Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 59
61  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 19.12.2023 15:40:53
Kuunpaluu tänään ja sillä kartalla myös  pluto 10. huoneessa, samoin kuin ap kartalla tarkka  pluto aspect_con Mc

Kuunpaluulla  kuu aspect_con neptunus kalat 12. huoneessa

Nyt kyllä jännää miten yyteissä käy. Nyt on jo kahdella paluukartalla samaan aikaan  pluto 10. huone / MC vaikutus eli kyllä tämä mun työhön tulee vaikuttaan, tavalla tai toisella.

On muuten aika syvältä kun joulunodotus on tätä odottelua, että miten yyteet päättyy. Ei oo sitten yhtään joulufiilis Angry

No neuvottelut päättyy ennen joulua ja on tuossa viikonloppu aikaa sulatella ennen kuin joulunpyhät alkaa. Kai tässä vielä ehtii. Me Naisten vuosihoroskooppi oli tänään ilmestyneessä lehdessä. Juu seitsenvuotiskriisiä pukkaa. Tiedän,  saturnus

 kuu tällä hetkellä 23  kalat

 kuu neptunus tulee vielä tänään  aspect_squ  aurinko nää kaikenlaiset neliöt sais jo riittää  Undecided

Katselen aina joka vuosi aivan ihmeissäni ohjelmia, joissa ihmiset väkertää joulukoristeita monta viikkoa ja fiilistelee joulunodotusta. Siis mitenkä joku voi ehtiä tuollaisia aina tähän aikaan vuodesta? Miten te muut? Onko teidän joulunodotus enemmän fiilistelyä vai stressiä?
62  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 14.12.2023 14:27:24
Elwyn, eikä! Meillä on ollut sama pääaine yliopistossa  smitten

Mulla on syntymäluku 11 ja 2000-2001 oli mulla henkilökohtainen vuosi 11. Se oli todella merkittävää aikaa. Voisin sanoa, että ihan heittämällä elämäni parhaimpia vuosia.

Mietityttää kyllä jo mitä vuosi 2024 tuo tullessaan.

Parasta tänään: nukuin myöhään ja tein lumihommia  angel
63  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 12.12.2023 01:04:59
 merkurius R tietenkin! Kuinka osuvaa, että tämä merkuriuksen viimeinen perääntyminen oli minulta unohtunut tuosta vuosikatsauksesta ihan kokonaan!  Grin

Pyytämättä ja yllättäen se taas alkaa perääntyyn. Eli peruuttelua ja kaikenlaista säätöä odotettavissa loppuvuosi  crazy2

Sopimuksia ei kannata tehdä nyt loppuvuonna, mutta ihan kohta on vuosi uusi  coolsmiley

Jännittävää, on tullut kyllä lunta tupaan, mutta nyt on sellainen tunne, että ehkä jotain vihdoin liikahtaa... ehkä...
64  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 11.12.2023 11:04:02
Juu, samaa ikää ollaan. Ahdistavaa, kyllä, mutta kai se liikahdus jossain vaiheessa tulee. Kirjoitin joskus kesällä sumuisesta olosta, vielä ei ole selkiintynyt. Tuntuu, että lunta tullu tilalle, tilanne jotenkin ihan seis. Katsellaan, ei muuta voi.

Ylihuomenna uusikuu  jousimies ja sen kunniaksi liikenne seis, jos lakko toteutuu. Mitä ihmettä? Ei ole kyllä muutenkaan rauhallista tämä joulun odottelu tänä vuonna. Sopii hyvin vuoden teemaan, tää on jotenkin ollut tosi arvaamaton vuosi.

 kuu 28  skorpioni
65  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 07.12.2023 19:44:34
Elwyn, ehkä tuo on merkki universumilta  angel

Hitsi mä haluaisin kanssa, että joku kaupunki lähettäisi mulle kutsun  Grin
66  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 05.12.2023 23:32:00
nikki ihana kun olet palannut foorumille, niinhän se on, että pienissä elämä jatkuu  smitten

mulle tuli ap-kartalle ihan sama  pluto aspect_con keskitaivas lisäksi  aurinko mars aspect_squ saturnus

Kuuhilda, meillä on tainnut viime aikoina olla jotenkin samat fiilikset. Et ole todellakaan ainoa, jolla on junnaava olo. Sitä vaan katselee kun muut menee ja tekee, saavuttaa unelmiaan.

Elwyn on oikeassa, että mikään ei muutu, jos ei itse toimi eri tavalla. Mutta jotenkin tässä on nyt sellainen jännä ajoitus fiilis, että jotenkin nyt ei ole vielä aika muutoksille. Jotakin on tulossa ja sitten kun muutosten aika on niin sen tuntee, mutta se ei ole vielä... Mulla alkoi numerologiassa henkilökohtainen vuosi 7 ja se viittaa jonkinlaiseen pohdiskeluun, ei isoihin muutoksiin. Valmistelua toisenlaisille ajoille.

Uskon ajoitukseen.

Vähenevä Kuu  neitsyt , pohdiskelua ja yhteenvetoa. Astro.com sivusto ei toimi, joten en tiedä tarkkoja asteita, mutta huomenna saa viettää itsenäisyyspäivän kunniaksi vapaapäivää. Mahtavaa!
67  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 05.12.2023 13:01:37
Astrologiaan liittyvä kirja tuli vihdoin postin mukana ja huomenna vapaapäivä.
68  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 05.12.2023 13:00:57
^ kiitos, on näitä ollut tosiaan aikaisemminkin, mutta nyt osuu kyllä todella lähelle, että ei voi sanoa mitään varmaksi.

Ulkona näyttää ihan kauniilta, mutta vihaan kylmyyttä ja selkä vihottelee. En tiedä onko se liikkumattomuutta vai onko se henkistä, liittyen noihin yt-asioihin.  Sad
69  Astro special / Astro special / Vs: Saros syklit : 05.12.2023 12:58:21
Vihdoin tämä kirja kolahti postiluukusta. Heti tuo nimeke herätti vähän epäilyjä, koska minun mielestäni hyvää suomen kieltä olisi Ennen syntymää astrologia.

No, joka tapauksessa selasin heti kirjaa kiinnostuneena ja tuntuu, että muitakin omituisuuksia on. Syklit on ilmaistu taulukossa kirjaimen ja numeron yhdistelmänä. Esim. itselläni on 2N tai 2NN eli jos se on viimeisin niin tuo heinäkuun 20. ja listassa siinä on  rapu mutta tekstissä tuon 2NN kohdalla puhutaan  kaksoset joka oli siis tuo aikaisempi pimennys 21.6. samana vuonna.

Olen hämmentynyt ja vähän turhautunut (kirja ei selvästikään ole viimeisen päälle editoitu) ja omakustanne, en ihmettele ettei kirjastot ole tätä ottaneet.

Katsoin tuolta laittamastani linkistä niin jul 20 1982 pimennys oli 27  rapu eli tuo kirjan toinen lista oli oikeassa. Mielenkiintoista, että tuo aikaisempi sykli, 21.6.1982 pimennys, on hiipuva saros sykli ja loppuu 2054. Mikäli ymmärsin niin tuo heinäkuun sykli jatkuu 2400-luvulle asti.

Uskon, että jotain tästä kirjasta saa irti kuitenkin. Pitää tutkia lisää, niin mielenkiintoinen aihe ja tästä on todella vähän tietoa missään niin tuo kirja on ihan hyvä kuitenkin.
70  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 01.12.2023 17:15:03
yyteet  Sad
71  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 21.11.2023 22:38:28
Syksy koitti ja nyt se sitten nähdään. Porukkaa lappaa itärajalta polkupyörillä? Alkaa oikeasti hirvittää mitä täällä tapahtuu ja miksei tuota itärajaa saada kiinni?  Angry
72  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 21.11.2023 13:28:10
Toki aina jotain suunnitelmia on  Smiley Ei  jousimies ilman minkäänlaisia suunnitelmia voi elää. Mutta tällä hetkellä ei ole mitään isompia suuntaviivoja koskevia konkreettisia suunnitelmia. Jotain tunnelmia tai ajatuksia, mutta ei mitään konkreettista.

Olen elämässäni opiskellut tosi paljon, stellium  jousimies on pitänyt siitä huolen. Jousimies vastaa 9. huonetta ja kai sitä kautta tuo opiskelu on tullut. Tällä hetkellä en voi omaa ammattiosaamistani enää opiskelulla isommin lisätä. Toki pienempiä päivityksiä koko ajan, mutta jos miettii jotain isompaa opiskelua niin se olisi sitten alanvaihto.

ikiviuh, mikäli ymmärsin oikein niin sun tr.  jupiter 9. huoneessa juuri opiskelujen aikaan sopii hyvin kuvaan! Minulla on muuten myös  merkurius jousimies enkä kyllä oikein parempaa tunnetta tiedä kuin se, että oppii jotain uutta.

Muuten kun niistä tr.  pluto oli aiemmin puhetta niin kappas, tajusin, että tr.  pluto siirtyy ihan kohta mun 9. huoneeseen. Eli juurikin sinne opintojen ja matkojen huoneeseen. Ei ole sanottu, etteikö jotain ihan uusia opintoja ja jopa alanvaihtoa olisi tulossa...  coolsmiley
73  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 20.11.2023 23:30:59
Toi  pluto aspect_con keskitaivas vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tiedän erään, jolla se transiitti juuri oli korona-aikaan ja joka ei ollut sitä ennen tehnyt päivääkään etätöitä, mutta tuon kuvion aikaan siirtyi täysin etätöihin. Aika sopivaa mun mielestä myös. Voisin kuvitella, että työelämässä tuo kuvio tuo muutoksia ja mulle toi tulee jossain vaiheessa, mutta  pluto vaan on niin hidas, että siihen menee vielä monta vuotta. Kaipaisin ehkä jotain uutta. Mun elämä on menny harvinaisen samoilla raiteilla jo kohta 10 vuotta.

Aloin tutkia, että mitä tuolloin melkein 10 vuotta sitten oli kartalla menossa ja kyllä siellä oli kaikenlaista. Ei mitään yksittäistä, mutta esim.  tr. jupiter meni 1. huoneessa, tr.  saturnus aspect_con jupiter ja  tr.  pluto 7. huoneessa (menin myös naimisiin  Grin ) että sellaista  jupiter ja uuden aloitusta kyllä oli ilmassa. Tällä hetkellä vaikuttaa vaan tr.  saturnus neliöt ei oikein innostu mistään eikä ole minkäänlaista suunnitelmaa. Kuuntelin tänään kun yksi kertoi opinnoista, joita haluaisi mennä tekemään ja suunnitteli tulevaisuutta. Oikein aisti sen innostuneisuuden ja olin että vau, olispa mullakin joku tollanen intohimo tai joku tavoite ja suunnitelma (ja olisinpa vielä nuori). Ei ole (ja en ole). Odotan vaan, että olis kaikki tän vuoden työjutut hoidettu ja pääsis viettään joulua rauhassa. Aika monet on muuten puhunu, että tänä vuonna on ollu erikoiset energiat ja niin vois kyllä sanoa.
74  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 15.11.2023 15:25:17
Voi hitto Elwyn  Sad Tota se pimennys sun kartalla ehkä tiesi. No, oon varma, että skorpioni  pluto teemalla kehittelet jotain uutta. P.s. vuonna 2011 oli myös Jäniksen vuosi ja siitä on 12 vuotta eli Jupiterin kierto on tullut täyteen. Sulla tosiaan alkaa uus ajanjakso.

Kun kattoo tota talvee ulkona niin vois tosiaan mennä johonkin lämpöseen lomalle. Mieskomeus sentään piristää päivää  coolsmiley Katoin elokuvaa, jossa on Orlando Bloom ja hitto miten komee se on! Miten en oo ennen tajunnut.
75  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 13.11.2023 16:33:40
Tänään uusikuu 20  skorpioni

Uudenkuun kuvio saa viereensä  mars skorpioni ja se voi tietysti vähän kuohuttaa tunteita varsinkin kun se on  aspect_opp uranus

 ceres on lähellä  mars ja näin ollen liittyy myös vahvasti tämän uudenkuun teemoihin. Huolehtiminen, hoiva, hyvinvointi ja toisaalta suru, tuska ja luopuminen on nyt pinnalla.

 skorpioni ei ole mikään helppo merkki, joten vahvuutta kaikille tämän uudenkuun tunnelmiin.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 59