Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 58
46  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 13.01.2024 17:32:17
Pitikin mennä katsomaan mikä ja missä tuo Astraea omalla kartallani on.

5 Astraea sijaitsee 3  neitsyt aspect_squ jousimies stellium

Nyt löytyi se mun sisäinen kyynikko ja kriitikko, joka arvioi kaikkea mitä teen tai en tee  angel

+ täältä löytyy tulkintaa Astraea eri huoneissa https://astroalive.com/post/170226440033/astraea-5

Astraea in 4th: You feel very attached to your family and dislike the thought of having to leave them. You also may find that you have a hard time letting go of emotions that hold you down. You may find yourself upset over tiny things and refusing to move on.

Just näin!
47  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 13.01.2024 16:29:34
Minä en osaa tehdä mitään käsitöitä, joten niitä ei ole kesken, mutta...

mulla toi sama ilmiö ilmenee kirjojen ja lehtien kanssa! Mulla on aina monta kirjaa kesken, joitain saatan jatkaa (jopa) vuosien päästä, jotkut jäävätkin kesken. Mutta sitä ei voi ikinä tietää!
Sitten mulla on aina pino lehtiä, jotka pitäisi lukea, jossain välissä... Onneksi mun mies tykkää myös lehdistä ja kirjoista niin sitä ei haittaa. Vaikka pahastuin minäkin kun mies huomautti yksi päivä, että onko sulla taas toi kirja. No on, kun en saanut sitä vielä luettua, mutta en toisaalta ollut päättänyt lopullisesti hylätä sitä.

Sellaista se on ja varsinkin lasten sanat joskus osuu, mutta lapsista tietää, että ne ei koskaan tarkoita pahaa. Muuten minä  askendentti rapu jään pyörittelemään omia ja muiden sanomisia helposti, mutta jotenkin lasten kaikenlaiset kommentit on helpompi kestää. Varsinkin ihan pienten, isommat teinit on sitten eri asia, ne vasta tarkkanäköisiä on halutessaan...

Olipa ihan mahtava sää ulkoilla ja hommasin merinovillakerraston niin ei tullut kylmä. Merinovilla tuntuu niin mukavalta iholla ja on vielä paljon lämpöisempi kuin kuvittelin. Oli niin mahtavaa kun ei tarvinnu palella. Illalla sitten saunomaan.  smitten
48  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 13.01.2024 16:20:24
Ehkä  leijona ilmaisee nimenomaan sitä halua olla esillä. On tosiaan sitten niitä, jotka päätyvät julkisuuteen tahtomattaan, mutta toisaalta se huomio vie kyllä mukanaan, kun siihen pääsee. Voisin kuvitella, että kun kerran saa huomiota, sitä jää kaipaamaan. Prinsessa Margaret oli siitä jännä, että hän ei missään vaiheessa ollut kruununperijä, joten ehkä siitäkin syystä korostui tuo kuninkaallinen yleisönsä ottaminen ja siitä nauttiminen. Kruununperijä kuvaa enemmän sitä, että olet vain sattunut siihen asemaan ja saat huomiota, ilman, että sitä pitää erikseen jotenkin pyytää tai hakea.

Mutta tuo yrittäjä, joka ei malta jäädä eläkkeelle. Ihan nauratti, koska tunnen erittäin läheisesti yhden tuollaisen tapauksen

67v yrittäjä aurinko johtava  rapu  aspect_tri mars  kalat, yrittäjän täytyy olla aina "esillä", markkinoida itseään ja tiedottaa muille, että hei olen olemassa.
 saturnus 5. huoneessa, kuten itselläni. Tulossa tr.  saturnus aspect_con keskitaivas mutta en usko, että mitään aikeita on jäädä eläkkeelle. Yrittäjä painaa niin pitkään kuin vain jaksaa ja pystyy.
Mulla oli itsellä viime vuonna tr.  saturnus aspect_con keskitaivas enkä ole vielä eläkeiässä, lähinnä nyt kun tr.  saturnus liikkuu 10. huoneessa niin miettii, että tätäkö minun pitäisi jaksaa vielä 30 vuotta... Siinä vasta pohdintaa. Koska 30 vuoden päästä se  saturnus tulee sitten mulla uudestaan  keskitaivas kohdalle ja sitten sen eläkeiän pitäisi olla ajankohtainen. En usko, että nykyistä työtäni teen eläkeikään asti, mutta katsotaan.

Olen jotenkin ehkä jättänyt huomiotta nuo  venus ym. pienet ohitukset, mutta nyt kun hommasin astrokalenterin niin tutkailin, mulla oli tuossa loppiaisena  venus ohituksia, jotka on vaan kerran vuodessa. Kyllä, kävin kampaajalla ja oli ihana istua siellä hemmoteltavana ja juoda kahvia ja kuunnella kivaa musiikkia ja jutella mukavia. Kampaaja on tuttu ja olen käynyt monta vuotta samalla niin kiva vaihtaa kuulumisia. Eli kyllä täytyy arvostaa näitä vähän "pienempiäkin" transiitteja, jännä seurata miten ne oikeesti näkyy, kun tajuaa ajatella asiaa...


Vielä 1,5 vuotta, että mulla tulee tr.  jupiter aspect_con askendentti
täytyy vielä tehdä taustatyötä, että saa sitten oikeen hyvän etusivun jutun  Smiley Tuosta  jupiter askendentti kuviosta oli muuten mun astrokalenterissa, että vuosi aikaa paistatella, sen jälkeen alkaa taas ihan uusi kierros ja vanhat saavutukset ei paina. Että mielenkiinnolla odotan. Viimeksi toi oli merkittävä, uskon, että tälläkin kerralla.
49  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 13.01.2024 02:01:58
Mietin mistä kartalla tulee jotenkin sellainen, että haluaa olla esillä? Minun kartalta se joka tapauksessa puuttuu. En ole ikinä haaveillut siitä, että olisin jotenkin framilla ja minulle hurrattaisiin. En ole ikinä haaveillut olevani jotenkin näkyvästi esillä. Mun yökartalla ja 6.huone painotuksella tuo on varmaan ihan luontevaa. Mua kiinnostaa paljon enemmän se, mitä tapahtuu taustalla. Jos saisin jostain kunniaa tai näkyvyyttä niin toivoisin, että se tulisi siitä, että olisin ollut joku rikosetsivä, joka on ratkaissut vaikean jutun tai jostain lääketieteellisestä läpimurrosta.

Kiinnostaa kyllä kirjat ja sarjat, jotka kertoo ihmisistä, jotka on olleet julkisuudessa. The Crown on mielestäni tämän vuosituhannen paras sarja! Todella sellaista velvollisuudentuntoa, mutta myös sitä auktoriteettia ja jonkinlaista ylhäisyyttä, joka sopii kuninkaallisiin. Katsoin kaikki kaudet ja aloitin heti alusta uudestaan. Tykkään tuon sarjan tunnelmasta ja siinäkin tulee niin hyvin esille tuo, että jokaisella on oma ristinsä. Mikä se sitten on kenelläkin, se on aina traagista ja toisaalta kiehtovaa. Varmasti jotkut kokee sen tungettelevana, mutta mua aina kiinnostaa saada selville mikä on toisen elämän vaikein asia. Jonkinlaista  jupiter skorpioni kaivelua varmaan, mutta siinä ei ole mitään ivallista tai pahantahtoista. Aitoa kiinnostusta siihen mitä toinen on kokenut ja sitten myös sellaista ihmettelyä elämän mysteerien edessä ja voimattomuuttakin, mutta yhtä kaikki kiehtovaa. Mulla on teoria, että jokaisella on joku asia, jonka voi nimetä vaikeimmaksi asiaksi elämässään. Valitettavasti joillain niitä asioita voi olla paljon, mutta tavallaan jokaisella kuitenkin löytyy se jokin ydinasia, johon kaikki liittyy. Onko se sitten omalla tavallaan osa tehtävää selvittää itselleen mikä se on omalla kohdalla? Ehkä.

Kuuhilda, samoin muistelen lämmöllä miten vilkasta keskustelua täällä oli joskus 20 vuotta sitten. Huh, siitä on todella 20 vuotta kun sain vihdoin oman netin opiskelijakämppääni ja minusta tuli foorumin heviuser. Siihen aikaan olen varmaan ollut aktiivisin astroilija. Kiva, että joitain tuttuja täällä on edelleen, samoin teidän kuulumisia ja pohdintoja on aina kiva lukea  smitten
50  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 13.01.2024 01:25:53
Joskus uskon siihen, että jotkut asiat vaan löytää meidät, juuri oikealla hetkellä.

Näin kävi tänään tämän kappaleen kanssa

https://www.youtube.com/watch?v=0IwSWtDL7QY

daniel.mp3 - Dark snowy night

sopii niin hyvin tällaiseen lumiseen tammikuun yöhön ja kappaleen nimestä tulee mieleen Vincent Van Goghin maalaus. Tällainen tunnelma sopii mulle just nyt.
51  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 11.01.2024 12:07:32
On ollut melkoista matalalentoa tämä alkuvuosi, mutta loma on tehnyt hyvää. Olen käynyt kävelemässä, kun pakkaset vihdoin hellitti ja nukkunut joka aamu pitkään.

Tänään on uusikuu 20  kauris Tämä uusikuu tuntuu, että nyt uusi vuosi vasta pääsee käyntiin ja kuukauden päästä sitten uusikuu  vesimies ja kiinalainen merkki vaihtuu. Tämä tuleva kuukausi on sellaista arviointia ja lankojen päättelyä tulevaa varten, toisaalta aavistuksia uusista aluista.  kauris liittyy konkretiaan ja nyt on hyvä hetki tehdä priorisointia, karsimista. Luopumista, jotta jotain uutta voi tulla tilalle.

Sain tässä loman aikana siivottua vaatehuoneen, joka on ollut aikamoinen kasa sekalaista tavaraa. Rakastan järjestelyä ja varsinkin kun näkee lopputuloksen. Mulla fyysinen ympäristö on aina vaikuttanut hyvinvointiin tosi paljon enkä voi sietää sotkuista ympäristöä. Tuntuu, että en voi silloin keskittyä mihinkään. Tämmösinä hetkinä mulla taustalla vaikuttava tr.  saturnus aspect_squ aurinko ei tunnu niin pahalta, se jotenkin sopii kuvaan ja uusikuu  kauris antaa  saturnus hyvällä tavalla potkua.

Ja mikä parasta, loma jatkuu vielä  coolsmiley
52  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Käpälät ristiin, Vesi-Jäniksen vuosi alkaa : 05.01.2024 11:20:05
Mihin nää vuodet oikein kiitää. Enää viisi viikkoa jäljellä Jäniksen vuotta, sitten astutaan Lohikäärmeen aikaan. Odotan sitä jo, vaikka se(kin) on mulla törmäysmerkki  Grin
Tällä kertaa vuosipilariin, auts. Olen kyllä kiinalaisen astrologian kanssa siitä samaa mieltä, että keskellä pimeintä talvea on omituista aloittaa uusi vuosi. Jotenkin ei tunnu siltä yhtään, että olisi vielä mitään uutta energiaa. Vasta sitten kun kevät etenee. Ehkä se on sellainen prosessi, joka etenee asteittain... Länsimainen vuodenvaihde, kiinalaiset on omineet tammi-helmikuun vaihteen ja sitten tietysti maaliskuun lopulla astrologinen uusivuosi kun  aurinko siirtyy Oinaaseen.

Mutta mitähän tästä Jäniksen vuodesta vetäisi yhteen tässä vaiheessa, on ollut jotenkin erikoinen vuosi. Sellainen kahtiajakautunut, toisaalta kivoja hetkiäkin, mutta sitten sellainen aika raskas pohjavire.

Odotatteko kiinalaista vuoden vaihtumista?
53  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 31.12.2023 16:45:30
Oon kanssa miettiny noita pyhiä unia, nythän mennään jo kesässä. En tiedä mitä se kertoo mun ensi vuoden kesä- ja heinäkuusta, että mun unessa oli sellanen tosi hieno talo, jossa olin jotain ostamassa ja sitten siellä oli kassakone, joka oli niinku jossain huvipuistossa. Sellanen valtavan iso ja monimutkainen vekotin. Mutta se oli hauska. Se koko talo oli jotenkin sellainen linnan ja huvipuiston sekoitus. Viime yöstä muistan vaan, että söin siinä unessa salmiakkia ja se maistu niin hyvältä! Harvoin unessa tulee joku maku noin voimakkaasti. Oli ihan pakko ostaa tänään salmiakkia kaupasta kun muistin sen unen  Grin

Kävin eilen juoksulenkillä, tein punnerruksia ja vatsalihaksia pitkästä aikaa. En oo viime aikoina harrastanu juuri kävelyä rankempaa liikkumista niin kyllä siinä tollasen treenin ja saunan jälkeen oli aika raukee olo. Tänään sattuu käsiin, mutta tietää ainakin mistä johtuu. Smiley
54  Astro special / Yleistä / Millä mielellä vuoteen 2024? : 28.12.2023 23:34:04
Oletteko katsoneet omia kuvioitanne tulevalle vuodelle?

Minä olen, mutta huomasin taas, että olen todella surkea huomioimaan mitään muita transiitteja kuin täysin perus  aspect_con aspect_squ aspect_tri aspect_opp

Tajusin, että minulla tulee ensi vuonna tr.  uranus aspect_sex kuu

En olisi tuota transiittia huomannut ilman Sepon astrokalenteria, joka on muuten todella hyvä ja kokeilin sitä uutta versiota niin todella selkeä ja helppo käyttää Smiley Ihan näin julkinen kehu, olen todella tyytyväinen ja vuosinäkymä laittoi pohtimaan.

Sieltä nousi paljon sellaisia teemoja, jotka liittyvät työhön ja sitten toisaalta myös kotiin. Eli mieleenkiintoista kyllä, tuleeko molemmalle sektorille jotain uutta ensi vuonna?
55  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 27.12.2023 14:41:33
Oli kyllä upea kuutamo. Sen lisäksi parasta on The Crown sarja. Niin mielettömän hyvä sarja, harmi kun siihen ei enää tämän kauden jälkeen tule jatkoa. Sellainen sarja, että aloitin saman tien katsomaan alusta uudestaan.
56  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 27.12.2023 14:39:27
Vuoden viimeinen täysikuu oli tänään varhain aamuyöllä 4  rapu

 kuu rapu on tietysti kotonaan ja varsinkin kun  merkurius edelleen perääntyy, tämä on erinomainen aika tarkastella kulunutta vuotta.

Olipa kiva ravistella tänään joulujutut pois mielestä ja pohtia jo vuodenvaihdetta. Toi täysikuu osu tarkkaan mun  kuunsolmu että ehkä tämä alkuvuosi tulee muutenkin olemaan jonkinlaista arviointia. Selvisin tällä kertaa yt kierroksesta, mutta luultavasti jotain muutoksia tulee toimenkuvaan. Ne selviää sitten alkuvuoden mittaan. Oikeastaan olo on aika rauhallinen ja katson luottavaisin mielin tulevaan. Smiley
57  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 19.12.2023 18:36:32
Mulla on myös onnenpiste  kalat mutta ehkä toi oma kuumerkki  kalat  aspect_tri jupiter ja  aspect_squ neptunus painaa sen verran, että en useinkaan huomaan tuota onnenpisteen ohitusta mitenkään erityisesti. Mutta tänään oli kivaa käydä haukkaan happee ja kävelemässä, vaikka tie olikin luistinrata. Pysyin pystyssä, onnea sekin  Grin
58  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 19.12.2023 15:40:53
Kuunpaluu tänään ja sillä kartalla myös  pluto 10. huoneessa, samoin kuin ap kartalla tarkka  pluto aspect_con Mc

Kuunpaluulla  kuu aspect_con neptunus kalat 12. huoneessa

Nyt kyllä jännää miten yyteissä käy. Nyt on jo kahdella paluukartalla samaan aikaan  pluto 10. huone / MC vaikutus eli kyllä tämä mun työhön tulee vaikuttaan, tavalla tai toisella.

On muuten aika syvältä kun joulunodotus on tätä odottelua, että miten yyteet päättyy. Ei oo sitten yhtään joulufiilis Angry

No neuvottelut päättyy ennen joulua ja on tuossa viikonloppu aikaa sulatella ennen kuin joulunpyhät alkaa. Kai tässä vielä ehtii. Me Naisten vuosihoroskooppi oli tänään ilmestyneessä lehdessä. Juu seitsenvuotiskriisiä pukkaa. Tiedän,  saturnus

 kuu tällä hetkellä 23  kalat

 kuu neptunus tulee vielä tänään  aspect_squ  aurinko nää kaikenlaiset neliöt sais jo riittää  Undecided

Katselen aina joka vuosi aivan ihmeissäni ohjelmia, joissa ihmiset väkertää joulukoristeita monta viikkoa ja fiilistelee joulunodotusta. Siis mitenkä joku voi ehtiä tuollaisia aina tähän aikaan vuodesta? Miten te muut? Onko teidän joulunodotus enemmän fiilistelyä vai stressiä?
59  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 14.12.2023 14:27:24
Elwyn, eikä! Meillä on ollut sama pääaine yliopistossa  smitten

Mulla on syntymäluku 11 ja 2000-2001 oli mulla henkilökohtainen vuosi 11. Se oli todella merkittävää aikaa. Voisin sanoa, että ihan heittämällä elämäni parhaimpia vuosia.

Mietityttää kyllä jo mitä vuosi 2024 tuo tullessaan.

Parasta tänään: nukuin myöhään ja tein lumihommia  angel
60  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 12.12.2023 01:04:59
 merkurius R tietenkin! Kuinka osuvaa, että tämä merkuriuksen viimeinen perääntyminen oli minulta unohtunut tuosta vuosikatsauksesta ihan kokonaan!  Grin

Pyytämättä ja yllättäen se taas alkaa perääntyyn. Eli peruuttelua ja kaikenlaista säätöä odotettavissa loppuvuosi  crazy2

Sopimuksia ei kannata tehdä nyt loppuvuonna, mutta ihan kohta on vuosi uusi  coolsmiley

Jännittävää, on tullut kyllä lunta tupaan, mutta nyt on sellainen tunne, että ehkä jotain vihdoin liikahtaa... ehkä...
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 58