Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 58
1  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 26.03.2024 23:35:25
 vaaka ja avioliitto, avioliitto on aina ollut myös naiselle tietyllä tavalla kauppa ja osoitus asemasta. Siinä jää varjoon kaino tyttönen neitsyt (tuota varmaan symboloi se, että usein nainen vaihtaa sukunimensä avioiduttuaan) ja toisaalta irtosuhteita harrastava  skorpionivaaka on se vaimo, jolla on kuitenkin virallinen asema miehen elämässä. Itselläni ei ole avioliitosta mitään yltiö ruusunpunaisia kuvitelmia, oisko sitten sitä dc  kauris ylipäätään avioliittoon on liitetty romantiikka vasta lyhyen aikaa. Pitkään se oli ihan taloudellinen sitoumus ja järkisopimus. Hmm mulla on myös  saturnus vaaka josko se vaikuttaa tuohon ajatusmaailmaan. Siis ruusunpunaisia laseja ei ole, mutta arvostan avioliittoa enkä kyllä ollenkaan näe, että se olisi jotenkin ummehtunut instituutio. Voi olla, että jossain vaiheessa olen eri mieltä, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että suhteessa ei olisi järkeä ilman avioliittoa. Jos ei voi sitoutua niin sitten ei kannata olla yhdessä.

Hauskaa, että joku odottaa perääntyvää  merkurius Grin no hyvä jos sitten asiat sujuu, me muut yritetään jotenkin selvitä kaikista kommunikaatiokatkoksista. Onneksi nyt lakkorintamalla päästiin edes sopuun bensanjakelusta, Neste jo ilmoitti, että tankit on jollain asemilla tyhjiä.

Venäläiset on masinoinu huhuja Catherinesta.  tickedoff ei vaan voi käsittää

Siitä huolimatta Zen  vaaka ja öitä
2  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 26.03.2024 19:18:25
Nykyään syödään sokeria enemmän kuin koskaan. Ikinä ennen ihmiskunnan historiassa ei ole ihminen syönyt näin paljon sokeria ja se on melkoinen ihmiskoe. Tuli niistä Sweet ja Candy asteroideista mieleen, että mitenkähän se näkyy, että nykyään sokeria syödään paljon? Olen ymmärtänyt, että ihan maaperän köyhtyminen tekee sen, että perusruoka ei ole enää niin ravitsevaa kuin joskus ennen. Keho ei ehkä osaa käyttää geenimuunneltuja viljoja ihan optimaalisesti. Lisäksi mikromuoveja on joka paikassa. Niiltä on mahdoton välttyä ja kukaan ei oikein tiedä miten ne vaikuttaa. Paljon kysymysmerkkejä, jotka ei kyllä varsinaisesti puhu hyvää nykyisen elämäntavan kannalta.

--

Kylläpä eilinen kuunpimennys otti lujille. 5  vaaka , mietin osuko se progekuulle, mutta ei, proge  kuu on jo 12  vaaka
Eilen oli jotenkin todella erikoinen ja ahdistunu ja surullinen olo. Tänään sentään oli erityisen tehokas ja hyvä työpäivä. Sain paljon asioita eteenpäin. Sellanen lievä kiireen tuntu, pitää saada hoidettua ennen ku  merkurius alkaa perääntyyn...

nyt  kuu 22  vaaka miten muilla kuunpimennys, tuntuiko missään? Luin muuten jännän ajatuksen somesta, että joissain kulttuureissa  vaaka tähdistö on laskettu osaksi  skorpioni ja  vaaka ikään kuin tasapainoilee  neitsyt ja  skorpioni välillä.
3  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 22.03.2024 22:13:45
Kyllä se leikkaus kuulosti todella vakavalta 42-vuotiaalle.  Undecided Toivottavasti saavat nyt rauhaa keskittyä hoitoihin ja paranemiseen. Voimia Catherinelle ja koko perheelle ❤️
4  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 22.03.2024 19:07:27
Mun maha ei kestä jäätelöä, joten sen houkutukset pystyy sikäli välttämään, mutta limsaa voisin juoda joka päivä  Kiss vaikka juomissa muuten maku on muuttunut kuivempaan. Makea kuohuviini ei ole hyvää, vaan enemmän kuiva. Toi  aspect_squ neptunus varmaan tuo ton keskittymisen juomiin  Grin

Tuli mieleen kioskista, lähileipomossa oli aivan järkyttävän hyvät mansikkaviinerit aina kesällä ja ihan parhaat croissantit. Omistaja vaihtui eikä ole enää. Höh. Vaikka tosi harvoin käyn kahviloissa, ravintoloissa sen sijaan kyllä ja olen jopa suunnitellut matkoja ravintoloiden mukaan  Kiss Cheesy
5  Astro special / Ennustava astrologia / Progeplaneetat perääntyy : 20.03.2024 22:02:23
Sain oivalluksen kirjasta, että tosiaan, jossain vaiheessa progekartalla planeetat peruuttavat

ehkä yleisin esimerkki  merkurius

mikäli  merkurius perääntyy syntymäkartalla niin noin 24-vuotiaana se kääntyy progekartalla suoraan. Minun rx kartallani ei ole perääntyvä  merkurius ja nyt törmään muutaman vuoden sisällä siihen progekartalla ensimmäisen kerran! Tosi mielenkiintoista kun tulee tuollainen yhtäkkiä yli nelikymppisenä. Joskus nuorempana haaveilin tosissaan kirjoittamisesta, mutta viime aikoina tuntuu koko ajan enemmän, että ajatus tökkii ja varsinkaan kirjoittaminen ei suju. Onko se jo kaikuja tuosta? Onko jollain kokemuksia proge  merkurius perääntymisestä? Miten se ilmeni?
6  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.03.2024 21:55:16
11727 Sweet 29  neitsyt aspect_squ neptunus
3015 Candy 12  neitsyt aspect_squ venus

ei nyt jotenkin karkkiasteroidit ole mun puolella... joskus nuorena opiskelijana söin paljon karkkia, mutta se johtui siitä, että söin oikeaa ruokaa liian vähän. Karkki ei todellakaan vie nälkää, vaan antaa nopeasti energiaa, tekee piikin verensokeriin ja sitten väsyttää entistä enemmän. Olen huomannut, että mitä täsmällisemmin ja järkevämmin syön oikeaa ruokaa ja mitä enemmän liikun sitä vähemmän tekee mieli makeaa.  neitsyt opetus kai  angel

mutta 5. huoneessa niin kyllä sitä aina välillä täytyy jotain makeaa saada, tänään viimeksi lakritsia ja suklaata ihan liian usein ja rakastan ravintoloissa jälkiruokia.

kunhan pysyy kohtuudessa ja kausiluonteisena niin ei painon kanssa ongelmia, mutta toi  neitsyt tekee sen, että mun hampaat ei tykkää karkista  Lips Sealed Pitää aina muistaa pestä hampaat!
7  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 20.03.2024 21:44:45
Lakritsi  Kiss
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 20.03.2024 21:43:26
Tutkin taas pitkästä aikaa proge karttoja ja tosiaan, kun menin naimisiin niin pr.  kuu oli  aspect_opp rx  jupiter

Olen katsonut astro.com progekarttaa, mutta nyt kun luin kirjasta progekartasta ja laskin niin se antoi mulle eri päivän kuin mitä astron proge ohjelma?

Minua on aina kiinnostanut varsinkin  kuu progekartalla, koska se on nopein, mutta nyt olen vähän hämmentynyt olenko jotenkin katsonut sitä väärin  crazy2
9  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 20.03.2024 21:39:28
Kevätpäiväntasaus

Harmittaa tuo lakkojen jatkuminen, ehkä oinas että kaikki osapuolet ajavat vain jääräpäisesti omaa asiaansa eikä minkäänlaisesta aidosta neuvottelusta ole tietoakaan. HS ja IS totesivat jo pääkirjoituksessaan, että ei tämä tilanne ole enää kenenkään etu, kun tämä vain pitkittyy.

Sitten ihan oma keissinsä on tämä Kategate. Prinsessa Catherine on hurjien huhujen keskiössä ja koko brittihovi on nyt ajautunut melkoiseen pyörteeseen, jossa jotkin isot brittimediat ovat ilmoittaneet, että palatsia ei voi enää pitää luotettavana lähteenä. Mitä ihmettä siellä oikein tapahtuu ja missä on Kate? Sitä on nyt tässä ihmetelty monta viikkoa ja mielikuvitus tuntuu olevan lennossa somettajilla. Aikamoisia trillereitä sais kirjoittaa noista tarinoista. Nyt katsotaan mitä tapahtuu lähiaikoina. Tuleeko Kate pääsiäisen jälkeen julkisuuteen.

Minun pitäisi jaksaa töissä vielä 30 vuotta. Eläke ei ole tässä elämäntilanteessa mitenkään ajankohtainen asia. Enemmän mietin, miten tekisi elämästä mielekkäämpää ne seuraavat 10 tai 20 vuotta? Hairahdun aina nostalgisoimaan, nyt vuosituhannen vaihdetta kun maailma tuntui niin erilaiselta paikalta kuin nykyään. Mutta minkäs teet.  pluto vesimies joten tulee mieleen, että paljastaako tämä aika jotain työmarkkinoista (itselläni on  keskitaivas vesimies )  tai toisaalta hoveista ym. vanhoista rakenteista jotain sellaista, että ne eivät kestä? Koska tuo on keskiyötäni vastapäinen merkki niin mietin asumista, miten Helsingissä voi asuminen olla niin kallista, että keskipalkkainen ei voi siellä enää elää. Onko arjessa luvassa vain kurjistumista? En jotenkin jaksaisi sellaista synkistelyä, Suomihan oli taas maailman onnellisin maa. Mitä se onni sitten kenellekin merkitsee. Onhan meillä asiat hyvin täällä, kun vertaa, mutta onhan tuo aika mielenkiintoista. Eikö me tosiaan nähdä miten hyvin asiat on, valittaako suomalaiset ihan turhasta kun puhutaan, että kaikki kurjistuu? Lakkoilut, työmarkkinatilanne, valtion talous, yksinäisyys ja perheettömyys, lapsia ei synny, joten moni lapsitoive jää varmasti toteutumatta. Tulee mieleen Eppujen murheellisten laulujen maa, miten joku osaakin niin lämpimästi kirjoittaa tuosta suomalaisesta mentaliteetista.

Nyt on taivaalla oikein mukava tuliyhdistelmä  aurinkooinas ja  kuu 11  leijona   merkurius chiron 18  oinas

5 päivää ja on kuunpimennys, joka aloittaa pimennyskauden. Seuraava auringonpimennys on 19  oinas Että se on nyt melkoinen polttopiste, jonka kartalta löytyy siitä jotain, niin varmasti tuntee. Se osuu mulla tr.  aspect_squ mars kauris  Lips Sealed
10  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 17.03.2024 15:46:06
nikki, aina passaa vastata  Smiley astrologinen näkijä käy hyvin

nyt kävi niin, että yksi talo, jota mietittiin meni sitten toiselle. Siinä oli muutama vähän hämmentävä tapahtuma ja ketku välittäjä. Täytyy sanoa, että mitä enemmän on nyt ollut kiinteistövälittäjien kanssa tekemisissä niin ei aina arvostus välttämättä kasva kyseistä ammattiryhmää kohtaan... mutta kai se oli sitten niin tarkoitettu. Käytiin jo katsomassa paria muutakin taloa, toinen niistä ei, mutta toinen... ehkä... Sitä nyt mietitään vielä.

En saanut noita Best time juttuja näkymään astro.comissa, olisi pitänyt olla joku tilaus? Että en nyt tiedä onko tämä hyvä aika myydä tai ostaa... Välittäjä tietysti haluaa vaan myydä niin piti muistuttaa, että nää on isoja päätöksiä. Ei sitä varmaan tuossa ammatissa aina muista, kun joka päivä esittelee taloja tai asuntoja, että ne on isoja päätöksiä sille, joka siinä on elämänsä valintoja pohtimassa. Mietin, että löytyykö joku valinta asteroidi? Päätösten teko on mulle todella vaikeaa nykyään. Syytän proge  kuu vaaka Toivottavasti tosiaan kevätpäiväntasaus ja  aurinko oinas tuo jotain potkua päätöksentekoon, koska siitähän se on kiinni aika moni asia.

Viime yö toi 20 cm lunta. Nyt paistaa jo aurinko, mutta oli aika raikas keli ulkoilla lumimyräkässä. Toisaalta kivempi melkein tuo kuin eilinen sumu ja kosteus 100% keli.
Tosiaan, hieno  aurinko neptunus kalat yhtymä ja  kuurapu

Leppoisaa sunnuntaita
11  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 15.03.2024 10:51:16
Mietin tuota luonteen peiliä. Tunnistan itsessäni jotain samaa kaksinaisuutta kuin vastamerkki  kaksoset heistä puhutaan, että kaksosilla on kaksi puolta ja minustakin tuntuu, että minulla on kaksi puolta. Jos elämässä tapahtuu jotain hyvää niin jostain mielen perältä nousee joku sellainen ilonpilaaja, joka nillittää. Onneksi myös huonoimpina hetkinä muistaa, että siellä on se toinenkin puoli. Mutta välillä on tosi vaikeaa. Tällä hetkellä on isoja päätöksiä (viittaan siihen laittamaani taloasiaan). Joskus ihmettelen, kun tulee hyvä fiilis jostain ja sitten seuraavana päivänä ihan päinvastoin. Viimeksi kun tuli hyvä fiilis yhdestä talosta niin näin seuraavana yönä unta junasta, joka meni metsässä ja ihmisiä käveli sen junan alle. Todella ahdistava ja mietin, että tässä on itselläkin vähän sellainen olo, että olenko menossa junan alle. Mutta mietin tuotakin, että oliko se joku töhnä mitä nousi alitajunnasta, kun tuli hyviä juttuja?

Ihmisen mieli on niin omituinen, mutta elämä tuntuu tänään 9h yöunien jälkeen huomattavasti paremmalta kuin eilen 2h yöunien jälkeen. Lisäksi tänään on vapaapäivä  smitten

Aijai, rauhallinen aamu, pari kupillista kahvia ja edelleen talopohdintaa. Ei huono ollenkaan.  angel

 kuukaksoset  aspect_tri plutovesimies

Odotan, että ensi viikolla  aurinko siirtyy  oinas , vaikka tr.  aurinko kalat meni just mun rx  kuu ohi niin liika  kalat neptunus energia on liikaa.
12  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 10.03.2024 21:17:00
Nikki ehkä alitajunta vielä käsittelee menetystä. Unien kautta.

Nato ei aiheuta minulle kylmiä väreitä, mutta Venäjä aiheuttaa. Toivon, että en sotaa tule ikinä näkemään, mutta ihan samalta nuo kuvat Ukrainasta näyttää kuin mitä historian tunneilla katsoi toisesta maailmansodasta. Mieleen on jäänyt elokuva Land of mine, joka kertoo siitä miten saksalaiset sotavangit toisen maailmansodan jälkeen raivasivat Tanskan rannikkoa, joka oli täynnä miinoja. Saksalaisia sotilaita kuoli paljon tuossa tehtävässä vielä sodan jälkeen. En ollut tällaista tiennytkään.

Aivan sama juttu suoraan puhumisen kanssa.  merkurius jousimies on välillä vähän liiankin suora ja joutunut miettimään mitä kannattaa sanoa ja mitä ei.

Mutta jos soittaisin kansanradioon niin voisin paasata esimerkiksi siitä että EK huutaa halpaa työvoimaa ulkomailta, vaikka suomalaisia on paljon työttömänä. Keravan keppijumppakaupat ja Jedu Pohjanmaalla hommasi täysin kielitaidottomia opiskelijoita ja sai siihen verorahoja. Suomessa ei ole korruptiota vaan maan tapa... sanotaan... Kuka edes tietää mihin niitä verorahoja oikein menee? Tulevaisuudessa, ennemmin tai myöhemmin, koko sosiaalitukijärjestelmä on pakko muuttaa. Joko kansalaispalkka ja vain Suomen kansalaisille tai sitten jonkinlainen muu ratkaisu, mutta tuo nykyinen tukihimmeli on aivan kestämätön. Samoin ilmastonmuutos aiheuttaa tulevaisuudessa isoja pakolaisaaltoja, tämän Venäjän masinoiman hybridivaikuttamisen lisäksi, että noita 1950-luvulla laadittuja kansainvälisiä sopimuksia pitäisi kyllä tarkastella uudestaan.

Onneksi tuli tänään kivojakin uutisia, perhepiirissä oli yllätyshäät  smitten Jännä ajankohta  kalat uusikuu.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Talohaaveita : 06.03.2024 12:59:22
Hei, onko näkijöitä paikalla?

Nyt on yksi talo, joka on todella kiinnostava niin haluaisin tietää kannattaako tehdä tarjous?

Saa vastata tähän tai laittaa yv.
14  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 22.02.2024 22:11:50
Jäin miettimään tätä maailmantuskaa, sitä tuntuu nyt olevan aika monilla. Ja avuton olo, että mitä tässä voi oikein tehdä. Kun tuntuu just, että äänestät miten vain niin aina jotkut kepulit nousee valtaan ja en tiedä olenko ikäni suhteen saavuttanut jo jonkin kriittisen pisteen, mutta tuntuu oikeasti, että ennen oli kaikki paremmin. Kaikki vain huononee koko ajan. Työelämä on ihan hullua, pomot vain lähinnä lottoaa tehtäviä eikä mietitä yhtään resursseja, jaksamista tai työntekijöiden hyvinvointia. Pelkästään tilikausi ja tase ja tulos ratkaisee.  buck2

15  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 22.02.2024 22:06:29
Jep, väsynyttä nimenomaan. Tuntuu, että tää talvi on kestäny jo ikuisuuden. Eikä se ehkä ole pelkästään tää talvi, jotenkin raskaat ajat. Mulla löytyy syntymäkartalta se burnout kuvio  jupiter 6.huoneessa. Jostain syystä tää elämä nyt on sellaista 6.huonetta, työtä, rutiinia ja terveysasioita. Ehkä jossain toisessa elämässä sitten jotain muuta.  kuu kalat haaveilee...

Tuosta  kuu saturnus 12. huoneessa tuli mieleen, että ehkä Ukrainan sota on suomalaisissa nostanut kollektiivisesti raskaat sotamuistot pintaan ja jotenkin elämä tuntuu olevan pelkkää... epävarmuutta ja pelkoa? No ei ainakaan iloa. Itsellä on sellainen olo, että pandemia vei jotain sellaista iloa elämästä, jota en ole saanut takaisin. En ole koskaan ollut erityisen huoleton tyyppi, mutta jotain sellaista huolettomuutta se vei.

Litsläts, huomenna sataa, mutta sentään viikonloppu edessä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58