aikoja, jolloin toivoin poikani vain kasvavan aikuiseksi tai menevän pois. Vaikka tunsin syyllisyyttä toiveesta, että hän menisi pois, oli kertoja, jolloin hänen tekonsa olivat vain liikaa minulle, ja koska hän oli tunteiltaan hauraassa tilassa, tunsin, että vaihtoehtoni rajoittuvat olemisen jatkuvasti läsnä hänelle ja sen toivomiseen, että kaikki kääntyisi hyväksi. Näin tapahtui, mutta ei yhdessä yössä ja asiat usein pahenevat, ennen kuin paranevat. Rakastin häntä käyttäytymisestä huolimatta. En vain halunnut olla osana hänen oppituntejaan enää yhtään kauempaa.

Tällä viikolla olen puhunut monien nuorten indigoaikuisten äitien kanssa, jotka ilmaisivat turhautuneisuutta, pelkoa ja kiukkua lapsiaan kohtaan. Mutta vaikein heidän kohtaamansa tunne oli syyllisyys sen toivomisesta, että heidän lapsensa vain jättäisi heidät rauhaan ja keksisi ratkaisut ongelmiinsa itse. Näiden tunteiden lisäksi on kysymys siitä, mitä tehdä tilanteelle, koska ei ole mitään oikopolkua ulos ongelmasta. Pysyykö heidän kanssaan ja kärsii vai irrottautuu ja antaa pahimman tapahtua? On muukin ratkaisu.

Meillä on sieluyhteys lapsiimme, mikä rajoittaa sitä, mistä olemme vastuussa heidän elämässään. On mahdollista irrottautua omasta osastamme heidän oppitunteihinsa energiatasolla ja löytää lohtua siitä tiedosta, että olemme tehneet voitavamme heidän valmistelemisekseen tätä hetkeä varten ja sen lisäksi emme voi tehdä mitään. Mielenkiintoinen yhteys näillä kaikilla lapsilla oli se, että he olivat yksinhuoltajaperheistä ja äitinsä kasvattamia, joka oli uhrautunut ja kamppaillut antaakseen heille parhaan mahdollisen elämän.

Tulee kohta, missä meidän on lakattava näkemästä lapsemme oman elämänsä uhreina, koska he eivät ole sitä. He valitsivat omat vanhempansa, oman elämänpolkunsa ja omat oppituntinsa ja me teimme voitavamme heidän valmistelemisekseen tätä hetkeä varten, missä heidän täytyy tehdä omat elämänvalintansa. Tuon hetken koittaessa voimme astua sivuun tietäen, että heidän pitäisi kulkea omillaan ja kaikki tekemämme työ oli valmistelua siihen. Tukisiteitä voidaan höllentää ja vaikka he ehkä kompuroivat, he tekevät niitä valintoja, jotka ovat linjassa niiden sopimusten kanssa, joita he ovat tulleet toteuttamaan. Me olemme tehneet oman osamme antaessamme heille sitä informaatiota, mitä he tarvitsevat korkeimpien mahdollisten valintojen tekemiseksi.

http://fineartamerica.com/watermark.html?id=291885
-----------
« Viimeksi muokattu: 16.12.2009 09:14:35 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
epona
Vieras
« Vastaus #164 : 16.12.2009 12:08:48 »

Siis tämä ketju on niin ihana.  smitten

Tästä on tullut minulle tärkeämpi kuin minkään valtakunnan sanomalehdet konsanaan. Wink

Kiitoksia teille, jotka tänne kopioivat tekstiä!

/A
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: