Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 58
16  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 20.03.2024 22:39:28
Kevätpäiväntasaus

Harmittaa tuo lakkojen jatkuminen, ehkä oinas että kaikki osapuolet ajavat vain jääräpäisesti omaa asiaansa eikä minkäänlaisesta aidosta neuvottelusta ole tietoakaan. HS ja IS totesivat jo pääkirjoituksessaan, että ei tämä tilanne ole enää kenenkään etu, kun tämä vain pitkittyy.

Sitten ihan oma keissinsä on tämä Kategate. Prinsessa Catherine on hurjien huhujen keskiössä ja koko brittihovi on nyt ajautunut melkoiseen pyörteeseen, jossa jotkin isot brittimediat ovat ilmoittaneet, että palatsia ei voi enää pitää luotettavana lähteenä. Mitä ihmettä siellä oikein tapahtuu ja missä on Kate? Sitä on nyt tässä ihmetelty monta viikkoa ja mielikuvitus tuntuu olevan lennossa somettajilla. Aikamoisia trillereitä sais kirjoittaa noista tarinoista. Nyt katsotaan mitä tapahtuu lähiaikoina. Tuleeko Kate pääsiäisen jälkeen julkisuuteen.

Minun pitäisi jaksaa töissä vielä 30 vuotta. Eläke ei ole tässä elämäntilanteessa mitenkään ajankohtainen asia. Enemmän mietin, miten tekisi elämästä mielekkäämpää ne seuraavat 10 tai 20 vuotta? Hairahdun aina nostalgisoimaan, nyt vuosituhannen vaihdetta kun maailma tuntui niin erilaiselta paikalta kuin nykyään. Mutta minkäs teet.  pluto vesimies joten tulee mieleen, että paljastaako tämä aika jotain työmarkkinoista (itselläni on  keskitaivas vesimies )  tai toisaalta hoveista ym. vanhoista rakenteista jotain sellaista, että ne eivät kestä? Koska tuo on keskiyötäni vastapäinen merkki niin mietin asumista, miten Helsingissä voi asuminen olla niin kallista, että keskipalkkainen ei voi siellä enää elää. Onko arjessa luvassa vain kurjistumista? En jotenkin jaksaisi sellaista synkistelyä, Suomihan oli taas maailman onnellisin maa. Mitä se onni sitten kenellekin merkitsee. Onhan meillä asiat hyvin täällä, kun vertaa, mutta onhan tuo aika mielenkiintoista. Eikö me tosiaan nähdä miten hyvin asiat on, valittaako suomalaiset ihan turhasta kun puhutaan, että kaikki kurjistuu? Lakkoilut, työmarkkinatilanne, valtion talous, yksinäisyys ja perheettömyys, lapsia ei synny, joten moni lapsitoive jää varmasti toteutumatta. Tulee mieleen Eppujen murheellisten laulujen maa, miten joku osaakin niin lämpimästi kirjoittaa tuosta suomalaisesta mentaliteetista.

Nyt on taivaalla oikein mukava tuliyhdistelmä  aurinkooinas ja  kuu 11  leijona   merkurius chiron 18  oinas

5 päivää ja on kuunpimennys, joka aloittaa pimennyskauden. Seuraava auringonpimennys on 19  oinas Että se on nyt melkoinen polttopiste, jonka kartalta löytyy siitä jotain, niin varmasti tuntee. Se osuu mulla tr.  aspect_squ mars kauris  Lips Sealed
17  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 17.03.2024 16:46:06
nikki, aina passaa vastata  Smiley astrologinen näkijä käy hyvin

nyt kävi niin, että yksi talo, jota mietittiin meni sitten toiselle. Siinä oli muutama vähän hämmentävä tapahtuma ja ketku välittäjä. Täytyy sanoa, että mitä enemmän on nyt ollut kiinteistövälittäjien kanssa tekemisissä niin ei aina arvostus välttämättä kasva kyseistä ammattiryhmää kohtaan... mutta kai se oli sitten niin tarkoitettu. Käytiin jo katsomassa paria muutakin taloa, toinen niistä ei, mutta toinen... ehkä... Sitä nyt mietitään vielä.

En saanut noita Best time juttuja näkymään astro.comissa, olisi pitänyt olla joku tilaus? Että en nyt tiedä onko tämä hyvä aika myydä tai ostaa... Välittäjä tietysti haluaa vaan myydä niin piti muistuttaa, että nää on isoja päätöksiä. Ei sitä varmaan tuossa ammatissa aina muista, kun joka päivä esittelee taloja tai asuntoja, että ne on isoja päätöksiä sille, joka siinä on elämänsä valintoja pohtimassa. Mietin, että löytyykö joku valinta asteroidi? Päätösten teko on mulle todella vaikeaa nykyään. Syytän proge  kuu vaaka Toivottavasti tosiaan kevätpäiväntasaus ja  aurinko oinas tuo jotain potkua päätöksentekoon, koska siitähän se on kiinni aika moni asia.

Viime yö toi 20 cm lunta. Nyt paistaa jo aurinko, mutta oli aika raikas keli ulkoilla lumimyräkässä. Toisaalta kivempi melkein tuo kuin eilinen sumu ja kosteus 100% keli.
Tosiaan, hieno  aurinko neptunus kalat yhtymä ja  kuurapu

Leppoisaa sunnuntaita
18  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 15.03.2024 11:51:16
Mietin tuota luonteen peiliä. Tunnistan itsessäni jotain samaa kaksinaisuutta kuin vastamerkki  kaksoset heistä puhutaan, että kaksosilla on kaksi puolta ja minustakin tuntuu, että minulla on kaksi puolta. Jos elämässä tapahtuu jotain hyvää niin jostain mielen perältä nousee joku sellainen ilonpilaaja, joka nillittää. Onneksi myös huonoimpina hetkinä muistaa, että siellä on se toinenkin puoli. Mutta välillä on tosi vaikeaa. Tällä hetkellä on isoja päätöksiä (viittaan siihen laittamaani taloasiaan). Joskus ihmettelen, kun tulee hyvä fiilis jostain ja sitten seuraavana päivänä ihan päinvastoin. Viimeksi kun tuli hyvä fiilis yhdestä talosta niin näin seuraavana yönä unta junasta, joka meni metsässä ja ihmisiä käveli sen junan alle. Todella ahdistava ja mietin, että tässä on itselläkin vähän sellainen olo, että olenko menossa junan alle. Mutta mietin tuotakin, että oliko se joku töhnä mitä nousi alitajunnasta, kun tuli hyviä juttuja?

Ihmisen mieli on niin omituinen, mutta elämä tuntuu tänään 9h yöunien jälkeen huomattavasti paremmalta kuin eilen 2h yöunien jälkeen. Lisäksi tänään on vapaapäivä  smitten

Aijai, rauhallinen aamu, pari kupillista kahvia ja edelleen talopohdintaa. Ei huono ollenkaan.  angel

 kuukaksoset  aspect_tri plutovesimies

Odotan, että ensi viikolla  aurinko siirtyy  oinas , vaikka tr.  aurinko kalat meni just mun rx  kuu ohi niin liika  kalat neptunus energia on liikaa.
19  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 10.03.2024 22:17:00
Nikki ehkä alitajunta vielä käsittelee menetystä. Unien kautta.

Nato ei aiheuta minulle kylmiä väreitä, mutta Venäjä aiheuttaa. Toivon, että en sotaa tule ikinä näkemään, mutta ihan samalta nuo kuvat Ukrainasta näyttää kuin mitä historian tunneilla katsoi toisesta maailmansodasta. Mieleen on jäänyt elokuva Land of mine, joka kertoo siitä miten saksalaiset sotavangit toisen maailmansodan jälkeen raivasivat Tanskan rannikkoa, joka oli täynnä miinoja. Saksalaisia sotilaita kuoli paljon tuossa tehtävässä vielä sodan jälkeen. En ollut tällaista tiennytkään.

Aivan sama juttu suoraan puhumisen kanssa.  merkurius jousimies on välillä vähän liiankin suora ja joutunut miettimään mitä kannattaa sanoa ja mitä ei.

Mutta jos soittaisin kansanradioon niin voisin paasata esimerkiksi siitä että EK huutaa halpaa työvoimaa ulkomailta, vaikka suomalaisia on paljon työttömänä. Keravan keppijumppakaupat ja Jedu Pohjanmaalla hommasi täysin kielitaidottomia opiskelijoita ja sai siihen verorahoja. Suomessa ei ole korruptiota vaan maan tapa... sanotaan... Kuka edes tietää mihin niitä verorahoja oikein menee? Tulevaisuudessa, ennemmin tai myöhemmin, koko sosiaalitukijärjestelmä on pakko muuttaa. Joko kansalaispalkka ja vain Suomen kansalaisille tai sitten jonkinlainen muu ratkaisu, mutta tuo nykyinen tukihimmeli on aivan kestämätön. Samoin ilmastonmuutos aiheuttaa tulevaisuudessa isoja pakolaisaaltoja, tämän Venäjän masinoiman hybridivaikuttamisen lisäksi, että noita 1950-luvulla laadittuja kansainvälisiä sopimuksia pitäisi kyllä tarkastella uudestaan.

Onneksi tuli tänään kivojakin uutisia, perhepiirissä oli yllätyshäät  smitten Jännä ajankohta  kalat uusikuu.
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Talohaaveita : 06.03.2024 13:59:22
Hei, onko näkijöitä paikalla?

Nyt on yksi talo, joka on todella kiinnostava niin haluaisin tietää kannattaako tehdä tarjous?

Saa vastata tähän tai laittaa yv.
21  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 22.02.2024 23:11:50
Jäin miettimään tätä maailmantuskaa, sitä tuntuu nyt olevan aika monilla. Ja avuton olo, että mitä tässä voi oikein tehdä. Kun tuntuu just, että äänestät miten vain niin aina jotkut kepulit nousee valtaan ja en tiedä olenko ikäni suhteen saavuttanut jo jonkin kriittisen pisteen, mutta tuntuu oikeasti, että ennen oli kaikki paremmin. Kaikki vain huononee koko ajan. Työelämä on ihan hullua, pomot vain lähinnä lottoaa tehtäviä eikä mietitä yhtään resursseja, jaksamista tai työntekijöiden hyvinvointia. Pelkästään tilikausi ja tase ja tulos ratkaisee.  buck2

22  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 22.02.2024 23:06:29
Jep, väsynyttä nimenomaan. Tuntuu, että tää talvi on kestäny jo ikuisuuden. Eikä se ehkä ole pelkästään tää talvi, jotenkin raskaat ajat. Mulla löytyy syntymäkartalta se burnout kuvio  jupiter 6.huoneessa. Jostain syystä tää elämä nyt on sellaista 6.huonetta, työtä, rutiinia ja terveysasioita. Ehkä jossain toisessa elämässä sitten jotain muuta.  kuu kalat haaveilee...

Tuosta  kuu saturnus 12. huoneessa tuli mieleen, että ehkä Ukrainan sota on suomalaisissa nostanut kollektiivisesti raskaat sotamuistot pintaan ja jotenkin elämä tuntuu olevan pelkkää... epävarmuutta ja pelkoa? No ei ainakaan iloa. Itsellä on sellainen olo, että pandemia vei jotain sellaista iloa elämästä, jota en ole saanut takaisin. En ole koskaan ollut erityisen huoleton tyyppi, mutta jotain sellaista huolettomuutta se vei.

Litsläts, huomenna sataa, mutta sentään viikonloppu edessä.
23  Astro special / Astro special / Planeettojen liikkeitä 2024 : 22.02.2024 00:09:29
Parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Onhan tätä vuotta vielä reilusti jäljellä, joten katsotaan mitä taivaalla tapahtuu tänä vuonna.

Lähteinä taas 9000 vuoden efemeridit, cafeastrology-sivusto sekä yliopiston almanakka.

2024 merkittävimmät planeettakulmat

20.4.2024  jupiter aspect_con uranus 21  harka

Planeettojen perääntyminen vuonna 2024

 merkurius
13.12.2023-1.1.2024  8 kauris - 22  jousimies
1.4.2024-25.4.2024   27 oinas - 15  oinas
5.8.2024-28.8.2024   4  neitsyt - 21  leijona
25.11.2024-15.12.2024  22  jousimies - 6  jousimies

 mars
6.12.2024-23.2.2025    6  leijona - 17  rapu

 jupiter
9.10.2024-4.2.2025  21  kaksoset - 11  kaksoset

 saturnus
29.6.2024-15.11.2024   19  kalat - 12  kalat

 uranus
28.8.2023-27.1.2024 23  harka - 19  harka
1.9.2024-30.1.2025  27  harka - 23  harka

 neptunus
2.7.2024-7.12.2024   29  kalat - 27  kalat

 pluto
2.5.2024-11.10.2024   2  vesimies - 29  kauris


Kuunvaiheet ja pimennykset 2024

uusikuu 11.1.  20  kauris
täysikuu 25.1.  5  leijona
uusikuu 10.2.  20  vesimies
täysikuu 24.2.  5  neitsyt
uusikuu 10.3.  20  kalat
täysikuu 25.3.  5  vaaka (kuunpimennys)
uusikuu 8.4.  19 oinas (auringonpimennys)
täysikuu 24.4.  4  skorpioni
uusikuu 8.5.  18  harka
täysikuu 23.5.  2  jousimies
uusikuu 6.6.  16  kaksoset
täysikuu 22.6.  1  kauris
uusikuu 6.7.  14  rapu
täysikuu 21.7.  29  kauris
uusikuu 4.8.  12  leijona
täysikuu 19.8.  27  vesimies
uusikuu 3.9.  11  neitsyt
täysikuu 18.9.  25  kalat (kuunpimennys)
uusikuu 2.10.  10  vaaka (auringonpimennys)
täysikuu 17.10.  24  oinas
uusikuu 1.11. 9  skorpioni
täysikuu 15.11.  24  harka
uusikuu 1.12.  9  jousimies
täysikuu 15.12.   23  kaksoset
uusikuu 31.12.  9  kauris 

Planeettojen ingressit 2024

4.1.  mars kauris
13.1.  merkurius kauris
20.1.  aurinko vesimies
20.1.  pluto vesimies
23.1.  venus kauris
5.2.  merkurius vesimies
13.2.  mars vesimies
16.2.  venus vesimies
18.2.  aurinko kalat
23.2.  merkurius kalat
9.3.  merkurius oinas
11.3.  venus kalat
19.3.  aurinko oinas
22.3.  mars kalat
5.4.  venus oinas
19.4.  aurinko harka
29.4.  venus harka
30.4.  mars oinas
15.5.  merkurius harka
20.5.  aurinko kaksoset
23.5.  venus kaksoset
25.5.  jupiter kaksoset
3.6.  merkurius kaksoset
9.6.  mars harka
17.6.  venus rapu
17.6.  merkurius rapu
20.6.  aurinko rapu
2.7.  merkurius leijona
11.7.  venus leijona
20.7.  mars  kaksoset
22.7.  aurinko leijona
25.7.  merkurius neitsyt
4.8.  venus neitsyt
22.8.  aurinko neitsyt
29.8.  venus vaaka
4.9.  mars rapu
9.9.  merkurius neitsyt
22.9.  aurinko vaaka
22.9.  venus skorpioni
26.9.  merkurius vaaka
13.10.  merkurius skorpioni
17.10.  venus jousimies
22.10.  aurinko skorpioni
2.11.  merkurius jousimies
3.11.  mars leijona
11.11.  venus kauris
19.11.  pluto vesimies
21.11.  aurinko jousimies
7.12.  venus vesimies
21.12.  aurinko kauris

 
24  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 12.02.2024 23:45:24
Valta  pluto on nyt aika keskittynyt, sitä tässä mietin... kokoomuksella on nyt liikaa valtaa.

Kansa näkee vain porvarieliitin pröystäilemässä ja sitten työläiset lakkoilee. Maa jotenkin jakautuu ihan todella rajusti ja en myöskään näe miten Stubb voisi tätä kansaa millään tavalla yhdistää.

Lisäksi nyt huolestuttaa VR:n tänään ilmoittamat ratavauriot, joiden takia perutaan koko valtakunnan kaukoliikenne. Mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu?
25  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 12.02.2024 10:23:55
Joo vähän epätodellinen olo. Minulle tuli sellainen vaikutelma, että Stubb ei edes kauheasti halunnut presidentiksi ja pelkään myös tietääkö oikeasti mihin on lähtenyt. Politiikka Suomi sarjassa kertoi miten pääministerinä uupui ja vuoden jälkeen oli jo virta pois ja lähti maanpakoon niin miten meinaa jaksaa kuusi vuotta presidenttinä? Siitä virasta ei lähdetä ihan noin vaan, koska mua ei enää kiinnosta...

No, katsotaan mitä tapahtuu.

Virpi Karjalaisen kiinalaiset jutut on ihan parhaita ja opin taas niin paljon uutta. Tiesin, että eläimillä voi olla törmäysvuosi, mutta että myös elementeillä!

Joo, aamukahvit juotu ja kai sitä töihin pitää.  kuu 26  kalat tosin hetken vielä fiilistelee vaalien tulosta ja maailmanmenoa.
26  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 10.02.2024 13:01:42
Jos kiinalaiset jutut ei kiinnosta yhtään niin nyt tapahtuu myös länsimaisessa astrologiassa, nimittäin uusikuu 20  vesimies

Uskoisin, että se tarkoittaa jo selvästi kevättä kohti menemistä.  vesimies on uusia ajatuksia ja innovaatioita täynnä. Vaikka ulkona on pakkasta ja selvästi vielä talvi niin jossain siellä alla on toivo keväästä.

https://kirsihallaseppala.fi/pinnan-alla-kytee-toivo-uusikuu-vesimiehessa/

Kirsi Halla-Seppälän blogissa on taas uudenkuun ajankuva. Kirjoituksessa oleva kuva jäi jotenkin tosi voimakkaasti mieleen, sen kuvan sininen upea sävy. Kuvaa kyllä hyvin tätä  vesimies uudenkuun aikaa.

Sulatin eilen pakkasen ja siivosin jääkaapin. Se oli päivän hyvä työ. Nyt olen järjestellyt tavaroita ja illalla hyvää ruokaa. En taida jaksaa UMK:ta, mutta Levyraati tällaisena nostalgisena täti-ihmisenä kiinnostaa. terveisin nimimerkki perjantai ilta meni tosiaan railakkaasti pakastinta sulatellessa  Grin Tänä iltana voi sitten nautiskella hyvää ruokaa ja viiniä, vaikka uudenkuun kunniaksi  Kiss
27  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 07.02.2024 14:22:16
Ehkä mä kans teen mitä tykkään ja kattoo mitä käy  coolsmiley

Koira ei ole erityisen suosiollinen eläin Lohikäärmeen vuonna, koska on sen vastamerkki/törmäysmerkki. Mutta kuulemma moneen vuoteen ensimmäinen yang-energia vuosi, joka on toiminnallisempi kuin viime vuosien jing energiat. Koira on yang merkki eli se on hyvä, tykkää että vihdoin tapahtuu jotain, mun päiväpilari on yang, eli sekin hyvä. Odotan ainakin, että asiat etenee  angel Viimeiset kuusi vuotta on lilluttu syvissä vesissä niin kyllä tässä kaipaa toimintaa ja sitten myös vuoden puu elementti tuo kasvua.
28  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 07.02.2024 11:58:56
Miten voi ihmisellä olla stressi kiinalaisesta uudestavuodesta!  Huh

Googlasin mitä uskomuksia kiinalaisilla liittyy uutenvuoteen ja niitähän riittää... Selvisi esimerkiksi, että naimisissa oleva tytär ei voi mennä uudenvuodenpäivänä kylään vanhemmilleen tai tulee vanhemmille huonoa onnea.  idiot2

Niin ja siivota pitäisi ennen uuttavuotta ja tukka ja pyykit pestä. Vettä ei oikeen saisi käyttää uudenvuodenpäivänä ettei pese hyvää onnea pois?

Joo, on tässä nyt vähän isompiakin asioita ku kiinalaisen uudenvuoden uskomukset, mutta jotenkin helpompi keskittyä tuollaisiin.

 kuu 12  kauris lunta sataa, pakkanen kiristyy. Ei kyllä minkäänlaista lupausta keväästä vielä. Huokaus.
29  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 07.02.2024 11:53:49
En tiedä osaanko auttaa, mutta ainakin vertaistukea voin tarjota tuossa laskiaispulla asiassa. Viime aikoina mennyt pullaa ja suklaata ihan kiitettävästi... Menen tosin ihan perinteisillä laskiaispullilla että mihinkään kokeiluihin en lähde  Grin Nyt täytyy vähän rauhoitella. Suklaalaatikko on nyt tyhjä ja viimeiset laskiaispullat vielä tällä viikolla niin sitten täytyy riittää.
30  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 04.02.2024 17:08:21
Harmaata juu hyvinkin. Mulla toi harmaus ja harmitus liukkaudesta purkautuu niin, että voisin syödä makeeta koko ajan! Niin kyllä teenkin... Tää on sille aika otollinen sesonki, tietysti suklaata menee aina, mutta sitten vielä huomenna Runebergin päivä ja laskiainen... On tullu joo painoo lisää... mutta elän toivossa, että ne kilot katoaa kun tulee kevät ja pääsee taas liikkuun kunnolla eikä tee koko ajan mieli suklaata.

Tänään ilahduttavasti aurinko pilkahti päivällä ja oli todella hyvä kävely. Nastakengät niin ei liukkaus haitannu, vaikka jäätä oli kyllä lumen alla. Oli myös aika kova tuuli, mutta se tuntu vaan raikkaalta.  pluto on nyt ilmamerkki  vesimies niin olkoon se sitten uusia tuulia.

Uudenkuun mukainen kiinalainen uusivuosi on ensi viikonloppuna, mutta vanhan maanviljelijöiden kalenterin mukaan vuosi vaihtuu aina 4.2. kun alkaa Tiikerin kuukausi ja heidän mielestään kevät. Samoin fengshui energiat vaihtuu aina 4.2. eli nyt siirtyi puutähti 3 keskustähdeksi.

Mulla on henkilökohtainen täysikuu menossa, koska tällä hetkellä  kuu 4 astetta  jousimies enkä voi parempaa ajankohtaa kuvitella ulkoilulle ja reippailulle.  smitten Lisäksi oon kattonu Yle Areenasta Van life sarjaa. Ei minusta olisi elämään pakettiautossa, mutta aina se ajatuksena tuollainen houkuttaa, mitä jos...  joskus repäisisi ihan kunnolla. Ei sitä koskaan tiedä  coolsmiley Tämä pakumatkaaja Aino Huilaja, entinen MTV:n uutistoimittaja on muuten käsittääkseni  aurinko kaksoset että ei voi kuin ihailla tuollaista itsensä toteuttamista.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 58