Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 58
31  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 07.02.2024 14:22:16
Ehkä mä kans teen mitä tykkään ja kattoo mitä käy  coolsmiley

Koira ei ole erityisen suosiollinen eläin Lohikäärmeen vuonna, koska on sen vastamerkki/törmäysmerkki. Mutta kuulemma moneen vuoteen ensimmäinen yang-energia vuosi, joka on toiminnallisempi kuin viime vuosien jing energiat. Koira on yang merkki eli se on hyvä, tykkää että vihdoin tapahtuu jotain, mun päiväpilari on yang, eli sekin hyvä. Odotan ainakin, että asiat etenee  angel Viimeiset kuusi vuotta on lilluttu syvissä vesissä niin kyllä tässä kaipaa toimintaa ja sitten myös vuoden puu elementti tuo kasvua.
32  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 07.02.2024 11:58:56
Miten voi ihmisellä olla stressi kiinalaisesta uudestavuodesta!  Huh

Googlasin mitä uskomuksia kiinalaisilla liittyy uutenvuoteen ja niitähän riittää... Selvisi esimerkiksi, että naimisissa oleva tytär ei voi mennä uudenvuodenpäivänä kylään vanhemmilleen tai tulee vanhemmille huonoa onnea.  idiot2

Niin ja siivota pitäisi ennen uuttavuotta ja tukka ja pyykit pestä. Vettä ei oikeen saisi käyttää uudenvuodenpäivänä ettei pese hyvää onnea pois?

Joo, on tässä nyt vähän isompiakin asioita ku kiinalaisen uudenvuoden uskomukset, mutta jotenkin helpompi keskittyä tuollaisiin.

 kuu 12  kauris lunta sataa, pakkanen kiristyy. Ei kyllä minkäänlaista lupausta keväästä vielä. Huokaus.
33  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 07.02.2024 11:53:49
En tiedä osaanko auttaa, mutta ainakin vertaistukea voin tarjota tuossa laskiaispulla asiassa. Viime aikoina mennyt pullaa ja suklaata ihan kiitettävästi... Menen tosin ihan perinteisillä laskiaispullilla että mihinkään kokeiluihin en lähde  Grin Nyt täytyy vähän rauhoitella. Suklaalaatikko on nyt tyhjä ja viimeiset laskiaispullat vielä tällä viikolla niin sitten täytyy riittää.
34  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 04.02.2024 17:08:21
Harmaata juu hyvinkin. Mulla toi harmaus ja harmitus liukkaudesta purkautuu niin, että voisin syödä makeeta koko ajan! Niin kyllä teenkin... Tää on sille aika otollinen sesonki, tietysti suklaata menee aina, mutta sitten vielä huomenna Runebergin päivä ja laskiainen... On tullu joo painoo lisää... mutta elän toivossa, että ne kilot katoaa kun tulee kevät ja pääsee taas liikkuun kunnolla eikä tee koko ajan mieli suklaata.

Tänään ilahduttavasti aurinko pilkahti päivällä ja oli todella hyvä kävely. Nastakengät niin ei liukkaus haitannu, vaikka jäätä oli kyllä lumen alla. Oli myös aika kova tuuli, mutta se tuntu vaan raikkaalta.  pluto on nyt ilmamerkki  vesimies niin olkoon se sitten uusia tuulia.

Uudenkuun mukainen kiinalainen uusivuosi on ensi viikonloppuna, mutta vanhan maanviljelijöiden kalenterin mukaan vuosi vaihtuu aina 4.2. kun alkaa Tiikerin kuukausi ja heidän mielestään kevät. Samoin fengshui energiat vaihtuu aina 4.2. eli nyt siirtyi puutähti 3 keskustähdeksi.

Mulla on henkilökohtainen täysikuu menossa, koska tällä hetkellä  kuu 4 astetta  jousimies enkä voi parempaa ajankohtaa kuvitella ulkoilulle ja reippailulle.  smitten Lisäksi oon kattonu Yle Areenasta Van life sarjaa. Ei minusta olisi elämään pakettiautossa, mutta aina se ajatuksena tuollainen houkuttaa, mitä jos...  joskus repäisisi ihan kunnolla. Ei sitä koskaan tiedä  coolsmiley Tämä pakumatkaaja Aino Huilaja, entinen MTV:n uutistoimittaja on muuten käsittääkseni  aurinko kaksoset että ei voi kuin ihailla tuollaista itsensä toteuttamista.
35  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Presidenttiehdokkaat : 31.01.2024 11:16:58
Sen korjaan, että nimikirjaimet ei viittaa Mannerheimiin vaan Stubbin koko nimi on Cai-Göran Alexander Stubb.

Mutta oli kyllä mainio kirjoitus Oskari Onniselta. Minäkään en mitenkään näe miksi Stubb haluaisi presidentiksi. Kun ennakkoäänet edellisenä vaalipäivänä ilmoitettiin ja Stubbia kuvattiin, näytti tämä lähinnä kauhistuneelta johtoasemastaan.

No, toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa tänään.  coolsmiley
36  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Satu Rämö : 30.01.2024 23:22:19
Toi nousu  kaksoset olis jännä, mutta Satu Rämö laittoi itse Insta stooreihinsa, että syntyi klo 12 eli keskipäivällä. Sillä ajalla tulee  askendentti 11  harka

Todella maapainotteinen kartta  aurinko 16  kauris sekä  kuu 12  neitsyt noista tulee siis hieno kolmio

Tuolla ajalla tietysti  aurinko 10. huoneessa eli Kauriin huoneessa ja vielä omassa merkissään, sitä myöten myös  keskitaivas kauris

ei ihme, että jakaa instassa kaurismeemejä

Jännästi  merkurius ja onnenpiste  aspect_con keskitaivas

eli siitä tuo kirjoittaminen ja menestyminen, onni kirjoittamisen, kirjojen, tarinoiden kautta
37  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 27.01.2024 16:33:22
Opin viikko sitten ihan valtavasti Saros sykleistä! Tiedän nyt oman Saros syklini ja viimeksi oman syklini pimennys oli vuonna 2000. Usein noi on merkittävää aikaa ja toi todellakin oli. Se tosin osui juuri siihen kohtaan kun täytin 18 ja usein siinä elämänvaiheessa tulee muutenkin itsenäistyminen ja aika isoja muutoksia.

Vähän hirvittää kun tuntuu, että viime vuodet on ollut jonkinlaista tervassa tarpomista niin tuleva kiinalainen vuosi on mun törmäysvuosi. Koira ja Lohikäärme. Sitten mietin, että toisaalta kaikella voimalla on aina vastavoima ja oikeastaan se on aika merkittävä rooli olla noin voimakkaan eläimen vastavoima.

Tajusin myös, että kun mietin jotain ajankohtaa niin en ikinä muista miettiä kaikkia tekijöitä. Esim vuonna 2000 osui tuo pimennyssykli omani kanssa samaan (näistä en tiennyt mitään), minulla oli henkilökohtainen vuosi 11. Esim. noi on jo sellaisia asioita, jotka ei helposti toistu. Enkä muista tr. katsoa  kuunsolmu tai muita tuollaisia tekijöitä. Astrologia on siitä kivaa, että tässä ei ole ikinä valmis, aina on jotain uutta opittavaa.
38  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 27.01.2024 16:18:48
Jatkan vielä vähän tuosta  mars teemasta

mulla on nyt  mars transiitteja, jotka tulee parin vuoden välein.  mars paluu ihan kohta ja tällä hetkellä tr.  mars semisekstiili  keskitaivas

Tanhuan mukaan uutta motivaatiota, sitä todella kaivataan.

Tuo  mars aspect_ssx keskitaivas on samalla kvinkunssi keskiyölle IC, joten jotain hankalia päätöksiä kotielämään liittyen. Mielessä kaihertaa ratkaisu, mutta samalla joku pelko jarruttaa. Mietintäaikaa on vain pari päivää ja tilaisuus voi mennä ohi - seurauksena turhautuminen kotielämään. Jaa-a, sitä energiaa jostain nyt lisää kiitos. Odotan kevään  jupiter keskitaivas kuvioita, uskon, että silloin voi tulla jotain konkreettista.

Eilenkin oli vielä upea iso  kuu taivaalla.

nikki puhui aikaisemmin jotain erakoitumisesta, sellainen fiilis on ollut itselläkin viime aikoina, että oon ihan erakoitunu, en käy missään muualla ku töissä ja niitäkin teen paljon etänä. Eikä se nyt isommin haittaa. Henkilökohtainen 7 vuosi sopii erakoitumiseen.

Huomenna tosin pitäisi mennä kyläileen pitkästä aikaa ja sitten illalla vaalivalvojaiset, jännää miten käy  coolsmiley

 kuu 27  leijona ehtii  neitsyt puolelle jo tänä iltana ja huomenna vaalipäivänä.
39  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Presidenttiehdokkaat : 25.01.2024 11:35:54
Stubb ainakin käyttäytyy tenteissä kuin olisi jo presidentti. Jotenkin tuntuu, että häntä isolla rahalla nyt yritetään väkisin työntää presidentiksi. Haavisto on vähän sama asia, hiukan eri paketissa. Toiseksi isoin budjetti.

Olen katsellut tenttejä ja mielestäni Rehn olisi kansaa yhdistävä, fiksu presidentti. Tämä on tietysti täysin henkilökohtainen mielipiteeni. En yhtään tykkää näistä taktikointi puheista vaalien yhteydessä. En myöskään ole varma onko hyvä julkaista galluppeja enää näin lähellä vaaleja. Mun mielestä jokaisen pitäisi äänestää näistä yhdeksästä ehdokkaasta sitä, joka omasta mielestä sopii parhaiten tehtävään.
40  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 22.01.2024 00:15:44
Catherinen leikkaus kuulosti aika isolta ja pitkä toipumisaika, niin nuorikin vielä. Toivottavasti toipuvat kaikki.

Minun rakkaani  aurinko leijona  askendentti kaksoset jonka mielestä aatto on aina se oikea juhlapäivä ja jos juhlitaan aattoa niin sitten aatonaatto  Grin

Että juu,  kuu 16  kaksoset toimii ennakkoon.
41  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Presidenttiehdokkaat : 21.01.2024 23:55:49
Huomasin ihan saman, että  oinas erittäin näkyvästi kärkiehdokkaissa. Kai se sitten tuo puolustusvoimien ylipäällikkyys kiinnostaa aloitteellisia, johtavia tuli- oinas

Niinistö on  aurinkoneitsyt mutta hänelläkin  kuu 22  oinas aspect_opp mars 23 vaaka

Tuo tr.  pluto aspect_con Suomen  venus voisi kertoa, että nyt on ankaraa arvopohdintaa menossa. Jos on pakko leikata julkisia menoja ( venus liittyy myös rahaan) niin keneltä ja mistä leikataan, miten suhtaudutaan yllättäviin tilanteisiin kuten itärajan hybridivaikuttamiseen siirtolaisten avulla. Työelämä, miten estetään se, että tulee vielä isompi kuilu varakkaiden ja köyhien välille? Missä on se keskiluokka, joka pärjää hyvin ja voiko keskiluokka enää niin hyvin? Ja miksi talouspuhe on niin tolkuttoman synkkää, vaikka tilastot ei tue tätä?

Joo, nämä menee osittain sisäpolitiikkaan, joka ei kuulu presidentille ja tenteissäkin on tästä jaosta keskusteltu, että presidentti toimii ulkopolitiikassa, mutta ei silti voi välttyä näiltä valtakunnan sisäisiltä asioilta myöskään tai keskusteluilta.

Niinistön kunniaksi täytyy sanoa, että hänestä kehittyi varsinkin toisella kaudellaan varsinainen kansankuiskaaja, toivottavasti myös uusi presidentti kuuntelee kansalaisen tuntoja ja niitä huolia  ceres

 chiron kuunsolmu oinas korostaa, että aika tärkeä valinta tässä kyseessä.
42  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 21.01.2024 22:51:49
Voi olla  mars tekosia, mutta onneksi kuume laski. Lepääminen auttoi, poskionteloissa tuntuu edelleen, mutta kyllä tää tästä.

Mietin sairauksia, brittihovissa on ollut nyt paljon terveysmurheita. Ihan aloin pohtimaan, että mitä transiitteja siellä mahtaa olla meneillään vai onko palatsissa jotkin terveys feng shuit pielessä... Katsoin Virpi Karjalaisen tulkinnan tulevalle Lohikäärmeen vuodelle ja siellä on aina ilmansuunnista ja näistä feng shui tähdistä. 2 tähti eli sairauden tähti hyppää kaakkoon. Se on se ilmansuunta asunnossa, jota ei nyt kannata aktivoida. Lännessä on 5 katastrofitähti, joten siellä ei saisi tulevana vuonna olla mitään tulielementtiä eli ei takkoja tai kynttilöitä tai punaista väriä. Nuo on kauheen mielenkiintoisia, mutta sitten taas vähän turhauttaa kun ei sitä voi joka vuosi muuttaa järjestystä, saati vaihtaa kotia ja entä jos talossa on takka länsiseinällä, se on sitten siellä missä se on.

Tuli mieleen aforismi, en muista kenen enkä mistä sen luin, mutta se oli aika mainio Jos haluat vaihtaa aaveita, vaihda linnaa

Asuntokuumetta on kyllä vähän ilmassa, että saa katsoa vaihtuuko aaveet tänä vuonna  Grin

Kävin myös tänään kirjastossa äänestämässä ennakkoon ja samaa mieltä, ei noista vaalikoineista ei oo mihinkään. Eli tein päätöksen ihan television vaalitenttien perusteella. Sitten piti tietysti ottaa äänestyspulla. Rakastan laskiaispullia! Smiley
43  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 19.01.2024 11:51:33
tr 100 Hekate on sekin  aspect_squ mun  jousimies stellium

Tuntuu, että tässä ajassa mun kartalla mitään muuta ole kuin neliöitä. Joskus ajattelen, että elimistö on ku vesilasi ja sitten kun se ei enää voi ottaa vastaan niin läikkyy yli. Usein, kuten nyt, se ilmenee kuumeena ja flunssana, joka pysäyttää. Sekä töissä että kotona läikkyy nyt yli, läheisillä terveyshuolia ja nyt olen itse kipeänä, ei jaksa oikein mitään. Olen katsonut kotimaisia elokuvia, jotka on pitänyt katsoa pitkän aikaa. Jotain hyvää sentään, mutta tää on taas jotain ihan uskomatonta. Jos jaksaisin ja osaisin niin voisin etsiä jotain asteroidia, joka liittyy kuumeeseen ja tutkailla, että missää mennään. Olisi hienoa, jos elimistö osaisi itse kertoa, että missä nyt on ongelma, niin ehkä sille silloin voisi tehdä jotain. Nyt mietitään oireita ja arvuutellaan...

Huomenna on tosiaan  aurinko pluto vesimies kohtaaminen, aika merkittävältä tuntuu.

Enää viikko vaaleihin ja olen katsellut monta vaalitenttiä, mutta en silti ole vielä ihan varma ketä äänestän.

On kyllä energiat aika loppu, mutta tr.  mars aspect_opp askendentti potkii, että viikonloppuna pitää käydä äänestämässä.

 kuu 13  harka

44  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 13.01.2024 18:53:32
Jäi kiinnostamaan tuohon The Crowniin liittyen myös kuningatar Elisabeth II kartta tarkemmin

Siellä on  saturnus aspect_con keskitaivas skorpioni

 aurinko eli ego on 3. huoneen kärjellä. Lähellä keskiyötä, jotenkin kuvaavaa, ego on laitettava syrjään kun velvollisuus kutsuu.

Ja  kuu leijona aspect_opp mars vesimies

 askendentti kauris ja  pluto kuunsolmu rapu 6.huoneessa, kuunsolmu melkein deskendentillä, puhui aina olevansa kansan palvelija.
45  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 13.01.2024 17:32:17
Pitikin mennä katsomaan mikä ja missä tuo Astraea omalla kartallani on.

5 Astraea sijaitsee 3  neitsyt aspect_squ jousimies stellium

Nyt löytyi se mun sisäinen kyynikko ja kriitikko, joka arvioi kaikkea mitä teen tai en tee  angel

+ täältä löytyy tulkintaa Astraea eri huoneissa https://astroalive.com/post/170226440033/astraea-5

Astraea in 4th: You feel very attached to your family and dislike the thought of having to leave them. You also may find that you have a hard time letting go of emotions that hold you down. You may find yourself upset over tiny things and refusing to move on.

Just näin!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 58